Lediga jobb M Dryck & Konsult AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från M Dryck & Konsult AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Operativ Restaurangchef ????

Ansök    Mar 13    M Dryck & Konsult AB    Hovmästare
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arb... Visa mer
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Grunder inom restaurang
Driva utveckling
Har god råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ ådra
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att inspirera och coacha andra människor
- Noggrann i ditt arbete
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Agil i ditt tänkande

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

KÖKSMÄSTARE TILL SKISTAR LODGE, TRYSIL

Ansök    Jul 4    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Älskar du skidåkning, natur och friluftsliv? Samtidigt som du gillar att driva utveckling av våra restauranger för att fullborda gästupplevelsen.På Skistar Lodge i Trysil värdesätter vi dig som är ödmjuk till rollen, ärprestigelös ochgillar att utveckla andra människor. Hos oss är dagarna väldigt olika beroende på i vilken period vi är inne i.Fördet krävs en stor del flexibilitet och planering för att få alla bitar att falla på plats. Vi harhögt i tak och ... Visa mer
Älskar du skidåkning, natur och friluftsliv? Samtidigt som du gillar att driva utveckling av våra restauranger för att fullborda gästupplevelsen.På Skistar Lodge i Trysil värdesätter vi dig som är ödmjuk till rollen, ärprestigelös ochgillar att utveckla andra människor. Hos oss är dagarna väldigt olika beroende på i vilken period vi är inne i.Fördet krävs en stor del flexibilitet och planering för att få alla bitar att falla på plats. Vi harhögt i tak och du blir en av våra nyckelspelare att utveckla våra restaurangkoncept framåt tillsammans med trender som sker på marknaden.Vi har idag fyra olika restauranger som har olika inriktningar för gästens valmöjligheter,Lodgebaren och Spa.Barken serverar frukost och middag.Stabben är vårgastropub & after skiTrattoria diLuca är vår stolta Italienare därviserverar pasta och pizzaDen fjärde är under projektering och ska komplettera övrigt utbudLåter det här som rätt jobb för dig?Kökschef Skistar Lodge i Trysil

Som köksmästare leder du den dagliga driften, är närvarande ochsäkerställer att nivån håller den absolut högsta klass för att nånöjda och glada gäster, oavsett ålder. Du sitter med i vår ledningsgrupp och driver utvecklingen framåt.Du är i vår mening trygg i dig själv, ser lösningar och potentiellavägar framåt för såväl våra gäster som medarbetare. Du ärstrukturerad, tydlig och kommunicerar på ett professionellt ocheffektivt sätt. Du kommer dagligen att arbeta aktivt med attdriva dina kollegor framåt.Hos oss är det viktigt med en närvarande, coachande och situationsanpassad ledare. Du kommunicerar väl pånågot av de nordiska språken.
DET HÄR TROR VI DU ÄR BRA PÅ Laga mat Driva utveckling och koncept Driva team från olika delar av världen God råvarukännedom Rekrytering Kreativ Konceptuella färdigheterEkonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistorVI HAR RIKTIGT BRA FÖRMÅNER- Fin gemenskap tillsammans med fantastiska kollegor- Kollektivavtal kopplade på arbetsplatsen- Utvecklingsmöjligheter- Lön efter överenskommelseAnställning100% heltidsanställningStart 15 augusti eller enligt överenskommelseVi hjälper dig med boende vid behov och under en eventuell övergångsperiodVid frågor om denna rekrytering, kontakta:Magnus [email protected] SKISTARAtt få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!
Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.
På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda.OM PROGRESSIOProgressio har sedan år 2022 tagit hotell och restaurangmarknaden med storm. Att hjälpa till att attrahera rätt människor till rätt arbetsplats. Det genom att kontinuerligt bygga starka nätverk för att hjälpa våra samarbetspartners att lyckas på längre sikt.Vi är övertygade om att människor med rätt attityd, ambitioner och growth mindset löser det mesta. Vill du göra som Skistar i Trysil?Kontakta Magnus [email protected] Visa mindre

Pizzabagare för säsongsarbete i svenska fjällen

Ansök    Jan 6    M Dryck & Konsult AB    Pizzabagare
Vi söker flertalet pizzabagare till svenska fjällen! Här träffar du gäster och kollegor från alla världens hörn, är med och skapar upplevelser i världsklass och har möjlighet till allt vad svenska fjällen har att erbjuda. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet i kök, men det viktigaste är din personlighet- du gillar att ha kul på jobbet och älskar mat! TJÄNSTEN Du jobbar tillsammans med dina kollegor i köket och ansvarar för pizzastationen. Sätta deg,... Visa mer
Vi söker flertalet pizzabagare till svenska fjällen!

Här träffar du gäster och kollegor från alla världens hörn, är med och skapar upplevelser i världsklass och har möjlighet till allt vad svenska fjällen har att erbjuda.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet i kök, men det viktigaste är din personlighet- du gillar att ha kul på jobbet och älskar mat!

TJÄNSTEN
Du jobbar tillsammans med dina kollegor i köket och ansvarar för pizzastationen. Sätta deg, preppa dina tillbehör och jobba service i högt tempo.

DET HÄR FÅR VI
Tidigare erfarenhet av att baka pizza och gillar högt tempo. Du är social och ansvarstagande och levererar hög kvalitet.

DET HÄR FÅR DU
Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du värdesätter att arbeta med härliga människor och med högsta kvalitet på råvaror.

- Du gillar svenska fjällen och spendera ledig tid i skidbacken eller med andra roliga aktiviteter.
- Hållbara arbetstider
- Boende finns
- Lön

Primärt för vintersäsongen 2024 (från nu-mitten på april) med god chans till tillsvidareanställning.

DET HÄR ÄR VI
Progressio är ett rekrytering och kommunikationsföretag som är verksamma inom besöksnäringen. Vi arbetar med små och medelstora företag där våra samarbeten sträcker sig långsiktigt och övertid. Vi skapar förutsättningar för att du ska hitta rätt arbetsgivare. Visa mindre