Lediga jobb som Trafikplanerare, transportföretag i Borlänge

Se lediga jobb som Trafikplanerare, transportföretag i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Trafikplanerare

Som trafikplanerare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Trafikplanerare Arbetsuppgifter Vill du vara med och påverka vår tågtrafik? Det här är en möjlighet för dig som vill jobba brett, har vilja att lära dig nya saker och vill fortsätta utvecklas och bli en expert inom trafikplanering. Vi förstärker vårt team med flerta... Visa mer
Som trafikplanerare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Trafikplanerare

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och påverka vår tågtrafik? Det här är en möjlighet för dig som vill jobba brett, har vilja att lära dig nya saker och vill fortsätta utvecklas och bli en expert inom trafikplanering. Vi förstärker vårt team med flertalet medarbetare som på sikt kommer jobba inom alla våra områden.
Som trafikplanerare ansvarar du för att planera och konstruera tidtabeller, banarbeten samt specialtransporter inom järnväg både på kort- och långsikt. Du kommer att ta emot ansökningar och utifrån dessa gör du analyser samt säkerställer att det finns möjlighet att köra tåg eller utföra arbeten på järnvägen. Du för en kontinuerlig dialog, såväl internt som externt kring frågor som rör planering av ansökt och tillgänglig kapacitet för att hitta de bästa lösningarna och minimera störningar i järnvägsnätet. Detta i syfte att skapa goda förutsättningar för att få en marknadsmässig tågplan och produktionsplan som håller hög kvalitet avseende punktlighet och trafiksäkerhet.
Jag som blir din chef heter Christer Holmgren och jag har min stationeringsort i Gävle, för mig är det viktigt med en arbetsplats där människor trivs, får utveckling och där tillit finns. Jag tror på frihet under ansvar och lägger stor vikt ansvarstagande, noggrannhet och initiativförmåga.
 Vi på Support Järnväg är en nationell sektion som finns på flera orter i Sverige och mycket av vår kontakt kommer att ske via Skype, det är därför viktig att du är bekväm med att ta till dig kunskap och instruktionen på distans.
 Vår huvuduppgift är att fungera som ett stöd till hela Trafikplanering och dess leveranser, och dina arbetsuppgifter kan därför komma att förändras med kort varsel.
 Trafikverket erbjuder dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt i en öppen och nyskapande kultur. Vi är noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete, familj och fritid men även skapa förutsättningar för att medarbetare ska prestera på bästa sätt.
Vi söker nu trafikplanerare till Borlänge, Gävle, Göteborg, Malmö och Solna.Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Placeringsort är Borlänge, Gävle, Göteborg, Malmö och Solna.
Intervjuer är planerade via Skype under vecka 17.

Kvalifikationer

Vem är du?
Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du har viljan att lära dig samtidigt som du har en god problemlösningsförmåga och hittar lösningar ur ett helhetsperspektiv och ser andras behov och perspektiv. Din kommunikationsförmåga är god, du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du har lätt för att samarbeta och är positiv.
Vi söker dig som
Har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) inom samhällsplanering eller logistik alternativt annan utbildning tillsammans med relevant erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig
Har god datavana och erfarenhet av att arbeta med olika datasystem
Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du
Har erfarenhet av arbete inom logistik med till exempel trafikplanering, bemanningsplanering, lageroptimering, flödeshantering, som speditör eller liknande
Har erfarenhet av digitala ansöknings- och planeringsverktyg
Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom Trafik jobbar du i händelsernas centrum för att få vårt transportsystem att fungera för alla Sveriges tusentals resenärer - dygnet runt, året runt. Vi planerar, leder och övervakar trafiken på 98 500 km statliga vägar och 14 200 km statliga järnvägar. Vår uppgift är att bidra till att vägarna är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#LI-LE1 #LI-Hybrid Visa mindre

Transportledare till Borlänge

Arbetsbeskrivning Er du intresserad av transport och logistik? Har du erfarenhet av transportledning och trivs med att ge bästa möjliga service? Är du dessutom stresstålig, engagerad och ordningsam. Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi söker nu en transportledare till en av våra kunder inom transport- och logistikbranschen i Borlänge.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Er du intresserad av transport och logistik? Har du erfarenhet av transportledning och trivs med att ge bästa möjliga service? Är du dessutom stresstålig, engagerad och ordningsam. Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi söker nu en transportledare till en av våra kunder inom transport- och logistikbranschen i Borlänge. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Företaget är verksamma inom transport- och logistikbranschen. Arbetet sker i nära samarbeta med övrig personal i terminalen. Du kommer hantera flera arbetsuppgifter samtidigt med korta ledtider. 

Arbetstider
 Dina arbetsuppgifter: 
Leda och styra produktionen tillsammans med arbetsledningen.
I huvudsak har du ansvar för transportbokningar men även för att söka och planera returfrakter. 
Ta emot samtal från interna och externa kunder.
Du jobbar tätt tillsammans dina kollegor för att hitta lönsamma affärer och de bästa transportlösningarna för kunden. 
Jobbet innebär många kontaktytor med kunder, chaufförer och samarbetspartners.
Du tar emot kundorders per telefon och mail, planerar och bokar transporter samt optimerar fördelningen av gods på bilarna. 

 

Kvalifikationer
Krav 
Gymnasieutbildning eller motsvarande
Arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom transport- och logistikbranschen
Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
God datorvana och kunskap av att arbeta i MS Office 

Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska.
 
 Vi söker en person som sprider en positiv energi till sin omgivning. Som person har du en hög servicekänsla samtidigt som du är lojal, ordningsam och ansvarsfull. Du har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta både i grupp såväl som självständigt. Vi ser gärna att du tar initiativ i ditt arbete och kan driva och planera ditt arbete framåt självständigt. Då du kommer behöva hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt med korta ledtider krävs det att du har en hög stresstålighet. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 2021-05-31. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
 
För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till konsultchef Helge Broen [email protected] 
 
 Vi ser fram emot din ansökan! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre