Lediga jobb som Ekonomichef i Borlänge

Se lediga jobb som Ekonomichef i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Är du redo att ta vårt ekonomiteam till nya höjder?

Ansök    Jul 2    INTEC Nordic AB    Ekonomichef
Vi på INTEC söker nu en engagerad och driven ekonomichef till vårt kontor i Borlänge, vi söker en person som vill vara med och ta vår ekonomiavdelning och våra bolag till en ny nivå. Är du duktig på redovisning, har erfarenhet av ledarskap och brinner för att utveckla både team och processer? Då kan detta vara tjänsten för dig! Om oss INTEC är Sveriges snabbast växande teknikkonsult med fokus på att skapa verklig förändring och tillväxt för både medarbeta... Visa mer
Vi på INTEC söker nu en engagerad och driven ekonomichef till vårt kontor i Borlänge, vi söker en person som vill vara med och ta vår ekonomiavdelning och våra bolag till en ny nivå.
Är du duktig på redovisning, har erfarenhet av ledarskap och brinner för att utveckla både team och processer? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Om oss
INTEC är Sveriges snabbast växande teknikkonsult med fokus på att skapa verklig förändring och tillväxt för både medarbetare och kunder.
Med två affärsområden, 23 bolag och cirka 500 medarbetare i Sverige, Norge och Finland erbjuder vi ett komplett utbud av teknikkonsulttjänster inom fastighet och industri.
Vår omsättning uppgick till ca 700 MSEK 2023 och med ökad efterfrågan fortsätter vi att växa.
Om rollen
Som vår nya ekonomichef kommer du att ha en central roll i vår organisation. Du kommer att leda vårt ekonomiteam på 6 personer och ansvara för ekonomihanteringen i våra bolag. Ditt arbete kommer att innebära ett nära samarbete med VD och övriga i ledningsgruppen för att driva förbättringsprojekt och utveckla våra ekonomiska processer.
Dina huvudsakliga uppgifter
Stödja och utveckla vårt ekonomiteam inom redovisning och projektredovisning.
Hantera koncernredovisning och rapportering till Instalco.
Godkänna årsredovisningar och inkomstdeklarationer innan inskick till Bolagsverket och Skatteverket.
Delta i ledningsgrupper för att stötta bolag med ekonomiska frågeställningar.
Analysera resultat- och balansräkningar vid månadsbokslut.
Utföra analyser av lönsamma kunder och projekt.
Driva budget- och prognosarbete samt rapportering till Instalco.
Analysera datamängder i Excel och presentera resultat till VD och koncernledning.
Projektleda systemlösningar och implementering av affärssystem.
Ansvara för vissa bolag självständigt inklusive löpande bokföring och rapportering.

Dina egenskaper
Initiativrik och engagerad med förmåga att se och driva resultat.
Strukturerad och noggrann med stark problemlösningsförmåga.
Flexibel och lösningsorienterad med en väl utvecklad kommunikativ förmåga.
Lyhörd och samarbetsvillig, med förmåga att utveckla processer och driva förbättringsprojekt.
Stresstålig och lugn, en pålitlig stöttepelare och lagledare.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdiga kunskaper.'
5-10 års relevant yrkeserfarenhet, inklusive ledarerfarenhet.
Erfarenhet av redovisning, koncernredovisning och projektredovisning.
Goda kunskaper i Excel och Office 365.
Erfarenhet av olika ekonomisystem och förmåga att snabbt sätta sig in i nya affärssystem.
Erfarenhet av att starta nya bolag och administrativ process vid uppstart.
Projektledarerfarenhet för systemlösningar och affärssystemimplementering.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med hög tillväxt och fantastiska kollegor. Hos oss får du möjlighet att vara med på en spännande resa och bidra till framtidens hållbara samhälle.
Rekryteringen pågår löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team. Visa mindre

Ekonomichef till Hybrida Solel

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Ekonomichef
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/ekonomichef-till-hybrida-solel. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/ekonomichef-till-hybrida-solel. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

SJR välkomnar erfarna konsulter inom ekonomi.

Ansök    Jul 11    SJR in Sweden AB    Ekonomichef
Vi söker seniora ekonomer som vill arbeta som konsult i Borlänge med omnejd! Om tjänsten SJR arbetar utifrån visionen Professionals Choice Through Life, vilket innebär en ständig strävan efter att skapa långsiktiga relationer med människor och organisationer i vårt nätverk och att vara det självklara valet under yrkeslivet. Med över 30 års erfarenhet har vi nu siktet inställt på att fortsätta växa och skapa än fler fantastiska kund- och kandidatupplevelse... Visa mer
Vi söker seniora ekonomer som vill arbeta som konsult i Borlänge med omnejd!

Om tjänsten
SJR arbetar utifrån visionen Professionals Choice Through Life, vilket innebär en ständig strävan efter att skapa långsiktiga relationer med människor och organisationer i vårt nätverk och att vara det självklara valet under yrkeslivet. Med över 30 års erfarenhet har vi nu siktet inställt på att fortsätta växa och skapa än fler fantastiska kund- och kandidatupplevelser.

Till vår dynamiska konsultverksamhet söker vi dig med erfarenhet och som vill arbeta och utvecklas inom ekonomiområdet i roller som bland annat senior Redovisningsekonom, Ekonomiansvarig och Controlling. Hos oss erbjuds du ett brett spektrum av roller hos ett stort urval av bolag i varierande storlek och inom olika branscher. Vi matchar dig mot rätt uppdrag utifrån din kompetens och dina erfarenheter och följer dig sedan längs hela vägen och säkerställer att du trivs och utvecklas.
Du kan arbeta som anställd konsult via oss på SJR eller fakturera i eget bolag.


Lämplig bakgrund
Vi tror att du har flera års erfarenhet av ekonomiarbete och vill fortsätta utvecklas i liknande roller.
Du har god systemvana och lätt för att sätta dig in i nya ekonomisystem samt är van att arbeta i Excel och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi att du har ett flexibelt och öppet förhållningssätt, är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du nyfiken att lära nytt, är strukturerad och har en god förmåga att prioritera samt hålla deadlines.

Är du konsult och vill bli en del av vårt nätverk, eller går du i tankarna att bli konsult? Oavsett ses vi gärna för ett förutsättningslöst möte för att ha varandra i åtanke framåt! Vi ser ett stort behov av kompetenta och engagerade ekonomer hos våra kunder och vi träffar gärna just dig för att kunna bemöta såväl dina önskemål som våra kunders behov i framtida processer.


Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Persson. Observera att med hänsyn till sommar och semester så kommer återkoppling dröja till efter sommaren.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling. Visa mindre

CFO - Arcos Hydraulik

Arcos Hydraulik är en ledande aktör inom tillverkning av specialiserade hydraulcylindrar och hydrauliska system. Verksamheten befinner sig på en spännande resa där du som CFO får en viktig roll i den strategiska utvecklingen. Du agerar på en verksamhetsövergripande nivå och säkerställer, tillsammans med ledningen, att företaget är på rätt väg sett till både tillväxt och lönsamhet.     Om tjänsten Arcos Hydraulik har de senaste fem åren genomgått en st... Visa mer
Arcos Hydraulik är en ledande aktör inom tillverkning av specialiserade hydraulcylindrar och hydrauliska system. Verksamheten befinner sig på en spännande resa där du som CFO får en viktig roll i den strategiska utvecklingen. Du agerar på en verksamhetsövergripande nivå och säkerställer, tillsammans med ledningen, att företaget är på rätt väg sett till både tillväxt och lönsamhet.

 

 

Om tjänsten

Arcos Hydraulik har de senaste fem åren genomgått en större förvandling med tydliga målsättningar om att fortsätta utvecklas och växa, både organiskt och potentiellt via förvärv. Verksamheten söker nu en CFO som kommer att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomifunktion med ett stort fokus på verksamhetsnära analys. Du deltar i utformningen och genomförandet av företagets långsiktiga strategi för att säkerställa hållbar tillväxt och lönsamhet.

 

Du har en viktig roll i både den operativa och strategiska styrningen av företaget och du ansvarar för budget, prognos, uppföljning samt rapportering till både ledningsgrupp och styrelse. En stor del av rollen fokuserar på framtagning av kalkyler och analyser kopplat till både inköp, tillverkning samt marknad och försäljning.  Ekonomifunktionen består, utöver dig, av tre medarbetare som självständigt sköter all löpande redovisning, månads- och årsbokslut, deklarationer, fakturering och löner.

 

Arcos Hydraulik ingår sedan 2018 i Dacke Industri som i sin tur ägs av Nordstiernan, en långsiktig och stabil ägare som ger verksamheten stora möjligheter att växa vidare.

 

 

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för verksamhetsutveckling samt erfarenhet som Ekonomichef eller Business Controller från ett medelstort eller stort bolag/koncern, gärna inom tillverkande industri. Uppdraget förutsätter att du är van vid att arbeta verksamhetsnära och har god förmåga att analysera och skapa beslutsunderlag. Vidare har du erfarenhet av framtagning och uppföljning av nyckeltal samt mycket god systemvana, erfarenhet av att arbeta i Monitor är meriterande. Du är van vid rapportering till styrelse och har god erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Rollen kräver även en generell kunskap om aktuella redovisnings- samt skatteregler.

 

Som person är du nyfiken, utvecklingsorienterad och prestigelös. Du har ett närvarande, tryggt och balanserat ledarskap. Du hanterar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift.

 

 

Arcos Hydraulik tar ordet!

Här välkomnas du till en familjär och prestigelös verksamhet med entreprenöriell anda som tillsammans som ett lag driver förändring och utveckling. Du blir även en viktig spelare ur ett verksamhetsövergripande perspektiv där du, tillsammans med ledningen, ser till att vi når våra årliga tillväxtmål och initierar vidareutveckling.

Arcos Hydraulik omsätter ca 350 Mkr och är ca 150 medarbetare på våra produktionsenheter i Borlänge, Sävsjö och Hällaryd. Arcos Hydraulik grundades redan 1947 och är en ledande leverantör av kundanpassade hydrauliska cylindrar, hydrauliska specialprodukter och system för krävande industriella applikationer. Vi är en helhetsleverantör till våra kunder över hela världen, från konstruktion till färdig produkt. Verksamheterna startades som familjeföretag och har växt genom åren och vi värnar om att bibehålla den genuina familjekänslan vi har.

 

 

Bra att veta

Placeringsort är Borlänge med viss närvaro i Sävsjö och Hällaryd. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD, Ewa Helgesson. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 maj. 

 

 

VEM är VEM

VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Visa mindre

Ekonomichef till Hybrida Solel

Ansök    Jun 25    Lundin & Boström Hr AB    Ekonomichef
Hybrida Solel är en ledande aktör inom förnybar energi med fokus på solenergi. Genom att kombinera teknisk expertis med hållbara lösningar vill vi skapa långsiktiga värden för våra kunder och samhället i stort. Vi är specialiserade på att leverera innovativa och hållbara solenergilösningar till både privatpersoner och företag. Med ett starkt engagemang för miljön och en passion för teknik strävar vi på Hybrida Solel att göra ren energi tillgänglig för all... Visa mer
Hybrida Solel är en ledande aktör inom förnybar energi med fokus på solenergi. Genom att kombinera teknisk expertis med hållbara lösningar vill vi skapa långsiktiga värden för våra kunder och samhället i stort. Vi är specialiserade på att leverera innovativa och hållbara solenergilösningar till både privatpersoner och företag.

Med ett starkt engagemang för miljön och en passion för teknik strävar vi på Hybrida Solel att göra ren energi tillgänglig för alla och därmed bidra till en grönare framtid.

Vi har strategiskt placerade kontor på flera orter för att kunna erbjuda bästa möjliga service och support. Våra verksamheter finns just nu i följande regioner/städer:

• Dalarna
• Gävleborg
• Västerås
• Göteborg
• Skövde

Hybrida Solel befinner sig i en expansiv fas och växer snabbt för att möta den ökande efterfrågan på solenergilösningar. Vi är stolta över att ha ett dynamiskt team på cirka 50 medarbetare som arbetar dedikerat för att leverera högkvalitativa tjänster och produkter.

Vi erbjuder nu en helt ny och spännande tjänst i en bransch där utveckling är vardag. Till Hybrida Solel söker vi en engagerad och utvecklingsinriktad person som gillar ekonomi- och verksamhetsstyrning och är vass på siffror. Trevlig arbetsplats med duktiga kollegor och trivsel får du på köpet. Verkar det intressant? Då ska du läsa mer nedan.

OM TJÄNSTEN

Som Ekonomichef på Hybrida Solel kommer du bli en viktig ledare och medspelare med fulla förtroendet att initialt bygga upp och forma, därefter leda och samordna det strategiska och operativa arbetet med vår ekonomi.

Du blir en självklar spelare i vår ledningsgrupp och ansvarar för att leda bolagets ekonomiska processer såsom budget, prognos, månadsbokslut och årsredovisningar med analys och uppföljning.

Att utveckla och driva ekonomiprocesser är något du trivs med vilket gör att du blir ett viktigt bollplank för ledningsgruppen och verksamhetens medarbetare. Några viktiga utmaningar framåt är just att säkerställa företagets framtida ekonomi- och budgetprocess.

I tjänsten har du ett helhetsansvar för bolagets ekonomi med ansvar för följande arbetsuppgifter:

• Leda och ansvara för bolagets ekonomiprocesser inkl. lönehantering
• Fullt resultatansvar för ditt ansvarsområde
• Ansvarar för analys och uppföljning
• Säkerställa att verksamheten bedrivs på ett effektivt och utvecklande sätt

Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre.

DIN PROFIL

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. För att trivas med tjänsten vill vi att du är en trygg och teamorienterad person med ett framåtblickande synsätt. Du ska dels kunna arbeta självständigt men också vara initiativrik samt fungera drivande i de processer du involveras i.

Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller har motsvarande erfarenhet från arbetslivet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande uppdrag men att du känner dig redo för nya utmaningar tillsammans med oss.

Att våga utmana, se möjligheter och ta steg framåt är naturligt för dig och blir viktiga delar för att vi på bästa sätt ska kunna utveckla våra processer och rutiner. Din pedagogiska och kommunikativa förmåga gör att du på ett enkelt och bra sätt kopplar ihop siffror med affärsverksamheten och kan beskriva det på ett bra sätt. Du har helt enkelt ett starkt engagemang för både människor, affärer och resultat.

VI ERBJUDER

En spännande och utvecklingsinriktad tjänst på en trivsam arbetsplats med god sammanhållning. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomichef

Vi har tillverkat hus i mer än 60 år. Våra varumärken Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska Husgruppen AB. Vårt signum har sedan starten varit energisnåla kvalitetshus, något som vi fortfarande har som vår ledstjärna. Genom att tillverka några av marknadens mest energisnåla hus får du både ett varmt och ekonomiskt hem, samtidigt som vi tar ett gemensamt ansvar för miljön. Självklart sker tillverkningen ... Visa mer
Vi har tillverkat hus i mer än 60 år. Våra varumärken Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska Husgruppen AB.
Vårt signum har sedan starten varit energisnåla kvalitetshus, något som vi fortfarande har som vår ledstjärna. Genom att tillverka några av marknadens mest energisnåla hus får du både ett varmt och ekonomiskt hem, samtidigt som vi tar ett gemensamt ansvar för miljön. Självklart sker tillverkningen inomhus i vår fabrik i Dalarna.
Under dessa år har vi levererat över 15 000 hem. Så oavsett om du drömmer om ett timmerhus, ett klassiskt eller ett modernt hus byggs alla med gedigna material, lång erfarenhet och stor omsorg. Hos Faluhus finner du allt från moderna funkisvillor till klassiska stadshus och traditionella trävillor. Forsgrens Timmerhus, som tillverkat exklusiva timmerhus sedan 1954, har modeller för både permanent och fritidsboende.
Vår värdegrund vilar på "Tillsammans med passion och kvalité" som genomsyrar vårt dagliga arbete.
Idag är vi drygt 30 medarbetare och omsätter ca 140 miljoner. Vårt kontor och vår produktion finns i Borlänge.Svenska Husgruppen söker
EKONOMICHEF

Söker du en nyckelroll där utveckling av bolaget, säkerställa affärsnytta och nå resultat ligger i fokus? Då är du välkommen att söka tjänsten som Ekonomichef hos oss!


Därför ska du välja Svenska Husgruppen
Bolaget drivs med stabil ägare, som har långsiktighet i fokus liksom fortsatt utveckling.
Vi arbetar med roliga produkter och starka varumärken och vi känner en stor stolthet i det vi gör.

Vi erbjuder en flexibel arbetssituation med korta beslutsvägar i en platt och tajt organisation. Vi tror på prestigelöshet och mod att våga chansa för att lyckas.


Våra förväntningar på dig
Som Ekonomichef, VD:s förlängda arm, ansvarar du för koncernens ekonomiska processer, såsom budget, prognos och uppföljning (månadsvis), analys, bokslut (kvartalsvis) och årsredovisning. Du analyserar nyckeltal och följer upp bolagens resultat och bevakar lönsamhet. Du medverkar vid styrelsemöten och rapporterar ekonomiska nyckeltal. På uppdrag av styrelsen utför du utredningar inom ditt kompetensområde. Inom ditt ansvarsområde ligger också lönehanteringen för tre olika kollektivavtalsområden.

Du har personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för ekonomiavdelningens medarbetare som idag består av tre personer; en redovisningsekonom, en löneadministratör samt en receptionist.

I rollen som Ekonomichef hanterar du också markköp- och försäljningar, upprättar förvärvsanalyser samt ansvarar för avtalshanteringen vid uppstart av bostadsrättsföreningar. Internt är du behjälplig vid större projekt och affärer och arbetar nära kalkylerare och projektledare förutom ledningsgruppen och VD.

Kontakt med banker, revisorer och myndigheter ingår i din roll.

Du får en nyckelroll när det kommer till utveckling av bolaget, säkerställa affärsnytta och nå resultat. Ditt arbete är att identifiera risker och förmedla ekonomiska analyser på ett enkelt och begripligt sätt samt föreslå handlingsplaner för att uppnå lönsamhet. Du förväntas ta stort ansvar för företagets fortsatta tillväxt, i nära samarbete med vår VD.


Vad vi söker hos dig
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt förvärvat erfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Har du arbetat inom byggbranschen är det en klar fördel, har du erfarenhet inom tillverkande industri är det också bra.

Du har erfarenhet av att ansvara för såväl operativ som strategisk ekonomi. Du bör vara intresserad av omvärlden och följa med i utvecklingen inom vår bransch då den är föränderlig och snabbrörlig.

Som person ser vi att du är strukturerad till ditt sätt, analytisk, stresstålig och vetgirig inom din profession. Du är trygg i dig själv, affärsinriktad med ett starkt engagemang.

Du har mycket goda kunskaper i redovisning, i excel och andra verksamhetsnära it-system. Önskvärt om du har erfarenhet av koncernredovisning samt årsredovisning.

Vi värdesätter goda ledaregenskaper högre än ledarerfarenhet. Som god ledare hos oss är du teamorienterad och vet att framgång når vi bäst tillsammans. Du är nyfiken, närvarande och skapar goda förutsättningar för dina medarbetare att prestera och trivas.

Anställningen
Du rapporterar till VD och sitter i företagets ledningsgrupp. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Placering i Borlänge. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Så här rekryterar vi
I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan Hansson & Partners senast den 21 maj.

Urvalet baseras på dina tidigare erfarenheter samt på dina inneboende personliga förutsättningar (personlighetsprofil och logisk slutledningsförmåga). Vi kommer därför ta hjälp av arbetspsykologiska testverktyg.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du har några frågor kring tjänsten.

Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30

För att läsa mer om Svenska Husgruppen besök gärna deras hemsida: Svenska Husgruppen

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiansvarig / ekonomichef / kamrer

Ansök    Apr 14    Dalakranar AB    Ekonomichef
Då vår nuvarande ekonomiansvariga går vidare mot nya utmaningar söker vi härmed hennes efterträdare. Som vår ekonomiansvariga ingår fullständigt ansvar för alla förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Du arbetar operativt med bland annat löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, bokslut, skatter, moms, avstämningar, årsredovisningar, fakturering samt löner. Du har även hand om kontakter med myndigheter, revisorer samt bank. I rollen ingå... Visa mer
Då vår nuvarande ekonomiansvariga går vidare mot nya utmaningar söker vi härmed hennes efterträdare.
Som vår ekonomiansvariga ingår fullständigt ansvar för alla förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Du arbetar operativt med bland annat löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, bokslut, skatter, moms, avstämningar, årsredovisningar, fakturering samt löner. Du har även hand om kontakter med myndigheter, revisorer samt bank.

I rollen ingår även att ta hand om ekonomin för de andra mindre företagen i koncernen.


Kvalifikationer och erfarenhet:
-Relevant högskoleutbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
-Tidigare erfarenhet från att ha arbetat i en liknande roll
-Svenska och engelska i tal och skrift
-Kunskap i Fortnox samt Hogia Bygglön är meriterande


Vi erbjuder goda anställningsvillkor med flexibel arbetstid, bra förmåner samt en fin arbetsmiljö i våra luftiga och moderna lokaler.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning. Placering är på vårt huvudkontor i Borlänge. Tillträde efter överenskommelse kring den 1 augusti 2023. Du kommer gå parallellt med vår nuvarande ekonomiansvariga under en period för att introduceras i arbetet.


Ansökan innehållande CV / Personligt brev / Meritförteckning skickas till [email protected] Visa mindre

Controllerchef som vill utmana vår IT- och Telekomverksamhet

Ansök    Mar 6    Trafikverket    Ekonomichef
Vill du anta denna utmaning? Vi erbjuder en möjlighet att leda och utveckla controlling för IT- och Telekomverksamheten på Trafikverket. Controllerchef som vill utmana vår IT- och Telekomverksamhet Arbetsuppgifter Som controllerchef leder du och företräder verksamhetsområdet i ekonomiska frågeställningar. Du arbetar med verksamhetsplanering, uppföljning och analys i ekonomiska verksamhetsfrågor. Mer konkret handlar det om att fördela ekonomiska ram... Visa mer
Vill du anta denna utmaning? Vi erbjuder en möjlighet att leda och utveckla controlling för IT- och Telekomverksamheten på Trafikverket.


Controllerchef som vill utmana vår IT- och Telekomverksamhet

Arbetsuppgifter

Som controllerchef leder du och företräder verksamhetsområdet i ekonomiska frågeställningar. Du arbetar med verksamhetsplanering, uppföljning och analys i ekonomiska verksamhetsfrågor. Mer konkret handlar det om att fördela ekonomiska ramar, säkerställa finansiella prognoser och delta i arbetet med beslutsunderlag till ledningen. Sektionen Controlling är en del av avdelningen Verksamhetsstyrning. Din sektion består av 12 duktiga medarbetare som alla är placerade i Borlänge, Uppdraget är att ge controllerstöd till alla avdelningar inom verksamhetsområdet samt ansvara för fakturahantering, redovisningsärenden och bokslut.
Det här är ett spännande uppdrag som ger dig stora möjligheter att utveckla stöd och styrning i vårt verksamhetsområde!
Jag som blir din chef heter Christer Ekström, ekonomichef. Tillsammans med mig och din sektionschefskollega är vi ett team med ansvar för verksamhetsplanering och uppföljning. Jag är en positiv person med en prestigelös ledarstil som ger medarbetarna stort förtroende i att välja vägen mot målen. Jag motiveras av att arbeta med människor och får energi av att se min personal att utvecklas. Jag tycker att det är viktigt med bra balans mellan arbete och fritid och att vi har kul tillsammans på jobbet.

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer är planerade att genomföras via skype mellan den 14-20 april.
Anställningen inom Trafikverket är tillsvidare men chefsförordnandet är tidsbegränsat, inledningsvis på 4 år. Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan den finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-HybridKvalifikationer

Som chef i Trafikverket drivs du av att få människor att växa genom ett närvarande ledarskap. Du skapar tillit och bygger förtroende med din problemlösande och kommunikativa förmåga. Du levererar resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Du utmanar och ifrågasätter och skapar en kultur som främjar ständiga förbättringar. Att inspirera, klargöra riktning och vara mottaglig för nya möjligheter och lösningar är en förutsättning för att lyckas.
Vi söker dig som
har relevant och aktuell chefserfarenhet med personalansvar, där du leder och utvecklar både medarbetare och verksamhet
har flerårig relevant erfarenhet inom verksamhetscontrolling
har universitets- eller högskoleutbildning om minst 180p (120p) inom ekonomi, eller annan utbildning tillsammans med arbetslivserfarenhet som vi sammantaget bedömer tillräcklig
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kompis Assistans söker Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans til... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
Ekonomichef

Därför ska du välja Kompis Assistans

Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.

Utmaningar

Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!

Ditt uppdrag hos oss

Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.

Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge inkluderat bland annat bilparken.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.

Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom Kompis.

Vad vi söker hos dig

Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.

Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet. Meriterade är om du har juridisk kompetens.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.

Anställningen

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort i Borlänge. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.

Lämna din ansökan genom ansökningsknappen, dock senast 31/1-23.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta tf ekonomichef Jörg Bassek 010-228 14 04 alt

VD Anki Rick 010-228 14 01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomichef

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.? Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra. Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till ... Visa mer
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?
Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden. Vår mission är att göra det möjligt att leva som andra.
Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor och centrala administration är placerad i Borlänge och lokalkontor finns i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.
Kompis Assistans har cirka 650 medarbetare och omsätter ca 200 mkr per år.


Kompis Assistans söker
EKONOMICHEF


Det händer mycket hos oss på Kompis nu och så också inom vår bransch. Du får chansen att komma in i en period då vi nyorienterar oss internt samt skapar förutsättningar för att fortsätta vara en stark aktör inom assistans även i framtiden. Din kompetens och personlighet kommer ha stor påverkan på vår framgång. Välkommen med din ansökan!


Därför ska du välja Kompis Assistans
Kompis är en ekonomisk förening och en värdegrundsdriven organisation där vi jobbar med och för människor. Våra assistansberättigade är våra kunder och också våra medlemmar, dvs ägare. Överskott återinvesteras i organisationen till förmån för våra assistansberättigade och anställda. Det finns ett starkt engagemang och en ”Kompisanda” vi värnar och förädlar.
Utmaningar
Det finns också utmaningar i rollen och i branschen i stort. Personalförsörjningen är fortsatt verksamhetskritisk för branschen och ett strategiskt prioriterat område för Kompis Assistans. Ersättningsnivåer och kostnadsutveckling är en annan. Men det finns också ett stort hjärta, en stark vilja och ett genuint engagemang i vår förening som ger oss framtidstro!


Ditt uppdrag hos oss
Som Ekonomichef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med VD, ledningsgruppen och styrelsen utifrån organisationens behov och med fokus på långsiktigt hållbar ekonomi. Du förväntas också bidra till avdelningens och hela Kompis Assistans framgång.
Du har personalansvar för hela stödfunktionen med sju medarbetare; två ekonomer, två löneadministratörer, en koordinator samt två personer inom HR. I rollen ingår övergripande ansvar för kontoret i Borlänge, där vi nyligen flyttat in i fina nyrenoverade lokaler mitt i centrum.
Ansvarsområden
Du ansvarar för att driva den ekonomiska processen inom Kompis, med budget och prognos, analys och uppföljning av resultat, bokslut och årsredovisning, likviditetsplanering, finansieringsfrågor, skatter och deklarationer samt omvärldsbevakning avseende lagstiftning för lön och ekonomi.
Andra viktiga delar i tjänsten handlar om att stödja och utbilda inom ekonomi internt i organisationen, säkra internkontroll, regelefterlevnad samt projektleda olika projekt inom ditt område.
Vad vi söker hos dig
Vi tror att förtroende kan uppstå genom ömsesidig förståelse, gott bemötande och gemenskap och ser att det är viktiga egenskaper för att vara medarbetare hos oss. Du har förmågan att arbeta strukturerat och efter rutiner samtidigt som du är öppen för att saker händer runt omkring dig i en föränderlig bransch. I Kompis Assistans platta organisation är det viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och ett väl utvecklat samarbete. Du arbetar nära verksamhetens chefer med många kontaktytor internt såväl som externt.
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet. Du besitter mycket goda ledaregenskaper, du är trygg i dig själv och i din kompetens och är ett bra bollplank och stöd till hela organisationen inom ditt ansvarsområde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledande position, vi kommer dock vikta dina personliga ledaregenskaper tyngst.
Har du erfarenhet av kvalitets- och ledningssystem är det en fördel samt om du tidigare arbetat inom tillståndspliktig verksamhet.
Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt navigerar vant i IT-baserade system kopplat till ditt verksamhetsområde.
Anställningen
Tjänsten gäller tillsvidare på heltid. Placeringsort Borlänge, resor till Stockholm förekommer. Du rapporterar till VD och utgör en del av Kompis ledningsgrupp. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kommer genomföras innan anställning.
Så här rekryterar vi
I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan Hansson & Partners senast den 28 augusti.
Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.
Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.
Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30
För att läsa mer om Kompis Assistans besök gärna deras hemsida: Kompis
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiansvarig sökes till Rolling Mill Service AB

Om företaget Rolling Mill Service AB är ett stabilt företag, som har sitt säte i Smedjebacken. Företaget startade sin verksamhet 1989. Verkstaden i Smedjebacken är idag 4500 m2 och har 25 tons lyftkapacitet, vår styrka består av kunnig personal och flexibilitet inom industriservice, avancerade hydraulik- och elmontage. Vi har mångårig erfarenhet av montage, service, underhåll och reparationer inom gruv-stål-och valsverksindustrin, såväl i Sverige som inter... Visa mer
Om företaget
Rolling Mill Service AB är ett stabilt företag, som har sitt säte i Smedjebacken. Företaget startade sin verksamhet 1989. Verkstaden i Smedjebacken är idag 4500 m2 och har 25 tons lyftkapacitet, vår styrka består av kunnig personal och flexibilitet inom industriservice, avancerade hydraulik- och elmontage.
Vi har mångårig erfarenhet av montage, service, underhåll och reparationer inom gruv-stål-och valsverksindustrin, såväl i Sverige som internationellt. Vi har även en egen konstruktionsavdelning som skapar/konstruerar produktionsutrustning och montagelösningar till olika industrier. Vår målsättning är snabba leveranser och kunnig personal med erforderlig utrustning på avtalad tid för att minimera stopptider i industrin. Vi accepterar inga uppdrag där vi ser att vår målsättning inte kan uppfyllas.


Dina arbetsuppgifter
Är du en lagspelare som brinner för siffror, ekonomi och analyser? Då kan rollen som ekonomiansvarig hos RMS passa dig. Rollen bjuder på varierade arbetsdagar där du självständigt jobbar med bolagets ekonomi samtidigt som du har ett nära samarbete med ledningsgruppen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete, så som löpande redovisning, bokslut och prognosarbete. Strategiskt arbete, så som förbättring och utveckling av bolagets ekonomi präglar rollen. Din vardag består även av avstämningar, fakturering, hantering av moms, löner och arbetsgivaravgifter med mera.

Arbetsomfattning: Heltid

Din profil
Det här jobbet passar dig som är initiativtagande, strukturerad och kvalitetsmedveten i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med redovisning och vi tar för givet att du är en organiserad och prestigelös person som är mån om att göra ett bra jobb. Det är även meriterande om du har god kunskap inom Fortnox, Flex HRM samt Excel för bokföring och/eller lönehantering. Då arbetet innebär nära samarbete med kollegor från andra arbetsområden är det viktigt att du är flexibel att göra olika typer av arbetsuppgifter och trivs med att samarbeta. Det är även viktigt att du är engagerad och har ett positivt förhållningssätt.

Vill du bli RMS nästa kollega? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansökan
Rolling Mill Service AB samarbetar med Clockwork Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Veronica Rönngren via 0733512767.
Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se senast 9 oktober. Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Enhetschef inom Kostnadsbedömning och kalkyl

Ansök    Nov 28    Trafikverket    Ekonomichef
Nu har du chansen att vara med och påverka och utveckla investeringsverksamheten inom kostnadsbedömning och kalkyl! Med ett härligt gäng medarbetare får du som enhetschef möjligheten att både jobba med gruppens utveckling och effektivitet men även med att ta området till nya höjder inom Trafikverket! Enhetschef inom Kostnadsbedömning och kalkyl Arbetsuppgifter I rollen som enhetschef är du ansvarig för en grupp medarbetare som arbetar med kostnadsb... Visa mer
Nu har du chansen att vara med och påverka och utveckla investeringsverksamheten inom kostnadsbedömning och kalkyl! Med ett härligt gäng medarbetare får du som enhetschef möjligheten att både jobba med gruppens utveckling och effektivitet men även med att ta området till nya höjder inom Trafikverket!


Enhetschef inom Kostnadsbedömning och kalkyl

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef är du ansvarig för en grupp medarbetare som arbetar med kostnadsbedömning och kvalitetssäkring av kalkyler och kostnader för investeringsverksamheten. Du agerar inom enheten, för gruppens utveckling, med fokus på varje medarbetare och gruppen, men även utifrån områdes tillämpning och utveckling med helhetsperspektiv för Trafikverket.
Du leder vår nationella enhet genom starkt personalengagemang, öppenhet, samarbete och samverkan med medarbetarna, chefskollegor och andra samarbetsytor samt en nyfikenhet och drivkraft kring förbättringsarbete. Du kommer att ha en geografisk spridd organisation där det är viktigt i din roll som ledare för denna grupp att vara trygg, prestigelös och lyhörd. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar direkt till avdelningschefen.
Enhet Kalkyl tillhör avdelning Verksamhetsstyrning inom Verksamhetsområde Investering. Vi stödjer hela Investerings verksamhet med medarbetare placerade i hela landet, och verksamheten innefattar t ex utveckling, säkerhet, risk, portföljplanering och kalkyl. Vi har starkt fokus på engagemang, delaktighet, resultat och leveranser tillsammans med ständiga förbättringar och utvecklingsarbete. Vi agerar utifrån ett helhetsperspektiv, vi ger och får feedback och vi uttrycker våra tankar och reflektioner för att tillsammans se bästa väg framåt.
Vad kan vi erbjuda dig?
Trafikverket är en modern arbetsgivare där möten ofta sker i digital miljö. Vi värdesätter relationer och olikheter, och bygger vår verksamhet med medarbetarna och förtroende i fokus.
Jag som blir din chef heter Sofie Ordéus och jag drivs av ett ledarskap med en tydlig närhet till medarbetare, fokus på vårt ansvar och leveranser samt en stark drivkraft kring utveckling. Jag leder med en stor portion glädje, framåtdriv och mycket energi där vår kraft framåt blir som bäst när vi tar avstamp tillsammans!Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss! I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
De första intervjuerna kommer att hållas via Skype vecka 4-5.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
Anställningen inom Trafikverket är tillsvidare men chefsförordnandet är tidsbegränsat, inledningsvis på 4 år.
Placeringsort för tjänsten är: Borlänge, Gävle, Göteborg, Luleå, Malmö eller Solna. (annan ort möjlig efter dialog). Resor kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vem är du?
Som chef i Trafikverket drivs du av att få människor att växa genom ett närvarande ledarskap. Du skapar tillit och bygger förtroende med din lösningsorienterade och kommunikativa förmåga. Du levererar resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Du utmanar och ifrågasätter och skapar en kultur som främjar ständiga förbättringar. Att inspirera, klargöra riktning och vara mottaglig för nya möjligheter och lösningar är en förutsättning för att lyckas.
Vi söker dig som har en erfarenhet av chefskap, inkluderat att leda och utveckla medarbetargrupper, personalansvar och resultatansvar. Du har erfarenhet av att arbeta med grupputveckling och aktuell erfarenhet av att leda förändringsarbete. Din utbildningsbakgrund är inom bygg- och eller inom anläggningsteknik eller inom ekonomi (om minst 180 hp/120 p). Alternativt har du en annan utbildning i kombination med relevant erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. För tjänsten krävs det även god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska samt goda kunskaper i engelska.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att leda på distans och erfarenhet från ledningsgruppsarbete. Erfarenhet från bygg- och/eller anläggningsbranschen i en ledande befattning ser vi också som meriterande. Har du med dig erfarenhet av verksamhetsöverskridande samarbeten och processer samt erfarenhet av att arbeta med kostnadsflöden och kostnadsstyrning ser vi detta som ett plus.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom Investering leder vi de flesta av Trafikverkets projekt inom ombyggnation och nyinvesteringar. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Ekonomichef

Ansök    Feb 23    Compexia Law Group AB    Ekonomichef
Compexia Law Group AB är moderbolag för specialistbyråer i Sverige. I koncernen ingår bland annat Sveriges största arbetsrättsbyrå. Företagen i koncernen omsätter sammanlagt ca 75 miljoner kronor per år. Vår mycket omtyckta Ekonomichef ska nu gå i pension och vi söker en efterträdare. Ekonomichefen arbetar bland annat med hantering av löpande bokföring, ekonomihantering samt inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägen... Visa mer
Compexia Law Group AB är moderbolag för specialistbyråer i Sverige. I koncernen ingår bland annat Sveriges största arbetsrättsbyrå.
Företagen i koncernen omsätter sammanlagt ca 75 miljoner kronor per år.


Vår mycket omtyckta Ekonomichef ska nu gå i pension och vi söker en efterträdare.


Ekonomichefen arbetar bland annat med hantering av löpande bokföring, ekonomihantering samt inhämtning och sammanställning av statistik och övriga ekonomiska angelägenheter för exekutiv personals räkning.


Arbetsplatsen är belägen på huvudkontoret i Borlänge och uppgifterna består bland annat av,


Arbetsleda 4 Redovisningsekonomer och Ekonomiassistenter,
Upprättande av Rapporter, Analyser, prognoser,
Likviditetsplanering,
Upprättande av Årsbokslut,
Framtagande av Statistik,
Löpande bokföring,
Leverantörsreskontra,
Leverantörsbetalningar,
Inbetalning av arbetsgivaravgift och källskatt, moms + prel. F-skatt,
Upprättande av AGI- samt momsdeklaration till Skatteverket,
Avstämning av väsentliga balanskonton, så som likvida medel,
Framtagande av månadsrapport med gjorda periodiseringar samt planmässiga avskrivningar,
Lönearbete,
Övriga på en ekonomifunktion förekommande uppgifter.


Anställningsvillkor
Lön: 45 000 kr.
Semester 30 dagar.
Tillträde enligt överenskommelse.


Rekrytering sker löpande.
Tillträde är enligt överenskommelse. Visa mindre

Group CFO Dellner Group AB

Dellner Group is leading the world in Braking System Design & Manufacturing. We provide the material handling, mining & bulk handling, marine, iron & steel, wind energy, off- & onshore, oil & gas, bridges and movable structures, pulp & paper industries with braking solutions.  We also supply hydraulic components for wind and turbine market as well as provides technologically advanced vibration control, rubber fabrication and bonding solutions for a global ... Visa mer
Dellner Group is leading the world in Braking System Design & Manufacturing. We provide the material handling, mining & bulk handling, marine, iron & steel, wind energy, off- & onshore, oil & gas, bridges and movable structures, pulp & paper industries with braking solutions. 
We also supply hydraulic components for wind and turbine market as well as provides technologically advanced vibration control, rubber fabrication and bonding solutions for a global market.
The start was in 1941 but it is not until recent years that the Dellner Group was formed. With a revenue of 175 million Euro the Group has approx. 1000 employees in over 15 countries. 
Dellner Group AB consists of two major parts; Dellner Polymer & Glas Solutions and Dellner Bubenzer Group.

Want to be part of building a business? If you enjoy international collaboration, are communicative and up for a challenge then join us at Dellner Group AB on our journey.
 
 
About the position:
 
As Group CFO you will get a broad global role in an organisation that is continuously growing and developing. The job requires you to both be strategic and operational. You get an overall responsibility for the Group’s finance function which include people leadership.
 
A key responsibility is to continue to build a proactive and productive finance function that contributes to and supports the business as well as coordinate and make the day-to-day work much more effective. 
 
Our Group CFO is also expected to actively represent our company internally and externally. That is why you need to be an excellent communicator and used to handle different contexts, cultures, and people.
 
To professionally handle the financial management, controlling, reporting and review is key, which encompasses integrity and compliance.
 
As part of the Group management team you, together with your colleagues, will be driving the company forward. The atmosphere in this team is characterized by openness and ease.
 
You report to the Group CEO and the position is based in Borlänge, Sweden. Since it is a global role travelling will be required. 
This is an exiting possibility to be part of building up a global business and Group.
 
Who are you?
 
·       To succeed you are a forward-leaning person who enjoys working in a fast-paced and entrepreneurial environment. 
·       As an individual you are, unpretentious, communicative, and pedagogical. You are good at collaborating and creating trust. You delegate when it is required. 
·       You are strong in structuring and making your work more effective, can think long-term at the same time as you have an entrepreneurial spirit.  
·       Something you have is the ability to quickly grasp issues and make decisions accordingly as well as working under pressure.
·       You are a person of integrity who rrespects and always adhere to policy and company compliance
 
Your Background
 
·       You bring relevant academic background and experience in working as a CFO or other leading positions in global companies, preferably within relevant          businesses. Experience of board work is also advantageous. 
·      
        You have experience in leading change and successfully working to develop and improve ways-of-working and processes in financial management,                reporting and follow up.  To have implemented KPIs and leading an organization supported by them is preferred. 
·      
         Furthermore, you have an overall understanding of all aspects of the finance function 
·       You have excellent English language skills. 
 
Why Dellner Group?
 
·       Respect for each other, commitment, simplicity and joy characterizes the atmosphere at Dellner Group. Important is teamwork and innovation. 
·       Dellner Group is a company that is very open and modern in the sense that everyone’s opinions count.
 
 
In this recruitment, we collaborate with recruitment consultant Helena Lundqvist
True Consulting & Recruitment. www.truehr.se
Apply for the position via: www.truehr.se/lediga-tjanster no later than 17 December.
For further questions contact Helena Lundqvist, 070-744 00 18 alt.
[email protected]
 Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Ekonomichef

Swedala Tak befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant marknad. Swedala Tak har under de senaste tio åren byggt en stark regional verksamhet och ett positivt varumärke. Sedan 2018 har företaget förberett sig för en nationell expansion genom franchising. Vi har gått från att vara ett regionalt takläggningsföretag med en omsättning på 80 miljoner till att vara ett nationellt företag med 25 franchisetagare över hela landet. Målet är satt till a... Visa mer
Swedala Tak befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant marknad. Swedala Tak har under de senaste tio åren byggt en stark regional verksamhet och ett positivt varumärke. Sedan 2018 har företaget förberett sig för en nationell expansion genom franchising. Vi har gått från att vara ett regionalt takläggningsföretag med en omsättning på 80 miljoner till att vara ett nationellt företag med 25 franchisetagare över hela landet. Målet är satt till att vara över 55 franchisetagare med en omsättning på en halv miljard inom tre år. Styrelsen och ledningsgruppen har förstärkts med bred och gedigen kompetens.
Nu söker vi nästa nyckelkompetens. Swedala Tak letar efter en ekonomichef som vill utmana och utveckla sig själv och samtidigt utveckla verksamheten.

Swedala Tak söker
EKONOMICHEF
Oavsett om du har erfarenhet som ekonomichef eller vill ta ditt nästa steg i karriären, kommer du med uppbackning av vår organisation och en kompetent styrelse vara en nyckelperson i Swedala Taks kommande utveckling!


Arbetsuppgifter
Som ekonomichef hos oss får du en nyckelroll i vidareutvecklingen av bolaget, att säkerställa affärsnytta och nå resultat. Du sitter i ledningsgruppen och förväntas ta stort ansvar för företagets fortsatta tillväxt, i nära samarbete med vår VD.
I dina uppgifter ingår att proaktivt verka för att ytterligare förbättra bolagets lönsamhet. Du är ansvarig för bokslutsarbete inklusive koncernredovisning, analys- och rapporter, budget och prognos. Du är också ansvarig för drift, support och förvaltning av våra affärssystem samt vara kontaktperson för revisorer och bank.
En annan viktig uppgift är rådgivning och utbildning till våra franchisetagare inom ekonomiområdet samt att utveckla och effektivisera våra rutiner och arbetssätt.


Kvalifikationer
Avgörande kommer vara dina personliga egenskaper samt drivkrafter för denna tjänst. Vi kommer att växa och utvecklas i snabb takt och vi söker dig som motiveras av att bidra till vår utvecklingsresa. Vi vill att du ska välja oss lika mycket som vi väljer dig!
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet. Det är en klar merit att ha erfarenhet från byggbranschen, likaså av projektekonomi. Har du dessutom erfarenhet från franchiseverksamhet är det ytterligare en fördel.
Du behöver vara resultatdriven, ha hög integritet och stort engagemang med starkt eget driv. Till din hjälp finns en controller, en administratör samt ledningsgruppen och styrelsen.
Det är viktigt att du har mycket goda redovisningskunskaper, är affärsinriktad och drivs av att arbeta självständigt samt delta i det operativa arbetet. För att bli framgångsrik i rollen behöver du trivas med att arbeta i högt tempo. Rollen ställer höga krav på målmedvetenhet, struktur, proaktivitet och relationsskapande.


Anställningen
Rollen ingår i ledningsgruppen för Swedala Tak och du rapporterar till VD. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Borlänge.


Vad kan Swedala Tak erbjuda dig?
Om du drivs av att vara med och skapa och utveckla är det här en unik möjlighet. Som ekonomichef får du möjlighet att vara med och forma en framgångssaga. Tillsammans ska vi utveckla takläggningsbranschen. Vi skapar en nationell organisation som består av framgångsrika franchisetagare i hela landet.
Du kommer att arbeta i en prestigelös miljö där ambitionsnivån är hög. Vi vill mycket och vi levererar mycket, samtidigt som vi har roligt tillsammans. Hos oss kommer du få utvecklas både i din kompetens och din person och samtidigt utveckla oss.


Så här rekryterar vi
I våra rekryteringar samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 17 juni.
Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.
Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig.
Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30
För att läsa mer om Swedala Tak besök gärna deras hemsida: https://swedalatak.se/
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

SSAB - Service Manager Purchase & Freight Invoices

Ansök    Feb 16    SSAB Emea AB    Ekonomichef
Do you want a challenging and stimulating position in an international environment with opportunity to develop yourself professionally and personally? In this role, you will lead people and manage service delivery for Purchase and Freight Invoices in Global Business Services. The location is Oxelösund or Borlänge. About the position We are seeking a manager with leadership experience and great interest in finding the potential in people and processes, an... Visa mer
Do you want a challenging and stimulating position in an international environment with opportunity to develop yourself professionally and personally? In this role, you will lead people and manage service delivery for Purchase and Freight Invoices in Global Business Services. The location is Oxelösund or Borlänge.
About the position
We are seeking a manager with leadership experience and great interest in finding the potential in people and processes, and who has the courage to develop that potential. To be part of Global Business Services means that you work towards delivering common, harmonized and cost efficient services (shared services) to Divisions, Group Finance as well as to other internal and external customers. This position offers a great opportunity to be part of a service organization in an interesting phase. During the spring of 2021 SSAB insource finance processes (purchase invoice handling) which mean closer interfaces and collaboration with Polish colleagues. You will be a leader for a team that continuously grow stronger through individual and team knowledge, competence and collaboration.
GBS is a group support function that deliver services in the area of Finance, Sales and Purchase support.
Key tasks of the role
As Service Manager for Purchase invoices and freight in Sweden your main tasks are to lead, manage and develop people and teams according to SSAB criteria. The team is working to ensure correctness in accounts payable, invoice processing and period end closing of Accounts Payable. In daily work you and your team both support and challenge ways of working and this requires you to be proactive and professional. Continuous improvement work and project involvement are part of the teams daily work.
You will be responsible for daily service delivery related to purchase invoices insuring cost efficiency and quality. You will contribute to development of processes together with colleagues in the whole GBS (Sweden, Poland and Finland) and with main internal customers such as Procurement, Divisional Finance and other business owners. You will establish and manage good relationships with all these internal customers.
You will report to GBS Country Manager Sweden and be part of the GBS Sweden management team.
Travelling is part of work.
Your qualifications
University/Bachelor degree or similar
Knowledge and experience of financial processes and customer services
Manager experience is a merit
Experience from accounts payable processes and/or freight invoice handling
Leadership and collaboration skills
Fluent in English
Good communication skills
Business understanding skills

We offer
A challenging and stimulating position in an international environment with opportunity to develop yourself professionally and personally.
Application
Send your application no later than 7th of March
For more information, please contact
Linda Folkesson, Manager GBS Sweden, phone +70 282 09 83
Information regarding the Unions, phone +46 243 700 00 – Borlänge, +46 155 254 000 – Oxelösund.
We decline contacts from recruitment agencies and ad sellers regarding this advertisement.


SSAB is a Nordic and US-based steel company. SSAB offers value added products and services developed in close cooperation with its customers to create a stronger, lighter and more sustainable world. SSAB has employees in over 50 countries. SSAB has production facilities in Sweden, Finland and the US. SSAB is listed on the NASDAQ OMX Nordic Exchange in Stockholm and has a secondary listing on the NASDAQ OMX in Helsinki. www.ssab.com Visa mindre

Bitr. kontorschef/redovisningskonsult till LRF Konsult i södra Dalarna!

Ansök    Jan 23    LRF Konsult AB    Ekonomichef
Vill du vara med att driva och utveckla våra kontor i Borlänge, Ludvika, Avesta och Hedemora tillsammans med kontorens 20 medarbetare? LRF Konsult är en av Sveriges största rådgivning- och redovisningsbyråer. Just nu är hela organisationen på en stor resa inom digitalisering, nya arbetssätt och tillväxt. Vi söker dig med hjärtat på rätt ställe och passion för att hela tiden fortsätta utmana våra medarbetare till att ge Sveriges bästa rådgivning.  För att ... Visa mer
Vill du vara med att driva och utveckla våra kontor i Borlänge, Ludvika, Avesta och Hedemora tillsammans med kontorens 20 medarbetare? LRF Konsult är en av Sveriges största rådgivning- och redovisningsbyråer. Just nu är hela organisationen på en stor resa inom digitalisering, nya arbetssätt och tillväxt. Vi söker dig med hjärtat på rätt ställe och passion för att hela tiden fortsätta utmana våra medarbetare till att ge Sveriges bästa rådgivning. 

För att kunna skapa framgångsrika företagare är det viktigt för oss att vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För fjärde året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

Därför skulle du trivas!

Kontorschef Elin Hammarstedt berättar:

På kontoren i södra Dalarna blir du min högra hand och en del av ett team på 20 medarbetare. Som biträdande kontorschef/gruppledare ansvarar du initialt för arbetsledning på två av kontoren och ett team på 10 medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbete och arbetsglädje och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att se mitt team växa och leverera goda resultat, och jag förväntar mig ansvarstagande och utvecklingsvilja av mina medarbetare.

LRF Konsult har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera 100 anställda. Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som har ett stort intresse för tillväxt och digitalisering. Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas. 

Om tjänsten 

Vi söker dig som vill arbeta som biträdande kontorschef/gruppledare med eget kundansvar. Rollen innebär ansvar för arbetsledning i det dagliga arbetet, samtidigt som du hjälper till att driva kontorens tillväxtresa. Din viktigaste uppgift är att bygga ett starkt team som kan leverera god lönsamhet och tillväxt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:


• Coacha och inspirera medarbetare
• Fördela och tillsätta rätt resurser för rätt uppdrag
• Tillsammans med medarbetarna hjälpa kunder att driva och utveckla deras verksamheter
• Kund och leveransansvar (egen kundstock)

I rollen som biträdande kontorschef/gruppledare ansvarar du även för att upprätthålla ett gott arbetsklimat och informationsflödet i din grupp. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget.

För att lyckas behöver du


• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Minst fem års arbetslivserfarenhet från konsultrollen
• Ett stort yrkesmässigt engagemang
• Förmågan att leda, sprida energi och motivera andra människor

Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande både i rollen som ledare och som operativ konsult. 

Möjlig placeringsort för tjänsten är Borlänge, Ludvika, Avesta eller Hedemora.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock 2020-03-20. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Elin Hammarstedt, tel. 0225-71 23 02 alt. [email protected]

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

 

Sökord: Gruppchef, gruppledare, teamledare, biträdande kontorschef, Redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Manager, Financial accountant, Financial controller, Accounting specialist, Controller, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, redovisningsassistent, lantmästare, agronom, skatt Visa mindre

Ekonomiansvarig till IBECO AB

IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS-grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och har lager och kontor i Borlänge och Göteborg. Dala Kommunalteknik AB startades 1988 och är en komplett leverantör av ... Visa mer
IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till teknisk försäljning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS-grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och har lager och kontor i Borlänge och Göteborg.
Dala Kommunalteknik AB startades 1988 och är en komplett leverantör av pumpanläggningar inom vatten och avlopp. Företaget riktar i första hand in sig på det kommunaltekniska området, såsom vatten, avlopp, gator och vägar.
2019 förvärvades IBECO och Dala Kommunalteknik av Norvatek Invest AB, en av Nordens ledande aktörer inom infravattenstruktur och VA-lösningar. Koncernen omsätter tillsammans ca 600 miljoner.
Läs mer om oss på www.ibeco.se.


IBECO och Dala Kommunalteknik söker
EKONOMIANSVARIG


Därför ska du välja IBECO
Vi har de senaste åren haft en starkt tillväxt tack vare en stark säljorganisation och produkter med god kvalitet. För att fortsätta växa behöver vi växla upp vår ekonomiavdelning med en Ekonomiansvarig som är affärsmässig och vill arbeta proaktivt. Inom koncernen finns det stora möjligheter att utvecklas både som person och i yrket. Vi behöver komplettera teamet med någon som arbetar mer strategiskt och proaktivt och samtidigt affärsmässigt. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och du kommer vara en viktig person i den fortsatta utvecklingen av företaget.
Våra förväntningar på dig
Det här är en nyinrättad befattning hos oss vilket betyder att du kommer få vara med och skapa rollen från början. Det innebär att du behöver vara självgående med ett eget driv och höga ambitioner. Rollen tillhör IBECO men till en viss del arbetar du också med Dala Kommunalteknik, som är vårt systerföretag. Det finns idag en ekonomiassistent på vardera bolag som du kommer arbetsleda i den dagliga verksamheten. Du har personalansvar för ekonomiassistenten på IBECO.
Vad vi söker hos dig
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet. Då du kommer vara med och skapa rollen som Ekonomiansvarig hos oss är det en fördel om du har erfarenhet av att leda en ekonomifunktion på ett företag/organisation.
Du behöver behärska företagets redovisning såsom månads-, årsbokslut och årsredovisningar. Budget- och prognosarbete, uppföljning av resultat, lönsamhet och kassaflödesanalyser. Vi är ett säljbolag och du behöver också drivas av affärsmässighet och tycka om att arbeta verksamhetsnära och utvecklingsorienterat.
Du är ansvarig för ekonomiflödet i båda bolagen IBECO och Dala Kommunalteknik och för förbättrings- och utvecklingsarbete inom rapportering och rutiner inom ekonomiområdet. Du ansvarar också för rapportering till moderbolaget och kommer arbeta nära CFO inom Norvatek Invest.
För att trivas hos oss och för att lyckas i rollen som Ekonomiansvarig ser vi att du är en engagerad person som drivs av affären och vill skapa goda resultat samtidigt som du är en prestigelös person med god samarbetsförmåga och som bidrar till ett positivt arbetsklimat hos oss. Som ett komplement till oss andra på vårt säljbolag, behöver du vara strukturerad, noggrann och en analytisk problemlösare. Verksamheten genomsyras av en entreprenörsanda med stor vilja till utveckling och din uppgift är att ligga steget före och vara redo att komma med förslag till effektivisering, utveckling och förändring inom ekonomiområdet. Du har lätt att styra, planera och prioritera ditt eget arbete.
Anställningen
Tjänsten som Ekonomiansvarig löper tillsvidare på heltid med placeringsort Borlänge. Du rapporterar till IBECO:s VD Carl Berglund och sitter i ledningsgruppen för IBECO. Vi har viss verksamhet i Norge, så någon resa dit per år är önskvärt.
Så här rekryterar vi
I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din intresseanmälan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 10 juni.
Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.
Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.
Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30
För att läsa mer om IBECO besök gärna deras hemsida: https://www.ibeco.se/
Läs också mer om Norvatek Invest här: https://norvatek.se/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomichef till Mockfjärds Fönster AB

Ansök    Apr 17    Mockfjärds Fönster AB    Ekonomichef
Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi har framgångsrikt bytt fönster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar sedan 1997. Mockfjärds tar helhetsansvar och genomför fönsterbytet enkelt, tryggt och snyggt med kvalitetssäkrade fönster och montage.Mockfjärds omsätter idag ca 650 miljoner och ingår i koncernen Dovista Sverige där också Svenska Fönster och Snidex ingår.  Vi söker nuEKONOMICHEFTill Mockfjärds FönsterVi söker dig som är kunnig ino... Visa mer
Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi har framgångsrikt bytt fönster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar sedan 1997. Mockfjärds tar helhetsansvar och genomför fönsterbytet enkelt, tryggt och snyggt med kvalitetssäkrade fönster och montage.Mockfjärds omsätter idag ca 650 miljoner och ingår i koncernen Dovista Sverige där också Svenska Fönster och Snidex ingår.  Vi söker nuEKONOMICHEFTill Mockfjärds FönsterVi söker dig som är kunnig inom business controlling, drivande, utvecklingsorienterad och med goda ledaregenskaper. Välkommen till ett tillväxtbolag där vi erbjuder en dynamisk arbetsplats i ständig utveckling!Mockfjärds är inne i en utvecklingsfas där tre juridiska enheter har blivit en genom fusion. Samtidigt pågår implementeringen av nytt affärssystem. Det är högt fokus på att utveckla automatiserade och effektiva processer, rutiner och arbetssätt i samband med dessa förändringar.Ekonomifunktionen ska svara för ett proaktivt affärsstöd för övriga organisationen. Därför ansvarar Ekonomichefen för att förse VD, ledningsgrupp och övriga chefer med nyckeltal och ekonomiska analyser som bidrar till att hela företaget kan nå sina affärsmål. I huvudansvaret ingår att planera verksamheten på ett sådant sätt att uppsatta marknadsmål, kvalitetsmål och andra mål för företaget infrias inom ramen för utarbetad budget och i enlighet med företagets affärsidé och fastställda policys.Ekonomifunktionen är också en del av Dovista Sveriges ekonomifunktion och därför har ekonomichefen ett ansvar att samverka och ta ansvar inom ramen för detta. Om tjänstenTjänsten har tre huvudfokus; business controlling, ledarskap samt ständiga förbättringar (Lean). Rollen som ekonomichef hos oss innebär att arbeta proaktivt, nära verksamheten för att säkerställa affärsnytta och nå resultat. Du sitter i ledningsgruppen och förväntas ta ett stort ansvar för företagets fortsatta tillväxt. Du har stort intresse för affären. Du ansvarar för företagets nyckeltal och uppföljning av dessa, upprättande av budget, prognoser, bokslut och årsredovisning samt rapportering och avstämningar internt och externt. Du har personalansvar för åtta medarbetare plus en konsult. Inom din avdelning finns ekonomer, ekonomiassistenter, löneadministratör och systemutvecklare. Din uppgift är att skapa förutsättningar för dessa att lyckas i sin uppgift samt vara ett gott föredöme för dem.Digitalisering inom ekonomiområdet ligger för dörren och här förväntas du ta ett ansvar för att upprätta rutiner och processer för att effektivisera och automatisera ekonomiområdet. Detta möjliggörs genom det nya affärssystemet.Ekonomichefen är direkt underställd VD och rapporterar till denne. Funktionellt rapporterar du också till CFO för Dovista Sverige. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Placeringsort är Borlänge.  Om digDu har en akademisk utbildning inom ekonomi och goda kunskaper i business controlling. Du har erfarenhet av att analysera och följa upp resultat, bevaka lönsamheten samt se till företagets inre effektivitet. Det är en fördel om du har arbetat inom en säljorganisation. Vår verksamhet har konsumenten som huvudkund och har du erfarenhet av sådan verksamhet är det ännu bättre. Vi söker en ekonomichef med goda ledaregenskaper, såsom intresse för människor och dess utveckling, kommunikationsförmåga samt coachande förhållningssätt. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser. Framgångsrika beteenden i denna tjänst tror vi är analytisk förmåga, att se komplexa samband och dra korrekta slutsatser. Det är viktigt att du fattar välgrundade, affärsmässiga beslut. Du arbetar med hög ambition för att nå dina mål, är uthållig och samvetsgrann i ditt yrkesutförande. Du besitter modet att våra utmana, även utanför ditt egna kompetensområde och du har lätt för att uttrycka dig och tar egna initiativ.  Så här rekryterar viI våra rekryteringar samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 12 maj. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig. För att läsa mer om Mockfjärds Fönster besök gärna deras hemsida: https://mockfjards.se/ UpplysningarAnna Hansson, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 070-695 64 63 eller [email protected] Ogemar, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 072-237 21 30 eller [email protected] Visa mindre

Ekonomichef till Swedala Tak

Ansök    Sep 18    Swedala Tak AB    Ekonomichef
Swedala Tak befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant marknad. Byggbranschen står inför stora förändringar och takläggningsmarknaden domineras fortfarande av små lokala aktörer. Swedala Tak har under de senaste tio åren byggt en stark regional verksamhet och ett positivt varumärke. Sedan 2018 har företaget förberett sig för en nationell expansion. Styrelsen har förstärkts med bred och gedigen kompetens och under våren 2019 anställdes Teresa... Visa mer
Swedala Tak befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant marknad. Byggbranschen står inför stora förändringar och takläggningsmarknaden domineras fortfarande av små lokala aktörer. Swedala Tak har under de senaste tio åren byggt en stark regional verksamhet och ett positivt varumärke. Sedan 2018 har företaget förberett sig för en nationell expansion. Styrelsen har förstärkts med bred och gedigen kompetens och under våren 2019 anställdes Teresa Bergkvist som ny VD. Swedala Tak ska gå från att vara ett regionalt takläggningsföretag med en omsättning på 80 miljoner till att inom några år vara ett nationellt företag med franchisetagare över hela landet.Swedala Tak söker nu tre nyckelpersoner som får möjlighet att vara med och skapa och utveckla Swedala Taks framgångssaga; en Ekonomichef, en Affärsutvecklingschef och en Marknadsansvarig. EKONOMICHEFSwedala Tak har höga tillväxtambitioner. Vi har lanserat ett uppskattat franchisekoncept i utvalda delar av Sverige och ska nu ta nästa steg på resan. Vi har en rolig resa framför oss och vi söker dig som vill vara med och göra denna expansion möjlig!  ArbetsuppgifterSom Ekonomichef hos oss får du en nyckelroll i vidareutvecklingen av bolaget, att säkerställa affärsnytta och nå resultat. Du sitter i ledningsgruppen och förväntas ta stort ansvar för företagets fortsatta tillväxt, i nära samarbete med vår VD.I dina uppgifter ingår att:Proaktivt verka för att ytterligare förbättra bolagets lönsamhetBokslutsarbete inklusive koncernredovisningLikviditets- och kassaflödesanalyserBudgetarbetePrognos och analysarbeteFörse VD, ledning samt styrelse med ekonomisk informationDrift, support, förvaltning och övervakning av affärssystem på en övergripande nivå tillsammans med controllerKontaktperson för revisorer och bank KvalifikationerVi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet. Det är en klar merit att ha erfarenhet från byggbranschen, likaså av projektekonomi. Har du dessutom erfarenhet från franchiseverksamhet är det ytterligare en fördel.  Avgörande kommer vara dina personliga egenskaper samt drivkrafter för denna tjänst. Vi kommer att växa och utvecklas i snabb takt och vi söker dig som motiveras av att bidra till vår utvecklingsresa. Vi vill att du ska välja oss lika mycket som vi väljer dig!Du behöver vara resultatdriven, ha hög integritet och stort engagemang med starkt eget driv. Till din hjälp finns en Controller samt ledningsgruppen. Det är viktigt att du har mycket goda redovisningskunskaper, är affärsinriktad och drivs av att leda och även delta i det operativa arbetet. För att bli framgångsrik i rollen behöver du trivas med att arbeta i högt tempo. Rollen ställer höga krav på målmedvetenhet, struktur, proaktivitet och relationsskapande. AnställningenRollen, som är nyinrättad, ingår i ledningsgruppen för Swedala Tak och du rapporterar till VD. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Borlänge. Vad kan Swedala Tak erbjuda dig?Om du drivs av att vara med och skapa och utveckla är det här en unik möjlighet. Som Ekonomichef får du möjlighet att vara med och forma en framgångssaga. Tillsammans ska vi utveckla takläggningsbranschen. Vi kommer skapa en nationell organisation som består av framgångsrika franchisetagare i hela landet.Du kommer att arbeta i en prestigelös miljö där ambitionsnivån är hög. Vi vill mycket och vi levererar mycket, samtidigt som vi har roligt tillsammans. Bakom oss har vi en aktiv styrelse med gedigen erfarenhet från byggbranschen, franchiseverksamhet, industri, topmanagement och expansion.  Så här rekryterar viI våra rekryteringar samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 13 oktober. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig.Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30 För att läsa mer om Swedala Tak besök gärna deras hemsida: https://swedalatak.se/Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre