Lediga jobb Experis AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Experis AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Redovisningsekonom | Jefferson Wells | Borlänge

Ansök    Feb 14    Experis AB    Redovisningsekonom
Vill du vara en del av ett spännande konsultuppdrag hos vår kund i Borlänge? Vi på Jefferson Wells söker en erfaren redovisningsekonom för att täcka upp för föräldraledighet hos en statlig myndighet. Bli en del av vårt team och utveckla din karriär hos oss! Ort: Borlänge Uppdragsstart: 11 mars 2024 Uppdragslängd: Minst till och med 1 november 2024 Övrig information: Viss möjlighet till distansarbete Arbetsbeskrivning: Som redovisningsekonom hos oss p... Visa mer
Vill du vara en del av ett spännande konsultuppdrag hos vår kund i Borlänge? Vi på Jefferson Wells söker en erfaren redovisningsekonom för att täcka upp för föräldraledighet hos en statlig myndighet. Bli en del av vårt team och utveckla din karriär hos oss!

Ort: Borlänge
Uppdragsstart: 11 mars 2024
Uppdragslängd: Minst till och med 1 november 2024
Övrig information: Viss möjlighet till distansarbete

Arbetsbeskrivning:

Som redovisningsekonom hos oss på Jefferson Wells kommer du att arbeta med myndighetens övergripande redovisning med inriktning mot tid- och personalkostnadsredovisning. Du kommer att stötta verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor samt utföra analyser och problemlösning. Några exempel på arbetsuppgifter:

* Bokföring av lönefil och tidrapportering
* Deklaration och betalning av arbetsgivaravgifter
* Avstämning av bokförda personalrelaterade skulder och fordringar
* Arbete med avstämningar i samband med periodstängningar
* Stöd till resterande delar av Trafikverkets verksamhet i frågor rörande tid och personalkostnadsredovisning

Den vi söker:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du är trygg i rollen som redovisningsekonom och har lätt för att sätta dig in i en ny verksamhet.

Vi söker dig som har:

* Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning med minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
* Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* Goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
* Erfarenhet av statlig redovisning
* Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SSAB i Borlänge söker Chef Anläggningsteknik Mekanik

Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgörande för planetens framtid och hållbarhet. Stål har varit ett av de viktigaste materialen för vår samhällsutveckling och kommer att vara det även i framtiden. I våra hem, i broar som förbinder våra städer och i morgondagens bilar. På SSAB är vi stolta över vår historia och vårt ledarskap inom höghållfast stål. Samtidigt är vi medvetna om att stålproduktion är en a... Visa mer
Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgörande för planetens framtid och hållbarhet. Stål har varit ett av de viktigaste materialen för vår samhällsutveckling och kommer att vara det även i framtiden. I våra hem, i broar som förbinder våra städer och i morgondagens bilar. På SSAB är vi stolta över vår historia och vårt ledarskap inom höghållfast stål. Samtidigt är vi medvetna om att stålproduktion är en av de branscher som släpper ut mest växthusgaser i världen. Det måste förändras. Vi har därför utvecklat världens första fossilfria process för stålproduktion och omkring 2030 kommer vi att vara i stort sett fossilfria. Som en del av SSAB kommer du att vara viktig för att förverkliga detta mål och därmed bidra till en grön omställning av hela stålindustrin


I takt med att vi strävar mot en fossilfri produktion, söker vi dig som brinner för ledarskap och teknisk innovation. Som sektionschef inom Anläggningsteknik Mekanik kommer du att spela en avgörande roll. Vi värdesätter ditt tekniska kunnande och din förmåga att kommunicera och strukturera, för att tillsammans nå våra strategiska mål. Ditt engagemang är nyckeln till att forma framtiden - vi ser fram emot din ansökan! Placeringsort Borlänge.Om tjänsten
I denna position kommer du att leda ett team av konstruktörer och projektledare inom mekanik. Du blir ansvarig för att driva förbättringsarbeten och investeringsprojekt, säkerställa en trygg och inspirerande arbetsmiljö, och coacha ditt team mot gemensamma mål. Med en balans mellan operativt arbete och strategisk planering erbjuder vi en omväxlande och stimulerande utmaning.

På SSAB tror vi att en mångsidig arbetsplats inte bara är rättvist utan även avgörande för vår framgång. Vi strävar efter att skapa en inkluderande kultur där varje medarbetare känner sig värderad och respekterad, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsvariation. Vi är engagerade i att främja jämställdhet och ser mångfald som en styrka som berikar vår arbetsplats och främjar innovation.

Om dig

* Du är en ledare som med entusiasm och struktur kan inspirera ditt team.
* Du är beslutsam och kan kommunicera visioner på ett sätt som engagerar och motiverar.
* Med en bakgrund inom ingenjör och erfarenhet av mekanisk konstruktion inom processindustrin är du väl rustad för denna roll.
* Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
* Körkort är ett krav för tjänsten.
* Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
* Ditt ledarskap karaktäriseras av lyhördhet, samarbetsförmåga och en förmåga att skapa förtroende.

Vårt erbjudande
På SSAB är mångfald och inkludering en del av vår kultur. Vi använder våra värderingar - drivande, äkta och steget före - i vårt dagliga beslutsfattande, alltid med kunden i fokus. Det gör oss alla till lagspelare, med en gemensam strävan att förbättra oss. När du börjar på SSAB blir du en del av en organisation med passionerade problemlösare som arbetar tillsammans med viktiga utmaningar. Vi kommer att stödja din tillväxt genom att erbjuda en säker och vänlig arbetsplats som bidrar till balansen mellan arbete och privatliv. På SSAB har du möjlighet att bredda dina kunskaper och växa.

Vi erbjuder ett brett spektrum av uppskattade förmåner till våra medarbetare. Här är några exempel på det:

* Vinstdelning
* Flexibla villkor för arbetstidsförkortning
* Friskvårdsbidrag

Rekryteringsprocessen

1 Ansök
2 Urval
3 Intervjuer
4 Eventuella tester
5 Återkoppling
6 Hälsoundersökning
7 Signera

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Har du frågor angående tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar SSAB med Jefferson Wells.

Kontakta gärna ansvarig rekryterare Pär Gårdbro, tfn 023-70 55 45 eller via e-post, [email protected].

Det går också bra att kontakta Erik Freiholz, chef för investeringar på SSAB i Borlänge, som du når på tfn 072-553 40 80.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt dock senast 2024-04-08.

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna .

Vi ser fram emot att höra från dig och utforska hur du kan bidra till vår gemensamma resa mot en hållbar framtid!

Några ord från din blivande chef"Jag som blir din närmaste chef heter Erik Freiholtz. Hos oss kommer du att få en aktiv roll i SSABs gröna omställningsprocess och möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Vi har en positiv arbetskultur präglad av gemenskap och samarbete. Välkommen med din ansökan." Visa mindre

Systemutvecklare | Borlänge | Experis

Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan! Ort: Borlänge Omfattning: 100 % Arbetsbeskrivning Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé ti... Visa mer
Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Borlänge
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Vi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Experis. Rollen innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Kandidater kommer att presenteras löpande.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 6 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C++, C#, Javascript, Python, .NET, .NET core
* Minst 5 års erfarenhet av ramverk/komponenter som Server, Entity Framework, integrationer mot andra system, Angular 2+, Azure DevOps, GIT, Bootstrap
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö.
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

IT-Tekniker | Borlänge | Experis

Arbetar du som supporttekniker idag och känner att du vill prova något nytt? Under våren söker vi på Experis flera personer med arbetslivserfarenhet som IT-tekniker som vill fortsätta utvecklas i yrkesrollen. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ort: Borlänge Omfattning: 100% A... Visa mer
Arbetar du som supporttekniker idag och känner att du vill prova något nytt? Under våren söker vi på Experis flera personer med arbetslivserfarenhet som IT-tekniker som vill fortsätta utvecklas i yrkesrollen. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Borlänge
Omfattning: 100%

Arbetsbeskrivning
På Experis söker vi nu efter flera duktiga juniora och seniora IT-tekniker till kommande uppdrag som IT-tekniker/ supporttekniker eller onsitetekniker hos våra kunder i Borlänge. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Din profil
Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av it-support och system så som SAP, AD och SCCM. Du förstår det grundläggande systemlandskapet för Windows, samt hårdvara och nätverksstruktur baserad på detta. Du är service-minded, mål- och resultatinriktad, samt en god kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt.
Vi söker dig som har:

* Gymnasiekompetens, meriterande med någon gymnasial påbyggnad.
* Minst 1 års erfarenhet av arbete inom IT-service.
* God IT-vana, främst Windows, AD
* Erfarenhet att jobba på egen hand.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

IT-Tekniker | Borlänge | Experis

Arbetar du som supporttekniker idag och känner att du vill prova något nytt? Under hösten söker vi på Experis flera personer med arbetslivserfarenhet som IT-tekniker som vill fortsätta utvecklas i yrkesrollen. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ort: Borlänge Omfattning: 100% ... Visa mer
Arbetar du som supporttekniker idag och känner att du vill prova något nytt? Under hösten söker vi på Experis flera personer med arbetslivserfarenhet som IT-tekniker som vill fortsätta utvecklas i yrkesrollen. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Borlänge
Omfattning: 100%

Arbetsbeskrivning
På Experis söker vi nu efter flera duktiga juniora och seniora IT-tekniker till kommande uppdrag som IT-tekniker/ supporttekniker eller onsitetekniker hos våra kunder i Borlänge. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Din profil
Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av it-support och system så som SAP, AD och SCCM. Du förstår det grundläggande systemlandskapet för Windows, samt hårdvara och nätverksstruktur baserad på detta. Du är service-minded, mål- och resultatinriktad, samt en god kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt.
Vi söker dig som har:

* Gymnasiekompetens, meriterande med någon gymnasial påbyggnad.
* Minst 1 års erfarenhet av arbete inom IT-service.
* God IT-vana, främst Windows, AD
* Erfarenhet att jobba på egen hand.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

Projektledare | Borlänge | Experis

Ansök    Dec 29    Experis AB    Projektledare, IT
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Omfattning: 100% Placeringsort: Borlänge Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ... Visa mer
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100%
Placeringsort: Borlänge

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och övervaka våra IT-projekt och se till att de uppfyller våra kunders behov och förväntningar. I rollen ingår att hantera all kommunikation kopplat till projektet, hantera underleverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Din profil
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att bryta ned mål i tydliga arbetsuppgifter, strukturera och planera projektets arbete och leveranser. Du har erfarenhet av att leda projekt som spänner över både verksamhet och teknisk lösning, samt är van att leda workshops, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet
* Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
* Erfarenhet av förändringsarbete som omfattar både IT och organisationsutveckling/-förändring
* Dokumenterad erfarenhet av minst 1 uppdrag som projektledare för IT-relaterat projekt
* Förståelse och erfarenhet av utveckling och implementering av SaaS-lösningar
* Akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av utveckling av digitala tjänster som bidrar till ökad samhällsnytta
* Erfarenhet av projektledning inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder
* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI eller annan certifiering/erfarenhet som myndigheten bedömer som likvärdig

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Säkerhetsdirektör Trafikverket

Ansök    Dec 19    Experis AB    Säkerhetschef
Vi söker en erfaren ledare med gedigen kunskap inom säkerhetsområdet, som är van att ta ett stort ansvar på strategisk nivå i en komplex verksamhet. Trafikverket, en av Sveriges mest inflytelserika och betydelsefulla organisationer, söker nu en förtroendegivande och tydlig ledare som kan ta täten som chef för Trafikverkets centrala funktion Säkerhet för att leda det fortsatta arbetet med att stärka och forma säkerhetskulturen inom Trafikverket. Som säkerh... Visa mer
Vi söker en erfaren ledare med gedigen kunskap inom säkerhetsområdet, som är van att ta ett stort ansvar på strategisk nivå i en komplex verksamhet.

Trafikverket, en av Sveriges mest inflytelserika och betydelsefulla organisationer, söker nu en förtroendegivande och tydlig ledare som kan ta täten som chef för Trafikverkets centrala funktion Säkerhet för att leda det fortsatta arbetet med att stärka och forma säkerhetskulturen inom Trafikverket. Som säkerhetsdirektör skapar du förtroendeingivande relationer med andra myndigheter och aktörer som bedriver samhällsviktig verksamhet och inom organisationen för Trafikverkets samlade säkerhetsarbete och fortsatta utveckling av säkerhetskulturen. Det gör du bland annat genom att vara med och forma framtidens infrastruktur och genom att utveckla transportsektorns roll inom totalförsvaret.

Om Jobbet
Den centrala funktionen säkerhet är under bildande och kommer att utgöras av ca 70 medarbetare inom områden som verksamhetsskydd och civil beredskap. Merparten av personalen utgörs av strateger och specialister inom de olika disciplinerna. Då organisationen är under bildande finns idag ingen färdig organisationsstruktur då den är ett resultat av en centralisering av resurser som idag finns på olika ställen inom organisationen. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka organisationens utveckling.

Du leder det interna nätverket för frågor inom hela säkerhetsområdet där vi idag har två separata råd för säkerhet och beredskap som kan komma att slås samman. Som säkerhetsdirektör verkar du även som säkerhetsskyddschef vid Trafikverket vilket innebär ansvar för styrning och kontroll över hela säkerhetsskyddet inom myndigheten. Du ansvarar för att styra, inrikta och följa upp arbetet inom civil beredskap som beredskapsmyndighet men även som sektorsansvarig myndighet för beredskapssektorn transporter. Du samordnar planeringen inom angivna områden och svarar för myndighetens hantering av de tillsynsärenden som inkommer inom ansvarsområdet.

I ditt arbete har du nära samverkan med övriga centrala myndigheter, MSB, polis, FM, Transportstyrelsen och det privata näringslivet för att nämna några. En viktig del i rollen som säkerhetsdirektör är etablering och utveckling av befintliga samt nya nätverk där du skapar goda relationer för organisationens bästa. Ett exempel är svenskt NATO-medlemskap som kommer att innebära ett omfattande internationellt engagemang från dig.
Som del av Trafikverkets högsta ledning är du med och ansvarar för helheten och för myndighetens bästa. Du är direktrapporterande till Generaldirektören.

Kvalifikationer.
Vi söker en erfaren ledare med gedigen kunskap inom säkerhetsområdet, som är van att ta ett stort ansvar på strategisk nivå i en komplex verksamhet. Som ledare är du en vägvisare som tillsammans med dina medarbetare driver och utvecklar både den egna organisationen och det totala säkerhetsarbetet inom Trafikverket. Du har mycket goda kunskaper om och erfarenhet från arbete med informationssäkerhet, säkerhetsskydd, civil beredskap, medarbetarskydd- och fysisk säkerhet. Meriterande för befattningen är om du har erfarenhet av att arbeta som säkerhets-, beredskapschef eller liknande roll i en större organisation. Det är en fördel om du också har erfarenhet av att arbeta internationellt.

Vi ser att du har relevant akademisk utbildning, eller annan utbildning inklusive erfarenhet inom området som bedöms likvärdig. Det är också viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
Trafikverket lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som grund för bedömningen ligger Trafikverkets ledarfilosofi.

Som chef i Trafikverket drivs du av att få människor att växa genom ett närvarande ledarskap där du skapar tillit och bygger förtroende med din problemlösande och kommunikativa förmåga. Du levererar resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Du utmanar, ifrågasätter och skapar en kultur som främjar ständiga förbättringar. Att inspirera, klargöra riktning och vara mottaglig för nya möjligheter och lösningar är en förutsättning för att lyckas.

Anställningen inom Trafikverket är tills vidare men chefsförordnandet är tidsbegränsat, inledningsvis på 4 år.

Övrig information
Vi har valt att samarbeta med Jefferson Wells i denna rekrytering. Vid frågor eller en intresseanmälan är du välkommen att kontakta Jefferson Wells konsult Pär Gårdbro, 070-268 80 76, [email protected] eller Anna Arborelius, 072-537 50 11 [email protected].

Du kan söka tjänsten via Trafikverkets hemsida alternativt kan ansöka via Jefferson Wells hemsida: www.jeffersonwells.se.

Placeringsort är Borlänge, Solna eller annan ort efter överenskommelse. Då Trafikverket är en nationell organisation ingår tjänsteresor i varierande grad.

Sista ansökningsdag är 14 januari.

Ansökan
Vänligen bifoga ditt CV då det ligger till grund för det första urvalet i den här processen.

Som sökande till Trafikverket kommer du genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

SEKO: Charlotte Olsson,
0101231103

ST: Airi Larsson,
0101236243

SACO: Viktoria Andersson,
0101231176 Visa mindre

Systemutvecklare | Borlänge | Experis

Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan! Ort: Borlänge Omfattning: 100 % Arbetsbeskrivning Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé ti... Visa mer
Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Borlänge
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Kandidater kommer att presenteras löpande.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 6 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C++, C#, Javascript, Python, .NET, .NET core
* Minst 5 års erfarenhet av ramverk/komponenter som Server, Entity Framework, integrationer mot andra system, Angular 2+, Azure DevOps, GIT, Bootstrap
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö.
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

Förvaltningschef | Verksamhetsstöd | Borlänge kommun

Ansök    Nov 24    Experis AB    Avdelningschef, kommun
Borlänge kommun består av över 52 000 invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Borlänge kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Organisationen förändras och vi behöver rekrytera två nya förvaltningschefer som alla ingår i kommunledningen. Brinner du för att leverera god service både internt och externt? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan Om tjänsten Förvaltni... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Borlänge kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Organisationen förändras och vi behöver rekrytera två nya förvaltningschefer som alla ingår i kommunledningen. Brinner du för att leverera god service både internt och externt? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan

Om tjänsten
Förvaltningen för verksamhetsstöd arbetar över ett brett verksamhetsområde, både med mot övriga förvaltningar och mot Borlängebon. Verksamhetsstöd är en viktig del (förutsättning för att) alla verksamheter i kommunens ska kunna fullgöra med sina grunduppdrag. Verksamhetsstöd innehåller allt från IT som servar alla verksamheters behov av systemstöd, servicecenter, kost och lokalservice som ser till att kommunens barn får en bra kost och att lokaler hålls fräscha, för att nämna några. Gemensamt för de olika verksamheterna är att de ger service till Borlänge kommuns anställda och invånare som har behov av kontakt med de kommunala verksamheterna.

I rollen som förvaltningschef arbetar du nära kompetenta verksamhetschefer. Tillsammans med enhetschefer leder ni arbetet framåt för att skapa och fortsätta utveckla ett professionellt och samordnat verksamhetsstöd som gagnar anställda, förtroendevalda och kommuninnevånare.

Just nu pågår ett intressant utvecklingsarbete som går ut på att erbjuda ett modernare och mer kostnadseffektivare service till våra medborgare samt tidigt öka det demokratiska inflytande över våra gemensamma verksamheter. En god dialog med medborgare, företag, föreningar och ett gott politiskt samarbetsklimat behövs för att landa rätt i våra prioriteringar och bygga ett engagemang kring kommunens utveckling.

Då att Borlänge kommuns mål är att fortsätta ge en bra service till medborgare ser vi vikten av att vara en attraktiv arbetsgivare. Därför är arbetar vi aktivt med att attrahera, utveckla och bibehålla kompetens.

Vår värdegrund genomsyrar verksamheten och är kompassen i vår vardag:

· Vi finns här för Borlängebon

· Vi gillar utmaningar

· Vi möter varje människa med öppenhet

Din närmaste chef är kommundirektören och i din roll som förvaltningschef är du en del av kommunens och kommunkoncernens ledningsgrupp som gemensamt arbetar för kommunens övergripande mål. Förvaltningen arbetar på uppdrag av kommunstyrelsen samt har ett tätt samarbete med övriga förvaltningar inom kommunen och med politiken. Du förväntas ta ett stort ansvar för hela kommunens utveckling.

Förvaltningen har idag ungefär 500 tillsvidareanställda. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redo att leda förvaltningen för Verksamhetsstöd framåt i den spännande utvecklingsresa som Borlänge kommun befinner sig i. Du har en relevant akademisk examen eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du ska också ha erfarenhet av att leda andra chefer i en komplex verksamhet, med god insikt i och kunskap om vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation. Att styra och leda komplexa och mångfacetterade verksamheter är något du har erfarenhet av och du är van att leda i förändring. Du har även erfarenhet av ekonomi, arbetsmiljö och kvalitetsarbete med goda resultat. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är mycket bra och du känner dig bekväm med det engelska språket.

Som person trivs du med att jobba i en föränderlig miljö och har förmåga att prioritera och planera dina arbetsuppgifter utifrån aktuell situation på arbetsplatsen. Du har god förmåga att samarbeta både inom och utanför organisationen och du känner dig trygg i ditt sätt att leda och kommunicera. Ditt ledarskap kännetecknas av engagemang och driv samtidigt som du är en god lyssnare med ett stort intresse för att utveckla dina medarbetare genom ett coachande förhållningssätt.

Borlänge kommuns ledarfilosofi slår fast att den som är chef och ledare i Borlänge kommun har en mycket viktig roll och funktion. I ditt ledarskap förväntas du vara en tydlig, modig, kommunikativ, coachande och långsiktig ledare.

Vad kan Borlänge kommun erbjuda dig?
Borlänge erbjuder det mesta man kan förvänta sig av en stad och samtidigt goda möjligheter till ett rikt friluftsliv med vacker natur inpå knuten. Läs mer på https://www.borlange.se/inte-vilken-stad-som-helst

Som medarbetare i Borlänge kommun får du ta del av förmåner som bland annat friskvårdsbidrag på 1600kr/år, förmånscykel, rabatterade resekort och semesterväxling. Nyfiken på fler av våra personalförmåner? Läs mer här Förmåner - Borlänge (borlange.se).

Vi bryr oss om våra chefer och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna, därför erbjuds du även vårt ledarutvecklingsprogram. Där ger vi våra chefer goda förutsättningar att utföra uppdraget på ett sätt som stärker och utvecklar verksamheter, enheter, medarbetare och det egna ledarskapet.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55. Ansök senast den 10:e december på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev.

Fackliga kontakter: Vision, Cecilia Tomtlund [email protected] Telefon: 0243-740 97 Ledarna, Eva Essborg [email protected] Telefon: 0243-660 44 Visa mindre

Projektledare | Borlänge | Experis

Ansök    Nov 23    Experis AB    Projektledare, IT
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Omfattning: 100% Placeringsort: Borlänge Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ... Visa mer
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100%
Placeringsort: Borlänge

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och övervaka våra IT-projekt och se till att de uppfyller våra kunders behov och förväntningar. I rollen ingår att hantera all kommunikation kopplat till projektet, hantera underleverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Din profil
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att bryta ned mål i tydliga arbetsuppgifter, strukturera och planera projektets arbete och leveranser. Du har erfarenhet av att leda projekt som spänner över både verksamhet och teknisk lösning, samt är van att leda workshops, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet
* Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
* Erfarenhet av förändringsarbete som omfattar både IT och organisationsutveckling/-förändring
* Dokumenterad erfarenhet av minst 1 uppdrag som projektledare för IT-relaterat projekt
* Förståelse och erfarenhet av utveckling och implementering av SaaS-lösningar
* Akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av utveckling av digitala tjänster som bidrar till ökad samhällsnytta
* Erfarenhet av projektledning inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder
* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI eller annan certifiering/erfarenhet som myndigheten bedömer som likvärdig

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Förvaltningschef | Samhällsbyggnad | Borlänge kommun

Ansök    Nov 24    Experis AB    Avdelningschef, kommun
Borlänge kommun består av över 52 000 invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Borlänge kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Organisationen förändras och vi behöver rekrytera två nya förvaltningschefer som båda ingår i kommunledningen. Är bygget av ett attraktivt och hållbart samhälle en stark drivkraft för dig? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan till tjäns... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Borlänge kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Organisationen förändras och vi behöver rekrytera två nya förvaltningschefer som båda ingår i kommunledningen. Är bygget av ett attraktivt och hållbart samhälle en stark drivkraft för dig? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan till tjänsten som förvaltningschef Samhällsbyggnadsförvaltningen.

Om tjänsten
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att skapa förutsättningar för att leva och arbeta i ett attraktivt och hållbart Borlänge - idag och i framtiden. Allt från att bygga en hållbar och attraktiv stad och levnadsmiljö till det rika utbudet av kultur- och fritidsverksamhet gör Borlänge till en tilltalande kommun att leva och verka i.

En god dialog med medborgare och företag samt ett gott politiskt samarbetsklimat behövs för att landa rätt i våra prioriteringar och bygga ett brett engagemang kring kommunens utveckling. Därför är det viktigt att Borlängebon ges inflytande i utvecklingen av sin kommun.

Som förvaltningschef arbetar du nära kompetenta verksamhetschefer. Du ansvarar för chefer och de fyra olika verksamheterna på samhällsbyggnadsförvaltningen. Tillsammans leder ni förvaltningens och kommunens arbete med att skapa förutsättningar för att leva och arbeta i ett attraktivt och hållbart Borlänge. I mötet med Borlängeborna, varandra och människor som är nyfikna på vårt arbete så finns värdegrunden med oss varje dag:

· Vi finns här för Borlängebon

· Vi gillar utmaningar

· Vi möter varje människa med öppenhet

Din närmaste chef är kommundirektören och i din roll som förvaltningschef är du en del av kommunens och kommunkoncernens ledningsgrupp som gemensamt arbetar för kommunens övergripande mål. Förvaltningen arbetar på uppdrag av miljö- och samhällsbyggnämnden, kultur- och fritidsnämnden och kommunstyrelsen samt har ett tätt samarbete med övriga förvaltningar inom kommunen och med politiken. Du förväntas ta ett stort ansvar för hela kommunens utveckling.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redo att leda samhällsbyggnadsförvaltningen framåt i den spännande utvecklingsresa som Borlänge kommun befinner sig i. Du har en relevant akademisk examen eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du ska också ha erfarenhet av att leda andra chefer i en komplex verksamhet, med god insikt i och kunskap om vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation. Att styra och leda komplexa och mångfacetterade verksamheter är något du har erfarenhet av och du är van att leda i förändring. Du

har även erfarenhet av ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsarbete med goda resultat. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är mycket bra och du känner dig bekväm med det engelska språket.

Som person trivs du med att jobba i en föränderlig miljö och har förmåga att prioritera och planera dina arbetsuppgifter utifrån aktuell situation på arbetsplatsen. Du har god förmåga att samarbeta både inom och utanför organisationen och du känner dig trygg i ditt sätt att leda och kommunicera. Ditt ledarskap kännetecknas av engagemang och driv samtidigt som du är en god lyssnare med ett stort intresse för att utveckla dina medarbetare genom ett coachande förhållningssätt.

Borlänge kommuns ledarfilosofi slår fast att den som är chef och ledare i Borlänge kommun har en mycket viktig roll och funktion. I ditt ledarskap förväntas du vara en tydlig, modig, kommunikativ, coachande och långsiktig ledare.

Vad kan Borlänge kommun erbjuda dig?
Borlänge erbjuder det mesta man kan förvänta sig av en stad och samtidigt goda möjligheter till ett rikt friluftsliv med vacker natur inpå knuten. Läs mer på https://www.borlange.se/inte-vilken-stad-som-helst

Som medarbetare i Borlänge kommun får du ta del av förmåner som bland annat friskvårdsbidrag på 1600kr/år, förmånscykel, rabatterade resekort och semesterväxling. Nyfiken på fler av våra personalförmåner? Läs mer här Förmåner - Borlänge (borlange.se).

Vi bryr oss om våra chefer och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna, därför erbjuds du även vårt ledarutvecklingsprogram. Där ger vi våra chefer goda förutsättningar att utföra uppdraget på ett sätt som stärker och utvecklar verksamheter, enheter, medarbetare och det egna ledarskapet.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45. Ansök senast den 10:e december på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev.

Fackliga kontakter: Vision, Cecilia Tomtlund [email protected] Telefon: 0243-740 97 Ledarna, Eva Essborg [email protected] Telefon: 0243-660 44 Visa mindre

Systemutvecklare | Borlänge | Experis

Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan! Ort: Borlänge Omfattning: 100 % Arbetsbeskrivning Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé ti... Visa mer
Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Borlänge
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Kandidater kommer att presenteras löpande.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 6 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C++, C#, Javascript, Python, .NET, .NET core
* Minst 5 års erfarenhet av ramverk/komponenter som Server, Entity Framework, integrationer mot andra system, Angular 2+, Azure DevOps, GIT, Bootstrap
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö.
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

Helpdesk-tekniker | Borlänge| Experis

Brinner du för service och vill utvecklas inom IT Support? Bli en del av vårt härliga team på Experis! Vi på Experis IT söker en Helpdesk tekniker som vill jobba som andra linjens support i Borlänge. Välkommen med din ansökan! Omfattning: 100 % Start: ASAP Ort: Borlänge Arbetsbeskrivning IT enheten ansvarar för att driva, utveckla och samordna kundens IT verksamhet genom att vara strategiskt och operativt IT-stöd. Dina arbetsuppgifter som 2a linjens supp... Visa mer
Brinner du för service och vill utvecklas inom IT Support? Bli en del av vårt härliga team på Experis! Vi på Experis IT söker en Helpdesk tekniker som vill jobba som andra linjens support i Borlänge. Välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100 %
Start: ASAP
Ort: Borlänge

Arbetsbeskrivning
IT enheten ansvarar för att driva, utveckla och samordna kundens IT verksamhet genom att vara strategiskt och operativt IT-stöd.
Dina arbetsuppgifter som 2a linjens supporttekniker kommer bestå av följande arbetsuppgifter:

* Ta emot ärenden från 1a linjens support
* Tillhandahålla 2a linjens support avseende hård- och mjukvara för datorer och mobiltelefoner
* Installera och konfigurera hårdvara och applikationer
* Administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
* Ansvara för lagerhållning av reservutrustning
* Agera tekniskt stöd vid större digitala möten

Vem är du?
Du har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du har god organisationsförmåga, självständighet och egen drivkraft samt vilja att utvecklas.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

* Högskoleutbildning inom IT och minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
* Alternativt, gymnasium eller likvärdig kunskap samt två 2 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
* Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation
* Goda kunskaper i MS Office
* Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Remedy ITSM)
* 1 års arbetslivserfarenhet av att ge support på distans och på plats
* Kunskap inom hantering av mobiltelefoner genom arbetslivserfarenhet
* Erfarenhet av att arbeta självständigt samt ta egna beslut och prioritera arbets-
* uppgifter genom arbetslivserfarenhet
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Sista ansökningsdag 24 september. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

Systemutvecklare | Borlänge | Experis

Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan! Ort: Borlänge Omfattning: 100 % Arbetsbeskrivning Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé ti... Visa mer
Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Borlänge
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Kandidater kommer att presenteras löpande.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 6 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C++, C#, Javascript, Python, .NET, .NET core
* Minst 5 års erfarenhet av ramverk/komponenter som Server, Entity Framework, integrationer mot andra system, Angular 2+, Azure DevOps, GIT, Bootstrap
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö.
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

IT-Tekniker | Borlänge | Experis

Arbetar du som supporttekniker idag och känner att du vill prova något nytt? Under hösten söker vi på Experis flera personer med arbetslivserfarenhet som IT-tekniker som vill fortsätta utvecklas i yrkesrollen. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ort: Borlänge Omfattning: 100% ... Visa mer
Arbetar du som supporttekniker idag och känner att du vill prova något nytt? Under hösten söker vi på Experis flera personer med arbetslivserfarenhet som IT-tekniker som vill fortsätta utvecklas i yrkesrollen. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Borlänge
Omfattning: 100%

Arbetsbeskrivning
På Experis söker vi nu efter flera duktiga juniora och seniora IT-tekniker till kommande uppdrag som IT-tekniker/ supporttekniker eller onsitetekniker hos våra kunder i Borlänge. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Din profil
Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av it-support och system så som SAP, AD och SCCM. Du förstår det grundläggande systemlandskapet för Windows, samt hårdvara och nätverksstruktur baserad på detta. Du är service-minded, mål- och resultatinriktad, samt en god kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt.
Vi söker dig som har:

* Gymnasiekompetens, meriterande med någon gymnasial påbyggnad.
* Minst 1 års erfarenhet av arbete inom IT-service.
* God IT-vana, främst Windows, AD
* Erfarenhet att jobba på egen hand.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

Systemutvecklare | Borlänge | Experis

Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan! Ort: Borlänge Omfattning: 100 % Arbetsbeskrivning Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé ti... Visa mer
Bli en del av vårt härliga team på Experis! Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Borlänge. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Borlänge
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Kandidater kommer att presenteras löpande.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 6 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C++, C#, Javascript, Python, .NET, .NET core
* Minst 5 års erfarenhet av ramverk/komponenter som Server, Entity Framework, integrationer mot andra system, Angular 2+, Azure DevOps, GIT, Bootstrap
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö.
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift


Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

Projektledare | Borlänge | Experis

Ansök    Okt 19    Experis AB    Projektledare, IT
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Omfattning: 100% Placeringsort: Borlänge Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ... Visa mer
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100%
Placeringsort: Borlänge

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och övervaka våra IT-projekt och se till att de uppfyller våra kunders behov och förväntningar. I rollen ingår att hantera all kommunikation kopplat till projektet, hantera underleverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Din profil
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att bryta ned mål i tydliga arbetsuppgifter, strukturera och planera projektets arbete och leveranser. Du har erfarenhet av att leda projekt som spänner över både verksamhet och teknisk lösning, samt är van att leda workshops, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet
* Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
* Erfarenhet av förändringsarbete som omfattar både IT och organisationsutveckling/-förändring
* Dokumenterad erfarenhet av minst 1 uppdrag som projektledare för IT-relaterat projekt
* Förståelse och erfarenhet av utveckling och implementering av SaaS-lösningar
* Akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av utveckling av digitala tjänster som bidrar till ökad samhällsnytta
* Erfarenhet av projektledning inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder
* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI eller annan certifiering/erfarenhet som myndigheten bedömer som likvärdig

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

IT-Tekniker | Borlänge | Experis

Arbetar du som supporttekniker idag och känner att du vill prova något nytt? Under hösten söker vi på Experis flera personer med arbetslivserfarenhet som IT-tekniker som vill fortsätta utvecklas i yrkesrollen. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ort: Borlänge Omfattning: 100% ... Visa mer
Arbetar du som supporttekniker idag och känner att du vill prova något nytt? Under hösten söker vi på Experis flera personer med arbetslivserfarenhet som IT-tekniker som vill fortsätta utvecklas i yrkesrollen. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system, samt sköter driften av företagets hårdvara. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Borlänge
Omfattning: 100%

Arbetsbeskrivning
På Experis söker vi nu efter flera duktiga juniora och seniora IT-tekniker till kommande uppdrag som IT-tekniker/ supporttekniker eller onsitetekniker hos våra kunder i Borlänge. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Din profil
Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av it-support och system så som SAP, AD och SCCM. Du förstår det grundläggande systemlandskapet för Windows, samt hårdvara och nätverksstruktur baserad på detta. Du är service-minded, mål- och resultatinriktad, samt en god kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt.
Vi söker dig som har:

* Gymnasiekompetens, meriterande med någon gymnasial påbyggnad.
* Minst 1 års erfarenhet av arbete inom IT-service.
* God IT-vana, främst Windows, AD
* Erfarenhet att jobba på egen hand.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på [email protected] Visa mindre

Servicetekniker, Borlängde

Servicetekniker till Bosch Rexroth - Industriell Hydraulik och Automation Brinner du för att ge vår kund den bästa tänkbara servicen och lösningar? Vill du jobba i en miljö med produkter och system i världsklass. Fokus för denna tjänst ligger inom industriell hydraulik och smarta system och produkter. Är du den vi söker? Din roll Du kommer att ingå vår grupp med fältservicetekniker. I jobbet ingår både felsökning av hydrauliska system och driftsättning ... Visa mer
Servicetekniker till Bosch Rexroth - Industriell Hydraulik och Automation

Brinner du för att ge vår kund den bästa tänkbara servicen och lösningar? Vill du jobba i en miljö med produkter och system i världsklass. Fokus för denna tjänst ligger inom industriell hydraulik och smarta system och produkter. Är du den vi söker?

Din roll

Du kommer att ingå vår grupp med fältservicetekniker. I jobbet ingår både felsökning av hydrauliska system och driftsättning och installation av kompletta hydraulsystem. Du utför felsökning för avhjälpande service och deltar i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Du informerar, ger råd och anvisningar om handhavande. Rapportering sker efter varje avslutat jobb, vid felaktigheter rapporteras dess orsak samt förslag till åtgärder görs enligt gällande rutin.

Du utgår från hemmet och din region är Mellansverige. Du är i huvudsak ute och reser hos dina kunder cirka 2 - 4 dagar i veckan och övernattningar förekommer i tjänsten. Resor förekommer även till andra kunder i Sverige.

Vem är du?

Fältservice hos oss innebär att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga, är ansvarstagande, strukturerad och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter/lösningar och tjänster samt vara vår spetskompetens mot våra kunder. Du har en naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och kan ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund.

Erfarenhets- och kunskapskrav:

* Erfarenhet från underhåll och felsökning av hydraulik, industri- eller mobilhydraulik
* Relevant utbildning inom teknikområdet
* Eget driv att öka försäljning och utföra kundbesök
* Fördelaktigt med kunskaper inom styr och reglerteknik
* Kunskaper i Officepaketet och datorvana
* Tjänsten kräver B-körkort
* Svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper:

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga. Du trivs med att jobba både självständig och i grupp där du får planera och strukturera upp ditt arbete. Du har ett driv att möta kunder och interna specialister och föra intressanta dialoger och lösningar framåt.

* Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.
* Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
* Självgående: Ansvarar för dina uppgifter och planerar sin arbetsdag.

Vad du kan förvänta dig av oss

Genom att börja hos Bosch Rexroth, som ingår i Bosch Koncernen med 400 000 anställda runt om i världen, blir du en del av ett världsledande företag. Du kommer att arbeta med värdebaserad försäljning i en entreprenörmiljö och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team av passionerade människor inom försäljning och teknisk expertis.

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. www.boschrexroth.se

Varför jobba på Bosch

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden. Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar i Sverige, Norden och Europa.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Bosch Rexroth samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells (ManpowerGroup) med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emil Chandorkar, [email protected]

Tjänsten söker du via ansökningslänken, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare

Ansök    Feb 28    Experis AB    Svetsare, manuell
Har du erfarenhet av arbete som svetsare? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en svetsare till Arcos Hydraulik i Borlänge. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag! Den här rekryteringen innebär att vi på Jefferson Wells bistår Arcos Hydraulik med att hitta rätt person till jobbet som svetsare och du kommer att bli anställd av Arcos Hydraulik. Arbetsuppgifter Som svetsare ansvarar du för att utföra svetsn... Visa mer
Har du erfarenhet av arbete som svetsare? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en svetsare till Arcos Hydraulik i Borlänge. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Den här rekryteringen innebär att vi på Jefferson Wells bistår Arcos Hydraulik med att hitta rätt person till jobbet som svetsare och du kommer att bli anställd av Arcos Hydraulik.

Arbetsuppgifter

Som svetsare ansvarar du för att utföra svetsning enligt ritningar och gällande standard samt ansvara för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt och enligt fastlagda rutiner. Vanligast förekommande svetsmetoder är rörtråd, pinne och TIG.

Vem söker vi?

Arcos Hydraulik söker dig som är kunnig på ritningsläsning, är noggrann och kan följa arbetsinstruktioner ifrån MPS system.
Du bör ha 4-5års aktiv erfarenhet från svetsarbete samt utbildning för truck och travers, heta arbeten, svetsarprovning och ISO 9606. Du har även god förståelse för svenska.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna. Det dagliga arbetet kräver att du är noggrann, kvalitetsmedveten och initiativtagande i din yrkesroll.

Arcos Hydrauliks erbjudande

Arcos Hydraulik i Borlänge, PMC Cylinders i Sävsjö, Hällaryd och Nastola är sedan sommaren 2018 ett bolag, Arcos Hydraulik kort och gott. Bolagen har mycket gemensamt vilket borgade för en oslagbar sammanslagning. Bland annat att våra kunder är kvalificerade, kvalitetsmedvetna och ställer höga krav på prestanda, funktion, kvalitet och pris. Vi konstruerar och tillverkar hydraulcylindrar anpassade för just era konstruktioner. Idag finner du våra cylindrar bland annat i dammluckor, stålverk, pappersbruk, servoregleringar, kranar och gruvor. Vi omsätter idag 300 MSEK och har 175 anställda. Arcos Hydraulik ingår i Dacke Industri AB.

Besök gärna Arcos Hydrauliks hemsida https://arcos.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Berglund.

Sista ansökningsdag är fredag 17 mars 2023 men Arcos Hydraulik kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person.

Om anställningen

Placeringsort: Borlänge

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Visa mindre

Tre drivna chefer till Borlänges kommunledning

Ansök    Jul 4    Experis AB    Avdelningschef, kommun
Borlänge kommun består av över 52 000 invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Borlänge kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Organisationen förändras och vi behöver rekrytera tre nya förvaltningschefer som alla ingår i kommunledningen. Även i övrigt bubblar det i ett expansivt Borlänge just nu. Stora satsningar och intressanta projekt inom en rad områden skvallrar om ett härligt... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Borlänge kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Organisationen förändras och vi behöver rekrytera tre nya förvaltningschefer som alla ingår i kommunledningen. Även i övrigt bubblar det i ett expansivt Borlänge just nu. Stora satsningar och intressanta projekt inom en rad områden skvallrar om ett härligt driv och en stark framtidstro i staden.
Gillar du utmaningar och vill vara med och driva utvecklingen av Sveriges trevligaste stad? Då kan du vara den vi söker till vårt nya lagbygge.

Läs mer och ansök genom att klicka på "Ansök här" : Visa mindre

Servicetekniker - Borlänge

Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner. Är du den vi söker? Vi behöver förstärka vår grupp med en kunnig medarbetare inom industriell hydraulik och automation, som brinner för att ge kunden den bästa tänkbara service och ... Visa mer
Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Är du den vi söker?

Vi behöver förstärka vår grupp med en kunnig medarbetare inom industriell hydraulik och automation, som brinner för att ge kunden den bästa tänkbara service och lösningar. Du får möjligheten att jobba i en miljö med produkter och system av världsklass.

Fokus för denna tjänst ligger inom det vi kallar industriell hydraulik med nya smarta energieffektiva system och produkter. Idag drivs utvecklingen mot mer intergrad elektronik i våra system vilket innebär ständiga utvecklingsprojekt tillsammans med kund, där du får vara spindeln i nätet.

Din region och utgångs ort kan vara Örebro, Karlstad, Borlänge, Skövde eller Mariestad beroende på var du bor. Vi försöker anpassa med hemmakontor eller befintligt kontor. Viktigast är att vi hittar rätt kandidat för rollen.

Din roll

Du är vår spetskompetens mot våra kunder och kommer att ingå i en grupp med servicetekniker där dina kollegor är lokaliserade i hela Sverige. I jobbet ingår allt från felsökning till idriftsättning och installation av kundunika system. Du deltar i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Du ska även informera, ge råd och anvisningar om handhavande till kund. Rapportering efter varje avslutat jobb innehållande fel, dess orsaker och förslag till åtgärder enligt gällande rutiner.

Att kunna generera merförsäljning av våra produkter/lösningar och tjänster är en viktig del av tjänsten. Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar, i Sverige, i Norden och i Tyskland.Du reser från måndag - fredag på din region. Övernattningar förekommer i tjänsten. Du får räkna med cirka 10 övernattningar i månaden.

Tjänsten tillhör tjänstemanna-avtalet.

Vem är du

Du har en naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar.

* Minst 5 års relevant erfarenhet av arbete inom hydraulik och automation
* Krav på kunskaper inom styr och reglerteknik, helst på gymnasie- eller högskolenivå
* Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana
* Eget driv att öka försäljning och träffa kunder
* Strukturerad med god administrativ förmåga
* Tjänsten kräver B-körkort
* Svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande är erfarenhet inom programmering och parameterisering.

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga vilket innebär att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav.

* Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.
* Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
* Självgående: Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina uppdrag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och möjligheter att utveckla din kompetens.

Kontakt och ansökan

Bosch Rexroth samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells (ManpowerGroup) med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor, kontakta Service chef Joel Nordkvist 0722072608 alternativt ansvarig rekryteringskonsult, [email protected]

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Bosch?

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

d Visa mindre

Arcos Hydraulik söker CNC-operatörer till Borlänge

Ansök    Sep 27    Experis AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Arcos Hydraulik AB är ett expansivt bolag och har verksamhet i Borlänge, Sävsjö, Hällaryd och i finska Nastola. Vår sammanlagda erfarenhet medför att vi kan erbjuda en oslagbar kompetens inom konstruktion och produktion av "skräddarsydda" hydraulcylindrar, hydraulaggregat och special-produkter till våra krävande kunder inom segmenten industri, energi och marint. För att bidra till en mer hållbar och resurssnål värld innefattar vårt helhetstänk reservdelar ... Visa mer
Arcos Hydraulik AB är ett expansivt bolag och har verksamhet i Borlänge, Sävsjö, Hällaryd och i finska Nastola. Vår sammanlagda erfarenhet medför att vi kan erbjuda en oslagbar kompetens inom konstruktion och produktion av "skräddarsydda" hydraulcylindrar, hydraulaggregat och special-produkter till våra krävande kunder inom segmenten industri, energi och marint. För att bidra till en mer hållbar och resurssnål värld innefattar vårt helhetstänk reservdelar och renoveringar.


Har du en bakgrund inom tillverkningsindustrin och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver Arcos Hydraulik AB förstärka sitt team med erfarna CNC-operatör som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du att arbeta på ett expansivt, innovativt och spännande företag i Borlänge som är verksamt inom tillverkningsindustrin. I rollen som CNC-operatör hos Arcos kommer du framför allt att ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg, köra program på fräsmaskiner och läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt. Utöver det kommer du att utföra enklare programmering, arbeta med CNC-styrda maskiner och se över maskinerna och din arbetsplats dagligen.
I rollen kommer du bland annat att

* kontrollera och mäta detaljer.
* fräsa.
*
* underhålla maskiner.
* programmera i Mazatrol.
* tillverka metalldetaljer.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med CNC-svarvning, programmering och kontrollmätning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

I övrigt krävs det att du

* har gymnasieexamen.
* har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande. Arbetslivserfarenhet.
* har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.
* har erfarenhet av fräsning och svarvning.
* B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att programmera i Mazatrol samt har truck- och traverskort.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Arcos Hydraulik med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Arcos Hydraulik. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 023-70 55 45 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Servicetekniker, Borlängde

Servicetekniker till Bosch Rexroth - Hydraulik och Automation d Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och fö... Visa mer
Servicetekniker till Bosch Rexroth - Hydraulik och Automation

d

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. www.boschrexroth.se

Varför jobba på Bosch?På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Är du den vi söker?

Vi behöver förstärka vår grupp med en kunnig medarbetare inom industriell hydraulik och automation, som brinner för att ge kunden den bästa tänkbara service och lösningar. Du får möjligheten att jobba i en miljö med produkter och system av världsklass.

Fokus för denna tjänst ligger inom det vi kallar industriell hydraulik med nya smarta energieffektiva system och produkter. Idag drivs utvecklingen mot mer intergrad elektronik i våra system vilket innebär ständiga utvecklingsprojekt tillsammans med kund, där du får vara spindeln i nätet.

Din region och utgångs ort kan vara Örebro, Karlstad, Borlänge, Skövde eller Mariestad beroende på var du bor. Vi försöker anpassa med hemmakontor eller befintligt kontor. Viktigast är att vi hittar rätt kandidat för rollen.

Din roll

Du är vår spetskompetens mot våra kunder och kommer att ingå i en grupp med servicetekniker där dina kollegor är lokaliserade i hela Sverige. I jobbet ingår allt från felsökning till idriftsättning och installation av kundunika system. Du deltar i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Du ska även informera, ge råd och anvisningar om handhavande till kund. Rapportering efter varje avslutat jobb innehållande fel, dess orsaker och förslag till åtgärder enligt gällande rutiner.

Att kunna generera merförsäljning av våra produkter/lösningar och tjänster är en viktig del av tjänsten. Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området.
Du reser varje dag i tjänsten, måndag till fredag. Övernattningar förekommer i tjänsten. Du får räkna med cirka 10 övernattningar i månaden.

Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar, i Sverige, i Norden och i Tyskland.

Placeringsort och huvudsakliga arbetsplatsen är i södra delen av Sverige, men resor kan förekomma till andra delar i Sverige. Tjänsten tillhör tjänstemanna-avtalet.

Vem är du

Du har en naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar.

* Minst 5 års relevant erfarenhet av arbete inom hydraulik och automation
* Krav på kunskaper inom styr och reglerteknik, helst på gymnasie- eller högskolenivå
* Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana
* Eget driv att öka försäljning och träffa kunder
* Strukturerad med god administrativ förmåga
* Tjänsten kräver B-körkort
* Svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande är erfarenhet inom programmering och parameterisering.

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga vilket innebär att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav.

* Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.
* Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
* Självgående: Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina uppdrag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Kontakt och ansökanBosch Rexroth samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells (ManpowerGroup) med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor, kontakta Service chef Joel Nordkvist 0722072608 alternativt ansvarig rekryteringskonsult, [email protected]

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker - Borlänge

Ansök    Jul 8    Experis AB    Robotoperatör
Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner. Är du den vi söker? Vi behöver förstärka vår grupp med en kunnig medarbetare inom industriell hydraulik och automation, som brinner för att ge kunden den bästa tänkbara service och ... Visa mer
Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Är du den vi söker?

Vi behöver förstärka vår grupp med en kunnig medarbetare inom industriell hydraulik och automation, som brinner för att ge kunden den bästa tänkbara service och lösningar. Du får möjligheten att jobba i en miljö med produkter och system av världsklass.

Fokus för denna tjänst ligger inom det vi kallar industriell hydraulik med nya smarta energieffektiva system och produkter. Idag drivs utvecklingen mot mer intergrad elektronik i våra system vilket innebär ständiga utvecklingsprojekt tillsammans med kund, där du får vara spindeln i nätet.

Din region och utgångs ort kan vara Örebro, Karlstad, Borlänge, Skövde eller Mariestad beroende på var du bor. Vi försöker anpassa med hemmakontor eller befintligt kontor. Viktigast är att vi hittar rätt kandidat för rollen.

Din roll

Du är vår spetskompetens mot våra kunder och kommer att ingå i en grupp med servicetekniker där dina kollegor är lokaliserade i hela Sverige. I jobbet ingår allt från felsökning till idriftsättning och installation av kundunika system. Du deltar i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Du ska även informera, ge råd och anvisningar om handhavande till kund. Rapportering efter varje avslutat jobb innehållande fel, dess orsaker och förslag till åtgärder enligt gällande rutiner.

Att kunna generera merförsäljning av våra produkter/lösningar och tjänster är en viktig del av tjänsten. Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar, i Sverige, i Norden och i Tyskland.Resor kan förekomma till andra delar i Sverige. Din arbetsvecka kan innebära att du har ca 3 - 4 resdagar i veckan. Tjänsten tillhör tjänstemanna-avtalet.

Vem är du

Du har en naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar.

* Minst 5 års relevant erfarenhet av arbete inom hydraulik och automation
* Krav på kunskaper inom styr och reglerteknik, helst på gymnasie- eller högskolenivå
* Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana
* Eget driv att öka försäljning och träffa kunder
* Strukturerad med god administrativ förmåga
* Tjänsten kräver B-körkort
* Svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande är erfarenhet inom programmering och parameterisering.

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga vilket innebär att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav.

* Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.
* Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
* Självgående: Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina uppdrag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och möjligheter att utveckla din kompetens.

Kontakt och ansökan

Bosch Rexroth samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells (ManpowerGroup) med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor, kontakta Service chef Joel Nordkvist 0722072608 alternativt ansvarig rekryteringskonsult, [email protected]

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Bosch?

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

d Visa mindre

Enhetschef | Borlänge | Jefferson Wells

Ansök    Sep 14    Experis AB    Avdelningschef, kommun
Har du en bakgrund inom logistik, lager eller fastighetsfrågor och vill ta klivet mot nya utmaningar? Har du även erfarenhet av att arbeta i en ledande position? Då är rollen som Enhetschef inom Internservice hos vår kund inom kommunen i Borlänge något för dig! Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan! Start: omgående. Uppdragslängd: konsultuppdrag på sex månader med möjlighet förlängning. Omfattning: H... Visa mer
Har du en bakgrund inom logistik, lager eller fastighetsfrågor och vill ta klivet mot nya utmaningar? Har du även erfarenhet av att arbeta i en ledande position? Då är rollen som Enhetschef inom Internservice hos vår kund inom kommunen i Borlänge något för dig! Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan!

Start: omgående.
Uppdragslängd: konsultuppdrag på sex månader med möjlighet förlängning.
Omfattning: Heltid, 100%Om jobbet som Enhetschef

Som Enhetschef hos vår kund, ett kommunalt bolag, kommer att du att ha driftsansvaret över enheten Internservice där du har en operativ och samordnande roll över enheten och personalansvar och enhetens fem medarbetare. Inom enheten kommer du att ha ansvar över förrådshantering, fastighetssamordning av befintliga lokaler och hantering av nya behov, fordonadministration och ansvar för den inre miljön i bolagets kontors- och konferenslokaler. Du kommer även att hantera inköp och avtalshantering. Rollen innebär även att du kommer arbeta med utveckling inom framför allt lager, logistik och fastighet, och tillsammans med din enhet kartlägga, analysera och utveckla processer och funktion för lager och logistik inom företaget.Vem är du?

Vi på Jefferson Wells söker efter dig som trivs i en roll där du får jobba såväl operativa som strategiska tillsammans med att ha personalansvar. Den här tjänsten passar dig som tidigare har erfarenhet av att arbeta med lager, logistik och eller fastighetsfrågor och vi ser gärna att man tidigare har arbetat i en liknande roll. Utvecklingsorienterad, affärsmässig och kommunikativ beskriver dig som person, och du uppskattar både operativt och strategiskt arbete. I övrigt säker vi dig som uppfyller följande krav:* högskoleutbildning eller kompetens och erfarenhet som motsvarar minst två års heltidsstudier inom relevant utbildning, såsom ekonomi-, administrations och/eller teknikrelaterade områden.
* Erfarenhet från arbete med lager och logistik alternativt fastighetsfrågor
* Det är meriterande om du har kompetens inom kort och långsiktig planering och utförande av stödtjänster samt operativ målstyrning och- uppföljning.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på [email protected]Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål. Visa mindre

Servicetekniker - Borlänge

Ansök    Aug 19    Experis AB    Servicetekniker, elektronik
Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner. Är du den vi söker? Vi behöver förstärka vår grupp med en kunnig medarbetare inom industriell hydraulik och automation, som brinner för att ge kunden den bästa tänkbara service och ... Visa mer
Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Är du den vi söker?

Vi behöver förstärka vår grupp med en kunnig medarbetare inom industriell hydraulik och automation, som brinner för att ge kunden den bästa tänkbara service och lösningar. Du får möjligheten att jobba i en miljö med produkter och system av världsklass.

Fokus för denna tjänst ligger inom det vi kallar industriell hydraulik med nya smarta energieffektiva system och produkter. Idag drivs utvecklingen mot mer intergrad elektronik i våra system vilket innebär ständiga utvecklingsprojekt tillsammans med kund, där du får vara spindeln i nätet.

Din region och utgångs ort kan vara Örebro, Karlstad, Borlänge, Skövde eller Mariestad beroende på var du bor. Vi försöker anpassa med hemmakontor eller befintligt kontor. Viktigast är att vi hittar rätt kandidat för rollen.

Din roll

Du är vår spetskompetens mot våra kunder och kommer att ingå i en grupp med servicetekniker där dina kollegor är lokaliserade i hela Sverige. I jobbet ingår allt från felsökning till idriftsättning och installation av kundunika system. Du deltar i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Du ska även informera, ge råd och anvisningar om handhavande till kund. Rapportering efter varje avslutat jobb innehållande fel, dess orsaker och förslag till åtgärder enligt gällande rutiner.

Att kunna generera merförsäljning av våra produkter/lösningar och tjänster är en viktig del av tjänsten. Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar, i Sverige, i Norden och i Tyskland.Resor kan förekomma till andra delar i Sverige. Din arbetsvecka kan innebära att du har ca 3 - 4 resdagar i veckan. Tjänsten tillhör tjänstemanna-avtalet.

Vem är du

Du har en naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar.

* Minst 5 års relevant erfarenhet av arbete inom hydraulik och automation
* Krav på kunskaper inom styr och reglerteknik, helst på gymnasie- eller högskolenivå
* Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana
* Eget driv att öka försäljning och träffa kunder
* Strukturerad med god administrativ förmåga
* Tjänsten kräver B-körkort
* Svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande är erfarenhet inom programmering och parameterisering.

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga vilket innebär att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav.

* Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.
* Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
* Självgående: Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina uppdrag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och möjligheter att utveckla din kompetens.

Kontakt och ansökan

Bosch Rexroth samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells (ManpowerGroup) med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor, kontakta Service chef Joel Nordkvist 0722072608 alternativt ansvarig rekryteringskonsult, [email protected]

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Bosch?

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

d Visa mindre

Kund- och personalansvarig via Jefferson Wells i Borlänge

Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra? Söker du en ny roll där du får ansvara för personal, arbetsmiljö och ekonomi? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en kund- och personalansvarig till ett uppdrag hos en av våra kunder inom vård och omsorgs branschen i Borlänge. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställ... Visa mer
Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra? Söker du en ny roll där du får ansvara för personal, arbetsmiljö och ekonomi? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en kund- och personalansvarig till ett uppdrag hos en av våra kunder inom vård och omsorgs branschen i Borlänge. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden.Dina arbetsuppgifter

I rollen som kund- och personalansvarig kommer du ingå i ett team som är placerade runt om i Sverige där du kommer att ha ett övergripande ansvar över personal, arbetsmiljö, ekonomi och kvalitet i verksamheten. Där ingår att leda, utveckla och driva verksamheten framåt tillsammans med medarbetarna samt organisera och styra verksamheten. Din roll innebär även att säkerställa att gällande lagstiftning, arbetssätt och rutiner fungerar på bästa sätt i verksamheten. Du kommer också att ha ansvar över ca 40 anställda där du har personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer också att ansvara för arbetsplatsens förbättringsarbete.Det här är ett konsultuppdrag med start omgående på 6 månader med chans till förläning. Du kommer att vara placerad hos vår kund i Borlänge, men arbetet går även att utföras helt på distans. I tjänsten ingår även jourtjänstgöring.Om digVi på Jefferson Wells söker dig som har erfarenhet av arbete som chef eller liknande chefsroll. Dessutom har du goda kunskaper inom LSS-lagstiftning och regelverk. I övrigt ser vi även att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort. Du behöver ett körkort för den här tjänsten eftersom det förekommer resor i tjänsten.För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har lätt för att ta kontakt med nya personer och att du har god förmåga att ta strategiska beslut. Det är också viktigt att du sätter kundens bästa i första hand.Det är meriterande om du har högskoleutbildning.Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv via e-post: [email protected].Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader med chans till förlängning

Placeringsort: Borlänge, men arbetet går även att utföras helt på distans.

Typ av anställning: konsultuppdrag

Tillsättning: omgåendeOm Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s. Visa mindre

Projektledare till Coor Service Management i Borlänge

Är du på jakt efter ett jobb där du får leda byggprojekt mot uppsatta mål? Motiveras du av ett högt tempo och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en projektledare till Coor Service Management i Borlänge, Falun eller Sandviken. Vill du vara med på Coor Service Managements resa? Välkommen med din ansökan! Om jobbet som projektledare I rollen som projektledare driver du byggprojekt mot uppsatta mål... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där du får leda byggprojekt mot uppsatta mål? Motiveras du av ett högt tempo och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en projektledare till Coor Service Management i Borlänge, Falun eller Sandviken. Vill du vara med på Coor Service Managements resa? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet som projektledare

I rollen som projektledare driver du byggprojekt mot uppsatta mål. Du ansvarar för dokumentation, kalkylering och planering från förstudie, bygglovshantering till entreprenadavslut vilket kräver att du har ett strukturerat arbetssätt. Du ansvarar för att säkerställa kvaliteten i dina egna projekt och kvalitetssäkra kontraktshandlingar som andra lokala projektledare tagit fram såsom kontraktsanpassningar av AF-delar anbud mm. Dessutom har du en stödjande funktion gentemot andra kollegor där du delar med dig av din expertis. Du leder och deltar aktivt i projektmöten på de olika siterna.

Det kan även förekomma uppdrag inom ramen för FM (ABK) ute hos våra kunder, där du som projektledare håller ihop helheten till färdigt projekt. Därtill ansvarar du för och ser till att avtal följs, deltar aktivt i strategiska beslut, samt deltar i arbetet med initiering av upphandlingar.

Är du Coor Service Managements nya projektledare?

Coor Service Management söker dig som har minst 3 års erfarenhet som byggprojektledare eller liknande uppdrag och du har en god kunskap i entreprenadjuridik. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, samt körkort B. Du är väl insatt i lagar och krav inom processen för bygg/installationsprojekt. Arbetsmiljö är i fokus och du förväntas vara väl insatt i Bas-P/U.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort eget driv, en vilja att utveckla andra och genom motiverande ledarskap engagera ditt team. Du är kommunikativ och kan ta svåra beslut, även under press och i ett högt tempo. Att fokusera på att hitta lösningar och arbeta resultatinriktat är för dig en självklarhet.

Har du ett brett kontaktnät i branschen är det meriterande.

Om Coor Service Management AB

Att arbeta som projektledare hos oss innebär att arbeta i en stimulerande miljö med duktiga, ambitiösa och härliga kollegor. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast individuell lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Du reser ofta till regionens arbetsplatser, där projekten genomförs. Coor hjälper flertalet av sina kunder med CM-uppdrag och entreprenader. Enheten Construction Management är den enhet i företaget, som utvecklar såväl projektmodeller som verktyg och är specialiserad på ombyggnadsprojekt, främst till kontor och industrier. Enheten tillhör Property Center of Excellence, där även energi- och underhållsexperter ingår.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Eklid via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 023-70 55 47.

Sista ansökningsdag är 7 augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placering: Exempelvis Borlänge, Falun eller Sandviken. Projekten finns i huvudsak i mellersta Sverige och visst resande inom regionen ingår i tjänsten. Visa mindre

Kundrådgivare | Manpower | Borlänge

Ansök    Jul 7    Experis AB    Kundtjänstmedarbetare
Ser du dig själv som en självgående person som gillar att ge god service och vill arbeta hos en samhällsviktig sektor? Då är det dig vi söker till tjänsten som Kundrådgivare i Borlänge! Tjänsten innebär att du kommer arbeta med arbetssökande hos en stor myndighet. Du är anställd hos oss på Manpower men jobbar ute hos myndigheten. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Start: 1a september. Uppdragslängd: Konsultuppdraget pågår till årsski... Visa mer
Ser du dig själv som en självgående person som gillar att ge god service och vill arbeta hos en samhällsviktig sektor? Då är det dig vi söker till tjänsten som Kundrådgivare i Borlänge! Tjänsten innebär att du kommer arbeta med arbetssökande hos en stor myndighet. Du är anställd hos oss på Manpower men jobbar ute hos myndigheten. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Start: 1a september.
Uppdragslängd: Konsultuppdraget pågår till årsskiftet med god chans till förlängning
Ort: Borlänge

Arbetsuppgifter

I rollen som kundresurs kommer du i arbetet möta och stödja kunder i myndighetens självservicetjänster. Du hjälper till med enklare ärenden så som kundens inskrivning, dokumentation kring olika ärende och övriga ärenden digitalt.Grundat i en behovsbedömning kommer du upprätta kontakt med handläggare för ärendehandläggning. I rollen ingår att följa lokala rutiner för att effektivt stödja handläggare i mötet med kund. Mer specifikt kan det innebära att uppdatera kunder i ärende om olika digitala tjänster, insatser och program, ge eller skicka ut information kring olika delar i ärendena samt ge information vid bland annat uppföljning inför eventuell förlängning. I dina uppgifter ingår det även att ta emot och hantera handlingar enligt gällande regler på myndigheten.Den vi söker

Eftersom du kommer att arbeta med människor som befinner sig i en förändringssituation lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare ser vi också att du kan arbeta på ett självständigt sätt där du själv planerar och driver ditt arbete framåt.

I övrigt söker vi dig som uppfyller följande krav:

* Slutförd gymnasieutbildning
* 1-3 års arbetslivserfarenhet i Sverige, gärna inom relevant område
* God förmåga i svenska i tal, skrift och läsförståelse
* God digital kompetens

Obs! Ladda gärna upp dina studieintyg i samband med ansökan.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

Projektledare | Jefferson Wells | Borlänge

Har du en bakgrund inom Projektledning och vill ta klivet mot nya utmaningar? Då är det här jobbet något för dig. Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som projektledare hos en av våra kunder runt omkring Borlänge. Du kommer att få jobba i ett flertal projekt inom fastighetsunderhåll i ett stort välkänt företag. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Om jobbet som Projektledare Som projektledare kommer du att projektleda o... Visa mer
Har du en bakgrund inom Projektledning och vill ta klivet mot nya utmaningar? Då är det här jobbet något för dig. Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som projektledare hos en av våra kunder runt omkring Borlänge. Du kommer att få jobba i ett flertal projekt inom fastighetsunderhåll i ett stort välkänt företag. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet som Projektledare

Som projektledare kommer du att projektleda och samordna både stora och små byggprojekt relaterade till kontorsfastigheter och produktionsanläggningar, vilket ofta sker i nära samarbete med kundens beställare. Kunderna är placerade på orter så som Borlänge, Fagersta, Sandviken och Västerås. Tonvikten på dessa uppdrag ligger inom el- och ventilationsprojekt. I rollen ingår även, om det krävs, att vara installationsledare och kunna leda på plats.

Du kommer att ha ekonomiskt ansvar för projekten och följa upp dem löpande. I vissa av projekten kan man behöva hålla i samordning med alla ingående delar utöver byggproduktionen såsom, Soft FM, HG anpassningar mm. Uppdragen kommer att huvudsakligen ligga inom dagspendlingsavstånd från Borlänge, men vissa längre resor kan bli möjliga efter samråd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:

* operativt leda större uppdrag
* koordinera leverantörer, konsulter, underentreprenörer
* kontakt med vår beställare men även internt
* förhandla med underentreprenörer
* ansvar för avtal och anbud
* ekonomiskt ansvar och uppföljning
* göra kostnadsberäkningar och ta fram förfrågningsunderlag
* vara behjälplig med utförandet av statusbesiktningar
* utgöra ett tekniskt stöd i verksamheten och ta fram förslag på tekniska lösningar
* fungera som BAS-P och/eller BAS-U i olika projektDin bakgrund

Vi på Jefferson Wells söker dig som har en bakgrund som byggprojektledare där du har lett fastighets- och byggprojekt med goda kunskaper inom det byggnadstekniska området. Vidare ser vi också att du har erfarenhet av att leda installationer och omstruktureringsprojekt. Du har i grunden en ingenjörsutbildning eller längre erfarenhet från liknande arbete. Därtill krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och B-körkort.

Det är meriterande om du har kunskap och behörighet inom BAS-P&-U och har erfarenhet av ekonomisk uppföljning

Som person är du säkerhetsmedveten, serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning. Du tar stort ansvar för samt driver och utvecklar projekt och det egna arbetet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du också har ett sinne för struktur och är bra på att prioritera. Eftersom vi har ett stort fokus på förbättringsarbete är du kreativ och ifrågasätter gärna etablerade lösningar.Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv via e-post: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!Om Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s. Visa mindre

Kund- och personalansvarig via Jefferson Wells i Borlänge

Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra? Söker du en ny roll där du får ansvara för personal, arbetsmiljö och ekonomi? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en kund- och personalansvarig till ett uppdrag hos en av våra kunder inom vård och omsorgs branschen i Borlänge. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställ... Visa mer
Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra? Söker du en ny roll där du får ansvara för personal, arbetsmiljö och ekonomi? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en kund- och personalansvarig till ett uppdrag hos en av våra kunder inom vård och omsorgs branschen i Borlänge. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden.Dina arbetsuppgifter

I rollen som kund- och personalansvarig kommer du ingå i ett team som är placerade runt om i Sverige där du kommer att ha ett övergripande ansvar över personal, arbetsmiljö, ekonomi och kvalitet i verksamheten. Där ingår att leda, utveckla och driva verksamheten framåt tillsammans med medarbetarna samt organisera och styra verksamheten. Din roll innebär även att säkerställa att gällande lagstiftning, arbetssätt och rutiner fungerar på bästa sätt i verksamheten. Du kommer också att ha ansvar över ca 40 anställda där du har personal- budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer också att ansvara för arbetsplatsens förbättringsarbete.Det här är ett konsultuppdrag med start omgående på 6 månader med chans till förläning. Du kommer att vara placerad hos vår kund i Borlänge, men arbetet går även att utföras helt på distans. I tjänsten ingår även jourtjänstgöring.Om digVi på Jefferson Wells söker dig som har erfarenhet av arbete som chef eller liknande chefsroll. Dessutom har du goda kunskaper inom LSS-lagstiftning och regelverk. I övrigt ser vi även att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort. Du behöver ett körkort för den här tjänsten eftersom det förekommer resor i tjänsten.För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har lätt för att ta kontakt med nya personer och att du har god förmåga att ta strategiska beslut. Det är också viktigt att du sätter kundens bästa i första hand.Det är meriterande om du har högskoleutbildning.Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv via e-post: [email protected].Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader med chans till förlängning

Placeringsort: Borlänge, men arbetet går även att utföras helt på distans.

Typ av anställning: konsultuppdrag

Tillsättning: omgåendeOm Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s. Visa mindre

Kommunledningssekreterare till Borlänge kommun

Ansök    Mar 18    Experis AB    Kommunsekreterare
Borlänge kommun jobbar för dagens och morgondagens Borlängebor. Just därför har vi den ena foten fast förankrad i vardagen, samtidigt som visionerna, målen och planerna för framtiden är en av våra viktigaste följeslagare. Vi finns för Borlängeborna i livets alla skeden och som anställd hos oss får du spela i ett lag som gör skillnad för många. Är du en professionell, ansvarsfull och flexibel person med god förmåga att sätta dig in i en mängd olika frågo... Visa mer
Borlänge kommun jobbar för dagens och morgondagens Borlängebor. Just därför har vi den ena foten fast förankrad i vardagen, samtidigt som visionerna, målen och planerna för framtiden är en av våra viktigaste följeslagare. Vi finns för Borlängeborna i livets alla skeden och som anställd hos oss får du spela i ett lag som gör skillnad för många.

Är du en professionell, ansvarsfull och flexibel person med god förmåga att sätta dig in i en mängd olika frågor både högt och lågt och som drivs av att få arbeta i en organisation där en väl förankrad värdegrund finns med som stöd i allt som görs? Har du även en välutvecklad social förmåga för att hantera våra borlängebor som på olika sätt kontaktar kommunen för att ge synpunkter? Då kan Borlänge kommun vara något för dig.Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som kommunledningens sekreterare har du din anställning i enheten Nämndservice som har till uppgift att ge stöd till Borlänge kommuns politiska organisation, kommunledning, sektorer och verksamheter samt till Borlängebon.

I rollen som kommunledningens sekreterare är din huvudsakliga arbetsuppgift att stötta kommundirektören och kommunstyrelsens ordförande i deras arbete genom att hantera allehanda uppgifter som faller inom ramen för sekreterarrollen. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hantera besök, möten, telefonsamtal, e-post och fakturor. Inom ramen för tjänsten förväntas du även ha förmågan att kunna samordna större sammanträden och konferenser, boka resor och hantera olika typer av skrivelser. Du kommer att ha många kontakter såväl inom som utanför organisationen och vara en spindel i nätet.

Kvalifikationer
Du har en relevant utbildning på lägst gymnasienivå, har yrkeserfarenhet från kvalificerat administrativt arbete, har mycket god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på engelska.

Vi vill att du har:

* kunskaper om hur politiskt styrd verksamhet fungerar
* helhetssyn och förståelse för din del i olika processer
* kunskap om och erfarenhet från att skriva protokoll
* kunskap om och erfarenhet från att sammanfatta avancerad text

Meriterande för befattningen är om du har:

* relevant högskoleexamen
* aktuell erfarenhet från arbete inom offentlig sektor
* arbetat som chefssekreterare
* erfarenhet av att arbeta som stöd till ledningsgrupp i politiskt styrd organisation eller motsvarandeSom kommunledningens sekreterare arbetar man med den högsta ledningen i en roll med tillgång till känslig information, så den personliga lämpligheten är oerhört viktig. Rollen kräver ansvarsfullhet, flexibilitet, diskretion och fingertoppskänsla.

Det är också viktigt att du delar vår väl förankrade värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör.

* Jag finns här för Borlängebon
* Jag gillar utmaningar
* Jag möter varje människa med öppenhet

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45 eller Helen Eklid telefon 023-70 55 47. Ansök senast 8 april på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev.

Facklig kontakter:

Jessica Eberger, Vision 0243-749 44

Annika Lindgren, Akademikerförbundet SSR 0243-747 67 Visa mindre

Inköpare till Arcos Hydraulik i Borlänge

Ansök    Feb 14    Experis AB    Inköpare
Vi söker dig som vill jobba som inköpare hos Arcos Hydraulik AB i Borlänge. Förutom att du får en arbetsgivare med korta beslutsvägar är det bästa med det här jobbet att det ingår mycket eget ansvar och där du kommer vara en viktig del i Arcos fortsatta utveckling. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som inköpare kommer du ansvara för hela inköpsflödet. Du ansvarar för att rätt komponent är hemma i rätt tid, till rä... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som inköpare hos Arcos Hydraulik AB i Borlänge. Förutom att du får en arbetsgivare med korta beslutsvägar är det bästa med det här jobbet att det ingår mycket eget ansvar och där du kommer vara en viktig del i Arcos fortsatta utveckling. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som inköpare kommer du ansvara för hela inköpsflödet. Du ansvarar för att rätt komponent är hemma i rätt tid, till rätt pris och rätt kvalitet. Du arbetar aktivt i förbättringsarbete vad gäller inköpsprocessen och ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på arbetsplatsen. Framför allt kommer Du arbeta i team med Planering och Beredning. Det bästa med den här tjänsten är att det ingår mycket eget ansvar, kontakt med både nya och befintliga leverantörer. Som inköpare är det ditt ansvar att affärssystemet ständigt är uppdaterad med rätt information och du är en central funktion på arbetsplatsen vilket kräver samarbetsförmåga.

I rollen kommer du bland annat att

* svara på avrop
* ha en kontinuerlig dialog med leverantörer
* göra kundutvärderingar
* prisförhandla med leverantörer
* begära in offerter
* hantera inköp av allt material
* Avtalsförhandlingar
* Täcka och stötta i planerings- och beredningsarbetet

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker det är spännande att arbeta med inköp, förhandling och förbättringsarbete. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och har ett genuint intresse för inköpsarbete. Du ansvarar för hela inköpsprocessen vilket innebär att du arbetar systematiskt och noggrant.

Vi söker dig som har

* god förståelse för hela inköpsprocessen
* lätt för att kommunicera med människor
* ett sinne för affärer
* ett tekniskt intresse
* lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift, både på svenska och på engelska
* vana att arbeta i affärssystem
* körkort B

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har erfarenhet av att arbeta i bearbetande industri
* har jobbat med inköp i liknande industri
* arbetat med förbättringsarbete i tidigare roller

Vad kan Arcos Hydraulik erbjuda dig?

Arcos Hydraulik AB är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av goda möjligheter att få vara med och påverka verksamheten i den expansiva fasen vi befinner oss i just nu.

Om Arcos Hydraulik AB
Arcos Hydraulik AB är ett expansivt bolag och har verksamhet i Borlänge, Sävsjö, Hällaryd och i finska Nastola. Vår sammanlagda erfarenhet medför att vi kan erbjuda en oslagbar kompetens inom konstruktion och produktion av "skräddarsydda" hydraulcylindrar, hydraulaggregat och special-produkter till våra krävande kunder inom segmenten industri, energi och marint. För att bidra till en mer hållbar och resurssnål värld innefattar vårt helhetstänk reservdelar och renoveringar.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Arcos Hydraulik med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Arcos Hydraulik. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helen Eklid på telefonnummer: 023-70 55 47 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

HR-specialist via Jefferson Wells till kund i Borlänge

Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom rekrytering och är ute efter en ny och spännande utmaning? Gillar du dessutom att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Vi på Jefferson Wells söker just nu en HR-specialist med inriktning på rekrytering till vår kund i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Placering: Arbetet kommer att ske digitalt och kan således utföras på distans eller hemifrån. Start: Omg... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom rekrytering och är ute efter en ny och spännande utmaning? Gillar du dessutom att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Vi på Jefferson Wells söker just nu en HR-specialist med inriktning på rekrytering till vår kund i Borlänge. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Placering: Arbetet kommer att ske digitalt och kan således utföras på distans eller hemifrån.
Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag på 2-6 månader
Omfattning: 70-100%

Vad går arbetet som HR-Specialist ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där arbetet kommer att utföras på distans. Som HR-specialist med inriktning på rekrytering kommer du främst att arbeta med rekrytering, intervjuer och administration. Du kommer bland annat kontakta potentiella kandidater och genomföra intervjuer, ansvara för urvalsprocesser och CV-selektering samt arbeta med referenstagning och andra administrativa arbetsuppgifter som hör till rekryteringsprocessen. Skapa kravprofil tillsammans med rekryterande chefer och skriva attraktiva och effektiva annonser för att attrahera de bäst lämpade kandidaterna är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med rekrytering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av rekrytering och att arbeta med HR. I övrigt söker vi dig som har:

* högskoleutbildning inom relevant område eller likvärdig yrkesutbildning alternativt arbetslivserfarenhet

* erfarenhet från att arbeta med hela rekryteringsprocessen.
* kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta [email protected] Visa mindre

Kvalitetsansvarig till Arcos Hydraulik i Borlänge

Ansök    Feb 24    Experis AB    Kvalitetskoordinator
Vi söker dig som vill jobba som kvalitetsansvarig på Arcos Hydraulik AB i Borlänge. Förutom att du får en arbetsgivare med korta beslutsvägar är det bästa med det här jobbet att det ingår mycket eget ansvar och du kommer vara en viktig del i Arcos fortsatta utveckling. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som kvalitetsansvarig kommer du ansvara för hela kvalitetsarbetet på Arcos Hydraulik i Borlänge. Du ansvarar för ... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som kvalitetsansvarig på Arcos Hydraulik AB i Borlänge. Förutom att du får en arbetsgivare med korta beslutsvägar är det bästa med det här jobbet att det ingår mycket eget ansvar och du kommer vara en viktig del i Arcos fortsatta utveckling. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som kvalitetsansvarig kommer du ansvara för hela kvalitetsarbetet på Arcos Hydraulik i Borlänge. Du ansvarar för det dagliga kvalitets- och miljöarbetet vilket innefattar bland annat att hantera leverantörs- och kundreklamationer, utreda och åtgärda avvikelser och att genomföra leverantörsutvärderingar. Du arbetar aktivt med ständiga förbättringar i Arcos kvalitets- och miljöarbete och ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med övriga medarbetare inom företaget för att lyckas med detta. Som kvalitetsansvarig är du en central funktion för Arcos kvalitet- och miljöarbete i Borlänge och det kräver ett stort eget ansvar och initiativtagande.

I rollen kommer du bland annat att

* vara delaktig i uppbyggnad och implementering av ett koncernövergripande verksamhetssystem
* hantera projektledning i specifika kundprojekt
* hantera både interna, kund och leverantörsrevisioner samt ISO revisioner
* sammanställa målresultat
* arbeta med miljö- och hållbarhetskoordination

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kvalitet och miljö, kund- och leverantörskontakter, kontroller och revision. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och du har en förmåga att självständigt fatta rätt beslut. Som kvalitetsansvarig ansvarar du också för sammanställningar och skriftliga underlag vilket kräver att du är strukturerad och noggrann i arbetet.

Vi söker dig som har

* god förståelse för kvalitet- och miljöarbete
* lätt för att kommunicera med människor
* ett tekniskt intresse
* goda kunskaper i Office-paketet
* lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift, både på svenska och på engelska
* körkort B

Vad kan Arcos Hydraulik erbjuda dig?

Arcos Hydraulik AB är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av goda möjligheter att få vara med och påverka verksamheten i den expansiva fasen vi befinner oss i just nu.

Om Arcos Hydraulik AB
Arcos Hydraulik AB är ett expansivt bolag och har verksamhet i Borlänge, Sävsjö, Hällaryd och i finska Nastola. Vår sammanlagda erfarenhet medför att vi kan erbjuda en oslagbar kompetens inom konstruktion och produktion av "skräddarsydda" hydraulcylindrar, hydraulaggregat och special-produkter till våra krävande kunder inom segmenten industri, energi och marint. För att bidra till en mer hållbar och resurssnål värld innefattar vårt helhetstänk reservdelar och renoveringar.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Arcos Hydraulik med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Arcos Hydraulik. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helen Eklid på telefonnummer: 023-70 55 47 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Senior Ekonom via Jefferson Wells i Borlänge

Ansök    Jan 12    Experis AB    Ekonomikonsult
Har du erfarenhet av att jobba som ekonom i en bred roll och vill vidare i din karriär? Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Perfekt! Vi på Jefferson Wells letar just nu efter en erfaren ekonom till vår kund inom tillverkningsindustrin i Borlänge. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan! Placering: Borlänge Uppdrag: Konsultuppdrag med start omgående med möjlighet till anstä... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba som ekonom i en bred roll och vill vidare i din karriär? Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Perfekt! Vi på Jefferson Wells letar just nu efter en erfaren ekonom till vår kund inom tillverkningsindustrin i Borlänge. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan!

Placering: Borlänge
Uppdrag: Konsultuppdrag med start omgående med möjlighet till anställnings hos kund.
Omfattning: 100%Om jobbet som Senior Ekonom

I rollen som Ekonom kommer du att arbeta självständigt med redovisning, budget och fakturering hos vår kund inom tillverkningsindustrin i Borlänge. På kontoret finns det en till kollega som är Ekonom där ni kommer att kunna ge stöd och samarbeta med varandra. Du kommer att ha eget ansvar över ekonomin inom ett tilldelat område och arbeta med ett flertal ekonomiprocesser parallellt. Jobbet bjuder på varierande arbetsuppgifter där du främst kommer att ha ett övergripande ansvar för faktureringen inom området, att ta fram budget och statistik samt hela redovisningsprocessen.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig har några års erfarenhet av att arbeta som ekonom i bred roll, gärna inom tillverkningsindustrin. Du gillar att arbeta med siffror och en genuin vilja att göra ett bra jobb. För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du kan arbeta på ett självständigt sätt där du själv planerar och driver ditt arbete framåt. Som person är du ansvarstagande, analytisk och kommunikativ.I övrigt söker vi dig som har

* högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetserfarenhet.
* några års arbetserfarenhet inom en likande roll eller motsvarande
* goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på [email protected] Visa mindre

2nd line supporttekniker till Trafikverket i Borlänge

Har du erfarenhet av att arbeta med teknisk support och vill vidare i karriären? Vi på Experis söker just nu dig som vill ta dig an ett uppdrag som 2nd line supporttekniker på Trafikverket i Borlänge. I rollen kommer du att arbeta med second line support och IT-relaterade problem. Låter det intressant? Ansök redan idag! Ort: Borlänge Start: 01/03-2022 Omfattning: 100 % Arbetsbeskrivning Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med teknisk support och vill vidare i karriären? Vi på Experis söker just nu dig som vill ta dig an ett uppdrag som 2nd line supporttekniker på Trafikverket i Borlänge. I rollen kommer du att arbeta med second line support och IT-relaterade problem. Låter det intressant? Ansök redan idag!

Ort: Borlänge
Start: 01/03-2022
Omfattning: 100 %Arbetsbeskrivning
Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos vår spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med second line support på plats samt på distans. Mer specifikt innebär det att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare, med hård- och mjukvara gällande datorer och telefoner. Rollen innebär även att ansvara för lagerhållning av reservdelsutrustning på kontor samt vara tekniskt stöd vid större digitala möten. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!Vem är du?
För att söka den här tjänsten bör du ha minst ett års erfarenhet av arbete inom second line support. Du har även tidigare erfarenhet av att arbeta med MDM-lösningar. Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du talar och skriver svenska utan problem.

Om du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område är det meriterande. Tveka inte att söka tjänsten även om du inte uppfyller exakt alla krav - vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på [email protected]Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet
Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se. Visa mindre

Enhetschef till Planenheten i Borlänge kommun

Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Är du en driven och lösningsinriktad ledare med en god samarbetsförmåga som motiveras av att få följa hela samhällsbyggnadskedjan? Då kan Borlänge kommun vara något för dig då kommunen befinner sig i en spännande samhällsutveckling med stora och intressanta projekt. I rollen som planchef erbjuds du ett u... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Är du en driven och lösningsinriktad ledare med en god samarbetsförmåga som motiveras av att få följa hela samhällsbyggnadskedjan? Då kan Borlänge kommun vara något för dig då kommunen befinner sig i en spännande samhällsutveckling med stora och intressanta projekt. I rollen som planchef erbjuds du ett utvecklande arbete med många kontaktytor och med spännande utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som chef för planenheten leder du arbetet med den fysiska planeringen i kommunen, vilket innebär att upprätta och förvalta den kommuntäckande översiktsplanen samt att arbeta fram fördjupade översiktsplaner, planprogram och detaljplaner. I rollen kommer du att ha många kontaktytor både internt inom kommunkoncernen och externt gentemot aktörer som är intresserade av att investera i vår stad. I din roll som enhetschef så blir en av dina viktigaste uppgifter att coacha medarbetarna i enhetens arbete och att väga och prioritera olika intressen. I ansvarsområdet ingår ansvar för personal, verksamhet, arbetsmiljö och ekonomi samt att driva utvecklings- och förändringsprocesser och du rapporterar till chefen för Plan- och markkontoret.

Kvalifikationer
Så vem är det då vi letar efter? Först och främst har du en akademisk utbildning inom samhällsbyggnad eller annan utbildning/erfarenhet vi bedömer som likvärdig för uppdraget. Du har erfarenhet från chefsrollen vilket gett dig en förståelse för vad det innebär att ha ett fullt personalansvar och hur man gör för att skapa bra förutsättningar för personalen att kunna prestera till sin fulla potential. Du behärskar det svenska språket på en mycket bra nivå i både tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation och förstår hur den politiska gången är, men det är inget krav.

Som person är du en problemlösare som ser till helheten och prioriterar utifrån övergripande strategier. Du är en relationsbyggare och har en god självkännedom vilket gör att du är duktig på att ta kontakt med andra för att bygga nya relationer eller stärka befintliga, samt att du är öppen för feedback och kan förändra ditt beteende utifrån synpunkter från andra. Du påverkar din omgivning snarare än reagerar på den och har en förmåga att förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt både muntligt och skriftligt samt att du är duktig på att ge utvecklande feedback.

Vad kan Borlänge kommun erbjuda dig?
Som chef i Borlänge kommun är MCU - medarbetardriven chefsstödd utveckling ett viktigt begrepp. Vi är måna om att våra medarbetare ska driva processer och utvecklingsarbeten där du som chef finns som stöd och bollplank. Vi i Borlänge kommun bryr oss om våra chefer och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna, därför erbjuds du vårt ledarskapsprogram. Vi har också en väl förankrad värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45 eller Helen Eklid telefon 023-70 55 47. Ansök senast 28 januari på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev.

Fackliga kontakter:
Sveriges Arkitekter: Pernilla Wåhlin Norén [email protected] 0243-642 24

Naturvetarna: Kristin Haga [email protected] Visa mindre

Enhetschef Nämndservice till Borlänge kommun

Ansök    Dec 27    Experis AB    Administrativ chef
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Nämndservice är navet i Borlänge kommuns demokrati arbete och befinner kopplar samman Borlänge kommuns tjänstemannaorganisation med våra folkvalda förtroendevalda. Det främsta uppdraget är att ge ett samordnat stöd till Borlänge kommuns politiska organisation, kommunledning, sektorer och Borlängebon. Nä... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Nämndservice är navet i Borlänge kommuns demokrati arbete och befinner kopplar samman Borlänge kommuns tjänstemannaorganisation med våra folkvalda förtroendevalda. Det främsta uppdraget är att ge ett samordnat stöd till Borlänge kommuns politiska organisation, kommunledning, sektorer och Borlängebon.

Nämndservice bidrar till en enhetlig och sammanhållen ärendeberedning som uppfyller hållbarhets-, kvalitets- och lagkrav, samt utvecklingen av dess processer. Enheten arbetar gentemot politik, ledningsgrupper, bolag och verksamheter med Borlängebon i fokus. Nämndservice utvecklar, uppdragsleder, samordnar och stöttar organisationen i frågor gällande social hållbarhet, kvalitetsledning och andra prioriterade områden.

Om tjänsten
Som enhetschef för Nämndservice har du det övergripande ansvaret för Borlänge kommuns nämnds- och ärendeprocess med ett helhetsperspektiv kring allt från posthantering, registrering, ärendeberedning, kvalitetssäkring av beslutsunderlag, kallelser och sammanträdeshandlingar, protokoll, till gallring och arkivering. Till din hjälp har du bland annat nämndsekreterare, kommunjurister, utvecklare och arkivpersonal.

Nämndservice utgör ett nav mellan politiken och förvaltningens sektorer. Det innebär att du som chef för Nämndservice kontinuerligt behöver föra en dialog med politiken och kommunens förvaltning för att säkerställa att enheten tillhandahåller det stöd som efterfrågas.

I ditt ansvarsområde ingår ansvar för personal, verksamhet, arbetsmiljö och ekonomi samt att driva utvecklings- och förändringsprocesser. Du rapporterar till verksamhetschefen för Service och stöd och ingår i dennes ledningsgrupp.

Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren och serviceinriktad ledare med relevant akademisk examen och med en god kunskap om hur arbetet och styrning fungerar i en politiskt styrd verksamhet. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och vi ser det som meriterande om du har relevant erfarenhet av att arbeta med utvecklingsfrågor inom kommunal verksamhet. Som person är du ansvarsfull och strukturerad med en mycket väl utvecklad förmåga att samarbeta. Du har också god förmåga at prioritera och vara flexibel i situationer på förutsättningarna ändras.

Vad kan Borlänge kommun erbjuda dig?
Som chef i Borlänge kommun är MCU - medarbetardriven chefsstödd utveckling ett viktigt begrepp. Vi är måna om att våra medarbetare ska driva processer och utvecklingsarbeten där du som chef finns som stöd och bollplank. Vi i Borlänge kommun bryr oss om våra chefer och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna, därför erbjuds du vårt ledarskapsprogram. Vi har också en väl förankrad värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45 eller Helen Eklid telefon 023-70 55 47. Ansök senast 11 januari på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev.

Fackliga kontakter:

Jessica Eberger, Vision 0243-749 44

Annika Lindgren, Akademikerförbundet SSR 0243-747 67

Eva Essborg, Ledarna, 0243-66044 Visa mindre

Enhetschef hemtjänst till Borlänge kommun

Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Kvarnsvedens hemtjänstgrupp inom ordinärt boende står inför en spännande utveckling med projekt inom bland annat digitalisering och nya gemensamma arbetssätt. Vår nuvarande enhetschef ska gå i pension och vi söker nu en ny enhetschef som vill leda och utveckla verksamheten framåt. Inom hemtjänstgruppen a... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Kvarnsvedens hemtjänstgrupp inom ordinärt boende står inför en spännande utveckling med projekt inom bland annat digitalisering och nya gemensamma arbetssätt. Vår nuvarande enhetschef ska gå i pension och vi söker nu en ny enhetschef som vill leda och utveckla verksamheten framåt. Inom hemtjänstgruppen arbetar vi med individuella genomförandeplaner för att hjälpa våra borlängebor med att underlätta deras vardag med de bestyr som de har svårt att utföra själva.

Om tjänsten
Uppdraget innebär verksamhets-, budget- och arbetsmiljöansvar vilket kräver att du är lyhörd för både brukares, verksamhetens och medarbetarnas behov. Du har en långsiktig plan och helhetsfokus när du driver och utvecklar verksamheten med borlängebon i centrum. Som chef leder du genom en god dialog med medarbetarna och erbjuder det stöd som behövs för att de ska trivas och utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du säkerställer även att insatserna utifrån biståndsbedömda beslut blir genomförda på ett rättssäkert och tryggt sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som vill leda och som har erfarenhet av att tidigare arbetat inom vård- och omsorg för att kunna förstå verksamhetens huvudsakliga syfte. Du ska ha en relevant högskoleutbildning från till exempel socionomprogrammet, omvårdnadsprogrammet eller PAL-programmet och ha god kännedom om socialtjänstlagen. Det är viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt och har B-körkort. Meriterande för befattningen är om du har erfarenhet av att leda i en politiskt styrd organisation. Är det dig vi har beskrivit i texten ovan ser vi fram emot din ansökan.

Vad kan Borlänge kommun erbjuda dig?
Som chef i Borlänge kommun är MCU - medarbetardriven chefsstödd utveckling ett viktigt begrepp. Vi är måna om att våra medarbetare ska driva processer och utvecklingsarbeten där du som chef finns som stöd och bollplank. Vi i Borlänge kommun bryr oss om våra chefer och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna, därför erbjuds du vårt ledarskapsprogram. Vi har också en väl förankrad värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45 eller Helen Eklid telefon 023-70 55 47. Ansök senast 17 januari på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev.

Fackliga kontakter och rekryterande chef nås via kommunens växel Maria Ivarsgård Kommunal, Sanna Paulsson Vision, Eva Essborg Ledarna. Rekryterande chef är Pia Vinrot. Visa mindre

Administratör med IT-kunskaper via Jefferson Wells i Borlänge

Ansök    Dec 27    Experis AB    Administrativ assistent
Trivs du i en roll där du får arbeta med omväxlande administrativa arbetsuppgifter inom IT och system? Är du dessutom en självgående och kommunikativ Administratör? Då är rollen som Administratör i Borlänge något för dig! Vi på Jefferson Wells söker just nu en Administartör med IT- och systemkunskaper som vill arbeta med att utveckla och effektivisera system och processer. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Placering: Borlänge Uppdrag... Visa mer
Trivs du i en roll där du får arbeta med omväxlande administrativa arbetsuppgifter inom IT och system? Är du dessutom en självgående och kommunikativ Administratör? Då är rollen som Administratör i Borlänge något för dig! Vi på Jefferson Wells söker just nu en Administartör med IT- och systemkunskaper som vill arbeta med att utveckla och effektivisera system och processer. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Placering: Borlänge
Uppdrag: Konsultuppdrag med start omgående med möjlighet till anställning hos kund
Omfattning: 100%Om jobbet som Systemadministratör

Just nu söker vi på Jefferson Wells en Administratör för kommande uppdrag i Borlänge. I rollen som Administratör kommer du ha fokus på att hjälpa vår kund i deras system och IT-processer där ditt främsta ansvar är att utveckla och effektivisera system och processer. Jobbet bjuder på varierande arbetsuppgifter där du kommer att få jobba med varierande administrativa arbetsuppgifter inom IT och system. Bland annat kommer du att se till att den dagliga driften gällande system och IT fungerar och är effektivt samt generera statisik från olika system. Utöver det kommer du att få arbeta med förbättringsprojekt där du kommer att ha ansvar över att förbättra och vidareutveckla de redan befintliga implementerande IT lösningar, digitaliserade flödesscheman och administrativa systemen. Vidare förväntas du ha ett helhetsperspektiv över organisationen så att du snabbt kan hjälpa till där det behövs för att utveckla och förbättra de delar av organisationen som är i behov. Du kommer att vara en nyckelperson i företaget och ha ett nära samarbete med produktionsansvarig.Den vi söker

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administrativa arbestuppgifter samt har god systemvana och IT-kunskaper. Vi ser även gärna att man tidigare har arbetat inom tillverkningsindustrin. För att lyckas med arbetet krävs det att du är relationsskapande och kommunikativ i ditt sätt att jobba samt har en god förmåga att samarbeta. Som person är du ansvarstagande, självgående och ha en förmåga att kunna se helheter och ta hänsyn till hela verksamheten.För att lyckas i rollen tror vi även att du har:

* högskoleutbildning med datainriktning exempelvis systemvetenskap eller några års erfarenhet inom detta område
* har jobbat några år i en liknande roll såsom administratör, systemadministratör eller motsvarande
* goda kunskaper i CRM- och affärssystem
* Goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift.Hur söker jag tjänsten?

Det är enkelt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV på http://manpower.se. Notera att vi tar INTE tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsterna bli tillsatta före sista ansökningsdatum.Har du frågor kring tjänsten?

Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar

Vid tekniska frågor om din ansökan vänligen kontakta Manpowers Webbsupport på 020-26 51 00

Vid andra frågor får du gärna maila mig på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande enhetschef till Socialpsykiatrin i Borlänge kommun

Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Trivs du i en verksamhet där förutsättningarna snabbt kan ändras? Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingsfrågor och kvalitetsarbetet framåt tillsammans med engagerade medarbetare, chefskollegor och verksamhetschef. Socialpsykiatrin utför insatser till personer med psykisk funktionsnedsättnin... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Trivs du i en verksamhet där förutsättningarna snabbt kan ändras? Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingsfrågor och kvalitetsarbetet framåt tillsammans med engagerade medarbetare, chefskollegor och verksamhetschef. Socialpsykiatrin utför insatser till personer med psykisk funktionsnedsättning där vårt fokus är att skapa de bästa förutsättningarna för att våra Borlängebor ska leva ett så självständigt liv som möjligt.

Om tjänsten
Som biträdande enhetschef inom socialpsykiatrin leder, fördelar och vidareutvecklar du arbetet inom verksamheten i nära samverkan med din enhetschef. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp där ni tillsammans förväntas bidra till våra gemensamma strategier för det fortsatta utvecklingsarbetet. Du kommer ha ett brett kontaktnät både internt och externt och därför är det viktigt att du arbetar aktivt för att skapa en god samverkansanda. Utifrån ett helhetsperspektiv arbetar du mot uppsatta mål och med värdegrunden som utgångspunkt.

Befattningen är en visstidsanställning 6 månader från anställningsdatum.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen exempelvis från socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Erfarenhet av arbete i liknande verksamhet som boendestödjare eller liknande är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet och någon form av ledarskapsutbildning samt utbildning inom MI (motiverande samtal) och/eller lågaffektivt bemötande. Vidare är det mycket meriterande om du har kunskap/utbildning om samverkansmodellen vård och stödsamordning. Du har mycket goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska samt B-körkort då verksamheterna ligger utspridda inom kommunen.

Vi söker en trygg och modig ledare som har förmåga att axla det övergripande verksamhetsansvaret, där du på ett förtroendeingivande sätt visar vägen för dina medarbetare. Du trivs i en verksamhet som präglas av förändring och vid uppkomna utmaningar behåller du din optimistiska syn och bevarar lugnet. Du har en hög problemlösningsförmåga och det är en självklarhet för dig att upprätthålla etik och regler. Avslutningsvis är det viktigt att du är lyhörd i det sociala samspelet med andra och att du utformar ditt arbete med Borlängebornas behov i fokus.

Med det sagt hoppas vi att vi har väckt just ditt intresse och att du vill vara med på vår utvecklingsresa!

Vad kan Borlänge kommun erbjuda dig?
Som chef i Borlänge kommun är MCU - medarbetardriven chefsstödd utveckling ett viktigt begrepp. Vi är måna om att våra medarbetare ska driva processer och utvecklingsarbeten där du som chef finns som stöd och bollplank. Vi i Borlänge kommun bryr oss om våra chefer och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna, därför erbjuds du vårt ledarskapsprogram. Vi har också en väl förankrad värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45 eller Helen Eklid telefon 023-70 55 47. Ansök senast 16 januari på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev.

Fackliga företrädare: Sanna Paulsson, Vision, 0243-740 74. Eva Essborg, Ledarna, 0243-660 44. Jan Hovd, Kommunal, 010-442 81 72. Visa mindre

Enhetschef till Socialpsykiatrin i Borlänge kommun

Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Trivs du i en verksamhet där förutsättningarna snabbt kan ändras? Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingsfrågor och kvalitetsarbetet framåt tillsammans med engagerade medarbetare, chefskollegor och verksamhetschef. Socialpsykiatrin utför insatser till personer med psykisk funktionsnedsättnin... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Trivs du i en verksamhet där förutsättningarna snabbt kan ändras? Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingsfrågor och kvalitetsarbetet framåt tillsammans med engagerade medarbetare, chefskollegor och verksamhetschef. Socialpsykiatrin utför insatser till personer med psykisk funktionsnedsättning där vårt fokus är att skapa de bästa förutsättningarna för att våra Borlängebor ska leva ett så självständigt liv som möjligt.

Om tjänsten
Som enhetschef för socialpsykiatrin leder, fördelar och vidareutvecklar du arbetet inom verksamheten i nära samverkan med dina medarbetare. Du har verksamhets-, budget- och arbetsmiljöansvar och rapporterar till verksamhetschef. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp där ni tillsammans förväntas bidra till våra gemensamma strategier för det fortsatta utvecklingsarbetet. Du kommer ha ett brett kontaktnät både internt och externt och därför är det viktigt att du arbetar aktivt för att skapa en god samverkansanda. Utifrån ett helhetsperspektiv arbetar du mot uppsatta mål och med värdegrunden som utgångspunkt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen exempelvis från socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har chefserfarenhet, gärna inom socialpsykiatrin och har en förståelse för uppdragets utmaningar. Det är meriterande om du har någon form av ledarskapsutbildning samt utbildning inom MI (motiverande samtal) och/eller lågaffektivt bemötande. Vidare är det mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete i en liknande verksamhet och om du har kunskap/utbildning om samverkansmodellen vård och stödsamordning. Du har mycket goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska samt B-körkort då verksamheterna ligger utspridda inom kommunen.

Vi söker en trygg och modig ledare som har förmåga att axla det övergripande verksamhetsansvaret, där du på ett förtroendeingivande sätt visar vägen för dina medarbetare. Du trivs i en verksamhet som präglas av förändring och vid uppkomna utmaningar behåller du din optimistiska syn och bevarar lugnet. Du har en hög problemlösningsförmåga och det är en självklarhet för dig att upprätthålla etik och regler. Avslutningsvis är det viktigt att du är lyhörd i det sociala samspelet med andra och att du utformar ditt arbete med Borlängebornas behov i fokus.

Med det sagt hoppas vi att vi har väckt just ditt intresse och att du vill vara med på vår utvecklingsresa!

Vad kan Borlänge kommun erbjuda dig?
Som chef i Borlänge kommun är MCU - medarbetardriven chefsstödd utveckling ett viktigt begrepp. Vi är måna om att våra medarbetare ska driva processer och utvecklingsarbeten där du som chef finns som stöd och bollplank. Vi i Borlänge kommun bryr oss om våra chefer och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna, därför erbjuds du vårt ledarskapsprogram. Vi har också en väl förankrad värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45 eller Helen Eklid telefon 023-70 55 47. Ansök senast 16 januari på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev.

Fackliga företrädare: Sanna Paulsson, Vision, 0243-740 74. Eva Essborg, Ledarna, 0243-660 44. Jan Hovd, Kommunal, 010-442 81 72. Visa mindre

Rektor till Borlänge kommun

Ansök    Dec 22    Experis AB    Rektor
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Hagagymnasiet i Borlänge har en spännande tid framför sig med bland annat flytt till nya moderna lokaler som öppnar för nya möjligheter till utveckling och förbättring av verksamheten. Är du en driven person som brinner för skolutveckling? Då kanske jobbet som rektor hos oss kan vara något för dig På Hag... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Hagagymnasiet i Borlänge har en spännande tid framför sig med bland annat flytt till nya moderna lokaler som öppnar för nya möjligheter till utveckling och förbättring av verksamheten. Är du en driven person som brinner för skolutveckling? Då kanske jobbet som rektor hos oss kan vara något för dig På Hagagymnasiet finns Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Handels- och administrationsprogrammet, Samhällsvetenskaps-programmet och Vård- och omsorgsprogrammet.

Om tjänsten
Som rektor för Hagagymnasiet kommer du i nära samarbete med personalen arbeta för en god läro- och arbetsmiljö för både elever och personal. Du leder det fortsätta arbetet med att sätta Hagagymnasiet på den pedagogiska kartan i Borlänge, Dalarna och i Sverige och är den som står i första ledet som pedagogisk ledare när vi tar oss an framtidens utmaningar i framtidens gymnasieskola. I ansvarsområdet ingår ansvar för personal, verksamhet, arbetsmiljö och ekonomi samt att driva utvecklings- och förändringsprocesser. Du rapporterar till gymnasiechefen och deltar i gymnasieskolans ledningsgrupp.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen som Rektor på Hagagymnasiet i Borlänge bör du ha en högskoleutbildning inom pedagogik samt genuin erfarenhet av pedagogiskt arbete inom skola i någon form av ledande roll. Dina kunskaper om ekonomi, lagar och föreskrifter som är relevanta inom området är goda. Du har god insikt i och kunskap om vad det innebär att arbeta i en kommunal verksamhet. Det är meriterande om du har en rektorsutbildning och tidigare arbetat i en roll som rektor på lägst högstadienivå. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och har B-körkort. I ditt ledarskap är du modig, tydlig, lyhörd och engagerad. Du är en skicklig kommunikatör som motiveras av att samverka inom och utanför organisationen, har god förmåga att bygga nätverk och skapa förtroende i mötet med både elever, pedagoger och föräldrar.

Vad kan Borlänge kommun erbjuda dig?
Som chef i Borlänge kommun är MCU - medarbetardriven chefsstödd utveckling ett viktigt begrepp. Vi är måna om att våra medarbetare ska driva processer och utvecklingsarbeten där du som chef finns som stöd och bollplank. Vi i Borlänge kommun bryr oss om våra chefer och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna, därför erbjuds du vårt ledarskapsprogram. Vi har också en väl förankrad värdegrund.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45 eller Helen Eklid telefon 023-70 55 47. Ansök senast 10 januari på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev.

Facklig kontakter: Andreas Wallin (LO), Lärarnas Riksförbund, 070-690 33 33. Kjell Hallin, Skolledarna, 0243-74 988. Visa mindre

Enhetschef till Kost- och lokalservice i Borlänge kommun

Ansök    Sep 29    Experis AB    Kvalitetschef
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Är du en engagerad och stödjande ledare med en god kommunikativ förmåga som motiveras av att arbeta coachande och nära dina kunder, medarbetare och kollegor? Då kan Borlänge kommun vara något för dig. I rollen som enhetschef på Kost-och lokalservice i Borlänge kommun erbjuds du ett utvecklande arbete med... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Är du en engagerad och stödjande ledare med en god kommunikativ förmåga som motiveras av att arbeta coachande och nära dina kunder, medarbetare och kollegor? Då kan Borlänge kommun vara något för dig. I rollen som enhetschef på Kost-och lokalservice i Borlänge kommun erbjuds du ett utvecklande arbete med många spännande utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Är du en engagerad och stödjande ledare med en god kommunikativ förmåga som motiveras av att arbeta coachande och nära dina kunder, medarbetare och kollegor? Då kan Borlänge kommun vara något för dig. I rollen som enhetschef på Kost-och lokalservice i Borlänge kommun erbjuds du ett utvecklande arbete med många spännande utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Vi på Kost- och lokalservice arbetar med att erbjuda en tillfredsställande måltidsservice och lokalvård som berikar och underlättar Borlängebons vardag. Kostservice består idag av 70 enheter uppdelade på centralkök, kök med egentillagning och mottagningskök. Lokalservice är en intern serviceenhet som erbjuder våra kunder ett utbud av tjänster inom lokalvård, tvätt med mera. Vi tillagar ungefär 11 000 portioner och städar 200 000 kvadratmeter varje dag. Då en av våra nuvarande enhetschefer slutar söker vi nu en ersättare.

Som enhetschef är din huvudsakliga uppgift att planera, leda, följa upp utveckla arbetet inom enheten. I rollen ingår ansvarar för personal, verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö. Din enhet kan innefatta både kost och lokalvård och du leder dina medarbetare på distans då våra verksamheter är spridda på många olika håll i kommunen. Du har många kontaktytor i ditt jobb och har dagligen en verksamhetsnära dialog med borlängebor, kunder, medarbetare och kollegor. Som enhetschef rapporterar du till verksamhetschefen för Kost- och lokalservice.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå och gärna med inriktning på restaurang, storkök och/eller kostvetenskap. Du ska också ha erfarenhet från arbetsledande befattning och helst med eget personalansvar.
Du ska också ha

* god vana att arbeta med dator som arbetsredskap.
* mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
* god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska.

För befattningen är det meriterande om du också har

* tidigare erfarenhet inom området kost och lokalvård som chef eller ledare.
* kunskap i systemen Raindance och Heroma.
* har genomfört löne- och utvecklingssamtal med medarbetare.
* genomfört grundläggande arbetsmiljöutbildning och aktivt kan arbeta för att hitta förbättrande åtgärder tillsammans med dina medarbetare.
* tidigare erfarenhet av att arbeta med budget- och uppföljningsprocesser.
* genomfört ledarskapsutbildning med inriktning coachande ledarskap.

Som person trivs du med att jobba i en föränderlig miljö och har förmåga att prioritera och planera dina arbetsuppgifter utifrån aktuell situation på arbetsplatsen. Du har god förmåga att samarbeta både inom och utanför organisationen och du känner dig trygg i ditt sätt att kommunicera. Ditt ledarskap kännetecknas av engagemang och driv samtidigt som du är en god lyssnare med ett stort intresse för att utveckla dina medarbetare genom ett coachande förhållningssätt och du räds inte att även ta dig an praktiska arbetsuppgifter.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 023-70 55 45. Ansök senast 20 oktober på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev. Visa mindre

Planarkitekter till Borlänge kommun

Ansök    Dec 17    Experis AB    Arkitekt
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Är du en driven och lösningsinriktad person som motiveras av att få följa hela samhällsbyggnadskedjan? Då kan Borlänge kommun vara något för dig då kommunen befinner sig i en spännande samhällsutveckling med stora och intressanta projekt. Som planarkitekt erbjuds du ett utvecklande arbete med många konta... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Är du en driven och lösningsinriktad person som motiveras av att få följa hela samhällsbyggnadskedjan? Då kan Borlänge kommun vara något för dig då kommunen befinner sig i en spännande samhällsutveckling med stora och intressanta projekt. Som planarkitekt erbjuds du ett utvecklande arbete med många kontaktytor och med många spännande utmaningar. Plan- och markkontoret består av Planenheten, Mark- och exploatering samt Stadsmiljöenheten. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Plan- och markkontoret har i uppdrag att arbeta med den fysiska planeringen. Det innebär att upprätta och förvalta den kommuntäckande översiktsplanen samt att arbeta fram fördjupade översiktsplaner, planprogram och detaljplaner. Vidare arbetar kontoret med mark- och exploateringsfrågor samt utveckling av stadsmiljön. Till detta hör ansvar för befolkningsstatistik och prognoser för utveckling inom alla sektorer i kommunen.

Som planarkitekt är din huvudsakliga uppgift att arbeta med framtagande av detaljplaner, utreda planbesked och diverse planutredningar. Arbetet innebär också att du

* deltar i interna och externa projekt
* föredrar ärenden politiskt
* har kontakt med exploatörer med flera
* är drivande i att ta initiativ, ger förbättringsförslag och jobbar för verksamhetens utveckling (MCU)

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med inriktning på fysisk planering och/eller arkitektur. Vi är intresserade av både dig som redan har gedigen erfarenhet från arbete som planarkitekt och av dig som inte har kommit så långt i din karriär inom yrkesområdet. Du ska också ha

* god förmåga att ta fram planer och att kommunicera dessa
* mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
* vana att arbeta med relevanta program för CAD, Focus med fler.

Meriterande för befattningen är om du

* är van att leda projekt
* har erfarenhet från planarbete i politiskt styrd organisation

Som person trivs du med att jobba i en föränderlig miljö och har förmåga att prioritera och planera dina arbetsuppgifter samt har förmåga att främja och utveckla egna och andras idéer. Du har god förmåga att samarbeta både inom och utanför organisationen och du känner dig trygg i ditt sätt att kommunicera och har god förmåga att se andras behov och att skapa förståelse.

Det är också viktigt att du delar vår väl förankrade värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45 eller Helen Eklid telefon 023-70 55 47. Facklig kontakt är Pernilla Wåhlin Norén, Sveriges arkitekter, 0243-642 24.

Ansök senast 14 januari på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev. Visa mindre

Samhällsplanerare till Borlänge kommun

Ansök    Dec 17    Experis AB    Samhällsplanerare
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Är du en samhällsplanerare som älskar att arbeta med statistik eller är du en statistiker som älskar att arbeta med samhällsplanering? Borlänge kommun har tydliga mål och höga ambitioner inom en hållbar utveckling vilket kräver problemlösning, samordning, vägval och initiativ för förändring. Har du ett i... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Är du en samhällsplanerare som älskar att arbeta med statistik eller är du en statistiker som älskar att arbeta med samhällsplanering? Borlänge kommun har tydliga mål och höga ambitioner inom en hållbar utveckling vilket kräver problemlösning, samordning, vägval och initiativ för förändring. Har du ett intresse för att ställas inför utmanande samhällsanalyser och överväganden inför framtiden är detta rätt roll för dig. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen som samhällsplanerare på plan- och markkontoret har du en central i kommunens översiktliga planering men också i annan kommunal planering. Du kommer i första hand förvalta och utveckla kommunens statistik och prognoser för befolkning, sysselsättning mm. Det är viktiga planeringsunderlag som kan öka förståelsen och beredskapen inför beslut som påverkar utvecklingen av Borlänge kommun i rätt riktning. Du kommer även att arbeta med att

* ta fram viktiga strategiska dokument såsom kommunens boendeutvecklingsprogram.
* arbeta med Borlänges landsbygdsutveckling.
* omvärldsbevaka inom samhällsbyggnadsområdet.
* förvalta och utveckla ett brett kontaktnät inom och utanför kommunen.

Tjänsten är ett vikariat på 2 år med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
Du är högskoleutbildad med inriktning mot samhällsplanering, statistik eller kulturgeografi eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Utbildning eller erfarenhet av arbete med statistik är ett krav och har du erfarenhet av översiktlig planering, landsbygdsfrågor och liknande arbete är detta meriterande. Meriterande är även utbildning från SCB och i relevanta statistikprogram samt utbildning i projektledning och vana från framtagande av strategiska dokument.

Som person har du ett stort engagemang för samhällsfrågor. Du är nyfiken, analytisk och kreativ och vill gärna prova nya lösningar och arbetsmetoder. I samhällsbyggnadsfrågor är det viktigt att du har ett helhetsperspektiv samt har förmågan att visualisera och beskriva komplexa samband på ett kommunikativt och pedagogiskt sätt. Då många är beroende av underlaget du tar fram är det viktigt att vara ansvarstagande, driven, serviceinriktad och har mycket god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Mycket goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt och körkort är ett krav.

Som person trivs du med att jobba i en föränderlig miljö och har förmåga att prioritera och planera dina arbetsuppgifter samt har förmåga att främja och utveckla egna och andras idéer. Du har god förmåga att samarbeta både inom och utanför organisationen och du känner dig trygg i ditt sätt att kommunicera. Du har en god förmåga att se andras behov och att skapa förståelse.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare som är Pär Gårdbro, telefon 023-70 55 45 eller Helen Eklid telefon 023-70 55 47. Ansök senast 14 januari på www.jeffersonwells.se med CV och personligt brev. Visa mindre

Jefferson Wells söker Projektledare i Borlänge!

Ansök    Aug 11    Experis AB    Administrativ assistent
Jefferson Wells söker nu en Projektledare till en av våra kunder i Borlänge. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt samt en ingenjörsexamen. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter och i ett nära samarbete med dina kollegor. Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Uppdragsbeskrivning Uppdraget består i att inom delprojekt stötta funktionsledaren inom funktionen Pilotanläggningar. Arbetsu... Visa mer
Jefferson Wells söker nu en Projektledare till en av våra kunder i Borlänge. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt samt en ingenjörsexamen. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter och i ett nära samarbete med dina kollegor. Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdragsbeskrivning

Uppdraget består i att inom delprojekt stötta funktionsledaren inom funktionen Pilotanläggningar.

Arbetsuppgifter som ingår är bland annat:

* Biträda funktionsledaren i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras
* Biträda funktionsledaren med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt att prognosticera slutkostnader.
* Upprätta tidplaner och följa upp planerade aktiviteter
* Genomföra och följa upp riskhantering
* Granska och kontrollera fakturor
* Ta fram underlag, förbereda och föra minnesanteckningar på utvalda möten
* Bidra med erfarenhetsåterföring från funktionernas alla delar.Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning om 180hp inom järnvägsteknik, byggteknik, datateknik, samhällsbyggnad eller industriell ekonomi. Vidare har du minst 1 års arbetslivserfarenhet av projektadministrativt arbete såsom tidsplanering, budget och riskarbete. Du har goda kunskaper i MS Office, samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med signalsystem för järnväg, järnvägsprojekt och mjukvaruutvecklingsprojekt.

Som person är du resultatorienterad och ha en god förmåga att ta initiativ, skapa goda relationer och samarbeta. Du förväntas kunna arbeta självständigt utifrån givna ramar.Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studiernaSök tjänsten i dag!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Visa mindre

Operatör till Mackmyra Whisky i Romme, Borlänge

Ansök    Sep 24    Experis AB    Bryggeriarbetare
Mackmyra Svensk Whisky AB är Sveriges första whiskydestilleri och producerar sedan 1999 en innovativ single malt whisky. Vår whisky skapas av svenska råvaror och har genom åren vunnit ett stort internationellt erkännande. Bland annat utsågs Mackmyra till World Destiller of the Year 2015. Whiskyn tillverkas i ett av världens mest moderna destillerier - Mackmyra Gravitationsdestilleri i Gävle. Utöver svensk single malt whisky i traditionell form erbjuder vi... Visa mer
Mackmyra Svensk Whisky AB är Sveriges första whiskydestilleri och producerar sedan 1999 en innovativ single malt whisky. Vår whisky skapas av svenska råvaror och har genom åren vunnit ett stort internationellt erkännande. Bland annat utsågs Mackmyra till World Destiller of the Year 2015. Whiskyn tillverkas i ett av världens mest moderna destillerier - Mackmyra Gravitationsdestilleri i Gävle.

Utöver svensk single malt whisky i traditionell form erbjuder vi också andra typer av whiskyupplevelser. Exempelvis genom personlig whisky, Mackmyras 30-liters Reservefat och genom besöksverksamhet i "Mackmyra Whiskyby" i Gävle samt vid lokala lager runt om i Sverige.

Sverige är fortfarande Mackmyras största marknad men vi har på senare år nått ett tydligt genombrott i Europa och mer och mer fokus läggs nu utanför Sveriges gränser. I dagsläget når cirka en tredjedel av den whisky vi säljer på flaska internationella konsumenter ibland annat Tyskland, Frankrike eller Storbritannien och andelen ökar stadigt. Företaget har idag ca 58 anställda i Sverige, Tyskland och Storbritannien och är noterat på Nasdaq First North Growth Market med ca 7 000 aktieägare.

Hos oss på Mackmyra är ofta nya spännande saker på gång, att vara innovativa, se möjligheter och att våga testa dessa, är en del av företagets DNA.

Nu söker vi dig som är en självgående operatör till Mackmyra Whisky i Romme, Borlänge. Är du en driven person som trivs att arbeta i ett högt tempo? Då är det här jobbet något för dig!

Vad kommer du att göra som operatör?
Du kommer främst att ansvara och hantera maskiner i linjen för att buteljera flaskor, även en viss del manuell hantering av maskinerna förekommer. Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med duktiga och trevliga kollegor. Du arbetar dagtid, måndag till fredag och blir anställd på Mackmyra Whisky.

Du kommer till exempel att:

* övervaka och hantera maskiner
* dokumentera rapporter
* buteljera flaskor
* arbeta på lager
* packa kartonger
* köra truck

Vem är det vi söker?
Du har förmodligen erfarenhet från liknande roller och en teknisk bakgrund - men stor vikt läggs på personlig lämplighet. Viktigast är att du är driven, ödmjuk och drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb. Du behöver dessutom vara självgående och samtidigt ha ett bra samarbete med dina kollegor.

Meriterande:

* B-körkort
* Truckkort B2
* Grundläggande datakunskaper
* Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift

Vad kan Mackmyra Whisky erbjuda dig?
På Mackmyra Whisky arbetar vi med en spännande produkt på en expansiv världsmarknad och varje medarbetare är viktig för vår utveckling. Hos oss får du chansen att arbeta med varierade arbetsuppgifter tillsammans med en liten och inkluderande arbetsgrupp där gemenskapen är stark. Vi är en innovativ arbetsgivare som erbjuder dig möjlighet att växa in i verksamhetens olika ansvarsområden. Vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Sök tjänsten i dag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pär Gårdbro, 023-70 55 45, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi tar inte emot ansökning via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Jobba som HR Chef hos vår kund Borlänge Energi i Dalarna!

Ansök    Mar 18    Experis AB    Personalchef/HR-chef
På Jefferson Wells söker vi nu efter en driven och kommunikativ människokännare som vill arbeta som HR Chef hos vår kund Borlänge Energi i Dalarna. En perfekt möjlighet för dig som vill arbeta med bland annat chefsutveckling, coacha medarbetare och driva utveckling. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR-området och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från rollen som HR-chef. Varmt välkommen med din an... Visa mer
På Jefferson Wells söker vi nu efter en driven och kommunikativ människokännare som vill arbeta som HR Chef hos vår kund Borlänge Energi i Dalarna. En perfekt möjlighet för dig som vill arbeta med bland annat chefsutveckling, coacha medarbetare och driva utveckling. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR-området och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från rollen som HR-chef. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

På Jefferson Wells söker vi nu efter en HR-chef till vår kund Borlänge Energi Dalarna då den nuvarande HR-Chefen ska på föräldraledighet. Start är så snart som möjligt och uppdraget sträcker sig uppemot ett år. Borlänge Energi är en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. De tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp.

Som HR-chef har du ett helhetsansvar över HR-enheten som består av tre medarbetare på HR och lön samt två medarbetare på registrering/dokumenthantering. Enheten tillhandahåller ett konsultativt och operativt stöd till VD och verksamhetens chefer och du arbetar både operativt och strategiskt med HR-frågor. Du ansvarar för HR-enhetens mål, planering, utveckling och uppföljning samt budget.

Den vi söker

Som person har du ett stort engagemang och driv. Du agerar coachande och konsultativt samt har lätt för att bygga tillit. Du är tydlig och har förmåga att leda och entusiasmera medarbetare mot uppsatta mål. Du är van att fatta beslut och har ett strukturerat arbetssätt med god planeringsförmåga. Eftersom du kommer att ha många kontakter både internt och externt har du en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du har:

* Högskoleexamen inom HR eller motsvarande
* Flera års erfarenhet av HR-arbete
* Chefserfarenhet
* Erfarenhet av rekrytering
* Erfarenhet av MBL-förhandlingar

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail, men har du frågor kring konsultrollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på [email protected] Visa mindre

Controller till Statlig Myndighet i Borlänge

Ansök    Jan 20    Experis AB    Controller
Jefferson Wells söker nu en Controller till vår kund, en Statlig myndighet i Borlänge. I uppdraget deltar du i ett projekt under ett års tid. Vi söker sig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som controller och som är ute efter din nya roliga utmaning. Välkommen med din ansökan! Start: 1 mars 2021 Uppdrag: Konsultuppdrag på ca 12 månader, chans till förlängning Placering: Borlänge Om uppdraget Vår kund, en offentlig verksamhet i Borlänge söker n... Visa mer
Jefferson Wells söker nu en Controller till vår kund, en Statlig myndighet i Borlänge. I uppdraget deltar du i ett projekt under ett års tid. Vi söker sig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som controller och som är ute efter din nya roliga utmaning. Välkommen med din ansökan!

Start: 1 mars 2021
Uppdrag: Konsultuppdrag på ca 12 månader, chans till förlängning
Placering: Borlänge

Om uppdraget

Vår kund, en offentlig verksamhet i Borlänge söker nu en Controller till ett projekt som beräknas pågå under ett år tid. Controllerns huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta huvuddelen av ekonomihanteringen inom projektet Nationell Trädsäkring. Uppdraget innefattar kontakter med Lantmäteri före, under och efter servitutsbildningar. Inför utbetalning till berörda fastighetsägare ska controllern bl.a. göra kontroller av laga kraft, göra kontroller av underlag inkl. momsregistrering samt sköta kontakter med fastighetsägare avseende kontouppgifter mm.

Vidare ska controllern vid behov göra bokningar av marklösenskuld, bevaka inbetalningar från virkesköpare, kontrollera kontrakterade entreprenörers fakturaunderlag (verifikat) samt sköta kontering av fakturor. Controllern ska även sköta andra administrativa uppgifter som t.ex. nedsättning av medel hos Länsstyrelsen samt sköta bemyndiganderedovisning. Till viss del kan uppdraget efter behov även omfatta Controlleruppgifter inom distriktets projektverksamhet med likvärdiga arbetsuppgifter.

Arbetet sker huvudsakligen på plats på myndighetens kontor i Borlänge. Controllern ska vara ett stöd åt projektledningen. Arbetet sker parallellt i flera olika projekt/kontrakt. Kommunikation kommer att ske med berörda myndigheter, sakägare och projektets projektledning och övriga organisation. Kommunikation sker genom fysiska möten, möten via Skype, e-post och i vissa fall föredragningar. Dokumentation sker bl.a. i myndighetens projektportal för aktuella entreprenader.

Kvalifikationer för tjänsten

För att kunna bli aktuell för uppdraget behöver du uppfylla kraven nedan.

* Du har minst tre års erfarenhet från arbete som controller i en medelstor organisation (minst 10 medarbetare)
* Du har examen i företagsekonomi på högskolan/universitet.
* Du är van att arbeta i olika systemmiljöer och ser Microsoft Excel som ett naturligt och viktigt verktyg i ditt dagliga arbete

Som person trivs du i en drivande och självständig roll med många kontaktytor. Du motiveras av att arbeta affärsnära, du förstår och analyserar komplexa frågor snabbt samt tycker om att sätta in siffrorna i ett verksamhetssammanhang. För att passa in i rollen behöver du ha koll på detaljerna samtidigt som du har ett helhetsperspektiv.

Vad är det bästa med att vara konsult på Jefferson Wells?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör ManpowerGroup som är en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Anna Bjellheim på [email protected] Visa mindre

Vi söker en erfaren inköpare till kund i Borlänge

Ansök    Nov 25    Experis AB    Inköpare
Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Experis har just nu en spännande tjänst för dig som bor i närheten av Borlänge och har erfarenhet från offentlig upphandling. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar tre till sex mån... Visa mer
Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Experis har just nu en spännande tjänst för dig som bor i närheten av Borlänge och har erfarenhet från offentlig upphandling. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tre till sex månader. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.Arbetsbeskrivning

I det här jobbet kommer du framförallt att delta i planering och paketering av upphandlingsuppdrag, besluta om upphandlingsförfaranden, kartlägga varor och tjänster och entreprenader för direktupphandling. Du kommer att vara anställd av Experis och arbeta kontorstid. Tjänsten passar dig som vill ha ett variationsrikt arbete med dynamiska dagar.Kravprofil

Du som söker till den här rollen ska ha en eftergymnasial utbildning i juridik, företagsekonomi eller ekonomi och ha erfarenhet inom offentlig upphandling. Det är viktigt att du har ett driv och att du tar tag i eventuella problem som uppstår på en gång. Det är meriterande om du är van vid olika upphandlings- och inköpsverktyg.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Experis anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Visa mindre

HR-chef till Borlänge kommun

Ansök    Jun 26    Experis AB    Personalchef/HR-chef
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv. Är du en tydlig och modig ledare med en god kommunikativ förmåga som motiveras av att arbeta långsiktigt och coachande? Då kan Borlänge kommun vara något för dig. I rollen som HR-chef i Borlänge kommun erbjuds du ett utvecklande arbeta med många spännande utmaningar. Välkommen med din ansökan! Om tjänst... Visa mer
Borlänge kommun består av över 52 000 trevliga invånare. Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste stad - en stad med ett rikt kultur- och näringsliv.

Är du en tydlig och modig ledare med en god kommunikativ förmåga som motiveras av att arbeta långsiktigt och coachande? Då kan Borlänge kommun vara något för dig. I rollen som HR-chef i Borlänge kommun erbjuds du ett utvecklande arbeta med många spännande utmaningar.
Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
HR-kontoret är en del av sektorn för verksamhetsstöd och består av ca 40 medarbetare fördelade på 4 enheter. Vårt huvuduppdrag är att stötta kommunens chefer och beslutsfattare i HR frågor.Din primära uppgift är att leda och utveckla HR-kontoret genom medarbetardriven chefsstödd utveckling med stöd av kommunens värdegrund. I tjänsten som HR-chef har du många kontaktytor både internt och externt vilket innebär att du behöver trivas med att ha en kommunikativ roll. Sektorn för verksamhetsstöd där HR-kontoret ingår är under omorganisering och du som HR-chef kommer ha ett viktigt uppdrag i detta arbete. Som stöd i ditt arbete har du närmast 4 enhetschefer och 4 HR-strateger som arbetar inom hela HR-området.Vem söker vi?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet som ledare och från arbete med HR-frågor. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och är van vid att arbeta med ekonomi, arbetsmiljö, förändringsledning och kvalitetsarbete där hållbara resultat har uppnåtts. Din utbildning ska vara på akademisk nivå med inriktning på personalvetenskap eller motsvarande och med kompletterande ledarskapsutbildning. För befattningen är det meriterande om du har erfarenhet från att leda andra ledare, har insikt i och kunskap om vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation och har erfarenhet från partssamverkan. Som person är du resultatorienterad och strategisk med god förmåga att förstå andras behov och att främja en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär.Vad kan Borlänge kommun erbjuda dig?
Som chef i Borlänge kommun är MCU - medarbetardriven chefsstödd utveckling ett viktigt begrepp. Vi är måna om att våra medarbetare ska driva processer och utvecklingsarbeten där du som chef finns som stöd och bollplank. Vi i Borlänge kommun bryr oss om våra chefer och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna, därför erbjuds du vårt ledarskapsprogram. Vi har också en väl förankrad värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör.

* Jag finns här för Borlängebon
* Jag gillar utmaningar
* Jag möter varje människa med öppenhet
*

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Borlänge kommun med Experis och du kommer att bli anställd hos Borlänge kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 023-70 55 45. Ansök senast 4 augusti på www.experis.se med CV och personligt brev.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Vi söker en Systemspecialist inom Applikationsplattform

Ansök    Feb 13    Experis AB    Systemtestare
Är du på jakt efter ett uppdrag där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Vi på Experis söker just dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom utvecklingsprojekt för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan! Vi söker dig som vill jobba som underkonsult eller ta anställning di... Visa mer
Är du på jakt efter ett uppdrag där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Vi på Experis söker just dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom utvecklingsprojekt för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan! Vi söker dig som vill jobba som underkonsult eller ta anställning direkt via oss

Vad går uppdraget som systemspecialist ut på?Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med utvecklingsprojekt. Mer specifikt innebär det att delta i utvecklingsprojekt och hantera bl. a. kravarbete och testmetodik. I det ingår både mjukvarutester, som tas fram i nära samarbete med systemutvecklarna, samt hårdvarutester på behörighetsbärare och tillhörande utrustning.

Utredningar och omvärldsbevakning rörande utvecklings- och testmiljö, verktyg och servrar. I funktionen ingår även områden som bl.a. TFS, licenshantering, utvecklingsverktyg, kodgranskningsverktyg och övervakning.Är du rätt person för jobbet?Du ska ha hög generalistkompetens, eller mycket hög kompetens inom kompetensområdetDen här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med utvecklingsprojekt. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha deltagit i stora uppdrag inom aktuellt kompetensområde och genomfört uppdrag med mycket hög kvalitet. Nivån upp-nås normalt tidigast efter 9-12 år som konsult inom aktuellt kompetensområde.

Vi söker dig som:

* har erfarenhet från minst ett uppdrag med Kravarbete inom området
* har belagd erfarenhet av passagesystem som t ex Vanderbilt Omnis och ASSA CLIQ.
* har belagd vana att arbeta i Azure Devops och att administrera test- och kravdelarna i systemet.
* Har erfarenheter av säkerhetsarbete och kunskap om säkerhetsföreskrifter för "arbete på väg" är meriterande.
* Erfarenhet av Redbex är meriterande.

Erbjudande

Vi söker dig som vill ta en anställning via oss eller som kan arbeta som underkonsult åt oss.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Dakkour på telefonnummer: 023-45392 eller via e-post: [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.Sista ansökningsdag är den 2020-02-21. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre