Lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Borlänge

Se lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare

Ansök    Apr 30    PEAB AB    Arbetsledare, anläggning
Vi söker nu en Arbetsledare till Peab Asfalt Dalarna och Södra Norrland med omnejd Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer miljövänlig asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.   Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att t... Visa mer
Vi söker nu en Arbetsledare till Peab Asfalt Dalarna och Södra Norrland med omnejd
Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer miljövänlig asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.
 
Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Arbetsledare hos Peab Asfalt i Dalarna och södra Norrland.
 
Om tjänsten                                 
Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen med dennes arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter är bland annat att:
Planera, leda och fördela det dagliga arbetet för våra beläggningsarbetare
Säkerställa kompetens och resurser inför ett beläggningsarbete
Ansvara för tillsyn av trafikanordningar samt den dagliga driften
Skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team
Se till att effektivitet, lönsamhet och kvalitet uppnås i alla led

Rollen som arbetsledare erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Härjedalen med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.
 
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
B-körkort är ett krav.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har god erfarenhet av att leda asfaltsarbeten eller arbeten som vi bedömer likvärdig.
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en förmåga att skapa förtroendegivande relationer med medarbetare och kunder. Som person trivs du med att vara den som håller ihop människor och arbetsuppgifter, du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har en förmåga att prioritera.
 
Ansökan
Rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.
 
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Stenlund på telefon  072-533 30 67
Denna rekrytering sker helt genom Peab Asfalts försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Arbetsledare Anläggning

Bli en del av Peab-teamet i Gävleborg/Dalarna och ta ledningen i spännande anläggningsprojekt. Som arbetsledare får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap och bidra till att forma framtidens samhällen. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag.   Arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du att ha ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter till ditt team. Du kommer att övervaka och säkerställa att arbetet utförs enligt gällande regler o... Visa mer
Bli en del av Peab-teamet i Gävleborg/Dalarna och ta ledningen i spännande anläggningsprojekt. Som arbetsledare får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap och bidra till att forma framtidens samhällen. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag.
 
Arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att ha ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter till ditt team. Du kommer att övervaka och säkerställa att arbetet utförs enligt gällande regler och föreskrifter. Dessutom kommer du att vara delaktig i att planera och organisera projekt samt hantera eventuella utmaningar som kan uppstå under arbetets gång. Som en viktig länk mellan ledningen och arbetsstyrkan är du avgörande för att säkerställa smidiga arbetsflöden och hög kvalitet på utfört arbete. Vi har projekt inom samtliga områden i anläggningssegmentet, såsom mark, väg, VA, betong och industri.
 
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som arbetsledare inom bygg och anläggningsbranschen. Du har en stark bakgrund inom projektledning och har förmågan att leda och inspirera ditt team till att leverera högkvalitativa resultat.
Som arbetsledare är du van vid att hantera komplexa projekt och har förmågan att hålla flera bollar i luften samtidigt, samtidigt som du bibehåller en hög nivå av effektivitet och noggrannhet. Du är väl insatt i de olika faserna av byggprocessen och kan snabbt identifiera och lösa eventuella utmaningar som kan uppstå under vägen.
En relevant utbildning inom bygg/anläggning är meriterande i rollen som arbetsledare. Du har även starka tekniska kunskaper och förstår de olika verktyg och metoder som används inom branschen.
Som person är du kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med både medarbetare och externa kontakter. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, samtidigt som du trivs i en teammiljö och kan samarbeta effektivt med andra.

 
Du är van vid att arbeta under press och kan fatta beslut snabbt och effektivt. Du är flexibel och har förmågan att anpassa dig till föränderliga omständigheter och prioritera dina uppgifter på ett strategiskt sätt.
Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt företag inom bygg och anläggning, där du får chansen att utveckla dina kunskaper och erfarenheter inom området. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och ha möjligheten att påverka och driva framgångsrika resultat.
Om du tror att du har den erfarenhet, kompetens och personlighet som vi söker, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt fantastiska team!
 
Ansökan
För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Frida Hedback på telefonnummer: 0725333397 eller e-post: [email protected].
Skicka in din ansökan redan idag!
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Arbetsledare Linje & Kabel

Peabs avdelning Linje och Kabel i Dalarna växer och vi söker nu en erfaren arbetsledare med placeringsort Falun eller Borlänge för att stärka upp vårt team. Hos oss får du möjlighet att jobba i roliga projekt med fantastiska kollegor, i en utvecklande roll med goda karriärmöjligheter. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag!   Arbetsuppgifter Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en nyckelroll i de projekten vi driver, med ansvar för a... Visa mer
Peabs avdelning Linje och Kabel i Dalarna växer och vi söker nu en erfaren arbetsledare med placeringsort Falun eller Borlänge för att stärka upp vårt team. Hos oss får du möjlighet att jobba i roliga projekt med fantastiska kollegor, i en utvecklande roll med goda karriärmöjligheter. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag!
 
Arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en nyckelroll i de projekten vi driver, med ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter till ditt team. I ditt ansvarsområde ingår att säkerställa att arbetet utförs enligt gällande regler och föreskrifter. Vidare kommer du få vara delaktig i att planera och organisera projekt. Du fungerar som en viktig länk mellan våra yrkesarbetare och arbetsledningen, och hjälper till att hantera utmaningar som uppstår under arbetes gång.
 
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som arbetsledare inom bygg och anläggningsbranschen, och vi ser att du som söker är van att hantera komplexa projekt. Du är självgående och väl insatt i de olika faserna av byggprocessen. För att lyckas i den här rollen ser vi det som ett krav att du har:
 
Minst tre års sammanhängande erfarenhet i rollen som arbetsledare inom anläggningsbranschen
Ha arbetat med, och slutfört, minst två projekt rörande el eller optoförläggning de senaste fem åren. Projekten ska ha innefattat trafikerad miljö med trafikavstängningar samt återställningsarbeten upp till minst förstärkningslager

 
Det är dessutom meriterande om du har relevant utbildning inom bygg- och anläggning.
 
Som person tror vi att du är noggrann, effektiv och kommunikativ. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, samtidigt som du trivs i en teammiljö och kan samarbeta effektivt med andra.
 
Om du tror att du har den erfarenhet, kompetens och personlighet som vi söker, ser vi fram emot att höra från dig.
 
Ansökan
För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Denna annons ligger ute under semesterperioden och det kan därför dröja med återkoppling till mitten på augusti. Vid frågor om rekryteringsprocessen, skicka ett mail till HR [email protected]. Vid frågor om tjänsten, skicka ett mail till [email protected].
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Aug 21    PEAB AB    Arbetsledare, anläggning
Om tjänsten Som arbetsledare bistår du platschefen, planerar, leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för olika projekt, vilket innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budgetarbete. Ungefär 50% av tjänsten innebär administrativt arbete. Rollen innebär att du träffar kunder och beställare, upprättar offerter och lämnar förslag, vilket gör att du behö... Visa mer
Om tjänsten

Som arbetsledare bistår du platschefen, planerar, leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för olika projekt, vilket innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budgetarbete. Ungefär 50% av tjänsten innebär administrativt arbete.

Rollen innebär att du träffar kunder och beställare, upprättar offerter och lämnar förslag, vilket gör att du behöver ha ett intresse för ekonomi, affärer och kundrelationer. Som arbetsledare i vår grupp är det mycket frihet under ansvar.

Du kommer ingå i vårt team i Hedemora som arbetar med drift och underhåll av vägar i regionen och anläggningar av mindre projekt, vilket innebär att arbeta och leda egen och inhyrd personal. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Exempel på uppdrag; vinterväghållning, sandupptagning, väginspektion, trafikskador, beläggningsarbete, grönyteskötsel, skyltarbete, vägräckesarbete, skötsel av rastplatser samt avvattningsarbete, brunnar och vägtrummor.

Peabkoncernen är mån om sina anställda och det är viktigt för oss att du känner dig som en del av gemenskapen i bolaget. Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.

Kravprofil

Det är meriterande om du har ingenjörsutbildning inom bygg/ anläggning. Erfarenhet från drift- och underhåll av vägar och vinterväghållning är också meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck och har lätt för att skapa förtroende. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande.

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift, ha goda IT-kunskaper och körkort B och tillgång till bil är ett krav.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Markus Gustafsson 0733-371975 eller arbetschef Azad Miro 0733-848466.

Då tjänsten behöver tillsättas omgående kommer vi att arbeta med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Arbetsledare Linje & Kabel

Ansök    Jul 24    PEAB AB    Arbetsledare, anläggning
Om tjänsten Linje & Kabel i Falun/ Borlänge söker arbetsledare i verksamheten för el och optoförläggning. Arbetsuppgifter I rollen ingår att: - Ansvara för arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer - Arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt - Ta fram arbetsberedningar - Planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare ha kontakt med ku... Visa mer
Om tjänsten

Linje & Kabel i Falun/ Borlänge söker arbetsledare i verksamheten för el och optoförläggning.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår att:

- Ansvara för arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer
- Arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt
- Ta fram arbetsberedningar
- Planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare ha kontakt med kunder och leverantörer
- Ansvara för kvalitetssäkring och kontakt med underentreprenörer
- Arbeta med mottagning, syn och planering av felanmälan från allmänheten och beställare

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete som arbetsledare, mark- och anläggningsarbete samt arbetsledning.

Meriterande

Erfarenhet av arbete som arbetsledare eller liknande roll.

Kompetenser och egenskaper

Mot bakgrund av rollens arbetsuppgifter är det viktigt att kandidaten:

- Känner sig bekväm med att få mycket eget ansvar
- Vet hur arbetet ska planeras för att vara så effektivt som möjligt har ett stort engagemang
- Har god kommunikativ förmåga
- Ser det som en del av sitt arbete att skapa och vårda relationer har en prestigelös inställning till sitt arbete

Vi ser gärna

Att du har ESA utbildning samt EBR KJ41.

Övriga kommentarer

Ansvarig för rekryteringsprocessen: Peter Åsberg, Arbetschef, [email protected]

Frida Hedback, HR-partner, [email protected] Visa mindre

Ramudden söker en arbetsledare till Borlänge

Ansök    Jun 28    Ramudden AB    Arbetsledare, anläggning
OM OSS Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskad... Visa mer
OM OSS
Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 80-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 2,1 miljarder SEK per år och har ca 850 anställda.

Vi söker nu en Arbetsledare till vår verksamhet i Borlänge. Borlänge ingår i Region Nord tillsammans med orterna Gävle, Härnösand, Ludvika, Luleå, Mora, Piteå, Umeå, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik, Östersund & Skellefteå.

OM TJÄNSTEN
Som arbetsledare stöttar du verksamheten med administrativa uppgifter och förvaltar våra kundkontakter för att skapa goda affärsrelationer. Du arbetsleder och hjälper till att planera och fördela arbetsuppgifter och resurser i Ramuddens digitala planeringsverktyg, såsom fordon, personal, bemanning och underentreprenörer tillsammans med depåchef. Du kommer även att rita specifika TA-planer, upprätta arbetsberedningar och riskbedömningar utefter kundens specifika behov.

Tillsammans med dina kollegor hjälper du våra kunder med deras behov av trafiklösningar via personliga möten, telefon- och mejlkontakt. Med hög serviceförmåga säkerställer du att kunden får rätt material och att allt faktureras. Du arbetar dagligen med vårt ordersystem, digitala rapporter och fakturering.  Arbete med hantering av återlämnat material samt övrig lagerhantering kan förekomma.

Tjänsten är heltid, dagtid med placering i Borlänge. Vi arbetar som ett team där vi värdesätter flexibilitet, initiativtagande och noggrannhet. På Ramudden hjälps vi alla åt med det som behövs.

OM DIG
I rollen som arbetsledare hos oss får du stor användning av din förmåga att vara lösningsorienterad. Du trivs med att sätta kunden i fokus och har en utpräglad känsla för service. Du förväntas kunna överblicka flera saker samtidigt och vara bra på att organisera och prioritera ditt arbete. B-körkort, goda administrativa kunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbetsledning/TA-konsult är meriterande.

Du ser möjligheten att genom dina professionella och engagerade kollegor utvecklas inom området trafikanordningar som exempelvis produktkunskap och säkerhet.  

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Feb 15    PEAB AB    Arbetsledare, anläggning
Det går bra för oss i Peab och vår anläggningsverksamhet söker nu en arbetsledare till vår arbetschefsgrupp Dalarna och Gävleborg. Våra projekt omfattar mark-, väg- & ledningsarbeten, vägar, järnväg, dammar och anläggningsbetong. Drivs du av att leverera goda resultat i rätt tid tillsammans med ditt team? Då kan jobbet vara rätt utmaning för dig. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med intressanta projekt och stora utvecklingsmöjligheter. Om tjänsten I ... Visa mer
Det går bra för oss i Peab och vår anläggningsverksamhet söker nu en arbetsledare till vår arbetschefsgrupp Dalarna och Gävleborg. Våra projekt omfattar mark-, väg- & ledningsarbeten, vägar, järnväg, dammar och anläggningsbetong.

Drivs du av att leverera goda resultat i rätt tid tillsammans med ditt team? Då kan jobbet vara rätt utmaning för dig. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med intressanta projekt och stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

I rollen som arbetsledare arbetar du i produktionen nära platschef och yrkesarbetarare. Ditt ansvar är att leda, planera, och följa upp det dagliga arbetet och säkerställa optimal framdrift. Det är du som driver och koordinerar projektet på plats medverkar till en god arbetsmiljö. Du för dagbok, rapporterar hinder, ändringar, avvikelser och sammanställer fakturaunderlag. Du ansvarar för arbetsberedningar och avrop av material och tjänster. Du Kommunicerar och samverkar med våra beställare och underentreprenörer.

