Lediga jobb som Byggnadsingenjör i Borlänge

Se lediga jobb som Byggnadsingenjör i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare/Byggkonstruktör till Scandinavian WeldTech

Scandinavian WeldTech (SWT) är en av Nordens ledande leverantörer av stål- och samverkanskonstruktioner till flervåningshus. Med våra rötter i stålindustrin i Bergslagen har vi lång erfarenhet i branschen och vi har varit med och utvecklat flera av de moderna byggtekniker som används idag. Vi är kända för hög kvalitet, god kundservice och ett brett utbud av lösningar på våra marknader Sverige, Norge och Danmark. I Sverige och Tyskland ligger våra två heläg... Visa mer
Scandinavian WeldTech (SWT) är en av Nordens ledande leverantörer av stål- och samverkanskonstruktioner till flervåningshus. Med våra rötter i stålindustrin i Bergslagen har vi lång erfarenhet i branschen och vi har varit med och utvecklat flera av de moderna byggtekniker som används idag. Vi är kända för hög kvalitet, god kundservice och ett brett utbud av lösningar på våra marknader Sverige, Norge och Danmark. I Sverige och Tyskland ligger våra två helägda fabriker. Samarbete över landsgränserna genom digital kommunikation är vardag för oss, varför vi hållit oss relativt opåverkade av Covid-situationen. Det är i detta moderna och kreativa team som vi hoppas att du vill vara delaktig i.

Vi på Scandinavian WeldTech är ett anrikt företag som nu satsar vidare mot nya framgångar. Vi skapar vår framgång genom våra fantastiska medarbetare och med ett tätt samarbete med våra kunder. Vi konstruerar och tillverkar stålstommar till större fastigheter och hallar.

Projektledare/Byggkonstruktör

Vill du vara en del av utvecklingen när det gäller framtidens kontor, hotell, handelsområden och flervåningshus i Norden?

Är du en engagerad lagspelare som gillar att se dina projekt komma från ritbordet via produktionen till färdig byggnad?

Då skall du ansöka till att bli en del av SWT´s framgångsrika team som nu söker en till Projektledare/Byggkonstruktör.

Vi erbjuder dig en varierande vardag där du får arbeta med olika typer av projekt till olika uppdragsgivare. Du kommer, tillsammans med våra kunder, konstruera optimerade lösningar i stål till stomkonstruktioner och råhusprojekt. Projekten är av varierande storlek och kan tex vara hallar, handelsområden, flervåningshus - stora som små, allt från kontorsbyggnader till hotell mm. Som Projektledare jobbar du tätt ihop med sälj och logistik för att flödet inom konstruktion, planering, produktion och leverans till kund skall fungera på ett optimalt sätt. Det är ett varierande och flexibelt arbete där du arbetar självständigt, dock finns det alltid kompetenta kollegor i närheten som är redo med support.

Profil

Din kompetens och erfarenhet bygger värdet i vårt bolag. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning. Utöver detta ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med byggkonstruktion och hunnit jobba några år och känner dig trygg i din kompetens och yrkesroll. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och är en god lagspelare.

Du är lösningsorienterad, strukturerad och noggrann. Att arbeta med olika typer av delmål ser du som en självklarhet och du sätter stolthet i att dina leveranser håller hög kvalitet såväl internt som externt. Du är trygg i din förmåga och kan både verka självständigt och i ett team på ett prestigelöst sätt. Då vi hela tiden vill utvecklas söker vi också dig som person som har samma synsätt, du vill framåt och uppåt.

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström 0243-22 66 51. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.lundinbostrom.se Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Nov 3    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i södra Dalarna?   Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag. Just nu behöver vi förstärka vårt team med en pålitlig entreprenadingenjör till Borlänge. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en central roll.   Om tjänsten   Vi har flera nya spännande projekt som innebär att vi behöver stärka vårt team med en entreprenadingenjör. Arbetet inne... Visa mer
Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i södra Dalarna?
 
Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag.
Just nu behöver vi förstärka vårt team med en pålitlig entreprenadingenjör till Borlänge. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en central roll.
 
Om tjänsten
 
Vi har flera nya spännande projekt som innebär att vi behöver stärka vårt team med en entreprenadingenjör. Arbetet innebär att jobba i ett eller flera entreprenadprojekt där du är involverad i hela processen, från anbudsarbetet till färdigställande. I våra projekt kommer du att ha stor möjlighet att påverka arbetet och få ta ansvar så vi når våra strategiska mål: bästa arbetsplatsen, nöjda kunder, bidra till samhällsnyttan och få positiva ekonomiska resultat.
 
Vem vi söker
 
Vi söker dig med flerårig erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning.
 
Du är affärsmässig och förstår produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder.
 
Du har ansvars- och initiativförmåga och är van att driva projekt framåt.
 
Din problemlösningsförmåga är god och du blir inte blir stressad av utmaningar och förändrade förutsättningar.
 
Du ser också vikten av att bygga och underhålla goda relationer både internt och externt.
 
Din personlighet andas våra kärnvärden (jordnära, utvecklande, personliga och pålitlig) och du bidrar till att vi fortsätter ha kul på jobbet och att vi når våra uppsatta mål.
 
För tjänsten krävs körkort.
 
Placering är på vårt kontor i Borlänge.
 
För frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Andreas Furubom 072-533 39 68 eller allmänt kring Peab, HR Partner Ida Johnsson Friberg 072-533 69 97. Visa mindre

Vi söker en byggnadsingenjör till vår samarbetspartner i Dalarna

Har du en utbildning inom byggteknik eller som byggnadsingenjör, ett intresse för administrativa uppgifter samt tycker om att ha kundkontakt? Då ska du läsa vidare om den här spännande tjänsten.. Om tjänsten Vi söker nu en engagerad medarbetare som drivs av att arbeta i en flexibel roll. I tjänsten kommer du att arbeta 50% med administrativa uppgifter, CRM system och kundservice samt 50% med att läsa ritningar och ta fram offerter.    Din profil Dina e... Visa mer
Har du en utbildning inom byggteknik eller som byggnadsingenjör, ett intresse för administrativa uppgifter samt tycker om att ha kundkontakt? Då ska du läsa vidare om den här spännande tjänsten..

Om tjänsten

Vi söker nu en engagerad medarbetare som drivs av att arbeta i en flexibel roll. I tjänsten kommer du att arbeta 50% med administrativa uppgifter, CRM system och kundservice samt 50% med att läsa ritningar och ta fram offerter. 

 
Din profil

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Ett närvarande och kommunikativt arbetssätt är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmåga att upprätta goda relationer med kollegor och kunder. Vi söker dig som har ett intresse för administration, kundservice och byggbranschen. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är engagerad, initiativtagande och ordningsam. Du har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik/byggnadsingenjör eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

 
Vi erbjuder dig

En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med vår samarbetspartner på dagarna! Som en del av vårt team kommer du att få utveckla din tekniska kompetens inom byggbranschen samtidigt som du förbättrar dina administrativa kunskaper. Intervjuer och urval sker löpande!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 


HR Dalarna är ett auktoriserad HR-partner som garanterar våra konsulter trygga anställningar. Vi jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Byggprojektledare till Sveriges största fristående underhållsbolag inom Va

Ansök    Jan 17    One Nordic AB    Byggnadsingenjör
Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig! ONE Nordic Hydro AB ansvarar för Projekt, Drift & Underhåll av vattenkraftkraftstationer med tillhörande dammanläggningar åt kunder över hela landet. Nu söker vi Byggprojektledare för uppdrag i Dalarna med placering i Borlänge eller Älvdalen.   V... Visa mer
Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!

ONE Nordic Hydro AB ansvarar för Projekt, Drift & Underhåll av vattenkraftkraftstationer med tillhörande dammanläggningar åt kunder över hela landet.
Nu söker vi Byggprojektledare för uppdrag i Dalarna med placering i Borlänge eller Älvdalen.
 
Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det är väldigt intressant att vara en del av den utveckling som sker inom området just nu. Eftersom One Nordic är väl positionerat mot de största vattenkraftägarna och har många av de mest spännande avtalen på marknaden kommer vi kunna sätta normen inom både digital utveckling och hållbarhet. Som projektledare får du leda de team som ska se till att underhåll och beredskap på vattenkraftanläggningarna fungerar och vara med och driva utvecklingsprojekt inom vattenkraften.
Vi söker nu initiativrika, drivna och affärsmässiga projektledare som vill vara med på denna spännande resa. Är det du? Vi erbjuder dig härlig gemenskap, stor frihet och utvecklingsmöjligheter.


Arbetsuppgifter
Som Byggprojektledare kommer du att planera och genomföra projekt med allt vad det innebär. Du kommer att ansvara för att göra kostnadsuppskattningar, ta fram riskanalyser och arbetsmiljöplaner, säkerställa inköp till dina projekt, fakturering och ekonomisk uppföljning samt säkerställa slutdokumentation. Kontakt med kunden är en viktig del av ditt jobb.

Du arbetar både självständigt och i team bestående av de erfarna ingenjörer, servicetekniker och projektledare som finns i företaget såväl som med kollegorna på din etablering.

Under projektets genomförande så ansvarar du för olika säkerhetsroller såsom BAS-P och BAS-U.

Tjänsten är placerad i Borlänge alternativt Älvdalen på något av One Nordic Hydros kontor.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är civil- eller högskoleutbildning eller på annat sätt har skaffat dig teknisk erfarenhet. Gärna som byggledare, arbetsledare, platschef eller projektledare med inriktning mot damm- och anläggningsarbeten. Du har erfarenhet av och känner dig trygg i projektledarrollen. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska och vana av att arbeta i olika affärssystem.

Tjänsten kräver B körkort då resor förekommer i tjänsten.

Som person är du driven, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har en god administrativ förmåga och är en duktig kommunikatör som har lätt för att få saker att hända. Du är analytisk och kan utföra systematiska och logiska bedömningar grundade på relevant information. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk.
 
Meriterande om du dessutom:
Är certifierad BAS-P/BAS-U
Entreprenadjuridik (AB04, ABT06) samt AMA
Betong klass 2 eller klass 1
 
För att passa i rollen som projektledare behöver du vara ödmjuk, social och entreprenöriell. Ett brett tekniskt kunnande är meriterande.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic och ”Det nya energisamhället”! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och det samhälle vi lever i och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
 
* Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
* Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljö
* Spännande kunduppdrag; ONE Nordic är väl positionerat mot de största aktörerna och har många av de mest spännande avtalen på marknaden.
* Tydlig samhällsinsats; fungerande och hållbar energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, uppgradera, modernisera och optimera sina anläggningar. Vi är med och bygger ”Det nya energisamhället” och utvecklar en hållbar energiinfrastruktur.
Låter det intressant?
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta:
Gruppchef Kristoffer Sjöstrand 076-832 25 25.  

Vi går igenom ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fackliga kontakter:
Ledarna, Bengt Persson 070-5925110
Unionen Maria Granqvist 070-3244028 Visa mindre

Erfaren byggnadsingenjör med fokus på beskrivningar

Ansök    Feb 13    Arqly Sverige AB    Byggnadsingenjör
Om oss Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Hos oss på Arqly är vi 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly. Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planerar,... Visa mer
Om oss
Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.
Hos oss på Arqly är vi 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.
Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planerar, leder och samordnar alla steg, ända fram till mål. Speciellt skickliga är vi på att leda stora, komplexa projekt men vi jobbar även i mindre projekt. Alltid med samma engagemang.
Nu vill vi förstärka vårt team i dalarna med byggnadsingenjör eller arkitekt med fokus på byggbeskrivningar.
Arbetsuppgifter
Nu söker vi en Byggnadsingenjör/Arkitekt med erfarenhet av beskrivningar såsom rambeskrivning bygg, rumsbeskrivningar och AF-delar. Du har förståelse för byggprocessen och är van att arbeta i olika skeden. Vi arbetar med en blandning av kunder i den offentlig och privata sektorn. Vi utför uppdrag inom allt från stora industriprojekt till gruppboende, skolor och bostäder.
Formella krav
Du har en relevant högskoleutbildning inom byggteknik eller likvärdigt.
Minst 5 års erfarenhet som konsult med fokus på byggbeskrivningar.
God kunskap om AMA beskrivningsverktyg samt office paketet.
Du är noggrann, strukturerad och vill teamets bästa.

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta i Revit
Du har haft kundkontakt och är van att handskas med beställare

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Borlänge eller Ludvika
Lön: Individuell lönesättning
Vid frågor kontakta: Chef Arkitektur Dalarna, Robert Emmoth på 010-516 27 13, [email protected].
På Arqly jobbar vi utifrån den fina kombinationen av att vara: Engagerad, Professionell och Kreativ – med en tillvaro i Balans. Det här är vår filosofi, The Arqly Way.
https://www.arqly.se/ Visa mindre

Projektledare/Byggkonstruktör till Scandinavian WeldTech

Scandinavian WeldTech (SWT) är en av Nordens ledande leverantörer av stål- och samverkanskonstruktioner till flervåningshus. Med våra rötter i stålindustrin i Bergslagen har vi lång erfarenhet i branschen och vi har varit med och utvecklat flera av de moderna byggtekniker som används idag. Vi är kända för hög kvalitet, god kundservice och ett brett utbud av lösningar på våra marknader Sverige, Norge och Danmark. I Sverige och Tyskland ligger våra två heläg... Visa mer
Scandinavian WeldTech (SWT) är en av Nordens ledande leverantörer av stål- och samverkanskonstruktioner till flervåningshus. Med våra rötter i stålindustrin i Bergslagen har vi lång erfarenhet i branschen och vi har varit med och utvecklat flera av de moderna byggtekniker som används idag. Vi är kända för hög kvalitet, god kundservice och ett brett utbud av lösningar på våra marknader Sverige, Norge och Danmark. I Sverige och Tyskland ligger våra två helägda fabriker. Samarbete över landsgränserna genom digital kommunikation är vardag för oss, varför vi hållit oss relativt opåverkade av Covid-situationen. Det är i detta moderna och kreativa team som vi hoppas att du vill vara delaktig i.

Vi på Scandinavian WeldTech är ett anrikt företag som nu satsar vidare mot nya framgångar. Vi skapar vår framgång genom våra fantastiska medarbetare och med ett tätt samarbete med våra kunder. Vi konstruerar och tillverkar stålstommar till större fastigheter och hallar.

Projektledare/Byggkonstruktör

Vill du vara en del av utvecklingen när det gäller framtidens kontor, hotell, handelsområden och flervåningshus i Norden?

Är du en engagerad lagspelare som gillar att se dina projekt komma från ritbordet via produktionen till färdig byggnad?

Då skall du ansöka till att bli en del av SWT´s framgångsrika team som nu söker en till Projektledare/Byggkonstruktör.

Vi erbjuder dig en varierande vardag där du får arbeta med olika typer av projekt till olika uppdragsgivare. Du kommer, tillsammans med våra kunder, konstruera optimerade lösningar i stål till stomkonstruktioner och råhusprojekt. Projekten är av varierande storlek och kan tex vara hallar, handelsområden, flervåningshus - stora som små, allt från kontorsbyggnader till hotell mm. Som Projektledare jobbar du tätt ihop med sälj och logistik för att flödet inom konstruktion, planering, produktion och leverans till kund skall fungera på ett optimalt sätt. Det är ett varierande och flexibelt arbete där du arbetar självständigt, dock finns det alltid kompetenta kollegor i närheten som är redo med support.

Profil

Din kompetens och erfarenhet bygger värdet i vårt bolag. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning. Utöver detta ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med byggkonstruktion och hunnit jobba några år och känner dig trygg i din kompetens och yrkesroll. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och är en god lagspelare.

Du är lösningsorienterad, strukturerad och noggrann. Att arbeta med olika typer av delmål ser du som en självklarhet och du sätter stolthet i att dina leveranser håller hög kvalitet såväl internt som externt. Du är trygg i din förmåga och kan både verka självständigt och i ett team på ett prestigelöst sätt. Då vi hela tiden vill utvecklas söker vi också dig som person som har samma synsätt, du vill framåt och uppåt.

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström 0243-22 66 51. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.lundinbostrom.se Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Borlänge

Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som p... Visa mer
Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i komplexa järnvägsprojekt på enheten för Investering. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till Investeringsenheten järnväg. De har flera nya projekt på väg in och behöver förstärka projektledningen med en engagerad projektingenjör som på sikt vill arbeta som projektledare. Du kommer att vara delaktig genom att bistå projektledaren i projektets alla skeden såsom uppstart, projektering, framtagande av bygghandling, produktion och därefter överlämnande till förvaltning. För tjänsten krävs inga förkunskaper inom anläggning eller järnväg. Enheten som söker dig består av en grupp med 20 medarbetare som förutom att skapa samhällsnytta är ett glatt gäng som också har väldigt kul på jobbet.

Du erbjuds:

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under olika projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar
* Arbeta med underrättelsehanteringen


Utvecklingsmöjligheter:

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en uttagen examen om minst 180hp inom sektor samhällsbyggnad eller annan likvärdig utbildning som Trafikverket bedömer som relevant för tjänsten, som exempelvis industriell ekonomi (examensbevis behöver uppvisas)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter, samt har erfarenhet alternativt intresse av arbetsledning i någon form
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i svenska, då både skriftlig och muntlig kommunikation sker på svenska
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning och teknik samt erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Övrig information


* Start: I början av 2023, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Borlänge


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Borlänge

Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning en Projektingenjör till projektet Euro... Visa mer
Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning en Projektingenjör till projektet European Rail Traffic Management System (ERTMS). För att möjliggöra ERTMS-programmets signalsystemsbyte, finns projekt Opto där de genomför modernisering av Trafikverkets optofiberanläggning. Som ny projektingenjör till Optogruppen i Borlänge välkomnas du till ett arbetsklimat med tätt samarbete där de stöttar varandra och har ett prestigelöst förhållningssätt.

#

Du erbjuds:

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för AcademicWork erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande och om våra konsulters upplevelse av att arbeta på Trafikverket här.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledarkollega med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare m.m
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar
* Arbeta med underrättelsehanteringen


Utvecklingsmöjligheter:

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en uttagen examen om minst 180 hp inom sektor samhällsbyggnad eller annan likvärdig utbildning som Trafikverket bedömer som relevant för tjänsten, som exempelvis industriell ekonomi (examensbevis behöver uppvisas)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter, samt har erfarenhet alternativt intresse av arbetsledning i någon form
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i svenska, då både skriftlig och muntlig kommunikation sker på svenska

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning/administration och teknik samt erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

#

Övrig information


* Start: Jan-feb eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Borlänge


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Borlänge

Har du nyligen tagit ut en ingenjörsexamen och är intresserad av att arbeta som projektingenjör hos Trafikverket? Tjänsten innebär ett varierande arbete som ställer höga krav på eget driv, ordning och reda samt stor nyfikenhet för att lyckas i rollen. Vi söker dig som trivs i en social och administrativ roll samt har en fallenhet för att skapa goda relationer både internt och externt. OM TJÄNSTEN För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i di... Visa mer
Har du nyligen tagit ut en ingenjörsexamen och är intresserad av att arbeta som projektingenjör hos Trafikverket? Tjänsten innebär ett varierande arbete som ställer höga krav på eget driv, ordning och reda samt stor nyfikenhet för att lyckas i rollen. Vi söker dig som trivs i en social och administrativ roll samt har en fallenhet för att skapa goda relationer både internt och externt.

OM TJÄNSTEN
För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och är anpassat för dig som nyligen tagit ut din examen. Programmet erbjuder kurser inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt. Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som projektingenjör är mycket varierande och många lösningar sker adhoc. Nedan är några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:


* Programadministration och koordinering, bidra till att skapa strukturer och rutiner samt att säkerställa att dessa följs.
* Förbereda presentationsmaterial, boka, delta på och föra mötesprotkoll på interna och externa möten samt skapa tidsplaner.
* Ansvara för att identifiera samt ta fram nödvändig information.
* Självständigt ansvara för mindre utredning- och projektledningsuppdrag.
* I din roll uppmuntras du att komma med nya förslag på arbetssätt och lösningar på utmaningar.


VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som


* Har en uttagen civil- eller högskoleingenjörsexamen inom exempelvis informationsteknik, industriell ekonomi, samhällsbyggnad, maskin eller bygg (examensbevis behöver uppvisas).
* Har goda kunskaper i svenska och engelska eftersom det förekommer kontakt och dokumentation på båda språken.
* Har någon form av erfarenhet av projektledning, från arbetsliv eller genom utbildning.
* Inte ser några hinder i att författa myndighetsrapporter och föra detaljerade mötesprotokoll med höga krav på språkfärdigheter.
* Har god datavana och kunskaper i Officepaketet.
* Innehar svenskt medborgarskap.


Det är meriterande om du har kunskaper i Sharepoint och erfarenhet av programmering.

Som person är du


* Självgående
* Strukturerad
* Flexibel
* Har god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Borlänge


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Installationsledare

Ansök    Jun 21    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Nu söker vi dig som vill utvecklas som installationsledare i vårt härliga gäng på Peab. Du har ett stort engagemang och tycker det är kul att jobba tillsammans med andra. Region Bygg Mellersta är verksamma i Värmland, Dalarna, Närke, Västmanland och Södermanland. Du kommer huvudsakligen att arbeta med projekt på din lokala placeringsort som kan vara Karlstad, Eskilstuna, Borlänge, Mora. Som installationsledare kommer du att ingå i teamet produktionsstöd, ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill utvecklas som installationsledare i vårt härliga gäng på Peab. Du har ett stort engagemang och tycker det är kul att jobba tillsammans med andra. Region Bygg Mellersta är verksamma i Värmland, Dalarna, Närke, Västmanland och Södermanland. Du kommer huvudsakligen att arbeta med projekt på din lokala placeringsort som kan vara Karlstad, Eskilstuna, Borlänge, Mora.

Som installationsledare kommer du att ingå i teamet produktionsstöd, en grupp på 15 personer bestående av installationsledare och andra specialistkompetenser

Som installationsledare är du specialist inom installationstekniska frågor vilket innebär att du hanterar och optimerar installationslösningar utifrån funktion-, kostnads-, produktions- och hållbarhetsperspektiv i våra projekt.

Det innebär ett nära samarbete med projekten i form av operativt arbete och stöd under projektets gång, från anbudsskede, projektering och produktion till färdigställande. Tillsammans med våra övriga installationsledare samverkar du för regionens utveckling och erfarenhetsåterföring inom området. Du kommer också att delta i gemensamma nätverksträffar för installationsledare i Sverige.

Din profil

Du har flerårig erfarenhet från bygg-, konsult- eller installationsbranschen. Du har teknisk inriktning antingen VVS, el eller styr/regler samt förståelse för övriga installationsdiscipliner. Du har lätt för att prioritera och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du ett genuint driv och för dig är det viktigt att ord blir till handling på ett samarbetsvilligt och ödmjukt sätt. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som leverantörer och kunder.

B Körkort är ett krav.

Intervjuer påbörjas efter vecka 33 Visa mindre

Bra Hus söker en byggnadsingenjör till kontoret i Borlänge

Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i snart 120 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design. Vi söker en konstruktör inom småhus. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. Placering i Borlänge. I rollen som konstruktör arbetar du med följande. Projektering enligt gällande regler Ta fram kompletta block,- och tillverkningsritningar till egen husfabrik Statiska beräkningar Ta fram materialspec på ingående material ... Visa mer
Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i snart 120 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design.
Vi söker en konstruktör inom småhus. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. Placering i Borlänge.


I rollen som konstruktör arbetar du med följande.
Projektering enligt gällande regler
Ta fram kompletta block,- och tillverkningsritningar till egen husfabrik
Statiska beräkningar
Ta fram materialspec på ingående material
Ta fram montageritningar till byggplats

Bra Hus söker dig som
Är högskoleutbildad byggnadsingenjör eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet.
Har god datavana och behärskar CAD projektering.

Erfarenhet inom projektering av småhus är meriterande.
I rollen som byggnadsingenjör behöver du:
Vara noggrann, strukturerad och engagerad
Vara ansvarstagande med hög initiativförmåga, då arbetet är självständigt
Kunna hålla tidsramar och deadlines
Tycka om att samarbeta med andra människor och att du vid behov kan arbeta under ett högt tempo
Vara nyfiken och lösningsfokuserad.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då det för oss är viktigt att du passar in i vårt team
Stämmer detta in på dig? Tveka inte att lämna in din ansökan. Intervjuer sker löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast.
Skicka personligt brev och CV till vår chef på avdelningen, teknik & design Marcus Bjelvenmark via mail [email protected]
Ansökan ska vara oss tillhanda snarast. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Visa mindre

Bra Hus söker en byggnadsingenjör till kontoret i Borlänge

Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i snart 120 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design. Vi söker en konstruktör inom småhus. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. Placering i Borlänge. I rollen som konstruktör arbetar du med följande. Projektering enligt gällande regler Ta fram kompletta block,- och tillverkningsritningar till egen husfabrik Statiska beräkningar Ta fram materialspec på ingående material ... Visa mer
Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i snart 120 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design.
Vi söker en konstruktör inom småhus. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. Placering i Borlänge.


I rollen som konstruktör arbetar du med följande.
Projektering enligt gällande regler
Ta fram kompletta block,- och tillverkningsritningar till egen husfabrik
Statiska beräkningar
Ta fram materialspec på ingående material
Ta fram montageritningar till byggplats

Bra Hus söker dig som
Är högskoleutbildad byggnadsingenjör eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet.
Har god datavana och behärskar CAD projektering.

Erfarenhet inom projektering av småhus är meriterande.
I rollen som byggnadsingenjör behöver du:
Vara noggrann, strukturerad och engagerad
Vara ansvarstagande med hög initiativförmåga, då arbetet är självständigt
Kunna hålla tidsramar och deadlines
Tycka om att samarbeta med andra människor och att du vid behov kan arbeta under ett högt tempo
Vara nyfiken och lösningsfokuserad.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då det för oss är viktigt att du passar in i vårt team
Stämmer detta in på dig? Tveka inte att lämna in din ansökan. Intervjuer sker löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast.
Skicka personligt brev och CV till vår chef på avdelningen, teknik & design Marcus Bjelvenmark via mail [email protected]
Ansökan ska vara oss tillhanda snarast. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Visa mindre

Byggnadsingenjör/Arkitekt med intresse för färdigprojektering till Dalarna

Ansök    Mar 16    Arqly Sverige AB    Byggnadsingenjör
Om oss Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Hos oss på Arqly är vi 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly. Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi plan... Visa mer
Om oss
Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.
Hos oss på Arqly är vi 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.
Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planerar, leder och samordnar alla steg, ända fram till mål. Speciellt skickliga är vi på att leda stora, komplexa projekt men vi jobbar även i mindre projekt. Alltid med samma engagemang.
Arbetsuppgifter
Nu söker vi en Byggnadsingenjör/Arkitekt med intresse för färdigprojektering till något av våra kontor i Dalarna. Du har förståelse för byggprocessen och är van att arbeta i olika skeden. Du har ett intresse för detaljer. Vi arbetar med en blandning av kunder i den offentlig och privata sektorn. Vi utför uppdrag inom allt från stora industriprojekt till gruppboende, skolor och bostäder.
Formella krav
Du har en relevant högskoleutbildning inom byggnadsteknik eller arkitektur eller likvärdigt. För att bli framgångsrik i ditt uppdrag har du erfarenhet från projektering med goda referenser. Som person förväntar vi oss att du är engagerad och strukturerad. Erfarenhet från Revit är meriterande.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ludvika/Borlänge
Lön: Individuell lönesättning
Vid frågor kontakta: Chef Arkitektur Dalarna, Robert Emmoth på 010-516 27 13 eller Affärsområdeschef Arkitektur, Julia Svärd på 010-516 26 12.
På Arqly jobbar vi utifrån den fina kombinationen av att vara: Engagerad, Professionell och Kreativ – med en tillvaro i Balans. Det här är vår filosofi, The Arqly Way.
https://www.arqly.se/ Visa mindre

Byggnadsingenjör med miljö och energikompetens, Borlänge

Ansök    Feb 10    Polismyndigheten    Byggnadsingenjör
Är du redo för en större uppgift? Vill du arbeta i en av Sveriges mest spännande verksamheter och samtidigt vara en del av att skydda vårt samhälle? Vi söker nu en handläggare/ byggnadsingenjör med miljö och energikompetens till lokalförsörjningsenhetens teknikgrupp. Hos oss kommer du utvecklas tillsammans med engagerade och motiverande kollegor, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Arbetsplatsbesk... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Vill du arbeta i en av Sveriges mest spännande verksamheter och samtidigt vara en del av att skydda vårt samhälle? Vi söker nu en handläggare/ byggnadsingenjör med miljö och energikompetens till lokalförsörjningsenhetens teknikgrupp. Hos oss kommer du utvecklas tillsammans med engagerade och motiverande kollegor, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.


Arbetsplatsbeskrivning
Enheten för lokalförsörjning ingår i ekonomiavdelningen och ska säkerställa verksamhetsanpassade och kostnadseffektiva lokaler för Polismyndigheten. Enheten planerar och styr lokalbeståndet på kort och lång sikt genom hantering av uppsägningar, omförhandling och nytecknande av hyresavtal samt prioritering av större projekt och utvecklingsinsatser. Enheten genomför om-, till- och nybyggnationer, hanterar kravuppföljning av lokaler samt planerar och samordnar drift och underhåll i befintligt lokalbestånd. Enheten för löpande dialog med verksamheten för att förstå dess behov ur ett lokalperspektiv.

Som en del av lokalförsörjningsenheten ingår fastighetsutvecklingssektionen. Fastighetsutvecklingssektionen är indelad i tre grupper; juridikgruppen, teknikgruppen och strategigruppen.

Teknikgruppens ansvar:
• Ta fram lokalstandarder och ge stöd vid tillämpning av dessa
• Ge expertstöd till projektledare och förvaltare i det dagliga arbetet
• Representera lokalförsörjningsenheten i ekonomiavdelningens krisberedskapsarbete
• Uppgifter som följer av ekonomiavdelningens processansvar för systematiskt brandskyddsarbete, SBA

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som byggnadsingenjör kommer du, tillsammans med övriga gruppmedlemmar i teknikgruppen, tillhandahålla kvalificerat stöd till lokalförsörjningsenhetens medarbetare men även till övriga medarbetare inom myndigheten. En viktig förutsättning för oss på lokalförsörjningsenheten är att polisen inte äger några fastigheter utan vi är kravställare i rollen som hyresgäst. I tjänsten som byggnadsingenjör kommer du bl.a. att i tidiga skeden stödja projektledare och förvaltare med expertkunskaper inom byggnadsteknik och i detta fall även stötta organisationen i nybyggnationer och ombyggnationer med kunskap om hur olika tekniska lösningar bidrar till projektetens energiprestanda och övriga miljöfrågor. Du följer utvecklingen och håller dig uppdaterad kring innovationer, nya tekniska produkter och system inom energiområdet. Det ingår även i rollen att ta fram nya lokalstandarder och förvalta befintliga.

Teknikgruppen arbetar nationellt, så resor förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• Högskoleingenjörsexamen inom fastighet och bygg eller motsvarande arbetslivserfarenhet som polismyndigheten bedömer relevant
• 5 års arbetslivserfarenhet som byggnadsingenjör i närtid
• Erfarenhet i närtid av energi- och miljöfrågor i byggnationer
• Körkort B
• Svenskt medborgarskap


Meriterande
Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av att ha arbetat med skyddsobjekt, sjukhus eller laboratorier
• Erfarenhet av att arbeta i offentlig verksamhet/myndighet


Personliga Egenskaper
Då rollen innebär att man befinner sig i en miljö där många olika kompetenser, viljor och intressenter samlas är det av vikt att du vill bygga och förvalta goda relationer med såväl kollegor inom lokalförsörjningsenheten, övriga myndigheten samt med externa nätverk och intressenter. Att du är både kommunikativ, serviceinriktad och flexibel är också av vikt såväl som noggrannhet, struktur och utvecklingsfokus för att lyckas i rollen som byggnadsingenjör.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Arbetsort: Borlänge
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Handläggare

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 24/2-2022. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Entreprenadingenjör Borlänge

Ansök    Maj 19    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Entreprenadingenjör till Peab i Borlänge Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en ekonomisk och professionell entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra entreprenadprojekt i Södra Dalarna. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss! Vad ingår i arbetet? Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att arbeta med projektekonomi, entreprenad... Visa mer
Entreprenadingenjör till Peab i Borlänge

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en ekonomisk och professionell entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra entreprenadprojekt i Södra Dalarna. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vad ingår i arbetet?

Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att arbeta med projektekonomi, entreprenadjuridik, ekonomistyrning och inköp. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

Arbetet är mycket varierande men det ingår dels att utgöra en viktig länk mellan företag och beställare samt hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer. Därutöver kommer du att ha kontakt med kunder, samarbetspartners och de som arbetar i produktionen.

Om dig

Vi söker dig som:

- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen

- har god dator- och systemvana

- har B-körkort

Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är ekonomisk och professionell i ditt arbete. Du är en ansvarsfull person som värderar frihet och förtroende i ditt arbete. Vidare är du en driven person som kommunicerar med andra på ett tydligt och effektivt sätt. Du har siktet inställt på resultatet och motiveras av att nå verksamhetens mål.

Har du tidigare arbetat som entreprenadingenjör är det meriterande. I övrigt är det meriterande om du har arbetat med projektekonomi tidigare och har erfarenhet av ekonomistyrning.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Per-Erik Halvarsson (arbetschef) på telefonnummer 070-594 14 71 alternativt via e-post [email protected] Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker ingenjörer

Fiskarhedenvillan är företaget för dig som vill arbeta i en organisation som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet. Vi erbjuder en arbetsplats där du tillsammans med dina engagerade och trevliga kollegor skapar framgång och utveckling. Då efterfrågan på våra hus är fortsatt stor behöver därför vi förstärka vår konstruktionsavdelning med ytterligare konstruktörer.  Beskrivning av arbetsuppgifter Fiskarhedenvillan skapar hem och en p... Visa mer
Fiskarhedenvillan är företaget för dig som vill arbeta i en organisation som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet.

Vi erbjuder en arbetsplats där du tillsammans med dina engagerade och trevliga kollegor skapar framgång och utveckling. Då efterfrågan på våra hus är fortsatt stor behöver därför vi förstärka vår konstruktionsavdelning med ytterligare konstruktörer. 

Beskrivning av arbetsuppgifter

Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som konstruktör på Fiskarhedenvillan ansvarar du för att för att våra kunders husdrömmar anpassas till vårt byggsystem utifrån gällande lagar och regler. I rollen ingår att konstruera kundanpassade hus och upprätta konstruktionshandlingar. Vidare ingår att delta i vårt utvecklings-och förbättringsarbete som bedrivs inom och mellan avdelningarna. 

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för problemlösning. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad. Det är meriterande om du har erfarenhet av konstruktionsarbete av småhus  och/eller praktiskt erfarenhet av husbyggnation. Även kunskap i norska och/eller finska är meriterande.  

För att trivas i rollen som konstruktör är det viktigt att du motiveras av ett arbete som ställer krav på hög kvalitet och noggrannhet. Du behöver även finna motivation i att skapa goda relationer med externa och interna samarbetspartners och kollegor.  

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Vidare har du förmågan att planera ditt arbete mot en bestämd deadline. 

Omfattning och arbetstid

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är den 28 februari. Vid frågor om tjänsten, kontakta tf Konstruktionschef Victor Johansson.  Välkommen med din ansökan! 

 


Om Fiskarhedenvillan


Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.


Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Kalkylchef

Ansök    Jan 11    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Nu söker vi på Peab Anläggning Nord dig som vill arbeta som kalkylchef hos oss och som vill vara delaktig i arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.. Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Du kommer att spela en viktig roll hos oss och tillsammans med våra duktiga medarbetare får du m... Visa mer
Nu söker vi på Peab Anläggning Nord dig som vill arbeta som kalkylchef hos oss och som vill vara delaktig i arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle..

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Du kommer att spela en viktig roll hos oss och tillsammans med våra duktiga medarbetare får du möjlighet att utveckla entreprenörskapet i vår verksamhet.

Region Nord har verksamhet i Norrbottens, Västerbottens, Västernorrlands, Dalarnas, Gävleborgs och Jämtlands län.

Arbetsuppgifterna

I din roll som kalkylchef har du det övergripande ansvaret för utveckling och styrning av regionens kalkyl- och anbudsarbete. Rollen som kalkylchef innebär vidare att du arbetar med att skapa likartade strukturer och arbetssätt, analyserar utbud och marknad, utvecklar regionens kalkylingenjörer och samarbetar med funktioner för inköp. I perioder leder du, i rollen som anbudsledare, större och komplicerade anbudsuppdrag. Du tillhör regionstaben och ingår i regionens ledningsgrupp. Kommer även ingå i affärsområde anläggnings kalkylchefsgrupp.

Du fattar taktiska och strategiskt viktiga beslut för att säkerställa att kalkyl-och anbudsarbetet uppfyller kraven på rätt kostnad, risknivå samt går i linje med Peabs verksamhetsledningssystem.

I rollen som kalkylchef har du nära samarbete med Regionchef, biträdande Regionchef, arbetscheferna på respektive ort samt kalkyl- och entreprenadingenjörerna. Du har även ett visst personalansvar. Du genomför marknadsanalyser och stöttar därigenom arbetschefer i framtagandet av lokala marknadsplaner samt bidrar till kalkylingenjörernas och entreprenadingenjörers kompetensutveckling utifrån regionens strategiska behov. I rollen ingår det också att ansvara för regionens samordning av partneringsanbud.

Du rapporterar till regionchefen för Region Nord- Jörgen Eriksson.
Tjänsten innebär resor.

Kvalifikationer
Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning bygg alternativt har du motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom arbetslivserfarenhet och kompetensutveckling inom anläggningsbranschen. Du har mångårig erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete, samt är van att samordna och arbetsleda människor och projekt. Du kan svenska och har goda IT-kunskaper.

Vem är du?
Du är analytisk, både utifrån ett numeriskt och problemlösande perspektiv samt har en ekonomisk medvetenhet. För att lyckas bör du även vara beslutsam och ansvarstagande samt ha förmågan att tänka nytt, planera och prioritera. Då rollen innebär många kontaktytor inom regionen och affärsområdet krävs både god kommunikations- och samarbetsförmåga. Att brinna för att hjälpa och utveckla medarbetare ingår i det dagliga. Att ha förståelse för vikten av entreprenörskap och se möjligheter i projekt, ses som särskilt meriterande.

I våra rekryteringsprocesser tillämpar vi bakgrundskontroller bland våra slutkandidater.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jörgen Eriksson +46 733 37 18 03 eller HR Chef Emma Renström +46 73 065 73 76

Sista ansökningsdatum 2022-01-23

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Jan 21    PEAB Sverige AB    Byggnadsingenjör
Arbetsledare till Peab i Södra Dalarna Vi har just nu ett flertal nya projekt som skall uppföras i Södra Dalarna och söker dig som har en lokal förankring eller för övrigt kan tänka sig att jobba i hos oss i ett byggprojekt i Södra Dalarna. Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Peab vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arb... Visa mer
Arbetsledare till Peab i Södra Dalarna

Vi har just nu ett flertal nya projekt som skall uppföras i Södra Dalarna och söker dig som har en lokal förankring eller för övrigt kan tänka sig att jobba i hos oss i ett byggprojekt i Södra Dalarna.

Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Peab vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att ha ett stort ansvar för byggarbeten i våra projekt, vilket innebär att du leder våra arbeten så att alla i laget att jobbar mot samma mål, arbetar i en säker arbetsmiljö och har fokus på kvalitet och miljö. Du kommer att arbeta nära platschefen som du också rapporterar till. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta i produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Därutöver kommer du att ansvara för styrning och samordning av underentreprenörer.

Om dig

Vi söker dig som

- har bygg/anläggningsteknisk utbildning alt relevant teknisk utbildning.
- har minst två års erfarenhet av arbetsledande befattning alternativt annan ledarskapserfarenhet från olika former av byggproduktion och byggsektorn
- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- har B-körkort
- har god datorvana

Du är en person som driver resultat och uppfyller mål. Du drar nytta av tidigare data, analys och erfarenhetsåterföring i ditt arbete. Vi tror vidare att du som uppskattar att få vara med där det händer kommer att trivas extra bra som arbetsledare hos oss. Du lär dig kontinuerligt i vardagen och utvecklar dig själv. Du bygger personliga relationer inom verksamheten. Arbetet kräver vidare att du är en person som agerar ärligt och plikttroget samt med integritet. Du får ditt driv och din motivation av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team.

Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan.

Urval sker löpande och vi kan därför komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lindskog på telefonnummer: 0733-339338 eller via e-post [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Byggprojektledare till Borlänge

HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av sina drygt 34 000 medlemmar. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder, administrera ekonomin och sköta den tekniska förvaltningen till kommuner, bostadsrättsföreningar och offentliga aktörer. Vi finns nära våra kunder och våra ca 200 anställda verkar i hela Mälardalen & Dalarna med 15 kontor från Kumla i söder till Mora i norr. HSB MälarDalarna ska nu förstärka byggavdelningen med en Byggprojek... Visa mer
HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av sina drygt 34 000 medlemmar. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder, administrera ekonomin och sköta den tekniska förvaltningen till kommuner, bostadsrättsföreningar och offentliga aktörer. Vi finns nära våra kunder och våra ca 200 anställda verkar i hela Mälardalen & Dalarna med 15 kontor från Kumla i söder till Mora i norr.

HSB MälarDalarna ska nu förstärka byggavdelningen med en ByggprojektledareUppdraget
Dina arbetsuppgifter består i att självständigt utföra konsultuppdrag åt nya och befintliga kunder inom det aktuella arbetsområdet.
Omfattning och storlek av uppdragen varierar men spänner som regel genom hela processen från idé till genomförd garantibesiktning. Projektens innehåll kan vara allt från utredningar till totalentreprenader inom bygg, mark- och installationsområdet.

För att klara dessa uppgifter så arbetar du fortlöpande med:

- Lämna offerter på egna uppdrag
- Kostnadsberäkningar av planerade åtgärder
- Projektering och upprättande av förfrågningsunderlag
- Anbudsutvärderingar, upphandling och avtalsskrivning
- Projektledning och kontroll av entreprenader
- Ekonomisk uppföljning och reglering


Vem är du och vad har du för bakgrund?
Vi vill att du har utbildning inom arbetsområdet bygg eller att du erhållit motsvarande kunskaper på annat sätt. För att klara uppdragen tror vi att du behöver ha flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, antingen som entreprenör eller som beställare.

Du bör vara van att arbeta självständigt med egna projekt och kunna marknadsföra dig själv och dina tjänster. Jobbet innebär många kontakter med såväl beställare som entreprenörer, vilket kräver hög social kompetens. Du måste vara strukturerad, ha förhandlingsvana och kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där Engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan står i fokus, ETHOS.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringskonsult Eva-Marie Vernersdotter Ryan 073-821 31 77 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du här på nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

Scandinavian Weld Tech söker Byggkonstruktör/Projektledare

Scandinavian WeldTech (SWT) är en av Nordens ledande leverantörer av stål- och samverkanskonstruktioner till flervåningshus. Med våra rötter i stålindustrin i Bergslagen har vi lång erfarenhet i branschen och vi har varit med och utvecklat flera av de moderna byggtekniker som används idag. Vi är kända för hög kvalitet, god kundservice och ett brett utbud lösningar i våra marknader Sverige, Norge och Danmark. I Sverige och Tyskland ligger våra två helägda f... Visa mer
Scandinavian WeldTech (SWT) är en av Nordens ledande leverantörer av stål- och samverkanskonstruktioner till flervåningshus. Med våra rötter i stålindustrin i Bergslagen har vi lång erfarenhet i branschen och vi har varit med och utvecklat flera av de moderna byggtekniker som används idag. Vi är kända för hög kvalitet, god kundservice och ett brett utbud lösningar i våra marknader Sverige, Norge och Danmark. I Sverige och Tyskland ligger våra två helägda fabriker. Samarbete över landsgränserna genom digital kommunikation är vardag för oss, varför vi hållit oss relativt opåverkade av Covid-situationen. Det är i detta moderna och kreativa team som vi hoppas att du vill vara delaktig i.

Vi på Scandinavian Weld Tech är ett anrikt företag som nu satsar vidare mot nya framgångar. Vi skapar vår framgång genom våra fantastiska medarbetare och med ett tätt samarbete med våra kunder.

Din kommande roll

Vi erbjuder dig en varierande vardag där du får arbeta med olika typer av projekt till olika uppdragsgivare. Du kommer, tillsammans med våra kunder, konstruera optimerade lösningar till stomkonstruktioner och råhusprojekt. Projekten kan gälla både hallar och flervåningshus, stora som små. Som teknisk projektledare har du en samordnande roll och det är du som bidrar till ett lyckat samarbete mellan projektets alla parter. Du kommer att arbeta i både små och stora projekt där du är med kunden hela vägen från det att ordern är lagd till konstruktion, planering, produktion och leverans till kund. Det är ett varierande och flexibelt arbete där du arbetar självständigt, dock finns det alltid kompetenta kollegor i närheten som är redo med support.

Profil

Din kompetens och erfarenhet bygger värdet i vårt bolag. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning. Utöver detta ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med byggkonstruktion och hunnit jobba några år och känner dig trygg i din kompetens och yrkesroll. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och är en utpräglad team player.

Egenskaper

Du är lösningsorienterad, strukturerad och noggrann. Att arbeta med olika typer av delmål ser du som en självklarhet och du sätter stolthet i att dina leveranser håller hög kvalitet såväl internt som externt. Du är trygg i din förmåga och kan både verka självständigt och i ett team på ett prestigelöst sätt. Då vi hela tiden vill utvecklas söker vi också dig som person som har samma synsätt, du vill framåt och uppåt.

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström 0243-22 66 51. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.lundinbostrom.se Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Bra Hus söker en byggnadsingenjör till kontoret i Borlänge

Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i snart 120 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design. Vi söker en konstruktör inom småhus. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. Placering i Borlänge. I rollen som konstruktör arbetar du med följande. Projektering enligt gällande regler Ta fram kompletta block,- och tillverkningsritningar inklusive statiska beräkningar. Ta fram materialspec på allt ingående material. Gra... Visa mer
Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i snart 120 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design.
Vi söker en konstruktör inom småhus. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. Placering i Borlänge.


I rollen som konstruktör arbetar du med följande.
Projektering enligt gällande regler
Ta fram kompletta block,- och tillverkningsritningar inklusive statiska beräkningar.
Ta fram materialspec på allt ingående material.
Granskning av kollegors handlingar.Bra Hus söker dig som
Är utbildad byggnadsingenjör och har kunskap om gällande byggregler.
Har god datavana och behärskar CAD projektering.Erfarenhet inom projektering av småhus är meriterande.
Som person är du
Noggrann och engagerad.
Ansvarstagande
Tycker om att samarbeta med andra människor.
Nyfiken och lösningsfokuserad.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Stämmer detta in på dig? Tveka inte att lämna in din ansökan. Intervjuer sker löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast.
Denna tjänsten innebär först en provanställning på 6 månader. Lön enligt överenskommelse.


Skicka personligt brev och CV till vår chef på avdelningen Teknik & design Johanna Haglund via mail [email protected]
Ansökan ska vara oss tillhanda snarast. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker ingenjörer

Ansök    Maj 26    Fiskarhedenvillan AB    Byggnadsingenjör
Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Eftersom efterfrågan på våra hus är rekordstor söker vi nu ytterligare ingenjörer till våra projekteringsavdelningar bygglov och konstruktion. Arbetsuppgifter - Husdesigner Som husdesigner på Fiskarhedenvillan är du den förenande länken mellan försäljning och projektering och är en viktig del i förverkligandet av våra kunders husdrömmar. I rollen ingår det att rita kundanpassade hus och upprätta by... Visa mer
Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet.

Eftersom efterfrågan på våra hus är rekordstor söker vi nu ytterligare ingenjörer till våra projekteringsavdelningar bygglov och konstruktion.

Arbetsuppgifter - Husdesigner

Som husdesigner på Fiskarhedenvillan är du den förenande länken mellan försäljning och projektering och är en viktig del i förverkligandet av våra kunders husdrömmar.

I rollen ingår det att rita kundanpassade hus och upprätta bygglovshandlingar. I ditt arbete ansvarar du för att kundens önskemål och idéer anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande planbestämmelser, lagar och förordningar. Detta uppfyller du genom att som husdesigner i ett nära samarbete med våra säljare ha kontakt med våra kunder via designmöten. Detta ställer krav på hög servicegrad och god kommunikationsförmåga med såväl externa som interna kontakter.

Arbetsuppgifter - Konstruktör

Som konstruktör på Fiskarhedenvillan är du den som skapar konstruktionslösningar i vårt byggsystem för att förverkliga våra kunders husdrömmar.

I rollen ingår det att konstruera kundanpassade hus och upprätta konstruktionshandlingar ut till entreprenör. Du motiveras av hög kvalitet och noggrannhet samt främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. I ditt arbete ansvarar du för att det kundspecifika huset anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande lagar och förordningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som söker dig som har akademisk utbildning inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för design och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad. Gemensamt för båda rollerna är att dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är flexibel, serviceinriktad, har en mycket god kommunikativ förmåga samt drivs att utveckling och förbättring av produkt och arbetssätt. 

Arbetstid och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Placeringsort

Borlänge, andra placeringsorter kan diskuteras.

Tillträde

1 september eller efter överenskommelse.

Datum för rekryteringsprocessen

Sista ansökningsdag är den 13 juni. Vi avser att göra urval löpande. Intervjuomgång ett genomförs vecka 24. Slutintervjuer genomförs vecka 25.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten, kontakta Victor Johansson, Bygglovschef eller Mark Widell, Konstruktionschef.

 

 


Om Fiskarhedenvillan


Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.


Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker ingenjörer

Fiskarhedenvillan är företaget för dig som vill arbeta i en organisation som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet. Vi erbjuder en arbetsplats där du tillsammans med dina engagerade och trevliga kollegor skapar framgång och utveckling. Då efterfrågan på våra hus är fortsatt stor behöver därför vi förstärka vår konstruktionsavdelning med ytterligare konstruktörer.  Beskrivning av arbetsuppgifter Fiskarhedenvillan skapar hem och en p... Visa mer
Fiskarhedenvillan är företaget för dig som vill arbeta i en organisation som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet.

Vi erbjuder en arbetsplats där du tillsammans med dina engagerade och trevliga kollegor skapar framgång och utveckling. Då efterfrågan på våra hus är fortsatt stor behöver därför vi förstärka vår konstruktionsavdelning med ytterligare konstruktörer. 

Beskrivning av arbetsuppgifter

Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som konstruktör på Fiskarhedenvillan ansvarar du för att för att våra kunders husdrömmar anpassas till vårt byggsystem utifrån gällande lagar och regler. I rollen ingår att konstruera kundanpassade hus och upprätta konstruktionshandlingar. Vidare ingår att delta i vårt utvecklings-och förbättringsarbete som bedrivs inom och mellan avdelningarna. 

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för problemlösning. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad. Det är meriterande om du har erfarenhet av konstruktionsarbete av småhus  och/eller praktiskt erfarenhet av husbyggnation. Även kunskap i norska och/eller finska är meriterande.  

För att trivas i rollen som konstruktör är det viktigt att du motiveras av ett arbete som ställer krav på hög kvalitet och noggrannhet. Du behöver även finna motivation i att skapa goda relationer med externa och interna samarbetspartners och kollegor.  

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Vidare har du förmågan att planera ditt arbete mot en bestämd deadline. 

Omfattning och arbetstid

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker i januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är den 22 oktober . Vid frågor om tjänsten, kontakta Mark Widell, Konstruktionschef. Välkommen med din ansökan! 

 


Om Fiskarhedenvillan


Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.


Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Projektingenjör Borlänge/Gävle

Ansök    Jul 9    Trafikverket    Byggnadsingenjör
Som projektingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Projektingenjör Borlänge/Gävle Arbetsuppgifter Har du erfarenhet av arbete inom väg- och anläggningsprojekt och vill bidra till utvecklingen av infrastrukturen? Trivs du med både problemlösning och ett nära samarbete med människor? Just nu har vi flera spännande tjä... Visa mer
Som projektingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Projektingenjör Borlänge/Gävle

Arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av arbete inom väg- och anläggningsprojekt och vill bidra till utvecklingen av infrastrukturen? Trivs du med både problemlösning och ett nära samarbete med människor? Just nu har vi flera spännande tjänster som projektingenjör till Investering Mitt med placering i Borlänge/Gävle.
Hos oss får du en unik möjlighet med stort eget ansvar att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med miljardbyggen. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen. Det gör vi genom att beställa hållbara, innovativa lösningar och smart infrastruktur.
Som projektingenjör är du tillsammans med projektledaren en del av projektledningsteamet. Du deltar i olika investeringsprojekt och hanterar bland annat administration samt handlägger och följer upp projektets alla delar, exempelvis tid och kostnad. I rollen ingår också att vara delaktig i upphandlingar, projekt- och byggmöten samt vara insatt i kontraktsinnehåll för konsultuppdrag och entreprenader. Som projektingenjör arbetar du även med omvärldsbevakning och bedömning av risker och möjligheter i projekten. Du är också en viktig del i att säkerställa att projekten genomförs enligt gällande lagstiftning och bestämmelser. Beroende på din kompetens och erfarenhet tar du olika mycket ansvar i projekten.
Hos oss har du bra möjligheter att utvecklas genom ökat ansvar i form av projekt med olika komplexitet. Vi delar hela tiden erfarenheter, förbättrar våra arbetssätt och tänker nytt. Allt med ambitionen att utveckla såväl dig som vår verksamhet.

Övrig information

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Vänligen hänvisa inte enbart till ditt CV.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du lätt att anpassa dig och genom ett prestigelöst fokus hitta lösningar mot de gemensamma målen. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du bygger förtroende, levererar resultat och självständigt strukturerar upp ditt arbete.
Vi söker dig som
har universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p ) inom bygg och anläggning, samhällsplanering eller projektledning, alternativt annan relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
har aktuell och relevant arbetslivserfarenhet inom väg- och eller järnvägsprojekt
har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
har körkort för personbilar

Det är meriterande om du
har relevant erfarenhet av riskhantering där du arbetat med handlingsplaner och riskanalyser
har relevant erfarenhet av arbete med prognos- och ekonomihantering samt tidsplanering


Ansökan

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Inom Investering leder vi de flesta av Trafikverkets projekt inom ombyggnation och nyinvesteringar. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker Husdesigner

Beskrivning Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter, gillar ett högt arbetstempo och drivs av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Eftersom efterfrågan på våra hus fortsätter vara hög söker vi nu nya medarbetare till vår bygglovsavdelning. Arbetsuppgifter Fiskarhedenvillan skapar hem och en plat... Visa mer
Beskrivning
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter, gillar ett högt arbetstempo och drivs av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Eftersom efterfrågan på våra hus fortsätter vara hög söker vi nu nya medarbetare till vår bygglovsavdelning.

Arbetsuppgifter
Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som husdesigner på Fiskarhedenvillan är du den förenande länken mellan försäljning och projektering och är en viktig del i förverkligandet av våra kunders husdrömmar. I rollen ingår det att rita kundanpassade hus och upprätta bygglovshandlingar. I ditt arbete ansvarar du för att kundens önskemål och idéer anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande planbestämmelser, lagar och förordningar. Detta uppfyller du genom att som husdesigner i ett nära samarbete med våra säljare ha kontakt med våra kunder via designmöten. Detta ställer krav på hög servicegrad och god kommunikationsförmåga med såväl externa som interna kontakter.

Kvalifikationer
Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för design och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad.

Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är flexibel, serviceinriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du trivs med att samarbeta och håller alltid en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter. Du har förmågan att ha flera projekt igång samtidigt.

Villkor
Arbetstid och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde under juni eller enligt överenskommelse. 

Ansökan

Vid frågor om tjänsten, kontakta Victor Johansson, Bygglovschef. Sista ansökningsdag är den 7 april. 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

 


Om Fiskarhedenvillan


Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.


Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker Husdesigner

Ansök    Jan 25    Fiskarhedenvillan AB    Byggnadsingenjör
Beskrivning Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter, gillar ett högt arbetstempo och drivs av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Eftersom efterfrågan på våra hus fortsätter vara hög söker vi nu nya medarbetare till vår bygglovsavdelning. Arbetsuppgifter Fiskarhedenvillan skapar hem och en plat... Visa mer
Beskrivning
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter, gillar ett högt arbetstempo och drivs av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Eftersom efterfrågan på våra hus fortsätter vara hög söker vi nu nya medarbetare till vår bygglovsavdelning.

Arbetsuppgifter
Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som husdesigner på Fiskarhedenvillan är du den förenande länken mellan försäljning och projektering och är en viktig del i förverkligandet av våra kunders husdrömmar. I rollen ingår det att rita kundanpassade hus och upprätta bygglovshandlingar. I ditt arbete ansvarar du för att kundens önskemål och idéer anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande planbestämmelser, lagar och förordningar. Detta uppfyller du genom att som husdesigner i ett nära samarbete med våra säljare ha kontakt med våra kunder via designmöten. Detta ställer krav på hög servicegrad och god kommunikationsförmåga med såväl externa som interna kontakter.

Kvalifikationer
Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för design och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad.

Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är flexibel, serviceinriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du trivs med att samarbeta och håller alltid en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter. Du har förmågan att ha flera projekt igång samtidigt.

Villkor
Arbetstid och omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Vid frågor om tjänsten, kontakta Victor Johansson, Bygglovschef. Sista ansökningsdag är den 28/2.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

 


Om Fiskarhedenvillan


Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.


Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker konstruktörer

Ansök    Feb 24    Fiskarhedenvillan AB    Byggnadsingenjör
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Efterfrågan på våra hus är fortsatt stor och vi behöver därför förstärka vår konstruktionsavdelning med ytterligare fyra konstruktörer. Beskrivni... Visa mer
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Efterfrågan på våra hus är fortsatt stor och vi behöver därför förstärka vår konstruktionsavdelning med ytterligare fyra konstruktörer.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som konstruktör på Fiskarhedenvillan är du den som skapar konstruktionslösningar i vårt byggsystem för att förverkliga våra kunders husdrömmar.

I rollen ingår det att konstruera kundanpassade hus och upprätta konstruktionshandlingar ut till entreprenör. Du motiveras av hög kvalitet och noggrannhet samt främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. I ditt arbete ansvarar du för att det kundspecifika huset anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande lagar och förordningar.

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för problemlösning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och är ansvarstagande. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du har förmågan att planera ditt arbete mot en bestämd deadline.

Omfattning och arbetstid

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker i juni eller  enligt överenskommelse.

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 19 mars. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten, kontakta Mark Widell, Konstruktionschef. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

 


Om Fiskarhedenvillan


Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.


Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Bra Hus söker en byggnadsingenjör till kontoret i Borlänge

Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i mer än 115 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design. Vi söker en erfaren konstruktör inom småhus med kompetens inom projekt som parhus och lägenhetshus. Tjänster är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. Placering i Borlänge alternativt Furudal. I rollen som konstruktör arbetar du med följande. Projektering enligt gällande regler Ta fram kompletta block,- och tillverkningsritningar... Visa mer
Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i mer än 115 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design.
Vi söker en erfaren konstruktör inom småhus med kompetens inom projekt som parhus och lägenhetshus. Tjänster är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. Placering i Borlänge alternativt Furudal.


I rollen som konstruktör arbetar du med följande.
Projektering enligt gällande regler
Ta fram kompletta block,- och tillverkningsritningar inklusive statiska beräkningar.
Ta fram materialspec på allt ingående material.
Granskning av kollegors handlingar.Bra Hus söker dig som
Är utbildad byggnadsingenjör och har kunskap om gällande byggregler.
Har minst 5 års erfarenhet som byggnadsingenjör.
Har erfarenhet av att projektera mer komplexa småhus samt projekt.
Har god datavana och behärskar CAD projektering.

Erfarenhet inom utveckling av byggsystem samt av att arbeta med projekt ses som meriterande.
Som person är du
Noggrann och engagerad.
Ansvarstagande
Tycker om att samarbeta med andra människor.
Nyfiken och lösningsfokuserad.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Stämmer detta in på dig? Tveka inte att lämna in din ansökan. Intervjuer sker löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast.
Denna tjänsten innebär först en provanställning på 3 månader. Lön enligt överenskommelse.


Skicka personligt brev och CV till vår chef på avdelningen Teknik & design Johanna Haglund via mail [email protected]
Ansökan ska vara oss tillhanda snarast eller senast den 14 augusti 2020. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker konstruktörer

Ansök    Sep 29    Fiskarhedenvillan AB    Byggnadsingenjör
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Efterfrågan på våra hus fortsätter att vara stor behöver vi förstärka vår konstruktionsavdelning med två konstruktörer Beskrivning av arbetsuppgift... Visa mer
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Efterfrågan på våra hus fortsätter att vara stor behöver vi förstärka vår konstruktionsavdelning med två konstruktörer

Beskrivning av arbetsuppgifter

Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet.

Som konstruktör på Fiskarhedenvillan är du den som skapar konstruktionslösningar i vårt byggsystem för att förverkliga våra kunders husdrömmar.

I rollen ingår det att konstruera kundanpassade hus och upprätta konstruktionshandlingar ut till entreprenör. Du motiveras av hög kvalitet och noggrannhet samt främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. I ditt arbete ansvarar du för att det kundspecifika huset anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande lagar och förordningar.

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för problemlösning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och är ansvarstagande. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du har förmågan att planera ditt arbete mot en bestämd deadline.

Omfattning och arbetstid

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 31 oktober. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten, kontakta Mark Widell, Konstruktionschef. Sista ansökningsdag är den 31/10. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

 


Om Fiskarhedenvillan


Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.


Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker bygglovsritare

Ansök    Sep 29    Fiskarhedenvillan AB    Byggnadsingenjör
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter, gillar ett högt arbetstempo och drivs av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Eftersom efterfrågan på våra hus fortsätter vara hög söker vi nu nya medarbetare till vår bygglovsavdelning. Beskrivning av arbetsuppgifter Fiskarhedenvillan skapar hem och en ... Visa mer
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter, gillar ett högt arbetstempo och drivs av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Eftersom efterfrågan på våra hus fortsätter vara hög söker vi nu nya medarbetare till vår bygglovsavdelning.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som bygglovsritare på Fiskarhedenvillan är du den förenande länken mellan försäljning och projektering och är en viktig del i förverkligandet av våra kunders husdrömmar.

I rollen ingår det att rita kundanpassade hus och upprätta bygglovshandlingar. I ditt arbete ansvarar du för att kundens önskemål och idéer anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande planbestämmelser, lagar och förordningar. I början på nästa år avser vi att förändra vårt arbetssätt, där du som bygglovsritare i samarbete med våra säljare kommer ha en närmare kontakt med våra kunder. Detta ställer krav på hög servicegrad och god kommunikationsförmåga med såväl externa som interna kontakter. 

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för design och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad.

Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är flexibel, serviceinriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du trivs med att samarbeta och håller alltid en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter. Du har förmågan att ha flera projekt igång samtidigt.

Arbetstid och omfattning 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. 

Ansökan

Vid frågor om tjänsten, kontakta Victor Johansson, Bygglovschef. Sista ansökningsdag är den 31/10. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! 

 


Om Fiskarhedenvillan


Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.


Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Entreprenadingenjör till Dalarna

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 460 anställda och har en omsättning på 1,9 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. D... Visa mer
ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 460 anställda och har en omsättning på 1,9 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

Entreprenadingenjör som vill arbeta brett från tidigt skede till slutprodukt.

ByggPartners verksamhet växer i Dalarna. Vi har erhållit ett flertal större entreprenader i Dalarna och behöver nu bli fler.

Dina uppgifter
Som entreprenadingenjör i ByggPartner har du en bred funktion och din roll kan se olika ut i olika projekt. Din roll i byggprocessen går från tidiga skeden med planering, upphandling och projektering till inköp, produktionskalkyler, tidplaner, avstämningar och prognosarbete. Vi söker nu dig som vill fokusera på projektering och arbetet med tidiga skeden Du arbetar i nära samarbete med arbetschef, platschef och arbetsledare. Vi trivs att arbeta i samverkansprojekt med våra kunder, därav är partnering projekt i majoritet bland våra entreprenader.

Den vi söker
Vi lägger stor vikt vid att du som person passar i vår organisation och det vi förväntar oss av rollen som entreprenadingenjör. Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta. Du har erfarenhet från projektering, produktion och samverkansprojekt, du är affärsmässig och noggrann samtidigt som du kan vara innovativ och komma på nya lösningar för våra kunders bästa. Du bör ha en god teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör, gymnasieingenjör eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt. Du har arbetat i byggrelaterade it-system och är bekväm med administrativa uppgifter.

Placering Borlänge med arbetsområde Dalarna.

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-26. Har du funderingar, hör av dig till Arbetschef Johan Karlsson mobilnummer 070-4169751 för mer information. Visa mindre

Broinspektör till Norconsult i Borlänge

Ansök    Feb 7    Academic Work    Byggnadsingenjör
I nyrenoverade lokaler i centrala Borlänge sitter Norconsult som har siktet inställt på tillväxt. Då satsningar görs inom området för infrastruktur står de nu inför en spännande framtid där de ska bli fler. Är du utbildad ingenjör och vill bli expert inom broområdet så har du nu möjligheten att ta del av gedigen kompetens inom företaget. OM TJÄNSTEN Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhälls­planering och projektering. Med ett helhets­pe... Visa mer
I nyrenoverade lokaler i centrala Borlänge sitter Norconsult som har siktet inställt på tillväxt. Då satsningar görs inom området för infrastruktur står de nu inför en spännande framtid där de ska bli fler. Är du utbildad ingenjör och vill bli expert inom broområdet så har du nu möjligheten att ta del av gedigen kompetens inom företaget.

OM TJÄNSTEN
Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhälls­planering och projektering. Med ett helhets­perspektiv och tydlig miljöprofil hjälper de sina kunder att lyckas på resan från vision till verklighet.

Kontoret i Borlänge består i dag av 15 medarbetare som nu välkomnar juniora ingenjörer i syfte att utvidga affärsområdet infrastruktur. Med senior kompetens på plats satsar de nu på att ta in nya förmågor som har en stor nyfikenhet inom broområdet.

ARBETSUPPGIFTER
Som broinspektör arbetar du med inspektioner ute i fält tillsammans med en erfaren kollega. Du och din kollega planerar fältarbetet som täcker olika delar av landet vilket stundtals innebär längre och kortare resor. Arbetet innebär även rapportskrivning och åtgärdsförslag som utförs på kontoret i Borlänge.

VI SÖKER DIG SOM
* Är utbildad högskoleingenjör inom ett teknisk område. Vi ser gärna att du har en utbildning inom byggteknik eller Väg och Vatten.


* Har ett tekniskt intresse och vill specialisera dig inom bro och infrastruktur
* Har B-körkort då ni färdas i hyrbil
* Har goda kunskaper i svenska då all kundkontakt sker på svenska


Som person är du:


* Initiativtagande
* Självgående
* Har god samarbetsförmåga


Övrig information


* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norconsults önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder. Visa mindre

Konsult inom arbetsmiljö/BAS P

Ansök    Jun 18    ÅF Pöyry AB    Byggnadsingenjör
Om jobbet Vill du utvecklas - och vara med och utveckla AFRY - när vi planerar och projekterar den infrastruktur som kommer användas av dig, dina vänner, dina barn och dina barnbarn? Vill du driva och utveckla projekteringsuppdrag med fokus på arbetsmiljö? Nu söker vi en BAS-P till vår verksamhet inom samhällsbyggnad. I din roll som arbetsmiljöspecialist kommer du att vara en viktig del i våra uppdrag och arbeta brett med att stötta övriga medarbetare inom... Visa mer
Om jobbet
Vill du utvecklas - och vara med och utveckla AFRY - när vi planerar och projekterar den infrastruktur som kommer användas av dig, dina vänner, dina barn och dina barnbarn? Vill du driva och utveckla projekteringsuppdrag med fokus på arbetsmiljö? Nu söker vi en BAS-P till vår verksamhet inom samhällsbyggnad.
I din roll som arbetsmiljöspecialist kommer du att vara en viktig del i våra uppdrag och arbeta brett med att stötta övriga medarbetare inom arbetsmiljöfrågor som rör exempelvis projektering/BAS-P, fältarbete samt arbetet på byggarbetsplatser. Du motiveras av att engagera dina kollegor och att utmana invanda arbetssätt för att hitta smartare lösningar och en bättre arbetsmiljö.
Sektionen Väg och mark sträcker sig över kontoren i Borlänge, Falun och Mora. Vi är ett härligt gäng med kompetens inom bl.a. väg- och markprojektering, uppdragsledning, trafik, VA och miljö.
Stationering är på något av våra kontor i Borlänge, Falun eller Mora.

Vem är du?
Vi söker dig med högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller liknande samt har arbetat med arbetsmiljöfrågor under flera år, antingen inom infrastruktur eller inom någon annan lämplig bransch.
Du anser att projektformen är en inspirerande miljö att arbeta i och uppskattar när det händer mycket. Utmaningarna är ofta komplexa, både tekniskt och organisatoriskt, och kräver därför ett starkt engagemang och teamwork utöver det vanliga.
För att lyckas är du driven, prestigelös och lagd något åt det envisa hållet. Du är ordningsam och förstår att förmågan att skapa bra arbetsmiljö i alla led är grunden till en lyckad leverans och därmed nöjda kunder. Du har tidigare erfarenhet av BAS P- och BAS U-arbete. Körkort B är ett krav.
För denna roll ser vi även att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, såväl fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid.
För oss som arbetsgivare är det viktigt att du som medarbetare ständigt kan vidareutveckla dig, därför har vi många karriärvägar inom AFRY. Vilken väg tar du?
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker bygglovsritare

Ansök    Dec 12    Fiskarhedenvillan    Byggnadsingenjör
Vår osannolika framgångsresa fortsätter och vi behöver nu förstärka vår bygglovsavdelning med flera bygglovsritare. Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Beskrivning av arbetsuppgift... Visa mer
Vår osannolika framgångsresa fortsätter och vi behöver nu förstärka vår bygglovsavdelning med flera bygglovsritare.

Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som bygglovsritare på Fiskarhedenvillan är du den förenande länken mellan försäljning och projektering och är en viktig del i förverkligandet av våra kunders husdrömmar. I rollen ingår det att rita kundanpassade hus och upprätta bygglovshandlingar. I ditt arbete ansvarar du för att kundens önskemål och idéer anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande planbestämmelser, lagar och förordningar. Du håller en hög servicegrad och främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter.

Krav
Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för design och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad.

Personliga egenskaper
Du som person är flexibel, serviceinriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du trivs med att samarbeta och håller alltid en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter. Du har förmågan att ha flera projekt igång samtidigt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum den 31 januari. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.


Om Fiskarhedenvillan

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Bra Hus söker en byggnadsingenjör till kontoret i Borlänge

Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i mer än 115 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design. Vi söker en konstruktör alternativt en bygglovsritare på 100 % med placering i Borlänge alternativt Furudal. I konstruktörens arbetsuppgifter ingår allt från att ta fram kompletta block- och konstruktionshandlingar, inklusive statiska beräkningar, till att ta fram materialspecifikation på allt ingående material. I bygglovsritaren... Visa mer
Familjeföretaget Bra Hus, som varit verksamt i mer än 115 år, är nu i behov av att förstärka avdelningen Teknik & Design.
Vi söker en konstruktör alternativt en bygglovsritare på 100 % med placering i Borlänge alternativt Furudal.


I konstruktörens arbetsuppgifter ingår allt från att ta fram kompletta block- och konstruktionshandlingar, inklusive statiska beräkningar, till att ta fram materialspecifikation på allt ingående material.
I bygglovsritarens arbetsuppgifter ingår att ta fram planer, fasader, sektioner, marklinjer och situationsplan till huskunder. Du bör vara kreativ och intresserad av arkitektur.

Bra Hus söker dig som är
Utbildad byggnadsingenjör och har kunskap om gällande byggregler.
Har god datavana och behärskar CAD projektering.

Som person är du 
Noggrann och engagerad.
Ansvarstagande
Tycker om att samarbeta med andra människor.
Nyfiken och lösningsfokuserad.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av arbete inom småhusbranschen och konstruktion är meriterande.


Denna tjänsten innebär först en provanställning på 3 månader.
Lön enligt överenskommelse.


Intervjuer sker löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast så tveka inte att lämna in din ansökan!


Skicka personligt brev och CV till vår chef på avdelningen Teknik & design Johanna Haglund via mail [email protected] 
Ansökan ska vara oss tillhanda snarast eller senast den 14 februari 2020. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker Kalkylerare

Ansök    Dec 12    Fiskarhedenvillan    Byggnadsingenjör
Vår osannolika framgångsresa fortsätter! Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Beskrivning av arbetsuppgifter Vi säljer hus som aldrig förr och behöver nu förstärka vår kalkylavdelning... Visa mer
Vår osannolika framgångsresa fortsätter!

Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Vi säljer hus som aldrig förr och behöver nu förstärka vår kalkylavdelning med ännu en kalkylerare, som idag består av tre stycken engagerade och kompetenta medarbetare. Fiskarhedenvillan förverkligar flera hundra husdrömmar varje år. Kalkylavdelningens bidrag till att göra drömmen verklig består i att säkerställa att våra kunder får rätt pris på material och entreprenad.

Kalkylavdelningens huvudarbetsuppgifter är följande:

· utveckla våra kalkylmodeller

· utbilda och stötta våra ca 70 agenter i deras arbete

· Genomföra efterkalkyler och kontroll

Vem är du?

För att lyckas i rollen som kalkylerare tror vi att du, likt dina blivande kollegor, har en examen som byggnadsingenjör. Självklart kan du även skaffat dig motsvarande kompetens genom flerårig arbetslivserfarenhet, gärna inom småhus-branschen och/eller entreprenad. Då en stor del av arbetet innebär att genomföra utbildningsinsatser är det en förutsättning att du trivs i rollen som utbildare, via såväl videokonferenser eller fysiska möten.

Datorn är ditt arbetsverktyg och förutsätter goda kunskaper i excel och system etc. I det dagliga arbetet ingår att göra efterkalkyler och kontroller varför du behöver trivas att regelbundet utföra granskningsarbete. Du talar och skriver svenska obehindrat, om du dessutom har kunskaper i norska och/eller finska är det mycket meriterande. Eftersom det i rollen ingår att självständigt driva mindre projekt, är det en meriterande om du har kunskaper inom projektledning.

För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare, som tillsammans med kollegor inom och utom avdelningen, bidrar till Fiskarhedenvillan framgång. Vi ser att du har en god analytisk förmåga då det i arbetet ingår, som tidigare nämnts, att utveckla våra kalkylmodeller. Just nu har vi ett behov av att se över vår entreprenadkalkyl och har du erfarenhet av entreprenadkalkyler och kan tillföra det till gruppen så är det meriterande. Vi på kalkylavdelningen drivs av att utveckla och förbättra vårt arbete hela tiden och därför tror vi att du är en person som ser lösningar och möjligheter. Slutligen, då du i ditt dagliga arbete kommer stötta våra agenter i prissättningsfrågor, ställs krav på att du är noggrann, har känsla för service samt att du har en god kommunikativ förmåga.

I tjänsten ingår att ca två resdagar/ månad, främst i Sverige och Norge, varför körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum den 6 januari 2020. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker konstruktörer

Vår osannolika framgångsresa fortsätter och vi behöver nu förstärka vår konstruktionsavdelning med flera konstruktörer. Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Beskrivning av arbetsuppgift... Visa mer
Vår osannolika framgångsresa fortsätter och vi behöver nu förstärka vår konstruktionsavdelning med flera konstruktörer.
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig!
Beskrivning av arbetsuppgifter.
Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som konstruktör på Fiskarhedenvillan är du den som skapar konstruktionslösningar i vårt byggsystem för att förverkliga våra kunders husdrömmar.
I rollen ingår det att konstruera kundanpassade hus och upprätta konstruktionshandlingar ut till entreprenör. Du motiveras av hög kvalitet och noggrannhet samt främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. I ditt arbete ansvarar du för att det kundspecifika huset anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande lagar och förordningar.
Krav
Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för problemlösning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad.
Personliga egenskaper
Du som person är flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du har förmågan att planera ditt arbete mot en bestämd deadline.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.
Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 31 januari. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.Din ansökan mailar du till vår HR-chef [email protected]


Kontaktuppgifter
Mark Widell, Konstruktionschef , 0243-559234
Victor Johansson, Bygglovschef , 0243-559243
Kerstin Drejholt, Facklig representant, Unionen, 0243-497272


Om Fiskarhedenvillan
Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.
Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker bygglovsritare

Vår osannolika framgångsresa fortsätter och vi behöver nu förstärka vår bygglovsavdelning med flera bygglovsritare. Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Beskrivning av arbetsuppgif... Visa mer
Vår osannolika framgångsresa fortsätter och vi behöver nu förstärka vår bygglovsavdelning med flera bygglovsritare.
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig!


Beskrivning av arbetsuppgifter.
Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som bygglovsritare på Fiskarhedenvillan är du den förenande länken mellan försäljning och projektering och är en viktig del i förverkligandet av våra kunders husdrömmar.
I rollen ingår det att rita kundanpassade hus och upprätta bygglovshandlingar. I ditt arbete ansvarar du för att kundens önskemål och idéer anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande planbestämmelser, lagar och förordningar. Du håller en hög servicegrad och främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter.
Krav
Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för design och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad.
Personliga egenskaper
Du som person är flexibel, serviceinriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du trivs med att samarbeta och håller alltid en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter. Du har förmågan att ha flera projekt igång samtidigt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.
Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum den 31 januari. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Din ansökan mailar du till vår HR-chef [email protected]

Kontaktuppgifter
Victor Johansson, Bygglovschef , 0243-559243                      
Mark Widell, Konstruktionschef , 0243-559234  
Kerstin Drejholt, Facklig representant, Unionen, 0243-497272


Om Fiskarhedenvillan
Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.
Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker konstruktörer

Ansök    Dec 12    Fiskarhedenvillan    Byggnadsingenjör
Vår osannolika framgångsresa fortsätter och vi behöver nu förstärka vår konstruktionsavdelning med flera konstruktörer. Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Beskrivning av arbetsuppgi... Visa mer
Vår osannolika framgångsresa fortsätter och vi behöver nu förstärka vår konstruktionsavdelning med flera konstruktörer.

Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Fiskarhedenvillan skapar hem och en plats för livet. Som konstruktör på Fiskarhedenvillan är du den som skapar konstruktionslösningar i vårt byggsystem för att förverkliga våra kunders husdrömmar.I rollen ingår det att konstruera kundanpassade hus och upprätta konstruktionshandlingar ut till entreprenör. Du motiveras av hög kvalitet och noggrannhet samt främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. I ditt arbete ansvarar du för att det kundspecifika huset anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande lagar och förordningar.

Krav
Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller liknande och med ett brinnande intresse för problemlösning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med småhus och/eller om du talar norska eller finska. Du har god datavana och är van vid att arbeta i Revit och/eller Autocad.

Personliga egenskaper
Du som person är flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du har förmågan att planera ditt arbete mot en bestämd deadline.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 31 januari. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om Fiskarhedenvillan
Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Fiskarhedenvillan söker Kalkylerare

Vår osannolika framgångsresa fortsätter! Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig! Beskrivning av arbetsuppgifter. Vi säljer hus som aldrig förr och behöver nu förstärka vår kalkylavdelning ... Visa mer
Vår osannolika framgångsresa fortsätter!
Vill du arbeta i en organisation med engagerade och trevliga kollegor som drivs och inspireras av att erbjuda våra kunder valfrihet? Är du en person som ser möjligheter och gillar ett högt arbetstempo samt att anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och förbättring? Då har Fiskarhedenvillan jobbet för dig!
Beskrivning av arbetsuppgifter.
Vi säljer hus som aldrig förr och behöver nu förstärka vår kalkylavdelning med ännu en kalkylerare, som idag består av tre stycken engagerade och kompetenta medarbetare. Fiskarhedenvillan förverkligar flera hundra husdrömmar varje år. Kalkylavdelningens bidrag till att göra drömmen verklig består i att säkerställa att våra kunder får rätt pris på material och entreprenad.
Kalkylavdelningens huvudarbetsuppgifter är följande:
·        utveckla våra kalkylmodeller
·        utbilda och stötta våra ca 70 agenter i deras arbete
·        Genomföra efterkalkyler och kontroll


Vem är du?
För att lyckas i rollen som kalkylerare tror vi att du, likt dina blivande kollegor, har en examen som byggnadsingenjör. Självklart kan du även skaffat dig motsvarande kompetens genom flerårig arbetslivserfarenhet, gärna inom småhus-branschen och/eller entreprenad. Då en stor del av arbetet innebär att genomföra utbildningsinsatser är det en förutsättning att du trivs i rollen som utbildare, via såväl videokonferenser eller fysiska möten. 
Datorn är ditt arbetsverktyg och förutsätter goda kunskaper i excel och system etc. I det dagliga arbetet ingår att göra efterkalkyler och kontroller varför du behöver trivas att regelbundet utföra granskningsarbete. Du talar och skriver svenska obehindrat, om du dessutom har kunskaper i norska och/eller finska är det mycket meriterande. Eftersom det i rollen ingår att självständigt driva mindre projekt, är det en meriterande om du har kunskaper inom projektledning.
För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare, som tillsammans med kollegor inom och utom avdelningen, bidrar till Fiskarhedenvillan framgång. Vi ser att du har en god analytisk förmåga då det i arbetet ingår, som tidigare nämnts, att utveckla våra kalkylmodeller. Just nu har vi ett behov av att se över vår entreprenadkalkyl och har du erfarenhet av entreprenadkalkyler och kan tillföra det till gruppen så är det meriterande. Vi på kalkylavdelningen drivs av att utveckla och förbättra vårt arbete hela tiden och därför tror vi att du är en person som ser lösningar och möjligheter. Slutligen, då du i ditt dagliga arbete kommer stötta våra agenter i prissättningsfrågor, ställs krav på att du är noggrann, har känsla för service samt att du har en god kommunikativ förmåga.
I tjänsten ingår att ca två resdagar/ månad, främst i Sverige och Norge, varför körkort är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Borlänge och med kontorstider måndag till fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.
Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum den 6 januari 2020. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Din ansökan mailar du till vår HR-chef [email protected] 


Kontaktpersoner
David Pekkari, Kalkylchef, 0243- 55 92 25 
Kerstin Drejolt, Facklig företrädare, Unionen 0243-794242


Om Fiskarhedenvillan
Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.
Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Produktionschef / Platschef Väg och anläggning - Dalarna

Ansök    Apr 17    Skanska Sverige AB    Byggnadsingenjör
Vi söker en produktionschef/platschef till vår verksamhet i Dalarna, med fokus på Borlänge, Falun, Mora Du är en erfaren ledare med god branschkunskap Som produktionschef/platschef hos oss på Skanska så är du en viktig kugge i vår verksamhet, där du ansvarar för våra projekt ute på plats. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du planerar och styr arbetet ute i produ... Visa mer
Vi söker en produktionschef/platschef till vår verksamhet i Dalarna, med fokus på Borlänge, Falun, Mora

Du är en erfaren ledare med god branschkunskap

Som produktionschef/platschef hos oss på Skanska så är du en viktig kugge i vår verksamhet, där du ansvarar för våra projekt ute på plats. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du planerar och styr arbetet ute i produktionen genom nära kontakt med våra tjänstemän och yrkesarbetare, samt våra beställare och underentreprenörer. Du rapporterar till ansvarig projektchef och ser till att uppsatta mål nås gällande bland annat tidsplaner, inköp och ekonomi.

Vill du vara den drivande kraften ute i våra projekt?

Då är du rätt person för oss! Vi söker dig som har akademisk utbildning inom bygg och anläggning eller har anskaffat samma kunskaper genom längre erfarenhet, och har arbetat med projektledning inom området. Du är trygg i rollen som ledare och söker nu nya utmaningar för att fortsätta utvecklas. Som platschef är du "hands on" och är den som ser till att projekten drivs framåt mot våra uppsatta mål. Du är initiativrik och kommer med förslag kring hur verksamheten bör utvecklas, samtidigt som du är lyhörd mot din grupp och tar tillvara på den kompetens som finns där. Det är också viktigt att du delar Skanskas värderingar och är en förebild för oss i både interna och externa sammanhang.

Ansök idag

eller senast 2019-05-06 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Har du frågor? Kontakta distriktschef Petter Hedin 010-448 76 31 eller HR-partner Sanna Gränsmark 010-448 09 40
Vi kommer att hantera rekryteringen efter helgerna.

Välkommen med din ansökan!
Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Junior Byggarbetsmiljösamordnare sökes!

Ansök    Jul 1    Framtiden AB    Byggnadsingenjör
Är du en nyexaminerad eller i början av din karriär och är intresserad av byggarbetsmiljö, riskhantering eller kvalitetsäkring? Skulle du vilja arbeta med BAS-P? Sök idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som byggarbetsmiljösamordnare så kommer du inledningsvis få stött från en senior kollega och ta rygg på denne. Till en början får du arbeta med enklare arbetsuppgifter och när du har fått mer erfarenhet och kunskap så får du mer ansvar. Exe... Visa mer
Är du en nyexaminerad eller i början av din karriär och är intresserad av byggarbetsmiljö, riskhantering eller kvalitetsäkring? Skulle du vilja arbeta med BAS-P? Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som byggarbetsmiljösamordnare så kommer du inledningsvis få stött från en senior kollega och ta rygg på denne. Till en början får du arbeta med enklare arbetsuppgifter och när du har fått mer erfarenhet och kunskap så får du mer ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att arbeta med:
- Riskhantering
- Miljö- och arbetsmiljöledningssystem
- Kvalitetssäkring
- Systematisk kravhantering
Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag. De skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling. Vår kund är idag en koncern på ungefär 1 500 medarbetare med kontor runt om i landet.

Din profil
Skallkrav:
- Högskoleutbildning inom projektering, arbetsmiljö, riskhantering, byggarbetsmiljö alternativt annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig
- God svenska i tal och skrift.

Meriterande:
- Relevant extrajobb eller exjobb.
- Certifiering mot BAS-P eller BAS-U

Vi tror också att du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer. Vidare ska du vara engagerad och strukturerad. Du ska även ta eget ansvar och vilja utvecklas med företaget. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och du gillar att kommunicera.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Omfattning: Heltid, 8-17 med flex
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse
Ort: Gävle eller Borlänge

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din redan idag! Visa mindre

Produktionschef Väg och anläggning - Dalarna

Ansök    Apr 15    Skanska Sverige AB    Byggnadsingenjör
Vi söker en produktionschef till vår verksamhet i Dalarna, med fokus på Borlänge, Mora och Vansbro Du är en erfaren ledare med god branschkunskap Som produktionschef/platschef hos oss på Skanska så är du en viktig kugge i vår verksamhet, där du ansvarar för våra projekt ute på plats. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du planerar och styr arbetet ute i produktion... Visa mer
Vi söker en produktionschef till vår verksamhet i Dalarna, med fokus på Borlänge, Mora och Vansbro

Du är en erfaren ledare med god branschkunskap

Som produktionschef/platschef hos oss på Skanska så är du en viktig kugge i vår verksamhet, där du ansvarar för våra projekt ute på plats. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du planerar och styr arbetet ute i produktionen genom nära kontakt med våra tjänstemän och yrkesarbetare, samt våra beställare och underentreprenörer. Du rapporterar till ansvarig projektchef och ansvarar bland annat för:


* Projektekonomi
* Planering
* Inköp
* Logistik
* Miljö- och arbetsmiljöfrågor

Vill du vara den drivande kraften ute i våra projekt?

Då är du rätt person för oss! Vi söker dig som har akademisk utbildning inom bygg och anläggning eller har anskaffat samma kunskaper genom längre erfarenhet, och har arbetat med projektledning inom området. Du är trygg i rollen som ledare och söker nu nya utmaningar för att fortsätta utvecklas. Som platschef är du "hands on" och är den som ser till att projekten drivs framåt mot våra uppsatta mål. Du är initiativrik och kommer med förslag kring hur verksamheten bör utvecklas, samtidigt som du är lyhörd mot din grupp och tar tillvara på den kompetens som finns där. Det är också viktigt att du delar Skanskas värderingar och är en förebild för oss i både interna och externa sammanhang.

Ansök idag

eller senast 2019-05-06 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Har du frågor? Kontakta distriktschef Petter Hedin 010-448 76 31 eller HR-partner Sanna Gränsmark 010-448 09 40
Vi kommer att hantera rekryteringen efter helgerna.

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre