Lediga jobb som Brandtekniker i Borlänge

Se lediga jobb som Brandtekniker i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Servicetekniker inom brandteknik till Securitas Technology!

Securitas Technology är Securitas-koncernens satsning på framtidens säkerhet. Vi är ett innovativt och teknikfokuserat företag som erbjuder de mest moderna säkerhetstekniska lösningarna till våra företagskunder. Idag är vi 13 000 kompetenta medarbetare placerade i 40 olika länder. Genom att arbeta på Securitas Technology har du möjlighet att växa i en global organisation samtidigt som du bidrar till att skapa en tryggare miljö för människor runt om i värld... Visa mer
Securitas Technology är Securitas-koncernens satsning på framtidens säkerhet. Vi är ett innovativt och teknikfokuserat företag som erbjuder de mest moderna säkerhetstekniska lösningarna till våra företagskunder. Idag är vi 13 000 kompetenta medarbetare placerade i 40 olika länder. Genom att arbeta på Securitas Technology har du möjlighet att växa i en global organisation samtidigt som du bidrar till att skapa en tryggare miljö för människor runt om i världen.

Nu söker vi en servicetekniker inom brandtekniska system till arbetsområdet Dalarna med kontor i Borlänge. Vi tror att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter, ständigt nya utmaningar och mycket kundkontakt. Låter detta som en intressant tjänst för dig? Läs vidare om rollen nedan.

Ansvarsområden

I rollen som servicetekniker hos oss arbetar du i en självgående roll där du styr din egen vardag med stor frihet under ansvar. Du kommer att arbeta med följande:


• Service, underhåll och kontroll av våra avtalade anläggningar.
• Felavhjälpning, utökningar och ombyggnationer.
• Uppgraderingar av mjukvaror och programversioner.

Vem är du?


• Utbildning på gymnasieutbildning/YH, gärna inom el-tele eller IT/Teknik.
• Grundkunskap i el, svagström, installation samt IT/nätverk.
• Talar svenska och engelska samt har B-körkort.
• Erfarenhet av el/installation/service eller från säkerhetstekniska lösningar är meriterande.

Vi tror att du känner igen dig i nedan:


• Du älskar att ta ansvar och motiveras av att leverera den bästa lösningen till kund.
• Du är intresserad av att lära dig ny teknik och arbeta med de senaste teknikerna. (Hos oss går teknikutvecklingen fort och riktas mot IT).
• Du är van att arbeta självständigt och trivs med att planera dina egna dagar.

Vi erbjuder dig


• Vi ligger längst fram i utvecklingen när det gäller säkerhetsteknik, vilket innebär att du som tekniker får möjlighet till ständig utveckling i din roll.
• En inkluderande, prestigelös och öppen kultur.
• Securitas Technology är ett stabilt företag med god struktur och bra digitala verktyg och system, vilket underlättar ditt vardagliga arbete.

Hur söker jag?


• Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
• För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.
• Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Erik Gifvanes på [email protected] samt rekryteringsspecialist Ida Häll på [email protected].

 

#LI-DNI Visa mindre

Brandskyddstekniker till Arctic Paper Grycksbo

Om oss Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen. Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportfölj... Visa mer
Om oss
Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.

Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Vi är stolta över en lång tradition av papperstillverkning där vår process ligger i framkant med extremt låga fossila koldioxidutsläpp. Här på plats har vi egen matsal, gym och fjällstugor att låna. Vi kan erbjuda din partner medflyttarservice för att underlätta en flytt till Dalarna.

Arctic Paper Grycksbo söker nu en brandskyddstekniker. Vi har ett spännande uppdrag för dig som är intresserad av att arbeta för ett säkrare Arctic Paper och särskilt inom brandskydd. Vi uppdaterar vår anläggning och har många spännande projekt där du i din roll blir viktig!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som brandskyddstekniker hos oss innebär att samordna och utveckla vårt brandskyddsarbete utifrån gällande lagstiftning. Detta kan vara allt från att sätta den långsiktiga strategin, till att implementera arbetssätt, samordna resurser och följa upp brandskyddsarbetet.

Vi vill att du bevakar omvärlds- och lagförändringar och ser till att vi genomför förbättringar inom brandskydd, i nära samarbete med verksamheten.

Som brandskyddstekniker kommer du också vara systemägare för brandlarmsystemet, delta i upphandlingar, förankra arbetet internt och vara en viktig del i många av våra projekt på bruket. Tycker du om att vara den som utbildar dina medarbetare finns det också utrymme för det i den här rollen.

Hos oss får du stöd i din roll av Safety and security manager och vår anläggningsskötare.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker är trygg, har ett strukturerat arbetssätt med en flexibilitet då tjänsten innebär samverkan över hela bruket för att tillsammans och på egen hand hitta lösningar på utmaningar inom brandsäkerhet. För att trivas i rollen tror vi att du har en god pedagogisk förmåga och att du kan initiera, planera, prioritera samt verkställa åtgärder. Du har ett serviceinriktat tänk och du trivs med många kontakter och har en god kommunikativ förmåga.

Utbildningsmässigt är det meriterande om du har någon av Brandskyddsföreningens utbildningar eller eftergymnasial utbildning inom brandskydd. Vi ser också gärna att du har med dig arbetslivserfarenhet från industribrandskydd och systematiskt säkerhetsarbete.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2023-10-01. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson på 070-821 53 18.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt. Visa mindre

SSAB - Brandskyddsledare

Ansök    Aug 16    SSAB Emea AB    Brandtekniker
Är du utbildad inom brand och säkerhet med erfarenhet av att leda och stötta verksamheter i brandskydds- och säkerhetsfrågor? Kanske har du erfarenhet av verksamhetsutveckling inom området? Har du god förståelse för tekniska system samt kunskaper om släck-, larm- och detektionssystem? Är du intresserad av att arbeta nära och tillsammans med kollegor för att skapa ett säkrare SSAB Borlänge inom kategorin brandskydd och riskhantering? Då kan du vara vår nya ... Visa mer
Är du utbildad inom brand och säkerhet med erfarenhet av att leda och stötta verksamheter i brandskydds- och säkerhetsfrågor? Kanske har du erfarenhet av verksamhetsutveckling inom området? Har du god förståelse för tekniska system samt kunskaper om släck-, larm- och detektionssystem? Är du intresserad av att arbeta nära och tillsammans med kollegor för att skapa ett säkrare SSAB Borlänge inom kategorin brandskydd och riskhantering? Då kan du vara vår nya Brandskyddsledare! Välkommen med din ansökan redan i idag!
Som Brandskyddsledare kommer du att tillhöra avsnittet Brandskydd och Risk Management. Avsnittet går under avdelningen Hållbara Anläggningar och är en stödfunktion som arbetar övergripande med SSAB Borlänges riskhantering och processäkerhetsarbete. Brandskydd- och Risk Management tillhandahåller bland annat behovsanpassad rådgivning och stöd inom brandskydd, nödlägesberedskap och riskhantering samt underhåll och utveckling av skyddsanläggningar. Teamet arbetar på uppdrag gentemot samtliga avdelningar inom produktionsorten Borlänge.
Vårt erbjudande
• En arbetsplats och ett företag med stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet.
• En chans att ta del av SSABs resa att bli första företaget som erbjuder fossilfritt stål.
• Gratis gym, träningspass samt friskvårdsbidrag.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.
Om jobbet
Som Brandskyddsledare inom Brandskydd och Risk Management erbjuds du ett varierande arbete och en central roll i att stötta, förbättra och utveckla produktionsortens brandskyddsarbete. Genom ett proaktivt arbetssätt är du med och säkerställer att SSAB Borlänge följer gällande regelverk och är en drivande kraft i ortens brandskyddsfrågor samt systematiska brandskyddsarbete.
Ditt huvuduppdrag är bland annat:
- Utveckla, driva och stötta verksamheten i allehanda brandskyddsfrågor
- Planera och driva olika typer av projekt kopplat till brandsäkerhet och nödlägesberedskap
- Vara avdelningens expertkompetens i frågor gällande tekniskt brandskydd och skyddsanläggningar
- Vara SSABs kontakt gentemot lokal räddningstjänst i frågor gällande insatsplanering, samövningar och beredskapsplanering
- Ansvara för att styrdokument inom området brandskydd följer gällande lagstiftning, föreskrifter och standarder.
Dokumenterad eftergymnasial utbildning inom brandskydd och systematiskt säkerhetsarbete och/eller flerårig arbetslivserfarenhet inom området är ett krav för tjänsten. Goda kunskaper och förståelse för tekniska system samt kunskaper om släck-, larm- och detektionssystem samt erfarenhet inom industribrandskydd är meriterande.
Vem är du?
Vi söker dig som är driven, serviceinriktad, självgående och som har lätt att hitta och utveckla samarbeten. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt och flexibilitet då tjänsten innebär samverkan och rådgivning inom olika verksamheter och kring frågor av olika komplexitet. I tjänsten samarbetar du med kollegor över hela produktionsorten för att tillsammans och på egen hand hitta lösningar på utmaningar inom brandsäkerhet.
Rekryteringsprocessen
- Ansökan
- Urval
- Intervjuer
- Ev tester
- Återkoppling
Ansökan
Ansök senast 10 september 2023
Om du har några frågor eller funderingar, hör av dig till
Mikael Jadehäll, Avsnittschef Brandskydd och Risk Management, tfn 0243-70969.
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
?SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube. Visa mindre

SSAB - Brandskyddsledare

Ansök    Apr 11    SSAB EMEA AB    Brandtekniker
Vi är en arbetsgivare med visionen att tillsammans med dig och ditt team bidra till att bli världens säkraste stålföretag och skapa en lättare, starkare mer hållbar värld. Vi tror på att vi är bättre tillsammans och därför är det viktigt för oss med mångfald och allas lika värde.  Om tjänstenI befattningen som brandskyddsledare kommer du att vara en av våra expertresurser inom brandskyddsarbetet. I detta arbete ingår att undersöka, följa upp, stötta och ut... Visa mer
Vi är en arbetsgivare med visionen att tillsammans med dig och ditt team bidra till att bli världens säkraste stålföretag och skapa en lättare, starkare mer hållbar värld. Vi tror på att vi är bättre tillsammans och därför är det viktigt för oss med mångfald och allas lika värde.  Om tjänstenI befattningen som brandskyddsledare kommer du att vara en av våra expertresurser inom brandskyddsarbetet. I detta arbete ingår att undersöka, följa upp, stötta och utbilda produktionsorganisationen. Placeringsort är Borlänge. Du kommer också ansvara för att förebyggande underhåll genomförs på brandlarmsanläggningar och sprinklersystem, samt vara ansvarig för den grundläggande brandutbildning SBA som våra anställda ska genomgå. Du kommer också att medverka med ditt kunnande vid ny- och ombyggnation. Rollerna som samordnare brandfarlig vara och bandskyddsansvarig ingår också i tjänsten.  Tillsammans med dina kollegor på avsnitt säkerhet utvecklar du verksamhet och processer för att stödja företagets strategier och målsättningar inom området. Din roll är också att representera företaget externt och du samarbetar aktivt med berörda myndigheter och samhällsfunktioner. Du blir del av en grupp individer som brinner för att utveckla människor och arbeta Lean. För att lyckas i rollen är det av stor betydelse att du är närvarande och coachande i ditt ledarskap samt att du drivs av att utveckla människor och grupper. Du kommer att ingå i avsnittets ledningsteam.  Dina kvalifikationerDu bör ha erfarenhet av att leda och gärna dokumenterad ledarskapsutbildning. Då vi arbetar i en internationell miljö behöver du kunna uttrycka dig i tal och skrift både på engelska och svenska flytande.  Du har genomgått gymnasieskolan och det är meriterande om du har brandrelaterade utbildningar såsom Brandskyddsledarutbildning eller andra jämförbara utbildningar. Erfarenhet från brandförebyggande arbete är meriterande. Du är sakkunnig inom brandfrågor, brandlarmsystem, sprinkleranläggningar och byggnadstekniskt kunnig vad gäller brandskydd.  Du är en positiv, öppen och lyhörd person som kan ha många bollar i luften. Du arbetar strukturerat och driver dina uppgifter i mål. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samverka och skapa goda relationer. Därför fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuderEn kreativ och utmanande roll i en verksamhet som drivs av engagemang och utveckling. Vi ger dig möjlighet att utveckla både dina personliga egenskaper och ditt ledarskap inom SSAB. Sista ansökningsdag2 maj 2019 Vid frågor om tjänsten kontakta gärnaThomas Hälleberg, Chef avsnitt Säkerhetstjänst, tfn 0243-71957Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00. SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.  Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering. Visa mindre