Lediga jobb PEAB Sverige AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från PEAB Sverige AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

KMA Samordnare

Vi har flera nya spännande projekt på gång i vår verksamhet i Dalarna så som exempelvis att bygga konserthall, kontor, bostäder och industrifastigheter. Vi önskar därför stärka vårt team med en driven och engagerad KMA samordnare. Har du en samordnande förmåga och ett intresse för att undanröja risker och underlätta dina kollegors arbetsvardag? Då kan detta vara jobbet för dig.   Som KMA-samordnare bidrar du med expertis inom kvalité-, miljö- och arbetsmi... Visa mer
Vi har flera nya spännande projekt på gång i vår verksamhet i Dalarna så som exempelvis att bygga konserthall, kontor, bostäder och industrifastigheter. Vi önskar därför stärka vårt team med en driven och engagerad KMA samordnare. Har du en samordnande förmåga och ett intresse för att undanröja risker och underlätta dina kollegors arbetsvardag? Då kan detta vara jobbet för dig.
 
Som KMA-samordnare bidrar du med expertis inom kvalité-, miljö- och arbetsmiljö. Du ska kunna tolka och tillämpa lagar och föreskrifter samt verka för ständiga förbättringar inom KMA området.
 
Uppdraget
Som KMA samordnare samverkar du internt med andra funktioner, utgår från verksamhetens behov och driver arbetet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö där bland annat följande ingår:
 
Revisioner
Riskbedömningar och arbetsberedningar
Skyddsronder
Miljöronder
Miljöcertifieringar
Stötta vid framtagande av kvalitets- miljö- och arbetsmiljöplaner
Vara delaktig i framtagande av handlingsplaner och åtgärder för att åtgärda risker/tillbud/olyckor/oönskade händelser
Utreda, följa upp incidenter
Stötta projektet vid en eventuell krissituation
Sammanställa och upprätta underlag beträffande projektets/AC-gruppens arbetsmiljöarbete till Årsredovisningen och Hållbarhetsredovisningen, vilket kommuniceras via regionens arbetsmiljösamordnare


 
Du kommer att jobba nära verksamheten och följer projekten från start till slut. Rollen innebär mycket kontakt med den interna organisationen, beställare, myndigheter och underentreprenörer.

Som KMA-samordnare har du ett genuint intresse för kvalitet. miljö och arbetsmiljöfrågor. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande kompetens inom området. Du har några års erfarenhet av yrket och byggbranschen eller liknande.
Som person är du engagerad, kommunikativ och bra på att samarbeta. Du är noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera.
 
Du söker förankring och samarbeten för att få med dig organisationen men är samtidigt handlingskraftig och driven på egen hand. Vill du vara med och utveckla ett hållbart arbetsliv?
 
Varm Välkommen med din ansökan
 
Kontaktuppgifter
Arbetschef, Andreas Furubom, mobilnummer 0725-33 39 68, semester tom 5/8 därefter är du välkommen att ringa
 
 
Placeringsort:
Borlänge alternativt Mora med ett arbetsområde innefattande hela Dalarna
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Arbetsledare Linje & Kabel

Peabs avdelning Linje och Kabel i Dalarna växer och vi söker nu en erfaren arbetsledare med placeringsort Falun eller Borlänge för att stärka upp vårt team. Hos oss får du möjlighet att jobba i roliga projekt med fantastiska kollegor, i en utvecklande roll med goda karriärmöjligheter. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag!   Arbetsuppgifter Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en nyckelroll i de projekten vi driver, med ansvar för a... Visa mer
Peabs avdelning Linje och Kabel i Dalarna växer och vi söker nu en erfaren arbetsledare med placeringsort Falun eller Borlänge för att stärka upp vårt team. Hos oss får du möjlighet att jobba i roliga projekt med fantastiska kollegor, i en utvecklande roll med goda karriärmöjligheter. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag!
 
Arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en nyckelroll i de projekten vi driver, med ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter till ditt team. I ditt ansvarsområde ingår att säkerställa att arbetet utförs enligt gällande regler och föreskrifter. Vidare kommer du få vara delaktig i att planera och organisera projekt. Du fungerar som en viktig länk mellan våra yrkesarbetare och arbetsledningen, och hjälper till att hantera utmaningar som uppstår under arbetes gång.
 
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som arbetsledare inom bygg och anläggningsbranschen, och vi ser att du som söker är van att hantera komplexa projekt. Du är självgående och väl insatt i de olika faserna av byggprocessen. För att lyckas i den här rollen ser vi det som ett krav att du har:
 
Minst tre års sammanhängande erfarenhet i rollen som arbetsledare inom anläggningsbranschen
Ha arbetat med, och slutfört, minst två projekt rörande el eller optoförläggning de senaste fem åren. Projekten ska ha innefattat trafikerad miljö med trafikavstängningar samt återställningsarbeten upp till minst förstärkningslager

 
Det är dessutom meriterande om du har relevant utbildning inom bygg- och anläggning.
 
Som person tror vi att du är noggrann, effektiv och kommunikativ. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, samtidigt som du trivs i en teammiljö och kan samarbeta effektivt med andra.
 
Om du tror att du har den erfarenhet, kompetens och personlighet som vi söker, ser vi fram emot att höra från dig.
 
Ansökan
För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Denna annons ligger ute under semesterperioden och det kan därför dröja med återkoppling till mitten på augusti. Vid frågor om rekryteringsprocessen, skicka ett mail till HR [email protected]. Vid frågor om tjänsten, skicka ett mail till [email protected].
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Kalkylingenjör - Peab Anläggning AB

Vi söker nu en erfaren kalkylingenjör till vår arbetschefsgrupp i Dalarna/Gävleborg. Här får du möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö med goda karriärsmöjligheter. Tveka inte att ansöka redan idag!   Om tjänsten Som kalkylingenjör hos oss kommer du bli en nyckelspelare i organisationen där du arbetar i ett team med att driva kalkylprocessen. Vid erhållet projekt är du högst delaktig i kalkylöverlämnandet till produktionen.   Rollen är mycket flexibel... Visa mer
Vi söker nu en erfaren kalkylingenjör till vår arbetschefsgrupp i Dalarna/Gävleborg. Här får du möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö med goda karriärsmöjligheter. Tveka inte att ansöka redan idag!
 
Om tjänsten
Som kalkylingenjör hos oss kommer du bli en nyckelspelare i organisationen där du arbetar i ett team med att driva kalkylprocessen. Vid erhållet projekt är du högst delaktig i kalkylöverlämnandet till produktionen.
 
Rollen är mycket flexibel och kan även, i överenskommelse med dig, innefatta stöttning i genomförandet till exempel med produktionskalkyl, slutkostnadsprognoser, inköp, ÄTA-kalkyler etc. Du kommer lösa arbetsuppgifterna i nära samarbete och tillsammans med vår arbetschef samt våra projektchefer och platschefer.
 
Om dig
Vi tror att du som söker är analytisk och kreativ, och trivs med att hitta lösningar på våra kunders önskemål. Detta samtidigt som du har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Vi ser att du är strukturerad, engagerad och ansvarsfull.
 
Du har en högskole-/universitetsutbildning med inriktning mot Bygg och Anläggning, alt. annan utbildning tillsammans med arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig
Du har minst 3 års erfarenhet i byggbranschen som kalkylingenjör, entreprenadingenjör eller motsvarande
Du har goda kunskaper inom AMA, entreprenadjuridik, kontraktsadministration och ekonomi

 
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval för tjänsten. Svarstiden kan vara något längre under semesterperioden. Vid frågor om tjänsten kontakta arbetschef Andreas Persson, [email protected]
 
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Platschef Anläggning

Ansök    Apr 30    PEAB Sverige AB    Platschef, anläggning
Platschef Peab Anläggning i Gävleborg / Dalarna Vill du ta ansvar för framgångsrika anläggningsprojekt? Peab söker en driven Platschef  i Gävleborg/ Dalarna. Bli en del av vårt team och få möjligheten att leda och utveckla spännande projekt inom en dynamisk och växande organisation. Ansök idag och ta steget mot en spännande karriär!   Arbetsuppgifter Vi söker nu en engagerad och erfaren Platschef  som vill ta nästa steg i sin karriär. Som Platschef  kommer... Visa mer
Platschef Peab Anläggning i Gävleborg / Dalarna
Vill du ta ansvar för framgångsrika anläggningsprojekt? Peab söker en driven Platschef  i Gävleborg/ Dalarna. Bli en del av vårt team och få möjligheten att leda och utveckla spännande projekt inom en dynamisk och växande organisation. Ansök idag och ta steget mot en spännande karriär!
 
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad och erfaren Platschef  som vill ta nästa steg i sin karriär. Som Platschef  kommer du att vara en nyckelperson inom vårt företag, där du kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och driva projekt inom anläggningsbranschen. Vi har projekt inom samtliga områden i anläggningssegmentet, såsom mark, väg, VA, betong och industri.
Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att säkerställa att projektet genomförs enligt tidsplan och budget. Detta innebär att du kommer att ha ansvar för att planera och organisera arbetet på plats, samt att hålla en tät dialog med såväl kunder som samarbetspartners. Du kommer att vara den primära kontaktpersonen gentemot dessa parter och se till att deras behov och förväntningar möts.
Som Platschef  kommer du även att ha ansvar för arbetsmiljön på plats. Detta innebär att du ska se till att gällande regelverk och rutiner följs, samt att du aktivt arbetar för att skapa en säker och trivsam arbetsmiljö för ditt team.
En annan viktig del av rollen är att leda och motivera ditt team. Du kommer att ha personalansvar för ett antal medarbetare och det är ditt ansvar att se till att de har rätt förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb. Detta innefattar att ge tydliga instruktioner, följa upp arbetet och ge konstruktiv feedback.
För att lyckas i rollen som Platschef  ser vi att du har god erfarenhet inom anläggningsbranschen och tidigare har haft personalansvar. Du är van vid att planera och organisera arbetet samt har goda kunskaper inom ekonomi. Du är även en naturlig ledare som trivs med att coacha och motivera ditt team.
Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll inom anläggningsbranschen där du får möjlighet att utvecklas både som ledare och inom ditt yrkesområde. Vi är ett företag som värnar om våra medarbetare och satsar på deras utveckling. Så om du vill vara med på vår resa och vara med och forma framtidens anläggningsprojekt, så ser vi fram emot din ansökan!

 Är du rätt person för jobbet?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som platschef inom anläggningsbranschen. Du bör ha en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom bygg eller anläggningsteknik samt goda kunskaper inom projektledning. Du är ansvarstagande, strukturerad och har förmågan att leda och motivera ditt team. Du är även bra på att kommunicera och samarbeta både internt och externt.
 
Ansökan och kontaktuppgifter
För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Frida Hedback på telefonnummer: 0725333397 eller e-post: [email protected].
Skicka in din ansökan redan idag!

 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Installationssamordnare

Ansök    Jun 2    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Drömmer du om att vara hjärnan bakom framtidens byggprojekt? Peab bygg söker nu en Installationssamordnare i Dalarna som vill vara med och forma bostäder, industri och offentliga sektor. Ta ansvar, utveckla din kompetens och få möjlighet att arbeta självständigt i en trygg och stöttande miljö. Välkommen till Peab - där du kan bygga ditt hållbara samhälle! Din kommande utmaning Som Installationssamordnare får du möjlighet att samordna installationer inom b... Visa mer
Drömmer du om att vara hjärnan bakom framtidens byggprojekt? Peab bygg söker nu en Installationssamordnare i Dalarna som vill vara med och forma bostäder, industri och offentliga sektor. Ta ansvar, utveckla din kompetens och få möjlighet att arbeta självständigt i en trygg och stöttande miljö.
Välkommen till Peab - där du kan bygga ditt hållbara samhälle!

Din kommande utmaning
Som Installationssamordnare får du möjlighet att samordna installationer inom bostäder, offentliga byggnader och industri. Du ansvarar för teknisk och tidsmässig samordning på arbetsplatsen samt utför upphandling, planering och arbetsledning. En bred och självständig roll med stora möjligheter till personlig utveckling.

Är du rätt person för jobbet?
Vi söker dig som har en teknisk examen inom installationsteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom konsult- eller installationsbranschen.  Erfarenhet som uppdragsledare eller uppdragsansvarig konstruktör är meriterande. Du är självständig, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Ett bra kundbemötande och god kommunikation är viktigt för dig.
 
Hos Peab får du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle! Sök tjänsten idag!
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Emelie Parkman på
telefonnummer: 073-533 31 95 eller produktionsstödschef Fredrik Löfstedt på telefonnummer: 070-306 56 37.

Välkommen att bli en del av vårt team!
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Arbetsledare Anläggning

Bli en del av Peab-teamet i Gävleborg/Dalarna och ta ledningen i spännande anläggningsprojekt. Som arbetsledare får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap och bidra till att forma framtidens samhällen. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag.   Arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du att ha ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter till ditt team. Du kommer att övervaka och säkerställa att arbetet utförs enligt gällande regler o... Visa mer
Bli en del av Peab-teamet i Gävleborg/Dalarna och ta ledningen i spännande anläggningsprojekt. Som arbetsledare får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap och bidra till att forma framtidens samhällen. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag.
 
Arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att ha ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter till ditt team. Du kommer att övervaka och säkerställa att arbetet utförs enligt gällande regler och föreskrifter. Dessutom kommer du att vara delaktig i att planera och organisera projekt samt hantera eventuella utmaningar som kan uppstå under arbetets gång. Som en viktig länk mellan ledningen och arbetsstyrkan är du avgörande för att säkerställa smidiga arbetsflöden och hög kvalitet på utfört arbete. Vi har projekt inom samtliga områden i anläggningssegmentet, såsom mark, väg, VA, betong och industri.
 
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som arbetsledare inom bygg och anläggningsbranschen. Du har en stark bakgrund inom projektledning och har förmågan att leda och inspirera ditt team till att leverera högkvalitativa resultat.
Som arbetsledare är du van vid att hantera komplexa projekt och har förmågan att hålla flera bollar i luften samtidigt, samtidigt som du bibehåller en hög nivå av effektivitet och noggrannhet. Du är väl insatt i de olika faserna av byggprocessen och kan snabbt identifiera och lösa eventuella utmaningar som kan uppstå under vägen.
En relevant utbildning inom bygg/anläggning är meriterande i rollen som arbetsledare. Du har även starka tekniska kunskaper och förstår de olika verktyg och metoder som används inom branschen.
Som person är du kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med både medarbetare och externa kontakter. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, samtidigt som du trivs i en teammiljö och kan samarbeta effektivt med andra.

 
Du är van vid att arbeta under press och kan fatta beslut snabbt och effektivt. Du är flexibel och har förmågan att anpassa dig till föränderliga omständigheter och prioritera dina uppgifter på ett strategiskt sätt.
Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt företag inom bygg och anläggning, där du får chansen att utveckla dina kunskaper och erfarenheter inom området. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och ha möjligheten att påverka och driva framgångsrika resultat.
Om du tror att du har den erfarenhet, kompetens och personlighet som vi söker, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt fantastiska team!
 
Ansökan
För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Frida Hedback på telefonnummer: 0725333397 eller e-post: [email protected].
Skicka in din ansökan redan idag!
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Arbetsledare

Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i södra Dalarna?   Trivs du i ledarrollen och drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team samt att leverera goda resultat i rätt tid? Om du gör det tycker vi att du ska söka tjänsten som arbetsledare hos oss och bli en del av teamet i Borlänge.      Vi har flera nya spännande projekt på gång så som byggnation av konserthall, kontor mm. I och med detta behöver vi stärka vårt team med en jordnär... Visa mer
Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i södra Dalarna?
 
Trivs du i ledarrollen och drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team samt att leverera goda resultat i rätt tid? Om du gör det tycker vi att du ska söka tjänsten som arbetsledare hos oss och bli en del av teamet i Borlänge.   
 
Vi har flera nya spännande projekt på gång så som byggnation av konserthall, kontor mm. I och med detta behöver vi stärka vårt team med en jordnära och pålitlig arbetsledare.
 
Om tjänsten
 
Som arbetsledare kommer du att ha en viktig och central roll. Du bistår platschefen och planerar, leder och fördelar arbetet genomtemot våra hantverkare inom bygg. 
 
Vem vi söker
 
Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som arbetsledare inom byggproduktion. 
Du har byggteknisk?utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
 
Som person är du driven och engagerad samt trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har goda ledaregenskaper och har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du är van att planera och organisera ditt arbete. Din problemlösningsförmåga är god och du blir inte stressad av utmaningar och förändrade förutsättningar.
 
För tjänsten behövs körkort för personbil.
 
För frågor om tjänsten kontakta Arbetschef i Borlänge, Andreas Furubom 072-533 39 68 eller allmänt kring Peab, HR Partner Ida Johnsson Friberg 072-533 69 97.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Mark-och anläggningsarbetare

Vår anläggningsverksamhet i Dalarna och Gävleborg söker nu fler medarbetare för säsongsanställning. Våra projekt omfattar i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten.   Arbetsuppgifter i huvudsak: Rörläggning Schakt- & fyllningsarbeten Ytskiktsarbeten   Kompetenser och personliga egenskaper Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller att du har utbildning inom området. Som person vill vi att du är ansvarsfull och har lätt för att sam... Visa mer
Vår anläggningsverksamhet i Dalarna och Gävleborg söker nu fler medarbetare för säsongsanställning. Våra projekt omfattar i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten.
 
Arbetsuppgifter i huvudsak:
Rörläggning
Schakt- & fyllningsarbeten
Ytskiktsarbeten
 
Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller att du har utbildning inom området. Som person vill vi att du är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är händig, engagerad och har ett stort mått av eget driv. Du tycker om att arbeta utomhus. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav.
Hos oss är arbetsuppgifterna omväxlande och du kommer att ha goda utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar i team där erfarna medarbetare och arbetsledning coachar våra mindre erfarna medarbetare, på så sätt hjälps vi åt att växa. Som anställd hos oss finns många fina förmåner och framförallt, många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.
 
Kontakt
Har du frågor är du välkommen att kontakta Elias Hammar 0733-33 90 99. Vänta inte med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Vägdriftsarbetare Drift & Underhåll

Vi behöver nu stärka upp med vägdriftsarbetare till vårt driftområde Borlänge!   Din roll: Vi söker dig som vill ingå i vårt team i Borlänge som ansvarar för drift- och underhåll av ca 105 mil allmänna vägar.   Ditt arbete kommer ha inriktningen vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt div kontroller.   Hos oss får du ... Visa mer
Vi behöver nu stärka upp med vägdriftsarbetare till vårt driftområde Borlänge!
 
Din roll:
Vi söker dig som vill ingå i vårt team i Borlänge som ansvarar för drift- och underhåll av ca 105 mil allmänna vägar.
 
Ditt arbete kommer ha inriktningen vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt div kontroller.
 
Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.
 
Kvalifikationer:
Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är meriterande.
Du ska vara driven och engagerad. Viss datavana krävs.
Körkort B och körkort C är ett krav.
 
Vi värdesätter personliga egenskaper såsom din samarbets-och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt din serviceanda och pålitlighet.
 
I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring enligt avtal.
 
Urval till tjänsten sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
 
Kontaktuppgifter:
Emil Skoglund, Platschef, 072-533 34 33
Anki Säärelä, HR Partner, 073-337 19 90
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Sommarjobb 2024 Dalarna Anläggning

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Sök då sommarjobb hos oss! Du får lära känna Peab, ett av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig. Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden?   Om oss Inom affärsområde Anläggning utför vi entreprenadverksamhet av alla storlekar, såväl nyproduktion som ombyggnad eller reparation. Det kan röra sig om exempelvis en cirkulationsplats i hårt trafikerad miljö, marka... Visa mer
Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Sök då sommarjobb hos oss! Du får lära känna Peab, ett av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig. Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden?
 
Om oss
Inom affärsområde Anläggning utför vi entreprenadverksamhet av alla storlekar, såväl nyproduktion som ombyggnad eller reparation. Det kan röra sig om exempelvis en cirkulationsplats i hårt trafikerad miljö, markarbetet när vi anlägger ett nytt bostadsområde eller att bygga en ny bro.
 
Nu söker vi dig som under din studietid vill arbeta i produktion på något av våra spännande projekt. Som sommarjobbare på Peab finns det många olika områden att arbeta inom och önskar du mer information om våra olika affärsområden kan du läsa mer på vår hemsida: https://peab.se/om-peab/lar-kanna-oss/var-verksamhet/
Som sommarjobbare hos oss kommer du, oavsett vilket projekt du hamnar på, att få en god inblick i hur verksamheten bedrivs och vad du kan förvänta dig i ditt yrke framåt. Att jobba hos oss ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela anställningen.
 
Vem är du?
Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning på yrkeshögskole- eller universitetsnivå inom bygg eller anläggning. Vidare har du ett stort intresse för samhällsbyggnad och vill arbeta ute i produktion. Tidigare branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Som person ser vi att du identifierar dig med vår värdegrund JUPP samt att du är nyfiken och initiativtagande. På Peab kommer arbetsmiljön högst upp på agendan och det är viktigt att du har förmåga att ta till dig de säkerhetsföreskrifter som finns på arbetsplatsen samt är med och bidrar till en trygg och inkluderande arbetsmiljö.
 
Om tjänsten
Under din anställning kommer du att få arbeta som biträdande arbetsledare eller biträdande mätningstekniker. Du får följa en erfaren kollega och utföra alla inom rollen vanligt förekommande arbetsuppgifter.
 
Vi bryr oss om dig
Din anställning inleds med en introduktion då vi går igenom de rutiner och säkerhetsföreskrifter som finns på din arbetsplats. Vi gör också en så kallad arbetsberedning med riskhantering för de arbetsmoment som du ska delta i. Vi strävar efter att göra din anställning hos oss så utvecklande som möjligt!
Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev och vi ser gärna att du skriver vilka veckor du är tillgänglig under sommaren. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, ej via email eller telefon. 
Sista ansökningsdagen är den 29 februari 2024 och efter det kommer vi att påbörja urvalsprocessen. Alla kandidater kommer får besked om de blir erbjuden en plats på Peab senast under maj 2024.
 
Vid frågor om hur du ansöker eller om du har problem med din ansökan kan du kontakta Peabs HR-support på 0101-500 420.
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig HR [email protected]
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 64 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Platschef

Ansök    Dec 21    PEAB Sverige AB    Platschef, anläggning
Vi på Peab anläggning behöver stärka upp vårt team i Gävleborg/ Dalarna med en driven och engagerad platschef. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss och få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Då är du välkommen att söka tjänsten.   Om tjänsten Som Platschef på Peab har du en central roll i våra olika mark och VA projekt. Du är den som har det övergripande ansvaret för projektens utförande. Du bär det ekonomiska ansvaret i projek... Visa mer
Vi på Peab anläggning behöver stärka upp vårt team i Gävleborg/ Dalarna med en driven och engagerad platschef. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss och få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Då är du välkommen att söka tjänsten.
 
Om tjänsten
Som Platschef på Peab har du en central roll i våra olika mark och VA projekt. Du är den som har det övergripande ansvaret för projektens utförande. Du bär det ekonomiska ansvaret i projekten samt yttersta ansvar över kontakt med kunder och leverantörer. Vidare har du personal- och arbetsmiljöansvar. Du har alltid stöttning av duktiga entreprenadingenjörer, administratörer, arbetsledare och skickliga yrkesarbetare.
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.  
 
Placeringsort: Gävleborg/Dalarna
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstider: Dagtid
 
Kravprofil
Eftergymnasial teknisk utbildning alt. praktisk erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Minst 3 års erfarenhet i en ledande roll inom mark och VA.

 
Om dig
För att trivas och bidra i rollen som Platschef tror vi att du är en person tar ansvar för dina medarbetare och dina uppgifter. På ett strukturerat sätt planerar, organiserar och prioriterar du dina arbetsuppgifter för att driva dina projekt framåt. Du trivs och har erfarenhet att driva komplicerade mark och VA projekt med det ekonomiska ansvaret tjänsten innebär. Du har en positiv attityd till ditt arbete och är ett gott föredöme som ledare i Peab. Du agerar pålitligt och ärligt i alla möten med såväl beställare, leverantörer som kollegor och medarbetare.
Övrigt
Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag! 
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Persson arbetschef. 
Email: [email protected] Mobilnummer:072-533 54 59
 
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Inköpare

Ansök    Jan 17    PEAB Sverige AB    Inköpare
Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i Dalarna?   Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag. Just nu behöver vi förstärka vårt team med en pålitlig inköpare till Dalarna.   Inköpare    Har du erfarenhet från byggbranschen, ett intresse för affärsmannaskap, samarbetsförmåga, känsla för analys och näsa för struktur? Då har vi en utmaning för dig! Vi söker nu dig som vill driva ... Visa mer
Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i Dalarna?
 
Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag.
Just nu behöver vi förstärka vårt team med en pålitlig inköpare till Dalarna.
 
Inköpare 
 
Har du erfarenhet från byggbranschen, ett intresse för affärsmannaskap, samarbetsförmåga, känsla för analys och näsa för struktur? Då har vi en utmaning för dig! Vi söker nu dig som vill driva inköpsprocesser i våra spännande byggprojekt.
 
Vi ser att du som söker har erfarenhet från byggbranschen, arbetar du idag som inköpare så ser vi det som meriterande.
 
Våra byggprojekt jobbar sällan med färdiga handlingar och specifikationer vilket utmanar inköpsfunktionen. Samtidigt ger det stora möjligheter att som inköpare påverka upphandlingar av både tjänster och varor på ett unikt sätt jämfört med traditionellt inköpsarbete. Du blir en viktig specialist och kollega i projektteamen där du stöttar linjeverksamheten att uppnå nöjda kunder och ett lönsamt projekt.
Du ingår i ett inköpsnätverk med kollegor spridda i mellersta Sverige.
Du arbetar huvudsakligen i projektform nära linjen i våra två arbetschefsgrupper i Dalarna. Rapporterar gör du till inköpschefen som är placerad i Borlänge.
Placering med fördel på vårt kontor i Borlänge men vid rätt person kan placering på vårt kontor i Mora också vara aktuellt.  
 
Ta chansen och bli en del av vår familjära stämning i det stora bolaget med lokal förankring.
 
Kontakt 
Vid frågor och behov av kontakt finns Inköpschef Magnus Nordby på telefon 072-533 50 41 eller HR Partner Ida Johnsson Friberg på telefon 072-533 69 97.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Projektchef

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 62 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.   [Inte översatt i valt språk] Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i södra Dalarna? Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nor... Visa mer
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 62 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.
 
[Inte översatt i valt språk]
Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i södra Dalarna?
Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag.
Just nu behöver vi förstärka vårt team med en utvecklande och pålitlig projektchef till södra Dalarna. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en central roll.

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra södra Dalarna och en av våra två arbetschefsgrupper som finns i Dalarna. Vi arbetar med många spännande projekt såsom konserthallar, äldreboenden, förskolor och badhus.  
Projektchef har en nyckelposition och är en mycket viktig del för att vi ska kunna leverera enligt uppsatta mål till nöjda kunder med god lönsamhet.
 
Som projektchef leder och samordnar du flera projekt samtidigt från start till slut. Du har ett tydligt resultatansvar och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att uppsatta mål följs. Du ansvarar för framtagandet av produkten och projekteringsprocessen i ett projekt vilket innebär det övergripande ansvaret avseende ledning, styrning, kundrelationer, större kontraktsfrågor, tekniska frågor m.m.
 
Du rapporterar mot arbetschef. Du bidrar också till utvecklingen av verksamheten, avseende planer och strategier, i nära samarbete med arbetschefen.  
 
Vem vi söker
Du har tre målsättningar: nöjda kunder, bästa arbetsplatsen och ett positivt ekonomiskt resultat. 
 
För att lyckas med detta så söker vi dig som:

har erfarenhet som projektchef inom byggbranschen eller motsvarande relevant erfarenhet. 


är van att både arbeta utifrån ett affärs- och försäljningsperspektiv i kombination med god erfarenhet inom projektledning, produktion och leverans.  


är en trygg ledare som är van att leda andra i flera olika projekt samtidigt. Du har ett prestigelöst med tydligt ledarskap där du skapar förutsättningar för dig och dina kollegor att utvecklas och nå uppsatta mål.


har ansvars- och initiativförmåga och är van att driva projekt framåt.


har en god problemlösningsförmåga och inte blir stressad av utmaningar och förändrade förutsättningar.


ser vikten av att bygga och underhålla goda relationer både internt och externt.


 
För tjänsten krävs körkort.
Placering är på vårt kontor i Borlänge.
 
För frågor om tjänsten kontakta arbetschef Andreas Furubom 072-533 39 68
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Nov 3    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i södra Dalarna?   Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag. Just nu behöver vi förstärka vårt team med en pålitlig entreprenadingenjör till Borlänge. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en central roll.   Om tjänsten   Vi har flera nya spännande projekt som innebär att vi behöver stärka vårt team med en entreprenadingenjör. Arbetet inne... Visa mer
Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i södra Dalarna?
 
Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag.
Just nu behöver vi förstärka vårt team med en pålitlig entreprenadingenjör till Borlänge. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en central roll.
 
Om tjänsten
 
Vi har flera nya spännande projekt som innebär att vi behöver stärka vårt team med en entreprenadingenjör. Arbetet innebär att jobba i ett eller flera entreprenadprojekt där du är involverad i hela processen, från anbudsarbetet till färdigställande. I våra projekt kommer du att ha stor möjlighet att påverka arbetet och få ta ansvar så vi når våra strategiska mål: bästa arbetsplatsen, nöjda kunder, bidra till samhällsnyttan och få positiva ekonomiska resultat.
 
Vem vi söker
 
Vi söker dig med flerårig erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning.
 
Du är affärsmässig och förstår produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder.
 
Du har ansvars- och initiativförmåga och är van att driva projekt framåt.
 
Din problemlösningsförmåga är god och du blir inte blir stressad av utmaningar och förändrade förutsättningar.
 
Du ser också vikten av att bygga och underhålla goda relationer både internt och externt.
 
Din personlighet andas våra kärnvärden (jordnära, utvecklande, personliga och pålitlig) och du bidrar till att vi fortsätter ha kul på jobbet och att vi når våra uppsatta mål.
 
För tjänsten krävs körkort.
 
Placering är på vårt kontor i Borlänge.
 
För frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Andreas Furubom 072-533 39 68 eller allmänt kring Peab, HR Partner Ida Johnsson Friberg 072-533 69 97. Visa mindre

Installationsledare

Ansök    Jun 21    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Nu söker vi dig som vill utvecklas som installationsledare i vårt härliga gäng på Peab. Du har ett stort engagemang och tycker det är kul att jobba tillsammans med andra. Region Bygg Mellersta är verksamma i Värmland, Dalarna, Närke, Västmanland och Södermanland. Du kommer huvudsakligen att arbeta med projekt på din lokala placeringsort som kan vara Karlstad, Eskilstuna, Borlänge, Mora. Som installationsledare kommer du att ingå i teamet produktionsstöd, ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill utvecklas som installationsledare i vårt härliga gäng på Peab. Du har ett stort engagemang och tycker det är kul att jobba tillsammans med andra. Region Bygg Mellersta är verksamma i Värmland, Dalarna, Närke, Västmanland och Södermanland. Du kommer huvudsakligen att arbeta med projekt på din lokala placeringsort som kan vara Karlstad, Eskilstuna, Borlänge, Mora.

Som installationsledare kommer du att ingå i teamet produktionsstöd, en grupp på 15 personer bestående av installationsledare och andra specialistkompetenser

Som installationsledare är du specialist inom installationstekniska frågor vilket innebär att du hanterar och optimerar installationslösningar utifrån funktion-, kostnads-, produktions- och hållbarhetsperspektiv i våra projekt.

Det innebär ett nära samarbete med projekten i form av operativt arbete och stöd under projektets gång, från anbudsskede, projektering och produktion till färdigställande. Tillsammans med våra övriga installationsledare samverkar du för regionens utveckling och erfarenhetsåterföring inom området. Du kommer också att delta i gemensamma nätverksträffar för installationsledare i Sverige.

Din profil

Du har flerårig erfarenhet från bygg-, konsult- eller installationsbranschen. Du har teknisk inriktning antingen VVS, el eller styr/regler samt förståelse för övriga installationsdiscipliner. Du har lätt för att prioritera och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du ett genuint driv och för dig är det viktigt att ord blir till handling på ett samarbetsvilligt och ödmjukt sätt. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som leverantörer och kunder.

B Körkort är ett krav.

Intervjuer påbörjas efter vecka 33 Visa mindre

Vägdriftsarbetare

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam i Borlänge som ansvarar för drift- och underhåll av ca 105 mil allmänna vägar. Du kommer att arbeta med vägunderh... Visa mer
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam i Borlänge som ansvarar för drift- och underhåll av ca 105 mil allmänna vägar.

Du kommer att arbeta med vägunderhåll, anläggningsarbeten, skyltsättning, beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m.

Erfarenhet av drift- och underhållsarbete av vägar eller anläggningsarbeten är en merit. Viss datavana krävs.

Beredskapstjänstgöring ingår. Körkort B och C är ett krav.

Vi värdesätter personliga egenskaper som din samarbets- och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt serviceanda.

Urval till tjänsten sker löpande.

Vi erbjuder Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Jan 21    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Arbetsledare till Peab i Södra Dalarna Vi har just nu ett flertal nya projekt som skall uppföras i Södra Dalarna och söker dig som har en lokal förankring eller för övrigt kan tänka sig att jobba i hos oss i ett byggprojekt i Södra Dalarna. Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Peab vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arb... Visa mer
Arbetsledare till Peab i Södra Dalarna

Vi har just nu ett flertal nya projekt som skall uppföras i Södra Dalarna och söker dig som har en lokal förankring eller för övrigt kan tänka sig att jobba i hos oss i ett byggprojekt i Södra Dalarna.

Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Peab vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att ha ett stort ansvar för byggarbeten i våra projekt, vilket innebär att du leder våra arbeten så att alla i laget att jobbar mot samma mål, arbetar i en säker arbetsmiljö och har fokus på kvalitet och miljö. Du kommer att arbeta nära platschefen som du också rapporterar till. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta i produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Därutöver kommer du att ansvara för styrning och samordning av underentreprenörer.

Om dig

Vi söker dig som

- har bygg/anläggningsteknisk utbildning alt relevant teknisk utbildning.
- har minst två års erfarenhet av arbetsledande befattning alternativt annan ledarskapserfarenhet från olika former av byggproduktion och byggsektorn
- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- har B-körkort
- har god datorvana

Du är en person som driver resultat och uppfyller mål. Du drar nytta av tidigare data, analys och erfarenhetsåterföring i ditt arbete. Vi tror vidare att du som uppskattar att få vara med där det händer kommer att trivas extra bra som arbetsledare hos oss. Du lär dig kontinuerligt i vardagen och utvecklar dig själv. Du bygger personliga relationer inom verksamheten. Arbetet kräver vidare att du är en person som agerar ärligt och plikttroget samt med integritet. Du får ditt driv och din motivation av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team.

Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan.

Urval sker löpande och vi kan därför komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lindskog på telefonnummer: 0733-339338 eller via e-post [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Entreprenadingenjör Borlänge

Ansök    Maj 19    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Entreprenadingenjör till Peab i Borlänge Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en ekonomisk och professionell entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra entreprenadprojekt i Södra Dalarna. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss! Vad ingår i arbetet? Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att arbeta med projektekonomi, entreprenad... Visa mer
Entreprenadingenjör till Peab i Borlänge

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en ekonomisk och professionell entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra entreprenadprojekt i Södra Dalarna. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vad ingår i arbetet?

Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att arbeta med projektekonomi, entreprenadjuridik, ekonomistyrning och inköp. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

Arbetet är mycket varierande men det ingår dels att utgöra en viktig länk mellan företag och beställare samt hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer. Därutöver kommer du att ha kontakt med kunder, samarbetspartners och de som arbetar i produktionen.

Om dig

Vi söker dig som:

- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen

- har god dator- och systemvana

- har B-körkort

Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är ekonomisk och professionell i ditt arbete. Du är en ansvarsfull person som värderar frihet och förtroende i ditt arbete. Vidare är du en driven person som kommunicerar med andra på ett tydligt och effektivt sätt. Du har siktet inställt på resultatet och motiveras av att nå verksamhetens mål.

Har du tidigare arbetat som entreprenadingenjör är det meriterande. I övrigt är det meriterande om du har arbetat med projektekonomi tidigare och har erfarenhet av ekonomistyrning.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Per-Erik Halvarsson (arbetschef) på telefonnummer 070-594 14 71 alternativt via e-post [email protected] Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Platschef

Ansök    Dec 9    PEAB Sverige AB    Platschef, bygg
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns kontorsorte... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns kontorsorterna Borlänge, Mora, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Västerås. Tillsammans är vi ca 800 medarbetare som jobbar för att sätta kunden och projekten i fokus för att nå framgång. Vi behöver nu två drivna Platschefer för spännande projekt i Södra Dalarna. Placeringsort är Borlänge. 

Arbetsuppgifter
Våra platschefer är en nyckelbefattning i våra projekt! Jobbet är utmanande och dynamiskt med många olika arbetsuppgifter. Som platschef har du ett viktigt ansvar för projektets planering, utförande, kvalitet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Söker du ett intressant arbete där du kan få påverka i hög grad samt vara en del av ett jordnära och trivsamt företag, då har vi jobbet för dig!

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom bygg och/eller gedigen erfarenhet som platschef inom branschen. Som platschef leder du projektet och dina medarbetare. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget. Du ansvarar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Du är trygg i din roll och vill ta ansvar. 

Som person är du initiativtagande och har ett intresse för affärer där kund och resultat är i fokus. Du har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer så du har lätt för att samarbeta. Som ledare är vi förebilder, skapar engagemang genom att låta våra medarbetare växa, ta del av information och bli delaktiga i utvecklingen av vår produktion. 

Vi rekryterar löpande under annonseringen. Vi har valt annonseringsmedia varför vi undanber oss annonsförsäljare och säljande rekryterare.

Vill du veta mer om denna spännande tjänst? Slå en signal så pratar vi vidare! 

Vi erbjuder Visa mindre

Arbetsmiljösamordnare Region Nord

Ansök    Feb 11    PEAB Sverige AB    Arbetsmiljöingenjör
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vi på Peab värnar om vår arbetsmiljö och arbetar ständigt aktivt med att utveckla den. Vill du bli en del av en inspirerande och stöttande orga... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vi på Peab värnar om vår arbetsmiljö och arbetar ständigt aktivt med att utveckla den. Vill du bli en del av en inspirerande och stöttande organisation där arbetsmiljöfrågor är centralt?
Vi jobbar med att bygga Nordens framtida samhälle och det gör vi med ett fokus på närproducerat byggande. 
Välkommen till en arbetsplats där kärnvärdena jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig genomsyrar hela organisationen!

Just nu satsar vi enormt mycket på säker arbetsmiljö och söker därför en ansvarig för funktionen arbetsmiljö i region nord som vill vara med och bidra med utveckling.
Region Nords geografi omfattar Gävleborg, Dalarna, Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten.

Tjänsten innebär att kunna ha fokus på både regionsfrågor samt projektfrågor. Det kan t.ex. handla om att:

Utveckla och driva arbetet med vår säkerhetskultur och arbetsmiljöarbete
Ta fram underlag samt föredra för regionledning inom ramen för arbetsmiljöområdet
Ansvara och samordna Regionens tvärgrupp för arbetsmiljö
Stöd i det systematiska arbetsmiljöarbetet i syfte att skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö på våra avdelningar ex. att agera stöd vid riskanalyser, avvikelserapportering osv.
Förbättra, utveckla och underhålla vårt ledningssystem för arbetsmiljö (ISO 45001)
Tolka och förmedla nyheter och information inom området från affärsområdet
Bistå som specialist och stöd i projekt vid inspektioner från myndigheter, genomföra projektronder och internrevisioner
Bistå och leda utredningar av tillbud och arbetsolyckor
Din roll

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innefattas av systematiskt förbättringsarbete av vårt arbetsmiljöarbete.
I regionen kommer du att ansvara för ett litet team med specialister där vi samordnar arbetsmiljöfrågor mellan de olika AC-grupperna inom regionen. Så ditt intresse för miljö-, kvalitets- och HR frågor och dess samverkan med arbetsmiljö är viktigt. 

Du förväntas också vid förfrågan kunna föredra ärenden för regionens ledningsgrupp. Du kommer att företräda regionen i koncern-/affärsområdet gällande frågor inom arbetsmiljö samt delta och driva utvecklingsprojekt i nära samarbete med HR, kvalitet- och miljöfunktioner. 
I rollen ingår vidare att bidra med kunskap om arbetsmiljölagstiftningen och lösa arbetsmiljöproblem genom att föreslå adekvata lösningar samt bistå vid externa kontakter med kunder, myndigheter, branschorganisationer, leverantörer, studiebesök.

Du blir placerad på något av våra lokalkontor och har region Nord som arbetsområde. Körkort B ett krav då resor i tjänsten kommer att ingå.

Vi söker dig...

...som har flera års erfarenhet av systematiskt och operativt arbetsmiljöarbete, det är meriterande om det varit inom infrastruktur-/byggbranschen. Du behöver ha några års erfarenhet för att känna dig bekväm i rollen då du kommer behöver ta diskussioner, såväl internt som externt, gällande lagstiftning och Peabs policys inom området.
Vidare har du kunskap/erfarenhet om MTO samt om ledningssystem inom kvalitet och arbetsmiljö.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Vi har valt rekryteringkanaler varför vi vänligt men bestämt tackar nej från rekryterings- och annonsföretag vilka erbjuder sina tjänster.

Vi erbjuder Visa mindre

Ingenjör/ biträdande arbetsledare

Ansök    Dec 18    PEAB Sverige AB    Vägingenjör
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Välkommen till ett expansivt företag och till vår avdelning för drift- och underhåll vägar inom driftområde Borlänge. Vi söker dig som nyligen... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Välkommen till ett expansivt företag och till vår avdelning för drift- och underhåll vägar inom driftområde Borlänge.

Vi söker dig som nyligen har tagit teknisk examen från högskola inom väg- och anläggningsområdet eller motsvarande, alt en biträdande arbetsledare med högskolebakgrund.

Vi kan erbjuda dig en bred och utvecklande tjänst med eget ansvar. Du får möjligheten att från grunden lära dig verksamheten. Vår målsättning är att du i närtid ska träda in i en ledande funktion vilket kräver en vilja att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera, samordna, utveckla och följa upp. I arbetet ingår även hantering av driftrapporter och annan administration. Du skall bistå arbetsledningen i projektets alla delar. Du har mycket goda IT-kunskaper och sinne för att läsa och tolka dokument och handlingar. Körkort för personbil erfordras.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är stresstålig, noggrann och du tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga samt din serviceanda.

Beredskap ingår i tjänsten. Tjänsten omfattar heltid med tillträde snarast varför anställning sker löpande.

Placeringsort blir Borlänge.

Vi erbjuder Visa mindre

Arbetsledare

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vill du vara med och bygga spännande projekt i Södra Dalarna? Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Vill du vara med och bygga spännande projekt i Södra Dalarna?

Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns kontorsorterna Borlänge, Karlstad, Mora, Örebro och Eskilstuna och Västerås. Tillsammans är vi ca 800 medarbetare som jobbar för att sätta kunden och projekten i fokus för att nå framgång. Vi behöver nu en driven arbetsledare som vill arbeta med spännande projekt i Södra Dalarna. Placeringsort är Borlänge.

Som arbetsledare  på Peab arbetar du nära din platschef med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, och får möjligheten att driva arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare. Du får en stor variation och bredd i ditt arbete då vi har projekt både inom ombyggnad och nyproduktion

Vi söker dig  som tycker om problemlösning och gärna har tidigare erfarenhet som arbetsledare inom byggproduktion. Som person är du en lagspelare och trivs i rollen att leda och engagera andra i din omgivning samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Vidare trivs du med att planera och organisera ditt arbete samt har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att ta ansvar för och bidra till att teamet utvecklas och har roligt tillsammans. Du har god datorvana och körkort är ett krav.

Vi erbjuder Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Dec 9    PEAB Sverige AB    Entreprenadingenjör
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns kontorsorte... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns kontorsorterna Borlänge, Mora, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Västerås. Tillsammans är vi ca 800 medarbetare som jobbar för att sätta kunden och projekten i fokus för att nå framgång. Nu söker vi en entreprenadingenjör som vill arbeta med spännande projekt i Södra Dalarna. Placeringsort är Borlänge.

Om tjänsten
Som entreprenadingenjör arbetar du nära projektet och tillsammans med arbetschef och platschef i det ekonomiska arbetet. Du har en central och stödjande roll med ansvar för projektets administration och ekonomi samt en rådgivande funktion vid framtagande av produktionskalkyler. Du medverkar även vid byggmöten och har kontakt med beställarombud. Rollen som entreprenadingenjör ger dig stora utvecklingsmöjligheter och är väldigt varierande beroende på projektets storlek, komplexitet och projektorganisation.

Vanligt förekommanande arbetsuppgifter;

Projektekonomi
Kontraktsadministration, kontraktsfrågor samt dokumentation
Kalkyl
Inköp
Kvalité och Miljöfrågor
Projektering
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet från byggbranschen alternativt från entreprenadverksamhet. Du bör ha god teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör alternativt annan akademisk utbildning som anses relevant. Du har goda kunskaper i Officepaketet och skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska. B- körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Som person har du ett engagemang utöver det vanliga. Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du trivs i en bred och omväxlande roll där du får ta ett stort eget ansvar. Du är tydlig och rak i din kommunikation och självklart tycker du om vara spindeln i nätet i projekten.

Vi rekryterar löpande under annonseringen. Vi har valt annonseringsmedia varför vi undanber oss annonsförsäljare och säljande rekryterare.

Vi erbjuder Visa mindre

Platschef

Ansök    Dec 9    PEAB Sverige AB    Platschef, bygg
Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns kontorsorterna Borlänge, Mora, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Västerås. Tillsammans är vi ca 800 medarbetare som jobbar för att sätta kunden och projekten i fokus för att nå framgång. Vi behöver nu två drivna Platschefer för spännande projekt i Södra Dalarna. Placeringsort är Borlänge. Arbetsuppgifter Våra platschefer är en... Visa mer
Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns kontorsorterna Borlänge, Mora, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Västerås. Tillsammans är vi ca 800 medarbetare som jobbar för att sätta kunden och projekten i fokus för att nå framgång. Vi behöver nu två drivna Platschefer för spännande projekt i Södra Dalarna. Placeringsort är Borlänge.

Arbetsuppgifter
Våra platschefer är en nyckelbefattning i våra projekt! Jobbet är utmanande och dynamiskt med många olika arbetsuppgifter. Som platschef har du ett viktigt ansvar för projektets planering, utförande, kvalitet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Söker du ett intressant arbete där du kan få påverka i hög grad samt vara en del av ett jordnära och trivsamt företag, då har vi jobbet för dig!

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom bygg och/eller gedigen erfarenhet som platschef inom branschen. Som platschef leder du projektet och dina medarbetare. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget. Du ansvarar för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Du är trygg i din roll och vill ta ansvar.

Som person är du initiativtagande och har ett intresse för affärer där kund och resultat är i fokus. Du har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer så du har lätt för att samarbeta. Som ledare är vi förebilder, skapar engagemang genom att låta våra medarbetare växa, ta del av information och bli delaktiga i utvecklingen av vår produktion.

Vi rekryterar löpande under annonseringen. Vi har valt annonseringsmedia varför vi undanber oss annonsförsäljare och säljande rekryterare.

Vill du veta mer om denna spännande tjänst? Slå en signal så pratar vi vidare! Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Dec 9    PEAB Sverige AB    Entreprenadingenjör
Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns kontorsorterna Borlänge, Mora, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Västerås. Tillsammans är vi ca 800 medarbetare som jobbar för att sätta kunden och projekten i fokus för att nå framgång. Nu söker vi en entreprenadingenjör som vill arbeta med spännande projekt i Södra Dalarna. Placeringsort är Borlänge. Om tjänsten Som entrepren... Visa mer
Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns kontorsorterna Borlänge, Mora, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Västerås. Tillsammans är vi ca 800 medarbetare som jobbar för att sätta kunden och projekten i fokus för att nå framgång. Nu söker vi en entreprenadingenjör som vill arbeta med spännande projekt i Södra Dalarna. Placeringsort är Borlänge.

Om tjänsten
Som entreprenadingenjör arbetar du nära projektet och tillsammans med arbetschef och platschef i det ekonomiska arbetet. Du har en central och stödjande roll med ansvar för projektets administration och ekonomi samt en rådgivande funktion vid framtagande av produktionskalkyler. Du medverkar även vid byggmöten och har kontakt med beställarombud. Rollen som entreprenadingenjör ger dig stora utvecklingsmöjligheter och är väldigt varierande beroende på projektets storlek, komplexitet och projektorganisation.

Vanligt förekommanande arbetsuppgifter;

- Projektekonomi
- Kontraktsadministration, kontraktsfrågor samt dokumentation
- Kalkyl
- Inköp
- Kvalité och Miljöfrågor
- Projektering

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet från byggbranschen alternativt från entreprenadverksamhet. Du bör ha god teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör alternativt annan akademisk utbildning som anses relevant. Du har goda kunskaper i Officepaketet och skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska. B- körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Som person har du ett engagemang utöver det vanliga. Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du trivs i en bred och omväxlande roll där du får ta ett stort eget ansvar. Du är tydlig och rak i din kommunikation och självklart tycker du om vara spindeln i nätet i projekten.

Vi rekryterar löpande under annonseringen. Vi har valt annonseringsmedia varför vi undanber oss annonsförsäljare och säljande rekryterare. Visa mindre