Lediga jobb Manpower AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Manpower AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Löneadministratör | Manpower | Borlänge

Vill du ha en spännande sommarutmaning? Manpower söker en skicklig löneadministratör för ett konsultuppdrag i juli, med upplärning i juni. Du får hantera löner, tidrapporter och avvikelser som sjukdom och semester. Vi söker dig med erfarenhet, systemkunskap och stark kommunikationsförmåga. Missa inte chansen - ansök idag! Vi på Manpower söker nu en noggrann och engagerad löneadministratör för ett konsultuppdrag under juli månad. Uppdraget inleds med viss ... Visa mer
Vill du ha en spännande sommarutmaning? Manpower söker en skicklig löneadministratör för ett konsultuppdrag i juli, med upplärning i juni. Du får hantera löner, tidrapporter och avvikelser som sjukdom och semester. Vi söker dig med erfarenhet, systemkunskap och stark kommunikationsförmåga. Missa inte chansen - ansök idag!

Vi på Manpower söker nu en noggrann och engagerad löneadministratör för ett konsultuppdrag under juli månad. Uppdraget inleds med viss upplärning i juni. Som löneadministratör kommer du att hantera löner för företagets anställda, kontrollera och registrera tidrapporter samt bearbeta avvikelser såsom sjukdom, semester och övertid. Du kommer även att supportera och rådgiva medarbetare i lönefrågor samt administrera pensioner och försäkringar. En viktig del av rollen är att säkerställa att löneutbetalningar sker enligt gällande lagar och avtal.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du att hantera löner för företagets anställda, kontrollera och registrera tidrapporter samt bearbeta avvikelser såsom sjukdom, semester och övertid. Du kommer även att supportera och rådgiva medarbetare i lönefrågor samt administrera pensioner och försäkringar. En viktig del av rollen är att säkerställa att löneutbetalningar sker enligt gällande lagar och avtal.

Kvalifikationer

För att passa i rollen ser vi att du har:

* Erfarenhet av löneadministration
* God kunskap i löneprogram och system
* Förmåga att arbeta noggrant och strukturerat
* God kommunikationsförmåga
* Förmåga att arbeta självgående och ansvarstagande

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Frisendahl via e-post: [email protected]

Sök tjänsten omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Extrajobb för snickare/mekaniker och transportör i Borlänge!

Ansök    Jun 5    Manpower AB    Depåman/Depåtekniker
Hos Renta kan du räkna med ypperlig service, bästa kvalitet och stor tillgänglighet. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga, med maskinuthyrning hos Renta. Är du senior och önskar ha kvar en del av arbetslivet? Eller har du eget företag men har tid över för ett extrajobb? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, men vill ha ett extrajobb hos vår kund Renta i Borlänge. ... Visa mer
Hos Renta kan du räkna med ypperlig service, bästa kvalitet och stor tillgänglighet. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga, med maskinuthyrning hos Renta.

Är du senior och önskar ha kvar en del av arbetslivet? Eller har du eget företag men har tid över för ett extrajobb? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, men vill ha ett extrajobb hos vår kund Renta i Borlänge. Vi behöver både en transportör och dig som är mekaniker alt. snickare. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta extra på plats hos vår kund.

Vi söker för löpande extrajobb både en person som kan ta emot uthyrda maskiner och verktyg, som har mekanisk eller hantverkarbakgrund och en transportör. I sommar är behovet extra stort men uppdragen kommer fortsätta löpande året runt.

Båda rollerna finns det möjlighet att jobba minst 2-3 dagar i veckan under sommaren och sen löpande under året minst en dag i veckan.

Renta är en maskinuthyrare med den extra servicen!

Mekaniker

Som mekaniker är du den som tar emot uthyrda maskiner och verktyg som kommer in på verkstaden. Granskar dem och utför service och reparationer. Skador ska rapporteras och kund ska debiteras ifall de orsakat skadan.

Du jobbar i företagets system för att kunna rapportera vad som lämnats in av kund.

Viktiga egenskaper:

* Gott sinne för ordning och reda
* Tekniskt kunnande och erfarenhet, är du hantverkare själv så har du erfarenheten som behövs
* Servicekänsla och glädje att möta kunder
* Datavana
* B-körkort för att kunna ev. ta sig ut till en kund

Transportör

Som transportör är du den som transporterar stora som små maskiner till kunderna. Ingen dag är den andra lik! Du är företagets ansikte utåt i mötet ute på fältet så förutom de självklara körkunskaperna så är servicekänslan lika viktig.

Krav:

* Minst BE-kort, men merit om du har C eller CE
* Servicekänsla
* Erfarenhet av chaufförsjobb

För att du skulle vara aktuell för detta uppdrag så behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

* Är du pensionär men inte vill lämna arbetslivet helt?
* Är du egenföretagare men önskar en stående extrainkomst?
* Är du högskolestudent med minst ett år kvar av studier?

Då kan du vara den vi söker!

Uppdragen startar i juni och fortsätter löpande tillsvidare.

Hur söker jag jobbet?

Det är väldigt enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anna Holmerud via e-post: [email protected] eller telefon 023-705548. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail!

Vänta inte för länge! Urval och intervjuer startar direkt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Borlänge

Tillsättning: Omgående

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidstjänst eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Välkänd kund i Borlänge söker Processledare |Jefferson Wells

Ansök    Jun 7    Manpower AB    Logistikingenjör
Är du en driven processledare med passion för lager och logistik? Jefferson Wells erbjuder ett spännande konsultuppdrag där du får möjlighet att utmana och utveckla arbetssätt för att ta vår kunds verksamhet till nästa nivå. Med start den 24 juni 2024 och fram till 31 oktober 2024 får du en central roll i att leda och stötta kärnprocesser, driva projekt och facilitera workshops. Välkommen att ansöka och bli en nyckelspelare i en dynamisk och innovativ milj... Visa mer
Är du en driven processledare med passion för lager och logistik? Jefferson Wells erbjuder ett spännande konsultuppdrag där du får möjlighet att utmana och utveckla arbetssätt för att ta vår kunds verksamhet till nästa nivå. Med start den 24 juni 2024 och fram till 31 oktober 2024 får du en central roll i att leda och stötta kärnprocesser, driva projekt och facilitera workshops. Välkommen att ansöka och bli en nyckelspelare i en dynamisk och innovativ miljö!

Som processledare kommer du att ha en central roll där ditt huvudsakliga ansvar är att leda och stötta funktionens kärnprocesser kopplade till lager och logistik. Du arbetar med kunden i fokus, samtidigt som du upprätthåller verksamhetens kvalitet, effektivitet och lagkrav. I denna roll får du möjlighet att utmana och utveckla arbetssätt och processer för att förbättra logistik- och lagerverksamheten.

Dina ansvarsområden innefattar att stödja den lokala organisationen genom att ta fram och följa upp relevanta nyckeltal för att mäta processarbetet. Du kommer att driva olika typer av projekt och facilitera workshops samt utbildningar för att skapa samsyn kring processinitiativ. Dessutom leder och stöttar du chefer och medarbetare i förändring och utveckling av verksamheten, processer och metoder. Du blir en viktig länk och representant för både lokala och centrala initiativ och ger stöd till den lokala ledningsgruppen.

Vi söker dig som har erfarenhet inom process- eller verksamhetsutveckling. En högskoleutbildning inom motsvarande område eller projektledning är önskvärt men inget krav. Du har grundläggande förståelse för lean eller andra motsvarande metodiker samt erfarenhet av projekt- och förändringsledning och att arbeta datadrivet och agilt. Kunskap och erfarenhet av analysverktyg samt förmåga att analysera och presentera data för att skapa datadrivna insikter är meriterande. I rollen krävs att du är skicklig på att utveckla och coacha andra för att främja lärande och utveckling. Du är lösningsorienterad och duktig på att upptäcka och uppmärksamma förbättringar och initiativ. Dessutom har du goda dokumentations- och kommunikationsfärdigheter samt förmåga att skapa engagemang i organisationen kopplat till förändringsarbetet. Som processledare har du många kontaktytor, därför söker vi dig som är relationsskapande och samarbetsinriktad.

Om du är en driven och engagerad processledare som vill vara med och utveckla lager- och logistikverksamheten hos vår kund, ser vi fram emot din ansökan!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig konsultchef: [email protected] Visa mindre

HR-Partner| Trafikverket| Jefferson Wells

Ansök    Maj 7    Manpower AB    HR-konsult/PA-konsult
Ta din HR-karriär till nästa nivå med ett spännande konsultuppdrag hos Trafikverket genom Jefferson Wells! Som HR-partner får du en central roll vid huvudkontoret i Borlänge, med möjlighet att påverka och bidra till verksamhetens framgång. Sök nu för en unik chans till utveckling och inflytande! OM TJÄNSTEN Som HR-partner arbetar man i kärnverksamheten - som medlem i ledningsgrupperna och som ett viktigt stöd till cheferna i verksamheten, i grupp och ind... Visa mer
Ta din HR-karriär till nästa nivå med ett spännande konsultuppdrag hos Trafikverket genom Jefferson Wells! Som HR-partner får du en central roll vid huvudkontoret i Borlänge, med möjlighet att påverka och bidra till verksamhetens framgång. Sök nu för en unik chans till utveckling och inflytande!

OM TJÄNSTEN

Som HR-partner arbetar man i kärnverksamheten - som medlem i ledningsgrupperna och som ett viktigt stöd till cheferna i verksamheten, i grupp och individuellt. Arbetet är både strategiskt och operativt med olika uppdrag och projekt, där man driver implementering och genomförande HR-processer i ledningsgrupper. I din roll kommer du även ha stor handlingsfrihet och befogenheter att driva och slutföra uppdrag, mestadels inom givna riktlinjer och rutiner. Arbetet innefattar många parallella uppdrag med stor variation, därför tror vi att du som söker har prioritering och struktur varmt om hjärtat.

Du erbjuds

* Utveckling i en bred roll och spännande arbetsuppgifter.
* Hög gemenskap och trevligt klimat på arbetsplatsen.
* Möjlighet att delta i beslutsfattanden som påverkar verksamhetens och funktionens mål på lång och kort sikt.ARBETSUPPGIFTER

* Delta i utveckling, genomförande och uppföljning av verksamhetens strategier och planer.
* Utifrån verksamhetens behov stödja chefer att ständigt förbättra och utveckla organisationens och medarbetarnas prestation.
* Driva utveckling, genomförande och uppföljning av verksamhetens strategiska HR-arbete.
* Initiera, delta och stötta i verksamhetsdrivna projekt och aktiviteter som utvecklar verksamheten.
* Proaktivt stötta och styra verksamheten avseende HR-aspekter och HR-konsekvenser av verksamhetsbeslut.

VI SÖKER DIG SOM

* Högskoleexamen från PA-programmet eller med beteendevetenskaplig inriktning.
* Minst 3 år inom yrkesområdet HR.
* Har erfarenhet av ledningsgruppsarbete under minst 1 år.
* Erfarenhet av att hantera intressekonflikter och förhandlingar.
* God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska, då det krävs för arbetsuppgifterna.

För att lyckas och trivas i rollen har du följande personliga egenskaper:

* Samarbetsinriktad
* Problemlösande
* AnpassningsbarIntresserad?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Josefine Frisendahl via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!

Om Jeffersson Wells Jeffersson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

CNC-operatör | Manpower | Borlänge

Vi på Manpower söker erfaren och engagerad CNC-operatör för ett spännande uppdrag hos en hos en kund i Borlänge. Som CNC-operatör hos vår kund kommer du att vara en viktig del av ett dedikerat team som strävar efter att leverera högkvalitativa produkter inom tillverkningsindustrin. Uppdragsbeskrivning: Din roll som CNC-operatör kommer innebära att säkerställa optimala inställningar på maskinerna och att produktionen flyter smidigt. Det inkluderar att ladd... Visa mer
Vi på Manpower söker erfaren och engagerad CNC-operatör för ett spännande uppdrag hos en hos en kund i Borlänge. Som CNC-operatör hos vår kund kommer du att vara en viktig del av ett dedikerat team som strävar efter att leverera högkvalitativa produkter inom tillverkningsindustrin.

Uppdragsbeskrivning: Din roll som CNC-operatör kommer innebära att säkerställa optimala inställningar på maskinerna och att produktionen flyter smidigt. Det inkluderar att ladda maskinerna, justera verktyg, köra CNC-program i fräsmaskiner samt noggrant följa ritningar för att säkerställa precision i tillverkningsprocessen. Du kommer också att ha ansvar för grundläggande programmering, hantering av CNC-styrda maskiner och dagligt underhåll för att säkerställa att utrustningen fungerar felfritt.

Vem är du: Vi söker en erfaren maskinoperatör som är redo att ta nästa steg i sin karriär som CNC-operatör. Du trivs med utmaningar inom CNC, programmering och kontrollmätning. Kommunikationsförmåga och strävan efter kvalitet är viktiga egenskaper för rollen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Mazatrol-programmering samt om du innehar truck- och traverskort.

Krav:

* Avslutad gymnasieutbildning.
* Verkstadsteknisk utbildning med inriktning mot CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
* Gedigna kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.
* Erfarenhet av både fräsning och svarvning.
* B-körkort och tillgång till egen personbil.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu" och alla ansökningar sker via hemsidan. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Holmerud via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Varmt välkommen att söka denna tjänst! Visa mindre

Redovisningsekonom | Jefferson Wells | Ludvika

Ansök    Jan 5    Manpower AB    Redovisningsekonom
Vi söker en erfaren redovisningsekonom vill ta sig an ett uppdrag hos vår kund i Ludvika! Uppdraget är på heltid med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells! Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd hos oss på Jefferson Wells, men arbetar hos vår kund i Ludvika. Arbetet är på heltid med start omgående och pågår i ca 3 månader med stor chans till förlängning. Om uppdraget Rollen är verksamhetsnära... Visa mer
Vi söker en erfaren redovisningsekonom vill ta sig an ett uppdrag hos vår kund i Ludvika! Uppdraget är på heltid med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd hos oss på Jefferson Wells, men arbetar hos vår kund i Ludvika. Arbetet är på heltid med start omgående och pågår i ca 3 månader med stor chans till förlängning.

Om uppdraget
Rollen är verksamhetsnära då du kommer ansvara för hela ekonomiska flödet med ett tätt samarbete med företagets VD. Du kommer att ansvara för månadsavstämningar och periodavslut. Vidare ingår bland annat kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, upprättande av momsdeklaration och andra ad hoc frågor inom ditt ansvarsområde. Utöver detta kan nedan uppgifter förekomma

* redovisning och bokföring (exempelvis kundreskontra, leverantörsreskontra, huvudbokföring, kassa- och bankavstämningar)
* budgetarbete
* ta fram rapporter om ekonomiska resultat och göra analyser kring resultat och bokslut
* delta i budgetuppföljning
* arbete med avstämningar, felsökningar och kontroller
* arbete med bokslut och periodavslut.

Är du rätt person för uppdraget?
Till vår kund söker vi en erfaren person som snabbt kan sätta sig in i arbetet. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra.

I övrigt krävs

* högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
* goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (
* kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som anställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta [email protected]. Visa mindre

Nämndsekreterare | Borlänge | Manpower

Ansök    Dec 22    Manpower AB    Direktionssekreterare
Vill du vara med och ansvara för en korrekt och tidseffektiv berednings- och ärendehanteringsprocess mellan förvaltning och nämnd? Då har vi jobbet för dig! Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Manpower, men arbetar hos vår kund. Uppdraget är tänkt att pågå från januari till slutet av mars Vi söker en nämndsekreterare som kan ansvara för en korrekt och tidseffektiv berednings- och ärendehanteringsprocess mellan förvaltning och nämn... Visa mer
Vill du vara med och ansvara för en korrekt och tidseffektiv berednings- och ärendehanteringsprocess mellan förvaltning och nämnd? Då har vi jobbet för dig!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Manpower, men arbetar hos vår kund. Uppdraget är tänkt att pågå från januari till slutet av mars

Vi söker en nämndsekreterare som kan ansvara för en korrekt och tidseffektiv berednings- och ärendehanteringsprocess mellan förvaltning och nämnd. Du kommer också att stötta upp i registraturen vid behov. Arbetet innebär att lägga in handlingar i dokument- och ärendehanteringssystem, skicka ut kallelser till beredningar och nämndsammanträden, vara sekreterare på nämndsmöten och beredningar, skriva protokoll och expediera ärenden.

För att passa i tjänsten behöver du ha en relevant högskoleutbildning eller likvärdigt samt minst ett års arbetserfarenhet som nämndsekreterare. Vi tror att du som person med lätthet kan ta dig an nya uppdrag och förstå arbetet som ska göras. Du arbetar strukturerat och prioriterar ditt arbete samt tycker om att umgås med kollegor.

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Vi har ett omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, och kan erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu".

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Tobias Troije via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Skickliga konsulter till flera spännande roller inom lackering.

Ansök    Nov 30    Manpower AB    Fordonslackerare
Jobba med oss på Manpower - Vi söker skickliga konsulter till flera spännande roller! Är du redo för en ny utmaning? Manpower söker just nu efter engagerade och kompetenta konsulter för att fylla tre viktiga roller inom olika områden. Jobba med oss på Manpower - Vi söker skickliga konsulter till flera spännande roller! Är du redo för en ny utmaning? Manpower söker just nu efter engagerade och kompetenta konsulter för att fylla tre viktiga roller inom ol... Visa mer
Jobba med oss på Manpower - Vi söker skickliga konsulter till flera spännande roller!

Är du redo för en ny utmaning? Manpower söker just nu efter engagerade och kompetenta konsulter för att fylla tre viktiga roller inom olika områden.

Jobba med oss på Manpower - Vi söker skickliga konsulter till flera spännande roller!

Är du redo för en ny utmaning? Manpower söker just nu efter engagerade och kompetenta konsulter för att fylla tre viktiga roller inom olika områden.

1: Industrilackerare/billackerare

Vi söker en erfaren och skicklig lackerare som är redo att ta sig an spännande projekt. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med att ge liv åt olika objekt och fordon genom dina lackeringsfärdigheter. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom området och som kan arbeta självständigt.2: Hanterare/hantlangare (jobba med att packa målade detaljer)

Är du en person som trivs i en fysisk miljö och gillar att arbeta med detaljer? Då är du rätt person för oss! Vi letar efter en dedikerad hanterare/hantlangare som kommer att arbeta med att packa målade detaljer. Du kommer att vara en viktig del av produktionsprocessen och bidra till att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.3: Organiserad pappersarbetare med datavana

Vi behöver en person som är skicklig på att hålla ordning på papper och skapa en städad arbetsmiljö runt omkring sig. Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med ritningar och har goda datorkunskaper, skulle det vara en fördel. Vi söker någon med utmärkt stresshantering och fysisk styrka, samt förmågan att motivera andra.Vad vi letar efter:

* Erfarenhet inom respektive område
* Organiserad och noggrann
* God fysisk form och hög stresshanteringsförmåga
* Teamspelare med en positiv attitydVi erbjuder:

* Spännande och varierande arbetsuppgifter
* Möjlighet till personlig och professionell utveckling
* Ett stöttande och positivt arbetsklimat
* Konkurrenskraftig lön och förmånerOm du tror att du är rätt person för någon av dessa roller, skicka in din ansökan.

Som konsult på Manpower erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Manpower är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Bjurman via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på Manpower! Visa mindre

Administratör | Myndighet | Borlänge | Manpower

Ansök    Nov 14    Manpower AB    Administrativ assistent
Vi på Manpower söker en erfaren konsult för att stötta en statlig myndighet med administrativt arbete inom förvaltning och utveckling av deras stödprocess för infrastrukturregelverk. Uppdraget erbjuds genom Manpower och ger dig möjligheten att arbeta hos en statlig myndighet. Arbetsuppgifter: Som konsult kommer du att stötta förvaltningsledningen med administrativa uppgifter för att underlätta förvaltningen och utvecklingen av myndighetens stödprocess. E... Visa mer
Vi på Manpower söker en erfaren konsult för att stötta en statlig myndighet med administrativt arbete inom förvaltning och utveckling av deras stödprocess för infrastrukturregelverk. Uppdraget erbjuds genom Manpower och ger dig möjligheten att arbeta hos en statlig myndighet.

Arbetsuppgifter:

Som konsult kommer du att stötta förvaltningsledningen med administrativa uppgifter för att underlätta förvaltningen och utvecklingen av myndighetens stödprocess. Exempel på arbetsuppgifter inkluderar:

* Förvaltning av arbetsrum (Sharepoint)
* Uppdatering av interna webbsidor
* Insamling av verksamhetens behov kopplat till publiceringsverktyget PUBEN
* Verifiering av dokument inför publicering av infrastrukturregelverk
* Administration i IT-verktyg DOORS
* Administrering av utbildning i IT-verktyg DOORS
* Administrering av behörigheter i publiceringsverktyget PUBEN
* Sammanställning av rapporter om publicerade infrastrukturregelverk
* Hantering av ärenden i dispensbanken
* Hantering av verksamhetsbrevlådor
* Mötesbokningar

Arbetet innebär även dialog med både interna och externa målgrupper.

Resor: Resor förekommer minst en gång i månaden till myndighetens kontor i Solna.

Tidsram: Uppdraget ska påbörjas den 2 januari 2024, eller så snart som möjligt efter kontraktstecknande, och pågå till och med den 30 september 2024. Startdatumet är preliminärt och gäller under förutsättning att kontraktet har trätt i kraft.

För att vara aktuell för tjänsten krvävs minst följande kompetenskrav:

* Gymnasium eller likvärdig utbildning

* Mycket goda kunskaper i MS Office, Powerpoint och digitala arbetsrum
* Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
* Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent

Du bör även ha erfarenhet av:

* Administrering av Sharepoint (arbetsrum)
* Administrering av ärenden i publiceringsverktyget PUBEN
* Administrering av ärenden i IT-verktyg DOORS
* Erfarenhet av att administrera TFS IT-verktyg

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniel Karlsson Axelsson på telefonnummer: 026-663021 eller via e-post: [email protected]

Sök tjänsten redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Butikssäljare inom industri.

Ansök    Okt 30    Manpower AB    Packare
Om oss: Manpower är stolta över att vara partner till ett ledande företag inom industrisektorn. Vi söker nu en engagerad och kompetent butikssäljare som kan bidra till att öka företagets omsättning Arbetsuppgifter: Som butikssäljare kommer du att spela en nyckelroll i att möta kundernas behov och samtidigt bidra till en positiv arbetsmiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: * Säljande insatser: Aktivt arbeta med försäljning för a... Visa mer
Om oss: Manpower är stolta över att vara partner till ett ledande företag inom industrisektorn. Vi söker nu en engagerad och kompetent butikssäljare som kan bidra till att öka företagets omsättning

Arbetsuppgifter: Som butikssäljare kommer du att spela en nyckelroll i att möta kundernas behov och samtidigt bidra till en positiv arbetsmiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:


* Säljande insatser: Aktivt arbeta med försäljning för att öka företagets omsättning.
* Butiksvana: Utveckla och upprätthålla en välorganiserad butiksmiljö.
* Hydrauliskt intresse: Ha kunskap om och intresse för hydrauliska produkter.
* Orderhantering: Ansvara för att packa och expediera kundorder.
* Slangpressning: Utföra slangpressning enligt företagets riktlinjer.
* Mångfald: Vi uppmuntrar och välkomnar aktivt kvinnliga sökande till denna position. Vi tror på mångfald och ser det som en styrka att ha en varierad och inkluderande arbetsstyrka. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig respekterade och värderade för sina unika perspektiv och kompetenser.

Kravspecifikation: Vi söker dig som uppfyller följande krav:

* Erfarenhet av säljande arbete och en dokumenterad förmåga att öka försäljningen.
* Tidigare erfarenhet av butiksarbete och god kännedom om butiksprocesser.
* Intresse och kunskap om hydraulik och relaterade produkter.
* Färdigheter i att packa och hantera kundorder.
* Erfarenhet av slangpressning är meriterande.
* Positiv inställning till att arbeta i en varierad och inkluderande arbetsgrupp.Ansökan: Om du känner att du matchar ovanstående beskrivning och är redo för en spännande utmaning, ser vi fram emot din ansökan.Anställningsform: KonsultuppdragPlats: Borlänge

Erbjudande:
Som konsult på Manpower erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Manpower är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Bjurman via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.


Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och resultatorienterad butikssäljare till vår kunds team! Visa mindre

Lastbilschaufför till Dagab i Borlänge!

Ansök    Jun 16    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Har du CE-körkort och känner att du nu är redo för att anta nya utmaningar? Då kan vi ha rätt uppdrag för dig! Just nu söker vi en lastbilschaufför med CE-behörighet till Dagab i Borlänge. Vill du vara med på Dagabs resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och Dagab. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos Dagab. Hos oss får du en visstidsanställning på 6 månader med... Visa mer
Har du CE-körkort och känner att du nu är redo för att anta nya utmaningar? Då kan vi ha rätt uppdrag för dig! Just nu söker vi en lastbilschaufför med CE-behörighet till Dagab i Borlänge. Vill du vara med på Dagabs resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och Dagab. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos Dagab. Hos oss får du en visstidsanställning på 6 månader med chanser till förlängning. Arbetstiderna är förlagda dagtid med start runt 05.00 och kvällstid med start 12.00. Helgarbete kan förekomma.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet till Dagabs distributionslager i Borlänge. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Dagab levererar varor till Axfoodkoncernens kedjor såsom Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken som Garant och Eldorado. Deras verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur de agerar mot deras medarbetare. På så sätt ger Dagab deras kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos Dagab är du med och påverkar det vardagliga livet för ca tio miljoner människor, förstå hur viktiga alla medarbetare är för Dagab. Välkommen du med!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter, utöver det söker vi dig som:

* Har CE körkort och erfarenhet av körningar med CE bil
* Har YKB
* Behärskar svenska väl i tal och skrift
* Truckkort A1-A4, B1-B4.

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med lastbilskörning eller service.

Som person ser vi att du har en kvalitets- och servicekänsla. Du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt. Vidare ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Borlänge
Tillsättning: Omgående

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Lastbilschaufförer till Dagab i Borlänge!

Ansök    Maj 22    Manpower AB    Distributionsförare
Ser du dig själv som kvalitetsmedveten, iniativtagande och noggrann? Har du CE-körkort och känner att du nu är redo för att anta nya utmaningar? Då kan vi ha rätt uppdrag för dig! Just nu söker vi lastbilschaufförer med CE-behörighet till Dagab i Borlänge. Vill du vara med på Dagabs resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och Dagab. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på pla... Visa mer
Ser du dig själv som kvalitetsmedveten, iniativtagande och noggrann? Har du CE-körkort och känner att du nu är redo för att anta nya utmaningar? Då kan vi ha rätt uppdrag för dig! Just nu söker vi lastbilschaufförer med CE-behörighet till Dagab i Borlänge. Vill du vara med på Dagabs resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och Dagab. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos Dagab. Den här bemanningen är till Dagabs sommarbehov med mycket god möjlighet till förlängning. Du kommer att ha din upplärning under vecka 23 och 24 för att sedan arbeta självständigt vecka 25 till och med vecka 33. Arbetstiderna är förlagda dagtid med start runt 05.00 och kvällstid med start 12.00. Helgarbete kan förekomma.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet till Dagabs distributionslager i Borlänge. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Dagab levererar varor till Axfoodkoncernens kedjor såsom Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken som Garant och Eldorado. Deras verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur de agerar mot deras medarbetare. På så sätt ger Dagab deras kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos Dagab är du med och påverkar det vardagliga livet för ca tio miljoner människor, förstå hur viktiga alla medarbetare är för Dagab. Välkommen du med!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter, utöver det söker vi dig som:

* Har CE körkort och erfarenhet av körningar med CE bil
* Har YKB
* Behärskar svenska väl i tal och skrift
* Truckkort A1-A4, B1-B4.

Som person ser vi att du har en kvalitets- och servicekänsla. Du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt. Vidare ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Borlänge
Tillsättning: Från och med vecka 23

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Elektriker i Borlänge

Ansök    Apr 26    Manpower AB    Installationselektriker
Är du Elektriker och på jakt efter ett nytt jobb? Nu rekryterar vi fler åt vår kund i Borlänge Som behöver utöka sitt team med ytterligare en stjärna! Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele men jobba ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Elektriker via oss erbjuds olika möjligheter inom installation, service, industri-el eller entreprenad med chansen att arbeta hos en eller flera av våra kunder. Våra ku... Visa mer
Är du Elektriker och på jakt efter ett nytt jobb?
Nu rekryterar vi fler åt vår kund i Borlänge Som behöver utöka sitt team med ytterligare en stjärna!
Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele men jobba ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Elektriker via oss erbjuds olika möjligheter inom installation, service, industri-el eller entreprenad med chansen att arbeta hos en eller flera av våra kunder.
Våra kunder jobbar främst med Installation och entreprenadprojekt och på grund av detta söker vi nu nya elektriker.

I rollen kommer du exempelvis utföra montage, installation, felsökning mm, att arbeta som konsult via Manpower El & Tele ges en spännande, lärorik och varierande arbetsvardag, där vi lägger stor focus på att alla konsulter blir en del av företaget redan vid starten av sin anställning.


Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker det är spännande att arbeta med installationer, montering och underhåll.
Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.
Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som elektriker inom antingen installation, service och entreprenad.


Meriterande: om du är självgående med ett par års erfarenhet.


Kontaktuppgifter och ansökan För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josua Jakobsson på e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person.
Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Kort om Manpower El & Tele AB Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB där vi förser våra kunder med kompetenser inom el, tele, data och larm, med affärsidé att hjälpa våra kunder att växa. Vi kan förse dig med kompetens inom exempelvis el, tele, data och larm. Vi erbjuder våra kunder ger dig snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Manpower El & Tele och arbetar enligt ett kvalitetssystem, som säkerställer att vi matchar rätt kompetens efter ditt behov. Vi kan erbjuda montörer, ledande montörer, teletekniker, larmtekniker, kommunikationstekniker, servicetekniker med mera. har ett brett kandidatnätverk och samarbete med många utbildningsinstanser i Sverige för att erbjuda våra kunder välutbildade och motiverade medarbetare. Våra konsulter erbjuds kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att bygga på sin kompetens ytterligare.

| elotele | Visa mindre

Lastbilschaufförer till Dagab i Borlänge

Ansök    Apr 19    Manpower AB    Distributionsförare
Vill du anta en ny utmaning som CE-chaufför? Vill du få en trygg anställning med schyssta villkor och kollektivavtal? Trivs du att arbeta med frihet under ansvar? Just nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer med CE-behörighet till Dagab i Borlänge. Vill du vara med på Dagabs resa? Välkommen in med din ansökan redan idag! Du kommer att vara anställd hos oss på Manpower men arbeta hos Dagab. Detta är ett sommarbehov med mycket goda möjligheter till förlä... Visa mer
Vill du anta en ny utmaning som CE-chaufför? Vill du få en trygg anställning med schyssta villkor och kollektivavtal? Trivs du att arbeta med frihet under ansvar? Just nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer med CE-behörighet till Dagab i Borlänge. Vill du vara med på Dagabs resa? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Du kommer att vara anställd hos oss på Manpower men arbeta hos Dagab. Detta är ett sommarbehov med mycket goda möjligheter till förlängning. Du kommer att ha upplärning v.23-24 för att sedan jobba självständigt. Du kommer antingen att jobba dagtid med start runt 05 på morgonen eller kväll med start 12:00. Helgjobb kan förekomma. Du får en visstidsanatällning på 6 månader med goda möjligheter till förlängning efter det.

Att jobba som lastbilschaufför hos Dagab

Som lastbilschaufför hos Dagab kommer du leverera varor till Axfoodkoncernens kedjor såsom Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken som Garant och Eldorado. Deras verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur de agerar mot deras medarbetare. På så sätt ger de sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för ca tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet till Dagabs distributionslager i Borlänge. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.Är det dig vi söker?Nu söker vi dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver att du har en kvalitets- och servicekänsla. Du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt. Vidare ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete. Sist ser vi att du har tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort CE, YKB och truckkort.Krav för tjänsten

* CE-körkort
* Erfarenhet av körningar med CE behörighet
* YKB
* Hanterar svenska väl i tal och skrift
* Truckkort A1-4, B1-4

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lastbilschaufförer till Dagab i Borlänge

Ansök    Mar 22    Manpower AB    Distributionsförare
Vill du anta en ny utmaning som CE-chaufför? Vill du få en trygg anställning med schyssta villkor och kollektivavtal? Just nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer med CE-behörighet till Dagab i Borlänge. Vill du vara med på Dagabs resa? Välkommen in med din ansökan redan idag! Du kommer att vara anställd hos oss på Manpower men arbeta hos Dagab. Detta är ett sommarbehov med mycket goda möjligheter till förlängning. Du kommer att ha upplärning v.23-24 ... Visa mer
Vill du anta en ny utmaning som CE-chaufför? Vill du få en trygg anställning med schyssta villkor och kollektivavtal? Just nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer med CE-behörighet till Dagab i Borlänge. Vill du vara med på Dagabs resa? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Du kommer att vara anställd hos oss på Manpower men arbeta hos Dagab. Detta är ett sommarbehov med mycket goda möjligheter till förlängning. Du kommer att ha upplärning v.23-24 för att sedan jobba självständigt v.25-33. Du kommer antingen att jobba dagtid med start runt 05 på morgonen eller kväll med start 12:00. Helgjobb kan förekomma.

Att jobba som lastbilschaufför hos Dagab

Som lastbilschaufför hos Dagab kommer du leverera varor till Axfoodkoncernens kedjor såsom Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken som Garant och Eldorado. Deras verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur de agerar mot deras medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för ca tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet till vårt distributionslager i Borlänge. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.Är det dig vi söker?Nu söker vi dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver att du har en kvalitets- och servicekänsla. Du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt. Vidare ser vi att du är flexible, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete. Sist ser vi att du har tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort CE, YKB och truckkort.Krav för tjänsten

* CE-körkort
* Erfarenhet av körningar med CE behörighet
* YKB
* Hanterar svenska väl i tal och skrift
* Truckkort A1-4, B1-4

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sömmeska till växande kund i Borlänge

Ansök    Feb 17    Manpower AB    Industrisömmerska
Har du god erfarenhet av sömnad? Just nu söker Manpower sömmerskor för kommande behov hos ett växande företag med djupa rötter, belagt i Borlänge. Låter det intressant? Ansök då redan idag! Manpower söker nu dig som har sömnadsvana samt behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Meriterade är erfarenhet av ritningsläsning, industri samt utbildning inom sömnad. Om jobbet: Har du god erfarenhet av sömnad? Just nu söker Manpower sömmerskor för kommande... Visa mer
Har du god erfarenhet av sömnad? Just nu söker Manpower sömmerskor för kommande behov hos ett växande företag med djupa rötter, belagt i Borlänge. Låter det intressant? Ansök då redan idag! Manpower söker nu dig som har sömnadsvana samt behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Meriterade är erfarenhet av ritningsläsning, industri samt utbildning inom sömnad.

Om jobbet:
Har du god erfarenhet av sömnad? Just nu söker Manpower sömmerskor för kommande behov hos ett växande företag med djupa rötter, belagt i Borlänge. Låter det intressant? Ansök då redan idag! Manpower söker nu dig som har sömnadsvana samt behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Meriterade är erfarenhet av ritningsläsning, industri samt utbildning inom sömnad.

Meriterande:
- Jobbat med ritningsläsning
- Tidigare erfarenhet inom industri
- Utbildning inom sy-kunskap

Erbjudande:
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower:
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Controller för konsultuppdrag till statlig myndighet i Borlänge

Ansök    Feb 10    Manpower AB    Controller
Nu söker vi på Jefferson Wells en Controller till en av våra kunder med placering i Gävle eller Borlänge och med möjlighet till att arbeta på distans upp till 40% av arbetstiden. Har du tidigare erfarenhet som Controller och är redo för en ny utmaning? Då kan vi ha nästa roll för dig! Välkommen med din ansökan! Om rollen som Controller: Som controller kommer du ingå i ett större team där ni tillsammans innehar olika ansvarsområden, men utgångspunkt i att ... Visa mer
Nu söker vi på Jefferson Wells en Controller till en av våra kunder med placering i Gävle eller Borlänge och med möjlighet till att arbeta på distans upp till 40% av arbetstiden. Har du tidigare erfarenhet som Controller och är redo för en ny utmaning? Då kan vi ha nästa roll för dig! Välkommen med din ansökan!

Om rollen som Controller:
Som controller kommer du ingå i ett större team där ni tillsammans innehar olika ansvarsområden, men utgångspunkt i att stödja medarbetare och chefer med verksamhetsnära controlling.
Teamet är drivande och arbetar proaktivt med analyser av nyckeltal, prognosförändringar och avvikelser, samt förslag till åtgärder utifrån detta.

Som Controller kommer du ansvara för att följa upp mål- och resultat samt säkerställa kontinuerlig hantering av avvikelser. I uppgifterna ingår även att stämma av ekonomiskt utfall för verksamheten och att ta fram kvalitetssäkrade beslutsunderlag utifrån kontroller och analyser.

I dina arbetsuppgifter ingår även att:
- Ge pratiskt stöd till projektledare och chefer i budget- och prognosarbete.
- Rapportera avdelningens ekonomi och sammanställd verksamhet vid månads-, tertial-, halvår- och helårsbokslut.

Det här är ett konsultuppdrag på med tilltänkt start i början på april och pågå till 2024-03-31 med eventuell förlängning. I överenskommelse med beställaren kan 40% av arbetet ske på distans.

Stationeringsort för uppdraget är Borlänge eller Gävle. Ett mindre antal resor per månad förekommer mellan orterna.

Är du rätt person för jobbet?

Vi tror att du är en person som arbetar engagerat med stort fokus på samarbete, kundnöjdhet och framåtanda. Du är pedagogisk i ditt förhållningssätt och besitter en hög kommunikativ förmåga, där du kommunicerar obehindrat på både på Svenska och Engelska.

För att klara uppdraget ser vi att du trygg i rollen som Controller och har flera års erfarenhet av liknande arbete, med minst 1 års erfarenhet av statlig redovisning. Högskoleutbildning inom ekonomi, industriell ekonomi, teknik eller liknande är meriterande men inte ett krav.

Meriterande för rollen är;

- Kunskaper i analysverktyg exempelvis QlikView och Insikt
- Kunskaper i ekonomisystem som exempelvis U4 Agresso, Mercur

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Tobias Troije via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Jeffersson Wells

Jeffersson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Kiwa i Borlänge

Ansök    Jan 18    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen i TIC-branschen och deras serviceorganisation består av ca 35 medarbetare utspridda i hela Sverige. Tillsammans arbetar de med att stötta såväl kollegor i linjen som Kiwas kunder i olika administrativa frågor såsom avtal, offerter, fakturaunderlag mm via mail, telefon och personlig kontakt. Arbetet inom kundsupporten leds av en chef som är placerad i Malmö och organiseras på daglig basis av tre gruppledar... Visa mer
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen i TIC-branschen och deras serviceorganisation består av ca 35 medarbetare utspridda i hela Sverige. Tillsammans arbetar de med att stötta såväl kollegor i linjen som Kiwas kunder i olika administrativa frågor såsom avtal, offerter, fakturaunderlag mm via mail, telefon och personlig kontakt. Arbetet inom kundsupporten leds av en chef som är placerad i Malmö och organiseras på daglig basis av tre gruppledare.På Kiwa arbetar vi med att ständigt utveckla kvaliteten såväl internt som externt och att förbättra och effektivisera våra processer. Vi speglar även samhället i stort genom mångfald och vi ser gärna sökande med olika kulturella bakgrunder och strävar efter en varierad ålders- och könsfördelning.

Just nu söker vi på Manpower en kundservicemedarbetare till Kiwas verksamhet i Borlänge.

Är du en administrativ stjärna som är genuint intresserad av att tillsammans med övriga kollegor inom Kundsupport säkerställa en service i världsklass? Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att lyckas i den här rollen behöver du trivas i ett serviceyrke och ha stor social kompetens. Vi tror även att du har den där lilla extra fingertoppskänslan i att möta människor i olika situationer. Det är viktigt att vi alla hjälps åt för att nå framåt och att en då gör det som behövs och ser sig som en i laget.Dina främsta arbetsuppgifter är:

* Första linjens interna och externa support främst via telefon och ärendehantering

* Registrering i olika databaser

* Allmänna förekommande administrativa uppgifter på kontoretTjänsten är placerad på Kiwas kontor i Borlänge men du och dina kollegor arbetar i en central serviceorganisation för hela Kiwa vilket innebära att du kommer att ha kontakt med både kollegor och kunder i hela Sverige. Arbetstiderna är 7.30-16.00 med begränsad möjlighet till flextid.Din personlighet är viktig för oss! Du är positiv, lösningsorienterad, vill vara med och påverka samt att utveckla - både dig själv och Kiwa. Hos oss är alla en del av Kiwas utveckling och därför har du ett tekniskt intresse och en vilja att förstå vad vi jobbar med för att kunna leverera service med hög kvalitet!Vad vi vill att du har med dig till oss:

* Något eller några års erfarenhet från en liknande administrativ roll med goda resultat

* Goda kunskaper i svenska och engelska

* God systemvana, gärna från Microsoft Dynamics 365 och AgressoDet är även meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med kundsupport både intern och extern support. Vana med att hantera inkommande ärende via ärendehantering och telefon.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer.Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Ansök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Tobias Troije, [email protected] Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Montör

Ansök    Jan 18    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Arcos Hydraulik i Borlänge, PMC Cylinders i Sävsjö, Hällaryd och Nastola är sedan sommaren 2018 ett bolag, Arcos Hydraulik kort och gott. Bolagen har mycket gemensamt vilket borgade för en oslagbar sammanslagning. Bland annat att våra kunder är kvalificerade, kvalitetsmedvetna och ställer höga krav på prestanda, funktion, kvalitet och pris. Vi konstruerar och tillverkar hydraulcylindrar anpassade för just era konstruktioner. Idag finner du våra cylindrar ... Visa mer
Arcos Hydraulik i Borlänge, PMC Cylinders i Sävsjö, Hällaryd och Nastola är sedan sommaren 2018 ett bolag, Arcos Hydraulik kort och gott. Bolagen har mycket gemensamt vilket borgade för en oslagbar sammanslagning. Bland annat att våra kunder är kvalificerade, kvalitetsmedvetna och ställer höga krav på prestanda, funktion, kvalitet och pris.

Vi konstruerar och tillverkar hydraulcylindrar anpassade för just era konstruktioner. Idag finner du våra cylindrar bland annat i dammluckor, stålverk, pappersbruk, servoregleringar, kranar och gruvor. Vi omsätter idag 300 MSEK och har 175 anställda.

Arcos Hydraulik ingår i Dacke Industri AB.

Är du en noggrann, kvalitetsmedveten och initiativtagande person som drivs av att ha varierande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan jobbet som montör vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan! Den här rekryteringen sköts av Jefferson Wells.

Vad innebär jobbet som Montör?

Som montör kommer du i huvudsak att arbeta med montering av hydraulcylindrar, ritningsläsning och mekanisk bearbetning. Mer specifikt kommer du att arbeta med specialprodukter till olika företag.

Vem söker vi?

Till rollen som Montör söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och driven person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av maskinmontering och mekanisk bearbetning. Viktigast är att Du har ett stort tekniskt intresse.

Det dagliga arbetet kräver att du är noggrann, kvalitetsmedveten och initiativtagande i din yrkesroll.

Kvalifikationer

* Truck och traverskort
* Ritningsläsning
* Teknisk bakgrund
* Monteringsvana

Meriterande

* Svetsning

Sök tjänsten idag!
Sista ansökningsdag är den 8 februari 2023 men Arcos Hydraulik kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person för rollen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Berglund via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 023-453 94.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Erfaren Montör sökes för anställning hos vår kund i Borlänge

Ansök    Dec 21    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Är du en noggrann, kvalitetsmedveten och initiativtagande person som drivs av att ha varierande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan jobbet som montör vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan! Den här rekryteringen sköts av Manpower. Du kommer dock att bli anställd av vår kund. Vad innebär jobbet som Montör? Som m... Visa mer
Är du en noggrann, kvalitetsmedveten och initiativtagande person som drivs av att ha varierande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan jobbet som montör vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan! Den här rekryteringen sköts av Manpower. Du kommer dock att bli anställd av vår kund.

Vad innebär jobbet som Montör?

Som montör kommer du i huvudsak att arbeta med montering av hydraulcylindrar, ritningsläsning och mekanisk bearbetning. Mer specifikt kommer du att arbeta med specialprodukter till olika företag.

Vem söker vi?

Till rollen som Montör söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och driven person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av maskinmontering och mekanisk bearbetning. Viktigast är att Du har ett stort tekniskt intresse.

Det dagliga arbetet kräver att du är noggrann, kvalitetsmedveten och initiativtagande i din yrkesroll.

Kvalifikationer

* Truck och traverskort
* Ritningsläsning
* Teknisk bakgrund
* Monteringsvana

Meriterande

* Svetsning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida manpower.se. Sedan genom att klicka på "Ansök" till höger här på sidan. Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor kring annonsen kan du kontakta Helena Toll, [email protected] Visa mindre

Systemvan kundtjänstmedarbetare för uppdrag i Borlänge

Ansök    Jan 11    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Brinner du för att ge kundnära service och finns tillgänglig för nya utmaningar omgående? Vill du utveckla dina kunskaper inom service och är nyfiken på att arbeta inom kundtjänst? Har du dessutom god systemvana och navigerar lätt i en IT-miljö. Här får du chansen att jobba i ett drivet och stöttande team med kollegor som har roligt tillsammans. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Detta är ett konsultuppdra... Visa mer
Brinner du för att ge kundnära service och finns tillgänglig för nya utmaningar omgående? Vill du utveckla dina kunskaper inom service och är nyfiken på att arbeta inom kundtjänst? Har du dessutom god systemvana och navigerar lätt i en IT-miljö. Här får du chansen att jobba i ett drivet och stöttande team med kollegor som har roligt tillsammans. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Detta är ett konsultuppdrag, önskad start så snart som möjligt. Konsultuppdraget innebär att du är anställd av Manpower men arbetar på plats ute hos vår kund i Borlänge. Du kommer vara en viktig del i att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen, där kommunikation och kunden ligger i fokus. Som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att informera, administrera och hantera kundärenden och supportfrågor per telefon, mail och ärendehanteringssystem.

Övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

* Inkommande och utgående samtal och mejl från kunder
* Hantera och administrera ärenden via ärendehanteringssystem
* Ge kundsupport i ärenden och bra kundservice

Du blir en del av ett drivet team där alla kollegor bidrar till att skapa god stämning och ett öppet arbetsklimat. Du är placerad i Borlänge. Önskad uppdragsstart är omgående och uppdraget förväntas pågå till sommaren 2023. Arbetstiden är förlagd dagtid 08:00-16.30 mån-fre.

Vem är du?

Vi på Manpower söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och brinner för att ge bra kundservice. För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare är det viktigt att du gillar och är bekväm att kommunicera med andra, både via telefon och i skrift. Du har en färdig gymnasieutbildning och är van att navigera i olika IT-system. Om du har erfarenhet av kundservice och eller telefon är det meriterande men inget krav. Goda kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som skrift är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Låter detta intressant tveka inte att skicka in en ansökan genom att klicka på "ansök", för att just du ska bli aktuell för framtida uppdrag!

Kontaktperson

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida manpower.se. Sedan genom att klicka på "Ansök" till höger här på sidan. Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor kring annonsen kan du kontakta Tobias Troije, [email protected] Visa mindre

Kundrådgivare | Manpower | Borlänge

Ansök    Aug 10    Manpower AB    Arbetsförmedlare
Ser du dig själv som en självgående person som gillar att ge god service och vill arbeta hos en samhällsviktig sektor? Då är det dig vi söker till tjänsten som Kundrådgivare i Borlänge! Tjänsten innebär att du kommer arbeta med arbetssökande hos en stor myndighet. Du är anställd hos oss på Manpower men jobbar ute hos myndigheten. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Start: 1a september. Uppdragslängd: Konsultuppdraget pågår till årsskif... Visa mer
Ser du dig själv som en självgående person som gillar att ge god service och vill arbeta hos en samhällsviktig sektor? Då är det dig vi söker till tjänsten som Kundrådgivare i Borlänge! Tjänsten innebär att du kommer arbeta med arbetssökande hos en stor myndighet. Du är anställd hos oss på Manpower men jobbar ute hos myndigheten. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Start: 1a september.

Uppdragslängd: Konsultuppdraget pågår till årsskiftet med god chans till förlängning

Ort: BorlängeArbetsuppgifter

I rollen som kundresurs kommer du i arbetet möta och stödja kunder i myndighetens självservicetjänster. Du hjälper till med enklare ärenden så som kundens inskrivning, dokumentation kring olika ärende och övriga ärenden digitalt.

Grundat i en behovsbedömning kommer du upprätta kontakt med handläggare för ärendehandläggning. I rollen ingår att följa lokala rutiner för att effektivt stödja handläggare i mötet med kund. Mer specifikt kan det innebära att uppdatera kunder i ärende om olika digitala tjänster, insatser och program, ge eller skicka ut information kring olika delar i ärendena samt ge information vid bland annat uppföljning inför eventuell förlängning. I dina uppgifter ingår det även att ta emot och hantera handlingar enligt gällande regler på myndigheten.Den vi söker

Eftersom du kommer att arbeta med människor som befinner sig i en förändringssituation lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare ser vi också att du kan arbeta på ett självständigt sätt där du själv planerar och driver ditt arbete framåt.I övrigt söker vi dig som uppfyller följande krav:

* Slutförd gymnasieutbildning

* 1-3 års arbetslivserfarenhet i Sverige, gärna inom relevant område

* God förmåga i svenska i tal, skrift och läsförståelse

* God digital kompetensObs! Ladda gärna upp dina studieintyg i samband med ansökan.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

Kundservicemedarbetare|Energisektorn|Borlänge

Ansök    Okt 14    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som kundservicemedarbetare hos en av våra kunder i Borlänge. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom energisektorn är det bästa med det här jobbet att ständigt få ställas inför nya, spännande utmaningar och mötet med olika människor. Uppdraget ger dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Att jobba som kun... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som kundservicemedarbetare hos en av våra kunder i Borlänge. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom energisektorn är det bästa med det här jobbet att ständigt få ställas inför nya, spännande utmaningar och mötet med olika människor. Uppdraget ger dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba som kundservicemedarbetare

I dina arbetsuppgifter ingår att ge återkoppling och råd till kunder. Tillhandahålla professionell service och support. Samt ta emot inkommande samtal och mejl, administrera och hantera olika ärenden. Du ansvarar för att utveckla relationer med befintliga kunder och kommer att arbeta i öppna och trivsamma lokaler i centrala delen av Borlänge.Vem söker vi?

Till rollen som kundservicemedarbetare söker vi dig som är en tålmodig och organiserad person. Du motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och drivs av att leverera service med hög kvalitet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av administrativt arbete, arbete inom kundtjänst och olika IT-system. Det dagliga arbetet kräver att du är kundfokuserad och stresstålig i din yrkesroll där du alltid strävar efter att samtala pedagogiskt med kunder. Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!I övrigt söker vi dig som

* har mycket god systemvana
* har känsla för god service
* är duktig på problemlösning
* har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner
* kan uttrycka dig väl i både tal och skriftDet är meriterande om du

* talar andra språk än svenska och engelska
* har viss branscherfarenhet
* har erfarenhet av kundkontaktErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena Toll på telefonnummer: 0240-220 91 eller via e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Receptionist till kund i Borlänge

Ansök    Jun 14    Manpower AB    Receptionist, telefonist
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vad innebär det att jobba som konsult? Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår... Visa mer
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Rollen som konsult är både utmanande och rolig. Du kommer att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att variera. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och mötet med olika typer av människor.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en social, kommunikativ och positiv kollega. Vi söker dig som vill arbeta med att ta emot och checka in besökare samt dela ut passerkort, förbereda konferensrum och ansvara för enklare administrativa uppgifter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som receptionist eller någon annan form av serviceyrke samt att du har god generell förståelse för administration och service.Mer specifikt söker vi dig som:

* har goda kunskaper i såväl engelska som svenska i både tal och skrift

* har gymnasieutbildning

* har erfarenhet av att arbeta i reception eller annat servicearbete

* har mycket god känsla för service

* är duktig på att kommunicera

* har god datorvana och grundläggande kunskaper i Office-paketet

* har B-körkort och tillgång till bil.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten redan idag, vi går igenom ansökningar löpande!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Filipsson på telefonnummer: 023-70 55 44 eller via e-post: [email protected].

Välkommen!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sommarjobb som receptionist hos kund i Borlänge

Ansök    Jun 14    Manpower AB    Receptionist, telefonist
Vi på Manpower söker just nu en ny stjärna till receptionen hos en av våra kunder i Borlänge som vill jobba under fyra veckor i sommar. Vänta inte med din ansökan - tjänsten tillsätts löpande! Om tjänsten I rollen som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt och den första besökare och personal träffar. Mer specifikt kommer du att * checka in besökare * del ut passerkort * förbereda konferensrum * enklare administrativa uppgifter * dela ut ... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu en ny stjärna till receptionen hos en av våra kunder i Borlänge som vill jobba under fyra veckor i sommar. Vänta inte med din ansökan - tjänsten tillsätts löpande!

Om tjänsten

I rollen som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt och den första besökare och personal träffar.Mer specifikt kommer du att

* checka in besökare

* del ut passerkort

* förbereda konferensrum

* enklare administrativa uppgifter

* dela ut passerkort

* vara behjälplig för besökare.Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är utåtriktad, social och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Vi ser också att du är positiv och är reda att börja arbeta på utsatt tid.Vi söker dig som

* har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift

* har mycket god känsla för service

* är duktig på att kommunicera

* har god datorvana och grundläggande kunskaper i Office-paketet

* har gymnasieutbildning

* har B-körkort och tillgång till bil.Det är även meriterande för tjänsten om du

* har arbetat i reception tidigare

* har annan erfarenhet av service.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Välkommen med din ansökan!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Filipsson på telefonnummer: 023-70 55 44 eller via e-post: [email protected] .

Sök tjänsten redan idag då urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Ledigt jobb som lastbilschaufför till PostNord i Borlänge

Ansök    Jun 3    Manpower AB    Distributionsförare
Är du på jakt efter ett jobb där du är ute på vägarna och kan anta nya utmaningar inom transportbranschen. Just nu utökar PostNord sitt team med fler lastbilschaufförer och vi söker nu dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag! #JobbJustNu Du får en visstidsanställning på 6 månader med goda möjlighet till en tillsvidareanställning efter det för rätt person. Är du bara intresserad att arbeta under so... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där du är ute på vägarna och kan anta nya utmaningar inom transportbranschen. Just nu utökar PostNord sitt team med fler lastbilschaufförer och vi söker nu dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag! #JobbJustNu

Du får en visstidsanställning på 6 månader med goda möjlighet till en tillsvidareanställning efter det för rätt person. Är du bara intresserad att arbeta under sommaren har vi även behov för det. PosNord har både körning på dagtid, kvällstid och nattetid.Vad innebär det att jobba som lastbilschaufför på PostNord

PostNord är Nordens ledande leverantör inom logistik- och pakettjänster till, från och inom Norden. De strävar efter att förenkla vardagen och göra den mer hållbar för alla som bor i Sverige och Norden. De är länken mellan företag och privatpersoner. De anställda i bolaget har alla olika bakgrunder och du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald.

I rollen som lastbilschaufför kommer du arbeta med att lassa gods och köra leveranser runt om Borlänge. Du kommer leverera och hämta paket och pall till och från PostNords kunder. Arbetet innebär kundkontakt och det gäller därför att leverera en god service till våra kunder.Är det dig vi söker?

Vi söker dig som tycker om att köra lastbil och samtidigt träffa människor. Du är noggrann i ditt arbete och är mån om att alltid leverera en god service till våra kunder. Det dagliga arbetet kräver att du är ansvarstagande och självgående. I arbetet kan det förekomma en del tunga lyft och det gäller därför att du har en god fysik.

Vi söker dig som:

* Behärskar svenska väl i tal och skrift
* Har yrkeskompetensbevis (YKB)
* Har C eller CE körkort

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lastbilskörning eller service.I enlighet med vår kunds krav genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ekonomiassistent Trafikverket i Borlänge

Ansök    Jun 8    Manpower AB    Ekonomiassistent
Det här är ett konsultuppdrag på Trafikverket i Borlänge med start omgående som varar fram till 2022-12-31, med möjlighet till förlängning ytterligare 5 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare Trafikverket. Vad går arbetet som konsult ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras på Trafikverket i Borlänge där du huvudsakligen kommer att arbeta med ekonomihantering samt bevaka och leverera sa... Visa mer
Det här är ett konsultuppdrag på Trafikverket i Borlänge med start omgående som varar fram till 2022-12-31, med möjlighet till förlängning ytterligare 5 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare Trafikverket.

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras på Trafikverket i Borlänge där du huvudsakligen kommer att arbeta med ekonomihantering samt bevaka och leverera sammanställningar av det ekonomiska utfallet. Vidare ska du som konsult vid behov göra bokningar av marklösenskuld, bevaka inbetalningar från virkesköpare, kontrollera kontrakterade entreprenörers fakturaunderlag (verifikat) samt sköta kontering av fakturor. Du kommer även kunna sköta andra administrativa uppgifter vid behov som till exempel att assistera projektledningen vad gäller rapportering, kontraktsadministration och ekonomiska prognoser.Mer specifikt kommer du att:

* Sköta ekonomihanteringen

* göra kontroller av underlag samt momsregistrering

* sköta kontakten med fastighetsskötare avseende kontouppgifter

* sköta administrativa uppgifter och assistera gällande ekonomiska prognoserÄr du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med ekonomi och administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.I övrigt krävs det att du:

* högskoleutbildning inom ekonomi eller utbildning som organisationen bedömer är likvärdig

* minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

* goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

* goda kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance med flera).

* Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar på Trafikverket i Borlänge. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jacob Dakkour via e-post [email protected]. Tjänsten kan komma att bli tillsatt under rekryteringsprocessen gång.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Receptionist till kund i Borlänge

Ansök    Maj 27    Manpower AB    Receptionist, telefonist
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vad innebär det att jobba som konsult? Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår... Visa mer
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Rollen som konsult är både utmanande och rolig. Du kommer att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att variera. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och mötet med olika typer av människor.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en social, kommunikativ och positiv kollega. Vi söker dig som vill arbeta med att ta emot och checka in besökare samt dela ut passerkort, förbereda konferensrum och ansvara för enklare administrativa uppgifter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som receptionist eller någon annan form av serviceyrke samt att du har god generell förståelse för administration och service.Mer specifikt söker vi dig som:

* har goda kunskaper i såväl engelska som svenska i både tal och skrift

* har gymnasieutbildning

* har erfarenhet av att arbeta i reception eller annat servicearbete

* har mycket god känsla för service

* är duktig på att kommunicera

* har god datorvana och grundläggande kunskaper i Office-paketet

* har B-körkort och tillgång till bil.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten redan idag, vi går igenom ansökningar löpande!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Filipsson på telefonnummer: 023-70 55 44 eller via e-post: [email protected].

Välkommen!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som lastbilschaufför till PostNord i Borlänge

Ansök    Maj 27    Manpower AB    Distributionsförare
Är du på jakt efter ett jobb där du är ute på vägarna och kan anta nya utmaningar inom transportbranschen. Just nu utökar PostNord sitt team med fler lastbilschaufförer och vi söker nu dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag! #JobbJustNu Du får en visstidsanställning på 6 månader med goda möjlighet till en tillsvidareanställning för rätt person. Är du bara intresserad att arbeta under sommaren har... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där du är ute på vägarna och kan anta nya utmaningar inom transportbranschen. Just nu utökar PostNord sitt team med fler lastbilschaufförer och vi söker nu dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag! #JobbJustNu

Du får en visstidsanställning på 6 månader med goda möjlighet till en tillsvidareanställning för rätt person. Är du bara intresserad att arbeta under sommaren har vi även behov för det. PosNord har både körning på dagtid, kvällstid och nattetid.Vad innebär det att jobba som lastbilschaufför på PostNord

PostNord är Nordens ledande leverantör inom logistik- och pakettjänster till, från och inom Norden. De strävar efter att förenkla vardagen och göra den mer hållbar för alla som bor i Sverige och Norden. De är länken mellan företag och privatpersoner. De anställda i bolaget har alla olika bakgrunder och du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald.

I rollen som lastbilschaufför kommer du arbeta med att lassa gods och köra leveranser runt om Borlänge. Du kommer leverera och hämta paket och pall till och från PostNords kunder. Arbetet innebär kundkontakt och det gäller därför att leverera en god service till våra kunder.Är det dig vi söker?

Vi söker dig som tycker om att köra lastbil och samtidigt träffa människor. Du är noggrann i ditt arbete och är mån om att alltid leverera en god service till våra kunder. Det dagliga arbetet kräver att du är ansvarstagande och självgående. I arbetet kan det förekomma en del tunga lyft och det gäller därför att du har en god fysik.

Vi söker dig som:

* Behärskar svenska väl i tal och skrift
* Har yrkeskompetensbevis (YKB)
* Har C eller CE körkort

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lastbilskörning eller service.I enlighet med vår kunds krav genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt sommarjobb som receptionist i Borlänge

Ansök    Maj 10    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Det här är ett konsultuppdrag som varar mellan v.27-v33. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare Arbetsuppgifter Som recept... Visa mer
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!Det här är ett konsultuppdrag som varar mellan v.27-v33. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare

ArbetsuppgifterSom receptionist kommer du att arbeta på ett spännande företag i Borlänge som är verksamt inom fastighetsbranschen. I rollen kommer du framför allt att välkomna och registrera besökare, ta emot kunder, leverantörer och anställda när de anländer till företaget och sköta in- och utcheckningar. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med besöksmottagning, in- och utcheckningar och service. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av någon form av serviceyrke.I övrigt söker vi dig som* har mycket god känsla för service

* har b-körkort.

* har erfarenhet från någon form av serviceyrke tidigareErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Vi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ta nästa steg som svetsare! Ledigt jobb på SAAB Kockums

Ansök    Maj 9    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag! Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower ... Visa mer
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag!

Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower under utbildningstiden och efter godkänd utbildning erbjuds direktanställning hos SAAB Kockums.

Vad innebär Submarine Academy för mig?

Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett år och är redo att ta steget mot större utmaningar och bli en del av landets främsta svetsare. Genom Submarine Academy hjälper Manpower dig att utveckla dina svetskunskaper för att i slutänden anställas av SAAB Kockums i Karlskrona. Utifrån ett individuellt anpassat utbildningsprogram kommer du att lära dig hur du hanterar och bearbetar olika material utifrån SAABs standard. Utbildningsmodulerna innehåller bland annat TIG, MMA, rörtrådssvets, förvärmning, gasskärning och ritningsläsning och utifrån dina tidigare erfarenheter anpassas varje modul efter dig. Under utbildningen erhåller du lön och vi förväntar oss att du efter godkänd utbildning anställs direkt hos SAAB Kockums.


Vad erbjuder SAAB Kockums efter avslutad utbildning?

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

* En ovärderlig chans att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, arbetstidsförkortning, och friskvårdsbidrag
* Anställning enligt kollektivavtal
* Flyttbidrag om du flyttar till Karlskrona

Vad innebär jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du arbeta i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina nyvunna svetskunskaper levererar du rätt kvalitet. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MMA, MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen och du fortsätter att utveckla din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Vi söker dig som:

* Har jobbat som svetsare i minst ett år och har erfarenhet av TIG, MMA och MAG svetsning
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Bor i Karlskrona eller vill flytta dit för anställning hos SAAB.

Meriterande är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka material över 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Erfarenhet av MIG svetsning
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling
* Erfarenhet av ritningsläsning


Vi söker dig har en fallenhet för att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har helhetsförmågan att se hur dina arbetsuppgifter påverkar dina arbetskamraters arbete och tycker om att jobba i team. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Finns det ett marint intresse ses det som ett stort plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Bor du inte i Karlskrona men vill veta mer om staden? Då kan SAAB behjälpliga med att hitta boende. Läs gärna mer om den fantastiska staden vid havet på:
https://www.karlskrona.se/kommun-och-politik/det-har-ar-karlskrona/flytta-till-karlskrona/

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om utbildningen och jobbet på SAAB Kockums i Karlskrona? Kontakta Felicia Andersson på telefon 040-660 63 49 eller via epost [email protected]

Sök utbildningen idag! Vi ser fram emot att få in din ansökan. Visa mindre

Ledigt sommarjobb som receptionist i Borlänge

Ansök    Apr 28    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Det här är ett konsultuppdrag som varar mellan v.27-v33. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare Arbetsuppgifter Som recept... Visa mer
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!Det här är ett konsultuppdrag som varar mellan v.27-v33. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare

ArbetsuppgifterSom receptionist kommer du att arbeta på ett spännande företag i Borlänge som är verksamt inom fastighetsbranschen. I rollen kommer du framför allt att välkomna och registrera besökare, ta emot kunder, leverantörer och anställda när de anländer till företaget och sköta in- och utcheckningar. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med besöksmottagning, in- och utcheckningar och service. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av någon form av serviceyrke.I övrigt söker vi dig som* har mycket god känsla för service

* har b-körkort.

* har erfarenhet från någon form av serviceyrke tidigareErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Vi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ta nästa steg som svetsare! Ledigt jobb på SAAB Kockums

Ansök    Apr 8    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag! Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower ... Visa mer
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag!

Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower under utbildningstiden och efter godkänd utbildning erbjuds direktanställning hos SAAB Kockums.

Vad innebär Submarine Academy för mig?

Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett år och är redo att ta steget mot större utmaningar och bli en del av landets främsta svetsare. Genom Submarine Academy hjälper Manpower dig att utveckla dina svetskunskaper för att i slutänden anställas av SAAB Kockums i Karlskrona. Utifrån ett individuellt anpassat utbildningsprogram kommer du att lära dig hur du hanterar och bearbetar olika material utifrån SAABs standard. Utbildningsmodulerna innehåller bland annat TIG, MMA, rörtrådssvets, förvärmning, gasskärning och ritningsläsning och utifrån dina tidigare erfarenheter anpassas varje modul efter dig. Under utbildningen erhåller du lön och vi förväntar oss att du efter godkänd utbildning anställs direkt hos SAAB Kockums.


Vad erbjuder SAAB Kockums efter avslutad utbildning?

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

* En ovärderlig chans att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, arbetstidsförkortning, och friskvårdsbidrag
* Anställning enligt kollektivavtal
* Flyttbidrag om du flyttar till Karlskrona

Vad innebär jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du arbeta i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina nyvunna svetskunskaper levererar du rätt kvalitet. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MMA, MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen och du fortsätter att utveckla din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Vi söker dig som:

* Har jobbat som svetsare i minst ett år och har erfarenhet av TIG, MMA och MAG svetsning
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Bor i Karlskrona eller vill flytta dit för anställning hos SAAB.

Meriterande är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka material över 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Erfarenhet av MIG svetsning
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling
* Erfarenhet av ritningsläsning


Vi söker dig har en fallenhet för att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har helhetsförmågan att se hur dina arbetsuppgifter påverkar dina arbetskamraters arbete och tycker om att jobba i team. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Finns det ett marint intresse ses det som ett stort plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Bor du inte i Karlskrona men vill veta mer om staden? Då kan SAAB behjälpliga med att hitta boende. Läs gärna mer om den fantastiska staden vid havet på:
https://www.karlskrona.se/kommun-och-politik/det-har-ar-karlskrona/flytta-till-karlskrona/

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om utbildningen och jobbet på SAAB Kockums i Karlskrona? Kontakta Felicia Andersson på telefon 040-660 63 49 eller via epost [email protected]

Sök utbildningen idag! Vi ser fram emot att få in din ansökan. Visa mindre

Kundtjänst | Borlänge | Manpower

Ansök    Apr 5    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Är du serviceinriktad, driven och noggrann? Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare i Borlänge. Förutom det faktum att du får jobba för ett kommunalt bolag är det bästa med det här jobbet att få hjälpa människor och arbeta med kundservice. Om det låter spännande varmt välkommen med din ansökan! Om jobbet som Kundtjänstmedarbetare Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du ... Visa mer
Är du serviceinriktad, driven och noggrann? Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare i Borlänge. Förutom det faktum att du får jobba för ett kommunalt bolag är det bästa med det här jobbet att få hjälpa människor och arbeta med kundservice. Om det låter spännande varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet som Kundtjänstmedarbetare

Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med administration, kundservice och problemlösning. Mer specifikt innebär det att administrera och hantera ärenden du ansvarar för, ta emot inkommande samtal och mejl och ge professionell service och support. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Som Kundservicemedarbetare kommer du även att

* svara i telefon
* ta emot beställningar
* hjälpa kunder som har problem
* svara på mejl
* hjälpa kunder att hitta rätt på hemsidan
* ringa upp kunder som hört av sig via hemsidan
* ge service i världsklass.Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration, service och problemlösning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och att arbeta med service och kundkontakt.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Arcos Hydraulik söker CNC-operatör till Borlänge

Om Företaget: "Arcos Hydraulik AB är ett expansivt bolag och har verksamhet i Borlänge, Sävsjö, Hällaryd och i finska Nastola. Vår sammanlagda erfarenhet medför att vi kan erbjuda en oslagbar kompetens inom konstruktion och produktion av "skräddarsydda" hydraulcylindrar, hydraulaggregat och special-produkter till våra krävande kunder inom segmenten industri, energi och marint. För att bidra till en mer hållbar och resurssnål värld innefattar vårt helhetst... Visa mer
Om Företaget:

"Arcos Hydraulik AB är ett expansivt bolag och har verksamhet i Borlänge, Sävsjö, Hällaryd och i finska Nastola. Vår sammanlagda erfarenhet medför att vi kan erbjuda en oslagbar kompetens inom konstruktion och produktion av "skräddarsydda" hydraulcylindrar, hydraulaggregat och special-produkter till våra krävande kunder inom segmenten industri, energi och marint. För att bidra till en mer hållbar och resurssnål värld innefattar vårt helhetstänk reservdelar och renoveringar."

Har du en bakgrund inom tillverkningsindustrin och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver Arcos Hydraulik AB förstärka sitt team med en erfaren CNC-operatör och vi på Manpower söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som startar med sex månader och troligvis övergår till anställning hos Arcos Hydraulik AB.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör kommer du att arbeta på ett expansivt, innovativt och spännande företag i Borlänge som är verksamt inom tillverkningsindustrin. I rollen som CNC-operatör hos Arcos kommer du framför allt att ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg, köra program på fräsmaskiner och läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt. Utöver det kommer du att utföra enklare programmering, arbeta med CNC-styrda maskiner och se över maskinerna och din arbetsplats dagligen. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.I rollen kommer du bland annat att

* kontrollera och mäta detaljer

* fräsa

* svarva

* underhålla maskiner

* Programmera i Mazatrol

* tillverka metalldetaljer.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med CNC-svarvning, programmering och kontrollmätning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

I övrigt krävs det att du

* har gymnasieexamen

* har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet

* har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

* har erfarenhet av fräsning och svarvning

* B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av att programmera i Mazatrol samt har truck och traverskort.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-45392 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Telefonist via Manpower i Borlänge

Ansök    Mar 21    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som telefonist hos en av våra kunder i Borlänge. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom servicebranschen är det bästa med det här jobbet att få hjälpa människor och arbeta med kundservice. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Om jobbet I uppdraget hos oss på Manpower kommer du att jobba hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med service och kundsa... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som telefonist hos en av våra kunder i Borlänge. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom servicebranschen är det bästa med det här jobbet att få hjälpa människor och arbeta med kundservice. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

I uppdraget hos oss på Manpower kommer du att jobba hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med service och kundsamtal. Mer specifikt innebär det att ta emot inkommande samtal och vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt via telefon. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Det här är ett konsultuppdrag startar omgående och varar sex månade med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med service och kundsamtal. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av servicearbete och att arbeta över telefon. I övrigt söker vi dig som kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Manpower värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på [email protected]. Sök tjänsten redan idag!Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Jobba som Fastighetstekniker via Manpower i Borlänge

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fastighetsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad innebär rollen: Du kommer ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fastighetsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Vad innebär rollen:

Du kommer att arbeta på ett nytänkande, väletablerat och spännande företag i Borlänge som är verksamt inom fastighetsbranschen. I den här rollen kommer du att arbeta med fastighetsskötsel, kundkontakt och fastighetsförvaltning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärenden och sköta den dagliga förvaltningen. Du är den som har teknisk kännedom om fastigheterna och håller löpande dialogen med våra hyresgäster gällande fastighetstekniska frågor. Du ansvarar för att hantera de serviceanmälningar som kommer in och jobbar proaktivt med att hålla dessa på en låg nivå.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med fastighetsskötsel, kundkontakt och fastighetsförvaltning. Du har en fallenhet för att prata och lyssna in olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av servicearbete, fastighetsteknik och fastighetsservice.

Rollen kräver god kunskap i svenska och engelska samt en god teknisk förståelse. Du har B-körkort och är en van datoranvändare.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten redan idag då urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-705549 eller via e-post: [email protected].Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som avancerad Kundservicemedarbetare i Borlänge

Ansök    Mar 16    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Ledigt jobb som avancerad Kundservicemedarbetare i Borlänge Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig Vi på Manpower har just nu en spännande tjänst för dig som vill jobba i Borlänge och är nyfiken på hur det är att arbeta hos ett kommunalt bolag. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte... Visa mer
Ledigt jobb som avancerad Kundservicemedarbetare i Borlänge

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig

Vi på Manpower har just nu en spännande tjänst för dig som vill jobba i Borlänge och är nyfiken på hur det är att arbeta hos ett kommunalt bolag. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du tillsammans med dina kollegor säkerställer att kunden på ett professionellt sätt får hjälp i serviceprocessen hos kunden. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av administration, kundservice och problemlösning. Mer specifikt innebär det att administrera och hantera ärenden du ansvarar för och ge professionell service och support via olika kontaktvägar. Detta kan ske via besök, telefon, webbplats, e-post och sociala medier. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Som Kundservicemedarbetare kommer du även att

* ta emot beställningar

* hjälpa kunder som har problem

* hjälpa kunder att hitta rätt på hemsidan

* ringa upp kunder som hört av sig via hemsidan

* ge service i världsklass.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration, service och problemlösning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och att arbeta med service.Det är även meriterande för tjänsten om du

* har haft yrken med mycket kundkontakt.

* har arbetat med administrativa arbetsuppgifterErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ta nästa steg som svetsare! Ledigt jobb på SAAB Kockums

Ansök    Mar 1    Manpower AB    Svetsare, manuell
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag! Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower ... Visa mer
Är du svetsare som söker nya utmaningar och vill ha den unika möjligheten att arbeta med svetsning av ubåtar hos en av världens främsta aktörer? Perfekt, då är detta din möjlighet! Just nu erbjuder vi på Manpower en betald och individuellt anpassad utbildning för dig som vill kompetensutvecklas som svetsare och jobba hos SAAB Kockums i Karlskrona. Skicka in din ansökan redan idag!

Submarine Academy är en utbildningssatsning där du är anställd av Manpower under utbildningstiden och efter godkänd utbildning erbjuds direktanställning hos SAAB Kockums.

Vad innebär Submarine Academy för mig?

Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett år och är redo att ta steget mot större utmaningar och bli en del av landets främsta svetsare. Genom Submarine Academy hjälper Manpower dig att utveckla dina svetskunskaper för att i slutänden anställas av SAAB Kockums i Karlskrona. Utifrån ett individuellt anpassat utbildningsprogram kommer du att lära dig hur du hanterar och bearbetar olika material utifrån SAABs standard. Utbildningsmodulerna innehåller bland annat TIG, MMA, rörtrådssvets, förvärmning, gasskärning och ritningsläsning och utifrån dina tidigare erfarenheter anpassas varje modul efter dig. Under utbildningen erhåller du lön och vi förväntar oss att du efter godkänd utbildning anställs direkt hos SAAB Kockums.

Vad erbjuder SAAB Kockums efter avslutad utbildning?

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

* En ovärderlig chans att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, arbetstidsförkortning, och friskvårdsbidrag
* Anställning enligt kollektivavtal
* Flyttbidrag om du flyttar till Karlskrona

Vad innebär jobbet som svetsare på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du arbeta i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina nyvunna svetskunskaper levererar du rätt kvalitet. Du kommer att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom TIG, MMA, MAG och robotsvetsning. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen och du fortsätter att utveckla din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Vi söker dig som:

* Har jobbat som svetsare i minst ett år och har erfarenhet av TIG, MMA och MAG svetsning
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Bor i Karlskrona eller vill flytta dit för anställning hos SAAB.

Meriterande är:

* Erfarenhet i gasbränning
* Erfarenhet av svets i tjocka material över 10 mm
* Erfarenhet av förvärmning av material
* Erfarenhet av MIG svetsning
* Heta arbeten
* Erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling
* Erfarenhet av ritningsläsning


Vi söker dig har en fallenhet för att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har helhetsförmågan att se hur dina arbetsuppgifter påverkar dina arbetskamraters arbete och tycker om att jobba i team. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du arbetar noggrant och kvalitetsfokuserat. Finns det ett marint intresse ses det som ett stort plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Bor du inte i Karlskrona men vill veta mer om staden? Då kan SAAB behjälpliga med att hitta boende. Läs gärna mer om den fantastiska staden vid havet på:
https://www.karlskrona.se/kommun-och-politik/det-har-ar-karlskrona/flytta-till-karlskrona/

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om utbildningen och jobbet på SAAB Kockums i Karlskrona? Kontakta Felicia Andersson på telefon 040-660 63 49 eller via epost [email protected]

Sök utbildningen idag! Vi ser fram emot att få in din ansökan. Visa mindre

Ledigt jobb som Administratör i Borlänge

Ansök    Nov 8    Manpower AB    Administrativ assistent
Har du erfarenhet av administrativt arbete och är ute efter en ny utmaning? Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som Administratör hos vår kund inom energibranschen i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ort: Borlänge Start: Omgående Omfattning: Heltid Uppdrag: Konsultuppdrag på sex månader. Om uppdraget som Driftutvecklare Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute h... Visa mer
Har du erfarenhet av administrativt arbete och är ute efter en ny utmaning? Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som Administratör hos vår kund inom energibranschen i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Borlänge
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Uppdrag: Konsultuppdrag på sex månader.

Om uppdraget som Driftutvecklare

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår spännande kund inom energibranschen i Borlänge. Som Administratör ute hos vår kund kommer du att tillhöra Inköpsenheten och hantera allmän administration. Du kommer att vara administrativt stöd för avdelningen se till att den dagliga administrationen löper på smidigt. Jobbet bjuder på varierande arbetsuppgifter och där du främst kommer att arbeta i aktuella system för inköp/upphandlingsprocessen. Vidare kan jobbet även utvecklas till att du kan får hjälpa till och stötta andra avdelningar administrativt eller ha hand om andra i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tidigare har erfarenhet av administrativt arbete och vi ser gärna att man har erfarenhet att jobba med administration av inköp och upphandling. För att trivas i rollen ser vi att du ska gilla att prata med människor och alltid vara serviceinriktad. Som person är du driven, noggrann och ha en förmåga att ta egna initiativ.

I övrigt krävs det att du:

* har tidigare erfarenhet av att arbetat med administration i en liknande tjänst eller motsvarande.
* har goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift.
* Meriterande med administration av inköp/upphandling
* Meriterande med erfarenhet och administrativa uppgifter av LOU och LUF.Hur söker jag tjänsten?Det är enkelt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV på http://manpower.se. Notera att vi tar INTE tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsterna bli tillsatta före sista ansökningsdatum.Har du frågor kring tjänsten?Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svarVid tekniska frågor om din ansökan vänligen kontakta Manpowers Webbsupport på 020-26 51 00Varmt välkommen med din ansökan!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Rekryterare i Borlänge via Manpower

Ansök    Dec 20    Manpower AB    HR-specialist/HR-adviser
Är du en god kommunikatör som älskar att arbeta med människor? Drivs du av att hjälpa företag att utvecklas inom HR-området? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som Rekryterare hos vår kund i Borlänge. Det här är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad går arbetet som konsult ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer a... Visa mer
Är du en god kommunikatör som älskar att arbeta med människor? Drivs du av att hjälpa företag att utvecklas inom HR-området? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som Rekryterare hos vår kund i Borlänge.

Det här är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med rekrytering, intervjuer och kravprofiler. Mer specifikt innebär det att skapa kravprofil tillsammans med rekryterande chefer, skriva attraktiva och effektiva annonser för att attrahera de bäst lämpade kandidaterna och arbeta med referenstagning och andra administrativa arbetsuppgifter som hör till rekryteringsprocessen. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Är det dig vi söker?

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med HR, att arbeta som rekryterare och rekrytering och en utbildningsbakgrund inom HR och personalvetenskap. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Dina kunskaper inom rekrytering, intervjuer och kravprofiler är både djupa och breda. I övrigt är det meriterande om du har universitets- eller högskoleutbildning som personalvetare.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-705549 eller via e-post: [email protected]

Sök tjänsten redan idag då urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

CNC-operatör till Arcos Hydraulik AB i Borlänge

Om Företaget: "Arcos Hydraulik AB är ett expansivt bolag och har verksamhet i Borlänge, Sävsjö, Hällaryd och i finska Nastola. Vår sammanlagda erfarenhet medför att vi kan erbjuda en oslagbar kompetens inom konstruktion och produktion av "skräddarsydda" hydraulcylindrar, hydraulaggregat och special-produkter till våra krävande kunder inom segmenten industri, energi och marint. För att bidra till en mer hållbar och resurssnål värld innefattar vårt helhetst... Visa mer
Om Företaget:

"Arcos Hydraulik AB är ett expansivt bolag och har verksamhet i Borlänge, Sävsjö, Hällaryd och i finska Nastola. Vår sammanlagda erfarenhet medför att vi kan erbjuda en oslagbar kompetens inom konstruktion och produktion av "skräddarsydda" hydraulcylindrar, hydraulaggregat och special-produkter till våra krävande kunder inom segmenten industri, energi och marint. För att bidra till en mer hållbar och resurssnål värld innefattar vårt helhetstänk reservdelar och renoveringar."

Har du en bakgrund inom tillverkningsindustrin och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver Arcos Hydraulik AB förstärka sitt team med erfarna CNC-operatörer, vi på Manpower söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Det här är till att börja med ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Arcos Hydraulik AB. Konsultuppdraget varar i sex månader med stor chans till att få en tillsvidaretjänst hos Arcos Hydraulik AB.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill ingå i Arcos team av CNC-operatörer på deras anläggning i Borlänge. Arcos Hydraulik AB är ett expansivt, innovativt och spännande företag där du tillsammans med dina kollegor kommer att producera komponenter till kundanpassade hydraulikcylindrar. Teamet består idag av ca 17 personer. I rollen kommer du framför allt att köra CNC-maskiner, företrädelsevis Mazak. Utöver det kommer du att utföra enklare programmering i Mazatrol.I rollen kommer du bland annat att

* Kontrollera och mäta detaljer du tillverkat

* Underhålla maskiner och arbetsplatsen

* Programmera i Mazatrol

* Producera komponenter till hydraulcylindrar.

*Lära dig samtliga maskiner i verksamheten

*Personlig utveckling inom bearbetning

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med CNC-svarvning, programmering samt hålla en hög kvalitet. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

I övrigt krävs det att du

* har gymnasieexamen

* har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet

* har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

* har erfarenhet av fräsning och svarvning

* B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av att programmera i Mazatrol samt har truck och traverskort.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-705549 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som områdeschef i Borlänge

Ansök    Sep 15    Manpower AB    Organisationschef
Är du en driven och målinriktad person som skulle vilja jobba som Områdeschef hos en av våra kunder i Borlänge? Som anställd hos oss på Manpower får du både trygghet och variation. Det här jobbet innebär dessutom stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad går arbetet som konsu... Visa mer
Är du en driven och målinriktad person som skulle vilja jobba som Områdeschef hos en av våra kunder i Borlänge? Som anställd hos oss på Manpower får du både trygghet och variation. Det här jobbet innebär dessutom stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med personalansvar, bemanningsplanering och administration. Mer specifikt innebär det att ha daglig kontakt med både kunder och medarbetare via telefon, mail och fysiska möten. Anställningen inleds med en introduktion där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Du kommer bland annat att

* hålla i medarbetarsamtal.

* ansvara för arbetsmiljöfrågor.

* schemaläggning.

* introduktioner.

* kundkontakter.Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är driven, kommunikativ och lyhörd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med människor som behöver olika behov av stöd. För att lyckas med arbetet krävs det att du är självgående i ditt sätt att arbeta. I övrigt behöver du ha ledarerfarenhet för att lyckas i rollen som områdeschef.I övrigt krävs det att du

* har B-körkort.

* har arbetat som arbetsledare eller teamledare.

* har arbetslivserfarenhet inom personalområdet.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström via e-post: [email protected]. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

CE-Chaufför för extrajobb i Hedemora

Ansök    Okt 6    Manpower AB    Tank- och bulkbilsförare
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra lastbil och idag har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vill du jobba extra som lastbilschaufför? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Information om uppdraget: Arbetsuppgifterna består till största delen av att samla in mjölk från Arlas gårdar i regionen. Dina skift startar alltid i Hedemora och de allra flesta resor är till Linköping. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Manpower och v... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra lastbil och idag har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vill du jobba extra som lastbilschaufför? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består till största delen av att samla in mjölk från Arlas gårdar i regionen. Dina skift startar alltid i Hedemora och de allra flesta resor är till Linköping.
Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Manpower och vara uthyrd till vår kund.

Arbetstider kan variera efter kundens behov.

Detta söker vi:

För att lyckas i det här jobbet behöver du vara lösningsfokuserad, engagerad och ha vana av att lotsa med lastbil och släp. Nedan kännetecknar kandidaten:
* Älskar utmaningar och inte vara rädd för att ta i
* Visar engagemang och uthållighet
* Är strukturerad och ordningsam
* Brinner för att kollegor och kunder är nöjda

Krav:
* Kommunicerar väl och är tydlig med svenska i tal och skrift
* C/CE-körkort
* Giltigt YKB
* Student på minst 50% alternativt pensionär eller egenföretagare.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-705549 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Controller till statlig myndighet

Ansök    Okt 5    Manpower AB    Controller
Vi på Manpower söker nu en Controller med inriktning personalekonomi till en myndighet i Borlänge. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid under sex månader med beräknad start 2021-11-01, med chans till förlängning. Låter det intressant? Tveka inte att söka! Huvuduppgiften är att arbeta med ekonomi med inriktning mot personalekonomi. Du kommer att få möjlighet att lära dig specifika delar inom personalekonomi för att sedan kunna vara ett stöd till en kv... Visa mer
Vi på Manpower söker nu en Controller med inriktning personalekonomi till en myndighet i Borlänge. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid under sex månader med beräknad start 2021-11-01, med chans till förlängning. Låter det intressant? Tveka inte att söka!

Huvuduppgiften är att arbeta med ekonomi med inriktning mot personalekonomi. Du kommer att få möjlighet att lära dig specifika delar inom personalekonomi för att sedan kunna vara ett stöd till en kvalificerad controller i arbetet med personalekonomi med enklare controllerarbetsuppgifter kring uppföljning och verksamhetsplanering.

* Uppdraget innebär en hel del avancerade beräkningar och analyser.
* förbereda beslutsunderlag till verksamhetsområdeschef inför rekryteringsbeslut.
* stötta HR-personal med att samla in uppgifter kopplat till bemanningsuppföljning med mera vilket innebär att erbjuden konsult arbetar med begrepp som används inom HR.
* kontroll över och hantera den månatliga insamlingen av rekryteringsbehov,
* vilka ersättnings- och nyrekryteringar som är aktuella, kostnader för dessa samt fördela ut medel till avdelningarna.
* du ska även arbeta med redovisning vad gäller exempelvis uppbokningar och andrakontoavstämningar samt arbeta som stöd till avdelningscontroller i VP och VU.


Kvalifikationer

* högskoleexamen om minst 180 hp (tidigare 120 hp) inom ekonomi, alternativt likvärdig utbildning i kombination med minst 6 månaders erfarenhet av arbete som controller
* mycket goda kunskaper i excel
* erfarenhet av att ha arbetat med personalekonomi.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström via e-post: [email protected] Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Spännande arbete som kundservicemedarbetare i Borlänge

Ansök    Sep 7    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Jeffersson & Wells har just nu en spännande tjänst för dig som vill jobba i Borlänge och är nyfiken på hur det är att arbeta hos ett kommunalt bolag. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult... Visa mer
Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Jeffersson & Wells har just nu en spännande tjänst för dig som vill jobba i Borlänge och är nyfiken på hur det är att arbeta hos ett kommunalt bolag. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Jeffersson & Wells men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!Vad går arbetet som konsult ut på?Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med administration, kundservice och problemlösning. Mer specifikt innebär det att administrera och hantera ärenden du ansvarar för, ta emot inkommande samtal och mejl och ge professionell service och support. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Som Kundservicemedarbetare kommer du även att

* svara i telefon

* ta emot beställningar

* hjälpa kunder som har problem

* svara på mejl

* hjälpa kunder att hitta rätt på hemsidan

* ringa upp kunder som hört av sig via hemsidan

* ge service i världsklass.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration, service och problemlösning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och att arbeta med service.Det är även meriterande för tjänsten om du

* har haft yrken med mycket kundkontakt.

* har arbetat med administrativa arbetsuppgifterErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Jeffersson & Wells

Jefferson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studiernaSök tjänsten i dag!Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Visa mindre

Jobba extra som kontorsreceptionist

Ansök    Sep 2    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Studerar du eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Kontorsreceptionst. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad går arbetet som konsult ut på? D... Visa mer
Studerar du eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Kontorsreceptionst. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med besöksmottagning, intern kontors- och lokalservice och inkommande samtal. Mer specifikt innebär det att välkomna och registrera besökare, förbereda möteslokaler och konferensrum och besvara inkommande samtal samt koppla vidare. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Mer specifikt kommer du att

* hantera post och bud

* utföra enklare administrativa uppgifter

* registrera besökare

* ta hand om den allmänna trivseln på kontoret.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med besöksmottagning, intern kontors- och lokalservice och inkommande samtal. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med service.I övrigt krävs det att du

* har mycket god känsla för service

* är duktig på att kommunicera

* studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som receptionist i Borlänge

Ansök    Aug 30    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en person som gillar ordning och reda såväl på skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som receptionist. Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett branschledande företag som erbjuder bra arbetsmiljö och samarbete över avdelningsgränsern? så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Att ar... Visa mer
Är du en person som gillar ordning och reda såväl på skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som receptionist. Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett branschledande företag som erbjuder bra arbetsmiljö och samarbete över avdelningsgränsern? så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som receptionist

I den här rollen kommer du bland annat att besvara inkommande samtal samt koppla vidare, ta emot kunder, leverantörer och anställda när de anländer till företaget, ha receptionistansvar för gäster via mail och telefon, samt över disk hos vår kund. Du kommer även att välkomna och registrera besökare.Mer detaljerat kommer du att

* ta emot och hantera e-postärenden

* utföra enklare administrativa uppgifter

* se till att receptionen ser representativ ut

* ta hand om den allmänna trivseln på kontoret

* hantera post och bud.

* lokalserviceÄr du rätt person för jobbet?

Vi söker sig som är social, hjälpsam och utåtriktad med ett stort intresse för människor och service. Uppdraget passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kontors- och lokalservice, inkommande samtal och besöksmottagning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med administrativa arbetsuppgifter, är duktig på att integrera med olika människor samt har erfarenhet av kundkontakter.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström via e-post: [email protected]. Sök tjänsten senast den 2021-09-17.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Erfaren kommunikatör till uppdrag inom offentlig verksamhet

Ansök    Aug 10    Manpower AB    Kommunikationsstrateg
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får en trygg anställning med bra villkor samtidigt som du får arbeta hos en stor myndighet. Vi går igenom ansökningarna löpande. välkommen med din ansökan direkt! Det här uppdraget förväntas pågå till sommaren 2022 med möjlighet till förlängning på ett år. Du kommer att arbeta som konsult, ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får en trygg anställning med bra villkor samtidigt som du får arbeta hos en stor myndighet. Vi går igenom ansökningarna löpande. välkommen med din ansökan direkt!

Det här uppdraget förväntas pågå till sommaren 2022 med möjlighet till förlängning på ett år.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Är du rätt för rollen som kommunikatör?

Uppdraget innebär att både internt och externt driva kommunikationen för att skapa förtroende och sprida goda insatser. I rollen som kommunikatör kommer du att analysera, planera, samordna, genomföra och följa upp kommunikation i region Mitt.

Du kommer bland annat:

* Planera, genomföra och utvärdera planerade kommunikationsinsatser.
* Ha dialog med projektledare och andra inom verksamheten i kommunikationsfrågor
* Arbeta med webbsidor
* Ta fram underlag för t ex sponsrade inlägg i digitala kanaler
* Ta fram informationsmaterial i form av exempelvis informationsblad
* Du arbetar självständigt men i samarbete med övriga kommunikatörer på avdelningen.

Krav för tjänsten:
* Högskoleexamen 180 hp inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som kunden bedömer som likvärdig
* minst 3 års yrkeserfarenhet av operativt kommunikationsarbetemed komplexa kommunikativa uppdrag.
* tidigare erfarenheter av att arbeta med webb i din kommunikationsmix
* Erfarenhet av att coacha medarbetare och chefer i kommunikationsfrågor då tjänsten innebär att vara rådgivare inom ämnet.
* erfarenhet av att jobba i publiceringsverktyg för webb, Episerver eller motsvarande.

Som kommunikatör hos vår kund ser vi att du besitter en god kommunikationsförmåga och har möjlighet att anpassa din kommunikation utifrån målgrupp. Du är även driven, ansvarsfull och trivs med att arbeta i team för att nå uppsatta mål.


Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.


Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba inom industrin i Borlänge/Gagnef

Har du erfarenhet av industriarbete och tillverkningsindustrin och är på jakt efter nästa steg i karriären? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen som har kommande behov. Välkommen att skicka in din ansökan! Arbetsuppgifter Som Industriarbetare kommer du att arbeta på ett spännande företag i Borlänge/Gagnef som är verksamt inom industribranschen. I rollen kommer du framför allt att ansvar... Visa mer
Har du erfarenhet av industriarbete och tillverkningsindustrin och är på jakt efter nästa steg i karriären? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen som har kommande behov. Välkommen att skicka in din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Industriarbetare kommer du att arbeta på ett spännande företag i Borlänge/Gagnef som är verksamt inom industribranschen. I rollen kommer du framför allt att ansvara för delar av produktionsflöden och tillverkning. Utöver det kommer du att övervaka och hantera olika maskiner i produktionen. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Är du rätt för rollen som Industriarbetare?

Vi söker dig som har erfarenhet av industriarbete och som har intresse för maskinhantering och tillverkning. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Det är också viktigt att du är flexibel och kan arbeta olika arbetstider och skift.

Vi söker dig som

* Har erfarenhet från industrin sedan tidigare
* Har truck- och traverskort
* Kan arbeta skift
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till bil

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson via epost [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som kontorsvärd i Borlänge

Ansök    Aug 26    Manpower AB    Kontorsvaktmästare
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett branschledande företag som erbjuder en bra arbetsmiljö och som präglas av bra samarbete över avdelningsgränserna? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb? Vår kund i Borlänge satsar för fullt och söker nu en social och hjälpsam person som vill jobba som kundvärd. Låter det som helt rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan! Du kommer att arbeta som konsul... Visa mer
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett branschledande företag som erbjuder en bra arbetsmiljö och som präglas av bra samarbete över avdelningsgränserna? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb? Vår kund i Borlänge satsar för fullt och söker nu en social och hjälpsam person som vill jobba som kundvärd. Låter det som helt rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad gör man som kundvärd?
I rollen kommer du främst att arbeta med kontorsunderhåll på arbetsplatsen till exempel postutdelning, flytt, möblering och truckkörning. Du kommer att ingå i serviceavdelningen, där det i dagsläget arbetar cirka 10 personer.
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet som kundvärd.

Du kommer arbeta dagtid.

Du kommer till exempel att:
* dela ut post
* flytta kontorsmaterial och möbler
* utföra enklare vaktmästeri arbete
* köra truck
* assistera på olika avdelningar i samband med arbetstoppar
* underhålla personalutrymmen på kontoret

Vem är det vi söker?
Vi söker en social, hjälpsam och utåtriktad person som har ett stort intresse för kundvård och människor. Vidare är du effektiv, flexibel och noggrann när du jobbar och att du motiveras av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter. Det är meriterande, men inget krav, om du har truckkort B2 och har arbetat inom service och kundvård tidigare.

Vi söker dig som:
* uppskattar att få jobba med service
* har ett sinne för ordning och reda
* har B-körkort
* är duktig på att interagera med olika sorters människor
* meriterande med truckkort B2

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Områdeschefer till Borlänge, med start omgående

Ansök    Jun 10    Manpower AB    Uthyrningschef
Vi på Manpower söker just nu två områdeschefer till vår kund i Borlänge. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå i 2-3 månader, med chans till förlängning. Låter denna utmaning något för dig? Tveka inte att ansök redan idag! Om tjänsten Som områdeschef ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetar... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu två områdeschefer till vår kund i Borlänge. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå i 2-3 månader, med chans till förlängning. Låter denna utmaning något för dig? Tveka inte att ansök redan idag!

Om tjänsten

Som områdeschef ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför företaget vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.

Vi söker dig som har:

* Ledarskapserfarenhet med personalansvar, helst inom städbranschen
* Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
* Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
* Meriterande med branschutbildning SRY, Insta 800 eller motsvarande utbildning inom lokalvård
* Lägst gymnasial utbildning samt innehar B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag.

Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Daniel Karlsson Axelsson via e-post: [email protected].

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som kundservicemedarbetare till kund i Borlänge

Ansök    Jun 24    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete hos en trygg och trevlig kund, med många möjligheter till utveckling - Välkommen som konsult hos oss på Manpower! Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig i ca 6 månader, med chans till förlängning. Till vår kunds marknadsavdelning och kundservice-enhet söker vi nu en handläggare till frontoffice. Som handläggare i frontoffice arbetar du ett i team som har uppdraget att ta emot och hantera de fråg... Visa mer
Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete hos en trygg och trevlig kund, med många möjligheter till utveckling - Välkommen som konsult hos oss på Manpower!

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig i ca 6 månader, med chans till förlängning.

Till vår kunds marknadsavdelning och kundservice-enhet söker vi nu en handläggare till frontoffice.

Som handläggare i frontoffice arbetar du ett i team som har uppdraget att ta emot och hantera de frågor som kunder och andra intressenter ställer till oss genom våra primära kontaktvägar, i huvudsak telefon, webbplats, mejl och sociala medier. Det innebär till exempel att du hanterar felanmälningar och flyttanmälningar, informerar om driftstörningar och svarar på frågor om fakturor.

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet gärna från kundservice. Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem, affärssystem och eller kommunalteknisk verksamhet är meriterande.

Du är serviceinriktad, initiativrik och har en väl utvecklad förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Som handläggare har du dagliga interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Du är en van användare av olika IT-system samt är van att kommunicera via telefon och digitala kanaler som chat, mejl och facebook. Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt på engelska i talsituationer.

Då arbetsbelastningen på funktionen kan vara hög är det viktigt att du har en positiv inställning, trivs att arbeta i ett högt tempo och ger ett gott kundbemötande även i stressiga situationer.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Daniel Karlsson Axelsson via e-post: [email protected].

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

ADMINISTRATÖR TILL MYNIDGHET I STOCKHOLM -DISTANSARBETE

Just nu har Manpower en ledig tjänst som administratör till en Myndighet i Stockholm! Har du minst 1 års erfarenhet av administrativa uppgifter, erfarenhet av diarieföring och har tidigare arbetat på en myndighet? -Toppen, då kan det vara just dig vi söker! Uppdraget startar den 26 juli och förväntas pågå till 31 december 2021. Arbetet sker på distans. Välkommen med din ansökan redan idag! Myndigheten handlägger ansökningar om ekonomiskt stöd och utbetaln... Visa mer
Just nu har Manpower en ledig tjänst som administratör till en Myndighet i Stockholm! Har du minst 1 års erfarenhet av administrativa uppgifter, erfarenhet av diarieföring och har tidigare arbetat på en myndighet? -Toppen, då kan det vara just dig vi söker! Uppdraget startar den 26 juli och förväntas pågå till 31 december 2021. Arbetet sker på distans. Välkommen med din ansökan redan idag!

Myndigheten handlägger ansökningar om ekonomiskt stöd och utbetalningar av ekonomiskt stöd till företag. Då stödet kan omfatta stora belopp finns ett tydligt behov av att allmänheten och ges möjlighet till insyn i arbetet. Vi söker dig som vill vara med och göra en viktig samhällsinsats för företag i Sverige.

I denna roll som administratör kommer du att tillhöra Myndighetens kontor i Stockholm. Arbetet kommer till största del att ske på distans. Eftersom arbetet till största del sker på distans är din placering av mindre vikt. Vid uppstart av uppdraget kommer datorn att behövas hämtas ut hos Myndighetens kontor i Stockholm, Malmö eller Östersund, därefter kan det förekomma tillfällen då du behöver vara på plats på myndighetens kontor men normalläget är distansarbete. Tjänsten startar den 26 juli 2021.

Arbetsuppgifterna består främst i att:

* Handlägga ansökningar om och utbetalningar för ekonomiskt stöd till företag
* Handlägga utlämnanden
* Diarieföring av handlingar i ärenden
* Planera och samordna
* Göra enklare beräkningar sammanställningar och diagram
* Arbeta utifrån fastlagda rutiner
* Sköta administrativa rutiner
* Hantera många kontakter med anställda och allmänhetFör att vara kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla samtliga krav:

* gymnasium eller likvärdig utbildning
Vänligen bifoga studieintyg i din ansökan
* kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* kunna kommunicera obehindrat på svenska, så väl i tål som skrift.
* ha minst ett 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete som administratör
Vänligen säkerställ att det tydligt framgår i ditt CV med månad och år samt om tjänstgöringsgrad, observera att praktik inte räknas
* ha arbetserfarenhet av diarieföring
Vänligen säkerställ att det tydligt framgår i ditt CV
* Erfarenhet av administrativa eller handläggande arbetsuppgifter från ett eller flera uppdrag åt Statlig Myndighet
Vänligen säkerställ att det tydligt framgår i ditt CV
* vara självgående, självständig och serviceinriktad
* vara noggrann och strukturerad
* vara van att arbeta med monotona arbetsuppgifter
* vara flexibel och utföra arbetet i de uppgifter där behovet uppstår
* vara bekväm med att jobba på distans
* kunna utföra arbetsuppgifter utifrån uppsatta riktlinjer

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på ansök och skapar en profil hos Manpower. I din ansökan bifogar du CV i Word-format, studieintyg, och eventuellt ett personligt brev.

Ha gärna referenser förberedda och klara då rekryteringsprocessen förväntas vara snabb.

Du kan alltid komplettera din ansökan i efterhand.

Säkerställ att det i din ansökan tydligt framgår hur du uppfyller kraven för tjänsten.

Vi arbetar med löpande urval så vänta med att skicka in din ansökan, ansök redan idag!

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Sommarjobba på halvtid som receptionist hos vår kund i Borlänge

Ansök    Maj 18    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Just nu söker vi två serviceinriktade receptionister som har stort intresse för att skapa trevliga möten och upplevelser för besökare hos vår kund. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta hos vår uppdragsgivare. Sök redan idag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Att jobba som Receptionis... Visa mer
Just nu söker vi två serviceinriktade receptionister som har stort intresse för att skapa trevliga möten och upplevelser för besökare hos vår kund. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta hos vår uppdragsgivare. Sök redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Att jobba som Receptionist åt vår kund:

Du kommer att arbeta hos vår kund. Arbetet som receptionist innebär att du som första ansikte utåt kommer att möta besökare och på ett professionellt och serviceinriktat sätt hjälpa dem. Arbetsuppgifterna innefattar bemanning av reception, ta emot besökare och vara behjälplig vid frågor och önskemål från såväl anställda som besökare. Uppdraget är en deltidstjänst på 50% och pågår mellan v.28-v.32.Vem söker vi?

I rollen som receptionist söker vi framför allt dig som är serviceinriktad och utåtriktad och har ett intresse för att skapa trevliga möten för besökare. Som person är du uppmärksam, positiv och har ett trevligt utåtriktat bemötande.Vi söker dig som:

* Har gymnasiekompetens eller motsvarande
* Är positiv, ordningsam och har ett trevligt och utåtriktat bemötande
* Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
* Har datorvana med grundläggande kunskaper i OfficepaketetVi ser det som meriterande om du:

* Erfarenhet av receptionsarbete, arbete med direkt kundkontakt eller annat serviceyrkeErbjudande:

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jacob Dakkour på e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ett långsiktigt uppdrag som leveransplanerare i Borlänge

Ansök    Apr 23    Manpower AB    Transportadministratör
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer o... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Att jobba som leveransplanerare för Manpower

Den här tjänsten innebär att du delvis kommer att arbeta ute hos vår kund som är verksam inom industribranschen. I rollen kommer du bland annat att ansvara för planering och styrning av material, produktion och leveranser, besvara mejl och telefonsamtal från kunder, planera och koordinera och boka returmaterial till leverantörer.Mer detaljerat kommer du att

* administrera beställningar

* planera transporter

* ta emot bokningsuppdrag och bekräfta till kund

* registrera sändningar i företagets affärssystem

* rapportera avvikelser.Är du rätt person för jobbet

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med logistik, leveranskoordinering och orderadministration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik och service.Vi söker dig som

* kan starta omgående, i början på maj* har fullständig gymnasieutbildning

* kan kommunicera obehindrat på engelska

* behärskar svenska i både tal och skrift

* har god datorvana.Det är även meriterande för tjänsten om du

* har viss branscherfarenhet

* har erfarenhet av orderhantering.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jacob Dakkour på [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker en erfaren lackerare till vår kund i Borlänge

Ansök    Maj 20    Manpower AB    Lackerare
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fordonsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad innebär det att jobba som billackerare? Rollen som k... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fordonsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär det att jobba som billackerare?Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt första uppdrag kommer du att arbeta med lackering. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!KvalifikationerFör att söka den här tjänsten bör du ha goda kunskaper inom fordonslackering. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete som fordonsbranschen. Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra.Vi söker dig som* har B-körkort

* har relevant yrkeserfarenhet från fordonsbranschen

* behärskar det svenska språket i tal och skrift

* har förmågan att kunna se möjligheter i det mesta

* har minst ett års erfarenhet inom fordonslackering.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jacob Dakkour på e-post: [email protected]Sök tjänsten omgående!Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Erfaren administratör till statlig myndighet i Borlänge

Ansök    Apr 15    Manpower AB    Administrativ assistent
Vi söker dig som kan starta omgående! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag omgående hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får en trygg anställning med bra villkor samtidigt som du får arbeta hos en väl fungerande myndighet. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsul... Visa mer
Vi söker dig som kan starta omgående!

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag omgående hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får en trygg anställning med bra villkor samtidigt som du får arbeta hos en väl fungerande myndighet. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med kontorsservice och administration. Mer specifikt innebär det att ansvara för avdelningens administrativa arbete och ge administrativt stöd till chefer och andra medarbetare. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Krav på dig som söker

Till den här rollen söker vi dig som har en utbildning inom gymnasium eller likvärdig utbildning samt tidigare erfarenhet av att arbeta som administratör och att arbeta i Office-paketet. Vi tar för givet att du besitter goda kunskaper inom kontorsservice och administration från såväl din utbildning som din arbetslivserfarenhet.Vi söker dig som

* har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som administratör

* har gymnasial utbildning

* talar och skriver svenska och engelska obehindrat

* har god datorvana

* har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker en HR-koordinator till vår kund i Borlänge

Ansök    Apr 23    Manpower AB    HR-specialist/HR-adviser
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som HR-koordinator hos en av våra kunder i Borlänge. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom industribranschen är det bästa med det här jobbet att arbetet i sig gör stor skillnad för många människor. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar som uthyrd konsult h... Visa mer
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som HR-koordinator hos en av våra kunder i Borlänge. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom industribranschen är det bästa med det här jobbet att arbetet i sig gör stor skillnad för många människor. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad innebär det att jobba som HR-koordinator?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig. Du kommer att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att variera. På ett övergripande plan kommer du att koordinera och matcha företagets vakanser med interna resurser utifrån krav- och kompetensprofil, vara kontaktperson gentemot externa aktörer samt planera, genomföra, utvärdera och följa upp digitala intervjuer.

Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara HR-koordinator att arbetet i sig gör stor skillnad för många människor.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med samordning, rekrytering och coachning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med HR och rekrytering.Vi söker dig som har:

* minst 5 års erfarenhet inom HR/rekrytering/jobbmatchning
* Goda kunskaper inom coaching/coachande förhållningssätt
* Erfarenhet av arbete med koordinering mellan interna avdelningar och resurser och externa aktörer
* Erfarenhet av digitala intervjuprocesser
* God kännedom om den lokala arbetsmarknaden i Dalarna
* Mycket goda kunskaper i tal och i skrift i svenska och engelska
* God datorkunskapSök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Jefferson WellsJefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher. Visa mindre

Sommarjobb som CE chaufför hos vår kund i Borlänge

Ansök    Mar 24    Manpower AB    Distributionsförare
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i transportbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att arbeta som konsult I den här rollen kommer du att arbeta... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i transportbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med lastbilskörning och godslastning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att lassa gods som ska skickas till kunder och köra leveranser runt om i Dalarna. Du kommer att arbeta på ett framgångsrikt och svenskt företag i Borlänge som är verksamt inom transportbranschen och uppdraget kommer att vara från April/maj till slutet på augusti.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med lastbilskörning och godslastning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av lastbilskörning.

Vi söker dig som:

* har CE-kort
* har ADR och YKB
* är van att ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbeteErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba som kundtjänstmedarbetare i Borlänge

Ansök    Dec 3    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som kundtjänstmedarbetare på ett marknadsledande och expansivt företag? Här är en möjlighet att göra det! Vi på Manpower söker just nu en lösningsfokuserad och professionell person till ett spännande uppdrag som kundtjänstmedarbetare. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! I rollen kommer du framför allt att besvara frågor i chatten, ge professionell service och support och ta emot inkommande samtal och mej... Visa mer
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som kundtjänstmedarbetare på ett marknadsledande och expansivt företag? Här är en möjlighet att göra det! Vi på Manpower söker just nu en lösningsfokuserad och professionell person till ett spännande uppdrag som kundtjänstmedarbetare. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

I rollen kommer du framför allt att besvara frågor i chatten, ge professionell service och support och ta emot inkommande samtal och mejl. Utöver det kommer du att administrera och hantera ärenden du ansvarar för. Du kommer att arbeta i fräscha och nyrenoverade lokaler i centrala Borlänge.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att jobba varierande arbetstider och även helger ingår. Start för uppdraget är den 4e januari.

Vem söker vi?

Till rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och utåtriktad person som motiveras av att få jobba med människor. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med service så som butiksarbete, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är serviceinriktad och professionell i din yrkesroll.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har haft yrken med mycket kundkontakt
* har god datavana

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Jobba som kundtjänstmedarbetare i Borlänge

Ansök    Jan 8    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som kundtjänstmedarbetare på ett marknadsledande och expansivt företag? Här är en möjlighet att göra det! Vi på Manpower söker just nu en lösningsfokuserad och professionell person till ett spännande uppdrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Att jobba som kundtjänstmedarbetare för Manpower I rollen kommer du framför allt att ge professionell service och support och ta emot frågor över telefon. Utöver... Visa mer
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som kundtjänstmedarbetare på ett marknadsledande och expansivt företag? Här är en möjlighet att göra det! Vi på Manpower söker just nu en lösningsfokuserad och professionell person till ett spännande uppdrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Att jobba som kundtjänstmedarbetare för Manpower

I rollen kommer du framför allt att ge professionell service och support och ta emot frågor över telefon. Utöver det kommer du att administrera och hantera ärenden du ansvarar för. Du kommer att arbeta i fräscha och nyrenoverade lokaler i centrala Borlänge.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att jobba varierande tider och även helger ingår. Start för uppdraget är den 1a februari.

Vem söker vi?

Till rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och utåtriktad person som motiveras av att få jobba med människor. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med service så som butiksarbete, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är serviceinriktad och professionell i din yrkesroll.

Det är även meriterande för tjänsten om du:

* har haft yrken med mycket kundkontakt
* har god datavana

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Erfaren kommunikatör till myndighet i Borlänge

Ansök    Mar 4    Manpower AB    Informatör/Kommunikatör
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får en trygg anställning med bra villkor samtidigt som du får arbeta hos en stor myndighet. Vi går igenom ansökningarna löpande. välkommen med din ansökan direkt! Det här uppdraget förväntas pågå i ett år med möjlighet till förlängning på ett år. Du kommer att arbeta som konsult, vilket inne... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får en trygg anställning med bra villkor samtidigt som du får arbeta hos en stor myndighet. Vi går igenom ansökningarna löpande. välkommen med din ansökan direkt!

Det här uppdraget förväntas pågå i ett år med möjlighet till förlängning på ett år.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med marknadsföring, administration och kommunikation. Mer specifikt innebär det kommunikatörsarbete med inriktning på webb inom områden som webbstruktur, webbpublicering, text- och budskapsformulering och webbutveckling och tillgänglighetsanpassning.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Är du rätt för rollen som kommunikatör?

Vi söker dig med en fallenhet för marknadsföring, administration och kommunikation och som har utbildning inom aktuellt område. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.Vi söker dig som har:

* Minst två års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
* Minst två års erfarenhet av arbete med webbpublicering i verktyg Episerver och Sharepoint
* Goda kunskaper om digital kommunikation och sociala medier
* Goda kunskaper i MS Office
* Goda kunskaper i att formulera budskap och texter utifrån målgruppernas behov

Det är meriterande om du har:

* Minst ett års erfarenhet av arbete som webbkommunikatör inom offentlig sektorErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker en VD-assistent för ett långsiktigt uppdrag

Ansök    Nov 19    Manpower AB    VD-sekreterare
Är du en självgående, ansvarsfull och noggrann person som drivs av att ha olika arbetsuppgifter och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som VD-assistent via Manpower något för dig! Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader och där tanken är ... Visa mer
Är du en självgående, ansvarsfull och noggrann person som drivs av att ha olika arbetsuppgifter och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som VD-assistent via Manpower något för dig!

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader och där tanken är att tjänsten sen ska övergå till en anställning via kunden. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig. Du kommer att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att variera. På ett övergripande plan kommer du att assistera VD:n och andra chefer i ledningsgruppen i det dagliga arbetet, koordinera och boka in möten samt föra protokoll vid ledningsgruppsmöten. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av att få jobba både med människor och administration.Mer detaljerat kommer du att

* ansvara för kalenderbokningar, resor och att samordna möten

* sammanställa beslut

* uppdatera dokumentation

* föra protokoll och ansvara för renskrivning och distribuering

* hantera inkommande samtal och mejlbevakning,

* avstämningar tillsammans med VD och ledningsgruppen.Den vi söker

Det här jobbet passar dig som är självgående, ansvarsfull och noggrann i din yrkesroll. Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete och det är meriterande om du har arbetat inom offentlig förvaltning. Vi tar för givet att du är en kommunikativ och organiserad person som är mån om att göra ett bra jobb.Vi söker dig som

* har gymnasial utbildning

* har minst två års erfarenhet från liknande arbete

* är flytande i svenska i både tal och skrift

* har goda färdigheter i kommunikation och nätverkande

* har goda kunskaper i Microsoft Office.Vi ser det som meriterande om du

* har en eftergymnasial utbildning

* har viss branscherfarenhet

* har erfarenhet från offentlig verksamhetErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker kundtjänstmedarbetare för omgående start

Ansök    Nov 11    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Något som utmärker oss på Manpower är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa, samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vi anordnar ofta roliga aktiviteter och umgås gärna även utanför jobbets lokaler. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower... Visa mer
Något som utmärker oss på Manpower är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa, samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vi anordnar ofta roliga aktiviteter och umgås gärna även utanför jobbets lokaler. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!Arbetsuppgifter

Som Kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta på ett stort, marknadsledande och expansivt företag i Borlänge som är verksamt inom informations- och kommunikationsbranschen. I rollen kommer du framför allt att besvara frågor i chatten, ge professionell service och support och ta emot inkommande samtal och mejl. Utöver det kommer du att administrera och hantera enklare ärenden du ansvarar för. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Arbetet sker på oregelbundna tider.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kommunikation, kundsamtal och administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med service. Du ska gilla att arbeta olika tider över dygnet.Det är även meriterande för tjänsten om du

* har haft yrken med mycket kundkontakt

* van att arbeta med datorerErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker kundservicemedarbetare till vår kund i Borlänge

Ansök    Sep 30    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Manpower har just nu en spännande tjänst för dig som vill jobba i Borlänge och är nyfiken på hur det är att arbeta hos ett kommunalt bolag. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan! Vi tillsätter tjänsten löpande. Du kommer... Visa mer
Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Manpower har just nu en spännande tjänst för dig som vill jobba i Borlänge och är nyfiken på hur det är att arbeta hos ett kommunalt bolag. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person.

Vänta inte med din ansökan! Vi tillsätter tjänsten löpande.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Uppdraget är till en början 6 månader med stor möjlighet till förlängning som kan utmynna i en anställning direkt hos kund.Vad går arbetet som Kundservicemedarbetare ut på?

Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med administration, kundservice och problemlösning. Mer specifikt innebär det att administrera och hantera ärenden du ansvarar för, ta emot inkommande samtal och mejl och ge professionell service och support. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Som Kundservicemedarbetare kommer du även att:

* svara i telefon

* ta emot beställningar och ärenden

* hjälpa kunder som har frågor om verksamheten

* svara på mejl

* ringa upp kunder som hört av sig via hemsidan

* ge service i världsklass.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration, service och problemlösning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och att arbeta med service.Det är även meriterande för tjänsten om du

* har haft yrken med mycket kundkontakt.

* har arbetat med administrativa arbetsuppgifterErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker en fastighetstekniker till vår kund med start snarast

Är du hjälpsam och initiativtagande, och gillar att arbeta med service och drift? Vår kund söker nu en Fastighetstekniker med placeringsort Falun eller Borlänge med start så snart som möjligt. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan i dag! Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare med chans till fortstättning via vår kund. Vad kommer du att göra som fastighetstekniker? Du kommer främst att vara vår kunds representant ute ho... Visa mer
Är du hjälpsam och initiativtagande, och gillar att arbeta med service och drift? Vår kund söker nu en Fastighetstekniker med placeringsort Falun eller Borlänge med start så snart som möjligt. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan i dag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare med chans till fortstättning via vår kund.

Vad kommer du att göra som fastighetstekniker?

Du kommer främst att vara vår kunds representant ute hos deras hyresgäster och arbeta proaktivt för att överträffa deras förväntningar. Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo där du jobbar självgående, men med stöttning av hjälpsamma och kompetenta kollegor.

Uppdraget inleds med en introduktion, där du går bredvid en kollega ett par veckor för att senare bli självgående.

Du kommer bland annat att:

* ha kontakt med kunder och vara ansiktet utåt för vår kund mot kunderna
* hantera och uppfölja serviceanmälan
* sköta inre och yttre fastighetsservice
* rondera fastigheterna

Den vi söker

För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är det viktigt att du är mål- och kvalitetsmedveten. Du har bra servicekänsla och gillar när du ställs inför tekniska problem som måste lösas. Körkort och god datorvana är ett krav. Utöver det skall du ha någon form av teknisk utbildning eller fastighetsbakgrund/utbildning samt minst 1 års erfarenhet av fastighetsservice. Det meriterande om du har en bakgrund från värme/vent/vvs/el.

Eftersom du kommer vara ansiktet utåt för vår kund, krävs det även att du är lyhörd för deras hyresgäster och är duktig på att skapa goda relationer. Du är lösningsorienterad och driven och vill bidra till gruppens trivsel och utveckling för att nå kundens uppsatta mål.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi kan komma att tillsätta uppdraget redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Teamchef hos vår kund i Borlänge!

Ansök    Dec 3    Manpower AB    Transportledare
Vi på Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag och vi söker just nu en ansvarsfull person till rollen som Teamchef för att genomföra uppdrag hos vår kund i transportbranschen. Känner du att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Teamchef redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca ett år. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad innebär det att jobba som kon... Visa mer
Vi på Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag och vi söker just nu en ansvarsfull person till rollen som Teamchef för att genomföra uppdrag hos vår kund i transportbranschen. Känner du att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Teamchef redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca ett år. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig. Du kommer att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att variera. På ett övergripande plan kommer du att ansvara för att planera och utveckla arbetet på avdelningen, ansvara för personalplanering och -utveckling samt ansvara för coachning av medarbetarna i det dagliga arbetet. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och mötet med olika typer av människor.

Till exempel kommer du att
* arbeta med personalfrågor
* följa upp och motivera personalen
* introducera nyanställda
* coacha medarbetarna i det dagliga arbetet
* konflikthantering i gruppen

Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, driven och ansvarsfull. För att lyckas med arbetet krävs det att du är ansvarsfull i ditt sätt att jobba. I övrigt bör du ha en utbildning eller erfarenhet inom ledarskap samt erfarenhet av bemanningsplanering, konflikthantering och personalansvar.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. ÂOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker en administrativ assistent till myndighet i Borlänge

Ansök    Dec 18    Manpower AB    Administrativ assistent
Är du en strukturerad, serviceinriktad och effektiv person som drivs av att få jobba med människor och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Assistent via Manpower något för dig! Det här är ett konsultuppdrag som varar ett år. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgiv... Visa mer
Är du en strukturerad, serviceinriktad och effektiv person som drivs av att få jobba med människor och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Assistent via Manpower något för dig!

Det här är ett konsultuppdrag som varar ett år. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt första uppdrag kommer du att assistera chefer och andra medarbetare i det dagliga arbetet, stödja enheten i frågor kopplade till administration och koordinera och boka in möten. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!Mer specifikt kommer du att

* uppdatera dokumentation

* kommunicera ut information till organisationen

* samordna möten

* granska underlag.Den vi sökerDet här jobbet passar dig som är strukturerad, serviceinriktad och effektiv i din yrkesroll. Du ska ha minst tre års erfarenhet av administrativt arbete och att arbeta med assistans och det är meriterande om du har arbetat inom offentlig förvaltning. Vi tar för givet att du är en kommunikativ och driven person som är mån om att göra ett bra jobb.Vi söker dig som

* har minst tre års arbetslivserfarenhet som assistent

* har gymnasial utbildning

* är flytande i svenska i både tal och skrift

* har god datorvana

* har goda kunskaper i Microsoft Office.ErbjudandeVi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kontorsassistent på 75% till uppdrag i Borlänge

Ansök    Okt 2    Manpower AB    Administrativ assistent
Gillar du att vara ''spindeln i nätet''? Vår kund i Borlänge söker nu en kontorsassistent på 75% som gillar att stötta verksamheten administrativt och genom god service skapa ett trivsamt kontorsklimat. Låter det intressant? Läs annonsen nedan och sök redan idag! Vi söker dig som är en serviceinriktad, social och driven person som älskar att ha många bollar i luften. Du ska inte vara rädd att ta för dig. I denna tjänst kommer du arbeta med många blandade ... Visa mer
Gillar du att vara ''spindeln i nätet''? Vår kund i Borlänge söker nu en kontorsassistent på 75% som gillar att stötta verksamheten administrativt och genom god service skapa ett trivsamt kontorsklimat. Låter det intressant? Läs annonsen nedan och sök redan idag!

Vi söker dig som är en serviceinriktad, social och driven person som älskar att ha många bollar i luften. Du ska inte vara rädd att ta för dig. I denna tjänst kommer du arbeta med många blandade arbetsuppgifter, så det gäller att du är prestigelös och har alltid ett leende på läpparna.

Du kommer arbeta administrativt med allt från dokumenthantering till att scanna leverantörsfakturor, boka resor till våra medarbetare och övriga kontorsadministrativa sysslor. Det kommer även vara aktuellt med leverantörskontra.

Andra exempel på arbetsuppgifter:

* Inköp av kontorsmaterial och annat för att hålla kontoret trivsamt.
* Ansvara för att personalutrymmena håls efter.
* Posthantering
* Vara delaktig i planeringen av events och möten.
* Hämta och lämna kunder och medarbetare vid flyg/tåget/hotellet.

Vad krävs för tjänsten?

Du beskriver dig själv som spindeln i nätet, du är duktig på att koordinera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och bra service är för dig en självklarhet. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och strävar alltid efter att lämna inifrån dig ett bra resultat, oavsett arbetsuppgift.

* Gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Erfarenhet av resehantering och evenemang
* Goda kunskaper i Excel
* Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande med ytterligare språk.
* -B-körkort.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Visa mindre

Ledigt jobb som kundvärd på 75% med start november

Ansök    Okt 2    Manpower AB    Kontorsvaktmästare
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett branschledande företag som erbjuder en bra arbetsmiljö och som präglas av bra samarbete över avdelningsgränserna? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb? Vår kund i Borlänge satsar för fullt och söker nu en social och hjälpsam person som vill jobba som kundvärd. Tveka inte att skicka in din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av os... Visa mer
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett branschledande företag som erbjuder en bra arbetsmiljö och som präglas av bra samarbete över avdelningsgränserna? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb? Vår kund i Borlänge satsar för fullt och söker nu en social och hjälpsam person som vill jobba som kundvärd. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad gör man som kundvärd?

I rollen kommer du främst att arbeta med kontorsunderhåll på arbetsplatsen till exempel postutdelning, flytt, möblering och truckkörning . Du kommer att ingå i serviceavdelningen, där det i dagsläget arbetar cirka 10 personer.Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet som kundvärd. Du kommer arbeta deltid på 75%, arbetstiden förläggs mellan 07.00-15.15.

Du kommer till exempel att:

* dela ut post
* flytta kontorsmaterial och möbler
* utföra enklare vaktmästeri arbete
* köra truck
* assistera på olika avdelningar i samband med arbetstoppar
* underhålla personalutrymmen på kontoret

Vem är det vi söker?Vi söker en social, hjälpsam och utåtriktad person som har ett stort intresse för kundvård och människor. Vidare är du effektiv, flexibel och noggrann när du jobbar och att du motiveras av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter. Det är meriterande, men inget krav, om du har truckkort B2 och har arbetat inom service och kundvård tidigare.

Vi söker dig som:* uppskattar att få jobba med service
* har ett sinne för ordning och reda
* har B-körkort
* är duktig på att interagera med olika sorters människor
* meriterande med truckkort B2

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som Ekonomiassistent hos vår kund i Borlänge

Ansök    Nov 12    Manpower AB    Ekonomiassistent
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration till jobb inom ekonomiavdelningen hos vår uppdragsgivare i Borlänge. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med engagerade och erfarna kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och administration till jobb inom ekonomiavdelningen hos vår uppdragsgivare i Borlänge. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med engagerade och erfarna kollegor! Låter det kul? Det är det! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i ca sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som ekonomiassistent kommer du i första hand att arbeta med ekonomiavdelningens interna administration och arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Du arbetar i ett team om tre personer som har roligt tillsammans på jobbet. Du arbetar 09.00-15.30.

Du kommer bland annat att:

* skapa och skicka fakturor
* arbeta med kund- och leverantörsreskontra
* ansvara för löpande administration inom avdelningen

Den vi söker

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är ansvarsfull, driven och noggrann i ditt arbetssätt. Du är lyhörd för dina kollegors önskemål när de vill ha hjälp med administrativ service. Tidigare erfarenhet av administration är ett plus men inget krav. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som:

* är van att arbeta i affärssystemet SAP
* har god datorvana
* behärskar grunderna i Office-paketet
* har erfarenhet av arbete med fakturering

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som konferensvärd hos vår kund i Borlänge

Ansök    Jul 15    Manpower AB    Kontorsreceptionist
Är du en driven och flexibel person med intresse för kundvård och service? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Drivs du av att få arbeta med människor och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Ta chansen att jobba som konferensvärd hos vår kund i Borlänge! Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare Hur ser en arb... Visa mer
Är du en driven och flexibel person med intresse för kundvård och service? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Drivs du av att få arbeta med människor och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Ta chansen att jobba som konferensvärd hos vår kund i Borlänge!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare

Hur ser en arbetsdag ut?

Som konferensvärd är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder och leverantörer till vår uppdragsgivare. I rollen ingår även lokalvård. Här arbetar du varierande arbetstid, öppettider: 06-18

Du kommer till exempel att:

* välkomna och registrera besökare
* boka konferensrum
* städa använda övernattningsrum och konferensrum
* servera kaffe och kaka samt lunch i samband med möten
* se till att konferensrummen är i ordning innan de utnyttjas

Den vi söker

Vi söker dig som är positiv, hjälpsam och driven. Du är en utåtriktad person som brinner för kundvård och service. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Vidare tror vi att du är flexibel och grundlig i din yrkesroll och att du motiveras av att få arbeta med människor och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:

* har känsla för service
* kan arbeta oregelbundna tider
* är noggrann med att hålla tider
* har grundläggande datakunskap
* är duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift
* Körkort och tillgång till egen bil

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Långsiktigt uppdrag hos vår uppdragsgivare i Borlänge

Ansök    Jul 23    Manpower AB    Kontorsbiträde
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor till jobb inom serviceavdelningen hos vår uppdragsgivare i Borlänge. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med drivna och erfarna kollegor! Låter det kul? Det är det! Vänta inte med att skicka in din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med chans till förlängning . Du kommer att vara anställd... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor till jobb inom serviceavdelningen hos vår uppdragsgivare i Borlänge. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med drivna och erfarna kollegor! Låter det kul? Det är det! Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med chans till förlängning . Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad gör man som Kundvärd?

I rollen kommer du främst att arbeta med att dela ut post och serva personal och konferensrum. Du kommer att ingå i serviceavdelningen, där det i dagsläget arbetar ca 10 personer.Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet som kundvärd. Du kommer arbeta 06.15-15.15.

Du kommer till exempel att:* serva personal och konferensrum med fika, kaffe och liknande
* dela ut post och serva personal och konferensrum
* arbeta med arkivering
* assistera på olika avdelningar i samband med arbetstoppar

Vem är du?

Som Kundvärd är det viktigt att man är en social och utåtriktad person med känsla för såväl kvalitet som relationer. En stor portion energi och tålamod kommer att ta dig långt, samtidigt som det är viktigt att du noggrann. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som konsult. Störst vikt lägger vi dock vid din personlighet.

Vi söker dig som:* har god fysik
* har ett sinne för ordning och reda
* uppskattar att få jobba med service
* är duktig på att interagera med olika sorters människor

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som växeltelefonist hos myndighet i Borlänge

Ansök    Jul 11    Manpower AB    Växeltelefonist
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och kundbemötande till jobb som växeltelefonist hos vår uppdragsgivare i Borlänge. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ambitiösa, hjälpsamma och trevliga kollegor! Låter det kul? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten tillsätts löpande! Det här är ett konsultuppdrag som varar ca ett år, ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och kundbemötande till jobb som växeltelefonist hos vår uppdragsgivare i Borlänge. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ambitiösa, hjälpsamma och trevliga kollegor! Låter det kul? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten tillsätts löpande!

Det här är ett konsultuppdrag som varar ca ett år, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär det att arbeta inom kundsupport?

I rollen kommer du främst att vara myndighetens röst utåt, då man tar emot och besvarar frågor från medborgare och näringsliv. Tjänsten är på heltid och du arbetar i skift, med oregelbundna tider. Arbetstiden är förlagd under veckans alla dagar och dygnets alla timmer. Ensamarbete förekommer på schemalagd nattjänstgöring. Introduktionen genomförs i samband med uppstart av konsultuppdraget. Arbetstempot är stundtals högt, därför är det viktigt att du har förmåga att prioritera och fokusera på rätt saker.

Du kommer till exempel att:

* vara en viktig länk mellan allmänheten och myndigheten i det dagliga arbetet och i samband med störningar i infrastrukturen
* arbeta i ett sammansvetsat team där vi delar med oss av kunskap och råd löpande under arbetspassen

Vi söker dig som:

* har goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift
* minst ett års arbetslivserfarenhet i att arbeta i olika databaserade system, telefonväxel och hänvisningssystem
* minst ett års erfarenhet av arbete som växeltelefonist eller liknande som Trafikverket bedömer likvärdigt
* goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du under v.28-29 välkommen att kontakta Daniel Karlsson Axelsson på telefonnummer 026-663021 eller e-post [email protected]. V.30 och framåt är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-45392 eller e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som konferensvärd hos vår kund i Borlänge

Är du en driven och flexibel person med intresse för kundvård och service? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Drivs du av att få arbeta med människor och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Ta chansen att jobba som konferensvärd hos vår kund i Borlänge! Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare Hur ser en ar... Visa mer
Är du en driven och flexibel person med intresse för kundvård och service? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Drivs du av att få arbeta med människor och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Ta chansen att jobba som konferensvärd hos vår kund i Borlänge!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare

Hur ser en arbetsdag ut?

Som konferensvärd är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder och leverantörer till vår uppdragsgivare. I rollen ingår även lokalvård. Här arbetar du varierande arbetstid, öppettider: 06-18

Du kommer till exempel att:

* välkomna och registrera besökare
* boka konferensrum
* städa använda övernattningsrum och konferensrum
* servera kaffe och kaka samt lunch i samband med möten
* se till att konferensrummen är i ordning innan de utnyttjas

Den vi söker

Vi söker dig som är positiv, hjälpsam och driven. Du är en utåtriktad person som brinner för kundvård och service. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Vidare tror vi att du är flexibel och grundlig i din yrkesroll och att du motiveras av att få arbeta med människor och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:

* har känsla för service
* kan arbeta oregelbundna tider
* är noggrann med att hålla tider
* har grundläggande datakunskap
* är duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift
* Körkort och tillgång till egen bil

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer 023-453 92 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre