Lediga jobb som Redovisningsekonom i Borlänge

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomisk förvaltare/redovisningsekonom

Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten! Tjänsten: I rollen som förvaltningsekonom/redovisningsekonom arbetar du med ca 25 bostadsrättsföreningar och deras ekonomi där du är styrelsens kontaktperson gällande den ekonomiska förvaltningen. Du sköter den löpande bokföringen, upprättar bokslut, budget, moms-, skatt- och inkomstdeklarationer samt ger dina kunder ekonomis... Visa mer
Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten!


Tjänsten:
I rollen som förvaltningsekonom/redovisningsekonom arbetar du med ca 25 bostadsrättsföreningar och deras ekonomi där du är styrelsens kontaktperson gällande den ekonomiska förvaltningen.
Du sköter den löpande bokföringen, upprättar bokslut, budget, moms-, skatt- och inkomstdeklarationer samt ger dina kunder ekonomisk rådgivning.
Du kommer att ingå i ett team bestående av 18 ekonomer fördelade över Borlänge, Falun, Ludvika, Örebro och Västerås.
Arbetet utgår från våra administrativa/ekonomiska förvaltningsavtal med bostadsrättsföreningar belägna i Dalarna.
Placeringsort är Borlänge.


Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du gillar att ha kontakt med dina kunder och trivs med att arbeta i en grupp där vi hjälper och stöttar varandra.
Du som söker har en ekonomisk utbildning och några års erfarenhet av liknande uppgifter där du har jobbat med helheten från löpande bokföring till årsbokslut.
Det är meriterande om du har arbetat i Unit4 BW (Agresso), PM eller annat affärssystem.
Du har med fördel jobbat med rådgivning mot kund samt har intresse/kunskap av digitala lösningar.
B-körkort är ett krav och du hanterar det svenska språket i såväl tal som skrift.


Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlade och självständigt arbete där du har stor möjlighet att påverka dina dagliga arbetsuppgifter. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Dessa värderingar genomsyrar arbetsplatsen och vårt bemötande av medlemmar och kunder.
Tjänsten är ett vikariat på heltid från augusti 2024 till juli 2025, där startdatum går att diskutera. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.


Om HSB:
HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 24 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län.
Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning.


Kontakt:
I den här rekryteringen samarbetar vi med True Consulting & Recruitment, www.truehr.se.
Sök tjänsten via: www.truehr.se/lediga-tjanster senast den 23 juni 2024.
För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsulter Helena Lundqvist 070-7440018, [email protected] eller Linn Skoglund 070-8834955, [email protected].


Om True Consulting & Recruitment
True är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget. Vi har gedigen och flerårig erfarenhet inom kompetensförsörjning och HR. Med vår erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka värderingar kring hur vi anser att människor ska behandlas för att må bra och blomstra på jobbet. Det är vår kompass i allt vi tar oss an.
Det är inte mängden företag som är viktigt för oss, utan att vi jobbar med samarbetspartners som har en juste personalpolitik och precis som vi vill bygga långsiktiga och djupa kvalitativa relationer. Vi brinner för det genuina, för människor och för kvalitet där ingen part skall blir en i mängden. Hos oss är alla vinnare! Visa mindre

Redovisningschef

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Redovisningsekonom
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/redovisningschef. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/redovisningschef. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Junior Ekonom

Starta Din Karriär hos BusinessGroup Dalarna – Vi Söker en Ambitiös Junior Ekonom! BusinessGroup Dalarna växer och söker nu ännu en passionerad junior ekonom till vårt härliga team i Borlänge! Är du driven, lösningsorienterad och strukturerad? Vill du arbeta med inspirerande kollegor i en dynamisk och utvecklande miljö? Då är du den vi söker! Om rollen: Som ekonom hos oss kommer du att sköta bokföringen åt våra kunder och bidra till deras framgång. Med rät... Visa mer
Starta Din Karriär hos BusinessGroup Dalarna – Vi Söker en Ambitiös Junior Ekonom!
BusinessGroup Dalarna växer och söker nu ännu en passionerad junior ekonom till vårt härliga team i Borlänge!
Är du driven, lösningsorienterad och strukturerad? Vill du arbeta med inspirerande kollegor i en dynamisk och utvecklande miljö? Då är du den vi söker!
Om rollen:
Som ekonom hos oss kommer du att sköta bokföringen åt våra kunder och bidra till deras framgång. Med rätt personlighet och talang finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss.
Vi erbjuder:
En snabbväxande lokal ekonomikonsultbyrå med fokus på flexibilitet, personlighet och professionalism.
En trivsam arbetsmiljö där vi sätter kunden i fokus och värdesätter våra medarbetares välmående.
Möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med vårt engagerade team på 15 medarbetare.

Vi söker dig som:
Har en utbildning inom ekonomi eller relevant erfarenhet av ekonomihantering.
Är lösningsorienterad, strukturerad och har hjärtat på rätt ställe.
Är redo att bidra med positiv energi och nya idéer till vårt team.

Ansökan:
Tveka inte att kontakta oss! Skicka din ansökan till [email protected] och bli en del av vårt fantastiska team. Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Redovisningsekonom med placering i Borlänge

Miljönären som en del av HG Håndverksgruppen är en av de större ytskiktskoncernerna i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge och vi finns representerade på de flesta orter i Dalarna, Gästrikland, Värmland och Östersund. Företaget grundades formellt 1950 vilket gör oss till ett av de äldsta måleri- och golvföretagen i branschen. Det innebär också att vi skaffat oss den kunskap och erfarenhet som gör att vi kan stå för ett nytänkande och en entusiasm so... Visa mer
Miljönären som en del av HG Håndverksgruppen är en av de större ytskiktskoncernerna i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge och vi finns representerade på de flesta orter i Dalarna, Gästrikland, Värmland och Östersund. Företaget grundades formellt 1950 vilket gör oss till ett av de äldsta måleri- och golvföretagen i branschen. Det innebär också att vi skaffat oss den kunskap och erfarenhet som gör att vi kan stå för ett nytänkande och en entusiasm som gjort oss allmänt uppskattade.Hela vårt arbetssätt genomsyras av att vi vill vara med och leda utvecklingen i vår bransch tillsammans med våra kunder och leverantörer.
Miljönären HQ AB sköter redovisning, rapportering, löneadministration med mera för Miljönärenbolagen samt för en del koncernbolag inom HG Håndverksgruppen.
Håndverksgruppen Sverige representerar en samling av landets främsta hantverksföretag. Vi är specialiserade på ytbehandlingar som mur, golv, kakel och måleri. Med en outtröttlig strävan efter kvalitet och hållbarhet, siktar vi på att sätta en ny standard inom branschen.
Genom att dela bästa praxis stärker vi varandra, och vår kollegiala sammanhållning lyfts av att varje medlem i vårt team är en skicklig medarbetare. Tillsammans står vi för en kombination av yrkesskicklighet och gemenskap som är svårslagen.
Dina erfarenheter Du har/eller arbetar idag med redovisning i en senior befattning. Du har relevant utbildning. Du har goda kunskaper inom redovisning dess regelverk och lagstiftning. Meriterande är kunskaper i Hantverksdata Entré och Visma bokslut.
Dina egenskaper Vi tror att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Som person är du prestigelös, flexibel och har du ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du har en positiv läggning med intresse av att utveckla medarbetare och verksamhet. Du har vana att säkerställa en effektiv process genom ett aktivt förbättringsarbete tillsammans med dina kollegor.
Arbetsuppgifter
Löpande bokföring
Kund & Lev-reskontra
Månadsbokslut och rapportering
Moms och AGI-deklarationer
Support i redovisningsfrågor till teamet
Årsbokslut
Årsredovisningar
Deklarationer
Utföra analysarbete av resultat och balans
Ansvara för upprättande av budget
Analysera och rapportera finansiell information för att hjälpa ledningen att fatta välgrundade beslut

Vi erbjuder
En spännande utmaning i en väl etablerad företagskultur med platt organisation med många trogna och nöjda medarbetare och kunder. Vi sätter stort värde på din förmåga att samarbeta. Här gäller frihet under ansvar och möjlighet att arbeta både på distans och på kontoret. Du har möjligheter att vidareutvecklas via koncernens utbildningar både personligt och för bolagets vidare utveckling.
Du ingår i en verksamhet som representerar både måleri-, mur-, golv- och plattsättningsarbeten med placering på vårt kontor i Borlänge.
Denna rekrytering sker i ett samarbete med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Anna-Klara Holgersdotter på 070-453 81 88 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.
Din ansökan gör du här pånxtjobb.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom med placering i Borlänge

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   Miljönären som en del av HG Håndverksgruppen är en av de större ytskiktskoncernerna i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge och vi finns representerade på de flesta orter i Dalarna, Gästrikland, Värmland och Östersund. Företaget grundades formellt 1950 ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
 

Miljönären som en del av HG Håndverksgruppen är en av de större ytskiktskoncernerna i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge och vi finns representerade på de flesta orter i Dalarna, Gästrikland, Värmland och Östersund. Företaget grundades formellt 1950 vilket gör oss till ett av de äldsta måleri- och golvföretagen i branschen. Det innebär också att vi skaffat oss den kunskap och erfarenhet som gör att vi kan stå för ett nytänkande och en entusiasm som gjort oss allmänt uppskattade.
Hela vårt arbetssätt genomsyras av att vi vill vara med och leda utvecklingen i vår bransch tillsammans med våra kunder och leverantörer.
Miljönären HQ AB sköter redovisning, rapportering, löneadministration med mera för Miljönärenbolagen samt för en del koncernbolag inom HG Håndverksgruppen.
Håndverksgruppen Sverige representerar en samling av landets främsta hantverksföretag. Vi är specialiserade på ytbehandlingar som mur, golv, kakel och måleri. Med en outtröttlig strävan efter kvalitet och hållbarhet, siktar vi på att sätta en ny standard inom branschen.
Genom att dela bästa praxis stärker vi varandra, och vår kollegiala sammanhållning lyfts av att varje medlem i vårt team är en skicklig medarbetare. Tillsammans står vi för en kombination av yrkesskicklighet och gemenskap som är svårslagen.
Dina erfarenheter
Du har/eller arbetar idag med redovisning i en senior befattning. Du har relevant utbildning. Du har goda kunskaper inom redovisning dess regelverk och lagstiftning. Meriterande är kunskaper i Hantverksdata Entré och Visma bokslut.

Dina egenskaper
Vi tror att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Som person är du prestigelös, flexibel och har du ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du har en positiv läggning med intresse av att utveckla medarbetare och verksamhet. Du har vana att säkerställa en effektiv process genom ett aktivt förbättringsarbete tillsammans med dina kollegor.

Arbetsuppgifter

Löpande bokföring

Kund & Lev-reskontra

Månadsbokslut och rapportering

Moms och AGI-deklarationer

Support i redovisningsfrågor till teamet

Årsbokslut

Årsredovisningar

Deklarationer

Utföra analysarbete av resultat och balans

Ansvara för upprättande av budget

Analysera och rapportera finansiell information för att hjälpa ledningen att fatta  välgrundade beslut


Vi erbjuder

En spännande utmaning i en väl etablerad företagskultur med platt organisation med många trogna och nöjda medarbetare och kunder. Vi sätter stort värde på din förmåga att samarbeta. Här gäller frihet under ansvar och möjlighet att arbeta både på distans och på kontoret. Du har möjligheter att vidareutvecklas via koncernens utbildningar både personligt och för bolagets vidare utveckling.

Du ingår i en verksamhet som representerar både måleri-, mur-, golv- och plattsättningsarbeten med placering på vårt kontor i Borlänge.

Denna rekrytering sker i ett samarbete med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Anna-Klara Holgersdotter på 070-453 81 88 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du här på nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Veterankraft söker en redovisningsekonom

Ansök    Mar 6    Veterankraft AB    Redovisningsekonom
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kund räkning söker vi en veteran som kan göra bokslut.
Uppdraget är 8-16 timmar/vecka, med start snarast och uppskattningsvis några månader.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgiften är i huvudsak att jobba med bokslut

Vem är du?
Du är en glad och trevlig person, med kunskap och erfarenhet av bokslut

Ansökan
Välkommen in med din ansökan snarast, då vi anställer löpande Visa mindre

Redovisningsekonom till Trafikverket

Ansök    Feb 19    Bemannia Kontor AB    Redovisningsekonom
Nu söker vi en vass redovisningsekonom med erfarenhet från statlig redovisning till ett uppdrag med start i mars och fram till november 2024. Om uppdraget Uppdraget är ett konsultuppdrag via Bemannia med start 24-03-11 tom 24-11-01 med möjlighet till förlängning. Uppdraget är på 100 % och du kommer att vara placerad på kundens kontor i Borlänge samt på funktionen ekonomi och styrning. Det kommer att finnas möjligheter till distansarbete till viss del. T... Visa mer
Nu söker vi en vass redovisningsekonom med erfarenhet från statlig redovisning till ett uppdrag med start i mars och fram till november 2024.

Om uppdraget

Uppdraget är ett konsultuppdrag via Bemannia med start 24-03-11 tom 24-11-01 med möjlighet till förlängning. Uppdraget är på 100 % och du kommer att vara placerad på kundens kontor i Borlänge samt på funktionen ekonomi och styrning. Det kommer att finnas möjligheter till distansarbete till viss del.

Trafikverkets uppdrag är i praktiken att se till att transportsystemet fungerar, vilket är en förutsättning för att samhället ska fungera. Trafikverket skapar förutsättningar för att alla transporter och resor sker på bästa och säkraste sätt. Trafikverket delas in i olika centrala funktioner med fyra resultatenheter. Det finns även internrevision på enheten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med Trafikverkets övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnads redovisning. I arbetsuppgifterna ingår att stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrnings frågor. Det kommer finnas inslag av både analyserade och problemlösande karaktär samt av rutinartade moment.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta:

- Bokföring av lönefil och tidrapportering

- Deklaration och betalning av arbetsgivaravgifter

- Avstämning av bokförda personalrelaterade skulder och fordringar

- Arbete med avstämningar i samband med periodstängningar

- Stöd till resterande delar av Trafikverkets verksamhet i frågor rörande tid och personalkostnads redovisning

Dina kvalifikationer

För att vara kvalificerad för rollen ska du ha följande kompetens och erfarenhet:

- Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

- Minst 5 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom

- Goda kunskaper i MS Office

- Goda kunskaper i U4/ Agresso samt Raindance

- Erfarenhet från statlig redovisning

- Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 24-02-25.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Anna Radhe , [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 0708934700.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Veterankraft söker en redovisningsekonom

Ansök    Feb 20    Veterankraft AB    Redovisningsekonom
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kund räkning söker vi en veteran som kan göra bokslut.
Uppdraget är 8-16 timmar/vecka, med start snarast och uppskattningsvis några månader.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgiften är i huvudsak att jobba med bokslut

Vem är du?
Du är en glad och trevlig person, med kunskap och erfarenhet av bokslut

Ansökan
Välkommen in med din ansökan snarast, då vi anställer löpande Visa mindre

Redovisningsekonom till Trafikverket i Borlänge!

Nu söker vi till Trafikverket i Borlänge efter deras nya redovisningsekonom! Ser du dig själv arbeta hos en samhällsviktig myndighet samtidigt som du får utlopp för din förkärlek till ekonomi kan detta vara jobbet för dig. Skicka in din ansökan innan 26 februari! OM TJÄNSTEN Nu söker vi en redovisningsekonom till Trafikverket i Borlänge för att täcka en föräldraledighet. I den här rollen kommer du att tillhöra verksamhetsområdet Ekonomi och styrning samt... Visa mer
Nu söker vi till Trafikverket i Borlänge efter deras nya redovisningsekonom! Ser du dig själv arbeta hos en samhällsviktig myndighet samtidigt som du får utlopp för din förkärlek till ekonomi kan detta vara jobbet för dig. Skicka in din ansökan innan 26 februari!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi en redovisningsekonom till Trafikverket i Borlänge för att täcka en föräldraledighet. I den här rollen kommer du att tillhöra verksamhetsområdet Ekonomi och styrning samt enheten Redovisning. Du kommer att arbeta med Trafikverkets övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. I arbetsuppgifterna ingår stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor. Det finns inslag av både analytisk och problemlösande karaktär samt av rutinartade moment.

Du erbjuds
- Erfarenhet från att arbeta på en av Sveriges största myndigheter
- En roll med stor bredd, variation och spännande arbetsuppgifter

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Bokföring av lönefil och tidrapportering
* Deklaration och betalning av arbetsgivaravgifter
* Avstämning av bokförda personalrelaterade skulder och fordringar
* Arbete med avstämningar i samband med periodstängningar
* Stöd till resterande delar av Trafikverkets verksamhet i frågor rörande tid och personalkostnadsredovisning.


VI SÖKER DIG SOM
- Har högskoleutbildning inom ekonomi alternativt annan likvärdig utbildning samt 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Goda kunskaper i bokföringssystem, exempelvis Agresso, Raindance eller U4
- Erfarenhet av statlig redovisning

Ovan krav ska redovisas tydligt i ditt CV. Tidigare anställningar ska framföras med år och månad för anställningstid.

Övrigt
- Tjänsten förväntas pågå från 2024-03-11 eller snarast möjligt och pågår till och med 2024-11-01.
- Det kan finnas möjlighet till distansarbete i samråd med närmsta chef.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Trafikverket här! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Feb 14    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Nu söker vi för kund i Borlänge en erfaren redovisningsekonom. Du kommer arbeta med övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. I arbetsuppgifterna ingår stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor. Det finns inslag av både analyserade och pro-problemlösande karaktär samt av rutinartade moment.  Uppdraget är heltid i perioden 2024-03-11- 2024-11-01 med möjlighet till förlängning ut ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för kund i Borlänge en erfaren redovisningsekonom. Du kommer arbeta med övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. I arbetsuppgifterna ingår stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor. Det finns inslag av både analyserade och pro-problemlösande karaktär samt av rutinartade moment.  Uppdraget är heltid i perioden 2024-03-11- 2024-11-01 med möjlighet till förlängning ut året.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
• Bokföring av lönefil och tidrapportering
• Deklaration och betalning av arbetsgivaravgifter
• Avstämning av bokförda personalrelaterade skulder och fordringar
• Arbete med avstämningar i samband med periodstängningar
• Stöd till resterande delar av teamet gällande verksamhet i frågor rörande tid och personalkostnadsredovisning.

Kvalifikationer
• Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning, samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
• Erfarenhet av statlig redovisning
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Redovisningsekonom till Trafikverket i Borlänge

Ansök    Feb 14    Novare Bemanning AB    Redovisningsekonom
Trafikverket gör Sverige närmare. För att allt ska fungera måste vi kunna ta oss till varandra. Det handlar om allt från arbetspendling, släktkalas och matcher som ska spelas, till gods som ska levereras och tomater som ska hamna på tallriken. Här har Trafikverket en avgörande roll. De har ansvaret för att underhålla och rusta upp tiotusentals mil av järnväg, vägar och färjeförbindelser. Samtidigt utvecklar Trafikverket hela infrastrukturen genom innovativ... Visa mer
Trafikverket gör Sverige närmare. För att allt ska fungera måste vi kunna ta oss till varandra. Det handlar om allt från arbetspendling, släktkalas och matcher som ska spelas, till gods som ska levereras och tomater som ska hamna på tallriken. Här har Trafikverket en avgörande roll. De har ansvaret för att underhålla och rusta upp tiotusentals mil av järnväg, vägar och färjeförbindelser. Samtidigt utvecklar Trafikverket hela infrastrukturen genom innovativa lösningar som bidrar till att nå både klimatmålen och nollvisionen. Men framför allt ser myndigheten till att korta avstånden mellan människor och företag. Mellan stad och land. Mellan generationer och landsändar. Och mellan dig och de som är viktiga för dig. Arbetsgivare: Novare Bemanning

Har du erfarenhet av arbete med redovisning på en statlig myndighet? Vill du arbeta med löpande redovisning på en samhällsviktig myndighet? Då kan vi ha uppdraget för dig! Nu söker vi en redovisningsekonom till Trafikverket i Borlänge för ett föräldravikariat.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu! 

Om uppdraget

Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Nu söker vi en redovisningsekonom till Trafikverket i Borlänge för att täcka en föräldraledighet. I den här rollen kommer du att tillhöra verksamhetsområdet Ekonomi och styrning och enheten Redovisning. Du kommer att arbeta med Trafikverkets övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. I arbetsuppgifterna ingår stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor. Det finns inslag av både analyserade och problemlösande karaktär samt av rutinartade moment.

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

Bokföring av lönefil och tidrapportering
Deklaration och betalning av arbetsgivaravgifter
Avstämning av bokförda personalrelaterade skulder och fordringar
Arbete med avstämningar i samband med periodstängningar
Stöd till resterande delar av Trafikverkets verksamhet i frågor rörande tid och personalkostnadsredovisning.


Krav för tjänsten

högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
erfarenhet av statlig redovisning
kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.


Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på heltid under kontorstider, med start 2024-03-11 eller snarast möjligt och pågår till och med 2024-11-01. Möjlighet till förlängning finns. Placeringsort för uppdraget är Trafikverkets kontor på Röda vägen 1 i Borlänge. Möjlighet till distansarbete finns utefter överenskommelse.

Ansökan 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2024-02-26. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Miranda Nilsson på [email protected]

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss

Novare Bemanning bygger karriärer och stöttar organisationer. Vi är ett personligt och samhällsengagerat bolag som erbjuder interims och bemanningstjänster till både den offentliga och privata sektorn. Tillsammans med oss bidrar du till ett hållbart arbetsliv. Vi tar personlig utveckling till en helt ny nivå och är en unik arbetsgivare i branschen.  

När du arbetar som konsult ute på uppdrag hos våra kunder kommer du att ha ett nära samarbete med din konsultchef. Du kommer att ha regelbundna avstämningar utifrån en aktiv feedback-kulur där du utvecklar ditt självledarskap och de verktyg som du behöver för att nå ditt önskade mål. Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult som har eget bolag att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid.

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen. Visa mindre

Redovisningsekonom till Trafikverket i Borlänge

Ansök    Feb 15    Poolia Sverige AB    Redovisningsekonom
Om tjänsten Nu söker vi för ett konsultuppdrag en erfaren redovisningsekonom till vår kund Trafikverket i Borlänge. Omfattnining: Heltid 100% Start 2024-03-11 Längd_ 2024-11-01, eventuellt längre. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du kommer att arbeta med Trafikverkets övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. I arbetsuppgifterna ingår stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor. Det finns inslag... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi för ett konsultuppdrag en erfaren redovisningsekonom till vår kund Trafikverket i Borlänge.

Omfattnining: Heltid 100%
Start 2024-03-11
Längd_ 2024-11-01, eventuellt längre.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbeta med Trafikverkets övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. I arbetsuppgifterna ingår stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor. Det finns inslag av både analyserade och problemlösande karaktär samt av rutinartade moment.

Några exempel på arbetsuppgifter:
• Bokföring av lönefil och tidrapportering
• Deklaration och betalning av arbetsgivaravgifter
• Avstämning av bokförda personalrelaterade skulder och fordringar
• Arbete med avstämningar i samband med periodstängningar
• Stöd till resterande delar av Trafikverkets verksamhet i frågor rörande tid och personalkostnadsredovisning.

Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget, behöver du uppfylla nedan kriterier:

• Högskoleutbildning inom ekonomi eller utbildning som Trafikverket bedömer likvärdig och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
• Erfarenhet av statlig redovisning.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Ovan krav ska redovisas i CV, tydligt markerat med vilka uppdrag/jobb som påvisar efterfrågad
erfarenhet. Uppdragstider/anställningar skall anges med år och månad, ÅÅ-MM

Om verksamheten
Känner du at detta skulle kunna vara ett uppdrag för dig, då tycker jag du skall söka via länken i annonsen.
Urvalet kommer ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan svarstiden gått ut.

Välkommen! Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till Trafikverket i Borlänge

Till Trafikverket i Borlänge söker vi nu en analytisk och lösningsorienterad redovisningsekonom som kommer att arbeta med övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. Välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Konsulten kommer att arbeta med Trafikverkets övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. I arbetsuppgifterna ingår att stödja verksamheten i redovisnings- och ... Visa mer
Till Trafikverket i Borlänge söker vi nu en analytisk och lösningsorienterad redovisningsekonom som kommer att arbeta med övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Konsulten kommer att arbeta med Trafikverkets övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. I arbetsuppgifterna ingår att stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor. Det finns inslag av både analyserade och problemlösande karaktär samt av rutinartade moment.

Några exempel på arbetsuppgifter för erbjuden konsult:

• Bokföring av lönefil och tidrapportering
• Deklaration och betalning av arbetsgivaravgifter
• Avstämning av bokförda personalrelaterade skulder och fordringar
• Arbete med avstämningar i samband med periodstängningar
• Stöd till resterande delar av myndighetens verksamhet i frågor rörande tid och personalkostnadsredovisning.

Vem är du?
Erbjuden konsult ska uppfylla nedan kompetenskrav;

• högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
• erfarenhet av statlig redovisning
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start 2024-03-11 eller snarast efter kontraktstecknande och pågå till och med 2024-11-01.Startdatumet är preliminärt och gäller under förutsättning att kontraktet har trätt i kraft. Det finns möjlighet till eventuell förlängning på 2 månader. Placering: Borlänge med eventuell möjlighet att arbeta på distans från hemmet i viss mån. Du kommer att bli anställd av Jurek Talents och vara uthyrd till Trafikverket i Borlänge. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Emelie Kumlin på [email protected]

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Redovisningsekonom till Trafikverket

Ansök    Feb 14    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du en duktig Redovisningsekonom som vill vara en del av ett team som driver den långsiktiga planeringen och förvaltningen av Sveriges infrastruktur? Nu söker vi en Redovisningsekonom för ett konsultuppdrag hos Trafikverket i Borlänge.  Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av infrastruktur för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart samt för byggande och drift av statliga vägar och järnvägar. Här kommer du att arbeta med Trafikv... Visa mer
Är du en duktig Redovisningsekonom som vill vara en del av ett team som driver den långsiktiga planeringen och förvaltningen av Sveriges infrastruktur? Nu söker vi en Redovisningsekonom för ett konsultuppdrag hos Trafikverket i Borlänge. 

Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av infrastruktur för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart samt för byggande och drift av statliga vägar och järnvägar. Här kommer du att arbeta med Trafikverkets övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning.

I arbetsuppgifterna ingår stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor. Det finns inslag av både analyserade och problemlösande karaktär samt av rutinartade moment. Enheten består av åtta andra medarbetare där varje individ har sitt specialistområde.

Förekommande arbetsuppgifter:
- Bokföring av lönefil och tidrapportering
- Deklaration och betalning av arbetsgivaravgifter
- Avstämning av bokförda personalrelaterade skulder och fordringar
- Arbete med avstämningar i samband med periodstängningar
- Stöd till resterande delar av Trafikverkets verksamhet i frågor rörande tid och personalkostnadsredovisning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid men anledning av ordinarie personals föräldraledighet.  Arbetsplatsen är på Trafikverkets kontor i Borlänge. Det kan finnas möjlighet till distansarbete i samråd med beställaren.

Uppdraget beräknas påbörjas 2024-03-11 eller snarast efter kontraktstecknande och pågå till och med 2024-11-01. Därefter finns möjlighet till förlängning med 1+1 månad.

Krav för tjänsten:
•Högskoleutbildning inom ekonomi eller utbildning som Trafikverket bedömer likvärdig och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Gda kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
• Erfarenhet av statlig redovisning
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

För att vi ska ha möjlighet att ta dig vidare i processen behöver du tydligt redogjort för samtliga krav i ditt CV.
Uppdragstider ska anges med år och månad, ÅÅ-MM.

Om dig:
Vi söker dig som har ett utvecklat ordningssinne och som kan hantera flera uppgifter samtidigt med precision och effektivitet. För tjänsten är det viktigt att du också är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete samt att du säkerställer att alla uppgifter utförs på ett korrekt och pålitligt sätt.

Som en självständig individ behöver du kunna ta egna initiativ och driva arbetet framåt. Samtidigt bör du trivas med att samarbeta och kommunicera effektivt med kollegor.

Urval sker löpande med sista ansökningsdatum den  27 februari. För att säkerställa en kompetensbaserad rekrytering använder vi oss i denna process av arbetspsykologiska tester. 

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anki Arnquist via Adecco växel 010 – 173 73 00 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Om Adecco:
Vi är en del av det multinationella företaget Adecco Group som är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Adecco samarbetar med många attraktiva företag och det finns stora möjligheter att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Adecco är stolt leverantör till Kammarkollegiet inom ramavtalen för bemanning av kontorspersonal samt rekrytering av kontorspersonal och chefer i hela Sverige. Ramavtalen kan användas för avrop av alla myndigheter under regeringen samt myndigheter under riksdagen och andra offentligt styrda organ.

Redovisningsekonom, Redovisning, Ekonom, statlig sektor, Myndighet, Statlig redovisning, Borlänge, Falun, Fagersta, Adecco Visa mindre

Redovisningsekonom | Jefferson Wells | Borlänge

Ansök    Feb 14    Experis AB    Redovisningsekonom
Vill du vara en del av ett spännande konsultuppdrag hos vår kund i Borlänge? Vi på Jefferson Wells söker en erfaren redovisningsekonom för att täcka upp för föräldraledighet hos en statlig myndighet. Bli en del av vårt team och utveckla din karriär hos oss! Ort: Borlänge Uppdragsstart: 11 mars 2024 Uppdragslängd: Minst till och med 1 november 2024 Övrig information: Viss möjlighet till distansarbete Arbetsbeskrivning: Som redovisningsekonom hos oss p... Visa mer
Vill du vara en del av ett spännande konsultuppdrag hos vår kund i Borlänge? Vi på Jefferson Wells söker en erfaren redovisningsekonom för att täcka upp för föräldraledighet hos en statlig myndighet. Bli en del av vårt team och utveckla din karriär hos oss!

Ort: Borlänge
Uppdragsstart: 11 mars 2024
Uppdragslängd: Minst till och med 1 november 2024
Övrig information: Viss möjlighet till distansarbete

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom hos oss på Jefferson Wells kommer du att arbeta med myndighetens övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. Du kommer att stötta verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor samt utföra analyser och problemlösning. Några exempel på arbetsuppgifter:

* Bokföring av lönefil och tidrapportering
* Deklaration och betalning av arbetsgivaravgifter
* Avstämning av bokförda personalrelaterade skulder och fordringar
* Arbete med avstämningar i samband med periodstängningar
* Stöd till resterande delar av Trafikverkets verksamhet i frågor rörande tid och personalkostnadsredovisning

Den vi söker:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du är trygg i rollen som redovisningsekonom och har lätt för att sätta dig in i en ny verksamhet.

Vi söker dig som har:

* Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning med minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
* Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* Goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
* Erfarenhet av statlig redovisning
* Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektekonom

Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena, vi driver utvecklingsprojekt, stöttar start-up företag och Dalarnas redan etablerade företag i deras utveckling. Dalarna Science Park söker dig som vill vara med att bidra till förändring och som vill vara en del av att driva utveckling i hållbarhetens tecken. Är du projekt-ekonom? Kom och jobba med oss! VI En science park är ett internationellt vedertaget koncept för att stärka samverkan mellan a... Visa mer
Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena, vi driver utvecklingsprojekt, stöttar start-up företag och Dalarnas redan etablerade företag i deras utveckling. Dalarna Science Park söker dig som vill vara med att bidra till förändring och som vill vara en del av att driva utveckling i hållbarhetens tecken.
Är du projekt-ekonom? Kom och jobba med oss!


VI
En science park är ett internationellt vedertaget koncept för att stärka samverkan mellan akademi, näringsliv och omgivande samhälle där vi ska bidra till att skapa innovationsbaserad tillväxt samt förbättra förutsättningar för regional utveckling.
Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena och vi arbetar med företag inom alla branscher. Vårt fokus är innovation, hållbarhet och internat-ionalisering och vi stöttar blivande entreprenörer, etablerade entreprenörer samt företag till utveckling och hållbar tillväxt genom att skapa möten, bidra med coachning, stöd och kontakter.
Vi har funnits sedan 1987 och verkar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Via vårt företagsutvecklingsteam stöttar vi Dalarnas företag med affärsutveckling och i vår projektarena drivs ett 20-tal utvecklingsprojekt som syftar till att öka attraktivitet och bidra till utveckling och tillväxt för Dalarna.
Dalarna Science Park har många kontakter med andra science parks i världen för att ständigt utveckla oss i klass med de bästa. Vår roll har förändrats genom åren och vi har idag en ledande roll inom hållbarhet och stöd till innovationer som kan vara en del av lösningen på samhällets globala utmaningar. Dalarna Science Park driver insatser som bidrar till de 17 globala hållbarhetsmålen och vi är verifierade enligt ISO 26000.


VI ERBJUDER
En central del av verksamheten hos Dalarna Science Park är att driva projekt. Arbetsuppgifterna omfattar främst projektuppföljning samt redovisning till finansiärer. Du kommer få eget ansvar för ekonomihanteringen i flera projekt som Dalarna Science Park driver regionalt, nationellt och internationellt. I rollen som projektekonom tillhör du vårt administrationsteam som idag består av totalt fyra personer där du kommer ha löpande dialog med både intern personal och externa samarbetspartners och finansiärer. Tjänsten innefattar även arbete med bokslut. Du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ekonomifunktionen med stor möjlig-het att påverka till exempel nya arbetssätt och rutiner.
Vi som jobbar här brinner för utveckling och innovation. Ingen dag är den andra lik och alla nya idéer, människor och den kreativa miljön gör det spännande att vara en del av Dalarna Science Park. Vi tror att möten mellan människor förändrar världen.


DU
Vi söker dig som är en självgående och driven projektekonom med utvecklat sinne för service. Vi tror att du genom flera års erfarenhet som ekonom har gedigen kunskap inom redovisning och ekonomiuppföljning.
Som person är du kommunikativ, ansvarstagande, strukturerad och tar egna initiativ. Du behöver känna dig bekväm och trivas i en rörlig och föränderlig miljö.
För att klara jobbet tror vi att du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfa-renhet, liksom goda kunskaper i Excel. Erfarenhet från projektuppföljning och offentlig projekt-finansiering (framförallt från Europeiska Unionen) är av värde när du söker tjänsten hos oss. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Visa mindre

Redovisningsekonom till Hästsportens Administrativa Center

Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi tillhandahåller idag ekonomi- och löneadministrativa tjänster till de flesta av Sveriges travbanor och även till andra företag och föreningar. Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på storlek, resursstruktur och andra lokala förutsättningar. Vi hänger me... Visa mer
Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi tillhandahåller idag ekonomi- och löneadministrativa tjänster till de flesta av Sveriges travbanor och även till andra företag och föreningar.

Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på storlek, resursstruktur och andra lokala förutsättningar.
Vi hänger med i dagens utveckling och jobbar helt digitalt med redovisningstjänsterna. Hästsportens Administrativa Center ägs av Svensk Travsport och är syskonbolag till bland annat AB Trav och Galopp (ATG)

Vi rekryterar nu en Redovisningsekonom till Hästsportens Administrativa Center, Är du en drivande redovisningsekonom som trivs med att ge rådgivning och arbeta i team? Då är du den vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom kommer du i huvudsak arbeta med hela bredden inom ekonomi. Det inkluderar bland annat reskontra, löpande redovisning, avstämningar, analyser, skattedeklarationer, momsrapporter, månadsbokslut samt rapportering. Som ekonom på HAC kommer du vara den som ansvarar för redovisningen för vissa kunder och därför ser vi att du trivs med att arbeta konsultativt med ekonomifrågor och fungera som stöd/bollplank till kunderna. Vi ser gärna att du bidrar med idéer för att ständigt förbättra HAC´s arbetssätt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen så tror vi att du har någon form av utbildning inom området alternativt erfarenhet av att självständigt utföra ovanstående uppgifter. Vi önskar att du har goda kunskaper i Excel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål.

Vad erbjuder vår kund dig?

HAC arbetar med individuella utvecklingsplaner och tjänsten innebär mycket eget ansvar vilket gör att du har möjlighet att utveckla och utvecklas. Du har möjlighet till stor påverkan gällande ekonomisk rådgivning till våra kunder. På arbetsplatsen arbetar man aktivt med att skapa en bra balans mellan arbete och fritid och det är en trivsam arbetsmiljö.

Placering för tjänsten är på HAC´s kontor i Borlänge och du anställs direkt av Hästsportens Administrativa Center.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Boström, 073-826 71 00. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökan vi lundinbostrom.se Ansökningarna behandlas löpande. Visa mindre

Redovisningsekonom | Jefferson Wells | Ludvika

Ansök    Jan 5    Manpower AB    Redovisningsekonom
Vi söker en erfaren redovisningsekonom vill ta sig an ett uppdrag hos vår kund i Ludvika! Uppdraget är på heltid med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells! Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd hos oss på Jefferson Wells, men arbetar hos vår kund i Ludvika. Arbetet är på heltid med start omgående och pågår i ca 3 månader med stor chans till förlängning. Om uppdraget Rollen är verksamhetsnära... Visa mer
Vi söker en erfaren redovisningsekonom vill ta sig an ett uppdrag hos vår kund i Ludvika! Uppdraget är på heltid med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd hos oss på Jefferson Wells, men arbetar hos vår kund i Ludvika. Arbetet är på heltid med start omgående och pågår i ca 3 månader med stor chans till förlängning.

Om uppdraget
Rollen är verksamhetsnära då du kommer ansvara för hela ekonomiska flödet med ett tätt samarbete med företagets VD. Du kommer att ansvara för månadsavstämningar och periodavslut. Vidare ingår bland annat kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, upprättande av momsdeklaration och andra ad hoc frågor inom ditt ansvarsområde. Utöver detta kan nedan uppgifter förekomma

* redovisning och bokföring (exempelvis kundreskontra, leverantörsreskontra, huvudbokföring, kassa- och bankavstämningar)
* budgetarbete
* ta fram rapporter om ekonomiska resultat och göra analyser kring resultat och bokslut
* delta i budgetuppföljning
* arbete med avstämningar, felsökningar och kontroller
* arbete med bokslut och periodavslut.

Är du rätt person för uppdraget?
Till vår kund söker vi en erfaren person som snabbt kan sätta sig in i arbetet. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra.

I övrigt krävs

* högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
* goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (
* kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som anställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta [email protected]. Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 13    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 14    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 12    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 1    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 8    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Jun 7    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 30    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 31    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 29    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 28    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Redovisningsekonom till Hästsportens Administrativa Center

Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi tillhandahåller idag ekonomi- och löneadministrativa tjänster till de flesta av Sveriges travbanor och även till andra företag och föreningar. Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på storlek, resursstruktur och andra lokala förutsättningar. Vi hänger me... Visa mer
Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi tillhandahåller idag ekonomi- och löneadministrativa tjänster till de flesta av Sveriges travbanor och även till andra företag och föreningar.

Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på storlek, resursstruktur och andra lokala förutsättningar.
Vi hänger med i dagens utveckling och jobbar helt digitalt med redovisningstjänsterna. Hästsportens Administrativa Center ägs av Svensk Travsport och är syskonbolag till bland annat AB Trav och Galopp (ATG)

Vi rekryterar nu en Redovisningsekonom till Hästsportens Administrativa Center, Är du en drivande redovisningsekonom som trivs med att ge rådgivning och arbeta i team? Då är du den vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom kommer du i huvudsak arbeta med hela bredden inom ekonomi. Det inkluderar bland annat reskontra, löpande redovisning, avstämningar, analyser, skattedeklarationer, momsrapporter, månadsbokslut samt rapportering. Som ekonom på HAC kommer du vara den som ansvarar för redovisningen för vissa kunder och därför ser vi att du trivs med att arbeta konsultativt med ekonomifrågor och fungera som stöd/bollplank till kunderna. Vi ser gärna att du bidrar med idéer för att ständigt förbättra HAC´s arbetssätt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen så tror vi att du har någon form av utbildning inom området alternativt erfarenhet av att självständigt utföra ovanstående uppgifter. Vi önskar att du har goda kunskaper i Excel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål.

Vad erbjuder vår kund dig?

HAC arbetar med individuella utvecklingsplaner och tjänsten innebär mycket eget ansvar vilket gör att du har möjlighet att utveckla och utvecklas. Du har möjlighet till stor påverkan gällande ekonomisk rådgivning till våra kunder. På arbetsplatsen arbetar man aktivt med att skapa en bra balans mellan arbete och fritid och det är en trivsam arbetsmiljö.

Placering för tjänsten är på HAC´s kontor i Borlänge och du anställs direkt av Hästsportens Administrativa Center.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Boström, 073-826 71 00. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökan vi lundinbostrom.se Ansökningarna behandlas löpande. Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 28    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Offshore It för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Offshore It för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 23    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 24    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 25    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 21    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 16    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Jobba Som Ekonom

Ansök    Maj 15    Getdet AB    Redovisningsekonom
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom! Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning ? Driven & ambitiös Visa mer
Sök jobbet som ekonom på Angamato för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Angamato dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös Visa mindre

Är du en fena på redovisning och gillar utmaningar?

Ansök    Mar 22    INTEC Nordic AB    Redovisningsekonom
Vilken tur, för vi behöver förstärka vårt fantastiska team i Borlänge med en till redovisningsekonom! Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas? Vill du arbeta i en verksamhet med hög tillväxt, full fart och fantastiska kollegor? Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig! Vi växer i snabb takt och vill nu förstärka vårt team i Borlänge. Om oss INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkon... Visa mer
Vilken tur, för vi behöver förstärka vårt fantastiska team i Borlänge med en till redovisningsekonom!
Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas?
Vill du arbeta i en verksamhet med hög tillväxt, full fart och fantastiska kollegor?
Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig! Vi växer i snabb takt och vill nu förstärka vårt team i Borlänge.
Om oss
INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och här finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi på INTEC drivs av lusten att skapa förändring på riktigt och att få våra medarbetare och kunder att växa. Varje dag är vi delaktiga i idéer och lösningar som skapar möjligheter för framtidens hållbara samhälle.
INTEC erbjuder ett komplett utbud av teknikkonsulttjänster inom fastighet och industri. Vi är 14 bolag med cirka 300 medarbetare i Sverige och Norge som gärna vill bli fler som tänker ”Beyond Engineering”. 2022 hade vi en omsättning på ca 300 MSek och med ökad efterfrågan fortsätter vi växa.
Tjänsten
Vårt ekonomiteam består av 6 personer i Stockholm och Borlänge. På vårt fina kontor i Borlänge sitter Andreas, vår ekonomichef, som kommer vara din närmaste chef, och Mona som har en liknande roll som du. Här sitter även HR och IT samt 25 utav våra teknikkonsulter.
Du kommer att få eget ansvar för några av våra bolag där du kommer att hantera alla ekonomirelaterade frågor, löpande redovisning och bokslut. Du kommer också vara delaktig i vår strävan att förbättra och utveckla våra rutiner och processer på ekonomiavdelningen.
En viktig del av den här tjänsten är nära samarbete med våra verksamhetsansvariga.
Tjänsten innebär
Helhetsansvar för ekonomin i de bolag du ansvarar för
Hantering av leverantörs- och kundreskontra.
Löpande bokföring
Avstämningar
Månads, kvartals- och årsbokslut och rapportering
Extern rapportering till myndigheter i form av bl a moms och skatter
Driva förbättringsprojekt och utveckla processer inom ekonomiområdet och projektredovisningen
Lönsamhetsanalyser och uppföljning av kundprojekt
Stöd till verksamheten gällande fakturering och projektredovisningKompetens
Din initiativförmåga och ditt engagemang tillhör dina främsta styrkor.
Vi tror att du drivs av att se resultat, att du är skicklig på att prioritera och avsluta de uppgifter du ansvarar för.
Vi tror också att du sporras av högt tempo och eget ansvar, att du är flexibel, lösningsorienterad och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Utöver det arbetar du noggrant och strukturerat samt är en duktig problemlösare.
I umgänget med andra är du lyhörd, har lätt för att samarbeta och är van att utveckla processer och driva förbättringsprojekt. Har du dessutom erfarenhet från konsultverksamhet med uppdragsredovisning är det en merit.


Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdiga kunskaper.
3–5 års relevant yrkeserfarenhet
Van användare av Excel och Office 365.
Erfarenhet av olika ekonomisystemVi kan komma att begära utdrag ur brottsregister innan anställning.
Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!
Vid frågor gällande tjänsten kontakta vår ekonomichef Andreas Pietiläinen, 070 298 2045, [email protected] Visa mindre

Ekonom till lärande organisation!

Ansök    Apr 5    Högskolan Dalarna    Redovisningsekonom
Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Avdelningen för ekonomi och upphandling ansvarar för intern och extern redovisning och förvaltar högskolans ekonomisystem. Avdelningen ger ett konsultativt stöd till bland annat högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/... Visa mer
Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Avdelningen för ekonomi och upphandling ansvarar för intern och extern redovisning och förvaltar högskolans ekonomisystem. Avdelningen ger ett konsultativt stöd till bland annat högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och upphandling. 

Din arbetsdag som verksamhetsekonom
Som verksamhetsekonom stöttar du avdelningschefer och prefekter i redovisning, budget och prognosarbetet. Du arbetar huvudsakligen i affärssystemet Agresso/Unit4 samt i Excel och följer upp verksamhetens utfall i kvartalsbokslut och månatliga avstämningar. Du kommer även att stötta forskare t.ex. med kalkyler i deras medelsansökningar. Du ingår i en grupp av verksamhetsekonomer och det finns stora möjligheter att ta stöd och lära av varandra. Det finns också möjligheten att vara med i utvecklingen av framtida arbetssätt på avdelningen.

Är du personen vi söker?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från ekonomiområdet. Den erfarenheten bör bestå av att du har jobbat självständigt med redovisning, bokslut, budget och prognos från någon annan större organisation. Du ska även ha en eftergymnasial utbildning och har du en högskoleekonomisk examen är detta meriterande. Du ska ha goda kunskaper i Excel, kunna tala och skriva på svenska och engelska.

För att passa bra in på rollen som verksamhetsekonom behöver du ha ett intresse för att förstå den verksamhet du stödjer, vara självgående saamt ha en god samarbetsförmåga. Du ska även ha en god analytisk förmåga, vara noggrann och arbeta strukturerat. 

Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Agresso/Unit4 likväl som erfarenhet av redovisning inom offentlig verksamhet, gärna statlig. 

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100%, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Borlänge och visst arbete förekommer även i Falun. 

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen.

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan!
Du ansöker via vår webbplats senast 2023-04-30. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygshandlingar. Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna så besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Maj 12    AB Stora Tunabyggen    Redovisningsekonom
Vi söker redovisningsekonom Tjänsten är ett barnledighetsvikariat till och med 2024-12-31. Rollen Du kommer att få en viktig roll på ekonomiavdelningen och tillhöra ett team på fem personer. Du kommer att arbeta med löpande redovisning, momsredovisning, vara delaktig i arbetet med bokslut och årsredovisning, specifika fastighetsfrågor och vara behjälplig med löpande finansiellt arbete. I din roll ingår även medverkan i ekonomi- och systemrelaterade proje... Visa mer
Vi söker redovisningsekonom
Tjänsten är ett barnledighetsvikariat till och med 2024-12-31.

Rollen
Du kommer att få en viktig roll på ekonomiavdelningen och tillhöra ett team på fem personer. Du kommer att arbeta med löpande redovisning, momsredovisning, vara delaktig i arbetet med bokslut och årsredovisning, specifika fastighetsfrågor och vara behjälplig med löpande finansiellt arbete. I din roll ingår även medverkan i ekonomi- och systemrelaterade projekt samt stöd och backup till både den egna avdelningen och övriga organisationen.
Profil
Du har nyligen avslutat en ekonomisk eftergymnasial utbildning med inriktning redovisning och gärna något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är en van Excelanvändare, har goda kunskaper i Officepaketet och stort intresse för digitalisering. Du har erfarenhet bokslutsprogram, exempelvis Capego. Du har god kommunikativ och skriftlig förmåga.
Personlighet
Vi söker dig som
· har ordningssinne och ett strukturerat arbetssätt
· har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i team
· är lösningsfokuserad, flexibel och kan lägga i en ”högre växel” vid behov
· ser helheten, är kommunikativ och serviceinriktad

För att du ska trivas i rollen är du ansvarstagande med eget driv och ett genuint intresse för ditt jobb. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan snarast till https://sokajobb.tunabyggen.se, dock senast 2023-05-31. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten kontakta ekonomichef, Maria Bergfält, tfn 0243-733 61
Facklig företrädare; Vision Stefan Holmberg 0243-739 06.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.

Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
· Jag finns här för våra kunder
· Jag ser möjligheter
· Jag möter varje människa med respekt

Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.


Se mer information om oss på www.tunabyggen.se Visa mindre

Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag som vill arbeta hos någon av våra kunder i Borlänge med omnejd. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag men vanligt förekommande arbetsuppgifter är löpande redovisning, bokföring, avstämningar, deklarationer och månadsbokslut med mera.

Tjänsterna är på heltid. Dina arbetstider kommer att vara dagtid, måndag - fredag. Tillsättning kommer att ske efter överenskommelse.

Din profil
För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor. Vi ser gärna att du är flexibel i att göra olika typer av arbetsuppgifter och trivs med att samarbeta med andra. Vi ser att du har några års erfarenhet av arbete med redovisning.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Lisa Meriläinen via e-post: [email protected]. Vi jobbar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundansvarig Redovisningsekonom till ICA Affärsservice Umeå

Ansök    Mar 17    ICA Sverige AB    Redovisningsekonom
Hos oss på ICA Affärsservice finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka och den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovativa ekonomi- och lönetjänster för framtiden. För att möta en ökande efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu en kundansva... Visa mer
Hos oss på ICA Affärsservice finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka och den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovativa ekonomi- och lönetjänster för framtiden.
För att möta en ökande efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu en kundansvarig redovisningsekonom till vårt kontor i Umeå!
Bli en del av oss
Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade och professionella kollegor som sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du, så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!
Hur din vardag kommer att se ut
Du kommer att arbeta i kundteam, där du som kundansvarig redovisningsekonom har det yttersta ansvaret mot de ICA butiker som ingår i din kundstock. Du har ett team av kollegor som hjälper dig med reskontratjänster och grundbokföring medan dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av:
Sammanställning och kvalitetssäkring av månadsrapporter till din kundstock och de
ICA-handlare som du är ansvarig för.
Upprättande av årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
Övriga konsulttjänster som privata deklarationer, budget och ekonomiska analyser
Ekonomisk rådgivning

Egenskaper för att lyckas i rollen
Utöver att du har det yttersta ansvaret för leverans gentemot kund, behöver du vara en klippa på att:
Skapa en god relation till dina kunder och lyssna in på deras behov
Planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt för att hålla deadlines
Vara en god lagspelare och ta ansvar för att utveckla samarbetet inom kundteamet
Delta aktivt i förändringsarbete och stötta organisationen där det behövs

Din bakgrund och personliga egenskaper
Du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper från arbetslivet. Du har även några års erfarenhet inom redovisning. Har du erfarenhet från en konsultbyrå eller från annat detaljhandelsföretag är det en extra bonus! Självklart har du god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
Med kunden i fokus
För att skapa och behålla goda kundrelationer, kommer du årligen att åka på kundbesök till ett flertal av dina kunder runtom i Sverige.
Anställningsform
Tillsvidare
Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chefer:
Linda Tysklind, 076-282 9225, [email protected]
Fackliga kontakter
Unionen: Umit Dag, 072-220 15 98, [email protected]
Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: [email protected]
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-04-09
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Redovisningsekonomer/ekonomiassistenter till uppdrag

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. L... Visa mer
Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Vi rekryterar nu redovisningsekonomer/ekonomiassistenter till uppdrag i Borlänge och Falun. Uppdragen startar omgående och pågår 6-12 månader med chans till förlängning eller anställning hos kund. Du blir anställd av Lundin & Boström och uthyrd till kund.

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela bredden inom ekonomi t.ex. reskontra, löpande redovisning, avstämningar, analyser, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter, månads- och årsbokslut. Ev. lön och administration. Vilken typ av arbetsuppgifter och ansvarsnivå beror på din erfarenhet. Vi har olika uppdrag och kunder i olika branscher som just nu söker både juniora och seniora ekonomer.

Din bakgrund:

Du har troligtvis eftergymnasial utbildning inom ekonomi och någon arbetslivserfarenhet inom ovanstående uppgifter beskrivna i arbetsbeskrivningen. Du behöver kunna kommunicera mycket väl på svenska i tal och skrift.

Din Profil:

Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål.

Du behöver kunna starta ditt uppdrag inom 1 månad!

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Lindström 070-510 12 50 [email protected] eller Hanna Hastegård, [email protected] 070-216 54 75 Visa mindre

Redovisningsekonom med vana av administration och kundkontakt

Ansök    Feb 27    SF Juridik AB    Redovisningsekonom
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå som är specialiserad på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av den löpande bokföringen, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik avseende byråns produktion samt övriga ekonomiska prognoser. I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns... Visa mer
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå som är specialiserad på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av den löpande bokföringen, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik avseende byråns produktion samt övriga ekonomiska prognoser.
I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns räkning. Du ansvarar och tillser att det finns en finansiering av ärenden samt fakturering och uppföljning av detsamma.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge. Din arbetstid är som regel mellan 8-17 och uppgifterna består främst av;
- Löpande bokföring samt avstämningar av balanskonton
- Leverantörsreskontra och kundreskontra
- Kundfakturering
- Ansökningar av rättshjälp och rättsskydd i ärenden
- Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
- Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
- Lönehantering
Om dig
Du har en bakgrund inom ekonomi och administration. Utbildning inom området är meriterande liksom erfarenhet.
Vi är en växande byrå med potential att utvecklas under de kommande åren. Vi jobbar nära varandra och har ett gott klimat på arbetsplatsen vilket du vill bidra till. Då vi är en liten arbetsplats händer det frekvent att vi hjälps åt med uppgifter varpå flexibilitet och service gentemot framförallt klienter är en viktig del av arbetet.
Rekrytering kommer att ske löpande och tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Feb 3    Trafikverket    Redovisningsekonom
Vi söker förstärkning inom ekonomi och redovisning! Har du ett par års aktuell erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området? Det pågår ett stort arbete med att utveckla och underhålla Sveriges infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att bidra till den ekonomiska uppföljningen och inte minst till att vi når vårt mål - Ett tillförlitligt väg- och järnvägssystem genom ett hållbart och effektivt underhåll.  Ekonom Arbetsuppgifte... Visa mer
Vi söker förstärkning inom ekonomi och redovisning! Har du ett par års aktuell erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området?
Det pågår ett stort arbete med att utveckla och underhålla Sveriges infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att bidra till den ekonomiska uppföljningen och inte minst till att vi når vårt mål - Ett tillförlitligt väg- och järnvägssystem genom ett hållbart och effektivt underhåll. 
Ekonom

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som med energi och driv vill komma in i vår verksamhet och ge stöd till verksamheten i det dagliga arbetet med ekonomi- och redovisningsfrågor. Som ekonom arbetar du nära avdelningens controllers med att stötta enhetschefer på avdelningen. Din roll är att agera ekonomiskt stöd för projektledarna och tillsammans bidra till att avdelningen når sina ekonomiska mål. Mycket fokus ligger på redovisning och att "rigga vardagen så att ekonomin i projekten fungerar" men du kommer även ha andra arbetsuppgifter som bygger på eget ansvar och initiativkraft.
Rent praktiskt handlar dina dagar om uppdrag såsom
redovisning och uppföljning
planering och uppföljning utifrån fastställda rutiner
kvalitetskontroller och avstämningar av det ekonomiska utfallet samt att initiera korrigeringar vid behov
ansvar för att följa upp verksamhetens ekonomileveranser samt ha koll på hur stora kontrakt man skrivit på under året
ha en konsulterande roll i användandet av ekonomirelaterade IT-system och säkerställer en enhetlig och rättvisande redovisning för verksamheten.
att delta i att ta fram underlag till rapporter och presentationer

Vi strävar efter att ständigt förbättras varför utveckling och förbättring av arbetssätt och interna rutiner är en självklarhet.

Övrig information

Digitala intervjuer sker via Skype.
För att bidra till en mer fördomsfri och kompetensbaserad process så är det här en helt CV-fri rekrytering. Det innebär att du inte ska bifoga något CV. För att kunna ansöka så kommer du ändå, på grund av hur vårt rekryteringssystem är uppbyggt, att uppmanas att bifoga CV men bifoga istället ett word-dokument med dina kontaktuppgifter. Urvalet kommer istället att baseras på svaren du ger på urvalsfrågorna. 
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Kvalifikationer

Som person är du drivande och självgående och har god samarbetsförmåga. Du är analytisk, noggrann med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt med utgångspunkt i styrande rutiner. Du är kommunikativ med förmåga att förmedla information på ett pedagogiskt sätt.
Vi söker dig som har
högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet vi bedömer likvärdig
ett par års aktuell (i närtid) och relevant erfarenhet av praktiskt ekonomiarbete, med fokus på redovisning
goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har
arbetat med redovisningsfrågor i offentlig verksamhet
erfarenhet av Agresso och/eller Mercur
erfarenhet av arbete med ekonomi i större projekt


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Ekonomer och ekonomiassistenter till kommande uppdrag!

Ansök    Feb 6    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Har du utbildning inom ekonomi? Är du initiativtagande och värderar ett gott samarbete? Vi på Adecco söker nu efter ekonomer, redovisningsekonomer och ekonomiassistenter till kommande uppdrag i Borlänge/Ludvikaområdet med omnejd! Om tjänsten Som ekonom/ekonomiassistent kommer du att arbeta brett med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning hos någon av våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter: - Hantering av kund- och leverantörsreskont... Visa mer
Har du utbildning inom ekonomi? Är du initiativtagande och värderar ett gott samarbete? Vi på Adecco söker nu efter ekonomer, redovisningsekonomer och ekonomiassistenter till kommande uppdrag i Borlänge/Ludvikaområdet med omnejd!

Om tjänsten
Som ekonom/ekonomiassistent kommer du att arbeta brett med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning hos någon av våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantering av kund- och leverantörsreskontra.
- Fakturahantering
- Rapporter
- Övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning

Tjänsten som ekonom/ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. För rätt person finns möjlighet att uppdraget övergår i en anställning direkt hos vår kund. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleexamen i ekonomi gärna med inriktning redovisning och önskvärt om du även har erfarenhet av liknande arbete. Du tycker om att arbeta med siffror och administrativa uppgifter. Som person ska du vara driven med förmåga att prioritera, se och ta tag i det som behöver göras. Du är kommunikativ till din läggning och har ett stort intresse för service och människor. Du är flexibel, ansvarstagande, har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt.

Du trivs i en supporterande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Du behöver också ha god datorvana samt lätt för att sätta dig in i nya system. Ett stort plus om du har vana av Excel. Viktigt för tjänsten är dessutom att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. [email protected].

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, ekonom, redovisningsekonom, assistent, administratör, fakturor, redovisning, leverantörsreskontra, Adecco, Borlänge, Ludvika, Smedjebacken Visa mindre

Redovisningsekonom till Hästsportens Administrativa Center

Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi tillhandahåller idag ekonomi- och löneadministrativa tjänster till de flesta av Sveriges travbanor och även till andra företag och föreningar. Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på storlek, resursstruktur och andra lokala förutsättningar. Vi hänger me... Visa mer
Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi tillhandahåller idag ekonomi- och löneadministrativa tjänster till de flesta av Sveriges travbanor och även till andra företag och föreningar.

Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på storlek, resursstruktur och andra lokala förutsättningar.
Vi hänger med i dagens utveckling och jobbar helt digitalt med redovisningstjänsterna. Hästsportens Administrativa Center ägs av Svensk Travsport och är syskonbolag till bland annat AB Trav och Galopp (ATG)

Vi rekryterar nu en Redovisningsekonom till Hästsportens Administrativa Center, Är du en drivande redovisningsekonom som trivs med att ge rådgivning och arbeta i team? Då är du den vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom kommer du i huvudsak arbeta med hela bredden inom ekonomi. Det inkluderar bland annat reskontra, löpande redovisning, avstämningar, analyser, skattedeklarationer, momsrapporter, månadsbokslut samt rapportering. Som ekonom på HAC kommer du vara den som ansvarar för redovisningen för vissa kunder och därför ser vi att du trivs med att arbeta konsultativt med ekonomifrågor och fungera som stöd/bollplank till kunderna. Vi ser gärna att du bidrar med idéer för att ständigt förbättra HAC´s arbetssätt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen så tror vi att du har någon form av utbildning inom området alternativt erfarenhet av att självständigt utföra ovanstående uppgifter. Vi önskar att du har goda kunskaper i Excel. Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål.

Vad erbjuder vår kund dig?

HAC arbetar med individuella utvecklingsplaner och tjänsten innebär mycket eget ansvar vilket gör att du har möjlighet att utveckla och utvecklas. Du har möjlighet till stor påverkan gällande ekonomisk rådgivning till våra kunder. På arbetsplatsen arbetar man aktivt med att skapa en bra balans mellan arbete och fritid och det är en trivsam arbetsmiljö.

Placering för tjänsten är på HAC´s kontor i Borlänge och du anställs direkt av Hästsportens Administrativa Center.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Boström, 073-86 71 00. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökan vi lundinbostrom.se Ansökningarna behandlas löpande. Visa mindre

Är du vår nya redovisningskonsult?

NXTjobb har fått i uppdrag att hitta duktiga medarbetare till BusinessGroup Dalarna. www.bgdalarna.se (http://www.bgdalarna.se) Jobbet Du arbetar självständigt med dina kunder inom löpande redovisning, avstämningar, bokslut samt ger ekonomisk rådgivning. Du utgår från vårt kontor i Borlänge där det finns kompetens inom flera affärsområden. Du arbetar proaktivt med att utveckla våra kunder och ge dom bästa möjliga servicenivå. Du är driven och vill utveckl... Visa mer
NXTjobb har fått i uppdrag att hitta duktiga medarbetare till BusinessGroup Dalarna.
www.bgdalarna.se (http://www.bgdalarna.se)

Jobbet
Du arbetar självständigt med dina kunder inom löpande redovisning, avstämningar, bokslut samt ger ekonomisk rådgivning. Du utgår från vårt kontor i Borlänge där det finns kompetens inom flera affärsområden. Du arbetar proaktivt med att utveckla våra kunder och ge dom bästa möjliga servicenivå. Du är driven och vill utvecklas i din roll och ta ett helhetsansvar mot kund.

Din bakgrund
Du har arbetat några år med löpande bokföring, avstämningar samt rapportering och känner dig bekväm med de olika arbetsuppgifterna. Vi ser det som en fördel om du även gjort bokslut och årsredovisningar. Erfarenhet från ekonomisystem ser vi som en självklarhet.
Vi tror att du jobbar på eller har jobbat på en ekonomiavdelning eller redovisningsbyrå där du är van att arbeta självständigt och trivs att arbeta i team. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll, tycker om att träffa nya människor och bygga relationer. Du har höga krav på dig själv och vill att det ska vara ordning och reda, du trivs med att det ibland kan vara ett högt tempo.

Vi erbjuder
Ett spännande jobb på ett framgångsrikt företag som växer och behöver fler sköna, kompetenta och framåtlutade medarbetare.
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till Bröderna Thunströms Måleri

Om företaget Bröderna Thunströms Måleri AB är ett anrikt företag som idag sysselsätter ett 50-tal medarbetare och alla anställda är en viktig del av vårt varumärke. De är vårt ansikte utåt, mot våra kunder och samarbetspartners. Vi är måna om att sätta personalen på första plats. Det är medarbetarnas arbete som gör vårt miljö- och kvalitetsarbete till något vi är väldigt stolta över. Besök gärna www.btmab.se Dina arbetsuppgifter Som Redovisningsekonom hos... Visa mer
Om företaget
Bröderna Thunströms Måleri AB är ett anrikt företag som idag sysselsätter ett 50-tal medarbetare och alla anställda är en viktig del av vårt varumärke. De är vårt ansikte utåt, mot våra kunder och samarbetspartners. Vi är måna om att sätta personalen på första plats. Det är medarbetarnas arbete som gör vårt miljö- och kvalitetsarbete till något vi är väldigt stolta över. Besök gärna www.btmab.se

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom hos Bröderna Thunströms kommer du att arbeta tillsammans med härliga kollegor i fräscha, trivsamma och nyrenoverade lokaler i Ludvika. Dina dagliga arbetsuppgifter består huvudsakligen av löpande redovisning, löner, bokslut och prognosarbete. Strategiskt arbete, så som förbättring och utveckling av bolagets ekonomi präglar rollen. Din vardag består även av avstämningar, fakturering, hantering av moms, arbetsgivaravgifter med mera.

Din profil
Till rollen som Redovisningsekonom söker vi framförallt dig som är en organiserad och engagerad person som motiveras av att utvecklas i din yrkesroll och ta mycket eget ansvar. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med redovisning och löner. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av att upprätta bokslut av olika slag samt är bekväm med att arbeta i system för bokföring och/eller lönehantering. Eftersom Bröderna Thunströms är ett mindre företag så är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och är prestigelös inför att göra olika typer av arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du har ett positivt förhållningssätt och är mån om att göra ett bra jobb.

Vill du ta nästa steg i karriären hos en framgångsrik arbetsgivare? Tveka inte att skicka in en ansökan.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bröderna Thunströms Måleri AB med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 18 december. Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Veronica Rönngren 073-351 27 67. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom med affärsintresse

Ansök    Okt 20    INTEC Nordic AB    Redovisningsekonom
Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas? Vi växer i snabb takt och söker nu ytterligare en ekonom till INTEC. Vill du arbeta i en verksamhet med hög tillväxt och full fart. Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig! Om oss INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och här finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi tänker nytt, modernt, hållbart, affärsmässigt, inklu... Visa mer
Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas?
Vi växer i snabb takt och söker nu ytterligare en ekonom till INTEC. Vill du arbeta i en verksamhet med hög tillväxt och full fart. Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig!
Om oss
INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och här finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi tänker nytt, modernt, hållbart, affärsmässigt, inkluderande och jämställt med visionen att vara den mest attraktiva teknikkonsulten på varje marknad där vi verkar.
Att må bra, känna stolthet och utvecklas tillsammans är byggklossarna vi byggt INTEC på och som beskriver hjärtat i vår verksamhet.
Här får du chansen att vara med i uppbyggnaden av framtidens teknikkonsult, som inte fokuserar på att bli störst, utan attraktivast på den lokala marknaden. På INTEC arbetar idag totalt cirka 270 medarbetare.
För att bli den attraktivaste aktören på marknaden är det viktigt att vi som arbetar på INTEC har en förmåga att vara lyhörda och kunna se våra kunders och kollegors behov. Vi behandlar och värderar våra kunder och medarbetare lika.
Vi verkar främst inom områdena VVS, Bygg, El, Tele/Säkerhet, Energi, Brandskydd och Riskhantering, Projektledning, Industriprocess och Fastighetsoptimering. Samtidigt utvecklas vårt erbjudande konstant, vi ser möjligheter!
Tjänsten
Du kommer att arbeta tillsammans med övriga kollegor på ekonomiavdelningen men också nära verksamhetsansvariga för våra bolag. Då ekonomiavdelningen finns uppdelad på två orter finns möjlighet till placeringsort i Stockholm eller Borlänge.
Tjänsten innebär
Ansvar för löpande bokföring, bokslut och rapportering gällande några bolag inom INTEC
Värdering av pågående uppdrag i samband med bokslut
Driva förbättringsprojekt och utveckla processer inom ekonomiområdet och projektredovisning
Lönsamhetsanalyser och uppföljning av kundprojekt
Stöd till verksamheten gällande fakturering och projektredovisning

Kompetens
Din initiativförmåga och ditt engagemang tillhör dina främsta styrkor. Vi tror att du drivs av att se resultat, att du är skicklig på att prioritera och avsluta de uppgifter du ansvarar för. Vi tror att du sporras av högt tempo och eget ansvar. I umgänget med andra är du lyhörd, har lätt för att samarbeta och är van att utveckla processer och driva olika förbättringsprojekt. Vidare har du en god känsla för detaljer och arbetar på ett metodiskt samt strukturerat sätt.
Har du dessutom arbetat i en koncern med flera bolag med erfarenhet av koncernrapportering eller erfarenhet från konsultverksamhet med uppdragsredovisning är det en merit.
Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom ekonomi
3–5 års relevant yrkeserfarenhet
Erfaren och driven användare av Excel
Van användare av Office 365
Erfarenhet av olika ekonomisystem och större IT-projektRekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Redovisningsekonom med vana av administration

Ansök    Nov 1    SF Juridik AB    Redovisningsekonom
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå som är specialiserad på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av den löpande bokföringen, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik avseende byråns produktion samt övriga ekonomiska prognoser. I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns... Visa mer
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå som är specialiserad på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av den löpande bokföringen, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik avseende byråns produktion samt övriga ekonomiska prognoser.
I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns räkning. Du ansvarar och tillser att det finns en finansiering av ärenden samt fakturering och uppföljning av detsamma.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge. Din arbetstid är som regel mellan 8-17 och uppgifterna består främst av;
- Löpande bokföring samt avstämningar av balanskonton
- Leverantörsreskontra och kundreskontra
- Kundfakturering
- Ansökningar av rättshjälp och rättsskydd i ärenden
- Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
- Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
- Lönehantering
Om dig
Du har en bakgrund inom ekonomi och administration. Utbildning inom området är meriterande liksom erfarenhet.
Vi är en växande byrå med potential att utvecklas under de kommande åren. Vi jobbar nära varandra och har ett gott klimat på arbetsplatsen vilket du vill bidra till. Då vi är en liten arbetsplats händer det frekvent att vi hjälps åt med uppgifter varpå flexibilitet och service gentemot framförallt klienter är en viktig del av arbetet.
Rekrytering kommer att ske löpande och tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

SSAB - Redovisningsekonom

Ansök    Nov 4    SSAB Emea AB    Redovisningsekonom
Vi söker en Redovisningsekonom till vårt team inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, koncernfinans och andra intressenter (interna och externa kunder). Att jobba inom GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar... Visa mer
Vi söker en Redovisningsekonom till vårt team inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, koncernfinans och andra intressenter (interna och externa kunder). Att jobba inom GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar och utvecklar processer. Jobbet handlar om att ge service och att samtidigt stötta och utmana våra kunder. Placeringsort Borlänge.
Här är en beskrivning av de arbetsuppgifter du som redovisningsekonom kommer att arbeta med eller komma i kontakt med i jobbet:
- löpande frågor inom redovisning, skatter och moms
- löpande bokföring och avstämningar
- diverse redovisningsfrågor från verksamheten
- skattefrågor
- delta vid upprättande av månadsbokslut
- momshantering (både svensk moms med utlandshandel och utländsk moms)
- rapportering av skatter och avgifter, energiskatter etc
- upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
- koncernrapportering till vårt huvudkontor i Stockholm
- extern rapportering till myndigheter, SCB, revisorer etc.
I ditt arbete har du kontakter med verksamheten, dotterbolag, revisorer och myndigheter både i Sverige och utomlands. Eftersom vi har verksamhet på flera orter kan resor förekomma i arbetet.
Dina kvalifikationer
Eftersom vi behöver erfarenhet, trygghet och självgående medarbetare till teamet tror vi att du har högskoleexamen i ekonomi eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har din utbildning med inriktning mot redovisning, samt några års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har goda kunskaper i aktuella redovisnings-, moms- och skatteregler.
För att lyckas i jobbet krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Det kräver också goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel då detta är ett av våra viktigaste verktyg.
Egenskaper som beskriver dig väl är strukturerad, noggrann och analytisk samt att du levererar god kvalitet inom givna tidsramar. Eftersom vi arbetar i en servicefunktion behöver vi alla vara serviceinriktade och samarbetsvilliga. Du bör också ha ett intresse för processutveckling, eftersom det är en del av arbetet att sträva mot ständiga förbättringar.
Vi erbjuder
En varierande roll på ett företag som drivs av värdeord som hållbarhet och allas lika värde. Välkommen till en arbetsplats där vi tillsammans med dig arbetar och strävar efter tydliga processer, mötesstrukturer och arbetssätt.
Vi erbjuder också möjlighet att arbeta inom ett stort internationellt företag med goda möjligheter till vidareutveckling.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Sista ansökningsdag
27 november 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Patrik Brandt, Service Manager Accounting and Reporting GBS Sweden, tfn +46 243 726 66.
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

ByggPartner söker Redovisningsekonom

ByggPartner i Dalarna AB är en del av ByggPartner Gruppen AB som är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag omfattas koncernen av flera byggbolag, Flodéns i Göteborgsregionen, Åhlin & Ekeroth i Östergötland och ByggPartner i Dalarna AB. Tillsammans i koncernen är vi cirka 1 100 anställda och har en omsättning på 4,5 miljarder kronor. ByggPartner i Dalarna AB är i Dalarna marknadsledande som byggföretag och i övriga geografier sikt... Visa mer
ByggPartner i Dalarna AB är en del av ByggPartner Gruppen AB som är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag omfattas koncernen av flera byggbolag, Flodéns i Göteborgsregionen, Åhlin & Ekeroth i Östergötland och ByggPartner i Dalarna AB. Tillsammans i koncernen är vi cirka 1 100 anställda och har en omsättning på 4,5 miljarder kronor.

ByggPartner i Dalarna AB är i Dalarna marknadsledande som byggföretag och i övriga geografier siktar vi på fortsatt expansion. Vi är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Vi erbjuder Byggentreprenad, Byggservice, Ställningar och fallskydd . Vi finns representerade i Avesta, Borlänge, Falun, Gävle, Hedemora, Stockholm, Uppsala och Västerås. ByggPartner har cirka 600 medarbetare. År 2021 omsatte vi cirka 2,3 miljarder kronor

Vi är ett team på tio personer som söker en ny kollega med inriktning redovisning. Vi är ett glatt gäng som utgör ekonomifunktionen i koncernen, utöver de löpande arbetsuppgifterna så driver vi samtidigt ett utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera och förenkla våra ekonomiprocesser.

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du främst arbeta med löpande redovisning, avstämningar och momsredovisning i fyra bolag inom koncernen. Du kommer upprätta månads- kvartals och årsbokslut samt biträda vid månatlig koncernsammanställning, årsredovisningar och deklaration.

Tillsammans med kollegorna så tar ni hand om övrigt förekommande ekonomiuppgifter så som skatt, leverantörsbetalningar och likviditetsplanering.

Din bakgrund
Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom ekonomi och redovisning, ser gärna att du har erfarenhet från revision och/eller liknande uppgifter som redovisningsekonom samt vana att arbeta mot strikta deadlines. Du är trygg, kommunikativ och en social person som trivs att jobba i ett team. Du är förändringsbenägen, lösningsorienterad och prestigelös.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och analytisk och har ett intresse och nyfikenhet för redovisningsfrågor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen med specifika uppgifter såsom succesiv vinstavräkning, omvänd byggmoms m.m. samt projektredovisning.

Du får också gärna vara systemintresserad och ha tidigare erfarenhet av systemutveckling samt uppgraderingar av system. Att behärska Excel ses som en självklarhet.

Välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-08-14.

Intresserad att veta mer?
Kontakta Redovisningschef Petra Sandås mobil 070-712 95 29 eller Ann-Louise Holmbom HR-chef tel. 0243-55 95 06 för mer information. Visa mindre

Redovisningsekonom till Dala-Profil

Dala-Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i Mellansverige. Vi har ett brett program av tak och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent perso... Visa mer
Dala-Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i Mellansverige. Vi har ett brett program av tak och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser och säkerställer ett tryggt samarbete.

Vi söker en driven ekonom med ansvar för hela ekonomifunktionen på Dala-Profil

Affärsidén bygger på en flexibel organisation med kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser samt säkerställer ett tryggt samarbete för våra kunder. Produktionen sker idag i stora (13 000 m²) och välanpassade lokaler på Tunavägen i Borlänge. Under hela 2000-talet har utvecklingen och tillväxten varit mycket god och omsättningen har vuxit till över 230 Mkr.

Tjänsten

I arbetet som redovisningsekonom hos oss ingår all löpande bokföring och fakturering samt vissa övriga administrativa sysslor. Målsättningen är att långsiktigt automatisera och digitalisera många delar av processerna i affärs-/ och redovisningssystemet Pyramid. Vi har kommit en bit på väg, men söker nu någon som också vill vara med och skapa nya administrativa rutiner hos oss. Din insats kommer ha direkt betydelse för ekonomifunktionens utveckling. En av våra styrkor är snabba och säkra i våra leveranser vilket är det något vi tar med till ekonomifunktionen. Som en del av order- till fakturaprocessen behöver du då vara på plats i kontoret på Tunavägen och vara del i det dagliga arbetet. Bolaget ingår i en koncern och du gör enklare ekonomiska analyser för rapportering och säkerställer att parametrarna ligger rätt i affärssystemet. Du rapporterar direkt till VD, men har också mycket kontakt med övriga delar i organisationen. Att vara behjälplig med lön och sköta kontakt med myndigheter och skatteverk är också en del av din arbetsdag hos oss.

Som person är du ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna då de är avgörande för din utveckling inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom breda delar av en ekonomifunktion
• Har minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete
• Har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi vi bedömer som likvärdig
• Vill ta ett övergripande ansvar för företagets ekonomiska redovisning
• Är delaktig i upprättande av månadsbokslut och rapporter, samt följer upp nyckeltal
• Har en god förmåga att hantera olika IT-system, goda Excelkunskaper är meriterande

Vi erbjuder

En trevlig arbetsplats med en stark gemenskap där varje person värderas. En plats där vi både har roligt och känner att vårat arbete är betydelsefullt, innehållsrikt och intressant. Här går dagarna fort då vi har en framåtanda och högt i tak, samtidigt som vi arbetar hårt och sätter alla våra intressenter; kunder, medarbetare och leverantörer i fokus.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, fast lön, 6 mån provanställning tillämpas.
Tillträde: snarast
Besök gärna vår hemsida www.dala-profil.se för mer information om företaget.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lundin & Boström.

Ansökningar tas endast emot via ansökningslänk på hemsida: www.lundinbostrom.se .

Kontakta rekryteringskonsult Ida Ryentorp, 070-360 71 90, [email protected] vid frågor.

Vi prövar inkomna ansökningar löpande, men vi ser gärna att du skickar din ansökan
senast 2022-08-15. Visa mindre

Ekonomisk förvaltare/redovisningsekonom

Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten! HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 26 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län. Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort s... Visa mer
Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten!
HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 26 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län.
Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning.
Tjänsten:
I rollen som förvaltningsekonom arbetar du med ca 25 - 30 bostadsrättsföreningar och deras ekonomi där du är styrelsens kontaktperson gällande den ekonomiska förvaltningen.
Du sköter den löpande bokföringen, upprättar bokslut, budget, moms-, skatt- och inkomstdeklarationer samt ger dina kunder ekonomisk rådgivning.
Du kommer att ingå i ett team bestående av 17 ekonomer fördelade över Borlänge, Falun, Ludvika, Örebro och Västerås.
Arbetet utgår från våra administrativa/ekonomiska förvaltningsavtal med bostadsrättsföreningar belägna i Dalarna.
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du gillar att ha kontakt med dina kunder och trivs med att arbeta i en grupp där vi hjälper och stöttar varandra.
Dina kvalifikationer:
Du som söker har en ekonomisk utbildning och några års erfarenhet av liknande uppgifter där du jobbat med helheten från löpande bokföring till årsbokslut.
Det är meriterande om du har arbetat i Unit4 BW (Agresso), PM eller annat affärssystem.
Du har med fördel jobbat med rådgivning mot kund samt har intresse/kunskap av digitala lösningar.
B-körkort är ett krav och du hanterar det svenska språket i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlade och självständigt arbete där du har stor möjlighet att påverka dina dagliga arbetsuppgifter. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Dessa värderingar genomsyrar arbetsplatsen och vårt bemötande av medlemmar och kunder.
Tjänsten är ett vikariat på heltid från 1 oktober 2022 till 30 juni 2023. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
Kontakt:
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment. www.truehr.se Sök tjänsten via: www.truehr.se/lediga-tjanster senast den 14 augusti 2022.
För ytterligare frågor kontakta Helena Lundqvist, 070-744 00 18 alt. [email protected]. Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Jun 27    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Välkommen med din ansökan redan idag! Senast 15 augusti 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Ekonom med inriktning mot forskningsfinansiering!

Ansök    Jun 20    Högskolan Dalarna    Redovisningsekonom
Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 20 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och u... Visa mer
Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 20 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och upphandling. 

Som forskningsfinansieringsekonom hos oss
Som ekonom inriktad mot forskningsfinansiering arbetar du huvudsakligen i affärssystemet Agresso samt i Excel. Du jobbar nära Högskolan dalarnas forskare och stöttar med kalkyler i forskningsansökningar, lägger upp struktur för den ekonomiska redovisningen, sköter återrapportering och rekvisitionshantering gentemot forskningsfinansiärerna. Du jobbar nära verksamhetsekonomen i samband med budget och prognoser.

Är du personen vi söker?
Vi söker dig som har en bred arbetslivserfarenhet från att jobba med forskningsfinansiärer. Du ska vara väl insatt i de regelverk olika forskningsfinansiärer tillämpar såsom ERUF, EU, regionsfonder mm. Du ska ha jobbat med ekonomi i minst 10 år samt ha minst 5 års erfarenhet av att jobba med forskningsfinansiärer. Du ska även ha erfarenhet från affärssystemet Agresso likväl som erfarenhet av statlig redovisning. Du ska ha goda kunskaper i Excel men vi ser gärna att du har goda kunskaper i hela Officepaketet och kan tala och skriva på svenska och engelska.

För att passa bra in på rollen som redovisningsekonom ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är självgående samt har ett starkt personligt driv. Du har en god förmåga att arbeta noggrant och strukturerat där du trivs bra med siffror och har en analytisk förmåga. 

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 80%, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Borlänge och visst arbete förekommer även i Falun.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen.

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan! 
Du ansöker via vår webbplats senast 2022-07-06. Din ansökan ska innehålla CV samt betygshandlingar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna så besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering. Visa mindre

Redovisningsekonom till Dala-Profil

Dala-Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak- och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i Mellansverige. Vi har ett brett program av tak- och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent per... Visa mer
Dala-Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak- och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i Mellansverige. Vi har ett brett program av tak- och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser och säkerställer ett tryggt samarbete.

Vi söker en driven ekonom med ansvar för hela ekonomifunktionen på Dala-Profil

Affärsidén bygger på en flexibel organisation med kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser samt säkerställer ett tryggt samarbete för våra kunder. Produktionen sker idag i stora (13 000 m²) och välanpassade lokaler på Tunavägen i Borlänge. Under hela 2000-talet har utvecklingen och tillväxten varit mycket god och omsättningen har vuxit till över 230 Mkr.

Tjänsten

I arbetet som redovisningsekonom hos oss ingår all löpande bokföring och fakturering samt vissa övriga administrativa sysslor. Målsättningen är att långsiktigt automatisera och digitalisera många delar av processerna i affärs-/ och redovisningssystemet Pyramid. Vi har kommit en bit på väg, men söker nu någon som också vill vara med och skapa nya administrativa rutiner hos oss. Din insats kommer ha direkt betydelse för ekonomifunktionens utveckling. En av våra styrkor är snabba och säkra i våra leveranser vilket är det något vi tar med till ekonomifunktionen. Som en del av order- till fakturaprocessen behöver du då vara på plats i kontoret på Tunavägen och vara del i det dagliga arbetet. Bolaget ingår i en koncern och du gör enklare ekonomiska analyser för rapportering och säkerställer att parametrarna ligger rätt i affärssystemet. Du rapporterar direkt till VD, men har också mycket kontakt med övriga delar i organisationen. Att vara behjälplig med lön och sköta kontakt med myndigheter och skatteverk är också en del av din arbetsdag hos oss.

Som person är du ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna då de är avgörande för din utveckling inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom breda delar av en ekonomifunktion
• Har minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete
• Har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi vi bedömer som likvärdig
• Vill ta ett övergripande ansvar för företagets ekonomiska redovisning
• Är delaktig i upprättande av månadsbokslut och rapporter, samt följer upp nyckeltal
• Har en god förmåga att hantera olika IT-system, goda Excelkunskaper är meriterande

Vi erbjuder

En trevlig arbetsplats med en stark gemenskap där varje person värderas. En plats där vi både har roligt och känner att vårat arbete är betydelsefullt, innehållsrikt och intressant. Här går dagarna fort då vi har en framåtanda och högt i tak, samtidigt som vi arbetar hårt och sätter alla våra intressenter; kunder, medarbetare och leverantörer i fokus.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, fast lön, 6 mån provanställning tillämpas.
Tillträde: snarast
Besök gärna vår hemsida www.dala-profil.se för mer information om företaget.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lundin & Boström.

Ansökningar tas endast emot via ansökningslänk på hemsida: www.lundinbostrom.se .

Kontakta rekryteringskonsult Ida Ryentorp, 070-360 71 90, [email protected] vid frågor.

Vi prövar inkomna ansökningar löpande, men vi ser gärna att du skickar din ansökan
senast 2022-06-27. Visa mindre

SSAB - Redovisningsekonom

Ansök    Maj 23    SSAB Emea AB    Redovisningsekonom
Vill du fortsätta utvecklas i ett professionellt och sammansvetsat team i en global kontext? Då kan det här vara din nästa utmaning! Placeringsort Borlänge. Rollen till vilken vi söker en ny teammedlem finns inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva t... Visa mer
Vill du fortsätta utvecklas i ett professionellt och sammansvetsat team i en global kontext? Då kan det här vara din nästa utmaning! Placeringsort Borlänge.
Rollen till vilken vi söker en ny teammedlem finns inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, grupp finans och andra intressenter (interna och externa kunder). En roll i GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar och utvecklar processer. Rollen handlar om att ge service och att samtidigt stötta och utmana våra kunder.
Här är en beskrivning av de arbetsuppgifter som du som redovisningsekonom kommer att arbeta med eller komma i kontakt med i i den här positionen:
- löpande frågor inom redovisning, skatter och moms
- löpande bokföring och avstämningar
- diverse redovisningsfrågor från verksamheten
- skattefrågor
- delta vid upprättande av månadsbokslut
- momshantering (både svensk moms med utlandshandel och utländsk moms)
- rapportering av skatter och avgifter, energiskatter etc
- upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
- koncernrapportering till vårt huvudkontor i Stockholm
- extern rapportering till myndigheter, SCB, revisorer etc.
I arbetet har du kontakter med verksamheten, dotterbolag, revisorer och myndigheter både i Sverige och utomlands. Eftersom vi har verksamhet på flera orter så kan resor förekomma i arbetet.
Dina kvalifikationer
Då vi behöver erfarenhet, trygghet och självgående medarbetare till teamet tror vi att du har högskoleexamen i ekonomi. Vi ser gärna att du har din utbildning med inriktning mot redovisning, samt några års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har goda kunskaper kring gällande redovisnings-, moms- och skatteregler. Erfarenhet av arbete i systemen SAP, AARO samt IFS är meriterande.
För att lyckas i rollen krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Det kräver också goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel då detta är ett av våra viktigaste verktyg.
Egenskaper som beskriver dig väl är strukturerad, noggrann och analytisk samt att du levererar god kvalitet inom givna tidsramar. Då vi arbetar i en servicefunktion behöver vi alla vara serviceinriktade och samarbetsvilliga. Du bör också ha ett intresse för processutveckling, då det är en del av arbetet att sträva mot ständiga förbättringar.
Vi erbjuder
En varierande roll på ett företag som drivs av värdeord som hållbarhet och allas lika värde. Välkommen till en arbetsplats där vi tillsammans med dig arbetar och strävar efter tydliga processer, mötesstrukturer och arbetssätt.
Vi erbjuder också möjlighet att arbeta inom ett stort internationellt företag med goda möjligheter till vidareutveckling.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Sista ansökningsdag
13 juni 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Eva Forslund Nyberg, Manager GBS Accounting and reporting, tfn +46 243 721 09.
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
?SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Redovisningsekonom till ByggPartner

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans i koncernen är vi ca 600 anställda och har en omsättning på 2,3 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en redovisningsekonom till kommande uppdrag hos vår kund ByggPartner. Som redovisningsekonom ingår du i ett team på 10 personer som utgör ekonomifunktionen på bolaget. Redovisningsfunktionen ansvarar för löpande redovisning, avstämningar och momsredovisning för fyra bolag inom koncernen. Avdelningen ansvarar även för månads- kvartals och årsbokslut samt biträder vid upprättande av månatlig koncernsammanställning, årsredovisningar och deklaration. Aktivt arbete med att utveckla och förbättra koncernens redovisningsfunktion präglar rollen.

Uppdragets start: Så snart som möjligt enligt överenskommelse. Anställningsform: Visstidsanställningsanställning fram tills årsskiftet 22/23 med goda möjligheter att övergå till en anställning direkt hos ByggPartner

Din profil
Vi söker dig som är ekonom med flera års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi även om det inte är ett krav. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Lisa Meriläinen via e-post: [email protected]. Vi jobbar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Redovisningsekonom till DALAB

DALAB Sverige AB bildades 2003, bolaget har genom åren utvecklats och består idag av två avdelningar Ventilation och Vs. Genom åren har vi byggt upp en gedigen kunskapsbas och är ett ledande installationsbolag inom byggsektorn i Mellansverige. Idag omsätter DALAB ca 110 MSEK och har ca 50 anställda. Vi är ett bolag med stort hjärta, enorma erfarenheter och många kompetenser. Tillsammans med andra framstående bolag i Sverige ingår DALAB sedan 2016 i Instalc... Visa mer
DALAB Sverige AB bildades 2003, bolaget har genom åren utvecklats och består idag av två avdelningar Ventilation och Vs. Genom åren har vi byggt upp en gedigen kunskapsbas och är ett ledande installationsbolag inom byggsektorn i Mellansverige. Idag omsätter DALAB ca 110 MSEK och har ca 50 anställda. Vi är ett bolag med stort hjärta, enorma erfarenheter och många kompetenser. Tillsammans med andra framstående bolag i Sverige ingår DALAB sedan 2016 i Instalco-gruppen. Gruppen består av installationsföretag inom El, VS, Ventilation och Industrirör, där DALAB erbjuder totaltekniska lösningar inom Ventilation och Vs.

Är du en engagerad och handlingskraftig ekonom som inspireras av att arbeta med allt från löpande bokföring till löner? Är du ordningssam, vill att uppgifter görs i rätt tid och tycker om att tillsammans med dina kollegor serva resten av verksamheten med ekonomiska spörsmål? Då kan du vara den vi söker!

Redovisningsekonom till expansivt bolag

DALAB Sverige AB befinner sig ständigt i rörelse. Med en stark lokal förankring, specialiserad kunskap och med lång erfarenhet i branschen står företaget starkt rustat och söker nu en redovisningsekonom till sin ekonomiavdelning som vill vara med och fortsätta tillväxtresan framåt.

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med en bredd inom ekonomi. Uppgifterna kan variera mellan löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter och delaktighet i månadsbokslut. Även lön, både på kollektiv- och tjänstemannasidan kan bli aktuellt. Flexibilitet och att vara stöd/bollplank i ekonomiska frågor är del av arbetet.

Din bakgrund:

Vi ser att du har arbetat några år som redovisningsekonom och trivs med uppgifterna. Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men erfarenhet av självständigt arbete inom ovanstående uppgifter är det allra viktigaste. Vidare har du goda kunskaper i Excel och du har lätt för att lära dig nya ekonomi- och lönesystem. Kanske har du arbetat på redovisningsbyrå eller kanske har du gjort liknande sysslor på ett medelstort företag? Erfarenhet från arbete med omvänd byggmoms är meriterande.

Din Profil:

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med medarbetare och kollegor. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och individuellt mot väl definierade mål. Du trivs med att vara personen som vågar bära ansvar för sina egna uppgifter och kan planera din arbetsdag för att nå så goda resultat som möjligt.

Tjänsten är heltid, placeringsort på vårt kontor på Kolargatan 1 i Borlänge.

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 30 maj. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Ryentorp på [email protected], tel. 070-360 71 90 alt. Peter Boström på [email protected], tel. 073-826 71 00 . Visa mindre

Reskontraansvarig

Ansök    Apr 7    Bahnhof AB (Publ)    Redovisningsekonom
Om Bahnhof Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som producerar bredbands- och molntjänster till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter och är djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt, med särskilt fokus på privatliv och internetfrihet. Bahnhofkoncernen växer kraftigt. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en bla... Visa mer
Om Bahnhof
Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som producerar bredbands- och molntjänster till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter och är djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt, med särskilt fokus på privatliv och internetfrihet.
Bahnhofkoncernen växer kraftigt. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö.
Om tjänsten:
Du kommer ansvara för kund- och leverantörsreskontran samt personalgruppen om 4 personer. Du är med och formar och effektiviserar arbetsprocesser löpande. Tjänsten innebär mycket kontakt med kollegor både på ekonomiavdelningen och i övriga organisationen samt kunder och leverantörer.
Dina arbetsuppgifter:
Ansvar för kund- och leverantörsreskontran
Avstämningar
Löpande bokföring
Vara behjälplig i ekonomirelaterade frågor från övriga kollegor i organisationen
Effektivisera arbetsprocesser

Om dig:
Du är en engagerad och positiv person som gillar att arbeta strukturerat. Du är noggrann samtidigt som du är stresstålig och motiveras av att arbeta mot deadlines. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en trevlig stämning på arbetet.
Därutöver har du en relevant utbildning inom redovisning, eller motsvarande erfarenhet. Du har också en vilja och nyfikenhet att sätta dig in i Bahnhofs tjänster och verksamhet. För rätt person kan det här vara början på en spirande karriär inom bolaget. Erfarenhet av Unit4/Agresso är meriterande.
Placering
Bahnhofs kontor på Borganäsvägen 34 i centrala Borlänge.
Tjänstens omfattning och tillträde
Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning.
Ansökan
Skicka in din ansökan bestående av ett personligt brev + ditt CV till [email protected] senast den 7 maj 2022 och ange "Reskontraansvarig Borlänge" i ämnesraden.
Urval sker löpande, och det kan hända att vi anställer någon innan ansökningstiden löpt ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Har du frågor? Tveka inte att kontakta Tove Antell, reskontraansvarig, på [email protected].
Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Apr 4    Trafikverket    Redovisningsekonom
Som Ekonom på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Nu söker vi förstärkning inom ekonomi och redovisning! Har du ett par års aktuell erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området? Ekonom Arbetsuppgifter Det pågår ett stort arbete med att utveckla och underhålla Sveriges infrastruktur. Hos oss får du mö... Visa mer
Som Ekonom på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.
Nu söker vi förstärkning inom ekonomi och redovisning! Har du ett par års aktuell erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området?


Ekonom

Arbetsuppgifter

Det pågår ett stort arbete med att utveckla och underhålla Sveriges infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att bidra till den ekonomiska uppföljningen och inte minst till att vi når vårt mål - Ett tillförlitligt väg- och järnvägssystem genom ett hållbart och effektivt underhåll. 
Som ekonom i underhållsdistrikt Mitt arbetar du tillsammans med avdelningens controllers och ger stöd till verksamheten i det dagliga arbetet med ekonomi- och redovisningsfrågor.
Arbetet innefattar till stor del att stötta och delta i frågor som rör den ekonomiska styrningen av verksamheten, planering och uppföljning utifrån fastställda rutiner. Kvalitetskontroller och avstämningar av det ekonomiska utfallet för verksamheten ingår också liksom att initiera korrigeringar vid behov. Du har en konsulterande roll i användandet av ekonomirelaterade IT-system och säkerställer en enhetlig och rättvisande redovisning för verksamheten. Du deltar i att ta fram underlag till rapporter och presentationer där det är viktigt att anpassa kommunikationen på ett pedagogiskt sätt utifrån mottagarens förutsättningar.
Vi strävar efter att ständigt förbättras varför utveckling och förbättring av arbetssätt och interna rutiner är en självklarhet.

Övrig information

Intervjuer sker via Skype och är preliminärt planerade till vecka 19.
Aktuell placeringsort: Borlänge.
Vi använder främst mejl (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten har du som vill möjlighet att ha en dialog kring att arbeta hemifrån eller från ett annat Trafikverkskontor ett par dagar i veckan.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Kvalifikationer

Vem är du?
Som person är du drivande och självgående och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt med utgångspunkt i styrande rutiner. Du har också förmågan att förmedla information på ett pedagogiskt sätt. Vidare har du god analytisk förmåga och gillar att lösa problem.
Vi söker dig som har:
en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning ekonomi
ett par års aktuell (i närtid) och relevant erfarenhet av arbete med redovisning
goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel då det används i det dagliga arbetet
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
arbetat med redovisningsfrågor i offentlig verksamhet
arbetat med uppföljning av entreprenadkontrakt
erfarenhet av Agresso och/eller Mercur


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Ekonom

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Ekonom till Riksbyggen i Dalarna

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna har ca 60 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och möta nya utmaningar tillsammans med marknadsområde Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 
· upprättande av budget och bokslut
· ekonomisk uppföljning av verksamheten
· låneupphandling och övrig finansiell planering
· att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen kan även ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera.

Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och det är viktigt att du har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete samt budgetarbete.

Meriterande är om du har jobbat med bostadsrättsföreningar.

Tjänsten är placerad i Falun eller Borlänge och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2022-04-29. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor kontakta leveranschef Dan Persson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Mar 1    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 22 mars 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Redovisningsekonom till Falun/Borlänge

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. L... Visa mer
Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Känner du dig redo att titta mot nya horisonter? Vill du ta ett nytt språng i yrkeslivet? Se hit!

Redovisningsekonom sökes till kommande uppdrag. Du blir anställd av Lundin & Boström och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder i Falun/Borlänge med omnejd. Uppdraget är heltid. För att vara aktuell för detta uppdrag, måste du kunna börja relativt omgående.

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med en bredd inom ekonomi. Uppgifterna kan variera mellan löpande redovisning, kund- och leverantörsfakturor, avstämningar, ekonomisk rapportering och analyser, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter och kan komma att inkludera månads- och årsbokslut. Flexibilitet och att vara stöd/bollplank i ekonomiska frågor är del av arbetet.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men erfarenhet av självständigt arbete inom ovanstående uppgifter är det allra viktigaste. Vi önskar att du har goda kunskaper i Excel. Du har lätt för att lära dig nya ekonomi- och IT-system. Det är meriterande om du har arbetat på redovisningsbyrå eller har erfarenhet av att jobba i större ekonomisystem och i större organisationer.

Din Profil:

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och individuellt mot väl definierade mål.

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 11 april. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Ryentorp på [email protected] alternativt 070-360 71 90. Visa mindre

Ekonom för kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker ekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun och Borlänge med omnejd. Som ekonom arbetar du operativt med löpande redovisning och prognosarbete. Rapportering av månads- och årsbokslut, upprättande av budget och löpande bokföring kan tillhöra din vardag. Beroende på uppdrag och kund kan dina arbetsuppgifter och ansvarsområden variera.

Din profil
För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Vi söker dig som är ekonom med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du den vi söker? Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.

Vid frågor kontakta gärna Olivia Sandberg på [email protected] Visa mindre

Ekonom till Svenska Husgruppen

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Våra varumärken Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska husgruppen AB. Vi representerar ett brett produktutbud av fritidshus, timmerhus, villor och flerbostäder. Svenska Husgruppens varumärken är kända för sin kvalitet och flexibilitet. Vår värdegrund vilar på ”Tillsammans med passion och kvalité” som genomsyrar vårt dagliga arbete.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom på Svenska Husgruppen välkomnas du till ett bolag med korta beslutsvägar där din röst blir hörd. Här kommer du att arbeta med löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer samt inbetalningar. Du är behjälplig med kund- och leverantörsreskontra och vid månadsbokslut. Vidare följer du upp försäljning och interna dokument samt beräknar provision. Du bidrar kreativt till vår förbättrings- och utvecklingsprocess.

Uppdraget avser ett vikariat och startar 1 juni och beräknas avslutas vid årsskiftet 2023/2024.

Din profil
Som person är du noggrann och kommunikativ, du har god samarbetsförmåga, är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du har god förmåga att se utvecklings - och förbättringsmöjligheter och trivs med att arbeta självständigt.

Vi söker dig med akademisk ekonomexamen eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper i Excel och Office 365. Meriterande är erfarenhet av Hogia, omvänd byggmoms samt lönehantering.

Ansökan
Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb Visa mindre

Senior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Feb 28    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en senior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.    Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en senior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 
 
Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för redovisning och upprättande av bokslut och inkomstskattedeklaration för ett antal externa kunder samt för delar av Coop Butiker & Stormarknaders redovisning. 


Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta  
Leverera månadsbokslut inklusive kontoavstämning och analys för ett antal bolag
Årsbokslut med årsredovisningar och deklarationer
Hantera inkomna frågor från kund, myndigheter, revisorer etc
Driva och delta i förändringsprojekt, självständigt såväl som i team

Du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen. 

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. Du har förmågan att effektivt driva och slutföra uppgifter.
 
Du är/har
Flera års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi
Självgående i bokslutsarbete
God datorvana inkl. Microsoft Officeprogrammen Excel, Word samt Powerpoint

Annan systemerfarenhet som värderas positivt är SAP, Capego, Wisma
skatt och Basware.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]
 
Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 22 mars 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Feb 28    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Arbetstider
75%

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 22 mars 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Ekonom

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Ekonom till Riksbyggen i Dalarna

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna har ca 60 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och möta nya utmaningar tillsammans med marknadsområde Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 
· upprättande av budget och bokslut
· ekonomisk uppföljning av verksamheten
· låneupphandling och övrig finansiell planering
· att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen kan även ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera.
Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete.

Meriterande är om du har jobbat med bostadsrättsföreningar.

Tjänsten är placerad i Falun eller Borlänge och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2022-02-20. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor kontakta leveranschef Dan Persson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Feb 2    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Arbetstider
75%

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 16 februari 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

SSAB - Redovisningsekonom

Ansök    Jan 19    SSAB Emea AB    Redovisningsekonom
Vill du fortsätta utvecklas i ett professionellt och sammansvetsat team i en global kontext? Då kan det här vara din nästa utmaning! Placeringsort Borlänge. Rollen till vilken vi söker en ny teammedlem finns inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva t... Visa mer
Vill du fortsätta utvecklas i ett professionellt och sammansvetsat team i en global kontext? Då kan det här vara din nästa utmaning! Placeringsort Borlänge.
Rollen till vilken vi söker en ny teammedlem finns inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, grupp finans och andra intressenter (interna och externa kunder). En roll i GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar och utvecklar processer. Rollen handlar om att ge service och att samtidigt stötta och utmana våra kunder.
Här är en beskrivning av de arbetsuppgifter som du som redovisningsekonom kommer att arbeta med eller komma i kontakt med i den här positionen:
- löpande frågor inom redovisning, skatter och moms
- löpande bokföring och avstämningar
- diverse redovisningsfrågor från verksamheten
- skattefrågor
- delta vid upprättande av månadsbokslut
- momshantering (både svensk moms med utlandshandel och utländsk moms)
- rapportering av skatter och avgifter, energiskatter etc
- upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
- koncernrapportering till vårt huvudkontor i Stockholm
- extern rapportering till myndigheter, SCB, revisorer etc
I arbetet har du kontakter med verksamheten, dotterbolag, revisorer och myndigheter både i Sverige och utomlands. Eftersom vi har verksamhet på flera orter så kan resor förekomma i arbetet.
Dina kvalifikationer
Då vi behöver erfarenhet, trygghet och självgående medarbetare till teamet tror vi att du har högskoleexamen i ekonomi. Vi ser gärna att du har din utbildning med inriktning mot redovisning, samt några års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har goda kunskaper kring gällande redovisnings-, moms- och skatteregler. Erfarenhet av arbete i systemen SAP, AARO samt IFS är meriterande.
För att lyckas i rollen krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Det kräver också goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel då detta är ett av våra viktigaste verktyg.
Egenskaper som beskriver dig väl är strukturerad, noggrann och analytisk samt att du levererar god kvalitet inom givna tidsramar. Då vi arbetar i en servicefunktion behöver vi alla vara serviceinriktade och samarbetsvilliga. Du bör också ha ett intresse för processutveckling, då det är en del av arbetet att sträva mot ständiga förbättringar.
Vi erbjuder
En varierande roll på ett företag som drivs av värdeord som hållbarhet och allas lika värde. Välkommen till en arbetsplats där vi tillsammans med dig arbetar och strävar efter tydliga processer, mötesstrukturer och arbetssätt.
Vi erbjuder också möjlighet att arbeta inom ett stort internationellt företag med goda möjligheter till vidareutveckling.
Sista ansökningsdag
6 februari 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Eva Forslund Nyberg, Manager GBS Accounting and reporting, tfn +46 243 721 09
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Nyfiken redovisningsekonom till snabbfotad organisation

Kigada Holding är moderbolaget där bland annat Wallners Persienn och Markis AB och Kinnarps Gävle Dalarna AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 60-tal anställda. Wallners Persienn & Markis AB är Dalarnas största tillverkare av solskydd och har funnits i Dalarna sedan 1965. Vid fabriken i Borlänge tillverkas alla typer av solskydd både till privatpersoner och företag. Wallners producerar såväl persienner och markiser som plissé-... Visa mer
Kigada Holding är moderbolaget där bland annat Wallners Persienn och Markis AB och Kinnarps Gävle Dalarna AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 60-tal anställda. Wallners Persienn & Markis AB är Dalarnas största tillverkare av solskydd och har funnits i Dalarna sedan 1965. Vid fabriken i Borlänge tillverkas alla typer av solskydd både till privatpersoner och företag. Wallners producerar såväl persienner och markiser som plissé-, lamell- och rullgardiner. Här finns även en egen sömnadsavdelning som syr gardiner.

Wallners Persienn och Markis befinner sig i en expansiv fas. Vill du vara med och fortsätta vår tillväxtresa framåt? Är du flexibel, intresserad och trivs med att arbeta i en organisation där en dag inte är den andra lik och där nytänkande och driv uppskattas? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med en bredd inom ekonomi. Uppgifterna kan variera mellan löpande redovisning, fakturering, kund- och leverantörsfakturor, avstämningar, ekonomisk rapportering och analyser, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter och månadsbokslut. Du kan även behöva bistå i vissa systemrelaterade frågor kring årliga justeringar. Flexibilitet och att vara stöd/bollplank i ekonomiska frågor är del av arbetet.

Din bakgrund:

Vi ser att du har arbetat några år som redovisningsekonom och trivs med uppgifterna. Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men erfarenhet av självständigt arbete inom ovanstående uppgifter är det allra viktigaste. Vidare har du goda kunskaper i Excel och du har lätt för att lära dig nya ekonomi- och CRM-system. Vi ser gärna att du har arbetat på redovisningsbyrå eller har erfarenhet av att jobba i större ekonomisystem. Likaså tror vi att du får en enklare väg fram till ett självgående arbete om du har erfarenhet från tillverkande industri.

Din Profil:

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och individuellt mot väl definierade mål. Du trivs med att vara personen som vågar bära ansvar för sina egna uppgifter och kan planera din arbetsdag för att nå så goda resultat som möjligt.

Tjänsten är heltid, placeringsort på vårt kontor på Gjutaregatan 48 i Borlänge.

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 10 januari. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Ryentorp på [email protected] alternativt 070-360 71 90. Visa mindre

Ekonomiansvarig till Dala-Profil

Dala Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak- och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i mellansverige. Vi har ett brett program av tak- och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent per... Visa mer
Dala Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak- och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i mellansverige. Vi har ett brett program av tak- och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser och säkerställer ett tryggt samarbete.

Vi söker en driven ekonomiansvarig med ansvar för hela ekonomifunktionen på Dala-Profil

Affärsidén bygger på en flexibel organisation med kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser samt säkerställer ett tryggt samarbete för våra kunder. Produktionen sker idag i stora (13 000 m²) och välanpassade lokaler på Tunavägen i Borlänge. Under hela 2000-talet har utvecklingen och tillväxten varit mycket god och omsättningen har vuxit till över 230 Mkr.

Tjänsten

Arbetet omfattar all löpande ekonomisk redovisning och fakturering samt vissa övriga administrativa sysslor. Målsättningen är att långsiktigt automatisera och digitalisera många delar av processerna i affärs-/ och redovisningssystemet Pyramid. Din insats kommer ha direkt betydelse för ekonomifunktionens utveckling. I controllerfunktionen gör du ekonomiska analyser och säkerställer att parametrarna ligger rätt i affärssystemet och du rapporterar direkt till VD. Du är också behjälplig med lön och sköter kontakt med myndigheter och skatteverk.

Som person är du ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna då de är avgörande för din utveckling inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom breda delar av en ekonomifunktion
• Har minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete
• Har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi vi bedömer som likvärdig
• Vill ta ett övergripande ansvar för företagets ekonomiska redovisning
• Självständigt upprättar månadsavlut och rapporter, samt följer upp nyckeltal
• Har en god förmåga att hantera olika IT-system. Goda Excelkunskaper är meriterande

Vi erbjuder

En trevlig arbetsplats med en stark gemenskap där varje person värderas. En plats där vi både har roligt och känner att vårat arbete är betydelsefullt, innehållsrikt och intressant. Här går dagarna fort då vi har roligt och högt i tak, samtidigt som vi arbetar hårt och sätter alla våra intressenter; kunder, medarbetare och leverantörer i fokus.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, fast lön, 6 mån provanställning tillämpas.
Våra öppettider är: måndag-torsdag 06.30 – 16.00 och fredagar 06.30 – 12.30.
Tillträde: snarast
Besök gärna vår hemsida www.dala-profil.se för mer information om företaget.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lundin & Boström.

Ansökningar tas endast emot via ansökningslänk på hemsida: www.lundinbostrom.se senast 24 januari.

Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström 070-510 12 50, [email protected] eller Ida Ryentorp, 070-360 71 90, [email protected] vid frågor.

Vi prövar inkomna ansökningar löpande, men vi ser gärna att du skickar din ansökan
senast 2022-01-24. Visa mindre

Ekonomisk förvaltare/redovisningsekonom

Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten! HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 26 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län. Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort s... Visa mer
Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten!
HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 26 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län.
Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning.
Tjänsten:
I rollen som förvaltningsekonom arbetar du med ca 30 bostadsrättsföreningar och deras ekonomi där du är styrelsens kontaktperson gällande den ekonomiska förvaltningen.
Du sköter den löpande bokföringen, upprättar bokslut, budget, moms-, skatt- och inkomstdeklarationer samt ger dina kunder ekonomisk rådgivning.
Du kommer att ingå i ett team bestående av 17 ekonomer fördelade över Borlänge, Falun, Ludvika, Örebro och Västerås. Du ingår även som HSB-ledamot i en bostadsrättsförenings styrelse vilket innebär möten ca 10 ggr/år.
Arbetet utgår från våra administrativa/ekonomiska förvaltningsavtal med bostadsrättsföreningar belägna i Dalarna.
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du gillar att ha kontakt med dina kunder och trivs med att arbeta i en grupp där vi hjälper och stöttar varandra.
Dina kvalifikationer:
Du som söker har en ekonomisk utbildning och några års erfarenhet av liknande uppgifter där du jobbat med helheten från löpande bokföring till årsbokslut.
Det är meriterande om du har arbetat i Unit4 BW (Agresso), PM eller annat affärssystem.
Du har med fördel jobbat med rådgivning mot kund samt har intresse/kunskap av digitala lösningar.
B-körkort är ett krav och du hanterar det svenska språket i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlade och självständigt arbete där du har stor möjlighet att påverka dina dagliga arbetsuppgifter. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Dessa värderingar genomsyrar arbetsplatsen och vårt bemötande av medlemmar och kunder.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
Kontakt:
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på
True Consulting & Recruitment. www.truehr.se Sök tjänsten via: www.truehr.se/lediga-tjanster senast 30 Januari 2022.
För ytterligare frågor kontakta Helena Lundqvist, 070-744 00 18 alt. [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom med vana av administration

Ansök    Nov 12    SF Juridik AB    Redovisningsekonom
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå med inriktning på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av löpande bokföring, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller byråns produktion och övriga ekonomiska angelägenheter. I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns räkni... Visa mer
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå med inriktning på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av löpande bokföring, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller byråns produktion och övriga ekonomiska angelägenheter.
I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns räkning. Du ansvarar för byråns löpande bokföring, tillser att det finns en finansiering av ärenden samt fakturering och uppföljning av detsamma.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge. Din arbetstid är som regel mellan 8-17 men ibland 9-18 och uppgifterna består bland annat av;
- Löpande bokföring samt avstämningar av balanskonton
- Leverantörsreskontra och kundreskontra
- Kundfakturering
- Ansökningar av rättshjälp och rättskydd i ärenden
- Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
- Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
- Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar
- Hantering av planmässiga avskrivningar
- Framtagande av statistik vad gäller produktion, kvalitet, tidshållning med mera för ledningsgrupp
- Lönehantering
Om dig
Du har en bakgrund inom ekonomi och administration. Utbildning inom området är meriterande liksom erfarenhet.
Vi är en växande byrå med potential att utvecklas under de kommande åren. Vi jobbar nära varandra och har ett gott klimat på arbetsplatsen vilket du vill bidra till.
Rekrytering kommer att ske sker löpande och tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Erfaren ekonom

Ansök    Dec 10    Triona AB    Redovisningsekonom
Vill du vara med på vår resa? Vi är inne i en spännande och expansiv fas och stärker nu vårt ekonomiteam. Vi söker en lagspelare som är driven och erfaren inom redovisning. Vi är idag ett team som arbetar med hela ekonomiflödet, från löner, fakturering och löpande bokföring till bokslut för våra bolag i Sverige, Norge och Finland, samt vår koncern. I vårt arbete ingår även att stödja verksamheten med prognoser, analyser och andra underlag som ger förutsätt... Visa mer
Vill du vara med på vår resa? Vi är inne i en spännande och expansiv fas och stärker nu vårt ekonomiteam. Vi söker en lagspelare som är driven och erfaren inom redovisning.
Vi är idag ett team som arbetar med hela ekonomiflödet, från löner, fakturering och löpande bokföring till bokslut för våra bolag i Sverige, Norge och Finland, samt vår koncern. I vårt arbete ingår även att stödja verksamheten med prognoser, analyser och andra underlag som ger förutsättningar till att fatta bra beslut.
Som medlem i vårt team ansvarar du för att driva någon av processerna självständigt, samtidigt som du är stöttar och hjälper till där det behövs för stunden i övriga delar av ekonomiområdet.
Vi är inne på en förändringsresa och ser därför gärna att du har erfarenhet av förändringsarbete i olika former. Helhetssynen på dig som människa är viktig för oss och därför lägger vi stort vikt vid att stötta dig i din utveckling både på och vid sidan av arbetet. Målet är att du skall ha balans mellan jobb och privatliv.
Ansvar och arbetsuppgifter
Vårt team ansvarar för att säkerställa och utveckla:
Löpande bokföring inklusive kund- och leverantörsprocesser, samt bankkontakter och valutahantering.
Löne- och delar av HR-processen.
Upprättande av månads- och årsbokslut för våra bolag och koncernen.
Rapportering av skatter och moms.
Extern rapportering (inkl kvartalsrapporter och årsredovisningar).
Säkerställa att lagar och regler efterlevs, följa utvecklingen av dessa inom ekonomiområdet, samt sköta kontakten med revisorer.
Verksamhetsstöd (arbete med nyckeltal, prognoser, analyser, etc).

Du kommer att bidra i flera av processerna ovan och även ansvara för någon eller några av dessa.


Önskvärda erfarenheter och kompetenser
Kvalificerat ekonomiarbete (redovisning och rapportering).
Relevant utbildning från Universitet eller Högskola.
Goda kunskaper inom Excel och andra rapporteringsverktyg.
Vi arbetar med Office 365 och önskar även starta upp användandet av t.ex. Power-BI.

Verksamheten utvecklas ständigt och det ligger i planeringsfasen att byta ekonomisystem, Vi utvecklar även kontinuerligt våra arbetssätt och processer. Det är därför meriterande om du har;
arbetat i en organisation som förändras och utvecklas,
erfarenhet av förändring- och systemimplementeringsprojekt,
erfarenhet av rapporteringsverktyg,arbetat med en liknande verksamhet som Triona.

Önskvärda egenskaper
Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga medarbetare inom Triona och vårt ekonomiteam. Som en medarbetare i vårt team är därför samarbetsförmåga viktigt. Vi ser dessutom gärna att du har följande egenskaper:
Är analytisk och har förmågan att sätta sig in i och förstå Trionas affär i sin helhet och kan koppla ihop ekonomi och Trionas verksamhet.
Är prestigelös och bekväm med att ta egna initiativ.
Är noggrann och strukturerad.
Är serviceinriktad och har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Då Triona har verksamhet i Norden bör du ha goda kunskaper i engelska.

Placeringsort
Placeringsorten är Borlänge där huvuddelen av vårt team sitter. Vi har även en medarbetare i Trondheim och en redovisningskonsult i Helsingfors.
Ansökan
Ansökan sker genom att du registrerar dig via formuläret på vår hemsida:
https://www.triona.se/jobba_har/bli_en_del_av_vart_team/erfaren-ekonom/
Vi behandlar ansökningar löpande.
Allmän information och frågor
Triona är en ledande och pålitlig leverantör av innovativa IT-lösningar med anknytning till logistik och infrastrukturrelaterad verksamhet. Vi kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, kraft/energi, entreprenadverksamhet, transporter och skogsindustri med branschinriktade produkter samt spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning.
Vi är etablerade i Finland, Norge och Sverige, omsätter idag cirka 180 MSEK och har ca 160 medarbetare. Vi har nyligen gjort ett förvärv som ökar omsättningen med ca 45 MSEK per år och tillför ca 30 nya medarbetare. Exempel på kunder är ABB, Bane NOR, BDX, Clas Ohlson, Euroskilt, Mantum, Mesta, MaserFrakt, NCC, NWP, SCA, Statens vegvesen Sveaskog, Trafikverket och Transdev.
Triona har ca 175 aktieägare och är ansluten till Pepins.com/Alternativa Listan.
Våra senaste rapporter och övrig finansiell information hittar du här:
https://www.triona.se/om_oss/finansiell_info/
Information om vårt nyligen gjorda förvärv hittar du här:
https://www.triona.se/nyheter/2021/triona-forvarvar-c7-av-fujitsu/
Vid frågor om tjänsten och Triona kan du kontakta Sofia Hedberg som nås på +46 70 020 41 05 Visa mindre

Redovisningsansvarig till Borlänge kommun

Ansök    Nov 22    Borlänge kommun    Redovisningsekonom
Borlänge kommun är en framtidsinriktad kommun. Här finns visioner om framtiden och mycket är på gång. Kommunen är Borlänges största arbetsgivare med verksamheter inom många viktiga områden. Våra anställda möter Borlängeborna i livets alla skeden. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Borlänges utveckling. Vi arbetar med tillitsbaserad styrning och medarbetardriven chefsstödd utveckling. Du som medarbetare driver utvecklingen tillsammans med din... Visa mer
Borlänge kommun är en framtidsinriktad kommun. Här finns visioner om framtiden och mycket är på gång. Kommunen är Borlänges största arbetsgivare med verksamheter inom många viktiga områden. Våra anställda möter Borlängeborna i livets alla skeden. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Borlänges utveckling.

Vi arbetar med tillitsbaserad styrning och medarbetardriven chefsstödd utveckling. Du som medarbetare driver utvecklingen tillsammans med dina kollegor.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhetARBETSUPPGIFTER
Redovisningsansvarig arbetar med kvalificerat redovisningsarbete samt ansvarar för att samordna och utveckla kommunens arbete med löpande redovisning, bokslutsarbete och koncernredovisning. I tjänsten ingår att säkerställa en rättvisande redovisning och att följa utvecklingen av regelverket inom redovisningsområdet. Det tillkommer även ansvar för redovisningsrutiner, redovisningsupplägg, arbetssätt och att upprätta anvisningar. Redovisningsansvarig samordnar och ansvarar för upprättande av kommunens årsredovisning, delårsbokslut och månadsrapporter. Utöver det så kommer redovisningsansvarig att ge råd till ekonomer och annan personal i redovisningsfrågor. Det ingår redovisningsansvar för den kommunala bolagskoncernens ekonomiska rapportering till ägaren, vilket omfattar uppföljning av ägardirektiv, bolagsstyrningsrapporter och årsstämmor. Redovisningsansvarig är också ansvarig för administration och ekonomi i moderbolaget och dess koncern.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ekonomisk högskole-/universitetsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för tjänsten. Du har minst 5 års erfarenhet från redovisningsarbete, varav 3 år med kvalificerad redovisning, samt gedigen erfarenhet av upprättande av bokslut och årsredovisning. Vidare har du mycket goda kunskaper i det svenska språket muntligt som skriftligt. Har du erfarenhet av arbete med koncernredovisning samt av att arbeta i en politisk styrd organisation ses det som meriterande för tjänsten.

Som person ser vi att du är en vän av ordning och struktur då du hela tiden arbetar mot uppsatta deadlines utifrån lagkrav men också utifrån kommunens tidplan. Du har en analytisk förmåga som gör att du lätt hanterar ekonomisk data och ser mönster och trender utifrån det som varit. Att kunna samordna och planera är också en viktig egenskap vi eftersöker, då du kommer samordna redovisningsarbete inom kommunen och koncernen. Vidare är du att du är en god kommunikatör som med lätthet kan förmedla budskap, muntligt och skriftligt. Utifrån rollen är det också av yttersta vikt att du har lätt för att samarbeta. Sist men inte minst vill vi också att du är en person som gillar och driver utveckling.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Ekonom/controller till växande företag sökes!

Har du arbetat som ekonom i något år och känner att du vill ta nästa steg i karriären? Då har vi rollen för dig! Här får du chansen att utvecklas från ekonom till controller i ett företag som är påväg framåt. Passa på att söka tjänsten redan idag, urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Nu får du möjlighet att arbeta som ekonom/controller hos Morgårdshammar AB. Morgårdshammar är ett ingenjörsföretag som specialiserat sig på valsverk för produkter inom stålindust... Visa mer
Har du arbetat som ekonom i något år och känner att du vill ta nästa steg i karriären? Då har vi rollen för dig! Här får du chansen att utvecklas från ekonom till controller i ett företag som är påväg framåt. Passa på att söka tjänsten redan idag, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Nu får du möjlighet att arbeta som ekonom/controller hos Morgårdshammar AB. Morgårdshammar är ett ingenjörsföretag som specialiserat sig på valsverk för produkter inom stålindustrin och har över 150 års erfarenhet inom området. Tack vare sin erfarenhet har de en stark kunskap inom branschen och erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster till deras kunder som befinner sig runt om i världen. Morgårdshammar är placerat i Smedjebacken och ingår sedan 1987 i den italienskägda Danieli-gruppen. Danieli är en av de tre största leverantörerna i världen av utrustning och kompletta verk för stålindustrin.

Här finns det stora möjligheter att växa inom företag då de är verksamma i flera delar av världen. Tjänsten kommer att börja som ekonom men sedan utvecklas till en controller, varför kanske du tänker nu? Exempelvis kommer företagets fakturering att minska och därför kommer man att arbeta mer som en controller i framtiden. Under vintern 2021/2022 kommer Morgårdshammar byta lokaler så du kommer att arbeta i nya och fräscha lokaler som öppnar upp för ett bättre samarbete med kollegor. Du kommer att vara ensam i din roll som ekonom (blivande controller) men du kommer ha stöd från två kollegor som har varsin ekonomifunktion i företaget, men det krävs att du som person är initiativtagande och trygg i dig själv.

Du erbjuds


* Möjligheter att utvecklas inom företaget då de är verksamma i flera delar av världen.
* En bra introduktion då du kommer gå bredvid kollegor som arbetar med företagets ekonomi under en längre period.
* Arbeta i nya och fräscha lokaler som främjar samarbete med kollegor.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Detta uppdrag kommer att starta med 12 månader som konsult via oss, sedan finns det stor chans till överrekrytering.


ARBETSUPPGIFTER
Som ekonom/controller kommer du bland annat analyserar information om det ekonomiska resultatet, gör prognoser samt att ledningen får den ekonomiska information som behövs för att kunna driva verksamheten. Du kommer att introduceras för kollegor som finns i andra delar av världen och det kan förekomma resor i tjänsten till exempelvis Europa, Asien och Usa. Företaget arbetar mycket mot Tyskland så det är meriterande om du minst kan grunderna i det tyskaspråket.


* Månads-, kvartals- och årsbokslut för koncernen
* Uppföljning och analys av verksamhetens ekonomiska utfall
* Budget och budgetuppföljning
* Analysera nyckeltal
* Manuella utbetalningar
* Löpande bokföring
* Hantering av kund- och leverantörsreskontra
* Löner
* Moms- och skatteredovisning


VI SÖKER DIG SOM
* Har en akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning


* Har arbetat som ekonom i minst 1 år och har tidigare gjort bokslut på månad-, kvartal-, och årsbasis samt leverantörs- och kundreskontra
* Har arbetat i Excel
* Kan kommunicera på engelska i tal och skrift då arbetsmiljön är internationell
* Har B-körkort


Meriterande om du:


* Kan kommunicera på svenska och/eller tyska
* Har arbetat i programmet Visma
* Har arbetat i programmet Microsoft SxS
* Har egen bil


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Självgående
* Orädd
* Samarbetsförmåga


Övrig information:


* Start: omgående
* Omfattning: heltid, flexibla arbetstider. Kontoret är öppet 7:00-20:30.
* Placering: Smedjebacken
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Morgårdshammar's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Morgårdshammar på deras hemsida. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker redovisningsekonomer till kommande uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete. Strategiskt arbete så som förbättring och utveckling av bolagets ekonomi präglar rollen. Din vardag består även av avstämningar, hantering av moms, löner och arbetsgivaravgifter vilka varierar beroende på uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är ekonom med flera års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren på tel 0733512767 via mail [email protected]. Urvalsprocessen sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Junior Redovisningsekonom till Coop Butiker och Stormarknader

Ansök    Okt 27    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 16 nov 2021. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Logistik- och redovisningsekonom

Har du erfarenhet av logistik, lagerhantering och redovisning? Vill du komma in på ett innovativt och expanderande företag med stora projekt i hela Norden? Är du dessutom driven, nyfiken och har lätt till skratt? Då har vi en spännande och utvecklande tjänst till dig för start omgående! Om oss På Scandinavian WeldTech har vi designat och tillverkat stålkonstruktioner av hög kvalitet i över 25 år, primärt till flervåningshus som kontor, skolor, sjukhus o... Visa mer
Har du erfarenhet av logistik, lagerhantering och redovisning? Vill du komma in på ett innovativt och expanderande företag med stora projekt i hela Norden? Är du dessutom driven, nyfiken och har lätt till skratt? Då har vi en spännande och utvecklande tjänst till dig för start omgående!


Om oss
På Scandinavian WeldTech har vi designat och tillverkat stålkonstruktioner av hög kvalitet i över 25 år, primärt till flervåningshus som kontor, skolor, sjukhus och köpcentrum. Idag levererar vi till Sverige, Norge och Danmark, och vårt bärande system används i både stora och små projekt, som Sveriges 5:e högsta hus ”The Point” i Malmö (110 m) liksom Coop-butiken vid gruvrondellen i Falun.


Arbetsuppgifter
Tjänsten är fokuserad på logistik och lagerhantering vid vår Borlänge-verkstad samt redovisning och löneadministration.
Inom Logistik kommer du att samarbeta tätt med verkstadschef, för att säkerställa en kontinuerligt god bild av verkstadens aktuella och framtida materiallager och flöden (stålplåtar, rör, armering mm.). Det involverar månatlig inventering, övervakning av framtida behov, rapportering av tillverkning och att göra materialbeställningar från detta.
Därtill kommer du beställa utgående transporter för leverans av färdiga produkter till våra kunder.
Inom Redovisning kommer du att jobba nära vår ekonomichef, men ändå på lite avstånd, då hen sitter på vårt kontor i Sollentuna. SWT-gruppen består av flera bolag och du kommer att arbeta med flera av dessa från din plats i Borlänge. Video-samtal har varit vardag för oss de senaste 10 åren, så det arbetssättet kommer du snabbt in i.
Du kommer också att ansvara för kund- och leverantörsreskontran samt sammanställa data för månadsbokslut av lagerbokföringen. Därtill kommer du att hantera löneadministrationen för ca 20 arbetarlöner i Sverige.


Kvalifikationer
Vi föreställer oss att du har några års erfarenhet från redovisning och/eller logistikarbete och att du har god koll på kedjan fram till ett bokslut, där du kommer vara en viktig del.
· Redovisningsekonom eller liknande erfarenheter
· Kunskaper i affärs- och lönesystem. Specifik kompetens inom Pyramid Business studio & Hogia Lön är meriterande.
· God datorvana


personliga egenskaper
Din framåtanda och positivitet smittar av sig som den lagspelare du är! Du har en öppen och ödmjuk attityd som gör att du skapar goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer.
Du är driven och självgående och har en förmåga att skapa en överblick i arbetet. Du är den som går och tar reda på svaren på dina frågor när du kör fast, och delar gärna med dig av dina erfarenheter till kollegor.
Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.


Skicka Din ansökan till [email protected] eller ring 070-220 01 43 för mer information.
Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten sker så snart rätt kandidat träffas. Visa mindre

Ekonomi-/redovisningskonsult

Ansök    Aug 19    FA Advisory AB    Redovisningsekonom
Är du ekonomikonsult och har jobbat några år i branschen, eller nyligen examinerad och vill ta steget in i ekonomi- och redovisningsbranschen? Då är denna tjänst något för dig, när vi på Avanta Ekonomi nu söker en ekonomikonsult för en utmanande och spännande roll. Tjänsten Din resa hos oss börjar som ekonomiassistent. Du arbetar efter din introduktion med att assistera dina kollegor i Borlänge och Uppsala med den ekonomiska administrationen för företaget... Visa mer
Är du ekonomikonsult och har jobbat några år i branschen, eller nyligen examinerad och vill ta steget in i ekonomi- och redovisningsbranschen? Då är denna tjänst något för dig, när vi på Avanta Ekonomi nu söker en ekonomikonsult för en utmanande och spännande roll.
Tjänsten
Din resa hos oss börjar som ekonomiassistent. Du arbetar efter din introduktion med att assistera dina kollegor i Borlänge och Uppsala med den ekonomiska administrationen för företagets cirka 600 kunder. När du är varm i kläderna ges du möjlighet att arbeta med egna kunder och successivt ta dig an mer utmanande arbetsuppgifter som ekonomikonsult.
Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis: ekonomisk administration (redovisning, lönehantering med mera), administrativ automatisering och kundservice.
Tjänsten utgår från vårt Borlängekontor vid Jaktstigen 20 och tillträdes under hösten. Anställningsintervjuer inleds v. 35/36.
Vi erbjuder dig
Avanta Ekonomi erbjuder dig som medarbetare riktad kompetensutveckling utifrån kontinuerliga utvecklingssamtal, för att hjälpa dig uppnå dina yrkesmässiga mål.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med varierad vardag, där du hela tiden ställs inför nya utmaningar. Vi uppmuntrar intern utveckling och rörlighet mellan olika verksamhetsområden i organisationen, för att du kontinuerligt ska utmana dig själv och arbeta i en spännande arbetsmiljö.
Vem är du?
Vi söker dig som är ekonomi- eller redovisningsutbildad och som känner att ekonomi- och redovisningsbranschen är där du vill göra karriär. Stor vikt läggs vid dina din vilja att utvecklas och förmåga att ta ansvar för din prestation.
Vi på Avanta Ekonomi är kundcentrerade. Att arbeta utifrån kundens behov och problem är något som bör falla naturligt för dig.
Vilka är vi?
Avanta Ekonomi är en komplett ekonomibyrå som grundades 2012 i Uppsala. Idag har vi även kontor i Stockholm och Borlänge, med planer att etablera oss i fler städer framöver. Redovisning är vår populäraste tjänst, men vi säljer även tjänster inom revision, företagsrådgivning och affärsjuridik.
Kulturen hos oss kan beskrivas som familjärt, kundcentrerat och framåtsträvande. Vår strävan är att administrera, digitalisera och automatisera administrativa flöden, för att skapa effektivitet och lönsamhet för våra kunder.


Tveka inte att skicka ditt CV idag till [email protected].
För frågor angående tjänsten, kontakta Filip Andersson via mejl eller på 010 – 155 83 55. Visa mindre

Driven Redovisningsekonom till vår kund

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. L... Visa mer
Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Vill du bli en del av en växande ägarledd koncern med placering i Borlänge?

Driven Redovisningsekonom

Vi söker dig som är intresserad av en bred ekonomroll i en bransch under ständig utveckling. Rollen innebär övergripande och operativt ansvar för ekonomi- och administrativa funktioner och innehåller alla de inslag en ekonomiroll i ett medelstort bolag innebär. Tyngdpunkten i rollen är ekonomi, men du kommer också vara en viktig spelare i övrigt som får kontoret att rulla. Du har överblicken över administrativa tjänster som dokumenthantering, processer, system, inköp osv.

Då rollen är bred förväntas du arbeta både operativt och strategiskt. Det innebär allt ifrån löpande redovisning och månadsbokslut till att i dialog med den övriga organisationen bidra till en god verksamhetsstyrning genom analyser och skapande av nödvändiga beslutsunderlag. Du blir ett viktigt bollplank och stöttar deina kollegor med uppföljningar och förbättringar. På detta sätt säkerställer du vidareutveckling och förfining av våra ekonomiska styr- och kontrollsystem. Du rapporterar till administrativ chef.

Vi söker en engagerad och handlingskraftig ekonom med gedigna redovisningskunskaper. Du är resultatinriktad och har god förmåga att inspirera och entusiasmera dina medarbetare. Erfarenhet av projektrelaterad verksamhet är meriterande och du har ett tydligt kommersiellt intresse samt god talang för att kommunicera ekonomi på? ett enkelt och pedagogiskt sätt i organisationen.

Vi erbjuder ett självständigt och utmanade arbete, där vi förväntar oss att dina idéer kan medverka till att utveckla verksamheten ytterligare i en offensiv och lönsam koncern.

Tjänsten är heltid, tillsvidare och med placeringsort Borlänge.

Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten på lundinbostrom.se

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51, ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Redovisningsekonom till Borlänge

Ansök    Jun 7    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Nu söker vi för kund i Borlänge en redovisningsekonom.  Vi söker dig som har vana att jobba självständig är noggrann, plikttrogen och som kan börja omgående. Tjänsten ligger till sista augusti, för rätt person kan det bli förlängning eller övertag.   Ansvarsområden Som redovisningskonsult ansvarar du för dina egna uppdrag och kunder. Utöver de löpande arbetsuppgifterna inom redovisning och administration ansvarar du för kundkontakten... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för kund i Borlänge en redovisningsekonom.  Vi söker dig som har vana att jobba självständig är noggrann, plikttrogen och som kan börja omgående. Tjänsten ligger till sista augusti, för rätt person kan det bli förlängning eller övertag.  

Ansvarsområden
Som redovisningskonsult ansvarar du för dina egna uppdrag och kunder. Utöver de löpande arbetsuppgifterna inom redovisning och administration ansvarar du för kundkontakten.  

Du kommer bland annat  jobba med uppgifter som:

- löpande bokföring
- moms
- skatter
- fakturor 
- kundreskontra
- avstämningar 
- rapportering

Arbetstider
Arbetstider är mån- fredag 40 timmar vecka, övertid kan förekomma. Kvalifikationer
Har du en akademisk bakgrund inom relevant område er det meriterande, men du kan lika gärna ha förvärvat kunskaperna på annat sätt. Det viktigaste är att du är erfaren inom redovisning och självständigt kan ansvara för hela processen. 
 
Vi söker dig som är prestigelös med ett eget driv,  som önskar bygga relationer med våra kunder.Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-06-30, kontaktperson: Helge Broen urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Erfaren ekonom till INTEC

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
INTEC utför konsulttjänster inom installation och byggverksamhet. INTEC-koncernen har ca 150 anställda och verksamheten expanderar där vi ser en starkt ökande efterfrågan på våra tjänster. Är du redo för nya utmaningar och vill vara en del av uppbyggnaden av Sveriges modernaste och mest expansiva teknikkonsult. Vi bygger starka team tillsammans och söker lagspelare inom ekonomifunktionen. För mer info, www.intec.se


Dina arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka ekonomifunktionen med en erfaren ekonom. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, påminnelsehantering mot kund samt kontoavstämningar. Du kommer även arbeta med projektredovisning och fakturering.

Din profil
Som person är du noggrann och kommunikativ med en god samarbetsförmåga, du är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du har god förmåga att se utvecklings- och förbättringsmöjligheter och trivs med att arbeta självständigt. Vidare vågar och drivs du av att utmana det befintliga.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi samt flerårig erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Excel och Office 365, erfarenhet av projektredovisning och fakturering ses som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos INTEC. Uppdraget beräknas starta omgående och pågår minst sex månader med goda möjligheter till fortsatt anställning hos företaget. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför redan idag på www.clockworkpersonal.se dock senast 25:e april 2021. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist via mail, [email protected] Visa mindre

Ekonom / Ekonomiansvarig

Compex & Partner Law AB är ett svensk koncernmoderbolag inom juridiska byråers verksamheter. Anställningsvillkor Tillsvidare Lön: 45 000 kr Semester: 30 dagar Som redovisningsekonom / ekonomiansvarig arbetar du med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övrig ekonomisk information. Arbetsplatsen är belägen i hjärtat av Borlänge och uppgifterna består bland annat av, -L... Visa mer
Compex & Partner Law AB är ett svensk koncernmoderbolag inom juridiska byråers verksamheter.
Anställningsvillkor
Tillsvidare
Lön: 45 000 kr
Semester: 30 dagar


Som redovisningsekonom / ekonomiansvarig arbetar du med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övrig ekonomisk information.
Arbetsplatsen är belägen i hjärtat av Borlänge och uppgifterna består bland annat av,
-Löpande bokföring
-Leverantörsreskontra
-Kundreskontra
-Kundfakturering
-Leverantörsbetalningar
-Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
-Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
-Avstämningar av balanskonton
-Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar,
-Hantering av planmässiga avskrivningar
-Framtagande av statistik


Med mera.
Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Ekonom

Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer. Som redovisningsekonom arbetar du med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomisk information. Arbetsplatsen är belägen i hjärtat av Borlänge och uppgifterna består bland annat av, -Löpande bokföring -Leverantörsreskontra -Kundreskontra -Kundfakturering -Leverantörsbetalningar -In... Visa mer
Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer.
Som redovisningsekonom arbetar du med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomisk information.
Arbetsplatsen är belägen i hjärtat av Borlänge och uppgifterna består bland annat av,
-Löpande bokföring
-Leverantörsreskontra
-Kundreskontra
-Kundfakturering
-Leverantörsbetalningar
-Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
-Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
-Avstämningar av balanskonton
-Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar,
-Hantering av planmässiga avskrivningar
-Framtagande av statistik


Med mera.
Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Redovisningsekonom

RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet. Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter. Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av, Löpande bokföring Leverantörsr... Visa mer
RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet.
Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,


Löpande bokföring
Leverantörsreskontra
Leverantörsbetalningar
Kundfakturering
Inbetalning av arbetsgivaravgift och källskatt, moms + prel. F-skatt
Upprättande av AGI- samt momsdeklaration till Skatteverket
Avstämning av väsentliga balanskonton, så som likvida medel,
Framtagande av månadsrapport med gjorda periodiseringar samt planmässiga avskrivningar
Löner
Upprättande av Rapporter, Analyser, prognoser
Likviditetsplanering
Upprättande av Årsbokslut
Framtagande av Statistik
Övriga på en ekonomifunktion förekommande uppgifter


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Erfaren ekonom till INTEC

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
INTEC utför konsulttjänster inom installation och byggverksamhet. INTEC-koncernen har ca 120 anställda och verksamheten expanderar där vi ser en starkt ökande efterfrågan på våra tjänster. Är du redo för nya utmaningar och vill vara en del av uppbyggnaden av Sveriges modernaste och mest expansiva teknikkonsult. Vi bygger starka team tillsammans och söker lagspelare inom ekonomifunktionen. För mer info, www.intec.se


Dina arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka ekonomifunktionen med en erfaren ekonom. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, påminnelsehantering mot kund samt kontoavstämningar. Du kommer även arbeta med projektredovisning och fakturering.

Din profil
Som person är du noggrann och kommunikativ med en god samarbetsförmåga, du är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du har god förmåga att se utvecklings- och förbättringsmöjligheter och trivs med att arbeta självständigt. Vidare vågar och drivs du av att utmana det befintliga.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi samt flerårig erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Excel och Office 365, erfarenhet av projektredovisning och fakturering ses som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos INTEC. Uppdraget beräknas starta omgående och pågår minst sex månader med goda möjligheter till fortsatt anställning hos företaget. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför redan idag på www.clockworkpersonal.se dock senast 23:e april 2021. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist via mail, [email protected] Visa mindre

Erfarna ekonomer sökes till kommande uppdrag.

Om företaget Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete samt strategiskt arbete så som utveckling och förbättring av befintliga arbetssätt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är rapportering av månads-, kvartals- och årsbokslut, upprätta budget samt hantering av moms och arbetsgivaravgifter. Dina arbetsuppgifter Vi sö... Visa mer
Om företaget
Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete samt strategiskt arbete så som utveckling och förbättring av befintliga arbetssätt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är rapportering av månads-, kvartals- och årsbokslut, upprätta budget samt hantering av moms och arbetsgivaravgifter.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst tre års erfarenhet av redovisningsarbete samt har erfarenhet att arbeta i SAP, meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

Din profil
För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du troligen kommer arbeta i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta John Cristoferson, [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom

RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet. Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter. Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av, Löpande bokföring Leverant... Visa mer
RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet.

Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter.


Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,


Löpande bokföring
Leverantörsreskontra
Leverantörsbetalningar
Kundfakturering
Inbetalning av arbetsgivaravgift och källskatt, moms + prel. F-skatt
Upprättande av AGI- samt momsdeklaration till Skatteverket
Avstämning av väsentliga balanskonton, så som likvida medel,
Framtagande av månadsrapport med gjorda periodiseringar samt planmässiga avskrivningar
Löner
Upprättande av Rapporter, Analyser, prognoser
Likviditetsplanering
Upprättande av Årsbokslut
Framtagande av Statistik
Övriga på en ekonomifunktion förekommande uppgifter


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Erfaren redovisningsekonom till Coop i Borlänge

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en ny medarbetare till sitt redovisningsteam i Borlänge... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en ny medarbetare till sitt redovisningsteam i Borlänge. Är du en redovisningsekonom med erfarenhet av självständigt redovisningsarbete från ax till limpa, samt har erfarenhet av bokslut och årsredovisning, är detta en tjänst för dig.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för redovisning och upprättande av bokslut och inkomstskattedeklaration för ett antal externa kunder samt för delar av Coop Butiker & Stormarknaders redovisning. Du arbetar även med löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra, fakturabetalningar samt moms/arbetsgivardeklarationer. Du kommer att tillhöra ett team som kommer bli totalt 12 personer på kontoret i Borlänge. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Löpande bokföring
• Leverera månadsbokslut inklusive kontoavstämning och analys för ett antal bolag
• Årsbokslut med årsredovisningar och deklarationer
• Hantera inkomna frågor från kund, myndigheter, revisorer etc
• Driva och delta i förändringsprojekt, självständigt såväl som i team

Du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi. Vi ser även att du är självgående i bokslutsarbete. Vidare har du god datorvana i Excel, Word samt Powerpoint. Annan systemerfarenhet som värderas positivt är SAP, Capego, Norstedts bokslut & skatt och Basware. Du tycker om att arbeta brett och självständigt. Du trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Som person tror vi att du är ansvarstagande, självständig och serviceminded.

Du erbjuds:

En spännande roll som självgående redovisningsekonom i ett expansivt storbolag som präglas av driv och engagemang. Detta är en tillsvidareanställning med start omgående. Tjänsten är placerad i Borlänge. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på [email protected]

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 22 mars. Vi kallar till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, driver ca 240 Coop-butiker i Stockholmsområdet, Mälardalen och Sydöstra Sverige. Vi har en omsättning på ca 16 miljarder kr och är ca 7 500 anställda, varav merparten är butiksanställda. Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.

Sökord:,Redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, junior redovisningskonsult, senior redovisningskonsult, senior redovisningsekonom,  Accountant, Senior accountant, Junior accountant, Financial accountant, Financial controller, Accounting controller, redovisare Visa mindre

Redovisningsekonom

RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet. Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter. Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av, Löpande bokföring Leverant... Visa mer
RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet.

Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter.


Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,


Löpande bokföring
Leverantörsreskontra
Leverantörsbetalningar
Kundfakturering
Inbetalning av arbetsgivaravgift och källskatt, moms + prel. F-skatt
Upprättande av AGI- samt momsdeklaration till Skatteverket
Avstämning av väsentliga balanskonton, så som likvida medel,
Framtagande av månadsrapport med gjorda periodiseringar samt planmässiga avskrivningar
Löner
Upprättande av Rapporter, Analyser, prognoser
Likviditetsplanering
Upprättande av Årsbokslut
Framtagande av Statistik
Övriga på en ekonomifunktion förekommande uppgifter


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Erfaren redovisningsekonom till Coop i Borlänge

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en ny medarbetare till sitt redovisningsteam i Borlänge... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en ny medarbetare till sitt redovisningsteam i Borlänge. Är du en redovisningsekonom med erfarenhet av självständigt redovisningsarbete från ax till limpa, samt har erfarenhet av bokslut och årsredovisning, är detta en tjänst för dig.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för redovisning och upprättande av bokslut och inkomstskattedeklaration för ett antal externa kunder samt för delar av Coop Butiker & Stormarknaders redovisning. Du arbetar även med löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra, fakturabetalningar samt moms/arbetsgivardeklarationer. Du kommer att tillhöra ett team som kommer bli totalt 12 personer på kontoret i Borlänge. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Löpande bokföring
• Leverera månadsbokslut inklusive kontoavstämning och analys för ett antal bolag
• Årsbokslut med årsredovisningar och deklarationer
• Hantera inkomna frågor från kund, myndigheter, revisorer etc
• Driva och delta i förändringsprojekt, självständigt såväl som i team

Du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi. Vi ser även att du är självgående i bokslutsarbete. Vidare har du god datorvana i Excel, Word samt Powerpoint. Annan systemerfarenhet som värderas positivt är SAP, Capego, Norstedts bokslut & skatt och Basware. Du tycker om att arbeta brett och självständigt. Du trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Som person tror vi att du är ansvarstagande, självständig och serviceminded.

Du erbjuds:

En spännande roll som självgående redovisningsekonom i ett expansivt storbolag som präglas av driv och engagemang. Detta är en tillsvidareanställning med start omgående. Tjänsten är placerad i Borlänge. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på [email protected]

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 21 februari. Vi kallar till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, driver ca 240 Coop-butiker i Stockholmsområdet, Mälardalen och Sydöstra Sverige. Vi har en omsättning på ca 16 miljarder kr och är ca 7 500 anställda, varav merparten är butiksanställda. Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.

Sökord:,Redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, junior redovisningskonsult, senior redovisningskonsult, senior redovisningsekonom,  Accountant, Senior accountant, Junior accountant, Financial accountant, Financial controller, Accounting controller, redovisare Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop i Borlänge

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändring... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.

Gå gärna in och läs mer på www.coop.se

 

Junior redovisningsekonom

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande tillväxtresa varför vi nu ser behovet av att utöka vårt redovisningsteam i Borlänge!

Du kommer att tillhöra ett team som kommer bli totalt 12 personer på kontoret i Borlänge och du rapporterar direkt till redovisningschefen. I rollen som junior redovisningsekonom kommer du hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team med det gemensamma målet i fokus. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar. Du kommer också hantera moms/arbetsgivardeklarationer, avstämning av balansposter, utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi, med minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning. Alternativt söker vi dig som är civilekonom med inriktning redovisning. Vidare ser vi att du har god datorvana i Excel, Word samt Powerpoint, har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus.

 

Vidare tror vi att du trivs med att arbeta i team och har ett positivt samarbetsorienterat arbetssätt. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är ansvarstagande, självständig och serviceminded som person.

Du erbjuds:

En utvecklande och självständig roll som junior redovisningsekonom på ett stort och välkänt bolag som präglas av framåtanda och engagemang. Detta är en tillsvidareanställning med start omgående. Tjänsten är placerad i Borlänge. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på [email protected]

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 16:e april. Vi kallar till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.

Sökord:, Junior redovisningsekonom, Junior redovisningskonsult, Redovisningsekonom,  Accountant, Junior accountant, Junior financial accountant, Redovisare Visa mindre

Sökes! Modern redovisningsekonom med den rätta känslan

Moodeko Consulting har som vision att vara branschens mest personliga redovisningsbyrå som ger den rätta känslan och tillför mervärde till våra kunder och medarbetare. Det gör vi genom att skapa goda relationer och hålla hög kvalitet samt genom att förenkla företagandet. Vi är flexibla, teamorienterade och levererar med ett leende på läpparna. Rätt känsla är ledordet, och nu behöver vårt team förstärkas med ytterligare en lagspelare med hjärtat på rätt st... Visa mer
Moodeko Consulting har som vision att vara branschens mest personliga redovisningsbyrå som ger den rätta känslan och tillför mervärde till våra kunder och medarbetare.
Det gör vi genom att skapa goda relationer och hålla hög kvalitet samt genom att förenkla företagandet. Vi är flexibla, teamorienterade och levererar med ett leende på läpparna.
Rätt känsla är ledordet, och nu behöver vårt team förstärkas med ytterligare en lagspelare med hjärtat på rätt ställe. Besök gärna vår hemsida: www.moodeko.se
Är du en ekonom i början av din karriär som är nyfiken på att utveckla dina kunskaper inom redovisning, i allt från att kontera fakturor till att göra kluriga månadsbokslut? Kanske är du alldeles nyexaminerad eller inne på sluttampen av dina studier? Eller så arbetar du idag som ekonomiassistent men känner att du kört fast?
För oss ligger inte det viktiga i hur bred erfarenhet du har utan det vi lägger störst vikt vid är att du är rätt person för team Moodeko. Vi är även öppna för att initialt anställa på deltid om det skulle vara så att du är i slutet av dina studier eller delvis föräldraledig.
Trivs du med att arbeta i en kundorienterad miljö och vara företagarens hjälpande hand? Är du en modig lagspelare som vågar bryta ny mark? Älskar du nya utmaningar och att ingen dag är den andra lik?
Om du hänger med i vårt gäng får du:
• Arbeta med fantastiska kollegor och kunder både i team och självständigt
• Utveckling i en digital miljö
• Skaffa dig massvis med kunskap inom ekonomiarbete
• En spännande och utmanande men framförallt rolig vardag


Kontakta Jenny Isaksson på telefon 070-748 64 54 eller per mail [email protected] om du vill veta mer om tjänsten. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Dec 10    Riksbyggen Ek För    Redovisningsekonom
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


I Dalarna är vi 65 engagerade medarbetare som arbetar med ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, drift och energi, fastighetsservice, fastighetsjour samt lokalvård. Vi är i dagsläget 10 medarbetare inom Ekonomisk och Teknisk förvaltning.
Riksbyggen förvaltar ca 100 bostadsrättsföreningar i Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom inom Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra tekniska förvaltare och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster som skapar mervärde åt våra kunder.

Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder som framförallt består av bostadsrättsföreningar. Du kommer att ha mycket kontakt med bostadsrättsföreningars ordförande och styrelser främst när det gäller ekonomiska och vissa juridiska frågeställningar.

I arbetet ingår även att fånga upp nya behov och därifrån utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden.

Du kommer att ansvara för ekonomisk rådgivning, finansiell planering, ekonomisk uppföljning, löpande bokföring, upprättande av budget och bokslut, låneupphandling, samt att presentera budget och bokslut för styrelser samt genomgång av bokslut på föreningarnas årsstämma.

Du kommer även att vara ledamot i några av våra medlemsföreningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad och självgående.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från budget, bokslutsarbete och löpande redovisning hos flera kunder.

Det är meriterande om du har jobbat med bostadsrättsföreningar och deras ekonomi.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil. I tjänsten ingår möten på kvällstid, vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Placeringsort för tjänsten är Falun/ Borlänge.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med många kontakter, ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb. Sista ansökningsdag är 17 december 2020. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag.

Kontakt
Om du har frågor, kontakta Jörgen Nykvist, på telefon 023-70 43 36 eller epost: [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Ekonom

Ansök    Nov 27    Riksbyggen Ek För    Redovisningsekonom
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


I Dalarna är vi 65 engagerade medarbetare som arbetar med ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, drift och energi, fastighetsservice, fastighetsjour samt lokalvård. Vi är i dagsläget 10 medarbetare inom Ekonomisk och Teknisk förvaltning.
Riksbyggen förvaltar ca 100 bostadsrättsföreningar i Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom inom Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra tekniska förvaltare och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster som skapar mervärde åt våra kunder.

Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder som framförallt består av bostadsrättsföreningar. Du kommer att ha mycket kontakt med bostadsrättsföreningars ordförande och styrelser främst när det gäller ekonomiska och vissa juridiska frågeställningar.

I arbetet ingår även att fånga upp nya behov och därifrån utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden.

Du kommer att ansvara för ekonomisk rådgivning, finansiell planering, ekonomisk uppföljning, löpande bokföring, upprättande av budget och bokslut, låneupphandling, samt att presentera budget och bokslut för styrelser samt genomgång av bokslut på föreningarnas årsstämma.

Du kommer även att vara ledamot i några av våra medlemsföreningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad och självgående.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från budget, bokslutsarbete och löpande redovisning hos flera kunder.

Det är meriterande om du har jobbat med bostadsrättsföreningar och deras ekonomi.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil. I tjänsten ingår möten på kvällstid, vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Placeringsort för tjänsten är Falun/ Borlänge.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med många kontakter, ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb. Sista ansökningsdag är 10 december 2020. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag.

Kontakt
Om du har frågor, kontakta Jörgen Nykvist, på telefon 023-70 43 36 eller epost: [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Ekonom till Svenska Husgruppen

Om oss Våra varumärken Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska husgruppen AB. Vi representerar ett brett produktutbud av fritidshus, timmerhus, villor och flerbostäder. Svenska Husgruppens varumärken är kända för sin kvalitet och flexibilitet. Vår värdegrund vilar på ”Tillsammans med passion och kvalité” som genomsyrar vårt dagliga arbete. En av våra medarbetare går nu i pension och vi söker en erfaren ... Visa mer
Om oss
Våra varumärken Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska husgruppen AB. Vi representerar ett brett produktutbud av fritidshus, timmerhus, villor och flerbostäder. Svenska Husgruppens varumärken är kända för sin kvalitet och flexibilitet. Vår värdegrund vilar på ”Tillsammans med passion och kvalité” som genomsyrar vårt dagliga arbete.

En av våra medarbetare går nu i pension och vi söker en erfaren ekonom till vårt kontor i Borlänge.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonom hos oss arbetar du med löpande bokföring. Du arbetar med moms -och skattdeklarationer samt inbetalningar. Du är behjälplig med kund - och leverantörsreskontra och vid månadsbokslut. Vidare följer du upp försäljning och interna dokument samt beräknar provision. Du bidrar kretativt till vår förbättrings - och utvecklingsprocess.

Din profil
Som person är du noggrann och kommunikativ, du har god samarbetsförmåga, är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du har god förmåga att se utvecklings - och förbättringsmöjligheter och trivs med att arbeta självständigt. Vidare drivs du av och vågar att utmana det befintliga.

Vi söker dig med akademisk ekonomiexamen eller motsvarande erfarenhet och du har flerårig erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Excel och Office 365, meriterande är erfarenhet av Hogia samt omvänd byggmoms.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 2020-12-06. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist 0733-512 705. Visa mindre