Lediga jobb BusinessGroup Dalarna AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från BusinessGroup Dalarna AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Junior Ekonom

Starta Din Karriär hos BusinessGroup Dalarna – Vi Söker en Ambitiös Junior Ekonom! BusinessGroup Dalarna växer och söker nu ännu en passionerad junior ekonom till vårt härliga team i Borlänge! Är du driven, lösningsorienterad och strukturerad? Vill du arbeta med inspirerande kollegor i en dynamisk och utvecklande miljö? Då är du den vi söker! Om rollen: Som ekonom hos oss kommer du att sköta bokföringen åt våra kunder och bidra till deras framgång. Med rät... Visa mer
Starta Din Karriär hos BusinessGroup Dalarna – Vi Söker en Ambitiös Junior Ekonom!
BusinessGroup Dalarna växer och söker nu ännu en passionerad junior ekonom till vårt härliga team i Borlänge!
Är du driven, lösningsorienterad och strukturerad? Vill du arbeta med inspirerande kollegor i en dynamisk och utvecklande miljö? Då är du den vi söker!
Om rollen:
Som ekonom hos oss kommer du att sköta bokföringen åt våra kunder och bidra till deras framgång. Med rätt personlighet och talang finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss.
Vi erbjuder:
En snabbväxande lokal ekonomikonsultbyrå med fokus på flexibilitet, personlighet och professionalism.
En trivsam arbetsmiljö där vi sätter kunden i fokus och värdesätter våra medarbetares välmående.
Möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med vårt engagerade team på 15 medarbetare.

Vi söker dig som:
Har en utbildning inom ekonomi eller relevant erfarenhet av ekonomihantering.
Är lösningsorienterad, strukturerad och har hjärtat på rätt ställe.
Är redo att bidra med positiv energi och nya idéer till vårt team.

Ansökan:
Tveka inte att kontakta oss! Skicka din ansökan till [email protected] och bli en del av vårt fantastiska team. Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Erfaren ekonom

Erfaren Redovisningsekonom sökes till en snabbt växande Redovisningsbyrå Är du en erfaren redovisningsekonom som älskar att arbeta i en positiv och dynamisk miljö? Då är det här din chans att bli en del av vårt fantastiska team på vår växande redovisningsbyrå! Om oss: Vi är den byrån som aldrig tar oss själva på för stort allvar, men när det gäller att leverera kvalitetstjänster till våra kunder är vi all business! Vi tror på att ha kul på jobbet samtidigt... Visa mer
Erfaren Redovisningsekonom sökes till en snabbt växande Redovisningsbyrå
Är du en erfaren redovisningsekonom som älskar att arbeta i en positiv och dynamisk miljö? Då är det här din chans att bli en del av vårt fantastiska team på vår växande redovisningsbyrå!
Om oss: Vi är den byrån som aldrig tar oss själva på för stort allvar, men när det gäller att leverera kvalitetstjänster till våra kunder är vi all business! Vi tror på att ha kul på jobbet samtidigt som vi levererar högkvalitativa tjänster till våra kunder.
Din roll: Som vår nya redovisningsekonom kommer du att vara den som trollar med siffror och balansräkningar, och du kommer att vara hjälten bakom kulisserna för våra kunder. Vi letar efter någon med erfarenhet och en positiv inställning som kan bli en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång.
Krav:
Erfarenhet av arbete som redovisningsekonom
Starka kunskaper inom redovisning och bokföring
Hjärtat på rätt ställe och förmågan att sprida positiv energi på kontoret
Förmåga att arbeta effektivt självständigt och i team
Driv och engagemang för att leverera kvalitetstjänster till våra kunder.

Vi erbjuder:
En härlig och inspirerande arbetsmiljö i en snabbt växande byrå
Möjligheten att arbeta med ett positivt och engagerat team
Utvecklingsmöjligheter och möjlighet att växa både personligt och professionellt
Marknadsmässig lön och förmånerOm du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av vårt framgångsrika team, skicka din ansökan till [email protected] Märk din ansökan med "Erfaren Redovisningsekonom" Intervjuer sker löpande. Visa mindre