Lediga jobb ICA Sverige AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från ICA Sverige AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Lagerpersonal Deltid, Borlänge

Ansök    Sep 19    ICA Sverige AB    Lagerarbetare
Nu söker ICA medarbetare till lagret i Borlänge för en helt ny innovativ deltidslösning. Vi söker dig som vill ha en mer flexibel anställning där arbetstiden varierar under delar av året. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på vår framtidstänkande lagerenhet. Arbetet innebär till stor del att plocka varor för hand samt framföra truck. Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbete... Visa mer
Nu söker ICA medarbetare till lagret i Borlänge för en helt ny innovativ deltidslösning.
Vi söker dig som vill ha en mer flexibel anställning där arbetstiden varierar under delar av året. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på vår framtidstänkande lagerenhet.
Arbetet innebär till stor del att plocka varor för hand samt framföra truck. Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl. Vi jobbar i olika temperaturzoner, från ca 2 till 15 grader.
Följ nedan länk för att se hur det är att jobba hos oss.
https://dreambroker.com/channel/uquetvuf/pwhh6g6x
Följ nedan länk för att läsa mer om arbetet på våra lager här.
https://karriar.icagruppen.se/se/sv/lager-logistik
Din profil
Du har hög arbetsmoral och är mån om att göra ett bra jobb med hög kvalitet varje dag. Du är ordningsam och tar stort ansvar för de uppgifter som du blir tilldelad. Du trivs med att arbeta självständigt och strävar efter att bli så bra som möjligt samt utveckla de uppgifter du har. Du gillar att utmana dig själv och förbättra dina resultat samtidigt som du ser värdet i ditt dagliga arbete och hur det bidrar till att hela processen fungerar optimalt.
Anställningen
Omfattningen på arbetet kommer att variera under året, t.ex. arbeta färre timmar i veckan under våren och fler timmar i veckan under sommarmånaderna för att sedan vara helt ledig under hösten. Alla som arbetar på denna innovativa lösning förväntas öka sin arbetstid under sommarmånaderna. Arbete kan förekomma på dygnets alla timmar och alla dagar i veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start under våren 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lönesättning enligt avtal. Inom flertalet processer som orderplock tillkommer även ackordstillägg.
Grundläggande krav och meriter
Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständig gymnasieutbildning samt inneha körkort. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du tidigare har arbetet inom lager eller i livsmedelsbutik.
Ansökan
Ansök snarast med ett uppladdat CV. Vi gör urval löpande. Sista dag för ansökan 2022-10-09.
Vid frågor om rekrytering och introduktion maila till: [email protected]
Vid fackliga frågor kontakta Joakim Gustafsson, (klubbordförande Handels) e-mail: [email protected], tel: 010-4222794.
Om rekryteringsprocessen
I rekryteringen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor samt personlighetstester.
Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras, alternativt kontrolleras via extern part, i enlighet med gällande rutiner.
ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger. Det förekommer därför slumpvisa alkohol- och drogtester på ICA DE Borlänge.
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi välkomnar gärna kvinnliga sökanden för en jämn könsfördelning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Operativ Transportchef Borlänge

Ansök    Okt 21    ICA Sverige AB    Transportchef
ICA Logistik är en samhällsviktig funktion med uppdraget att säkra ICAs varuförsörjning från leverantör till ICAs butiker och e-handelskunder med hög kvalitet, service, kostnadseffektivitet och hållbarhet. Inom ICA Logistik utgör transportorganisationen den del som ansvarar för nationella och internationella inleveranser, mellantransporter mellan ICAs lager samt distribution ut till ICA-butiker. Transportorganisationen består av drygt 250 medarbetare som ä... Visa mer
ICA Logistik är en samhällsviktig funktion med uppdraget att säkra ICAs varuförsörjning från leverantör till ICAs butiker och e-handelskunder med hög kvalitet, service, kostnadseffektivitet och hållbarhet. Inom ICA Logistik utgör transportorganisationen den del som ansvarar för nationella och internationella inleveranser, mellantransporter mellan ICAs lager samt distribution ut till ICA-butiker. Transportorganisationen består av drygt 250 medarbetare som är placerade på åtta orter runtom i Sverige. Transportuppdraget är både omfattande och intensivt och arbetet sker i nära samverkan tillsammans med övriga funktioner inom logistik samt, inte minst, tillsammans med externa transportörer.
Transportavdelningen i Borlänge omfattar ca 15 personer, fördelade på Taktisk transportplanering, och Operativ Transportdrift. Vi levererar varor till ca 360 Ica butiker på ett geografiskt område motsvarande 70% av Sveriges yta.
Arbetsbeskrivning.
ICA Transport Borlänge söker nu en kommunikativ och driven ledare till vårt team som tillsammans med medarbetarna förbättrar vårt arbete och alltid har butikernas bästa i sitt intresse. Vi behöver en trygg och modern ledare som har vilja och förmåga att vara närvarande, delaktig, en ledare som ser till att alla medarbetare arbetar för en gemensam och trevlig arbetsplats.
Kvalifikationer.
Vi söker dig som motiveras av att arbeta med medarbetarutveckling och att ständigt utmana och förbättra den operativa verksamheten på ett engagerande och förtroendeingivande sätt. Du har förmågan att självständigt kunna identifiera och genomföra förbättringsinitiativ för att utveckla verksamheten. Har du dessutom erfarenhet av förändringsledning i större implementations projekt är detta meriterande då vi nu inom logistiken driver flera utvecklingsprojekt.
Du är trygg i dig själv och du har tidigare haft en roll som ledare med personalansvar. Du har en god förmåga att bygga relationer såväl i interna gränssnitt som med våra butiker.
Utöver detta har du även med dig:
• Erfarenhet att arbeta och verka inom logistik/transportbranschen
• Erfarenhet av att självständigt driva projekt/förbättringsarbete
• Förståelse för organisatoriskt gränsöverskridande arbete
• God kommunikativ förmåga
• Tidigare erfarenheter från att sitta i en ledningsgrupp (meriterande)
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Ansvarsområde.
Den Operativa chefen för transport ingår i Ledningsgruppen för ICA Transport Borlänge. Gruppens främsta uppdrag är att planera och bevaka transporter för butiksdistribution och våra omlastningspunkter. Ditt uppdrag är att fungera som spindeln i nätet, att stötta dina medarbetare och samtidigt skapa förutsättningar för att säkerställa den dagliga operativa driften. Den vi söker behöver också hålla en god dialog med våra butiker och med övriga gränssnitt. Gruppen består idag av 10 direktrapporterande medarbetare.
Vi önskar att du leder din grupp till goda resultat genom daglig uppföljning och genom att utveckla verksamheten tillsammans med gruppen.
Vi tror på ett inkluderande och involverande ledarskap där vi:
• Motiverar, engagerar och inspirerar
• Agerar förebild, ger mandat och tar ansvar
• Följer upp arbetet, levererar resultat och har roligt under tiden!
• Driver ständiga förbättringar i verksamheten
• Coachar medarbetare att testa och lära
Ansökan.
Känner du ett intresse av att få arbeta på Transportkontor och få göra skillnad dagligen? Varsågod och välkommen att söka!
Tillträde
Enligt överenskommelse

Typ av anställning
Tillsvidare, med provanställning
Kontaktperson
Joakim Andersson, Transport chef
Sista dag för ansökan 11/11-2022.
Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.
I rekryteringen gör vi urval baserat på din ansökan samt med hjälp av personlighetstester.
ICA ska spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. ICA strävar därför efter att anställa medarbetare med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför
ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. En målsättning är att ha totalt rökfria arbetsplatser. Drogtestning tillämpas i samband med rekryteringsförfarandet, samt bakgrundskontroller Visa mindre

Kundansvarig Redovisningsekonom till ICA Affärsservice Umeå

Ansök    Mar 17    ICA Sverige AB    Redovisningsekonom
Hos oss på ICA Affärsservice finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka och den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovativa ekonomi- och lönetjänster för framtiden. För att möta en ökande efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu en kundansva... Visa mer
Hos oss på ICA Affärsservice finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka och den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovativa ekonomi- och lönetjänster för framtiden.
För att möta en ökande efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu en kundansvarig redovisningsekonom till vårt kontor i Umeå!
Bli en del av oss
Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade och professionella kollegor som sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du, så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!
Hur din vardag kommer att se ut
Du kommer att arbeta i kundteam, där du som kundansvarig redovisningsekonom har det yttersta ansvaret mot de ICA butiker som ingår i din kundstock. Du har ett team av kollegor som hjälper dig med reskontratjänster och grundbokföring medan dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av:
Sammanställning och kvalitetssäkring av månadsrapporter till din kundstock och de
ICA-handlare som du är ansvarig för.
Upprättande av årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
Övriga konsulttjänster som privata deklarationer, budget och ekonomiska analyser
Ekonomisk rådgivning

Egenskaper för att lyckas i rollen
Utöver att du har det yttersta ansvaret för leverans gentemot kund, behöver du vara en klippa på att:
Skapa en god relation till dina kunder och lyssna in på deras behov
Planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt för att hålla deadlines
Vara en god lagspelare och ta ansvar för att utveckla samarbetet inom kundteamet
Delta aktivt i förändringsarbete och stötta organisationen där det behövs

Din bakgrund och personliga egenskaper
Du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper från arbetslivet. Du har även några års erfarenhet inom redovisning. Har du erfarenhet från en konsultbyrå eller från annat detaljhandelsföretag är det en extra bonus! Självklart har du god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
Med kunden i fokus
För att skapa och behålla goda kundrelationer, kommer du årligen att åka på kundbesök till ett flertal av dina kunder runtom i Sverige.
Anställningsform
Tillsvidare
Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chefer:
Linda Tysklind, 076-282 9225, [email protected]
Fackliga kontakter
Unionen: Umit Dag, 072-220 15 98, [email protected]
Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: [email protected]
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-04-09
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lagerpersonal Deltid, Borlänge

Ansök    Sep 15    ICA Sverige AB    Lagerarbetare
Nu söker ICA medarbetare till lagret i Borlänge för en helt ny innovativ deltidslösning. Vi söker dig som vill ha en mer flexibel anställning där arbetstiden varierar under delar av året. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på vår framtidstänkande lagerenhet. Arbetet innebär till stor del att plocka varor för hand samt framföra truck. Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbete... Visa mer
Nu söker ICA medarbetare till lagret i Borlänge för en helt ny innovativ deltidslösning.
Vi söker dig som vill ha en mer flexibel anställning där arbetstiden varierar under delar av året. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på vår framtidstänkande lagerenhet.
Arbetet innebär till stor del att plocka varor för hand samt framföra truck. Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl. Vi jobbar i olika temperaturzoner, från ca 2 till 15 grader.
Klicka här för att se hur det är att jobba hos oss.
Klicka här för att läsa mer om arbete på våra lager här.
Din profil
Du har hög arbetsmoral och är mån om att göra ett bra jobb med hög kvalitet varje dag. Du är ordningsam och tar stort ansvar för de uppgifter som du blir tilldelad. Du trivs med att arbeta självständigt och strävar efter att bli så bra som möjligt samt utveckla de uppgifter du har. Du gillar att utmana dig själv och förbättra dina resultat samtidigt som du ser värdet i ditt dagliga arbete och hur det bidrar till att hela processen fungerar optimalt.
Anställningen
Omfattningen på arbetet kommer att variera under året, t.ex. arbeta färre timmar i veckan under våren och fler timmar i veckan under sommarmånaderna för att sedan vara helt ledig under hösten. Alla som arbetar på denna innovativa lösning förväntas öka sin arbetstid under sommarmånaderna. Arbete kan förekomma på dygnets alla timmar och alla dagar i veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start under våren 202. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lönesättning enligt avtal. Inom flertalet processer som orderplock tillkommer även ackordstillägg.


Grundläggande krav och meriter
Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständig gymnasieutbildning samt inneha körkort. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du tidigare har arbetet inom lager eller i livsmedelsbutik.
Ansökan
Ansök snarast med ett uppladdat CV. Vi gör urval löpande. Sista dag för ansökan 2022-10-09.
Vid frågor om rekrytering och introduktion maila till: [email protected]
Vid fackliga frågor kontakta Joakim Gustafsson, (klubbordförande Handels) e-mail: [email protected], tel: 010-4222794.


Om rekryteringsprocessen
I rekryteringen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor samt personlighetstester.
ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger. Det förekommer därför slumpvisa alkohol- och drogtester på ICA DE Borlänge. Vid rekryteringsförfarandet tillämpar vi drogtest och utdrag ur belastningsregister.
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi välkomnar gärna kvinnliga sökanden för en jämn könsfördelning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ICA medarbetare till vårt lager i Borlänge

Ansök    Jan 3    ICA Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som vill ha en mer flexibel anställning där arbetstiden varierar under delar av året. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på vår framtidstänkande lagerenhet. Arbetet innebär till stor del att plocka varor för hand samt framföra truck. Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl. Vi jobbar i olika temperaturzoner, från ca 2 till 15 grader. https://dream... Visa mer
Vi söker dig som vill ha en mer flexibel anställning där arbetstiden varierar under delar av året. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på vår framtidstänkande lagerenhet.
Arbetet innebär till stor del att plocka varor för hand samt framföra truck. Arbetet är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl. Vi jobbar i olika temperaturzoner, från ca 2 till 15 grader.
https://dreambroker.com/channel/uquetvuf/pwhh6g6x
https://karriar.icagruppen.se/se/sv/lager-logistik
Din profil
Du har hög arbetsmoral och är mån om att göra ett bra jobb med hög kvalitet varje dag. Du är ordningsam och tar stort ansvar för de uppgifter som du blir tilldelad. Du trivs med att arbeta självständigt och strävar efter att bli så bra som möjligt på och utveckla de uppgifter du har. Du gillar att utmana dig själv och förbättra dina resultat samtidigt som du ser värdet i ditt dagliga arbete och hur det bidrar till att hela processen fungerar optimalt.
Anställningen
Omfattningen på arbetet kommer att variera under året, tex arbeta färre timmar i veckan under våren och fler timmar i veckan under sommarmånaderna för att sedan vara helt ledig under hösten. Alla som arbetas på denna innovativa lösning förväntas öka sin arbetstid under sommarmånaderna. Arbete kan förekomma på dygnets alla timmar, och alla dagar i veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start under våren 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lönesättning enligt avtal, och inom flertalet processer som orderplock tillkommer även ackordstillägg.


Grundläggande krav och meriter
Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständig gymnasieutbildning samt inneha körkort. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du tidigare har arbetet inom lager eller i livsmedelsbutik.
Ansökan
Ansök snarast med ett uppladdat CV, vi gör urval löpande, sista dag för ansökan 2022-01-30.
Vid frågor om rekrytering och introduktion kontakta,
Janina Stam, tfn 010-4220663 eller
Lina Hurtig Zettergren, tfn 010-4220278.
Vid fackliga frågor kontakta Marit Hultqvist, tfn 010-4222794.


Om rekryteringsprocessen
I rekryteringen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor samt tester av personlighet och förmågor.
ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför förekommer det slumpvisa alkohol- och drogtester på ICA DE Borlänge. Vid rekryteringsförfarandet tillämpar vi drogtest och utdrag ur belastningsregister.
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi välkomnar gärna kvinnliga sökanden för en jämn könsfördelning. Visa mindre

Projektledare Butik

Är du vår nästa Projektledare Butik inom Butiksnät & Etablering? Välkommen att jobba med entreprenörer av världsklass, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA! Det här är ditt blivande jobb Som Projektledare Butik ansvarar du för att leda genomförandet av ett flertal etablerings- och förnyelseprojekt, som pågår parallellt. Projektteamen skapar du i dialog med butik och med olika interna samt externa spetskompetenser. Du ansvarar för att projektet... Visa mer
Är du vår nästa Projektledare Butik inom Butiksnät & Etablering?
Välkommen att jobba med entreprenörer av världsklass, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!
Det här är ditt blivande jobb
Som Projektledare Butik ansvarar du för att leda genomförandet av ett flertal etablerings- och förnyelseprojekt, som pågår parallellt. Projektteamen skapar du i dialog med butik och med olika interna samt externa spetskompetenser.
Du ansvarar för att projektet levereras på ett kvalitativt sätt, enligt fastställda mål och beslut. I ditt ansvar ingår bland annat planering, samordning, kalkylera/följa upp investeringar och riskhantering, samtidigt som du leder och coachar projektteamen.
Du säljer in och tar betalt för ditt eget uppdrag som Projektledare och verkar aktivt för att ICA-butikerna nyttjar de tjänster, produkter och koncept som ICA centralt erbjuder butikerna.
Du kommer mätas på att projekten genomförs enligt fastställda budget- och tidsramar, butiksnöjdhet samt vårt ekonomiska resultat på individ- och teamnivå.
Vem är du?
Du förmår att lyssna och identifiera behov, så att våra ICA-handlare får rätt stöd i sin etablering eller förnyelse.
Du stimuleras av att möta och hantera olika typer av människor i många olika och ibland utmanande situationer. Du har hjärtat på rätta stället och respekterar de olika typer av människor, kompetenser och erfarenheter som behövs för att kunna leverera ett framgångsrikt projekt. Det är helt naturligt för dig att involvera, delegera och visa tillit, för att omsätta idéer till handling.
Du besitter en stor förmåga att tolka ritningar och handlingar av en viss teknisk karaktär. Du kan sätta in dessa i ett sammanhang för bästa lösning, i vår strävan att bidra till lönsamma och konkurrenskraftiga ICA-butiker.
Du är professionell, strukturerad och lyhörd! Med ditt proaktiva sätt undanröjer du hinder i projekten.
Du är nyfiken, innovativ och modig! Du har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och bidra i utvecklingen av dina kollegor, teamet och vår verksamhet.
Du har en väl dokumenterad erfarenhet från projektledning och/eller projektarbete inom detaljhandel, främst inom dagligvaruhandel, särskilt där hyresgästanpassningar varit en väsentlig del i dina projekt.
Erfarenhet från ledande position med resultat- och personalansvar inom detaljhandel, är meriterande.
Du har akademisk examen Civilekonom/Civilingenjör med projektledning som huvudinriktning eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet.
Goda kunskaper och erfarenhet i Office 365, digitala verktyg för kalkylering och projektplanering krävs.
Tjänsteresor med övernattningar i förekommer. Körkort B är ett krav.
Du kommer främst att arbeta med projekt i Svealand och Södra Norrland
Placeringsort
Borlänge
Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Niklas Holmqvist, tfn 070-5508413 [email protected] eller Totalprojektledare Stefan Thunell, tfn 070-3248412 [email protected]
Sista dag för ansökan
Senast den 22 april 2022, vill vi ha din ansökan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.
Välkommen till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nu söker vi Gruppchefer till ICA Lagret i Borlänge

Ansök    Dec 23    ICA Sverige AB    Arbetsledare, lager
Vill Du jobba på en arbetsplats som präglas av engagemang, delaktighet, arbetsglädje och yrkesstolthet? Är du en ledare som har vilja och förmåga att utöva ett närvarande och motiverande ledarskap? Nu söker vi gruppchefer till ICA Lagret i Borlänge Rekryteringen avser en fast tjänst, vikariat och sommar GC. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Vi har nu behov av gruppchefer som identifierar sig med dessa värdeord och sö... Visa mer
Vill Du jobba på en arbetsplats som präglas av engagemang, delaktighet, arbetsglädje och yrkesstolthet? Är du en ledare som har vilja och förmåga att utöva ett närvarande och motiverande ledarskap?
Nu söker vi gruppchefer till ICA Lagret i Borlänge
Rekryteringen avser en fast tjänst, vikariat och sommar GC.
ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Vi har nu behov av gruppchefer som identifierar sig med dessa värdeord och söker Dig som har ett stort intresse för att leda och få andra människor att växa. Hos oss erbjuds du en roll med mycket eget ansvar och stor påverkansmöjlighet på framdriften för hela logistikenheten.
På ICAs lagerenhet i Borlänge arbetar ca 500 medarbetare med ansvar för lagerdrift och distribution av varor till ca 400 av ICAs butiker i Sverige från Örebro och norrut. Vi har en vision där skiftet kör lagret vilket innebär att alla medarbetare som är på plats en viss tid tillsammans tar ansvar för att lösa produktionen. Samspel mellan olika funktioner och individer är viktigt.
Som gruppchef hos oss kommer du att ha personalansvar för 40 - 50 medarbetare, uppdelade på team med teamledare. Du kommer att leda din grupp till goda resultat genom att dagligen följa upp och utveckla verksamheten och dess medarbetare. Vi tror på ett närvarande och involverande ledarskap där viktiga delar är att:
* Motivera, engagera och inspirera
* Coacha medarbetare och teamledare
* Följa upp och leverera resultat
* Utveckla verksamheten
* Leda och fördela arbetet
* Arbeta systematisk med arbetsmiljöfrågor
Vi söker dig som:
Har ett genuint intresse för människor och ledarskap samt tror på dina medarbetare. Du har god förmåga att kommunicera så att förväntningar och budskap tydliggörs och når fram i organisationen. Du har ett stort engagemang och vill ständigt utveckla dig, din grupp, din verksamhet och ICA i stort. För oss är det viktigt att du har en personlig mognad för rollen och agerar som en god förebild i verksamheten. Vi värderar en positiv inställning och samarbetsvilja högt. Du klarar av att coacha medarbetarna i teamet och kan leda dem mot uppsatta mål genom att skapa de rätta förutsättningarna. Vi ser även att du på ett systematiskt och strukturerat sätt kan prioritera, driva och motivera i rätt riktning i en affärsrörelse där det är högt tempo och stor spännvidd på frågorna. För att trivas i rollen behöver du ha ett engagemang för arbetsmiljö och skyddsfrågor. Har du vilja och egna idéer finns stora möjligheter att lyckas i att vidareutveckla både dig själv och ICA.
Krav inför rollen som gruppchef:
* Erfarenhet av ledarskap och arbetsmiljöarbete
* Erfarenhet från samarbete med många olika parter internt såväl som externt
* Erfarenhet av hälsofrämjande arbete
* Erfarenhet av att driva strukturerat förbättringsarbete enligt Leanprinciper eller motsvarande metodik
* Erfarenhet från drift och produktion
Kontaktperson
Patrik Kinnunen, Lagerchef, 010-422 12 69
Magnus Hermansson, Lagerchef, 0243-43 40 66
Johanna Andersson, HR BP, 010-422 22 97
Marit Hultqvist, Handels, 010-422 27 94
Karin Larsson, Unionen, 0243-43 41 02
Sista ansökningsdag är 9 januari 2022 och din ansökan sker digitalt
Då det är flera tjänster, både vikariat och fast tjänst, var tydlig i ditt personliga brev vilken/vilka tjänster du söker. Du arbetar främst dagtid på vardagar men förväntas arbeta även kväll/natt och helger vid behov för att stötta dina medarbetare. Placeringsort är Borlänge. Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Regional försäljning- och driftchef

Ansök    Dec 23    ICA Sverige AB    Försäljningschef
Maxi Special är ett dotterbolag till ICA Sverige som ansvarar för drift och försäljning av sällanköpsvaror i Maxi-butikerna i Sverige. Bolaget bedrivs som en helintegrerad kedja med 88 enheter som drivs i ICA Maxi Stormarknad med ca 600 medarbetare och en omsättning på över 3,6 miljarder. Region Norr innefattar 13 Maxi-butiker som är spridda geografiskt från Gävle i söder till Haparanda i norr, som Regional Försäljning och driftchef innebär att du har tota... Visa mer
Maxi Special är ett dotterbolag till ICA Sverige som ansvarar för drift och försäljning av sällanköpsvaror i Maxi-butikerna i Sverige. Bolaget bedrivs som en helintegrerad kedja med 88 enheter som drivs i ICA Maxi Stormarknad med ca 600 medarbetare och en omsättning på över 3,6 miljarder. Region Norr innefattar 13 Maxi-butiker som är spridda geografiskt från Gävle i söder till Haparanda i norr, som Regional Försäljning och driftchef innebär att du har totalt resultat- samt personalansvar för dina butiker i regionen. Genom att leda och utveckla varje butik har du chefsansvaret för en butikschef samt försäljningsansvarig som du leder och stöttar för att nå uppsatta resultatmål. I din roll är du även en viktig del i Maxi Special ledningsgrupp.
Det här är ditt blivande jobb
I rollen är ditt huvudsakliga uppdrag att leda butikscheferna inom regionen för att leverera på verksamhetens uppsatta mål och nyckeltal. Både gällande finansiella termer samt inom personal- och arbetsmiljörelaterade frågor.
Som regionchef ska du skapa rätt förutsättningar för att de lokala enheterna på regionen når uppsatta mål genom att:
Upprätta en regional verksamhetsplan som tar avstamp i den centrala planen
Leda och coacha butikscheferna
Följa upp och säkerställa beslutade aktiviteter eller fokusområden centralt samt på din region
Aktivt verka för ett bra samarbete med regionens Maxihandlare samt ansvara för handlardialogen regionalt

Du är en del av Maxi Specials ledningsgrupp och arbetar därigenom aktivt i framtagande av verksamhetsplaner samt ansvar för att driva frågor kopplade till effektiva arbetssätt som stödjer den strategiska riktningen. Du rapporterar till Affärschef Maxi Special.
Vem är du?
Du är en person som är senior och trygg i att leda. Har mångårig erfarenhet av att arbeta i ledande befattningar i eller tillsammans med butik och att du tidigare har haft resultatansvar. Din förmåga att skapa förtroende och samsyn i arbetssätt samt att motivera andra är en stor nyckel till framgång tillsammans med erfarenhet från att arbeta och leda en helintegrerad kedja med tydliga koncept och manualer. Du trivs i att leda på distans och klarar av att hantera flera dagar ute på resande fot. Du är har en god förmåga att planera och är strukturerad i din vardag. Du behöver en god kommunikativ förmåga så att du på ett enkelt och förståeligt sätt kan förmedla taktiska och strategiska förflyttningar. Då du är en del av ledningsgruppen för Maxi Special är det viktigt att du är affärsinriktad med helikopterseende, utan att förlora väsentliga detaljer.
Vi ser att du har högskoleutbildning inom ekonomi eller logistik, erfarenhet av arbete i butik och ledarerfarenhet i minst 5 år. God förståelse för ICA, dess affärsmodell och verksamhet är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office (framför allt Excel och Powerpoint). Goda kunskaper i kommunikation och presentationsteknik, både muntlig och skriftlig. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande då du kommer vara en del av att utveckla verksamheten.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.


Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
2022-02-01 alt. enligt överenskommelse
Kontaktuppgifter
Andreas Rydén, Affärschef Maxi Special; [email protected]
Malin Johansson, HRBP Maxi Special; [email protected]
Sista dag för ansökan
2022-01-10
Urval och intervju sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!
Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Processledare planeringsprocesser ICA Lagerdrift

Ansök    Sep 23    ICA Sverige AB    Logistikchef
Processledare planeringsprocesser ICA Lagerdrift Är du en Processledare som drivs av att skapa hållbara resultat och utveckla verksamheten? Vill du vara en del av en engagerad, målinriktad och högpresterande avdelning som präglas av prestigelöshet, laganda och framåtdriv? Lagerdriften inom ICA Logistik söker nu en central Processledare med planeringsprocesser som främsta fokus, som vill vara med och utveckla en verksamhet i världsklass där vi arbetar med m... Visa mer
Processledare planeringsprocesser ICA Lagerdrift
Är du en Processledare som drivs av att skapa hållbara resultat och utveckla verksamheten? Vill du vara en del av en engagerad, målinriktad och högpresterande avdelning som präglas av prestigelöshet, laganda och framåtdriv? Lagerdriften inom ICA Logistik söker nu en central Processledare med planeringsprocesser som främsta fokus, som vill vara med och utveckla en verksamhet i världsklass där vi arbetar med medarbetaren och kunden i fokus.
Huvudsakliga ansvarsområde som Processledare för ICA lagerdrift är att leda och samordna funktionens process- och förbättringsarbete. Detta genom att skapa förutsättningar inom området processefterlevnad, processutveckling och ständiga förbättringar. Du kommer att leda och driva det centrala arbetet med funktionens processer och förbättringsarbete med fokus på strategiska frågor inom funktionen. Vidare är du funktionens representant och viktig del i att processarbete likriktas och samordnas inom hela funktionen såväl som inom hela Logistik. Ytterligare ett viktigt ansvarsområde är att identifiera behov av förändringar och förbättringar kopplat till processer och leda verksamheten så att centrala initiativ genomförs.
Som Processledare för ICA Lagerdrift ska du bidra till att skapa rätt förutsättningar och struktur för att hela funktionen ska nå uppsatta mål genom att driva kartläggningsarbete och analysera funktionens huvudprocesser utifrån ett kundperspektiv och verksamhetens behov. Vidare innebär rollen att utveckla och effektivisera funktionens processer för att möta såväl funktionens målbild som Logistiks övergripande målbild samt lagkrav. Du kommer att driva arbetet med processarbete genom att skapa engagemang, förståelse och lärande i funktionen kring processer utifrån central processledares målgrupp. Befattningen ansvarar för att skapa funktionens huvudprocesser i Logistiks ledningssystem samt säkerställa dess aktualitet. Är vidare sammanhållande för funktionens förbättringsdagar (internrevisioner) och uppföljning av resultatet samt systemadministration för förbättringsverktyget C2. Inom ansvaret ingår även att delta i/leda projekt som syftar till att utveckla processer och därmed verksamheten inom ramen för det egna kompetensområdet utifrån verksamhetsplaner och prioriteringar.
Vi söker dig som har stor kunskap/erfarenhet kring process- och förbättringsarbete samt förståelse för flödesperspektivet. Vidare ser vi att du har erfarenhet av utvecklingsarbete och större förbättringsinitiativ kopplat till processer inom supply chain och logistik. Du har vana att genomföra mer komplexa analyser och förmåga att visualisera trender, avvikelser och potentialer utifrån kvantitativa som kvalitativa data. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som projektledare av projekt i större organisationer samt leda projektgrupper och arbete med lean och agila metoder. Har du sen också en relevant högskoleutbildning inom området så är det meriterande.
För att lyckas i rollen krävs det att du är pedagogisk och entusiasmerande med mycket god kommunikativ förmåga för att skapa förståelse för process- och förbättringsarbete. Du har en stor passion och drivkraft för processarbete, processutveckling och ständiga förbättringar. Du har ett starkt personligt ledarskap som väl balanserar med ICAs värderingar. Du är strukturerad och metodisk samt gillar samarbete med olika funktioner och människor i en komplex och föränderlig vardag. Du har en naturlig förmåga att ständigt utveckla organisationen och förbättra verksamheten genom att leda andra mot uppsatta resultat. Vidare besitter du en analytisk förmåga att både fördjupa och förenkla problemställningar.
Om ICA
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Sista dag för ansökan är 2021-10-20
Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Västerås, Helsingborg, Kungälv, Stockholm eller Borlänge
Kontaktpersoner:
Petra Andersson, chef Verksamhetsstöd Lagerdrift
[email protected] 072-2201880
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

HR Business Partner till ICA logistik i Borlänge

ICA Gruppen AB (publ) är ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster och Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet. För mer information se www.icagruppen.se. ICA Sveriges HR avdelning består av ett 50-tal medarbetare. Uppdraget är att driva och säkra ett... Visa mer
ICA Gruppen AB (publ) är ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster och Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet. För mer information se www.icagruppen.se.ICA Sveriges HR avdelning består av ett 50-tal medarbetare. Uppdraget är att driva och säkra ett strategiskt, operativt och administrativt HR-stöd. Vi söker nu en HR Business Partner till vår distributionsenhet i Borlänge då nuvarande HR Business Partner går vidare till nya utmaningar. I Borlänge är vi c:a 450 anställda, varav 30 chefer. Vår målbild är att ha en kostnadsöverlägsen och pålitlig varuförsörjning från engagerade medarbetare. Enheten levererar varor till drygt 350 ICA-butiker i Sverige.Uppdragsgivare: ICA Sverige AB

Ort: Borlänge

Omfattning: HeltidArbetsuppgifter:
Som HR Business Partner arbetar du verksamhetsnära och ingår i den lokala ledningsgruppen. Rollen är bred, du stöttar chefer i HR-relaterade frågor kring bl.a. talent management, arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, lönesättning och ledarskap. Du driver HR-processer och HR-relaterade projekt i verksamheten.


Vem är du?

Du är nyfiken, innovativ och modig! Denna roll kräver att ligga i framkant inom HR och innovation. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra i din roll utifrån verksamhetens behov.Du är professionell! Du har god kännedom inom HR området. Antingen som senior HR Business Partner eller HR strateg inom större bolag som genomgått en förändringsprocess.Du är resultatinriktad! Du är van att arbeta målinriktat med processer och projekt. Utifrån omvärld- och verksamhetskunskap bidrar du med rådgivning inom HR området för att öka effektivitet och kvalitet.Du är lyhörd! Du förmår att lyssna och förstå dina interna kunders behov och bidrar till att ICA:s chefer får rätt stöd.Du är kommunikativ! Genom din mycket goda kommunikativa förmåga, i tal, skrift skapar du relationer på alla plan. Du får med dig andra i att förverkliga idéer till handling.Du har hjärtat på rätta stället! Du förstår samspelet mellan innovationsfrämjande kultur mellan strategi, process, kultur och medarbetardynamik och tycker det är enormt viktigt.Du har akademisk examen, med fördel som Personal- eller beteendevetare.

Du ingår i ett team med HR Business Partners för olika verksamheter och rapporterar till en HR-chef inom ICA Sverige.ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Sista ansökningsdag 3 juni 2019Kontaktperson:

Eva Östh, Chef HR Team Business Partner Öst, +46 70 6695657 Visa mindre

Regional Försäljning & Driftchef Norr , MAXI Special

Ansök    Jul 2    ICA Sverige AB    Regionchef, butik
Regional Försäljning & Driftchef Norr, MAXI Special MAXI Special är ett dotterbolag till ICA Sverige som ansvarar för drift och försäljning av sällanköpsvaror i MAXI butikerna i Sverige. Bolaget bedrivs som en helintegrerad kedja med 85 enheter som drivs i ICA Maxi Stormarknad med ca 600 medarbetare och en omsättning på ca 3,5 miljarder. Region Norr innefattar 13 MAXI butiker som är spridda geografiskt från Gävle i söder till Haparanda i norr. Rollen som... Visa mer
Regional Försäljning & Driftchef Norr, MAXI Special

MAXI Special är ett dotterbolag till ICA Sverige som ansvarar för drift och försäljning av sällanköpsvaror i MAXI butikerna i Sverige. Bolaget bedrivs som en helintegrerad kedja med 85 enheter som drivs i ICA Maxi Stormarknad med ca 600 medarbetare och en omsättning på ca 3,5 miljarder. Region Norr innefattar 13 MAXI butiker som är spridda geografiskt från Gävle i söder till Haparanda i norr.

Rollen som Regional Försäljning och driftchef Norr innebär att du har totalt ansvar för att leda/utveckla butikernas personal för att skapa försäljning och resultat i din region. I varje butik har du chefsansvaret för en butikschef samt försäljningsansvarig som du leder och stöttar för att nå uppsatta resultatmål. I din roll är du en viktig del i MAXI Special ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter

I rollen så är ditt huvudsakliga uppdrag att leda butikscheferna inom regionen för att leverera på verksamhetsplanen samt nå uppsatta mål och nyckeltal.

Som regionschef ska du skapa rätt förutsättningar för att de lokala enheterna på regionen når uppsatta mål genom att:

· Upprätta en regional verksamhetsplan som tar avstamp i den centrala planen.

· Leda och coacha butikscheferna.

· Följa upp och säkerställa beslutade aktiviteter eller fokusområden centralt samt på din region.

· Aktivt verka för ett bra samarbete med regionens Maxihandlare samt ansvara för handlardialogen regionalt.


Du är en del av MAXI Special ledningsgrupp och arbetar därigenom aktivt i framtagande av verksamhetsplaner samt ansvar för att driva frågor kopplade till effektiva arbetssätt som stödjer den strategiska riktningen.

Du rapporterar till Affärschef MAXI Special.

Din profil

Du är en person som är senior och trygg i att leda. Har mångårig erfarenhet av att arbeta i ledande befattningar i eller tillsammans med butik och att du har tidigare haft resultatansvar för en enhet. Din förmåga att skapa förtroende och samsyn i arbetssätt samt att motivera andra är en stor nyckel till framgång tillsammans med erfarenhet från att arbeta och leda en helintegrerad kedja med tydliga koncept och manualer. Du trivs i att leda på distans och klarar av att hantera flera dagar ute på resande fot. Du är har en god förmåga att planera och är strukturerad i din vardag. Du behöver en god kommunikativ förmåga så att du på ett enkelt och förståeligt sätt kan förmedla taktiska och strategiska förflyttningar. Då du är en del av ledningsgruppen för MAXI Special är det viktigt att du är affärsinriktad med helikopterseende, utan att förlora väsentliga detaljer.

Vi ser att du har erfarenhet av arbete i butik och ledarerfarenhet i minst 5 år.

God förståelse för ICA, dess affärsmodell och verksamhet är meriterande.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office (framför allt Excel och Powerpoint). Goda kunskaper i kommunikation och presentationsteknik, både muntlig och skriftlig. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande då du kommer vara en del av att utveckla verksamheten.

Tjänten är en tillsvidareantällning.

Kontaktperson

Andreas Rydén, Affärschef MAXI Special; [email protected]

Tel: 0761177095

HR Catrin Hedberg, [email protected]

Sista dag för ansökan

Den 5 augusti 2019

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet Visa mindre

Projektledare Butik

Ansök    Aug 30    ICA Sverige AB    Utesäljare
Välkommen att jobba med entreprenörer av världsklass, för ett av Sveriges starkaste varumärken - ICA! Beskrivning av verksamheten Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Butik & Försäljning, funktionen som ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket, Nära samt E-handel. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till ICA-butikerna, med fokus på butikernas lönsamhet och konkurrens... Visa mer
Välkommen att jobba med entreprenörer av världsklass, för ett av Sveriges starkaste varumärken - ICA!

Beskrivning av verksamheten

Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Butik & Försäljning, funktionen som ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket, Nära samt E-handel. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till ICA-butikerna, med fokus på butikernas lönsamhet och konkurrenskraft. Vårt Affärsområde består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare, vi omsätter cirka 100 mkr per år.

Det här är ditt blivande jobb

Som Projektledare Butik i Team Nordost (Svealand och Norrland) ansvarar du för att leda genomförandet av ett antal etablerings- och förnyelseprojekt, som pågår parallellt. Du leder och coachar flera projektteam samtidigt. Projektteamen skapar du för det specifika projektet i dialog med butik och ett flertal interna och externa gränssnitt.

Du ansvarar för att projektet genomförs och avslutas på ett kvalitativt sätt enligt beslut och fastställda mål. I ditt ansvar ingår planering, kalkylera investeringar, dokumentation, men framförallt att leda och coacha andra människor.

Du ska sälja in och ta betalt för ditt eget uppdrag som Projektledare och aktivt verka för att ICA-butikerna nyttjar de tjänster, produkter och koncept som ICA erbjuder butik.

Du kommer mätas på att projekten genomförs enligt fastställda budget- och tidsramar, butiksnöjdhet samt ekonomiskt resultat på individ- och teamnivå.

Vem är du?

Du gillar och triggas av att få möta och hantera olika typer av människor i olika och ibland utmanande situationer. Du har hjärtat på rätta stället och förstår vikten av samt respekterar olika typer av människor, kompetenser, gruppdynamik och kultur.

Du uppskattar dialogen med handlare, butiksmedarbetare och ett stort antal andra gränssnitt.

Du är professionell, strukturerad och lyhörd!

Du förmår att lyssna och identifiera behov, så att våra ICA-handlare får rätt stöd i sin etablering eller förnyelse.

Det är helt naturligt för dig att involvera, delegera och visa tillit för att omsätta idéer till handling. Med ditt proaktiva sätt undanröjer du hinder i projekten.

Du besitter en stor förmåga att tolka ritningar och sätta in dem i ett sammanhang av lösningar, för att skapa en konkurrenskraftig butik.

Du är nyfiken, innovativ och modig! Du har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och dina kollegor.

Du har en gedigen arbetslivserfarenhet från projektledning, projektarbete eller en ledande position med resultatansvar samt erfarenhet av att leda individer och grupper, helst inom detaljhandel.

Du har akademisk examen Civilekonom/Civilingenjör eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet.

Kunskaper och erfarenhet i Office 365 samt körkort B krävs i rollen

Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande Niklas Holmqvist, tfn 070-5508413

[email protected]Välkommen med din ansökan senast den 16 september 2019. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats. Visa mindre