Lediga jobb Enerco Group AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Enerco Group AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Sommarjobb Industrisanerare Borlänge

Ansök    Jan 22    Enerco Group AB    Saneringsarbetare
Vill du hjälpa till att serva våra industrikunder i sommar? Ett sommarjobb hos oss är en möjlighet för dig som vill få bra erfarenheter och samtidigt bidra till att stärka svensk industri. Vi söker dig som är en lagspelare, gillar högt tempo och som vill vara en del av ett spännande och växande bolag.    Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 950 medarbetare på 23 orter med verksamhet inom affärsområdena industriell utveckling, mek... Visa mer
Vill du hjälpa till att serva våra industrikunder i sommar? Ett sommarjobb hos oss är en möjlighet för dig som vill få bra erfarenheter och samtidigt bidra till att stärka svensk industri. Vi söker dig som är en lagspelare, gillar högt tempo och som vill vara en del av ett spännande och växande bolag. 
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 950 medarbetare på 23 orter med verksamhet inom affärsområdena industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Nu söker vi sommarjobbare till vår saneringsverksamhet i Borlänge.

 

Arbetsuppgifter
Som industrisanerare är du en viktig länk i vårt team som servar industrin. Vid industrins sommarstopp och vid reparationer utförs ofta omfattande saneringsarbeten för att hålla maskiner och utrustning rullande. Som sommarjobbare kan du får prova på flera av de vanligt förekommande arbetena inom industrirengöring. Arbetet består vanligtvis av att sanera maskiner och lokaler. Det kan även ingå att sanera farligt avfall som sugbilschaufförerna sedan fraktar till en säker plats. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.

 

Kvalifikationer och egenskaper
Vi letar nu efter dig med rätt attityd och inställning. Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och är fysiskt krävande. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, är positiv och trivs med ett varierande arbete. 
 
Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder kommer du att vara vårt ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt har ett trevligt bemötande.
 
Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och vi arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. 
 
Krav: Körkort behörighet B.


Värderingar
Du delar även Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, effektivitet, kvalitet, innovation och samverkan. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i allt vi gör och integrera dem i vårt dagliga arbete.

 

Bemanning under industristopp
Industristopp hos vår kund sker under veckorna 26 - 34 och det är i första hand dessa veckor vi behöver bemanna med fler medarbetare.

 

Välkommen med din ansökan!

Vi har löpande urval och tillsättning av tjänsterna kan ske innan ansökningstidens utgång, så skicka in din ansökan redan idag!

 

Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar inte emot e-post eller brevansökningar.

Om Enerco Group AB
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 950 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Ingenjörer inom automation, konstruktion samt projektledning

Är du en lagspelare som gillar utveckling, är prestigelös och har ett konsultativt arbetssätt? Då ska du titta närmare på de här tjänsterna!   Kort om tjänsterna  Senior Automationsingenjör  Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer; från projektering/koncept och konstruktion till programmering och idrifttagning. Det kan också bli aktuellt med specifika konsultuppdrag som teknisk specialist och/eller projektledare.  Senior Mekanikkonstruktö... Visa mer
Är du en lagspelare som gillar utveckling, är prestigelös och har ett konsultativt arbetssätt? Då ska du titta närmare på de här tjänsterna!
 
Kort om tjänsterna 
Senior Automationsingenjör 
Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer; från projektering/koncept och konstruktion till programmering och idrifttagning. Det kan också bli aktuellt med specifika konsultuppdrag som teknisk specialist och/eller projektledare. 


Senior Mekanikkonstruktör 
Du kommer att vara ledande i vårt team med erfarna och juniora mekanikkonstruktörer där arbetet kan bestå av konstruktioner av allt från t.ex. enklare manuella fixturer och verktyg till komplexa maskiner.   

 

Projektledare 
Som projektledare har du ett helhetsansvar från införsäljning och projektering till överlämnande i de komplexa projekt som drivs i arbetet. 
Projekten kan handla om: effektiviseringar, produktion, underhåll, ombyggnationer, maskininstallationer, digitalisering, automation, förstudier med mera. 

 
I respektive tjänst kommer du att vara en del i ett team som utvecklar och tar fram innovativa lösningar. 

 

Vem söker vi 
Du är en lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap och lyssnar aktivt på andra. Du har förmågan att skapa nya hållbara relationer utifrån att du anpassar kommunikationen beroende på vem du möter. Du tar initiativ och kommer med nya förslag men du uppmuntrar också kollegors förslag och sätter igång aktiviteter för att nå ett önskat resultat. Du agerar prestigelöst i samband med förändringar och agerar för att främja din utveckling och fortsatta lärande. 

 

Kvalifikationer
Gemensamt för alla tjänster 
Du har erfarenhet från industrin och är högskole- eller civilingenjör, alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.? 
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, du har B körkort då resor i framförallt närområdet förekommer.  

 

Senior Automationsingenjör? 
Du har erfarenhet från programmering av PLC och HMI. Kunskap inom frekvensstyrda motordrifter, felsäkra styrsystem, robot och elkonstruktion är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industrin och du är välbekant med system som Siemens S7, TIA-portal, ABB 800XA, E-plan, Elprocad m.fl.  
 
Senior Mekanikkonstruktör? 
Du är en erfaren konstruktör med goda kunskaper inom mekaniska koncept och 3D-modellering i Autodesk Inventor. Då variationen på de uppdrag vi hanterar är stor så kommer du beröra de flesta segmenten inom teknikområdet som mekanik, pneumatik, hydraulik och mekatronik. 
I vårt arbete ingår det ofta CE-märkning av de utrustningar vi konstruerat vilket medför att kunskaper inom hållfasthetsberäkningar och maskindirektivet är en fördel.   

 

Projektledare? 
Vi söker dig med flera års erfarenhet av projektledaruppdrag och har vana av att leda och driva team samt att du har haft ansvar över tidplan, ekonomi och kvalitetsuppföljning för projekt.   

 

Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag. 
Arbetet omfattar konsultuppdrag som teknisk specialist eller projektledare. 
Arbetet kan omfatta att ansvara för och arbeta med hela processer från projektering/koncept, konstruktion, programmering och idrifttagning/commisioning.   

 

Värderingar
Du delar Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, respekt, kvalitet och innovation. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i vår verksamhet samt att integrera dem i vår vardag. I din roll kommer du att vara en viktig del av detta arbete.

 

Vårt erbjudande
Som medarbetare hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat och drivet team, inom en väletablerad och växande koncern. Du erbjuds möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du blir helt enkelt en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.

 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Välkommen med din ansökan!

Om Enerco Group AB
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 950 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Gruppchef till Industrirengöring Borlänge

Ansök    Jun 20    Enerco Group AB    Gruppchef, teknik
Kort om tjänsten Vi söker en engagerad och motiverad gruppchef till vårt affärsområde industrirengöring i Borlänge. Den nuvarande gruppchefen har gått vidare internt inom organisationen, vilket skapar en spännande möjlighet för dig att bli en del av vårt team. Som gruppchef kommer du att leda och organisera ett team av engagerade medarbetare tillsammans med två teamledare. Du kommer att säkerställa effektiva och kvalitativa lösningar för våra kunder och fr... Visa mer
Kort om tjänsten
Vi söker en engagerad och motiverad gruppchef till vårt affärsområde industrirengöring i Borlänge. Den nuvarande gruppchefen har gått vidare internt inom organisationen, vilket skapar en spännande möjlighet för dig att bli en del av vårt team.
Som gruppchef kommer du att leda och organisera ett team av engagerade medarbetare tillsammans med två teamledare. Du kommer att säkerställa effektiva och kvalitativa lösningar för våra kunder och främja en känsla av gemenskap och samhörighet bland medarbetarna genom att dra nytta av olika perspektiv och kunskaper.
Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Leda och motivera teamet för att säkerställa att deadlines och kvalitetsstandarder uppfylls.
Upprätthålla en säker arbetsmiljö och säkerställa att teamet följer hälso- och säkerhetsföreskrifter.
Samarbeta nära med kunder för att förstå deras behov och tillhandahålla skräddarsydda lösningar.
Ha en bred kontaktyta inom organisationen och samarbeta med andra gruppchefer på de orter där industrirengöring bedrivs.
Hantera administrativa uppgifter som resursplanering, ekonomiuppföljning och annan administration med hjälp av olika IT-system.
Personliga kompetenser
Vi söker dig som:
Kommunicerar effektivt både muntligt och skriftligt med medarbetare, kunder och andra kontakter som du har i din vardag.
Gillar att bygga hållbara, långsiktiga relationer med både interna och externa partner.
Samarbetar med dina medarbetare för att nå gemensamma mål med en energisk framåtanda.
Har förmågan att hantera förändringar och utmaningar på ett konstruktivt sätt.
Du är en trygg och stabil ledare och är en förebild för dina medarbetare.
Kvalifikationer
Den här rollen kräver inte tidigare erfarenhet som chef eller ledare, men ett starkt intresse för ledarskap och potential att utvecklas i en ledande roll är avgörande. Gärna någon form av ledarskapsutbildning
Erfarenhet inom industrin och industrirengöring är meriterande men inte ett krav
Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och din potential att växa i rollen.
B körkort är ett krav
Vad vi erbjuder
En inkluderande och stödjande arbetsmiljö där alla känner sig välkomna
Flexibla arbetstider och möjlighet till balans mellan arbete och privatliv
Kontinuerliga utbildnings- och karriärutvecklingsmöjligheterVärderingar
Du delar Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, respekt, kvalitet och innovation. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i vår verksamhet samt att integrera dem i vår vardag. I din roll kommer du att vara en viktig del av detta arbete.
Vi värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla kan känna sig inkluderade och uppskattade.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så sök tjänsten redan idag!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ingenjörer inom automation, konstruktion samt projektledning

Är du en lagspelare som gillar utveckling, är prestigelös och har ett konsultativt arbetssätt? Då ska du titta närmare på de här tjänsterna! Kort om tjänsterna Senior Automationsingenjör  Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer; från projektering/koncept och konstruktion till programmering och idrifttagning. Det kan också bli aktuellt med specifika konsultuppdrag som teknisk specialist och/eller projektledare.  Senior Mekanikkonstruktör  D... Visa mer
Är du en lagspelare som gillar utveckling, är prestigelös och har ett konsultativt arbetssätt? Då ska du titta närmare på de här tjänsterna! Kort om tjänsterna Senior Automationsingenjör 
Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer; från projektering/koncept och konstruktion till programmering och idrifttagning. Det kan också bli aktuellt med specifika konsultuppdrag som teknisk specialist och/eller projektledare. 

Senior Mekanikkonstruktör 
Du kommer att vara ledande i vårt team med erfarna och juniora mekanikkonstruktörer där arbetet kan bestå av konstruktioner av allt från t.ex. enklare manuella fixturer och verktyg till komplexa maskiner.   
 
Projektledare 
Som projektledare har du ett helhetsansvar från införsäljning och projektering till överlämnande i de komplexa projekt som drivs i arbetet. 
Projekten kan handla om: effektiviseringar, produktion, underhåll, ombyggnationer, maskininstallationer, digitalisering, automation, förstudier med mera. 
 
I respektive tjänst kommer du att vara en del i ett team som utvecklar och tar fram innovativa lösningar. 
 
Vem söker vi Du är en lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap och lyssnar aktivt på andra. Du har förmågan att skapa nya hållbara relationer utifrån att du anpassar kommunikationen beroende på vem du möter. Du tar initiativ och kommer med nya förslag men du uppmuntrar också kollegors förslag och sätter igång aktiviteter för att nå ett önskat resultat. Du agerar prestigelöst i samband med förändringar och agerar för att främja din utveckling och fortsatta lärande. 
 
KvalifikationerGemensamt för alla tjänster 
Du har erfarenhet från industrin och är högskole- eller civilingenjör, alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.? 
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift?och har B körkort då resor i framförallt närområdet förekommer.  
 
Senior Automationsingenjör? 
Du har erfarenhet från programmering av PLC och HMI. Kunskap inom frekvensstyrda motordrifter, felsäkra styrsystem, robot och elkonstruktion är meriterande.?Vi ser gärna att du har erfarenhet från industrin och du är välbekant med system som Siemens S7, TIA-portal, ABB 800XA, E-plan, Elprocad m.fl.  
 
Senior Mekanikkonstruktör? 
Du är en erfaren konstruktör med goda kunskaper inom mekaniska koncept och 3D-modellering i Autodesk Inventor. Då variationen på de uppdrag vi hanterar är stor så kommer du beröra de flesta segmenten inom teknikområdet som mekanik, pneumatik, hydraulik och mekatronik. 
I vårt arbete ingår det ofta CE-märkning av de utrustningar vi konstruerat vilket medför att kunskaper inom hållfasthetsberäkningar och maskindirektivet är en fördel.   
 
Projektledare? 
Vi söker dig med flera års erfarenhet av projektledaruppdrag och har vana av att leda och driva team samt att du har haft ansvar över tidplan, ekonomi och kvalitetsuppföljning för projekt.   
 
Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag. 
Arbetet omfattar konsultuppdrag som teknisk specialist eller projektledare. 
Arbetet kan omfatta att ansvara för och arbeta med hela processer från projektering/koncept, konstruktion, programmering och idrifttagning/commisioning.   
 
Vårt erbjudandeSom medarbetare hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat och drivet team, inom en väletablerad och växande koncern. Du erbjuds möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du blir helt enkelt en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
 
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 


På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 900 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Avdelningsansvarig till mekavdelningen i Borlänge

Är du redo för en ny utmaning och har erfarenhet inom det mekaniska området? Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att skapa relationer! Då ska du titta närmare på den här tjänsten!    Kort om tjänsten Organisationen för Enerco Underhåll & Montage består totalt av ca 200 medarbetare och nu startar vi upp en mekanisk avdelning i Borlänge med omnejd. Vi söker en engagerad och erfaren ledare att leda vår mekaniska avdelning i Borlänge med personalansv... Visa mer
Är du redo för en ny utmaning och har erfarenhet inom det mekaniska området? Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att skapa relationer! Då ska du titta närmare på den här tjänsten! 
 

Kort om tjänsten
Organisationen för Enerco Underhåll & Montage består totalt av ca 200 medarbetare och nu startar vi upp en mekanisk avdelning i Borlänge med omnejd. Vi söker en engagerad och erfaren ledare att leda vår mekaniska avdelning i Borlänge med personalansvar för ca 6 medarbetare.

Du har hand om den dagliga driften, tar emot kundförfrågningar, planerar-, schemalägger och fördelar personalen. Vi ser gärna att du är en flitig relationsbyggare både för dina kunder, medarbetare och kollegor. I arbetet ingår arbetsledning, planering och uppföljning. Du driver och deltar i avdelningens kundprojekt, där du säkerställer hög kvalitet i våra leveranser. Arbetet består av både praktiskt och administrativt arbete.

 

Personliga kompetenser
Du är en ansvarsfull person och tar gärna egna initiativ. Det är viktigt att du har kundfokus och har intresset samt förmågan att skapa förtroendefulla relationer. Du arbetar självständigt och ser dina medarbetares styrkor. Du har ett gott omdöme i att leda och fördela arbete.  Du kan skapa en bra dialog med kunder genom att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du gillar att jobba i en verksamhet som har högt tempo och en stark laganda.

 

Kvalifikationer
Som avdelningsansvarig ser vi att du har relevant utbildning och erfarenhet inom mekanik. Du har även erfarenhet som arbetsledare och/eller chef inom liknande område. Säkerhet är viktigt hos oss och för att arbeta säkert i de miljöer vi jobbar i krävs att du behärskar svenska språket, i tal och skrift. Det krävs också att du har B-körkort.

Meriterande med befintliga kontakter och nätverk inom industrisektorn i Borlänge med omnejd.

 
Värderingar
Du delar Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, respekt, kvalitet och innovation. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i vår verksamhet samt att integrera dem i vår vardag. I din roll kommer du att vara en viktig del av detta arbete.

 

Erbjudande
Du kommer till ett företag med öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar, stark laganda och som värnar om din och dina kollegors säkerhet, den kommer alltid först. Du kommer att ha möjlighet att utmana dig själv och kontinuerligt utvecklas i din roll. 

 

Välkommen med din ansökan!
 
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång, så sök tjänsten redan idag!

 


Om Enerco Group AB
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 950 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Ansvarig maskinförare hos kund

Ansök    Mar 9    Enerco Group AB    Industristädare
Vill du hjälpa till att serva våra industrikunder? Ett jobb hos oss ger dig möjlighet att utvecklas och stärkas som individ, men också att vara en del i en grupp med stark laganda och som tillsammans bidrar till att stärka svensk industri. Vi söker dig som är en lagspelare, gillar högt tempo och som vill vara en del av ett spännande och växande bolag.    Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 850 medarbetare som är verksamma på ca ... Visa mer
Vill du hjälpa till att serva våra industrikunder? Ett jobb hos oss ger dig möjlighet att utvecklas och stärkas som individ, men också att vara en del i en grupp med stark laganda och som tillsammans bidrar till att stärka svensk industri. Vi söker dig som är en lagspelare, gillar högt tempo och som vill vara en del av ett spännande och växande bolag. 
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 850 medarbetare som är verksamma på ca 21 orter runt om i Svergie. Nu söker vi dig som är ansvarsfull och har hög servicenivå!
 
Arbetsuppgifter
Som skurmaskinsförare hos oss erbjuds du en roll med frihet under ansvar. Du ansvarar över renhållningen med skurmaskin ute hos vår kund där du säkerställer att kunden blir nöjd utifrån den överenskommelse som finns, att du arbetar säkert utifrån kundens och våra interna förskrifter och regler, att du plockar undan och håller koll på såväl kundens som Enercos egendom. 
 
Du ansvarar över skurmaskinen och ser till att den alltid är i gott skick genom att rengöra maskindelar och sköter maskinens serviceintervaller. 
 
Arbetstiden är under dagtid.
 
Din profil
Du är en ansvarstagande person som har vana att arbeta i industrimiljöer och har därmed koll på de risker som kan finnas. Du har erfarenhet av produktions - och industristäd som gör att det kan upptäcka och belysa utvecklingsområden för att t.ex. effektivisera och optimera både tid och resurser som i sin tur leder till att öka kundnöjdheten. Utöver detta är du en social person med stort intresse för service och som kan knyta värdefulla kontakter med våra kunder och beställare. 
 
Krav: B-körkort
 
Välkommen in med din ansökan!


Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision att stärka svensk industri. Vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap. Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på 21 orter. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet.

Läs mer om oss på www.enerco.se och kolla in våra sociala medier för en känsla av vilka vi är.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Arbetsledare/Samordnare till team Industrirengöring i Borlänge

Vill du arbeta nära kund i en verksamhet med högt tempo och stark laganda? Nu söker vi en Arbetsledare/ Samordnare till vårt team Industrirengöring i Borlänge  Om befattningen  Arbetsledaren/ samordnaren är länken mellan våra kunder och personalen. I rollen som samordnare hanterar du förfrågningar men även säkerställer att vi möter de behov som våra kunder ställer på oss.   Arbetsledaren/ samordnaren har hand om den dagliga driften, tar emot kundförfrågnin... Visa mer
Vill du arbeta nära kund i en verksamhet med högt tempo och stark laganda? Nu söker vi en Arbetsledare/ Samordnare till vårt team Industrirengöring i Borlänge 
Om befattningen 
Arbetsledaren/ samordnaren är länken mellan våra kunder och personalen. I rollen som samordnare hanterar du förfrågningar men även säkerställer att vi möter de behov som våra kunder ställer på oss.
 
Arbetsledaren/ samordnaren har hand om den dagliga driften, tar emot kundförfrågningar, planerar-, schemalägger och fördelar personalen. Vi ser gärna att du är en flitig relationsbyggare både för dina kunder och för kollegorna inom saneringen. I arbetet ingår arbetsledning, planering och uppföljning. Arbetet består av både praktiskt och administrativt arbete.
 
Dem är du?
Du är serviceinriktad och gillar när den ena dagen inte är den andra lika. Administration är något du är bra på och ständigt utvecklar. För att lyckas i tjänsten behöver du vara effektiv och noggran samt ha kapacitet att hantera flera olika uppgifter parallellt. 
Eftersom tjänsten innebär att dagligen samspela med andra är det viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt att knyta kontakter och bibehålla goda relationer. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
* Du har gått tekniskt gymnasium eller har motsvarande kompetens.
* Några års arbetslivserfarenhet från industri, sanering, renhållningsverksamhet eller liknande.
* Erfarenheter från arbetsledning, personalplanering och/ eller schemaläggning är önskvärt.
* Du behärskar engelska i tal o skrift. Kunskap i engelska är meriterande.
* God datorvana, främst Officepaket.

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar. 
 
Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Borlänge
 
Vill du vara med och fortsätta att bygga vårt framgångsrika företag med ett hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus?
Ansök nu! Vi jobbar med rekryteringen löpande.
 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv.
 
Följ länken för att höra vad Saga berättar om Enerco
https://www.youtube.com/shorts/FEbjOAnmHdc


Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision att stärka svensk industri. Vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap. Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på 22 orter. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet.

Läs mer om oss på www.enerco.se och kolla in våra sociala medier för en känsla av vilka vi är. 

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Saneringstekniker med C-körkort

Ansök    Mar 9    Enerco Group AB    Saneringsarbetare
Vill du ha ett omväxlande jobb där du kan utvecklas? Vi söker dig som gillar service och har C-kortsbehörighet!  Som saneringstekniker / C-chaufför ingår du i ett team som sanerar hos våra industrikunder och gör deras lokaler och miljöer fungerande och tillgängliga för både underhåll och produktion. Du är den som levererar utrustning till fältet och du får i din vardag en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen.    Som person är de... Visa mer
Vill du ha ett omväxlande jobb där du kan utvecklas? Vi söker dig som gillar service och har C-kortsbehörighet! 
Som saneringstekniker / C-chaufför ingår du i ett team som sanerar hos våra industrikunder och gör deras lokaler och miljöer fungerande och tillgängliga för både underhåll och produktion. Du är den som levererar utrustning till fältet och du får i din vardag en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. 
 
Som person är det viktigt att du har rätt attityd och inställning och att du uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning och en varierande och utmanande vardag.
 
Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbeten som utförs med spolbilar, slamsugare och torrsugare. I tjänsten framför du våra vacuum fordon torrsug/ slamsug. Annat arbete inom industrirengöring kan även bli aktuellt, exempelvis högtryckstvättning, damm- och våtsugning, isblästring, handtorkning m.m. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer. 

Kvalifikationer och egenskaper
Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt att du alltid sätter säkerheten främst. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, som är positiv och trivs med ett varierande arbete. 
 
Krav: Körkort behörighet C, YKB, ADR-Tank, Förarkort
Meriterande: CE-Behörighet
 
Vi ser också att du är van att arbete i industrimiljöer, samt att du har arbetat med sugbilar; både spolbilar, slamsugare samt torrsugare och har branschvana inom sanering. 
 
Tillsättning av tjänsten sker löpande.På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 850 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Teamledare till team Industrirengöring i Borlänge

Vill du arbeta nära kund i en verksamhet med högt tempo och stark laganda? Vi växer och behöver förstärka med en till Teamledare till vårt team Industrirengöring i Borlänge  Om befattningen  Teamledaren är länken mellan våra kunder och personalen. I rollen som samordnare hanterar du förfrågningar men även säkerställer att vi möter de behov som våra kunder ställer på oss.   Teamledaren har hand om den dagliga driften, tar emot kundförfrågningar, planerar-, ... Visa mer
Vill du arbeta nära kund i en verksamhet med högt tempo och stark laganda? Vi växer och behöver förstärka med en till Teamledare till vårt team Industrirengöring i Borlänge 
Om befattningen 
Teamledaren är länken mellan våra kunder och personalen. I rollen som samordnare hanterar du förfrågningar men även säkerställer att vi möter de behov som våra kunder ställer på oss.
 
Teamledaren har hand om den dagliga driften, tar emot kundförfrågningar, planerar-, schemalägger och fördelar personalen. Vi ser gärna att du är en flitig relationsbyggare både för dina kunder och för kollegorna inom saneringen. I arbetet ingår arbetsledning, planering och uppföljning. Arbetet består av både praktiskt och administrativt arbete.
 
Vem är du?
Du är serviceinriktad och gillar när den ena dagen inte är den andra lika. Administration är något du är bra på och ständigt utvecklar. För att lyckas i tjänsten behöver du vara effektiv och noggran samt ha kapacitet att hantera flera olika uppgifter parallellt. 
 
Eftersom tjänsten innebär att dagligen samspela med andra är det viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt att knyta kontakter och bibehålla goda relationer. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
* Du har gått tekniskt gymnasium eller har motsvarande kompetens.
* Några års arbetslivserfarenhet från industri, sanering, renhållningsverksamhet eller liknande.
* Erfarenheter från arbetsledning, personalplanering och/ eller schemaläggning är önskvärt.
* Du behärskar engelska i tal o skrift. Kunskap i engelska är meriterande.
* God datorvana, främst Officepaket.

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar. 
 
Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Borlänge
 
Vill du vara med och fortsätta att bygga vårt framgångsrika företag med ett hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus?
Ansök nu! Vi jobbar med rekryteringen löpande.
 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen.
 
Följ länken för att höra vad Saga berättar om Enerco
https://www.youtube.com/shorts/FEbjOAnmHdc


Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision att stärka svensk industri. Vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap. Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på 22 orter. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet.

Läs mer om oss på www.enerco.se och kolla in våra sociala medier för en känsla av vilka vi är. 

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Automationsingenjör Dalarna

Innovativ automationsingenjör som trivs bäst där det händer? Vi måste snacka. Gänget på Enerco har nått ett enhälligt beslut. Vi vill ha ytterligare en unik kollega som kan berika vårt företag och skriva många nya kapitel till vår framgångssaga. Är det kanske du som kommer utveckla lösningarna som håller svensk industri i framkant?    Då är chansen stor att du är en av oss. Vi söker automationsingenjörer till Borlänge med omnejd.   Kort om tjänsten  Som au... Visa mer
Innovativ automationsingenjör som trivs bäst där det händer? Vi måste snacka. Gänget på Enerco har nått ett enhälligt beslut. Vi vill ha ytterligare en unik kollega som kan berika vårt företag och skriva många nya kapitel till vår framgångssaga. Är det kanske du som kommer utveckla lösningarna som håller svensk industri i framkant? 
 
Då är chansen stor att du är en av oss. Vi söker automationsingenjörer till Borlänge med omnejd.
 
Kort om tjänsten  Som automationsingenjör hos oss är du en del i det team som utvecklar och tar fram innovativa lösningar. Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer; från projektering/koncept och konstruktion till programmering och idrifttagning. Det kan också bli aktuellt med specifika konsultuppdrag som teknisk specialist och/eller projektledare.
 
Vad säger kollegorna om Enerco? ”Det låter klyschigt men ingen dag är den andre lik här på Enerco. Ena dagen letar jag nya uppdrag, nästa så ska slutdokumentation eller en offert göras, och dagen därpå så behöver man akut åka till en kund och fixa en kod som har slagit slint.”
 
”Trivs på Enerco gör jag av många olika skäl men några väger såklart tyngre än andra, som t.ex. att vi tar hand om varandra - på riktigt! Man blir aldrig lämnad i sticket. Sen är det ju otroligt kul att jobba med teknik, att få ta fram lösningar åt kunder. Det händer nya saker hela tiden, man träffar nya människor och man får möjlighet att skapa sin egen roll i företaget."
 
Fler saker som gör livet extra trevligt på Enerco ·       Personalbil
·       Flexibla arbetstider
·       Möjlighet till alternativa lönemodeller
·       Stora utvecklingsmöjligheter
 
Vem är då vår nya superstjärna? Vi tror att du har kreativitet och nytänkande programmerat i ditt DNA. Du är dessutom ansvarfull och lösningsorienterad med en god portion praktiskt sinnelag. Utöver det föreställer vi oss en genuin och härlig individ med hög servicekänsla, som drivs av att alltid ligga i yttersta framkant inom sitt verksamhetsområde. 
 
Låter det som du? Bra! Då ska du läsa vidare. Vi vill att du: ·       Har teknisk erfarenhet från industrin
·       Är högskole- eller civilingenjör alt. har motsvarande erfarenhet
·       Har erfarenhet av programmering 
·       Har förståelse för industriella komponenter som givare, motorer
        och linjärenheter
·       Har B-körkort
·       Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 
Vi blir extra glada om du har erfarenhet av:  ·       Programmering av HMI och SCADA-System
·       Programmeringskunskap inom PLC-System
·       Konstruktion av elsystem
·       Programmering/Simulering av Robot
·       Riskhantering och maskinsäkerhet
 Sök till oss redan idagSök till oss nu, vi arbetar löpande med vår rekrytering. Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Där kan du även ladda upp ditt cv.


Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision att stärka svensk industri. Vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap. Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på ca 21 orter. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet.

Läs mer om oss på www.enerco.se och kolla in våra sociala medier för en känsla av vilka vi är. Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Vi expanderar och söker Industrimekaniker till Borlänge

Ansök    Maj 15    Enerco Group AB    Underhållsmekaniker
Jobbar du som mekaniker, svetsare, underhållstekniker? Vill du arbeta i ett företag som tar hand om sina medarbetare och som sätter säkerheten först? Vi finns på många orter och nu växer vi i Borlänge. Vi söker dig som vill utvecklas med oss.   Kort om tjänsten Som Industrimekaniker hos oss arbetar du på plats hos våra kunder med reparationer, underhåll, montage och svetsning. Primära svetsmetoder är pinne och rörtråd. Arbete på hög höjd, mobila arbetsplat... Visa mer
Jobbar du som mekaniker, svetsare, underhållstekniker? Vill du arbeta i ett företag som tar hand om sina medarbetare och som sätter säkerheten först? Vi finns på många orter och nu växer vi i Borlänge. Vi söker dig som vill utvecklas med oss.
 
Kort om tjänsten
Som Industrimekaniker hos oss arbetar du på plats hos våra kunder med reparationer, underhåll, montage och svetsning. Primära svetsmetoder är pinne och rörtråd. Arbete på hög höjd, mobila arbetsplattformar samt tunga lyft förekommer. Arbetet är omväxlande och utvecklande.
 
Om verksamheten
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi omkring 750 medarbetare i koncernen och vi finns på ett tiotal orter runt om i Sverige.  Våra verksamheter finns inom områdena engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. 
 
Mer om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av svetsarbeten, reparationer och maskinmontage. Du vet vad som krävs inom mekaniskt underhåll. Du arbetar självständigt och kan skapa bra dialog med kunder och kollegor. Du gillar att jobba i en verksamhet som har högt tempo och en stark laganda.
 
Säkerhet är viktigt hos oss och för att arbeta säkert i de miljöer vi jobbar i krävs att du behärskar svenska språket, i tal och skrift. Du behöver ha vana av mobila arbetsplattformar, truck/travers, heta arbeten och "säkra" tunga lyft. Det krävs också att du har B-körkort.
 
Din profil
Vi söker dig med många års erfarenhet inom området. Vi ser att du är en en drivande ansvarsfull person, du tar egna initiativ. Att du är kundfokuserad och sätter säkerheten först är självklart.

Du kommer till ett företag med öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar, stark laganda och som värnar om din och dina kollegors säkerhet, den kommer alltid först. Vi är nyfiken på dig, hoppas du är det på oss!
 
Ansökan
Sök till oss idag! Vi vill att du  ansöker via länken i annonsen, vi tar inte emot e-post eller brevansökningar. Tillsättning av tjänsterna sker löpande.Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision. Vi ville stärka konkurrenskraften inom svensk industri och vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Idag är vi omkring 800 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på ca 14 orter och våra uppdrag drivs runt om i Sverige, men också utanför landets gränser. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet, utförda av medarbetare med gedigen kompetens och lång erfarenhet från branschen.

I vår koncern finns ett brinnande engagemang för industrikunder och en stark övertygelse om att vi kan göra skillnad. Vårt mål är att tillföra en ny dimension i hur industriservicetjänster levereras.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Vi expanderar och söker Industrimekaniker till Borlänge

Ansök    Aug 1    Enerco Group AB    Underhållsmekaniker
Jobbar du som mekaniker, svetsare, underhållstekniker? Vill du arbeta i ett företag som tar hand om sina medarbetare och som sätter säkerheten först? Vi finns på många orter och nu växer vi i Borlänge. Vi söker dig som vill utvecklas med oss.   Kort om tjänsten Som Industrimekaniker hos oss arbetar du på plats hos våra kunder med reparationer, underhåll, montage och svetsning. Primära svetsmetoder är pinne och rörtråd. Arbete på hög höjd, mobila arbetsplat... Visa mer
Jobbar du som mekaniker, svetsare, underhållstekniker? Vill du arbeta i ett företag som tar hand om sina medarbetare och som sätter säkerheten först? Vi finns på många orter och nu växer vi i Borlänge. Vi söker dig som vill utvecklas med oss.
 
Kort om tjänsten
Som Industrimekaniker hos oss arbetar du på plats hos våra kunder med reparationer, underhåll, montage och svetsning. Primära svetsmetoder är pinne och rörtråd. Arbete på hög höjd, mobila arbetsplattformar samt tunga lyft förekommer. Arbetet är omväxlande och utvecklande.
 
Om verksamheten
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen och vi finns på ett tiotal orter runt om i Sverige.  Våra verksamheter finns inom områdena engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. 
 
Mer om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av svetsarbeten, reparationer och maskinmontage. Du vet vad som krävs inom mekaniskt underhåll. Du arbetar självständigt och kan skapa bra dialog med kunder och kollegor. Du gillar att jobba i en verksamhet som har högt tempo och en stark laganda.
 
Säkerhet är viktigt hos oss och för att arbeta säkert i de miljöer vi jobbar i krävs att du behärskar svenska språket, i tal och skrift. Du behöver ha vana av mobila arbetsplattformar, truck/travers, heta arbeten och "säkra" tunga lyft. Det krävs också att du har B-körkort.
 
Din profil
Vi söker dig med många års erfarenhet inom området. Vi ser att du är en en drivande ansvarsfull person, du tar egna initiativ. Att du är kundfokuserad och sätter säkerheten först är självklart.

Du kommer till ett företag med öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar, stark laganda och som värnar om din och dina kollegors säkerhet, den kommer alltid först. Vi är nyfiken på dig, hoppas du är det på oss!
 
Ansökan
Sök till oss idag! Vi vill att du  ansöker via länken i annonsen, vi tar inte emot e-post eller brevansökningar. Tillsättning av tjänsterna sker löpande.Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision. Vi ville stärka konkurrenskraften inom svensk industri och vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på ca 14 orter och våra uppdrag drivs runt om i Sverige, men också utanför landets gränser. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet, utförda av medarbetare med gedigen kompetens och lång erfarenhet från branschen.

I vår koncern finns ett brinnande engagemang för industrikunder och en stark övertygelse om att vi kan göra skillnad. Vårt mål är att tillföra en ny dimension i hur industriservicetjänster levereras.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Maskiningenjörer Borlänge

Enerco Engineering expanderar och vi söker erfarna maskiningenjörer som vill vara med och fortsätta bygga ett starkt gäng i Borlänge inom stål, papper/massa, gruv, och energi. Som konsult hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat och seniort team, inom en väletablerad och växande koncern. Du erbjuds därför en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig intern gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter... Visa mer
Enerco Engineering expanderar och vi söker erfarna maskiningenjörer som vill vara med och fortsätta bygga ett starkt gäng i Borlänge inom stål, papper/massa, gruv, och energi. Som konsult hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat och seniort team, inom en väletablerad och växande koncern. Du erbjuds därför en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig intern gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. 

Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du blir helt enkelt en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.

GRUNDLÄGGANDE KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som maskinkonstruktör och ser gärna att du har erfarenhet från flera branscher. Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik eller har annan relevant utbildning inom området. Alternativt att du har motsvarande arbetslivserfarenhet.
 
Du uttrycker dig obehindrat i både engelska och svenska, i så väl tal som skrift.
 
MERITERANDE FÄRDIGHETER OCH ERFARENHETER
Du hanterar Autodesk Inventor och AutoCad. Det är meriterande om du har färdigheter inom:
· Konceptarbete
· Förstudier
· Projektledning

PERSONLIGA EGENSKAPER
·    Du vill utvecklas som konstruktör och söker hela tiden ny kunskap
·    Du är flexibel och har förmågan att arbeta i flera projekt eller uppdrag samtidigt
·    Du har lätt för att kommunicera och kan planera ditt arbete effektivt
·    Som person är du engagerad och bidrar med idéer och du trivs när du får mycket eget ansvar
·    Du uppskattar sociala sammanhang och ser värdet i att knyta kontakter

Vill du vara med och fortsätta att bygga vårt framgångsrika företag med ett hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus?

Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.


På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 800 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Projektledare Borlänge

Enerco Engineering expanderar och vi söker erfarna projektledare som vill vara med och fortsätta bygga ett starkt konsultlag i Borlänge inom Industri, järnväg, fordon, försvar och energi. Som konsult hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat och seniort team, inom en väletablerad och växande koncern. Du erbjuds därför en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig intern gemenskap och goda utveckling... Visa mer
Enerco Engineering expanderar och vi söker erfarna projektledare som vill vara med och fortsätta bygga ett starkt konsultlag i Borlänge inom Industri, järnväg, fordon, försvar och energi. Som konsult hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat och seniort team, inom en väletablerad och växande koncern. Du erbjuds därför en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig intern gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. 
 
Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du blir helt enkelt en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
 
GRUNDLÄGGANDE KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med flera års erfarenhet av projektledaruppdrag som är trygg i sin roll. Du har mycket god förmåga att kommunicera tydligt och effektivt, och du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Som person gillar du kliva in i olika och nya arbetskulturer och skapa nya relationer, och du ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Vi ser dessutom gärna att du uppfyller nedanstående punkter:
·    Ingenjörsutbildning (BSc eller MSc)
·    Erfarenhet av projektledning, delprojektledning eller projektkoordinering
·    Meriterande med erfarenhet från fordons-, process- eller                               tillverkningsindustrin
·    Trivs med nya miljöer och att knyta nya kontakter
·    Är nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik, människor och                 ledarskap
 
MERITERANDE FÄRDIGHETER, EGENSKAPER OCH ERFARENHETER
Som person trivs du i den dagliga operativa verksamheten och är samtidigt driven av utmaningen att utveckla, strukturera och se lösningar. 
-    Du anpassar dig lätt och ser enkelt möjligheter för hur projekten ska              drivas för att nå bästa resultat. 
-    Du är engagerad, utåtriktad, prestigelös och har ett tydligt driv.
-    Du är trygg och stabil och har lätt för att ta ansvar. 
-    Du är lyhörd samtidigt som du vågar ta plats med en motivation att göra        det som krävs för att nå uppsatta mål. 
-    Du har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som              skrift 
-    Du kan använda office -paketet obehindrat.
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.
 På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 800 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och industriell utveckling. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarjobb (industristopp) Industrisanerare Borlänge

Ansök    Apr 1    Enerco Group AB    Saneringsarbetare
Vill du hjälpa till att serva våra industrikunder i sommar? Ett sommarjobb hos oss är en möjlighet för dig som vill få bra erfarenheter och samtidigt bidra till att stärka svensk industri. Vi söker dig som är en lagspelare, gillar högt tempo och som vill vara en del av ett spännande och växande bolag.    Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 750 medarbetare på tio orter med verksamhet inom  verksamhetsområdena engineering, mekanis... Visa mer
Vill du hjälpa till att serva våra industrikunder i sommar? Ett sommarjobb hos oss är en möjlighet för dig som vill få bra erfarenheter och samtidigt bidra till att stärka svensk industri. Vi söker dig som är en lagspelare, gillar högt tempo och som vill vara en del av ett spännande och växande bolag. 
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 750 medarbetare på tio orter med verksamhet inom  verksamhetsområdena engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. Nu söker vi sommarjobbare till vår saneringsverksamhet i Sandviken.
 
ArbetsuppgifterSom industrisanerare är du en viktig länk i vårt team som servar industrin. Vid industrins sommarstopp och vid reparationer utförs ofta omfattande saneringsarbeten för att hålla maskiner och utrustning rullande. Som sommarjobbare kan du får prova på flera av de vanligt förekommande arbetena inom induistrirengöring. Arbetet består vanligtvis av att sanera maskiner och lokaler. Det kan även ingå att sanera farligt avfall som sugbilschaufförerna sedan fraktar till en säker plats. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.
 
Kvalifikationer och egenskaperVi letar nu efter dig med rätt attityd och inställning. Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och är fysiskt krävande. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, är positiv och trivs med ett varierande arbete. 
 
Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder kommer du att vara vårt ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt har ett trevligt bemötande.
 
Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och vi arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därför är det av stor vikt att du delar dessa värderingar. 
 
Förtydligande: industristopp hos vår kund sker under veckorna 28-33. Det är i första hand dessa veckor vi behöver bemanna. Andra överenskommelser kan förekomma. 

Krav: Körkort behörighet B.

Ansök nu! Tillsättning av tjänsterna sker löpande.
 
Vi tar ENDAST emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar EJ emot e-post eller brevansökningar.


På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 650 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Enerco Engineering söker erfarna ingenjörer

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap. Vi är idag cirka 750 medarbetare inom affärsområdena: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring,... Visa mer
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 750 medarbetare inom affärsområdena: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriell utveckling och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.


Vill du kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter? Vår engineeringsverksamhet expanderar och vi söker nu erfarna ingenjörer som vill vara med och fortsätta bygga ett starkt team i Borlänge. 
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 750 medarbetare på ett flertal orter i mellansverige med verksamhet inom sex affärsområden: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriell utveckling och industriella projekt. 
 
Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat och drivet team, inom en väletablerad och växande koncern. Du erbjuds en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du blir helt enkelt en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
 
Kvalifikationer
Utbildning inom teknik med lång arbetslivserfarenhet från dessa områden, minst fem år. Högskola är meriterande. Att förstå kundens utmaningar och utifrån det presentera och genomföra förbättringar är en viktig egenskap hos våra ingenjörer.
 
Automationsingenjör
Du har erfarenhet från programmering av PLC och HMI. Kunskap inom frekvensstyrda motordrifter, felsäkra styrsystem, robot och elkonstruktion är meriterande.
 
Mekanikkonstruktör
Du är en erfaren konstruktör med goda kunskaper inom mekaniska koncept och 3D-modulering. 
 
Projektledare
I den här rollen krävs struktur, drivkraft, god social kompetens, personligt ledarskap och erfarenhet av större projekt.
 
Maskinsäkerhetsingenjör
Du har god insyn i maskindirektivet, lagkrav och gällande standarder. 

 
 
Personliga egenskaper och färdigheter

• Du trivs i den dagliga operativa verksamheten, drivs av utmaningen att utveckla, strukturera och se lösningar
• Du är engagerad, utåtriktad, prestigelös och har ett tydligt driv
• Du är lyhörd samtidigt som du vågar ta plats med motivation att göra det som krävs för att nå uppsatta mål
• Du har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Du använder office-paketet obehindrat
• Du har körkort för personbil
 
Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Så det är viktigt att du delar våra värderingar.

Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

El & Automation Borlänge

Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi en koncern med närmare 800 medarbetare på ett tiotal orter i Mellansverige med verksamhet inom verksamhetsområdena: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt och industriell utveckling. Enerco är en stark partner med lång erfarenhet inom ett flertal industrigrenar såväl tillverkningsindustrin, fordonsindustrin samt läkemedel och medicinteknik. Vi hjälper våra ... Visa mer
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi en koncern med närmare 800 medarbetare på ett tiotal orter i Mellansverige med verksamhet inom verksamhetsområdena: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt och industriell utveckling. Enerco är en stark partner med lång erfarenhet inom ett flertal industrigrenar såväl tillverkningsindustrin, fordonsindustrin samt läkemedel och medicinteknik.
Vi hjälper våra kunder och samhället i stort genom att bistå med vår expertis.
 
Nu söker vi fler elkonstruktörer och automationsingenjörer till verksamheten Enerco Engineering Borlänge.
ArbetsuppgifterEnerco är en prioriterad leverantör för några av Sveriges framstående industrier och kunderna verkar inom bl.a. fordon, läkemedel, stål- och processindustrin. Förändringar kopplade till ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” pågår just nu globalt och Enerco har positionerat en bra grund.
Som ingenjör på Enerco Engineering är du en del i det team som utvecklar och tar fram innovativa lösningar för att hålla svensk industri i framkant. Vi tillämpar ”frihet under ansvar” och hos oss väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag. Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer; från projektering/koncept och konstruktion till programmering och idrifttagning. Det kan också bli aktuellt med specifika konsultuppdrag som teknisk specialist och/eller projektledare.
KvalifikationerVi vill att du:

• har erfarenhet från industrin och är högskole- eller civilingenjör, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.
• har B-körkort                                                                                                                                                                  
• behärskar Svenska och Engelska i både tal och skrift
Dessa erfarenheter är meriterande:

• Programmering av HMI och SCADA-System
• Programmeringskunskap inom PLC-System
• Konstruktion av elsystem
• Programmering/Simulering av Robot
• Riskhantering och maskinsäkerhet


Personliga egenskaperDu kommer att vara en del av ett genuint gäng med stark gemenskap. Vi värnar om vår trivsel och har ett stödjande förhållningssätt gentemot varandra och detsamma förväntar vi oss av dig.    
Som person tror vi att du:

• är kreativ, engagerad och nytänkande  
• är ansvarsfull, lösningsorienterad och praktiskt lagd
• är ärlig, genuin, lyhörd och har en stark servicekänsla
• vill utvecklas och hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde
Det är viktigt att du delar Enercos grundvärderingar där säkerhet, effektivitet, ordning och reda, innovation och samverkan står i fokus.

Vill du vara med och fortsätta att bygga vårt framgångsrika företag med ett hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus?
Ansök nu! 
 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv.

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 650 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, processvatten/värmeväxlarservice samt industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Huvudkontoret finns i Hofors.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarjobb Industrisanerare Borlänge

Ansök    Apr 22    Enerco Group AB    Industrisanerare
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap. Vi är idag cirka 650 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengö... Visa mer
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 650 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Vill du hjälpa till att serva våra industrikunder i sommar? Ett sommarjobb hos oss är en möjlighet för dig som vill få bra erfarenheter och samtidigt bidra till att stärka svensk industri. Vi söker dig som är en lagspelare, gillar högt tempo och som vill vara en del av ett spännande och växande bolag. 
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 650 medarbetare på tio orter med verksamhet inom  verksamhetsområdena engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. Nu söker vi sommarjobbare till vår saneringsverksamhet i Borlänge.
 
ArbetsuppgifterSom industrisanerare är du en viktig länk i vårt team som servar industrin. Vid industrins sommarstopp och vid reparationer utförs ofta omfattande saneringsarbeten för att hålla maskiner och utrustning rullande. Som sommarjobbare kan du får prova på flera av de vanligt förekommande arbetena inom induistrirengöring. Arbetet består vanligtvis av att sanera maskiner och lokaler. Det kan även ingå att sanera farligt avfall som sugbilschaufförerna sedan fraktar till en säker plats. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.
 
Kvalifikationer och egenskaperVi letar nu efter dig med rätt attityd och inställning. Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och är fysiskt krävande. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, är positiv och trivs med ett varierande arbete. 
 
Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder kommer du att vara vårt ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt har ett trevligt bemötande.
 
Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och vi arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därför är det av stor vikt att du delar dessa värderingar. 

Krav: Körkort behörighet B.
Körkort behörighet C är starkt meriterande

Ansök nu! Tillsättning av tjänsterna sker löpande.
 
Vi tar ENDAST emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar EJ emot e-post eller brevansökningar.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Automationsingenjör Borlänge

På Enerco arbetar vi tillsammans för att stärka svensk industri. Genom att ständigt söka smartare och effektivare sätt att hjälpa våra kunder bygger vi goda partnerskap som gör skillnad på riktigt. Vår koncern består av cirka 500 medarbetare som levererar teknik- och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. Våra kontor och verksamheter finns i Hofors, Gävle, Sandviken, Avesta, Borlänge, Horndal, Karlstad och Södertälje.... Visa mer
På Enerco arbetar vi tillsammans för att stärka svensk industri. Genom att ständigt söka smartare och effektivare sätt att hjälpa våra kunder bygger vi goda partnerskap som gör skillnad på riktigt. Vår koncern består av cirka 500 medarbetare som levererar teknik- och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. Våra kontor och verksamheter finns i Hofors, Gävle, Sandviken, Avesta, Borlänge, Horndal, Karlstad och Södertälje. Vårt huvudkontor finns i Hofors.
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag består koncernen av närmare 500 medarbetare på sju orter som arbetar tillsammans för att stärka svensk industri. Enerco bidrar med teknik och underhåll inom följande verksamhetsområden: engineering och automation, mekaniskt underhåll, mekanisk tillverkning, industriella projekt, industrirengöring, VA-teknik samt processvatten- och värmeväxlarservice. Nu söker vi en automationsingenjör till verksamheten Enerco Engineering & Automation (EA) i Borlänge.
ArbetsuppgifterEnerco är en prioriterad leverantör för några av Sveriges framstående industrier och kunderna verkar inom bl.a. fordon, läkemedel, stål- och processindustrin. Förändringar kopplade till ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” pågår just nu globalt och Enerco har positionerat en bra grund.
Som automationsingenjörpå Enerco EA är du en del i det team som utvecklar och tar fram innovativa lösningar för att hålla svensk industri i framkant. Vi tillämpar ”frihet under ansvar” och hos oss väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag. Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer; från projektering/koncept och konstruktion till programmering och idrifttagning. Det kan också bli aktuellt med specifika konsultuppdrag som teknisk specialist och/eller projektledare.
KvalifikationerVi vill att du:

• har erfarenhet från industrin och är högskole- eller civilingenjör, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.
• har B-körkort                                                                                                                                                                  
• behärskar Svenska och Engelska i både tal och skrift
Dessa erfarenheter är meriterande:

• Programmering av HMI och SCADA-System
• Programmeringskunskap inom PLC-System
• Konstruktion av elsystem
• Programmering/Simulering av Robot
• Riskhantering och maskinsäkerhet


Personliga egenskaperDu kommer att vara en del av ett genuint gäng med stark gemenskap. Vi värnar om vår trivsel och har ett stödjande förhållningssätt gentemot varandra och detsamma förväntar vi oss av dig.    
Som person tror vi att du:

• är kreativ, engagerad och nytänkande  
• är ansvarsfull, lösningsorienterad och praktiskt lagd
• är ärlig, genuin, lyhörd och har en stark servicekänsla
• vill utvecklas och hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde
Det är viktigt att du delar Enercos grundvärderingar där säkerhet, effektivitet, ordning och reda, innovation och samverkan står i fokus

Vill du vara med och fortsätta att bygga vårt framgångsrika företag med ett hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus?
Ansök nu! 
 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Enerco EA Borlänge söker Automationsingenjörer

Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för svensk basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser i... Visa mer
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för svensk basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se


Enerco har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och närmar sig nu ca 400 medarbetare. ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” växer och är nu en del av allt fler industrier. Ny teknik är en del av utvecklingen och Enerco strävar efter att vara det självklara valet. Enerco är en industripartner hos flera av Sveriges mest framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål- och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Sandviken och Borlänge men vi genomför
projekt både i Sverige och internationellt.

Som Automationsingenjör är du en del i det team som utvecklar och ta fram innovationer för att hålla svensk industri i framkant.
Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag.
Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer från projektering/koncept till konstruktion,
programmering och idrifttagning/commissioning. Det kan även bli aktuellt med konsultuppdrag som teknisk specialist eller projektledare.

Kvalifikationer
Du har arbetat inom industrin och är högskole- eller civilingenjör, alternativt med motsvarande
arbetslivserfarenhet.
B-körkort
Behärskar Svenska och Engelska.
Dessa erfarenheter är meriterande:
· DCS, PLC.
· HMI och SCADA-System.
· Siemens S7 (TIA-portalen), ABB 800xA
· EL konstruktion E-plan P8

Personliga egenskaper
Vi är ett genuint gäng med stark gemenskap.
Vi värnar om vår trivsel och har ett stödjande förhållningssätt gentemot varandra.
Detsamma förväntar vi oss av dig.
Vi tror att du är:
Kreativ, engagerad och nytänkande.
Ansvarsfull, lösningsorienterad och praktiskt lagd.
Ärlig, genuin, lyhörd och med stark servicekänsla.
Du vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom ditt yrke.

Vill du vara med och fortsätta att bygga vårt framgångsrika företag med ett hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus?
Frågor gällande rekryteringen besvaras av Rekryterare Joakim Balkefors 076-200 76 99 eller mejl till [email protected].
 
Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt CV.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Enerco Engineering & Automation Borlänge söker Mekanikkonstruktör

Ansök    Maj 13    Enerco Group AB    Maskinkonstruktör
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för den svenska basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompete... Visa mer
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för den svenska basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Enerco har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och närmar sig nu ca 400 medarbetare. ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” växer och är nu en del av allt fler industrier. Ny teknik är en del av utvecklingen och Enerco strävar efter att vara det självklara valet. Enerco är en industripartner hos flera av Sveriges mest framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål- och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Sandviken och Borlänge men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.

Som Mekanikkonstruktör är du en del i det team som utvecklar och ta fram innovationer för att hålla svensk industri i framkant. 
Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag. 
Du kommer ingå i ett team med våra erfarna mekanikkonstruktörer där arbetet kan bestå av konstruktioner av allt från t.ex. enklare manuella fixturer och verktyg till komplexa monteringsmaskiner och robotceller.  

Då variationen på de uppdrag vi hanterar är stor så kommer du beröra de flesta segmenten inom teknikområdet såsom; Mekanik, pneumatik, hydraulik och mekatronik.
Vårt primära arbetsredskap är 3D-cadverktyget Inventor.
I vårt arbete ingår det ofta CE-märkning av de utrustningar vi konstruerat vilket medför att kunskaper inom hållfasthetsberäkningar och maskindirektivet är en fördel. 

Du kommer att vara delaktig genom hela processen från projektering/koncept, konstruktion, tillverkning, programmering och idrifttagning. Det kan även bli aktuellt med konsultuppdrag som teknisk specialist eller projektledare. Välkommen att söka till ett spännande och utmanande jobb med både djup och bredd.

Kvalifikationer
Tekniktunga arbetslivserfarenheter är starkt meriterande. 
B-Körkort
Behärskar Svenska, Engelska, och teknisk Engelska.
3D-cad konstruktion, Inventor
Erfarenhet från tillverknings- och processindustri.

Personliga egenskaper
Vi är ett genuint gäng med stark gemenskap. 
Vi värnar om vår trivsel och har ett stödjande förhållningssätt gentemot varandra.
Detsamma förväntar vi oss av dig.    
Vi tror att du är:
Kreativ, engagerad och nytänkande.  
Ansvarsfull, lösningsorienterad och praktiskt lagd
Ärlig, genuin, lyhörd och med stark servicekänsla.
Du vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom ditt yrke.

Vill du vara med och fortsätta att bygga vårt framgångsrika företag med ett hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus?

Frågor gällande rekryteringen besvaras av Joakim Balkefors, rekryterare 076-200 76 99
eller via mejl till [email protected]

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt CV.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarjobb Saneringstekniker C - kort Borlänge

Ansök    Mar 19    Enerco Group AB    Industrisanerare
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för den svenska basindustrin. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompe... Visa mer
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för den svenska basindustrin. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Vår industri är bland de säkraste i världen men trotts detta så går maskiner sönder och miljön kan bli kontaminerad. Våra team är ofta först på plats vid driftstopp och sanerar området och gör den tillgänglig igen för både underhåll och produktion. Som Saneringstekniker med C-kort så är du teamets tunga artilleri som kommer med utrustningen till fältet.

Vi letar nu efter medarbetare med rätt attityd och inställning. Anställningen sker genom sommarjobb som industrisanerare men med möjlighet att utvecklas till saneringstekniker i framtiden.
Personalen inom saneringen uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter och det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Våra Industrisanerare ges en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen då Enerco är leverantör till de flesta av regionens storbolag.
Som fastanställd får man uppleva allt från pappersbruk, sågverk, stålproduktion och många andra tillverkandeindustrier.

Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning. En varierande och utmanande vardag.
Våra sanerare har en stark yrkesstolthet och en anda som vi kallar Enercoandan.
Här erbjuder vi rätt person möjlighet att komma in i vår gemenskap och bli en av oss.

Arbetet består av att både spola och även suga upp farligt avfall samt frakta det till säker plats. Vi jobbar även i varma miljöer som stålindustrins ugnar. En del av vårt jobb där är att sanera slagg, aska och annat avfall från industrin. Du behöver uppskatta denna variation av temperaturer och miljöer där jobbet både kan vara skitigt, trångt och varmt men alltid utmanande och tillsammans med härliga kollegor.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbeten som utförs med spolbilar, slamsugare och torrsugare. Annat arbete inom industrirengöring kan även bli aktuellt exempelvis högtryckstvättning, damm och våtsugning, isblästring, handtorkning m.m. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.


Kvalifikationer och Egenskaper
Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt alltid sätter säkerheten främst.
Vi söker dig som är i god fysisk kondition, positiv och trivs med ett varierande arbete.

Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder, innebär det därför att du ofta är vårt ansikte utåt med regelbundna kundkontakter. För oss är det därför viktigt att du är social, flexibel, samarbetsvillig med ett trevligt bemötande, samt har god kommunikativa kunskaper i tal och skrift. 
Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
Krav: Körkort behörighet C samt YKB.

Starkt meriterande: ADR-Tank, CE-Behörighet
Arbete inom stål och pappersindustrin är meriterande, samt att du har arbetat med sugbilar, både spolbilar, slamsugare samt torrsugare och har branschvana inom sanering.

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Enerco Engineering & Automation Borlänge söker Mekanikkonstruktör

Ansök    Mar 19    Enerco Group AB    Maskinkonstruktör
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för den svenska basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompet... Visa mer
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för den svenska basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Enerco har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och närmar sig nu ca 400 medarbetare. ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” växer och är nu en del av allt fler industrier. Ny teknik är en del av utvecklingen och Enerco strävar efter att vara det självklara valet. Enerco är en industripartner hos flera av Sveriges mest framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål- och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Sandviken och Borlänge men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.

Som Mekanikkonstruktör är du en del i det team som utvecklar och ta fram innovationer för att hålla svensk industri i framkant. 
Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag. 
Du kommer ingå i ett team med våra erfarna mekanikkonstruktörer där arbetet kan bestå av konstruktioner av allt från t.ex. enklare manuella fixturer och verktyg till komplexa monteringsmaskiner och robotceller.  

Då variationen på de uppdrag vi hanterar är stor så kommer du beröra de flesta segmenten inom teknikområdet såsom; Mekanik, pneumatik, hydraulik och mekatronik.
Vårt primära arbetsredskap är 3D-cadverktyget Inventor.
I vårt arbete ingår det ofta CE-märkning av de utrustningar vi konstruerat vilket medför att kunskaper inom hållfasthetsberäkningar och maskindirektivet är en fördel. 

Du kommer att vara delaktig genom hela processen från projektering/koncept, konstruktion, tillverkning, programmering och idrifttagning. Det kan även bli aktuellt med konsultuppdrag som teknisk specialist eller projektledare. Välkommen att söka till ett spännande och utmanande jobb med både djup och bredd.

Kvalifikationer
Tekniktunga arbetslivserfarenheter är starkt meriterande. 
B-Körkort
Behärskar Svenska, Engelska, och teknisk Engelska.
3D-cad konstruktion, Inventor
Erfarenhet från tillverknings- och processindustri.

Personliga egenskaper
Vi är ett genuint gäng med stark gemenskap. 
Vi värnar om vår trivsel och har ett stödjande förhållningssätt gentemot varandra.
Detsamma förväntar vi oss av dig.    
Vi tror att du är:
Kreativ, engagerad och nytänkande.  
Ansvarsfull, lösningsorienterad och praktiskt lagd
Ärlig, genuin, lyhörd och med stark servicekänsla.
Du vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom ditt yrke.

Vill du vara med och fortsätta att bygga vårt framgångsrika företag med ett hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus?

Frågor gällande rekryteringen besvaras av Joakim Balkefors, rekryterare 076-200 76 99
eller via mejl till [email protected]

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt CV.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Enerco EA Borlänge söker Automationsingenjörer

Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för svensk basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser ... Visa mer
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för svensk basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin. Våra verksamheter finns i Gävle, Sandviken, Hofors, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se


Enerco har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och närmar sig nu ca 400 medarbetare. ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” växer och är nu en del av allt fler industrier. Ny teknik är en del av utvecklingen och Enerco strävar efter att vara det självklara valet. Enerco är en industripartner hos flera av Sveriges mest framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål- och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Sandviken och Borlänge men vi genomför
projekt både i Sverige och internationellt.

Som Automationsingenjör är du en del i det team som utvecklar och ta fram innovationer för att hålla svensk industri i framkant.
Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag.
Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer från projektering/koncept till konstruktion,
programmering och idrifttagning/commissioning. Det kan även bli aktuellt med konsultuppdrag som teknisk specialist eller projektledare.

Kvalifikationer
Du har arbetat inom industrin och är högskole- eller civilingenjör, alternativt med motsvarande
arbetslivserfarenhet.
B-körkort
Behärskar Svenska och Engelska.
Dessa erfarenheter är meriterande:
· DCS, PLC.
· HMI och SCADA-System.
· Siemens S7 (TIA-portalen), ABB 800xA
· EL konstruktion E-plan P8

Personliga egenskaper
Vi är ett genuint gäng med stark gemenskap.
Vi värnar om vår trivsel och har ett stödjande förhållningssätt gentemot varandra.
Detsamma förväntar vi oss av dig.
Vi tror att du är:
Kreativ, engagerad och nytänkande.
Ansvarsfull, lösningsorienterad och praktiskt lagd.
Ärlig, genuin, lyhörd och med stark servicekänsla.
Du vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom ditt yrke.

Vill du vara med och fortsätta att bygga vårt framgångsrika företag med ett hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus?
Frågor gällande rekryteringen besvaras av Rekryterare Joakim Balkefors 076-200 76 99 eller mejl till [email protected].
 
Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt CV.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarjobb Industrisanerare för Borlänge

Ansök    Mar 15    Enerco Group AB    Industrisanerare
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner med flera av Sveriges ledande industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Borlänge, Hofors, Sandviken, Gävle, Ludvika, Avesta, Horndal och Södertälje, men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt. Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.e... Visa mer
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner med flera av Sveriges ledande industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Borlänge, Hofors, Sandviken, Gävle, Ludvika, Avesta, Horndal och Södertälje, men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Enerco satsar nu vidare för framtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Vår verksamhet
Svensk industri är bland de säkraste i världen, trotts detta går maskiner sönder och miljön blir kontaminerad. Enerco är leverantör till flera av regionens största industrier. Våra team utför löpande sanering samt vid driftstopp och reperationer för att hålla industrin tillgänglig för produktion och underhåll.

Vi söker
Dig som är positiv samt eftersträvar en god fysisk kondition och hälsa. Du behöver uppskatta att arbeta i en variation av temperaturer och miljöer där jobbet både kan vara skitigt, trångt och varmt men alltid utmanande och tillsammans med härliga kollegor. Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt alltid sätter säkerheten främst.

Uppdraget
Som industrisanerare för Enerco ges du en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Du utgör en viktig länk med att hålla våra kunders maskiner och utrustning rullande då det under sommarperioden tillkommer ett stort saneringsarbete kopplat till det årliga underhållsarbetet. Vi erbjuder en utmanande och varierande vardag, ett genuint och härligt arbetsgäng och en fin sammanhållning. Våra sanerare har en stark yrkesstolthet och en anda som vi kallar Enercoandan.

Arbetsuppgifter
Arbetet som sanerare innefattar sanering av maskiner, golv och lokaler.
I arbetet kan det även ingå att; Sanera farligt avfall som sugbilschaufförerna sedan fraktar till en säker plats.
Arbete i varma miljöer så som stålindustrins ugnar. Där utgör vårt arbete att sanera slagg, aska och annat avfall.
Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen.

Kvalifikationer och Egenskaper
-Rätt attityd och inställning.
-God fysisk kondition
-Positiv
-Social
-Flexibel
-Samarbetsvillig
-Trevligt bemötande
-Goda kommunikativa kunskaper i tal och skrift.

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Tidigare arbete inom sanering eller bransch vana inom stål- och pappersindustrin är meriterande.

Krav: Körkort behörighet B.

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre