Lediga jobb som Gruppchef, teknik i Borlänge

Se lediga jobb som Gruppchef, teknik i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Gruppchef till Borlänge

Ansök    Jun 11    Green Cargo AB    Gruppchef, teknik
Vi söker nu en gruppchef med ansvar för produktionen till Green Cargo i Borlänge. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden. Brinner du för ledarskap och har sedan tidigare erfarenhet som gruppchef och kunskaper av personalledning, förhandling och utveckling? Till Green Cargo i Borlänge söker vi just nu en gruppchef, för ca 40 anställda, med erfarenhet från logistik / transport. VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Du erbj... Visa mer
Vi söker nu en gruppchef med ansvar för produktionen till Green Cargo i Borlänge.

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden. Brinner du för ledarskap och har sedan tidigare erfarenhet som gruppchef och kunskaper av personalledning, förhandling och utveckling? Till Green Cargo i Borlänge söker vi just nu en gruppchef, för ca 40 anställda, med erfarenhet från logistik / transport.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en bred och utvecklande tjänst som präglas av nytänkande, utvecklingsmöjligheter och ett brett kontaktnät av interna kollegor och externa partners. I din roll kommer du få möjlighet att påverka enhetens operativa och strategiska arbete och kombinera ditt intresse för logistik / transport med ledarskap. Du driver arbetet framåt med fokus på säkerhet och kvalité. Green Cargo jobbar mot visionen Järnvägslogistik i världsklass och söker medarbetare som vill vara med på den resan. Vi är måna om att bidra till ett hållbart samhälle och att godstransporter utförs med minimal klimatpåverkan. Genom goda arbetsvillkor för personalen och med fokus på hög säkerhet och kvalité bidrar Green Cargo till en bättre miljö och en långsiktigt hållbar ekonomi.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som gruppchef leder du, följer upp och utvecklar verksamheten enligt uppsatt mål och strategier. Dina arbetsuppgifter som gruppchef innefattar bland annat:

- Arbeta resurseffektivt med daglig styrning och förbättringar.
- Budget- och resultatansvar, inkl. rapportering och efterlevnad av KPI.
- Arbetsmiljöansvar, implementering och uppföljning av rutiner och styrande dokument.
- Personalansvar, kompetensutveckling, rekrytering, planering, trivsel och kommunikation.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I Borlänge har vi en av våra rangerbangårdar där verksamhet med växling samt rangering bedrivs. Det bedrivs även verksamhet med en växlingsentreprenad åt SSAB. Du ingår i en ledningsgrupp med 4 andra chefer och rapporterar till områdeschef för bangård nord.

Tjänsten är placerad i Borlänge med start enligt ök.
För att lyckas i rollen som gruppchef hos oss på Green Cargo ser vi att du är en trygg ledare som är duktig på att coacha och utveckla andra både personligen och på distans. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, engagemang, lojalitet och konsekvent handlande. Du är också strukturerad med förmågan att delegera, följa upp och prioritera.

Rollen som gruppchef innefattar många kontaktytor. Därför ser vi även att du är kommunikativ, kan bygga relationer och samarbeta tillsammans med andra stödfunktioner, avdelningar och kollegor för att nå bolagets gemensamma mål. Du behöver även ha en förmåga att kunna arbeta självständigt.

Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet som ledare, gärna från en logistik- och transportintensiv verksamhet. Du har sannolikt haft eget budget- och resultatansvar och är van att jobba med uppföljning och rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet från järnvägsproduktion.

Du är van användare av Office-paketet, samt är bra på att formulera dig i tal och skrift. Bolagsspråk är svenska, men du behöver även vara bekväm med engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du brinner för förbättringsarbete, att du är engagerad i frågor som säkerhet och arbetsmiljö och vill utveckla en verksamhet som verkar för klimatsmarta transporter.

Alla medarbetare inom bolaget ska stå upp för och arbeta utifrån våra värderingar "vi har koll, vi vågar, vi bryr oss och vi levererar ". Våra chefer och ledare ska stå upp för och arbeta utifrån våra ledarprinciper " är tydlig, är synlig, har integritet, är lojal och skapar engagemang ".

Mångfald och inkludering

Green Cargos medarbetare är nyckeln till att vi ska kunna nå bolagets vision om järnvägslogistik i världsklass och det är medarbetarnas kompetens och ambition som driver bolagets framgång. Vi ser att olikheter bland våra medarbetare stärker vår konkurrenskraft och bidrar till vår affär och vår utveckling. Vi vill därför ha en arbetsplats präglad av mångfald och välkomnar sökanden med olika typer av kompetenser, personligheter, bakgrunder, erfarenheter och perspektiv.

Bakgrundskontroll

På Green Cargo värnar vi om en säker och trygg arbetsplats. Som en del av det arbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

Vi kommer att använda testning som urvals och rekryteringsverktyg.

Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka mediekanaler och andra stöd/verktyg vi önskar använda och avböjer därför vänligt men bestämt förfrågningar på detta område.

Green Cargo är en hållbar logistikpartner och en viktig del av skandinaviskt näringsliv. Nästan 98 procent av vårt transportarbete sker med eltåg med mycket låg klimatpåverkan. Varje vardag kör vi 400 godståg och ersätter dagligen runt 9 000 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi närmare 300 platser i Sverige, Norge och Danmark och med partners når vi hela Europa. Green Cargo ägs av svenska staten. Vi har 1 800 anställda, transporterar cirka 20 miljoner ton gods och har en årsomsättning på 4,2 miljarder SEK (2023). Visa mindre

Servicechef till Skaraborg

Vi på Toyota tror på passionerade människor! Vi söker nu en engagerad och driven Servicechef till vår verksamhet i Skaraborg. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och leda med passion, innovation och integritet, vill vi gärna höra från dig. Ta steget idag och bli en del av vår framgångsresa! Om oss Vi är Sveriges ledande leverantör inom materialhantering! Hos oss på Toyota Material Handling Sweden erbjuder vi en omfattande portfölj av truckar och... Visa mer
Vi på Toyota tror på passionerade människor! Vi söker nu en engagerad och driven Servicechef till vår verksamhet i Skaraborg. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och leda med passion, innovation och integritet, vill vi gärna höra från dig. Ta steget idag och bli en del av vår framgångsresa!

Om oss
Vi är Sveriges ledande leverantör inom materialhantering! Hos oss på Toyota Material Handling Sweden erbjuder vi en omfattande portfölj av truckar och tjänster, inklusive service, reservdelsförsörjning, uthyrning och förarutbildning. Med innovativa lösningar och en dedikerad personal på cirka 600 medarbetare, strävar vi efter säkrare och effektivare materialhantering.

Toyota Material Handling är en dynamisk arbetsplats där vi kontinuerligt strävar efter förbättring. Vi har en företagskultur där varje individ är värdefull och där vi arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Här välkomnas dina idéer och åsikter.

Ditt uppdrag
Som vår nya Servicechef är ditt uppdrag att inte bara leda, utan även att utveckla vår verksamhet. Hos oss är utveckling inte bara ett mål, utan en ständig resa mot excellens. Vi prioriterar kundnöjdheten och effektiviteten högst och söker en likasinnad ledare som kan vara drivkraften bakom detta.

Som hjärtat i vår serviceverksamhet får du möjligheten att direkt påverka vår framtid. Du blir ansvarig för att inspirera och vägleda ett engagerat och kompetent team bestående av 12 servicetekniker och 2 teamledare. Tillsammans kommer ni att arbeta med innovativa lösningar, teknisk support och ta vår fältservice till nästa nivå.

I denna roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för resursplanering, samt vara drivkraften i att coacha, stötta, och följa upp teamets framsteg. Rapportering sker till Regionchef Service Syd, och du blir en nyckelspelare i samarbetet med vår säljorganisation och andra servicechefer för att säkerställa en högkvalitativ serviceupplevelse.

Din profil
Vi söker dig som har:

* Eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, process eller ekonomi. Har du i stället byggt upp din erfarenhet och erhållit relevant kunskap på annat sätt, exempelvis genom liknande positioner är detta också intressant.
* Ledarerfarenhet och som brinner för att skapa resultat.
* Kunskaper inom ekonomisk målstyrning och uppföljning.
* God IT- och datorvana och goda kunskaper i Officepaketet, Excel i synnerhet.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
* B-körkort

För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du har starka ledaregenskaper. Du är lyhörd, kommunikativ och har förmågan att engagera och motivera ditt team. Att planera och prioritera för att nå våra mål är en naturlig del av ditt arbete. Din ekonomiska medvetenhet och vilja att leverera högkvalitativ service till våra kunder är avgörande.

I denna roll är ditt intresse och din förmåga att analysera data och effektivisera processer viktig. Du kommer att spela en central roll i att öka kundnöjdheten genom att förbättra lönsamheten i våra avtal och personligt coacha våra tekniker. Om du dessutom har en stark social kompetens och en förmåga att bygga och utveckla långsiktiga relationer, då kan du vara den vi söker.

Vårt erbjudande

* Arbeta för ett världsledande företag inom materialhantering och få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär.
* Flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete för att stödja balans mellan arbete och privatliv.
* Friskvårdsbidrag om 5 000 kr/år och andra erbjudanden i vår förmånsportal för att främja hälsa och välbefinnande.
* Förskottssemester och möjlighet att använda en tidbank för flexibel ledighet och återhämtning.
* Tjänstebil ingår för din bekvämlighet och rörlighet.
* Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö där du kan dra nytta av stödet och expertisen hos dina kollegor inte bara i Sverige utan även i övriga Europa.Mer information

Vi värdesätter mångfald och rekryterar baserat på kompetens för att främja inkludering.

Vi avstår från kontakt med rekryteringssajter. Bakgrundskontroll ingår i vår rekryteringsprocess och arbetspsykologiska tester kan komma att användas.

Intervjuer sker löpande. Ansök därför snarast, dock senast den 9 juni 2024.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Stefan Rasmussen, regionchef service på +46702374440.

#SWEDEN Visa mindre

Gruppchef Project management

Ansök    Apr 18    AFRY AB    Gruppchef, teknik
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Inom affärsområde Project Management är vi samhällsbyggare som älskar att driva projekt. Vi leder alla aktörer i byggprojek... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Inom affärsområde Project Management är vi samhällsbyggare som älskar att driva projekt. Vi leder alla aktörer i byggprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder och med hela AFRYs kompetens i ryggen. Vi består av drivna medarbetare som hjälps åt och jobbar tillsammans i team samt genom ömsesidigt utbyte, kompetensutvecklar varandra. Med kompetenta och engagerade projektledare och marknadens mest träffsäkra kalkyler lotsar vi projekten i hamn, från idé till verklighet. Vi har en fantastisk utveckling med mycket god tillväxt och lönsamhet. Idag är Project Management ca 300 medarbetare, såväl erfarna som yngre konsulter.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som kan bygga och driva vår verksamhet lokalt, men med nära kontakt och i samarbete med kollegor regionalt inom södra Norrland och Mälardalen. Med dig har du AFRY-medarbetare i hela Sverige som visar lika mycket engagemang och passion som du i sitt arbete.


Vi kommer att tillsätta flera Gruppchefer som kommer att ingå i en sektion som idag består av 20 medarbetare med mycket bred och lång erfarenhet i Byggbranschen från flertalet olika roller och bakgrunder. Sektionen verkar inom området Mälardalen och Södra Norrland. I din roll som Gruppchef kommer du arbeta tätt tillsammans med Sektionschef för att leda och bidra aktivt i den dagliga verksamheten. Detta kan exempelvis innebära: aftersales, bemanning, utveckla kundrelationer, medarbetarengagemang samt handledning och uppdragsledning av medarbetarnas dagliga uppgifter.


Gemensamt med alla roller hos oss är ansvarsbredden och variationen. Vi som arbetsgivare erbjuder dig ett dynamiskt och utvecklade arbete, där vi försöker individanpassa rollbeskrivningen för att stämma med dina förutsättningar. Det betyder att din möjlighet att vara med och utveckla samt forma rollen är stor. På våra kontor finns flera olika discipliner representerade som innebär att stöttning alltid finns nära till hands.


Som Gruppchef har du en central roll med ansvar för att inte bara utveckla och inspirera vår personal, utan också säkerställa effektiv konsultbeläggning samt att erbjuda tekniskt stöd till dina medarbetare. Du kommer att koordinera spännande projekt och vara ansiktet utåt för vårt kontor. Ditt ledarskap kommer att vara nyckeln till vår framgång och vi letar efter någon som har en förmåga att inspirera och motivera personalen.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av bygg- och projektledning. Vidare ska du ha stark förankring inom sektionens upptagningsområde med omnejd när det kommer till affärer och kontakter i branschen. Utbildningsmässigt tror vi att du har en högskoleutbildning inom bygg- och projektledning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Du har tidigare erfarenhet av att vara ledare, kanske arbetar du idag som Projektledare eller har personalansvar. Du har flera års erfarenhet som konsult.


Som person är du driven och har lätt att locka till dig kollegor och skapa relationer. Vi söker dig som är en naturlig ledare, lagspelare och kan skapa såväl affärer samt gemenskap runt dig. Du är uppskattad av såväl kollegor som kunder i branschen. Gruppchefen har personalansvar för gruppen och driver på marknaden lokalt. Gruppchefen ska verka för gruppens utveckling såväl kompetensmässigt, rekryteringsmässigt som att säkra resultatet för ekonomin.


För att lyckas i rollen som Gruppchef behövs goda ledar- och teambildningsegenskaper, intresse för marknad, affärs- och produktutveckling, förändringsarbete, ekonomi och resultatstyrning. Avgörande framgångsfaktor är förmågan att implementera idéer och att lyssna av medarbetare, marknadsföra hela bolaget med dess produkter och kompetenser samt att utveckla styrningen av uppdragen genom att själv arbeta aktivt i dessa.
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-05-31


Kontaktperson för frågor:
Björn Alsmark, sektionschef Project Management,
070-65 11 135
[email protected]
Erik Lelander, Marknadsområdeschef Buildings
072-224 92 58
[email protected]


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Gruppchef Järnväg

Ansök    Apr 20    AFRY AB    Gruppchef, teknik
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle. Jobbeskrivning AFRYs järnvägsorganisation är nationell med kontor från Malmö till Luleå och genom ett nära samarbete mellan olika tekniko... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
AFRYs järnvägsorganisation är nationell med kontor från Malmö till Luleå och genom ett nära samarbete mellan olika teknikområden utgör vi tillsammans en stark helhet.
Vi arbetar med utredningar, idé- och förstudier, projektering av bygghandlingar och förvaltningsdata, granskning och besiktning. Vi hjälper även våra kunder med upphandlingar och godkännandeprocessen.
I sektionen har vi god erfarenhet inom bana, el, signal, tele, kanalisation, mark, datasamordning, elkraftsystem och uppdragsledning.
Som gruppchef hos oss får du en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten. Du förväntas utöva ett modernt och coachande ledarskap som bygger team och tydliggör de gemensamma målen för gruppen.


Dina huvudsakliga uppgifter som gruppchef är:
Personalansvar
Leda och coacha konsulter i uppdrag
Vidareutveckla gruppens medarbetare och verksamhet
Tillväxt inom regionen
Samordna resurser och anbud
Delvis arbeta i uppdrag som t ex uppdragsledare eller teknikspecialist

Du sitter?med?i sektionens ledningsgrupp där du är en del av verksamhetens övergripande marknads- och kompetensplaner samt affärskoncept.
Stationeringsort: Borlänge eller Falun


Kravspecifikation
Vi söker dig som brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar. Du har erfarenhet av ledarskap antingen som chef eller som uppdrags- eller projektledare. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas.
Du har även en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket utmärkt såväl i skrift som i tal. Du har flera års relevant erfarenhet inom järnvägsbranschen och en utbildning från högskola, universitet eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
Vi på AFRY ser oss som modiga och hängivna lagspelare och vi är verksamma i en miljö som präglas av tillväxt.
Vill du utvecklas tillsammans med oss? Välkommen att skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande.


Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga?och som har roligt tillsammans!
AFRY?rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club?AFRY främjar vi vår kultur som bygger på?passion och?lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor!?Vårt arbete med mångfald?är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa?och framgångsrika ute på marknaden.
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-06-18


Kontaktperson för frågor:
Anders Telme, sektionschef AFRY Rail North
[email protected]/073-034 73 28
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Gruppchef Vatten (Ledningsnät och strategi)

Ansök    Sep 22    AFRY AB    Gruppchef, teknik
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning Som ett led i vår satsning på Marknadsområde Vatten söker vi nu en Gruppchef till vår VA-grupp i Falun/Borlän... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Som ett led i vår satsning på Marknadsområde Vatten söker vi nu en Gruppchef till vår VA-grupp i Falun/Borlänge. Vi erbjuder en bred tjänsteportfölj inom VA-ledningsteknik och dagvatten. Våra konsulter arbetar i uppdrag från tidiga utredningsskeden, detaljprojektering till stöd i bygg- och driftskeden. Vår portfölj innehåller även VA-strategiska tjänster i form av, långsiktig VA-planering, VA-taxa och juridik.
I rollen som Gruppchef får du möjlighet att leda en grupp nyfikna och motiverade VA-konsulter. Du kommer ha ett tydligt fokus på medarbetarnas utveckling men också gruppens tillväxt, lönsamhet och marknadsföring. Utöver att vara chef över gruppen kommer du även att arbeta i egna uppdrag.


Kravspecifikation
För denna roll ser vi att du har flerårig erfarenhet från VA-branschen och är väl införstådd dess frågeställningar.
Utbildningsmässigt tror vi att du är högskole- eller civilingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Du har förmodligen tidigare arbetat som konsult, entreprenör eller har erfarenhet från beställarsidan. Konsulterfarenhet ses som ett stort plus.
Du behöver inte nödvändigtvis ha varit chef tidigare men du bör ha haft andra ledande positioner där du visat prov på ett gott ledarskap och att du på ett naturligt sätt kan engagera och motivera. Vi ser att du har god social kompetens och gillar att utmanas såväl tekniskt som affärs- och ledarskapsmässigt. Du är relationsbyggande och det är en stor fördel är om du har ett etablerat nätverk med kunder i regionen.
Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap både till kunder och kollegor. För denna roll ser vi även att du behärskar svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!


Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Sista ansökningsdag är den 3 november, men vänta inte för länge med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktuppgifter för frågor:
Niklas Wikman
070-546 99 14
[email protected]
Jens Östlund
072-200 94 26
[email protected]
Placeringsort: Falun eller Borlänge
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future. Visa mindre

Gruppchef Engineering Vattenkraft, Dalarna

Ansök    Aug 23    One Nordic AB    Gruppchef, teknik
One Nordic projektleder och arbetar som experter i små och stora projekt. Tillsammans med våra samarbetspartners utvecklar vi idag processerna, underhållsstrategierna samt att vi säkerställer tillgängligheten i vattenkraftsproduktionen i landet. Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det är väldigt intressant att vara en del av den utvecklingsresa som sker inom området just nu. Eftersom One Nordic är väl positionerat och har mång... Visa mer
One Nordic projektleder och arbetar som experter i små och stora projekt.
Tillsammans med våra samarbetspartners utvecklar vi idag processerna, underhållsstrategierna samt att vi säkerställer tillgängligheten i vattenkraftsproduktionen i landet.

Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det är väldigt intressant att vara en del av den utvecklingsresa som sker inom området just nu.
Eftersom One Nordic är väl positionerat och har många av de mest spännande avtalen på marknaden, kommer vi kunna sätta normen inom både digital utveckling och hållbarhet.

Vi söker nu en Gruppchef för Engineering i Dalarna
Hos oss på One Nordic Hydro är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare.

I vår verksamhet står höga krav på säkerhet, kvalitet och kompetens i fokus.

Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling.

One Nordic Hydro är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.

One Nordic Hydro Engineering
Vi är experter inom projekt och underhållsåtgärder på landets vattenkraftsprocesser. Vi söker nu förstärkning på ledarsidan och hoppas att du är vår nästa Gruppchef i Dalarna.
Som ansvarig gruppchef kommer du ha förmånen att leda en grupp på ca 20 ingenjörer med ett tydligt fokus på att skapa mervärde åt våra kunder samt en lönsam tillväxt.
Vår plan är att på kort tid ha en fortsatt tillväxt och vara våra kunders förstaval, vilket betyder att du bör drivas av att skapa affärer.
Under uppbyggnadsfasen kommer du själv vara aktiv i olika uppdrag för att tillsammans med kollegor och kunder skapa morgondagens moderna vattenkraftsprocesser.

Som Gruppchef ansvarar du för nedanstående områden:
Budget- och resultatansvar
Försäljning - både projektleveranser och resurskonsulting
Personalansvar
Vara en vägvisare, skapa förtroende och framtidsanda samt bidra till den gemensamma arbetsglädjen(teamkänsla).
Aktivt arbete för att bygga ett mångfacetterat team - mångfald berikar!

Resursoptimering
Rekrytering och tillväxt

Profil
Vi ska ta lärandet till en helt ny nivå och behöver första klassens ledare på vår resa!
Du ska vara redo att bedriva ett modernt och inspirerande ledarskap där ständig utveckling och medarbetarnas trivsel är ett naturligt inslag.

Ett intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer ser vi som en självklarhet. Har du dessutom ett väletablerat kontaktnät inom energibranschen i regionen blir vi givetvis extra taggade! Här finns alla möjligheter att utveckla nya affärsrelationer!

Placeringsort: Borlänge eller Älvdalen

Du har:

- En akademisk examen i grunden som ingenjör med erfarenhet av teknisk konsulting, eller likvärdig erfarenhet.
- Några års arbetslivserfarenhet från energibranschen.
- Erfarenhet (och ambitioner!) inom ledarskap (projektledning, teamleader eller gruppchef)
- En "näsa för affärer" och trivs som bäst med en kombination av nykundsbearbetning och att vårda befintliga kundrelationer.
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både i engelska och svenska


Välkommen till oss!
Vi är en sammansvetsad grupp av ingenjörer som tillsammans brinner för att skapa banbrytande energilösningar åt våra kunder.
Hos oss får du vara med arbete kring vattenkraftsprocesserna som verkligen gör skillnad! Vi driver projekten från "ax till limpa" och med vårt stora nätverk inom One Nordic i ryggen har vi stora muskler som i sin tur skapar stora affärsmöjligheter!

Låter det intressant?
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta:

Avdelningschef Roger Blomqvist 073-062 53 61.

Fackliga kontakter,
Unionen, Maria Granqvist 070-3244028
Ledarna, Bengt Persson 070-5925110

Vi går igenom ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Ansökan Visa mindre

Chef inom produktion till Green Cargo

Ansök    Feb 21    Tng Group AB    Gruppchef, teknik
Green Cargo söker en chef med gedigen ledarerfarenhet till produktionen i verksamhetsområde Borlänge. Vill du arbeta för en hållbar logistikpartner som är en viktig del av skandinaviskt näringsliv? Är du intresserad av att jobba i en kvalificerad ledarroll i en framtidsbransch? Bra. Till Green Cargo rekryterar vi nu en chef till produktionen i Borlänge – en viktig roll som kommer bidra till visionen att leverera järnvägslogistik i världsklass. Nu söker vi... Visa mer
Green Cargo söker en chef med gedigen ledarerfarenhet till produktionen i verksamhetsområde Borlänge.

Vill du arbeta för en hållbar logistikpartner som är en viktig del av skandinaviskt näringsliv? Är du intresserad av att jobba i en kvalificerad ledarroll i en framtidsbransch? Bra. Till Green Cargo rekryterar vi nu en chef till produktionen i Borlänge – en viktig roll som kommer bidra till visionen att leverera järnvägslogistik i världsklass. Nu söker vi dig som är en erfaren ledare med en tydlig riktning och kommunikation, gärna med erfarenhet från en logistik- och transportintensiv verksamhet eller motsvarande. Låter det intressant?Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Green Cargos vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden.

Du erbjuds en roll med stort ansvar och välkomnas till ett team bestående av kompetenta och engagerade medarbetare i ett hållbart företag.

Dina arbetsuppgifter

Syftet med rollen är att leda medarbetarna i den direkta produktionen och skapa förutsättningar för medarbetarnas prestation. Detta med grund i hög säkerhet, kvalitet och produktivitet inom ansvarsområdet.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Ansvara för trafiksäkerhetsarbetet för ditt verksamhetsområde
• Ansvara för att det finns skriftliga instruktioner och checklistor för arbetet när detta är nödvändigt av arbetsmiljö- och trafiksäkerhetsskäl
• Ansvara för att avgående tåg färdigställs i tid, följer upp orsaker till förseningar och utföra rapportering
• Säkerställa att ankommande vagnar från punktliga tåg till mottagare inom verksamhetsområdet når mottagarna i tid
• Ansvara för att olyckor, tillbud och förhållanden rapporteras och utreds i Synergi
• Arbeta förebyggande med orsaksanalyser och åtgärder för att minimera olyckor
• Ansvara för att uppgifter, bland annat kompensregister och register för kompletterande intyg, om underställda medarbetare är komplett och aktuellt
• Budget- och resultatansvar
• Ansvara för delegerade arbetsuppgifter inom trafiksäkerhet, arbetsmiljö, miljö och brandskydd
• Personalansvar, kompetensutveckling, rekrytering, planering, trivsel och kommunikation

Värt att veta

Du är en av tre chefer och ditt team består av 40 radioloksoperatörer inom produktionen på rangerbangården.

Inom Green Cargo finns det många stödfunktioner och du kommer också ha ett nära samarbete och utbyte med andra gruppchefer.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet som ledare samt erfarenhet från en logistik- och transportintensiv verksamhet eller motsvarande. Som ledare är du rak och tydlig i din riktning och kommunikation. Du har förmågan att lyfta utmaningar och ta itu med dem på ett strategiskt sätt. Vi tror att din personlighet är en nyckelfaktor för att lyckas i denna roll. Du är självgående och trygg ledare. Stresstålig, engagerad och har ett starkt driv att utveckla både dig själv och dina medarbetare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eget budget- och resultatansvar samt vana att arbeta med uppföljning och rapportering.

Då rollen innebär många kontakter behöver du kunna kommunicera flytande på svenska, både i tal och skrift, samt att du även behärskar engelska.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Framtidens projektledare

Ansök    Okt 26    Semcon Sweden AB    Gruppchef, teknik
Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet och känner sig trygga presterar som allra bäst. People first, then technology. Vi letar efter dig som vill utvecklas... Visa mer
Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet och känner sig trygga presterar som allra bäst. People first, then technology.

Vi letar efter dig som vill utvecklas i din roll som projektledare och ta ett större ansvar. Vi tror att du tidigare har arbetat med ett delansvar i projekt men nu känner att du är redo att ta hela ansvaret med allt det innebär. Du har några års erfarenhet av att arbeta i projektform och du är utbildad ingenjör. Meriterande om du har med dig någon typ av projektledningsmetodik men för dig som inte har det finns goda möjligheter att utbildas internt i XLPM. Det är ett absolut krav att du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer.

I rollen som Projektledare på Semcon i Borlänge kommer du att ansvara för att leda projekt hos någon av våra kunder. Du säkerställer att alla projektmedlemmar har vad de behöver för att kunna leverera. Vidare är en nära dialog med beställaren en förutsättning för att du ska bli framgångsrik i rollen. Du är en kommunikativ och lyhörd ledare som skapar tydliga mål och engagemang inom gruppen för att nå dessa.

Semcon har över 40 års erfarenhet från att arbeta med högteknologiska produkter. Vi har kunder inom vitt skilda branscher där vissa befinner sig i luften, andra under havet men de flesta på marken. Uppdragen varierar mycket och exakt var du som konsult hamnar kan vi inte säga, men vi kan lova att du kommer bli utmanad och att du kommer vara med och skapa framtiden! Semcon har de förmåner du kan förvänta dig från ett modernt konsultföretag inklusive kollektivavtal. Vi har också lite erbjudanden utöver det vanliga så som tre extra lediga dagar varje år och bidag till hemmakontoret.

Har du några frågor om oss eller rollen?
Tveka inte med att höra av dig till rekryterande chef, Johan Hansson

[email protected] Visa mindre

Gruppchef byggkonstruktion Dalarna

Ansök    Dec 21    AFRY AB    Gruppchef, teknik
Företagsbeskrivning AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future. Jobbeskrivning Vår verksamhet växer och vi söker dig med ledaregenskaper som vill vara med i vår fortsatta ... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Making Future.


Jobbeskrivning
Vår verksamhet växer och vi söker dig med ledaregenskaper som vill vara med i vår fortsatta utveckling!
Byggkonstruktion växer inom vårt affärsområde Buildings och är idag en stark och eftertraktad aktör på marknaden. Våra byggnadskonstruktörer har en bred och gedigen kompetens och arbetar med uppdrag inom allt från bostäder, skolor, vårdbyggnader till kommersiella fastigheter och anläggningar. Uppdragen finns i alla skeden - från förstudier till bygghandlingsprojektering.
Nu behöver vi dig som, i en roll som gruppchef, vill vara med och utveckla verksamheten i Dalarna från någon av orterna: Borlänge/Falun/Mora.
Gruppen Dalarna ingår i sektionen byggkonstruktion Södra Norrland som också innefattar Gästrikland, Hälsingland och Uppland.
Befattningen som gruppchef innebär framför allt att, vid sidan av en roll som exempelvis senior konstruktör eller uppdragsledare, ansvara för medarbetarna i gruppen och aktivt bedriva marknadsarbete i Dalarna. Inom sektionen arbetar du tillsammans med andra gruppchefer och sektionschefen för att styra aktiviteter och resurser mot en utvecklande och lönsam verksamhet.


Kravspecifikation
Vi ser att du vid sidan av ditt konsultarbete vill ge andra stöd i deras yrkesroll och deras utveckling eller bara finnas som medmänniska. Du vill skapa god stämning på jobbet, få människor att må bra och känna sig trygga. Vi ser också att du vill arbeta aktivt på marknaden för att bidra till att gruppen och sektionen får möjlighet att växa och utvecklas. Bra egenskaper för rollen ser vi är lyhördhet och god kommunikationsförmåga.
För tjänsten söker vi dig som idag jobbar som gruppchef/teamleader eller uppdragsledande/handläggande med några års erfarenhet. Utöver detta ser vi att du är utbildad högskole- eller civilingenjör eller har annan relevant eftergymnasial utbildning.


Ytterligare information
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Vi arbetar över ett stort geografiskt område men ändå nära varandra. Vi är måna om att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att skapa balans mellan privatliv och arbete.
Vi kan erbjuda dig en modern och social arbetsplats med god stämning och utmanande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi jobbar även aktivt med att främja jämställdhet, mångfald och inkludering - för oss är det självklart att alla ska trivas och känna sig trygga på sin arbetsplats.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och det vill vi att du skall vara med och bidra till.
Ansökningar hanteras löpande, sista ansökning 2023-01-21.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Team Lead - Borlänge

Ansök    Apr 19    Altran Sverige AB    Gruppchef, teknik
Do you see the potential in people? Would you like to help us develop our most important asset ? We’re looking for a Team Lead to our Team in Borlänge. We build our business on competent employees and always deliver our commitments with high quality. If you’re motivated by a role that combines people management with delivery , please read on. You may be the one we’re looking for! You will be the people manager for a team of about 15-20 people based in ... Visa mer
Do you see the potential in people? Would you like to help us develop our most important asset ?

We’re looking for a Team Lead to our Team in Borlänge. We build our business on competent employees and always deliver our commitments with high quality.

If you’re motivated by a role that combines people management with delivery , please read on. You may be the one we’re looking for!

You will be the people manager for a team of about 15-20 people based in Borlänge. The role will be combined with a role in our delivery. Depending on who you are and your profile we will together find the best solution.
In your Team Lead role, you will be responsible for:

- Full personnel responsibility (Competence development / Salary setting)
- Accountable of Revenues / Cost (incl. Profitability)
- Utilization rate of team
- Lead competence domain of team towards the customer need and strategy
- Drive growth in terms of recruitment
- Employee satisfaction & responsibility for retaining staff
- Coordinating our team events
- Leading by example, in line with Capgemini Engineering's values and beliefs

You will develop and manage a plan for your team to align to strategic and operational needs for our clients.

The team consists of people with competences within IT Management, Project Management, BI & Data Science, Software Engineering and Architecture.

The team’s mission is to make a substantial difference for our clients, and it is built around solid competence and craftsmanship, and on critical characteristics such as talent, ambition and humility. To steer the team on this path and support them to do their best work for local and international clients, is part of your responsibility.
Our offer

Capgemini Engineering is no better than its people. As a Team Lead you develop our people to ensure our business. You get rewarded by seeing your people grow in capability and in spirit.

We care about you as a colleague and offer you a safe and favorable employment. For us, community is important and in addition to professional development, we offer you a variety of activities. We work to promote participation by continuously arranging lunches, breakfasts, After Works, sports events and more.

Capgemini Engineering offers you a work environment that is characterized by innovation. As a consultant at Capgemini Engineering, you are part of something bigger.
Your Profile
You are passionate about leading and developing people. You have previous experience of people management in an international environment, or similar experience and a strong will to develop in this direction.

You believe in yourself and have the network needed to identify and recruit talents and drive sales with customers. As a person you as stress resistant, structured, driven, committed and customer oriented. You are able to work efficiently and balance operational and strategic goals for your team.


Application and contact

For questions, please reach out to Martin Svensson, Talent Acquisition Partner,
[email protected].

Capgemini Engineering is an integral part of the Capgemini Group, a global leader in partnering with companies to transform and manage their business by harnessing the power of technology. The Group is guided every day by its purpose of unleashing human energy through technology for an inclusive and sustainable future. It is a responsible and diverse organization of 270,000 team members in nearly 50 countries. With its strong 50-year heritage and deep industry expertise, Capgemini is trusted by its clients to address the entire breadth of their business needs, from strategy and design to operations, fueled by the fast evolving and innovative world of cloud, data, AI, connectivity, software, digital engineering and platforms. The Group reported in 2020 global revenues of €16 billion.

Get the Future You Want | www.capgemini.com Visa mindre

Team Lead - Borlänge

Ansök    Jun 27    Altran Sverige AB    Gruppchef, teknik
Do you see the potential in people? Would you like to help us develop our most important asset ? We’re looking for a Team Lead to our Team in Borlänge. We build our business on competent employees and always deliver our commitments with high quality. If you’re motivated by a role that combines people management with delivery , please read on. You may be the one we’re looking for! You will be the people manager for a team of about 15-20 people based in ... Visa mer
Do you see the potential in people? Would you like to help us develop our most important asset ?

We’re looking for a Team Lead to our Team in Borlänge. We build our business on competent employees and always deliver our commitments with high quality.

If you’re motivated by a role that combines people management with delivery , please read on. You may be the one we’re looking for!

You will be the people manager for a team of about 15-20 people based in Borlänge. The role will be combined with a role in our delivery. Depending on who you are and your profile we will together find the best solution.
In your Team Lead role, you will be responsible for:

- Full personnel responsibility (Competence development / Salary setting)
- Accountable of Revenues / Cost (incl. Profitability)
- Utilization rate of team
- Lead competence domain of team towards the customer need and strategy
- Drive growth in terms of recruitment
- Employee satisfaction & responsibility for retaining staff
- Coordinating our team events
- Leading by example, in line with Capgemini Engineering's values and beliefs

You will develop and manage a plan for your team to align to strategic and operational needs for our clients.

The team consists of people with competences within IT Management, Project Management, BI & Data Science, Software Engineering and Architecture.

The team’s mission is to make a substantial difference for our clients, and it is built around solid competence and craftsmanship, and on critical characteristics such as talent, ambition and humility. To steer the team on this path and support them to do their best work for local and international clients, is part of your responsibility.
Our offer

Capgemini Engineering is no better than its people. As a Team Lead you develop our people to ensure our business. You get rewarded by seeing your people grow in capability and in spirit.

We care about you as a colleague and offer you a safe and favorable employment. For us, community is important and in addition to professional development, we offer you a variety of activities. We work to promote participation by continuously arranging lunches, breakfasts, After Works, sports events and more.

Capgemini Engineering offers you a work environment that is characterized by innovation. As a consultant at Capgemini Engineering, you are part of something bigger.
Your Profile
You are passionate about leading and developing people. You have previous experience of people management in an international environment, or similar experience and a strong will to develop in this direction.

You believe in yourself and have the network needed to identify and recruit talents and drive sales with customers. As a person you as stress resistant, structured, driven, committed and customer oriented. You are able to work efficiently and balance operational and strategic goals for your team.


Application and contact

For questions, please reach out to Martin Svensson, Talent Acquisition Partner,
[email protected].

Capgemini Engineering is an integral part of the Capgemini Group, a global leader in partnering with companies to transform and manage their business by harnessing the power of technology. The Group is guided every day by its purpose of unleashing human energy through technology for an inclusive and sustainable future. It is a responsible and diverse organization of 270,000 team members in nearly 50 countries. With its strong 50-year heritage and deep industry expertise, Capgemini is trusted by its clients to address the entire breadth of their business needs, from strategy and design to operations, fueled by the fast evolving and innovative world of cloud, data, AI, connectivity, software, digital engineering and platforms. The Group reported in 2020 global revenues of €16 billion.

Get the Future You Want | www.capgemini.com Visa mindre

Konsultchef

Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum. Våra mer än 7 500 medarbetare finns på 85 orter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi levererar hårdvara och mjukvara från ledande globala tillverkare och tillhandahåller konsulter och tjänstelösningar. Vi hanterar, driftar och utvecklar våra kunders it-miljöer. Atea har en omsättning på 41 miljarder NOK (2021) och finns på Oslo Börs. Vår vision - At... Visa mer
Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum. Våra mer än 7 500 medarbetare finns på 85 orter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi levererar hårdvara och mjukvara från ledande globala tillverkare och tillhandahåller konsulter och tjänstelösningar. Vi hanterar, driftar och utvecklar våra kunders it-miljöer. Atea har en omsättning på 41 miljarder NOK (2021) och finns på Oslo Börs.
Vår vision - Atea TP2B
Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Våra medarbetare får vara med och göra skillnad. Atea ska vara The place to be, för oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag.
Vår mission - Vi bygger Sverige med it
Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder ska vi utveckla lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över. It är en del av hela vårt samhälle och spelar en avgörande roll när vi ska utveckla Sverige vidare. Vi tänker på vad it kan innebära för barn med inlärningssvårigheter, vi tänker på vad en it-infrastruktur i världsklass kan innebära för svensk exportindustri, vi tänker på jobben, vården och omsorgen, alla små entreprenörer och på kulturen. Kort sagt alla har glädje av it varje dag. På Atea är vi stolta över att få spela vår roll i allt detta.


Atea Dalarna söker
KONSULTCHEF
Information Management
Vill du vara med och bidra på världens mest hållbara bolag inom IT-tjänster? Brinner du för att bygga kundrelationer och är du en affärsinriktad och kommunikativ ledare som brinner för att utveckla såväl medarbetare som affärer? Då har vi utmaningen för dig!


Därför ska du välja Atea
Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi tar personligt ansvar och tror på en hybrid vardag och flexibelt arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Därför är också hemmakontoret, om man vill, en naturlig del i ens vardag. Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa.
Sanna Nyberg kommer bli din närmaste chef och Sanna beskriver sitt ledarskap med två ledord: driv och inkludering. ”På detta kontor strävar jag efter att arbeta som ett team med goda relationer och öppen dialog”.


Vad vi erbjuder dig
Som Konsultchef hos Atea erbjuds du en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. I rollen som Konsultchef leder och coachar du en konsultgrupp inom ett av våra tre affärsområden, Information Management. Idag består teamet av 10 konsulter och planen är att växa.
Ditt viktigaste uppdrag a?r att sto?tta och utveckla dina medarbetare, vilket du bland annat go?r med hja?lp av lo?pande och la?ngsiktig utvecklings- och utbildningsplanering. Va?r styrka a?r va?ra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i va?rt lagarbete. En annan viktig del är våra kunder. Du förväntas ta ett leveransansvar gentemot våra kunder och ingå i det kundteam som arbetar tillsammans med kunden. Den tredje viktiga delen i din tjänst handlar om att ta plats i vår ledningsgrupp. Att våga utmana och aktivt skapa förutsättningar för oss att lyfta Atea Dalarna till nästa nivå i vår utveckling.
En vardag som konsultchef a?r fylld av kundmo?ten och du skapar fo?rutsa?ttningar fo?r att va?ra konsulter ska lyckas i sina roller. I ditt dagliga arbete samverkar du mycket med konsultchefskollegor i hela landet, va?ra kundansvariga sa?ljare och va?r leveransorganisation. En arbetssituation som kra?ver att du a?r en lagspelare som hellre vinner tillsammans a?n pa? egen hand.


Vad vi söker hos dig
Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom IT eller ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom gedigen yrkeslivserfarenhet.
Då vi lägger stort fokus på ledarskapet ser vi gärna att du har erfarenhet av någon form av ledarskap. Har du dessutom förståelse för eller en bakgrund inom några av områdena inom Information Management är det fördelaktigt, såsom strategisk rådgivning, arkitektur, verksamhetsutveckling eller projektledning. Du har ett eget driv, är kommunikativ med hög energi och stort ansvarstagande. Vi värdesätter goda ledaregenskaper högre än ledarerfarenhet. Vi har identifierat följande framgångsrika ledaregenskaper; samarbetsförmåga, relationsbyggande, planering och affärsmässighet.
Vi förutsätter att du är van användare och besitter tekniska kunskaper i verksamhetsnära IT-system samt behärskar engelska och svenska väl i både tal och skrift. Du har B-körkort.


Anställningen
Tjänsten som Konsultchef löper tillsvidare på heltid med placeringsort Borlänge. Vi har också ett kontor i Mora. Du rapporterar till Platschefen och sitter i den lokala ledningsgruppen. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse.

Så här rekryterar vi
I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 6 november.
Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.
Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.
Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30
För att läsa mer om Atea besök gärna deras hemsida: www.atea.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef Mätning & Fakturering

Ansök    Jun 11    AB Borlänge Energi    Gruppchef, teknik
Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag. Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en ak... Visa mer
Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.
Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.
Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker nu organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.
Till stödfunktionen Marknad och enheten Mätning & Fakturering söker vi en enhetschef. Enheten ansvarar för fakturering, tecknande- eller förändring av kundavtal, kundregistervård, kundärenden samt kundadministrationen i faktureringssystemet. På enheten arbetar tolv medarbetare.
Arbetsuppgifter
· driva enhetens målstyrning och uppföljning
· bidra till stödfunktionens långsiktiga planering
· säkerställa att Borlänge Energis hantering av mätutrustning hos kunder, insamling av mätvärden, avräkning, mätvärdesrapportering och kundfakturering fungerar för samtliga verksamheter
· säkerställa kvaliteten i hanteringen av kundadministration
· säkerställa att enhetens budget tas fram och följs upp
· säkerställa resurs- och kompetensförsörjningen inom enheten
· följa upp att arbetet inom enheten ligger i linje med uppsatta planer och mål
· säkerställa att delegerade uppgifter inom det fysiska, organisatoriska och sociala arbetsmiljöarbetet bedrivs systematiskt
Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller kompetens och erfarenhet som motsvarar minst två års heltidsstudier inom relevant(a) ekonomi- och/eller teknikrelaterade områden. Du innehar kompetens inom mätvärdeshantering, kundadministration, fakturering och av operativ målstyrning- och uppföljning. Du har gärna tidigare chefserfarenhet.
Du är en analytisk, affärsdriven och kommunikativ person som kan prioritera och har mod att fatta beslut och att driva igenom förändringar, är samarbetsorienterad med vana av att samverka med flera aktörer. Vi ser att du har en god ledarskapsförmåga som används till att guida medarbetare och säkerställa kontinuerlig utveckling av kompetenser och arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se
Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.
Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.
Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.
Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbetsmiljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas. Visa mindre

Chef för våra mätvärdestjänster

Ansök    Dec 1    AB Borlänge Energi    Gruppchef, teknik
Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energi-sektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi verkar för en cirkulär ekonomi där inga n... Visa mer
Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energi-sektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi verkar för en cirkulär ekonomi där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.
Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor vill vi också vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.
Är du en person som är prestigelös och har intresse av att bygga ett starkt lag?
Drivs du av utveckling?
Då kanske du är den vi söker!
Vi söker en chef som vill vara delaktig i arbetet med att säkerställa och utveckla våra mättjänster - en chef till enheten System.
Arbetsuppgifter
Som chef System har du ett helhetsansvar för enheten System med ansvar för företagets process från insamling av mätvärden till distribuerad faktura. På enheten finns nio medarbetare som både arbetar med insamlingssystem och debitering samt ”ute på fält” med mätare, mätsystem och insamlingsutrustning. Mätningen består i huvudsak av våra kunders förbrukning av vatten, fjärrvärme och el.
I din roll som chef System ingår:
· Ansvar för enhetens mål, planering, utveckling och uppföljning
· Budgetansvar för enheten
· Systemägarskap för kund- och debiteringssystemen
· Systemägarskap för mätvärdes- och insamlingssystemen
· Säkerställa att myndighetskrav och regelverk efterlevs
· Ansvar för uppföljning av för verksamheten aktuella entreprenörer


Mättjänster och användning av mätvärden är ett utvecklingsområde. Identifiering och initiering av projekt kopplade till IT-system och integrationer mellan dessa utgör en stor del av tjänsten, som också är betydelsefull för vår fortsatta affärsutveckling.
Din placering blir i organisationen för Marknad och enheten System.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen inom IT, teknik, marknad eller ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med likartade arbetsuppgifter, gärna från energibranschen. Det är en fördel om du har kunskap om elmarknaden och dess aktörer samt projektledning.
Ditt ledarskap kännetecknas av lugn, mål-och resultatorientering, helhetssyn, och kommunikativ påverkan. Din analytiska förmåga bidrar till att du ser flera infallsvinklar på problem och har förmåga att växla mellan olika perspektiv. Vi tror också att du är affärsdriven och mån om att skapa affärsmässiga kontakter med våra kunder och leverantörer. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.


Mer om oss
Vi på Borlänge Energi bidrar till Borlänge kommuns vision ”Inte vilken stad som helst – Sveriges trevligaste stad ”. Vi åstadkommer samhällsnytta genom att integrera och utveckla verksamheterna i kommunens visionsområden - ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge. Våra affärsdrivande enheter är i huvudsak organiserade i affärsområden - fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, stadsnät, elnät, avfall, stadsmiljö, vatten och avlopp. Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.


Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.
Välkommen till ett tryggt och trevligt företag med möjligheter till utveckling!


I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se


Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering. Visa mindre