Kompetenser och personliga egenskaper

Den vi söker brinner för att vara spindeln i nätet och den som koordinerar. Du är driven, pålitlig och ordningsam. Ledarskapet är viktigt och du är en förebild som skapar engagemang bland våra medarbetare. Du är en bra kommunikatör i både tal och skrift. Det är också viktigt att du agerar professionellt i kontakter med våra leverantörer och beställare.

För att lyckas i rollen krävs erfarenhet från branschen, helst inom mark och VA. Du arbetar i dag som arbetsledare eller i en liknande befattning sedan ett antal år. Det är meriterande om du har högskoleutbildning mot bygg- & anläggning. B-körkort och god datavana är ett krav. Hos oss får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med stor påverkansgrad. Vi har fina förmåner och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vårt företag växer med våra medarbetare.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta arbetschef Mikael Rantanen, 0733-37 50 91.

Skicka in din ansökan omgående. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Installation Lead

Vill du ta steget in i framtiden tillsammans med oss? Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi och vår vision är att "Rid the planet of fossil fuels" ???? Just nu letar vi efter en driven Installation Lead som ska hjälpa oss att leda vår resa mot en mer effektiv installationsorganisation, där vi revolutionerar solenergibranschen! ???? Om rollen I rollen som Installation Lead är du en expert inom installationsområdet med goda ledaregen... Visa mer
Vill du ta steget in i framtiden tillsammans med oss? Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi och vår vision är att "Rid the planet of fossil fuels" ???? Just nu letar vi efter en driven Installation Lead som ska hjälpa oss att leda vår resa mot en mer effektiv installationsorganisation, där vi revolutionerar solenergibranschen! ????

Om rollen

I rollen som Installation Lead är du en expert inom installationsområdet med goda ledaregenskaper. Det roligaste med rollen är att du får arbeta nära våra teamleds, installatörer och elektriker där du coachar dem i gemensamma standarder och bästa praxis. Du är den närmaste "go-to-personen" för våra team i dagliga frågor, och med din expertis bidrar du med flexibilitet samtidigt som du säkerställer installationshastigheten genom att stötta teamleds och agera stöd vid komplexa installationer.

I rollen kommer du bland annat att:

- Dela med dig av best practise både gällande säkerhet och effektivitet samt coacha teamen inom dessa områden

- Utföra kvalitetskontroller av genomförda installationer

- Hjälpa till på komplexa installationer

- Täcka upp teamleads vid frånvaro för att säkerställa installationstakten

- Hantera och proaktivt arbeta för att lösa problem kopplat till installationer

- Vid behov leda möten med personal

Är vi en match?

Svea Solar är en värderingsdriven organisation, därför är viktigt att du känner att våra värderingar (https://sveasolar.com/en/about-us) överensstämmer med dina egna.???? För att vara en bra match för rollen som tror vi att du är en lagspelare av rang med kund, kvalité och säkerhet (och såklart planeten????) i högsta fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom installation av solceller men inget krav.

- Du tycker om att göra det lilla extra och att hjälpa kollegor

- Erfarenhet som certifierad installatör och/eller team lead/arbetsledare

- Du är kundorienterad och motiveras av att arbeta med kvalité och säkerhet

- BAS-U och BAS-P (meriterande)

- Flytande svenska och kunskaper inom engelska

Listan ovan kan verka lång - men ingen av oss är bäst i alla kategorier. Om du känner igen dig något i beskrivningen ovan, rekommenderar vi att du söker. ??

Vill du bli vår nästa kollega?

Mångfald

Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Grow as we grow

Vårt mål är att våra Power Shifters ska ha möjlighet att nå sin fulla potential hos oss. ????

Som Installation Lead får du möjlighet att utveckla människor, dig själv och givetvis Svea Solar som företag. Du kommer att få ta del av våra interna utbildningsinitiativ, och målet är att våra medarbetare ska växa i takt med oss, vilket vi kallar för "Grow as we grow" ????

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande med uppehåll mellan den 3/7 - 31/7 då våra Power Shifters kommer gå på en välförtjänt semester. Vi hoppas att du har förståelse för att återkoppling i denna rekryteringsprocess kan ta lite längre tid än vanligt. Längst ned på denna (https://careerssweden.sveasolar.com/) sida hittar du mer information om våra rekryteringsprocesser. Visa mindre

Arbetsledare Linje & Kabel

Ansök    Apr 19    PEAB AB    Arbetsledare, anläggning
Om tjänsten Linje & Kabel i Falun/ Borlänge söker arbetsledare i verksamheten för el och optoförläggning. Arbetsuppgifter I rollen ingår att: - Ansvara för arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer - Arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt - Ta fram arbetsberedningar - Planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare ha kontakt med ku... Visa mer
Om tjänsten

Linje & Kabel i Falun/ Borlänge söker arbetsledare i verksamheten för el och optoförläggning.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår att:

- Ansvara för arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer
- Arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt
- Ta fram arbetsberedningar
- Planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare ha kontakt med kunder och leverantörer
- Ansvara för kvalitetssäkring och kontakt med underentreprenörer
- Arbeta med mottagning, syn och planering av felanmälan från allmänheten och beställare

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete som arbetsledare, mark- och anläggningsarbete samt arbetsledning.

Meriterande

Erfarenhet av arbete som arbetsledare eller liknande roll.

Kompetenser och egenskaper

Mot bakgrund av rollens arbetsuppgifter är det viktigt att kandidaten:

- Känner sig bekväm med att få mycket eget ansvar
- Vet hur arbetet ska planeras för att vara så effektivt som möjligt har ett stort engagemang
- Har god kommunikativ förmåga
- Ser det som en del av sitt arbete att skapa och vårda relationer har en prestigelös inställning till sitt arbete

Vi ser gärna

Att du har ESA utbildning samt EBR KJ41.

Övriga kommentarer

Ansvarig för rekryteringsprocessen: Peter Åsberg, Arbetschef, [email protected]

Frida Hedback, HR-partner, [email protected] Visa mindre

Ledande solcellsinstallatör

Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler ledande solcellsinstallatörer till vår Hub i Borlänge! Har du erfarenhet av att leda mindre team? Har tidigare arbetat inom bygg, installation eller liknande bransch? Då kan du vara vår nästa kollega! Rollen som ledande installatör I... Visa mer
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler ledande solcellsinstallatörer till vår Hub i Borlänge!

Har du erfarenhet av att leda mindre team? Har tidigare arbetat inom bygg, installation eller liknande bransch? Då kan du vara vår nästa kollega!

Rollen som ledande installatör

I rollen som ledande solcellsinstallatör är du arbetsledare för två solcellsinstallatörer. Du arbetar dagligen på tak med ditt team och säkerställer att våra kunder får solcellsinstallationer av allra högsta kvalitet.

Andra arbetsuppgifter i din roll är:

? Planering av teamets projekt.
? Ha direkt kontakt med kunder inför och under installationer.
? Säkerställa att allt material finns på plats i tid för installation.
? Coacha och utveckla ditt team till att bli självständiga installatörer med stark laganda.
? Effektivisera arbetssätt.Vem är du?

Du motiveras av en vardag med stark teamkänsla och stort ansvar, och känner att det här med solceller och förnyelsebar energi är spännande! ???? Du gillar att arbeta fysiskt och tycker om att arbeta utomhus på tak året om, i alla väder ??????????. För att lyckas i rollen ser vi även att du har:

? Erfarenhet av att leda mindre team och du motiveras av att se ditt team utvecklas.
? Erfarenhet från bygg, installation eller liknande bransch.
? Grundläggande förståelse för elsäkerhet.
? Ett problemlösande mindset, är handlingskraftig och tycker om att arbeta med feedback.
? Har B-körkort för manuell bil och du behärskar svenska och engelska hinderfritt.

Det är till din fördel om du gått utbildningar såsom: Heta arbeten, säkra lyft, ställningsbygge (9 m), BAS-U/BAS-P etc.

Och vi ska inte glömma det mest självklara - du delar vår tro på denna bransch och vill utvecklas inom förnyelsebar energi! ??

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Vill du bli vår nästa kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vi gör bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.

LI-AB1 Visa mindre

Ledare

Vem är du? Är du redan idag en tydlig ledare med passion för service och värdskap? Är du servitör, van att leverera, men sugan på att ta nästa kliv och istället leda andra? Är du kanske en grym säljare, som vill lära andra hur man gör och coacha dem till framgång? Bär du på en längtan att göra skillnad, att beröra och lämna positiva avtryck? Då är du rätt person för oss! Om ledare vid Romme Alpins restauranger. Är du en person som motiverar och inspirerar ... Visa mer
Vem är du?
Är du redan idag en tydlig ledare med passion för service och värdskap?
Är du servitör, van att leverera, men sugan på att ta nästa kliv och istället leda andra?
Är du kanske en grym säljare, som vill lära andra hur man gör och coacha dem till framgång?
Bär du på en längtan att göra skillnad, att beröra och lämna positiva avtryck?
Då är du rätt person för oss!
Om ledare vid Romme Alpins restauranger.
Är du en person som motiverar och inspirerar dina kollegor till goda resultat. Är du engagerad och socialt säker, nyfiken med ett intresse av att utmana, utveckla och förbättra.
Älskar du pulsen och energin i restaurangmiljön och bär du på en kärlek för mat, dryck och värdskap. Är du trygg, prestigelös och lätt att samarbeta med, bra på att improvisera när det krävs och kan du uttrycka dig såväl på svenska som på engelska.
Då vill vi väldigt gärna lära känna dig bättre!
Om Romme Alpin
Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden. 33 nedfarter och 13 liftar erbjuder skidåkning som i fjällen men på ett nära avstånd.
Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger flera av våra restauranger. Ytterligare restauranger har vi placerat på toppen av Snöberget och Solklinten.
Om våra gäster.
Romme Alpins gäster har alla ett stort intresse i skidåkning och högt ställda förväntningar på att bli väl omhändertagna. De vill bo bra och äta och dricka riktigt gott.
Det är vår uppgift är att ge dem en lika härlig upplevelse på hotellet och i de olika restaurangerna som de kommer att få i skidbacken. Flest skidgäster har vi under helger och lov.
Om våra restauranger
Sju restauranger och fem barer möter våra gästers behov av mat och dryck. Från snabb brickservering till stämningsfulla fondueaftnar och dignande julbord. Från välkomponerade A la Carte-måltider till temasatta bufféer.
Vi tror starkt på matens betydelse för helhetsupplevelsen av Romme Alpin. Näringsrika måltider baserade på svenska råvaror, lagade från grunden och med fokus på hälsa, livsstil och hållbarhet. Måltider som lämnar bestående intryck, serverade med passion och en önskan att alltid sätta gästens välbefinnande i centrum.
Om ansvaret som ledare hos oss.
Du utbildar och arbetsleder ett stort antal säsongs- och timanställda medarbetare.
Du bemannar, schemalägger och skapar en positiv arbetsmiljö med effektiva rutiner.
Du coachar och motiverar din personal och har ett nära samarbete med kökschefer och övriga kollegor.
Du ansvarar för inköp, beställningar och för uppföljningar av ekonomiska och kvalitativa mål.
Om vår arbetsplats
Vi som arbetar vid Romme Alpin tycker vi har en fantastisk arbetsplats, goda arbetskamrater, bra ledarskap och en härlig atmosfär. Alla som arbetar här får utbildningar inom service och värdskap, de rutiner vi följer, den mat och dryck vi serverar och de system vi använder.
Bland Romme Alpins övriga förmåner finns goda möjligheter till skidåkning i alla våra varierande nedfarter.
Du behöver kunna ta dig till och från vår arbetsplats på egen hand, med bil eller kollektivt, och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska.
Romme Alpin är en rök- och snusfri arbetsplats.
Om säsongens tjänster
Tjänsterna är säsongsanställningar.
Lär känna oss bättre via våra sociala kanaler och på www.rommealpin.se.
Vi intervjuar löpande, #jobbjustnu, och tjänsterna tillsätts när vi hittar rätt kandidat.
Välkommen med din ansökan till www.rommealpin.se/sv/sokjobbhososs
Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Arbetsledare till vårt team i Dalarna

Ansök    Maj 24    Ramudden AB    Arbetsledare, anläggning
Ramuddens affärsidé bygger på att hjälpa våra kunder att skapa säkra väg- och byggarbetsplatser. I vår service ingår bland annat att utforma, utrusta och bemanna dessa platser så att de klarar både arbetsmiljö- och trafiksäkerhetskraven. Ramudden finns på ett 60-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland (samt dotterbolag i England). Ramudden omsatte 2020 1,3 miljarder och har ca 650 anställda.  Om tjänsten: Du kommer att arbeta som arbetsledare f... Visa mer
Ramuddens affärsidé bygger på att hjälpa våra kunder att skapa säkra väg- och byggarbetsplatser. I vår service ingår bland annat att utforma, utrusta och bemanna dessa platser så att de klarar både arbetsmiljö- och trafiksäkerhetskraven. Ramudden finns på ett 60-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland (samt dotterbolag i England). Ramudden omsatte 2020 1,3 miljarder och har ca 650 anställda. 

Om tjänsten:
Du kommer att arbeta som arbetsledare för våra depåer i Dalarna som är lokaliserade i Borlänge, Ludvika och Mora. I rollen som arbetsledare förväntar vi oss att du är en god förebild som hugger i minst lika mycket som din kollega när det behövs men med ett övergripande ansvar för det dagliga arbetet.

Tillsammans ska vi hjälpa kunderna med de trafiklösningar de behöver via personliga möten och telefon samt mail.

Med hög nivå på service och med ett gott humör säkerställer du att kunden får rätt material och tjänster.
Under vissa tider kan belastningen på vår depå vara hög så att vara stresstålig är ett måste i detta yrke. Dagarna är varierade då vi arbetar utefter våra kunders behov.

Tider för lunch och övriga raster kan variera under säsongen, kvälls och nattarbete samt resor inom länet med övernattning kan förekomma i denna tjänst.

På Ramudden arbetar vi som ett team och har roligt på jobbet, allt för att vi ska kunna leverera de bästa och säkra lösningar till våra kunder.

Om dig:

Vi söker dig som är lösningsorienterad och har en utpräglad känsla för service och gott kundbemötande. Du förväntas kunna överblicka flera saker samtidigt och vara bra på att organisera och prioritera arbetet.
Det är också viktigt för oss att du har en god fysik då arbetet bitvis kan vara fysiskt krävande.
B-körkort, datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Tidigare erfarenhet av arbetsledning inom bygg- och anläggningsentreprenad eller liknande ser vi som ett krav. C- och/eller BE-körkort är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Inom Ramudden finns en stark entreprenörsanda så vi söker dig som är resultatsorienterad, har ett affärsmässigt förhållningssätt och är självgående i ditt sätt att arbeta för en säkrare arbetsplats för vår och våra kunders bästa.
För oss är det självklart att både tjejer och killar passar in i denna tjänst.

Detta erbjuder vi dig:
Ramudden erbjuder en arbetsplats med stark sammanhållning och stor entreprenörsanda.

Vi på Ramudden ser alla medarbetare som den viktigaste tillgången.
”Passion for health” är vår interna friskvårdssatsning som fokuserar på att vi ska må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare.

Sysselsättningsgrad:

Heltid: 100% Tillsvidare, provanställning med 6 månaders tillämpas. 

Placering: Borlänge, Mora eller Ludvika efter överenskommelse.

Övrigt:

Utbildningar, kurser, certifikat som krävs för att utför våra tjänster på kommunala och Trafikverkets vägar kommer att kompletteras upp vid anställning. Tex. Apv Steg 1.1–1.3, Cert 2.2, 3.0. etc.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan!

 Passar beskrivningen ovan in på dig?

Är du beredd på att vara framåt och ta gemensamt ansvar tillsammans med dina kollegor och skapa bra relationer till våra kunder?

Är svaret ja, sök nu! 

Tipsa gärna en vän eller kollega!

 

Frågor besvaras av:

Marcus Berglund | Regionchef 

070- 305 00 53

[email protected] Visa mindre

Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige -Borlänge

Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige - Borlänge På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi driver stora och spännande projekt och söker nyexaminerade ingenjörer till vårt distrikt med start under sommaren/hösten 2020. Driven och utvecklingsorienterad produktionsingenjör! Produktionsingenjör är en introduktion och träningsroll inom Skanska där du ges möjlighet att l... Visa mer
Produktionsingenjör Väg- och anläggning Mellansverige - Borlänge

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi driver stora och spännande projekt och söker nyexaminerade ingenjörer till vårt distrikt med start under sommaren/hösten 2020.

Driven och utvecklingsorienterad produktionsingenjör!

Produktionsingenjör är en introduktion och träningsroll inom Skanska där du ges möjlighet att lära dig vår verksamhet. Du ges inblick inom produktionen i det dagliga arbetet och är involverad i frågor rörande produktivitet, ekonomi och arbetsmiljö.
Du kommer samtidigt få möjligheten att parallellt gå produktionsingenjörs-programmet inom Skanska.

Arbetsuppgifterna varierar och innebär bland annat att:


* Stötta arbetsledare, mättekniker och övriga medarbetare i produktion
* Få förståelse för våra arbetssätt och verktyg
* Arbeta med dokumentation, analyser och sammanställningar inom diverse områden
* Delta i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet
* Arbeta med frågor inom säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet
* Delta i eventuellt anbudsarbete

På sikt ser vi att du kommer växa in i någon av våra produktionsroller så som arbetsledare, mättekniker eller projektingenjör. Rollen skapar förutsättningar för en god fortsatt utveckling inom Skanska.

Tjänstens placeringsort är med fördel Borlänge, men kan vara flexibel inom det geografiska området.

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Som medarbetare hos Skanska är du en del av ett värderingsstyrt företag med säkerhet, etik och samarbete högt på agendan. Du är en social och engagerad person som förstår vikten av samarbete och kommunikation för att laget ska nå uppsatta mål. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som ser möjligheter och tycker om att hitta lösningar.

Framförallt är det viktigt att du har ett eget driv och en vilja att utvecklas tillsammans med oss!

Du har också:

* Universitets- eller högskoleutbildning med fokus mot bygg, ekonomi eller motsvarande
* Goda datakunskaper samt erfarenhet av Office-programmen
* Bra språkkunskaper i svenska och engelska
* B-körkort och tillgång till bil- ett krav då resor ingår i tjänsten

Ansök redan idag eller senast 31 januari!

Ansök genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Petter Hedin: 010 - 448 76 31 eller Regionadministratör Emelie Landström 010 - 449 52 31

Välkommen till Skanska! Visa mindre

Verkmästare , Borlänge

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reserv... Visa mer
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Lantmännen Maskins anläggning i Borlänge tillhandahåller service för lantbruksmaskiner.  I rollen som verkmästare kommer du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara behjälplig i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder. I rollen kommer du att jobba i tätt samarbete med anläggningsansvarig, mekanikerna samt säljarna för reservdelar och maskiner/redskap. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter. Du kommer utöver ditt arbete som Verkmästare även själv arbeta som mekaniker då behovet uppstår.

Kvalifikationer: Du har mekanikerutbildning från gymnasiet eller motsvarande yrkesutbildning och har arbetat som mekaniker och med personalledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande befattningar och är van att hantera kundkontakter. Meriterande är övergripande kunskaper inom jordbruks-, entreprenad- och/eller fordonsbranschen. Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt för oss att du är affärsmässig, har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt har en god administrativ förmåga. Du är prestigelös, initiativrik och trivs med att ta ansvar och att själv fatta beslut. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor, medarbetare som kunder.

Placeringsort är Borlänge.

Välkommen med din ansökan på nedan länk så snart som möjligt då urvalet sker löpande, dock senast 18 april. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information kontakta Peter Thörnberg, anläggningansvarig, +46105562621.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Visa mindre

Team leader Till Globalt säkerhetsföretag

Teamleader Borlänge - Gävle ”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla Stanley Securitys status på marknaden. Du drivs av viljan att göra skillnad och påverka din verksamhet och kundens vardag till det bättre. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå och arbetar för att öv... Visa mer
Teamleader Borlänge - Gävle

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla Stanley Securitys status på marknaden. Du drivs av viljan att göra skillnad och påverka din verksamhet och kundens vardag till det bättre. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå och arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

I rollen leder du mindre projekt och förbättringsarbete inom dokumentation och standarder. Du utvecklar även befintliga och nya kunder genom kontinuerlig dialog och planering, hanterar fakturor och säkerställer att servicetekniker och våra leverantörer har rätt förutsättningar. Vidare Som en del av arbetsuppgifterna ingår också att ansvara för upphandling av UE med hjälp av servicechef. Du kommer i rollen driva projekt tillsammans med servicetekniker. Eftersom du som sökande drivs av förbättringsarbete så hanterar du kontinuerligt leads och vet vad som ska göras som ett nästa steg.

Vi söker dig som har


• Minst 5 års erfarenhet av säkerhetsbranschen i en teknisk roll
• God samarbetsförmåga och gillar att hitta lösningar
• Strukturerad och noggrann är egenskaper du är stolt över
• Du är van vid att hantera komplexa IT- system
• Erfarenhet av att driva projekt


• Gillar att ha mycket på gång och ingå i ett team med en vinnande attityd
• Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
• Du vill förstå kundens behov och är ansvarstagande gentemot kund
• Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift
• Tycker att det här med ledarskap inte bara är viktigt, det ska vara kul också!
• Du har en administrativ ådra och rör dig obehindrat i office paketet.
• Förhandlingsvana, ekonomisk förståelse och gillar att vara ute hos våra kunder är en självklarhet!
• B-körkort

 Stationeringsort Gävle alt Borlänge 

Vårt erbjudande

En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc. Tjänstebil ingår i rollen.

 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt medborgarskap samt ett godkännande av Länsstyrelsen, bakgrundskontroll och referenstagning genomförs på alla nyanställningar. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef [email protected] alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35 alt [email protected] Visa mindre