Lediga jobb som Skolvaktmästare i Borlänge

Se lediga jobb som Skolvaktmästare i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Vaktmästare till Skräddarbacksskolan

Ansök    Apr 3    Borlänge kommun    Skolvaktmästare
Skräddarbacksskolan är en F-6-skola som ligger vackert belägen på en liten höjd, med närhet till skog och mark i stadsdelen Skräddarbacken. Totalt finns ca 500 elever och ca 70 personal på skolan. Vi har en stabil, behörig personalgrupp med lång erfarenhet. Vi har en trygg skolmiljö där vi tillsammans arbetar för att skapa en grund för lärande och utveckling utifrån varje elev. Vi samarbetar med Dalarnas idrottsförbund och erbjuder alla elever pedagogledd... Visa mer
Skräddarbacksskolan är en F-6-skola som ligger vackert belägen på en liten höjd, med närhet till skog och mark i stadsdelen Skräddarbacken. Totalt finns ca 500 elever och ca 70 personal på skolan. Vi har en stabil, behörig personalgrupp med lång erfarenhet. Vi har en trygg skolmiljö där vi tillsammans arbetar för att skapa en grund för lärande och utveckling utifrån varje elev.

Vi samarbetar med Dalarnas idrottsförbund och erbjuder alla elever pedagogledda rörelseaktiviteter varje vecka.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som vaktmästare hos oss ingår, förutom Skräddarbacksskolan, två förskolor i närområdet. Du kommer också ha nära samarbete med vaktmästaren på Nygårdsenheten. Det ställs höga krav på flexibilitet och självständighet i din roll.

Vaktmästaren är en viktig person som ser till att vardagen i våra verksamheter fungerar. Du arbetar med service till verksamheten som omfattar både elever, personal och våra lokaler. Du kommer ha stor möjlighet att påverka hur du lägger upp ditt arbete utifrån verksamhetens behov. I ditt uppdrag så kommer du behöva kommunicera med andra verksamheten som kommunfastigheter.

KVALIFIKATIONER
Du har en gymnasieutbildning som är yrkesinriktad eller annan gymnasieutbildning med praktiskt handlag. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare eller erfarenhet av praktiskt arbete eller fastighetsskötsel. Vi ser gärna att du har god kännedom om fastighetsfrågor, fysiskt arbetsmiljöarbete samt systematiskt brandskyddsarbete.

Mycket bra svenska, i tal och skrift, är ett krav. Bra kunskaper i andra språk är meriterande.
B-körkort är ett krav, BE alternativt utökad behörighet är meriterande.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och social. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor. Du har god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra och är inte rädd för nya arbetsuppgifter. Du tycker att alla vuxna på en skola fyller en funktion och att vi tillsammans hjälper och stöttar varandra.

Du har ett professionellt bemötande till alla du möter och har lätt för att bygga relationer.
Du är lösningsfokuserad och vill vara en del av en verksamhet i förändring då skolan står inför en utbyggnad och tillbyggnad. En förändring som du tar ansvar för att bidra till.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vaktmästare med IT-kompetens

Ansök    Sep 26    Borlänge kommun    Skolvaktmästare
Introduktionsprogrammen och Hagagymnasiet i Borlänge är två skolor i en byggnad, mitt i Borlänge stad, med ca 700 elever. Vid skolorna finns de nationella programmen Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Försäljnings- och serviceprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet samt de fyra Introduktionsprogrammen. Introduktionsprogrammen (IM) och Hagagymnasiet är två skolor i en som kännetecknas av öppenhet, samarbete och en... Visa mer
Introduktionsprogrammen och Hagagymnasiet i Borlänge är två skolor i en byggnad, mitt i Borlänge stad, med ca 700 elever. Vid skolorna finns de nationella programmen Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Försäljnings- och serviceprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet samt de fyra Introduktionsprogrammen.

Introduktionsprogrammen (IM) och Hagagymnasiet är två skolor i en som kännetecknas av öppenhet, samarbete och engagemang. Vid skolorna läggs stort fokus på elevens utveckling och lärande och här arbetar kompetent och erfaren personal i olika arbetslag. Centralt på skolan finns en stor ljushall med en gemensam cafeteria för elever och personal. Här möts och trivs många tillsammans.

Verksamheterna står inför en spännande utveckling. 2024 planeras för ett nytt program, International Baccalaureate, IB och 2025 flyttar vi till nya moderna lokaler i närområdet. Skolorna kommer, liksom alla andra gymnasieskolor i Sverige, även påbörja omställningen till ämnesbetyg, nya kursplaner och digitala nationella prov.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av bildning, lärande och kunskap? Där elever och deras utbildningsmål står i fokus? Är du dessutom praktisk och tycker om att arbeta i en verksamhet som är i ständig utveckling? Då kanske detta är ett jobb för dig!

Som vaktmästare vid skolan kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att fastigheten och arbetsmiljön är säker, ren och väl underhållen. Även hantering och service av digital utrustning och hjälpmedel ingår i tjänsten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

1. Daglig skötsel av fastigheten, inomhus och utomhus
2. Ansvara för enklare reparationer och underhåll
3. Beställa och hantera varuleveranser
4. Ställa om lokaler till möten och evenemang
5. Ansvara för och hantera skolans passersystem
6. Kontakt med fastighetsskötare och fastighetsägare
7. Kontakt med externa entreprenörer
8. Öppna och stänga byggnaden enligt fastställda rutiner
9. Rapportera eventuella säkerhets- eller underhållsproblem
10. Samordna och dokumentera fysiska skyddsronder
11. Ansvara för skolans inventarier
12. Hantera kopiatorer, projektorer, ljud- och ljusanläggningar
13. Hantera digital utrustning som skärmar, tangentbord, webbkameror och andra tillbehör
14. Bokning av skolans lokaler och buss

Du arbetar både enskilt och tillsammans med kollegor på skolan för en skola i utveckling. Du hjälper vid behov till även på andra skolor. På skolan ingår du i ett team med vaktmästeri, IT och skolbibliotek.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har goda kunskaper inom reparation, underhåll och IT. Din digitala förmåga är god och du har lätt för att lära dig nya system. Dokumenterad utbildning/fortbildning inom IT och fastighetsskötsel är meriterande.

Du ska kunna uttrycka dig mycket bra, både i tal och i skrift, vad gäller det svenska språket. Då skolan startar IB är det även ett krav att du som sökande kan tala och skriva på engelska. Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du som person är noggrann och ordningsam. Du har erfarenhet av att arbeta både systematiskt och strukturerat. Som person är du pålitlig, ansvarstagande och följer fastställda rutiner. Du är självgående men arbetar också gärna tillsammans med andra. I ditt arbete är du flexibel och i arbets-teamet är det självklart att ni hjälper varandra. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

På Introduktionsprogrammen och Hagagymnasiet vill vi att elevernas skolgång präglas av trygghet, trivsel och fina sociala kontakter. I detta arbete är alla vuxna på skolan viktiga. Som person är du är kommunikativ och bygger goda relationer med såväl ungdomar som vuxna. Du samarbetar gärna med andra och ser skolans utbildningsuppdrag som något vi gör tillsammans. När utmaningar uppstår bidrar du till att hitta lösningar. Du har ett positivt uttryck och bidrar till arbetsglädje på arbetsplatsen.

Om du är redo att ta på dig denna spännande roll som vaktmästare, skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV. Välkommen att söka denna tjänst!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT! Visa mindre

Vaktmästare till Nygårdskolan

Ansök    Nov 28    Borlänge kommun    Skolvaktmästare
Nygårdskolan är en mångkulturell F-6 skola i Borlänge kommun med ca 300 elever. Skolan ligger beläget i en vacker omgivning med närhet till naturen. Skolan är just nu i en mycket spännande utvecklingsfas, där fokus ligger på kunskap, glädje, trygghet och studiero. Vi arbetar aktivt varje dag för att ge våra elever de bästa förutsättningar till att kunna påverka sin framtid. Våra elever på Nygårds skall varje dag mötas av personal som visar tilltro till de... Visa mer
Nygårdskolan är en mångkulturell F-6 skola i Borlänge kommun med ca 300 elever. Skolan ligger beläget i en vacker omgivning med närhet till naturen. Skolan är just nu i en mycket spännande utvecklingsfas, där fokus ligger på kunskap, glädje, trygghet och studiero. Vi arbetar aktivt varje dag för att ge våra elever de bästa förutsättningar till att kunna påverka sin framtid. Våra elever på Nygårds skall varje dag mötas av personal som visar tilltro till deras förmåga att kunna nå så långt det är bara är möjligt både kunskapsmässigt och socialt!
Vi arbetar för en skola med fokus på kunskap och arbetsro där alla når sina mål och kan välja sin egna framtid.

På Nygårdskolan arbetar vi i årskursteam, trygghetsteam och elevhälsoteam.
Skolan genomsyras av arbetsglädje, kollegialt lärande och gemensamma mål.

Utöver detta driver skolans förstelärare vårt pedagogiska utvecklingsarbete utifrån beprövad erfarenhet och nya pedagogiska strömningar.

Vi söker dig som vill var med och driva vårt spännande utvecklingsarbete tillsammans med oss i att göra skillnad för varje enskild elev!

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som vaktmästare hos oss ingår Nygårdskolan, Nygårdenhetens förskolor och Jakobgårdskolan
Det ställs höga krav på din flexibilitet och din känsla för service som vaktmästare. Du behöver vara relationsskapande både till personal och elever och kunna vara en vuxen kring våra elever på skolan. Vaktmästaren är en viktig person som ser till att vardagen i våra verksamheter fungerar. Du arbetar med service till verksamheten som omfattar både elever, personal och lokaler.

Det är ett självständigt och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka och prioritera dina arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en yrkestekniskt inriktad gymnasieutbildning. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare på skola eller någon form av erfarenhet från hantverksyrke eller fastighetsskötsel.
Vi ser gärna att du har en god kännedom om fastighetsfrågor och om brandskyddsarbete.

Mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav, goda kunskaper i andra språk är meriterande.
B-körkort är ett krav för tjänsten. BE alternativt utökad behörighet är meriterande.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och social. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor. Du har god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt.
Du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra och är inte rädd för nya arbetsuppgifter. Du tycker att alla vuxna på en skola fyller en funktion och att vi tillsammans hjälper och stöttar varandra.

Du har ett professionellt bemötande till alla du möter och har lätt för att bygga relationer.
Du vill vara en del av en verksamhet i förändring. En förändring som du tar ansvar för att bidra till.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Serviceinriktad vaktmästare

Ansök    Mar 4    Borlänge kommun    Skolvaktmästare
Språk- och kompetenscentrum ligger i Gamla Industriskolans lokaler på Hushagen. Här finns kontor för kommunens modersmålslärare, administratörer och rektorer i förskolan samt klassrum och matsal för två centrala undervisningsgrupper med tillhörande lärare och skolledning. I uppdraget som vaktmästare kommer du även att arbeta ut mot kommunens förskolor. Arbetsgruppen består av ca 60 medarbetare och ca 15 elever på plats i Gamla Industriskolan. Det är en f... Visa mer
Språk- och kompetenscentrum ligger i Gamla Industriskolans lokaler på Hushagen. Här finns kontor för kommunens modersmålslärare, administratörer och rektorer i förskolan samt klassrum och matsal för två centrala undervisningsgrupper med tillhörande lärare och skolledning. I uppdraget som vaktmästare kommer du även att arbeta ut mot kommunens förskolor.

Arbetsgruppen består av ca 60 medarbetare och ca 15 elever på plats i Gamla Industriskolan. Det är en flexibel och mångkulturell arbetsplats där det händer mycket.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som vaktmästare hos oss arbetar du med service och stöd till hela verksamheten såsom kontor, skollokaler och förskolor.

Målsättningen är att ge verksamheten service med olika praktiska saker såsom mindre underhåll, lagning, och annat som behövs för att få en skolverksamhet att fungera . Du kommer att ha ett stort kontaktnät och även arbeta nära barn och elever. Du kommer att vara med och skapa goda relationer med barn/elever och lärare samt vara med och bidra till trygghet och trivsel i de olika verksamheterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom området, t ex ett yrkesförberedande program på gymnasiet. Eftersom Gamla Industriskolan är K-märkt krävs handlag, utbildning och förståelse för uppdraget. Du ska också ha erfarenhet av liknande arbete. Det krävs att du ska kunna ta ansvar och planera arbetsuppgifter, arbeta självständigt och tillsammans med ledning prioritera arbetsuppgifter. Du ska ha goda kunskaper i svenska. Det är viktigt att du kan läsa och förstå epost samt beskrivning av arbetsuppgifter.

Som person är du flexibel, social, prestigelös och självständig. Du lockas av ett självständigt och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka och prioritera arbetsuppgifter. Du träffar mycket människor i skilda verksamheter och skapar kontakter med dem. Du kommer att behöva hitta nya vägar och lära dig nya saker och arbetet förutsätter att du kan ta egna initiativ och planera din dag.

B-körkort är ett krav då arbete även vid behov ska utföras på kommunens förskolor.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Engagerad och duktig skolvaktmästare sökes!

Ansök    Mar 30    Borlänge kommun    Skolvaktmästare
Område Södra består av 5 F-6 skolor och 8 förskolor som 2 vaktmästare hjälps åt med. Kyrkskolan, Halvarsgårdars skola och Tunets skola är tre F-6 skolor som ligger i fina grönområden med fantastisk natur runt knuten och är de skolor som du som vaktmästare får huvudansvar för. Här arbetar vi framgångsrikt med fokus på samarbete i arbetslag och ämneslag samt en pedagogisk mångfald med elevens eget lärande i centrum. Vi siktar högt och arbetar målmedvetet fö... Visa mer
Område Södra består av 5 F-6 skolor och 8 förskolor som 2 vaktmästare hjälps åt med. Kyrkskolan, Halvarsgårdars skola och Tunets skola är tre F-6 skolor som ligger i fina grönområden med fantastisk natur runt knuten och är de skolor som du som vaktmästare får huvudansvar för. Här arbetar vi framgångsrikt med fokus på samarbete i arbetslag och ämneslag samt en pedagogisk mångfald med elevens eget lärande i centrum.

Vi siktar högt och arbetar målmedvetet för hög kvalitet, stor arbetsglädje och ett tydligt elevperspektiv. Med en stabil behörig personal som har lång erfarenhet driver vi tillsamman en trivsam och trygg skolverksamhet där vi skapar en god grund för varje elev med fokus på trygghet, kontinuitet och progression i varje elevs utveckling och lärande.

Grunden för vår verksamhet är Borlängebon och vi arbetar från kommunens värdegrund!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Vår utgångspunkt är att varje barn är unikt med unika förmågor och egenskaper och ska bemötas med respekt och tas på allvar. Med en varm gemenskap mellan pedagoger och elever är vår skola den perfekta arbetsplatsen! Eleverna är nyfikna och skolans lärare är ambitiösa! Personalen arbetar nära varandra och nära barnen: att alla barn är allas ansvar är en viktig devis för oss. Beslutsvägarna är korta hos oss och personal och skolledning arbetar tätt ihop.

ARBETSUPPGIFTER
I Borlänge kommun arbetar vi för en god arbetsmiljö för både medarbetare och elever. Anpassade och välfungerande lokaler och utemiljö är en viktig förutsättning för trygghet och en bra verksamhet. Vi ser all personal som delaktiga i arbetet med både psykisk och fysisk arbetsmiljö där vi samverkar i olika roller för att skapa en arbetsplats där vi trivs!

Vaktmästarna inom grundskolan och förskolan är indelade i olika geografiska områden där man ingår i ett team med en eller flera vaktmästare. Som vaktmästare inom grundskolan/förskolan ställs det höga krav på din flexibilitet och din känsla för service. Du behöver vara relationsskapande både till personal och elever och kunna vara en vuxen kring våra elever på skolan. Vaktmästaren är en viktigt person som ser till att vardagen i våra verksamheter fungerar. Du arbetar med service till verksamheten som omfattar både elever, personal och lokaler.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en yrkestekniskt inriktad gymnasieutbildning. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare på skola.
Vi ser att du har en god kännedom om fastighetsfrågor och om brandskyddsarbete.
Mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav samt goda kunskaper i engelska är meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och social samt inte rädd för att "hugga i". Du är händig och har erfarenhet av fastighetsskötsel. Du har god datavana och har tekniska färdigheter. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor. Du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra och är inte rädd för nya arbetsuppgifter. Du tycker att alla vuxna på en skola fyller en funktion och att vi tillsammans hjälper och stöttar varandra.

Du har hög ambition och arbetar målmedvetet mot uppsatta mål. Du har ett professionellt bemötande till alla du möter och har lätt för att bygga relationer. Elevernas behov kommer alltid i första hand för dig. Du bryr dig om andra och står upp för skolans värdegrund. Du ser värdet av kollegialt lärande och vill vara en del av en verksamhet i förändring. En förändring som du tar ansvar för att bidra till. Du arbetar konstruktivt under press och har god förmåga att strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du som är glad, skämtsam och karismatisk, men ändå med förmågan att vara seriös passar in hos oss.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vikarierande vaktmästare

Ansök    Sep 19    Borlänge kommun    Skolvaktmästare
Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 900 elever. Vi består av en yngre och en äldre enhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla åldrar. Vi är en skola som befinner sig i en spännande utveckling, då en helt ny skola håller på att byggas. Vi fortsätter att sträva efter att vara dalarnas största grundskola och en del i den processe... Visa mer
Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 900 elever. Vi består av en yngre och en äldre enhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla åldrar.

Vi är en skola som befinner sig i en spännande utveckling, då en helt ny skola håller på att byggas. Vi fortsätter att sträva efter att vara dalarnas största grundskola och en del i den processen är att vi kommer att utveckla den yngre enheten F-6 till en fyrparallell verksamhet. I detta spännande utvecklingsskede har vi fullt fokus på ökad måluppfyllelse.
Vår personalgrupp kännetecknas av engagemang och delaktighet. Vi har starka arbetslag som är organiserade utifrån olika årskurser med eleven i centrum. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro, - Framtiden börjar på Gylle… och med dig!

Som medarbetare på Gylle skola ingår vi alla i samma organisation med fokus på uppdraget och kommunens värdegrund.
• Jag finns här för Borlängebon
– Det innebär att jag har fokus på mitt uppdrag. Jag är professionell och trevlig i mitt bemötande.
• Jag gillar utmaningar
– Det innebär att jag vågar tänka nytt och bidrar till förändring. Jag vill utvecklas och växa. Jag är stolt över mitt arbete.
• Jag möter varje människa med öppenhet
- Det innebär att jag visar respekt för alla jag möter. Jag har tilltro till människor och ser allas lika värde.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en vikarie som vaktmästare på vår enhet F-9.

Du kommer i rollen som skolvaktmästare bland annat åtgärda fel och brister i skolans lokaler samt ansvara för systematisk skötsel, underhåll och besiktning av skolans fastigheter.

Tillträdet till vikariatet är så snart som möjligt och sträcker sig till och med 230101 med stor möjlighet till förlängning.

KVALIFIKATIONER
Det är ett krav att du har en gymnasieutbildning och har du tidigare erfarenhet från att vara vaktmästare är det meriterande.
I arbetet som vaktmästare möter du både elever, pedagoger och andra vuxna, vilket innebär att du behöver kunna kommunicera både skriftligt och muntligt. Dina egenskaper i övrigt är att du behöver vara flexibel och lösningsfokuserad.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Skolvaktmästare till Fornby folkhögskola i Borlänge

Ansök    Sep 28    REGION DALARNA    Skolvaktmästare
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Skolan har sin huvudsakliga verksamhet i Borlänge där det även finns internat med plats för ett 30-tal boende. Utöver det har skolan en filial i Falun. Studiemiljön är härlig. Vackra hus runt en gård med träddungar och med Tunaån intill. Vi har allmänna behörighetsgivande kurser, fritidsledarutbildning... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Skolan har sin huvudsakliga verksamhet i Borlänge där det även finns internat med plats för ett 30-tal boende. Utöver det har skolan en filial i Falun. Studiemiljön är härlig. Vackra hus runt en gård med träddungar och med Tunaån intill. Vi har allmänna behörighetsgivande kurser, fritidsledarutbildning, kurs för vuxna med förvärvad hjärnskada och kurser med konst- och hantverksinriktning. Dessutom har vi viss konferensverksamhet och ett eget tillagningskök. Vi driver ett folkhälsoarbete för demokrati, samhällsengagemang, livslångt lärande och delaktighet i kulturen. Vi strävar efter att vara en mångkulturell folkhögskola. Huvudman är Region Dalarna.

Vi söker en skolvaktmästare, på vikariat 1 år. Du kommer att ingå i arbetslaget "Fastighet och underhåll" för arbetsuppgifter såsom; trädgårdsarbete, gräsklippning, viss snöskottning och sandning, enklare snickeriarbeten, målning inomhus, hantering av teknisk utrustning, löpande underhåll med fokus på sedvanliga vakmästarsysslor men även andra arbetsuppgifter kan förekomma vid behov.

Du ska vara delaktig i skolans miljö-/arbetsmiljögrupp. Vissa delar av driften av fastigheten sköts av HSB enligt avtal via Regionfastigheter.

KVALIFIKATIONER

B-körkort och körvana
Erfarenhet av vaktmästarjobb eller liknande
Datorvana
Behärska svenska språket i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att trivas i rollen som vaktmästare på Fornby behöver du vara serviceinriktad och sätta verksamhetens bästa i fokus. Som person är du positiv och lösningsfokuserad, vilket innebär att du ser lösningar istället för problem och att du även kan komma med nya idéer och förslag. Det är ytterst viktigt att du har förmågan att möta och hantera en föränderlig arbetsvardag. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Som person är du strukturerad och planerar dagen utifrån de uppdrag du har.
Förutom samarbete med kollegor kommer du även ha mycket kontakt med våra externa kontakter och annan personal samt studerande, vilket kräver att du har god samarbetsförmåga samt är duktig på att etablera och vårda goda relationer. Vi strävar efter mångfald, vad gäller etnicitet, kön och ålder.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre