Lediga jobb Sodexo AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Sodexo AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Tågstädare till Sodexo i Borlänge

Ansök    Nov 23    Sodexo AB    Vagnsstädare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare ... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Borlänge, vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?

Du som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete kommer att trivas som medarbetare i Sodexo. Som tågstädare i Borlänge utför du en städning av tåg samt övriga angränsande servicearbeten. Arbetstiderna innefattar skiftarbete på dag, kväll, natt och helg då verksamheten pågår dygnet runt under årets alla dagar. 

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Observera att tjänsten kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska - både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: [email protected].

Din ansökan ser vi gärna så snart som möjligt. Välkommen att söka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Receptionist/växel till Borlänge/Falun

Ansök    Dec 9    Sodexo AB    Kontorsreceptionist
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Vi söker nu ... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Vi söker nu en medarbetare till vårt uppdrag hos kund WSP i Borlänge och Falun. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Du kommer att vara kundens ansikte utåt och ta emot besökare, hantera post, svara i telefon, göra beställningar samt andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande inom reception.

Din bakgrund bör vara inom reception och det är en fördel om du tidigare har arbetat i telefonväxel eftersom detta utgör en stor del av arbetsdagen. Vi arbetar flexibelt och arbetsuppgifterna kan vara varierande. Det är därför viktigt att du är prestigelös, öppen och nyfiken samt ser det som en självklar uppgift att skapa en god stämning på arbetsplatsen.

 Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:


• Hantera växel och telefoni
• Ta emot och registrera besökare och kunder
• Hantera förfrågningar och beställningar per telefon, över disk och e-mail
• Sköta om konferenslokaler och bokningar

Kvalifikationer:


• Uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i växeltelefoni är meriterande
• Goda kunskaper i Officepaketet med inriktning Excel och Word

Personliga egenskaper:


• Du ska vara social och trivas med att vara en knytpunkt för de anställda
• Du ska ha ett genuint intresse för helhetslösningen kring service/möten
• Du ska känna det utvecklande att få lösa dagliga problem på egen hand och ständigt vilja göra varje dag bättre för de anställda på kontoret och externa gäster
• Du ska vara strukturerad och planerande
• Du har förmågan att lyssna, kommunicera och förstå kundens behov
• Du ska vara positiv och trivas med att arbeta i grupp och mot tydliga mål
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling

 Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning på 75%.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Plyhm på [email protected].

Din ansökan vill vi ha senast den 16/12. Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Välkommen att söka!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Arbetsledare till Sodexos verksamhet i Dalarna/Gävleborg

Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!   Som arbetsledare på Sodexo är du en mångsysslare och möjliggörare. Du kommer att leda medarbetare som är experter på städning, samt säkerställa en säker arbetsmiljö och produktivitet i ditt tea... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

 

Som arbetsledare på Sodexo är du en mångsysslare och möjliggörare. Du kommer att leda medarbetare som är experter på städning, samt säkerställa en säker arbetsmiljö och produktivitet i ditt team. Ditt ledarskap och din känsla för hög servicenivå sprider glädje och bidrar till en bättre vardag. Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Hos oss på Sodexo blir ingen dag den andra lik – arbetet innebär en stor variation av uppgifter! Ditt huvuduppdrag blir att leda ditt team och driva arbetet framåt på ett engagerat sätt med hänvisning till säkerhet och arbetsmiljö. Du kommer att ansvara för att driva, utveckla och säkerställa leverans hos kunden tillsammans med platschefen. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Övergripande ansvar för den totala driften 
• Leda och utveckla metarbetarna inom området
• Upprätthålla goda relationer med kund samt säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet 
• Personal, bemanning, arbetsmiljö
• Administration kring lönerapportering, planering etc.

Kvalifikationer och egenskaper:


• Mångårig och bred erfarenhet från servicebranschen 
• Ledarerfarenhet 
• Ett starkt kund- och verksamhetsfokus 
• Vana av att arbeta administrativt och i system  
• Driv och målmedvetenhet 
• Vilja och förmåga att utveckla dig själv och dina medarbetare tillika verksamheten 


För denna roll söker vi dig som är en ledare och har en bred erfarenhet från servicebranschen. Vi ser gärna att du har kunskap om storstäd, golvvård eller annan specialistkompetens inom yrket. 

Du är van vid att arbeta i en föränderlig miljö som ibland kräver snabba omprioriteringar i ditt arbete. Tjänsten kräver vana av att arbeta i administrativa system. B-körkort är ett krav och goda kunskaper i det engelska språket är meriterande.

För att trivas i denna roll är du en person som trivs i en ledande befattning och som har ett stort intresse för att motivera andra. Du har vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, samt har förmåga att dela med dig av din kompetens på ett effektivt sätt.

Vidare är du en driftig och målmedveten person med förmåga att arbeta strukturerat och lösningsorienterat gentemot kunder och medarbetare. Givetvis känner du igen dig i och delar våra värderingar.

Om tjänsten 

Tillsvidare 100% med 6 månaders provanställning, måndag-fredag men helgarbete kan förekomma. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast den 2023-10-20. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen att söka!

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Elin Hammer, [email protected]

Vad vi erbjuder

Utöver en spännande tjänst och härliga kollegor erbjuder vi dig bland annat: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 
• Friskvårdsbidrag

 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! Visa mindre

Restaurangchef till personalrestaurang i Borlänge

Ansök    Apr 13    Sodexo AB    Restaurangchef
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Restaurang R... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Restaurang Rutan är en personalrestaurang som ligger inne i ICAs stora lagerverksamhet i Borlänge. Här serverar vi frukost, lunch och middag samt tar hand om kaffe-/vendingmaskiner som finns på området. 

Vi söker nu en restaurangchef som även kommer att jobba operativt med matlagning tillsammans med vår andra kock dagligen. 

I rollen som restaurangchef har du helhetsansvaret för restaurangens verksamhet i genomförande, planering, personal och ekonomi men även för kaffeleveransen och kontaktytan mot underleverantörer. 

Som person är du driven, social, engagerad och ansvarstagande. Du motiverar och engagerar dina medarbetare. Din kärlek för mat är stor. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Du förmedlar gärna dina egna kunskaper till dina kollegor och brinner för deras kompetensutveckling.
Du har en relevant utbildning, kombinerat med några års erfarenhet från en liknande befattning. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett estetiskt sinne och ett högt EQ är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Övergripande ansvar för den totala driften
• Resultat- och personalansvar samt utveckling av verksamheten
• Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet

Kvalifikationer/Krav:


• Du ska ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande
• Kockutbildning med minst tre års yrkesvana
• Ledarerfarenhet
• PC-vana och vana av att arbeta i administrativa system

Egenskaper:


• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare, samt att kunna dela med Dig av Din kompetens på ett effektivt sätt
• Du måste trivas i ledande befattning och inneha ett stort intresse för att motivera andra
• Som person är Du driftig och målmedveten
• Erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider
Heltid, tillsvidareanställning

Primärt dagtid måndag-fredag, men då vi har verksamhet även under kvällar och helger kan dessa tider förekomma.

Har du frågor kontakta Karin Sundelin, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-05-08, ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningdatum.
Ansökan kan endast ansöka via vår hemsida Visa mindre

Kock till företagsrestaurang i Borlänge

Ansök    Mar 3    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Vi söker en ... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Vi söker en kock till Restaurang Rutan som ligger i vår kunds lokaler. Restaurangnen ligger i ett stort lager där kunden bedriver verksamhet alla dagar om året. 

Tjänsten är deltid i grunden, men det finns möjlighet för mertid. Vår/sommar är vår kunds högsäsong så under den perioden kommer det finnas behov av fler timmar.  

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll
• Sedvanliga arbetsuppgifter i ett restaurangkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Deltid, 75%, främst dagtid men kväll och helg kan förekomma någon enstaka gång
Har du frågor kontakta Mikael Alfredsson, [email protected] 

Din ansökan vill vi ha senast den 18/3, intervjuer kommer dock ske löpande så vänta inte med din ansökan
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Kock till företagsrestaurang i Borlänge

Ansök    Mar 31    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Vi söker en ... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Vi söker en kock till Restaurang Rutan som ligger i vår kunds lokaler. Restaurangnen ligger i ett stort lager där kunden bedriver verksamhet alla dagar om året. 

Tjänsten är deltid i grunden, men det finns möjlighet för mertid. Vår/sommar är vår kunds högsäsong så under den perioden kommer det finnas behov av fler timmar.  

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll
• Sedvanliga arbetsuppgifter i ett restaurangkök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Deltid, 75%, främst dagtid men kväll och helg kan förekomma någon enstaka gång
Har du frågor kontakta Mikael Alfredsson, [email protected] 

Din ansökan vill vi ha senast den 18/3, intervjuer kommer dock ske löpande så vänta inte med din ansökan
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Kock till ICA Food Borlänge

Ansök    Okt 6    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker nu en medarbetare till ett spännande och utmanande jobb i en matkreativ miljö. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Har du s... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker nu en medarbetare till ett spännande och utmanande jobb i en matkreativ miljö. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Har du stora ambitioner och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt? Då är du välkommen till Sodexo.Till ICA Food Borlänge söker vi en positiv och engagerad kock som kommer att ha en mycket viktig roll i att skapa en välkomnande atmosfär och ett proffesionellt mottagande.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Förbereda och laga fantastisk god mat
• Ansvara för att god ordning i köket efterlevs
• Vara delaktig i menyplanering och inköp
• Rapportera till Köksmästare/Restaurangchef
• Deltaga i vårt arbete med svinnhantering
• Medverka till att egen kontroll HACCP sköts enligt lagd rutin

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana, gärna från konferensanläggning eller liknande
• Behärska svenska i tal och skrift samt förstå och tala engelska
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare 100% dagtid må-fr

Har du frågor kontakta [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 15 oktober
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Receptionist/växel Borlänge

Ansök    Aug 31    Sodexo AB    Receptionist, telefonist
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att vara kundens ansikte utåt och ta emot besöka... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Du kommer att vara kundens ansikte utåt och ta emot besökare, hantera post, svara i telefon, göra beställningar samt andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande inom reception.

Din bakgrund bör vara inom reception och det är en fördel om du tidigare har arbetat i telefonväxel eftersom detta utgör en stor del av arbetsdagen. Vi arbetar flexibelt och arbetsuppgifterna kan vara varierande. Det är därför viktigt att du är prestigelös, öppen och nyfiken samt ser det som en självklar uppgift att skapa en god stämning på arbetsplatsen.

 Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:


• Hantera växel och telefoni
• Ta emot och registrera besökare och kunder
• Hantera förfrågningar och beställningar per telefon, över disk och e-mail
• Sköta om konferenslokaler och bokningar

Kvalifikationer/Krav:


• Uttrycka dig väl i svenska och engelska i ta och skrift
• Goda kunskaper i växeltelefoni är meriterande
• Goda kunskaper i Officepaketet med inriktning excel och word

Personliga egenskaper:


• Du ska vara social och trivas med att vara en knytpunkt för de anställda
• Du ska ha ett genuint intresse för helhetslösningen kring service/möten
• Du ska känna det utvecklande att få lösa dagliga problem på egen hand och ständigt vilja göra varje dag bättre för de anställda på kontoret och externa gäster
• Du ska vara strukturerad och planerande
• Du har förmågan att lyssna, kommunicera och förstå kundens behov
• Du ska vara positiv och trivas med att arbeta i grupp och mot tydliga mål
• Du delar våra värderingar

 Anställningsform och arbetstider:
anställningen är på 50%

Har du frågor kontakta Anders Plyhm 0765024029, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2/9 2021

Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Restaurangbiträde till ICA Food Borlänge

Ansök    Okt 6    Sodexo AB    Restaurangbiträde
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Om du inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt s... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Om du inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo.
Som medarbetare hos oss arbetar du med många och varierande uppgifter, alltid med kunden i fokus.Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Portionering, kassa, disk
• Sallads- och smörgåsberedning
• Rengöra och fylla på kaffe- och vendingmaskiner
• Torka bord
• Allmän rengöring 

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
75% Tillsvidareanställning, helg- och kvällsarbete förekommer

Har du frågor kontakta [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2021-10-10
Ansökan kan endast göras vår hemsida Visa mindre

Driftchef Dalarna/ Västerås

Ansök    Jul 15    Sodexo AB    Städchef
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet, våra medarbetare och våra affärer. Som Driftchef hos Sodexo kommer du att spela en central roll i den vardagliga kontakten med medarbetare, kunder och leverantörer. För att lyckas i tjänsten tror vi att du står för värderingar som; serviceanda, laganda och utveckling. Som arbetsledare hos Sodexo kommer du få ett roligt och utmanade arbete med stor variation. Sodexo lägger stor vikt vid personli... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet, våra medarbetare och våra affärer. Som Driftchef hos Sodexo kommer du att spela en central roll i den vardagliga kontakten med medarbetare, kunder och leverantörer.För att lyckas i tjänsten tror vi att du står för värderingar som; serviceanda, laganda och utveckling. Som arbetsledare hos Sodexo kommer du få ett roligt och utmanade arbete med stor variation. Sodexo lägger stor vikt vid personlig utveckling hos sina arbetsledare och du kommer i rollen få ta del av ett stort kompetensutvecklingspaket. Visar du framfötterna är utvecklingspotentialen inom företaget god.Till region Uppsala/ Gävle söker vi nu en Driftchef som ska ansvara för Sodexos servicetjänster, främst inom lokalvård. Du kommer att sköta den dagliga driften med hjälp av dina gruppledare och medarbetare, du rapporterar till Regionchef.Krav/kvalifikationer;

Du ska ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande

Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande, minst 3 år ser vi som minimum

Duktig administratör,

Strukturerad, affärsmässig och resultatorienterad

Goda IT-kunskaper, framförallt Office-paketet

Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

Har B-körkort

Tidigare erfarenhet av servicebranschen är det meriterande
Huvudsakliga arbetsuppgifter;

Leda och fördela arbetet i din arbetsgrupp

Resultat- och personalansvar

Ansvara för kundavtal och driva försäljning i ditt område

Vidareutveckla personal och interna rutiner

Upprätthålla goda relationer med kunder och säkerställa att vi levererar med kvalitet

Administration och rapporteringEgenskaper;

Du ska trivas i en ledande befattning, vara kreativ och lösningsorienterad

Du skall ha en vilja att utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet

Du är van att hantera stora personalgrupper

Du är mycket serviceinriktad, tydlig, strukturerad, duktig på administration samt en entusiasmerande lagspelare

Du har ett stort affärsfokus
Anställningsform;

Tjänsten avser en tillsvidaretjänst där oregelbunden arbetstid kan förekomma.

Placeringsort Västerås eller Borlänge

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: HeltidAnsökan;

Vi vill ha ansökan senast 2020-08-31. Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Referenser kommer att tas.Ansökan kan endast ske genom vår hemsida. www.Sodexo.comHar du frågor kontakta Annika Kronholm  [email protected]


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Tågstädare Borlänge

Ansök    Maj 26    Sodexo AB    Vagnsstädare
Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi tågstädare/lokalvårdare med placering i Borlänge. Är du den vi letar efter? Sodexo Transport söker städare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tåg... Visa mer
Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi tågstädare/lokalvårdare med placering i Borlänge.

Är du den vi letar efter?
Sodexo Transport söker städare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tågstädare/lokalvårdare i Borlänge utför man städning av tåg och angränsande servicearbeten. Tiderna innefattar arbete på dag, kväll, natt samt helg då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag, dygnet runt, året runt. 
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning men även under sommarperioden 2020 som semestervikarie.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.
Observera att tjänsten kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska -både tal och skrift
• Vara noggrann och punktlig
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Har du frågor om tjänsten kan du mejla till: [email protected]
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt men senast 15 juni 2020.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Drifttekniker, Borlänge

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Sodexo söker en drifttekniker med placering i Borlänge. Sodexo levererar en ... Visa mer
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Sodexo söker en drifttekniker med placering i Borlänge.

Sodexo levererar en mängd integrerade FM-tjänster i ett paketerat format, däribland drift och underhållstjänster inom fastighetsteknik, både invändig och utvändig miljö. Som drifttekniker hos Sodexo får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser. För att lyckas i detta arbete är det av yttersta vikt att förstå helheten och verka för att hela uppdraget och teamet levererar rätt produkt med högsta kvalitet.

Som drifttekniker kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter enligt kunds önskemål. Arbetet ställer krav på noggrannhet och god planering samt prioritering. Tjänsten är tillsvidare, dagtid med beredskap.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Fastighetsskötsel
• Tillsyn och skötselarbete/rondering (fastigheter)
• Felavhjälpande underhåll
• Anläggningsskötare brandlarm
• SBA-arbete
• Innovationsarbete: att jobba med ständiga förbättringar och verka för hållbar utveckling
• Snöröjning kring fastigheten och på tak

Kvalifikationer/Krav:


• Körkort B
• Du kommer att ingå i vår beredskapsorganisation

Dina erfarenheter/egenskaper:

Du som söker ska ha erfarenhet av arbete med fastighetsförvaltning. Det är meriterande med utbildning som drifttekniker eller kunskaper och erfarenhet inom installationer eller byggverksamhet. Du ska ha god datavana och lätt för att utrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt, ansvara för driften av "egna" fastigheter och då kunna fatta egna beslut samt planera verksamheten.

Viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter. För att arbeta som drifttekniker hos oss bör du vara en kreativ problemlösare, samt bra på att jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan senast den 28 maj 2021.

Urvalsprocessen sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor vänligen kontakta Andreas Hellström, [email protected]

 


 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Tågstädare Borlänge

Ansök    Jul 3    Sodexo AB    Vagnsstädare
Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi tågstädare/lokalvårdare med placering i Borlänge. Är du den vi letar efter? Sodexo Transport söker städare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tå... Visa mer
Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi tågstädare/lokalvårdare med placering i Borlänge.

Är du den vi letar efter?

Sodexo Transport söker städare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tågstädare/lokalvårdare i Esklistuna utför man städning av tåg och angränsande servicearbeten. Tiderna innefattar arbete på dag, kväll, natt samt helg då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag, dygnet runt, året runt. 
Anställningen gäller i första hand visstidsanställning med start omgående och fortsatt sommaren 2019 men det finns även chans att fortsätta arbeta extra till hösten.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Observera att tjänsten kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Vara noggrann och punktlig
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: [email protected]

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt men senast 31 juli 2019.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Tågstädare Borlänge

Ansök    Dec 17    Sodexo AB    Vagnsstädare
Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi tågstädare/lokalvårdare med placering i Borlänge. Är du den vi letar efter? Sodexo Transport söker städare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tåg... Visa mer
Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi tågstädare/lokalvårdare med placering i Borlänge.

Är du den vi letar efter?
Sodexo Transport söker städare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tågstädare/lokalvårdare i Borlänge utför man städning av tåg och angränsande servicearbeten. Tiderna innefattar arbete på dag, kväll, natt samt helg då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag, dygnet runt, året runt. 
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.
Observera att tjänsten kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Vara noggrann och punktlig
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Har du frågor om tjänsten kan du mejla till: [email protected]
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt men senast 15 januari 2020.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Sodexo söker driven Driftschef till Dalarna

Ansök    Okt 10    Sodexo AB    Administrativ chef
Söker du ett varierande arbete som innebär både personalledning, resultatansvar och administration? Är du serviceminded och har tydligt affärsfokus? Vill du ha ett omväxlande arbete? I syfte med att stärka och utveckla organisationen söker vi nu en Arbetsledare för Dalarna. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Arbetsuppgifter  I rollen som Driftschef inom servicetjänster ansvarar du för planering, uppföljni... Visa mer
Söker du ett varierande arbete som innebär både personalledning, resultatansvar och administration? Är du serviceminded och har tydligt affärsfokus? Vill du ha ett omväxlande arbete? I syfte med att stärka och utveckla organisationen söker vi nu en Arbetsledare för Dalarna.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Arbetsuppgifter 

I rollen som Driftschef inom servicetjänster ansvarar du för planering, uppföljning och kvalitetskontroll av leveransen mot kunder inom privat sektor. Du har fullt resultat-och budgetansvar samt personalansvar för de kunder du ansvarar för. Mycket av jobbet kommer ligga på att utveckla befintliga samt nya kunder. Jobbet är mycket varierande med arbetsuppgifter som innebär allt ifrån att lösa praktiska problem som uppstått ute hos kund till att starta upp nya kundsamarbeten. Stort fokus i rollen ligger på att leda och motivera din personal. Utöver det kommer du även att arbeta med rapportering samt att genomföra kundmöten i syfte att både följa upp och sälja in tilläggstjänster. Du ingår även i distriktets ledningsgrupp.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du står för värderingar som; serviceanda, laganda och utveckling.

Som Driftschef hos Sodexo kommer du få ett roligt och utmanade arbete med en mycket stor variation. Sodexo lägger stor vikt vid personlig utveckling hos sina medarbetare och du kommer i din roll få ta del av ett stort kompetensutvecklingspaket. Utvecklingspotentialen inom företaget är mycket god.

Du kommer att vara stationerad i Borlänge eller i dess närhet men arbetet kräver en del resande. Kunderna och den personal du ansvarar för är placerade i Dalarna.

Vi söker dig som:


• Har tidigare erfarenhet av högre personalledning såsom Driftschef/Platschef, gärna då inom servicebranchen.
• Är bra på att planera och organisera både din egen och dina medarbetares vardag.
• Har minst gymnasiekompetens men gärna någon form av vidareutbildning inom antingen teknik eller ekonomi.
• Erfarenhet från budgetarbete och ekonomi.
• SRY, PRYL, Insta och/eller liknande utbildning är starkt meriterande.
• Brinnande intresse av att utveckla och driva kundprocesser.
• Har en uttalad entreprenörsanda då arbetet är mycket självständigt.
• Vara positiv till förändringar och stresstålig.
• Drivs av egen utveckling.
• Behärskar svenska i tal och skrift,
• Kunskaper i engelska i tal och skrift.
• Har B-körkort och daglig tillgång till egen bil.

Som person tror vi att ditt sätt att skapa struktur öppnar upp för att vara positiv och anpassa dig efter ändrade omständigheter. Problemen ser du snarare som utmaningar och möjligheter och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt i vardagen. Vidare så är du trygg och stabil i dig själv och skiljer på det personliga och professionella. Då rollen innebär resultatansvar är det viktigt att du är affärsmässig och fokuserar på kostnader och intäkter. Självfallet ser vi det som viktigt att du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och med olika bakgrund.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning huvudsakligen må-fre dagtid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer så kontakta Magnus Sundberg, [email protected]

Ansökan kan endast göras via vår hemsida och inte via mail till ovan person.

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-10-13. Urvalsprocessen sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre