Lediga jobb som Redovisningsassistent i Borlänge

Se lediga jobb som Redovisningsassistent i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomi-/redovisningsassistent

Ansök    Aug 19    FA Advisory AB    Redovisningsassistent
Är du ekonomiassistent och har jobbat några år i branschen, eller nyligen examinerad och vill ta steget in i ekonomi- och redovisningsbranschen? Då är denna tjänst något för dig, när vi på Avanta Ekonomi nu söker en ekonomikonsult för en utmanande och spännande roll. Tjänsten Din resa hos oss börjar som ekonomiassistent. Du arbetar efter din introduktion med att assistera dina kollegor i Borlänge och Uppsala med den ekonomiska administrationen för företage... Visa mer
Är du ekonomiassistent och har jobbat några år i branschen, eller nyligen examinerad och vill ta steget in i ekonomi- och redovisningsbranschen? Då är denna tjänst något för dig, när vi på Avanta Ekonomi nu söker en ekonomikonsult för en utmanande och spännande roll.
Tjänsten
Din resa hos oss börjar som ekonomiassistent. Du arbetar efter din introduktion med att assistera dina kollegor i Borlänge och Uppsala med den ekonomiska administrationen för företagets cirka 600 kunder. När du är varm i kläderna ges du möjlighet att arbeta med egna kunder och successivt ta dig an mer utmanande arbetsuppgifter som ekonomikonsult.
Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis: ekonomisk administration (redovisning, lönehantering med mera), administrativ automatisering och kundservice.
Tjänsten utgår från vårt Borlängekontor vid Jaktstigen 20 och tillträdes under hösten. Anställningsintervjuer inleds v. 35/36.
Vi erbjuder dig
Avanta Ekonomi erbjuder dig som medarbetare riktad kompetensutveckling utifrån kontinuerliga utvecklingssamtal, för att hjälpa dig uppnå dina yrkesmässiga mål.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med varierad vardag, där du hela tiden ställs inför nya utmaningar. Vi uppmuntrar intern utveckling och rörlighet mellan olika verksamhetsområden i organisationen, för att du kontinuerligt ska utmana dig själv och arbeta i en spännande arbetsmiljö.
Vem är du?
Vi söker dig som är ekonomi- eller redovisningsutbildad och som känner att ekonomi- och redovisningsbranschen är där du vill göra karriär. Stor vikt läggs vid dina din vilja att utvecklas och förmåga att ta ansvar för din prestation.
Vi på Avanta Ekonomi är kundcentrerade. Att arbeta utifrån kundens behov och problem är något som bör falla naturligt för dig.
Vilka är vi?
Avanta Ekonomi är en komplett ekonomibyrå som grundades 2012 i Uppsala. Idag har vi även kontor i Stockholm och Borlänge, med planer att etablera oss i fler städer framöver. Redovisning är vår populäraste tjänst, men vi säljer även tjänster inom revision, företagsrådgivning och affärsjuridik.
Kulturen hos oss kan beskrivas som familjärt, kundcentrerat och framåtsträvande. Vår strävan är att administrera, digitalisera och automatisera administrativa flöden, för att skapa effektivitet och lönsamhet för våra kunder.


Tveka inte att skicka ditt CV idag till [email protected].
För frågor angående tjänsten, kontakta Filip Andersson via mejl eller på 010 – 155 83 55. Visa mindre

Redovisningsassistent till Aspia!

Ansök    Nov 17    Aspia AB    Redovisningsassistent
Har du tagit studenten och studerat ekonomi på gymnasiet? Vill du få ett par års erfarenhet av redovisning innan du pluggar vidare? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Aspia söker nu en driven och engagerad redovisningsassistent till vårt kontor i Borlänge eller Falun. Vi är marknadsledande inom redovisning och erbjuder våra kunder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter både för kunder och våra medarbetare. Följ med oss... Visa mer
Har du tagit studenten och studerat ekonomi på gymnasiet? Vill du få ett par års erfarenhet av redovisning innan du pluggar vidare? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Aspia söker nu en driven och engagerad redovisningsassistent till vårt kontor i Borlänge eller Falun. Vi är marknadsledande inom redovisning och erbjuder våra kunder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter både för kunder och våra medarbetare.

Följ med oss på vår spännande resa!

Ditt uppdrag

I rollen som redovisningsassistent kommer du ha ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Du arbetar på uppdrag av kund tillsammans med en projektledare och i ett nära samarbete med dina kollegor. Arbetet utförs främst på det egna kontoret, men kan även innebära arbete hos kund.

Till en början kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av:

- Löpande bokföring
- Kund- och leverantörsreskontra
- Rapportering till kund

På sikt kommer du även få möjligheten att arbeta med månadsavstämningar samt vara handledare för nya kollegor. Den här rollen är perfekt för dig som vill få ett par års erfarenhet av redovisningsarbete och har planer på att studera vidare inom området. Du får möjligheten att ta tjänstledigt för detta och vi ser gärna att du fortsätter din karriär hos oss efter dina studier.

Vem är du?

Vi söker dig som har tagit studenten från en gymnasieutbildning inom ekonomi och vill börja din karriär inom redovisning hos oss. Om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll som redovisningsassistent, ser vi det som meriterande.

För att du ska trivas i rollen som redovisningsassistent och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en stjärna på att:

- Samarbeta med andra
- Ta ansvar för ditt arbete
- Anpassa dig till nya situationer
- Arbeta med flera uppgifter parallellt

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Praktiskt om tjänsten:
Tjänsten är på heltid med primärt tillträdesdatum under januari 2024.
Placeringsort: Borlänge eller Falun.
Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chefer Michelle Lindberg eller Linda Täpp.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen i övrigt är du välkommen att kontakta rekryterare Ellinor Bergström.

Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens och potential.

Du ansöker enkelt med CV och genom att besvara urvalsfrågor direkt i vårt verktyg. På grund av GDPR så tar vi inte emot ansökningar via mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Redovisningsassistent

Vi söker en medarbetare som i första hand vikarierar för en av våra anställda som blir föräldraledig. Det är sannolikt att anställningen fortsätter även efter det. Vi behöver någon som kan redovisning , avstämningar och reskontra. Vi anställer direkt så vänta inte med att skicka din ansökan. Vi är en liten byrå med tre anställda och vi hjälps åt med de kunder vi har. Visa mer
Vi söker en medarbetare som i första hand vikarierar för en av våra anställda som blir föräldraledig. Det är sannolikt att anställningen fortsätter även efter det.
Vi behöver någon som kan redovisning , avstämningar och reskontra.
Vi anställer direkt så vänta inte med att skicka din ansökan.
Vi är en liten byrå med tre anställda och vi hjälps åt med de kunder vi har. Visa mindre

Rekryteringsdag | Junior redovisningskonsult, Borlänge/Falun/Ludvika

Ansök    Aug 28    Aspia    Redovisningsassistent
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb? Till våra kontor i Borlänge, Falun och Ludvika med start januari 2020 och september 2020, söker vi nu dig som vill jobba som junior redovisningskonsult. Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Ditt uppdrag I rollen som junior redovisningskonsult kommer du ha ett omv... Visa mer
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb? Till våra kontor i Borlänge, Falun och Ludvika med start januari 2020 och september 2020, söker vi nu dig som vill jobba som junior redovisningskonsult. Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.
Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult kommer du ha ett omväxlande och självständigt arbete, som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Du kommer arbeta på uppdrag av kund tillsammans med en projektledare. Arbetet utförs främst på det egna kontoret, men kan även innebära arbete ute hos kund. I arbetet med kunderna jobbar du i ett nära samarbete med dina kollegor.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Löpande bokföring
- Månatliga avstämningar
- Upprättande av bokslut
- Årsredovisningar
- Rapportering till kund

Du kommer ingå i flera team där ni tillsammans ser till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ger input till varandra utifrån er roll. På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!
Vem är du?

Vi söker dig som har en kandidatexamen i ekonomi alternativt en examen från YH-utbildning till redovisningsekonom. Vid examen uppfyller du de teoretiska kunskapskraven för bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen som junior redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven person, som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom att vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med tillträdesdatum januari 2020 eller september 2020. Vi söker juniora redovisningskonsulter till kontoren i Borlänge, Falun och Ludvika. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan till oss senast 6:e oktober. Du söker enkelt utan CV och svarar istället på några frågor direkt i vårt verktyg. Vi kommer att genomföra urval efter sista ansökningsdag och bjuda in till en rekryteringsdag i oktober på vårt kontor i Borlänge.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Elin Holmberg på [email protected]. Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natalie Richtnér på [email protected].

Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Junior redovisningskonsult , Borlänge / Falun / Ludvika

Ansök    Maj 20    Aspia    Redovisningsassistent
Är du en driven och engagerad person som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Till våra kontor i Borlänge, Falun och Ludvika, med start september 2019, söker vi nu dig som vill jobba som junior redovisningskonsult. Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Ditt uppdrag I rollen som junior redovisningskonsult kommer du ha ett omvä... Visa mer
Är du en driven och engagerad person som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Till våra kontor i Borlänge, Falun och Ludvika, med start september 2019, söker vi nu dig som vill jobba som junior redovisningskonsult. Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.
Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult kommer du ha ett omväxlande och självständigt arbete, som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Du kommer arbeta på uppdrag av kund tillsammans med en projektledare. Arbetet utförs främst på det egna kontoret, men kan även innebära arbete ute hos kund. I arbetet med kunderna jobbar du i ett nära samarbete med dina kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta

- Löpande bokföring
- Kund- och leverantörsreskontra
- Månadsavstämningar
- Inkomstdeklarationer
- Bokslut och årsredovisningar

Du kommer ingå i flera team där ni tillsammans ser till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ger input till varandra utifrån er roll. På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!
Vem a¨r du?

Vi söker dig som har en kandidatexamen i ekonomi alternativt en examen från YH-utbildning till redovisningsekonom. Det är även meriterande om du vid examen uppfyller de teoretiska kunskapskraven för bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en stjärna på att:

- Etablera förtroendefulla kontakter
- Samarbeta
- Anpassa dig till nya situationer
- Arbeta med flera uppgifter parallellt
Ansök idag

Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, dock senast 17 juni. Urval och intervjuer sker löpande. Vi vill att din ansökan innehåller följande dokument:

- CV
- Personligt brev
- Betyg från YH-utbildning eller universitet/högskola

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Elin Holmberg via mail [email protected]. Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natalie Richtnér via mail [email protected].
Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med start 2:a september 2019. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Placering är på något av våra kontor i Borlänge, Falun eller Ludvika.
Den bästa tiden i din karriär

Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora – hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter. Genom det arbete du gör och får ta ansvar för, genom dialogen med dina kunder och kunniga kollegor och genom tydlig utvecklings- och utbildningsplanering.

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Du får jobba i ett marknadsledande tillväxtbolag med stora möjligheter till en spännande framtid, samlad expertis kring företagande och närhet till bred kompetens och specialister.

Vi sätter människan i centrum och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida. Hälsa och välmående är något vi värderar högt därför är en flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag och imorgon och tillsammans.


Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Rekryteringsdag | Junior redovisningskonsult, Borlänge/Falun/Ludvika

Ansök    Jan 13    Aspia    Redovisningsassistent
Älskar du doften av grön pärmrygg om morgonen? Motiveras du av växande pappershögar på skrivbordet? Då är du rätt för oss! Nej, så är det givetvis inte. Vi på Aspia arbetar digitalt i en rolig, kreativ och inkluderande miljö. Till våra kontor i Borlänge, Falun och Ludvika söker vi nu Juniora redovisningskonsulter med start september 2020. Vi söker dig som studerar ekonomi på Universitet eller Yrkeshögskola och vill börja din karriär inom redovisning. Välko... Visa mer
Älskar du doften av grön pärmrygg om morgonen? Motiveras du av växande pappershögar på skrivbordet? Då är du rätt för oss! Nej, så är det givetvis inte. Vi på Aspia arbetar digitalt i en rolig, kreativ och inkluderande miljö. Till våra kontor i Borlänge, Falun och Ludvika söker vi nu Juniora redovisningskonsulter med start september 2020. Vi söker dig som studerar ekonomi på Universitet eller Yrkeshögskola och vill börja din karriär inom redovisning. Välkommen på en spännande tillväxtresa!

Ditt uppdrag

I rollen som Junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika uppdrag åt våra kunder. Vi arbetar alltid i team mot våra kunder och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ge input till varandra utifrån respektive roll. Arbetet sker både på vårt eget kontor samt ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Löpande bokföring
- Månatliga avstämningar
- Upprättande av bokslut
- Årsredovisningar
- Rapportering till kund

På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som studerar och kommer ta en kandidatexamen i företagsekonomi alternativ en examen från YH-utbildning till redovisningsekonom/konsult senast september 2020. Vid examen uppfyller du de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen som junior redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven person, som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.

Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med tillträdesdatum september 2020. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan till oss senast 23:e februari. Du söker enkelt utan CV och svarar istället på några frågor direkt i vårt verktyg. Vi kommer att genomföra urval efter sista ansökningsdag och bjuda in till en rekryteringsdag den 12:e mars på vårt kontor i Borlänge.

Under ansökningsperioden kommer samtliga sökande bli inbjudna till att göra tester, vilka ligger till grund för det första urvalet tillsammans med din ansökan. Vår ambition är att du ska få besked om hur du ligger till i processen 1-2 veckor efter sista ansökningsdag. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Elin Holmberg på [email protected]. Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natalie Richtnér på [email protected].

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Ekonom

Ekonom.   Bergkvists Svets & Montage AB BSM är ett verkstadsföretag, baserat i Borlänge, som startades 1972, och har under åren genomfört många avancerade projekt, såväl mot bygg-, gruv-, kraft- och stålindustrin. Vi är idag ca 40 anställda, varav ca 10 tjänstemän och 30 kollektivanställda. Vår verksamhet är projektbaserad, vilket betyder att varje projekt är unikt, och att vi jobbar med en relativt kort framförhållning. Verksamheten har styrts om så att v... Visa mer
Ekonom.   Bergkvists Svets & Montage AB BSM är ett verkstadsföretag, baserat i Borlänge, som startades 1972, och har under åren genomfört många avancerade projekt, såväl mot bygg-, gruv-, kraft- och stålindustrin. Vi är idag ca 40 anställda, varav ca 10 tjänstemän och 30 kollektivanställda. Vår verksamhet är projektbaserad, vilket betyder att varje projekt är unikt, och att vi jobbar med en relativt kort framförhållning. Verksamheten har styrts om så att vi idag mer fokuserar våra affärer mot medelstora projekt inom tillverkning och montage av olika typer av stålkonstruktioner. Organisationen har anpassats till vår nya inriktning, med bibehållet fokus på vår erkänt höga kvalitet. Som ett led i detta söker vi nu en ekonom som tillsammans med vår ekonomichef/vVD skall sköte de ekonomiska och administrativa arbetsuppgifterna   Arbetsuppgifter: Du kommer bl a att sköta vår kundfakturering, leverantörsfakturor, löpande bokföring, in- och utbetalningar, inlämning av skattedeklarationer, löneberedning samt övrig administration och vara stöd till vår ekonomichef. De program vi arbetar i är Monitor affärssystem, Visma lön, bokslut och anläggning. Kvalifikationer och personliga egenskaper: Du bör ha några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Det är viktigt att du är strukturerad och noggrann. För att trivas hos oss är det viktigt att du är positiv, har god samarbetsförmåga och trivs med att vara ”spindeln i nätet”.   Övrigt: Lön Månadslön. Anställningsvillkor Deltid 75 % – Heltid 100 %. Provanställning. Arbetsplats Borlänge Tillträde Snarast (urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag).   Kontaktinformation Kontaktpersoner Carina Bergstrand [email protected]  0243-217 300 Företagets adress Tunavägen 290 781 73 Borlänge Sök jobbet senast 15 maj 2019 Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: [email protected] Visa mindre