Lediga jobb som Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare i Borlänge

Se lediga jobb som Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker en näringslivsutvecklare

Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag! För att möta morgondagens utmaningar och på bästa sätt verka för ett rikt näringsliv behöver vi vara kreativa och våga tänka nytt. Vi söker dig som vill vara med och bidra till en positiv och långsiktig utveckling där vi möjliggör ett gott företagsklimat och skapar förutsättningar för ett välmående näringsliv i Borlänge. Detta gör vi genom vår... Visa mer
Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag!

För att möta morgondagens utmaningar och på bästa sätt verka för ett rikt näringsliv behöver vi vara kreativa och våga tänka nytt. Vi söker dig som vill vara med och bidra till en positiv och långsiktig utveckling där vi möjliggör ett gott företagsklimat och skapar förutsättningar för ett välmående näringsliv i Borlänge. Detta gör vi genom vårt arbete med näringslivsstrategins fem fokusområden; kompetensförsörjning skola/näringsliv, etableringar och attraktivitet, brottsförebyggande arbete, hållbar branschutveckling samt kommunen som möjliggörare. Vilka är då vi? Vi är ett glatt och engagerat gäng som ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt team!

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder:
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som näringslivsutvecklare hos oss kommer du arbeta både operativt och strategiskt för att främja ett gott företagsklimat, ökad konkurrenskraft och en hållbar tillväxt. Det ska vara enkelt för näringslivet att verka, växa och utvecklas här. Uppdraget präglas av stor variation där du på ett prestigelöst sätt förväntas ta dig an de projekt som är aktuella för stunden. Du kommer omvärldsbevaka och vara lyhörd för de behov som finns inom näringslivet och anpassa ditt arbete efter det.

Tjänsten innefattar ett brett kontaktnät internt och externt där du har den viktiga uppgiften att bygga goda relationer med existerande företag men också skapa förutsättningar för nya etableringar. Du har stora möjligheter att vara med och påverka ditt eget uppdrag och vi välkomnar nytänkande med öppna armar!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är flexibel, trivs i en föränderlig verksamhet och har förmågan att snabbt ställa om när förutsättningarna ändras. Du kommer att ha ett brett kontaktnät och det är viktigt att du trivs i sociala sammanhang, är duktig på att skapa relationer och samverka med olika organisationer. Du har en god känsla för bra service och förstår vikten av att prioritera utifrån näringslivets aktuella behov. Du är innovativ och utvecklingsinriktad och ser dig själv som en lagspelare som vill bidra till hela gruppens utveckling. Du har en förståelse för att oväntade saker kan hända, därför är det viktigt att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och inte är rädd för att hugga i där det behövs!

Du ska ha erfarenhet av arbete med projektledning, nätverksarbete och/eller påverkansarbete. Du ska ha en gymnasieexamen och det är meriterande om du har högskoleutbildning inom ett område som arbetsgivaren bedömer lämpligt för tjänsten samt om du har någon form av projektledarutbildning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i politiskt styrd verksamhet och har en förståelse för organisationens uppbyggnad. Det är även meriterande med erfarenhet av näringslivsutveckling och god kännedom om näringslivet sedan tidigare.

För tjänsten krävs mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt B-körkort.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vikarierande näringslivsutvecklare med fokus på kommunikation

Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag! Vår kollega ska vara föräldraledig i 9 månader och vi söker dig som vill vara med och bidra till en positiv och långsiktig utveckling där vi möjliggör ett gott företagsklimat. Som företagare kan det vara svårt att få en överblick och därför är information och kommunikation två viktiga ledord för oss. Vi är behjälpliga med allt ifrån att initi... Visa mer
Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag!

Vår kollega ska vara föräldraledig i 9 månader och vi söker dig som vill vara med och bidra till en positiv och långsiktig utveckling där vi möjliggör ett gott företagsklimat. Som företagare kan det vara svårt att få en överblick och därför är information och kommunikation två viktiga ledord för oss. Vi är behjälpliga med allt ifrån att initiera nätverk för bättre samverkan till att skaffa fram lämpliga marker och lokaler vid etableringar eller expansioner.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som vikarierande näringslivsutvecklare kommer du arbeta operativt och strategiskt för att främja ett gott företagsklimat, ökad konkurrenskraft och en hållbar tillväxt. Det ska vara enkelt för näringslivet att verka, växa och utvecklas här. Ditt huvudsakliga fokusområde kommer att vara kommunikation med ansvar för våra digitala plattformar, layout/grafisk formgivning men också en del administrativa uppgifter. Du kommer omvärldsbevaka och behöver vara lyhörd för de behov som finns inom näringslivet och anpassa ditt arbete efter det. Du har stora möjligheter att vara med och påverka ditt uppdrag och vi välkomnar nytänkande med öppna armar!

KVALIFIKATIONER
Du har en avklarad gymnasieutbildning. Du kommer att ha ett brett kontaktnät och det är viktigt att du trivs i sociala sammanhang, är duktig på att skapa relationer och samverka med olika organisationer. Du är innovativ och utvecklingsinriktad och ser dig själv som en lagspelare som vill bidra till hela gruppens utveckling och är inte rädd för att hugga i där det behövs!

Digital kompetens och kommunikation i alla dess former är viktig därför krävs det att du kan uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt, i det svenska språket. Du ska ha goda kunskaper om sociala medier (Facebook, Instagram och LinkedIn) samt kunna hantera en grafisk manual. Meriterande med kunskap om Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vikarierande näringslivsutvecklare med inriktning administration

Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag. Vår kollega ska vara föräldraledig och därför söker vi en vikarie som vill bidra till och skapa förutsättningar för ett välmående näringsliv i Borlänge. Detta gör vi genom vårt arbete med näringslivsstrategins fem fokusområden; kompetensförsörjning skola/näringsliv, etableringar och attraktivitet, brottsförebyggande arbete, hållbar branschutve... Visa mer
Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag.

Vår kollega ska vara föräldraledig och därför söker vi en vikarie som vill bidra till och skapa förutsättningar för ett välmående näringsliv i Borlänge. Detta gör vi genom vårt arbete med näringslivsstrategins fem fokusområden; kompetensförsörjning skola/näringsliv, etableringar och attraktivitet, brottsförebyggande arbete, hållbar branschutveckling samt kommunen som möjliggörare.

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund som lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

ARBETSUPPGIFTER
Som näringslivsutvecklare med inriktning administration kommer du arbeta med administrativa arbetsuppgifter på kontoret men också ha kontakter och möten med företag i vårt näringsliv. Tjänsten innefattar ett brett kontaktnät internt och externt där du har den viktiga uppgiften att bygga goda relationer. Uppdraget präglas av stor variation där du på ett prestigelöst sätt förväntas ta dig an de projekt som är aktuella för stunden. Tjänsten innefattar en hel del skrivande både vad gäller protokoll, rapporter och tjänsteskrivelser. Du har stora möjligheter att vara med och påverka ditt uppdrag och vi välkomnar nytänkande med öppna armar!

KVALIFIKATIONER
Det är viktigt att du trivs i sociala sammanhang, är duktig på att skapa relationer och samverka med olika organisationer. Du har ett tydligt servicetänk, är en fena på att planera och skapa effektivitet samtidigt som du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ser dig själv som en lagspelare som vill bidra till hela guppens utveckling och är inte rädd för att hugga i där det behövs!

Det är meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation tidigare samt har god kännedom om det lokala näringslivet. För tjänsten krävs mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Vi kräver också att du har en eftergymnasial utbildning, med fördel inom affärsutveckling, projektledning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer lämplig, alternativt arbetslivserfarenhet inom branscher som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Näringslivsutvecklare med fokus på kompetensförsörjning

Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag! För att möta morgondagens utmaningar och på bästa sätt verka för ett rikt näringsliv behöver vi vara kreativa och våga tänka nytt. Vi söker dig som vill vara med och bidra till en positiv och långsiktig utveckling där vi möjliggör ett gott företagsklimat med innovativa mötesplatser där nya idéer formas och utvecklas. Som företagare kan det var... Visa mer
Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag!

För att möta morgondagens utmaningar och på bästa sätt verka för ett rikt näringsliv behöver vi vara kreativa och våga tänka nytt. Vi söker dig som vill vara med och bidra till en positiv och långsiktig utveckling där vi möjliggör ett gott företagsklimat med innovativa mötesplatser där nya idéer formas och utvecklas. Som företagare kan det vara svårt att få en överblick och därför är information och kommunikation två viktiga ledord för oss. Vi är behjälpliga med allt ifrån att initiera nätverk för bättre samverkan till att skaffa fram lämpliga marker och lokaler vid etableringar eller expansioner.

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som näringslivsutvecklare kommer du arbeta operativt och strategiskt för att främja ett gott företagsklimat, ökad konkurrenskraft och en hållbar tillväxt. Ditt huvudsakliga fokusområde kommer att vara kompetensförsörjning som innefattar både kortsiktiga och långsiktiga insatser. Du ska knyta kontakter med företag och ha med dig kunskap om hela utbildningssystemet. Du ska leta nya möjligheter för näringsliv och företag att hitta kompetens. Vi vill påverka inriktningen av kompetensförsörjningen genom frekventa kontakter och långsiktiga relationer till näringsliv och utbildningssystem. Vi vill också bidra till att bredda och fördjupa samverkan med de aktörer, offentliga och privata, som möter borlängebon i behov av kontakt med arbetsmarknaden och/eller utbildning.

Du har stora möjligheter att vara med och påverka ditt uppdrag och vi välkomnar nytänkande med öppna armar!

KVALIFIKATIONER
Du kommer att ha ett brett kontaktnät och det är viktigt att du trivs i sociala sammanhang, är duktig på att skapa relationer och samverka med olika organisationer. Du är innovativ och utvecklingsinriktad och ser dig själv som en lagspelare som vill bidra till hela gruppens utveckling och är inte rädd för att hugga i där det behövs!

Det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom lämpligt område samt kunskap om hela utbildningssystemet. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att driva eller jobba i projekt eller t o m har erfarenhet av att söka externa projektmedel. En god kännedom om näringslivet är en självklarhet. För tjänsten krävs mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt B-körkort.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Näringslivsutvecklare

Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag! För att möta morgondagens utmaningar och på bästa sätt verka för ett rikt näringsliv behöver vi vara kreativa och våga tänka nytt. Vi söker dig som vill vara med och bidra till en positiv och långsiktig utveckling där vi möjliggör ett gott företagsklimat. Vi är behjälpliga med allt ifrån att initiera nätverk för bättre samverkan till att skaff... Visa mer
Näringslivskontoret är en dynamisk arbetsplats där bredden av våra uppdrag skapar en minst sagt spännande vardag!

För att möta morgondagens utmaningar och på bästa sätt verka för ett rikt näringsliv behöver vi vara kreativa och våga tänka nytt. Vi söker dig som vill vara med och bidra till en positiv och långsiktig utveckling där vi möjliggör ett gott företagsklimat. Vi är behjälpliga med allt ifrån att initiera nätverk för bättre samverkan till att skaffa fram lämpliga marker och lokaler vid etableringar eller expansioner, samt mycket mer. Vi vill skapa möjligheter för vårt näringsliv att lyckas.

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som näringslivsutvecklare kommer du arbeta operativt och strategiskt för att främja ett gott företagsklimat, ökad konkurrenskraft och en hållbar tillväxt. Det ska vara enkelt för näringslivet att verka, växa och utvecklas här. Uppdraget präglas av stor variation där du på ett prestigelöst sätt förväntas ta dig an de projekt som är aktuella för stunden. Du kommer omvärldsbevaka och vara lyhörd för de behov som finns inom näringslivet och anpassa ditt arbete efter det. Tjänsten innefattar ett brett kontaktnät internt och externt där du har den viktiga uppgiften att bygga goda relationer med existerande företag men också skapa förutsättningar för nya etableringar. Du har stora möjligheter att vara med och påverka ditt uppdrag och vi välkomnar nytänkande med öppna armar!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning, nätverksarbete och/eller påverkansarbete. Det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom lämpligt område samt om du har någon form av projektledarutbildning. Vidare är det meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation tidigare samt har god kännedom om näringslivet. För tjänsten krävs mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt B-körkort.

Gällande dina personliga egenskaper söker vi dig som trivs i en föränderlig verksamhet och du som har förmåga att snabbt ställa om när förutsättningarna ändras. Du kommer ha ett brett kontaktnät och därför är det viktigt att du trivs i sociala sammanhang och är duktig på att skapa relationer. Du har ett tydligt servicetänk och förstår vikten av att prioritera utifrån näringslivets aktuella behov. Du är en fena på att planera och skapa effektivitet samtidigt som du har ett lösningsfokuserat och analytiskt förhållningssätt. Du ser dig själv som en lagspelare som vill bidra till hela guppens utveckling och är inte rädd för att hugga i där det behövs!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre