Lediga jobb som Underhållsplanerare i Borlänge

Se lediga jobb som Underhållsplanerare i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

SSAB - Automationselektriker

Ansök    Apr 15    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Du kommer i huvudsak att arbeta med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekom... Visa mer
Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Du kommer i huvudsak att arbeta med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekommande el-utrustning och drivsystem i fält och är därför en viktig kugge i det förebyggande underhållsarbetet på SSAB Borlänge.
Du blir delaktig i vårt underhållsarbete i produktionen. Du ska vara behjälplig vid frågor från organisationen kopplat till underhåll. Tillsammans i arbetsgruppen driver ni utvecklingen och förbättringsarbetet av tillståndsbaserat och förebyggande underhåll inom ert område. Du kommer även att vara delaktig i förbättringsarbeten och projekt.
I det dagliga arbetet jobbar du administrativt i vårt underhållssystem IFS med att bland annat planera arbetsorder och beställa reservdelar. Du planerar in service samt beställer reparationer av all förekommande el-utrustning. Mätteknik och tillståndsövervakning av el-utrustning ingår också i arbetet.
Arbetstiden är dagtid med möjlighet till flex.
Dina kvalifikationer
Du ska ha gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt ha motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Har du specifik kunskap eller erfarenhet inom el, automation och/ eller AC-/DC- drifter är detta meriterande. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av nätverk och IT-system.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper, vi söker en noggrann och strukturerad person. Du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver.
Du behöver vara kommunikativ och känna dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar, såväl interna som externa. På SSAB har vi ett grupporganiserat arbetssätt vilket ställer krav på din och arbetsgruppens förmåga att självständigt driva arbetsprocessen från planering till utförande och uppföljning
Vi förväntar oss att du har viljan att ta ansvar för processen kallvalsning och att bidra med spetskompetens och initiativ som elektriker. Funktionsansvar innebär att el, i samverkan med IT, hydraulik och mekanik samarbetar över gränserna och ansvarar för arbetet inom kallvalsning och här kan du även förväntas hålla ihop arbetet i mindre, tillfälliga team för att lösa uppgifter inom exempelvis felsökning och diagnostisering.
Vårt erbjudande
På SSAB är mångfald och inkludering en del av vår kultur. Vi använder våra värderingar – drivande, äkta och steget före – i vårt dagliga beslutsfattande, alltid med kunden i fokus. Det gör oss alla till lagspelare, med en gemensam strävan att förbättra oss. När du börjar på SSAB blir du en del av en organisation med passionerade problemlösare som arbetar tillsammans med viktiga utmaningar. Vi kommer att stödja din tillväxt genom att erbjuda en säker och vänlig arbetsplats som bidrar till balansen mellan arbete och privatliv. På SSAB har du möjlighet att bredda dina kunskaper och växa.
Vi erbjuder ett brett spektrum av uppskattade förmåner till våra medarbetare. Här är några exempel på det:
Vinstdelning
Flexibla villkor för arbetstidsförkortning
Friskvårdsbidragsamband
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna
Rekryteringsprocessen
Ansök
Intervju
Referenstagning
Kom och träffa oss
Hälsoundersökning
Signera

Har du frågor angående tjänsten?
Kontakta rekryterande chef Johan Böhlin, Chef Driftnära UH-Glödgning via mail: - [email protected]
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanbeder oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Några ord från din nämaste chef:
"Jag som är din närmaste chef heter Johan Böhlin. Vill du var med och arbete i ett företag som står inför en spännande omställning till fosifritt är detta jobbet för dig. Sedan att få utvecklas med kompetenta och hjälpsamma kollegor gör detta jobb ännu mer intressant. Så passa på nu att få vara med på våran resa mot framtiden."
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag som bygger en starkare, lättare och mer hållbar värld genom förädlade stålprodukter och tjänster. Tillsammans med våra partners har SSAB utvecklat SSAB Fossil-free™ steel och planerar att återuppfinna värdekedjan från gruvan till slutkunden, vilket i stort sett eliminerar koldioxidutsläpp från vår egen verksamhet. SSAB Zero™, ett till stor del koldioxidutsläppfritt stål baserat på återvunnet stål, stärker ytterligare SSABs ledande position och vårt heltäckande hållbara erbjudande oberoende av råvaran. SSAB har anställda i över 50 länder och produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. Följ med oss på resan! www.ssab.com, Facebook, Instagram, LinkedIn, X och YouTube. Visa mindre

El- & automationstekniker

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag. Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en ak... Visa mer
Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.
Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.
Har du kompetens inom el & automation?
Tekniskt intresserad?
Då kanske du är den person vi söker!
Till affärsområde Kraft & Värme och enheten Underhåll söker vi en el- & automationstekniker. Tillsammans med kollegorna arbetar ni med det långsiktiga underhållet på våra anläggningar - att säkerställa en störningsfri drift genom förebyggande och avhjälpande underhåll. Anläggningarna utgörs av kraftvärmeverk, reningsverk, vattenkraftstationer och avfallsanläggning.
Arbetsuppgifter
Som el & automationstekniker kommer du att arbeta med:
· Drift, underhåll samt utveckling och förbättringar inom el- & automation
· Arbetsordrar, rapportering och uppföljning i underhållssystemet IDUS
· Anläggningsdokumentation - rapportering av förändringar/avvikelser
· Ständiga förbättringar samt sakkunnig inom det egna teknikområdet
· Programmering styrsystem
· Reparationer av utrustning
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, exempelvis i form av yrkeshögskola inom drift och underhåll/el & automation alternativt bred/och eller djup yrkeskunskap som betsgivaren bedömer som likvärdig samt ett-två års relevant yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har godkänd elsäkerhetsutbildning SSG 4500.
För att trivas i tjänsten är du analytisk, ansvarstagande, har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och uppskattar problemlösning. God samarbetsförmåga är en självklarhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi kan komma att tillämpa provanställning på sex månader. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2024. Löpande urval sker.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se
Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.
Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.
Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.
Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbetsmiljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas. Våra kärnvärden är respekt, engagemang och hållbarhet. Visa mindre

SSAB - Elektriker - Driftnära Underhåll Kallvals Skift

Ansök    Apr 18    SSAB Emea AB    Driftelektriker
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande? Skulle du trivas med att arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror... Visa mer
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande? Skulle du trivas med att arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgörande för planetens framtid och hållbarhet. Stål har varit ett av de viktigaste materialen för vår samhällsutveckling och kommer att vara det även i framtiden. I våra hem, i broar som förbinder våra städer och i morgondagens bilar. På SSAB är vi stolta över vår historia och vårt ledarskap inom höghållfast stål. Samtidigt är vi medvetna om att stålproduktion är en av de branscher som släpper ut mest växthusgaser i världen. Det måste förändras. Vi har därför utvecklat världens första fossilfria process för stålproduktion och omkring 2030 kommer vi att vara i stort sett fossilfria. Som en del av SSAB kommer du att vara viktig för att förverkliga detta mål och därmed bidra till en grön omställning av hela stålindustrin.
Arbetet som skiftgående elektriker innebär felsökning och avhjälpande åtgärder i våra anläggningar. I din roll som elektriker på skiftunderhåll kommer du att utföra anläggningsnära arbeten i form av avhjälpande UH-arbete, vilket innebär att återställa anläggningen till produktionsmässig status.
I arbetet ingår även ett systematiskt arbete med ständiga förbättringar och att jobba med förebyggande åtgärder.
Du får en utvecklande och omväxlande roll i ett team som ser möjligheter och en verksamhet med stor potential och framdrift.
Arbetstiden är 5-skift.
Sista ansökningsdag är den 31 augusti, men intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Dina huvudsakliga ansvarsområden
Felsökning
Utförande av underhållsåtgärder
Ritningsläsning
Grundorsaksanalyser
Planering och beredning i IFS underhållssystem av egen arbete.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el.
Har du specifik kunskap eller erfarenhet inom el, automation och/ eller varvtalsreglerade AC-drifter är detta meriterande. Det är även önskvärt, men ej ett krav, att du har erfarenhet av nätverk och IT-system.
Goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk.
Körkort B är ett krav för tjänsten.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och för tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att ha ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.

Vårt erbjudande
På SSAB är mångfald och inkludering en del av vår kultur. Vi använder våra värderingar – drivande, äkta och steget före – i vårt dagliga beslutsfattande, alltid med kunden i fokus. Det gör oss alla till lagspelare, med en gemensam strävan att förbättra oss. När du börjar på SSAB blir du en del av en organisation med passionerade problemlösare som arbetar tillsammans med viktiga utmaningar. Vi kommer att stödja din tillväxt genom att erbjuda en säker och vänlig arbetsplats som bidrar till balansen mellan arbete och privatliv. På SSAB har du möjlighet att bredda dina kunskaper och växa.
Vi erbjuder ett brett spektrum av uppskattade förmåner till våra medarbetare. Här är några exempel på det:
Vinstdelning
Flexibla villkor för arbetstidsförkortning
Friskvårdsbidrag

Vi erbjuder även gratis gym och träningspass.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på
Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna https://rekryteringslots.se/medflyttarservice/
Rekryteringsprocessen
1. Ansök
2. Intervju
3. Referenstagning
4. Kom och träffa oss
5. Hälsoundersökning
6. Signera
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Har du frågor angående tjänsten?
Kontakta gärna Mikael Hansson, Chef sektion Driftnära Underhåll Kallvals Skift, mail - [email protected]
Vi undanbeder oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Facklig information lämnas av IF Metall, Akademikerföreningen som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Några ord från din blivande chef
”Jag som blir din närmaste chef heter Mikael Hansson. Jag ansvarar för en grupp bestående av både elektriker och mekaniker som under dygnets alla timmar utför underhåll i våra anläggningar. Vill du ta chansen att få utveckla dig själv och samtidigt vara en del av en teknikstark grupp där stor vikt läggs på att ta eget ansvar så är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!”
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag som bygger en starkare, lättare och mer hållbar värld genom förädlade stålprodukter och tjänster. Tillsammans med våra partners har SSAB utvecklat SSAB Fossil-free™ steel och planerar att återuppfinna värdekedjan från gruvan till slutkunden, vilket i stort sett eliminerar koldioxidutsläpp från vår egen verksamhet. SSAB Zero™, ett till stor del koldioxidutsläppfritt stål baserat på återvunnet stål, stärker ytterligare SSABs ledande position och vårt heltäckande hållbara erbjudande oberoende av råvaran. SSAB har anställda i över 50 länder och produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. Följ med oss på resan! www.ssab.com, Facebook, Instagram, LinkedIn, X och YouTube. Visa mindre

SSAB - Automationselektriker Produktionsnära Underhåll Varmvals

Ansök    Mar 8    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande och skulle trivas med att arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Då är du automationselektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgörande för planetens framtid och hållba... Visa mer
Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande och skulle trivas med att arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Då är du automationselektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgörande för planetens framtid och hållbarhet. Stål har varit ett av de viktigaste materialen för vår samhällsutveckling och kommer att vara det även i framtiden. I våra hem, i broar som förbinder våra städer och i morgondagens bilar. På SSAB är vi stolta över vår historia och vårt ledarskap inom höghållfast stål. Samtidigt är vi medvetna om att stålproduktion är en av de branscher som släpper ut mest växthusgaser i världen. Det måste förändras. Vi har därför utvecklat världens första fossilfria process för stålproduktion och omkring 2030 kommer vi att vara i stort sett fossilfria. Som en del av SSAB kommer du att vara viktig för att förverkliga detta mål och därmed bidra till en grön omställning av hela stålindustrin.
Om tjänsten
Arbetet som skiftgående automationselektriker innebär felsökning och avhjälpande åtgärder i våra anläggningar. I din roll som automationselektriker på skiftunderhåll kommer du att utföra anläggningsnära arbeten i form av avhjälpande UH-arbete, vilket innebär att återställa anläggningen till produktionsmässig status.
Du kommer även att arbete med förebyggande underhåll. I arbetet ingår även ett systematiskt arbete med ständiga förbättringar.
Arbetstiden är 5-skift.
Dina huvudsakliga ansvarsområden
Identifiera och snabbt åtgärda fel i el- och automationssystem för att säkerställa produktionskontinuitet.
Utföra skiftgående underhållsarbete, inklusive avhjälpande UH-arbete, för att bibehålla anläggningens driftstatus.
Delta i förebyggande underhållsaktiviteter och arbeta systematiskt med kontinuerliga förbättringar för ökad tillförlitlighet.
Samarbeta nära med interna och externa kollegor, ta initiativ både självständigt och i grupp.
Tillämpa djup teknisk kunskap inom el, automation och drivsystem, inklusive genomförande av grundorsaksanalyser för problemförebyggande.

Om dig
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.
Du är noggrann och strukturerad och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp.
Du kan ta initiativ och är drivande i arbetet när situationen kräver.
Eftersom du kommer att ha ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.

Vårt erbjudande
På SSAB är mångfald och inkludering en del av vår kultur. Vi använder våra värderingar – drivande, äkta och steget före – i vårt dagliga beslutsfattande, alltid med kunden i fokus. Det gör oss alla till lagspelare, med en gemensam strävan att förbättra oss. När du börjar på SSAB blir du en del av en organisation med passionerade problemlösare som arbetar tillsammans med viktiga utmaningar. Vi kommer att stödja din tillväxt genom att erbjuda en säker och vänlig arbetsplats som bidrar till balansen mellan arbete och privatliv. På SSAB har du möjlighet att bredda dina kunskaper och växa.
Vi erbjuder ett brett spektrum av uppskattade förmåner till våra medarbetare. Här är några exempel på det:
Vinstdelning
Flexibla villkor för arbetstidsförkortning
Friskvårdsbidrag

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på
Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna https://rekryteringslots.se/medflyttarservice/
Rekryteringsprocessen
1. Ansök
2. Intervju
3. Referenstagning
4. Hälsoundersökning
5. Signera
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
Har du frågor angående tjänsten?
Kontakta Mikael Söderlind, Chef sektion Driftnära Underhåll Varmvals Skift , tfn 0243-715 17
Vi undanbeder oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Några ord från din blivande chef
"Jag som blir din närmaste chef heter Mikael Söderlind. Hos får du ett arbete på ett företag med stort fokus på arbetsmiljö, säkerhet, stolthet, arbetsglädje och kamratskap. Välkommen med din ansökan. "
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag som bygger en starkare, lättare och mer hållbar värld genom förädlade stålprodukter och tjänster. Tillsammans med våra partners har SSAB utvecklat SSAB Fossil-free™ steel och planerar att återuppfinna värdekedjan från gruvan till slutkunden, vilket i stort sett eliminerar koldioxidutsläpp från vår egen verksamhet. SSAB Zero™, ett till stor del koldioxidutsläppfritt stål baserat på återvunnet stål, stärker ytterligare SSABs ledande position och vårt heltäckande hållbara erbjudande oberoende av råvaran. SSAB har anställda i över 50 länder och produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. Följ med oss på resan! www.ssab.com, Facebook, Instagram, LinkedIn, X och YouTube. Visa mindre

El- & automationstekniker

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag. Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en ak... Visa mer
Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.
Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.
Har du kompetens inom el & automation?
Tekniskt intresserad?
Då kanske du är den person vi söker!
Till affärsområde Kraft & Värme och enheten Underhåll söker vi en el- & automationstekniker. Tillsammans med kollegorna arbetar ni med det långsiktiga underhållet på våra anläggningar - att säkerställa en störningsfri drift genom förebyggande och avhjälpande underhåll. Anläggningarna utgörs av kraftvärmeverk, reningsverk, vattenkraftstationer och avfallsanläggning.
Arbetsuppgifter
Som el & automationstekniker kommer du att arbeta med:
· Drift, underhåll samt utveckling och förbättringar inom el- & automation
· Arbetsordrar, rapportering och uppföljning i underhållssystemet IDUS
· Anläggningsdokumentation - rapportering av förändringar/avvikelser
· Ständiga förbättringar samt sakkunnig inom det egna teknikområdet
· Programmering styrsystem
· Reparationer av utrustning
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, exempelvis i form av yrkeshögskola inom drift och underhåll/el & automation alternativt bred/och eller djup yrkeskunskap som betsgivaren bedömer som likvärdig samt ett-två års relevant yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har godkänd elsäkerhetsutbildning SSG 4500.
För att trivas i tjänsten är du analytisk, ansvarstagande, har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och uppskattar problemlösning. God samarbetsförmåga är en självklarhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi kan komma att tillämpa provanställning på sex månader. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2024.
Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.
Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.
Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbetsmiljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas. Våra kärnvärden är respekt, engagemang och hållbarhet. Visa mindre

SSAB - Koordinator Driftnära Underhåll, Varmvals

Ansök    Feb 9    SSAB Emea AB    Underhållsplanerare
Har du en teknisk utbildning, gillar utmaningar samt sätter säkerheten främst? Tycker du om att arbeta med människor och maskiner i en miljö där ordning och reda samt struktur är viktig? Ser du dig som en inofficiell ledare och vill bidra med ditt engagemang för att nå ett underhåll i världsklass? Då kan detta vara en tjänst för dig. Placeringsort Borlänge. Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgörande f... Visa mer
Har du en teknisk utbildning, gillar utmaningar samt sätter säkerheten främst? Tycker du om att arbeta med människor och maskiner i en miljö där ordning och reda samt struktur är viktig? Ser du dig som en inofficiell ledare och vill bidra med ditt engagemang för att nå ett underhåll i världsklass? Då kan detta vara en tjänst för dig. Placeringsort Borlänge.
Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgörande för planetens framtid och hållbarhet. Stål har varit ett av de viktigaste materialen för vår samhällsutveckling och kommer att vara det även i framtiden. I våra hem, i broar som förbinder våra städer och i morgondagens bilar. På SSAB är vi stolta över vår historia och vårt ledarskap inom höghållfast stål. Samtidigt är vi medvetna om att stålproduktion är en av de branscher som släpper ut mest växthusgaser i världen. Det måste förändras. Vi har därför utvecklat världens första fossilfria process för stålproduktion och omkring 2030 kommer vi att vara i stort sett fossilfria. Som en del av SSAB kommer du att vara viktig för att förverkliga detta mål och därmed bidra till en grön omställning av hela stålindustrin.
Om tjänsten
Som koordinator på driftnära underhåll så kommer du ansvara för planering och bemanning av våra underhållsarbeten mot ditt område. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga koordinatorer, beredare och utförare på sektionen samt externa partners. Du har även en daglig dialog och samverkan med drifttekniker eller driftassistenter.
Arbetstiden är dagtid.
Sista ansökningsdag är den 10 mars. Urval och intervjuer sker löpande och rekryteringen kommer att stängas när vi hittat den kandidat vi söker.
Dina huvudsakliga ansvarsområden
Stötta arbetsgruppen med planering och schemaläggning i det dagliga arbetet inom förebyggande och avhjälpande underhåll.
Utveckla arbetssätt, kompetens och utrustning för att förbättra arbetsmiljö och tillgänglighet.
Arbeta med analyser och felsökning.
Som koordinator så har du en central roll inom produktionen med flera samarbetsytor internt och externt.

Om dig
Du trivs med att arbeta i grupp, är flexibel, serviceinriktad och tar ansvar.
Du har lätt för att kommunicera med personer i olika roller och nivåer, såväl internt på SSAB som externt.
Du behöver ha god datorvana samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Kunskaper i IFS är meriterande.
Du har någon form av utbildning eller erfarenhet inom process och underhåll.
Erfarenhet av personalledning är meriterande.

Vårt erbjudande
På SSAB är mångfald och inkludering en del av vår kultur. Vi använder våra värderingar – drivande, äkta och steget före – i vårt dagliga beslutsfattande, alltid med kunden i fokus. Det gör oss alla till lagspelare, med en gemensam strävan att förbättra oss. När du börjar på SSAB blir du en del av en organisation med passionerade problemlösare som arbetar tillsammans med viktiga utmaningar. Vi kommer att stödja din tillväxt genom att erbjuda en säker och vänlig arbetsplats som bidrar till balansen mellan arbete och privatliv. På SSAB har du möjlighet att bredda dina kunskaper och växa.
Vi erbjuder ett brett spektrum av uppskattade förmåner till våra medarbetare. Här är några exempel på det:
Vinstdelning
Flexibla villkor för arbetstidsförkortning
Friskvårdsbidrag

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna https://rekryteringslots.se/medflyttarservice/
Rekryteringsprocessen
1. Ansök
2. Intervju
3. Referenstagning
4. Kom och träffa oss
5. Hälsoundersökning
6. Signera
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Har du frågor angående tjänsten?
Kontakta gärna Ann-Katrin Nilsson, Chef sektion Driftnära Underhåll, tfn 0243-711 18, mail [email protected]
Vi undanbeder oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Några ord från din blivande chef
"Jag som blir din chef heter Ann-Katrin Nilsson. I mitt uppdrag ingår det att på ett säkert sätt leda verksamheten framåt. Tillsammans med mig och dina nya kollegor så kommer vi att arbeta med ständiga förbättringar av våra processer och arbetssätt. Jag jobbar efter deviserna "Säkerheten först" och "Det ska vara lätt att göra rätt". Vill du hjälpa mig på den resan? Välkommen med din ansökan redan idag!"
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag som bygger en starkare, lättare och mer hållbar värld genom förädlade stålprodukter och tjänster. Tillsammans med våra partners har SSAB utvecklat SSAB Fossil-free™ steel och planerar att återuppfinna värdekedjan från gruvan till slutkunden, vilket i stort sett eliminerar koldioxidutsläpp från vår egen verksamhet. SSAB Zero™, ett till stor del koldioxidutsläppfritt stål baserat på återvunnet stål, stärker ytterligare SSABs ledande position och vårt heltäckande hållbara erbjudande oberoende av råvaran. SSAB har anställda i över 50 länder och produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. Följ med oss på resan! www.ssab.com, Facebook, Instagram, LinkedIn, X och YouTube. Visa mindre

SSAB - Beredare Driftnära Underhåll, Varmvals

Ansök    Feb 8    SSAB Emea AB    Underhållsplanerare
Är du vår nya beredare/artikelplanerare? Har du en teknisk utbildning, gillar utmaningar samt sätter säkerheten främst? Tycker du om att arbeta med människor och maskiner i en miljö där ordning och reda samt struktur är viktig? Vill du med ditt engagemang vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen med din ansökan. Placeringsort Borlänge. Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgö... Visa mer
Är du vår nya beredare/artikelplanerare? Har du en teknisk utbildning, gillar utmaningar samt sätter säkerheten främst? Tycker du om att arbeta med människor och maskiner i en miljö där ordning och reda samt struktur är viktig? Vill du med ditt engagemang vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen med din ansökan. Placeringsort Borlänge.
Att bli en del av SSAB-familjen innebär att följa med på en resa. En resa som vi tror är avgörande för planetens framtid och hållbarhet. Stål har varit ett av de viktigaste materialen för vår samhällsutveckling och kommer att vara det även i framtiden. I våra hem, i broar som förbinder våra städer och i morgondagens bilar. På SSAB är vi stolta över vår historia och vårt ledarskap inom höghållfast stål. Samtidigt är vi medvetna om att stålproduktion är en av de branscher som släpper ut mest växthusgaser i världen. Det måste förändras. Vi har därför utvecklat världens första fossilfria process för stålproduktion och omkring 2030 kommer vi att vara i stort sett fossilfria. Som en del av SSAB kommer du att vara viktig för att förverkliga detta mål och därmed bidra till en grön omställning av hela stålindustrin.
Om tjänsten
I uppdraget som beredare på driftnära underhåll ingår att säkra tillgången på reservdelar och artiklar inom ditt ansvarsområde. Detta sker genom beställning av reservdelar från både interna förråd och externa leverantörer. I uppdraget ingår också att se till att dokumentation är uppdaterad enligt överenskomna arbetssätt.
Arbetstiden är dagtid.
Sista ansökningsdagen är den 29 februari, men urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag. Rekryteringen kommer att stängas när vi hittat den kandidat vi söker.
Dina huvudsakliga ansvarsområden
Hantering av reservdelar för reparation internt och externt.
Vara kund- och leverantörskontakten vid reservdelsfrågor på området. Det kan exempelvis vara att skapa nya artiklar och beställning av delar på planerade arbetsorder.
Ritningsläsning.
Skapa och uppdatera standardjobb, stycklistor och objektstruktur i IFS.

Om dig
Vi söker dig som vill arbeta strukturerat, gärna med erfarenhet inom artikelplanering och beredning.
Du trivs med att arbeta i grupp, är flexibel, serviceinriktad och tar ansvar.
Du har lätt för att kommunicera med personer i olika roller och nivåer, såväl internt på SSAB som externt.
B-körkort är ett krav. Kunskaper i IFS är meriterande.

Vårt erbjudande
På SSAB är mångfald och inkludering en del av vår kultur. Vi använder våra värderingar – drivande, äkta och steget före – i vårt dagliga beslutsfattande, alltid med kunden i fokus. Det gör oss alla till lagspelare, med en gemensam strävan att förbättra oss. När du börjar på SSAB blir du en del av en organisation med passionerade problemlösare som arbetar tillsammans med viktiga utmaningar. Vi kommer att stödja din tillväxt genom att erbjuda en säker och vänlig arbetsplats som bidrar till balansen mellan arbete och privatliv. På SSAB har du möjlighet att bredda dina kunskaper och växa.
Vi erbjuder ett brett spektrum av uppskattade förmåner till våra medarbetare. Här är några exempel på det:
Vinstdelning
Flexibla villkor för arbetstidsförkortning
Friskvårdsbidrag

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna https://rekryteringslots.se/medflyttarservice/
Rekryteringsprocessen
1. Ansök
2. Intervju
3. Referenstagning
4. Kom och träffa oss
5. Hälsoundersökning
6. Signera
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Har du frågor angående tjänsten?
Kontakta gärna Ann-Katrin Nilsson, Chef sektion Driftnära Underhåll, tfn 0243-711 18, mail - [email protected]
Vi undanbeder oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Några ord från din blivande chef
"Jag som blir din chef heter Ann-Katrin Nilsson. I mitt uppdrag ingår det att på ett säkert sätt leda verksamheten framåt. Tillsammans med mig och dina nya kollegor så kommer vi att jobba med ständiga förbättringar av våra processer och arbetssätt. Jag jobbar efter deviserna "Säkerheten först" och "Det ska vara lätt att göra rätt". Vill du hjälpa mig på den resan? Välkommen med din ansökan!"
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

SSAB - Elektriker till skiftgående underhåll

Ansök    Nov 28    SSAB Emea AB    Industrielektriker
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande? Skulle du trivas med att arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med skiftgående underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Vårt erbjudande En utvecklande och omväxlande roll Ett team som ser möjligheter och en... Visa mer
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande? Skulle du trivas med att arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med skiftgående underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Vårt erbjudande
En utvecklande och omväxlande roll
Ett team som ser möjligheter och en verksamhet med stor potential och framdrift
Friskvårdsbidrag
Gratis gym och träningspass

Om jobbet
Arbetet som skiftgående elektriker innebär felsökning och avhjälpande åtgärder i våra anläggningar. I din roll som elektriker på skiftunderhåll kommer du att utföra anläggningsnära arbeten i form av avhjälpande UH-arbete, Vilket innebär att återställa anläggningen till produktionsmässig status. Du kommer även att arbete med förebyggande underhåll. I arbetet ingår även ett systematiskt arbete med ständiga förbättringar.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat felsökning, utförande av underhållsåtgärder, ritningsläsning, grundorsaksanalyser, planering och beredning i IFS underhållssystem av eget arbete.
Arbetstiden är 5-skift.
Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Det är meriterande för tjänsten om du har specifik kunskap eller erfarenhet inom el, automation och/ eller varvtalsreglerade AC-drifter. Det är även önskvärt, men ej ett krav att du har erfarenhet av nätverk och IT-system. Goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och för tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att ha ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.
Rekryteringsprocessen
Ansökan
Telefonavstämning
Intervju på plats hos oss
Bakgrundskontroll och hälsoundersökning
Erbjudande och signering

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna
Om du har några frågor eller funderingar, hör av dig till
Mikael Hansson, tfn 0243-72038
Mikael Söderlind, tfn 0243-71517
Anders Wiberg, tfn 0243-71327
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Elektriker till Etablerat Solcellsföretag

Ansök    Nov 13    Dalasolenergi AB    Driftelektriker
Dala Solenergi är ett växande företag inom solenergi och söker nu en engagerad och erfaren elektriker för att stärka vårt team. Vår verksamhet sträcker sig tillbaka till 2014, och vi har sedan dess specialiserat oss på att tillhandahålla skräddarsydda solcellsanläggningar för en bred kundkrets, inklusive fastighetsägare, privatpersoner, lantbruk och företag. Vi är stolta över att ha högkvalificerad personal och fokuserar alltid på att uppnå högsta möjliga ... Visa mer
Dala Solenergi är ett växande företag inom solenergi och söker nu en engagerad och erfaren elektriker för att stärka vårt team. Vår verksamhet sträcker sig tillbaka till 2014, och vi har sedan dess specialiserat oss på att tillhandahålla skräddarsydda solcellsanläggningar för en bred kundkrets, inklusive fastighetsägare, privatpersoner, lantbruk och företag. Vi är stolta över att ha högkvalificerad personal och fokuserar alltid på att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet i varje projekt.
I din roll som elektriker kommer du att ansvara för installation och inkoppling av solcellsanläggningar, batterilager och elbilsladdare till fastigheters befintliga nätanslutningar. Projekten varierar i omfattning och plats, och kundkontakt är en viktig del av arbetet. Du kommer att vara stationerad i Dalarna och erbjuds en heltidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning efter eventuell provanställning.
För att trivas hos oss och vara framgångsrik i rollen som elektriker, värderar vi din personlighet högt. Vi söker en lagspelare som kan samarbeta effektivt och dela vårt engagemang för att sätta kunden i fokus. Du bör ha stolthet i ditt yrke och ett genuint intresse för teknik och miljö.
Krav:
Godkänd och avslutad elektrikerutbildning.
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift samt förmåga att förstå engelska.Vi erbjuder:
Ett positivt och stöttande arbetsklimat med kompetenta och trevliga kollegor.
Möjlighet till personlig utveckling och karriäravancemang inom företaget.
Friskvårdsbidrag.
Kollektivavtal
En unik chans att vara med och påverka övergången till förnybar energi.
Frihet under ansvar, vilket är en viktig del av vår företagskultur. Visa mindre

SSAB - Eletriker

Ansök    Sep 22    SSAB Emea AB    Industrielektriker
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande? Skulle du trivas med att arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Vårt erbjudande • En utvecklande och omväxlande roll • Ett team som ser möjligheter oc... Visa mer
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande? Skulle du trivas med att arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Vårt erbjudande
• En utvecklande och omväxlande roll
• Ett team som ser möjligheter och en verksamhet med stor potential och framdrift
• Friskvårdsbidrag
• Gratis gym och träningspass
Om jobbet
Arbetet som skiftgående elektriker innebär felsökning och avhjälpande åtgärder i våra anläggningar. I din roll som elektriker på skiftunderhåll kommer du att utföra anläggningsnära arbeten i form av avhjälpande UH-arbete, Vilket innebär att återställa anläggningen till produktionsmässig status. I arbetet ingår även ett systematiskt arbete med ständiga förbättringar.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat felsökning, utförande av underhållsåtgärder, ritningsläsning, grundorsaksanalyser, planering och beredning i IFS underhållssystem av eget arbete.
Arbetstiden är 5-skift.
Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Det är meriterande för tjänsten om du har specifik kunskap eller erfarenhet inom el, automation och/ eller varvtalsreglerade AC-drifter. Det är även önskvärt, men ej ett krav att du har erfarenhet av nätverk och IT-system. Goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och för tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att ha ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.
Rekryteringsprocessen
• Ansökan
• Telefonavstämning
• Intervju på plats hos oss
• Bakgrundskontroll och hälsoundersökning
• Erbjudande och signering.
Ansökan
Sista ansökningsdag 29 oktober. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!
Om du har några frågor eller funderingar, hör av dig till
Mikael Hansson, Sektionschef akut service, tfn 0243-72038
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Elektriker

Är du en självgående elektriker som dessutom har några års erfarenhet inom yrket? Lassila & Tikanoja FM söker nu ytterligare en kollega till ett av våra uppdrag i Borlänge. Tjänsten Under dina arbetsdagar jobbar du varierat med service, installationer och felavhjälpande underhåll på elanläggningar inom fastighet. Du utvärderar situationen som uppstått, rapporterar eventuella avvikelser med förbättrings- och åtgärdsförslag samt utför arbetet. Du kommer a... Visa mer
Är du en självgående elektriker som dessutom har några års erfarenhet inom yrket? Lassila & Tikanoja FM söker nu ytterligare en kollega till ett av våra uppdrag i Borlänge.

Tjänsten

Under dina arbetsdagar jobbar du varierat med service, installationer och felavhjälpande underhåll på elanläggningar inom fastighet. Du utvärderar situationen som uppstått, rapporterar eventuella avvikelser med förbättrings- och åtgärdsförslag samt utför arbetet.

Du kommer att hålla i en del mindre projekt gällande el-installationer som även inkluderar offertarbete, arbeta som elsäkerhetsledare. Du tar även hand om el-anläggningarnas tillsyn & skötsel som ingår i våra avtal att utföra.

För att kunna lösa dessa uppgifter är din problemlösningsförmåga A och O i arbetet. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng av specialister och får tillfället att bekanta dig även med andra teknikområden, såsom ventilation, värme och energi. Då vi som grupp tror på ett nära samarbete så hjälps vi åt och du kommer att stötta våra Fastighets- och Drifttekniker vid behov.

Vi tror att du har några års erfarenhet av rollen som serviceelektriker och el-behörighet (certifierad eller högre). Du är initiativrik, duktig på att bygga goda relationer och kvalitetsmedveten. Du är ansvarstagande och trivs med kombinationen av självständigt arbete och arbete i grupp.

Rollen är ambulerande och innebär allt från enklare installation av tex vägguttag, brytare, ljusarmaturer etc, till installation av fläktmotorer, spjäll, styr don, pumpar etc. Du har stort eget ansvar och lägger upp och styr ditt arbete. Du är därför duktig på att planera dina dagar.

Kvalifikationer

• El-kompetens - 2 årigt gymnasieprogram, inriktning elektriker alternativt motsvarande vuxenutbildning
• Minst två års erfarenhet av installationsarbete
• Behörighet utfärdat av elsäkerhetsverket för elinstallationsarbeten i elektrisk lågspänningsanläggning (minst motsvarande Auktorisation B, f.d. BB1)
• Tjänsten kräver B-körkort.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Pasi Takalo på telefonnummer 0704847789

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Elektriker

Är du en självgående elektriker som dessutom har några års erfarenhet inom yrket? Lassila & Tikanoja FM söker nu ytterligare en kollega till ett av våra uppdrag i Borlänge. Tjänsten Under dina arbetsdagar jobbar du varierat med service, installationer och felavhjälpande underhåll på elanläggningar inom fastighet. Du utvärderar situationen som uppstått, rapporterar eventuella avvikelser med förbättrings- och åtgärdsförslag samt utför arbetet. Du kommer a... Visa mer
Är du en självgående elektriker som dessutom har några års erfarenhet inom yrket? Lassila & Tikanoja FM söker nu ytterligare en kollega till ett av våra uppdrag i Borlänge.

Tjänsten

Under dina arbetsdagar jobbar du varierat med service, installationer och felavhjälpande underhåll på elanläggningar inom fastighet. Du utvärderar situationen som uppstått, rapporterar eventuella avvikelser med förbättrings- och åtgärdsförslag samt utför arbetet.

Du kommer att hålla i en del mindre projekt gällande el-installationer som även inkluderar offertarbete, arbeta som elsäkerhetsledare. Du tar även hand om el-anläggningarnas tillsyn & skötsel som ingår i våra avtal att utföra.

För att kunna lösa dessa uppgifter är din problemlösningsförmåga A och O i arbetet. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng av specialister och får tillfället att bekanta dig även med andra teknikområden, såsom ventilation, värme och energi. Då vi som grupp tror på ett nära samarbete så hjälps vi åt och du kommer att stötta våra Fastighets- och Drifttekniker vid behov.

Vi tror att du har några års erfarenhet av rollen som serviceelektriker och el-behörighet (certifierad eller högre). Du är initiativrik, duktig på att bygga goda relationer och kvalitetsmedveten. Du är ansvarstagande och trivs med kombinationen av självständigt arbete och arbete i grupp.

Rollen är ambulerande och innebär allt från enklare installation av tex vägguttag, brytare, ljusarmaturer etc, till installation av fläktmotorer, spjäll, styr don, pumpar etc. Du har stort eget ansvar och lägger upp och styr ditt arbete. Du är därför duktig på att planera dina dagar.

Kvalifikationer

• El-kompetens - 2 årigt gymnasieprogram, inriktning elektriker alternativt motsvarande vuxenutbildning
• Minst två års erfarenhet av installationsarbete
• Behörighet utfärdat av elsäkerhetsverket för elinstallationsarbeten i elektrisk lågspänningsanläggning (minst motsvarande Auktorisation B, f.d. BB1)
• Tjänsten kräver B-körkort.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Pasi Takalo på telefonnummer 0704847789

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Mechanical Engineer

Ansök    Aug 22    AFRY AB    Elektromekaniker
Company Description AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalization, creating sustainable solutions for generations to come. Job Description Are you looking for a new challenge? Right now, our business area Product & Software Engineering is growing, and we are lookin... Visa mer
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalization, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description
Are you looking for a new challenge? Right now, our business area Product & Software Engineering is growing, and we are looking for you who have a great interest in product development and experience in mechanical design. We are organized in cross-functional development teams in which continuous improvement, innovation and knowledge sharing is a part of our daily work. In your role as an mechanical engineer, you will work with construction and technical requirements that meets our client's needs.
As a consultant at AFRY, you get a variety of work. You can either work at one of our local clients, or be in our office and work in our exciting projects together with other AFRY colleagues. We have clients (from startups to multinational companies) in various industries.
Start date: According to agreement
Placement: Borlänge


Qualifications
We are looking for you who have at couple of years of relevant experience. Working in at least one CAD-system (ex. solidworks, creo, inventor). You are a Brave, Devoted Team player who wants do develop technical solutions of tomorrow and join us in making future. You are a person who thinks big, likes design and construction and are not afraid of new and exciting challenges and have great communication and collaboration skills.
You enjoy taking great personal responsibility and do not mind working independently. You're also used to working in projects and you have a good communication ability. We also believe you have good knowledge in both Swedish and English.


Additional Information
We support your career development and professional growth. We offer a position in a stable company where new idea creation is encouraged, and innovations are taken forward. Our work is demanding, but it is accompanied by freedom – freedom to develop and learn, and to combine professional and private life into a fulfilling match.
We at AFRY want to build a better future and find the best solutions, serving our clients but also the wider society. We are a modern employer strongly driven by our values based on long-term sustainability.
Read more about AFRY and what our employees tell about their work https://afry.com/en/join-us/get-know-us
Contact:
Hiring Manager, Fredrik Kihlborg, [email protected]
Recruiter, Madeleine Engström, [email protected]
Last day to apply, August 28th
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

SSAB - Elektriker till SSAB:s traineeprogram

Ansök    Jul 27    SSAB Emea AB    Industrielektriker
SSAB förbereder för den fossilfria omställningen och vi behöver fler elektriker redan idag. Till hösten startar vi ett traineeprogram för elektriker som innebär att man under ett års tid arbetar praktiskt med förekommande arbeten på en eller flera underhållsektioner på SSAB, varvat med utbildningar. Placeringsort Borlänge. Traineeprogrammet görs individanpassat där hänsyn tas till intresse, tidigare studier/arbetserfarenhet och företagets behov. Utbildning... Visa mer
SSAB förbereder för den fossilfria omställningen och vi behöver fler elektriker redan idag. Till hösten startar vi ett traineeprogram för elektriker som innebär att man under ett års tid arbetar praktiskt med förekommande arbeten på en eller flera underhållsektioner på SSAB, varvat med utbildningar. Placeringsort Borlänge.
Traineeprogrammet görs individanpassat där hänsyn tas till intresse, tidigare studier/arbetserfarenhet och företagets behov. Utbildningen sker på heltid och all praktik förläggs till SSAB på dagtid. Du har avtalsenlig lön som ordinarie elektriker under hela utbildningen. Efter traineeprogrammet jobbar du vidare på en av våra underhållssektioner.
Vad gör en elektriker hos oss?
Som elektriker på SSAB arbetar du i huvudsak med förebyggande och avhjälpande underhåll och tillståndskontroller av all förekommande el-utrustning, styr och drivsystem och är därför en viktig kugge i det förebyggande underhållsarbetet på SSAB Borlänge.
Du jobbar på en av flera sektioner som utför förebyggande och avhjälpande elunderhåll. Tillsammans i arbetsgruppen driver ni utvecklingen och förbättringsarbetet av tillståndsbaserat och förebyggande underhåll inom ert område.
I det dagliga arbetet jobbar du administrativt i vårt underhållssystem IFS med att bland annat planera arbetsorder och beställa reservdelar. Du planerar in service samt utför reparationer av all förekommande el-utrustning. Mätteknik och tillståndsövervakning av el-utrustning ingår också i arbetet.
Här kan du möta några av SSAB elektriker. Möt elektrikerna Elvira och Ziggy på SSAB - YouTube
Din bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt om du har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Det är även önskvärt, men ej ett krav att du har erfarenhet av nätverk och IT-system. Du kan vara nyutbildad eller etablerad med många år inom yrket.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk. Körkort B är ett krav
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och som en framtida elektriker på SSAB söker vi en noggrann och strukturerad person som har förmåga att arbeta både självständigt och i team.
Ansökan
Det är ett begränsat antal platser.
Omfattning: Heltid. Arbetstid: Dagtid med möjlighet till flex.
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.
Sista ansökningsdag: 15 september 2023
Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Lars Karlsson, Chef Akutservice, tfn 0243-71441
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

SSAB - Automationselektriker

Ansök    Aug 16    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Driftnära Underhåll Kallvals söker automationselektriker mot sektion Betning & Valsning. Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Avsnittet... Visa mer
Driftnära Underhåll Kallvals söker automationselektriker mot sektion Betning & Valsning.
Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Avsnittet Driftnära Kallvals består av cirka 50 personer uppdelat på två sektioner. I vårt uppdrag utför vi planerat underhåll i våra produktionsanläggningar. Alla underhållsresurser är lokalt placerade. Den viktigaste uppgiften för Driftnära är arbetet med förebyggande, bibehållande underhåll och ständiga förbättringar för att uppnå stabila processer.
Vårt erbjudande
• En utvecklande och omväxlande roll där du är delaktig i ett team som ser möjligheter och en verk-samhet med stor potential och framdrift.
• En arbetsplats och ett företag med stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet.
• Dagtid med möjlighet till flex.
• Gratis gym, träningspass samt friskvårdsbidrag.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Om tjänsten
Du kommer i huvudsak att arbeta med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekommande el-utrustning och drivsystem i fält och är därför en viktig kugge i det förebyggande underhållsarbetet på SSAB Borlänge.
Dina huvuduppdrag är:
• Förebyggande och avhjälpande underhåll.
• Planera och bereda eget arbete i IFS.
• Planera in service samt beställer reparationer av all förekommande el-utrustning.
• Mätteknik och tillståndsövervakning av el-utrustning ingår också i arbetet.
Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Har du specifik kunskap eller erfarenhet inom el, automation och/ eller AC-/DC- drifter är detta meriterande. Det är även önskvärt, men ej ett krav att du har erfarenhet av nätverk och IT-system.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk. Körkort B är ett krav för tjänsten. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och för tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att ha ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.
På SSAB har vi ett grupporganiserat arbetssätt vilket ställer krav på din och arbetsgruppens förmåga att självständigt driva arbetsprocessen från planering till utförande och uppföljning.
Vi förväntar oss att du har viljan att ta ansvar för processen kallvalsning och att bidra med spetskompetens och initiativ som elektriker. Funktionsansvar innebär att el, i samverkan med IT, hydraulik och mekanik samarbetar över gränserna och ansvarar för arbetet inom kallvalsning och här kan du även förväntas hålla ihop arbetet i mindre, tillfälliga team för att lösa uppgifter inom exempelvis felsökning och diagnostisering.
Rekryteringsprocessen
- Ansökan
- Urval
- Löpande intervjuer, träffa rekryterande chef
- Eventuella tester
- Återkoppling
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Om du har några frågor eller funderingar, hör av dig till
Fredrik Rusack, Sektionschef, Driftnära Underhåll Betning/Valsning, tfn + 46 243 715 73.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

SSAB - Koordinator Driftnära Underhåll, Kallvalsverket

Ansök    Jun 1    SSAB Emea AB    Underhållsplanerare
Som koordinator blir du en viktig kugge i arbetet mot en högre grad av digitaliserat tillståndsbaserat underhåll. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så kommer du att vara drivande och behjälplig vid frågor från hela produktionsorganisationen kopplat till underhåll. Placeringsort Borlänge. Inom avsnitt Underhåll Kallvals arbetar cirka 50 personer uppdelat på två sektioner. Driftnära utför planerat underhåll i våra produktionsanläggningar. Alla ... Visa mer
Som koordinator blir du en viktig kugge i arbetet mot en högre grad av digitaliserat tillståndsbaserat underhåll. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så kommer du att vara drivande och behjälplig vid frågor från hela produktionsorganisationen kopplat till underhåll. Placeringsort Borlänge.
Inom avsnitt Underhåll Kallvals arbetar cirka 50 personer uppdelat på två sektioner. Driftnära utför planerat underhåll i våra produktionsanläggningar. Alla underhållsresurser är lokalt placerade. Den viktigaste uppgiften för Driftnära är arbetet med förebyggande, bibehållande underhåll och ständiga förbättringar. Även medverkan i projekt är en viktig del.
Vårt erbjudande
En ansvarsfull och betydelsefull roll med omväxlande arbetsuppgifter med stora möjligheter till personlig utveckling.
En arbetsplats och ett företag med stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet.
Arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Om jobbet
Som koordinator på Driftnära Underhåll Kallvals sektion Betning/Valsning kommer du att ansvara för planering och bemanning av våra underhållsarbeten. Du kommer att arbeta i ett team med koordinatorer, beredare och utförare där ni tillsammans skapar och utför ett effektivt underhåll som ger förutsättning för en stabil produktion.
Dina huvuduppdrag är
Stötta arbetsgruppen i planering och schemaläggning kopplat till det dagliga arbetet inom före-byggande- och avhjälpande underhåll.
Felsökning, analyser samt utveckling av befintliga utrustningar, system och arbetsmetoder.
Arbeta med utvecklingen av arbetssätt, kompetens och utrustning för att förbättra arbetsmiljö, säkerhet och drifttillförlitlighet.
Som koordinator har du en central roll inom produktionen med många samarbetsytor såväl internt som externt.

Vem är du?
Rollen innebär stort mandat i frågor som påverkar produktionsutfallet. En nyckel för att lyckas i rollen som koordinator är att du kan planera och har en förmåga att få andra människor med dig. Som person är du trygg med, och har erfarenhet av, att ta ansvar och är van vid att kontrollera och kvalitetssäkra ditt arbete.
Du behöver vara trygg med att stå händelsernas centrum och att vara anpassningsbar efter förutsättningarna. Du är en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information.
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är ett krav.
Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsteknik och personalledning.
Har du goda kunskaper inom processteknik är detta meriterande.
Du behöver ha god datorvana samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du är kommunikativ och lyhörd.
Du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och lojal.

Rekryteringsprocessen
Ansökan
Urval
Löpande intervjuer, träffa rekryterande chef
Eventuella tester
Återkoppling

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Om du har några frågor eller funderingar, hör av dig till
Fredrik Rusack, Chef sektion Underhåll Betning & Valsning, tfn 0243-715 73
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

SSAB - Elektromekaniker till Fältservice

Ansök    Jun 8    SSAB Emea AB    Elektromekaniker
På avdelningen Fältservice så jobbar vi med underhåll och reparationer av roterande maskiner, kraftbrytare samt batterier på hela SSABs område här i Borlänge. Vi är en grupp på 10 som jobbar på avdelningen inom olika områden bland annat motorinspektioner, motorrenoveringar, brytarservice, batteriunderhåll samt planering av el artiklar. Placeringsort Borlänge. Vi söker dig som vill ingå i ett engagerat och erfaret team som tillsammans driver verksamheten mo... Visa mer
På avdelningen Fältservice så jobbar vi med underhåll och reparationer av roterande maskiner, kraftbrytare samt batterier på hela SSABs område här i Borlänge. Vi är en grupp på 10 som jobbar på avdelningen inom olika områden bland annat motorinspektioner, motorrenoveringar, brytarservice, batteriunderhåll samt planering av el artiklar. Placeringsort Borlänge.
Vi söker dig som vill ingå i ett engagerat och erfaret team som tillsammans driver verksamheten mot uppsatta mål inom säkerhet, kvalitet och leverans. Du har grundläggande kunskaper inom el och mekanik, har du dessutom tidigare industrivana är det ett plus. I rollen som elektromekaniker kommer du att utföra underhåll och reparationer av elmotorer, växlar, pumpar och andra objekt i den egna verkstaden.
Du har tekniskt intresse och gärna erfarenhet av serviceinriktat arbete, kanske inom industri eller produktion. Du kanske arbetar som servicetekniker, elektromekaniker eller liknande idag. För att lyckas i rollen är det viktigt att du tycker om att ge god service och att lösa problem. Du är engagerad, flexibel och vågar prioritera samt ta egna beslut. Vi är nyfikna på dig som person, stor vikt kommer att läggas på vem du är och dina kunskaper inom el samt intresse och fallenhet för mekanik snarare än ditt CV.
Vi erbjuder:
• Ett omväxlande jobb i en grupporganiserad organisation
• Friskvårdsbidrag och andra förmåner
• En arbetsplats och ett företag med stort fokus på arbetsmiljö, säkerhet, stolthet, arbetsglädje och kamratskap
• Ett jobb inom en industri i utveckling.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Om jobbet:
• I rollen som Elektromekaniker så kommer du att vara på verkstaden och jobba med att renovera mestadels elmotorer, men även andra objekt förekommer.
• Vid behov vara behjälplig vid Uh-stopp på våra produktionslinjer för att inspektera elmotorer
• Tjänsten är dagtid
Vem är du?
• Du har en känsla för service och har god kommunikationsförmåga och att du behärskar det engelska språket såväl som det svenska.
• Du är en person som trivs med ett omväxlande tempo och att arbeta i grupp men även självständigt.
• Du är lösningsfokuserad och har en förmåga att snabbt prioritera akuta händelser.
• Du har grundläggande kunskaper inom el och mekanik.
Rekryteringsprocessen:
• Ansök
• Urval
• Intervjuer
• Eventuella tester
• Återkoppling
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Om du har några frågor eller funderingar, hör av dig till
Magnus Söderholm, Chef Fältservice, tfn 0243-715 07.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
?SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Mekanikingenjör

Ansök    Maj 16    AFRY AB    Elektromekaniker
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Making Future Jobbeskrivning Söker du nya utmaningar och tycker det är kul att hitta innovativa lösningar till kluriga problem?... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden.
Making Future


Jobbeskrivning
Söker du nya utmaningar och tycker det är kul att hitta innovativa lösningar till kluriga problem? Nu söker vi fler mekanikingenjörer som vill bli en del av vårt växande team hos AFRY i Borlänge!
Som konsult inom vårt dynamiska affärsområde för produktutveckling får du en unik möjlighet att bidra till utvecklingen av framtidens produkter och lösningar hos några av Sveriges mest framstående och spännande företag.
Hos oss är din roll inte bara att utveckla nya, banbrytande produkter - vi tror på en helhetsbild där vi stödjer produktägande företag genom hela produktlivscykeln. Det innebär att vi också hjälper våra kunder förvalta deras befintliga produkter, för att säkerställa deras konkurrenskraft och relevans i en ständigt föränderlig marknad.
Som mekanikingenjör är det stor variation på uppdragens karaktär. I en del uppdrag är du med i projektutvecklingen från ax till limpa. I andra uppdrag stärker du upp kundens kompetens inom specifika områden eller arbetar med produktvård. Uppdragen varierar över tid och vi utför uppdrag både på plats hos kund och i våra egna lokaler.


Kravspecifikation
Du som söker har:
en ingenjörsexamen inom mekanik eller liknande.
har 3-7 års erfarenhet av produktutveckling.
förståelse för olika tillverkningsmetoder och materialval
goda kunskaper i något CAD-verktyg, t.ex. Siemens NX, Solid Works eller Creo samt vana att arbeta med PLM-system.
goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
B-körkort.
ett affärssinne och trivs med att sätta kundens behov i fokus.

Som person är du:
En nyfiken problemlösare som gillar nya utmaningar.
Engagerad positiv och social som gärna delar din erfarenhet och dina åsikter.
Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Erfarenhet av CE-certifiering, kunskap i GPS (geometriska produktspecifikationer) eller erfarenhet av plastkonstruktion är meriterande.


Ytterligare information
Har du frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef, Fredrik Kihlborg, [email protected]. Har du frågor angående rekryteringsprocessen kontakta rekryterare, Madeleine Engström, [email protected]
Sista ansökningsdag är den 11/6. Vi arbetar löpande med urvalet så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

SSAB - Automationselektriker Driftnära Underhåll

Ansök    Apr 19    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Vi söker nu automationselektriker till vår underhållsorganisation på SSAB med placering på driftnä... Visa mer
Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Vi söker nu automationselektriker till vår underhållsorganisation på SSAB med placering på driftnära underhåll kallvals. Du kommer i huvudsak att arbeta med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekommande el-utrustning och drivsystem i fält och är därför en viktig kugge i det förebyggande underhållsarbetet på SSAB Borlänge.
Du blir delaktig i vårt underhållsarbete i produktionen. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så är du behjälplig vid frågor från organisationen kopplat till underhåll. Tillsammans i arbetsgruppen driver ni utvecklingen och förbättringsarbetet av tillståndsbaserat och förebyggande underhåll inom ert område.
Du kommer även att vara delaktig i förbättringsarbeten och projekt.
I det dagliga arbetet jobbar du administrativt i vårt underhållssystem IFS med att bland annat planera arbetsorder och beställa reservdelar. Du planerar in service samt beställer reparationer av all förekommande el-utrustning. Mätteknik och tillståndsövervakning av el-utrustning ingår också i arbetet.
Arbetstiden är dagtid med möjlighet till flex.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Har du specifik kunskap eller erfarenhet inom el, automation och/ eller AC-/DC- drifter är detta meriterande. Det är även önskvärt, men ej ett krav att du har erfarenhet av nätverk och IT-system.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och för tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att har ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.
På SSAB har vi ett grupporganiserat arbetssätt vilket ställer krav på din och arbetsgruppens förmåga att självständigt driva arbetsprocessen från planering till utförande och uppföljning.
Vi förväntar oss att du har viljan att ta ansvar för processen kallvalsning och att bidra med spetskompetens och initiativ som elektriker. Funktionsansvar innebär att el, i samverkan med IT, hydraulik och mekanik samarbetar över gränserna och ansvarar för arbetet inom kallvalsning och här kan du även förväntas hålla ihop arbetet i mindre, tillfälliga team för att lösa uppgifter inom exempelvis felsökning och diagnostisering.
Vi erbjuder
En utvecklande och omväxlande roll där du är delaktig i ett team som ser möjligheter och en verksamhet med stor potential och framdrift.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna
https://rekryteringslots.se/medflyttarservice/
Sista ansökningsdag
14 Maj 2023
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Fredrik Rusack, Chef Driftnära UH-Betning/Valsning, tfn 0243-715 73
Johan Böhlin, Chef Driftnära UH-Glödgning, tfn 0243-709 38
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering


SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Senior Servicetekniker inom lyftutrustning

Ansök    Mar 30    Bravura Sverige AB    Industrielektriker
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Konecranes.

Om företaget:

Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister, som innefattar bland annat verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler. De har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i framkant avseende teknikutveckling, alla maskinerna är framtagna internt. De är ett globalt företag med 16 900 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har de varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. På Konecranes finns en medvetenhet om att en bra kundupplevelse skapas av sina medarbetare – människor som är engagerade i att förse deras kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag.

Läs gärna mer om deras erbjudande här:
https://www.konecranes.com/sv/karriar/konecranes-som-arbetsgivare

Arbetsuppgifter:

Som servicetekniker hos Konecranes ansvara du för högkvalitativa serviceuppdrag. Du servar och besiktar kunds lyftutrustningar ute på fält. Som senior tekniker består de flesta serviceuppdragen av specialanpassade elinstallationer, förebyggande underhåll, reparationer samt montage och installation av nya produkter. Arbetet är varierat och innefattar även uppdrag inom programmering och felsökning av styrsystem. Du har daglig kontakt med kunder och trivs med att vara den kunden vänder sig till i första hand, där du komma med förslag på förbättringar som hjälper kunden att bibehålla en avbrottsfri produktion.

Då rollen är kundfokuserad innebär det att du kommer rekommendera lösningar på de felaktigheter som påvisats, där du säljer in åtgärd och service.

• Servar, underhåller och besiktar lyftutrustning och traverser ute på fält
• Ansvar underhåll av specialanpassade lösningar
• Ge rekommendationer på lösningar och serviceåtgärder
• Daglig kontakt med kunder

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du är utbildad elektriker, gärna industrielektriker
• Minst 2 års erfarenhet inom industri och servicebranschen
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet av kundhantering

Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. När ett problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra. Du blir motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se konsekvenserna av jobbet du lägger ner. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Borlänge
Lön: Enligt överenskommelse med bonusprogram

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker Falun Borlänge Elektra AB

Är du en engagerad och ansvarstagande person som tycker om omväxlande arbetsuppgifter och att leverera högsta kvalitet till kund i form av arbete och service kan det vara dig vi söker! I rollen som servicetekniker kommer du att: Utföra service och reparationer av elmotorer, växlar, pumpar och andra objekt ute hos kund och i vår egna verkstad Demontering, montage och uppriktning av objekt ute hos kund samt felsökning Teknisk problemlösning där samarbete med... Visa mer
Är du en engagerad och ansvarstagande person som tycker om omväxlande arbetsuppgifter och att leverera högsta kvalitet till kund i form av arbete och service kan det vara dig vi söker!
I rollen som servicetekniker kommer du att:
Utföra service och reparationer av elmotorer, växlar, pumpar och andra objekt ute hos kund och i vår egna verkstad
Demontering, montage och uppriktning av objekt ute hos kund samt felsökning
Teknisk problemlösning där samarbete med kollegor, kunder och andra kontaktytor är en del av vardagen

Du som söker är tekniskt kunnig, är genuint intresserad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av serviceinriktat arbete, kanske inom industrin eller produktion. Du kanske arbetar som underhållstekniker, servicetekniker, mekaniker eller elektromekaniker idag.
För att lyckas och trivas i rollen som servicetekniker är det viktigt att du:
Gillar att lösa problem styrt mot kundens behov
Engagerad
Flexibel
Prioriterar och tar egna beslut med kunden i fokus

Vi erbjuder utbildning internt inom de områden du kommer att jobba med och ett kunnigt team som stöd.
Vi är nyfikna på dig som person och största vikt kommer att läggas på vem du är, dina kompetenser samt ditt intresse och fallenhet för mekanik och el snarare än ditt CV.


Har du några frågor/funderingar kring tjänsten så tveka inte utan hör av dig till oss! Visa mindre

Senior Servicetekniker inom lyftutrustning

Ansök    Mar 10    Bravura Sverige AB    Industrielektriker
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Konecranes.

Om företaget:

Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister, som innefattar bland annat verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler. De har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i framkant avseende teknikutveckling, alla maskinerna är framtagna internt. De är ett globalt företag med 16 900 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har de varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. På Konecranes finns en medvetenhet om att en bra kundupplevelse skapas av sina medarbetare – människor som är engagerade i att förse deras kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag.

Läs gärna mer om deras erbjudande här:
https://www.konecranes.com/sv/karriar/konecranes-som-arbetsgivare

Arbetsuppgifter:

Som servicetekniker hos Konecranes ansvara du för högkvalitativa serviceuppdrag. Du servar och besiktar kunds lyftutrustningar ute på fält. Som senior tekniker består de flesta serviceuppdragen av specialanpassade elinstallationer, förebyggande underhåll, reparationer samt montage och installation av nya produkter. Arbetet är varierat och innefattar även uppdrag inom programmering och felsökning av styrsystem. Du har daglig kontakt med kunder och trivs med att vara den kunden vänder sig till i första hand, där du komma med förslag på förbättringar som hjälper kunden att bibehålla en avbrottsfri produktion.

Då rollen är kundfokuserad innebär det att du kommer rekommendera lösningar på de felaktigheter som påvisats, där du säljer in åtgärd och service.

• Servar, underhåller och besiktar lyftutrustning och traverser ute på fält
• Ansvar underhåll av specialanpassade lösningar
• Ge rekommendationer på lösningar och serviceåtgärder
• Daglig kontakt med kunder

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du är utbildad elektriker, gärna industrielektriker
• Minst 2 års erfarenhet inom industri och servicebranschen
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet av kundhantering

Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. När ett problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra. Du blir motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se konsekvenserna av jobbet du lägger ner. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Borlänge
Lön: Enligt överenskommelse med bonusprogram

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SSAB - Elektriker Traverser

Ansök    Feb 27    SSAB Emea AB    Maskinelektriker
Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Placeringsort Borlänge. Du kommer ingå i en driftnära, central avdelning som arbetar med uppdrag mot våra traverser över hela verket i Borlänge. Som elektriker i vår traversgrupp arbetar du med förebyggande och avhjälpande elektriskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling ... Visa mer
Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Placeringsort Borlänge.
Du kommer ingå i en driftnära, central avdelning som arbetar med uppdrag mot våra traverser över hela verket i Borlänge. Som elektriker i vår traversgrupp arbetar du med förebyggande och avhjälpande elektriskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra traverser. På traversgruppen jobbar ni självständigt i team om två personer där ni själva ansvarar för beredning/planering och utförande av jobben. Arbetet sker regelmässigt på hög höjd.
I arbetet ingår:
• Felsökning
• Ritningsläsning
• Elektriskt underhåll av traversutrustning och dess ingående komponenter
• Planering och beredning
• Grundorsaksanalyser
• Delta i förbättringsarbeten
• Uppdatera och utveckla det förebyggande underhållet.
Omfattning: Heltid. Arbetstid: Dagtid med möjlighet till flex.
Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad kunskap. Vi ser att du har jobbat som industri, installation, eller automationselektriker i några år. Ingen tidigare erfarenhet av arbete på traverser krävs, detta internutbildar vi dig på.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och ödmjukhet. Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där du har stor potential till att utvecklas i din roll som elektriker. Stora möjligheter att själv och med din teammedlem planera och styra dina dagar.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mattias Forsberg, Chef sektion travers, tfn 0243-71563
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
?SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Avbrottsplanerare till Sveriges största fristående underhållsbolag inom Vat

Ansök    Feb 23    One Nordic AB    Underhållsplanerare
. Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!   ONE Nordic Hydro AB ansvarar för Projekt, Drift & Underhåll av vattenkraftkraftstationer med tillhörande dammanläggningar åt kunder över hela landet. Nu söker vi två avbrottsplanerare till områdena vid Dalälven och Ljusnan/Ljungan.   Vattenkra... Visa mer
.

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är detta något för dig!
 
ONE Nordic Hydro AB ansvarar för Projekt, Drift & Underhåll av vattenkraftkraftstationer med tillhörande dammanläggningar åt kunder över hela landet.
Nu söker vi två avbrottsplanerare till områdena vid Dalälven och Ljusnan/Ljungan.
 
Vattenkraft står för en stor del av elproduktionen i Sverige och det är väldigt intressant att vara en del av den utveckling som sker inom området just nu. Eftersom One Nordic är väl positionerat mot de största vattenkraftägarna och har många av de mest spännande avtalen på marknaden kommer vi kunna sätta normen inom både digital utveckling och hållbarhet. Som avbrottsplanerare blir du en viktig spelare i arbetet med att hålla hög tillgänglighet på vattenkraftanläggningarna. Och lägger grunden till att arbetet blir utfört säkert vid avbrott på anläggningarna.
 
Vi erbjuder dig härlig gemenskap, stor frihet och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker nu en initiativrik, driven och affärsmässig avbrottsplanerare.
  
Arbetsuppgifter 
Rollen innebär att ingå i en gruppering som hanterar avbrottsplanering av vattenkraftverk samt tillhörande dammanläggningar. Huvudfokus kommer att vara på anläggningar i områdena vid Dalälven eller Ljusnan/Ljungan men arbete med anläggningar i andra vattendrag kommer att förekomma.
 
Arbetsuppgifterna är bland annat:
* Vara kontaktpunkt externt mellan ONE Nordic Hydro AB och våra kunder i deras avbrottsprocesser.
* Vara kontaktpunkt internt mellan arbetsledare, projektledare och servicetekniker på ONE Nordic Hydro AB för samordning av avbrott.
* Samordna underlag för att möjliggöra avbrott på kostnadseffektivt och säkert sätt.
* Deltaga i utveckling av avbrottsprocessen i samarbete med kunden.
* Vid behov stödja den övriga verksamheten med varierande uppgifter.


Stationering på någon av våra etableringar i områdena enligt överenskommelse. Resor och arbete på annan ort kan förekomma.
  
Vem är du?
 
Stor vikt läggs på personliga egenskaper då vi söker en person som har stor förmåga att bedriva arbete efter tydliga mål med starkt ansvarskännande.
 
För att lyckas i rollen tror vi att du:
* Har gått tekniskt gymnasium eller motsvarande, gärna även eftergymnasial utbildning.
* Gärna tidigare av erfarenhet från vattenkraft
* Har ESA-utbildning.
* Är väl förtrogen med system och IT-miljöer.
* Har god analytisk förmåga.
* Är lösningsorienterad.
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk. 
  
Varför ska du välja oss?
ONE Nordic AB är ett företag med lång tradition, gedigen erfarenhet och vind i seglen. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre.
Därför behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.
 
Vi erbjuder: 
Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljöLåter det spännande?


Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta:
Dalälven                      Avdelningschef, Jens Eriksson, 072-207 05 68, [email protected]
Ljusnan/Ljungan           Avdelningschef, Lennart Lundvall, 070-225 35 12, [email protected]

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
 
Facklig kontakt:            Unionen Maria Granqvist 0703-244028
                                   Ledarna, Bengt Persson  0705-925110 Visa mindre

Elektromekaniker till Nordic Drives Group

Ansök    Jan 5    Randstad AB    Elektromekaniker
Arbetsbeskrivning På Nordic Drives Group är vi proaktiva problemlösare. Våra kunder verkar inom den nordiska industrin och vårat jobb är att säkerhetsställa  att dom har rätt avancerad utrustning och energieffektiva lösningar för att uppfylla sina klimatåtaganden. Vi gillar att ge service, alltid med högsta kvalitet och kunden i fokus! Vi söker dig som har teknisk kompetens och erfarenhet av tung industri. Har du erfarenhet av lindning av elektriska moto... Visa mer
Arbetsbeskrivning
På Nordic Drives Group är vi proaktiva problemlösare. Våra kunder verkar inom den nordiska industrin och vårat jobb är att säkerhetsställa  att dom har rätt avancerad utrustning och energieffektiva lösningar för att uppfylla sina klimatåtaganden.

Vi gillar att ge service, alltid med högsta kvalitet och kunden i fokus!

Vi söker dig som har teknisk kompetens och erfarenhet av tung industri. Har du erfarenhet av lindning av elektriska motorer ser vi det som meriterande.

Som Elektromekniker jobbar du med installation och underhåll av elmotorer, frekvensomriktare och övrig utrustning inom industriell automation. 
Arbetet sker i både våra egna verkstäder och på plats ute hos våra kunder som är verksamma inom industri och specialiserad mot massa och papper, sågverk, metall, vatten, energi eller gruvdrift

Vi kan erbjuda dig ett självständigt och stimulerande arbete i stora väletablerade industrier, där du som har ett stort tekniskt intresse kommer att trivas. 

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-01-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Lindning av elektriska motorer
Felsökning
Förebyggande och akut underhåll

Placeringsort: Borlänge, Krylbo, Kramfors, Söderhamn eller Sundsvall 

Kvalifikationer
Vi tror att du idag arbetar med eller har tidigare erfarenhet av underhållsarbete och service på maskiner eller monteringslinjer inom industri.

Du har kunskap inom automation samt styr och reglerteknik och besitter ett stort tekniskt intresse.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att linda elektriska motorer och innehar el-behörighet. 

Som person har du lätt för att lära för att lära och strävar hela tiden efter att utvecklas. Att lära sig nya saker är något som du drivs av och du ser dig själv som initiativtagande och positiv.

Om företaget
Nordic Drives Group är en grupp av nordiska företag med en stark entreprenörsanda.

Vi är erfarna experter inom elmotorer, frekvensomriktare och industriell automation. Våra energieffektiva lösningar hjälper till att uppfylla klimatåtaganden på industrier runt om i Norden. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens b... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens b... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

SSAB - Koordinator Underhåll Kallvals

Ansök    Dec 7    SSAB Emea AB    Underhållsplanerare
Vill du ha en nyckelroll inom vårt driftnära underhåll? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av utveckling och god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer som samarbetsytor. Vill du vara med? Vi söker dig som har förmågan att strukturerat arbeta och planera verksamheten utifrån strategiska mål. Välkommen med din ansökan redan idag! Placeringsort Borlänge. Som koordinator på Drift... Visa mer
Vill du ha en nyckelroll inom vårt driftnära underhåll? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av utveckling och god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer som samarbetsytor. Vill du vara med? Vi söker dig som har förmågan att strukturerat arbeta och planera verksamheten utifrån strategiska mål. Välkommen med din ansökan redan idag! Placeringsort Borlänge.
Som koordinator på Driftnära Underhåll Kallvals sektion Betning/Valsning kommer du att ansvara för planering och bemanning av våra underhållsarbeten. Du kommer att arbeta i ett team med koordinatorer, beredare och utförare där ni tillsammans skapar och utför ett effektivt underhåll som ger förutsättning för en stabil produktion.
Du stöttar arbetsgruppen i planering och schemaläggning kopplat till det dagliga arbetet inom förebyggande- och avhjälpande underhåll, felsökning, analyser samt utveckling av befintliga utrustningar, system och arbetsmetoder. Du kommer att arbeta med utvecklingen av arbetssätt, kompetens och utrustning för att förbättra arbetsmiljö, säkerhet och drifttillförlitlighet.
Som koordinator har du en central roll inom produktionen med många samarbetsytor såväl internt som externt.
Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsteknik och personalledning. Har du goda kunskaper inom processteknik är detta meriterande.
Du behöver ha god datorvana samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Rollen innebär stort mandat i frågor som påverkar produktionsutfallet. En nyckel för att lyckas i rollen som koordinator är att du kan planera och har en förmåga att få andra människor med dig. Som person är du trygg med, och har erfarenhet av, att ta ansvar och är van vid att kontrollera och kvalitetssäkra ditt arbete.
Du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och lojal.
Du behöver vara trygg med att stå händelsernas centrum och att vara anpassningsbar efter förutsättningarna. Du är en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information.
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är ett krav.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och betydelsefull roll med omväxlande arbetsuppgifter med stora möjligheter till personlig utveckling.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringlots Dalarna
Sista ansökningsdag
9 januari 2023
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mikael Malmenius, Chef Driftnära UH-Betning/Valsning, tfn 0243-72050.
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Servicetekniker (Uppdaterad april 2021)

Ansök    Okt 31    Konecranes AB    Industrielektriker
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag.  Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor... Visa mer
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. 

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. 

Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team.

 Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:
Du har troligen tidigare erfarenhet från Industrin och servicebranschen. Du är helst utbildad mekaniker och/eller elektriker och/eller god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll inom mekanik eller elektronik. Tjänsterna är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort. 

Vi erbjuder: 
Ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Vi erbjuder förutom marknadsmässig lön, även individuellt bonusprogram, friskvårdsbidrag, subventionerat rikskort och tjänstebil

Välkommen med din ansökan redan idag och DU, svara gärna med video. Visa mindre

SSAB - Automationselektriker Driftnära Underhåll

Ansök    Nov 30    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Vi söker nu automationselektriker till vår underhållsorganisation på SSAB med placering på driftnära underhåll kallvals. Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. P... Visa mer
Vi söker nu automationselektriker till vår underhållsorganisation på SSAB med placering på driftnära underhåll kallvals. Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Du kommer i huvudsak att arbeta med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekommande el-utrustning och drivsystem i fält och är därför en viktig kugge i det förebyggande underhållsarbetet på SSAB Borlänge.
Du blir delaktig i vårt underhållsarbete i produktionen. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så är du behjälplig vid frågor från organisationen kopplat till underhåll. Tillsammans i arbetsgruppen driver ni utvecklingen och förbättringsarbetet av tillståndsbaserat och förebyggande underhåll inom ert område.
Du kommer även att vara delaktig i förbättringsarbeten och projekt.
I det dagliga arbetet jobbar du administrativt i vårt underhållssystem IFS med att bland annat planera arbetsorder och beställa reservdelar. Du planerar in service samt beställer reparationer av all förekommande el-utrustning. Mätteknik och tillståndsövervakning av el-utrustning ingår också i arbetet.
Arbetstiden är dagtid med möjlighet till flex.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Har du specifik kunskap eller erfarenhet inom el, automation och/ eller AC-/DC- drifter är detta meriterande. Det är även önskvärt, men ej ett krav att du har erfarenhet av nätverk och IT-system.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och för tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att har ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.
På SSAB har vi ett grupporganiserat arbetssätt vilket ställer krav på din och arbetsgruppens förmåga att självständigt driva arbetsprocessen från planering till utförande och uppföljning.
Vi förväntar oss att du har viljan att ta ansvar för processen kallvalsning och att bidra med spetskompetens och initiativ som elektriker. Funktionsansvar innebär att el, i samverkan med IT, hydraulik och mekanik samarbetar över gränserna och ansvarar för arbetet inom kallvalsning och här kan du även förväntas hålla ihop arbetet i mindre, tillfälliga team för att lösa uppgifter inom exempelvis felsökning och diagnostisering.
Vi erbjuder
En utvecklande och omväxlande roll där du är delaktig i ett team som ser möjligheter och en verksamhet med stor potential och framdrift.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Sista ansökningsdag
16 december 2022
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna:
Mikael Malmenius, Chef Driftnära UH-Betning/Valsning, tfn 0243-720 50
Johan Böhlin Chef Driftnära UH-Glödgning, tfn 0243-70938
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
?SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

SSAB - Skiftgående Automationselektriker till Underhåll

Ansök    Okt 31    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Stålföretaget SSAB har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge. Automationselektriker på Akutservice är ett brett yrkesområde och arbetsuppgifterna i denna roll omfattar till största del felsökning och av... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Stålföretaget SSAB har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge.
Automationselektriker på Akutservice är ett brett yrkesområde och arbetsuppgifterna i denna roll omfattar till största del felsökning och avhjälpande underhåll för alla våra anläggningar och processer.
På SSAB arbetar vi grupporganiserat vilket innebär att du självständigt och i grupp bereder och planerar det egna arbetet. Gruppen på Akutservice är ett skiftlag som består av mekaniker och elektriker och där gruppens totala förmåga och kompetens är det väsentliga då vi tillsammans i gruppen löser alla förekommande driftstörningar under alla dygnets timmar.
Arbetstiden är skiftgång, 5 skift.
Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk utbildning med inriktning mot el-, automation-, styr- och reglerteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från arbete i industriella miljöer med driv- och styrsystem samt reglerteknik eller andra miljöer där liknande tekniker förekommer.
Som person är du en flexibel och självgående problemlösare som har förmåga att ta egna initiativ och ansvar. Du tycker om att jobba i team och ta del av andras kunskap för att lösa utmaningar tillsammans. Du drivs av att ständigt bygga på din egen erfarenhet och kompetens över tid samt är nyfiken och brinner för problemlösning och ständiga förbättringar.
Vi erbjuder
En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns och ett omväxlande arbete där din tekniska utveckling säkerställs både genom arbetet i vardagen samt i en väl fungerande utbildningsverksamhet. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Sista ansökningsdag
30 november 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Lars Karlsson, Avsnittschef Akut Underhåll, tfn 0243 714 41.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
?SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Erfaren Elektriker sökes till Dalarna

Ansök    Sep 23    Goveteran KB    Driftelektriker
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Nu söker vi på GOveteran Dalarna två stycken elektriker.
Vi ser framför oss att du är en erfaren, gärna pensionerad elektriker med alla certifikat på plats.

Du får lön enligt kollektivavtal och blir fullförsäkrad i arbetet.

Arbetsuppgifter
Alla för en elektriker normalt förekommande insatser, självgående och gärna med erfarenhet av att kunna räkna på jobb. Personerna vi söker kommer få arbeta med mindre projekt i GOveterans regi men kan även komma att bli uthyrd till andra företag.

Just nu efterfrågas ofta installation av laddboxar/laddstation/elbilsladdare till privatpersoner. Samt lättare installationer som t.ex. byte av dimmer och befintliga armaturer, eldragning till belysning i trädäck.

Kvalifikationer
.Du har alla erforderliga certifikat

.Behärskar svenska i tal och skrift
.Kan arbeta självgående ute hos kund

.Du har körkort och tillgång till bil.

.Meriterande om du har certifikat för att jobba på hög höjd.

Personliga egenskaper
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade medarbetare, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig ens självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
.Ett växlande arbete där du själv bestämmer när och hur mycket du vill arbeta

.Social gemenskap tillsammans med positiva kollegor

.Vilka arbetsuppdrag du vill ta dig an

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Borlänge Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens b... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

SSAB - Industrielektriker till fältservicegruppen

Ansök    Aug 29    SSAB Emea AB    Industrielektriker
Vi på underhållsavdelningen fältservice behöver förstärkning! Vi är ett mindre team med god sammanhållning som hoppas att du är vår kommande kollega. Placeringsort Borlänge. Dina arbetsuppgifter - Förebyggande underhåll av el motorer och elektrisk utrustning. - Reparationsarbeten på verkstad. - Underhåll och service av brytare, batterier m.m. Du kommer arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor både inom underhållsavdelningen och med medarbetar... Visa mer
Vi på underhållsavdelningen fältservice behöver förstärkning! Vi är ett mindre team med god sammanhållning som hoppas att du är vår kommande kollega. Placeringsort Borlänge.
Dina arbetsuppgifter
- Förebyggande underhåll av el motorer och elektrisk utrustning.
- Reparationsarbeten på verkstad.
- Underhåll och service av brytare, batterier m.m.
Du kommer arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor både inom underhållsavdelningen och med medarbetare i vår produktion. Du kommer även att ha andra interna kontakter inom företaget men även externa.
SSAB arbetar med ständiga förbättringar och du kan därigenom få möjlighet att få vara med i olika typer av förbättringsarbeten.
Erfarenhet som vi gärna ser att du har med dig:
- Gymnasieutbildning med inriktning på el/automation eller YH Utbildning med inriktning på Mekatronik eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
- El-dokumentation.
- Felsökning, schemaläsning och industriautomation.
Ytterligare meriterande erfarenheter är:
- Kunskap inom Ac Dc drifter.
- Erfarenhet från tung industri.
Utöver ovanstående vill vi att du har följande kompetens:
- B-körkort.
- Svenska i tal och skrift.
- Läsa och förstå engelska.
- God datavana.
Vi erbjuder
Dagtidsarbete med möjlighet till flex.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Vid frågor om tjänsten Kontakta gärna
Per Folmerz, Sektionschef fältservice 0243-70805.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Servicetekniker (Uppdaterad april 2021)

Ansök    Jun 7    Konecranes AB    Industrielektriker
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag.  Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor... Visa mer
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. 

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. 

Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team.

 Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:
Du har troligen tidigare erfarenhet från Industrin och servicebranschen. Du är helst utbildad mekaniker och/eller elektriker och/eller god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll inom mekanik eller elektronik. Tjänsterna är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort. 

Vi erbjuder: 
Ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Vi erbjuder förutom marknadsmässig lön, även individuellt bonusprogram, friskvårdsbidrag, subventionerat rikskort och tjänstebil

Välkommen med din ansökan redan idag och DU, svara gärna med video. Visa mindre

Servicetekniker till fastighetsautomation i Borlänge

Ansök    Aug 24    Assemblin El AB    Automationselektriker
Vi söker nu driven en driven servicetekniker till Fastighetsautomation i Borlänge. Vi projekterar och installerar och underhåller kompletta lösningar inom fastighetsautomation med kundens nytta i fokus. Personliga egenskaper Vi söker dig som är målinriktad och initiativrik, och som har lätt att möta människor och att skapa varaktiga relationer. Du kommer i ditt arbete att bistå serviceledare/projektledare med teknisk kompetens inom fastighetsautomation. Vi... Visa mer
Vi söker nu driven en driven servicetekniker till Fastighetsautomation i Borlänge.
Vi projekterar och installerar och underhåller kompletta lösningar inom fastighetsautomation med kundens nytta i fokus.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är målinriktad och initiativrik, och som har lätt att möta människor och att skapa varaktiga relationer.
Du kommer i ditt arbete att bistå serviceledare/projektledare med teknisk kompetens inom fastighetsautomation. Vidare är du affärsmässig och ekonomisk sinnad. Du är van att arbeta självständigt och målmedvetet, är tekniskt intresserad och samarbetar med positivt engagemang och du vill vara en i laget.
En förutsättning för tjänsten är körkort klass B.
Vårt erbjudande
Placeringsort Borlänge
Vi erbjuder dig ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag med en stark marknadsposition, där vi gör det yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas.
Du kommer att arbeta med felsökning, driftsättning, utbyten av föråldrad styr- och reglerutrustning samt programmering. Du kommer ofta ha kontakt med våra kunder i ditt arbete.
Goda möjligheter finns till personlig utveckling samt bidra till avdelningen fortsatta framgångar!
Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan, för mer information kring tjänsten ring Ronny Säll tel: 070-9721459.
Vi utvärderar ansökningar löpande men sista ansökningsdagen är 2022-09-30.
Vi har redan valt samarbetspartners för den här rekryteringen och undanber oss därför samtal från andra rekryteringsbolag. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Servicetekniker (Uppdaterad april 2021)

Ansök    Maj 8    Konecranes AB    Industrielektriker
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag.  Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor... Visa mer
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. 

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. 

Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team.

 Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:
Du har troligen tidigare erfarenhet från Industrin och servicebranschen. Du är helst utbildad mekaniker och/eller elektriker och/eller god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll inom mekanik eller elektronik. Tjänsterna är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort. 

Vi erbjuder: 
Ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Vi erbjuder förutom marknadsmässig lön, även individuellt bonusprogram, friskvårdsbidrag, subventionerat rikskort och tjänstebil

Välkommen med din ansökan redan idag och DU, svara gärna med video. Visa mindre

Montör sökes till Bergslagens tekniska service

Ansök    Maj 31    HR-Utveckling Dalarna AB    Hissmontör
Vi söker nu en montör till vårt team i Mockfjärd där du i tjänsten kommer att montera, reparera och serva handikapphissar. Arbetet är utvecklande och varierande. I din roll som montör skapar du mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för både offentliga verksamheter och privatpersoner. Låter det intressant? Då ska du verkligen ta chansen att söka den här tjänsten!   Vem är du? Som person är du ordningsam, serviceinriktad och ansvarstagande. Tjäns... Visa mer
Vi söker nu en montör till vårt team i Mockfjärd där du i tjänsten kommer att montera, reparera och serva handikapphissar. Arbetet är utvecklande och varierande. I din roll som montör skapar du mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för både offentliga verksamheter och privatpersoner. Låter det intressant? Då ska du verkligen ta chansen att söka den här tjänsten!
 
Vem är du?
Som person är du ordningsam, serviceinriktad och ansvarstagande. Tjänsten är en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. Montering, service och reparationer sker på plats hos våra kunder, därför är det av vikt att du trivs med att vara på resande fot, uppskattar varierande arbetsuppgifter och att jobba på olika orter. Vi har underbara kunder och uppdrag i hela Mellansverige vilket innebär att några övernattningar per månad förekommer. 
 
Kvalifikationer 
Du har god förståelse och erfarenhet av installation, förebyggande underhåll och en bra systemförståelse. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom el och har erfarenhet av att skruva, snickra och förstå ritningar samt elscheman. Meriterande är om du har svetskunskaper. Din nyfikenhet och vilja att själv söka information och kunskap kommer att underlätta ditt arbete. Du ser helheter och är en bra problemlösare. B körkort är ett krav, likaså att du har goda kunskaper i engelska.
 
Vi erbjuder dig
En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Vi ser fram emot din ansökan!BTS AB har funnits sedan mitten av 1990-talet och har lokaler på Industriområdet i Mockfjärd. Vi monterar, servar och reparerar handikapphissar runt om i Mellansverige. Våra kunder är till cirka 60% privatpersoner som erhållit bostadsanpassningsbidrag för att anpassa sin bostad på grund av någon form av funktionshinder. Resterande 40% utgörs av byggföretag och fastighetsägare. De hissar vi monterar tillverkas i Sverige, Holland, England och Italien.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

SSAB - Automationselektriker

Ansök    Apr 12    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Du kommer i huvudsak att arbeta med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekom... Visa mer
Är du utbildad automationselektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Du kommer i huvudsak att arbeta med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekommande el-utrustning och drivsystem i fält och är därför en viktig kugge i det förebyggande underhållsarbetet på SSAB Borlänge.
Du blir delaktig i vårt underhållsarbete i produktionen. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så är du behjälplig vid frågor från organisationen kopplat till underhåll. Tillsammans i arbetsgruppen driver ni utvecklingen och förbättringsarbetet av tillståndsbaserat och förebyggande underhåll inom ert område.
I det dagliga arbetet jobbar du administrativt i vårt underhållssystem IFS med att bland annat planera arbetsorder och beställa reservdelar. Du planerar in service samt beställer reparationer av all förekommande el-utrustning. Mätteknik och tillståndsövervakning av el-utrustning ingår också i arbetet.
Arbetstiden är dagtid med möjlighet till flex.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Har du specifik kunskap eller erfarenhet inom el, automation och/ eller AC-/DC- drifter är detta meriterande. Det är även önskvärt, men ej ett krav att du har erfarenhet av nätverk och IT-system.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och för tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att har ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.
Vi förväntar oss att du har viljan att ta ansvar för processen kallvalsning och att bidra med spetskompetens och initiativ som elektriker. Funktionsansvar innebär att el, i samverkan med IT, hydraulik och mekanik samarbetar över gränserna och ansvarar för arbetet inom kallvalsning och här kan du även förväntas hålla ihop arbetet i mindre, tillfälliga team för att lösa uppgifter inom exempelvis felsökning och diagnostisering.
Vi erbjuder
En utvecklande och omväxlande roll där du är delaktig i ett team som ser möjligheter och en verksamhet med stor potential och framdrift.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på https://rekryteringslots.se/medflyttarservice/
Sista ansökningsdag
10 maj 2022
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mikael Malmenius, Chef Driftnära UH-Betning/Valsning, tfn 0243-720 50
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Arbetsförmedlingen Dalarna söker deltagare till El- och energiprogrammet i

Arbetsförmedlingen Dalarna söker deltagare till El- och energiprogrammet i Borlänge! Följ länken för mera information om utbildningen och om hur du anmäler ditt intresse! Visa mer
Arbetsförmedlingen Dalarna söker deltagare till El- och energiprogrammet i Borlänge!

Följ länken för mera information om utbildningen och om hur du anmäler ditt intresse! Visa mindre

El- och automationsingenjör

Vattenkraft i Liberia, träindustri i Hälsingland eller stålverk i Dalarna? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler elkonstruktörer och automationsingenjörer på samtliga kontor. Vi behöver dig för att kunna fortsätta erbjuda den bästa lösningen för var och en av våra kunder. Arbetsbeskrivning Som elkonstruktör/automationsingenjör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik samtidigt som du får chansen... Visa mer
Vattenkraft i Liberia, träindustri i Hälsingland eller stålverk i Dalarna? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler elkonstruktörer och automationsingenjörer på samtliga kontor. Vi behöver dig för att kunna fortsätta erbjuda den bästa lösningen för var och en av våra kunder.
Arbetsbeskrivning
Som elkonstruktör/automationsingenjör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik samtidigt som du får chansen att driva projekt?i samarbete med kollegor, kunder och vår verkstad i Edsbyn. Dina arbetsuppgifter är varierande och kan bestå av allt ifrån idrifttagning, PLC-programmering, elkonstruktion, förstudier, konceptutveckling eller ombyggnationer och totalåtaganden av varierande storlekar. Projekten driver du under eget ansvar ute hos kund eller från vårt kontor. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och vi gör alltid vårt bästa för att matcha rätt uppdrag med rätt person.
Vem är du?
Vi söker dig som har bred kompetens inom automation, elkonstruktion eller robotprogrammering och uppbyggnad av robotceller. Du har erfarenhet av att jobba med PLC-programmering, HMI eller CAD.
Som person är du driven och strukturerad och känner dig bekväm med att ta en ledande roll i de projekt och uppdrag du jobbar med. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och nyfiken på att lära dig nya saker.
Du som söker bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom industrin i din region. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.?
Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se.
Om ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.
Tillsammans med vårt systerbolag ELE Manufacturing kan vi producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar.
På ELE arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.
Ansökan?
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med “el- och automationsingenjör” och skicka ditt CV samt personliga brev till? [email protected] . När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.
All form av rekryteringshjälp undanbedes! Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

SSAB - Industrielektriker till driftnära underhåll

Ansök    Dec 28    SSAB Emea AB    Industrielektriker
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/ eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande? Trivs du med att arbeta självständigt men i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med förebyggande, tillståndsbaserat och avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Som elektriker på SSAB arbetar du i huvuds... Visa mer
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/ eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande? Trivs du med att arbeta självständigt men i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med förebyggande, tillståndsbaserat och avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Som elektriker på SSAB arbetar du i huvudsak med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekommande el-utrustning och drivsystem i fält och är därför en viktig kugge i det förebyggande underhållsarbetet på SSAB Borlänge.
Som elektriker är du delaktig i underhållsarbete i produktionen. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så är du behjälplig vid frågor från organisationen kopplat till underhåll. Tillsammans i arbetsgruppen driver ni utvecklingen och förbättringsarbetet av tillståndsbaserat och förebyggande underhåll inom ert område.
I det dagliga arbetet jobbar du administrativt i vårt underhållssystem IFS med att bland annat planera arbetsorder och beställa reservdelar. Du planerar in service samt beställer reparationer av all förekommande el-utrustning. Mätteknik och tillståndsövervakning av el-utrustning ingår också i arbetet.
Omfattning: Heltid. Arbetstid: Dagtid med möjlighet till flex.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el, automation, styr-/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Det är meriterande för tjänsten om du har specifik kunskap eller erfarenhet inom el, automation och/ eller AC-/DC- drifter. Det är även önskvärt, men ej ett krav att du har erfarenhet av nätverk och IT-system. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på dessa språk. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och för tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att har ett tätt samarbete med både interna och externa kollegor söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.
Vi förväntar oss att du har viljan att ta ansvar för processen varmvalsning och att bidra med spetskompetens och initiativ som elektriker. Funktionsansvar innebär att el, i samverkan med IT, hydraulik och mekanik samarbetar över gränserna och ansvarar för arbetet inom varmvalsning och här kan du även förväntas hålla ihop arbetet i mindre, tillfälliga team för att lösa uppgifter inom exempelvis felsökning och diagnostisering.
Vi erbjuder
En utvecklande och omväxlande roll där du är delaktig i ett team som ser möjligheter och en verksamhet med stor potential och framdrift.
Sista ansökningsdag
19 januari 2022
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mattias Gidlund, Chef Driftnära UH el Varmvals, tfn 0243-711 14
Lars Ekroth, Chef Driftnära UH varmvals, tfn 0243-725 11
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Servicetekniker med elkunskap – Gästrikland (Sandviken, Hofors, Gävle)

Ansök    Jan 18    Granitor Electro AB    Industrielektriker
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Med rätt underhåll och tekniska lösningar bidrar vi till hållbar utveckling inom den svenska industrin! Smart mekanik... Visa mer
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Med rätt underhåll och tekniska lösningar bidrar vi till hållbar utveckling inom den svenska industrin!
Smart mekanik och förfinad elektronik är grunden i mycket på industrier. Men industrimiljön sliter. Rätt utfört montage, underhåll, reparationer och ombyggnader optimerar användning och sparar både pengar och miljö. Nyfiken på att arbeta hos oss? Nu stärks den svenska ägarfamiljens andelar i bolaget och vi byter vid årskiftet namn till Granitor. Granitor blir en symbol för vårt starka samhällsengagemang och vår vision kring en bättre framtid. Läs mer om namnbytet här Midroc blir Granitor | Midroc
Vi söker nu en erfaren servicetekniker med inriktning mot elektriskt underhållsarbete inom industrin

Om avdelningen


• Vi är ett stor grupp engagerade kollegor som består av Elektriker, Mekaniker, Konstruktörer och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll på traverser och lyftdon.
• Du kommer att arbeta med service och underhåll av traverser och lyftdon med stort fokus på förebyggande underhåll. Andra arbetsuppgifter beroende på kompetens hos dig som vi anställer kan vara felsökning, reparationer, ny-montage och moderniseringar.
• Utvecklingen av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustningar för ökad tillgänglighet är också uppgifter som en servicetekniker hos oss arbetar med. Resor ingår i tjänsten.

Om dig


• Vi söker dig som har utbildat dig till elektriker och gärna tidigare erfarenhet av elektrisk felsökning inom industrin. Erfarenhet av service och underhåll och särskilt på kranar eller lyftdon är meriterande. Det är ett omväxlande arbete och vi är ett team som rycker in för varandra.
• För att trivas i rollen som servicetekniker är det viktigt att du gillar att samarbeta och skapa relationer med både arbetskamrater och kunder. Då du har daglig kontakt med våra kunder så är det viktigt att du trivs i rollen som den kunden kontaktar för hjälp och råd. Du behöver ha god förmåga att kommunicera och ta till dig av instruktioner såväl muntliga som skriftliga samt kunna dokumentera ditt arbete på svenska i digitala verktyg.
• B-körkort är ett krav. 
• Placeringsort är i första hand (Avesta eller Borlänge) / (Hofors, Sandviken eller Gävle) men annan ort där vi har etablering i området kan diskuteras för dig med bevisad god kunskap för rollen.

Låter det här intressant? 
I så fall ser vi fram emot att höra från dig!
Skicka in din ansökan idag! Berätta var du bor och vad som lockar just dig att söka tjänsten 


Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor. Visa mindre

SSAB - Automationselektriker

Ansök    Jan 19    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Nu söker vi automationselektriker till Akutservice på SSAB Borlänge. Har du utbildning eller erfarenhet inom el-, automation-, styr- och reglerteknik? Kanske har du erfarenhet från industri eller processindustrin? Trivs du med att arbeta skift i en omväxlande roll där du och dina kollegor samarbetar, driver och lär av varandra? Om detta låter som du så kan du vara vår nästa kollega. Välkommen med din ... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Nu söker vi automationselektriker till Akutservice på SSAB Borlänge. Har du utbildning eller erfarenhet inom el-, automation-, styr- och reglerteknik? Kanske har du erfarenhet från industri eller processindustrin? Trivs du med att arbeta skift i en omväxlande roll där du och dina kollegor samarbetar, driver och lär av varandra? Om detta låter som du så kan du vara vår nästa kollega. Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Stålföretaget SSAB har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling.
Automationselektriker på Akutservice är ett brett yrkesområde och arbetsuppgifterna i denna roll omfattar till största del felsökning och avhjälpande underhåll för alla våra anläggningar och processer på SSAB Borlänge.
På SSAB har vi ett grupporganiserat arbetssätt vilket ställer krav på din och arbetsgruppens förmåga att självständigt driva arbetsprocessen från planering till utförande och uppföljning. Arbetsgruppen på Akutservice består av mekaniker och elektriker som tillsammans förväntas lösa alla förekommande driftstörningar under dygnets alla timmar. Det är gruppens totala förmåga och kompetens som är väsentlig och du kommer att vara en viktig kugge i sammanhanget. Arbetstiden är skiftgång, 5 skift.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en lämplig teknisk utbildning med inriktning mot el-, automation-, styr- och reglerteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i industriella miljöer med driv- och styrsystem samt reglerteknik. Alternativt har du erfarenhet från andra miljöer där liknande tekniker förekommer. Körkort är ett krav för tjänsten samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du en självgående problemlösare som har förmåga att ta ansvar och egna initiativ i arbetet. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra för att lösa problem och utmaningar i vardagen samt med att arbeta med ständiga förbättringar. Som person delar du gärna med dig av erfarenheter samt tar del av andras kunskap för att främja samarbete och effektivitet i arbetet.
Då du och ditt arbetslag arbetar med avhjälpande akut underhåll krävs att du känner dig trygg och trivs i en flexibel vardag samt att du är nyfiken på att lära dig av nya situationer.
Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete i en roll där din tekniska utveckling säkerställs både genom arbetet i vardagen samt i en väl fungerande utbildningsverksamhet. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar.
Sista ansökningsdag
10 februari 2022
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mats Eliasson, Avsnittschef Akutservice, tfn 0243-729 02.
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

El- och automationsingenjör

Vattenkraft i Liberia, träindustri i Hälsingland eller stålverk i Dalarna? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler elkonstruktörer och automationsingenjörer på samtliga kontor. Vi behöver dig för att kunna fortsätta erbjuda den bästa lösningen för var och en av våra kunder. Arbetsbeskrivning Som elkonstruktör/automationsingenjör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik samtidigt som du får chansen... Visa mer
Vattenkraft i Liberia, träindustri i Hälsingland eller stålverk i Dalarna? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler elkonstruktörer och automationsingenjörer på samtliga kontor. Vi behöver dig för att kunna fortsätta erbjuda den bästa lösningen för var och en av våra kunder.
Arbetsbeskrivning
Som elkonstruktör/automationsingenjör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik samtidigt som du får chansen att driva projekt?i samarbete med kollegor, kunder och vår verkstad i Edsbyn. Dina arbetsuppgifter är varierande och kan bestå av allt ifrån idrifttagning, PLC-programmering, elkonstruktion, förstudier, konceptutveckling eller ombyggnationer och totalåtaganden av varierande storlekar. Projekten driver du under eget ansvar ute hos kund eller från vårt kontor. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och vi gör alltid vårt bästa för att matcha rätt uppdrag med rätt person.
Vem är du?
Vi söker dig som har bred kompetens inom automation, elkonstruktion eller robotprogrammering och uppbyggnad av robotceller. Du har erfarenhet av att jobba med PLC-programmering, HMI eller CAD.
Som person är du driven och strukturerad och känner dig bekväm med att ta en ledande roll i de projekt och uppdrag du jobbar med. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och nyfiken på att lära dig nya saker.
Du som söker bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom industrin i din region. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.?
Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se.
Om ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.
Tillsammans med vårt systerbolag ELE Manufacturing kan vi producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar.
På ELE arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.
Ansökan?
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med “el- och automationsingenjör” och skicka ditt CV samt personliga brev till? [email protected] . När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.
All form av rekryteringshjälp undanbedes! Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker! Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Fastighetselektriker, styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

SSAB - Industrielektriker inom Underhåll

Ansök    Okt 20    SSAB Emea AB    Industrielektriker
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/ eller drivsystem? Trivs du med att arbeta självständigt men i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med förebyggande, tillståndsbaserat och avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge Industrielektriker är ett brett yrkesområde med stora möjligheter till pe... Visa mer
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/ eller drivsystem? Trivs du med att arbeta självständigt men i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med förebyggande, tillståndsbaserat och avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge
Industrielektriker är ett brett yrkesområde med stora möjligheter till personlig utveckling. Som elektriker på SSAB Borlänge är du en viktig kugge i underhållsarbetet i produktionen. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så är du behjälplig vid frågor från organisationen kopplat till underhåll. Det förebyggande underhållet är en viktig del i vårt arbete och utgör basen för hållbarhet och förutsägbarhet i våra anläggningar.
Utöver detta utför du i det dagliga arbetet felsökningar, analyser, inspektioner, reparationer och komponentbyten. Detta i syfte att optimera våra produktionsanläggningar. Du arbetar administrativt i vårt underhållssystem IFS med att bland annat planera arbetsorder och beställa reservdelar. Du planerar in service samt beställer reparationer av all förekommande elutrustning. Mätteknik och tillståndsövervakning av elutrustning ingår också i arbetet.
På SSAB arbetar vi grupporganiserat vilket innebär att du, tillsammans med ditt team arbetar självständigt för att planera, utföra och utveckla arbetssättet inom ditt underhållsområde. Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom el, automation, styr/reglerteknik och drivsystem på lägst gymnasienivå. Alternativt har du motsvarande dokumenterad kunskap eller minst fem års erfarenhet inom yrkesområdet. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av instrument- eller förbränningsteknik. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är ett krav då du behöver tillgodogöra dig information och arbetssätt inom bland annat säkerhet. Vi ställer krav på B-körkort.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarstagande, initiativförmåga och flexibilitet. Som person är du en självgående problemlösare, positiv, nyfiken och brinner för ständig utveckling av både anläggning och människa. Du har även lätt för att samarbeta och trivs i en roll där du dagligen har kontakt med både interna och externa kollegor.
Vi erbjuder
En omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamhet och dig som industrielektriker. Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av ständig utveckling och god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer och samarbetsytor.
Sista ansökningsdag
10 november 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna,
Tobias Erksers, Chef sektion UH Glödgning, tfn 0243-712 60
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker. Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker. Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

SSAB - Koordinator Underhåll

Ansök    Sep 27    SSAB Emea AB    Underhållsplanerare
Vill du ha en nyckelroll inom vårt Driftnära Underhåll? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av utveckling och god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer som samarbetsytor. Vill du vara med? Vi söker dig som har förmågan att strukturerat arbeta och planera verksamheten utifrån strategiska mål. Välkommen med din ansökan redan idag! Placeringsort Borlänge. Som koordinator på Drift... Visa mer
Vill du ha en nyckelroll inom vårt Driftnära Underhåll? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av utveckling och god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer som samarbetsytor. Vill du vara med? Vi söker dig som har förmågan att strukturerat arbeta och planera verksamheten utifrån strategiska mål. Välkommen med din ansökan redan idag! Placeringsort Borlänge.
Som koordinator på Driftnära Underhåll Format kommer du att ansvara för planering och bemanning av våra underhållsarbeten. Du kommer att arbeta i ett team med koordinatorer, beredare och utförare där ni tillsammans skapar och utför ett effektivt underhåll som ger förutsättning för en stabil produktion.
Du stöttar arbetsgruppen i planering och schemaläggning kopplat till det dagliga arbetet inom förebyggande- och avhjälpande underhåll, felsökning, analyser samt utveckling av befintliga utrustningar, system och arbetsmetoder. Du kommer att arbeta med utvecklingen av arbetssätt, kompetens och utrustning för att förbättra arbetsmiljö, säkerhet och drifttillförlitlighet.
Som koordinator har du en central roll inom produktionen med många samarbetsytor såväl internt som externt.
Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsteknik och personalledning. Har du goda kunskaper inom processteknik och mekanik är detta meriterande.
Du behöver ha god datorvana samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Rollen innebär stort mandat i frågor som påverkar produktionsutfallet. En nyckel för att lyckas i rollen som koordinator är att du kan planera och har en förmåga att få andra människor med dig. Som person är du trygg med, och har erfarenhet av, att ta ansvar och är van vid att kontrollera och kvalitetssäkra ditt arbete.
Du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och lojal.
Du behöver vara trygg med att stå händelsernas centrum och att vara anpassningsbar efter förutsättningarna. Du är en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information.
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är ett krav.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och betydelsefull roll med omväxlande arbetsuppgifter med stora möjligheter till personlig utveckling.
Sista ansökningsdag
20 oktober 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Tomas Stenberg, Chef sektion UH Format, tfn 070-513 97 15
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

SSAB - Industrielektriker Driftnära Underhåll

Ansök    Sep 3    SSAB Emea AB    Industrielektriker
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/ eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande? Trivs du med att arbeta självständigt men i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med förebyggande, tillståndsbaserat och avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge. Som elektriker på SSAB arbetar du i huv... Visa mer
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/ eller drivsystem? Är du kommunikativ och drivande? Trivs du med att arbeta självständigt men i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med förebyggande, tillståndsbaserat och avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.
Som elektriker på SSAB arbetar du i huvudsak med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekommande elutrustning och drivsystem i fält och är därför en viktig kugge i det förebyggande underhållsarbetet på SSAB Borlänge.
Du är delaktig i underhållsarbete i produktionen. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så är du behjälplig vid frågor från organisationen kopplat till underhåll. Tillsammans i arbetsgruppen driver ni utvecklingen och förbättringsarbetet av tillståndsbaserat och förebyggande underhåll inom ert område.
I det dagliga arbetet jobbar du administrativt i vårt underhållssystem IFS med att bland annat planera arbetsorder och beställa reservdelar. Du kommer även att arbeta i andra nätverk och IT-system. Du planerar in service samt beställer reparationer av all förekommande elutrustning. Mätteknik och tillståndsövervakning av elutrustning ingår också i arbetet.
Arbetstiden är dagtid med möjlighet till flex.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som gymnasieutbildning inom el, automation, styr/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Det är meriterande för tjänsten om du har specifik kunskap om el, automation och AC-/DC- drifter. Goda kunskaper i engelska är ett krav för tjänsten då viss dokumentation och kommunikation med leverantörer sker på detta språk. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Egenskaper
För tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta självständigt, ta ansvar samt att du kan ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att arbeta nära dina kollegor och i ett tätt samarbete så söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.
Vi erbjuder
En utvecklande och omväxlande roll där du är delaktig i ett team som ser möjligheter och en verksamhet med stor potential och framdrift.
Sista ansökningsdag
29 september 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mattias Gidlund, Tf Chef Driftnära UH El, Varmvals, tfn 0243-711 14
Lars Ekroth, Chef Driftnära UH Varmvals, tfn 0243-725 11
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Elektriker till ombyggnation av nätstationer

Ansök    Aug 20    TOPTEMP AB    Industrielektriker
Ser du dig själv som en självständig elektriker och i tillägg gillar att köra bil? Perfekt, då kan du vara den vi söker! Vi ser efter dig som tidigare har jobbat med högspänning eller inom industrin. Du gillar att jobba självständigt och trivs med repeterande arbetsuppgifter i varierande miljöer då du i huvudsak kommer jobba med elmätarbyte inom industrin och andra kommersiella fastigheter. Du kommer även jobba med driftsättning, felsökning och ombyggnatio... Visa mer
Ser du dig själv som en självständig elektriker och i tillägg gillar att köra bil? Perfekt, då kan du vara den vi söker!
Vi ser efter dig som tidigare har jobbat med högspänning eller inom industrin. Du gillar att jobba självständigt och trivs med repeterande arbetsuppgifter i varierande miljöer då du i huvudsak kommer jobba med elmätarbyte inom industrin och andra kommersiella fastigheter. Du kommer även jobba med driftsättning, felsökning och ombyggnation av nätstationer.
Projektet startar upp i höst/vinter 2021 och varar fram till 2025. Du kommer jobba i Västra Götaland eller Stockholm och till sist i norra Sverige.
Krav:
· ECY + 2 års praktisk erfarenhet eller AL licens
· B Körkort
· Teknisk förståelse, PC/ PDA
· Goda kunskaper i både svenska och engelska
Egenskaper:
· Jobbar självständigt
· Bra bilförare
· Trivs med utomhusarbete i alla slags väder
· Har förmåga att maximera sitt arbete genom god kvalitet
Arbetsuppgifter:
· Byta elmätare inom industri och kommersiella fastigheter
· Ha kontinuerlig dialog med ledande montör/ närmaste ledare
· Dokumentera arbete i form av foto och text
Önskligt med erfarenhet från:
· Industri
· Kommersiella fastigheter
Arbetstid:
Måndag-torsdag, 40 timmar
Vi erbjuder:
· Ett långsiktigt och stabilt projekt
· Möjlighet till att utvecklas till ledande montör
· Möjlighet till intern rekrytering efter projektslut i 2025
· Arbete i ett väletablerat internationell firma med 7500 anställda fördelat på 8 länder.
· Mobil, PDA
· Specialbyggd bil och verktyg
· Arbetskläder och arbetsskor för alla årstider
· Fast månadslön
· Traktamente och boende när man går över som resande montör
· ESA 19, HLR och AMS
· Interna kurser hos Eltel Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker. Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker. Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker. Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker. Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten Vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker, med placering Borlänge/Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du är servicetänkande, ... Visa mer
Tjänsten

Vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker, med placering Borlänge/Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker. Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete me... Visa mer
Tjänsten

L&T växer och vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker. Denna tjänst har placering i Borlänge och inkluderar hela Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Elsäkerhetsansvarig

Ansök    Jul 19    AB Stora Tunabyggen    Driftelektriker
Vi söker ansvarig elsäkerhet Rollen Vi söker nu en elsäkerhetsansvarig till Tunabyggen. Vi söker dig som har huvudet bland molnen men fötterna på jorden. Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en varierad arbetsmiljö. Här får du möjligheten att arbeta i en roll som erbjuder stor frihet att fatta egna beslut som leder verksamheten framåt. För att passa in behöver du vara extremt driven, och våga säga ja och våga säga nej med andra ord du ska vara prestigelös... Visa mer
Vi söker ansvarig elsäkerhet

Rollen
Vi söker nu en elsäkerhetsansvarig till Tunabyggen. Vi söker dig som har huvudet bland molnen men fötterna på jorden. Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en varierad arbetsmiljö. Här får du möjligheten att arbeta i en roll som erbjuder stor frihet att fatta egna beslut som leder verksamheten framåt. För att passa in behöver du vara extremt driven, och våga säga ja och våga säga nej med andra ord du ska vara prestigelös.
Du ansvarar för uppföljning, besiktning, underhåll och investering avseende elsäkerhet. Du utför och ansvarar för revisionsbesiktningar för både egna och förvaltade objekt. Vilket bland annat innefattar;
· Upphandla el-tjänster och fungera som en motor för den övriga organisationen för att ta oss in i framtiden när det gäller fastighetsel
· Initiera och driva mindre projekt
· Ansvar för att säkerställa att organisationen är uppdaterad inom elsäkerhetslagen och upprätta egenkontrollplaner mm
· Ansvara för att besiktning och service blir genomförd på våra hissar samt att samordna it-frågor som rör drift för exempelvis IP-adresser, signalteknik, larm och passage.
Du är den som ska vara med och driva Tunabyggen in i framtiden när det gäller el, fastighets-it, sol-el med mera.

Profil
Du har utbildning på lägst gymnasienivå, innehar el-utbildning och gärna några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Behörighet AB alt ABL (A alt AL) och att du är en mycket god datoranvändare är krav för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, är kommunikativ med god skriftlig förmåga. Du innehar B-körkort.
Personlighet
Som person är du driven och nyfiken i dig själv, du tar genomtänkta, välgrundade beslut och driver målmedvetet ett långsiktigt arbete. Du vill utvecklas i din roll och har god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad och flexibel Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Det är meriterande om du har erfarenhet av elsäkerhetsarbete – samt dokumentation och uppföljning av detta. Visa mindre

SSAB - Driftassistent Media

Ansök    Maj 5    SSAB Emea AB    Underhållsplanerare
Som driftassistent på Media utgör du ett stöd för sektionschefen och den skiftgående personalen som övervakar och reglerar distributionen av samtliga mediaslag. Låter det intressant? Sök till oss idag. Placeringsort Borlänge. Sektionen Media förser SSAB i Borlänge med energi i form av ånga, hetvatten och energigaser. Vi hanterar även kylvatten och processvatten. Du kommer att vara en del i sektion Medias ledningsteam och har till uppgift att vara länken me... Visa mer
Som driftassistent på Media utgör du ett stöd för sektionschefen och den skiftgående personalen som övervakar och reglerar distributionen av samtliga mediaslag. Låter det intressant? Sök till oss idag. Placeringsort Borlänge.
Sektionen Media förser SSAB i Borlänge med energi i form av ånga, hetvatten och energigaser. Vi hanterar även kylvatten och processvatten.
Du kommer att vara en del i sektion Medias ledningsteam och har till uppgift att vara länken mellan de fem skiftlagen när det gäller att sprida kunskap så väl som ”bästa körsätt”, men även som en viktig del av kommunikationen mellan operatörer och arbetsledning samt övriga avsnitt.
Som driftassistent på media utgör du ett stöd för sektionschefen och den skiftgående personalen som övervakar och reglerar distributionen av SSAB Borlänges samtliga mediaslag.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera, förbereda och samordna , samt även tillsammans med den skiftgående personalen utföra avställningar på sektionens tryckbärande anläggningar.
Du har en stor del i planeringen av sektionens underhållsarbeten. Du kommer även att arbeta med att utvärdera, utveckla, felsöka och förbättra värmeprocesser och vattenreningsprocesser samt övervakning av gas och oljepannor.
Dina kvalifikationer
Förmåga att utforma och redigera arbetsinstruktioner krävs då detta blir en del av ditt ansvarsområde. Det kan bli aktuellt under kortare perioder vid sjukdom eller utbildning av skiftgående personal, att ersätta personalen både i driftcentralen och vid bränslelossningen. Du har stort intresse av att utveckla teknik och arbetssätt. Du kan lösa tekniska problem på ett strukturerat sätt och driver självständigt dina uppgifter i mål.
För att trivas i rollen som driftassistent hos oss på Media, så behöver du ha en god förmåga att kommunicera samt vara en lagspelare likväl som självgående och ansvarstagande.
Meriterande för tjänsten är förutom teknisk utbildning, kunskaper i IFS, tidigare arbeten med tryckbärande anläggningar, underhållsarbeten inom rör, hydraulik eller instrument liksom flerårig erfarenhet från värmeproducerande anläggningar.
Du är certifierad pannskötare för kategori 1 eller har förmågan att tillskansa dig dessa kunskaper för att genomföra en certifiering.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.
B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamhet och dig som driftassistent.
Sista ansökningsdag
30 maj 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Pär Hansson, chef sektion Media, tfn 0243-709 28
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

L&T söker Elektriker till Borlänge/Dalarna

Tjänsten Vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker, med placering Borlänge/Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du är servicetänkande, ... Visa mer
Tjänsten

Vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker, med placering Borlänge/Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

SSAB - Beredare till Centrala Verkstäder

Ansök    Maj 28    SSAB Emea AB    Underhållsplanerare
Nu söker beredare till SSAB i Borlänge. Är du en initiativrik lagspelare som vill bli en del i vår beredargrupp? Trivs du med administrativt arbete, detaljplanering samt att vara en viktig spelare i arbetet kring ett underhåll i världsklass? Då kan du vara vår nästa kollega. Välkommen med din ansökan redan idag! Underhåll ska i nära samarbete med produktionsenheterna leverera kvalificerade underhållstjänster med god kvalitet och till konkurrenskraftiga ko... Visa mer
Nu söker beredare till SSAB i Borlänge. Är du en initiativrik lagspelare som vill bli en del i vår beredargrupp? Trivs du med administrativt arbete, detaljplanering samt att vara en viktig spelare i arbetet kring ett underhåll i världsklass? Då kan du vara vår nästa kollega. Välkommen med din ansökan redan idag!
Underhåll ska i nära samarbete med produktionsenheterna leverera kvalificerade underhållstjänster med god kvalitet och till konkurrenskraftiga kostnader. Underhåll arbetar bland annat med renovering av reservdelar till våra produktionsanläggningar eller olika typer av underhållsinsatser direkt i produktionslinjerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att som en del i en beredargrupp bereda och detaljplanera för underhållsarbeten på hela centrala verkstaden.
I uppgifterna ingår bland annat att bedöma renoveringsarbeten utifrån både ekonomiska, tekniskaapekter samt leveranstider. Du ser till att reservdelar och nödvändig dokumentation finns tillgänglig när arbetet ska utföras, skapa produktstrukturer i vårt underhållssystem och hjälpa till att analysera och förbättra underhållsarbetet och linjens tillförlitlighet.
Beredargruppen har också ett delegerat inköpsansvar för inköp av vissa reservdelar och material knutna till verkstaden. Du förväntas också vara ett teknikstöd för såväl verkstadens medarbetare och övriga underhållsorganisationer.
Kvalifikationer
Du som söker bör ha teknisk/mekanisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande kunskaper och erfarenheter. Vi söker en bred kunskap om olika renoverings- och tillverkningsmetoder med grund i verkstadsindustri. Då all beredning och inköp utförs i vårt underhållssystem (IFS) behöver du ha mycket god datorvana.
För att få rätt förutsättningar i arbetet är goda kunskaper i ritningsläsning ett krav. Enklare uppgifter med CAD förekommer.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande samt kunskap inom verkstad/tillverkning med inriktning på renoveringsarbeten, spånavskiljande bearbetning och grovplåtslageri. Det är även meriterande om du har erfarenhet av beredning/planering av underhållsarbeten från produktionsanläggningar i till exempel processindustri.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga, affärsmässighet, att du är systematisk och lyhörd för verksamhetens behov. Du handlar prestigelöst och är en lagspelare. Du bör ha lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.
Vi erbjuder ett självständigt jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du får verka i en processindustri med höga kvalitetskrav, säkerhet och tydligt servicefokus.
Sista ansökningsdag
21 juni 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Magnus Lindholm, Chef sektion, tfn 0243-715 72
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

L&T söker Elektriker till Borlänge/Dalarna

Vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker, med placering Borlänge/Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du är servicetänkande, en kreativ... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker, med placering Borlänge/Dalarna. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter. Vi söker i första hand dig som är fullt utbildad elektriker med minst 5års erfarenhet från yrket. Du trivs med att ha många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus.

Du är servicetänkande, en kreativ problemlösare, utåtriktad och driven. Vidare har du god datorvana , behärska svenska i tal och skrift samt administrativ förmåga. För tjänsten som serviceelektriker är B-körkort ett krav.

Styr- och reglerkompetens samt svagström, lågspänning är meriterande.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

El-ansvarig Borlänge: Pasi Takalo - 0704847789

Områdeschef Borlänge: Bengt Eriksson - 0702206473

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

SSAB - Koordinator Underhåll

Ansök    Apr 30    SSAB Emea AB    Underhållsplanerare
Vill du ha en nyckelroll inom vårt Driftnära Underhåll? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av utveckling och god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer som samarbetsytor. Vill du vara med? Vi söker nu en koordinator till SSAB där du kan bli en del av regionens största underhållsavdelning. Välkommen med din ansökan redan idag! Placeringsort Borlänge. Som koordinator på Driftnär... Visa mer
Vill du ha en nyckelroll inom vårt Driftnära Underhåll? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av utveckling och god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer som samarbetsytor. Vill du vara med? Vi söker nu en koordinator till SSAB där du kan bli en del av regionens största underhållsavdelning. Välkommen med din ansökan redan idag! Placeringsort Borlänge.
Som koordinator på Driftnära Underhåll kommer du att ansvara för planering och bemanning av våra underhållsarbeten. Du kommer att arbeta i ett team med koordinatorer, beredare och utförare där ni tillsammans skapar och utför ett effektivt underhåll som ger förutsättning för en stabil produktion.
Utöver förebyggande underhåll, ingår även avhjälpande underhåll, felsökning, analyser samt utveckling av befintliga utrustningar, system och metoder i det dagliga arbetet. Allt med syfte att optimera våra produktionsanläggningar.
Som Koordinator stöttar du utvecklingen av arbetssätt, kompetens och utrustning för att förbättra arbetsmiljö, säkerhet och drifttillförlitlighet.
Du kommer att ha en central roll inom produktionen med många samarbetsytor såväl internt som externt.
Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsteknik och personalledning.
Det är meriterande om du har goda kunskaper inom processteknik och mekanik.
Du behöver ha god datorvana samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Strukturerad och noggrann.
Rollen innebär stort mandat i frågor som påverkar produktionsutfallet. En nyckel för att lyckas i rollen som koordinator är att du kan planera och har en förmåga att få andra människor med dig. Som person är du trygg med, och har erfarenhet av, att ta ansvar och är van vid att kontrollera och kvalitetssäkra ditt arbete.
Ansvarstagande och lojal.
Du behöver vara trygg med att stå händelsernas centrum och att vara anpassningsbar efter förutsättningarna. Du är en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och betydelsefull roll med omväxlande arbetsuppgifter med stora möjligheter till personlig utveckling.
Sista ansökningsdag
23 maj 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Tobias Erkers, chef UH Glödgning, tfn 0243-712 60
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Elektriker till Underhållsavdelning

Elektriker till Ahlstrom-Munksjö Ställdalen En av våra elektriker och instrumentare går snart i pension och vi behöver därför söka efter en ny elektriker och instrumentare som kan börja med att lära sig av våra rutinerade medarbetare för att kunna axla rollen. Arbetsuppgifter Som elektriker på Ahlstrom-Munksjö Ställdalen arbetar du med både el och instrument. Du jobbar med el- och instrumentinstallationer. Du utför felsökning av både elektriska och pneumat... Visa mer
Elektriker till Ahlstrom-Munksjö Ställdalen
En av våra elektriker och instrumentare går snart i pension och vi behöver därför söka efter en ny elektriker och instrumentare som kan börja med att lära sig av våra rutinerade medarbetare för att kunna axla rollen.
Arbetsuppgifter
Som elektriker på Ahlstrom-Munksjö Ställdalen arbetar du med både el och instrument. Du jobbar med el- och instrumentinstallationer. Du utför felsökning av både elektriska och pneumatiska utrustningar och maskiner. Likströmsdrifter och växelströmsdrifter är båda något du kommer arbeta med. Utöver det kan det även tillkomma någon form av motorrenovering. Brytare, ljusridåer och annan säkerhetsutrustning är något som du stöter på dagligen i ditt arbete, du säkerställer även att dessa fungerar på rätt sätt. Du kommer arbeta med fältinstrumentering i form av fotoceller, reglerventiler och andra typer av givare. Arbetet är på dagtid och du ingår i beredskapsstyrkan. Så visst arbete utanför dagtid förekommer.
Erfarenhet och utbildning
Vi söker dig som är självgående och har redan god erfarenhet av industrielektronik och instrumenthantering. Om du känner till Schneider PLC-logik så ses det som meriterande. Har du erfarenhet från förebyggande underhåll ses även det som meriterande.
Du bör vara praktiskt lagd och trivs med manuellt arbete. Du läser, tolkar och förstår elritningar. Eftersom vi jobbar i farliga miljöer är det viktigt att du är säkerhetsmedveten och har ett öga för att jobba säkert.
Vi ser helst att du har minst gymnasial el-utbildning men har du anskaffat dig all din kunskap på annat vis är det relevant också. Du bör också ha B-körkort för att kunna rycka ut snabbt under din beredskapsvecka.
För att söka tjänsten eller ställa frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du [email protected]
märk ansökan med "elektriker"
#jobbjustnu


Ahlstrom-Munksjö som arbetsgivare
Vi är stolta över att vara ett verkligt globalt företag som bedriver verksamhet på många olika platser, vilket innebär att vi har anställda på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8000 anställda.
Om Ahlstrom-Munksjö Ställdalen
Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Ställdalen har idag totalt 140 anställda. Visa mindre

SSAB - Industrielektriker till driftnära och centralt underhåll

Ansök    Apr 28    SSAB Emea AB    Industrielektriker
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/ eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande? Trivs du med att arbeta självständigt men i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med förebyggande, tillståndsbaserat och avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge Som elektriker på SSAB arbetar du i huvudsa... Visa mer
Är du utbildad elektriker med teknisk kunskap inom el, automation och/ eller drivsystem? Är du kommunikativ, drivande? Trivs du med att arbeta självständigt men i en mycket kompetent grupp av kollegor inom el och mekanik? Är du intresserad av att arbeta med förebyggande, tillståndsbaserat och avhjälpande underhåll på SSAB? Då är du elektrikern vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge
Som elektriker på SSAB arbetar du i huvudsak med förebyggande underhåll och tillståndskontroller av all förekommande elutrustning och drivsystem i fält och är därför en viktig kugge i det förebyggande underhållsarbetet på SSAB Borlänge.
Som elektriker är du delaktig i underhållsarbete i produktionen. Eftersom du är tekniskt duktig inom ditt område så är du behjälplig vid frågor från organisationen kopplat till underhåll. Tillsammans i arbetsgruppen driver ni utvecklingen och förbättringsarbetet av tillståndsbaserat och förebyggande underhåll inom ert område.
I det dagliga arbetet jobbar du administrativt i vårt underhållssystem IFS med att bland annat planera arbetsorder och beställa reservdelar. Du planerar in service samt beställer reparationer av all förekommande elutrustning. Mätteknik och tillståndsövervakning av elutrustning ingår också i arbetet.
Omfattning: Heltid. Arbetstid: Dagtid med möjlighet till flex.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som gymnasieutbildning inom el, automation, styr/reglerteknik eller drivsystem, alternativt har motsvarande dokumenterad kunskap inom el. Det är meriterande för tjänsten om du har specifik kunskap om el, automation och AC-/DCmotorer. Körkort B är ett krav.
Egenskaper
För tjänsten som elektriker söker vi en noggrann och strukturerad person. För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att arbeta självständigt, ta ansvar samt att du kan ta initiativ och vara drivande i arbetet när situationen kräver. Eftersom du kommer att arbeta nära dina kollegor och i ett tätt samarbete så söker vi dig som är kommunikativ och känner dig trygg med att ta kontakt med olika roller och befattningar inom verksamheten, såväl interna som externa.
Vi erbjuder
En utvecklande och omväxlande roll där du är delaktig i ett team som ser möjligheter och en verksamhet med stor potential och framdrift.
Sista ansökningsdag
23 maj 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Per Folmerz, chef Fältservice, tfn 0243-708 05
Lars Ekroth, chef Driftnära UH Varmvals, tfn 0243-725 11
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Industrielektriker till Setra Långshyttan

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. Vi tillverkar sågade och förädlade trävaror, byggprodukter samt bioprodukter av gran och furu från ansvarsfullt brukade skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande och hög industriell kapacitet skapar vi klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för våra kunders behov. Vi är cirka 800 medarbetare och omsätter drygt fyra miljarder kronor. I koncernen ingår sju sågverk och två förädlingsenheter, varav en finns i Storbritannien. Huvudkontor och kundservice finns i Sverige och vi har sju olika försäljningskontor runt om i världen.

Vi vill göra affärer som fler än vi tjänar på – kunderna, samhället och naturen. När en verksamhet är lönsam för alla kallar vi det för Grönsamhet. Vi vill vara grönsamma. Läs gärna mer på www.setragroup.com

Långshyttan är Setras centrum för modern träindustri. Här tillverkas bygglösningar i korslimmat trä, limträ samt träkomponenter för dörr- och fönsterindustrin. I Långshyttan finns även serviceorganisationen som sköter hela affären kring produkterna, med bland annat säljare och konstruktörer. Sammanlagt är vi cirka 90 medarbetare. Produkterna säljs till kunder i Sverige och på flera exportmarknader.


Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är redo för ett spännande och utmanande jobb som skiftgående industrielektriker. Hos oss erbjuds du ett fritt omväxlande jobb med goda utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och mycket annat! Som industrielektriker arbetar du med felsökning, reparationer, förbättringsarbete och underhåll. Jobbet är mycket omväxlande. På underhållsavdelningen jobbar både industrielektriker och mekaniker. Vi jobbar kontinuerligt 2-skift samt jour. Samarbete, proaktivitet och service är prioriterade områden. Allt för att produktionen ska fungera så optimalt som möjligt.

Din profil
Du har en bakgrund inom tillverkande industri och goda kunskaper inom felsökning, industriell el och avhjälpande underhåll. Specifik teoretisk utbildning är bra men inget direkt krav. El-behörigheten finns hos oss men vi ser dock gärna att du har AL-auktorisation lågspänning enligt elsäkerhetsverkets föreskrifter (gamla ABL). Kunskaper inom PLC, ritningslära, mätteknik, hydraulik, pneumatik och frekvensstyrning är helt klart önskvärt. Certifikat för heta arbeten och mobila arbetsplattformar är bra att ha. B-körkort, svenska i tal och skrift samt kunskaper i officepaketet är grundförutsättningar för att hantera vardagen. Din personlighet och inställning väger också tungt. Vi söker en trygg och systematisk person med stort intresse för att utvecklas och lära nytt.


Ansökan
I denna tillsättning samarbetar Setra med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan på Clockworks hemsida, www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-05-11. För frågor kring tjänsten kontakta gärna Jasmin M. på 073-351 27 24 eller [email protected]. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SSAB - Elektriker

Ansök    Mar 25    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Har du ett stort engagemang, teknikintresse och trivs du med arbete under eget ansvar? Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Vi söker nu en elektriker med kunskap inom industri, installation och/eller automationsel. Placeringsort Borlänge. Om tjänsten Du kommer ingå i en driftnära, central avdelning som arbetar med uppdrag mot våra traverser över hela verket i Borlänge. Som el... Visa mer
Har du ett stort engagemang, teknikintresse och trivs du med arbete under eget ansvar? Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Vi söker nu en elektriker med kunskap inom industri, installation och/eller automationsel. Placeringsort Borlänge.
Om tjänsten
Du kommer ingå i en driftnära, central avdelning som arbetar med uppdrag mot våra traverser över hela verket i Borlänge. Som elektriker i vår traversgrupp arbetar du med förebyggande och avhjälpande elektriskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra traverser. På traversgruppen jobbar vi självständigt i team om två personer där ni själva ansvarar för beredning/planering och utförande av jobben. Arbetet sker regelmässigt på hög höjd.
I arbetet ingår:
Felsökning
Ritningsläsning
Elektriskt underhåll av traversutrustning och dess ingående komponenter
Planering och beredning
Grundorsaksanalyser
Delta i förbättringsarbeten
Uppdatera och utveckla det förebyggande underhållet

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk utbildning inom relevant område på lägst gymnasienivå, alternativt motsvarande dokumenterad kunskap. Vi ser att du har jobbat som industri-, installations- eller automationselektriker i några år. Ingen tidigare erfarenhet av arbete på traverser krävs. Vi utbildar dig inom området om så krävs.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ödmjuk och trivs med att arbeta i grupp, men som även är ansvarstagande, initiativtagande och arbetar självständigt när det arbetet kräver det. Vi ser även att du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där du har stora möjligheter till att utvecklas i din roll som elektriker. Arbetet är flexibelt och det finns möjlighet att själv och tillsammans med din teammedlem planera och styra dina dagar.
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag
18 april 2021
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Lars Karlsson, Chef sektion Traverser, tfn 0243-714 41
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

Ledig tjänst för dig som söker något mer än bara lön den 25:e

Ansök    Mar 11    AB Stora Tunabyggen    Driftelektriker
Vi behöver fler elektriker Är du kanske lite till åren, har vuxna barn, har jobbat länge och har inte tänkt tanken på att byta jobb mer i livet? Då är det bara att tänka om, vi behöver ditt yrkeskunnande och din långa erfarenhet! Eller är du ung, nyutbildad och riktigt sugen på att få jobba på riktigt? Härligt, vi behöver din kompetens och ditt driv. Eller är du mitt i livet, i dina bästa år, älskar ditt yrke och är lite sugen på en ny arbetsplats – då är ... Visa mer
Vi behöver fler elektriker
Är du kanske lite till åren, har vuxna barn, har jobbat länge och har inte tänkt tanken på att byta jobb mer i livet? Då är det bara att tänka om, vi behöver ditt yrkeskunnande och din långa erfarenhet! Eller är du ung, nyutbildad och riktigt sugen på att få jobba på riktigt? Härligt, vi behöver din kompetens och ditt driv. Eller är du mitt i livet, i dina bästa år, älskar ditt yrke och är lite sugen på en ny arbetsplats – då är det dags – vi välkomnar dig!
Vad du kan förvänta dig av oss
Oss väljer du inte bara för att få lön den 25:e. Oss väljer du för att du vill jobba i ett modernt företag som utvecklas ständigt och där arbetsuppgifterna är väldigt omväxlande. Du jobbar med stort som smått, i gamla fastigheter byggda på 1800-talet och i helt nybyggda hus – och allt däremellan. Vi är mån om att du ska få en bra introduktion och lära känna dina nya kollegor. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare goda förutsättningar och erbjuder därför olika friskvårds- och fritidsaktiviteter och regelbundna hälsoundersökningar.
Våra förväntningar på dig
Du gillar att jobba med människor och att ge superbra service. Du är driven och handlingskraftig. Du ser möjligheter istället för problem och du tar ansvar för resultatet av ditt arbete. Du är bra på att jobba självständigt men gillar också att bidra i ett team.
Vi vill att du är professionell och trevlig mot alla du möter. Din arbetsvardag är i andras hem, på skolor, omsorgsboenden, seniorboenden och fritidsanläggningar. Det gör att du behöver vara öppen och lyhörd i mötet med människor.
Du har grundläggande it-kunskaper och mobilen är en naturlig del av din arbetsvardag. Kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.
Elektriker Du är utbildad elektriker och har minst tre års erfarenhet av installation och/eller service av elanläggningar. Arbetet varierar mellan elarbeten, mindre fastighetsreparationer och fastighetsunderhåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av och kunskaper om svagström, passagesystem, brandlarm, styr- och regler.
Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan till https://sokajobb.tunabyggen.se, senast 2021-04-04.
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till dessa tjänster.
För mer information om tjänsten, kontakta chef Utförare, Urban Lindberg, tfn 0243-733 06.
Facklig företrädare: Fastighetsanställdas förbund, Ari Perdén, tfn 0243-733 75.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se
Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.
Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
· Jag finns här för våra kunder
· Jag ser möjligheter
· Jag möter varje människa med respekt
Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Se mer information om oss på www.tunabyggen.se Visa mindre

SSAB - Eltrucksmekaniker fordonsverkstaden

Ansök    Mar 15    SSAB Emea AB    Elektromekaniker
Som eltrucksmekaniker arbetar du med förebyggande underhåll och reparationer på SSABs samtliga eltruckar samt utför batteriunderhåll. Placeringsort Borlänge. Eltrucksreparatörens uppdrag är att säkerställa, förbättra och återställa alla förekommande fel, med målet att minska antalet återkommande fel och därmed minska antalet akuta reparationer. Hög tillgänglighet är viktig på våra truckar. Arbetstiden är dagtid. Dina kvalifikationer Vi sätter stort värde p... Visa mer
Som eltrucksmekaniker arbetar du med förebyggande underhåll och reparationer på SSABs samtliga eltruckar samt utför batteriunderhåll. Placeringsort Borlänge.
Eltrucksreparatörens uppdrag är att säkerställa, förbättra och återställa alla förekommande fel, med målet att minska antalet återkommande fel och därmed minska antalet akuta reparationer. Hög tillgänglighet är viktig på våra truckar.
Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Som eltrucksmekaniker är det viktigt att du har högt säkerhetstänk och är serviceinriktad. God kommunikationsförmåga behövs då du kommer att ha daglig kontakt med våra interna kunder. Vi ser även att du är öppen, flexibel och en bra lagspelare, då detta är framgångsfaktorer för ett lyckat samarbete i gruppen samt våra interna kunder.
Du har fordonsteknisk utbildning med inriktning el, eller motsvarande flerårig dokumenterad erfarenhet av reparationer på el-truckar. Har du erfarenheter gällande entreprenadmaskiner så är detta positivt då du ibland kan komma att stötta skiftgående fordonsreparatörer.
Kompetens inom fordonsel, hydraulik, pneumatik, förekommande diagnosverktyg, IFS samt batteriunderhåll schemaförståelse och svetsning är meriterande.
Vi erbjuder
Ett stimulerande och varierande arbete där ständiga förbättringar är en del av vardagen. Du kommer att jobba i ett engagerat och positivt arbetslag. Vi erbjuder ett arbete som är flexibelt roligt, utvecklande samt utmanande.
Sista ansökningsdag
5 april 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Marko Päätalo, Sektionschef Fordonsverkstaden, 0243-72383
Facklig information lämnas av IF Metall, som nås via vår växel på tfn 0243-700 00
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

SSAB - Koordinator Underhåll

Ansök    Mar 2    SSAB Emea AB    Underhållsplanerare
Vill du ha en nyckelroll i vår redan starka grupp inom Underhåll Glödgning? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av utveckling och god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer som samarbetsytor. Vill du vara med? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Välkommen med din ansökan. Placeringsort Borlänge. Om tjänsten Som koordinator på Driftnära Underhåll komme... Visa mer
Vill du ha en nyckelroll i vår redan starka grupp inom Underhåll Glödgning? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av utveckling och god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer som samarbetsytor. Vill du vara med? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Välkommen med din ansökan. Placeringsort Borlänge.
Om tjänsten
Som koordinator på Driftnära Underhåll kommer du att ansvara för planering och bemanning av våra underhållsarbeten. Du kommer att arbeta i ett team med koordinatorer, beredare och utförare där ni tillsammans skapar och utför ett effektivt underhåll som ger förutsättning för en stabil produktion.
Utöver förebyggande underhåll, ingår även avhjälpande underhåll, felsökning, analyser samt utveckling av befintliga utrustningar, system och metoder i det dagliga arbetet. Allt med syfte att optimera våra produktionsanläggningar.
Som koordinator stöttar du utvecklingen av arbetssätt, kompetens och utrustning för att förbättra arbetsmiljö, säkerhet och drifttillförlitlighet.
Du kommer att ha en central roll inom produktionen med många samarbetsytor såväl internt som externt.
Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsteknik och personalledning.
Har du goda kunskaper inom processteknik och mekanik är detta meriterande.
Du har god datorvana samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Rollen innebär stort mandat i frågor som påverkar produktionsutfallet. En nyckel för att lyckas i rollen som koordinator är att du kan planera och har en förmåga att få andra människor med dig. Som person är du trygg med, och har erfarenhet av, att ta ansvar och är van vid att kontrollera och kvalitetssäkra ditt arbete. Du är ansvarstagande, lojal, strukturerad och noggrann.
Du är trygg med att stå händelsernas centrum och att vara anpassningsbar efter förutsättningarna. Du är en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och betydelsefull roll med omväxlande arbetsuppgifter med stora möjligheter till personlig utveckling.
Sista ansökningsdag
28 mars 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Tobias Erkers, Chef sektion Driftnära UH Kallvals Glödgning, tfn 0243-712 60
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

SSAB - Industrielektriker, Traverser

Ansök    Dec 15    SSAB Emea AB    Industrielektriker
Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till oss och regionens största underhållsavdelning. Placeringsort Borlänge. Du kommer ingå i en central avdelning som arbetar med uppdrag mot våra kranar över hela verket. Som elektriker i vår traversgrupp arbetar du med förebyggande och avhjälpande elektriskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra kranar. P... Visa mer
Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till oss och regionens största underhållsavdelning. Placeringsort Borlänge.
Du kommer ingå i en central avdelning som arbetar med uppdrag mot våra kranar över hela verket. Som elektriker i vår traversgrupp arbetar du med förebyggande och avhjälpande elektriskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra kranar. På traversgruppen jobbar ni självständigt i team om 2 personer där ni själva ansvarar för beredning/planering och utförande av jobben. Arbetet sker regelmässigt på hög höjd.
I arbetet ingår:
• Felsökning
• Ritningsläsning
• Elektriskt underhåll av produktionsutrustning och dess ingående komponenter
• Planering och beredning
• Grundorsaksanalyser
• Delta i förbättringsarbeten
• Uppdatera och utveckla det förebyggande underhållet
Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad kunskap.
Vi ser gärna att du har jobbat som elektriker i några år. Arbete där huvuddelen av arbetet har innefattat felsökning inom elektriska system ses som meriterande då det är en stor del av det dagliga arbetet på traversgruppen.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamhet och dig som elektriker.
Sista ansökningsdag
7 februari 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Lars Karlsson, Chef sektion travers, tfn 0243-71441
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

SSAB - Automationselektriker inom Underhåll

Ansök    Dec 23    SSAB Emea AB    Automationselektriker
Vill du förstärka vår redan starka grupp inom El & Automation? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av ständig utveckling & god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer och samarbetsytor. Vill du vara med? I så fall är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Vi söker nu Automationselektriker till avsnitten Glödgning och Betning&Valsning;. Välkommen med din ansökan... Visa mer
Vill du förstärka vår redan starka grupp inom El & Automation? Våra medarbetare trivs och utmanas i en miljö som präglas av ständig utveckling & god kamratskap. Vi verkar i en kreativ miljö med högsta tekniska nivå på såväl utrustning, processer och samarbetsytor.
Vill du vara med? I så fall är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Vi söker nu Automationselektriker till avsnitten Glödgning och Betning&Valsning;. Välkommen med din ansökan. Placeringsort Borlänge
Automationselektriker är ett brett yrkesområde med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer ingå i en grupp med erfarna yrkes-män och -kvinnor där ni tillsammans utvecklar arbetssätt, kompetens och utrustning. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat utvecklingen av det förebyggande underhållet mot att bli mer tillståndsbaserat. Utöver förebyggande underhåll, som är som verksamhetens bas, så ingår även felsökning, analyser samt utveckling av befintliga utrustningar, system och metoder i det dagliga arbetet. Allt med syfte att optimera våra produktionsanläggningar. Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad kunskap. Har du lång erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbete inom processindustri är det meriterande. Vi värdesätter även erfarenhet från arbete med:
- Styrsystem
- Drivsystem
- Reglerteknik
- Instrumentteknik
- Förbränningsteknik
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet.
Du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.
På SSAB har vi ett grupporganiserat arbetssätt vilket ställer krav på din förmåga att självständigt och i grupp bereda och planera arbetet.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamhet och dig som automationselektriker.
Sista ansökningsdag
20 januari 2021
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Tobias Erkers, Chef sektion Driftnära UH Kallvals Glödgning, tfn 0243-712 60
Mikael Malmenius, Chef sektion Driftnära UH Kallvals Betning Valsning, tfn 0243-720 50
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

Elektriker till Coor hos SSAB Borlänge

Vi söker en duktig och driven Elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund SSAB i Borlänge. Tillsammans med övriga kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor. Om rollen Som Elektriker kommer du att ansvara för den dagliga driften av el-underhållet inom fastighetsbeståndet, du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det... Visa mer
Vi söker en duktig och driven Elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund SSAB i Borlänge. Tillsammans med övriga kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor.

Om rollen
Som Elektriker kommer du att ansvara för den dagliga driften av el-underhållet inom fastighetsbeståndet, du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat


• Tillsyn och skötsel av fastigheter och processutrustning
• Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
• El-montage inom kontors och industrimiljö
• Dokumentation
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund

Vi erbjuder
Som nyanställd ges du en introduktion och en ”fadder” för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Det här är en spännande roll för dig som tidigare arbetat som t ex installationselektriker. Har du erfarenhet från styr och regler är det meriterande. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning till ditt arbete och din omgivning. B-körkort är ett krav. Vi ser att du har relevant utbildning inom el, samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta
Richard Larsson, platschef, tfn 070-6842260, [email protected]


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Visa mindre

SSAB - Automationselektriker inom underhåll

Ansök    Jan 28    SSAB EMEA AB    Automationselektriker
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Stålföretaget SSAB har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge. Om tjänsten Automationselektriker är ett brett yrkesområde och arbetsuppgifterna i denna roll omfattar till största del förebyggande underhå... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Stålföretaget SSAB har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge.
Om tjänsten
Automationselektriker är ett brett yrkesområde och arbetsuppgifterna i denna roll omfattar till största del förebyggande underhåll, arbete i investeringsprojekt och utveckling.
Du kommer bland annat att medverka i arbetet med att ta fram nya tekniska lösningar samt arbeta med förbättringar i befintliga anläggningar och processer.
Att medverka i investeringsprojekt blir en naturlig del av vardagen.
Arbetstiden är dagtid.
Dina kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el-, automation-, styr- och reglerteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du kunskap och erfarenhet av arbete instrument- och förbränningsteknik så är det meriterande.
Vi värdesätter också erfarenhet från arbete i industriella miljöer med driv- och styrsystem samt reglerteknik.
Som person behöver du vara en problemlösare som har förmåga att ta egna initiativ och ansvar.
Vi tror att du kommer att lyckas i rollen om du gillar att vara en del av ett team samt har en förmåga att arbeta strukturerat och planerat.
Vi erbjuder
En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns. Du får arbeta tillsammans med dina kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar.
Sista ansökningsdag
23 februari 2020
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Olov Hambäck, Chef Driftnära Underhåll, tfn 073-073 76 18
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Underhållskoordinator med inriktning El

Ansök    Feb 13    SSAB EMEA AB    Underhållsplanerare
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Vi har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge. Om tjänsten Som koordinator på Driftnära Underhåll ansvarar du för att koordinera, planera och samordna underhållsarbetet med syfte att nå en tillförlitlig ... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Vi har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge.
Om tjänsten
Som koordinator på Driftnära Underhåll ansvarar du för att koordinera, planera och samordna underhållsarbetet med syfte att nå en tillförlitlig och stabil produktion inom ditt tilldelade område.
Du kommer att arbeta i ett team med övriga koordinatorer samt ledning och tillsammans ansvarar vi för att underhållet utvecklas mot våra korta och långsiktiga mål.
Koordinatorn ansvarar för det förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhållet inom området.
Som koordinator stöttar man utveckling av arbetssätt för att förbättra arbetsmiljö, säkerhet och drifttillförlitlighet.
Du kommer att ha en nyckelroll i produktionen med möjlighet till stort inflytande på verksamheten. Samarbetsytorna är många såväl internt som externt.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsteknik och personalledning.
Det är meriterande om du har goda kunskaper inom el- och automationsteknik.
Du behöver ha god datorvana samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Dina personliga egenskaper har stor betydelse och då värdesätter vi främst god förmåga att kommunicera på ett framåtsträvande sätt.
För att lyckas i rollen så behöver du ha förmåga att samarbeta i tvärfunktionella grupper samt fallenhet för att analysera verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och betydelsefull roll med omväxlande arbetsuppgifter
Sista ansökningsdag
8 mars 2020
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Tobias Erkers, chef driftnära Underhåll Kallvals, tfn 0243-712 60
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00 
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

Sotare

Om tjänsten Vi söker just nu en sotare till en av våra kunder i Borlänge. Arbetet innebär främst sotning på olika restauranger runt om i Dalarna. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Möjlighet finns till direktanställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Om företaget Företaget utför olika typer av arbete inom ventilation och sanering. De har erfarenhet inom främst ventilationsrengöring, renovering och bygg av ventilationssystem. De utför också... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en sotare till en av våra kunder i Borlänge. Arbetet innebär främst sotning på olika restauranger runt om i Dalarna.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid

Möjlighet finns till direktanställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden.

Om företaget
Företaget utför olika typer av arbete inom ventilation och sanering. De har erfarenhet inom främst ventilationsrengöring, renovering och bygg av ventilationssystem. De utför också OVK (obligatorisk ventilationskontroll). Företagets mål är att ge deras kunder ett tryggare hem med sundare inomhusmiljö.

Din profil
Krav:
Utbildning och/eller erfarenhet inom yrket
Behörig sotare
Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

SSAB - Automationselektriker

Ansök    Okt 11    SSAB EMEA AB    Automationselektriker
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Stålföretaget SSAB har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge. Om tjänsten Automationselektriker på Akutservice är ett brett yrkesområde och arbetsuppgifterna i denna roll omfattar till största del fel... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Stålföretaget SSAB har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Automationselektriker på Akutservice är ett brett yrkesområde och arbetsuppgifterna i denna roll omfattar till största del felsökning och avhjälpande underhåll för alla våra anläggningar och processer.

På SSAB arbetar vi grupporganiserat vilket innebär att du självständigt och i grupp bereder och planerar det egna arbetet. Gruppen på Akutservice är ett skiftlag som består av mekaniker och elektriker och där gruppens totala förmåga och kompetens är det väsentliga då vi tillsammans i gruppen löses alla förekommande driftstörningar under alla dygnets timmar.

Arbetstiden är skiftgång, 5 skift.

Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk utbildning med inriktning mot el-, automation-, styr- och reglerteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från arbete i industriella miljöer med driv- och styrsystem samt reglerteknik eller andra miljöer där liknande tekniker förekommer.

Som person är du en självgående problemlösare som har förmåga att ta egna initiativ och ansvar. Du tycker om att jobba i team och ta del av andras kunskap för att lösa utmaningar man står inför. Vi vill att du drivs av att ständigt bygga på din egen erfarenhet och kompetens över tid samt är nyfiken och brinner för problemlösning och ständiga förbättringar.

Vi erbjuder
En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns och ett omväxlande arbete där din tekniska utveckling säkerställs både genom arbetet i vardagen samt i en väl fungerande utbildningsverksamhet. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar.

Sista ansökningsdag
3 november 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mats Eliasson Chef avsnitt Akut Underhåll, tfn 0243-729 02
Erik Olofsson Assisterande Chef Akut Underhåll, tfn 0243-727 19
Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre

Söker sotare i Dalarnas län

Vi ser dig vara en utåtriktad och driven person som tycker om att träffa folk. Om du dessutom vill arbeta i en roll där du har mycket ansvar och kan ta egna initiativ så är du välkommen till vår familj. En bakgrund inom ventilationssanering, bygg, el, snickeri, ventilationsteknik eller att man är händig är meriterande men inte ett krav däremot så ska du ha erfarenhet av sotning i restauranger. Hos oss är det viktigt att man passar tider, föregår med gott e... Visa mer
Vi ser dig vara en utåtriktad och driven person som tycker om att träffa folk. Om du dessutom vill arbeta i en roll där du har mycket ansvar och kan ta egna initiativ så är du välkommen till vår familj.
En bakgrund inom ventilationssanering, bygg, el, snickeri, ventilationsteknik eller att man är händig är meriterande men inte ett krav däremot så ska du ha erfarenhet av sotning i restauranger.
Hos oss är det viktigt att man passar tider, föregår med gott exempel och kan ge bra kundservice.
Vi erbjuder ett spännande arbete med frihet under eget ansvar med goda förtjänstmöjligheter.


Dina arbetsuppgifter
Sotare, Vi bygger just nu upp en sanerargrupp och söker drivna personer som vill jobba ute hos privatkunder (Villa/Radhus) samt imkanalsrensningar/sotning åt restauranger.
I och med att Kronans Ventilationstjänst AB växer kraftigt så har vi nu öppningar för fler medarbetare.
Om oss
Kronans Ventilationtjänst AB är ett nystartat företag som just nu befinner sig i en tillväxtfas. Idag är vi 9 medarbetare med kontor i Hökarängen.
Du kommer arbeta självständigt och vi tillhandahåller bil som du utgår från hemmet med.
Vi erbjuder höglön (vår ingångslön är över marknadsstandard) till rätt person.
Vi ser framemot din ansökan och urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Sotare

Om tjänsten Vi söker just nu en sotare till en av våra kunder i Borlänge. Arbetet innebär främst sotning på olika restauranger runt om i Dalarna. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Om företaget Företaget utför olika typer av arbete inom ventilation och sanering. De har erfarenhet inom främst ventilationsrengöring, renovering och bygg av ventilationssystem. De utför också OVK (obligatorisk ventilationskontroll). Företagets mål är att ge deras kunder ett t... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en sotare till en av våra kunder i Borlänge. Arbetet innebär främst sotning på olika restauranger runt om i Dalarna.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid

Om företaget
Företaget utför olika typer av arbete inom ventilation och sanering. De har erfarenhet inom främst ventilationsrengöring, renovering och bygg av ventilationssystem. De utför också OVK (obligatorisk ventilationskontroll). Företagets mål är att ge deras kunder ett tryggare hem med sundare inomhusmiljö.

Din profil
Krav:
Utbildning och/eller erfarenhet inom yrket
Behörig sotare
Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Drifttekniker sökes till kund

Ansök    Sep 13    Karin Hjorth    Driftelektriker
Dina arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förebygga och avhjälpa problem som uppstår i den tekniska anläggningen. Det kan exempelvis handla om att läsa felmeddelanden, följa scheman och byta ut komponenter. Vidare kommer du även att arbeta med analys och besiktning av anläggningen. Arbetet utförs enligt uppsatta mål och planer för underhållsavdelningen. Det betyder att du ansvarar för att planera samt genomföra underhåll och därefter r... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förebygga och avhjälpa problem som uppstår i den tekniska anläggningen. Det kan exempelvis handla om att läsa felmeddelanden, följa scheman och byta ut komponenter. Vidare kommer du även att arbeta med analys och besiktning av anläggningen. Arbetet utförs enligt uppsatta mål och planer för underhållsavdelningen. Det betyder att du ansvarar för att planera samt genomföra underhåll och därefter rapportera in arbetet. Vidare skall du även avhjälpa akuta problem som uppstår. Allt arbete dokumenteras enligt gällande riktlinjer.

Din profil

Vi ser att du har minst treårig gymnasieutbildning alternativt yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot mekaniskt underhåll. Vi söker dig som har något års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Utbildning och erfarenhet inom styr-och reglerteknik samt industri-el är meriterande.

Vi kräver goda tal- och skrivkunskaper i såväl svenska som engelska.
Du har goda IT-kunskaper inom exempelvis office och underhållssystem.
B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som är en utpräglad problemlösare. Du är logisk och har ett systematiskt tankesätt, är eftertänksam och analytisk. För oss är det mycket viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbetssätt. Du är serviceinriktad och har förmåga att se vad som behöver prioriteras. Du har god samarbetsförmåga, ett tydligt kundfokus och bemöter både kunder och kollegor med respekt.Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

SSAB - Elektriker med inriktning Elkraft

Ansök    Okt 1    SSAB EMEA AB    Industrielektriker
Som elektriker vid Central Elteknik kommer dina huvudsakliga ansvarsuppgifter vara verksövergripande inom elkraftservice. Vid behov stöttar du även övriga ansvarsområden inom sektionen. Placeringsort Borlänge.Om tjänsten Centralt Underhåll och sektionen Central Elteknik söker nu en elektriker. Vår uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutru... Visa mer
Som elektriker vid Central Elteknik kommer dina huvudsakliga ansvarsuppgifter vara verksövergripande inom elkraftservice. Vid behov stöttar du även övriga ansvarsområden inom sektionen. Placeringsort Borlänge.Om tjänsten Centralt Underhåll och sektionen Central Elteknik söker nu en elektriker. Vår uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustning. Tjänsten är i huvudsak inriktad mot underhåll av våra elkraftsanläggningar, reservkraftanläggningar, järnvägsspår samt batterier. Arbetstiden är dagtid. Dina kvalifikationerVi söker dig som har utbildning med inriktning mot el, automation eller motsvarande kunskaper och yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet som högspänningselektriker är det meriterande. Kunskaper inom mekanik är också ett plus.Som person ser vi gärna att du tar initiativ och agerar utifrån gruppens prioriteringar. Du är kvalitetsmedveten, tycker om ordning och reda och har ett målinriktat arbetssätt. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.Vi erbjuderEn varierad tjänst med stor frihet under ansvar.Sista ansökningsdag20 oktober 2019Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaMikael Söderlind, chef Centralelteknik, Underhåll, 0243-71517Facklig information lämnas av IF Metall, som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre

Industrielektriker/elkraftsmontör Borlänge

Ansök    Sep 17    ONE Nordic AB    Industrielektriker
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de stö... Visa mer
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi söker nu en industrielektriker/elkraftsmontör till vår verksamhet i Dalarna. Vår etablering finns i Borlänge, och du kommer att utföra arbete i hela området. Beredskap ingår i tjänsten.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara felsökning och reparation på elektrisk utrustning i kraftförsörjningsanläggningar, både med kontrollsystem och högspänningsanläggningar. Felsökning sker till största del med mätinstrument och dator. Du ansvarar för att utvärdera och analysera mätningar som du genomför, för att driftsätta och underhålla varje anläggning utifrån en förutbestämd underhållsplan, samt vid akuta felavhjälpningar.

Vem är du?
Du har minst en avslutad gymnasieutbildning med inriktning industrielektriker/elkraft eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet från felsökning inom industri/kraftförsörjningsanläggningar, och därmed vana att läsa kretsschema för felsökning, är en förutsättning för att axla rollen. Har du dessutom tidigare erfarenhet med elarbeten mot järnväg, elsäkerhetsutbildningar, och god datorvana är det mycket meriterande.

Som person har du en stor initiativförmåga, är uthållig och har ett stort ansvarskännande. Du trivs bra med självständigt arbete, liksom du har en god samarbetsvilja när teaminsatser krävs. God service, stort säkerhetstänk och hög kvalitet är grunden i det arbete vi utför. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem. Arbetet kräver att du har minst B-körkort samt att du talar och skriver svenska.
Tjänsten innebär säkerhetsklassning.
 
Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
* Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
* Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Harald Westerlund 0725-600 460.

Facklig kontakt
Anders Kristiansson: 0705-91 67 89 (SEF) Visa mindre

Skorstensfejartekniker samt skorstensfejare

Borlänge – Smedjebacken Sotning & Ventilation AB söker skorstensfejare och skorstensfejartekniker. Skorstensfejare: Vi söker dig som är serviceinriktad och har god kundkontakt och vill leverera hög kvalité på ditt arbete. Du kommer att arbeta med sotning och ventilationsrensning. Du skall vara utbildad skorstensfejare samt ha B-körkort. Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Arbetstid dagtid, men även lite kvällsjobb. Lön enligt avta... Visa mer
Borlänge – Smedjebacken Sotning & Ventilation AB söker skorstensfejare och skorstensfejartekniker.

Skorstensfejare:
Vi söker dig som är serviceinriktad och har god kundkontakt och vill leverera hög kvalité på ditt arbete. Du kommer att arbeta med sotning och ventilationsrensning. Du skall vara utbildad skorstensfejare samt ha B-körkort. Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Arbetstid dagtid, men även lite kvällsjobb. Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse.

Skorstensfejartekniker:
Vi söker dig som har en positiv inställning till att jobba självständigt, samtidigt som du har lätt till att samarbeta. Du skall även vara serviceinriktad, kunna ha god kundkontakt och vill leverera hög kvalité i ditt arbete. I denna tjänst kommer du främst att utföra besiktningar och brandskyddskontroller, men även sotning samt en del ventilationsarbeten kan förekomma. Det är ett krav att du är examinerad skorstensfejartekniker samt att du har B-körkort. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ventilationsarbete samt behörighet för OVK. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.

Vid intresse eller frågor så hör av dig till skorstensfejarmästare Bernt Sundberg på: [email protected] eller ring mig på 0243 – 21 19 55 eller 070 – 789 55 17. Visa mindre

SSAB - Automationselektriker Traverser

Ansök    Mar 8    SSAB EMEA AB    Automationselektriker
Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Placeringsort Borlänge. Om tjänsten Du kommer ingå i en central grupp som arbetar med uppdrag mot våra traverser/telfrar och lyftverktyg över hela verket. Som elektriker i vår traversgrupp arbetar du med förebyggande och avhjälpande elektriskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och ... Visa mer
Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Du kommer ingå i en central grupp som arbetar med uppdrag mot våra traverser/telfrar och lyftverktyg över hela verket. Som elektriker i vår traversgrupp arbetar du med förebyggande och avhjälpande elektriskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra traverser/telfrar och lyftverktyg. På SSAB arbetar vi grupporganiserat vilket innebär att du självständigt och i grupp bereder och planerar det egna arbetet.

I dina arbetsuppgifter ingår följande:

•Uppdatera och utveckla det förebyggande underhållet

•Elektriskt underhåll av produktionsutrustning och dess ingående komponenter

•Felsökning

•Ritningsläsning

•Planering och beredning

•Grundorsaksanalyser

•Delta i förbättringsarbeten

Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad kunskap. Har du lång erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbete inom processindustri eller lyftutrustning är det meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.

Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamhet och dig som elektriker.

Sista ansökningsdag
7 april 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Wictor Haglöf, Chef Traversunderhåll, tfn 0243-718 64

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/. Visa mindre