Lediga jobb som Kock, storhushåll i Borlänge

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Kost- och lokalservice söker kockar till vår pool.

Ansök    Mar 21    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara, trevliga måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara, trevliga måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock i kost- och lokalservice har du förutom att laga måltider på våra enheter möjlighet vara med och utveckla kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och service mot våra kunder. Vi jobbar för en trevlig måltidsmiljö och bygga upp visionen `` Ett ekologiskt hållbart Borlänge, Ett Borlänge som tar ansvar för miljön både nu och i framtiden´´ tillsammans med andra verksamheter i kommunen.
Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch, middag som hamnar i magen är extra viktig för våra matgäster.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock i poolen blir du anställd i kost-och lokalservice.
Men det innefattar att man jobbar på alla våra köksenheter när behov uppstår.
Arbetstiden är dagtid med schema, helgarbete förekommer då viss verksamhet är öppen på helgerna.
På större enheter jobbar du i team med andra kockar och köksbiträden och fördelar upp alla förkommande kökssysslor mellan er. På många mindre enheter jobbar du helt själv.
Det innebär att du ansvarar för att laga maten, samt special koster, sallads beredning, frukost och mellanmål, diskar och städar kök, plockar varor samt övrigt förekommande sysslor.
Även visst administrativt arbete ingår i den dagliga driften.
Att baka samt laga desserter förekommer på vissa enheter.
Planering och fördelning av dagens sysslor får man göra själv eller tillsammans med övriga kolleger.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Vi har rökfri arbetstid.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet främst vid någon form av frånvaro i köken.
Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar.
Du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail.
Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevliga grönsaker och desserter samt ett härligt bemötande.

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som är utbildad kock och har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje eller restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Vi ser också att du behöver ha arbetslivserfarenhet inom kockyrket som arbetsgivaren finner lämplig för att kunna vara det stöd våra köksenheter vid sjukdom och ledigheter.
Goda kunskaper i svenska språket, god datavana och B-körkort är också krav för tjänsten.

Goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov, tidigare vana av kundkontakt samt att du kan arbeta självständigt så som väl som med andra samt kännedom om livsmedelsekonomi är meriterande för tjänsten.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.
Samt kunna arbeta självständigt, driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du behöver ha struktur i arbetet, värna om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt dig själv eller andra.
Att du vill bidra till god service och ett bra kundbemötande är av stor vikt.
Samt ge lite guldkant på maten, maten ska både smaka och se bra ut.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.
Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.
Som kock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker en driven kock till kommunens största kök

Ansök    Feb 26    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 65 enheter uppdelade på centralkök, kök med egen tillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvä... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 65 enheter uppdelade på centralkök, kök med egen tillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag.

Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en eldsjäl som brinner för matlagning, matglädje och service. Vårt mål är att servera god och näringsriktig mat med gott bemötande i en trevlig och produktiv miljö, det ska genomsyra hela vårt arbete. Din arbetsplats blir på Hällsjö centralkök men arbete i annat kök kan förekomma. Köket lagar ca 1400port/dag .

Du arbetar mot våra uppsatta mål och är lojal mot fattade beslut i verksamheten. Att laga fantastisk klimatsmart mat med ekologiska råvaror, hålla rent och snyggt, vara prestigelös samt vilja utveckla våra måltider är en självklarhet.
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice, din placering är på Hällsjö centralkök.
Det innefattar att du tillsammans med gruppen ansvarar över att ni arbetar efter verksamhetens rutiner och arbetar mot verksamhetens mål.
Planering och fördelning av dagens sysslor har du ett stort ansvar över tillsammans med övriga kollegor. Det innefattar matlagning, specialkost, plock av varor, salladsberedning, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.
Vi har jobbrotation på våra arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att arbetet är varierande från dag till dag samt innehar du visst administrativt arbete i den dagliga driften.

Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga medarbetare som finns för att stötta i vår verksamhet. Vi är flexibla inom kost och lokalservice och hjälper andra kök , det innebär att vi kan placeras i ett annat kök när verksamheten kräver det samt förekommer det att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då det bla ingår ansvar för registrering av egenkontroll i Nomor, svinnregistrering mm. Bra datavana då mycket kommunikation och administrativt arbete sker digitalt. Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

KVALIFIKATIONER
Dokumenterad utbildning som kock inom offentlig eller privat verksamhet är ett krav. Vi ser att du har ett par års erfarenhet av arbete som kock. Tjänsten kräver att du innehar god datorvana då du skall administrera port. statistik EKP mm.

Du behöver kunna god svenska, läsa och förstå på en bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portionsstatistik, egenkontroll mm. Körkort är ett krav.

Du har ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kollegor och kund, du är en ambassadör för vår värdegrund på din enhet.
Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, en inbjudande sallader och ett härligt bemötande.

För att lyckas i det här uppdraget är dina personliga egenskaper viktiga och vi kommer att lägga stor vikt vid dem vid rekryteringen. Du är drivande, nytänkande och möter våra kunder och matgäster med värme och engagemang. Du har såklart en stor passion för matlagning. Då rollen innebär många kontakter behöver du ha en god samarbetsförmåga. Eftersom köksarbete bitvis kan vara stressigt är det viktigt att du har en god organisationsförmåga.
Du ska ha lätt för att samarbeta med alla i din omgivning och är en lagspelare.
Stor vikt läggs vid att du är serviceinriktad, kommunikativ och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp med stor empati och har en god dialog med kunder och personal i det dagliga arbetet.
Du skall vilja utveckla köket, dig själv och dina medarbetare. Gilla utmaningar och tänka
VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Handledare Restaurang och catering Cozmoz

Ansök    Jun 11    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Du kommer att ha din arbetsplats på Cozmoz AMI Engelbrektsgatan 34 där vi har flera typer av arbetsträningsplatser. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara i Café och restaurang där du samarbetar med Arbetsmarknadsenhetens övriga handledare och arbetsmarknadshandläggare Du är välkommen till oss på Arbetsmarknadsenheten som är en enhet med ca 60 anställda. Tillsammans med dina övriga kollegor kommer ni att samverka med deltagare som är mellan 16-64 å... Visa mer
Du kommer att ha din arbetsplats på Cozmoz AMI Engelbrektsgatan 34 där vi har flera typer av arbetsträningsplatser. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara i Café och restaurang där du samarbetar med Arbetsmarknadsenhetens övriga handledare och arbetsmarknadshandläggare

Du är välkommen till oss på Arbetsmarknadsenheten som är en enhet med ca 60 anställda. Tillsammans med dina övriga kollegor kommer ni att samverka med deltagare som är mellan 16-64 år.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete består i att stötta, handleda och motivera Borlängebon till arbete eller studier och att hitta sin väg mot egen försörjning.
Du ska utifrån individens förutsättningar, förmågor och framtida mål, ge stöd och handledning i det dagliga arbetet för att närma sig arbetsmarknaden genom stegförflyttningar.
Tillsammans med dina kolleger kommer du arbeta med att handleda individer genom ett motiverande och lösningsfokuserat arbetssätt.

I arbetet ingår det att ha ansvar för verksamheten Kök och catering. Du ska planera och beställa livsmedel till verksamheten.
Som handledare i kök är du ett stöd i det dagliga arbetet som utförs samt förmedlar kunskap inom matlagning och hygien. Du ingår i ett arbetslag med AMI ´s handledare från övriga verksamheter i Cozmoz.
Det ingår också att validera deltagarnas kunskaper med hjälp av OCN metoden.
I ditt dagliga arbete kommer du att leda en grupp och tillsammans med individer skapa individuella planeringar utifrån individernas behov i samförstånd med övrig personal.
Du kommer som handledare att följa upp individernas progression utifrån genomförandeplanerna samt att arbete för en språkutvecklande arbetsplats.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpnade under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag.

KVALIFIKATIONER
Du har en yrkesutbildning med inriktning mot exempelvis restaurang och storkök, kock, gymnasieexamen eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Erfarenhet av att arbeta med att matcha och rikta människor utifrån ett handledande och coachande arbets- och förhållningssätt mot studier och arbete.
Körkort är ett krav för att kunna genomföra uppföljningsbesök.
Mycket bra svenska i tal och skrift krävs och mycket bra engelska är meriterande. Kunskaper i utomnordiska språk är också meriterande.

Det är meriterande om du har utbildning i MI (motiverande samtal), lösningsfokuserat förhållningssätt, ledarskap, pedagogik, planering, dokumentationsvana och kunskaper om arbetsmarknaden och de villkor som ställs i arbetslivet. Du har erfarenhet från arbete inom arbetsmarknadspolitisk verksamhet liksom av att arbeta stödjande, coachande och att handleda individer.

Som person söker vi dig som har god samarbetsförmåga, tydlig och god kommunikation och van att skapa och upprätthålla goda relationer och har kunskap om och förståelse för målgruppens behov av flexibla individanpassade lösningar.
Vi vill att du bemöter andra med positiv grundsyn, har förmågan att inspirera och engagera och har ett prestigelöst förhållningssätt.
Du är van att sätta upp mål, är kvalitetsmedveten, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du arbetar lösningsfokuserat och kan se möjligheter när du ställs inför nya utmaningar och drivs av en vilja att fortlöpande arbeta för utveckling av verksamheten i samarbete med kollegor.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Handledare Restaurang och catering Cozmoz

Ansök    Jan 2    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Du kommer att ha din arbetsplats i Cozmoz AMI Engelbrektsgatan 34 där vi har flera typer av arbetsträningsplatser. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara i Café och restaurang där du samarbetar med Arbetsmarknadsenhetens övriga handledare och arbetsmarknadshandläggare Du är välkommen till oss på Arbetsmarknadsenheten som är en enhet med ca 55 anställda. Tillsammans med dina övriga kollegor kommer ni att samverka med deltagare som är mellan 16-64 år... Visa mer
Du kommer att ha din arbetsplats i Cozmoz AMI Engelbrektsgatan 34 där vi har flera typer av arbetsträningsplatser. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara i Café och restaurang där
du samarbetar med Arbetsmarknadsenhetens övriga handledare och arbetsmarknadshandläggare
Du är välkommen till oss på Arbetsmarknadsenheten som är en enhet med ca 55 anställda.
Tillsammans med dina övriga kollegor kommer ni att samverka med deltagare som är mellan 16-64 år.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhetARBETSUPPGIFTER
Handleda deltagare i praktiska arbetsuppgifter samt stötta och motivera dem. Att få deltagarna motiverade till studier och arbete eller till annan stegförflyttning.
Uppdraget tillsammans med dina kollegor är att du arbetar motiverande och lösningsinriktat med deltagarna i verksamheten.
I arbetet ingår det att ha ansvar för verksamheten Kök och catering. Du ska planera och beställa livsmedel till verksamheten samt engagera deltagarna att motiveras att komma närmare egen försörjning.
Som handledare i kök är du ett stöd i det dagliga arbetet som utförs samt förmedlar kunskap inom matlagning, hygien. I verksamheten kommer du att handleda ca 8 deltagare. Du ingår i också i ett arbetslag med AMI ´s handledare från övriga verksamheter i Cozmoz.
Det ingår också att kunna validera deltagarna inom OCN metoden.
I arbetet ingår det även att leda en grupp och skapa individuella planeringar tillsammans med deltagarna i samförstånd med övrig personal.
Handledare för deltagarna i denna verksamhet är att du ska vara ett stöd i det dagliga arbetet som utförs och motivera dom att följa sin genomförandeplan samt att AMI har en språkutvecklingsplan för både personal och deltagare.


KVALIFIKATIONER
Krav:
Kock eller likvärdig erfarenhet av matlagning, kunskap om restaurang och café verksamhet.
Gymnasiekompetens
B-Körkort
Goda kunskaper i svenska språket

Meriterande:
Motivera och coacha personer att komma rätt för arbetsmarknaden eller studier eller annan verksamhet.
Erfarenhet av arbete med personer med coachning eller att vara praktisk handledare
Ledarutbildning, pedagogik, planering.
Lösningsfokuserad, MI,NLP eller liknade.

Personliga egenskaper:
Empatisk, engagerad, kommunikativ och lyhörd.ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Handledare Restaurang och catering Cozmoz

Ansök    Feb 19    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Du kommer att ha din arbetsplats i Cozmoz AMI Engelbrektsgatan 34 där vi har flera typer av arbetsträningsplatser. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara i Café och restaurang där du samarbetar med Arbetsmarknadsenhetens övriga handledare och arbetsmarknadshandläggare Du är välkommen till oss på Arbetsmarknadsenheten som är en enhet med ca 60 anställda. Tillsammans med dina övriga kollegor kommer ni att samverka med deltagare som är mellan 16-64 år... Visa mer
Du kommer att ha din arbetsplats i Cozmoz AMI Engelbrektsgatan 34 där vi har flera typer av arbetsträningsplatser. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara i Café och restaurang där
du samarbetar med Arbetsmarknadsenhetens övriga handledare och arbetsmarknadshandläggare
Du är välkommen till oss på Arbetsmarknadsenheten som är en enhet med ca 60 anställda.
Tillsammans med dina övriga kollegor kommer ni att samverka med deltagare som är mellan 16-64 år.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Handleda deltagare i praktiska arbetsuppgifter samt stötta och motivera dem. Att få deltagarna motiverade till studier och arbete eller till annan stegförflyttning.
Uppdraget tillsammans med dina kollegor är att du arbetar motiverande och lösningsinriktat med deltagarna i verksamheten.
I arbetet ingår det att ha ansvar för verksamheten Kök och catering. Du ska planera och beställa livsmedel till verksamheten samt engagera deltagarna att motiveras att komma närmare egen försörjning.
Som handledare i kök är du ett stöd i det dagliga arbetet som utförs samt förmedlar kunskap inom matlagning, hygien. I verksamheten kommer du att handleda ca 8-10 deltagare. Du ingår i också i ett arbetslag med AMI ´s handledare från övriga verksamheter i Cozmoz.
Det ingår också att kunna validera deltagarna inom OCN metoden.
I arbetet ingår det även att leda en grupp och skapa individuella planeringar tillsammans med deltagarna i samförstånd med övrig personal.
Handledare för deltagarna i denna verksamhet är att du ska vara ett stöd i det dagliga arbetet som utförs och motivera dom att följa sin genomförandeplan samt att AMI har en språkutvecklingsplan för både personal och deltagare.

KVALIFIKATIONER
Krav:
Kock eller likvärdig erfarenhet av matlagning, kunskap om restaurang och café verksamhet.
Gymnasiekompetens
B-Körkort
Goda kunskaper i svenska språket

Meriterande:
Motivera och coacha personer att komma rätt för arbetsmarknaden eller studier eller annan verksamhet.
Erfarenhet av arbete med personer med coachning eller att vara praktisk handledare
Ledarutbildning, pedagogik, planering.
Lösningsfokuserad, MI,NLP eller liknade.

Personliga egenskaper:
Empatisk, engagerad, kommunikativ och lyhörd.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock, Scandic Borlänge, extra vid behov

Ansök    Jan 18    Scandic Hotels AB    Kock, storhushåll
Scandic Borlänge är ett familjärt hotell mitt i city, nära centralstationen och shoppingen på Norra Backa. Här kan våra gäster njuta av god mat i vår restaurang, varva ner i vår inomhuspool eller bara umgås i vår lobby. På hotellet lägger vi stor vikt vid att erbjuda våra medarbetare en bra arbetsmiljö – ett gott ledarskap i en varm och familjär atmosfär. Vi tar inte bara väl hand om våra gäster, vi tar alltid hand om varandra. Vi jobbar tillsammans, sid... Visa mer
Scandic Borlänge är ett familjärt hotell mitt i city, nära centralstationen och shoppingen på Norra Backa. Här kan våra gäster njuta av god mat i vår restaurang, varva ner i vår inomhuspool eller bara umgås i vår lobby.

På hotellet lägger vi stor vikt vid att erbjuda våra medarbetare en bra arbetsmiljö – ett gott ledarskap i en varm och familjär atmosfär. Vi tar inte bara väl hand om våra gäster, vi tar alltid hand om varandra. Vi jobbar tillsammans, sida vid sida, för att nå vårt gemensamma mål- att skapa hotellupplevelser i absolut världsklass för våra gäster.

Nu söker vi en kock till hotellet Scandic Borlänge.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock tillsammans med övriga teamet på hotellet skapar ni en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov, men kan på sikt för rätt person leda till en högre anställnigsgrad.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kost- och lokalservice söker köksansvarig till Domnarvets skola

Ansök    Dec 5    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 65 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 65 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som köksansvarig blir du anställd i kost-och lokalservice, din placering kommer att vara på Domnarvets skola. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Vi söker en eldsjäl som brinner för matlagning, matglädje och service. Vårt mål är att servera god och näringsriktig mat med gott bemötande i en trevlig och produktiv miljö, det ska genomsyra hela vårt arbete. Din arbetsplats blir Domnarvets skola men arbete i annat kök kan förekomma. Köket lagar ca 700 portioner/dag. Du leder och fördelar arbetet och har helhetsöversynen.

Som köksansvarig organiserar, leder, fördelar och ansvarar du för det dagliga arbetet i köket.
Du arbetar mot våra uppsatta mål och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.
Att laga fantastisk klimatsmart mat med ekologiska råvaror, hålla rent och snyggt, vara prestigelös samt vilja utveckla våra måltider är en självklarhet.

Arbetet är varierande från dag till dag samt innehar du visst administrativt arbete i den dagliga driften.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gått livsmedelsteknisk linje eller utbildning mot storkök eller hotell- och restaurang. Du har grundläggande datakunskaper, då vi arbetar i flera digitala system. Tjänsten kräver också mycket goda kunskaper i det svenska språket, muntligt som skriftligt. Körkort är ett krav.

Det ses som meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kommunalt kök, innehar utbildning inom specialkost, erfarenhet av arbete med HACCP, vana av att leda andra människor samt erfarenhet av kundkontakt.

Personalen, matgäster och arbetsdagen kan ställa dig inför olika utmaningar. Därför söker vi dig som är lösningsorienterad och som vill hitta lösningar på de utmaningar du och verksamheten ställs inför. Vi ser att du är samarbetsvillig då du i det dagliga arbetet kommer arbeta i team med övrig personal. Vidare ser vi att du är väldigt serviceinriktad och vill bidra med vällagad mat och ett gott kundbemötande. Du är också en strukturerad person som värnar om ordning och reda. Ibland blir det inte som man tänkt sig och därför behöver du vara flexibel och snabbt kunna ställa om utifrån omständigheterna som råder. Sist men inte minst så behöver du kunna arbeta självständigt och ta ansvar på egen hand.

Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna och hålla en ekonomi i balans.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagat. Du ser möjligheter snarare än problem. Du ska ha lätt för att samarbeta med alla i din omgivning och är en lagspelare.
Stor vikt läggs vid att du är serviceinriktad, kommunikativ, du har en god dialog med kunder och personal i det dagliga arbetet.
Du ska vilja utveckla köket, dig själv och dina medarbetare. Gilla utmaningar och tänka
VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker kock till Gyllegården kök

Ansök    Dec 1    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock hos oss på kost- och lokalservice kan du förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och nöjda matgäster.
Vårt uppdrag är att servera näringsriktig och god mat och som lockar till mersmak
Med målet är att maten ska hamna i magen på våra matgäster.
Mat är en central och viktig del för vår hälsa och miljö.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice, din placering kommer att vara i köket på Gyllegården.
Arbetstiden är varierar på ett rullande schema med dagtid, kvällar och helger även röda dagar.

Som kock är du värdefull i det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegier i köket.
Du ska medverka i utvecklingen av enheten, följa våra riktlinjer samt arbeta mot verksamhetens mål.

Vi har jobbrotation på våra arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment.
Det innebär att du både lagar mat, gör desserter, salladsberedning samt gör special och allergikoster. Viss bakning kan förkomma.
Du diskar och städar i köket samt plockar varor de dagar vi har leverans.
Visst administrativt arbete via dator ingår i den dagliga driften.
Planering och fördelning av dagens och nästkommande dagars sysslor är en viktig del i ditt arbete.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra viktiga medarbetare som finns för att ge service till våra kunder och Borlänge bor.
Vid semesterperioder eller annan frånvaroperiod behöver vi vara flexibla och vid behov flytta till en annan enhet.
Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera och lära dig våra olika verksamhetssystem där vi bland annat beställer varor, registrerar svinn, gör vår egenkontroll, samt kunna registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar. Du behöver ha god datavana då mycket kommunikation sker via mail. Vi tillämpar ibland digitala möten, utbildningar och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Det förekommer att vi ibland hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter. Det förekommer också att vi arbetar på annan enhet vid hög arbetsbelastning eller vid lov.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, dessert trevlig sallad och ett härligt bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning från Hotell och restaurang utbildning eller livsmedelstekniskt linje, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten.
Du har tidigare arbetat som kock samt har erfarenhet av kundkontakt.
Vi ser att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, muntligt som skriftligt samt grundläggande datakunskaper.
Tidigare arbete i offentlig köksverksamhet är meriterande.

Som person ser vi du är en god vän av struktur som gillar ordning och reda. Du har lätt för att samarbete både med kollegor samt med kund/beställaren. Att hela tiden ge god service kommer naturligt för dig samt att du vill att maten ska både smaka bra och se god ut.
Vidare är det också viktigt att du är flexibel, då du under en arbetsdag kan behöva lösa problem som uppstår, snabbt kunna byta fokus och ändå kunna behålla lugnet i stressiga situationer.

Har du goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov och B-körkort, så anses det som meriterande för tjänsten.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker kock till Hagagymnasiet

Ansök    Dec 5    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla köket på Hagagymnasiet tillsammans med världens bästa kollegor? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom l... Visa mer
Vill du vara med och utveckla köket på Hagagymnasiet tillsammans med världens bästa kollegor?

Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock hos oss på kost- och lokalservice kan du förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på menyplanering, hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö med nöjda matgäster.

Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch som hamnar i magen är extra viktig för elever som inte äter så bra hemma. På så sätt kan skolmåltiderna bidra till ett mer jämlikt samhälle och en hållbar utveckling.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice, din placering kommer att vara i köket på Hagagymnasiet.

Som kock är du värdefull i det dagliga arbetet tillsammans med köksansvarige och dina övriga kollegor. Du ska medverka i utvecklingen av enheten, följa våra riktlinjer samt arbeta mot verksamhetens mål.

Vi har jobbrotation på våra arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i restaurangen, diskar och tar hand om specialkost, vi städar själva i restaurangen på våra skolor samt innehar administrativt arbete i den dagliga driften.
Planering och fördelning av dagens sysslor är du delaktig i tillsammans med övriga kollegor. Det innefattar matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra medarbetare som finns för att stötta i vår verksamhet, vid frånvaro i verksamheten och under semesterperioder behöver vi vara flexibla och vid behov flytta till en annan enhet. Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera och lära dig våra olika verksamhetssystem där vi bland annat beställer varor, registrerar svinn, gör vår egenkontroll, samt kunna registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar. Du behöver ha god datavana då mycket kommunikation sker via mail. Vi tillämpar ibland digitala möten, utbildningar och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande.

Det förekommer att vi ibland hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter. Det förekommer också att vi arbetar på annan enhet vid hög arbetsbelastning eller vid lov.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje, storkök/hotell- och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Vi ser också att du har minst 3 års erfarenhet som kock inom privat och offentlig verksamhet samt erfarenhet av dagliga kundkontakter.

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov samt körkort.

Du ska kunna samarbeta med kollegor och kund då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kollegor, chef och kan föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Du har ett engagemang att vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut. Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt i din roll som kock hos oss.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig och ha en god kommunikation för att planera dagen på bästa sätt tillsammans med dina kollegor.

Vi ser att du är flexibel och snabbt kan kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov och lösa de problem som uppstår vilket innebär att du behöver vara stresstålig.

Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portionsstatistik, egenkontroll mm.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till Romme Alpin

Ansök    Nov 8    Romme Alpin AB    Kock, storhushåll
Om Romme Alpin Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige. Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare ... Visa mer
Om Romme Alpin
Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige.
Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Romme Alpins gäster har alla ett stort intresse i skidåkning och högt ställda förväntningar på att bli väl omhändertagna. De vill bo bra och äta och dricka riktigt gott. Vår uppgift är att ge dem en lika härlig upplevelse på hotellet och i de olika restaurangerna som de kommer att få i skidbacken.
Flest skidgäster har vi under helger och lov. Vi jobbar som mest när andra är lediga.
Om våra restauranger
Lodgerestaurangen, med högt till tak och stor öppen spis, erbjuder a la carte med bordsservering och vår mycket populära buffé med varierande tema varje kväll.
Vid Wärdshuset serverar vi hemlagad och näringsrik husmanskost, till stor del baserad på råvaror hämtade från lokala leverantörer i Dalarna.
I personalmatsalen har våra medarbetare möjlighet att dagligen välja bland flera lagade rätter.
Toppstugan erbjuder milsvid utsikt och en à la carterestaurang med bordsservering. Dessutom ett café, två barer och en utegrill på terrassen. Några kvällar i veckan dukar vi också upp för vår populära fondueafton.
I Våffelstugan serverar vi ett mycket stort antal våfflor, alla tillagade av vår egen smet och serverade med våra hemkokta sylter. Vi tillagar även en rad enklare rätter. Kafé, bar och servering på stor terrass kompletterar Våffelstugans utbud.
Om jobbet
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat. Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad. Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut. Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov och delegerar enklare arbetsuppgifter t. ex. till köksbiträden.
Vem söker vi
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är ordningsam, ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig. Du är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Vi ser gärna att du har branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang. Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Bra att veta
Alla som arbetar på Romme Alpin får anpassade utbildningar inom service, de rutiner vi följer, den mat och dryck vi serverar och de system vi använder.
Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt, och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska.
Romme Alpin är en rök-och snusfri arbetsplats.
För mer information vänligen se vår hemsida: https://www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs/restaurang/kockarochkallskankor Visa mindre

Kost- och lokalservice söker köksansvarig till Hällsjö centralkök

Ansök    Nov 7    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som köksansvarig blir du anställd i kost-och lokalservice, din placering kommer att vara på Hällsjö Centralkök. Arbetstiden är dagtid.

Vi söker nu en eldsjäl som brinner för matlagning, matglädje och service. Vårt mål är att servera god och näringsriktig mat med gott bemötande i en trevlig och produktiv miljö. Det ska genomsyra hela vårt arbete. Din arbetsplats blir centralköket på Hällsjö men arbete i annat kök kan förekomma. Köket lagar ca 2000 portioner varje dag till olika kategorier av matgäster. Du leder och fördelar arbetet och har helhetsöversynen.

Som köksansvarig organiserar, leder, fördelar och ansvarar du för det dagliga arbetet i köket. Stor vikt på att vara spindeln i nätet och leda och fördela arbetet tillsammans med engagerade kollegor.

Du är ansvarig för beställningar i ekonomisystemet, registrering av statistik i kostdatasystem, dokumentering av egenkontroll, schemaläggning samt städning, disk och att givna riktlinjer följs. Du arbetar mot våra uppsatta mål och är lojal mot fattade beslut i verksamheten. Att laga fantastisk klimatsmart mat med ekologiska råvaror, hålla rent och snyggt, vara prestigelös samt vilja utveckla våra måltider är en självklarhet.

Vi har jobbrotation på våra arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att arbetet är varierande från dag till dag samt innehar du visst administrativt arbete i den dagliga driften. Du deltar i semesterplanering

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
Dokumenterad utbildning som kock/kokerska med erfarenhet inom special/konsistensanpassad kost såsom t ex timbal- och gelékost är ett krav.

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, att leda arbetsgrupper samt minst 5 års erfarenhet av special/konsistensanpassad kost.
Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift.
Körkort är ett krav.

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av arbete som köksansvarig eller motsvarande samt innehar god datorvana då du som ansvarig skall administrera port statistik EKP mm.

För att lyckas i det här uppdraget är du drivande, nytänkande och möter våra kunder och matgäster med värme och engagemang.
Du har såklart en stor passion för matlagning.
Då rollen innebär många kontakter behöver du ha en god samarbetsförmåga. Att leda och fördela det dagliga arbetet skall vara naturligt för dig.
Eftersom köksarbete bitvis kan vara stressigt är det viktigt att du har en god organisationsförmåga.

Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna och hålla en ekonomi i balans.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagat. Du ser möjligheter snarare än problem.
Stor vikt läggs vid att du är serviceinriktad, kommunikativ och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp med stor empati och har en god dialog med kunder och personal i det dagliga arbetet.
Som anställd skall du dessutom uppfylla våra krav när det gäller engagemang, kundorientering och förändringsvilja.
Du ska vilja utveckla köket, dig själv och dina medarbetare. Gilla utmaningar och tänka
VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock, Fornby folkhögskola

Ansök    Okt 23    REGION DALARNA    Kock, storhushåll
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar. Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger naturskönt i utkanten av Borlänge. Fornby har en verksamhet som består av allmän kurs på grund- och gymnasienivå, fritidsledarutbildning, kurs för vuxna med förvärvad hjärnskada, textil- och ko... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger naturskönt i utkanten av Borlänge. Fornby har en verksamhet som består av allmän kurs på grund- och gymnasienivå, fritidsledarutbildning, kurs för vuxna med förvärvad hjärnskada, textil- och konstkurser, kurser för studerande med annat modersmål. Vi har även en ganska stor konferensverksamhet. Vi driver ett folkhälsoarbete för demokrati, samhällsengagemang, livslångt lärande och delaktighet i kulturen. Vår huvudman är Region Dalarna.


Kock, Fornby folkhögskola

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är positiv, engagerad och flexibel, som med kort varsel kan rycka in som vikarie i vårt kök vid behov. Som kock är du medansvarig för planering och tillagning av normalkost och specialkost. Vi tillagar i möjligaste mån mat från grunden. Vår målsättning är att använda miljömärkta produkter i vår matlagning. Vi serverar frukost, för- och eftermiddagsfika, lunch och det händer ibland att vi serverar kvällsmat. Vi lagar även mat till våra konferensgäster. Du arbetar både självständigt och i grupp med matlagning, kallskänk, bakning och övriga förekommande sysslor i ett kök såsom städ och disk. Du bistår våra matgäster med mat och samverkar med den pedagogiska verksamheten på skolan. Arbetslaget består av 5 personer. Arbetstider måndag-fredag dagtid, men det kan ibland även förekomma kvälls- och helgarbete.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad treårig utbildning inom restaurang/storhushåll eller annan dokumenterad utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Ett krav är att du har kunskap i god hygienpraxis och tillämpning av HACCP-principerna. Som person är du flexibel. Du är ansvarskännande och har en positiv syn på människor och arbete.
Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan som söks i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker köksansvarig till Maserskolan

Ansök    Sep 13    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som köksansvarig hos kost- och lokalservice kan du förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och nöjda matgäster.

Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch som hamnar i magen är extra viktig för elever som inte äter så bra hemma. På så sätt kan skolmåltiderna bidra till ett mer jämlikt samhälle och en hållbar utveckling.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som köksansvarig blir du anställd i kost-och lokalservice, din placering kommer att vara Maserskolan.
Arbetstiden är dagtid.

Som köksansvarig är du en viktig kugge i att leda och fördela det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor, vara drivande i utvecklingen av enheten, följa våra riktlinjer samt arbeta mot verksamhetens mål.

Vi har jobbrotation på våra arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i restaurangen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar själva i restaurangen på våra skolor samt innehar administrativt arbete i den dagliga driften.
Planering och fördelning av dagens sysslor gör du tillsammans med övriga kolleger. Det innefattar matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra medarbetare som finns för att stötta i vår verksamhet, vid frånvaro i verksamheten och under semesterperioder behöver vi vara flexibla och vid behov flytta till en annan enhet. Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera egenkontroll i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar, du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail. Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.
Du kommer som köksansvarig vara länken mellan kök och kund, delta i matråd och vara drivande i utvecklingen av enheten.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande.
Du har en vilja att servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Vi ser också att minst 5 års erfarenhet som kock inom privat och offentlig verksamhet samt erfarenhet av att leda och fördela arbete det krävs för att kunna vara det stöd som behövs. handledarutbildning eller motsvarande utbildning/kurs är meriterande.
Det är meriterande om du har goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.
Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt dig själv och andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut. Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt i din roll som köksansvarig.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.
Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.
Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som köksansvarig är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på din enhet och i verksamheten.
Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portions statistik, egenkontroll mm
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker kock till Ornäs skola

Ansök    Okt 17    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock hos oss på kost- och lokalservice kan du förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och nöjda matgäster.

Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch som hamnar i magen är extra viktig för elever som inte äter så bra hemma. På så sätt kan skolmåltiderna bidra till ett mer jämlikt samhälle och en hållbar utveckling.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice, din placering kommer att vara i köket på Ornäs skola.
Arbetstiden är dagtid.

Som kock är du värdefull i det dagliga arbetet tillsammans med köksansvarige och dina övriga kollegor. Du ska medverka i utvecklingen av enheten, följa våra riktlinjer samt arbeta mot verksamhetens mål.

Vi har jobbrotation på våra arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i restaurangen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar själva i restaurangen på våra skolor samt innehar administrativt arbete i den dagliga driften.
Planering och fördelning av dagens sysslor är du delaktig i tillsammans med övriga kollegor. Det innefattar matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra medarbetare som finns för att stötta i vår verksamhet, vid frånvaro i verksamheten och under semesterperioder behöver vi vara flexibla och vid behov flytta till en annan enhet. Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera och lära dig våra olika verksamhetssystem där vi bland annat beställer varor, registrerar svinn, gör vår egenkontroll, samt kunna registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar. Du behöver ha god datavana då mycket kommunikation sker via mail. Vi tillämpar ibland digitala möten, utbildningar och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande.
Du har en vilja att servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi ibland hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter. Det förekommer också att vi arbetar på annan enhet vid hög arbetsbelastning eller vid lov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning från livsmedelsteknisk linje, hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Du har tidigare arbetat som kock under minst tre år samt har erfarenhet av kundkontakt. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, muntligt som skriftligt samt grundläggande datakunskaper.

Som person ser vi du är en god vän av struktur som gillar ordning och reda. Du har lätt för att samarbete både med kollegor samt med kund/beställaren. Att hela tiden ge full service kommer naturligt för dig och du vill både att maten ska smaka bra, likväl som att den ser god ut. Vidare är det också viktigt att du är flexibel, då du under en arbetsdag kan behöva lösa problem som uppstår, snabbt kunna byta fokus och ändå kunna behålla lugnet i stressiga situationer.

Har du goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov och B-körkort, så anses det som meriterande för tjänsten.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker köksansvarig till Hällsjö centralkök

Ansök    Sep 28    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som köksansvarig blir du anställd i kost-och lokalservice, din placering kommer att vara på Hällsjö Centralkök. Arbetstiden är dagtid.

Vi söker nu en eldsjäl som brinner för matlagning, matglädje och service. Vårt mål är att servera god och näringsriktig mat med gott bemötande i en trevlig och produktiv miljö. Det ska genomsyra hela vårt arbete. Din arbetsplats blir centralköket på Hällsjö men arbete i annat kök kan förekomma. Köket lagar ca 2000 portioner varje dag till olika kategorier av matgäster. Du leder och fördelar arbetet och har helhetsöversynen.

Som köksansvarig organiserar, leder, fördelar och ansvarar du för det dagliga arbetet i köket. Stor vikt på att vara spindeln i nätet och leda och fördela arbetet tillsammans med engagerade kollegor.

Du är ansvarig för beställningar i ekonomisystemet, registrering av statistik i kostdatasystem, dokumentering av egenkontroll, schemaläggning samt städning, disk och att givna riktlinjer följs. Du arbetar mot våra uppsatta mål och är lojal mot fattade beslut i verksamheten. Att laga fantastisk klimatsmart mat med ekologiska råvaror, hålla rent och snyggt, vara prestigelös samt vilja utveckla våra måltider är en självklarhet.

Vi har jobbrotation på våra arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att arbetet är varierande från dag till dag samt innehar du visst administrativt arbete i den dagliga driften. Du deltar i semesterplanering

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, att leda arbetsgrupper samt minst 5års erfarenhet av special/konsistensanpassad kost.
Tjänsten innebär en del administrativa arbetsuppgifter, vi förutsätter därför att du har god datorvana.
Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift.
För att lyckas i det här uppdraget är du drivande, nytänkande och möter våra kunder och matgäster med värme och engagemang.
Du har såklart en stor passion för matlagning.
Då rollen innebär många kontakter behöver du ha en god samarbetsförmåga. Att leda och fördela det dagliga arbetet skall vara naturligt för dig.
Eftersom köksarbete bitvis kan vara stressigt är det viktigt att du har en god organisationsförmåga.
Dokumenterad utbildning som kock/kokerska med erfarenhet inom special/konsistensanpassad kost såsom tex timbal- och gelékost är ett krav.
Vi ser att du har ett par års erfarenhet av arbete som köksansvarig eller motsvarande samt innehar god datorvana då du som ansvarig skall administrera port statistik EKP mm.

Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna och hålla en ekonomi i balans.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagat. Du ser möjligheter snarare än problem. Du ska ha lätt för att samarbeta med alla i din omgivning och är en lagspelare.
Stor vikt läggs vid att du är serviceinriktad, kommunikativ och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp med stor empati och har en god dialog med kunder och personal i det dagliga arbetet.
Som anställd skall du dessutom uppfylla våra krav när det gäller engagemang, kundorientering och förändringsvilja.
Du ska vilja utveckla köket, dig själv och dina medarbetare. Gilla utmaningar och tänka
VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Körkort är ett krav.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker kockar till vår pool

Ansök    Sep 13    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara, trevliga måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av t... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara, trevliga måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm. På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock i kost- och lokalservice har du förutom att laga måltider på våra enheter möjlighet vara med och utveckla kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och service mot våra kunder. Vi jobbar för en trevlig måltidsmiljö och bygga upp visionen `` Ett ekologiskt hållbart Borlänge, Ett Borlänge som tar ansvar för miljön både nu och i framtiden´´ tillsammans med andra verksamheter i kommunen. Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch, middag som hamnar i magen är extra viktig för våra matgäster.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock i poolen blir du anställd i kost-och lokalservice.
Men det innefattar att man jobbar på alla våra köksenheter när behov uppstår.
Arbetstiden är dagtid med schema, helgarbete förekommer då viss verksamhet är öppen på helgerna. På större enheter jobbar du i team med andra kockar och köksbiträden och fördelar upp alla förkommande kökssysslor mellan er. På många mindre enheter jobbar du helt själv. Det innebär att du ansvarar för att laga maten, samt special koster, sallads beredning, frukost och mellanmål, diskar och städar kök, plockar varor samt övrigt förekommande sysslor. Även visst administrativt arbete ingår i den dagliga driften. Att baka samt laga desserter förekommer på vissa enheter.
Planering och fördelning av dagens sysslor får man göra själv eller tillsammans med övriga kolleger.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Vi har rökfri arbetstid.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet främst vid någon form av frånvaro i köken.
Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar.
Du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail.
Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevliga grönsaker och desserter samt ett härligt bemötande.

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje eller restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten. Vi ser också att du behöver ha minst 3 års erfarenhet som kock inom privat eller offentlig verksamhet för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter. Arbetar du idag i köksmiljö, har erfarenhet av livsmedelsekonomi, tidigare vana av kundkontakt samt goda kunskaper inom specialkost vid speciella behov så är det meriterande för tjänsten.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig, kunna arbeta självständigt, driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du behöver ha struktur i arbetet, värna om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt dig själv eller andra. Att du vill bidra till god service och ett bra kundbemötande är av stor vikt.
Samt ge lite guldkant på maten, maten ska både smaka och se bra ut.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.
Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portions statistik, egenkontroll mm. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker köksansvarig till Maserskolan

Ansök    Aug 3    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som köksansvarig hos kost- och lokalservice kan du förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och nöjda matgäster.

Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch som hamnar i magen är extra viktig för elever som inte äter så bra hemma. På så sätt kan skolmåltiderna bidra till ett mer jämlikt samhälle och en hållbar utveckling.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som köksansvarig blir du anställd i kost-och lokalservice, din placering kommer att vara Maserskolan.
Arbetstiden är dagtid.

Som köksansvarig är du en viktig kugge i att leda och fördela det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor, vara drivande i utvecklingen av enheten, följa våra riktlinjer samt arbeta mot verksamhetens mål.

Vi har jobbrotation på våra arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i restaurangen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar själva i restaurangen på våra skolor samt innehar administrativt arbete i den dagliga driften.
Planering och fördelning av dagens sysslor gör du tillsammans med övriga kolleger. Det innefattar matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra medarbetare som finns för att stötta i vår verksamhet, vid frånvaro i verksamheten och under semesterperioder behöver vi vara flexibla och vid behov flytta till en annan enhet. Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera egenkontroll i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar, du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail. Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.
Du kommer som köksansvarig vara länken mellan kök och kund, delta i matråd och vara drivande i utvecklingen av enheten.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande.
Du har en vilja att servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Vi ser också att minst 5 års erfarenhet som kock inom privat och offentlig verksamhet samt erfarenhet av att leda och fördela arbete det krävs för att kunna vara det stöd som behövs. handledarutbildning eller motsvarande utbildning/kurs är meriterande.
Det är meriterande om du har goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.
Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt dig själv och andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut. Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt i din roll som köksansvarig.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.
Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.
Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som köksansvarig är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på din enhet och i verksamheten.
Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portions statistik, egenkontroll mm
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker köksansvarig till Tjärnaskolan

Ansök    Jun 27    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till förskola, grundskola, gymnasium samt särskilt boende.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 11 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som köksansvarig hos kost- och lokalservice kan du förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och nöjda matgäster.

Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch som hamnar i magen är extra viktig för elever som inte äter så bra hemma. På så sätt kan skolmåltiderna bidra till ett mer jämlikt samhälle och en hållbar utveckling.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som köksansvarig blir du anställd inom kost-och lokalservice med placering på Tjärnaskolan.
Arbetstiden är dagtid.

Som köksansvarig är du en viktig kugge i att leda och fördela det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor, vara drivande i utvecklingen av enheten, följa våra riktlinjer samt arbeta mot verksamhetens mål.

Vi har jobbrotation på våra arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i restaurangen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar själva i restaurangen på våra skolor samt innehar administrativt arbete i den dagliga driften.
Planering och fördelning av dagens sysslor gör du tillsammans med övriga kolleger. Det innefattar matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra medarbetare som finns för att stötta i vår verksamhet, vid frånvaro i verksamheten och under semesterperioder behöver vi vara flexibla och vid behov flytta till en annan enhet. Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera egenkontroll i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar, du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail. Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.
Du kommer som köksansvarig vara länken mellan kök och kund, delta i matråd och vara drivande i utvecklingen av enheten.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig salladsbuffé och ett härligt bemötande.
Du har en vilja att servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har livsmedelsteknisk gymnasielinje eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Vi ser också minst 5 års erfarenhet som kock inom privat- och offentlig verksamhet samt erfarenhet av att leda och fördela arbete det krävs för att kunna vara det stöd som behövs. handledarutbildning eller motsvarande utbildning/kurs är meriterande.

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov.
Körkort är ett krav.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt dig själv och andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut. Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt i din roll som köksansvarig.

Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.
Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som köksansvarig är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på din enhet och i verksamheten.
Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portionsstatistik, egenkontroll mm.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vill du vara med och utveckla maten till Borlängebon? Sök till oss!

Ansök    Mar 23    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänst... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.

Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock i kost- och lokalservice kan man förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och service mot våra kunder. Vi jobbar för en trevlig måltidsmiljö och bygga upp visionen
` Ett ekologiskt hållbart Borlänge, Ett Borlänge som tar ansvar för miljön både nu och i framtiden´ tillsammans med andra verksamheter i kommunen.

Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch och middag som hamnar i magen är extra viktig för våra matgäster på våra äldreboenden.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice. Det innefattar att man kan få jobba på flera av alla våra enheter vid behov.
Denna tjänst avser ett vikariat med placering på Hessegårdens äldreboendekök.
Där serverar vi ca 70 portioner per lunch och middag per dag samt specialkoster.
Arbetstiden är dagtid med schema samt varannan helg. Du jobbar oftast själv, men vissa dagar tillsamman med kollegier.
Vi har jobbrotation i våra kök där man arbetar flera, eller så jobbar du ensam, som innebär att du både lagar mat, specialkoster, tillreder grönsaker och dessert.
Diskar och städar i köket samt gör en del administrativt arbete som ingår i den dagliga driften.
Planering och fördelning av dagens sysslor får man göra själv eller tillsammans med övriga kolleger.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar, du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail.
Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga kockar i vårt äldreomsorgsteam.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat med guldkant och ett härligt bemötande

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje,
kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Vi ser att du behöver ha flera års erfarenhet som kock inom privat eller offentlig verksamhet för att kunna arbeta självständigt inom äldreomsorgens kök samt utbildning i specialkost och allergier.

Goda kunskaper inom specialkost och konsistensanpassad kost är meriterande.
Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portionsstatistik, egenkontroll mm.
Körkort och grundläggande kunskaper i data är meriterande.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.
Du behöver ha struktur i arbetet, värna om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i din planering åt dig själv eller andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.
Ett bra kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.
Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.
Samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och kunna föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.
Som kock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vikarierande kock till bemanningen

Ansök    Maj 25    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Som kock i kost- och lokalservice kan man förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hål... Visa mer
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.

Som kock i kost- och lokalservice kan man förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och bygga upp visionen `` Ett ekologiskt hållbart Borlänge, Ett Borlänge som tar ansvar för miljön både nu och i framtiden´´ tillsammans med andra verksamheter i kommunen.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som vikarierande kock blir du intermittentanställd på Bemanningsenheten. Det innefattar att du kan få jobba på en av alla våra enheter. Arbetstiden är dagtid och helgarbete förekommer då viss verksamhet är öppen under helger och tidig kväll.
Vi har jobbrotation på vissa större arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i restaurangen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar själva i restaurangen på våra skolor samt innehar administrativt arbete i den dagliga driften.
Det innefattar matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Arbetskläder finns att tillgå så du kan följa vår klädpolicy utan större bekymmer. Arbetet ger dig även en stunds vila från mobiltelefonen då den behöver få semester och inte användas under din arbetstid. Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet främst vid någon form av frånvaro i köken.

Du bokas på arbetspass vid behov och efter din tillgänglighet. Många av passen uppstår med kort varsel Vilket innebär att du kan bli kontaktad redan samma morgon som arbetspasset startar. Du kommer att ha tät kontakt med bemanningen som sköter bokningarna av arbetspassen till kök och mottagningskök.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har läst en livsmedelsteknisk linje eller övrig motsvarande utbildning så som storkök/ hotell och restaurang. Har du utbildning eller erfarenhet av specialkost och konstistensanpassning är det meriterande. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta självständigt eller i en större arbetsgrupp. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta som kock sedan tidigare inom offentlig eller privat sektor.

Arbetet kräver att du har en god datavana för att kunna göra beställningar och lära dig våra verksamhetssystem. Körkort B är en fördel men inget krav. Du behöver ha mycket god svenska i tal och skrift.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande.
Du har en vilja att servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Låter detta intressant är du välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Är du en eldsjäl som vill laga sjyst mat till Borlängebon? Sök till oss!

Ansök    Mar 27    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänste... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock i kost- och lokalservice kan man förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och service mot våra kunder. Vi jobbar för en trevlig måltidsmiljö och bygga upp visionen `` Ett ekologiskt hållbart Borlänge, Ett Borlänge som tar ansvar för miljön både nu och i framtiden´´ tillsammans med andra verksamheter i kommunen.

Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch, middag som hamnar i magen är extra viktig för våra matgäster.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice. Det innefattar att man kan få jobba på flera av alla våra enheter. Arbetstiden är dagtid med schema, helgarbete förekommer då viss verksamhet är öppen på helgerna.

På större enheter jobbar du i team med andra kockar och köksbiträden och fördelar upp alla förkommande kökssysslor mellan er. På många mindre enheter jobbar du helt själv.
Det innebär att du ansvarar för att laga maten, samt special koster, sallads beredning, diskar och städar kök, plockar varor samt övrigt förekommande sysslor.
Även visst administrativt arbete ingår i den dagliga driften.
Att baka samt laga desserter förekommer på vissa enheter.
Planering och fördelning av dagens sysslor får man göra själv eller tillsammans med övriga kolleger.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Vi har rökfri arbetstid.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet främst vid någon form av frånvaro i köken.
Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar.
Du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail.
Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevliga grönsaker och ett härligt bemötande.
Du har en vilja att servera mellanmål eller frukost samt dessert med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje, restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt körkort är krav.

Vi ser också att du behöver ha minst 3 års erfarenhet inom privat och offentlig verksamhet för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter.
Goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov är meriterande.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.
Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i planering åt sig själv och andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.
Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.
Som kock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.
Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portionsstatistik, egenkontroll mm.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till Romme Alpin

Ansök    Dec 30    Romme Alpin AB    Kock, storhushåll
Om Romme Alpin Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige. Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare ... Visa mer
Om Romme Alpin
Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige.
Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Romme Alpins gäster har alla ett stort intresse i skidåkning och högt ställda förväntningar på att bli väl omhändertagna. De vill bo bra och äta och dricka riktigt gott. Vår uppgift är att ge dem en lika härlig upplevelse på hotellet och i de olika restaurangerna som de kommer att få i skidbacken.
Flest skidgäster har vi under helger och lov. Vi jobbar som mest när andra är lediga.
Om våra restauranger
Lodgerestaurangen, med högt till tak och stor öppen spis, erbjuder a la carte med bordsservering och vår mycket populära buffé med varierande tema varje kväll.
Vid Wärdshuset serverar vi hemlagad och näringsrik husmanskost, till stor del baserad på råvaror hämtade från lokala leverantörer i Dalarna.
I personalmatsalen har våra medarbetare möjlighet att dagligen välja bland flera lagade rätter.
Toppstugan erbjuder milsvid utsikt och en à la carterestaurang med bordsservering. Dessutom ett café, två barer och en utegrill på terrassen. Några kvällar i veckan dukar vi också upp för vår populära fondueafton.
I Våffelstugan serverar vi ett mycket stort antal våfflor, alla tillagade av vår egen smet och serverade med våra hemkokta sylter. Vi tillagar även en rad enklare rätter. Kafé, bar och servering på stor terrass kompletterar Våffelstugans utbud.
Om jobbet
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat. Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad. Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut. Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov och delegerar enklare arbetsuppgifter t. ex. till köksbiträden.
Vem söker vi
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är ordningsam, ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig. Du är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Vi ser gärna att du har branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang. Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Bra att veta
Alla som arbetar på Romme Alpin får anpassade utbildningar inom service, de rutiner vi följer, den mat och dryck vi serverar och de system vi använder.
Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt, och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska.
Romme Alpin är en rök-och snusfri arbetsplats.
För mer information vänligen se vår hemsida: https://www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs/restaurang/kockarochkallskankor Visa mindre

Kock till Romme Alpin

Ansök    Okt 19    Romme Alpin AB    Kock, storhushåll
Om Romme Alpin Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige. Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare ... Visa mer
Om Romme Alpin
Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige.
Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Romme Alpins gäster har alla ett stort intresse i skidåkning och högt ställda förväntningar på att bli väl omhändertagna. De vill bo bra och äta och dricka riktigt gott. Vår uppgift är att ge dem en lika härlig upplevelse på hotellet och i de olika restaurangerna som de kommer att få i skidbacken.
Flest skidgäster har vi under helger och lov. Vi jobbar som mest när andra är lediga.
Om våra restauranger
Lodgerestaurangen, med högt till tak och stor öppen spis, erbjuder a la carte med bordsservering och vår mycket populära buffé med varierande tema varje kväll.
Vid Wärdshuset serverar vi hemlagad och näringsrik husmanskost, till stor del baserad på råvaror hämtade från lokala leverantörer i Dalarna.
I personalmatsalen har våra medarbetare möjlighet att dagligen välja bland flera lagade rätter.
Toppstugan erbjuder milsvid utsikt och en à la carterestaurang med bordsservering. Dessutom ett café, två barer och en utegrill på terrassen. Några kvällar i veckan dukar vi också upp för vår populära fondueafton.
I Våffelstugan serverar vi ett mycket stort antal våfflor, alla tillagade av vår egen smet och serverade med våra hemkokta sylter. Vi tillagar även en rad enklare rätter. Kafé, bar och servering på stor terrass kompletterar Våffelstugans utbud.
Om jobbet
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat. Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad. Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut. Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov och delegerar enklare arbetsuppgifter t. ex. till köksbiträden.
Vem söker vi
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är ordningsam, ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig. Du är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Vi ser gärna att du har branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang. Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Bra att veta
Alla som arbetar på Romme Alpin får anpassade utbildningar inom service, de rutiner vi följer, den mat och dryck vi serverar och de system vi använder.
Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt, och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska.
Romme Alpin är en rök-och snusfri arbetsplats.
För mer information vänligen se vår hemsida: https://www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs/restaurang/kockarochkallskankor Visa mindre

Erfaren kock till Hällsjö centralkök

Ansök    Okt 19    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Kost- och lokalservice erbjuder måltid- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolor samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm. På Kost- och lokalservice arbe... Visa mer
Kost- och lokalservice erbjuder måltid- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolor samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10500 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Vi söker en kock till Hällsjö centralkök som ska fortsätta att ta köket tillsammans med kollegorna till nästa nivå! Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön, trevlig måltidsmiljö och god stämning förhöjer matupplevelsen.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Du ska kunna samarbeta med kolleger då man är en viktig kugge i den dagliga verksamheten. Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i storkök såsom planering och fördelning av dagens sysslor tillsammans med övriga medarbetare; matlagning, plock av varor, HACCP, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor i kök.

Schemalagd arbetstid var tredje helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock , har utbildning i HACCP och erfarenhet av arbete i storkök.

Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, portionsstatistik, egenkontroll mm.
Körkort är ett krav.

Meriterande:
- dietkock
- arbete med specialkost
- kunskap i konsistensanspassad kost, timbalkost

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår samt vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand. Du ska kunna samarbeta med kollegor och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kollegor, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar verksamheten.
Du behöver ha god fysik då arbete emellanåt är tungt.
Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som kock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till Romme Alpin

Ansök    Sep 1    Romme Alpin AB    Kock, storhushåll
Om Romme Alpin Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige. Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare ... Visa mer
Om Romme Alpin
Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige.
Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Romme Alpins gäster har alla ett stort intresse i skidåkning och högt ställda förväntningar på att bli väl omhändertagna. De vill bo bra och äta och dricka riktigt gott. Vår uppgift är att ge dem en lika härlig upplevelse på hotellet och i de olika restaurangerna som de kommer att få i skidbacken.
Flest skidgäster har vi under helger och lov. Vi jobbar som mest när andra är lediga.
Om våra restauranger
Lodgerestaurangen, med högt till tak och stor öppen spis, erbjuder a la carte med bordsservering och vår mycket populära buffé med varierande tema varje kväll.
Vid Wärdshuset serverar vi hemlagad och näringsrik husmanskost, till stor del baserad på råvaror hämtade från lokala leverantörer i Dalarna.
I personalmatsalen har våra medarbetare möjlighet att dagligen välja bland flera lagade rätter.
Toppstugan erbjuder milsvid utsikt och en à la carterestaurang med bordsservering. Dessutom ett café, två barer och en utegrill på terrassen. Några kvällar i veckan dukar vi också upp för vår populära fondueafton.
I Våffelstugan serverar vi ett mycket stort antal våfflor, alla tillagade av vår egen smet och serverade med våra hemkokta sylter. Vi tillagar även en rad enklare rätter. Kafé, bar och servering på stor terrass kompletterar Våffelstugans utbud.
Om jobbet
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat. Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad. Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut. Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov och delegerar enklare arbetsuppgifter t. ex. till köksbiträden.
Vem söker vi
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är ordningsam, ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig. Du är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Vi ser gärna att du har branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang. Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Bra att veta
Alla som arbetar på Romme Alpin får anpassade utbildningar inom service, de rutiner vi följer, den mat och dryck vi serverar och de system vi använder.
Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt, och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska.
Romme Alpin är en rök-och snusfri arbetsplats.
För mer information vänligen se vår hemsida: https://www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs/restaurang/kockarochkallskankor Visa mindre

Är du en kock och eldsjäl som vill laga sjyst mat till Borlängebon?

Ansök    Apr 11    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock i kost- och lokalservice kan man förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och bygga upp visionen `` Ett ekologiskt hållbart Borlänge, Ett Borlänge som tar ansvar för miljön både nu och i framtiden´´ tillsammans med andra verksamheter i kommunen.
Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch som hamnar i magen är extra viktig för elever som inte äter så bra hemma. På så sätt kan skolmåltiderna bidra till ett mer jämlikt samhälle och en hållbar utveckling.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice. Det innefattar att man kan få jobba på flera av alla våra enheter. Arbetstiden är dagtid med schema, helgarbete förekommer då viss verksamhet är öppen på helgerna. Vi har jobbrotation på vissa större arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i restaurangen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar själva i restaurangen på våra skolor samt innehar administrativt arbete i den dagliga driften.
Planering och fördelning av dagens sysslor får man göra själv eller tillsammans med övriga kolleger. Det innefattar matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet främst vid någon form av frånvaro i köken. Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar, du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail. Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande.
Du har en vilja att servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Vi ser också att du behöver ha minst 4 års erfarenhet inom privat och offentlig verksamhet krävs för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter. Goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov är meriterande.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.
Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut. Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.
Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.
Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som kock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.
Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portions statistik, egenkontroll mm
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till företagsrestaurang i Borlänge

Ansök    Mar 31    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Vi söker en ... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Vi söker en kock till Restaurang Rutan som ligger i vår kunds lokaler. Restaurangnen ligger i ett stort lager där kunden bedriver verksamhet alla dagar om året. 

Tjänsten är deltid i grunden, men det finns möjlighet för mertid. Vår/sommar är vår kunds högsäsong så under den perioden kommer det finnas behov av fler timmar.  

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll
• Sedvanliga arbetsuppgifter i ett restaurangkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Deltid, 75%, främst dagtid men kväll och helg kan förekomma någon enstaka gång
Har du frågor kontakta Mikael Alfredsson, [email protected] 

Din ansökan vill vi ha senast den 18/3, intervjuer kommer dock ske löpande så vänta inte med din ansökan
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Vi söker nu sommarvikarier till äldreomsorgen kök

Ansök    Mar 25    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara ,god och näringsriktiga måltider i Borlänge Kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunde... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara ,god och näringsriktiga måltider i Borlänge Kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Inom äldreomsorgens kök jobbar 2 kockar per kök enligt schema ,vissa dagar själv ,vissa dagar tillsamman. Antal matgäster är olika på enheterna men mellan 40-100 portioner igenom snitt.

Som kock i kost- och lokalservice kan man förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och bygga upp visionen `` Ett ekologiskt hållbart Borlänge, Ett Borlänge som tar ansvar för miljön både nu och i framtiden´´ tillsammans med andra verksamheter i kommunen.
Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch och middag som hamnar i magen är extra viktig för våra matgäster.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice. Det innefattar att man kan få jobba på flera av våra enheter. Arbetstiden är dagtid med rullande schema ,varannan helg och röda dagar förekommer då verksamhet är öppen på helgerna. Då du oftast jobbar själv inom äldreomsorgenskök behöver du kunna jobba självständigt.
Du planerar upp dagens arbete och gör alla i kök förekommande uppgifter såsom lagar mat, dessert, sallader, special koster ,städar, diskar ,plockar varor .Även beställer varor vid behov och andra administrativa sysslor.
Du behöver ligga steget före, förbereda och planera nästkommande dagar.
Att du kan prata och förstå svenska språket är viktigt då vi behöver kunna ha en dialog med kunder och matgäster samt kunna läsa recept och rutiner som finns.
Du följer vår klädpolicy och är lojal mot fattade beslut i verksamheten samt rutiner och riktlinjer som finns.

Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet då ordinarie personal är frånvarande.

Du behöver kunna hantera vissa verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet då du är själv på enheten.
Du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail.
Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och vi ser det som en självklarhet att du är närvarande på de möten du blir inbjuden till.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande.
Med lite guldkant !

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning inom restaurangbranschen som kock.
Vi ser också att flera års erfarenhet av köksarbetet inom privat eller offentlig verksamhet krävs för att klara av jobbet .
Goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov är meriterande.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.
Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.
Ett bra kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.
Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.
Som kock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.
Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå, att kunna engelska språket är meriterande. Du bör ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portions statistik, egenkontroll mm
Körkort är meriterande.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Är du en eldsjäl som vill laga schysst mat till Borlängebon? Sök till oss!

Ansök    Jan 17    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock i kost- och lokalservice kan man förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och bygga upp visionen `` Ett ekologiskt hållbart Borlänge, Ett Borlänge som tar ansvar för miljön både nu och i framtiden´´ tillsammans med andra verksamheter i kommunen.

Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch som hamnar i magen är extra viktig för elever som inte äter så bra hemma. På så sätt kan skolmåltiderna bidra till ett mer jämlikt samhälle och en hållbar utveckling.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice. Det innefattar att man kan få jobba på flera av alla våra enheter. Arbetstiden är dagtid med schema, helgarbete förekommer då viss verksamhet är öppen på helgerna. Vi har jobbrotation på vissa större arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i restaurangen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar själva i restaurangen på våra skolor samt innehar administrativt arbete i den dagliga driften.

Planering och fördelning av dagens sysslor får man göra själv eller tillsammans med övriga kolleger. Det innefattar matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet främst vid någon form av frånvaro i köken. Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar, du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail. Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig salladsbuffé och ett härligt bemötande.
Du har en vilja att servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Vi ser också att flera års erfarenhet inom privat och offentlig verksamhet krävs för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter. Goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov är meriterande.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.
Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut. Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.
Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som kock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.
Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portionsstatistik, egenkontroll mm.
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till företagsrestaurang i Borlänge

Ansök    Mar 3    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Vi söker en ... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Vi söker en kock till Restaurang Rutan som ligger i vår kunds lokaler. Restaurangnen ligger i ett stort lager där kunden bedriver verksamhet alla dagar om året. 

Tjänsten är deltid i grunden, men det finns möjlighet för mertid. Vår/sommar är vår kunds högsäsong så under den perioden kommer det finnas behov av fler timmar.  

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll
• Sedvanliga arbetsuppgifter i ett restaurangkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Deltid, 75%, främst dagtid men kväll och helg kan förekomma någon enstaka gång
Har du frågor kontakta Mikael Alfredsson, [email protected] 

Din ansökan vill vi ha senast den 18/3, intervjuer kommer dock ske löpande så vänta inte med din ansökan
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Vi söker vikarier som vill arbeta som köksbiträden i våra kök

Ansök    Jan 14    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Tänk att varje dag få komma till nya arbetsplatser och träffa många härliga kollegor och leverera en hög kvalité till Borlängebon i form av god mat och rena lokaler. Gillar du att vara flexibel? Vill du samla erfarenheter? Är du ansvarsfull och serviceinriktad? Lägg också till att du själv kan välja vilka dagar och tider du vill arbeta, ja då har vi världens bästa vikariejobb till dig! Din arbetsplats varierar då vi bemannar cirka 70 enheter uppdelade på... Visa mer
Tänk att varje dag få komma till nya arbetsplatser och träffa många härliga kollegor och leverera en hög kvalité till Borlängebon i form av god mat och rena lokaler.

Gillar du att vara flexibel?
Vill du samla erfarenheter?
Är du ansvarsfull och serviceinriktad?
Lägg också till att du själv kan välja vilka dagar och tider du vill arbeta, ja då har vi världens bästa vikariejobb till dig!

Din arbetsplats varierar då vi bemannar cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet


Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

ARBETSUPPGIFTER
När du arbetar som köksbiträde i större kök hjälper du till med alla förekommande sysslor i köket.
Inför lunchen så bereder du sallad, diskar och iordningställer matsalen.
Du är i matsalen eller disken under lunchserveringen samt att ni tillsammans städar och plockar ihop efter dagen.

När du arbetar ensam i ett av våra mottagningskök som får mat från Centralköket Hällsjö serverar du maten, registrerar måltider, diskar samt även utför lokalvård på enheten.

Du behöver vid behov kunna ta beslut och prioritera dagens arbetsuppgifter med ett ödmjukt förhållningssätt mot våra kunder.

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning som köksbiträde eller erfarenhet av jobb inom storkök.
Datorvana är ett krav.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

För att bli vikarie hos oss tror vi också att du är en:

• En självständig och ansvarsfull person som kan arbeta både ensam och i grupp. Som vikarie har du en viktig roll!
• En ersättare för ordinarie personal som förväntas kunna utföra de arbetsuppgifter som ingår. Har en vilja att lära nytt.
• En engagerad person som visar intresse för jobbet och vågar ställa frågor när det behövs. Har en positiv inställning.
• En person som är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Har en bra dialog med kunden.
• En flexibel person som ska kunna ta sig till flera olika arbetsplatser i kommunen. Arbetsplatser och uppgifter kan snabbt förändras.

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Det hittar du på polisen hemsida:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kost- och lokalservice söker kockar. Är du en eldsjäl som vill laga bra mat

Ansök    Nov 25    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge kommun? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hållbara måltider i Borlänge kommun?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Som kock i kost- och lokalservice kan man förutom att laga måltider på våra enheter vara med och påverka kostenheten som har en tydlig inriktning på hållbarhet och jobbar för en trevlig måltidsmiljö och bygga upp visionen "Ett ekologiskt hållbart Borlänge, Ett Borlänge som tar ansvar för miljön både nu och i framtiden" tillsammans med andra verksamheter i kommunen.

Mat och måltider är centrala i våra liv, som njutning, som mötesplatser och som kulturbärare. Matvanorna har också stor betydelse för både hälsan och miljön. En näringsriktig lunch som hamnar i magen är extra viktig för elever som inte äter så bra hemma. På så sätt kan skolmåltiderna bidra till ett mer jämlikt samhälle och en hållbar utveckling.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kock blir du anställd i kost-och lokalservice. Det innefattar att man kan få jobba på en av alla våra enheter. Arbetstiden är dagtid med schema och helgarbete förekommer då viss verksamhet är öppen. Vi har jobbrotation på vissa större arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i restaurangen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar själva i restaurangen på våra skolor samt innehar administrativt arbete i den dagliga driften.
Planering och fördelning av dagens sysslor får man göra själv eller tillsammans med övriga kolleger. Det innefattar matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Du behöver följa vår klädpolicy och även låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen.
Kommer du till vår verksamhet blir du en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet främst vid någon form av frånvaro i köken. Du deltar i semesterplanering och är lojal mot fattade beslut i verksamheten.

Du behöver kunna hantera verksamhetssystem självständigt då man får ansvar för att beställa varor, registrera i Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i kostdatasystemet på den enhet du arbetar, du behöver ha bra datavana då mycket kommunikation sker via mail. Vi tillämpar digitala möten och hybridmöten och ser det som en självklar del att vara närvarande på möten du blir inbjuden till.

Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande.
Du har en vilja att servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.
Vi ser också att flerårig erfarenhet inom privat och offentlig verksamhet krävs för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter. Goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov är meriterande.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.
Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut. Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.

Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.
Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet, samtidigt har du ett professionellt bemötande mot Borlängebon, kolleger, chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.
Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som kock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

Du ska kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du skall kunna administrera beställningar, mail, möten, portions statistik, egenkontroll mm.
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vill du bli vår nya vikarierande kock i poolen?

Ansök    Okt 25    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Alla förekommande arbetsuppgifter som poolkock i våra skolkök, förskolor, centralkök samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun. Varje dag kan vara en ny arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun. Du utgår från din bostad och får dina dagliga bokningar av våra bemanningsplanerare som fördelar dagens arbetspass. Vid behov kan flera olika placeringar vara aktuella under samma dag. Arbetet bed... Visa mer
Alla förekommande arbetsuppgifter som poolkock i våra skolkök, förskolor, centralkök samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun.

Varje dag kan vara en ny arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun.

Du utgår från din bostad och får dina dagliga bokningar av våra bemanningsplanerare som fördelar dagens arbetspass.
Vid behov kan flera olika placeringar vara aktuella under samma dag.
Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök.
Rollen innebär oftast ensamarbete. En anställning i vår interna pool är en ingångsport i vår verksamhet som senare kan leda till en fast placering.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi har jobbrotation på vissa arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i matsalen, diskar och tar hand om dietkost, vi städar i matsalen på våra skolor samt innehar administrativt arbete.

Planering och fördelning av dagens sysslor själv eller tillsammans med övriga medarbetare, matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor som kock.

Du kommer bli en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet vid sjukdom och ledigheter.
Du ansvarar för att beställa varor, sköta Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem på den enhet du blir placerad, du behöver ha datavana då mycket kommunikation sker via mail, vi har även digitala möten.

Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag varje dag med vällagad mat, trevlig salladsbuffé och ett härligt bemötande.
Du vill även servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje, hotell- och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten. Vi ser också att flerårig erfarenhet inom yrket krävs för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter.
Arbetet kräver goda skriftliga svenska kunskaper och mycket god förmåga att uttrycka sig muntligt på svenska.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.

Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.
Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.
Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder, kunna föra en bra dialog vid förändringar som påverkar deras verksamhet.
Körkort B är ett krav för tjänsten.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.
Som poolkock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till ICA Food Borlänge

Ansök    Okt 6    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker nu en medarbetare till ett spännande och utmanande jobb i en matkreativ miljö. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Har du s... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker nu en medarbetare till ett spännande och utmanande jobb i en matkreativ miljö. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Har du stora ambitioner och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt? Då är du välkommen till Sodexo.Till ICA Food Borlänge söker vi en positiv och engagerad kock som kommer att ha en mycket viktig roll i att skapa en välkomnande atmosfär och ett proffesionellt mottagande.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Förbereda och laga fantastisk god mat
• Ansvara för att god ordning i köket efterlevs
• Vara delaktig i menyplanering och inköp
• Rapportera till Köksmästare/Restaurangchef
• Deltaga i vårt arbete med svinnhantering
• Medverka till att egen kontroll HACCP sköts enligt lagd rutin

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana, gärna från konferensanläggning eller liknande
• Behärska svenska i tal och skrift samt förstå och tala engelska
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare 100% dagtid må-fr

Har du frågor kontakta [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 15 oktober
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Förstekock till Restaurang Rutan, Ica lagret i Borlänge

Ansök    Sep 22    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Förstekock till Restaurang Rutan, Ica lagret i Borlänge Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker v... Visa mer
Förstekock till Restaurang Rutan, Ica lagret i Borlänge

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurang Rutan
Restaurang rutan serverar i dag ca 100 st frukost & lunchmåltider per dag till medarbetarna på ica lagret. Vi har också en cafeverksamhet där vi bakar det mesta själv efter kundens önskemål. Beställningar och konferensbokningar samt eventuella cateringar förekommer. Vi ombesörjer även kaffemaskiner samt frukthantering i huset. Köksteamet på Restaurang rutan är idag tre Medarbetare och vi letar nu efter en till som kan stärka vårat team.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Kock till Romme Alpin

Ansök    Okt 6    Romme Alpin AB    Kock, storhushåll
Om Romme Alpin Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige. Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare ... Visa mer
Om Romme Alpin
Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige.
Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Romme Alpins gäster har alla ett stort intresse i skidåkning och högt ställda förväntningar på att bli väl omhändertagna. De vill bo bra och äta och dricka riktigt gott. Vår uppgift är att ge dem en lika härlig upplevelse på hotellet och i de olika restaurangerna som de kommer att få i skidbacken.
Flest skidgäster har vi under helger och lov. Vi jobbar som mest när andra är lediga.
Om våra restauranger
Lodgerestaurangen, med högt till tak och stor öppen spis, erbjuder a la carte med bordsservering och vår mycket populära buffé med varierande tema varje kväll.
Vid Wärdshuset serverar vi hemlagad och näringsrik husmanskost, till stor del baserad på råvaror hämtade från lokala leverantörer i Dalarna.
I personalmatsalen har våra medarbetare möjlighet att dagligen välja bland flera lagade rätter.
Toppstugan erbjuder milsvid utsikt och en à la carterestaurang med bordsservering. Dessutom ett café, två barer och en utegrill på terrassen. Några kvällar i veckan dukar vi också upp för vår populära fondueafton.
I Våffelstugan serverar vi ett mycket stort antal våfflor, alla tillagade av vår egen smet och serverade med våra hemkokta sylter. Vi tillagar även en rad enklare rätter. Kafé, bar och servering på stor terrass kompletterar Våffelstugans utbud.
Om jobbet
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat. Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad. Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut. Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov och delegerar enklare arbetsuppgifter t. ex. till köksbiträden.
Vem söker vi
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är ordningsam, ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig. Du är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Vi ser gärna att du har branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang. Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Bra att veta
Alla som arbetar på Romme Alpin får anpassade utbildningar inom service, de rutiner vi följer, den mat och dryck vi serverar och de system vi använder.
Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt, och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska.
Romme Alpin är en rök-och snusfri arbetsplats.
För mer information vänligen se vår hemsida: https://www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs/restaurang/kockarochkallskankor Visa mindre

Vill du bli en kock i gänget på Kost-och Lokal?

Ansök    Sep 6    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i våra skolkök, förskolor, centralkök, samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge Kommun. Vi har hela Borlänge kommun som arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun. Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök. Rollen innebär oftast ensamarbete då vi har många förskolor som vi bemannar först med våra kockar. Självklart lockar vår värdegrund dig! -... Visa mer
Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i våra skolkök, förskolor, centralkök, samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge Kommun.
Vi har hela Borlänge kommun som arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun.
Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök.
Rollen innebär oftast ensamarbete då vi har många förskolor som vi bemannar först med våra kockar.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi har jobbrotation på vissa arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i matsalen, diskar och tar hand om dietkost, vi städar i matsalen på våra skolor samt innehar administrativt arbete.
Planering och fördelning av dagens sysslor själv eller tillsammans med övriga medarbetare, matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor som kock.

Du kommer bli en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet vid sjukdom och ledigheter.
När du är på en enhet så ansvarar man för att beställa varor, sköta Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem på den enhet du blir placerad, du behöver en viss datavana då mycket kommunikation sker via mail.

Då vi vill vara en hållbar kommun och inte kasta mat i onödan så ska du ha god kontroll på mängd mat som tillagas.
Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag varje dag med vällagad mat, trevlig salladsbuffé och ett härligt bemötande.
Du vill även servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!
Du ska kunna låta mobiltelefonen vara under arbetsdagen då det är mobilförbud under arbetet.

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.
Under en arbetsdag kan flera placeringar bli aktuellt utifrån verksamhetens uppkomna behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock och har minst tre års erfarenhet inom yrket, det krävs för att du ska kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter. Har du utbildning eller erfarenhet av specialkost/konsistensanpassning är det meriterande då vi har många som är behov av anpassad kost.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår och du behöver vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra. Förstå vikten av god hygien, både runt om kring dig i köket, serveringen och dig själv

Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.
Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.

Vi vill att du har erfarenhet och kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand, Du behöver kunna svenska flytande i tal och text, andra språk är meriterande då vi har många internationella gäster och kollegor.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.
Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder, kolleger och chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.
Som kock vikarie är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.
Körkort är meriterande.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kockar

Ansök    Aug 7    Romme Alpin AB    Kock, storhushåll
Om Romme Alpin Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige. Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare ... Visa mer
Om Romme Alpin
Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. Romme Alpin är öppen sju dagar i veckan under vintersäsongen. Vår målgrupp är varierande och den korta resvägen lockar många gäster från Stockholm och andra städer i Mellansverige.
Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Romme Alpins gäster har alla ett stort intresse i skidåkning och högt ställda förväntningar på att bli väl omhändertagna. De vill bo bra och äta och dricka riktigt gott. Vår uppgift är att ge dem en lika härlig upplevelse på hotellet och i de olika restaurangerna som de kommer att få i skidbacken.
Flest skidgäster har vi under helger och lov. Vi jobbar som mest när andra är lediga.
Om våra restauranger
Lodgerestaurangen, med högt till tak och stor öppen spis, erbjuder a la carte med bordsservering och vår mycket populära buffé med varierande tema varje kväll.
Vid Wärdshuset serverar vi hemlagad och näringsrik husmanskost, till stor del baserad på råvaror hämtade från lokala leverantörer i Dalarna.
I personalmatsalen har våra medarbetare möjlighet att dagligen välja bland flera lagade rätter.
Toppstugan erbjuder milsvid utsikt och en à la carterestaurang med bordsservering. Dessutom ett café, två barer och en utegrill på terrassen. Några kvällar i veckan dukar vi också upp för vår populära fondueafton.
I Våffelstugan serverar vi ett mycket stort antal våfflor, alla tillagade av vår egen smet och serverade med våra hemkokta sylter. Vi tillagar även en rad enklare rätter. Kafé, bar och servering på stor terrass kompletterar Våffelstugans utbud.
Om jobbet
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat. Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad. Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut. Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov och delegerar enklare arbetsuppgifter t. ex. till köksbiträden.
Vem söker vi
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är ordningsam, ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig. Du är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Vi ser gärna att du har branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang. Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Bra att veta
Alla som arbetar på Romme Alpin får anpassade utbildningar inom service, de rutiner vi följer, den mat och dryck vi serverar och de system vi använder.
Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt, och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska.
Romme Alpin är en rök-och snusfri arbetsplats.
För mer information vänligen se vår hemsida: https://www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs/restaurang/kockarochkallskankor Visa mindre

Husmanskock

husmanskock som kan göra lunch upp till 50 kunder ungefär ,kan göra vecko meny, del tid eller heltid månad lön eller timlön Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
husmanskock som kan göra lunch upp till 50 kunder ungefär ,kan göra vecko meny,
del tid eller heltid
månad lön eller timlön
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vill du bli en kock i gänget på Kost-och Lokal?

Ansök    Jul 22    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i våra skolkök, förskolor, centralkök, samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge Kommun. Vi har hela Borlänge kommun som arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun. Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök. Rollen innebär oftast ensamarbete då vi har många förskolor som vi bemannar först med våra kockar. Vi vill att du arbetar enligt Borlänge ... Visa mer
Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i våra skolkök, förskolor, centralkök, samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge Kommun.
Vi har hela Borlänge kommun som arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun.
Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök.
Rollen innebär oftast ensamarbete då vi har många förskolor som vi bemannar först med våra kockar.

Vi vill att du arbetar enligt Borlänge Kommuns värdegrund
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi har jobbrotation på vissa arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i matsalen, diskar och tar hand om diet kost, vi städar i matsalen på våra skolor samt innehar administrativt arbete. Planering och fördelning av dagens sysslor själv eller tillsammans med övriga medarbetare, matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor som kock.

Du kommer bli en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet vid sjukdom och ledigheter.
När du är på en enhet så ansvarar man för att beställa varor, sköta Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem på den enhet du blir placerad, du behöver en viss datavana då mycket kommunikation sker via mail. Då vi vill vara en hållbar kommun och inte kasta mat i onödan så ska du ha god kontroll på mängd mat son tillagas.

Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag varje dag med vällagad mat, trevlig sallads buffé och ett härligt bemötande. Du vill även servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning inom livsmedelsteknisk linje eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten. Vi ser också att flerårig erfarenhet inom yrket krävs för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.

Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut. Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.

Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.
Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder, kolleger och chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som kock vikarie är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

Arbetet kräver goda skriftliga svenskakunskaper och mycket god förmåga att uttrycka sig muntligt på svenska.

Körkort är meriterande.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till Restaurang Rutan, Icalagret i Borlänge, Compass Group FS

Kock till Restaurang Rutan, Icalagret i Borlänge, Compass Group FS Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som Kock! Ditt jobb för att skapa smaksensation på Compass Group. Vi söker en serviceinriktad driven och motiverad kock till oss på restaurang Rutan, Icalagret i Borlänge. som har en stor passion för mat! Som kock hos oss brinner du för att tillsammans med enhetens övriga medarbetare utveckla vårt utbud och vara en av våra frontf... Visa mer
Kock till Restaurang Rutan, Icalagret i Borlänge, Compass Group FS

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som Kock!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Compass Group.
Vi söker en serviceinriktad driven och motiverad kock till oss på restaurang Rutan, Icalagret i Borlänge. som har en stor passion för mat! Som kock hos oss brinner du för att tillsammans med enhetens övriga medarbetare utveckla vårt utbud och vara en av våra frontfigurer ut mot våra gäster för att de ska få den bästa matupplevelsen. Ditt arbete som kock hos oss kommer vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Med begreppet meningsfulla matupplevelser formar vi våra menyer till hälsosamma, gröna och välsmakande måltider och vi arbetar ständigt med att utveckla och utvecklas, stort fokus ligger på gröna smaker. Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% med arbetstider under dagtid, måndag till fredag kvällar och Helger kan eventuellt förekomma.

Varför ska du välja Compass Group?
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen. Läs mer om oss på www.compass-group.se

Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från storkök. Vi söker dig med minst 5 års yrkeserfarenhet från både á la carte- och lunchmatlagning och med ett högt kvalitetstänk och ekonomiskt sinne. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Om restaurang Rutan
Vi på Restaurang Rutan serverar i dag ca 100 lunch Vi bedriver även café med beställning o konferensservice. Vi ombesörjer även kaffemaskiner samt frukthantering i huset. Viss catering kan även förekomma. Man är ett team om 3-4 personer som jobbar här. Vi förutsätter att du jobbar med kunden i fokus, utmärkt kvalitet o samarbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta Restaurangchef Mikael Alfredsson på Tel: 073-9753047 Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-04-30. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Vill du bli en kock i gänget på Kost-och Lokal?

Ansök    Jun 3    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i våra skolkök, förskolor, centralkök, samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun. Vi har hela Borlänge kommun som arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun. Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök. Rollen innebär oftast ensamarbete då vi har många förskolor som vi bemannar först med våra kockar. Självklart lockar vår värdegrund dig! ... Visa mer
Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i våra skolkök, förskolor, centralkök, samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun.

Vi har hela Borlänge kommun som arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun.
Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök.
Rollen innebär oftast ensamarbete då vi har många förskolor som vi bemannar först med våra kockar.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi har jobbrotation på vissa arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment vilket innebär att du både lagar mat, serverar i matsalen, diskar och tar hand om dietkost. Vi städar i matsalen på våra skolor samt innehar administrativt arbete.

Planering och fördelning av dagens sysslor själv eller tillsammans med övriga medarbetare, matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor som kock.

Du kommer bli en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet vid sjukdom och ledigheter.

På våra enheter ansvarar man för att beställa varor, sköta Nomor som är ett egenkontrollsystem samt att registrera antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem. Du behöver en viss datavana då mycket kommunikation sker via mail. Då vi vill vara en hållbar kommun och inte kasta mat i onödan så ska du mäta svinn varje dag och registrera i en app.
Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag varje dag med vällagad mat, trevlig salladsbuffé och ett härligt bemötande.
Du vill även servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
Livsmedelsteknisk linje eller övrig motsvarande utbildning som storkök/hotell- och restaurang är ett krav.

Flerårig erfarenhet inom yrket krävs för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, du behöver vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.

Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.

Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.
Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder, kolleger och chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Mycket bra muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet. Som kockvikarie är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

Körkort är ett krav då det behövs att du snabbt kan förflytta dig mellan våra enheter.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock - sommarvikarier till äldreomsorgens kök

Ansök    Apr 12    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och laga mat till kommunens viktiga matgäster? Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster ino... Visa mer
Vill du vara med och laga mat till kommunens viktiga matgäster?

Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm. På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Vi söker nu sommarvikarier till äldreomsorgens kök. Din anställning är inom Kost & Lokalservice där arbete i annat kök, förskola och skola kan bli aktuellt.

Borlänge Kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Vi gör det tillsammans!

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du är en person som är engagerad i maten du lagar så att den förgyller omsorgstagarens dag. Vi vill att du har ett trevligt och professionellt bemötande mot alla på enheten då service är vårt viktigaste uppdrag. Vi ska erbjuda matgästen vällagad mat, specialkost, dessert och ett trevligt salladsutbud. Tjänsten innebär att du är ansvarig för matlagning av ordinarie kost, konsistent anpassad kost samt specialkost, kanske även beställa varor. Du registrerar statistik i vårt kost datasystem Matilda samt dokumenterar egenkontroll i systemet Nomor. Sedvanliga kökssysslor som städ och disk är en viktig del i ditt dagliga arbete samt att ha god ekonomi med fokus på EKO.

Tidsbegränsade anställningar mellan 1/6-31/8 - 2021.
Tjänsternas omfattning är på 75% - 100%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har dokumenterad utbildning som kock/kokerska samt att du kan prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå då det är viktigt att du kan läsa recept, innehållsförteckningar och menyer mm. Du behöver ha en god datavana då det förekommer att du skall administrera beställningar, läsa mail, registrera portionsstatistik, egenkontroll mm. Vidare är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom offentlig eller privat sektor samt har goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov. Det är en fördel om du har kunskap i systemet Raindance, har arbetat i kök inom äldreomsorgen tidigare samt om du har utbildning inom specialkost och konsistensanpassad kost. Körkort är meriterande då vi vid behov arbetar på andra enheter i verksamheten.

Du behöver ha förmåga att arbeta självständigt, planera köksuppgifterna själv och förbereda till nästa dag då du oftast jobbar själv. Men du är också bra på att samarbeta då du ibland jobbar i grupp. Det är viktigt att våra givna riktlinjer efterföljs. Vi söker dig som är strukturerad, flexibel, stresstålig och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagar och du har förmåga att se möjligheter snarare än problem i alla lägen.

Vi har ett bra samarbete med våra kunder och därför läggs stor vikt vid att du är serviceinriktad, kommunikativ samt har en god dialog med personalen på enheten i det dagliga arbetet.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

KÖKSMÄSTARE

Vi söker en ansvarig Köksmästare Tunakrogen i Borlänge står inför en spännande och utmanande utveckling av restaurangen. Vi söker en driftig och kreativ köksmästare som tillsammans med våra hjältar i köket vill skapa en krog med ett stort hjärta. Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss, hör av dig så får du veta mera. Som köksmästare kommer du ansvara för restaurangens utveckling i köket. Du är vår nya köksmästare om du: är genuint intr... Visa mer
Vi söker en ansvarig Köksmästare
Tunakrogen i Borlänge står inför en spännande och utmanande utveckling av restaurangen.
Vi söker en driftig och kreativ köksmästare som tillsammans med våra hjältar i köket vill skapa en krog med ett stort hjärta.
Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss, hör av dig så får du veta mera.
Som köksmästare kommer du ansvara för restaurangens utveckling i köket.
Du är vår nya köksmästare om du:
är genuint intresserad av människor och service
har ett stort matintresse
har starkt kommersiellt driv
har flera års erfarenhet inom branschen
har god datorvana och mycket goda kunskaper i svenska/engelska

Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Du är resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar. Visa mindre

Vill du bli vår nya kock i poolen

Ansök    Feb 16    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Alla förekommande arbetsuppgifter som poolkock i våra skolkök, förskolor, centralkök samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun. Varje dag kan vara en ny arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun. Du utgår från din bostad och får dina dagliga bokningar av våra bemanningsplanerare som fördelar dagens arbetspass. Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök. Vid behov kan flera olika p... Visa mer
Alla förekommande arbetsuppgifter som poolkock i våra skolkök, förskolor, centralkök samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun.

Varje dag kan vara en ny arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun.
Du utgår från din bostad och får dina dagliga bokningar av våra bemanningsplanerare som fördelar dagens arbetspass.
Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök.
Vid behov kan flera olika placeringar vara aktuella under samma dag.
Rollen innebär oftast ensamarbete. En anställning i vår interna pool är en ingångsport i vår verksamhet som senare kan leda till en fast placering.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi har jobbrotation på vissa arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i matsalen, diskar och tar hand om dietkost. Vi städar i matsalen på våra skolor samt innehar även administrativt arbete.
Planering och fördelning av dagens sysslor själv eller tillsammans med övriga medarbetare, matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor som kock.
Du kommer bli en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet vid sjukdom och ledigheter.
Du ansvarar för att beställa varor, sköta Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem på den enhet du blir placerad, du behöver en viss datavana då mycket kommunikation sker via mail.

Vi vill att du är den person som förgyller barnens alla dagar med vällagad mat, trevlig salladsbuffé och ett härligt bemötande.
Du serverar även mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
Livsmedelsteknisk linje eller övrig motsvarande utbildning som storkök/hotell- och restaurang är ett krav.

Vi kräver flerårig erfarenhet inom yrket för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår och du behöver vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i sin planering åt sig själv eller andra.

Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.
Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.
Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder och kunna föra en bra dialog vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet, som poolkock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

Mycket goda kunskaper, både muntligt och skriftligt, i svenska språket är ett krav.

Körkort krävs för tjänsten.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vill du bli vår kock på Kungsljusets äldreboende

Ansök    Okt 2    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Arbetet bedrivs i vårat kök på Kungsljusets äldreboende. Vid behov kan man bli tillfälligt placerad på annan enhet. Alla förekommande arbetsuppgifter som kock inom äldreomsorgen i Borlänge kommun. Rollen innebär oftast ensamarbete. Anställningen kan senare leda till en fast placering i vår verksamhet. Självklart lockar vår värdegrund dig! - Jag finns här för Borlängebon - Jag gillar utmaningar - Jag möter varje människa med öppenhet ARBETSUPPGIFTE... Visa mer
Arbetet bedrivs i vårat kök på Kungsljusets äldreboende.
Vid behov kan man bli tillfälligt placerad på annan enhet.

Alla förekommande arbetsuppgifter som kock inom äldreomsorgen i Borlänge kommun.
Rollen innebär oftast ensamarbete. Anställningen kan senare leda till en fast placering i vår verksamhet.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som kock vilket innebär att du lagar lunch och middag med grönsaker samt dessert. Tillagning av specialkost och konsistensanpassad mat, även bakning kan förekomma.

Du ansvarar för att beställa varor, sköta Nomor Haccp egenkontrollsystem samt registrerar antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem .
Du behöver en viss datavana då mycket kommunikation sker via mail samt att vi jobbar i flera datasystem.

Sysslor som disk och städ, plock av varor, förberedelser för nästkommande dag ingår.
Du fördelar dagens arbete själv eller tillsammans med övriga medarbetare.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevliga grönsaker och desserter samt är ödmjuk och inlyssnande.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut

Kockutbildning är ett krav och erfarenhet inom yrket är meriterande då man oftast jobbar själv och behöver vara självgående .

Vi jobbar med konsistensanpassad mat, speciella önskemål, timbaler och pateér.
Därav är erfarenhet av sådan matlagning meriterande.

Du behöver vara flexibel och kunna omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, vara stresstålig samt kunna arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i din planering för dig själv och andra.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.

Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder, att du kan föra en bra dialog vid förändringar som påverkar deras verksamhet.
Ett bra kundbemötande är av stor vikt.

Körkort är meriterande då det förekommer att man får arbeta på annan arbetsplats eller hämta varor på annan enhet.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.
Som kock hos oss är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vill du bli vår kock på Åkershems äldreboende

Ansök    Okt 2    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Arbetet bedrivs i vårat kök på Åkershems äldreboende. Vid behov kan man bli tillfälligt placerad på annan enhet. Alla förekommande arbetsuppgifter som kock inom äldreomsorgen i Borlänge kommun. Rollen innebär oftast ensamarbete. Anställningen kan senare leda till en fast placering i vår verksamhet. Självklart lockar vår värdegrund dig! - Jag finns här för Borlängebon - Jag gillar utmaningar - Jag möter varje människa med öppenhet ARBETSUPPGIFTER ... Visa mer
Arbetet bedrivs i vårat kök på Åkershems äldreboende.
Vid behov kan man bli tillfälligt placerad på annan enhet.

Alla förekommande arbetsuppgifter som kock inom äldreomsorgen i Borlänge kommun.
Rollen innebär oftast ensamarbete. Anställningen kan senare leda till en fast placering i vår verksamhet.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som kock vilket innebär att du lagar lunch och middag med grönsaker samt dessert. Tillagning av specialkost och konsistensanpassad mat, även bakning kan förekomma.

Du ansvarar för att beställa varor, sköta Nomor Haccp egenkontrollsystem samt registrerar antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem .
Du behöver en viss datavana då mycket kommunikation sker via mail samt att vi jobbar i flera datasystem.

Sysslor som disk och städ, plock av varor, förberedelser för nästkommande dag ingår.
Du fördelar dagens arbete själv eller tillsammans med övriga medarbetare.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är den person som förgyller matgästens dag varje dag med vällagad mat, trevliga grönsaker och desserter samt är ödmjuk och inlyssnande.
Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut

Kockutbildning är ett krav och erfarenhet inom yrket är meriterande då man oftast jobbar själv och behöver vara självgående .

Vi jobbar med konsistensanpassad mat, speciella önskemål, timbaler och pateér.
Därav är erfarenhet av sådan matlagning meriterande.

Du behöver vara flexibel och kunna omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår, vara stresstålig samt kunna arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i din planering för dig själv och andra.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.

Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder, att du kan föra en bra dialog vid förändringar som påverkar deras verksamhet.
Ett bra kundbemötande är av stor vikt.

Körkort är meriterande då det förekommer att man får arbeta på annan arbetsplats eller hämta varor på annan enhet.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.
Som kock hos oss är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vill du bli en kock i gänget på Kost- och Lokal?

Ansök    Dec 17    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i våra skolkök, förskolor, centralkök samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun. Vi har hela Borlänge kommun som arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun. Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök. Rollen innebär oftast ensamarbete då vi har många förskolor som vi bemannar först med våra kockar. Självklart lockar vår värdegrund dig! ... Visa mer
Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i våra skolkök, förskolor, centralkök samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun.

Vi har hela Borlänge kommun som arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun.

Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök.
Rollen innebär oftast ensamarbete då vi har många förskolor som vi bemannar först med våra kockar.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi har jobbrotation på vissa arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i matsalen, diskar och tar hand om dietkost, vi städar i matsalen på våra skolor samt innehar administrativt arbete.

Planering och fördelning av dagens sysslor själv eller tillsammans med övriga medarbetare, matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor som kock.

Du kommer bli en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet vid sjukdom och ledigheter.
På enheten ansvarar man för att beställa varor, sköta Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem på den enhet du blir placerad, du behöver en viss datavana då mycket kommunikation sker via mail. Då vi vill vara en hållbar kommun och inte kasta mat i onödan så ska du mäta svinn varje dag och registrera i en app.
Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag varje dag med vällagad mat, trevlig salladsbuffé och ett härligt bemötande.
Du vill även servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
Livsmedelsteknisk linje eller motsvarande utbildning som storkök/hotell och restaurang.

Flerårig erfarenhet inom yrket krävs för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår och du behöver vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i din och andras planering.

Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.

Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.
Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder, kolleger och chef och föra bra dialoger vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.

Som kockvikarie är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.
Körkort är meriterande.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vill du bli vår nya kock i poolen?

Ansök    Sep 21    Borlänge kommun    Kock, storhushåll
Alla förekommande arbetsuppgifter som poolkock i våra skolkök, förskolor, centralkök samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun. Varje dag kan vara en ny arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun. Du utgår från din bostad och får dina dagliga bokningar av våra bemanningsplanerare som fördelar dagens arbetspass. Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök. Vid behov kan flera olika pl... Visa mer
Alla förekommande arbetsuppgifter som poolkock i våra skolkök, förskolor, centralkök samt inom våra kök på våra äldreboenden i Borlänge kommun.
Varje dag kan vara en ny arbetsplats så det är bra att ha ett öppet sinne och god lokalkännedom om Borlänge kommun.
Du utgår från din bostad och får dina dagliga bokningar av våra bemanningsplanerare som fördelar dagens arbetspass.
Arbetet bedrivs både i mottagnings- och tillagningskök.
Vid behov kan flera olika placeringar vara aktuella under samma dag.
Rollen innebär oftast ensamarbete. En anställning i vår interna pool är en ingångsport i vår verksamhet som senare kan leda till en fast placering.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi har jobbrotation på vissa arbetsplatser för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i matsalen, diskar och tar hand om dietkost. Vi städar i matsalen på våra skolor samt innehar administrativt arbete.

Planering och fördelning av dagens sysslor själv eller tillsammans med övriga medarbetare, matlagning, plock av varor, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring, disk, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor som kock.
Du kommer bli en av våra duktiga kockar som finns för att stötta i vår verksamhet vid sjukdom och ledigheter.
Du ansvarar för att beställa varor, sköta Nomor som är ett egenkontrollsystem samt registrera antal ätande i Matilda som är vårt kostdatasystem på den enhet du blir placerad, du behöver en viss datavana då mycket kommunikation sker via mail.

Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag varje dag med vällagad mat, trevlig salladsbuffé och ett härligt bemötande.
Du vill även servera mellanmål eller frukost med guldkant ibland!

Det förekommer att vi hjälper till med akuta transporter av livsmedel eller färdiglagad mat mellan våra enheter.

KVALIFIKATIONER
Flerårig erfarenhet inom yrket krävs för att kunna vara det stöd våra köksenheter behöver vid sjukdom och ledigheter.

Du behöver vara flexibel, snabbt kunna byta fokus i vardagen, omprioritera vid behov, lösa de problem som uppstår och du behöver vara stresstålig.

Du behöver ha struktur i arbetet, värnar om ordning och reda, vara delaktig/ansvara för att planera dagen samt ligga steget före i planeringen för dig sig själv och andra.

Vilja bidra till god service, maten ska både smaka och se bra ut.
Ett bra pedagogiskt kundbemötande är av stor vikt.
Vi vill att du kan arbeta självständigt så du kan driva uppdrag och ta ansvar på egen hand.

Du ska kunna samarbeta med kolleger och kunder då du är en viktig kugge i vår dagliga verksamhet.
Vi vill att du har ett professionellt bemötande mot våra kunder, kunna föra en bra dialog vid förändringar som påverkar deras verksamhet.

Borlänge kommuns värdegrund genomsyrar vår verksamhet.
Som poolkock är du en av våra ambassadörer för värdegrunden på våra enheter.
Körkort krävs för tjänsten.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till Hessegården

Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom... Visa mer
Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10500 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Placering på Hessegården, din anställning är inom Kost & Lokalservice och arbete i annat kök kan förekomma samt att placering i annat kök kan bli aktuell.
Köket är tillagnings kök på ett äldreboende med ca 60 ätande.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du är den person som förgyller omsorgstagarens dag och ger matgästen vällagad mat, trevligt sallads utbud och du har ett härligt bemötande mot alla som vistas på enheten.
Vårt Ekologiska mål 2020 är högt och vi ligger i nuläge över 65%. Tjänsten innebär att du är ansvarig för matlagning av ordinarie kost, konsistensanpassad mat samt specialkost, att ha god ekonomi med fokus på EKO är en del i tjänsten. Även sedvanliga kökssysslor som städ och disk är en viktig del i ditt arbete. Du kommer att göra beställningar i ekonomisystemet Raindance, registrering av statistik i vårt kost datasystem Matilda samt dokumenterar egenkontroll i Nomor systemet. I din roll ingår det att planera arbetsuppgifterna i köket. Du ansvarar för att dokument för våra vikarier uppdateras och du planerar inför dina ledigheter så vikarien får bra förutsättningar att göra ett bra jobb. Det är viktigt att våra givna riktlinjer efterföljs.

Tjänstens omfattning är 79% med möjlighet till 100%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har dokumenterad utbildning som riktar sig mot kock/kokerska med erfarenhet inom privat och offentlig verksamhet. Du behöver kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du som ansvarig bland annat skall administrera beställningar, mail, portionsstatistik och egenkontroll. Det är meriterande om du har datavana med kunskap i systemet Raindance och har tidigare erfarenhet av arbete i kök inom äldreomsorgen. Goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov är önskvärt. Du har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Körkort är meriterande då vi vid behov arbetar på andra enheter i verksamheten.

Vi har ett bra samarbete med våra kunder och därför läggs stor vikt vid att du är serviceinriktad, kommunikativ samt har en god dialog med personalen på enheten i det dagliga arbetet. Vi söker dig som är som är strukturerad, flexibel och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagat. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till Kost- och Lokalservice

Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom ... Visa mer
Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Vi söker nu en kock som vi anställer på visstidsanställning under 6 månader med stor möjlighet till förlängning.
Placering kommer starta på en förskola med flertalet avdelningar men placeringen kan komma att förändras under avtalstiden.
Köket är tillagningskök som erbjuder 2 rätter.
Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhetARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du är ansvarig för matlagning av ordinarie kost samt special kost, att ha god ekonomi med fokus på EKO är en del i tjänsten.
Du är ansvarig för beställningar i ekonomisystemet, registrering av statistik i vårt kost datasystem Matilda. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas
Du dokumenterar egenkontroll i Nomor. Städning, disk samt att våra givna riktlinjer följs är viktigt.

I din roll ingår det att planera arbetsuppgifterna i köket. Att dokument för våra vikarier uppdateras och att du planerar inför dina ledigheter så vikarien får bra förutsättningar att göra ett bra jobb.

Vi har ett bra samarbete med våra rektorer och där är god kommunikation ett av våra verktyg.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag, ger matgästen vällagad mat, ett trevligt salladsutbud och du har ett härligt bemötande mot alla som vistas på förskolan.
Du vill även servera frukost eller mellanmål med guldkant ibland? Vårt Ekologiska mål 2020 är högt och vi ligger i nuläge över 62%

Du har dokumenterad utbildning som riktar sig mot Kock/Kokerska med erfarenhet inom privat och offentlig verksamhet ser vi som ett krav. Goda kunskaper inom specialkost och kost vid speciella behov är meriterande.
Du behöver kunna prata, läsa och förstå svenska på en mycket bra nivå och ha en god datorvana då du som ansvarig skall administrera beställningar, mail, portionsstatistik och egenkontroll mm. Vi planerar verksamheten i våra kök inför våra ledigheter så våra vikarier lätt kan utföra ett bra arbete.

Vi söker dig som är som är strukturerad, flexibel och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagat. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen. Du ska ha lätt för att samarbeta med alla i din omgivning.
Stor vikt läggs vid att du är serviceinriktad, kommunikativ och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp, har en god dialog med personalen på förskolan i det dagliga arbetet. Körkort är meriterande då vi vid behov arbetar på andra enheter i verksamheten.

VI GÖR DET TILLSAMMANS!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Poolkock till Sveriges trevligaste måltid!

Kost- och lokalservice serverar mat på ca 70 enheter inom kommunen varje dag och ser till att borlängebor i alla åldrar får en god och näringsriktig mat i trevliga miljöer. De ca 70 enheterna är uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm. På Kost- och lokalservic... Visa mer
Kost- och lokalservice serverar mat på ca 70 enheter inom kommunen varje dag och ser till att borlängebor i alla åldrar får en god och näringsriktig mat i trevliga miljöer.

De ca 70 enheterna är uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag.

Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.

På Kost- och lokalservice arbetar cirka 230 medarbetare.

Med så många enheter och lagade måltider så krävs det att vi dagligen är på tå för att få det att fungera. Därför har vi en grupp bestående av kockar och lokalvårdare utan fast placering som åker ut och täcker upp på enheter när det exempelvis blivit frånvaro på grund av sjukdom eller semester. Där kommer du in i bilden! Nu söker vi ytterligare två medarbetare för att vara säkra på att kunna leverera bästa möjliga service till borlängebon.

Trots att vi är en förhållandevis stor organisation så värnar vi inom kost- och lokalservice om att ha nära kontakt. Vi arbetar ständigt med att bygga strukturer där vi arbetar TILLSAMMANS. Vi har arbetsgrupper där olika funktioner tillsammans skapar de bästa lösningarna för verksamheten. Ett sådant exempel är menygruppen där du som kock har möjlighet att vara med och arbeta fram menyer och recept. Delaktighet och samarbete är nycklar till att ta de rätta besluten.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är i kost- och lokalservices pool vilket innebär att du bemannar enheter efter behov.
I tjänsten ingår sedvanliga köksuppgifter såsom matlagning, städning, disk, beställningar samt dokumentering av egenkontroll och att givna riktlinjer följs.

Din vardag kommer att vara högst varierande. Vissa veckor kommer du att vara på en och samma enhet för att täcka upp en lite längre frånvaro, medan du andra veckor kommer att åka till flera olika kök för att laga och/eller servera. Du kommer att ha nära kontakt med kost- och lokalservices bemanning för att få information om var du behövs som mest just den dagen.

Då vi har verksamhet även på helgerna så innebär det att du jobbar helg var 6:e vecka. Du behöver också vara beredd på att arbeta vissa röda dagar då ditt schema sträcker sig över dessa.

KVALIFIKATIONER
Utbildning som kock/kokerska är ett krav alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Eftersom vi lagar mat till borlängebor i alla åldrar så är det extra viktigt att du har god kunskap om specialkost.

Erfarenhet inom kockyrket och/eller annan befattning som vi bedömer som likvärdig är meriterande.

Körkort är ett krav och du behöver ha vana av att använda dator. Att ha erfarenhet inom de kostdatasystem som vi använder är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är självständig och flexibel för att kunna lösa situationer i vardagen och med god struktur vara med och leverera den bästa servicen till borlängebon.

Vi har som krav att du kan svenska i tal och skrift eftersom det är av stor vikt att du kan läsa och förstå specialkostintyg och innehållsförteckningar.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Poolkock till Sveriges trevligaste måltid!

Kost- och lokalservice serverar mat på ca 70 enheter inom kommunen varje dag och ser till att borlängebor i alla åldrar får en god och näringsriktig mat i trevliga miljöer. De ca 70 enheterna är uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm. På Kost- och lokalservic... Visa mer
Kost- och lokalservice serverar mat på ca 70 enheter inom kommunen varje dag och ser till att borlängebor i alla åldrar får en god och näringsriktig mat i trevliga miljöer.

De ca 70 enheterna är uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag.

Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.

På Kost- och lokalservice arbetar cirka 230 medarbetare.

Med så många enheter och lagade måltider så krävs det att vi dagligen är på tå för att få det att fungera. Därför har vi en grupp bestående av kockar och lokalvårdare utan fast placering som åker ut och täcker upp på enheter när det exempelvis blivit frånvaro på grund av sjukdom eller semester. Där kommer du in i bilden! Nu söker vi ytterligare en medarbetare för att vara säkra på att kunna leverera bästa möjliga service till borlängebon.

Trots att vi är en förhållandevis stor organisation så värnar vi inom kost- och lokalservice om att ha nära kontakt. Vi arbetar ständigt med att bygga strukturer där vi arbetar TILLSAMMANS. Vi har arbetsgrupper där olika funktioner tillsammans skapar de bästa lösningarna för verksamheten. Ett sådant exempel är menygruppen där du som kock har möjlighet att vara med och arbeta fram menyer och recept. Delaktighet och samarbete är nycklar till att ta de rätta besluten.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är i kost- och lokalservices pool vilket innebär att du bemannar enheter efter behov.
I tjänsten ingår sedvanliga köksuppgifter såsom matlagning, städning, disk, beställningar samt dokumentering av egenkontroll och att givna riktlinjer följs.

Din vardag kommer att vara högst varierande. Vissa veckor kommer du att vara på en och samma enhet för att täcka upp en lite längre frånvaro, medan du andra veckor kommer att åka till flera olika kök för att laga och/eller servera. Du kommer att ha nära kontakt med kost- och lokalservices bemanning för att få information om var du behövs som mest just den dagen.

Då vi har verksamhet även på helgerna så innebär det att du jobbar helg var 6:e vecka. Du behöver också vara beredd på att arbeta vissa röda dagar då ditt schema sträcker sig över dessa.

KVALIFIKATIONER
Utbildning som kock/kokerska är ett krav alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Eftersom vi lagar mat till borlängebor i alla åldrar så är det extra viktigt att du har god kunskap om specialkost.

Erfarenhet inom kockyrket och/eller annan befattning som vi bedömer som likvärdig är meriterande.

Körkort är ett krav och du behöver ha vana av att använda dator. Att ha erfarenhet inom de kostdatasystem som vi använder är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är självständig och flexibel för att kunna lösa situationer i vardagen och med god struktur vara med och leverera den bästa servicen till borlängebon.

Vi har som krav att du kan svenska i tal och skrift eftersom det är av stor vikt att du kan läsa och förstå specialkostintyg och innehållsförteckningar.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Poolkock till Sveriges trevligaste måltid!

Kost- och lokalservice serverar mat på ca 70 enheter inom kommunen varje dag, och ser till att Borlängebor i alla åldrar får en god och näringsriktig mat i trevliga miljöer. De ca 70 enheterna är uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm. På Kost- och lokalservice a... Visa mer
Kost- och lokalservice serverar mat på ca 70 enheter inom kommunen varje dag, och ser till att Borlängebor i alla åldrar får en god och näringsriktig mat i trevliga miljöer.
De ca 70 enheterna är uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 230 medarbetare.

Med så många enheter och lagade måltider så krävs det att vi dagligen är på tå för att få det att fungera. Därför har vi en grupp bestående av kockar och lokalvårdare utan fast placering som åker ut och täcker upp på enheter när det exempelvis blivit frånvaro på grund av sjukdom eller semester. Där kommer du in i bilden! Nu söker vi ytterligare 2st medarbetare för att vara säkra på att kunna leverera bästa möjliga service till Borlängebon.

Trots att vi är en förhållandevis stor organisation så värnar vi inom Kost- och lokalservice om att ha nära kontakt. Vi arbetar ständigt med att bygga strukturer där vi arbetar TILLSAMMANS. Vi har arbetsgrupper där olika funktioner tillsammans skapar de bästa lösningarna för verksamheten. Ett sådant exempel är menygruppen där du som kock har möjlighet att vara med och arbeta fram menyer och recept. Delaktighet och samarbete är nycklar till att ta de rätta besluten.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är i Kost- och lokalservices Pool, vilket innebär att du bemannar enheter efter behov.
I tjänsten ingår sedvanliga köksuppgifter såsom matlagning, städning, disk, beställningar samt dokumentering av egenkontroll och att givna riktlinjer följs.

Din vardag kommer att vara högst varierande. Vissa veckor kommer du att vara på en och samma enhet för att täcka upp en lite längre frånvaro, medan du andra veckor kommer att åka till flera olika kök för att laga och/ eller servera. Du kommer att ha nära kontakt med Kost- och lokalservices bemanning för att få information om var du behövs som mest just den dagen.

Då vi har verksamhet även på helgerna så innebär det att du jobbar helg var 6:e vecka. Du behöver också vara beredd på att arbeta vissa röda dagar, då ditt schema sträcker sig över dessa.

KVALIFIKATIONER
- Utbildning som kock/ kokerska är ett krav, alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Eftersom vi lagar mat till Borlängebor i alla åldrar så är det extra viktigt att du har god kunskap om specialkost.
- Erfarenhet inom kockyrket och/ eller annan befattning som vi bedömer som likvärdig är meriterande.
- Körkort är ett krav, och du behöver ha vana för att använda dator. Att ha erfarenhet inom de kostdatasystem som vi använder är meriterande.
- Vi har som krav att du kan svenska i tal och skrift, eftersom det är av stor vikt att du kan läsa och förstå specialkostintyg och innehållsförteckningar.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är självständig och flexibel för att kunna lösa situationer i vardagen, och med god struktur vara med och leverera den bästa servicen till Borlängebon.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

KOCK MED ERFARENHET

RESTAURANG MED ALACARTE,DAGENSLUNCH,PIZZA,KEBAB,SALLADER Restauran med ALA CARTE,LUNCH ,PIZZA,KEBAB,[email protected]..................... Kock med erfarenhet som är service minded med vilja att utveckla sin arbetsplats.Vi värdesätter personliga egenskaper och det är meriterande om du behärskar olika språk.Restaurang med ALA CARTE dagens lunch,pizza,kebab,sallader. Visa mer
RESTAURANG MED ALACARTE,DAGENSLUNCH,PIZZA,KEBAB,SALLADER Restauran med ALA CARTE,LUNCH ,PIZZA,KEBAB,[email protected]..................... Kock med erfarenhet som är service minded med vilja att utveckla sin arbetsplats.Vi värdesätter personliga egenskaper och det är meriterande om du behärskar olika språk.Restaurang med ALA CARTE dagens lunch,pizza,kebab,sallader. Visa mindre

Kock

Ansök    Jul 10    Tutay Dalarna AB    Kock, storhushåll
Kock sökes , omgående anställning månadslön heltidsanställning tillsvidareanställning ingen krav på erfarenhet. Visa mer
Kock sökes , omgående anställning månadslön heltidsanställning tillsvidareanställning ingen krav på erfarenhet. Visa mindre

Kock till Soltorgsgymnasiet

Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster? Kost- och lokalservice erbjuder måltid- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster i... Visa mer
Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.

Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10000 portioner per dag.

Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Placering på Soltorgsgymnasiet, din anställning är inom kost- och lokalservice, under tider då enheten är stängd placeras man på annan köksenhet inom kost- och lokalservice.
Köket är tillagningskök på ett gymnasium med måltidsservering för ca 500 elever.
Soltorgsgymnasiet ligger vid Maserhallen och har en central placering.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Alla förekommande arbetsuppgifter som kock i storkök såsom planering, matlagning, plock av varor, EKP, salladsberedning, specialkost, daglig rengöring av kök samt matsal, disk, specialkost, lättare bakning samt alla övrigt förekommande sysslor.

Kunna hantera datasystem såsom Raindance, Matilda, Nomor, Heroma och vardaglig mailkommunikation.

Du ska kunna samarbeta med kolleger då man är en viktig kugge i den dagliga verksamheten.
Ha ett professionellt bemötande mot våra kunder.
Vi vill att du är den person som förgyller elevens dag med vällagad skolmat, trevlig salladsbuffé och ett härligt bemötande i matsalen.
Du vill även vara behjälplig vid övriga arrangemang.

Vi har jobbrotation för att alla i köket ska vara trygga i alla arbetsmoment, det innebär att du både lagar mat, serverar i matsalen, diskar och tar hand om dietkosten.
När enheten är stängd blir ni utplacerade på andra enheter inom kost- och lokalservice.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är en serviceinriktad person som förgyller elevens dag med vällagad mat, trevligt salladsutbud och att du har ett härligt bemötande mot alla som vistas på gymnasiet.
Du är flexibel och vill delta i övriga arrangemang som anordnas på gymnasiet.
Vårt ekologiska mål 2019 är 65%.

Dokumenterad utbildning som kock/kokerska är ett krav, noggrannhet samt erfarenhet inom specialkost och kost vid speciella behov är meriterande. Det är viktigt att du har bra skriftliga kunskaper i svenska språket då vi följer recept samt dokumenterar i vårt egenkontrollprogram i datorn.
Du behöver ha god datorvana då vi hanterar flera olika verksamhetssystem.
Vi planerar verksamheten i våra kök inför våra ledigheter så våra vikarier lätt kan utföra ett bra arbete.

Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagat. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen. Du ska ha lätt för att samarbeta med alla i din omgivning .
Stor vikt läggs vid att du kan svenska språket mycket bra vid muntlig kommunikation, är serviceinriktad, strukturerad samt har förmågan att arbeta självständigt och i grupp.
Vi vill att du har en god dialog med personalen på gymnasiet samt med dina kollegor i det dagliga arbetet.

Körkort är meriterande då vi vid behov arbetar på andra enheter i verksamheten.

Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad, då en arbetsdag kan vara en stor utmaning.
Som anställd skall du dessutom uppfylla våra krav när det gäller engagemang, kundorientering och förändringsvilja. Du ska vilja utveckla köket, dig själv och dina medarbetare.
VI GÖR DET TILLSAMMANS!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT! Visa mindre

Kock till Forssaängskolan

Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster? Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster ino... Visa mer
Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster?
Kost- och lokalservice erbjuder måltid och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.
Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 10 000 portioner per dag.
Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Placering på Forssaängskolan, din anställning är inom kost- och lokalservice.
Köket är tillagnings kök på en Skola med ca 350 elever från F-skoleklass till årskurs 6.

ARBETSUPPGIFTER
Köket är tillagningskök med servering för ca 350 elever från förskoleklass t o m årskurs 6 .
Tjänsten innebär att du i huvudsak är en del i ansvaret för matlagning av ordinarie kost samt specialkost, att ha god insyn och förståelse för ekonomin är en del i tjänsten.
Du är även delaktig i beställningar, registrering av statistik i kostdatasystem Matilda, dokumentering av egenkontroll, städning, disk och att givna riktlinjer följs är viktigt för oss.
Du är delaktig i planeringen av dagens arbete och ni fördelar arbetsuppgifterna i köket tillsammans.

Vi vill att ni i köket tillsammans ansvarar för att dokument för våra vikarier uppdateras samt att ni planerar inför era ledigheter så du och dina kollegor får förutsättningar att göra ett bra jobb.

Vi har ett bra samarbete med våra rektorer och där är god kommunikation ett av våra verktyg.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag med vällagad mat, trevlig salladsbuffé och att du har ett härligt bemötande mot alla som vistas på skolan.
Du vill även servera frukost eller mellanmål med guldkant ibland?
Vårt ekologiska mål 2019 är 65%.

Dokumenterad utbildning som kock/kokerska med erfarenhet inom specialkost och kost vid speciella behov är krav.
Du behöver ha god datorvana då du som ansvarig skall administrera portionsstatistik, EKP mm.
Vi planerar verksamheten i våra kök inför våra ledigheter så våra vikarier lätt kan utföra ett bra arbete.

Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagat. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen. Du ska ha lätt för att samarbeta med alla i din omgivning.
Stor vikt läggs vid att du är serviceinriktad, kommunikativ och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp samt har en god dialog med personalen på skolan i det dagliga arbetet.

Körkort är meriterande då vi vid behov arbetar på andra enheter i verksamheten.

Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad, då en arbetsdag kan vara en stor utmaning.
Som anställd skall du dessutom uppfylla våra krav när det gäller engagemang, kundorientering och förändringsvilja. Du ska vilja utveckla köket, dig själv och dina medarbetare.
VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT! Visa mindre

Matlagning+coachande+uppföljning = Hällsjö Kost - och Lokalservice

Hej och välkommen till Hällsjököket på Kost- och lokalservice! Syftet med vår verksamhet är att erbjuda en tillfredsställande måltidsservice som berikar och underlättar Borlängebons vardag. Vi tillagar ungefär 3 500 portioner mat varje dag. Vi letar nu efter en köksansvarig att addera till vårt, i eget tycke, härliga och glada centralkök. En kock som är riktad mot köket och har huvudfokus på matlagning och arbetsledning. Hos oss händer det väldigt mycket d... Visa mer
Hej och välkommen till Hällsjököket på Kost- och lokalservice! Syftet med vår verksamhet är att erbjuda en tillfredsställande måltidsservice som berikar och underlättar Borlängebons vardag. Vi tillagar ungefär 3 500 portioner mat varje dag. Vi letar nu efter en köksansvarig att addera till vårt, i eget tycke, härliga och glada centralkök. En kock som är riktad mot köket och har huvudfokus på matlagning och arbetsledning. Hos oss händer det väldigt mycket då det är en stor produktion och är Borlänges beredskapskök som fungerar likt ett skyddsnät mot den övriga verksamheten när något har gått fel. Hällsjököket har många kunder med olika åldrar så vi behöver ha extra stort fokus på produktionen så den blir rätt enligt vad kunden beställt och vi behöver underhålla våra rutiner och kundkontakter i verksamheten. I det arbetet lägger vi extra mycket krut på dialogen om att vi alla är varandras arbetsmiljö.
Att vi är på arbetet för Borlängebons skull är en del av den värdegrund vi har som ledstjärna i vårt arbete. I sin helhet lyder den:
Jag finns här för borlängebon
Jag gillar utmaningar
Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill sammanfatta våra tre främsta förväntningar på dig såhär: för det första är du en professionell kock som brinner för att laga god mat, För det andra är du närvarande och coachande arbetsledare för dina kolleger. För det tredje är du en del av teamet och i det sammanhanget vill vi att du bidrar till våra gemensamma mål kring verksamhetens fortsatta arbete. Förutom det nära samarbetet med medarbetare och kollegor behöver du ha god insyn och förståelse för ekonomin är en del i tjänsten.
Du är delaktig i beställningar, registrering av statistik i kostdatasystem Matilda, dokumentring av egenkontroll, städning, disk, och att givna riktlinjer följs är viktigt för oss.
Du är delaktig i planeringen av dagens arbete ,ni fördelar arbetsuppgifterna i köket tillsammans, man har rullande dagsscheman. Vid ledigheter planerar ni ledigheterna tillsammans. Under en dag har du även många andra kontaktytor, bland annat med våra kunder i organisationen och Borlängebor. Vi ser gärna att man arbetar målinriktat med att t.ex. minska svinn och öka ekologiskt. En viktig del är att utveckla gruppen så ni har ett eget ``vikarie´´ system bland ordinarie personal. Vid frånvaro är det bra att kunna fylla på kompetens underifrån och då bör ordinarie personal kunna dem olika positionerna som diet, beställning, planering, haccp mm.

KVALIFIKATIONER
-Dokumenterad utbildning som Kock/Kokerska eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig, samt goda kunskaper om specialkost och kost vid speciella behov är krav.
- Mångårig erfarenhet av arbetsledning i större grupp
- Mångårig erfarenhet av matlagning i offentlig och privat verksamhet
- Kunskap om och erfarenhet av egenkontrollsystem och livsmedelshygien/flöden
- Erfarenhet av service
- Kunna arbeta i högt tempo och klara av snabba vändningar
- God datakunskap

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT! Visa mindre

KOCK MED ERFARENHET

Kock med erfarenhet som är service minded med vilja att utveckla sin arbetsplats. Vi värdesätter personliga egenskaper och det är meriterande om du behärskar olika språk. Restaurang med ALA CARTE dagens lunch,pizza,kebab,sallader. Restauran med ALA CARTE,LUNCH ,PIZZA,KEBAB,SALLADER 0243-19910 [email protected] ..................... RESTAURANG MED ALACARTE,DAGENSLUNCH,PIZZA,KEBAB,SALLADER Visa mer
Kock med erfarenhet som är service minded med vilja att utveckla sin arbetsplats.
Vi värdesätter personliga egenskaper och det är meriterande om du behärskar olika språk.

Restaurang med ALA CARTE dagens lunch,pizza,kebab,sallader.
Restauran med ALA CARTE,LUNCH ,PIZZA,KEBAB,SALLADER
0243-19910
[email protected]
.....................


RESTAURANG MED ALACARTE,DAGENSLUNCH,PIZZA,KEBAB,SALLADER Visa mindre

Kock / Kokerska (vik 62 , 5%) , Fornby folkhögskola i Borlänge

Ansök    Mar 27    Region Dalarna    Kock, storhushåll
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker en utbildad Kock / Kokerska till vårt kök på Fornby. Anställningen avser vikariat fr o m 190826, 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Semestertjänst 62,5 % med varierande arbetstider (helgtjänstgöring kan förekomma). Vikariatet tillsätts under förutsättning att erforderliga bes... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker en utbildad Kock / Kokerska till vårt kök på Fornby. Anställningen avser vikariat fr o m 190826, 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Semestertjänst 62,5 % med varierande arbetstider (helgtjänstgöring kan förekomma).
Vikariatet tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Tjänsten innebär att du i huvudsak ansvarar över matlagning av ordinarie kost samt specialkoster. Vi lagar mat från grunden i vårt eget kök i ett arbetslag om 5 personer.
I tjänsten ingår att beställa varor, dokumentering av egenkontroll, städning, disk och att givna riktlinjer följs.
Vi söker dig som är engagerad och har en vilja att tillaga vällagad mat till våra gäster.

Fornby folkhögskola ligger i Borlänge i Dalarna. Studiemiljön är härlig. Vackra hus runt en gård med träddungar och med Tunaån intill.
Vi har allmänna behörighetsgivande kurser, kurser i svenska för studerande med annat modersmål, kurs för vuxna med förvärvad hjärnskada och kurser med konst- och hantverksinriktning.

Vi driver ett folkhälsoarbete för demokrati, samhällsengagemang, livslångt lärande och delaktighet i kulturen. Vi strävar efter att vara en mångkulturell folkhögskola. Huvudman är Region Dalarna.

KVALIFIKATIONER

Dokumenterad utbildning som Kock / Kokerska med miljöutbildning samt erfarenhet inom specialkost.

Stor vikt läggs vid att du är serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock till Hönsarvsgårdens förskola

Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster? Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster ... Visa mer
Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster?

Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolorna samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.

Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag.

Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Placering på Hönsarvsgården, anställningen är inom kost- och lokalservice.
Köket är ett tillagningskök på en förskola.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du är ansvarig för matlagning av ordinarie kost samt specialkost, att ha god ekonomi med fokus på EKO är en del i tjänsten.
Du är ansvarig för beställningar i ekonomisystemet, registrering av statistik i vårt kost datasystem Matilda.
Du dokumenterar egenkontroll i Nomor.
Städning, disk samt att våra givna riktlinjer följs är viktigt.
I din roll ingår det att planera arbetsuppgifterna i köket.
Vi har ett bra samarbete med våra rektorer och där är god kommunikation ett av våra verktyg.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är den person som förgyller barnens dag med vällagad mat, trevligt salladsutbud och att du har ett härligt bemötande mot alla som vistas på förskolan.
Du vill även servera frukost eller mellanmål med guldkant ibland?
Vårt ekologiska mål 2019 är 65%.

Dokumenterad utbildning som kock/kokerska med erfarenhet inom specialkost och kost vid speciella behov är krav.
Du behöver ha god datorvana då du som ansvarig skall administrera portionsstatistik, EKP mm.
Vi planerar verksamheten i våra kök inför våra ledigheter så våra vikarier lätt kan utföra ett bra arbete.

Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagat. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen. Du ska ha lätt för att samarbeta med alla i din omgivning.
Stor vikt läggs vid att du är serviceinriktad, kommunikativ och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp samt har en god dialog med personalen på förskolan i det dagliga arbetet.

Körkort är meriterande då vi vid behov arbetar på andra enheter i verksamheten.

Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad då en arbetsdag kan vara en stor utmaning. Som anställd skall du dessutom uppfylla våra krav när det gäller engagemang, kundorientering och förändringsvilja. Du ska vilja utveckla köket, dig själv och dina medarbetare.
VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kock till Åkershem

Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster? Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolor samt omsorgsnämndens verksamhetsområde. Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster ino... Visa mer
Vill du vara med och laga mat till kommunens viktigaste gäster?
Kost- och lokalservice erbjuder måltids- och städtjänster till Borlänge kommuns skolområden, gymnasieskolor samt omsorgsnämndens verksamhetsområde.

Kostservice består idag av cirka 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Produktionen är ca 9500 portioner per dag.

Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, transporter, tvätt mm.
På Kost- och lokalservice arbetar cirka 250 medarbetare.

Placering på Åkershem, din anställning är inom Kost- och lokalservice och arbete i annat kök kan förekomma.
Köket är tillagnings kök på ett äldreboende med ca 100 ätande.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du är ansvarig för matlagning av ordinarie kost, konsistensanpassad mat samt specialkost, att ha god ekonomi med fokus på EKO är en del i tjänsten.
Du är ansvarig för beställningar i ekonomisystemet, registrering av statistik i vårt kost datasystem Matilda.
Du dokumenterar egenkontroll i Nomor.
Städning, disk samt att våra givna riktlinjer följs är viktigt.
I din roll ingår det att planera arbetsuppgifterna i köket.
Att dokument för våra vikarier uppdateras och att du planerar inför dina ledigheter så vikarien får bra förutsättningar att göra ett bra jobb.

Vi har ett bra samarbete med våra kunder och där är god kommunikation ett av våra verktyg.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är den person som förgyller de äldres dag med vällagad mat.
Du vill även servera lunch och middag med guldkant ibland?
Vårt Ekologiska mål 2019 är 65%.

Dokumenterad utbildning som kock/kokerska med erfarenhet inom specialkost och kost vid speciella behov samt konsistenser är krav.
Du behöver ha god datorvana då du som ansvarig skall administrera port statistik, EKP mm.
Vi planerar verksamheten i våra kök inför våra ledigheter så våra vikarier lätt kan utföra ett bra arbete.

Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna.
Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagat. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen. Du ska ha lätt för att samarbeta med alla i din omgivning.
Stor vikt läggs vid att du är serviceinriktad, kommunikativ och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp, har en god dialog med personalen på äldreboendet i det dagliga arbetet. Körkort är meriterande då vi vid behov arbetar på andra enheter i verksamheten.

Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad då en arbetsdag kan vara en stor utmaning.
Som anställd skall du dessutom uppfylla våra krav när det gäller engagemang, kundorientering och förändringsvilja. Du ska vilja utveckla köket, dig själv och dina medarbetare.
VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre