Lediga jobb som Redovisningsekonom i Borlänge

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Är du en fena på redovisning och gillar utmaningar?

Ansök    Mar 22    INTEC Nordic AB    Redovisningsekonom
Vilken tur, för vi behöver förstärka vårt fantastiska team i Borlänge med en till redovisningsekonom! Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas? Vill du arbeta i en verksamhet med hög tillväxt, full fart och fantastiska kollegor? Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig! Vi växer i snabb takt och vill nu förstärka vårt team i Borlänge. Om oss INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkon... Visa mer
Vilken tur, för vi behöver förstärka vårt fantastiska team i Borlänge med en till redovisningsekonom!
Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas?
Vill du arbeta i en verksamhet med hög tillväxt, full fart och fantastiska kollegor?
Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig! Vi växer i snabb takt och vill nu förstärka vårt team i Borlänge.
Om oss
INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och här finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi på INTEC drivs av lusten att skapa förändring på riktigt och att få våra medarbetare och kunder att växa. Varje dag är vi delaktiga i idéer och lösningar som skapar möjligheter för framtidens hållbara samhälle.
INTEC erbjuder ett komplett utbud av teknikkonsulttjänster inom fastighet och industri. Vi är 14 bolag med cirka 300 medarbetare i Sverige och Norge som gärna vill bli fler som tänker ”Beyond Engineering”. 2022 hade vi en omsättning på ca 300 MSek och med ökad efterfrågan fortsätter vi växa.
Tjänsten
Vårt ekonomiteam består av 6 personer i Stockholm och Borlänge. På vårt fina kontor i Borlänge sitter Andreas, vår ekonomichef, som kommer vara din närmaste chef, och Mona som har en liknande roll som du. Här sitter även HR och IT samt 25 utav våra teknikkonsulter.
Du kommer att få eget ansvar för några av våra bolag där du kommer att hantera alla ekonomirelaterade frågor, löpande redovisning och bokslut. Du kommer också vara delaktig i vår strävan att förbättra och utveckla våra rutiner och processer på ekonomiavdelningen.
En viktig del av den här tjänsten är nära samarbete med våra verksamhetsansvariga.
Tjänsten innebär
Helhetsansvar för ekonomin i de bolag du ansvarar för
Hantering av leverantörs- och kundreskontra.
Löpande bokföring
Avstämningar
Månads, kvartals- och årsbokslut och rapportering
Extern rapportering till myndigheter i form av bl a moms och skatter
Driva förbättringsprojekt och utveckla processer inom ekonomiområdet och projektredovisningen
Lönsamhetsanalyser och uppföljning av kundprojekt
Stöd till verksamheten gällande fakturering och projektredovisningKompetens
Din initiativförmåga och ditt engagemang tillhör dina främsta styrkor.
Vi tror att du drivs av att se resultat, att du är skicklig på att prioritera och avsluta de uppgifter du ansvarar för.
Vi tror också att du sporras av högt tempo och eget ansvar, att du är flexibel, lösningsorienterad och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Utöver det arbetar du noggrant och strukturerat samt är en duktig problemlösare.
I umgänget med andra är du lyhörd, har lätt för att samarbeta och är van att utveckla processer och driva förbättringsprojekt. Har du dessutom erfarenhet från konsultverksamhet med uppdragsredovisning är det en merit.


Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdiga kunskaper.
3–5 års relevant yrkeserfarenhet
Van användare av Excel och Office 365.
Erfarenhet av olika ekonomisystemVi kan komma att begära utdrag ur brottsregister innan anställning.
Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!
Vid frågor gällande tjänsten kontakta vår ekonomichef Andreas Pietiläinen, 070 298 2045, [email protected] Visa mindre

Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag som vill arbeta hos någon av våra kunder i Borlänge med omnejd. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag men vanligt förekommande arbetsuppgifter är löpande redovisning, bokföring, avstämningar, deklarationer och månadsbokslut med mera.

Tjänsterna är på heltid. Dina arbetstider kommer att vara dagtid, måndag - fredag. Tillsättning kommer att ske efter överenskommelse.

Din profil
För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor. Vi ser gärna att du är flexibel i att göra olika typer av arbetsuppgifter och trivs med att samarbeta med andra. Vi ser att du har några års erfarenhet av arbete med redovisning.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Lisa Meriläinen via e-post: [email protected] Vi jobbar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundansvarig Redovisningsekonom till ICA Affärsservice Umeå

Ansök    Mar 17    ICA Sverige AB    Redovisningsekonom
Hos oss på ICA Affärsservice finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka och den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovativa ekonomi- och lönetjänster för framtiden. För att möta en ökande efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu en kundansva... Visa mer
Hos oss på ICA Affärsservice finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka och den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovativa ekonomi- och lönetjänster för framtiden.
För att möta en ökande efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu en kundansvarig redovisningsekonom till vårt kontor i Umeå!
Bli en del av oss
Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade och professionella kollegor som sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du, så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!
Hur din vardag kommer att se ut
Du kommer att arbeta i kundteam, där du som kundansvarig redovisningsekonom har det yttersta ansvaret mot de ICA butiker som ingår i din kundstock. Du har ett team av kollegor som hjälper dig med reskontratjänster och grundbokföring medan dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av:
Sammanställning och kvalitetssäkring av månadsrapporter till din kundstock och de
ICA-handlare som du är ansvarig för.
Upprättande av årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
Övriga konsulttjänster som privata deklarationer, budget och ekonomiska analyser
Ekonomisk rådgivning

Egenskaper för att lyckas i rollen
Utöver att du har det yttersta ansvaret för leverans gentemot kund, behöver du vara en klippa på att:
Skapa en god relation till dina kunder och lyssna in på deras behov
Planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt för att hålla deadlines
Vara en god lagspelare och ta ansvar för att utveckla samarbetet inom kundteamet
Delta aktivt i förändringsarbete och stötta organisationen där det behövs

Din bakgrund och personliga egenskaper
Du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper från arbetslivet. Du har även några års erfarenhet inom redovisning. Har du erfarenhet från en konsultbyrå eller från annat detaljhandelsföretag är det en extra bonus! Självklart har du god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
Med kunden i fokus
För att skapa och behålla goda kundrelationer, kommer du årligen att åka på kundbesök till ett flertal av dina kunder runtom i Sverige.
Anställningsform
Tillsvidare
Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chefer:
Linda Tysklind, 076-282 9225, [email protected]
Fackliga kontakter
Unionen: Umit Dag, 072-220 15 98, [email protected]
Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: [email protected]
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-04-09
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Redovisningsekonom med vana av administration och kundkontakt

Ansök    Feb 27    SF Juridik AB    Redovisningsekonom
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå som är specialiserad på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av den löpande bokföringen, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik avseende byråns produktion samt övriga ekonomiska prognoser. I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns... Visa mer
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå som är specialiserad på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av den löpande bokföringen, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik avseende byråns produktion samt övriga ekonomiska prognoser.
I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns räkning. Du ansvarar och tillser att det finns en finansiering av ärenden samt fakturering och uppföljning av detsamma.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge. Din arbetstid är som regel mellan 8-17 och uppgifterna består främst av;
- Löpande bokföring samt avstämningar av balanskonton
- Leverantörsreskontra och kundreskontra
- Kundfakturering
- Ansökningar av rättshjälp och rättsskydd i ärenden
- Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
- Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
- Lönehantering
Om dig
Du har en bakgrund inom ekonomi och administration. Utbildning inom området är meriterande liksom erfarenhet.
Vi är en växande byrå med potential att utvecklas under de kommande åren. Vi jobbar nära varandra och har ett gott klimat på arbetsplatsen vilket du vill bidra till. Då vi är en liten arbetsplats händer det frekvent att vi hjälps åt med uppgifter varpå flexibilitet och service gentemot framförallt klienter är en viktig del av arbetet.
Rekrytering kommer att ske löpande och tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Redovisningsekonomer/ekonomiassistenter till uppdrag

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. L... Visa mer
Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Vi rekryterar nu redovisningsekonomer/ekonomiassistenter till uppdrag i Borlänge och Falun. Uppdragen startar omgående och pågår 6-12 månader med chans till förlängning eller anställning hos kund. Du blir anställd av Lundin & Boström och uthyrd till kund.

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela bredden inom ekonomi t.ex. reskontra, löpande redovisning, avstämningar, analyser, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter, månads- och årsbokslut. Ev. lön och administration. Vilken typ av arbetsuppgifter och ansvarsnivå beror på din erfarenhet. Vi har olika uppdrag och kunder i olika branscher som just nu söker både juniora och seniora ekonomer.

Din bakgrund:

Du har troligtvis eftergymnasial utbildning inom ekonomi och någon arbetslivserfarenhet inom ovanstående uppgifter beskrivna i arbetsbeskrivningen. Du behöver kunna kommunicera mycket väl på svenska i tal och skrift.

Din Profil:

Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål.

Du behöver kunna starta ditt uppdrag inom 1 månad!

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Lindström 070-510 12 50 [email protected] eller Hanna Hastegård, [email protected] 070-216 54 75 Visa mindre

Ekonomer och ekonomiassistenter till kommande uppdrag!

Ansök    Feb 6    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Har du utbildning inom ekonomi? Är du initiativtagande och värderar ett gott samarbete? Vi på Adecco söker nu efter ekonomer, redovisningsekonomer och ekonomiassistenter till kommande uppdrag i Borlänge/Ludvikaområdet med omnejd! Om tjänsten Som ekonom/ekonomiassistent kommer du att arbeta brett med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning hos någon av våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter: - Hantering av kund- och leverantörsreskont... Visa mer
Har du utbildning inom ekonomi? Är du initiativtagande och värderar ett gott samarbete? Vi på Adecco söker nu efter ekonomer, redovisningsekonomer och ekonomiassistenter till kommande uppdrag i Borlänge/Ludvikaområdet med omnejd!

Om tjänsten
Som ekonom/ekonomiassistent kommer du att arbeta brett med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning hos någon av våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantering av kund- och leverantörsreskontra.
- Fakturahantering
- Rapporter
- Övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning

Tjänsten som ekonom/ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. För rätt person finns möjlighet att uppdraget övergår i en anställning direkt hos vår kund. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleexamen i ekonomi gärna med inriktning redovisning och önskvärt om du även har erfarenhet av liknande arbete. Du tycker om att arbeta med siffror och administrativa uppgifter. Som person ska du vara driven med förmåga att prioritera, se och ta tag i det som behöver göras. Du är kommunikativ till din läggning och har ett stort intresse för service och människor. Du är flexibel, ansvarstagande, har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt.

Du trivs i en supporterande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Du behöver också ha god datorvana samt lätt för att sätta dig in i nya system. Ett stort plus om du har vana av Excel. Viktigt för tjänsten är dessutom att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, ekonom, redovisningsekonom, assistent, administratör, fakturor, redovisning, leverantörsreskontra, Adecco, Borlänge, Ludvika, Smedjebacken Visa mindre

Ekonom

Ansök    Feb 3    Trafikverket    Redovisningsekonom
Vi söker förstärkning inom ekonomi och redovisning! Har du ett par års aktuell erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området? Det pågår ett stort arbete med att utveckla och underhålla Sveriges infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att bidra till den ekonomiska uppföljningen och inte minst till att vi når vårt mål - Ett tillförlitligt väg- och järnvägssystem genom ett hållbart och effektivt underhåll.  Ekonom Arbetsuppgifte... Visa mer
Vi söker förstärkning inom ekonomi och redovisning! Har du ett par års aktuell erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området?
Det pågår ett stort arbete med att utveckla och underhålla Sveriges infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att bidra till den ekonomiska uppföljningen och inte minst till att vi når vårt mål - Ett tillförlitligt väg- och järnvägssystem genom ett hållbart och effektivt underhåll. 
Ekonom

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som med energi och driv vill komma in i vår verksamhet och ge stöd till verksamheten i det dagliga arbetet med ekonomi- och redovisningsfrågor. Som ekonom arbetar du nära avdelningens controllers med att stötta enhetschefer på avdelningen. Din roll är att agera ekonomiskt stöd för projektledarna och tillsammans bidra till att avdelningen når sina ekonomiska mål. Mycket fokus ligger på redovisning och att "rigga vardagen så att ekonomin i projekten fungerar" men du kommer även ha andra arbetsuppgifter som bygger på eget ansvar och initiativkraft.
Rent praktiskt handlar dina dagar om uppdrag såsom
redovisning och uppföljning
planering och uppföljning utifrån fastställda rutiner
kvalitetskontroller och avstämningar av det ekonomiska utfallet samt att initiera korrigeringar vid behov
ansvar för att följa upp verksamhetens ekonomileveranser samt ha koll på hur stora kontrakt man skrivit på under året
ha en konsulterande roll i användandet av ekonomirelaterade IT-system och säkerställer en enhetlig och rättvisande redovisning för verksamheten.
att delta i att ta fram underlag till rapporter och presentationer

Vi strävar efter att ständigt förbättras varför utveckling och förbättring av arbetssätt och interna rutiner är en självklarhet.

Övrig information

Digitala intervjuer sker via Skype.
För att bidra till en mer fördomsfri och kompetensbaserad process så är det här en helt CV-fri rekrytering. Det innebär att du inte ska bifoga något CV. För att kunna ansöka så kommer du ändå, på grund av hur vårt rekryteringssystem är uppbyggt, att uppmanas att bifoga CV men bifoga istället ett word-dokument med dina kontaktuppgifter. Urvalet kommer istället att baseras på svaren du ger på urvalsfrågorna. 
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Kvalifikationer

Som person är du drivande och självgående och har god samarbetsförmåga. Du är analytisk, noggrann med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt med utgångspunkt i styrande rutiner. Du är kommunikativ med förmåga att förmedla information på ett pedagogiskt sätt.
Vi söker dig som har
högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet vi bedömer likvärdig
ett par års aktuell (i närtid) och relevant erfarenhet av praktiskt ekonomiarbete, med fokus på redovisning
goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har
arbetat med redovisningsfrågor i offentlig verksamhet
erfarenhet av Agresso och/eller Mercur
erfarenhet av arbete med ekonomi i större projekt


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Är du vår nya redovisningskonsult?

NXTjobb har fått i uppdrag att hitta duktiga medarbetare till BusinessGroup Dalarna. www.bgdalarna.se (http://www.bgdalarna.se) Jobbet Du arbetar självständigt med dina kunder inom löpande redovisning, avstämningar, bokslut samt ger ekonomisk rådgivning. Du utgår från vårt kontor i Borlänge där det finns kompetens inom flera affärsområden. Du arbetar proaktivt med att utveckla våra kunder och ge dom bästa möjliga servicenivå. Du är driven och vill utveckl... Visa mer
NXTjobb har fått i uppdrag att hitta duktiga medarbetare till BusinessGroup Dalarna.
www.bgdalarna.se (http://www.bgdalarna.se)

Jobbet
Du arbetar självständigt med dina kunder inom löpande redovisning, avstämningar, bokslut samt ger ekonomisk rådgivning. Du utgår från vårt kontor i Borlänge där det finns kompetens inom flera affärsområden. Du arbetar proaktivt med att utveckla våra kunder och ge dom bästa möjliga servicenivå. Du är driven och vill utvecklas i din roll och ta ett helhetsansvar mot kund.

Din bakgrund
Du har arbetat några år med löpande bokföring, avstämningar samt rapportering och känner dig bekväm med de olika arbetsuppgifterna. Vi ser det som en fördel om du även gjort bokslut och årsredovisningar. Erfarenhet från ekonomisystem ser vi som en självklarhet.
Vi tror att du jobbar på eller har jobbat på en ekonomiavdelning eller redovisningsbyrå där du är van att arbeta självständigt och trivs att arbeta i team. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll, tycker om att träffa nya människor och bygga relationer. Du har höga krav på dig själv och vill att det ska vara ordning och reda, du trivs med att det ibland kan vara ett högt tempo.

Vi erbjuder
Ett spännande jobb på ett framgångsrikt företag som växer och behöver fler sköna, kompetenta och framåtlutade medarbetare.
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till Hästsportens Administrativa Center

Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi tillhandahåller idag ekonomi- och löneadministrativa tjänster till de flesta av Sveriges travbanor och även till andra företag och föreningar. Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på storlek, resursstruktur och andra lokala förutsättningar. Vi hänger me... Visa mer
Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi tillhandahåller idag ekonomi- och löneadministrativa tjänster till de flesta av Sveriges travbanor och även till andra företag och föreningar.

Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på storlek, resursstruktur och andra lokala förutsättningar.
Vi hänger med i dagens utveckling och jobbar helt digitalt med redovisningstjänsterna. Hästsportens Administrativa Center ägs av Svensk Travsport och är syskonbolag till bland annat AB Trav och Galopp (ATG)

Vi rekryterar nu en Redovisningsekonom till Hästsportens Administrativa Center, Är du en drivande redovisningsekonom som trivs med att ge rådgivning och arbeta i team? Då är du den vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom kommer du i huvudsak arbeta med hela bredden inom ekonomi. Det inkluderar bland annat reskontra, löpande redovisning, avstämningar, analyser, skattedeklarationer, momsrapporter, månadsbokslut samt rapportering. Som ekonom på HAC kommer du vara den som ansvarar för redovisningen för vissa kunder och därför ser vi att du trivs med att arbeta konsultativt med ekonomifrågor och fungera som stöd/bollplank till kunderna. Vi ser gärna att du bidrar med idéer för att ständigt förbättra HAC´s arbetssätt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen så tror vi att du har någon form av utbildning inom området alternativt erfarenhet av att självständigt utföra ovanstående uppgifter. Vi önskar att du har goda kunskaper i Excel. Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål.

Vad erbjuder vår kund dig?

HAC arbetar med individuella utvecklingsplaner och tjänsten innebär mycket eget ansvar vilket gör att du har möjlighet att utveckla och utvecklas. Du har möjlighet till stor påverkan gällande ekonomisk rådgivning till våra kunder. På arbetsplatsen arbetar man aktivt med att skapa en bra balans mellan arbete och fritid och det är en trivsam arbetsmiljö.

Placering för tjänsten är på HAC´s kontor i Borlänge och du anställs direkt av Hästsportens Administrativa Center.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Boström, 073-86 71 00. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökan vi lundinbostrom.se Ansökningarna behandlas löpande. Visa mindre

Redovisningsekonom med vana av administration

Ansök    Nov 1    SF Juridik AB    Redovisningsekonom
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå som är specialiserad på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av den löpande bokföringen, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik avseende byråns produktion samt övriga ekonomiska prognoser. I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns... Visa mer
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå som är specialiserad på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av den löpande bokföringen, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik avseende byråns produktion samt övriga ekonomiska prognoser.
I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns räkning. Du ansvarar och tillser att det finns en finansiering av ärenden samt fakturering och uppföljning av detsamma.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge. Din arbetstid är som regel mellan 8-17 och uppgifterna består främst av;
- Löpande bokföring samt avstämningar av balanskonton
- Leverantörsreskontra och kundreskontra
- Kundfakturering
- Ansökningar av rättshjälp och rättsskydd i ärenden
- Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
- Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
- Lönehantering
Om dig
Du har en bakgrund inom ekonomi och administration. Utbildning inom området är meriterande liksom erfarenhet.
Vi är en växande byrå med potential att utvecklas under de kommande åren. Vi jobbar nära varandra och har ett gott klimat på arbetsplatsen vilket du vill bidra till. Då vi är en liten arbetsplats händer det frekvent att vi hjälps åt med uppgifter varpå flexibilitet och service gentemot framförallt klienter är en viktig del av arbetet.
Rekrytering kommer att ske löpande och tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till Bröderna Thunströms Måleri

Om företaget Bröderna Thunströms Måleri AB är ett anrikt företag som idag sysselsätter ett 50-tal medarbetare och alla anställda är en viktig del av vårt varumärke. De är vårt ansikte utåt, mot våra kunder och samarbetspartners. Vi är måna om att sätta personalen på första plats. Det är medarbetarnas arbete som gör vårt miljö- och kvalitetsarbete till något vi är väldigt stolta över. Besök gärna www.btmab.se Dina arbetsuppgifter Som Redovisningsekonom hos... Visa mer
Om företaget
Bröderna Thunströms Måleri AB är ett anrikt företag som idag sysselsätter ett 50-tal medarbetare och alla anställda är en viktig del av vårt varumärke. De är vårt ansikte utåt, mot våra kunder och samarbetspartners. Vi är måna om att sätta personalen på första plats. Det är medarbetarnas arbete som gör vårt miljö- och kvalitetsarbete till något vi är väldigt stolta över. Besök gärna www.btmab.se

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom hos Bröderna Thunströms kommer du att arbeta tillsammans med härliga kollegor i fräscha, trivsamma och nyrenoverade lokaler i Ludvika. Dina dagliga arbetsuppgifter består huvudsakligen av löpande redovisning, löner, bokslut och prognosarbete. Strategiskt arbete, så som förbättring och utveckling av bolagets ekonomi präglar rollen. Din vardag består även av avstämningar, fakturering, hantering av moms, arbetsgivaravgifter med mera.

Din profil
Till rollen som Redovisningsekonom söker vi framförallt dig som är en organiserad och engagerad person som motiveras av att utvecklas i din yrkesroll och ta mycket eget ansvar. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med redovisning och löner. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av att upprätta bokslut av olika slag samt är bekväm med att arbeta i system för bokföring och/eller lönehantering. Eftersom Bröderna Thunströms är ett mindre företag så är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och är prestigelös inför att göra olika typer av arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du har ett positivt förhållningssätt och är mån om att göra ett bra jobb.

Vill du ta nästa steg i karriären hos en framgångsrik arbetsgivare? Tveka inte att skicka in en ansökan.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bröderna Thunströms Måleri AB med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 18 december. Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Veronica Rönngren 073-351 27 67. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SSAB - Redovisningsekonom

Ansök    Nov 4    SSAB Emea AB    Redovisningsekonom
Vi söker en Redovisningsekonom till vårt team inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, koncernfinans och andra intressenter (interna och externa kunder). Att jobba inom GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar... Visa mer
Vi söker en Redovisningsekonom till vårt team inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, koncernfinans och andra intressenter (interna och externa kunder). Att jobba inom GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar och utvecklar processer. Jobbet handlar om att ge service och att samtidigt stötta och utmana våra kunder. Placeringsort Borlänge.
Här är en beskrivning av de arbetsuppgifter du som redovisningsekonom kommer att arbeta med eller komma i kontakt med i jobbet:
- löpande frågor inom redovisning, skatter och moms
- löpande bokföring och avstämningar
- diverse redovisningsfrågor från verksamheten
- skattefrågor
- delta vid upprättande av månadsbokslut
- momshantering (både svensk moms med utlandshandel och utländsk moms)
- rapportering av skatter och avgifter, energiskatter etc
- upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
- koncernrapportering till vårt huvudkontor i Stockholm
- extern rapportering till myndigheter, SCB, revisorer etc.
I ditt arbete har du kontakter med verksamheten, dotterbolag, revisorer och myndigheter både i Sverige och utomlands. Eftersom vi har verksamhet på flera orter kan resor förekomma i arbetet.
Dina kvalifikationer
Eftersom vi behöver erfarenhet, trygghet och självgående medarbetare till teamet tror vi att du har högskoleexamen i ekonomi eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har din utbildning med inriktning mot redovisning, samt några års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har goda kunskaper i aktuella redovisnings-, moms- och skatteregler.
För att lyckas i jobbet krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Det kräver också goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel då detta är ett av våra viktigaste verktyg.
Egenskaper som beskriver dig väl är strukturerad, noggrann och analytisk samt att du levererar god kvalitet inom givna tidsramar. Eftersom vi arbetar i en servicefunktion behöver vi alla vara serviceinriktade och samarbetsvilliga. Du bör också ha ett intresse för processutveckling, eftersom det är en del av arbetet att sträva mot ständiga förbättringar.
Vi erbjuder
En varierande roll på ett företag som drivs av värdeord som hållbarhet och allas lika värde. Välkommen till en arbetsplats där vi tillsammans med dig arbetar och strävar efter tydliga processer, mötesstrukturer och arbetssätt.
Vi erbjuder också möjlighet att arbeta inom ett stort internationellt företag med goda möjligheter till vidareutveckling.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Sista ansökningsdag
27 november 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Patrik Brandt, Service Manager Accounting and Reporting GBS Sweden, tfn +46 243 726 66.
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Ekonomisk förvaltare/redovisningsekonom

Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten! HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 26 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län. Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort s... Visa mer
Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten!
HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 26 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län.
Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning.
Tjänsten:
I rollen som förvaltningsekonom arbetar du med ca 25 - 30 bostadsrättsföreningar och deras ekonomi där du är styrelsens kontaktperson gällande den ekonomiska förvaltningen.
Du sköter den löpande bokföringen, upprättar bokslut, budget, moms-, skatt- och inkomstdeklarationer samt ger dina kunder ekonomisk rådgivning.
Du kommer att ingå i ett team bestående av 17 ekonomer fördelade över Borlänge, Falun, Ludvika, Örebro och Västerås.
Arbetet utgår från våra administrativa/ekonomiska förvaltningsavtal med bostadsrättsföreningar belägna i Dalarna.
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du gillar att ha kontakt med dina kunder och trivs med att arbeta i en grupp där vi hjälper och stöttar varandra.
Dina kvalifikationer:
Du som söker har en ekonomisk utbildning och några års erfarenhet av liknande uppgifter där du jobbat med helheten från löpande bokföring till årsbokslut.
Det är meriterande om du har arbetat i Unit4 BW (Agresso), PM eller annat affärssystem.
Du har med fördel jobbat med rådgivning mot kund samt har intresse/kunskap av digitala lösningar.
B-körkort är ett krav och du hanterar det svenska språket i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlade och självständigt arbete där du har stor möjlighet att påverka dina dagliga arbetsuppgifter. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Dessa värderingar genomsyrar arbetsplatsen och vårt bemötande av medlemmar och kunder.
Tjänsten är ett vikariat på heltid från 1 oktober 2022 till 30 juni 2023. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
Kontakt:
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment. www.truehr.se Sök tjänsten via: www.truehr.se/lediga-tjanster senast den 14 augusti 2022.
För ytterligare frågor kontakta Helena Lundqvist, 070-744 00 18 alt. [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom med affärsintresse

Ansök    Okt 20    INTEC Nordic AB    Redovisningsekonom
Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas? Vi växer i snabb takt och söker nu ytterligare en ekonom till INTEC. Vill du arbeta i en verksamhet med hög tillväxt och full fart. Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig! Om oss INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och här finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi tänker nytt, modernt, hållbart, affärsmässigt, inklu... Visa mer
Är det viktigt för dig att arbeta för en arbetsgivare där du får chansen att utmanas och utvecklas?
Vi växer i snabb takt och söker nu ytterligare en ekonom till INTEC. Vill du arbeta i en verksamhet med hög tillväxt och full fart. Då kan INTEC vara rätt arbetsgivare för dig!
Om oss
INTEC är Sveriges just nu snabbast växande teknikkonsult och här finns en chans för just dig att vara med på denna resa. Vi tänker nytt, modernt, hållbart, affärsmässigt, inkluderande och jämställt med visionen att vara den mest attraktiva teknikkonsulten på varje marknad där vi verkar.
Att må bra, känna stolthet och utvecklas tillsammans är byggklossarna vi byggt INTEC på och som beskriver hjärtat i vår verksamhet.
Här får du chansen att vara med i uppbyggnaden av framtidens teknikkonsult, som inte fokuserar på att bli störst, utan attraktivast på den lokala marknaden. På INTEC arbetar idag totalt cirka 270 medarbetare.
För att bli den attraktivaste aktören på marknaden är det viktigt att vi som arbetar på INTEC har en förmåga att vara lyhörda och kunna se våra kunders och kollegors behov. Vi behandlar och värderar våra kunder och medarbetare lika.
Vi verkar främst inom områdena VVS, Bygg, El, Tele/Säkerhet, Energi, Brandskydd och Riskhantering, Projektledning, Industriprocess och Fastighetsoptimering. Samtidigt utvecklas vårt erbjudande konstant, vi ser möjligheter!
Tjänsten
Du kommer att arbeta tillsammans med övriga kollegor på ekonomiavdelningen men också nära verksamhetsansvariga för våra bolag. Då ekonomiavdelningen finns uppdelad på två orter finns möjlighet till placeringsort i Stockholm eller Borlänge.
Tjänsten innebär
Ansvar för löpande bokföring, bokslut och rapportering gällande några bolag inom INTEC
Värdering av pågående uppdrag i samband med bokslut
Driva förbättringsprojekt och utveckla processer inom ekonomiområdet och projektredovisning
Lönsamhetsanalyser och uppföljning av kundprojekt
Stöd till verksamheten gällande fakturering och projektredovisning

Kompetens
Din initiativförmåga och ditt engagemang tillhör dina främsta styrkor. Vi tror att du drivs av att se resultat, att du är skicklig på att prioritera och avsluta de uppgifter du ansvarar för. Vi tror att du sporras av högt tempo och eget ansvar. I umgänget med andra är du lyhörd, har lätt för att samarbeta och är van att utveckla processer och driva olika förbättringsprojekt. Vidare har du en god känsla för detaljer och arbetar på ett metodiskt samt strukturerat sätt.
Har du dessutom arbetat i en koncern med flera bolag med erfarenhet av koncernrapportering eller erfarenhet från konsultverksamhet med uppdragsredovisning är det en merit.
Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom ekonomi
3–5 års relevant yrkeserfarenhet
Erfaren och driven användare av Excel
Van användare av Office 365
Erfarenhet av olika ekonomisystem och större IT-projektRekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Redovisningsekonom till Dala-Profil

Dala-Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i Mellansverige. Vi har ett brett program av tak och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent perso... Visa mer
Dala-Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i Mellansverige. Vi har ett brett program av tak och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser och säkerställer ett tryggt samarbete.

Vi söker en driven ekonom med ansvar för hela ekonomifunktionen på Dala-Profil

Affärsidén bygger på en flexibel organisation med kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser samt säkerställer ett tryggt samarbete för våra kunder. Produktionen sker idag i stora (13 000 m²) och välanpassade lokaler på Tunavägen i Borlänge. Under hela 2000-talet har utvecklingen och tillväxten varit mycket god och omsättningen har vuxit till över 230 Mkr.

Tjänsten

I arbetet som redovisningsekonom hos oss ingår all löpande bokföring och fakturering samt vissa övriga administrativa sysslor. Målsättningen är att långsiktigt automatisera och digitalisera många delar av processerna i affärs-/ och redovisningssystemet Pyramid. Vi har kommit en bit på väg, men söker nu någon som också vill vara med och skapa nya administrativa rutiner hos oss. Din insats kommer ha direkt betydelse för ekonomifunktionens utveckling. En av våra styrkor är snabba och säkra i våra leveranser vilket är det något vi tar med till ekonomifunktionen. Som en del av order- till fakturaprocessen behöver du då vara på plats i kontoret på Tunavägen och vara del i det dagliga arbetet. Bolaget ingår i en koncern och du gör enklare ekonomiska analyser för rapportering och säkerställer att parametrarna ligger rätt i affärssystemet. Du rapporterar direkt till VD, men har också mycket kontakt med övriga delar i organisationen. Att vara behjälplig med lön och sköta kontakt med myndigheter och skatteverk är också en del av din arbetsdag hos oss.

Som person är du ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna då de är avgörande för din utveckling inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom breda delar av en ekonomifunktion
• Har minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete
• Har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi vi bedömer som likvärdig
• Vill ta ett övergripande ansvar för företagets ekonomiska redovisning
• Är delaktig i upprättande av månadsbokslut och rapporter, samt följer upp nyckeltal
• Har en god förmåga att hantera olika IT-system, goda Excelkunskaper är meriterande

Vi erbjuder

En trevlig arbetsplats med en stark gemenskap där varje person värderas. En plats där vi både har roligt och känner att vårat arbete är betydelsefullt, innehållsrikt och intressant. Här går dagarna fort då vi har en framåtanda och högt i tak, samtidigt som vi arbetar hårt och sätter alla våra intressenter; kunder, medarbetare och leverantörer i fokus.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, fast lön, 6 mån provanställning tillämpas.
Tillträde: snarast
Besök gärna vår hemsida www.dala-profil.se för mer information om företaget.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lundin & Boström.

Ansökningar tas endast emot via ansökningslänk på hemsida: www.lundinbostrom.se .

Kontakta rekryteringskonsult Ida Ryentorp, 070-360 71 90, [email protected] vid frågor.

Vi prövar inkomna ansökningar löpande, men vi ser gärna att du skickar din ansökan
senast 2022-08-15. Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Jun 27    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Välkommen med din ansökan redan idag! Senast 15 augusti 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Ekonom med inriktning mot forskningsfinansiering!

Ansök    Jun 20    Högskolan Dalarna    Redovisningsekonom
Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 20 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och u... Visa mer
Högskolan Dalarna är inne i en expansiv fas med många nya spännande uppdrag. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Ekonomiavdelningen består av ett glatt gäng på 20 medarbetare som arbetar konsultativt gentemot högskolans chefer, forskare och projektledare. Arbetet inom avdelningen spänner över hela ekonomiområdet med bl a verksamhetsuppföljning, projektredovisning, bokslut, budget/prognos, fakturahantering, in- och utbetalningar samt inköp och upphandling. 

Som forskningsfinansieringsekonom hos oss
Som ekonom inriktad mot forskningsfinansiering arbetar du huvudsakligen i affärssystemet Agresso samt i Excel. Du jobbar nära Högskolan dalarnas forskare och stöttar med kalkyler i forskningsansökningar, lägger upp struktur för den ekonomiska redovisningen, sköter återrapportering och rekvisitionshantering gentemot forskningsfinansiärerna. Du jobbar nära verksamhetsekonomen i samband med budget och prognoser.

Är du personen vi söker?
Vi söker dig som har en bred arbetslivserfarenhet från att jobba med forskningsfinansiärer. Du ska vara väl insatt i de regelverk olika forskningsfinansiärer tillämpar såsom ERUF, EU, regionsfonder mm. Du ska ha jobbat med ekonomi i minst 10 år samt ha minst 5 års erfarenhet av att jobba med forskningsfinansiärer. Du ska även ha erfarenhet från affärssystemet Agresso likväl som erfarenhet av statlig redovisning. Du ska ha goda kunskaper i Excel men vi ser gärna att du har goda kunskaper i hela Officepaketet och kan tala och skriva på svenska och engelska.

För att passa bra in på rollen som redovisningsekonom ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är självgående samt har ett starkt personligt driv. Du har en god förmåga att arbeta noggrant och strukturerat där du trivs bra med siffror och har en analytisk förmåga. 

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 80%, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Placeringsort för denna anställning är Borlänge och visst arbete förekommer även i Falun.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen.

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Välkommen med din ansökan! 
Du ansöker via vår webbplats senast 2022-07-06. Din ansökan ska innehålla CV samt betygshandlingar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba vid Högskolan Dalarna så besök vår hemsida www.du.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss/

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering. Visa mindre

ByggPartner söker Redovisningsekonom

ByggPartner i Dalarna AB är en del av ByggPartner Gruppen AB som är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag omfattas koncernen av flera byggbolag, Flodéns i Göteborgsregionen, Åhlin & Ekeroth i Östergötland och ByggPartner i Dalarna AB. Tillsammans i koncernen är vi cirka 1 100 anställda och har en omsättning på 4,5 miljarder kronor. ByggPartner i Dalarna AB är i Dalarna marknadsledande som byggföretag och i övriga geografier sikt... Visa mer
ByggPartner i Dalarna AB är en del av ByggPartner Gruppen AB som är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag omfattas koncernen av flera byggbolag, Flodéns i Göteborgsregionen, Åhlin & Ekeroth i Östergötland och ByggPartner i Dalarna AB. Tillsammans i koncernen är vi cirka 1 100 anställda och har en omsättning på 4,5 miljarder kronor.

ByggPartner i Dalarna AB är i Dalarna marknadsledande som byggföretag och i övriga geografier siktar vi på fortsatt expansion. Vi är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Vi erbjuder Byggentreprenad, Byggservice, Ställningar och fallskydd . Vi finns representerade i Avesta, Borlänge, Falun, Gävle, Hedemora, Stockholm, Uppsala och Västerås. ByggPartner har cirka 600 medarbetare. År 2021 omsatte vi cirka 2,3 miljarder kronor

Vi är ett team på tio personer som söker en ny kollega med inriktning redovisning. Vi är ett glatt gäng som utgör ekonomifunktionen i koncernen, utöver de löpande arbetsuppgifterna så driver vi samtidigt ett utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera och förenkla våra ekonomiprocesser.

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du främst arbeta med löpande redovisning, avstämningar och momsredovisning i fyra bolag inom koncernen. Du kommer upprätta månads- kvartals och årsbokslut samt biträda vid månatlig koncernsammanställning, årsredovisningar och deklaration.

Tillsammans med kollegorna så tar ni hand om övrigt förekommande ekonomiuppgifter så som skatt, leverantörsbetalningar och likviditetsplanering.

Din bakgrund
Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom ekonomi och redovisning, ser gärna att du har erfarenhet från revision och/eller liknande uppgifter som redovisningsekonom samt vana att arbeta mot strikta deadlines. Du är trygg, kommunikativ och en social person som trivs att jobba i ett team. Du är förändringsbenägen, lösningsorienterad och prestigelös.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och analytisk och har ett intresse och nyfikenhet för redovisningsfrågor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen med specifika uppgifter såsom succesiv vinstavräkning, omvänd byggmoms m.m. samt projektredovisning.

Du får också gärna vara systemintresserad och ha tidigare erfarenhet av systemutveckling samt uppgraderingar av system. Att behärska Excel ses som en självklarhet.

Välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-08-14.

Intresserad att veta mer?
Kontakta Redovisningschef Petra Sandås mobil 070-712 95 29 eller Ann-Louise Holmbom HR-chef tel. 0243-55 95 06 för mer information. Visa mindre

SSAB - Redovisningsekonom

Ansök    Maj 23    SSAB Emea AB    Redovisningsekonom
Vill du fortsätta utvecklas i ett professionellt och sammansvetsat team i en global kontext? Då kan det här vara din nästa utmaning! Placeringsort Borlänge. Rollen till vilken vi söker en ny teammedlem finns inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva t... Visa mer
Vill du fortsätta utvecklas i ett professionellt och sammansvetsat team i en global kontext? Då kan det här vara din nästa utmaning! Placeringsort Borlänge.
Rollen till vilken vi söker en ny teammedlem finns inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, grupp finans och andra intressenter (interna och externa kunder). En roll i GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar och utvecklar processer. Rollen handlar om att ge service och att samtidigt stötta och utmana våra kunder.
Här är en beskrivning av de arbetsuppgifter som du som redovisningsekonom kommer att arbeta med eller komma i kontakt med i i den här positionen:
- löpande frågor inom redovisning, skatter och moms
- löpande bokföring och avstämningar
- diverse redovisningsfrågor från verksamheten
- skattefrågor
- delta vid upprättande av månadsbokslut
- momshantering (både svensk moms med utlandshandel och utländsk moms)
- rapportering av skatter och avgifter, energiskatter etc
- upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
- koncernrapportering till vårt huvudkontor i Stockholm
- extern rapportering till myndigheter, SCB, revisorer etc.
I arbetet har du kontakter med verksamheten, dotterbolag, revisorer och myndigheter både i Sverige och utomlands. Eftersom vi har verksamhet på flera orter så kan resor förekomma i arbetet.
Dina kvalifikationer
Då vi behöver erfarenhet, trygghet och självgående medarbetare till teamet tror vi att du har högskoleexamen i ekonomi. Vi ser gärna att du har din utbildning med inriktning mot redovisning, samt några års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har goda kunskaper kring gällande redovisnings-, moms- och skatteregler. Erfarenhet av arbete i systemen SAP, AARO samt IFS är meriterande.
För att lyckas i rollen krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Det kräver också goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel då detta är ett av våra viktigaste verktyg.
Egenskaper som beskriver dig väl är strukturerad, noggrann och analytisk samt att du levererar god kvalitet inom givna tidsramar. Då vi arbetar i en servicefunktion behöver vi alla vara serviceinriktade och samarbetsvilliga. Du bör också ha ett intresse för processutveckling, då det är en del av arbetet att sträva mot ständiga förbättringar.
Vi erbjuder
En varierande roll på ett företag som drivs av värdeord som hållbarhet och allas lika värde. Välkommen till en arbetsplats där vi tillsammans med dig arbetar och strävar efter tydliga processer, mötesstrukturer och arbetssätt.
Vi erbjuder också möjlighet att arbeta inom ett stort internationellt företag med goda möjligheter till vidareutveckling.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Sista ansökningsdag
13 juni 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Eva Forslund Nyberg, Manager GBS Accounting and reporting, tfn +46 243 721 09.
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
?SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Redovisningsekonom till Dala-Profil

Dala-Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak- och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i Mellansverige. Vi har ett brett program av tak- och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent per... Visa mer
Dala-Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak- och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i Mellansverige. Vi har ett brett program av tak- och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser och säkerställer ett tryggt samarbete.

Vi söker en driven ekonom med ansvar för hela ekonomifunktionen på Dala-Profil

Affärsidén bygger på en flexibel organisation med kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser samt säkerställer ett tryggt samarbete för våra kunder. Produktionen sker idag i stora (13 000 m²) och välanpassade lokaler på Tunavägen i Borlänge. Under hela 2000-talet har utvecklingen och tillväxten varit mycket god och omsättningen har vuxit till över 230 Mkr.

Tjänsten

I arbetet som redovisningsekonom hos oss ingår all löpande bokföring och fakturering samt vissa övriga administrativa sysslor. Målsättningen är att långsiktigt automatisera och digitalisera många delar av processerna i affärs-/ och redovisningssystemet Pyramid. Vi har kommit en bit på väg, men söker nu någon som också vill vara med och skapa nya administrativa rutiner hos oss. Din insats kommer ha direkt betydelse för ekonomifunktionens utveckling. En av våra styrkor är snabba och säkra i våra leveranser vilket är det något vi tar med till ekonomifunktionen. Som en del av order- till fakturaprocessen behöver du då vara på plats i kontoret på Tunavägen och vara del i det dagliga arbetet. Bolaget ingår i en koncern och du gör enklare ekonomiska analyser för rapportering och säkerställer att parametrarna ligger rätt i affärssystemet. Du rapporterar direkt till VD, men har också mycket kontakt med övriga delar i organisationen. Att vara behjälplig med lön och sköta kontakt med myndigheter och skatteverk är också en del av din arbetsdag hos oss.

Som person är du ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna då de är avgörande för din utveckling inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom breda delar av en ekonomifunktion
• Har minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete
• Har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi vi bedömer som likvärdig
• Vill ta ett övergripande ansvar för företagets ekonomiska redovisning
• Är delaktig i upprättande av månadsbokslut och rapporter, samt följer upp nyckeltal
• Har en god förmåga att hantera olika IT-system, goda Excelkunskaper är meriterande

Vi erbjuder

En trevlig arbetsplats med en stark gemenskap där varje person värderas. En plats där vi både har roligt och känner att vårat arbete är betydelsefullt, innehållsrikt och intressant. Här går dagarna fort då vi har en framåtanda och högt i tak, samtidigt som vi arbetar hårt och sätter alla våra intressenter; kunder, medarbetare och leverantörer i fokus.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, fast lön, 6 mån provanställning tillämpas.
Tillträde: snarast
Besök gärna vår hemsida www.dala-profil.se för mer information om företaget.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lundin & Boström.

Ansökningar tas endast emot via ansökningslänk på hemsida: www.lundinbostrom.se .

Kontakta rekryteringskonsult Ida Ryentorp, 070-360 71 90, [email protected] vid frågor.

Vi prövar inkomna ansökningar löpande, men vi ser gärna att du skickar din ansökan
senast 2022-06-27. Visa mindre

Redovisningsekonom till ByggPartner

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans i koncernen är vi ca 600 anställda och har en omsättning på 2,3 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en redovisningsekonom till kommande uppdrag hos vår kund ByggPartner. Som redovisningsekonom ingår du i ett team på 10 personer som utgör ekonomifunktionen på bolaget. Redovisningsfunktionen ansvarar för löpande redovisning, avstämningar och momsredovisning för fyra bolag inom koncernen. Avdelningen ansvarar även för månads- kvartals och årsbokslut samt biträder vid upprättande av månatlig koncernsammanställning, årsredovisningar och deklaration. Aktivt arbete med att utveckla och förbättra koncernens redovisningsfunktion präglar rollen.

Uppdragets start: Så snart som möjligt enligt överenskommelse. Anställningsform: Visstidsanställningsanställning fram tills årsskiftet 22/23 med goda möjligheter att övergå till en anställning direkt hos ByggPartner

Din profil
Vi söker dig som är ekonom med flera års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi även om det inte är ett krav. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Lisa Meriläinen via e-post: [email protected] Vi jobbar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Reskontraansvarig

Ansök    Apr 7    Bahnhof AB (Publ)    Redovisningsekonom
Om Bahnhof Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som producerar bredbands- och molntjänster till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter och är djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt, med särskilt fokus på privatliv och internetfrihet. Bahnhofkoncernen växer kraftigt. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en bla... Visa mer
Om Bahnhof
Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som producerar bredbands- och molntjänster till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter och är djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt, med särskilt fokus på privatliv och internetfrihet.
Bahnhofkoncernen växer kraftigt. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö.
Om tjänsten:
Du kommer ansvara för kund- och leverantörsreskontran samt personalgruppen om 4 personer. Du är med och formar och effektiviserar arbetsprocesser löpande. Tjänsten innebär mycket kontakt med kollegor både på ekonomiavdelningen och i övriga organisationen samt kunder och leverantörer.
Dina arbetsuppgifter:
Ansvar för kund- och leverantörsreskontran
Avstämningar
Löpande bokföring
Vara behjälplig i ekonomirelaterade frågor från övriga kollegor i organisationen
Effektivisera arbetsprocesser

Om dig:
Du är en engagerad och positiv person som gillar att arbeta strukturerat. Du är noggrann samtidigt som du är stresstålig och motiveras av att arbeta mot deadlines. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en trevlig stämning på arbetet.
Därutöver har du en relevant utbildning inom redovisning, eller motsvarande erfarenhet. Du har också en vilja och nyfikenhet att sätta dig in i Bahnhofs tjänster och verksamhet. För rätt person kan det här vara början på en spirande karriär inom bolaget. Erfarenhet av Unit4/Agresso är meriterande.
Placering
Bahnhofs kontor på Borganäsvägen 34 i centrala Borlänge.
Tjänstens omfattning och tillträde
Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning.
Ansökan
Skicka in din ansökan bestående av ett personligt brev + ditt CV till [email protected] senast den 7 maj 2022 och ange "Reskontraansvarig Borlänge" i ämnesraden.
Urval sker löpande, och det kan hända att vi anställer någon innan ansökningstiden löpt ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Har du frågor? Tveka inte att kontakta Tove Antell, reskontraansvarig, på [email protected]
Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag. Visa mindre

Redovisningsekonom till DALAB

DALAB Sverige AB bildades 2003, bolaget har genom åren utvecklats och består idag av två avdelningar Ventilation och Vs. Genom åren har vi byggt upp en gedigen kunskapsbas och är ett ledande installationsbolag inom byggsektorn i Mellansverige. Idag omsätter DALAB ca 110 MSEK och har ca 50 anställda. Vi är ett bolag med stort hjärta, enorma erfarenheter och många kompetenser. Tillsammans med andra framstående bolag i Sverige ingår DALAB sedan 2016 i Instalc... Visa mer
DALAB Sverige AB bildades 2003, bolaget har genom åren utvecklats och består idag av två avdelningar Ventilation och Vs. Genom åren har vi byggt upp en gedigen kunskapsbas och är ett ledande installationsbolag inom byggsektorn i Mellansverige. Idag omsätter DALAB ca 110 MSEK och har ca 50 anställda. Vi är ett bolag med stort hjärta, enorma erfarenheter och många kompetenser. Tillsammans med andra framstående bolag i Sverige ingår DALAB sedan 2016 i Instalco-gruppen. Gruppen består av installationsföretag inom El, VS, Ventilation och Industrirör, där DALAB erbjuder totaltekniska lösningar inom Ventilation och Vs.

Är du en engagerad och handlingskraftig ekonom som inspireras av att arbeta med allt från löpande bokföring till löner? Är du ordningssam, vill att uppgifter görs i rätt tid och tycker om att tillsammans med dina kollegor serva resten av verksamheten med ekonomiska spörsmål? Då kan du vara den vi söker!

Redovisningsekonom till expansivt bolag

DALAB Sverige AB befinner sig ständigt i rörelse. Med en stark lokal förankring, specialiserad kunskap och med lång erfarenhet i branschen står företaget starkt rustat och söker nu en redovisningsekonom till sin ekonomiavdelning som vill vara med och fortsätta tillväxtresan framåt.

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med en bredd inom ekonomi. Uppgifterna kan variera mellan löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter och delaktighet i månadsbokslut. Även lön, både på kollektiv- och tjänstemannasidan kan bli aktuellt. Flexibilitet och att vara stöd/bollplank i ekonomiska frågor är del av arbetet.

Din bakgrund:

Vi ser att du har arbetat några år som redovisningsekonom och trivs med uppgifterna. Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men erfarenhet av självständigt arbete inom ovanstående uppgifter är det allra viktigaste. Vidare har du goda kunskaper i Excel och du har lätt för att lära dig nya ekonomi- och lönesystem. Kanske har du arbetat på redovisningsbyrå eller kanske har du gjort liknande sysslor på ett medelstort företag? Erfarenhet från arbete med omvänd byggmoms är meriterande.

Din Profil:

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med medarbetare och kollegor. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och individuellt mot väl definierade mål. Du trivs med att vara personen som vågar bära ansvar för sina egna uppgifter och kan planera din arbetsdag för att nå så goda resultat som möjligt.

Tjänsten är heltid, placeringsort på vårt kontor på Kolargatan 1 i Borlänge.

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 30 maj. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Ryentorp på [email protected], tel. 070-360 71 90 alt. Peter Boström på [email protected], tel. 073-826 71 00 . Visa mindre

Ekonom

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Ekonom till Riksbyggen i Dalarna

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna har ca 60 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och möta nya utmaningar tillsammans med marknadsområde Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 
· upprättande av budget och bokslut
· ekonomisk uppföljning av verksamheten
· låneupphandling och övrig finansiell planering
· att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen kan även ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera.

Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och det är viktigt att du har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete samt budgetarbete.

Meriterande är om du har jobbat med bostadsrättsföreningar.

Tjänsten är placerad i Falun eller Borlänge och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2022-04-29. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor kontakta leveranschef Dan Persson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Redovisningsekonom till Falun/Borlänge

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. L... Visa mer
Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Känner du dig redo att titta mot nya horisonter? Vill du ta ett nytt språng i yrkeslivet? Se hit!

Redovisningsekonom sökes till kommande uppdrag. Du blir anställd av Lundin & Boström och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder i Falun/Borlänge med omnejd. Uppdraget är heltid. För att vara aktuell för detta uppdrag, måste du kunna börja relativt omgående.

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med en bredd inom ekonomi. Uppgifterna kan variera mellan löpande redovisning, kund- och leverantörsfakturor, avstämningar, ekonomisk rapportering och analyser, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter och kan komma att inkludera månads- och årsbokslut. Flexibilitet och att vara stöd/bollplank i ekonomiska frågor är del av arbetet.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men erfarenhet av självständigt arbete inom ovanstående uppgifter är det allra viktigaste. Vi önskar att du har goda kunskaper i Excel. Du har lätt för att lära dig nya ekonomi- och IT-system. Det är meriterande om du har arbetat på redovisningsbyrå eller har erfarenhet av att jobba i större ekonomisystem och i större organisationer.

Din Profil:

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och individuellt mot väl definierade mål.

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 11 april. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Ryentorp på [email protected] alternativt 070-360 71 90. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Apr 4    Trafikverket    Redovisningsekonom
Som Ekonom på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Nu söker vi förstärkning inom ekonomi och redovisning! Har du ett par års aktuell erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området? Ekonom Arbetsuppgifter Det pågår ett stort arbete med att utveckla och underhålla Sveriges infrastruktur. Hos oss får du mö... Visa mer
Som Ekonom på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.
Nu söker vi förstärkning inom ekonomi och redovisning! Har du ett par års aktuell erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området?


Ekonom

Arbetsuppgifter

Det pågår ett stort arbete med att utveckla och underhålla Sveriges infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att bidra till den ekonomiska uppföljningen och inte minst till att vi når vårt mål - Ett tillförlitligt väg- och järnvägssystem genom ett hållbart och effektivt underhåll. 
Som ekonom i underhållsdistrikt Mitt arbetar du tillsammans med avdelningens controllers och ger stöd till verksamheten i det dagliga arbetet med ekonomi- och redovisningsfrågor.
Arbetet innefattar till stor del att stötta och delta i frågor som rör den ekonomiska styrningen av verksamheten, planering och uppföljning utifrån fastställda rutiner. Kvalitetskontroller och avstämningar av det ekonomiska utfallet för verksamheten ingår också liksom att initiera korrigeringar vid behov. Du har en konsulterande roll i användandet av ekonomirelaterade IT-system och säkerställer en enhetlig och rättvisande redovisning för verksamheten. Du deltar i att ta fram underlag till rapporter och presentationer där det är viktigt att anpassa kommunikationen på ett pedagogiskt sätt utifrån mottagarens förutsättningar.
Vi strävar efter att ständigt förbättras varför utveckling och förbättring av arbetssätt och interna rutiner är en självklarhet.

Övrig information

Intervjuer sker via Skype och är preliminärt planerade till vecka 19.
Aktuell placeringsort: Borlänge.
Vi använder främst mejl (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten har du som vill möjlighet att ha en dialog kring att arbeta hemifrån eller från ett annat Trafikverkskontor ett par dagar i veckan.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Kvalifikationer

Vem är du?
Som person är du drivande och självgående och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt med utgångspunkt i styrande rutiner. Du har också förmågan att förmedla information på ett pedagogiskt sätt. Vidare har du god analytisk förmåga och gillar att lösa problem.
Vi söker dig som har:
en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning ekonomi
ett par års aktuell (i närtid) och relevant erfarenhet av arbete med redovisning
goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel då det används i det dagliga arbetet
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
arbetat med redovisningsfrågor i offentlig verksamhet
arbetat med uppföljning av entreprenadkontrakt
erfarenhet av Agresso och/eller Mercur


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Ekonom för kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker ekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun och Borlänge med omnejd. Som ekonom arbetar du operativt med löpande redovisning och prognosarbete. Rapportering av månads- och årsbokslut, upprättande av budget och löpande bokföring kan tillhöra din vardag. Beroende på uppdrag och kund kan dina arbetsuppgifter och ansvarsområden variera.

Din profil
För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Vi söker dig som är ekonom med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du den vi söker? Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.

Vid frågor kontakta gärna Olivia Sandberg på [email protected] Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Mar 1    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 22 mars 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Feb 28    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Arbetstider
75%

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 22 mars 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Senior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Feb 28    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en senior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.    Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en senior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 
 
Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för redovisning och upprättande av bokslut och inkomstskattedeklaration för ett antal externa kunder samt för delar av Coop Butiker & Stormarknaders redovisning. 


Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta  
Leverera månadsbokslut inklusive kontoavstämning och analys för ett antal bolag
Årsbokslut med årsredovisningar och deklarationer
Hantera inkomna frågor från kund, myndigheter, revisorer etc
Driva och delta i förändringsprojekt, självständigt såväl som i team

Du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen. 

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. Du har förmågan att effektivt driva och slutföra uppgifter.
 
Du är/har
Flera års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi
Självgående i bokslutsarbete
God datorvana inkl. Microsoft Officeprogrammen Excel, Word samt Powerpoint

Annan systemerfarenhet som värderas positivt är SAP, Capego, Wisma
skatt och Basware.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]
 
Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 22 mars 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader

Ansök    Feb 2    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Arbetstider
75%

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 16 februari 2022. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Ekonom till Svenska Husgruppen

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Våra varumärken Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska husgruppen AB. Vi representerar ett brett produktutbud av fritidshus, timmerhus, villor och flerbostäder. Svenska Husgruppens varumärken är kända för sin kvalitet och flexibilitet. Vår värdegrund vilar på ”Tillsammans med passion och kvalité” som genomsyrar vårt dagliga arbete.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom på Svenska Husgruppen välkomnas du till ett bolag med korta beslutsvägar där din röst blir hörd. Här kommer du att arbeta med löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer samt inbetalningar. Du är behjälplig med kund- och leverantörsreskontra och vid månadsbokslut. Vidare följer du upp försäljning och interna dokument samt beräknar provision. Du bidrar kreativt till vår förbättrings- och utvecklingsprocess.

Uppdraget avser ett vikariat och startar 1 juni och beräknas avslutas vid årsskiftet 2023/2024.

Din profil
Som person är du noggrann och kommunikativ, du har god samarbetsförmåga, är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du har god förmåga att se utvecklings - och förbättringsmöjligheter och trivs med att arbeta självständigt.

Vi söker dig med akademisk ekonomexamen eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper i Excel och Office 365. Meriterande är erfarenhet av Hogia, omvänd byggmoms samt lönehantering.

Ansökan
Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb Visa mindre

Ekonom

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Ekonom till Riksbyggen i Dalarna

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna har ca 60 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och möta nya utmaningar tillsammans med marknadsområde Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 
· upprättande av budget och bokslut
· ekonomisk uppföljning av verksamheten
· låneupphandling och övrig finansiell planering
· att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen kan även ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera.
Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete.

Meriterande är om du har jobbat med bostadsrättsföreningar.

Tjänsten är placerad i Falun eller Borlänge och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2022-02-20. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor kontakta leveranschef Dan Persson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Nyfiken redovisningsekonom till snabbfotad organisation

Kigada Holding är moderbolaget där bland annat Wallners Persienn och Markis AB och Kinnarps Gävle Dalarna AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 60-tal anställda. Wallners Persienn & Markis AB är Dalarnas största tillverkare av solskydd och har funnits i Dalarna sedan 1965. Vid fabriken i Borlänge tillverkas alla typer av solskydd både till privatpersoner och företag. Wallners producerar såväl persienner och markiser som plissé-... Visa mer
Kigada Holding är moderbolaget där bland annat Wallners Persienn och Markis AB och Kinnarps Gävle Dalarna AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 60-tal anställda. Wallners Persienn & Markis AB är Dalarnas största tillverkare av solskydd och har funnits i Dalarna sedan 1965. Vid fabriken i Borlänge tillverkas alla typer av solskydd både till privatpersoner och företag. Wallners producerar såväl persienner och markiser som plissé-, lamell- och rullgardiner. Här finns även en egen sömnadsavdelning som syr gardiner.

Wallners Persienn och Markis befinner sig i en expansiv fas. Vill du vara med och fortsätta vår tillväxtresa framåt? Är du flexibel, intresserad och trivs med att arbeta i en organisation där en dag inte är den andra lik och där nytänkande och driv uppskattas? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med en bredd inom ekonomi. Uppgifterna kan variera mellan löpande redovisning, fakturering, kund- och leverantörsfakturor, avstämningar, ekonomisk rapportering och analyser, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter och månadsbokslut. Du kan även behöva bistå i vissa systemrelaterade frågor kring årliga justeringar. Flexibilitet och att vara stöd/bollplank i ekonomiska frågor är del av arbetet.

Din bakgrund:

Vi ser att du har arbetat några år som redovisningsekonom och trivs med uppgifterna. Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men erfarenhet av självständigt arbete inom ovanstående uppgifter är det allra viktigaste. Vidare har du goda kunskaper i Excel och du har lätt för att lära dig nya ekonomi- och CRM-system. Vi ser gärna att du har arbetat på redovisningsbyrå eller har erfarenhet av att jobba i större ekonomisystem. Likaså tror vi att du får en enklare väg fram till ett självgående arbete om du har erfarenhet från tillverkande industri.

Din Profil:

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och individuellt mot väl definierade mål. Du trivs med att vara personen som vågar bära ansvar för sina egna uppgifter och kan planera din arbetsdag för att nå så goda resultat som möjligt.

Tjänsten är heltid, placeringsort på vårt kontor på Gjutaregatan 48 i Borlänge.

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 10 januari. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Ryentorp på [email protected] alternativt 070-360 71 90. Visa mindre

Ekonomisk förvaltare/redovisningsekonom

Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten! HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 26 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län. Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort s... Visa mer
Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten!
HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 26 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län.
Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning.
Tjänsten:
I rollen som förvaltningsekonom arbetar du med ca 30 bostadsrättsföreningar och deras ekonomi där du är styrelsens kontaktperson gällande den ekonomiska förvaltningen.
Du sköter den löpande bokföringen, upprättar bokslut, budget, moms-, skatt- och inkomstdeklarationer samt ger dina kunder ekonomisk rådgivning.
Du kommer att ingå i ett team bestående av 17 ekonomer fördelade över Borlänge, Falun, Ludvika, Örebro och Västerås. Du ingår även som HSB-ledamot i en bostadsrättsförenings styrelse vilket innebär möten ca 10 ggr/år.
Arbetet utgår från våra administrativa/ekonomiska förvaltningsavtal med bostadsrättsföreningar belägna i Dalarna.
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du gillar att ha kontakt med dina kunder och trivs med att arbeta i en grupp där vi hjälper och stöttar varandra.
Dina kvalifikationer:
Du som söker har en ekonomisk utbildning och några års erfarenhet av liknande uppgifter där du jobbat med helheten från löpande bokföring till årsbokslut.
Det är meriterande om du har arbetat i Unit4 BW (Agresso), PM eller annat affärssystem.
Du har med fördel jobbat med rådgivning mot kund samt har intresse/kunskap av digitala lösningar.
B-körkort är ett krav och du hanterar det svenska språket i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlade och självständigt arbete där du har stor möjlighet att påverka dina dagliga arbetsuppgifter. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Dessa värderingar genomsyrar arbetsplatsen och vårt bemötande av medlemmar och kunder.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
Kontakt:
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på
True Consulting & Recruitment. www.truehr.se Sök tjänsten via: www.truehr.se/lediga-tjanster senast 30 Januari 2022.
För ytterligare frågor kontakta Helena Lundqvist, 070-744 00 18 alt. [email protected] Visa mindre

SSAB - Redovisningsekonom

Ansök    Jan 19    SSAB Emea AB    Redovisningsekonom
Vill du fortsätta utvecklas i ett professionellt och sammansvetsat team i en global kontext? Då kan det här vara din nästa utmaning! Placeringsort Borlänge. Rollen till vilken vi söker en ny teammedlem finns inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva t... Visa mer
Vill du fortsätta utvecklas i ett professionellt och sammansvetsat team i en global kontext? Då kan det här vara din nästa utmaning! Placeringsort Borlänge.
Rollen till vilken vi söker en ny teammedlem finns inom Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, grupp finans och andra intressenter (interna och externa kunder). En roll i GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar och utvecklar processer. Rollen handlar om att ge service och att samtidigt stötta och utmana våra kunder.
Här är en beskrivning av de arbetsuppgifter som du som redovisningsekonom kommer att arbeta med eller komma i kontakt med i den här positionen:
- löpande frågor inom redovisning, skatter och moms
- löpande bokföring och avstämningar
- diverse redovisningsfrågor från verksamheten
- skattefrågor
- delta vid upprättande av månadsbokslut
- momshantering (både svensk moms med utlandshandel och utländsk moms)
- rapportering av skatter och avgifter, energiskatter etc
- upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
- koncernrapportering till vårt huvudkontor i Stockholm
- extern rapportering till myndigheter, SCB, revisorer etc
I arbetet har du kontakter med verksamheten, dotterbolag, revisorer och myndigheter både i Sverige och utomlands. Eftersom vi har verksamhet på flera orter så kan resor förekomma i arbetet.
Dina kvalifikationer
Då vi behöver erfarenhet, trygghet och självgående medarbetare till teamet tror vi att du har högskoleexamen i ekonomi. Vi ser gärna att du har din utbildning med inriktning mot redovisning, samt några års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har goda kunskaper kring gällande redovisnings-, moms- och skatteregler. Erfarenhet av arbete i systemen SAP, AARO samt IFS är meriterande.
För att lyckas i rollen krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Det kräver också goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel då detta är ett av våra viktigaste verktyg.
Egenskaper som beskriver dig väl är strukturerad, noggrann och analytisk samt att du levererar god kvalitet inom givna tidsramar. Då vi arbetar i en servicefunktion behöver vi alla vara serviceinriktade och samarbetsvilliga. Du bör också ha ett intresse för processutveckling, då det är en del av arbetet att sträva mot ständiga förbättringar.
Vi erbjuder
En varierande roll på ett företag som drivs av värdeord som hållbarhet och allas lika värde. Välkommen till en arbetsplats där vi tillsammans med dig arbetar och strävar efter tydliga processer, mötesstrukturer och arbetssätt.
Vi erbjuder också möjlighet att arbeta inom ett stort internationellt företag med goda möjligheter till vidareutveckling.
Sista ansökningsdag
6 februari 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Eva Forslund Nyberg, Manager GBS Accounting and reporting, tfn +46 243 721 09
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Ekonomiansvarig till Dala-Profil

Dala Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak- och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i mellansverige. Vi har ett brett program av tak- och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent per... Visa mer
Dala Profil AB skall vara det självklara alternativet när det gäller leveranser av kompletta plåtlösningar för tak- och fasad för plåtslagerier, byggföretag och industrier i mellansverige. Vi har ett brett program av tak- och väggprofiler, slätplåt, takavvattning och taksäkerhet. Genom lång erfarenhet och närhet till våra kunder har vi fått en förståelse för våra kunders olika behov. På detta sätt har vi skapat en flexibel organisation med en kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser och säkerställer ett tryggt samarbete.

Vi söker en driven ekonomiansvarig med ansvar för hela ekonomifunktionen på Dala-Profil

Affärsidén bygger på en flexibel organisation med kompetent personal vilket möjliggör snabba och säkra leveranser samt säkerställer ett tryggt samarbete för våra kunder. Produktionen sker idag i stora (13 000 m²) och välanpassade lokaler på Tunavägen i Borlänge. Under hela 2000-talet har utvecklingen och tillväxten varit mycket god och omsättningen har vuxit till över 230 Mkr.

Tjänsten

Arbetet omfattar all löpande ekonomisk redovisning och fakturering samt vissa övriga administrativa sysslor. Målsättningen är att långsiktigt automatisera och digitalisera många delar av processerna i affärs-/ och redovisningssystemet Pyramid. Din insats kommer ha direkt betydelse för ekonomifunktionens utveckling. I controllerfunktionen gör du ekonomiska analyser och säkerställer att parametrarna ligger rätt i affärssystemet och du rapporterar direkt till VD. Du är också behjälplig med lön och sköter kontakt med myndigheter och skatteverk.

Som person är du ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna då de är avgörande för din utveckling inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom breda delar av en ekonomifunktion
• Har minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete
• Har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi vi bedömer som likvärdig
• Vill ta ett övergripande ansvar för företagets ekonomiska redovisning
• Självständigt upprättar månadsavlut och rapporter, samt följer upp nyckeltal
• Har en god förmåga att hantera olika IT-system. Goda Excelkunskaper är meriterande

Vi erbjuder

En trevlig arbetsplats med en stark gemenskap där varje person värderas. En plats där vi både har roligt och känner att vårat arbete är betydelsefullt, innehållsrikt och intressant. Här går dagarna fort då vi har roligt och högt i tak, samtidigt som vi arbetar hårt och sätter alla våra intressenter; kunder, medarbetare och leverantörer i fokus.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, fast lön, 6 mån provanställning tillämpas.
Våra öppettider är: måndag-torsdag 06.30 – 16.00 och fredagar 06.30 – 12.30.
Tillträde: snarast
Besök gärna vår hemsida www.dala-profil.se för mer information om företaget.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lundin & Boström.

Ansökningar tas endast emot via ansökningslänk på hemsida: www.lundinbostrom.se senast 24 januari.

Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström 070-510 12 50, [email protected] eller Ida Ryentorp, 070-360 71 90, [email protected] vid frågor.

Vi prövar inkomna ansökningar löpande, men vi ser gärna att du skickar din ansökan
senast 2022-01-24. Visa mindre

Erfaren ekonom

Ansök    Dec 10    Triona AB    Redovisningsekonom
Vill du vara med på vår resa? Vi är inne i en spännande och expansiv fas och stärker nu vårt ekonomiteam. Vi söker en lagspelare som är driven och erfaren inom redovisning. Vi är idag ett team som arbetar med hela ekonomiflödet, från löner, fakturering och löpande bokföring till bokslut för våra bolag i Sverige, Norge och Finland, samt vår koncern. I vårt arbete ingår även att stödja verksamheten med prognoser, analyser och andra underlag som ger förutsätt... Visa mer
Vill du vara med på vår resa? Vi är inne i en spännande och expansiv fas och stärker nu vårt ekonomiteam. Vi söker en lagspelare som är driven och erfaren inom redovisning.
Vi är idag ett team som arbetar med hela ekonomiflödet, från löner, fakturering och löpande bokföring till bokslut för våra bolag i Sverige, Norge och Finland, samt vår koncern. I vårt arbete ingår även att stödja verksamheten med prognoser, analyser och andra underlag som ger förutsättningar till att fatta bra beslut.
Som medlem i vårt team ansvarar du för att driva någon av processerna självständigt, samtidigt som du är stöttar och hjälper till där det behövs för stunden i övriga delar av ekonomiområdet.
Vi är inne på en förändringsresa och ser därför gärna att du har erfarenhet av förändringsarbete i olika former. Helhetssynen på dig som människa är viktig för oss och därför lägger vi stort vikt vid att stötta dig i din utveckling både på och vid sidan av arbetet. Målet är att du skall ha balans mellan jobb och privatliv.
Ansvar och arbetsuppgifter
Vårt team ansvarar för att säkerställa och utveckla:
Löpande bokföring inklusive kund- och leverantörsprocesser, samt bankkontakter och valutahantering.
Löne- och delar av HR-processen.
Upprättande av månads- och årsbokslut för våra bolag och koncernen.
Rapportering av skatter och moms.
Extern rapportering (inkl kvartalsrapporter och årsredovisningar).
Säkerställa att lagar och regler efterlevs, följa utvecklingen av dessa inom ekonomiområdet, samt sköta kontakten med revisorer.
Verksamhetsstöd (arbete med nyckeltal, prognoser, analyser, etc).

Du kommer att bidra i flera av processerna ovan och även ansvara för någon eller några av dessa.


Önskvärda erfarenheter och kompetenser
Kvalificerat ekonomiarbete (redovisning och rapportering).
Relevant utbildning från Universitet eller Högskola.
Goda kunskaper inom Excel och andra rapporteringsverktyg.
Vi arbetar med Office 365 och önskar även starta upp användandet av t.ex. Power-BI.

Verksamheten utvecklas ständigt och det ligger i planeringsfasen att byta ekonomisystem, Vi utvecklar även kontinuerligt våra arbetssätt och processer. Det är därför meriterande om du har;
arbetat i en organisation som förändras och utvecklas,
erfarenhet av förändring- och systemimplementeringsprojekt,
erfarenhet av rapporteringsverktyg,arbetat med en liknande verksamhet som Triona.

Önskvärda egenskaper
Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga medarbetare inom Triona och vårt ekonomiteam. Som en medarbetare i vårt team är därför samarbetsförmåga viktigt. Vi ser dessutom gärna att du har följande egenskaper:
Är analytisk och har förmågan att sätta sig in i och förstå Trionas affär i sin helhet och kan koppla ihop ekonomi och Trionas verksamhet.
Är prestigelös och bekväm med att ta egna initiativ.
Är noggrann och strukturerad.
Är serviceinriktad och har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Då Triona har verksamhet i Norden bör du ha goda kunskaper i engelska.

Placeringsort
Placeringsorten är Borlänge där huvuddelen av vårt team sitter. Vi har även en medarbetare i Trondheim och en redovisningskonsult i Helsingfors.
Ansökan
Ansökan sker genom att du registrerar dig via formuläret på vår hemsida:
https://www.triona.se/jobba_har/bli_en_del_av_vart_team/erfaren-ekonom/
Vi behandlar ansökningar löpande.
Allmän information och frågor
Triona är en ledande och pålitlig leverantör av innovativa IT-lösningar med anknytning till logistik och infrastrukturrelaterad verksamhet. Vi kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, kraft/energi, entreprenadverksamhet, transporter och skogsindustri med branschinriktade produkter samt spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning.
Vi är etablerade i Finland, Norge och Sverige, omsätter idag cirka 180 MSEK och har ca 160 medarbetare. Vi har nyligen gjort ett förvärv som ökar omsättningen med ca 45 MSEK per år och tillför ca 30 nya medarbetare. Exempel på kunder är ABB, Bane NOR, BDX, Clas Ohlson, Euroskilt, Mantum, Mesta, MaserFrakt, NCC, NWP, SCA, Statens vegvesen Sveaskog, Trafikverket och Transdev.
Triona har ca 175 aktieägare och är ansluten till Pepins.com/Alternativa Listan.
Våra senaste rapporter och övrig finansiell information hittar du här:
https://www.triona.se/om_oss/finansiell_info/
Information om vårt nyligen gjorda förvärv hittar du här:
https://www.triona.se/nyheter/2021/triona-forvarvar-c7-av-fujitsu/
Vid frågor om tjänsten och Triona kan du kontakta Sofia Hedberg som nås på +46 70 020 41 05 Visa mindre

Redovisningsansvarig till Borlänge kommun

Ansök    Nov 22    Borlänge kommun    Redovisningsekonom
Borlänge kommun är en framtidsinriktad kommun. Här finns visioner om framtiden och mycket är på gång. Kommunen är Borlänges största arbetsgivare med verksamheter inom många viktiga områden. Våra anställda möter Borlängeborna i livets alla skeden. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Borlänges utveckling. Vi arbetar med tillitsbaserad styrning och medarbetardriven chefsstödd utveckling. Du som medarbetare driver utvecklingen tillsammans med din... Visa mer
Borlänge kommun är en framtidsinriktad kommun. Här finns visioner om framtiden och mycket är på gång. Kommunen är Borlänges största arbetsgivare med verksamheter inom många viktiga områden. Våra anställda möter Borlängeborna i livets alla skeden. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Borlänges utveckling.

Vi arbetar med tillitsbaserad styrning och medarbetardriven chefsstödd utveckling. Du som medarbetare driver utvecklingen tillsammans med dina kollegor.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhetARBETSUPPGIFTER
Redovisningsansvarig arbetar med kvalificerat redovisningsarbete samt ansvarar för att samordna och utveckla kommunens arbete med löpande redovisning, bokslutsarbete och koncernredovisning. I tjänsten ingår att säkerställa en rättvisande redovisning och att följa utvecklingen av regelverket inom redovisningsområdet. Det tillkommer även ansvar för redovisningsrutiner, redovisningsupplägg, arbetssätt och att upprätta anvisningar. Redovisningsansvarig samordnar och ansvarar för upprättande av kommunens årsredovisning, delårsbokslut och månadsrapporter. Utöver det så kommer redovisningsansvarig att ge råd till ekonomer och annan personal i redovisningsfrågor. Det ingår redovisningsansvar för den kommunala bolagskoncernens ekonomiska rapportering till ägaren, vilket omfattar uppföljning av ägardirektiv, bolagsstyrningsrapporter och årsstämmor. Redovisningsansvarig är också ansvarig för administration och ekonomi i moderbolaget och dess koncern.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ekonomisk högskole-/universitetsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för tjänsten. Du har minst 5 års erfarenhet från redovisningsarbete, varav 3 år med kvalificerad redovisning, samt gedigen erfarenhet av upprättande av bokslut och årsredovisning. Vidare har du mycket goda kunskaper i det svenska språket muntligt som skriftligt. Har du erfarenhet av arbete med koncernredovisning samt av att arbeta i en politisk styrd organisation ses det som meriterande för tjänsten.

Som person ser vi att du är en vän av ordning och struktur då du hela tiden arbetar mot uppsatta deadlines utifrån lagkrav men också utifrån kommunens tidplan. Du har en analytisk förmåga som gör att du lätt hanterar ekonomisk data och ser mönster och trender utifrån det som varit. Att kunna samordna och planera är också en viktig egenskap vi eftersöker, då du kommer samordna redovisningsarbete inom kommunen och koncernen. Vidare är du att du är en god kommunikatör som med lätthet kan förmedla budskap, muntligt och skriftligt. Utifrån rollen är det också av yttersta vikt att du har lätt för att samarbeta. Sist men inte minst vill vi också att du är en person som gillar och driver utveckling.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till kommande uppdrag

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker redovisningsekonomer till kommande uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete. Strategiskt arbete så som förbättring och utveckling av bolagets ekonomi präglar rollen. Din vardag består även av avstämningar, hantering av moms, löner och arbetsgivaravgifter vilka varierar beroende på uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är ekonom med flera års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren på tel 0733512767 via mail [email protected] Urvalsprocessen sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Junior Redovisningsekonom till Coop Butiker och Stormarknader

Ansök    Okt 27    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.  Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla til... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge. 


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. 

Ansvarsområden
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.


Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
 löpande bokföring 
 kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
 hantera moms/arbetsgivardeklarationer
 avstämning av balansposter 
utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning 


Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har en utpräglad serviceanda. Att du, precis som vi, är noggrann och strukturerad. Du sätter laget före jaget och gillar att ta ansvar och när det krävs kan du kavla upp ärmarna och jobba fokuserat. 


Du är/har:
gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi
alternativt nyutexaminerad civilekonom 
minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning
god datorvana i Excel, Word och PowerPoint 

Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Julia Söderberg, 076 828 12 35 alt. [email protected]

Vi kommer hantera ansökningar löpande, så ansök redan idag! Senast 16 nov 2021. 

Om företaget
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete. Visa mindre

Redovisningsekonom med vana av administration

Ansök    Nov 12    SF Juridik AB    Redovisningsekonom
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå med inriktning på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av löpande bokföring, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller byråns produktion och övriga ekonomiska angelägenheter. I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns räkni... Visa mer
Svensk Familjejuridik är en familjerättsbyrå med inriktning på vårdnadsmål. Vi söker nu en ekonom till vårt team bestående av operativ chef, jurister och sekreterare. Du kommer arbeta med hantering av löpande bokföring, ekonomin samt inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller byråns produktion och övriga ekonomiska angelägenheter.
I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för byråns räkning. Du ansvarar för byråns löpande bokföring, tillser att det finns en finansiering av ärenden samt fakturering och uppföljning av detsamma.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge. Din arbetstid är som regel mellan 8-17 men ibland 9-18 och uppgifterna består bland annat av;
- Löpande bokföring samt avstämningar av balanskonton
- Leverantörsreskontra och kundreskontra
- Kundfakturering
- Ansökningar av rättshjälp och rättskydd i ärenden
- Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
- Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
- Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar
- Hantering av planmässiga avskrivningar
- Framtagande av statistik vad gäller produktion, kvalitet, tidshållning med mera för ledningsgrupp
- Lönehantering
Om dig
Du har en bakgrund inom ekonomi och administration. Utbildning inom området är meriterande liksom erfarenhet.
Vi är en växande byrå med potential att utvecklas under de kommande åren. Vi jobbar nära varandra och har ett gott klimat på arbetsplatsen vilket du vill bidra till.
Rekrytering kommer att ske sker löpande och tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Ekonom/controller till växande företag sökes!

Har du arbetat som ekonom i något år och känner att du vill ta nästa steg i karriären? Då har vi rollen för dig! Här får du chansen att utvecklas från ekonom till controller i ett företag som är påväg framåt. Passa på att söka tjänsten redan idag, urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Nu får du möjlighet att arbeta som ekonom/controller hos Morgårdshammar AB. Morgårdshammar är ett ingenjörsföretag som specialiserat sig på valsverk för produkter inom stålindust... Visa mer
Har du arbetat som ekonom i något år och känner att du vill ta nästa steg i karriären? Då har vi rollen för dig! Här får du chansen att utvecklas från ekonom till controller i ett företag som är påväg framåt. Passa på att söka tjänsten redan idag, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Nu får du möjlighet att arbeta som ekonom/controller hos Morgårdshammar AB. Morgårdshammar är ett ingenjörsföretag som specialiserat sig på valsverk för produkter inom stålindustrin och har över 150 års erfarenhet inom området. Tack vare sin erfarenhet har de en stark kunskap inom branschen och erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster till deras kunder som befinner sig runt om i världen. Morgårdshammar är placerat i Smedjebacken och ingår sedan 1987 i den italienskägda Danieli-gruppen. Danieli är en av de tre största leverantörerna i världen av utrustning och kompletta verk för stålindustrin.

Här finns det stora möjligheter att växa inom företag då de är verksamma i flera delar av världen. Tjänsten kommer att börja som ekonom men sedan utvecklas till en controller, varför kanske du tänker nu? Exempelvis kommer företagets fakturering att minska och därför kommer man att arbeta mer som en controller i framtiden. Under vintern 2021/2022 kommer Morgårdshammar byta lokaler så du kommer att arbeta i nya och fräscha lokaler som öppnar upp för ett bättre samarbete med kollegor. Du kommer att vara ensam i din roll som ekonom (blivande controller) men du kommer ha stöd från två kollegor som har varsin ekonomifunktion i företaget, men det krävs att du som person är initiativtagande och trygg i dig själv.

Du erbjuds


* Möjligheter att utvecklas inom företaget då de är verksamma i flera delar av världen.
* En bra introduktion då du kommer gå bredvid kollegor som arbetar med företagets ekonomi under en längre period.
* Arbeta i nya och fräscha lokaler som främjar samarbete med kollegor.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Detta uppdrag kommer att starta med 12 månader som konsult via oss, sedan finns det stor chans till överrekrytering.


ARBETSUPPGIFTER
Som ekonom/controller kommer du bland annat analyserar information om det ekonomiska resultatet, gör prognoser samt att ledningen får den ekonomiska information som behövs för att kunna driva verksamheten. Du kommer att introduceras för kollegor som finns i andra delar av världen och det kan förekomma resor i tjänsten till exempelvis Europa, Asien och Usa. Företaget arbetar mycket mot Tyskland så det är meriterande om du minst kan grunderna i det tyskaspråket.


* Månads-, kvartals- och årsbokslut för koncernen
* Uppföljning och analys av verksamhetens ekonomiska utfall
* Budget och budgetuppföljning
* Analysera nyckeltal
* Manuella utbetalningar
* Löpande bokföring
* Hantering av kund- och leverantörsreskontra
* Löner
* Moms- och skatteredovisning


VI SÖKER DIG SOM
* Har en akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning


* Har arbetat som ekonom i minst 1 år och har tidigare gjort bokslut på månad-, kvartal-, och årsbasis samt leverantörs- och kundreskontra
* Har arbetat i Excel
* Kan kommunicera på engelska i tal och skrift då arbetsmiljön är internationell
* Har B-körkort


Meriterande om du:


* Kan kommunicera på svenska och/eller tyska
* Har arbetat i programmet Visma
* Har arbetat i programmet Microsoft SxS
* Har egen bil


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Självgående
* Orädd
* Samarbetsförmåga


Övrig information:


* Start: omgående
* Omfattning: heltid, flexibla arbetstider. Kontoret är öppet 7:00-20:30.
* Placering: Smedjebacken
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Morgårdshammar's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Morgårdshammar på deras hemsida. Visa mindre

Ekonomi-/redovisningskonsult

Ansök    Aug 19    FA Advisory AB    Redovisningsekonom
Är du ekonomikonsult och har jobbat några år i branschen, eller nyligen examinerad och vill ta steget in i ekonomi- och redovisningsbranschen? Då är denna tjänst något för dig, när vi på Avanta Ekonomi nu söker en ekonomikonsult för en utmanande och spännande roll. Tjänsten Din resa hos oss börjar som ekonomiassistent. Du arbetar efter din introduktion med att assistera dina kollegor i Borlänge och Uppsala med den ekonomiska administrationen för företaget... Visa mer
Är du ekonomikonsult och har jobbat några år i branschen, eller nyligen examinerad och vill ta steget in i ekonomi- och redovisningsbranschen? Då är denna tjänst något för dig, när vi på Avanta Ekonomi nu söker en ekonomikonsult för en utmanande och spännande roll.
Tjänsten
Din resa hos oss börjar som ekonomiassistent. Du arbetar efter din introduktion med att assistera dina kollegor i Borlänge och Uppsala med den ekonomiska administrationen för företagets cirka 600 kunder. När du är varm i kläderna ges du möjlighet att arbeta med egna kunder och successivt ta dig an mer utmanande arbetsuppgifter som ekonomikonsult.
Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis: ekonomisk administration (redovisning, lönehantering med mera), administrativ automatisering och kundservice.
Tjänsten utgår från vårt Borlängekontor vid Jaktstigen 20 och tillträdes under hösten. Anställningsintervjuer inleds v. 35/36.
Vi erbjuder dig
Avanta Ekonomi erbjuder dig som medarbetare riktad kompetensutveckling utifrån kontinuerliga utvecklingssamtal, för att hjälpa dig uppnå dina yrkesmässiga mål.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med varierad vardag, där du hela tiden ställs inför nya utmaningar. Vi uppmuntrar intern utveckling och rörlighet mellan olika verksamhetsområden i organisationen, för att du kontinuerligt ska utmana dig själv och arbeta i en spännande arbetsmiljö.
Vem är du?
Vi söker dig som är ekonomi- eller redovisningsutbildad och som känner att ekonomi- och redovisningsbranschen är där du vill göra karriär. Stor vikt läggs vid dina din vilja att utvecklas och förmåga att ta ansvar för din prestation.
Vi på Avanta Ekonomi är kundcentrerade. Att arbeta utifrån kundens behov och problem är något som bör falla naturligt för dig.
Vilka är vi?
Avanta Ekonomi är en komplett ekonomibyrå som grundades 2012 i Uppsala. Idag har vi även kontor i Stockholm och Borlänge, med planer att etablera oss i fler städer framöver. Redovisning är vår populäraste tjänst, men vi säljer även tjänster inom revision, företagsrådgivning och affärsjuridik.
Kulturen hos oss kan beskrivas som familjärt, kundcentrerat och framåtsträvande. Vår strävan är att administrera, digitalisera och automatisera administrativa flöden, för att skapa effektivitet och lönsamhet för våra kunder.


Tveka inte att skicka ditt CV idag till [email protected]
För frågor angående tjänsten, kontakta Filip Andersson via mejl eller på 010 – 155 83 55. Visa mindre

Logistik- och redovisningsekonom

Har du erfarenhet av logistik, lagerhantering och redovisning? Vill du komma in på ett innovativt och expanderande företag med stora projekt i hela Norden? Är du dessutom driven, nyfiken och har lätt till skratt? Då har vi en spännande och utvecklande tjänst till dig för start omgående! Om oss På Scandinavian WeldTech har vi designat och tillverkat stålkonstruktioner av hög kvalitet i över 25 år, primärt till flervåningshus som kontor, skolor, sjukhus o... Visa mer
Har du erfarenhet av logistik, lagerhantering och redovisning? Vill du komma in på ett innovativt och expanderande företag med stora projekt i hela Norden? Är du dessutom driven, nyfiken och har lätt till skratt? Då har vi en spännande och utvecklande tjänst till dig för start omgående!


Om oss
På Scandinavian WeldTech har vi designat och tillverkat stålkonstruktioner av hög kvalitet i över 25 år, primärt till flervåningshus som kontor, skolor, sjukhus och köpcentrum. Idag levererar vi till Sverige, Norge och Danmark, och vårt bärande system används i både stora och små projekt, som Sveriges 5:e högsta hus ”The Point” i Malmö (110 m) liksom Coop-butiken vid gruvrondellen i Falun.


Arbetsuppgifter
Tjänsten är fokuserad på logistik och lagerhantering vid vår Borlänge-verkstad samt redovisning och löneadministration.
Inom Logistik kommer du att samarbeta tätt med verkstadschef, för att säkerställa en kontinuerligt god bild av verkstadens aktuella och framtida materiallager och flöden (stålplåtar, rör, armering mm.). Det involverar månatlig inventering, övervakning av framtida behov, rapportering av tillverkning och att göra materialbeställningar från detta.
Därtill kommer du beställa utgående transporter för leverans av färdiga produkter till våra kunder.
Inom Redovisning kommer du att jobba nära vår ekonomichef, men ändå på lite avstånd, då hen sitter på vårt kontor i Sollentuna. SWT-gruppen består av flera bolag och du kommer att arbeta med flera av dessa från din plats i Borlänge. Video-samtal har varit vardag för oss de senaste 10 åren, så det arbetssättet kommer du snabbt in i.
Du kommer också att ansvara för kund- och leverantörsreskontran samt sammanställa data för månadsbokslut av lagerbokföringen. Därtill kommer du att hantera löneadministrationen för ca 20 arbetarlöner i Sverige.


Kvalifikationer
Vi föreställer oss att du har några års erfarenhet från redovisning och/eller logistikarbete och att du har god koll på kedjan fram till ett bokslut, där du kommer vara en viktig del.
· Redovisningsekonom eller liknande erfarenheter
· Kunskaper i affärs- och lönesystem. Specifik kompetens inom Pyramid Business studio & Hogia Lön är meriterande.
· God datorvana


personliga egenskaper
Din framåtanda och positivitet smittar av sig som den lagspelare du är! Du har en öppen och ödmjuk attityd som gör att du skapar goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer.
Du är driven och självgående och har en förmåga att skapa en överblick i arbetet. Du är den som går och tar reda på svaren på dina frågor när du kör fast, och delar gärna med dig av dina erfarenheter till kollegor.
Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.


Skicka Din ansökan till [email protected] eller ring 070-220 01 43 för mer information.
Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten sker så snart rätt kandidat träffas. Visa mindre

Redovisningsekonom till Borlänge

Ansök    Jun 7    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Nu söker vi för kund i Borlänge en redovisningsekonom.  Vi söker dig som har vana att jobba självständig är noggrann, plikttrogen och som kan börja omgående. Tjänsten ligger till sista augusti, för rätt person kan det bli förlängning eller övertag.   Ansvarsområden Som redovisningskonsult ansvarar du för dina egna uppdrag och kunder. Utöver de löpande arbetsuppgifterna inom redovisning och administration ansvarar du för kundkontakten... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för kund i Borlänge en redovisningsekonom.  Vi söker dig som har vana att jobba självständig är noggrann, plikttrogen och som kan börja omgående. Tjänsten ligger till sista augusti, för rätt person kan det bli förlängning eller övertag.  

Ansvarsområden
Som redovisningskonsult ansvarar du för dina egna uppdrag och kunder. Utöver de löpande arbetsuppgifterna inom redovisning och administration ansvarar du för kundkontakten.  

Du kommer bland annat  jobba med uppgifter som:

- löpande bokföring
- moms
- skatter
- fakturor 
- kundreskontra
- avstämningar 
- rapportering

Arbetstider
Arbetstider är mån- fredag 40 timmar vecka, övertid kan förekomma. Kvalifikationer
Har du en akademisk bakgrund inom relevant område er det meriterande, men du kan lika gärna ha förvärvat kunskaperna på annat sätt. Det viktigaste är att du är erfaren inom redovisning och självständigt kan ansvara för hela processen. 
 
Vi söker dig som är prestigelös med ett eget driv,  som önskar bygga relationer med våra kunder.Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-06-30, kontaktperson: Helge Broen urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Driven Redovisningsekonom till vår kund

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. L... Visa mer
Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Vill du bli en del av en växande ägarledd koncern med placering i Borlänge?

Driven Redovisningsekonom

Vi söker dig som är intresserad av en bred ekonomroll i en bransch under ständig utveckling. Rollen innebär övergripande och operativt ansvar för ekonomi- och administrativa funktioner och innehåller alla de inslag en ekonomiroll i ett medelstort bolag innebär. Tyngdpunkten i rollen är ekonomi, men du kommer också vara en viktig spelare i övrigt som får kontoret att rulla. Du har överblicken över administrativa tjänster som dokumenthantering, processer, system, inköp osv.

Då rollen är bred förväntas du arbeta både operativt och strategiskt. Det innebär allt ifrån löpande redovisning och månadsbokslut till att i dialog med den övriga organisationen bidra till en god verksamhetsstyrning genom analyser och skapande av nödvändiga beslutsunderlag. Du blir ett viktigt bollplank och stöttar deina kollegor med uppföljningar och förbättringar. På detta sätt säkerställer du vidareutveckling och förfining av våra ekonomiska styr- och kontrollsystem. Du rapporterar till administrativ chef.

Vi söker en engagerad och handlingskraftig ekonom med gedigna redovisningskunskaper. Du är resultatinriktad och har god förmåga att inspirera och entusiasmera dina medarbetare. Erfarenhet av projektrelaterad verksamhet är meriterande och du har ett tydligt kommersiellt intresse samt god talang för att kommunicera ekonomi på? ett enkelt och pedagogiskt sätt i organisationen.

Vi erbjuder ett självständigt och utmanade arbete, där vi förväntar oss att dina idéer kan medverka till att utveckla verksamheten ytterligare i en offensiv och lönsam koncern.

Tjänsten är heltid, tillsvidare och med placeringsort Borlänge.

Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten på lundinbostrom.se

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51, ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Ekonom / Ekonomiansvarig

Compex & Partner Law AB är ett svensk koncernmoderbolag inom juridiska byråers verksamheter. Anställningsvillkor Tillsvidare Lön: 45 000 kr Semester: 30 dagar Som redovisningsekonom / ekonomiansvarig arbetar du med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övrig ekonomisk information. Arbetsplatsen är belägen i hjärtat av Borlänge och uppgifterna består bland annat av, -L... Visa mer
Compex & Partner Law AB är ett svensk koncernmoderbolag inom juridiska byråers verksamheter.
Anställningsvillkor
Tillsvidare
Lön: 45 000 kr
Semester: 30 dagar


Som redovisningsekonom / ekonomiansvarig arbetar du med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övrig ekonomisk information.
Arbetsplatsen är belägen i hjärtat av Borlänge och uppgifterna består bland annat av,
-Löpande bokföring
-Leverantörsreskontra
-Kundreskontra
-Kundfakturering
-Leverantörsbetalningar
-Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
-Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
-Avstämningar av balanskonton
-Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar,
-Hantering av planmässiga avskrivningar
-Framtagande av statistik


Med mera.
Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Ekonom

Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer. Som redovisningsekonom arbetar du med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomisk information. Arbetsplatsen är belägen i hjärtat av Borlänge och uppgifterna består bland annat av, -Löpande bokföring -Leverantörsreskontra -Kundreskontra -Kundfakturering -Leverantörsbetalningar -In... Visa mer
Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer.
Som redovisningsekonom arbetar du med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomisk information.
Arbetsplatsen är belägen i hjärtat av Borlänge och uppgifterna består bland annat av,
-Löpande bokföring
-Leverantörsreskontra
-Kundreskontra
-Kundfakturering
-Leverantörsbetalningar
-Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
-Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
-Avstämningar av balanskonton
-Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar,
-Hantering av planmässiga avskrivningar
-Framtagande av statistik


Med mera.
Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Erfaren ekonom till INTEC

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
INTEC utför konsulttjänster inom installation och byggverksamhet. INTEC-koncernen har ca 150 anställda och verksamheten expanderar där vi ser en starkt ökande efterfrågan på våra tjänster. Är du redo för nya utmaningar och vill vara en del av uppbyggnaden av Sveriges modernaste och mest expansiva teknikkonsult. Vi bygger starka team tillsammans och söker lagspelare inom ekonomifunktionen. För mer info, www.intec.se


Dina arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka ekonomifunktionen med en erfaren ekonom. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, påminnelsehantering mot kund samt kontoavstämningar. Du kommer även arbeta med projektredovisning och fakturering.

Din profil
Som person är du noggrann och kommunikativ med en god samarbetsförmåga, du är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du har god förmåga att se utvecklings- och förbättringsmöjligheter och trivs med att arbeta självständigt. Vidare vågar och drivs du av att utmana det befintliga.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi samt flerårig erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Excel och Office 365, erfarenhet av projektredovisning och fakturering ses som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos INTEC. Uppdraget beräknas starta omgående och pågår minst sex månader med goda möjligheter till fortsatt anställning hos företaget. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför redan idag på www.clockworkpersonal.se dock senast 25:e april 2021. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist via mail, [email protected] Visa mindre

Erfaren ekonom till INTEC

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
INTEC utför konsulttjänster inom installation och byggverksamhet. INTEC-koncernen har ca 120 anställda och verksamheten expanderar där vi ser en starkt ökande efterfrågan på våra tjänster. Är du redo för nya utmaningar och vill vara en del av uppbyggnaden av Sveriges modernaste och mest expansiva teknikkonsult. Vi bygger starka team tillsammans och söker lagspelare inom ekonomifunktionen. För mer info, www.intec.se


Dina arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka ekonomifunktionen med en erfaren ekonom. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, påminnelsehantering mot kund samt kontoavstämningar. Du kommer även arbeta med projektredovisning och fakturering.

Din profil
Som person är du noggrann och kommunikativ med en god samarbetsförmåga, du är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du har god förmåga att se utvecklings- och förbättringsmöjligheter och trivs med att arbeta självständigt. Vidare vågar och drivs du av att utmana det befintliga.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi samt flerårig erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Excel och Office 365, erfarenhet av projektredovisning och fakturering ses som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos INTEC. Uppdraget beräknas starta omgående och pågår minst sex månader med goda möjligheter till fortsatt anställning hos företaget. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför redan idag på www.clockworkpersonal.se dock senast 23:e april 2021. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist via mail, [email protected] Visa mindre

Erfaren redovisningsekonom till Coop i Borlänge

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en ny medarbetare till sitt redovisningsteam i Borlänge... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en ny medarbetare till sitt redovisningsteam i Borlänge. Är du en redovisningsekonom med erfarenhet av självständigt redovisningsarbete från ax till limpa, samt har erfarenhet av bokslut och årsredovisning, är detta en tjänst för dig.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för redovisning och upprättande av bokslut och inkomstskattedeklaration för ett antal externa kunder samt för delar av Coop Butiker & Stormarknaders redovisning. Du arbetar även med löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra, fakturabetalningar samt moms/arbetsgivardeklarationer. Du kommer att tillhöra ett team som kommer bli totalt 12 personer på kontoret i Borlänge. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Löpande bokföring
• Leverera månadsbokslut inklusive kontoavstämning och analys för ett antal bolag
• Årsbokslut med årsredovisningar och deklarationer
• Hantera inkomna frågor från kund, myndigheter, revisorer etc
• Driva och delta i förändringsprojekt, självständigt såväl som i team

Du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi. Vi ser även att du är självgående i bokslutsarbete. Vidare har du god datorvana i Excel, Word samt Powerpoint. Annan systemerfarenhet som värderas positivt är SAP, Capego, Norstedts bokslut & skatt och Basware. Du tycker om att arbeta brett och självständigt. Du trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Som person tror vi att du är ansvarstagande, självständig och serviceminded.

Du erbjuds:

En spännande roll som självgående redovisningsekonom i ett expansivt storbolag som präglas av driv och engagemang. Detta är en tillsvidareanställning med start omgående. Tjänsten är placerad i Borlänge. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på [email protected]

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 22 mars. Vi kallar till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, driver ca 240 Coop-butiker i Stockholmsområdet, Mälardalen och Sydöstra Sverige. Vi har en omsättning på ca 16 miljarder kr och är ca 7 500 anställda, varav merparten är butiksanställda. Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.

Sökord:,Redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, junior redovisningskonsult, senior redovisningskonsult, senior redovisningsekonom,  Accountant, Senior accountant, Junior accountant, Financial accountant, Financial controller, Accounting controller, redovisare Visa mindre

Redovisningsekonom

RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet. Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter. Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av, Löpande bokföring Leverantörsr... Visa mer
RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet.
Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,


Löpande bokföring
Leverantörsreskontra
Leverantörsbetalningar
Kundfakturering
Inbetalning av arbetsgivaravgift och källskatt, moms + prel. F-skatt
Upprättande av AGI- samt momsdeklaration till Skatteverket
Avstämning av väsentliga balanskonton, så som likvida medel,
Framtagande av månadsrapport med gjorda periodiseringar samt planmässiga avskrivningar
Löner
Upprättande av Rapporter, Analyser, prognoser
Likviditetsplanering
Upprättande av Årsbokslut
Framtagande av Statistik
Övriga på en ekonomifunktion förekommande uppgifter


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Redovisningsekonom

RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet. Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter. Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av, Löpande bokföring Leverant... Visa mer
RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet.

Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter.


Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,


Löpande bokföring
Leverantörsreskontra
Leverantörsbetalningar
Kundfakturering
Inbetalning av arbetsgivaravgift och källskatt, moms + prel. F-skatt
Upprättande av AGI- samt momsdeklaration till Skatteverket
Avstämning av väsentliga balanskonton, så som likvida medel,
Framtagande av månadsrapport med gjorda periodiseringar samt planmässiga avskrivningar
Löner
Upprättande av Rapporter, Analyser, prognoser
Likviditetsplanering
Upprättande av Årsbokslut
Framtagande av Statistik
Övriga på en ekonomifunktion förekommande uppgifter


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Coop i Borlänge

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändring... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.

Gå gärna in och läs mer på www.coop.se

 

Junior redovisningsekonom

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande tillväxtresa varför vi nu ser behovet av att utöka vårt redovisningsteam i Borlänge!

Du kommer att tillhöra ett team som kommer bli totalt 12 personer på kontoret i Borlänge och du rapporterar direkt till redovisningschefen. I rollen som junior redovisningsekonom kommer du hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team med det gemensamma målet i fokus. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar. Du kommer också hantera moms/arbetsgivardeklarationer, avstämning av balansposter, utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi, med minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning. Alternativt söker vi dig som är civilekonom med inriktning redovisning. Vidare ser vi att du har god datorvana i Excel, Word samt Powerpoint, har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus.

 

Vidare tror vi att du trivs med att arbeta i team och har ett positivt samarbetsorienterat arbetssätt. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är ansvarstagande, självständig och serviceminded som person.

Du erbjuds:

En utvecklande och självständig roll som junior redovisningsekonom på ett stort och välkänt bolag som präglas av framåtanda och engagemang. Detta är en tillsvidareanställning med start omgående. Tjänsten är placerad i Borlänge. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på [email protected]

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 16:e april. Vi kallar till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.

Sökord:, Junior redovisningsekonom, Junior redovisningskonsult, Redovisningsekonom,  Accountant, Junior accountant, Junior financial accountant, Redovisare Visa mindre

Redovisningsekonom

RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet. Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter. Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av, Löpande bokföring Leverant... Visa mer
RiVe Juridiska Byrå AB är sveriges störste arbetsrättsbyrå. Vi växer och behöver att utöka byråns ekonomienhet.

Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter.


Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,


Löpande bokföring
Leverantörsreskontra
Leverantörsbetalningar
Kundfakturering
Inbetalning av arbetsgivaravgift och källskatt, moms + prel. F-skatt
Upprättande av AGI- samt momsdeklaration till Skatteverket
Avstämning av väsentliga balanskonton, så som likvida medel,
Framtagande av månadsrapport med gjorda periodiseringar samt planmässiga avskrivningar
Löner
Upprättande av Rapporter, Analyser, prognoser
Likviditetsplanering
Upprättande av Årsbokslut
Framtagande av Statistik
Övriga på en ekonomifunktion förekommande uppgifter


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Erfarna ekonomer sökes till kommande uppdrag.

Om företaget Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete samt strategiskt arbete så som utveckling och förbättring av befintliga arbetssätt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är rapportering av månads-, kvartals- och årsbokslut, upprätta budget samt hantering av moms och arbetsgivaravgifter. Dina arbetsuppgifter Vi sö... Visa mer
Om företaget
Vi söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete samt strategiskt arbete så som utveckling och förbättring av befintliga arbetssätt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är rapportering av månads-, kvartals- och årsbokslut, upprätta budget samt hantering av moms och arbetsgivaravgifter.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst tre års erfarenhet av redovisningsarbete samt har erfarenhet att arbeta i SAP, meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

Din profil
För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du troligen kommer arbeta i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta John Cristoferson, [email protected] Visa mindre

Erfaren redovisningsekonom till Coop i Borlänge

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en ny medarbetare till sitt redovisningsteam i Borlänge... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en ny medarbetare till sitt redovisningsteam i Borlänge. Är du en redovisningsekonom med erfarenhet av självständigt redovisningsarbete från ax till limpa, samt har erfarenhet av bokslut och årsredovisning, är detta en tjänst för dig.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för redovisning och upprättande av bokslut och inkomstskattedeklaration för ett antal externa kunder samt för delar av Coop Butiker & Stormarknaders redovisning. Du arbetar även med löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra, fakturabetalningar samt moms/arbetsgivardeklarationer. Du kommer att tillhöra ett team som kommer bli totalt 12 personer på kontoret i Borlänge. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Löpande bokföring
• Leverera månadsbokslut inklusive kontoavstämning och analys för ett antal bolag
• Årsbokslut med årsredovisningar och deklarationer
• Hantera inkomna frågor från kund, myndigheter, revisorer etc
• Driva och delta i förändringsprojekt, självständigt såväl som i team

Du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi. Vi ser även att du är självgående i bokslutsarbete. Vidare har du god datorvana i Excel, Word samt Powerpoint. Annan systemerfarenhet som värderas positivt är SAP, Capego, Norstedts bokslut & skatt och Basware. Du tycker om att arbeta brett och självständigt. Du trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Som person tror vi att du är ansvarstagande, självständig och serviceminded.

Du erbjuds:

En spännande roll som självgående redovisningsekonom i ett expansivt storbolag som präglas av driv och engagemang. Detta är en tillsvidareanställning med start omgående. Tjänsten är placerad i Borlänge. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på [email protected]

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 21 februari. Vi kallar till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, driver ca 240 Coop-butiker i Stockholmsområdet, Mälardalen och Sydöstra Sverige. Vi har en omsättning på ca 16 miljarder kr och är ca 7 500 anställda, varav merparten är butiksanställda. Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.

Sökord:,Redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, junior redovisningskonsult, senior redovisningskonsult, senior redovisningsekonom,  Accountant, Senior accountant, Junior accountant, Financial accountant, Financial controller, Accounting controller, redovisare Visa mindre

Sökes! Modern redovisningsekonom med den rätta känslan

Moodeko Consulting har som vision att vara branschens mest personliga redovisningsbyrå som ger den rätta känslan och tillför mervärde till våra kunder och medarbetare. Det gör vi genom att skapa goda relationer och hålla hög kvalitet samt genom att förenkla företagandet. Vi är flexibla, teamorienterade och levererar med ett leende på läpparna. Rätt känsla är ledordet, och nu behöver vårt team förstärkas med ytterligare en lagspelare med hjärtat på rätt st... Visa mer
Moodeko Consulting har som vision att vara branschens mest personliga redovisningsbyrå som ger den rätta känslan och tillför mervärde till våra kunder och medarbetare.
Det gör vi genom att skapa goda relationer och hålla hög kvalitet samt genom att förenkla företagandet. Vi är flexibla, teamorienterade och levererar med ett leende på läpparna.
Rätt känsla är ledordet, och nu behöver vårt team förstärkas med ytterligare en lagspelare med hjärtat på rätt ställe. Besök gärna vår hemsida: www.moodeko.se
Är du en ekonom i början av din karriär som är nyfiken på att utveckla dina kunskaper inom redovisning, i allt från att kontera fakturor till att göra kluriga månadsbokslut? Kanske är du alldeles nyexaminerad eller inne på sluttampen av dina studier? Eller så arbetar du idag som ekonomiassistent men känner att du kört fast?
För oss ligger inte det viktiga i hur bred erfarenhet du har utan det vi lägger störst vikt vid är att du är rätt person för team Moodeko. Vi är även öppna för att initialt anställa på deltid om det skulle vara så att du är i slutet av dina studier eller delvis föräldraledig.
Trivs du med att arbeta i en kundorienterad miljö och vara företagarens hjälpande hand? Är du en modig lagspelare som vågar bryta ny mark? Älskar du nya utmaningar och att ingen dag är den andra lik?
Om du hänger med i vårt gäng får du:
• Arbeta med fantastiska kollegor och kunder både i team och självständigt
• Utveckling i en digital miljö
• Skaffa dig massvis med kunskap inom ekonomiarbete
• En spännande och utmanande men framförallt rolig vardag


Kontakta Jenny Isaksson på telefon 070-748 64 54 eller per mail [email protected] om du vill veta mer om tjänsten. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Dec 10    Riksbyggen Ek För    Redovisningsekonom
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


I Dalarna är vi 65 engagerade medarbetare som arbetar med ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, drift och energi, fastighetsservice, fastighetsjour samt lokalvård. Vi är i dagsläget 10 medarbetare inom Ekonomisk och Teknisk förvaltning.
Riksbyggen förvaltar ca 100 bostadsrättsföreningar i Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom inom Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra tekniska förvaltare och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster som skapar mervärde åt våra kunder.

Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder som framförallt består av bostadsrättsföreningar. Du kommer att ha mycket kontakt med bostadsrättsföreningars ordförande och styrelser främst när det gäller ekonomiska och vissa juridiska frågeställningar.

I arbetet ingår även att fånga upp nya behov och därifrån utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden.

Du kommer att ansvara för ekonomisk rådgivning, finansiell planering, ekonomisk uppföljning, löpande bokföring, upprättande av budget och bokslut, låneupphandling, samt att presentera budget och bokslut för styrelser samt genomgång av bokslut på föreningarnas årsstämma.

Du kommer även att vara ledamot i några av våra medlemsföreningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad och självgående.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från budget, bokslutsarbete och löpande redovisning hos flera kunder.

Det är meriterande om du har jobbat med bostadsrättsföreningar och deras ekonomi.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil. I tjänsten ingår möten på kvällstid, vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Placeringsort för tjänsten är Falun/ Borlänge.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med många kontakter, ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb. Sista ansökningsdag är 17 december 2020. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag.

Kontakt
Om du har frågor, kontakta Jörgen Nykvist, på telefon 023-70 43 36 eller epost: [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Ekonom

Ansök    Nov 16    Trafikverket    Redovisningsekonom
Som ekonom  på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Förarprov är en resultatenhet i Trafikverket som drivs och styrs enligt bolagsliknande former. Vi söker dig som vill arbeta med ett viktigt uppdrag, att bidra till trafiksäkerheten i Sverige. Vi söker dig som tycker om att arbeta med ekonomi i en större organisation och vara ledningens... Visa mer
Som ekonom  på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Förarprov är en resultatenhet i Trafikverket som drivs och styrs enligt bolagsliknande former. Vi söker dig som vill arbeta med ett viktigt uppdrag, att bidra till trafiksäkerheten i Sverige. Vi söker dig som tycker om att arbeta med ekonomi i en större organisation och vara ledningens stöd i att styra och utveckla verksamheten mot överenskomna mål. Du kommer att vara en del av ett team bestående av sex stycken medarbetare som arbetar nationellt med ekonomistyrning och redovisning.


Ekonom

Arbetsuppgifter

Är du vår nya kollega?

Som ekonom på Förarprov kommer du att stödja verksamheten i olika ekonomifrågor. Du kommer att arbeta med löpande redovisning och kvalitetssäkring av redovisning. Några exempel på arbetsuppgifter är hantering av kundreskontra, uppföljning av tidsredovisning , stöd till verksamheten vid hantering av leverantörsfakturor och internutbildning inom ekonomiområdet.

I rollen ingår även att stödja avdelningschefer och enhetschefer i planerings- och uppföljningsarbetet inom Förarprov. Du genomför löpande analyser av verksamheten utifrån överenskomna mål och ger förslag på åtgärder.

Övrig information

Placeringsort: Borlänge

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Webbaserade tester kan komma att användas som en del i urvalet.

 

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person har du god analytisk förmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du har god förmåga att planera och strukturera samt har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt. Du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har även god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du har god samarbetsförmåga och ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat.

Vi söker dig som


har erfarenhet av arbete med redovisning

har erfarenhet av ekonomiarbete med planering, uppföljning och analys

har en universitets- eller högskoleexamen, 180 hp (120 p) inom ekonomi.Ansökan

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Ekonom till Svenska Husgruppen

Om oss Våra varumärken Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska husgruppen AB. Vi representerar ett brett produktutbud av fritidshus, timmerhus, villor och flerbostäder. Svenska Husgruppens varumärken är kända för sin kvalitet och flexibilitet. Vår värdegrund vilar på ”Tillsammans med passion och kvalité” som genomsyrar vårt dagliga arbete. En av våra medarbetare går nu i pension och vi söker en erfaren ... Visa mer
Om oss
Våra varumärken Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska husgruppen AB. Vi representerar ett brett produktutbud av fritidshus, timmerhus, villor och flerbostäder. Svenska Husgruppens varumärken är kända för sin kvalitet och flexibilitet. Vår värdegrund vilar på ”Tillsammans med passion och kvalité” som genomsyrar vårt dagliga arbete.

En av våra medarbetare går nu i pension och vi söker en erfaren ekonom till vårt kontor i Borlänge.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonom hos oss arbetar du med löpande bokföring. Du arbetar med moms -och skattdeklarationer samt inbetalningar. Du är behjälplig med kund - och leverantörsreskontra och vid månadsbokslut. Vidare följer du upp försäljning och interna dokument samt beräknar provision. Du bidrar kretativt till vår förbättrings - och utvecklingsprocess.

Din profil
Som person är du noggrann och kommunikativ, du har god samarbetsförmåga, är driven och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du har god förmåga att se utvecklings - och förbättringsmöjligheter och trivs med att arbeta självständigt. Vidare drivs du av och vågar att utmana det befintliga.

Vi söker dig med akademisk ekonomiexamen eller motsvarande erfarenhet och du har flerårig erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Excel och Office 365, meriterande är erfarenhet av Hogia samt omvänd byggmoms.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 2020-12-06. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist 0733-512 705. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Nov 27    Riksbyggen Ek För    Redovisningsekonom
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


I Dalarna är vi 65 engagerade medarbetare som arbetar med ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, drift och energi, fastighetsservice, fastighetsjour samt lokalvård. Vi är i dagsläget 10 medarbetare inom Ekonomisk och Teknisk förvaltning.
Riksbyggen förvaltar ca 100 bostadsrättsföreningar i Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom inom Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra tekniska förvaltare och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster som skapar mervärde åt våra kunder.

Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder som framförallt består av bostadsrättsföreningar. Du kommer att ha mycket kontakt med bostadsrättsföreningars ordförande och styrelser främst när det gäller ekonomiska och vissa juridiska frågeställningar.

I arbetet ingår även att fånga upp nya behov och därifrån utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden.

Du kommer att ansvara för ekonomisk rådgivning, finansiell planering, ekonomisk uppföljning, löpande bokföring, upprättande av budget och bokslut, låneupphandling, samt att presentera budget och bokslut för styrelser samt genomgång av bokslut på föreningarnas årsstämma.

Du kommer även att vara ledamot i några av våra medlemsföreningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad och självgående.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från budget, bokslutsarbete och löpande redovisning hos flera kunder.

Det är meriterande om du har jobbat med bostadsrättsföreningar och deras ekonomi.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil. I tjänsten ingår möten på kvällstid, vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Placeringsort för tjänsten är Falun/ Borlänge.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med många kontakter, ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb. Sista ansökningsdag är 10 december 2020. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag.

Kontakt
Om du har frågor, kontakta Jörgen Nykvist, på telefon 023-70 43 36 eller epost: [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Ekonom / Administratör

Compexia Law Group AB är ett svenskt koncernmoderbolag med flera juridiska byråer. Tjänsten är delad mellan koncernens byråer varpå arbetsuppgifterna varierar mellan ekonomi, administration samt vissa sekreteraruppgifter. Din anställning är på moderbolaget Compexia Law Group. Som administratör med huvudansvar för ekonomi och statistik arbetar du nära koncernens ekonomichef med hantering av löpande bokföring, ekonomihantering samt för ledningspersonal inh... Visa mer
Compexia Law Group AB är ett svenskt koncernmoderbolag med flera juridiska byråer. Tjänsten är delad mellan koncernens byråer varpå arbetsuppgifterna varierar mellan ekonomi, administration samt vissa sekreteraruppgifter.
Din anställning är på moderbolaget Compexia Law Group.
Som administratör med huvudansvar för ekonomi och statistik arbetar du nära koncernens ekonomichef med hantering av löpande bokföring, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller de olika byråernas produktion och övriga ekonomiska angelägenheter.
I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för en av byråernas räkning. Du ansvarar för byråns löpande bokföring, tillser att det finns en finansiering av ärenden samt fakturering och uppföljning av detsamma.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge. Din arbetstid är mellan 8-17 eller 9-18 och uppgifterna består bland annat av,
-Löpande bokföring samt avstämningar av balanskonton
-Leverantörsreskontra och kundreskontra
-Kundfakturering
-Ansökningar av rättshjälp och rättskydd i ärenden.
-Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
-Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
-Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar,
-Hantering av planmässiga avskrivningar
-Framtagande av statistik vad gäller produktion, kvalitet, tidshållning med mera för koncernchef eller ledningsgrupp


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Ekonom

Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer. Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller de olika byråernas produktion och övriga ekonomiska angelägenheter. Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av, -Löpande bokför... Visa mer
Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer.


Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller de olika byråernas produktion och övriga ekonomiska angelägenheter.


Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,


-Löpande bokföring
-Leverantörsreskontra
-Kundreskontra
-Kundfakturering
-Leverantörsbetalningar
-Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
-Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
-Avstämningar av balanskonton
-Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar,
-Hantering av planmässiga avskrivningar
-Framtagande av statistik vad gäller produktion, kvalitet, tidshållning med mera för Koncernchef eller ledningsgrupp
Med mera.


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Dala Lås&Larm söker Driven Redovisningsekonom

Dala Lås Aktiebolag i Borlänge, Dalarna, är synonymt med säkerhet. Vi är ett komplett säkerhetsföretag som kombinerar lång erfarenhet med hög teknisk kompetens. Sedan starten 1968 har vi hjälp människor med lås, larm, kameraövervakning, trygghetslarm, inbrottsskydd och annat som rör säkerhet. Företagsgruppen, som finns på flera orter i Dalarna, omsätter årligen cirka 45 miljoner kronor med god lönsamhet, och har högsta kreditvärdighet. Lås och säkerhet –... Visa mer
Dala Lås Aktiebolag i Borlänge, Dalarna, är synonymt med säkerhet. Vi är ett komplett säkerhetsföretag som kombinerar lång erfarenhet med hög teknisk kompetens. Sedan starten 1968 har vi hjälp människor med lås, larm, kameraövervakning, trygghetslarm, inbrottsskydd och annat som rör säkerhet. Företagsgruppen, som finns på flera orter i Dalarna, omsätter årligen cirka 45 miljoner kronor med god lönsamhet, och har högsta kreditvärdighet.

Lås och säkerhet – traditionellt och nytt i kombination

Hos Dala Lås tar vi till vara på det bästa från förr, vår kompetens som låssmeder, nyckeltillverkning och lås – kombinerat med moderna lösningar som larm, elektroniska lås med passerkort och elektroniska nycklar, lås- och dörrstyrning via smartphones och fjärrkontroller samt kameraövervakning.

Vill du bli en del av Nordens ledande säkerhetsföretag? Då skall du läsa vidare! Dala Lås&Larm; en del av Prosero www.prosero.com

Driven Redovisningsekonom

Vi söker dig som är intresserad av en mycket bred ekonomroll i en bransch under ständig utveckling. Rollen innebär övergripande och operativt ansvar för ekonomi- och administrativa funktioner och innehåller alla de inslag en ekonomiroll i ett medelstort bolag innebär. Tyngdpunkten i rollen är ekonomi, men du kommer också vara en viktig spelare i övrigt som får kontoret att rulla. Du har överblicken över administrativa tjänster som dokumenthantering, processer, system, inköp osv.

Då rollen är bred förväntas du arbeta både operativt och strategiskt. Det innebär allt ifrån löpande redovisning och månadsbokslut till att i dialog med den övriga organisationen bidra till en god verksamhetsstyrning genom analyser och skapande av nödvändiga beslutsunderlag. Du blir ett viktigt bollplank för avdelningscheferna och stöttar i att utvärdera och följa upp lönsamheten i det vardagliga arbetet. På detta sätt säkerställer du vidareutveckling och förfining av våra ekonomiska styr- och kontrollsystem. Det är också du som driver bokslutsarbetet ända fram till färdig årsredovisning. Du rapporterar till VD, ingår i företagets ledningsgrupp och förser moderbolaget Prosero med de rapporter som de efterfrågar.

Vi söker en engagerad och handlingskraftig ekonom med gedigna redovisningskunskaper. Du är resultatinriktad och har god förmåga att inspirera och entusiasmera dina medarbetare. Erfarenhet av projektrelaterad verksamhet är meriterande och du har ett tydligt kommersiellt intresse samt god talang för att kommunicera ekonomi på? ett enkelt och pedagogiskt sätt i organisationen.

Vi erbjuder ett självständigt och utmanade arbete, där vi förväntar oss att dina idéer kan medverka till att utveckla verksamheten ytterligare i ett offensivt, mycket solitt och lönsamt företag.

Tjänsten är heltid, tillsvidare och med placeringsort Borlänge.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Dala Lås&Larm; med Lundin&Bostr;öm. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51, sista ansökningsdatum 2020-10-31. Visa mindre

Redovisningsekonom till AB Byggprojekt

AB Byggprojekt är idag inne i andra generationen som familjeföretag. Företaget startades 1989 med huvudfokus på fastighetsutveckling och förvaltning. På senare år efter att andra generationen tog över verksamheten operativt och fastigheter avyttrats har inriktningen renodlats mot husbyggnadsproduktion. Som helägt familjeföretag präglas verksamheten av entreprenörskap, kostnadsmedvetenhet och stort kundfokus som långsiktighet. På AB Byggprojekt vet vi av e... Visa mer
AB Byggprojekt är idag inne i andra generationen som familjeföretag. Företaget startades 1989 med huvudfokus på fastighetsutveckling och förvaltning. På senare år efter att andra generationen tog över verksamheten operativt och fastigheter avyttrats har inriktningen renodlats mot husbyggnadsproduktion. Som helägt familjeföretag präglas verksamheten av entreprenörskap, kostnadsmedvetenhet och stort kundfokus som långsiktighet.

På AB Byggprojekt vet vi av erfarenhet att passion, kunskap och att kunna vara lyhörd är grunden för ett lyckat projekt. Det krävs noggrann översyn och ett öga för detaljer för att hålla samman stora projekt och dess budget. Våra professionella medarbetare har det som krävs, vi har passionen, engagemanget och tycker det är fantastiskt roligt att få vara med i samverkan av att förverkliga en idé till färdig produkt.

Redovisningsekonom

Vi söker dig som är intresserad av en mycket bred ekonomiroll i ett företag under ständig utveckling. 

Rollen innebär allt ifrån löner, löpande redovisning och månadsbokslut till att i dialog med den övriga organisationen bidra till skapande av nödvändiga beslutsunderlag. Du blir ett viktigt bollplank för avdelningscheferna och stöttar i att utvärdera och följa projektens lönsamhet. Som redovisningsekonom rapporterar du till VD.

Vi söker en engagerad och handlingskraftig ekonom med gedigna redovisningskunskaper. Som person ser vi att du är en prestigelös lagspelare som trivs med att arbeta i en kultur där laget går före jaget. Erfarenhet av projektrelaterad verksamhet är meriterande och du får gärna har ett tydligt kommersiellt intresse samt god talang för att kommunicera ekonomi på? ett enkelt och pedagogiskt sätt i organisationen.

Vi erbjuder ett självständigt och utmanade arbete, där vi förväntar oss att dina idéer kan medverka till att utveckla verksamheten ytterligare i ett offensivt och lönsamt företag.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin&Bostr;öm. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51, sista ansökningsdatum 2020-07-31. Visa mindre

Ekonom

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energi-sektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi verkar för en cirkulär ekonomi där inga n... Visa mer
Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energi-sektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi verkar för en cirkulär ekonomi där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.
Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor vill vi också vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.
Är du en person som är strukturerad och analytisk?
Uppskattar du arbete med siffror?
Då kanske du är den vi söker!
Arbetsuppgifter
Som ekonom arbetar du med löpande redovisning och transaktionshantering, leverantörs- och kundreskontra, fakturering till kund, rapportering av skatter och avgifter till myndigheter, avstämning och uppföljning av ekonomisk information, bokslut med mera. Du bistår därtill med dokumentationen av leverantörsavtal och beställningar i vårt ärendehanteringssystem. Du håller dig uppdaterad kring interna och externa regelverk och säkerställer att vi följer gällande regler och krav.
Din placering i organisationen blir i affärsområde Affärsstöd och enheten Redovisning och inköp som består av tio personer. Tillsammans med enhetens övriga ekonomer arbetar ni för att fortsätta bygga upp och utveckla en fungerande ekonomifunktion - som stöttar verksamheten och säkerställer att processerna följer interna riktlinjer och gällande lagar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ekonomisk högskoleutbildning och/eller utbildning-/yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av redovisningsarbete. Du är en van användare av Microsoft Office – främst Excel – och bekväm vid att arbeta i olika IT-system. Har du erfarenhet av ekonomisystemet Raindance är det ett plus.
Som person är du engagerad, strukturerad och analytisk med god förmåga att växla mellan detalj och helhet. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i team. Vi värde-sätter omdöme, serviceanda och noggrannhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se


Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.


Mer om oss
Vi på Borlänge Energi bidrar till Borlänge kommuns vision ”Inte vilken stad som helst – Sveriges trevligaste stad ”. Vi åstadkommer samhällsnytta genom att integrera och utveckla verksamheterna i kommunens visionsområden - ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge. Våra affärsdrivande enheter är i huvudsak organiserade i affärsområden - fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, stadsnät, elnät, avfall, stadsmiljö, vatten och avlopp. Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.


Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.


Välkommen till ett tryggt och trevligt företag med möjligheter till utveckling! Visa mindre

Ekonom / Administratör

Compexia Law Group AB är ett svenskt koncernmoderbolag med flera juridiska byråer. Tjänsten är delad mellan koncernens byråer varpå arbetsuppgifterna varierar mellan ekonomi, administration samt vissa sekreteraruppgifter. Din anställning är på moderbolaget Compexia Law Group. Som administratör med huvudansvar för ekonomi och statistik arbetar du nära koncernens ekonomichef med hantering av löpande bokföring, ekonomihantering samt för ledningspersonal inh... Visa mer
Compexia Law Group AB är ett svenskt koncernmoderbolag med flera juridiska byråer. Tjänsten är delad mellan koncernens byråer varpå arbetsuppgifterna varierar mellan ekonomi, administration samt vissa sekreteraruppgifter.
Din anställning är på moderbolaget Compexia Law Group.
Som administratör med huvudansvar för ekonomi och statistik arbetar du nära koncernens ekonomichef med hantering av löpande bokföring, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller de olika byråernas produktion och övriga ekonomiska angelägenheter.
I administratörsrollen kommer Du även ha viss kontakt med klienter, domstolar och försäkringsbolag för en av byråernas räkning. Du ansvarar för byråns löpande bokföring, tillser att det finns en finansiering av ärenden samt fakturering och uppföljning av detsamma.
Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge. Din arbetstid är mellan 8-17 eller 9-18 och uppgifterna består bland annat av,
-Löpande bokföring samt avstämningar av balanskonton
-Leverantörsreskontra och kundreskontra
-Kundfakturering
-Ansökningar av rättshjälp och rättskydd i ärenden.
-Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
-Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
-Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar,
-Hantering av planmässiga avskrivningar
-Framtagande av statistik vad gäller produktion, kvalitet, tidshållning med mera för koncernchef eller ledningsgrupp


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Jun 18    Riksbyggen Ek För    Redovisningsekonom
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Ekonom till Riksbyggen i Dalarna

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna har ca 60 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och möta nya utmaningar tillsammans med marknadsområde Dalarna.

Vad ska du göra?
Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 

· upprättande av budget och bokslut
· ekonomisk uppföljning av verksamheten,
· låneupphandling och övrig finansiell planering
· att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen kan även ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera.

Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete.

Meriterande är om du har jobbat med bostadsrättsföreningar.

Tjänsten är placerad i Ludvika, Avesta, Falun eller Borlänge och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ber dig att söka tjänsten snarast, dock senast den 15 augusti 2020 via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb. 

Välkommen med din ansökan!  

Kontakt
Vid frågor kontakta Eva Gustavsson, leveranschef Ekonomisk- och teknisk förvaltning Dalarna, telefon: 023-70 43 32, e-post: [email protected]

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär senast 2020-08-15, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

ByggPartner söker en Redovisningsansvarig

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 460 anställda och har en omsättning på 1,9 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. D... Visa mer
ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 460 anställda och har en omsättning på 1,9 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

Ditt uppdrag
I den här tjänsten kommer du ansvara för löpande redovisning i fyra bolag inom koncernen. Du ingår i ett team på nio personer som utgör ekonomifunktionen i företaget. Tillsammans är ni varandras stöd och bollplank i vardagen.

Du kommer ansvara för en effektiv och kvalitativ hantering av vår redovisning och svara för kontakter med externa parter såsom skattemyndighet och revisorer. Du rapporterar direkt till CFO som också är ett nära stöd till din profession.


Ex på arbetsuppgfter:


- Löpande redovisning och avstämningar
- Upprätta månads- kvartals- och årsbokslut
- Biträda vid upprättande av månatlig koncernsammanställning
- Biträda vid upprättande av årsredovisning och deklaration för aktuella bolag
- Övrigt förekommande ekonomiuppgifter så som momsredovisning, skatt, leverantörsbetalningar och likviditetsplanering
- Arbeta med viss systemunderhåll avseende affärssystemet
- Ansvara för att arbetet utförs enligt företagets gällande krav och rutiner
- Utföra uppgiften i enlighet med samhällets krav och rutiner och med beaktande av externa intressenter


Du kommer tillsammans med teamet arbeta aktivt för att utveckla och effektivisera koncernens ekonomiprocesser däribland redovisningsfunktionen

Din Profil
Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom ekonomi och redovisning, ser gärna att du har erfarenhet från revision och/eller kvalificerade ledande redovisningsroller samt vana att arbeta mot strikta deadlines. Du är trygg, kommunikativ och en social person som trivs att jobba i ett team. Du är förändringsbenägen, lösningsorienterad och prestigelös och har ambitionen att växa.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och analytisk och har ett intresse och nyfikenhet för redovisningsfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen med specifika uppgifter såsom succesiv vinstavräkning, omvänd byggmoms m.m. samt projektredovisning.

Du får också gärna vara systemintresserad och ha tidigare erfarenhet av systemutveckling samt uppgraderingar av system. Att behärska Excel ses som en självklarhet.

Vi erbjuder
Ett utvecklande jobb i ett framgångsrikt företag som ger dig förutsättningarna att lyckas.
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.
Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker redovisningsekonomer till kommande uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete. Strategiskt arbete så som förbättring och utveckling av bolagets ekonomi präglar rollen. Din vardag består även av avstämningar, hantering av moms, löner och arbetsgivaravgifter vilka varierar beroende på uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är ekonom med flera års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se sista ansökningsdag 23 augusti.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren på tel 0733512767 via mail [email protected] Urvalsprocessen sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Svar under sommaren kan dröja men alla kommer att få återkoppling efter sista ansökningsdag. Visa mindre

Ekonom

Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer. Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller de olika byråernas produktion och övriga ekonomiska angelägenheter. Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av, -Löpande bokför... Visa mer
Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer.


Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller de olika byråernas produktion och övriga ekonomiska angelägenheter.


Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,


-Löpande bokföring
-Leverantörsreskontra
-Kundreskontra
-Kundfakturering
-Leverantörsbetalningar
-Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
-Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
-Avstämningar av balanskonton
-Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar,
-Hantering av planmässiga avskrivningar
-Framtagande av statistik vad gäller produktion, kvalitet, tidshållning med mera för Koncernchef eller ledningsgrupp


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Ekonom

Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer. Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller de olika byråernas produktion och övriga ekonomiska angelägenheter. Vi söker dig som önskar att arbeta deltid som redovisningsekonom och som redan har lägst 5 års erfarenhet av... Visa mer
Compexia Law Group AB är ett svensk koncernmoderbolag med flera juridiska byråer.


Som redovisningsekonom arbetar du nära koncernens Ekonomichef med hantering av löpande bokförning, ekonomihantering samt för ledningspersonal inhämtning och sammanställning av statistik vad gäller de olika byråernas produktion och övriga ekonomiska angelägenheter.


Vi söker dig som önskar att arbeta deltid som redovisningsekonom och som redan har lägst 5 års erfarenhet av yrket.


Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,

-Löpande bokföring
-Leverantörsreskontra
-Kundreskontra
-Kundfakturering
-Leverantörsbetalningar
-Inbetalningar av arbetsgivaravgifter, skatter, moms
-Upprättande av AGI samt övriga deklarationer
-Avstämningar av balanskonton
-Framtagande av månadsrapporter med gjorda periodiseringar,
-Hantering av planmässiga avskrivningar
-Framtagande av statistik vad gäller produktion, kvalitet, tidshållning med mera för Koncernchef eller ledningsgrupp


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Erfaren redovisningsekonom till uppdrag i Borlänge

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. För kunds räkning söker vi nu förstärkning till ekonomiteamet i Borlänge med en erfaren redovisningsekonom. Kunden är en av Sveriges största aktörer... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

För kunds räkning söker vi nu förstärkning till ekonomiteamet i Borlänge med en erfaren redovisningsekonom. Kunden är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln med butiker över hela landet.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och omfattar heltid.Uppdraget löper 6 månader med chans till förlängning. Du kommer vara placerad på kontoret i Borlänge. Ekonomiteamet består av totalt 9 personer och du kommer självständigt sköta redovisningen för ett antal butiker.Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för 12-15 bolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta bokslutsarbete, bokningar, bruttovinstfördelningar och sammanställa årsredovisningar. Du kommer arbeta i SAP och man gjorde nyligen uppgradering till F4 varför vi ser att du behärskar SAP väl. Du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen.
Vem är du?
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi samt tidigare arbetat i affärssystemet, SAP. Vi ser även att du är självgående i bokslutsarbete. Du tycker om att arbeta brett och självständigt och trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam, självständig och serviceminded.
Du erbjuds
En spännande roll i ett expansivt storbolag som präglas av driv och engagemang. Kontoret ligger placerat i Borlänge. Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget förväntas pågå 6 månader med chans till förlängning.
Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Sophie Hersvall, [email protected]

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Redovisningsekonom till HAC, Vic

Ansök    Nov 18    Lundin & Boström    Redovisningsekonom
Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi finns till för travsällskapen och övriga bolag inom hästsporten. Vi tillhandahåller ekonomi- och löneadministrativa tjänster, så att våra kunder kan koncentrera sig på utveckling av sporten istället. Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på sto... Visa mer
Vi på Hästsportens Administrativa Center är den självklara leverantören av ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Vi finns till för travsällskapen och övriga bolag inom hästsporten. Vi tillhandahåller ekonomi- och löneadministrativa tjänster, så att våra kunder kan koncentrera sig på utveckling av sporten istället.Vi erbjuder ett flexibelt paketerat tjänsteutbud för effektiv hantering. Det är anpassat efter respektive kunds behov, baserat på storlek, resursstruktur och andra lokala förutsättningar.


Vi rekryterar nu en Redovisningsekonom till Hästsportens Administrativa Center, HAC. HAC finns i Borlänge och behöver nu förstärka sitt team med en till medarbetare, tjänsten är ett föräldravikariat på ca 18 månader. Är du en drivande redovisningsekonom som trivs med att ge rådgivning och arbeta i team? Då är du den vi söker.

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom kommer du i huvudsak arbeta med hela bredden inom ekonomi. Det inkluderar bland annat reskontra, löpande redovisning, avstämningar, analyser, skattedeklarationer, periodiseringar, momsrapporter, månads- och årsbokslut. Du kommer att ansvara för egna kunder vilket gör att du måste tycka om att arbeta rådgivande och konsultativt med ekonomifrågor och fungera som stöd/bollplank till mindre erfarna kollegor. Vi ser gärna att du bidrar med idéer för att ständigt förbättra HAC´s arbetssätt.

Din bakgrund:

Vi tror att du har någon form av utbildning inom området samt erfarenhet av att självständigt utföra ovanstående uppgifter. Vi önskar att du har goda kunskaper i Excel. Du har lätt för att lära dig nya ekonomi- och IT-system. Det är meriterande om du har arbetat på redovisningsbyrå eller har erfarenhet av att jobba i större ekonomisystem.

Din Profil:

Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål. 

Vad erbjuder vår kund dig?

HAC arbetar med individuella utvecklingsplaner och tjänsten innebär mycket eget ansvar vilket gör att du har möjlighet att utveckla och utvecklas. Du har möjlighet till stor påverkan gällande ekonomisk rådgivning till våra kunder. På arbetsplatsen arbetar man aktivt med att skapa en bra balans mellan arbete och fritid och det är en trivsam arbetsmiljö.

Tjänsten är ett föräldravikariat på ca18 månader och heltid. Du anställs direkt av Hästsportens Administrativa Center.

Låter det intressant? Sök direkt då ansökningarna hanteras löpande. Dock senast 2019-12-01. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström, 070-510 12 50. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonom Borlänge

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker ekonomer till kommande uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande bokföring, konteringar och prognosarbete. Din vardag består även av avstämningar, upprätta budget samt hantering av moms, löner och arbetsgivaravgifter vilka varierar beroende på uppdrag. Då varje kund har olika behov kan även anställningsgraden variera mellan 50-100%.

Din profil
Vi söker dig som är ekonom med några års erfarenhet, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor. Skriv gärna i din ansökan om du önskar en tjänst på hel- eller deltid.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist, [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom Borlänge

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker redovisningsekonomer till kommande uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete så som löpande redovisning och prognosarbete. Din vardag består även av avstämningar, upprätta budget samt hantering av moms, löner och arbetsgivaravgifter vilka varierar beroende på uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är ekonom med några års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund, [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom till vår kund i Borlänge

Ansök    Okt 18    Lundin & Boström    Redovisningsekonom
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter. Redovisningse... Visa mer
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

Redovisningsekonom till vår kund i centrala Borlänge

Tjänsten

I huvudsak innebär uppdraget att arbeta med ekonomisk administration och lönehantering. Tillsammans med flera andra ekonomer i teamet arbetar du med löpande redovisning, bokslut, budget, prognoser, analyser och löneadministration. Teamet har ansvar för flera enheter där du kommer få ansvar för en eller flera enheter.

Du blir anställd av Lundin & Boström HR AB och uthyrd till vår kund i Borlänge. Uppdraget startar så snart som möjligt och kommer leda till anställning hos kunden om båda parter vill.

Dagtid (flex) och heltid (38,5 h).

Din profil

Du har flerårig arbetslivserfarenhet av rollen som ekonom och är bekväm med alla arbetsuppgifterna nämnda ovan. Vi arbetar i Visma och Agda vilket inte är ett krav att du kan, men meriterande.

Du ser det där lilla extra som behöver göras och tar hellre uppgifter än väntar på att få dem! Ordning och reda är viktigt för dig. Du är ansvarsfull och van att driva ditt egna arbete och gör klart i tid. Självklart tycker du om att ge service och gillar att ha kontakt med många människor i arbetet. Du kan svenska flytande, både i tal och skrift.

Kontaktperson

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström, Lundin & Boström, [email protected]
Registrera din ansökan via www.lundinbostrom.se senast 2019-11-03. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Redovisningsansvarig

Scandinavian Track Group är ett företag som bygger och underhåller spår- och järnvägssystem. Vi är verksamma i Skandinavien och har med våra drygt 140 medarbetare och mer än 15 års erfarenhet en historia som sträcker sig tillbaka till 1980-talet. Vi har med andra ord en kunskap, erfarenhet och kapacitet som är svårslagenVill du arbeta på en arbetsplats med en öppen och familjär stämning tillsammans med engagerade kollegor som har stort driv och yrkesskickl... Visa mer
Scandinavian Track Group är ett företag som bygger och underhåller spår- och järnvägssystem. Vi är verksamma i Skandinavien och har med våra drygt 140 medarbetare och mer än 15 års erfarenhet en historia som sträcker sig tillbaka till 1980-talet. Vi har med andra ord en kunskap, erfarenhet och kapacitet som är svårslagenVill du arbeta på en arbetsplats med en öppen och familjär stämning tillsammans med engagerade kollegor som har stort driv och yrkesskicklighet så är det här rätt tjänst för dig. Din roll som redovisningsansvarig är att ansvara för koncernens redovisning och betalningar.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter·        utveckla intern och extern redovisning i enlighet med interna och externa krav·        månads-, kvartals och årsbokslut·        löpande redovisning, avstämning, konsolidering och skattehantering·        deklarationer och momsredovisning·        huvudkontakt för revision samt skatteärenden·        order- och projektuppföljning·        fakturering och hantering av factoringDin profilDu har en ekonomiutbildning på gymnasie- eller högskolenivå och har arbetat minst fem år med redovisning och bokslut i en ledande befattning samt har tidigare arbetat med K3 reglerna. För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, självgående och utvecklingsinriktad. Du trivs både med att arbeta med detaljerna och att se till helheten. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Pyramid. Vi förutsätter att du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.Placering: BorlängeTillträde: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstidOmfattning: Heltid/tillsvidare.Vi ser fram emot din ansökan som skickas till [email protected] Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gert Sköld 070-282 66 35. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Jul 3    Riksbyggen    Redovisningsekonom
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna har ca 60 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och möta nya utmaningar tillsammans med marknadsområde Dalarna.

Vad ska du göra?

Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 


• upprättande av budget och bokslut
• ekonomisk uppföljning av verksamheten
• låneupphandling och övrig finansiell planering
• att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen kan även ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestiglös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera 

Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete.

Tjänsten är placerad i Falun eller Borlänge (även Ludvika kan vara en möjlig placeringsort) och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ber dig att söka tjänsten snarast, dock senast den 15 augusti 2019 via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb. 
Välkommen med din ansökan!  

Kontakt

Vid frågor kontakta Eva Gustavsson, leveranschef Ekonomisk- och teknisk förvaltning Dalarna,

telefon: 023-70 43 32, e-post: [email protected]

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär senast 2019-08-15, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Jul 2    Riksbyggen    Redovisningsekonom
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Dalarna har ca 60 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energitjänster samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och möta nya utmaningar tillsammans med marknadsområde Dalarna.

Vad ska du göra?

Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi.

Du kommer ha ett nära samarbete med teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Du ansvarar i föreningarna även för: 


• upprättande av budget och bokslut
• ekonomisk uppföljning av verksamheten
• låneupphandling och övrig finansiell planering
• att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Du medverkar vid budget-, bokslutsmöte och årsstämma vilket innebär att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. I rollen kan även ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestiglös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera 

Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete.

Tjänsten är placerad i Falun eller Borlänge (även Ludvika kan vara en möjlig placeringsort) och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ber dig att söka tjänsten snarast, dock senast den 15 augusti 2019 via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb. 
Välkommen med din ansökan!  

Kontakt

Vid frågor kontakta Eva Gustavsson, leveranschef Ekonomisk- och teknisk förvaltning Dalarna,

telefon: 023-70 43 32, e-post: [email protected]

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär senast 2019-08-15, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. 


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

SSAB - Redovisningsekonom

Ansök    Apr 9    SSAB EMEA AB    Redovisningsekonom
Denna tjänst ligger organisatoriskt i Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, grupp Finance och andra intressenter (interna och externa kunder). En roll i GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar och utvecklar proces... Visa mer
Denna tjänst ligger organisatoriskt i Global Business Services, GBS. Det är SSABs shared services funktion. Att vara en del av GBS betyder att man har kollegor med liknande roll i Finland och Polen. Inom GBS arbetar vi med att leverera gemensamma, harmoniserade och kostnadseffektiva tjänster till SSABs divisioner, grupp Finance och andra intressenter (interna och externa kunder). En roll i GBS är utvecklande då vi hela tiden förbättrar och utvecklar processer. Rollen handlar om att ge service och att samtidigt stötta och utmana våra kunder. Placeringsort Borlänge.Om tjänstenHär är en beskrivning av de arbetsuppgifter som du som redovisningsekonom kommer att arbeta eller komma i kontakt med i tjänsten på SSAB:löpande frågor inom redovisning, skatter och momslöpande bokföring och avstämningardiverse redovisningsfrågor från verksamhetenskattefrågordelta vid upprättande av månadsbokslutmomshantering (både svensk moms med utlandshandel och utländsk moms)rapportering av skatter och avgifter, energiskatter etc.upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut för moderbolagetkoncernrapportering till vårt huvudkontor i Stockholmextern rapportering till myndigheter, SCB, revisorer etc.I arbetet har du kontakter med verksamheten, dotterbolag, revisorer och myndigheter både i Sverige och utomlands. Resor är en naturlig del i arbetet. Dina kvalifikationerDå vi behöver erfarenhet, trygghet och självgående medarbetare till teamet tror vi att du har högskoleexamen i ekonomi. Vi se gärna att du har din utbildning med inriktning mot redovisning, samt några års erfarenhet av redovisningsarbete. Du har goda kunskaper kring gällande redovisnings-, moms- och skatteregler. Erfarenhet av arbete i systemen SAP, AARO och IFS är meriterande, men inget krav.För att lyckas i rollen krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.Egenskaper som beskriver dig väl är strukturerad, noggrann och analytisk samt att du levererar god kvalitet inom givna tidsramar. Då vi jobbar i en servicefunktion behöver vi alla vara serviceinriktade och samarbetsvilliga. Vi erbjuderEn varierande roll på ett företag som drivs av värdeord som hållbarhet och allas lika värde. Välkommen till en arbetsplats där vi tillsammans med dig arbetar och strävar efter tydliga processer, mötesstrukturer och arbetssätt. Vi erbjuder även möjlighet att arbeta inom ett stort internationellt företag med goda möjligheter till vidareutveckling. Sista ansökningsdag28 april 2019 Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Eva Forslund Nyberg, Chef avdelning Accounting Sweden, tfn 0243-72109 Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00 .  SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.  Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre