Lediga jobb som Köksmästare i Borlänge

Se lediga jobb som Köksmästare i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker köksansvarig till nytt restaurangkoncept i Borlänge!

Ansök    Okt 3    JP Borlänge AB    Köksmästare
Vill du vara med att sätta prägeln som ansvarig i köket i en helt ny verksamhet? Är du redo att ta dig an utmaningen att driva och utveckla köket tillsammans med oss? Ett nytt restaurangkoncept öppnar i Borlänge och vi söker nu dig som vill axla rollen som köksansvarig. Konceptet är unikt, innovativt och den första restaurangen öppnar i Borlänge i december. Vårt nya koncept kommer ta Borlänge med storm och som köksansvarig kommer du ansvara över köket oc... Visa mer
Vill du vara med att sätta prägeln som ansvarig i köket i en helt ny verksamhet? Är du redo att ta dig an utmaningen att driva och utveckla köket tillsammans med oss?

Ett nytt restaurangkoncept öppnar i Borlänge och vi söker nu dig som vill axla rollen som köksansvarig. Konceptet är unikt, innovativt och den första restaurangen öppnar i Borlänge i december.

Vårt nya koncept kommer ta Borlänge med storm och som köksansvarig kommer du ansvara över köket och bygga upp ett team som arbetar tillsammans för att skapa en ny matkultur i Borlänge.

Din profil

Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet från restaurangkök, att du brinner för matlagning och att arbeta inom restaurang. Det är bra, men inte nödvändigt att du har erfarenhet som kökschef eller som souschef.

För att passa i den här rollen så tror vi att du gillar att leda, coacha och utveckla köksteamet.

Rollen som köksansvarig

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera prepp, se till att driften fungerar, ansvara för egenkontroller samt ansvara för att köket håller nyckeltal. Under driften arbetar du tillsammans med övrig personal i köket.

Arbetet utförs under ett rullande två-veckors schema med dagtid ena vecka och kvällstid andra veckan.

Du arbetar nära restaurangchefen som är din närmaste chef.

Restaurangen öppnar i mitten på december och du bör finnas tillgänglig från slutet på november/början på december för introduktion och start av kök och utbildning.

Omfattning: 75%-Heltid

Lön: Fast månadslön

Kollektivavtal: HRF

Vi handlägger ansökningar löpande så skicka in din omgående!

VÅRA VÄRDERINGAR

Vårt hållbarhetstänk genomsyrar hela verksamheten - personal, gäster och samhälle. Vi är ett varmt företag, vi bryr oss våra medarbetare.

Det yttrar sig i att vi skapar förutsättningar för att t ex våra anställda varje arbetsdag sitter ner och äter riktigt bra och vällagad mat, men även att vi väljer lokalproducerat, sparar på miljön och bidrar till de småskaliga jordbruken, tillverkarna och producenterna!

Vi ser ständigt över vår klimatpåverkan såsom energiförsörjningen, ventilation, värmeåtervinning mm - vi tar vårt ansvar och det är därför viktigt att du som köksansvarig har samsyn och vidareförmedlar den till alla i personal. Visa mindre

Köksmästare till Basta Borlänge

Ansök    Nov 23    Urban Italian Group AB    Köksmästare
Ciao Ragazzi! (https://emojipedia.org/pizza/) (https://emojipedia.org/fire/) llt vi gör på Basta bottnar i passionen för människorna, maten, drycken och upplevelsen - det där som kallas det ljuva livet. Ingenstans är stämningen så levande, omsorgen om råvarorna så stor och hjärtat så närvarande som i Italien. Det älskar vi och vill ge er den upplevelsen på vårt vis. Vi tycker att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad... Visa mer
Ciao Ragazzi! (https://emojipedia.org/pizza/) (https://emojipedia.org/fire/)

llt vi gör på Basta bottnar i passionen för människorna, maten, drycken och upplevelsen - det där som kallas det ljuva livet. Ingenstans är stämningen så levande, omsorgen om råvarorna så stor och hjärtat så närvarande som i Italien. Det älskar vi och vill ge er den upplevelsen på vårt vis.

Vi tycker att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer ifrån hjärtat. Delar du vår syn på service, vår förkärlek för Italien och ”La Dolce Vita” då är du helt rätt för oss.

I din roll som kökschef kommer du att ha ett nära samarbete med vår Executive Chef samt Operations Manager. Administrativt ansvar såsom optimering/planering, beställningar, inventering, egenkontroll, ekonomistyrning och nyckeltal är också uppgifter som ingår i ditt ansvarsområde.

Stort fokus ligger på service där ditt ledarskap står i centrum. Som kökschef föregår du med gott exempel och är en given ledare för ditt team. Du vill ha ett slagkraftigt team där du är lyhörd och motiverande mot dina medarbetare och jobbar aktivt för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt kollegor emellan.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom ledande position. Att stå längst fram och leda köket ska kännas naturligt! Vi ser dig som den naturliga länken mellan kök och matsal.

Anställningsform: Tillsvidare, arbetstider innefattar kvällar, helger och vardagar

Lön: Marknadens i särklass bästa lön där du bl.a blir berättigad till 50-100% bonus av årslönen.

Du kan höra av sig direkt till Area Head chef Farzad: +46 76 278 63 40

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

KÖKSMÄSTARE TILL SKISTAR LODGE, TRYSIL

Ansök    Jul 4    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Älskar du skidåkning, natur och friluftsliv? Samtidigt som du gillar att driva utveckling av våra restauranger för att fullborda gästupplevelsen.På Skistar Lodge i Trysil värdesätter vi dig som är ödmjuk till rollen, ärprestigelös ochgillar att utveckla andra människor. Hos oss är dagarna väldigt olika beroende på i vilken period vi är inne i.Fördet krävs en stor del flexibilitet och planering för att få alla bitar att falla på plats. Vi harhögt i tak och ... Visa mer
Älskar du skidåkning, natur och friluftsliv? Samtidigt som du gillar att driva utveckling av våra restauranger för att fullborda gästupplevelsen.På Skistar Lodge i Trysil värdesätter vi dig som är ödmjuk till rollen, ärprestigelös ochgillar att utveckla andra människor. Hos oss är dagarna väldigt olika beroende på i vilken period vi är inne i.Fördet krävs en stor del flexibilitet och planering för att få alla bitar att falla på plats. Vi harhögt i tak och du blir en av våra nyckelspelare att utveckla våra restaurangkoncept framåt tillsammans med trender som sker på marknaden.Vi har idag fyra olika restauranger som har olika inriktningar för gästens valmöjligheter,Lodgebaren och Spa.Barken serverar frukost och middag.Stabben är vårgastropub & after skiTrattoria diLuca är vår stolta Italienare därviserverar pasta och pizzaDen fjärde är under projektering och ska komplettera övrigt utbudLåter det här som rätt jobb för dig?Kökschef Skistar Lodge i Trysil

Som köksmästare leder du den dagliga driften, är närvarande ochsäkerställer att nivån håller den absolut högsta klass för att nånöjda och glada gäster, oavsett ålder. Du sitter med i vår ledningsgrupp och driver utvecklingen framåt.Du är i vår mening trygg i dig själv, ser lösningar och potentiellavägar framåt för såväl våra gäster som medarbetare. Du ärstrukturerad, tydlig och kommunicerar på ett professionellt ocheffektivt sätt. Du kommer dagligen att arbeta aktivt med attdriva dina kollegor framåt.Hos oss är det viktigt med en närvarande, coachande och situationsanpassad ledare. Du kommunicerar väl pånågot av de nordiska språken.
DET HÄR TROR VI DU ÄR BRA PÅ Laga mat Driva utveckling och koncept Driva team från olika delar av världen God råvarukännedom Rekrytering Kreativ Konceptuella färdigheterEkonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistorVI HAR RIKTIGT BRA FÖRMÅNER- Fin gemenskap tillsammans med fantastiska kollegor- Kollektivavtal kopplade på arbetsplatsen- Utvecklingsmöjligheter- Lön efter överenskommelseAnställning100% heltidsanställningStart 15 augusti eller enligt överenskommelseVi hjälper dig med boende vid behov och under en eventuell övergångsperiodVid frågor om denna rekrytering, kontakta:Magnus [email protected] SKISTARAtt få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!
Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.
På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda.OM PROGRESSIOProgressio har sedan år 2022 tagit hotell och restaurangmarknaden med storm. Att hjälpa till att attrahera rätt människor till rätt arbetsplats. Det genom att kontinuerligt bygga starka nätverk för att hjälpa våra samarbetspartners att lyckas på längre sikt.Vi är övertygade om att människor med rätt attityd, ambitioner och growth mindset löser det mesta. Vill du göra som Skistar i Trysil?Kontakta Magnus [email protected] Visa mindre

Kökschef

Ansök    Mar 15    Blackstone Steakhouse AB    Köksmästare
Är du vår nya kökschef? Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till förbättring och utveckling i restaurangen och ansvarar för att Blackstones riktlinjer och policies används och efterlevs i köket. Som kökschef säkrar du upp konceptet och ansvarar för kökets prestation i förhållande ti... Visa mer
Är du vår nya kökschef? Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till förbättring och utveckling i restaurangen och ansvarar för att Blackstones riktlinjer och policies används och efterlevs i köket.

Som kökschef säkrar du upp konceptet och ansvarar för kökets prestation i förhållande till uppsatta mål. Du coachar och utbildar och är ansvarig för kökets rutiner. Du ansvarar för personalplanering och rekrytering till köket och du arbetar tätt med restaurangchefen för att uppnå ekonomiska mål och kvalitetsmål.

Du ansvarar för varuflödet, hygien och kvalitetssäkring samt kontrollerar och följer upp leveranser/följesedlar och säkrar att det stämmer överens med beställning. Du ansvarar för månatlig inventering och är väl insatt i interna system samt säkerställer att rutiner, checklistor och egenkontroll fungerar.

Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt. Tillsammans med kollegor säkerställer du bästa service, kvalitet och hygien mot våra gäster

Vi söker dig som:
Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök
Är trygg i rollen som kökschef
Vill vara med och utveckla Blackstone in i framtiden
Är noggrann och strukturerad
Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo

Vi erbjuder dig:
En rolig arbetsplats med härliga kollegor
Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag
Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan
Fina utbildningsmöjligheter

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Vikarierande Köksansvarig Brödernas Borlänge

Ansök    Sep 12    Brödernas Group AB    Köksmästare
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en vikarierande köksansvarig till vår enhet i Borlänge! Du har även chansen till att vara assisterande köksansvarig efter den vikarierande tjänsten. Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt ... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en vikarierande köksansvarig till vår enhet i Borlänge!
Du har även chansen till att vara assisterande köksansvarig efter den vikarierande tjänsten.
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 80 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som köksansvarig hos oss?
Som köksansvarig har du ansvaret för kvaliteten på produkterna i och från köket och kökspersonalen. Du utvecklar även medarbetarna genom att delegera och vägleda vid nya arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten:

- Service och ansvar för kvaliteten på färdigt produkt från köket
- Beställningar
- Leveranser
- Inventering
- Jobba i driften
- Leda kökspersonalen
- Upprätthålla rutiner och matsäkerhet


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i köket med viss ansvar. Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och flexibel.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are Brödernas?
Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. The brothers are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as kitchen manager with us mean?

As a kitchen manager, you are responsible for the quality of the products in and from the kitchen and the kitchen staff. You also develop employees by delegating and guiding new tasks.

Among other things, the following responsibilities are included in the service:

Service and responsibility for the quality of finished product from the kitchen

- Orders
- Deliveries
- Inventory
- Work in operations
- Lead the kitchen staff
- Maintain routines and food safety


Who are you?

We are looking for you who have experience of working in the kitchen with some responsibility. You must be service-oriented and able to maintain the overall grip at a high work pace. You are stress-resistant, enterprising and flexible.

What do we offer?

A leading role in Sweden's fastest growing restaurant chain. We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Köksmästare -Assistant Service Team Manager till Food Creation, Scandic Bor

Ansök    Okt 18    Scandic Hotels AB    Köksmästare
Scandic Borlänge är ett familjärt hotell mitt i city, nära centralstationen och shoppingen på Norra Backa. Här kan våra gäster njuta av god mat i vår restaurang, varva ner i vår inomhuspool eller bara umgås i vår lobby. På hotellet lägger vi stor vikt vid att erbjuda våra medarbetare en bra arbetsmiljö – ett gott ledarskap i en varm och familjär atmosfär. Vi tar inte bara väl hand om våra gäster, vi tar alltid hand om varandra. Vi jobbar tillsammans, sid... Visa mer
Scandic Borlänge är ett familjärt hotell mitt i city, nära centralstationen och shoppingen på Norra Backa. Här kan våra gäster njuta av god mat i vår restaurang, varva ner i vår inomhuspool eller bara umgås i vår lobby.

På hotellet lägger vi stor vikt vid att erbjuda våra medarbetare en bra arbetsmiljö – ett gott ledarskap i en varm och familjär atmosfär. Vi tar inte bara väl hand om våra gäster, vi tar alltid hand om varandra. Vi jobbar tillsammans, sida vid sida, för att nå vårt gemensamma mål- att skapa hotellupplevelser i absolut världsklass för våra gäster.

Nu söker vi en engagerad Köksmästare -Assistant Service Team Manager till Food Creation.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Assistant Service Team Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Assistant Service Team Manager?

I din roll som Assistant Service Team Manager leder du ett team men är också en del av driften. Du har ansvaret för hotellets kök med arbetsuppgifter som : planering, bemanning, inventering, betällning. Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som Assistant Service Team Manager är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov.

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för Scandics värderingar!

Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Vi söker köksmästare till nya Elite Hotel Brage

Under Q2 2021 öppnar Elite Hotel Brage som ligger i Borlänge centrum, mitt i hjärtat av Dalarna. På bara 5 minuters promenad från hotellet når du Borlänge tågstation, och du tar dig till flygplatsen Dala Airport med bil på bara 10 minuter. Vårt hotell i Borlänge är en perfekt utgångspunkt för att utforska Dalarna. Skidanläggningen Romme Alpin ligger 15km från hotellet och är du på shoppinghumör ligger Norra Backa och Kupolens shoppingcenter bara runt hörne... Visa mer
Under Q2 2021 öppnar Elite Hotel Brage som ligger i Borlänge centrum, mitt i hjärtat av Dalarna. På bara 5 minuters promenad från hotellet når du Borlänge tågstation, och du tar dig till flygplatsen Dala Airport med bil på bara 10 minuter. Vårt hotell i Borlänge är en perfekt utgångspunkt för att utforska Dalarna. Skidanläggningen Romme Alpin ligger 15km från hotellet och är du på shoppinghumör ligger Norra Backa och Kupolens shoppingcenter bara runt hörnet. Hos oss finner du även vår gastropub The Bishops Arms som ligger på hotellets bottenplan.

Är du vår nya stjärna till Köksmästare?

Elite Hotel Brage söker en köksmästare som vill skapa en fantastisk matupplevelse åt alla våra gäster! Vi vill att du älskar att laga mat, söker efter nya trender och gillar att leda ditt team på ett exemplariskt sätt.

En central del är att vara kreativ och skapa härliga menyer till lunch- och kvällsgäster .Allt detta efter säsongens råvaror och efter vad gästen önskar. Du har personal- och budgetansvar för all köksverksamhet. Tjänsten är operativ och du deltar aktivt i den dagliga driften vilket innebär tjänstgöring även kvällar och helger.

Du rapporterar direkt till vår hotelldirektör och ingår i hotellets ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig som har stor passion för mat och en gedigen erfarenhet inom restaurang, helst från en arbetsledande befattning. Vi ser att du har känsla och intresse för att ta fram nya menyer och koncept. Du ska ha en bra överblick och kontroll samt gilla att arbeta systematiskt, och även ha en god översikt över verksamheten. Meriterande är god kännedom om ekonomi avseende driften i en restaurang, vana att sköta inköp till köket samt vana att lägga schema och budgetera. Såklart är det viktigt att vara en lagspelare och vara en bra ledare som kan leda team till utveckling och framgång.

Är du redo för en utmaning? Då är du välkommen med din ansökan!

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Både dagtid och kvällstid samt helger
- Omfattning: 100%
- Start: Tillträde enligt överenskommelse
- Lön: Enligt överenskommelse
- För frågor om tjänsten kontakta: Hotelldirektör Silvester Mujkic ( 070-8348355) [email protected]
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från Dig! Visa mindre

O'Learys Borlänge söker köksmästare!

Ansök    Mar 30    O'learys Trademark AB    Köksmästare
O’Learys Borlänge söker en ny lagkapten som kan leda vägen för vårt unga och hungriga team! Om oss: Vi är en social eatertainment-restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. På bästa läge vid Sveatorget i Borlänge erbjuder vi en unik upplevelse med en touch av Boston, oavsett om man vill följa Leksand framfart i SHL eller utmana polarna i en rafflande 5-kamp med bowling, shuffleboard och arkadspel. Vi står under 2021 inför en spännan... Visa mer
O’Learys Borlänge söker en ny lagkapten som kan leda vägen för vårt unga och hungriga team!

Om oss: Vi är en social eatertainment-restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. På bästa läge vid Sveatorget i Borlänge erbjuder vi en unik upplevelse med en touch av Boston, oavsett om man vill följa Leksand framfart i SHL eller utmana polarna i en rafflande 5-kamp med bowling, shuffleboard och arkadspel.

Vi står under 2021 inför en spännande utmaning liksom många andra i vår bransch, och vi ser fram emot att kunna fortsätta ge våra gäster - eller Fans som vi kallar dem - bästa möjliga upplevelse. Vi söker nu en ny köksmästare som får chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet.
Hos oss på O’Learys Borlänge är lagkänslan det allra viktigaste, och samarbete är det vi värderar högst hos alla våra lagmedlemmar.

Lagkamraterna letar efter en ledare som:
liksom dem har passion för mat, dryck, sport och människor.
tycker om att utmana både sig själv och sitt team, och ser utveckling som en del av det dagliga arbetet.
leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.

Coachen önskar att du:
har kockutbildning samt minst 3 års tidigare erfarenhet av arbete som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang.
är resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter.
sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna.
är lyhörd och uppmärksam på andra människors behov.

Som köksmästare på O’Learys Borlänge ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept, för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken och ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Bifoga personligt brev, CV samt löneanspråk.

Välkommen med din ansökan!

START: Maj
OMFATTNING: Heltid
ARBETSTIDER: Kvällar och helger
PLATS: O'Learys Borlänge

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på (http://www.olearyssportsbar.com) www.olearyssportsbar.com (http://www.olearyssportsbar.com) Visa mindre

Sushi kock

Ansök    Maj 3    Four-Brother AB    Köksmästare
Dala Sushi Restaurang söker en sushi kock.,helst från ett asiatiskt talande land då det passar vårt koncept bäst.I början kommer du att praktisera och bli utbildad att göra sushi enligt vår standard Dina arbetsuppgifter är tillagning av sushi och värmrätter. Vi söker dig som är duktig, stresstålig och lär dig snabbt, till att göra de bästa lyxsushin i Borlänge Visa mer
Dala Sushi Restaurang söker en sushi kock.,helst från ett asiatiskt talande land då det passar vårt koncept bäst.I början kommer du att praktisera och bli utbildad att göra sushi enligt vår standard
Dina arbetsuppgifter är tillagning av sushi och värmrätter.
Vi söker dig som är duktig, stresstålig och lär dig snabbt, till att göra de bästa lyxsushin i Borlänge Visa mindre

Kökschef till Blackstone Steakhouse

Vi söker kökschef till vår restaurang i Borlänge. Här på Blackstone fokuserar vi på matlagning från grunden, smaken, upplevelsen, glädjen, servicen och råvarornas höga kvalitet. Det unika på Blackstone är att hos oss så serveras varmrätten på en glödhet lavasten och steks färdigt ute vid bordet av gästen, det ger våra besökare en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Dina arbetsuppgifter. - Personalansvar, inkluderar schemaläggning, rekrytering, bemannin... Visa mer
Vi söker kökschef till vår restaurang i Borlänge.

Här på Blackstone fokuserar vi på matlagning från grunden, smaken, upplevelsen, glädjen, servicen och råvarornas höga kvalitet. Det unika på Blackstone är att hos oss så serveras varmrätten på en glödhet lavasten och steks färdigt ute vid bordet av gästen, det ger våra besökare en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Dina arbetsuppgifter.
- Personalansvar, inkluderar schemaläggning, rekrytering, bemanning
-Ansvarig för dalig drift
-Budget och resultat ansvar
-Ansvarig för att hålla kvalité på maten samt att konceptet följs

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande anställningar inom branschen eller har ambitionen av att ta nästa steg i din karriär. Visa mindre

Sushi kock

Ansök    Dec 6    Four-Brother AB    Köksmästare
Dala Sushi Restaurang söker en sushi kock.,helst från ett asiatiskt talande land då det passar vårt koncept bäst.I början kommer du att praktisera och bli utbildad att göra sushi enligt vår standard Dina arbetsuppgifter är tillagning av sushi och värmrätter. Vi söker dig som är duktig, stresstålig och lär dig snabbt, till att göra de bästa lyxsushin i Borlänge Visa mer
Dala Sushi Restaurang söker en sushi kock.,helst från ett asiatiskt talande land då det passar vårt koncept bäst.I början kommer du att praktisera och bli utbildad att göra sushi enligt vår standard
Dina arbetsuppgifter är tillagning av sushi och värmrätter.
Vi söker dig som är duktig, stresstålig och lär dig snabbt, till att göra de bästa lyxsushin i Borlänge Visa mindre

Sushi kock

Ansök    Sep 16    Four-Brother AB    Köksmästare
Dala Sushi Restaurang söker en sushi kock.,helst från ett asiatiskt talande land då det passar vårt koncept bäst.I början kommer du att praktisera och bli utbildad att göra sushi enligt vår standard Dina arbetsuppgifter är tillagning av sushi och värmrätter. Vi söker dig som är duktig, stresstålig och lär dig snabbt, till att göra de bästa lyxsushin i Borlänge Visa mer
Dala Sushi Restaurang söker en sushi kock.,helst från ett asiatiskt talande land då det passar vårt koncept bäst.I början kommer du att praktisera och bli utbildad att göra sushi enligt vår standard
Dina arbetsuppgifter är tillagning av sushi och värmrätter.
Vi söker dig som är duktig, stresstålig och lär dig snabbt, till att göra de bästa lyxsushin i Borlänge Visa mindre