Lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Borlänge

Se lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Montagepartner fönsterbyte

Morups Fönster har hantverkaranor sedan 1932 och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster. Vi tillverkar och monterar helt efter kundens specifika önskemål. Vårt huvudkontor och vår fönsterfabrik ligger strax utanför Falkenberg. Vi är ett snabbt växande företag med en ambition om att växa genom att ligga i framkant både i produktens prestanda och ambitiösa medarbetare. Nu söker vi Montagepartner till Morup Fönster i Da... Visa mer
Morups Fönster har hantverkaranor sedan 1932 och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster. Vi tillverkar och monterar helt efter kundens specifika önskemål. Vårt huvudkontor och vår fönsterfabrik ligger strax utanför Falkenberg. Vi är ett snabbt växande företag med en ambition om att växa genom att ligga i framkant både i produktens prestanda och ambitiösa medarbetare.

Nu söker vi Montagepartner till Morup Fönster i Dalarna. Som Montagepartner byter du fönster och dörrar hemma hos våra kunder i småhus och villa. Vår projektledare förser dig med arbete samtidigt som du hjälper till med kundanskaffning genom att förträda varumärket Morups Fönster genom profilkläder, stripade bilar och ett gott uppträdande. 

Du har eller ska starta eget företag, är utbildad snickare eller har motsvarande erfarenhet. Du trivs med kundkontakt och att vara ansiktet utåt för att företräda ett starkt och gediget varumärke. 

Är du sugen att bli en del av Morupsgänget? Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande. Visa mindre

Veterankraft söker snickare

Ansök    Jan 31    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan, vi anställer veteraner löpande Visa mindre

Byggservicesnickare i Borlänge & Falun.

Skoglunds är ett väletablerat företag i Siljansområdet, både inom byggservice och entreprenad. Vi fortsätter att växa inom våra verksamhetsområden och behöver nu utöka vår byggserviceavdelning i Borlänge-Falun, vi söker därför en eller två byggservicesnickare.   Byggservice Som hantverkare inom vår byggserviceverksamhet jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner och företag.   Vi söker speciellt dig med tidigare erfarenh... Visa mer
Skoglunds är ett väletablerat företag i Siljansområdet, både inom byggservice och entreprenad. Vi fortsätter att växa inom våra verksamhetsområden och behöver nu utöka vår byggserviceavdelning i Borlänge-Falun, vi söker därför en eller två byggservicesnickare. 

Byggservice

Som hantverkare inom vår byggserviceverksamhet jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner och företag.

 

Vi söker speciellt dig med tidigare erfarenhet som byggservice hantverkare inom t.ex. skador, utbyggnader, tillbyggnader, löpande underhåll och reparationer mm.
  

Du kommer att arbeta självständigt i egna byggserviceprojekt med stöd av våra duktiga platschefer och arbetsledare. Som hantverkare på Skoglunds byggservice har du en viktig roll i som lokal representant för Skoglunds. 

Om dig

Vi söker Dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet som är engagerad samt professionell, samtidigt som du vårdar dina relationer till både kunder, kollegor och underentreprenörer.

 

Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. Kunskaper inom Meps 2-systemet, tidigare erfarenhet från vattenskador och ett gott kontaktnät i ditt område är meriterande. 

Språk
Krav: Svenska, Flytande
Meriterande: Teckenspråk

 

Körkort
Krav: B
Meriterande: Utökad B (B96), BE

 

Arbetslivserfarenhet
Minst 4 års erfarenhet i likande roll.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.

 

Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi kommer att utvärdera ansökningar löpande så vänta inte med att ansöka.  

 

Övrigt:

Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.


Skoglunds är ett familjeägt företag med rötterna i Siljansbygden, allt sedan 1891. Sedan starten har vi haft förmågan att utvecklas i takt med samhällsutvecklingen. Vi har byggt värden för människor, företag och samhälle. Vi har en lång fin historia och en långsiktig bild av vad vill bidra med i framtiden. Tillsammans vill vi på ett hållbart sätt skapa miljöer för boende, arbete och fritid som bidrar till livskvalitet över generationer.

Skoglunds var från början ett renodlat byggföretag, idag är vi ett av Sveriges äldsta kvarvarande i branschen. Genom åren har företaget vuxit och omfattar idag även Fastigheter, Måleri och Maskinuthyrning.

Antal medarbetare ca 180 st.
Omsättning ca 450 mkr.

Tillsammans är vi Skoglunds!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Snickare till Borlänge

Vi på ExpanderaMera söker efter flertalet kunniga träarbetare till våra kunder i Borlänge området. Våra kunder är stora och mellanstora byggföretag som arbetar med såväl ROT som nyproduktion. Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten. Vem söker vi? Vi söker dig som är utbildad träarbetare och som har arbetat minst sex år inom yrket. Du har bred kunskap och har du yrkesbevis eller erkännande intyg så är det ... Visa mer
Vi på ExpanderaMera söker efter flertalet kunniga träarbetare till våra kunder i Borlänge området. Våra kunder är stora och mellanstora byggföretag som arbetar med såväl ROT som nyproduktion.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad träarbetare och som har arbetat minst sex år inom yrket. Du har bred kunskap och har du yrkesbevis eller erkännande intyg så är det ett plus. Du är självgående och yrkesmässigt kunnig och känner ett ansvar för att göra ett bra jobb. Som person har du ett trevligt sätt gentemot kollegor och kunder och du kan kommunicera på svenska.
Mångfald och jämlikhet är viktig frågor för oss - hos oss ska alla känna sig välkomna!
Är du rätt person för jobbet?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Träarbetare NCC Building Dalarna

Ansök    Jan 12    NCC AB    Träarbetare/Snickare
Vi förstärker vår organisation inom NCC Building region Dalarna med erfarna träarbetare. Inom NCC:s verksamhet inom Bygg i Uppsala, Gävle, Dala, ser vi en ökad efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi just nu fler byggnadsarbetare trä i Dalarna som värderar att ha variation i arbetet och möjlighet till fortsatt utveckling och ansvar i sin roll.      Om NCC Building Uppsala, Gävle, Dalarna   NCC Building UGD, finns i regionen som består av Uppland Gäv... Visa mer
Vi förstärker vår organisation inom NCC Building region Dalarna med erfarna träarbetare.
Inom NCC:s verksamhet inom Bygg i Uppsala, Gävle, Dala, ser vi en ökad efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi just nu fler byggnadsarbetare trä i Dalarna som värderar att ha variation i arbetet och möjlighet till fortsatt utveckling och ansvar i sin roll.   
 
Om NCC Building Uppsala, Gävle, Dalarna 

 NCC Building UGD, finns i regionen som består av Uppland Gävleborg och Dalarna. Vi är ca 160 medarbetare i avdelningen och är uppdelade i 3 st produktionsområden och en specialistgrupp. 

Rollen som Träarbetare UGD  

Som träarbetare hos oss kommer du att ingå i vårt arbetslag och jobba med allt inom byggnation. Du kommer få möjlighet att jobba självständigt men tillsammans med andra, och under eget ansvar. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat formsättning, utfackning takarbeten, fasadarbeten, fönster- och dörrmontage, gipsväggar. Få möjlighet att bidra i produktion av stora och samhällsviktiga projekt.


Rollen som träarbetare 
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom byggproduktion av flerhusbostäder och husprojekt. Har du haft en ledande roll i sådan produktion är det positivt. 

Du behärskar svenska i tal och skrift och är bra på att kommunicera med andra. Vår säkerhet ute på arbetsplatserna står högst upp på vår agenda. Därför är det avgörande att du ställer upp på - och bidrar till - våra säkerhetskrav på arbetsplatsen. 

Vi behöver en person som är praktiskt lagd, självständig och engagerad och gillar när det händer mycket på jobbet. Det är en fördel att vara flexibel och driven då snabba beslut och ändringar ofta påverkar arbetet. Du uppskattar, och vill vara delaktig i vår grupp där vi har god laganda med bra stämning och kamratskap.  Är du en person som gärna tar egna initiativ och vill bidra till resultat tillsammans med andra - kan du vara den vi söker! 

Ytterligare information  

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar alltid provanställning. Utgångsort är Borlänge men du arbetar inom hela regionen Dalarna, B-körkort är ett krav. 

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Lars-Åke Eriksmark tel 070-5237582 alt via mail [email protected]

Sista ansökningsdag är 2024-02-16

Vi erbjuder  

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. 
Läs mer om våra förmåner  Förmåner | NCC 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden. Visa mindre

Snickare - Fönster & Dörrmontör

Ansök    Nov 19    K Win Sales AB    Träarbetare/Snickare
OBS: Läs hela texten- Vi söker F-skattare primärt! Kwin sales AB - Varumärke: www.bytafonsterab.se erbjuder privatpersoner ett tryggt och professionellt fönsterbyte. Vi tar helhetsansvar och är med kunderna från rådgivning och kontrollmätning till montage. Vi efterlämnar garantier på både fackmässigt utförda arbeten och generösa produktgarantier Vi säljer Svenskafönster ( SP-fönster & Trarydsfönster )som tillverkas i Svenskafönsters fabrik i Edsbyn. Vi sö... Visa mer
OBS: Läs hela texten- Vi söker F-skattare primärt!
Kwin sales AB - Varumärke: www.bytafonsterab.se erbjuder privatpersoner ett tryggt och professionellt fönsterbyte.
Vi tar helhetsansvar och är med kunderna från rådgivning och kontrollmätning till montage.
Vi efterlämnar garantier på både fackmässigt utförda arbeten och generösa produktgarantier
Vi säljer Svenskafönster ( SP-fönster & Trarydsfönster )som tillverkas i Svenskafönsters fabrik i Edsbyn.
Vi söker en snickare, med erfarenhet av fönster & dörr montage i privata villor - Villor, kedjehus, parhus och radhus.
Som fönstermontör sköter du rivning av gamla fönster, montering av nya och färdigställande på in- och utsida, deponi av byggavfall.
Kunskaper i alla förekommande arbetsmoment i samband med montering och demontering av fönster är meriterande.
Kwin Sales AB kommer att få en leverans om ca 100st fönster/fönsterdörrar vecka 48-49 dessa skall monteras hos ca 10st kunder i norra Stockholm.


Har du ett företag eller vill fakturera dina uppdrag?
Om du ej har ett företag men känner dig manad att åta dig uppdraget så finner du länkar som du kan fakturera via, läs mer via länk nedan:
länk: https://coolcompany.com/se/
länk: https://www.frilansfinans.se/


Anställningsform: F-skatt
Startdag: Så snart som möjligt
Arbetsområde: Stockholm
Lön: Efter överenskommelse.
Krav: B-körkort, Bil


Vi ser gärna att din profil innehåller:
Självgående och noggrann.
God social förmåga.
Erfarenhet inom bygg, fönster/dörrmontage
Du behärskar svenska språket såväl i tal som i skrift. Visa mindre

Snickare

Är du snickare med minst fem års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska och kan göra allt som rör träarbete (stommar, stomkomplettering, gipsa, sätta reglar, tak, golv osv) Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: [email protected] Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 085-303 43 78 Visa mer
Är du snickare med minst fem års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska och kan göra allt som rör träarbete (stommar, stomkomplettering, gipsa, sätta reglar, tak, golv osv)
Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: [email protected]
Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 085-303 43 78 Visa mindre

Snickare sökes i Borlänge

Ansök    Okt 6    Submit AB    Träarbetare/Snickare
Nu söker vi på Submit Bemanning & Rekrytering AB, fler snickare till våra kunder i Borlänge Vi förser våra kunder inom Byggbranschen med Yrkesarbetare så som snickare inom ROT, Nyproduktion, och service jobb. Det vi söker är nu fler duktiga hantverkare inom just nyproduktion där vi gärna ser att du har erfarenhet inom: - Stomkomplettering - Kök - Tak - Golv Egenskaper: Vi ser att du jobbar bra i team. Kan ta och följa instruktioner. Kommer i t... Visa mer
Nu söker vi på Submit Bemanning & Rekrytering AB, fler snickare till våra kunder i Borlänge
Vi förser våra kunder inom Byggbranschen med Yrkesarbetare så som snickare inom ROT, Nyproduktion, och service jobb.Det vi söker är nu fler duktiga hantverkare inom just nyproduktion där vi gärna ser att du har erfarenhet inom:

- Stomkomplettering

- Kök

- Tak

- GolvEgenskaper:

Vi ser att du jobbar bra i team.

Kan ta och följa instruktioner.

Kommer i tid och kommunicerar. Visa mindre

ByggPartner i Dalarna söker hantverkare inom Trä och Betong.

ByggPartner i Dalarna AB är en del av ByggPartner Gruppen AB som är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag omfattas koncernen av flera byggbolag, Flodéns i Göteborgsregionen, Åhlin & Ekeroth i Östergötland och ByggPartner i Dalarna AB. Tillsammans i koncernen är vi cirka 1 100 anställda och har en omsättning på ca 5 miljarder kronor. ByggPartner i Dalarna AB är i Dalarna marknadsledande som byggföretag och i övriga geografier sik... Visa mer
ByggPartner i Dalarna AB är en del av ByggPartner Gruppen AB som är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag omfattas koncernen av flera byggbolag, Flodéns i Göteborgsregionen, Åhlin & Ekeroth i Östergötland och ByggPartner i Dalarna AB. Tillsammans i koncernen är vi cirka 1 100 anställda och har en omsättning på ca 5 miljarder kronor.

ByggPartner i Dalarna AB är i Dalarna marknadsledande som byggföretag och i övriga geografier siktar vi på fortsatt expansion. Vi är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Vi erbjuder Byggentreprenad, Byggservice, Ställningar och fallskydd . Vi finns representerade i Avesta, Borlänge, Falun, Gävle, Hedemora, Stockholm, Uppsala och Västerås. ByggPartner har cirka 600 medarbetare. År 2022 omsatte vi cirka 2,7 miljarder kronor

Vi fortsätter växa i Dalarna och behöver bli fler duktiga hantverkare som skapar framgångsrika projekt

Arbetsuppgifter
Som hantverkare trä eller betong hos oss har du ett utvecklande arbete inom byggproduktion. Tillsammans med dina kollegor och våra samarbetspartners är du en viktig del i att skapa fina projekt och nöjda kunder. Vi är stolta över våra projekt och det arbete vi gör. Vi är entreprenörer som har kunder i flera olika segment vilket gör att karaktären och omfattningen på projekt varierar.

Alla våra medarbetarehar en hög grad av självständighet och stort engagemang för de projekt de erhåller. Arbetet ställer höga krav på planering, genomförande och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med kund och samarbetspartners.

Vår gemensamma arbetsmiljö står högt på agendan, alla ansvarar för att säkerställa sin egen och sin omgivnings arbetsmiljö. Tillsammans skapar vi en öppen och god stämning där vårt sätt att uppträda mot varandra, kunder och samarbetspartner ger goda förutsättningar och en säker arbetsmiljö.

Den vi söker
Vi söker dig som är en mångsidig hantverkare inom trä eller betong med flerårig erfarenhet av yrket. Du är självständig och känner stort engagemang och yrkesstolthet för de projekt du arbetar i. Yrkesbevis och körkort klass B är ett krav.

Som person är du självgående, kommunikativ och van vid att arbeta under eget ansvar. Du är serviceinriktad och en god arbetskamrat.

Vi lägger stor vikt vid att du som person passar i vår organisation och att du lever upp till våra värderingar som en sund ByggPartner

Information
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-08. Har du frågor kring tjänsten, hör av dig till Regionchef Johan Karlsson telefon 0243-55 95 73 eller HR-specialist Erika Johansson telefon 0243-20 42 22. Visa mindre

Mockfjärds Fönster söker montageföretag till Dalarna

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Med två affärsområden verkar vi både för villaägare, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Från att vara lokala i Dalarna för snart trettio år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen. Som montör hos montagepartner till Mockfjärds Fönster AB kommer ... Visa mer
Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Med två affärsområden verkar vi både för villaägare, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Från att vara lokala i Dalarna för snart trettio år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad.
Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen.


Som montör hos montagepartner till Mockfjärds Fönster AB kommer du genomföra fönster- och dörrbyten hos Mockfjärds kunder.

Vem är du/ni?

Du/ni har ett befintligt företag (AB) eller är på väg att starta nytt. Som montör är du en viktig kontaktyta mot våra kunder då ni arbetar i kundens hem där ni levererar högklassiga fönster- och dörrbyten. 

Som montör är du Mockfjärds ansikte utåt hos våra kunder och är en avgörande del att vi alltid har nöjda kunder, detta genom bra bemötande med kunden i fokus, profilerade arbetskläder och stripade bilar.

I samband med montage jobbar du som montör med ”merförsäljning” i form av att marknadsföra Mockfjärds genom skyltar, beachflaggor med mera, ibland ingår även utdelning av marknadsmaterial i närområdet av montaget. I arbetet ingår förutom grundmontage även efterarbeten vid behov, arbetet hos våra kunder sker genom vårt koncept ”Mockfjärdsmontaget”.

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och kvalitetsmedveten med kunden i fokus. För att lyckas bra som montör är ett gott samarbete med den lokala agenten och dess säljare mycket viktigt.

Din bakgrund och kompetenser

Du har gymnasial utbildning eller liknande bakgrund och behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du har B-körkort. Du är utbildad snickare eller har erfarenhet som motsvarar kunskapen.

 

Varför Mockfjärds

Mockfjärds Fönster är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi erbjuder ett framgångsrikt koncept där du i rollen som montör själv hittar lösningar i vardagen tillsammans med kollegor och support från Montagecoach, Regionchef samt supportkontoret. Du kommer till en öppen prestigelös organisation där du har möjlighet att påverka och du är med och driver affären. Vi på Mockfjärds lägger stort fokus på en hållbar livsstil och friska medarbetare samt att främja en inkluderande kultur med fokus på jämställdhet och mångfald.

https://mockfjards.se/karriar/montagepartner 

 

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Montageansvarig Patrik Vacietis, telefon: 0241-255 22 eller

e-post: [email protected]

 

Geografiskt område är: Gävle med omnejd, gärna norra delarna

Sista ansökningsdag är den 2023-08-31. Vi arbetar med löpande urval, vi rekommenderar dig att söka så snart som möjligt, tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.  Ansök via angivet formulär. Vi tar ej emot ansökan via e-post.

 

Mockfjärds Fönster är fullvärdiga medlemmar i Svenska Franchiseföreningen https://svenskfranchise.se/


Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag. Visa mindre

LAGBAS

LAGBAS - Husbyggnad Vi söker driven och effektiv lagbas, med möjlighet att utvecklas i rollen! Du har idag erfarenhet av samma roll. Lagbasens arbetsuppgifter & ledarskap: planera de arbetsuppgifter som är aktuella att utföra kommunicera, klargöra lagets arbetsuppgifter föra anteckningar om ändrings- och tilläggsarbeten förbereda och delta vid löneöverenskommelser och avstämningar på arbetsplatsen träffa överenskommelse om arbetstidens längd och förläggnin... Visa mer
LAGBAS - Husbyggnad
Vi söker driven och effektiv lagbas, med möjlighet att utvecklas i rollen!
Du har idag erfarenhet av samma roll.
Lagbasens arbetsuppgifter & ledarskap:
planera de arbetsuppgifter som är aktuella att utföra
kommunicera, klargöra lagets arbetsuppgifter
föra anteckningar om ändrings- och tilläggsarbeten
förbereda och delta vid löneöverenskommelser och avstämningar på arbetsplatsen
träffa överenskommelse om arbetstidens längd och förläggning på egna
få alla att sträva åt samma håll
möta utsatta mål i produktionen
skapa god laganda
vara god förebild genom handlingLäs mer om företaget på www.abbp.se Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Är du snickaren vi söker till vårt lag? Byggprojekt - Sveriges Supergasell söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa! Vi vinner allt fler projekt och växer, varpå vi är i behov av fler nya duktiga medarbetare. Byggprojekt bygger skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, ambulansstationer, bostäder, helikopterplattor med flygledartorn till kontor och lokaler. Hos Byggprojekt kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande type... Visa mer
Är du snickaren vi söker till vårt lag?
Byggprojekt - Sveriges Supergasell söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa!
Vi vinner allt fler projekt och växer, varpå vi är i behov av fler nya duktiga medarbetare. Byggprojekt bygger skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, ambulansstationer, bostäder, helikopterplattor med flygledartorn till kontor och lokaler.
Hos Byggprojekt kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt.
För att jobba hos oss krävs det att du har erfarenhet som träarbetare samt B-körkort, kan läsa ritningar självständigt och bygga därefter, kan läsa och skriva på svenska obehindrat då alla bygghandlingar är på det svenska språket.
Du har hunnit skaffa dig en bred kompetens då du tidigare har erfarenhet från olika typer av projekt. Som person är du självständig och trygg, är noggrann i ditt arbete, tar ansvar för dina uppgifter och gillar att jobba med ett mindre arbetslag och bidrar till en positiv attityd till ditt lag.
Du delar självklart som oss viktigheten i säkerhet och arbetsmiljö, du delar våra kärnvärden Ansvar-Samverkan-Engagemang, som du finner på www.abbp.se
Vi intervjuar och anställer löpande om du uppfyller kravbilden.
Du har/kan/är:
Yrkesbevis
B-körkort
Kan läsa ritningar
Svenska i tal & skrift
OstraffadSänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #snickare #träarbetare Visa mindre

Träarbetare

Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Arbetet är nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv m. m. Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har minst 5 år erfarenhet inom yrket, självgående och kan kommunicera på svenska eller engelska. Kan du bara ett annat språk då det alltid är värd att kolla med oss. För mer info kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt C... Visa mer
Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd.

Arbetet är nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv m. m.

Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har minst 5 år erfarenhet inom yrket, självgående och kan kommunicera på svenska eller engelska.
Kan du bara ett annat språk då det alltid är värd att kolla med oss.

För mer info kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt CV till [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Snickare

ExpanderaMera söker efter flera kunniga snickare till projekt hos en av våra kunder. Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri. Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet. Du skall kunna kommunicera på svenska för att kunna ta i... Visa mer
ExpanderaMera söker efter flera kunniga snickare till projekt hos en av våra kunder. Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri.
Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet.
Du skall kunna kommunicera på svenska för att kunna ta instruktioner från arbetsledare.
Skicka in din ansökan redan idag till: [email protected]
Vid frågor kontakta kontoret på 08-530 343 78 Visa mindre

Snickare!

Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd. Arbetet är gipsning men det är meriterande att du kan även andra arbetsuppgifter inom träarbete (finsnickeri, tak, stomme mm.) Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har minst 5 år erfarenhet inom yrket, självgående och kan kommunicera på svenska eller engelska. Kan du bara ett annat språk då det alltid är värd att kolla med oss. För mer info kontakta oss på kontor... Visa mer
Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd.

Arbetet är gipsning men det är meriterande att du kan även andra arbetsuppgifter inom träarbete (finsnickeri, tak, stomme mm.)

Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har minst 5 år erfarenhet inom yrket, självgående och kan kommunicera på svenska eller engelska.
Kan du bara ett annat språk då det alltid är värd att kolla med oss.

För mer info kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt CV till [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Snickare i Dalarna

Ansök    Jun 13    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Veterankraft Dalarna söker snickare för mindre snickeriuppdrag runt om i Dalarna.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Snickare Borlänge

ExpanderaMera söker efter flera kunniga snickare till projekt hos en av våra kunder i Borlänge. Du kommer främst jobba med gipsning. Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet. Det är meriterande om du kan kommunicera på svenska eller engelska. Skicka in din ansökan redan idag till: [email protected] Vid frågor kontakta kontoret på 08-530 343 78 Visa mer
ExpanderaMera söker efter flera kunniga snickare till projekt hos en av våra kunder i Borlänge. Du kommer främst jobba med gipsning. Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet. Det är meriterande om du kan kommunicera på svenska eller engelska.


Skicka in din ansökan redan idag till: [email protected]
Vid frågor kontakta kontoret på 08-530 343 78 Visa mindre

Snickare sökes för uppdrag i Borlänge

Ansök    Maj 31    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi snickare till uppdrag gällande bygga Ram/platta/däck för spabad

Dina arbetsuppgifter
underarbete där plattan/däcket skall vara samt snickra däcket till spabad 2x2 meter i Borlänge

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan snarast möjligt då uppdrragen tillsätts löpande! Visa mindre

LAGBAS

LAGBAS - Husbyggnad Vi söker driven och effektiv lagbas, med möjlighet att utvecklas i rollen! Du har idag erfarenhet av samma roll. Lagbasens arbetsuppgifter & ledarskap: planera de arbetsuppgifter som är aktuella att utföra kommunicera, klargöra lagets arbetsuppgifter föra anteckningar om ändrings- och tilläggsarbeten förbereda och delta vid löneöverenskommelser och avstämningar på arbetsplatsen träffa överenskommelse om arbetstidens längd och förläggnin... Visa mer
LAGBAS - Husbyggnad
Vi söker driven och effektiv lagbas, med möjlighet att utvecklas i rollen!
Du har idag erfarenhet av samma roll.
Lagbasens arbetsuppgifter & ledarskap:
planera de arbetsuppgifter som är aktuella att utföra
kommunicera, klargöra lagets arbetsuppgifter
föra anteckningar om ändrings- och tilläggsarbeten
förbereda och delta vid löneöverenskommelser och avstämningar på arbetsplatsen
träffa överenskommelse om arbetstidens längd och förläggning på egna
få alla att sträva åt samma håll
möta utsatta mål i produktionen
skapa god laganda
vara god förebild genom handlingLäs mer om företaget på www.abbp.se Visa mindre

Träarbetare Borlänge

ExpanderaMera söker efter flera kunniga snickare till projekt hos en av våra kunder i Borlänge. Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri. Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet. Du skall kunna kommunicera på svenska för att kunna ta instruktioner från arbetsledare. Skicka in din ansökan redan idag till: [email protected] Vid frågor... Visa mer
ExpanderaMera söker efter flera kunniga snickare till projekt hos en av våra kunder i Borlänge. Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri. Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet. Du skall kunna kommunicera på svenska för att kunna ta instruktioner från arbetsledare.


Skicka in din ansökan redan idag till: [email protected]
Vid frågor kontakta kontoret på 08-530 343 78 Visa mindre

Arbetsledare Kök & Inredning Dalarna

Nu söker vi på Kök & Inredning en erfaren och driven arbetsledare till projekt i de Dalarna. Vi är ett expansivt byggentreprenad företag som präglas av ett stort driv, en stark teamkänsla och en schysst företagskultur. Vi jobbar primärt mot IKEA. Välkommen till oss! Om rollen Som arbetsledare ansvarar du för att planeringen av alla arbetsmoment ligger i framkant och ser till att handlingar och material finns framme i tid. I samarbete med de andra i proje... Visa mer
Nu söker vi på Kök & Inredning en erfaren och driven arbetsledare till projekt i de Dalarna. Vi är ett expansivt byggentreprenad företag som präglas av ett stort driv, en stark teamkänsla och en schysst företagskultur. Vi jobbar primärt mot IKEA.
Välkommen till oss!


Om rollen
Som arbetsledare ansvarar du för att planeringen av alla arbetsmoment ligger i framkant och ser till att handlingar och material finns framme i tid. I samarbete med de andra i projekten ser du också till att tidsplanen hålls. Som arbetsledare finns du med i projektets alla faser och fungerar som en länk mellan tjänstemän och yrkesarbetare, projektering och produktion. Rollen innebär en bred variation av arbetsuppgifter som exempelvis:


– Kundbesök besiktningar.
– Granska handlingar
– Medverka vid upphandlingar av större inköp
– Delta i möten och besiktningar
– Bidra till kalkylarbetet
– Hitta kostnadsbesparingar och föreslå alternativa lösningar
– Arbeta med förebyggande åtgärder för en god och säker arbetsmiljö i produktion
– Ansvar för 8-10 snickare.


Vad vi erbjuder
Som arbetsledare hos oss får du jobba med produktiva, lärorika och roliga byggprojekt i samverkan. Vi jobbar alltid i team där du tillsammans med underentreprenörer och övriga projektdeltagare hjälps åt att planera och driva effektiva byggprojekt. Du får också lyhörda, trevliga kollegor och chefer som är öppna för förändringar och nya idéer. Vi är måna om att våra medarbetare kan växa och utvecklas, och du får därför löpande den kompetensutveckling du behöver via vår egen Akademi. Utöver erbjuder vi också:


– Maximalt friskvårdsbidrag
– Privat sjukvårdsförsäkring
– Hälsoundersökning vartannat år via Företagshälsovården
– Trygga kollektivavtal
– Trevliga jul- och sommarfester varje år
– Riktigt gott kaffe


Vi söker dig som är…
Yrkesarbetare med minst två års erfarenhet som arbetsledare för byggproduktion, eller utbildad civil-/högskoleingenjör inom bygg med minst två års erfarenhet av byggprojekt. Du behöver ha ett noggrant och strukturerat sätt att jobba samt en god samarbetsförmåga. Det är många saker som händer i ett byggprojekt och därför är egenskaper som flexibilitet, ansvarstagande och engagemang viktiga för denna roll.


Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Tillträde är under sommaren/hösten 2023 eller enligt överenskommelse. Har du frågor om hur det är att jobba hos oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Wiklund, Rekryterare, på tel. 0702-551164 alternativt [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen in med din ansökan!


Om oss
Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & Badrumsrenovering med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Vår primära kund är Ikea Svenska försäljning AB där vi har ramavtal för mellansverige. Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Är du snickaren vi söker till vårt lag? Byggprojekt - Sveriges Supergasell söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa! Vi vinner allt fler projekt och växer, varpå vi är i behov av fler nya duktiga medarbetare. Byggprojekt bygger skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, bostäder, helikopterplattor med flygledartorn till kontor och lokaler. Hos Byggprojekt kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt. För a... Visa mer
Är du snickaren vi söker till vårt lag?
Byggprojekt - Sveriges Supergasell söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa!
Vi vinner allt fler projekt och växer, varpå vi är i behov av fler nya duktiga medarbetare. Byggprojekt bygger skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, bostäder, helikopterplattor med flygledartorn till kontor och lokaler.
Hos Byggprojekt kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt.
För att jobba hos oss krävs det att du har erfarenhet som träarbetare samt B-körkort, kan läsa ritningar självständigt och bygga därefter, kan läsa och skriva på svenska obehindrat då alla bygghandlingar är på det svenska språket.
Du har hunnit skaffa dig en bred kompetens då du tidigare har erfarenhet från olika typer av projekt. Som person är du självständig och trygg, är noggrann i ditt arbete, tar ansvar för dina uppgifter och gillar att jobba med ett mindre arbetslag och bidrar till en positiv attityd till ditt lag.
Du delar självklart som oss viktigheten i säkerhet och arbetsmiljö, du delar våra kärnvärden Ansvar-Samverkan-Engagemang, som du finner på www.abbp.se
Vi intervjuar och anställer löpande om du uppfyller kravbilden.
Du har/kan/är:
Yrkesbevis
B-körkort
Kan läsa ritningar
Svenska i tal & skrift
OstraffadSänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #snickare #träarbetare Visa mindre

Träarbetare IME - Ludvika

Skanska Hus Norr är en verksamhet med många spännande projekt. Vårt främsta mål framåt är att bygga en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt, nära ledarskap och engagerade medarbetare. Inom Hus Norr finns Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) som utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Mälardalen och norrut. IME har sitt ursprung i tung industri och uppdragen är främst för kunder inom sektorern... Visa mer
Skanska Hus Norr är en verksamhet med många spännande projekt. Vårt främsta mål framåt är att bygga en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt, nära ledarskap och engagerade medarbetare. Inom Hus Norr finns Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) som utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Mälardalen och norrut. IME har sitt ursprung i tung industri och uppdragen är främst för kunder inom sektorerna energi, kartong, gruvor samt stål. Den gröna omställningen som kommer att genomföras av svensk basindustri och nya aktörer är mycket omfattande. Skanska IME kommer att bidra till denna omställning.

Erfarna och ansvarsfulla träarbetare

I rollen som träarbetare arbetar du med nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar. Du arbetar nära kunden och blir en del av ett team i en i industrimiljö. Det är en bred roll och du kommer att arbeta med många olika saker. Tjänsten bjuder på utvecklande och variationsrika arbetsdagar där du har mycket kontakt med såväl kollegor som kunder och externa aktörer.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har yrkesbevis, tidigare erfarenhet inom bygg samt B-körkort. För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, tar egna initiativ, flexibel och gillar variation i arbetet. Du är bra på att samarbeta med andra aktörer och att samspela med kundens nära verksamhet.
Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom industrin med byggverksamhet och arbetat med form, armering och betong.

Välkommen med din ansökan

Du söker genom att bifoga ditt CV. Vi arbetar löpande med ansökningarna och sista ansökningsdatum är 11 juni. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Ulrika Göransson tel: 010- 449 76 22.

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Senior snickare till Borlänge/Falun sökes omgående

Ansök    Apr 18    Goveteran KB    Träarbetare/Snickare
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Om tjänsten
GOveteran Dalarna söker erfarna snickare för arbete, såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid. Åldersrik snickare som vill extraknäcka ;)

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter

skruva upp en gipsskiva
köksrenovering
fönsterrenovering
bygga altan/trädäck/staket
fasadarbete - tvätta, måla m.m.
golvläggning
montering av t.ex. möbler
målning/tapetsering

Kvalifikationer
- Utbildad snickare, med mångårig erfarenhet inom snickeri
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Kan arbeta självgående ute hos kund
- B-körkort är ett krav! (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
- Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
- Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
- Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper

Vi i söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund.
Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.
Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Borlänge Visa mindre

Snickare

Ansök    Feb 20    Randstad AB    Träarbetare/Snickare
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en snickare med start i april.  Arbetet är ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna är enklare snickeri, mindre projekt, både nyproduktion och ROT.  Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i den här tjänsten. För oss är det viktigt att du som person är samarbetsvillig, ansvarsfull och kommunikativ. Framförallt krävs det att du har ett eget driv, är serviceinriktad och arbetar självständigt. Vidare besitter du en g... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en snickare med start i april.  Arbetet är ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna är enklare snickeri, mindre projekt, både nyproduktion och ROT. 
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i den här tjänsten. För oss är det viktigt att du som person är samarbetsvillig, ansvarsfull och kommunikativ. Framförallt krävs det att du har ett eget driv, är serviceinriktad och arbetar självständigt. Vidare besitter du en god planeringsförmåga, att du tar stort ansvar för dina projekt och håller daglig kontakt med underentreprenörer och beställare. 

Tjänsten är 6 månaders inhyrning med möjlighet till en tillsvidaretjänst. 

Ansök senast 20 mars 2023
Ansvarsområden


enklare snickeri
mindre projekt 
både nyproduktion och ROT. 


Kvalifikationer


Körkort 
Svenska i tal och skrift
Meriterande med erfarenhet som snickare  


Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Snickare

Som snickare på bp får du vara med att bygga en rad olika projekt, både om- och nybyggnad. Tidhållning, ordning och reda är av stor vikt på våra arbetsplatser där arbetsmiljön har stor prioritet. I din arbetsvardag omger du dig med yrkeskunniga och duktiga chefer och kollegor med hög kompetens socialt som yrkesmässigt. Vårat primära arbetsområde är Dalarna med omnejd. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både praktiskt genom yrket och genom utbildning. E... Visa mer
Som snickare på bp får du vara med att bygga en rad olika projekt, både om- och nybyggnad.
Tidhållning, ordning och reda är av stor vikt på våra arbetsplatser där arbetsmiljön har stor prioritet. I din arbetsvardag omger du dig med yrkeskunniga och duktiga chefer och kollegor med hög kompetens socialt som yrkesmässigt.
Vårat primära arbetsområde är Dalarna med omnejd.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas både praktiskt genom yrket och genom utbildning. Ett av våra huvudmål är att det skall vara roligt att gå till jobbet och vi resonerar att vår personal är vår främsta tillgång.
Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av ansvar, samverkan och engagemang.
Förutom bra anställningsvillkor med kollektivavtal och individuella utvecklingsmöjligheter är bp en arbetsgivare som värderar sina medarbetare högt och håller en sund balans mellan privatliv och arbetet.
Som person är du noggrann, kunnig och engagerad i ditt arbete, med yrkesstolthet. Du delar vår kärnvärden Ansvar, Samverkan och Engagemang. Du bör trivas med att vara en del av ett arbetslag men kunna arbeta självständigt.
Du bör ha ett svenskt yrkesbevis, alternativt minst fem års erfarenhet av byggyrket. B-körkort samt en förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är ett krav.
I samband med din ansökan lämnar du referenser till dina senaste chefer samt utdrag ur belastningsregistret innan ev. anställning. Visa mindre

Snickare sökes i Borlänge/Falun

Ansök    Mar 7    Goveteran KB    Träarbetare/Snickare
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran Dalarna söker erfarna snickare för arbete, såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid. Arbetet gäller både mindre och större projekt.

Du får lön enligt kollektivavtal och blir fullförsäkrad i arbetet.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom snickeri såsom:

* Skruva upp gipsskivor/reglar
* Köksrenovering
* Fönsterrenovering
* Bygga altan/trädäck/staket
* Fasadarbete - panelbyte, tilläggsisolering
* Golvläggning
* Montering av t.ex. möbler

Kvalifikationer
* Utbildad träarbetare med yrkesbevis samt mångårig erfarenhet inom branschen.
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Kan arbeta självgående ute hos kund
* B-körkort är ett krav! (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
* Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
* Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
* Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet, t.ex. måleri/tapetsering.

Personliga egenskaper
Vi i söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!
Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Borlänge Visa mindre

Snickare till Borlänge

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och  vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i  Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en ... Visa mer
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.
Vårt huvudkontor finns i Stockholm och  vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i  Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.
ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.
Läs mer på www.expanderamera.se .
Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd.
 
Arbetet är nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv m. m.
 
Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har minst 5 år erfarenhet inom yrket, självgående och kan kommunicera på svenska eller engelska.
Kan du bara ett annat språk då det alltid är värd att kolla med oss.
 
För mer info kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt CV till [email protected]
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Snickare till Borlänge

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och  vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i  Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en ... Visa mer
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.
Vårt huvudkontor finns i Stockholm och  vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i  Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.
ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.
Läs mer på www.expanderamera.se .
Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i Borlänge med omnejd.
 
Arbetet är nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv m. m.
 
Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har minst 5 år erfarenhet inom yrket, självgående och kan kommunicera på svenska eller engelska.
Kan du bara ett annat språk då det alltid är värd att kolla med oss.
 
För mer info kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt CV till [email protected]
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Bodmontör till Skanska Rental

Ansök    Nov 23    Adecco Sweden AB    Träarbetare/Snickare
Är du en person som gillar att lösa praktiska problem på ett kreativt sätt? Vill du alltid överträffa kundernas förväntningar? Då kan vi jobbet för dig! Vi söker en person som skall arbeta med montage, demontage och service av bodar hos vår kund Skanska Rental i Borlänge! Om tjänsten Vår kund Skanska Rental hyr bla. ut arbetsbodar till byggen och industrier och det är för den här verksamheten som Skanska Rental nu har behov av en bodmontör. Du kommer att ... Visa mer
Är du en person som gillar att lösa praktiska problem på ett kreativt sätt? Vill du alltid överträffa kundernas förväntningar? Då kan vi jobbet för dig! Vi söker en person som skall arbeta med montage, demontage och service av bodar hos vår kund Skanska Rental i Borlänge!

Om tjänsten
Vår kund Skanska Rental hyr bla. ut arbetsbodar till byggen och industrier och det är för den här verksamheten som Skanska Rental nu har behov av en bodmontör. Du kommer att ingå i ett team som har ansvar för att Skanska Rentals kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Skanska Rental hjälper kunderna med allt från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

Som bodmontör kommer du att arbeta med montage, demontage och installation av bodar hos kund i fält. Även service och reparation i fält eller i servicehall förekommer. Du åker tillsammans med en kollega ut och sätter upp boden på den plats den ska stå. Det kan innebära att man t.ex. får sätta upp dörrar, koppla in värme, koppla in el och koppla in toaletter. Arbetet innebär också att man ensam får åka ut till redan etablerade bodar och utföra service och underhåll. Arbetsområdet är Dalarna och man utgår ifrån företagets lokaler i Borlänge.

Tjänsten som bodmontör är ett konsultuppdrag på heltid dagtid med start så snart som möjligt. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter ca sex månader. 

Om dig
Du som är praktiskt lagd och kan lite av varje kommer att trivas bra här. Du kanske är snickare, elektriker, VVS:are, ställningsbyggare eller gillar att snickra eller meka med bilen på din fritid - då har du en bra grund att stå på. Huvudsaken är att du är praktiskt lagd kan lösa problem på ett kreativt sätt.

Gillar du ett arbete där du får vara ute och träffa många människor och få representera ett företag på ett bra sätt då är det här arbetet för dig, du kommer vara vår kunds ansikte utåt när du sätter upp bodarna.

Som person är du lösningsfokuserad, förändingsbenägen, har ett starkt driv och engagemang.  Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Är du dessutom intresserad av att lära dig nytt så är det här jobbet för dig.

Eftersom arbetet kräver att du kör bil så är B-körkort ett krav. Körkort för truck och ledstaplare är meriterande. Liftkort, el och/eller VVS- kunskaper ser vi som ett stort plus.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hans Hedback via 073-684 71 56 alt. [email protected].

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Bodmontör, Bodetablerare, snickare, bygg, montering, reparation, industri, Skanska Rental, Borlänge, Adecco Visa mindre

Snickare Borlänge!

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Borlänge.
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete. Du ska även inneha certifikat för att kunna jobba på taket: säkra lyft och skylift.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Träarbetare med yrkesbevis - Borlänge/Falun

Ansök    Nov 22    Goveteran KB    Träarbetare/Snickare
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran Dalarna söker erfarna träarbetare för arbete, såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid. Arbetet gäller både mindre och större projekt.

Du får lön enligt kollektivavtal och blir fullförsäkrad i arbetet.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom snickeri såsom:

* Skruva upp gipsskivor/reglar
* Köksrenovering
* Fönsterrenovering
* Bygga altan/trädäck/staket
* Fasadarbete - tvätta, måla m.m.
* Golvläggning
* Montering av t.ex. möbler

Kvalifikationer
* Utbildad träarbetare med yrkesbevis samt mångårig erfarenhet inom branschen.
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Kan arbeta självgående ute hos kund
* B-körkort är ett krav! (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
* Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
* Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
* Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet, t.ex. måleri/tapetsering.

Personliga egenskaper
Vi i söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!
Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Borlänge Visa mindre

Träarbetare

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Borlänge.
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete. Du ska även inneha certifikat för att kunna jobba på taket: säkra lyft och skylift.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Snickare 55+ sökes till Borlänge/Falun

Ansök    Okt 21    Goveteran KB    Träarbetare/Snickare
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran Dalarna söker erfarna snickare för arbete, såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid.

Du får lön enligt kollektivavtal och blir fullförsäkrad i arbetet.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom snickeri såsom:

* Skruva upp gipsskivor/reglar
* Köksrenovering
* Fönsterrenovering
* Bygga altan/trädäck/staket
* Fasadarbete - tvätta, måla m.m.
* Golvläggning
* Montering av t.ex. möbler

Kvalifikationer
* Utbildad snickare, med mångårig erfarenhet inom snickeri
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Kan arbeta självgående ute hos kund
* B-körkort är ett krav! (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
* Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
* Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
* Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet, t.ex. måleri/tapetsering.

Personliga egenskaper
Vi i söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Borlänge Visa mindre

Snickare

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Borlänge.
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare

Är du snickare med minst fem års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska och kan göra allt som rör träarbete(form, stommar, stomkomplettering, gipsa, sätta reglar, tak, golv osv) Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: [email protected] Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378 Visa mer
Är du snickare med minst fem års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska och kan göra allt som rör träarbete(form, stommar, stomkomplettering, gipsa, sätta reglar, tak, golv osv) Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: [email protected]
Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378 Visa mindre

Snickare till Falun

Nu söker vi självgående snickare till Falun med omnejd! Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Falun. Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team. Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka sms till mig så kontaktar jag dig Krav: Gymnasial utbildning Minimum 3 års erfarenhet som s... Visa mer
Nu söker vi självgående snickare till Falun med omnejd!

Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Falun.
Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team.
Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka sms till mig så kontaktar jag dig

Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som snickare.
Kan arbete efter ritning
Göra sig förstådd på Svenska
Yrkesbevis eller motsvarande

Meriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft


Vi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan per mail till [email protected] eller till [email protected].

Vad kan vi erbjuda?? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Snickare sökes till Dalarna

Ansök    Sep 14    Submit AB    Träarbetare/Snickare
Nu söker vi på Submit Bemanning & Rekrytering AB efter duktiga snickare till vår kund! Vi söker dig som har erfarenhet inom snickeri för ett uppdrag i Dalarna. Är du ambitiös och vill jobba med kollegor som är på samma nivå där noggrannhet och yrkesstolthet är en del av jobbet, tveka inte att skicka in din ansökan! Krav: - Yrkeskunnighet inom snickeri - B-körkort samt tillgång till bil - Svenska i tal och skrift Profil: - Social - Jobbar bra i team -... Visa mer
Nu söker vi på Submit Bemanning & Rekrytering AB efter duktiga snickare till vår kund!
Vi söker dig som har erfarenhet inom snickeri för ett uppdrag i Dalarna. Är du ambitiös och vill jobba med kollegor som är på samma nivå där noggrannhet och yrkesstolthet är en del av jobbet, tveka inte att skicka in din ansökan!

Krav:

- Yrkeskunnighet inom snickeri

- B-körkort samt tillgång till bil

- Svenska i tal och skrift

Profil:

- Social
- Jobbar bra i team
- Självgående


Start: Omgående

Lön: Enl ÖK.

Är detta något för dig? Tveka inte att maila till [email protected] Visa mindre

Träarbetare sökes till Dalarna.

Om kunden Vi söker nu träarbetare till Borlänge för vår kunds räkning och hoppas att du vill tillhöra vårt team.. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Vi är medlemmar i Byggföretagen och tillämpar byggavtalet på våra anställda. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre bolag, där vi kan ge dig en a... Visa mer
Om kunden
Vi söker nu träarbetare till Borlänge för vår kunds räkning och hoppas att du vill tillhöra vårt team.. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi är medlemmar i Byggföretagen och tillämpar byggavtalet på våra anställda.

Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre bolag, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet! Några exempel på uppdrag är renovering av skola, nyproduktion infrastruktur, nyproduktion av kontor och bostäder m.m.

Om ossArbetsbeskrivning
I din roll som träarbetare kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom bygg (trä). Arbetet sker självständigt eller i team beroende på projektets storlek. Om du inte bor i närområdet så finns möjlighet att arbeta på traktamente.

Vi söker dig som har erfarenhet. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction.

Utbildning
Yrkesbevis är meriterande men inget krav.
B Körkort är meriterande.

Erfarenhet
Erfarenhet av branschen krävs

Personliga kvalifikationer
Social och van att arbeta i team. Du tar stolthet i att göra ett bra jobb med hög kvalitet och tempo.

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande.
Ansök till tjänsten via länken. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen.
Tveka därför inte att skicka in din ansökan om du är intresserad!
På grund av regler kring GDPR har vi inte någon möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mejl.

Om oss
A-Staffing (f.d VMP Group) är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen, Almega kompetensföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor.
Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.
Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö.
Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.
A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.

Startdatum
Omgående Visa mindre

Snickare

Med ljus och lykta söker vi på ExpanderaMera flera glada och duktiga snickare med start omgående på uppdrag till Borlänge. För att arbeta som snickare hos oss och vara fullbetald det är ett krav att du har yrkesbevis eller 6 års yrkeserfarenhet. Har du mindre erfarenhet hör av dig ändå kanske har vi annat för dig. Du är en driven, samarbetsvillig och flexibel person, kan kommunicera på svenska\engelska men även om du inte gör det flytande då det är värd ... Visa mer
Med ljus och lykta söker vi på ExpanderaMera flera glada och duktiga snickare med start omgående på uppdrag till Borlänge.
För att arbeta som snickare hos oss och vara fullbetald det är ett krav att du har yrkesbevis eller 6 års yrkeserfarenhet. Har du mindre erfarenhet hör av dig ändå kanske har vi annat för dig.
Du är en driven, samarbetsvillig och flexibel person, kan kommunicera på svenska\engelska men även om du inte gör det flytande då det är värd att ringa och fråga i alla fall.
Vi erbjuder långtidsanställning och vårt mål är att alla våra medarbetare trivs på arbetsplats och känner vårt stöd och support.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78 eller 070-7703270 (sms, WhatsUpp eller Viber).
Ring oss, vi ska gärna svara på dina frågor och berätta vad som förväntas i byggbranschen. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Du är välkommen att skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Träarbetare

ExpanderaMera söker efter flera kunniga träarbetare till projekt hos en av våra kunder i Borlänge. Arbetsuppgifterna hos kunden är varierande, bl.a. innerväggar, tak, golv, dörrar. Det är önskvärt att du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste är att du har erfarenhet av liknande arbete minst 5 år. Som person du är social samt håller tider och du har inget problem jobba i grupp eller självständigt. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss ... Visa mer
ExpanderaMera söker efter flera kunniga träarbetare till projekt hos en av våra kunder i Borlänge.
Arbetsuppgifterna hos kunden är varierande, bl.a. innerväggar, tak, golv, dörrar.
Det är önskvärt att du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste är att du har erfarenhet av liknande arbete minst 5 år.
Som person du är social samt håller tider och du har inget problem jobba i grupp eller självständigt.
Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna.
Detta uppdrag startar omgående, urval och intervjuer sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta kontoret på 08 530 343 78 eller 070-770 32 70 (sms, WhatsUpp eller Viber).
Välkommen med din ansökan på [email protected] Visa mindre

Snickare för arbete inom nyproduktion till Borlänge

En av Sveriges största och mest välkända arbetsgivare behöver nu förstärka personalstyrkan med ytterligare Snickare. Projektet startar omgående och håller på tillsvidare. Det handlar om nyproduktion av flerbostadshus i Borlänge Som Snickare kommer du arbeta med de traditionella arbetsuppgifter som förekommer vid nyproduktion. Kvalifikationer: *Du är utbildad Snickare/Träarbetare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet *Du har minst tre års relevant a... Visa mer
En av Sveriges största och mest välkända arbetsgivare behöver nu förstärka personalstyrkan med ytterligare Snickare.

Projektet startar omgående och håller på tillsvidare. Det handlar om nyproduktion av flerbostadshus i Borlänge

Som Snickare kommer du arbeta med de traditionella arbetsuppgifter som förekommer vid nyproduktion.

Kvalifikationer:
*Du är utbildad Snickare/Träarbetare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
*Du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet som Snickare
*Du pratar svenska eller bra engelska (t ex polska och engelska)

Det är mycket meriterande om du har körkort, men inget krav.

Vi erbjuder:
*Lön efter avtal
*Reseersättning
*Traktamente och boende, om du bor utanför Borlänge
*Kompetenta och trevliga kollegor
*Stora utvecklingsmöjligheter
 
Arbetsort:
Borlänge

Uppstart:
Aug/sep 2022

Omfattning:
Heltid, tillsvidare

Ansökningsfrist:
Snarast


Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!

Vi intervjuar och rekryterar löpande för denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Områdeschef Dalarna

Constructum tar nu nästa kliv på den svenska marknaden och ökar den lokala närvaron i Dalarna och Gävleborg. Vi söker dig som vill vara med i bolagets utveckling i ett tidigt skede och som har god erfarenhet i byggbranschen. I den här tjänsten kommer du arbeta praktiskt hos kunder och med utvecklingen i din region. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Constructum ökar den lokala närvaron i landet och söker självgående snickare med god erfarenhet från b... Visa mer
Constructum tar nu nästa kliv på den svenska marknaden och ökar den lokala närvaron i Dalarna och Gävleborg. Vi söker dig som vill vara med i bolagets utveckling i ett tidigt skede och som har god erfarenhet i byggbranschen. I den här tjänsten kommer du arbeta praktiskt hos kunder och med utvecklingen i din region. Välkommen med din ansökan!


OM TJÄNSTEN
Constructum ökar den lokala närvaron i landet och söker självgående snickare med god erfarenhet från branschen. För den här tjänsten söker vi dig som brinner för att vara med i bolagets utveckling i ett tidigt skede och som vill arbeta tillsammans med vår ledningsgrupp med utvecklingen i din region.
Inledningsvis blir du anställd av Constructum som områdesansvarig och kommer arbeta praktiskt hos kund. Du har även möjlighet att engagera dig i försäljning, rekrytering och verksamhetsutveckling parallellt med arbetet.
I takt med att vi når våra uppsatta mål i din region har du möjlighet att stiga in i rollen som regionchef. Det innebär att du arbetar med affärsutveckling, personalhantering och verksamhetsutveckling i din region enligt företagets strategi.


KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker den här tjänsten har minst 6 års erfarenhet som snickare/träarbetare och känner dig redo för nästa steg i karriären. Du har funderat på att starta eget företag, gör det redan idag eller har drivit eget företag tidigare.
Du känner dig trygg med dina yrkeskunskaper och kan arbeta självständigt hos våra kunder såväl som med arbetsledning av dina kollegor.
Vi ser gärna att du är en öppen och fördomsfri. Vi söker personer som kan kommunicera med människor och beslutsfattare på olika nivåer och med olika bakgrunder. Du har lätt för att samarbeta men försummar inte kvaliteten i ditt arbete och känner en stark drivkraft för att nå dina mål.
Vidare söker vi dig som behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Om du även talar något av språken ryska, litauiska, polska eller serbokroatiska är det starkt meriterande.
Om du har kunskap inom kalkylering, projektledning eller försäljning är det starkt meriterande. Det är även starkt meriterande om du har ett upparbetat kontaktnät i branschen.
Körkort B är ett krav för tjänsten.


OM CONSTRUCTUM
Constructum är ett svenskt rekryterings- och konsultbolag med verksamhet för den Nordiska byggindustrin. Vi hjälper våra kunder rekrytera och hyra in kvalitativ arbetskraft till alla typer av projekt. Vår vision är att bli den bästa arbetsgivaren i branschen och en självklar partner för byggmästare i Norden.
Som medarbetare hos Constructum omfattas du av svensk arbetslagstiftning och svenska kollektivavtal. Vi väljer våra medarbetare med stor omsorg och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.
Välkommen att bli en del av Constructum!


KRAV FÖR TJÄNSTEN
Minst 6 års erfarenhet som snickare
Du besitter entreprenöriell drivkraft
Du är bekväm med arbeta självständigt hos våra kunder
Du är bekväm med arbetsledning och personalhantering
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Du har giltigt körkort BMERITERANDE
Utbildad snickare med yrkesbevis
Tidigare erfarenhet av arbetsledning
Erfarenhet som egenföretagare
Tidigare erfarenhet av kalkylering och/eller projektledning
Erfarenhet inom försäljning och/eller affärsutveckling
Du talar något av språken ryska, polska, litauiska eller serbokroatiska
Du har ett etablerat kontaktnät i byggbranschen- Vi intervjuar kandidater löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Borlänge: Snickare

Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt!   Arbetsuppgifter Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler. Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar. Byggelement Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning. Montering av kök Listning, Innerväggar Tak Mm.   Krav Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet. Du är ordningsam och självgående Du är pos... Visa mer
Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt! 


Arbetsuppgifter

Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler.
Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar.
Byggelement
Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning.
Montering av kök
Listning,
Innerväggar
Tak
Mm.
 

Krav

Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet.
Du är ordningsam och självgående
Du är positiv, engagerad, social och en bra lagspelare och delar våra kärnvärden  www.abbp.se
Innhar b-körkart och bil
Svenska i tal och skrift
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

Snickare/solcells montör

Ansök    Aug 10    BBAS AB    Träarbetare/Snickare
Hej Vi söker 2 st snickare med minst 2 års dokumenterad erfarenhet. Ni kommer att hålla på med takbyten samt montage av solceller vilket det sista kommer vi hjälpa till med utbildning internt. Kommer att även bli lite fönsterbyten mm. Visa mer
Hej
Vi söker 2 st snickare med minst 2 års dokumenterad erfarenhet.
Ni kommer att hålla på med takbyten samt montage av solceller vilket det sista kommer vi hjälpa till med utbildning internt.
Kommer att även bli lite fönsterbyten mm. Visa mindre

Montör till Mockfjärds Fönster i Södra Dalarna

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Med två affärsområden verkar vi både för villaägare, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Från att vara lokala i Dalarna för tjugo år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen. Som montör hos montagepartner till Mockfjärds Fönster AB kommer du geno... Visa mer
Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Med två affärsområden verkar vi både för villaägare, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Från att vara lokala i Dalarna för tjugo år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad.
Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen.


Som montör hos montagepartner till Mockfjärds Fönster AB kommer du genomföra fönster- och dörrbyten hos Mockfjärds kunder.

Vem är du/ni?

Som montör är du en viktig kontaktyta mot våra kunder då ni arbetar i kundens hem där ni levererar högklassiga fönster- och dörrbyten.

Som montör är du Mockfjärds ansikte utåt hos våra kunder och är en avgörande del att vi alltid har nöjda kunder, detta genom bra bemötande med kunden i fokus, profilerade arbetskläder och stripade bilar.

I samband med montage jobbar du som montör med ”merförsäljning” i form av att marknadsföra Mockfjärds genom skyltar, beachflaggor med mera, ibland ingår även utdelning av marknadsmaterial i närområdet av montaget. I arbetet ingår förutom grundmontage även efterarbeten vid behov, arbetet hos våra kunder sker genom vårt koncept ”Mockfjärdsmontaget”.

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och kvalitetsmedveten med kunden i fokus. För att lyckas bra som montör är ett gott samarbete med den lokala agenten och dess säljare mycket viktigt.

Din bakgrund och kompetenser

Du har gymnasial utbildning eller liknande bakgrund och behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du har B-körkort. Du är utbildad snickare eller har erfarenhet som motsvarar kunskapen.

 

Varför Mockfjärds

Mockfjärds Fönster är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi erbjuder ett framgångsrikt koncept där du i rollen som montör själv hittar lösningar i vardagen tillsammans med kollegor och support från Montagecoach, Regionchef samt supportkontoret. Du kommer till en öppen prestigelös organisation där du har möjlighet att påverka och du är med och driver affären. Vi på Mockfjärds lägger stort fokus på en hållbar livsstil och friska medarbetare samt att främja en inkluderande kultur med fokus på jämställdhet och mångfald.

 

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Montageledare Dennis Åkesson, telefon: 076-044 13 43 eller e-post: [email protected]

 

Geografiskt område är Södra Dalarna. Anställning sker hos
Åkessons Bygg & Montage AB.

 

Sista ansökningsdag är den 2022–08-15. Vi arbetar med löpande urval, vi rekommenderar dig att söka så snart som möjligt, tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.  Ansök via angivet formulär. Vi tar ej emot ansökan via e-post.

 

Mockfjärds Fönster är fullvärdiga medlemmar i Svenska Franchiseföreningen https://svenskfranchise.se/


Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag. Visa mindre

Borlänge: Snickare

Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt!   Arbetsuppgifter Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler. Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar. Byggelement Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning. Montering av kök Listning, Innerväggar Tak Mm.   Krav Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet. Du är ordningsam och självgående Du är pos... Visa mer
Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt! 


Arbetsuppgifter

Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler.
Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar.
Byggelement
Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning.
Montering av kök
Listning,
Innerväggar
Tak
Mm.
 

Krav

Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet.
Du är ordningsam och självgående
Du är positiv, engagerad, social och en bra lagspelare och delar våra kärnvärden  www.abbp.se
Innhar b-körkart och bil
Svenska i tal och skrift
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

Snickare

Om oss…. Kök & Inredning AB monterar kök och inredningslösningar med känsla och finess. Vi tillhandahåller både produkt och renovering då vi har egna snickare som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom köks och badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare s... Visa mer
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar kök och inredningslösningar med känsla och finess.
Vi tillhandahåller både produkt och renovering då vi har egna snickare som genomför arbetet.
Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom köks och badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba i Dalarna med omnejd.
Vi har filialer i Karlstad, Örebro, Borlänge, Sälen & Gävle.
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på ansökningar som inte uppfyller kraven i denna annons.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst.
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden med köks och badrumsrenoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att hantera ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare. Du måste vara självgående.
Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.
#jobbjustnu
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker snickare som är flexibla och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, samt även badrumsrenoveringar och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika Ikeavaruhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.
Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.


Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök, har hand om deras reklamationer och fastigheter
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och köksbyten samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar..
Välkommen med din ansökan!
Krister Elfving
[email protected] Visa mindre

Trä- och betongarbetare Dalarna

Ansök    Apr 26    Ls Jobbet AB    Träarbetare/Snickare
Vi på HMB har medarbetare som trivs och jobbar länge. Nu finns möjligheten att bli en del av vårt framgångsrika team! Till vår verksamhet i Dalarna söker vi nu flera trä- och betongarbetare till våra pågående och kommande projekt. Vill du komma till en arbetsplats där du får utvecklas och vara innovativ? Då kan denna tjänst vara helt rätt! I rollen som yrkesarbetare i Dalarna ingår du i ett ackordslag som tillsammans med våra olika underentreprenörer arbet... Visa mer
Vi på HMB har medarbetare som trivs och jobbar länge. Nu finns möjligheten att bli en del av vårt framgångsrika team! Till vår verksamhet i Dalarna söker vi nu flera trä- och betongarbetare till våra pågående och kommande projekt. Vill du komma till en arbetsplats där du får utvecklas och vara innovativ? Då kan denna tjänst vara helt rätt!
I rollen som yrkesarbetare i Dalarna ingår du i ett ackordslag som tillsammans med våra olika underentreprenörer arbetar i våra projekt som består av nyproduktion av bostäder och industribyggnader samt ny- och ombyggnation av samhällsfastigheter.
Vem är du?
Du är en trygg och stabil person med god förmåga att jobba i grupp. Du är kreativ och har ett stort engagemang, vilket gör att du gärna kommer med idéer och förslag på hur man kan göra saker bättre. Du är en välorganiserad person med högt uppdriven ansvarskänsla.
Dina erfarenheter
Din personliga lämplighet är viktigare än din praktiska erfarenhet. Ett grundkrav är dock att du har yrkesbevis och dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom nyproduktion eller med ombyggnation. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. B-körkort, erfarenhet av att arbeta på ackord eller resultatlön samt utbildning inom arbetsmiljö är meriterande.
Vilka är vi?
Vi på HMB Construction är 330 arbetskamrater, där alla får möjlighet att bli aktieägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet. Vi vill ha roligt och må bra medan vi arbetar, därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt och nära ledarskap.
Vi anser att utveckling av våra medarbetare är det som gör vårt företag framgångsrikt. Vi har medarbetare som är engagerade och intresserade och som gärna bidrar med synpunkter och kompetens inom material- och metodval. Det gör arbetsuppgifterna mer stimulerande och utvecklande.
Övrig information
Din ansökan vill vi ha senast den 10 juli 2022. Vi kommer dock att bearbeta ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Eventuella frågor besvaras av Elin Hasselgren på 070-654 84 59 eller på [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Yrkesbevis
Erfarenhet av nyproduktion eller ombyggnation
Goda kunskaper i det svenska språket

Meriterande
B-körkort
Erfarenhet av att arbeta på ackord eller resultatlön
Utbildning inom arbetsmiljöOm arbetsgivaren - HMB Construction AB
HMB Construction är ett av Sveriges stora byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Örebro, Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 330 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad, skolor och äldreboenden. Visa mindre

Snickare

Ansök    Apr 28    Jobway AB    Träarbetare/Snickare
Är du en ansvarstagande lagspelare som har en hög yrkesstolthet? Vill du vara en del av ett välmående och växande företag med fina uppdragsgivare? Är du dessutom en duktig snickare som har ett par års erfarenhet kan du vara Byggprojekt i Dalarnas nya stjärnskott! Om rollen: Då Byggprojekt bygger alltifrån skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, bostäder och helikopterplattor till kontor och lokaler är rollen som snickare variationsrik. Arbetsuppgifter s... Visa mer
Är du en ansvarstagande lagspelare som har en hög yrkesstolthet? Vill du vara en del av ett välmående och växande företag med fina uppdragsgivare? Är du dessutom en duktig snickare som har ett par års erfarenhet kan du vara Byggprojekt i Dalarnas nya stjärnskott!

Om rollen:

Då Byggprojekt bygger alltifrån skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, bostäder och helikopterplattor till kontor och lokaler är rollen som snickare variationsrik. Arbetsuppgifter som snickare hos Byggprojekt innefattar traditionellt träarbete i ny-, om-, och tillbyggnadsentreprenader, från stommning till snickeriarbeten - från start till mål i ett helt projekt.

Du kommer ingå i ett team med positiv attityd och kompetenta kollegor som aktivt hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Du utgår hemifrån där majoriteteten av arbetena utförs i Rättvik, Mora, Orsa samt Falun och Borlänge med omnejd.

Du erbjuds:

·       En roll i ett familjärt och lönsamt företag med trevliga kollegor.

·       Omväxlande arbete.

·       Goda utvecklingsmöjligheter och generös ersättning.

·       Att vara en del av ett företag där det är ordning och reda samt en bra struktur.

Din bakgrund:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har 3-5 års erfarenhet i rollen som snickare, gärna med yrkesbevis. Du är självgående i din roll och har en hög yrkesstolthet. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är serviceinriktad, driven och kan arbeta självständigt. Vi ser även att du är en lagspelare och kan rycka in när det behövs.

Välkommen med din ansökan

Är du intresserad och vill veta mer? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Byggprojekt i Dalarna med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, [email protected], 0735 16 52 40.

Om företaget:

Byggprojekt i Dalarna grundades 1989 och drivs idag som ett andra generationens familjeföretag. Verksamheten präglas av entreprenörskap, kundfokus och långsiktighet med medarbetare som får stora möjligheter att utvecklas.

Idag arbetar det 23 personer på Byggprojekt varav 15 är träarbetare och 8 tjänstemän med en årlig omsättning om ca 75MSEK. Bolaget har ett gott renommé, en hög soliditet och flera fina utmärkelser i ryggen. Visa mindre

Träarbetare sökes till Dalarna.

Om kunden Vi söker nu träarbetare till Dalarna för vår kunds räkning och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Som anställd på A-Staffing Construction har du tillgång till oss konsultchefer som finns på plats både på kontoret i Göteborg och ute hos våra kunder. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Då vi är medle... Visa mer
Om kunden
Vi söker nu träarbetare till Dalarna för vår kunds räkning och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Som anställd på A-Staffing Construction har du tillgång till oss konsultchefer som finns på plats både på kontoret i Göteborg och ute hos våra kunder. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.

Då vi är medlemmar i Byggföretagen tillämpar vi byggavtalet på våra anställda.
Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet! Några exempel på uppdrag är renovering av skola, nyproduktion infrastruktur, nyproduktion av kontor och bostäder m.m.

Om ossArbetsbeskrivning
I din roll som träarbetare kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom bygg (trä). Arbetet sker självständigt eller i stora team beroende på projektets storlek.

Vi söker dig som har erfarenhet. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction.

Utbildning
Yrkesbevis är meriterande men inget krav.
B Körkort är meriterande.

Erfarenhet
Erfarenhet av branschen krävs

Personliga kvalifikationer
Social och van att arbeta i team. Du tar stolthet i att göra ett bra jobb med hög kvalitet och tempo.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande.
Ansök till tjänsten via länken. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen.
Tveka därför inte att skicka in din ansökan om du är intresserad!
På grund av regler kring GDPR har vi inte någon möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mejl.

Om oss
A-Staffing (f.d VMP Group) är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen, Almega kompetensföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor.
Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.
Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö.
Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.
A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.

Startdatum
Omgående Visa mindre

Snickare

Som snickare på bp får du vara med att bygga en rad olika projekt, både om- och nybyggnad. Ordning och reda är av stor vikt på våra arbetsplatser där arbetsmiljön har stor prioritet. I din arbetsvardag omger du dig med yrkeskunniga och duktiga chefer och kollegor med hög kompetens socialt som yrkesmässigt. Vårat primära arbetsområde är Gävle/dala. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både praktiskt genom yrket och genom utbildning. Ett av våra huvudmå... Visa mer
Som snickare på bp får du vara med att bygga en rad olika projekt, både om- och nybyggnad.
Ordning och reda är av stor vikt på våra arbetsplatser där arbetsmiljön har stor prioritet. I din arbetsvardag omger du dig med yrkeskunniga och duktiga chefer och kollegor med hög kompetens socialt som yrkesmässigt.
Vårat primära arbetsområde är Gävle/dala.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas både praktiskt genom yrket och genom utbildning. Ett av våra huvudmål är att det skall vara roligt att gå till jobbet och vi resonerar att vår personal är vår främsta tillgång.
Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av ansvar, samverkan och engagemang.
Förutom bra anställningsvillkor med kollektivavtal och individuella utvecklingsmöjligheter är bp en arbetsgivare som värderar sina medarbetare högt och håller en sund balans mellan privatliv och arbetet.
Som person är du noggrann, kunnig och engagerad i ditt arbete, med yrkesstolthet. Du delar vår kärnvärden Ansvar, Samverkan och Engagemang. Du bör trivas med att vara en del av ett arbetslag men kunna arbeta självständigt.
Du bör ha ett svenskt yrkesbevis, alternativt minst fem års erfarenhet av byggyrket. B-körkort samt en förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är ett krav. Visa mindre

Vi söker snickare!

Byggbranschen är ständigt på jakt efter duktiga, drivna och engagerande snickare. Vi har kontakt med flertalet byggfirmor runt om i Dalarna. Vi ser gärna att du har yrkesbevis som träarbetare eller har likvärdig erfarenhet inom yrket. Det viktigaste är att du är engagerad, intresserad och driven. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är om- och tillbyggnationer, nybyggnation och försäkringsskador hos både privatpersoner och företag. Stor vikt kommer... Visa mer
Byggbranschen är ständigt på jakt efter duktiga, drivna och engagerande snickare. Vi har kontakt med flertalet byggfirmor runt om i Dalarna.
Vi ser gärna att du har yrkesbevis som träarbetare eller har likvärdig erfarenhet inom yrket. Det viktigaste är att du är engagerad, intresserad och driven. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är om- och tillbyggnationer, nybyggnation och försäkringsskador hos både privatpersoner och företag.
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du som söker är en person som ständigt vill utv?ecklas i din roll. Du är professionell i ditt bemötande till andra. Du stimuleras av att utföra ett bra jobb, likväl som du stimuleras av att ge god service med hög kvalitet till dina kunder.
Är du nyutbildad snickare eller är du en snickare med erfarenhet som vill ta nästa steg i karriären? Skicka in en ansökan - Vi kan hjälpa dig att hamna på rätt plats. Visa mindre

Borlänge: Snickare

Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt!   Arbetsuppgifter Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler. Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar. Byggelement Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning. Montering av kök Listning, Innerväggar Tak Mm.   Krav Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet. Du är ordningsam och självgående Du är pos... Visa mer
Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt! 


Arbetsuppgifter

Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler.
Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar.
Byggelement
Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning.
Montering av kök
Listning,
Innerväggar
Tak
Mm.
 

Krav

Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet.
Du är ordningsam och självgående
Du är positiv, engagerad, social och en bra lagspelare och delar våra kärnvärden  www.abbp.se
Innhar b-körkart och bil
Svenska i tal och skrift
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

Bodetablerare till uthyrning/byggbranschen

Ansök    Mar 27    Adecco Sweden AB    Träarbetare/Snickare
Är du en person som gillar att lösa praktiska problem på ett kreativt sätt? Då har vi jobbet för dig hos en av våra attraktiva kunder i Borlänge! Om tjänsten Vår kund hyr ut bl.a. arbetsbodar till byggen och industrier och det är för den här verksamheten som de nu söker någon som kan jobba som bodetablerare. Arbetet innebär att man tillsammans med en annan åker ut och sätter upp boden på den plats den ska stå. Det kan innebära att man t.ex. får sätta upp ... Visa mer
Är du en person som gillar att lösa praktiska problem på ett kreativt sätt? Då har vi jobbet för dig hos en av våra attraktiva kunder i Borlänge!

Om tjänsten
Vår kund hyr ut bl.a. arbetsbodar till byggen och industrier och det är för den här verksamheten som de nu söker någon som kan jobba som bodetablerare. Arbetet innebär att man tillsammans med en annan åker ut och sätter upp boden på den plats den ska stå. Det kan innebära att man t.ex. får sätta upp dörrar, koppla in värme, koppla in el, koppla in toaletter. Arbetet innebär också att man ensam får åka ut till redan etablerade bodar och utföra service och underhåll. Arbetsområdet är Dalarna, man utgår ifrån företagets lokaler i Borlänge.

Tjänsten som bodetablerare är ett konsultuppdrag på heltid dagtid med start så snart som möjligt. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter sex månader. 

Om dig
Du som är praktiskt lagd och kan lite av varje kommer att trivas bra här. Du kanske är snickare, elektriker, vvs:are, ställningsbyggare eller gillar att snickra eller meka med bilen på din fritid, då har du en bra grund att stå på. Huvudsaken är att du är praktiskt lagd och kan lösa praktiska problem på ett kreativt sätt.

Gillar du ett arbete där du får vara ute och träffa många människor och få representera ett företag på ett bra sätt då är det här arbetet för dig, du kommer vara Ramirents ansikte utåt när du sätter upp bodarna. Vi tror att du gillar att lösa praktiska problem och kan ta initiativ. Är du dessutom intresserad av att lära dig nytt så är det här jobbet för dig.

Eftersom arbetet kräver att du kör bil så är körkort ett krav. Det kan även vara bra om du har truckkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hans Hedback via 073-684 71 56 alt. [email protected].

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Bodetablerare, snickare, bygg, montering, reparation, Borlänge, Adecco Visa mindre

Snickare/Fönstermontör

Ansök    Mar 25    Hybrida Group AB    Träarbetare/Snickare
Är du vår nya snickare/fönstermontör? Hybrida Group AB är ett företag som inriktat sig på bl. a fönstermontage. Då efterfrågan på fönster och dörrbyten ökar så söker vi nu fler montörer. Du kommer ingå i ett monteringsteam men kan även arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlighet och yrkeskunnande hos våra montörer. För att lyckas som montör hos oss tror vi att du är en framåtriktad, social och samarbetsvillig person som gillar utmaningar och... Visa mer
Är du vår nya snickare/fönstermontör?
Hybrida Group AB är ett företag som inriktat sig på bl. a fönstermontage.
Då efterfrågan på fönster och dörrbyten ökar så söker vi nu fler montörer.
Du kommer ingå i ett monteringsteam men kan även arbeta självständigt.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och yrkeskunnande hos våra montörer.
För att lyckas som montör hos oss tror vi att du är en framåtriktad, social och samarbetsvillig person som gillar utmaningar och har ett öga för att göra det lilla extra.
Du trivs med att arbeta i grupp och du tar stort eget ansvar.
Arbetet innehåller bland annat:
Komplett montering av fönster och dörrar.
Snickeriarbete med lister, foder, smyg invändigt och utvändigt.
Plåtarbete i samband med fönster och dörrbyten.Andra arbetsmoment inom snickeri kan förekomma.
Som montör hos oss är det en merit om du kan vara självgående och noggrann.
Se möjligheter att kunna leverera det bästa fönstermontaget varje dag.
Planera arbetsdagen efter arbetsorder för att säkerställa att montagen utförs korrekt.
Du behärskar svenska språket såväl i tal som i skrift då vi arbetar utifrån arbetsorder.
Bra fysik eftersom det förekommer tunga moment.
Vi har vår lokal i Borlänge men arbetar i delar av Dalarna.
Erfarenhet från fönstermontering/snickeri är meriterande.
Körkort är ett krav.
Välkomna med ansökningar till
DETTA ERBJUDER VI
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete i ett välrenommerat företag med möjlighet till personlig utveckling.
KRAV
Driven
Målmedveten och resultatinriktad
Lösningsorienterad
Lojal
Viljan att växa tillsammans med oss
Hög ansvarskänsla för egen budget
B-körkortErfarenhet med uppsökande försäljning är meriterande.
ANSÖKAN
Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Resande snickare i Borlänge kommun med omnej

AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta snickare till ett företag i Borlänge för diverse snickeriarbete.  Kort om företag Företaget är ett mindre anrikt snickeriföretag med fyra anställda. Man jobbar med start kundfokus. Företaget finns i Borlänge men kunderna finns i Borlänge kommun med omnej. Kort om arbetet Erfaren snickare med minst tre års erfarenhet, gärna med yrkesbevis för husbyggnation, om- och tillbyggnad. Uppdragen finns ut... Visa mer
AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta snickare till ett företag i Borlänge för diverse snickeriarbete. 


Kort om företag
Företaget är ett mindre anrikt snickeriföretag med fyra anställda. Man jobbar med start kundfokus.
Företaget finns i Borlänge men kunderna finns i Borlänge kommun med omnej.

Kort om arbetet
Erfaren snickare med minst tre års erfarenhet, gärna med yrkesbevis för husbyggnation, om- och tillbyggnad. Uppdragen finns ute hos kund vilket kräver kundkontakt samt bilresande.

Minikrav
Körkort B samt egen bil.
Kommunicera på Svenska både i tal och skrift.
Minst 3 års erfarenet som snickare.

Personliga egenskaper
Driven och arbetsvillig allt i allo.
Månsidig, stark och allert.
Glad, lösningsorienterad och positiv
Vara social samt tycka om kundkontakt.
Vara serviceinriktad och noggrann.

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill lära dig yrket!


AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte
har lång erfarenhet och kanske är berättigad till någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Hantverkare till Tunabyggen

Vi behöver förstärka vår organisation med flera hantverkare. Vad du kan förvänta dig av oss Oss väljer du inte bara för att få lön den 25: e. Oss väljer du för att du vill jobba i ett modernt företag som utvecklas ständigt och där arbetsuppgifterna är väldigt omväxlande. Du jobbar med stort som smått, i gamla fastigheter byggda på 1800-talet och i helt nybyggda hus – och allt däremellan. Till din hjälp får du ett fullskaligt snickeri med det mesta att önsk... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation med flera hantverkare.
Vad du kan förvänta dig av oss
Oss väljer du inte bara för att få lön den 25: e. Oss väljer du för att du vill jobba i ett modernt företag som utvecklas ständigt och där arbetsuppgifterna är väldigt omväxlande. Du jobbar med stort som smått, i gamla fastigheter byggda på 1800-talet och i helt nybyggda hus – och allt däremellan. Till din hjälp får du ett fullskaligt snickeri med det mesta att önska sig. Vi är mån om att du ska få en bra introduktion och lära känna dina nya kollegor. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare goda förutsättningar och erbjuder därför olika friskvårds- och fritidsaktiviteter och regelbundna hälsoundersökningar.

Våra förväntningar på dig
Du gillar att jobba med människor och att ge superbra service. Du är driven och handlingskraftig. Du ser möjligheter istället för problem och du tar ansvar för resultatet av ditt arbete. Du är bra på att jobba självständigt men gillar också att bidra i ett team.

Vi vill att du är professionell och trevlig mot alla du möter. Din arbetsvardag är i andras hem, på skolor, omsorgsboenden, seniorboenden och fritidsanläggningar. Det gör att du behöver vara öppen och lyhörd i mötet med människor.
Rollen
Dina arbetsuppgifter kan vara allt från att utföra mindre reparationer till mellanstora projekt. Vi arbetar i alla tänkbara miljöer där våra kunder finns. Det akuta och felavhjälpande underhållet av våra fastigheter och anläggningar är högst prioriterat för att säkerställa att våra kunder ska få högkvalitativ service. Ärendeflöden inkommer via vårt fastighetssystem. Du kommer att tillhöra utförarenheten som består av 14 trevliga och driftiga kollegor.
Profil
Som hantverkare hos Tunabyggen arbetar du med allt inom snickeri, både stort och smått. Du är utbildad snickare, eller har kunskaper vi anser likvärdiga. Det är meriterande med några års erfarenhet av maskinsnickeri. Eftersom arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag krävs att du är flexibel och har en bred kunskap inom området.
Du har grundläggande IT-kunskaper och mobilen är en naturlig del av din vardag för att hålla reda allt. Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen samt ytterligare språkkunskaper.
För tjänsten som hantverkare är det meriterande om du har erfarenhet av återställning av vattenskador sen tidigare.
Information och ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, https://sokajobb.tunabyggen.se, dock senast 2022-04-10.
Då intervjuer kommer att ske löpande kan tillsättning av tjänst komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum, därför rekommenderar vi dig att söka snarast möjligt.

För mer information om tjänsten, kontakta Chef för utförarenheten, Urban Lindberg, tfn 0243-733 06.
Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund Ari Perdén, tfn 0243-733 75.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.
Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
· Jag finns här för våra kunder
· Jag ser möjligheter
· Jag möter varje människa med respekt

Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Se mer information om oss på www.tunabyggen.se Visa mindre

Bodetablerare till uthyrning/byggbranschen

Ansök    Mar 16    Adecco Sweden AB    Träarbetare/Snickare
Är du en person som gillar att lösa praktiska problem på ett kreativt sätt? Då har vi jobbet för dig hos en av våra attraktiva kunder i Borlänge! Om tjänsten Vår kund hyr ut bl.a. arbetsbodar till byggen och industrier och det är för den här verksamheten som de nu söker någon som kan jobba som bodetablerare. Arbetet innebär att man tillsammans med en annan åker ut och sätter upp boden på den plats den ska stå. Det kan innebära att man t.ex. får sätta upp ... Visa mer
Är du en person som gillar att lösa praktiska problem på ett kreativt sätt? Då har vi jobbet för dig hos en av våra attraktiva kunder i Borlänge!

Om tjänsten
Vår kund hyr ut bl.a. arbetsbodar till byggen och industrier och det är för den här verksamheten som de nu söker någon som kan jobba som bodetablerare. Arbetet innebär att man tillsammans med en annan åker ut och sätter upp boden på den plats den ska stå. Det kan innebära att man t.ex. får sätta upp dörrar, koppla in värme, koppla in el, koppla in toaletter. Arbetet innebär också att man ensam får åka ut till redan etablerade bodar och utföra service och underhåll. Arbetsområdet är Dalarna, man utgår ifrån företagets lokaler i Borlänge.

Tjänsten som bodetablerare är ett konsultuppdrag på heltid dagtid med start så snart som möjligt. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter sex månader. 

Om dig
Du som är praktiskt lagd och kan lite av varje kommer att trivas bra här. Du kanske är snickare, elektriker, vvs:are, ställningsbyggare eller gillar att snickra eller meka med bilen på din fritid, då har du en bra grund att stå på. Huvudsaken är att du är praktiskt lagd och kan lösa praktiska problem på ett kreativt sätt.

Gillar du ett arbete där du får vara ute och träffa många människor och få representera ett företag på ett bra sätt då är det här arbetet för dig, du kommer vara Ramirents ansikte utåt när du sätter upp bodarna. Vi tror att du gillar att lösa praktiska problem och kan ta initiativ. Är du dessutom intresserad av att lära dig nytt så är det här jobbet för dig.

Eftersom arbetet kräver att du kör bil så är körkort ett krav. Det kan även vara bra om du har truckkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hans Hedback via 073-684 71 56 alt. [email protected].

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Bodetablerare, snickare, bygg, montering, reparation, Borlänge, Adecco Visa mindre

Nu söker vi 1-2 Byggservicesnickare i Borlänge/Falun området.

Skoglunds är redan ett väletablerat företag i Siljansregionen både inom byggservice och entreprenad. Vi fortsätter att växa i alla våra verksamhetsområden, följ med på vår fortsatta resa du med.   Nu söker vi hantverkare till vår byggserviceavdelning i Borlänge/Falun.   Byggservice Som hantverkare inom vår byggservice-verksamhet så jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner och företag.   Vi söker speciellt dig med tidigare erf... Visa mer
Skoglunds är redan ett väletablerat företag i Siljansregionen både inom byggservice och entreprenad. Vi fortsätter att växa i alla våra verksamhetsområden, följ med på vår fortsatta resa du med.
 
Nu söker vi hantverkare till vår byggserviceavdelning i Borlänge/Falun.
 
Byggservice
Som hantverkare inom vår byggservice-verksamhet så jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner och företag.
 
Vi söker speciellt dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med försäkringsärenden både så som vatten och brandskador.
 
Du kommer att arbeta självständigt i egna byggserviceprojekt med stöd av våra duktiga platschefer och arbetsledare inom byggservice.
 
I rollen som hantverkare på Skoglunds byggservice kommer du även att ha en viktig roll i vårt nätverk på orten.
 
Om dig
Vi söker Dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningssätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer och vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. Kunskaper inom Meps 2-systemet, tidigare erfarenhet från vattenskador och ett gott kontaktnät i området är meriterande när du söker till vår byggserviceverksamhet.
 
 
Språk
Krav: Svenska, Flytande
Meriterande: Teckenspråk
 
Körkort
Krav: B
Meriterande: Utökad B (B96), BE
 
Arbetslivserfarenhet
Minst 4 års erfarenhet
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
 
Tillträde
Tillträde sker enligt ök.
 
Övrigt:
Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
 
Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.


Skoglunds var från början ett renodlat byggföretag, idag är vi ett av Sveriges äldsta kvarvarande i branschen. Genom åren har företaget vuxit och omfattar idag Skoglunds Bygg, Skoglunds Fastigheter, Skoglunds Måleri, Mora Byggservice och Leksands Maskinpartner. Oavsett dina behov och vem du möter, vill vi alltid sprida vårt engagemang och ge dig vår bästa service.

Behoven i samhället har sett annorlunda ut genom historien, men Skoglunds har alltid haft förmågan att anpassa sig efter sin tid, tagit kloka beslut och vårdat sina relationer. I grunden består ju hela vårt samhälle av människor och vi tycker om att lyssna, samarbeta och komma fram till lösningar. Skoglunds vårdar och värnar med andra ord om både hårda och mjuka frågor, det är så vi får kunder, leverantörer och våra anställda att trivas.


Vår vision är: Alltid nära till hands.
För oss innebär det att:

Vi vill skapa miljöer för boende, arbete och fritid som bidrar till livskvalitet.

Vi ska vara det pålitliga förstahandsvalet som tar ansvar, är professionella och har ett stort engagemang i alla relationer.

Du ska känna dig trygg, lyssnad på och nöjd med det utförda arbetet.


Du kan läsa mer om våra verksamheter på www.skoglunds.se eller www.morabyggservice.se

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Snickare

Om oss…. Kök & Inredning AB monterar kök och inredningslösningar med känsla och finess. Vi tillhandahåller både produkt och renovering då vi har egna snickare som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom köks och badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare s... Visa mer
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar kök och inredningslösningar med känsla och finess.
Vi tillhandahåller både produkt och renovering då vi har egna snickare som genomför arbetet.
Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom köks och badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba i Dalarna med omnejd.
Vi har filialer i Karlstad, Örebro, Borlänge & Gävle.
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på ansökningar som inte uppfyller kraven i denna annons.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst.
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden med köks och badrumsrenoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att hantera ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare. Du måste vara självgående.
Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.
#jobbjustnu
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker snickare som är flexibla och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, samt även badrumsrenoveringar och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika Ikeavaruhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.
Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.


Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök, har hand om deras reklamationer och fastigheter
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och köksbyten samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar..
Välkommen med din ansökan!
Krister Elfving
[email protected] Visa mindre

träarbetare/Snickare

Ansök    Mar 7    BBAS AB    Träarbetare/Snickare
Hej Söker 4 st snickare med dokumenterad erfarenhet i minst 3 år till våran firma, du ska ha god social kompetens, Då vi jobbar med mycket privat personer. Våra Jobb, vi jobbar mycket med Rot jobb, nyproduktion, Tak jobb samt solceller. Lön enl avtal samt kompetens. Känner du att du uppfyller detta så kan du höra av dig mvh BBAS AB Visa mer
Hej
Söker 4 st snickare med dokumenterad erfarenhet i minst 3 år till våran firma, du ska ha god social kompetens, Då vi jobbar med mycket privat personer.
Våra Jobb, vi jobbar mycket med Rot jobb, nyproduktion, Tak jobb samt solceller.
Lön enl avtal samt kompetens.
Känner du att du uppfyller detta så kan du höra av dig mvh BBAS AB Visa mindre

Jobb för byggnadssnickare, Borlänge! Traktamente & ackord!

Om tjänsten Flera yrkeskunniga snickare sökes till jobb i Borlänge. Traktamente & ackord gäller!Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt.Du som söker tjänsten skall ha erfarenhet utav stomme och form. Bra om du kan jobba med armering. Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta som konsult ute hos våra kunder. Du som söker tjänsten måste ha 5 års yrkeserfarenhet eller yrkesbevis.Körkort är starkt... Visa mer
Om tjänsten

Flera yrkeskunniga snickare sökes till jobb i Borlänge. Traktamente & ackord gäller!Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt.Du som söker tjänsten skall ha erfarenhet utav stomme och form. Bra om du kan jobba med armering.
Du kommer att vara anställd på Helpman och arbeta som konsult ute hos våra kunder.
Du som söker tjänsten måste ha 5 års yrkeserfarenhet eller yrkesbevis.Körkort är starkt meriterande.

Om oss

Helpman är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har funnits i branschen i över 20år! Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, lön, samt trygga villkor. Vi har ett kontor i Stockholm men våra arbetsplatser finns över hela Sverige! Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på säkra och trygga arbetsplatser!
Vad erbjuder vi?

- kollektivavtal: betald semester, tjänstepension, årliga löneförhöjningar, mm
- reseersättning: för alla, oavsett om du åker bil eller kollektivtrafik
- bra löner: vi garanterar över 200kr/tim på alla ackordarbetsplatser
- kläder: nya varselkläder för alla våra anställda, klass 1, 2, 3 beroende på arbetsplats
- ID06: endast seriösa och stabila byggarbetsplatser
- boende: för alla anställda som vill jobba på traktamente

Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens! Samtidigt får du stöd av konsultchefer med storerfarenhet som yrkesmän inom bygg.

Ansök!

Registreradig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV (gärna i PDF).Det måstetydligt anges i ditt CV vilken erfarenhet du har av denna typ av arbete, dina tidigare anställningar samt referenser.
Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.Vi kontaktar kandidater som matchar kravprofilen. Är du inte en av personer som gått vidare får du återkoppling via e-post. Visa mindre

Nu söker vi 1-2 Byggservicesnickare i Borlänge/Falun området.

Skoglunds är redan ett väletablerat företag i Siljansregionen både inom byggservice och entreprenad. Vi fortsätter att växa i alla våra verksamhetsområden, följ med på vår fortsatta resa du med.   Nu söker vi hantverkare till vår byggserviceavdelning i Borlänge/Falun.   Byggservice Som hantverkare inom vår byggservice-verksamhet så jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner och företag.   Vi söker speciellt dig med tidigare erf... Visa mer
Skoglunds är redan ett väletablerat företag i Siljansregionen både inom byggservice och entreprenad. Vi fortsätter att växa i alla våra verksamhetsområden, följ med på vår fortsatta resa du med.
 
Nu söker vi hantverkare till vår byggserviceavdelning i Borlänge/Falun.
 
Byggservice
Som hantverkare inom vår byggservice-verksamhet så jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner och företag.
 
Vi söker speciellt dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med försäkringsärenden både så som vatten och brandskador.
 
Du kommer att arbeta självständigt i egna byggserviceprojekt med stöd av våra duktiga platschefer och arbetsledare inom byggservice.
 
I rollen som hantverkare på Skoglunds byggservice kommer du även att ha en viktig roll i vårt nätverk på orten.
 
Om dig
Vi söker Dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningssätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer och vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. Kunskaper inom Meps 2-systemet, tidigare erfarenhet från vattenskador och ett gott kontaktnät i området är meriterande när du söker till vår byggserviceverksamhet.
 
 
Språk
Krav: Svenska, Flytande
Meriterande: Teckenspråk
 
Körkort
Krav: B
Meriterande: Utökad B (B96), BE
 
Arbetslivserfarenhet
Minst 4 års erfarenhet
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
 
Tillträde
Tillträde sker enligt ök.
 
Övrigt:
Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
 
Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.


Skoglunds var från början ett renodlat byggföretag, idag är vi ett av Sveriges äldsta kvarvarande i branschen. Genom åren har företaget vuxit och omfattar idag Skoglunds Bygg, Skoglunds Fastigheter, Skoglunds Måleri, Mora Byggservice och Leksands Maskinpartner. Oavsett dina behov och vem du möter, vill vi alltid sprida vårt engagemang och ge dig vår bästa service.

Behoven i samhället har sett annorlunda ut genom historien, men Skoglunds har alltid haft förmågan att anpassa sig efter sin tid, tagit kloka beslut och vårdat sina relationer. I grunden består ju hela vårt samhälle av människor och vi tycker om att lyssna, samarbeta och komma fram till lösningar. Skoglunds vårdar och värnar med andra ord om både hårda och mjuka frågor, det är så vi får kunder, leverantörer och våra anställda att trivas.


Vår vision är: Alltid nära till hands.
För oss innebär det att:

Vi vill skapa miljöer för boende, arbete och fritid som bidrar till livskvalitet.

Vi ska vara det pålitliga förstahandsvalet som tar ansvar, är professionella och har ett stort engagemang i alla relationer.

Du ska känna dig trygg, lyssnad på och nöjd med det utförda arbetet.


Du kan läsa mer om våra verksamheter på www.skoglunds.se eller www.morabyggservice.se

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Träarbetare!

ExpanderaMera har ett stort antal kunder som söker efter drivna träarbetare. Bland våra kunder återfinns många av de ledande bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling. För kunds räkning söker vi nu duktiga och erfarna träarbetare/formsättare med yrkesbevis. Du som söker tjänsten som betongarbetare / armerare ser vi gärna har yrkesbevis och flera års dokumente... Visa mer
ExpanderaMera har ett stort antal kunder som söker efter drivna träarbetare. Bland våra kunder återfinns många av de ledande bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling.
För kunds räkning söker vi nu duktiga och erfarna träarbetare/formsättare med yrkesbevis.
Du som söker tjänsten som betongarbetare / armerare ser vi gärna har yrkesbevis och flera års dokumenterad erfarenhet som betongarbetare. Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering.
Är du den betongarbetare /armerare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som betongarbetare eller armerare.
Märk din ansökan: Formsättare Visa mindre

Borlänge: Snickare

Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt!   Arbetsuppgifter Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler. Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar. Byggelement Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning. Montering av kök Listning, Innerväggar Tak Mm.   Krav Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet. Du är ordningsam och självgående Du är pos... Visa mer
Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt! 


Arbetsuppgifter

Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler.
Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar.
Byggelement
Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning.
Montering av kök
Listning,
Innerväggar
Tak
Mm.
 

Krav

Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet.
Du är ordningsam och självgående
Du är positiv, engagerad, social och en bra lagspelare och delar våra kärnvärden  www.abbp.se
Innhar b-körkart och bil
Svenska i tal och skrift
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

Borlänge: Snickare

Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt!   Arbetsuppgifter Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler. Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar. Byggelement Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning. Montering av kök Listning, Innerväggar Tak Mm.   Krav Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet. Du är ordningsam och självgående Du är pos... Visa mer
Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt! 


Arbetsuppgifter

Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler.
Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar.
Byggelement
Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning.
Montering av kök
Listning,
Innerväggar
Tak
Mm.
 

Krav

Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet.
Du är ordningsam och självgående
Du är positiv, engagerad, social och en bra lagspelare och delar våra kärnvärden  www.abbp.se
Innhar b-körkart och bil
Svenska i tal och skrift
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

ByggPartner söker hantverkare till Dalarna

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi ca 530 anställda och har en omsättning på 1,9 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det... Visa mer
ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi ca 530 anställda och har en omsättning på 1,9 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

Vi växer i Dalarna och behöver bli fler duktiga hantverkare som skapar framgångsrika projekt

Arbetsuppgifter
Som hantverkare trä och betong hos oss har du ett utvecklande arbete inom byggproduktion. Tillsammans med dina kollegor och våra samarbetspartners är du en viktig del i att skapa fina projekt och nöjda kunder. Vi är stolta över våra projekt och det arbete vi gör. Vi är entreprenörer som har kunder i flera olika segment vilket gör att karaktären och omfattningen på projekt varierar.

Alla våra medarbetarehar en hög grad av självständighet och stort engagemang för de projekt de erhåller. Arbetet ställer höga krav på planering, genomförande och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med kund och samarbetspartners.
Vår gemensamma arbetsmiljö står högt på agendan, alla ansvarar för att säkerställa sin egen och sin omgivnings arbetsmiljö. Tillsammans skapar vi en öppen och god stämning där vårt sätt att uppträda mot varandra, kunder och samarbetspartner ger goda förutsättningar och en säker arbetsmiljö.

Den vi söker
Vi söker dig som är en mångsidig hantverkare inom trä eller betong med flerårig erfarenhet av yrket. Du är självständig och känner stort engagemang och yrkesstolthet för de projekt du arbetar i. Yrkesbevis och körkort klass B är ett krav.

Som person är du självgående, kommunikativ och van vid att arbeta under eget ansvar. Du är serviceinriktad och en god arbetskamrat.

Vi lägger stor vikt vid att du som person passar i vår organisation och att du lever upp till våra värderingar som en sund ByggPartner

Information
Välkommen med din ansökan senast 13 mars. Har du frågor kring tjänsten, hör av dig till Projektchef Andreas Salmela telefon 070-416 97 96 eller HR-specialist Erika Johansson telefon 072-401 25 12. Visa mindre

Borlänge: Snickare

Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt!   Arbetsuppgifter Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler. Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar. Byggelement Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning. Montering av kök Listning, Innerväggar Tak Mm.   Krav Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet. Du är ordningsam och självgående Du är pos... Visa mer
Recruitmore söker erfarna & duktiga snickare till vår kund BP Byggprojekt! 


Arbetsuppgifter

Nybyggnationer, Ombyggnationer och Renoveringar av bostäder och lokaler.
Träkonstruktioner för stommar eller mellanväggar.
Byggelement
Fönster - och dörrkarmar, väggbeklädnad och inredning.
Montering av kök
Listning,
Innerväggar
Tak
Mm.
 

Krav

Du har ett yrkesbevis som snickare och eller har minst 5 års erfarenhet.
Du är ordningsam och självgående
Du är positiv, engagerad, social och en bra lagspelare och delar våra kärnvärden  www.abbp.se
Innhar b-körkart och bil
Svenska i tal och skrift
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

Snickare /resemontörer sökes till familjärt byggföretag

Ansök    Dec 25    DMT Group AB    Träarbetare/Snickare
Nu söker vi erfarna svenska snickare med minst 10 års erfarenhet ifrån yrkesträarbete för anställning Våra projekt pågår i hela Sverige, därför skall du inte ha några problem att ligga på annan ort i veckorna. Normalt så jobbar vi mellan måndag - torsdag, och arbetar in fredagen. Då kan vi slappna av och vara lediga 3 hela dagar per vecka. Dem flesta hos oss uppskattar traktamentet och reseersättningen, samt att vi har väldigt varienande uppdrag. Erbjudan... Visa mer
Nu söker vi erfarna svenska snickare med minst 10 års erfarenhet ifrån yrkesträarbete för anställning
Våra projekt pågår i hela Sverige, därför skall du inte ha några problem att ligga på annan ort i veckorna. Normalt så jobbar vi mellan måndag - torsdag, och arbetar in fredagen. Då kan vi slappna av och vara lediga 3 hela dagar per vecka. Dem flesta hos oss uppskattar traktamentet och reseersättningen, samt att vi har väldigt varienande uppdrag.
Erbjudande
Högre lön än kollektivavtalet medger
Tillägg på lön ifall du har egna elhandverktyg (handklinga, sticksåg, proppmaskin, skruvdragare, laser/vattenpass)
Traktamente
Milersättning
16 nya kollegor
Hotellboende


Arbetsuppgifter
Som snickare hos oss du kommer fa? arbeta i en bra miljo? med ba?de ny- och ombyggnationer. Vi lägger stor vikt på att du kan arbeta i lag och fungera i en grupp. Då vi utför jobb i hela riket skall du ej ha några problem med att arbeta och bo på annan ort. Vi håller självklart med boende och traktamente, milersättning vid arbete på andra orter. Det är vanligt att man jobbar in fredagen och åker hem på torsdag kväll.
Personliga Egenskaper
Företaget söker någon som är ordningsam och noggrann. Tycker du om att arbeta med kroppen kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person. De ser ga?rna att du tycker om problemlo?sning och inte har några problem att utföra allt inom snickeri.
Krav
Erfarenhet minst 10 år
Självgående helt och hållet
Kunna kommunicera med beställare direkt på Svenska, då det inte alltid finns ritningar.
Vara flexibel med arbetsort
Humor
Yrkesstolthet? Du behöver inte ha ett CV för att ansöka, svara på ett par frågor direkt från mobilen så tar vi det över ett samtal direkt istället det blir oftast bättre Visa mindre

Snickare

På våran arbetsplats jobbar vi ofta i lag och i högt tempo. Det är därför viktigt att man vet vad teamwork handlar om när man jobbar hos oss. Söker en självgående snickare med yrkesbevis eller lång erfarenhet inom snickaryrket. Du ska kunna kombinera noggrannhet och effektivitet på ett bra sätt. Företaget utför främst ROT-jobb till privatpersoner. Köksrenovering, takläggning, utbyggnader, badrumsrenovering, altaner, tilläggsisolering, golvläggning, panelby... Visa mer
På våran arbetsplats jobbar vi ofta i lag och i högt tempo. Det är därför viktigt att man vet vad teamwork handlar om när man jobbar hos oss. Söker en självgående snickare med yrkesbevis eller lång erfarenhet inom snickaryrket. Du ska kunna kombinera noggrannhet och effektivitet på ett bra sätt. Företaget utför främst ROT-jobb till privatpersoner. Köksrenovering, takläggning, utbyggnader, badrumsrenovering, altaner, tilläggsisolering, golvläggning, panelbyte med mera. Visa mindre

Snickare med minst 10 års erfarenhet! Sök utan cv direkt från mobilen

Ansök    Jan 15    DMT Group AB    Träarbetare/Snickare
Nu söker vi snickare/resemontörer för anställning i hela Sverige DMT Group AB arbetar i hela Sverige. Då våra jobb täcker hela riket, skall du inte ha några problem att arbeta på annan ort. I de fall du gör det, håller vi självklart med boende på hotell eller vandrarhem och betalar traktamente och resor för de dagar du sover borta. Vi har som vision att vara den bästa arbetsgivaren, det viktigaste för oss är att du trivs och mår bra på jobbet. Alla daga... Visa mer
Nu söker vi snickare/resemontörer för anställning i hela Sverige
DMT Group AB arbetar i hela Sverige. Då våra jobb täcker hela riket, skall du inte ha några problem att arbeta på annan ort. I de fall du gör det, håller vi självklart med boende på hotell eller vandrarhem och betalar traktamente och resor för de dagar du sover borta.


Vi har som vision att vara den bästa arbetsgivaren, det viktigaste för oss är att du trivs och mår bra på jobbet. Alla dagar är inte jätteroliga, men vi jobbar som ett starkt sammansvetsat team och med oss kommer du till en familjär miljö.

Erbjudande
Ingångslön 220kr
Tillägg på lön ifall du har egna elhandverktyg (handklinga, sticksåg, proppmaskin, skruvdragare, laser/vattenpass) 10kr per timme
Traktamente vid arbete på annan ort 240kr per dygn
Milersättning 18,50kr per mil
Många interna utvecklingsmöjligheter
En spännande och glädjefylld arbetsplats med 15 nya fantastiska kollegor


Arbetsuppgifter
Som snickare pa? företaget kommer arbetsdagarna variera. Du kommer fa? arbeta i en varierande miljo? med ba?de ny- och ombyggnationer. Vi ser ga?rna att du kan utfo?ra mindre projekt pa? egen hand, samarbeta med dina hantverkarkollegor samt vara tillmo?tesga?ende mot kunder. Då vi utför jobb i hela riket skall du ej ha några problem med att arbeta och bo på annan ort. Vi håller självklart med boende och traktamente, milersättning vid arbete på andra orter. Det är vanligt att man jobbar in fredagen och åker hem på torsdag kväll.
Personliga Egenskaper
Företaget söker någon som är ordningsam och noggrann. Tycker du om att arbeta med kroppen kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person. Vi ser ga?rna att du tycker om problemlo?sning och ser fram emot att ta dig an nya spa?nnande arbetsuppgifter.


Krav
Erfarenhet
Självgående
Kunna kommunicera med beställare direkt på Svenska, då det inte alltid finns ritningar.
Vara flexibel med arbetsort.


? Du behöver inte ha ett CV för att ansöka, svara på ett par frågor direkt från mobilen så tar vi det över ett samtal direkt istället

Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller funderingar
Karolina Sed
Du kan även maila oss på: [email protected] eller ringa eller smsa: 0737-67 43 06
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Snickare

Är du en ansvarstagande lagspelare som har en hög yrkesstolthet? Vill du vara en del av ett välmående och växande företag med fina uppdragsgivare? Är du dessutom en duktig snickare som har ett par års erfarenhet kan du vara Byggprojekt i Dalarnas nya stjärnskott! Om rollen: Då Byggprojekt bygger alltifrån skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, bostäder och helikopterplattor till kontor och lokaler är rollen som snickare variationsrik. Arbetsuppgifter s... Visa mer
Är du en ansvarstagande lagspelare som har en hög yrkesstolthet? Vill du vara en del av ett välmående och växande företag med fina uppdragsgivare? Är du dessutom en duktig snickare som har ett par års erfarenhet kan du vara Byggprojekt i Dalarnas nya stjärnskott!

Om rollen:

Då Byggprojekt bygger alltifrån skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, bostäder och helikopterplattor till kontor och lokaler är rollen som snickare variationsrik. Arbetsuppgifter som snickare hos Byggprojekt innefattar traditionellt träarbete i ny-, om-, och tillbyggnadsentreprenader, från stommning till snickeriarbeten - från start till mål i ett helt projekt.

Du kommer ingå i ett team med positiv attityd och kompetenta kollegor som aktivt hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Du utgår hemifrån där majoriteteten av arbetena utförs i Falun och Borlänge med omnejd.

Du erbjuds:

·       En roll i ett familjärt och lönsamt företag med trevliga kollegor.

·       Omväxlande arbete.

·       Goda utvecklingsmöjligheter och generös ersättning.

·       Att vara en del av ett företag där det är ordning och reda samt en bra struktur.

Din bakgrund:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har 3-5 års erfarenhet i rollen som snickare, gärna med yrkesbevis. Du är självgående i din roll och har en hög yrkesstolthet. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är serviceinriktad, driven och kan arbeta självständigt. Vi ser även att du är en lagspelare och kan rycka in när det behövs.

Välkommen med din ansökan

Är du intresserad och vill veta mer? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Byggprojekt i Dalarna med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, [email protected], 0735 16 52 40.

Om företaget:

Byggprojekt i Dalarna grundades 1989 och drivs idag som ett andra generationens familjeföretag. Verksamheten präglas av entreprenörskap, kundfokus och långsiktighet med medarbetare som får stora möjligheter att utvecklas.

Idag arbetar det 23 personer på Byggprojekt varav 15 är träarbetare och 8 tjänstemän med en årlig omsättning om ca 75MSEK. Bolaget har ett gott renommé, en hög soliditet och flera fina utmärkelser i ryggen. Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Är du snickaren vi söker till vårt lag? Byggprojekt - Sveriges Supergasell 2017 söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa! Vi bygger allt från Skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, bostäder, helikopterplattor till kontor och lokaler. Hos Byggprojekt kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt. För att jobba hos oss krävs det att du har erfarenhet som träarbetare samt B-körkort. Du har hunnit skaffa di... Visa mer
Är du snickaren vi söker till vårt lag?
Byggprojekt - Sveriges Supergasell 2017 söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa!
Vi bygger allt från Skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, bostäder, helikopterplattor till kontor och lokaler. Hos Byggprojekt kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt.
För att jobba hos oss krävs det att du har erfarenhet som träarbetare samt B-körkort. Du har hunnit skaffa dig en bred kompetens då du tidigare har erfarenhet från olika typer av projekt. Som person är du självständig och trygg, är noggrann i ditt arbete, tar ansvar för dina uppgifter och gillar att jobba med ett mindre arbetslag och bidrar till en positiv attityd till ditt lag. Du delar självklart som oss viktigheten i säkerhet och arbetsmiljö.
Vi intervjuar och anställer löpande om du uppfyller kravbilden.
Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

Snickare

Om oss…. Kök & Inredning AB monterar kök med känsla och finess. Vi tillhandahåller både produkt och renovering då vi har egna snickare som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom köks och badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras ... Visa mer
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar kök med känsla och finess.


Vi tillhandahåller både produkt och renovering då vi har egna snickare som genomför arbetet.
Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom köks och badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba i Dalarna och Gävle med omnejd.
Vi jobbar i hela mellan Sverige då Vi har filialer i Karlstad, Örebro & Borlänge/Gävle.
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på ansökningar som inte uppfyller kraven i denna annons.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst.
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden med köks och badrumsrenoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att hantera ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare. Du måste vara självgående.
Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.
#jobbjustnu
Din profil
Språk
KRAV
Svenska:
Körkort
B
Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker snickare som är flexibla och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, samt även badrumsrenoveringar och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika Ikeavaruhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.
Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.


Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök, har hand om deras reklamationer och fastigheter
Vi jobbar även åt Serneke, Peab och andra aktörer på marknaden.
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och köksbyten samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.


För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar..


Välkommen med din ansökan!
Krister Elfving
[email protected] Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Byggprojekt söker duktiga erfarna snickare! Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland. Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit! KRAVBILD - Yrkesbevis träarb... Visa mer
Byggprojekt söker duktiga erfarna snickare!
Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater.
Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland.
Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit!
KRAVBILD
- Yrkesbevis träarbetare eller dokumenterad erfarenhet om minst 5 år.
- Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå).
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- Ostraffad
- B-körkort & bil
Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.
Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Byggprojekt söker erfaren snickare! Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland. Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit! KRAVBILD - Yrkesbevis träarbetare el... Visa mer
Byggprojekt söker erfaren snickare!
Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater.
Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland.
Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit!
KRAVBILD
- Yrkesbevis träarbetare eller dokumenterad erfarenhet om minst 5 år.
- Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå).
- Prata, läsa, skriva på svenska obehindrat
- Ostraffad
- B-körkort & bil
Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.
Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Byggprojekt söker duktiga erfarna snickare! Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland. Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit! KRAVBILD - Yrkesbevis träarb... Visa mer
Byggprojekt söker duktiga erfarna snickare!
Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater.
Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland.
Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit!
KRAVBILD
- Yrkesbevis träarbetare eller dokumenterad erfarenhet om minst 5 år.
- Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå).
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- Ostraffad
- B-körkort & bil
Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.
Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Byggprojekt söker duktiga erfarna snickare! Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland. Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit! KRAVBILD - Yrkesbevis träarb... Visa mer
Byggprojekt söker duktiga erfarna snickare!
Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater.
Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland.
Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit!
KRAVBILD
- Yrkesbevis träarbetare eller dokumenterad erfarenhet om minst 5 år.
- Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå).
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- Ostraffad
- B-körkort & bil
Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.
Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

Målare/ Snickare/ Plattsättare

Om jobbet Om oss…. Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!! Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov. So... Visa mer
Om jobbet
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!!
Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda i alla led.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba runt Borlänge Gävle, vi jobbar i hela mellan Sverige. Vi har filialer i Karlstad & Örebro.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst!!!!
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på mail från någon som inte uppfyller kraven i denna annos.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och kök & badrums renoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kök & bad lösningar.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar. Vårt mål är att du ska känna att det är kul att gå till jobbet varje dag
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare.
Du måste vara självgående med minst 5 års erfarenhet inom yrket!!


Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.
#jobbjustnu
Din profil
Språk
KRAV
Svenska:
Körkort
B
Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker målare/snickare/plattsättare som är flexibel och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, Badrum och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus, sköta om fastigheter.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika IKEA-varuhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.

Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.
Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök & badrum, har hand om deras reklamationer och fastigheter.
Sökande som inte uppfyller kraven undanbedes, vi kommer inte svara på er ansökan!!
Varmt välkommen till oss på Kök & Inredning AB Visa mindre

Målare/ Snickare/ Plattsättare

Om jobbet Om oss…. Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!! Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov. So... Visa mer
Om jobbet
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!!
Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda i alla led.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba runt Borlänge Gävle, vi jobbar i hela mellan Sverige. Vi har filialer i Karlstad & Örebro.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst!!!!
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på mail från någon som inte uppfyller kraven i denna annos.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och kök & badrums renoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kök & bad lösningar.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar. Vårt mål är att du ska känna att det är kul att gå till jobbet varje dag
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare.
Du måste vara självgående med minst 5 års erfarenhet inom yrket!!


Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.
#jobbjustnu
Din profil
Språk
KRAV
Svenska:
Körkort
B
Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker målare/snickare/plattsättare som är flexibel och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, Badrum och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus, sköta om fastigheter.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika IKEA-varuhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.

Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.
Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök & badrum, har hand om deras reklamationer och fastigheter.
Sökande som inte uppfyller kraven undanbedes, vi kommer inte svara på er ansökan!!
Varmt välkommen till oss på Kök & Inredning i Dalarna AB Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Byggprojekt söker ett lag om 4 snickare som önskar gå på ackord med bra förutsättningar. Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett. Är du arbetsa... Visa mer
Byggprojekt söker ett lag om 4 snickare som önskar gå på ackord med bra förutsättningar.
Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater.
Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett.
Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit!
KRAVBILD
- Yrkesbevis träarbetare eller dokumenterad erfarenhet om minst 5 år.
- Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå).
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- Ostraffad
- B-körkort & bil
Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.
Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett. Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig ... Visa mer
Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater.
Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett.
Är du arbetsam, noggrann, gillar att jobba i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet skall du söka dig hit!
KRAVBILD
- Yrkesbevis träarbetare eller dokumenterad erfarenhet om minst 5 år.
- Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå).
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- Ostraffad
- B-körkort & bil
Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.
Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

SNICKARE

Ansök    Jul 15    BBAS AB    Träarbetare/Snickare
Hej Söker 2 st snickare med dokumenterad erfarenhet i minst 5 år till våran firma, du ska va glad och inte vara rädd för att jobba. Känner du att du uppfyller detta så kan du höra av dig mvh Tommy Visa mer
Hej
Söker 2 st snickare med dokumenterad erfarenhet i minst 5 år till våran firma, du ska va glad och inte vara rädd för att jobba.
Känner du att du uppfyller detta så kan du höra av dig mvh Tommy Visa mindre

Målare/ Snickare/ Plattsättare

Om jobbet Om oss…. Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!! Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov. So... Visa mer
Om jobbet
Om oss….
Kök & Inredning AB monterar Kök & Badrum med känsla och finess!!
Från Tanke Till Verklighet Vi Hjälper Er Hela Vägen.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom kök & badrumsrenoveringar med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.
Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.
Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda i alla led.
Vi söker nu framför allt personal som kan jobba runt Borlänge Gävle, vi jobbar i hela mellan Sverige. Vi har filialer i Karlstad & Örebro.
Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst!!!!
Du måste ha mångårig erfarenhet av kök och badrumsrenoveringar, vi kommer inte svara på mail från någon som inte uppfyller kraven i denna annos.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och kök & badrums renoveringar samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kök & bad lösningar.
För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar. Vårt mål är att du ska känna att det är kul att gå till jobbet varje dag
OM DIG.
Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.
Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare.
Du måste vara självgående med minst 5 års erfarenhet inom yrket!!


Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.
#jobbjustnu
Din profil
Språk
KRAV
Svenska:
Körkort
B
Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.
Målare med erfarenhet av köksmonteringar.
Vana att driva egna projekt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker målare/snickare/plattsättare som är flexibel och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.
Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök, Badrum och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.
Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus, sköta om fastigheter.
Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika IKEA-varuhus på vårt snickeri.
Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.

Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.
Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.
Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök & badrum, har hand om deras reklamationer och fastigheter
Varmt välkommen till oss på Kök & Inredning AB Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett. KRAVBILD - Yrkesbevis träarbetare - Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå). ... Visa mer
Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater.
Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett.
KRAVBILD
- Yrkesbevis träarbetare
- Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå).
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- Ostraffad (Utdrag från belastningsregistret).
- B-körkort
Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.
Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

Ledig tjänst för dig som söker något mer än bara lön den 25:e

Vi behöver fler hantverkare Är du kanske lite till åren, har vuxna barn, har jobbat länge och har inte tänkt tanken på att byta jobb mer i livet? Då är det bara att tänka om, vi behöver ditt yrkeskunnande och din långa erfarenhet! Eller är du ung, nyutbildad och riktigt sugen på att få jobba på riktigt? Härligt, vi behöver din kompetens och ditt driv. Eller är du mitt i livet, i dina bästa år, älskar ditt yrke och är lite sugen på en ny arbetsplats – då ä... Visa mer
Vi behöver fler hantverkare
Är du kanske lite till åren, har vuxna barn, har jobbat länge och har inte tänkt tanken på att byta jobb mer i livet? Då är det bara att tänka om, vi behöver ditt yrkeskunnande och din långa erfarenhet! Eller är du ung, nyutbildad och riktigt sugen på att få jobba på riktigt? Härligt, vi behöver din kompetens och ditt driv. Eller är du mitt i livet, i dina bästa år, älskar ditt yrke och är lite sugen på en ny arbetsplats – då är det dags – vi välkomnar dig!

Vad du kan förvänta dig av oss
Oss väljer du inte bara för att få lön den 25:e. Oss väljer du för att du vill jobba i ett modernt företag som utvecklas ständigt och där arbetsuppgifterna är väldigt omväxlande. Du jobbar med stort som smått, i gamla fastigheter byggda på 1800-talet och i helt nybyggda hus – och allt däremellan. Vi är mån om att du ska få en bra introduktion och lära känna dina nya kollegor. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare goda förutsättningar och erbjuder därför olika friskvårds- och fritidsaktiviteter och regelbundna hälsoundersökningar.

Våra förväntningar på dig
Du gillar att jobba med människor och att ge superbra service. Du är driven och handlingskraftig. Du ser möjligheter istället för problem och du tar ansvar för resultatet av ditt arbete. Du är bra på att jobba självständigt men gillar också att bidra i ett team.

Vi vill att du är professionell och trevlig mot alla du möter. Din arbetsvardag är i andras hem, på skolor, omsorgsboenden, seniorboenden och fritidsanläggningar. Det gör att du behöver vara öppen och lyhörd i mötet med människor.

Du har grundläggande it-kunskaper och mobilen är en naturlig del av din arbetsvardag. Kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.
Hantverkare
Du är utbildad snickare och har bred kunskap inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av återställning av vattenskador, maskinsnickeri och ytterligare språkkunskaper.
Känner du igen dig?
Välkommen med din ansökan till https://sokajobb.tunabyggen.se, senast 2021-04-04.
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till dessa tjänster.

För mer information om tjänsten, kontakta chef Utförare, Urban Lindberg, tfn 0243-733 06.
Facklig företrädare: Fastighetsanställdas förbund, Ari Perdén, tfn 0243-733 75.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se
Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.

Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
· Jag finns här för våra kunder
· Jag ser möjligheter
· Jag möter varje människa med respekt
Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Se mer information om oss på www.tunabyggen.se Visa mindre

Snickare / Träarbetare

Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett. KRAVBILD - Yrkesbevis träarbetare - Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå). ... Visa mer
Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag med trevliga arbetskamrater.
Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett.
KRAVBILD
- Yrkesbevis träarbetare
- Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå).
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- Ostraffad (Utdrag från belastningsregistret).
- B-körkort
Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.
Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.
Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.
#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

Snickare 230-240 kr/tim

Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag, de senaste årets ackordsavstämningar har legat på ca 230-240 kr/tim. Tidlön är detsamma som utbetalningsnivå. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett. KRAVBILD - Yrkesbe... Visa mer
Byggprojekt omsätter ca 70-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett arbetslag, de senaste årets ackordsavstämningar har legat på ca 230-240 kr/tim. Tidlön är detsamma som utbetalningsnivå.
Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett.


KRAVBILD
- Yrkesbevis träarbetare
- Ritningsläsning (du skall själv kunna läsa ritningar och förstå).
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- Ostraffad (Utdrag från belastningsregistret).
- B-körkort
Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.


Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.


Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss.


#jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu #jobbjustnu Visa mindre

Snickare inom villabyggnation till uppdrag i Dalarna

Vår kund är ett företag grundat 1989 med huvudfokus mot husbyggnadsproduktion. De är cirka 30 personer anställda och verkar främst i Dalarna. Till ett uppdrag i Säter behöver de nu anställa ytterligare två Snickare med god erfarenhet av villabyggnation. Om uppdraget: Du kommer att vara med av nybyggnationen av en kommersiell fastighet i trä. Det rör sig om en enplansfastighet bestående av sex lägenheter. Du behöver inte vara boende i närområdet, då vi ka... Visa mer
Vår kund är ett företag grundat 1989 med huvudfokus mot husbyggnadsproduktion. De är cirka 30 personer anställda och verkar främst i Dalarna.

Till ett uppdrag i Säter behöver de nu anställa ytterligare två Snickare med god erfarenhet av villabyggnation.

Om uppdraget:
Du kommer att vara med av nybyggnationen av en kommersiell fastighet i trä. Det rör sig om en enplansfastighet bestående av sex lägenheter.
Du behöver inte vara boende i närområdet, då vi kan ordna med boende i det fall du bor på annan ort, och då ingår även traktamente.

Kvalifikationer:
*Du är utbildad Snickare/Träarbetare
*Du har minst fem års erfarenhet som Snickare
*Du kan läsa byggnadsritningar
*Du är självgående i ditt arbete
*Du har b-körkort
*Du pratar och skriver på svenska

Arbetsort:
Säter

Uppstart:
Omgående

Uppdragslängd:
3 månader (med möjlig förlängning)

Arbetstider:
07-16 måndag-fredag
 
Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare

Byggprojekt omsätter ca 75-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett fungerande lag och du blir omgiven av och trevliga medarbetare som ser möjligheter i vardagen som i arbetet. Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett. Du passar på Byggprojekt om ... Visa mer
Byggprojekt omsätter ca 75-100 MKR årligen. Hos oss får du en självständig roll i ett fungerande lag och du blir omgiven av och trevliga medarbetare som ser möjligheter i vardagen som i arbetet.


Byggprojekt har kollektivavtal och finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik med ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland, där merparten av projekten återfinns i Falun-Borlänge regionen normalt sett.


Du passar på Byggprojekt om du trivs i en miljö med ansvar, professionalism och högt till tak, gillar att arbeta i hög fart och fokuserar på ackordsarbeten.


Som snickare hos oss måste du är självgående, tydlig och serviceinriktad i din kommunikation. Det krävs också god förmåga att samarbeta samt känsla för logistik och planering, att förbereda dina kommande arbeten väl för att skapa värde i det du gör för dig själv, ditt lag och företaget. Det är viktigt att du kan kommunicera på Svenska i tal och skrift för att kunna läsa och förstå bygghandlingar med ritningar och beskrivningar som är grunden för våra arbeten.


Rollen kräver att du är självgående, och som tidigare beskrivits, kan läsa ritningar obehindrat och kan branschens praxis och normer, är van att arbeta med trähuskonstruktioner. Det krävs också god förmåga att samarbeta samt känsla för logistik och planering i din vardag. Du gillar tidiga härliga morgnar och att producera i hög fart på korrekt sätt tillsammans med dina kollegor.


- Yrkesbevis träarbetare
- Ostraffad
- Entreprenadsnickarerferemheter med goda ackordsresultat
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- B-körkort
- Goda referenser, arbetar effektivt och har ackordet i tanken.


Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.


Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.


Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss. Visa mindre

Vi söker fler seniora snickare i Borlänge/ Falun!

Ansök    Okt 12    Femtiofemplus AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker dig seniora snickare som vill arbeta för att du kan och vill göra skillnad i våra kunders vardag! FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer underlätta... Visa mer
Vi söker dig seniora snickare som vill arbeta för att du kan och vill göra skillnad i våra kunders vardag!
FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer underlättar vi i våra kunders vardag.


För att lyckas i din roll behöver du ha relevant utbildning, minst 3 års erfarenhet och kunskaper av att ha arbetat som snickare. Arbetet är varierande, kreativt och en del gånger även fysiskt krävande. Du kommer arbeta med varierande uppgifter inom bygg- och snickeri, främst i våra privatkunders hem. För att klara uppgifterna behöver du ha relevant utbildning samt erfarenhet av hantverk-/ snickeribranchen.


Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder.
Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar då det är där du tar emot förfrågan om uppdrag, hanterar dina arbetsordrar och rapporterar dina tider, avvikelser mm. Hos oss arbetar du för att du kan och vill!


Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Visa mindre

Snickare

Byggprojekt omsätter ca 100 MKR och är i ett expansivt skede. Hos oss får du en självständig roll i ett fungerande lag och du blir omgiven av och trevliga medarbetare som ser möjligheter i vardagen som i arbetet. Byggprojekt har kollektivavtal och företaget har en MB-grupp. Vi finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik och har ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland. Du passar på Byggprojekt om du trivs i en miljö med ... Visa mer
Byggprojekt omsätter ca 100 MKR och är i ett expansivt skede. Hos oss får du en självständig roll i ett fungerande lag och du blir omgiven av och trevliga medarbetare som ser möjligheter i vardagen som i arbetet.


Byggprojekt har kollektivavtal och företaget har en MB-grupp. Vi finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik och har ett arbetsområde primärt Gävle/Dala området och delar av Västmanland.


Du passar på Byggprojekt om du trivs i en miljö med humor, helhetsansvar, professionalism och högt till tak och gillar att arbeta fort och fokuserar på ackordsarbeten. Du uppskattar att arbeta med personer i olika åldrar och respekterar allas lika värde.


Som snickare hos oss måste du är självgående, tydlig och serviceinriktad i din kommunikation. Det krävs också god förmåga att samarbeta samt känsla för logistik och planering, att förbereda dina kommande arbeten väl för att skapa värde i det du gör för dig själv, ditt lag och företaget.


Rollen kräver att du är självgående, kan läsa ritningar obehindrat och kan branschens praxis och normer, är van att arbeta med trähuskonstruktioner. Det krävs också god förmåga att samarbeta samt känsla för logistik och planering i din vardag. Du gillar tidiga härliga morgnar och att producera i hög fart på korrekt sätt tillsammans med dina kollegor.


- Yrkesbevis träarbetare
- Ostraffad
- Entreprenadsnickarerferemheter med goda ackordsresultat
- Läsa och skriva på svenska obehindrat
- B-körkort
- Goda referenser, arbetar effektivt och har ackordet i tanken.


Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande.


Sänd in ditt CV till [email protected] så kontaktar vi dig om du uppfyller efterfrågad kravbild.


Rekryteringsbolag och andra företag göre sig icke besvär att kontakta oss. Visa mindre

Hantverkare till Byggservice Borlänge/Falun samt våra större entreprenader.

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av vårt företags framtid. Skoglunds är redan ett väletablerat företag i Siljansregionen både inom byggservice och entreprenad. Vi fortsätter att växa i alla våra verksamhetsområden, följ med... Visa mer
Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av vårt företags framtid.


Skoglunds är redan ett väletablerat företag i Siljansregionen både inom byggservice och entreprenad. Vi fortsätter att växa i alla våra verksamhetsområden, följ med på vår fortsatta resa du med.


Nu söker vi hantverkare till både entreprenad och byggservice.
Vi söker nu 1-2 hantverkare till vår byggserviceverksamhet i Borlänge/Falun.
Vi söker 1-2 medarbetare till vår byggserviceverksamhet i Sälenområdet.
Vi söker 1 medarbetare till vår Byggserviceverksamhet i Leksandsområdet.
Vi söker även nya medarbetare till vår Entreprenadverksamhet.


Byggservice
Som hantverkare inom vår byggservice-verksamhet så jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner och företag. Vi söker speciellt dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med försäkringsärenden både så som vatten och brandskador. Du kommer att arbeta självständigt i egna byggserviceprojekt med stöd av våra duktiga platschefer och arbetsledare inom byggservice. I rollen som hantverkare på Skoglunds byggservice kommer du även att ha en viktig roll i vårt nätverk på orten.


Entreprenad
Som hantverkare inom vår entreprenadverksamhet väntar en spännande vardag i något av våra större projekt. Du arbetar med de flesta förekommande uppgifter som finns på ett större projekt och följer oftast hela bygget från start till mål. Du kommer att arbeta både självständigt och i olika grupper på byggarbetsplatsen vilket gör att vi ser en god samarbetsförmåga och ett starkt eget driv som en självklarhet. Arbetet leds av våra duktiga platschefer, arbetsledare och lagbasar inom entreprenadverksamheten.
Oavsett om du arbetar som hantverkare inom byggservice eller entreprenad ställer vi höga krav både på kvalitet, eget driv och noggrannhet.


Om dig
Vi söker Dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningssätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer och vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. Kunskaper inom Meps 2-systemet, tidigare erfarenhet från vattenskador och ett gott kontaktnät i området är meriterande om du söker i vår byggserviceverksamhet.
Tidigare erfarenhet av att arbeta inom entreprenad och att även verkat som lagbas är meriterande om du främst söker inom vår entreprenadverksamhet.


Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.


#jobbjustnu Visa mindre

Hantverkare till Tunabyggen

Vi behöver förstärka vår organisation med flera hantverkare. Rollen Är Du vår nästa trollerikonstnär? Kan du tillverka det som inte finns av en virkeshög. Kan du, vill du jobba med fastigheter vars byggnadsår sträcker sig från slutet av 1800-talet till 2020 och ibland kräver det där lilla extra av dig. Till din hjälp får du ett fullskaligt snickeri med det mesta att önska sig. Dina arbetsuppgifter kan vara allt från att utföra mindre reparationer till mell... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation med flera hantverkare.
Rollen
Är Du vår nästa trollerikonstnär?
Kan du tillverka det som inte finns av en virkeshög. Kan du, vill du jobba med fastigheter vars byggnadsår sträcker sig från slutet av 1800-talet till 2020 och ibland kräver det där lilla extra av dig. Till din hjälp får du ett fullskaligt snickeri med det mesta att önska sig.
Dina arbetsuppgifter kan vara allt från att utföra mindre reparationer till mellanstora projekt. Vi arbetar i alla tänkbara miljöer där våra kunder finns. I lägenheter, skolor, vårdboenden, fritidsanläggningar, äldreboenden samt i externa förvaltningsuppdrag. Det akuta och felavhjälpande underhållet av våra fastigheter och anläggningar är högst prioriterat för att säkerställa att våra kunder får högkvalitativ service. Ärendeflöden inkommer via vårt fastighetssystem. Du kommer att tillhöra utförarenheten som består av 14 trevliga och driftiga kollegor.
Profil
Som hantverkare hos Tunabyggen arbetar du med allt inom snickeri, både stort och smått. Du är utbildad snickare och det är meriterande med några års erfarenhet av maskinsnickeri. Eftersom arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag krävs att du är flexibel och har en bred kunskap inom området.
De dagliga kontakterna med våra hyresgäster ställer höga krav på servicekänsla och kommunikationsförmåga och det är viktigt att sätta kunden i centrum. Du har grundläggande it-kunskaper och mobilen är en naturlig del av din vardag för att hålla reda allt. Kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen samt ytterligare språkkunskaper.
För tjänsten som hantverkare är det meriterande om du har erfarenhet av återställning av vattenskador sen tidigare.
Information och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan snarast till https://sokajobb.tunabyggen.se, dock senast 2020-04-29, då intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum.


För mer information om tjänsten, kontakta Chef för utförarenheten Urban Lindberg, tfn 0243 – 733 06. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund Ari Perdén, tfn 0243-733 75.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.
Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
· Jag finns här för våra kunder
· Jag ser möjligheter
· Jag möter varje människa med respekt


Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Se mer information om oss på www.tunabyggen.se Visa mindre

Snickare

Byggprojekt omsatte 2019 ca 95 mkr och är i ett expansivt skede. Hos oss får du en självständig roll i ett fungerande lag, du får möjlighet att använda ditt upparbetade nätverk och du blir omgiven av och trevliga medarbetare som ser möjligheter i vardagen som i arbetet. Byggprojekt har kollektivavtal och företaget har en MB-grupp. Vi finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik. Du passar på Byggprojekt om du trivs i en miljö med humor, helhetsansvar, pr... Visa mer
Byggprojekt omsatte 2019 ca 95 mkr och är i ett expansivt skede. Hos oss får du en självständig roll i ett fungerande lag, du får möjlighet att använda ditt upparbetade nätverk och du blir omgiven av och trevliga medarbetare som ser möjligheter i vardagen som i arbetet. Byggprojekt har kollektivavtal och företaget har en MB-grupp. Vi finns idag lokaliserade i Borlänge och Rättvik. Du passar på Byggprojekt om du trivs i en miljö med humor, helhetsansvar, professionalism och högt till tak och gillar att arbeta fort och fokuserar på ackordsarbeten. Du uppskattar att arbeta med personer i olika åldrar och respekterar allas lika värde.


Rollen kräver att du är självgående, tydlig och serviceinriktad i din kommunikation. Det krävs också god förmåga att samarbeta samt känsla för logistik och planering.


Rollen kräver att du är självgående, kan läsa ritningar obehindrat och kan branschens praxis och normer, är van att arbeta med trähuskonstruktioner. Det krävs också god förmåga att samarbeta samt känsla för logistik och planering i din vardag. Du gillar tidiga härliga morgnar och att producera i hög fart på korrekt sätt tillsammans med dina kollegor.


- Yrkesbevis träarbetare
- Ostraffad
- B-körkort
- Goda referenser, arbetar effektivt och har ackordet i tanken.


Du som söker detta jobb, viktigt att du uppfyller kravbilden för att komma vidare och vi intervjuar och anställer löpande. Visa mindre

Montör till Borlängeområdet

Mockfjärds Fönster AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-... Visa mer
Mockfjärds Fönster AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen

Som montör till Mockfjärds Fönster AB kommer du som egen företagare att ansvara för att montera fönster mot fast ersättning hos våra kunder. Vår säljkår förser dig med uppdrag.

Vem är du/ni?

Du/ni har ett befintligt företag, gärna mindre då vår kundkrets är främst privatpersoner som uppskattar direktkontakten med montageföretaget som utför den entreprenad kunden har beställt. Du är utbildad snickare eller med erfarenhet som motsvarar kunskapen. Du behärskar svenska språket korrekt i såväl tal som skrift. Som montör är du en viktig kontaktyta mot våra kunder då ni arbetar i kundens hem.

Som montör förväntas du vara Mockfjärds ansikte utåt hos våra kunder och är en avgörande del att vi har alltid har nöjda kunder, detta genom brandade arbetskläder och stripade bilar.

Vid våra montage förväntas du som montör jobba med ”merförsäljning” i form av att marknadsföra Mockfjärds genom skyltar, beachflaggor med mera, ibland ingår även spridning av marknadsmaterial i närområdet av montaget. I arbetet ingår förutom grundmontage även efterarbeten vid behov, arbetet hos våra kunder sker genom vårt koncept ”Mockfjärdsmontaget”.

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och kvalitetsmedveten med kunden i fokus. För att lyckas bra som montör och montageföretag är ett gott samarbete med den lokala återförsäljaren och dess säljare mycket viktigt.

Hos Mockfjärds får du goda kollegor, en bra administrativ uppbackning från huvudkontoret, bra stöd från Mockfjärds montagecoach och regionchef, årligen träffas vi för både regional och nationell kickoff.

Välkommen till oss på Mockfjärds.

Sista ansökningsdag: 20 Oktober. Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.

Även du som är intresserad av att starta egen verksamhet är välkommen att höra av sig.

För information och ansökan: Patrik Vacietis Tel. 070-2307081

Lyckas som montagepartner på Mockfjärds.
https://mockfjards.se/karriar/montagepartner Visa mindre

Träarbetare/Snickare

Ansök    Jan 31    JCB Bygg    Träarbetare/Snickare
Vi söker nu en snickare för anställning. Gärna yrkesbevis eller minst några års erfarenhet från yrket Vi arbetar mestadels i Borlänge med omnejd. Välkommen med din ansökan. Visa mer
Vi söker nu en snickare för anställning. Gärna yrkesbevis eller minst några års erfarenhet från yrket

Vi arbetar mestadels i Borlänge med omnejd.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Snickare till Dalarna 2020!

Snickare till Dalarna Till kommande uppdrag i Dalarna söker vi nu självgående snickare. Det är flera uppdrag planerade år 2020, därför söker vi nu flera erfarna och kunniga snickare som kan jobba i Dalarna, bland annat Mora, Borlänge, Säter, Falun. Dokumenterat 5 års erfarenhet samt körkort är krav. Du som söker tjänsten skall ha erfarenhet utav: - Gipsning, uppregling, isolering, undertak - Trästomme - Formsättning - Inredning och monter... Visa mer
Snickare till Dalarna

Till kommande uppdrag i Dalarna söker vi nu självgående snickare.Det är flera uppdrag planerade år 2020, därför söker vi nu flera erfarna och kunniga snickare som kan jobba i Dalarna, bland annat Mora, Borlänge, Säter, Falun.Dokumenterat 5 års erfarenhet samt körkort är krav.

Du som söker tjänsten skall ha erfarenhet utav:- Gipsning, uppregling, isolering, undertak
- Trästomme
- Formsättning
- Inredning och montering
- Takläggning, takstomme, fasader


Ansök via länken nedan!Helpman AB är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och vi arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats. Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på en trygg och stabil arbetsplats med bra värdegrunder. Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens! Samtidigt får du stöd av konsultchefer med stor erfarenhet som yrkesmän inom bygg.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Snickare

På våran arbetsplats jobbar vi ofta i lag och i högt tempo. Det är därför viktigt att man vet vad teamwork handlar om när man jobbar hos oss. Söker en självgående snickare med yrkesbevis eller lång erfarenhet inom snickaryrket. Du ska kunna kombinera noggrannhet och effektivitet på ett bra sätt. Företaget utför främst ROT-jobb till privatpersoner. Köksrenovering, takläggning, utbyggnader, badrumsrenovering, altaner, tilläggsisolering, golvläggning, panelby... Visa mer
På våran arbetsplats jobbar vi ofta i lag och i högt tempo. Det är därför viktigt att man vet vad teamwork handlar om när man jobbar hos oss. Söker en självgående snickare med yrkesbevis eller lång erfarenhet inom snickaryrket. Du ska kunna kombinera noggrannhet och effektivitet på ett bra sätt. Företaget utför främst ROT-jobb till privatpersoner. Köksrenovering, takläggning, utbyggnader, badrumsrenovering, altaner, tilläggsisolering, golvläggning, panelbyte med mera. Visa mindre