Lediga jobb som Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare i Borlänge

Se lediga jobb som Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Vaktmästare med anläggningsansvar till Borlänges nya ridanläggning

Nu ser vi till att fortsätta skapa ännu bättre förutsättningar för Borlängebornas aktiviteter på fritiden! Borlänge har ett mycket rikt och differentierat föreningsliv inom kultur och fritid och ett stort antal anläggningar som t.ex. idrottsplatser och hallar, musik- och teaterscener, sportfält, isbanor, curlinghall och skyttebanor. Nu byggs också en ny stor ridanläggning i Romme i södra Borlänge som kommer att fungera som ett nav för ridsport och undervi... Visa mer
Nu ser vi till att fortsätta skapa ännu bättre förutsättningar för Borlängebornas aktiviteter på fritiden!

Borlänge har ett mycket rikt och differentierat föreningsliv inom kultur och fritid och ett stort antal anläggningar som t.ex. idrottsplatser och hallar, musik- och teaterscener, sportfält, isbanor, curlinghall och skyttebanor. Nu byggs också en ny stor ridanläggning i Romme i södra Borlänge som kommer att fungera som ett nav för ridsport och undervisning i Borlänge. Anläggningen beräknas stå färdig under sommaren 2024 och ska användas av ett stort antal av Borlänges ridande samt fungera som arbetsplats för Borlängebor med beslut inom ramen för LSS (lagen om stöd och service). För att verksamheterna ska få bra förutsättningar krävs hållbar drift och god samordning av anläggningens alla delar.

Det är här du kommer in!

Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till långsiktigt bra förutsättningar för Borlänges nya ridanläggning med både ridskoleverksamhet, tävlingar och andra arrangemang samt för övriga intressenter inom bland annat gymnasieskola och LSS.

Tjänsten kommer att vara placerad i huvudsak på Borlänges nya ridanläggning i Romme där flera föreningar och andra intressenter kommer att ha löpande verksamhet. Du kommer att ingå i det team som arbetar med drift, underhåll och samordning av Borlänge kommuns övriga idrotts- och kulturanläggningar.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som anläggningsansvarig samordnare hos oss kommer du att samverka med många aktörer, som har löpande eller tillfällig verksamhet i ridanläggningen. En viktig del av ditt arbete kommer vara att ta fram, följa upp och utvärdera samarbetsavtal med intressenter i anläggningen. Du ska också kunna utföra förekommande driftrelaterat arbete som inre och yttre service av byggnader, maskiner, stall, ridbanor och hagar. Snöröjning, underhåll av gräsytor, buskar, planteringar.

Du kommer att vara en del av Idrottsenheten som bland annat ansvarar för driften av Borlänge kommuns många idrottsanläggningar. Du kommer också att arbeta i nära samarbete med Föreningskontoret som bland annat har det övergripande ansvaret för bokning och schemaläggning av Borlänges idrotts- och kulturlokaler samt fungerar som stöd till kultur- och fritids övriga enheter.
Sammanfattningsvis kommer du att få ett varierande arbete där du är med och ser till att Borlängebor och besökare får en bra upplevelse i vår nya ridanläggning dit hästintresserade söker sig, trivs och stannar, och att det blir en anläggning med goda förutsättningar för löpande och hållbar utveckling.

KVALIFIKATIONER
Arbetet innebär att vara delaktig i många arbetsuppgifter vilket gör att du måste vara flexibel och ha förmågan att växla mellan arbetsområden. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med goda referenser/rekommendationer ifrån tidigare arbetsgivare.
Du är händig, har ordningssinne och är ansvarstagande: Du prioriterar, planerar och genomför dina arbetsuppgifter väl: Du tar egna initiativ och är flexibel: Du motiveras av att samarbeta tillsammans med andra människor. Du är lösningsorienterad och tvekar inte att ta anta en ny utmaning. Du har god datorvana och förmåga att snabbt sätta dig in i olika verksamhetssystem. Det är av stor vikt att du trivs att arbeta i en miljö med hästar i ständig närvaro.

Då du kommer ha mycket kontakter både internt och externt är det viktigt att du är lyhörd och kan göra dig förstådd på svenska både skriftligt och muntligt. Har du även språkkunskaper utöver de svenska är detta meriterande. Du har en godkänd gymnasieutbildning. Du har erfarenhet av avtalshantering och vi ser gärna att du har ekonomisk utbildning/erfarenhet. Högskolekompetens eller andra eftergymnasiala utbildningar inom kultur & fritids,- eller anläggningsområdet är meriterande. Du har vana att köra lastmaskin och/eller traktor. B-körkort är ett krav för den här tjänsten.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Engagerad idrottsplatsvaktmästare till våra anläggningar

Genom oss på Fritid/Idrott, skapas förutsättningar för att alla Borlängeinvånare ska kunna vara fysiskt aktiva. En stimulerande arbetsmiljö inom idrottens värld. Möjlighet att vara en del av spännande sportevenemang. Vi är en arbetsplats som erbjuder både ute och inne jobb. Välkommen till stimulerande arbetsmiljö inom idrottens värld. Allt arbete på enheten utgår från kommunens gemensamma värdegrund. Självklart lockar vår värdegrund dig! - Jag finns här... Visa mer
Genom oss på Fritid/Idrott, skapas förutsättningar för att alla Borlängeinvånare ska kunna vara fysiskt aktiva. En stimulerande arbetsmiljö inom idrottens värld. Möjlighet att vara en del av spännande sportevenemang. Vi är en arbetsplats som erbjuder både ute och
inne jobb. Välkommen till stimulerande arbetsmiljö inom idrottens värld. Allt arbete på enheten utgår från kommunens gemensamma värdegrund.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är väldigt omväxlande. På idrottsanläggningarna är man en del i det team som ansvarar för skötsel och underhåll av t ex isar, fotbollsplaner, konstgräsplaner, motionsspår och friidrottsanläggningar.

I arbetet som Idrottsplatsarbetare ingår anläggningsskötsel, snöröjning, gräsklippning, tillsyn och skötsel av fastigheter och maskiner, service och bemötande mot kommunens föreningar och medborgare som nyttjar anläggningarna. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp.

Man måste kunna arbeta i skift, kvällar och helger, om verksamheten kräver det.

KVALIFIKATIONER
För att du ska lyckas med uppdraget ska du ha:
• Genomfört utbildningen Arbete på väg
• Skyliftbehörighet
• Maskinförarutbildning
• Motorsågskörkort
• Reparationer och underhåll
• Erfarenhet av fordonskörning
• Mycket bra muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt bra kunskaper i engelska
• BE-körkort

Det är meriterande om du även har:
• Erfarenhet av ismaskinskörning
• Erfarenhet av föreningslivet
• Röjsågskörkort
• Erfarenhet av ställningsbyggande

Vi söker dig som trivs med ett varierande och flexibelt arbete både inom- och utomhus. Du är självgående, lugn, tar egna initiativ, har ett flexibelt tankesätt och är stresstålig. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre