Lediga jobb som Biträdande rektor i Borlänge

Se lediga jobb som Biträdande rektor i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Biträdande rektor Vuxenutbildningen

Ansök    Feb 16    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Vuxenutbildningen i Borlänge kommun utmärks av en fortgående utveckling där såväl elever som ledning och personal utmanas till ett kontinuerligt lärande. Arbetsmiljön i skolan ska präglas av trygghet, delaktighet, flexibilitet och att alltid ha förhållningssätt med elevens lärande i centrum. Komvux är vuxenutbildningens egna utbildningsanordnare i Borlänge kommun. På Komvux är vi ca 65 medarbetare och har löpande ca 800 elever i studier. Undervisning bed... Visa mer
Vuxenutbildningen i Borlänge kommun utmärks av en fortgående utveckling där såväl elever som ledning och personal utmanas till ett kontinuerligt lärande. Arbetsmiljön i skolan ska präglas av trygghet, delaktighet, flexibilitet och att alltid ha förhållningssätt med elevens lärande i centrum.

Komvux är vuxenutbildningens egna utbildningsanordnare i Borlänge kommun. På Komvux är vi ca 65 medarbetare och har löpande ca 800 elever i studier. Undervisning bedrivs inom Svenska för invandrare (sfi) samt kurser på grundläggande- och gymnasial nivå samt yrkeshögskolenivå.

Det övergripande målet för vuxenutbildningen i Borlänge är att arbeta för att få fler Borlängebor i egen försörjning. Detta kan ske på olika sätt. Antingen genom att erbjuda kompletterande studier för en gymnasieexamen/behörighet till yrkeshögskola/högskola, eller erbjudande av yrkesutbildningar inom bristyrken.

Verksamheten tillhandahåller:
• Yrkesvux
o Vård och omsorg
o Barnskötare
o Hotellmedarbetare
o Automationsoperatör
• Yrkeshögskoleutbildning (YH)
o Underhållstekniker inom processindustrin
• Utbildning i svenska för invandrare (sfi)
• Grundläggande och gymnasial utbildning
• Anpassad utbildning för vuxna (Lärvux)
• Borlänge läs-och skrivcentrum (BloS)
• Studie- och yrkesvägledning

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vuxenutbildningen är en föränderlig verksamhet och vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt jobb med möjlighet att göra skillnad på både kort och på lång sikt!

I rollen som biträdande rektor kommer du att ansvara för och arbeta med arbetslag yrkesvux och YH (yrkeshögskolan). Du arbetar med, utvecklar nuvarande och skapar nya utbildningar och yrkesutgångar för att möta arbetsmarknadens och individens behov. Du ingår i Vux ledningsgrupp med rektor, biträdande rektorer, enhetschef och utvecklare/utredare.

I ditt uppdrag leder du den pedagogiska utvecklingen tillsammans med lärare, utbildningsledare och kollegor i ledningsgruppen. Du ansvarar för uppföljningar, ekonomi, personal, tjänstefördelning, systematiskt kvalitetsarbete, arbetsmiljöarbete och samverkan internt som externt.

Inom Borlänge kommuns vuxenutbildning sätter vi kunskap i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet och en plats att växa. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra en skillnad. Vill du bli en av oss?

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning och har erfarenhet av förändringsledning. Du ska ha erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete i skola (SKA).
Det är meriterande om du har gått utbildningsledarutbildning, befattningsutbildning rektor, alternativt rekryteringsutbildning för blivande rektorer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av facklig samverkan och av arbete i ledningsgrupp men det är inget krav. Du har en fördel om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med systematisk arbetsmiljö. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av skolformen vuxenutbildning.

Du har mycket god svenska och god engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har goda utomnordiska språkkunskaper.

Som person tar du snabbt in ny kunskap och använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt.
Du har lätt för att förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter och påverka din omgivning snarare än reagera på den. Du skapar gärna samarbete med personer på olika nivåer i organisationer. Det är lätt för dig att förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Det är viktigt för oss att du har en kulturell medvetenhet och värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT! Visa mindre

Biträdande rektor Hushagsgymnasiet

Ansök    Jun 11    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Välkommen till Hushagsgymnasiet! Hushagsgymnasiet är en gymnasieskola med yrkesprogrammen: Bygg- och anläggning-, Restaurang- och livsmedel-, Industri-, Fordons- och transport, El- och energi samt VVS- och fastighetsprogrammen. Vi har ca 600 elever och tillsammans är vi drygt 80 anställda. I skolorna finns utrustning i anpassade lokaler som liknar de framtida arbetsplatserna. Vår gymnasieskola har hög kvalité, där vi arbetar för att alla känner arbetsgl... Visa mer
Välkommen till Hushagsgymnasiet!

Hushagsgymnasiet är en gymnasieskola med yrkesprogrammen: Bygg- och anläggning-, Restaurang- och livsmedel-, Industri-, Fordons- och transport, El- och energi samt VVS- och fastighetsprogrammen.

Vi har ca 600 elever och tillsammans är vi drygt 80 anställda.

I skolorna finns utrustning i anpassade lokaler som liknar de framtida arbetsplatserna. Vår gymnasieskola har hög kvalité, där vi arbetar för att alla känner arbetsglädje, ansvar och delaktighet. Vi lägger stor vikt vid samarbete och elevdemokrati, med flexibla arbetssätt. Vår värdegrund är viktig för oss och vi bedriver ett aktivt arbete utifrån den

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en biträdande rektor som tillsammans med rektor och kompetenta medarbetare vill vara med i arbetet kring våra elevers kunskapsutveckling och lärande.
Hushagsgymnasiet har väl fungerande arbetslag och ett gott och välkomnande klimat där det gemensamma ansvaret för våra elever är en viktig del i arbetet. Som biträdande rektor har du ett nära samarbete med rektor och arbetar självständigt med olika områden utifrån skolans uppdrag.

Vår nästa kollega har ett intresse och erfarenhet av att leda förändringsarbete med särskilt intresse för arbetsmiljöprocesser. Du är en stor del i att fortsätta skolans påbörjade utvecklingsarbete med fokus på utbildningskvalitet och systematik.
Du kommer även ha ett nära samarbete med lärare, elevhälsans olika professioner och övriga medarbetare på enheten. I tjänsten ingår även personalansvar. Som biträdande rektor kommer du att utgå från skolans lokal på Kråktorp. Till din hjälp har du rektor och två biträdande rektorskollegor, samt olika stödfunktioner inom ekonomi, hr och elev administration.

KVALIFIKATIONER
Du har en högskoleutbildning med inriktning pedagogik och har tidigare chefserfarenhet med personalansvar från skolans värld. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, muntligt och skriftligt samt B-körkort är också ett krav för tjänsten.
Som person söker vi dig som kommunicerar på ett tydligt och enkelt sätt. Du har en fallenhet för planering och integrerar skolans kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden samt följer upp arbetet kontinuerligt. Du är resultatdriven och sätter höga mål för dig och verksamheten och arbetar hårt för att uppnå dessa. Du initierar, anpassar och genomför förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi sätter stor vikt av att ha lett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på vårt myndighetsuppdrag som säkerställer att eleverna på vår skola får den utbildning de har rätt till.
Har du genomfört rektorsutbildning, arbetsmiljöutbildning eller har arbetslivserfarenhet från yrkesgymnasium ses det som meriterande. Det är också meriterande om du om har arbetat med tjänstefördelning, schemaläggning och program som exempelvis Skola24, Edlevo, Unikum och Plan-Digital.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT! Visa mindre

Biträdande rektor med ansvar för elevhälsan

Ansök    Dec 21    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Nygårdskolan är en mångkulturell F-6 skola i Borlänge kommun med ca 300 elever. Skolan ligger beläget i en vacker omgivning med närhet till naturen. Skolan är i en mycket spännande utvecklingsfas, där fokus ligger på kunskap, glädje, trygghet och studiero. Vi arbetar aktivt varje dag för att ge våra elever de bästa förutsättningar till att kunna påverka sin framtid. Våra elever på Nygårds skall varje dag mötas av personal som visar tilltro till deras för... Visa mer
Nygårdskolan är en mångkulturell F-6 skola i Borlänge kommun med ca 300 elever. Skolan ligger beläget i en vacker omgivning med närhet till naturen. Skolan är i en mycket spännande utvecklingsfas, där fokus ligger på kunskap, glädje, trygghet och studiero.
Vi arbetar aktivt varje dag för att ge våra elever de bästa förutsättningar till att kunna påverka sin framtid. Våra elever på Nygårds skall varje dag mötas av personal som visar tilltro till deras förmåga att kunna nå så långt det är bara är möjligt både kunskapsmässigt och socialt!
Vi arbetar för en skola med fokus på kunskap och arbetsro där alla når sina mål och kan välja sin egen framtid.

På Nygårdskolan arbetar vi i årskursteam, trygghetsteam och elevhälsoteam.
Skolan genomsyras av arbetsglädje, kollegialt lärande och gemensamma mål.

Utöver detta driver skolans förstelärare vårt pedagogiska utvecklingsarbete utifrån beprövad erfarenhet och nya pedagogiska strömningar.

Vi söker dig som vill var med och driva vårt spännande utvecklingsarbete tillsammans med oss i att göra skillnad för varje enskild elev!


Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en biträdande rektor med huvudsakligt ansvar för elevhälsan samt utvecklar och säkerställer undervisningens kvalité. Du kommer att organisera och driva det förebyggande och främjande arbetet på skolan. Tillgänglig lärmiljö är vårt signum. Tillsammans med rektor och elevhälsateamet arbetar ni kring elever, pedagoger samt skolans behov så rätt insatser kan sättas in i ett tidigt skede. Du kommer att vara ute i verksamheten för att arbeta med att säkerställa undervisningens kvalitet samt stötta och handleda lärare till en god undervisning.
Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande, flexibilitet samt en god förmåga att planera och organisera hela elevhälsan utifrån skolans uppdrag. Du ansvarar för kontakter med vårdnadshavare och den centrala elevhälsan i elevärenden men det kan även ingå kontakt med externa enheter som socialförvaltning, Bup och samtalsmottagning. I tjänsten ingår även visst personalansvar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning och arbetslivserfarenhet från skolan. Du har chefserfarenhet alt. ledarerfarenhet från att exempelvis arbetat som rektor, biträdande rektor, förstelärare eller motsvarande. Mycket goda kunskaper i det svenska språket, muntligt som skriftligt är också krav för tjänsten.

Som person vill vi att du är en god problemlösare som utvecklar effektiva lösningar på de utmaningar som uppstår. Du har ett stort elevfokus och möter varje situation med en öppen nyfikenhet. Du är resultatorienterad, har höga förväntningar som du arbetar hårt för att uppnå. Vidare gillar du planering, struktur och är noga med att följa verksamhetens arbete. Du motiverar och förmedlar energi hos de du möter. Du kan enkelt och tydligt förmedla information både muntligt och skriftligt.

Har du rektorsutbildning, ledarskapsutbildning, lärarexamen eller erfarenhet från utvecklingsarbete, ses det som meriterande för tjänsten.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor med ansvar för elevhälsan och fritidshemmet

Ansök    Dec 8    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Nygårdskolan är en F-6 skola i Borlänge kommun som består av 4 team i vilka personalen har ett nära samarbete med eleven i fokus. Utöver detta har skolan även ett elevhälsoteam där skolsköterska, specialpedagog, kurator, speciallärare, socialpedagog, IKT-pedagog och skolledning ingår. Vi arbetar för att skolan ska genomsyras av kollegialt lärande, gemensamma mål och arbetsglädje och skolans vision är att "Vi ska ha en skola med fokus på kunskap och arbets... Visa mer
Nygårdskolan är en F-6 skola i Borlänge kommun som består av 4 team i vilka personalen har ett nära samarbete med eleven i fokus. Utöver detta har skolan även ett elevhälsoteam där skolsköterska, specialpedagog, kurator, speciallärare, socialpedagog, IKT-pedagog och skolledning ingår.

Vi arbetar för att skolan ska genomsyras av kollegialt lärande, gemensamma mål och arbetsglädje och skolans vision är att "Vi ska ha en skola med fokus på kunskap och arbetsro där alla når sina mål och kan välja sin egen framtid". Detta innebär att alla elever, både i skolan och i fritidshemmet ges möjlighet att utvecklas utifrån sin fulla kapacitet samt uppleva trygghet och studiero.

I samarbete med RF-Sisu Dalarna har vi en rastverksamhet som ligger i framkant med fokus på rörelserik skoldag. Utöver detta driver skolans förstelärare vårt pedagogiska utvecklingsarbete utifrån beprövad erfarenhet och nya pedagogiska strömningar. Detta förstärks just nu i och med vårt deltagande i Skolverkets "Samverkan för Bästa skola" där insatser kommer att genomföras fram till vårterminen 2023.

Vår skola är en spännande och utvecklande arbetsplats med fokus på samsyn, arbetsglädje och gemenskap. Tillsammans stärker vi elevernas framtidstro och skapar därför goda förutsättningar för våra elevers framtid. Vi söker dig som vill vara en del av vårt fortsatta utvecklingsarbete samt göra skillnad för varje enskild elev!

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en biträdande rektor med huvudsakligt ansvar för elevhälsan och fritidshemmet. Du kommer att organisera och driva det förebyggande och främjande arbetet så väl som det stödjande arbetet gentemot elever och pedagoger. Tillsammans med rektor och elevhälsateamet arbetar ni kring elever, pedagoger samt skolans behov så rätt insatser kan sättas in i ett tidigt skede.
Tillsammans med rektor och pedagoger driver och utvecklar ni fritidshemmet och rastaktivitetsverksamheten.
Tjänsten kräver engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och god förmåga att planera och organisera hela elevhälsan och fritidshemmets uppdrag. Du ansvarar för kontakter med vårdnadshavare och den centrala elevhälsan i elevärenden men även i kontakt med externa enheter som socialförvaltning, Bup och samtalsmottagning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning som arbetsgivaren anser är relevant för tjänsten samt har mycket goda kunskaper i det svenska språket, muntligt som skriftligt.

Som person ser vi att du initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsinsatser. Du har ett stort elevfokus och elevernas nuvarande och framtida behov i beaktning när beslut fattas. Resultat är viktigt för dig och du förändrar ditt beteende snabbt och effektivt för att uppnå mål, hantera svårigheter eller lösa problem. Vidare så är du en god vän av planering som tar fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska. Du tycker om att ta egna initiativ och agerar när andra tvekar och initierar på egen hand aktiviteter och projekt. Sist men absolut inte minst ser vi att du är en god kommunikatör som förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt

Har du tidigare chefs- eller ledarerfarenhet, genomgått rektorsprogrammet, någon ledarskapsutbildning eller har lärarexamen. Det tillsammans med erfarenhet av pedagogiskt arbete i skola samt erfarenhet av utvecklingsarbete är meriterande för tjänsten.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Skogshagens förskolor söker biträdande rektor

Ansök    Mar 2    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Just nu söker vi en biträdande rektor till Skogshagens förskolor. Vi söker dig som är sugen på att arbeta i team och tillsammans med rektor och förskolepersonal arbeta för att ge barnen på respektive förskola bästa möjliga förutsättning för lärande. Skogshagens förskolor består av de tre förskolorna Trollskogen 1, Trollskogen 2 och Tjärna hage belägna i Tjärna ängar Förskolorna har gångavstånd till skogen, Paradisbacken och sportfältet och gör regelbundet... Visa mer
Just nu söker vi en biträdande rektor till Skogshagens förskolor. Vi söker dig som är sugen på att arbeta i team och tillsammans med rektor och förskolepersonal arbeta för att ge barnen på respektive förskola bästa möjliga förutsättning för lärande.

Skogshagens förskolor består av de tre förskolorna Trollskogen 1, Trollskogen 2 och Tjärna hage belägna i Tjärna ängar Förskolorna har gångavstånd till skogen, Paradisbacken och sportfältet och gör regelbundet utflykter till platserna. Skogshagens förskolor har en egen specialpedagog så vi har alltid ett specialpedagogiskt stöd till hands som är en länk mellan barnen, pedagogerna, vårdnadshavarna och yttre intressenter som bland annat BHV och HAB.

Vi är stolta över att våra förskolor ingår i ett partnerskap med Högskolan Dalarna som ger oss möjlighet att få färska vetenskapliga kunskaper. Vi tar emot blivande förskollärare på VFU och detta ger oss och studenter ökade kunskaper och partnerskapet är uppskattat från både studenter och medarbetare i Borlänge kommun.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor leda förskolans pedagogiska utveckling. Du kommer på uppdrag av rektor handleda arbetslag utifrån behov kopplat till förskolans arbete.

Även systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete är viktiga delar du och rektor tillsammans ansvarar för. Här blir en av dina uppgifter att bli kontaktpersonen till bland annat kommunfastigheter och vaktmästare. Arbete med schemaläggning och andra administrativa uppgifter som till exempel barnplacering blir även aktuella i rollen som biträdande rektor.

Vi arbetar med digitalisering på våra förskolor och det är ett uppskattat verktyg hos såväl pedagoger som barn.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och nu vill utvecklas inom Borlänge kommun som vår biträdande rektor. Du har erfarenhet av arbete inom förskolan och har kunskap om förskolans läroplan. Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat med att leda arbetslag.

Du behöver ha god datavana och har jobbat med digitala verktyg samt har god kunskap i Office 365 eftersom mycket av vårt arbetssätt präglas av digitalisering. Du har mycket goda kunskaper såväl skriftligt som muntligt i det svenska språket eftersom du kommer ha mycket kontakt med vårdnadshavare, barn och såklart med pedagoger.

Har du gått eller just nu genomgår rektorsutbildning är det meriterande för att snabbt kunna sätta dig in i arbetet som biträdande rektor. Det är meriterande om du arbetat i mångkulturella områden. Vi ser det även som önskvärt om du har läst ICDP.

Som person så utvecklar du effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem. Du förändrar ditt beteende snabbt och effektivt för att uppnå mål, hantera svårigheter eller lösa problem samt att du är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer. Du är drivande genom att självständigt söka upp nya utmaningar inom arbetet och skapar samarbete med personer på olika nivåer i organisationer. Med enkelhet förmedlar du information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt

Låter detta jobb som något för dig? Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till Skräddarbacksskolan

Ansök    Maj 18    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Självklart lockar vår värdegrund dig! - Jag finns här för Borlängebon - Jag gillar utmaningar - Jag möter varje människa med öppenhet Skräddarbacksskolan är en F-6 skola med tre paralleller hela vägen. Här arbetar ett team med hög behörighethetsgrad och med inarbetad struktur och välfungerade stödfunktioner såsom elevhälsoteam och trygghetsteam. Vi har bra sammanh... Visa mer
Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Skräddarbacksskolan är en F-6 skola med tre paralleller hela vägen.
Här arbetar ett team med hög behörighethetsgrad och med inarbetad struktur och välfungerade stödfunktioner såsom elevhälsoteam och trygghetsteam. Vi har bra sammanhållning hos personalgruppen och det genomförs blandade aktiviteter även på fritiden med högt deltagande. Vi har liten omsättning av personal vilket bidrar till en stabilitet hos personalgruppen.

Vi söker nu en biträdande rektor!

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att leda fritidshemsverksamheten och förskoleklassverksamheten mot uppsatta mål och inom ramen för lagar, föreskrifter och förordningar. Du kommer också tillsammans med rektor ansvara för utvecklingen av undervisningens kvalité och organiseringen av verksamheten.

I uppdraget ingår samarbete och kommunikation med olika professioner internt och externt som till exempel musikskolan, modersmålsenheten, högskolan Dalarna, kommunfastigheter och kultur- och fritid.

I tjänsten ingår också personalansvar, systematiskt arbetsmiljö- och kvalitetsarbete samt samordning av processer. Det ingår också att hantera t.ex. upprättande av dagordningar och protokoll, handlingsplaner och hantering av kränknings- och tillbudsrapporter. En del av arbetet består i att dokumentera, följa upp och samla in underlag och bereda ärenden inför beslut hos rektor.

I uppdraget ingår till viss del schemaläggning och ledning av trygghetsteam och elevråd. Att kunna leda samtal mellan olika professioner och mellan vårdnadshavare, elever och personal ingår också i tjänsten.

Exakt hur tjänsten utformas kan bero på just dina kvalifikationer, så det finns möjlighet att själv kunna påverka tjänstens utformning.


KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten krävs det en pedagogisk högskoleexamen, har du även erfarenhet av schemaläggning och har gått rektorsutbildning och/eller Borlänge kommuns aspirantprogram är det meriterande. Du behöver även behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Vi ser att du har god problemlösningsförmåga, kan analysera situationer för att komma på lösningar och förutse problem. Vidare kan du förmedla entusiasm och positiv attityd även i tuffa situationer och arbetar konstruktivt även under stress.

Du kan också planera både kort- och långsiktigt och ta fram planer som är realistiska, du arbetar också uppföljande mot uppsatta mål.

Du är också duktig på att skapa och upprätthålla relationer och förmedlar information tydligt och enkelt i både tal och skrift. Du lyssnar effektivt och hanterar uppkomna frågor öppet tydligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till Realgymnasiet Borlänge

Om Lärande i Sverige AB Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobb... Visa mer
Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Om Realgymnasiet Borlänge

Läs mer om vår skola på https://www.realgymnasiet.se/skolor/borlange.Arbetsbeskrivning- uppdraget som biträdande rektor
Realgymnasiet i Borlänge växer och vi söker nu en biträdande rektor som vill vara med och bygga en attraktiv arbetsplats för elever och medarbetare.

Du kommer att vara den första personen som möter upp i entrén till Realgymnasiet och det är därför av största vikt att du som person är genuint serviceinriktad. Du kommer att bidra till att skapa goda förutsättningar för såväl elever, som vårdnadshavare, besökare, pedagoger och skolledning. Du är ordningsam och strukturerad och räds inte utmaningar. Du har inställningen att alla hjälps åt och är inte rädd för att hugga in där du ser att det behövs.

Du kommer att arbeta nära rektor med stort fokus på administrativa skolledaruppgifter. Du deltar i budgetarbete, systematiskt arbetsmiljöarbete samt bidrar i de vardagliga skoladministrativa arbetet. Du ingår i Regionchefens ledningsgrupp för region Mitt tillsammans med rektorer och biträdande rektorer för de andra skolorna i regionen.

I dina vardagliga arbetsuppgifter ingår till exempel skolansvar för administrativa system som Admentum och Skola24. Andra uppgifter som förekommer i vardagen är fakturaattestering/ kontering, uppföljning av budget, rapportering till CSN, handhavande av elevernas Chromebooks, matkort och busskort, nycklar/passerkort och inköp. Uppdraget kan även innebära schemaläggning och marknadsföring tillsammans med andra medarbetare. Du kommer att vara IT ansvarig på skolenheten och förväntas vara tillgänglig för skolans elever och personal gällande IT-relaterade frågor och problem. Du kommer att göra enklare felsökningar med våra centrala funktioner som stöd. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet från gymnasieskola och är förtrogen med gymnasieskolans styrdokument. Vi ser att du gärna använder digitala resurser och bör ha viss IT-kunskap för att kunna stötta och hjälpa medarbetare och elever i hantering av skolans tekniska utrustning. Vi ser att du kommunicerar väl i tal och skrift då du i tjänsten förväntas kommunicera både internt och externt. Du känner ett intresse och engagemang för att arbeta i skolans värld och tillsammans med övrig personal skapa en attraktiv skola som ger eleverna goda förutsättningar i det framtida yrkeslivet. 

Vi söker dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och har förmågan att själv strukturera ditt angreppssätt och driva dina processer vidare på ett effektivt sätt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du sätter upp och håller tidsramar. 

Om du blir anställd erbjuder vi en gedigen introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i Team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till Framgång.Varmt välkommen med din ansökan!larande.seLäs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:

realgymnasiet.se

consensum.se Visa mindre

Biträdande rektor till Skräddarbacksskolan

Ansök    Apr 29    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Självklart lockar vår värdegrund dig! - Jag finns här för Borlängebon - Jag gillar utmaningar - Jag möter varje människa med öppenhet Skräddarbacksskolan är en F-6 skola med tre paralleller hela vägen. Här arbetar ett team med hög behörighethetsgrad och med inarbetad struktur och välfungerade stödfunktioner såsom elevhälsoteam och trygghetsteam. Vi har bra s... Visa mer
Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Skräddarbacksskolan är en F-6 skola med tre paralleller hela vägen.
Här arbetar ett team med hög behörighethetsgrad och med inarbetad struktur och välfungerade stödfunktioner såsom elevhälsoteam och trygghetsteam. Vi har bra sammanhållning hos personalgruppen och det genomförs blandade aktiviteter även på fritiden med högt deltagande. Vi har liten omsättning av personal vilket bidrar till en stabilitet hos personalgruppen.

Vi söker nu en biträdande rektor!ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att leda fritidshemsverksamheten och förskoleklassverksamheten mot uppsatta mål och inom ramen för lagar, föreskrifter och förordningar. Du kommer också tillsammans med rektor ansvara för utvecklingen av undervisningens kvalité och organiseringen av verksamheten.

I uppdraget ingår samarbete och kommunikation med olika professioner internt och externt som till exempel musikskolan, modersmålsenheten, högskolan Dalarna, kommunfastigheter och kultur- och fritid.

I tjänsten ingår också personalansvar, systematiskt arbetsmiljö- och kvalitetsarbete samt samordning av processer. Många av processerna är av administrativ karaktär; som t.ex. upprättande av dagordningar och protokoll, handlingsplaner och hantering av kränknings- och tillbudsrapporter. En stor del av arbetet består i att dokumentera, följa upp och samla in underlag och bereda ärenden inför beslut hos rektor.

I uppdraget ingår till viss del schemaläggning och ledning av trygghetsteam och elevråd. Att kunna leda samtal mellan olika professioner och mellan vårdnadshavare, elever och personal ingår också i tjänsten.

Exakt hur tjänsten utformas kan bero på just dina kvalifikationer, så det finns eventuella möjlighet att själv kunna påverka tjänstens utformning.


KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten krävs det en pedagogisk högskoleexamen, har du även erfarenhet av schemaläggning och har gått rektorsutbildning och/eller Borlänge kommuns aspirantprogram är det meriterande. Du behöver även behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Vi ser att du har god problemlösningsförmåga, kan analysera situationer för att komma på lösningar och förutse problem. Vidare kan du förmedla entusiasm och positiv attityd även i tuffa situationer och arbetar konstruktivt även under stress.

Du kan också planera både kort- och långsiktigt och ta fram planer som är realistiska, du arbetar också uppföljande mot uppsatta mål.

Du är också duktig på att skapa och upprätthålla relationer och förmedlar information tydligt och enkelt i både tal och skrift. Du lyssnar effektivt och hanterar uppkomna frågor öppet tydligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till Ornässkolan

Ansök    Apr 14    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19. Självklart lockar vår värdegrund dig! - Jag finns här för Borlängebon - Jag gillar utmaningar - Jag möter varje människa med öppenhet ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att vidareutvecklas! Du ansvarar tillsammans med rektor och biträdande rektor för vår 4-9 verksamhe... Visa mer
Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhetARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att vidareutvecklas! Du ansvarar tillsammans med rektor och biträdande rektor för vår 4-9 verksamhet, men givetvis är du en viktig spelare i hela skolans utveckling.

Ledningsgruppen på skolan består av 3 personer med olika ansvarsområden inom ledningsorganisationen, men som ändå arbetar med en gemensam målsättning och fungerar som ett ledningsteam där det krävs flexibilitet och vi-känsla i ett F-9 perspektiv.

Som biträdande rektor på denna tjänst kommer du tillsammans med rektor och biträdande rektor att ansvara för mellan- eller högstadieorganisationen. Det innebär både elev- och personalansvar. Du kommer att ansvara för elevärenden i dessa årskurser och behöver vara trygg i kontakten med vårdnadshavare samt ha kompetens i att hantera externa kontakter i uppdraget. Du kommer också att på egen hand hålla i föräldramöten och andra möten som arbetet kräver.

Du kommer tillsammans med rektor att ansvara för att organisera för utvecklingen av undervisningens kvalitet. Tanken gällande klass är underordnad synsättet: "hur tar vi hand om eleverna i arbetslaget", vilket också blir en del i det uppdrag som du tillsammans med ledningen fortsätter att utveckla.

Utöver det så kommer du att vara del av ledningsteamet med en del övergripande uppdrag på ledningsnivå samt även ha personalansvar för ytterligare några medarbetare i vår organisation.KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten behöver du vara legitimerad lärare.

Du kommer att ha en del administrativt ansvar vilket kräver att du har mycket goda kunskaper i att kunna uttrycka dig i svenska i tal och skrift, kan du även uttrycka dig väl i engelska är det meriterande.

Det är en fördel om du tidigare arbetat med schemaläggning då detta kan bli en del av ditt uppdrag.

Som del i ledningsgruppen behöver du ha förmåga att se den större bilden F-9 och vara lojal med i gruppen fattade beslut. Du behöver vara en teamspelare som ändå är trygg i att arbeta ensam och kunna fatta beslut utifrån rådande situation. Du behöver även vara en skicklig handledare för pedagogisk personal med vana att leda och med trygghet i att tala inför grupp. Utbildning i handledande arbetsuppgifter är meriterande, likaså om du har gått Borlänge Kommuns Aspirantprogram eller liknande.

Vi ser dig som en person med stort register och som lätt kan anpassa dig utifrån det som situationen kräver, men som ändå kan hålla i och driva utvecklingsarbete över tid tillsammans med övriga i ledningsgruppen mot för verksamheten uppsatta mål.

Vidare vill vi att du är strukturerad i ditt arbete och kan planera både på lång och kort sikt. Du har ett lösningsorienterad fokus och är duktig på att kommunicera med de omkring dig både vad gäller att lyssna in och att kunna påverka och få med dig människor i riktning mot fattade beslut.

Varmt välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor/specialpedagog

Ansök    Jan 10    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Våra gemensamma nyckelord och grundstenar är att förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för alla barn, alla dagar. På grund av föräldraledighet söker nu en biträdande rektor som tillsammans med rektor och medarbetare vill vara med och skapa just det. En trygg plats där våra yngsta Borlängebor välkomnas med öppna armar och där det livslånga lärandet börjar. Som biträdande rektor kommer du att ingå i en ledningsgrupp som består av rektor, biträdande rek... Visa mer
Våra gemensamma nyckelord och grundstenar är att förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för alla barn, alla dagar. På grund av föräldraledighet söker nu en biträdande rektor som tillsammans med rektor och medarbetare vill vara med och skapa just det. En trygg plats där våra yngsta Borlängebor välkomnas med öppna armar och där det livslånga lärandet börjar.
Som biträdande rektor kommer du att ingå i en ledningsgrupp som består av rektor, biträdande rektor samt två pedagogiska utvecklare. Tillsammans bildar vi ett kompetent gäng som gemensamt arbetar för den fortsatta pedagogiska utvecklingen. Vi är ett kreativt och lösningsfokuserat gäng som vill ha kul på jobbet. Vi vill skapa förutsättningar för att alltid ha barnen och dess utveckling i fokus. De utmaningar vi har i vardagen varierar mycket vilket innebär att vi, med hjälp av våra olika kompetenser, behöver stödja varandra. Vi hoppas du, med dina kompetenser, ska komplettera vårt gäng så vi på ett framgångsrikt sätt kan ta oss an de utmaningar som dyker upp.

Förskolorna är alla belägna nära centrum och vi har därmed nära till bibliotek, Science 2047 och Kulturcentrum Asken, som är en verksamhet för barn/elever med fokus på deras kreativa uttrycksformer. Vi arbetar mot gemensamma mål och förbättringsområden där vi använder oss av en digital verksamhetsdokumentation som ligger till grund för vårt systematiska kvalitetsarbete vilket hjälper oss att synliggöra samt analysera våra verksamheter kontinuerligt.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor leda, följa upp och utvärdera enheternas pedagogiska utveckling. Du kommer ha en viktig roll i det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet där du kommer vara med och driva samverkansarbetet med olika parter så att arbetsmiljö- och verksamhetsfrågor lyfts fram och arbetas aktivt med på förskolorna.

Du arbetar långsiktigt för att säkra en kvalitativ utveckling och du förstår vikten av att involvera medarbetare och skapa delaktighet i utvecklingsarbetet. Tjänsten innefattar även rekrytering, medarbetarsamtal och coachning av medarbetare, ett visst personalansvar kommer också att ingå.

Du kommer även att arbeta med externa och interna processer vilket innebär att du kommer ha kontakt med exempelvis fastighetsavdelning, IT-kontor, HR-kontor och andra myndigheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller förskollärare och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav tre av dessa år är inom pedagogisk verksamhet. För att ha möjlighet att upprätta planer och följa policys ser vi att dina administrativa kunskaper är goda. Det är av stor vikt att du behärskar det svenska språket mycket väl, både i tal och skrift. Har du ytterligare språkkunskaper ses det som meriterande. Även tidigare erfarenhet av specialpedagogiskt- och/eller personalledande arbete ser vi som meriterande. Har du god kännedom om Borlänge kommun som arbetsgivare ser vi det som ett plus.
Då resor inom Borlänge kommun förekommer i tjänsten behöver du ha B-körkort.

Som person trivs du med att leda och utveckla andra. Du har inga problem att anpassa dig till förändring och de utmaningar du stöter på i arbetet hanterar du väl med hjälp av din problemlösningsförmåga. Du är en strukturerad person som genom god planering arbetar mot uppsatta mål och levererar i tid.
Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vi söker nu en biträdande rektor till Hushags-Erikslundsgymnasiet

Ansök    Dec 7    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Välkommen till Hushags-Erikslundsgymnasiet! Hushags-Erikslundsgymnasiet är en gymnasieskola med yrkesprogrammen: bygg- och anläggning-, restaurang- och livsmedel-, industri-, fordons- och transport, el- och energi samt VVS- och fastighetsprogrammen. Vi har ca 600 elever och tillsammans är vi drygt 80 anställda. I skolorna finns utrustning i anpassade lokaler som liknar de framtida arbetsplatserna. Vår gymnasieskola har hög kvalité, där vi arbetar för a... Visa mer
Välkommen till Hushags-Erikslundsgymnasiet!

Hushags-Erikslundsgymnasiet är en gymnasieskola med yrkesprogrammen: bygg- och anläggning-, restaurang- och livsmedel-, industri-, fordons- och transport, el- och energi samt VVS- och fastighetsprogrammen.

Vi har ca 600 elever och tillsammans är vi drygt 80 anställda.

I skolorna finns utrustning i anpassade lokaler som liknar de framtida arbetsplatserna. Vår gymnasieskola har hög kvalité, där vi arbetar för att alla känner arbetsglädje, ansvar och delaktighet. Vi lägger stor vikt vid samarbete och elevdemokrati, med flexibla arbetssätt. Vår värdegrund är viktig för oss och vi bedriver ett aktivt arbete utifrån den.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Utifrån skolans styrdokument arbetar du för att skapa de bästa förutsättningar för skolans medarbetare för att de i en trygg miljö kan vara engagerade pedagoger som ser varje elevs behov och inspirerar till lärande och måluppfyllelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har arbetat som biträdande rektor, alternativt rektor, eller som chef inom annan verksamhet tidigare. Du har akademisk examen inom det pedagogiska området, gärna rektorsutbildning eller legitimerad lärare med arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har kunskap om skolans nationella styrdokument samt aktuella läroplaner. Vi ser också gärna att du har påbörjad/avslutad rektorsutbildning och andra utbildningar som arbetsgivaren bedömer lämpliga. Om du har erfarenhet av schemaläggning och systematiskt kvalitetsarbete är det mycket meriterande, likaså erfarenhet av att arbeta med elever med NPF/insikt i specialpedagogiska frågor.

Som person är du en trygg, tydlig och kommunikativ ledare med självinsikt och hög initiativförmåga. Du har mod att agera efter din egen övertygelse och arbetar bra tillsammans med andra. Du har god förmåga att se helheten i en verksamhet. Du är bra på att strukturera ditt arbete, prioritera arbetsuppgifter och göra korrekta avvägningar. Du har förmågan att inte fastna i detaljer och har ett positivt förhållningssätt. Som person är du stabil, självgående och utvecklingsbenägen.

För den här tjänsten är det av stor vikt att du behärskar det svenska språket mycket väl, både i tal och skrift. Du är välformulerad och talar engagerat i såväl små som stora grupper. Du är lyhörd och leder genom att motivera och förse andra med befogenheter för att nå gemensamma mål i ett coachande ledarskap. Du skapar engagemang, delaktighet och värdesätter olikheter samt förstår hur bakgrund och kultur påverkar hur vi fungerar tillsammans. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att skapa samsyn och bygga goda relationer bland dina medarbetare. I ditt möte med dina medarbetare är ingen fråga oviktig.

Det är en fördel om du har B-körkort, då en av våra skolbyggnader ligger några kilometer utanför centrala Borlänge.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT! Visa mindre

Biträdande rektor Hagagymnasiet

Ansök    Okt 7    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Hagagymnasiet i Borlänge – ”Vägen till gränslöst och livslångt lärande”, är en skola med drygt 600 elever och 70 anställda. Skolan erbjuder tre yrkesprogram och två högskoleförberedande program. I skolans lokaler finns även Introduktionsprogram lokaliserade, vilka ligger under en egen organisation. Vill du vara med och leda Hagagymnasiets spännande resa mot livslångt lärande och bli en del av vår härliga gemenskap? Då kan det här vara tjänsten för dig! V... Visa mer
Hagagymnasiet i Borlänge – ”Vägen till gränslöst och livslångt lärande”, är en skola med drygt 600 elever och 70 anställda. Skolan erbjuder tre yrkesprogram och två högskoleförberedande program. I skolans lokaler finns även Introduktionsprogram lokaliserade, vilka ligger under en egen organisation.

Vill du vara med och leda Hagagymnasiets spännande resa mot livslångt lärande och bli en del av vår härliga gemenskap? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi ser det som en självklarhet att du delar vår värdegrund, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Utifrån skolans styrdokument arbetar du för att skapa de bästa förutsättningar för skolans medarbetare så att de i en trygg miljö kan vara engagerade pedagoger som ser varje elevs behov och inspirerar till lärande och måluppfyllelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat som biträdande rektor, alternativt rektor, chef inom annan verksamhet tidigare eller dig med fallenhet för ledarskap.
Du har akademisk examen inom det pedagogiska området, gärna rektorsutbildning eller legitimerad lärare med arbetslivserfarenhet.
Du har kunskap om skolans nationella och lokala styrdokument samt aktuella läroplaner. Det är meriterande om du har påbörjad/avslutad rektorsutbildning och andra utbildningar som arbetsgivaren bedömer lämpliga.
Har du erfarenhet av budgetarbete, goda insikter i arbetsmiljö- och kvalitetsarbete är det en fördel likaså om du tidigare har arbetat i en politiskt styrd organisation.

Som person är du en trygg, tydlig och kommunikativ ledare med självinsikt och hög initiativförmåga.
Du har mod att agera efter din egen övertygelse och arbetar bra tillsammans med andra.
Du har god förmåga att se helheten i en verksamhet. Du är bra på att strukturera ditt arbete, prioritera arbetsuppgifter och göra korrekta avvägningar.
Du har förmågan att inte fastna i detaljer och har ett positivt förhållningssätt. Som person är du stabil, självgående och utvecklingsbenägen.

Du är välformulerad och talar engagerat i såväl små som stora grupper.
Du är lyhörd och leder genom att motivera och förse andra med befogenheter för att nå gemensamma mål i ett coachande ledarskap.
Du skapar engagemang, delaktighet och värdesätter olikheter samt förstår hur bakgrund och kultur påverkar hur vi fungerar tillsammans. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att skapa samsyn och bygga goda relationer bland dina medarbetare.

Uppkomna utmaningar tar du dig an på ett analytiskt och lösningsfokuserat sätt och du trivs med att vara en del av ett framåtsträvande ledningsteam.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till Jakobsgårdsskolan

Ansök    Mar 30    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Nu har du chans till ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med ett glatt och engagerat gäng som fokuserar på möjligheter. Jakobsgårdsskolan är Borlänge kommuns grundsärskola och vi söker nu en biträdande rektor, kanske är det du? Som biträdande rektor är du med och formar tydliga mål, skapar möjligheter till lärande samt arbetar aktivt för delaktighet, god arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald. Olikheter är en tillgång och det m... Visa mer
Nu har du chans till ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med ett glatt och engagerat gäng som fokuserar på möjligheter. Jakobsgårdsskolan är Borlänge kommuns grundsärskola och vi söker nu en biträdande rektor, kanske är det du?

Som biträdande rektor är du med och formar tydliga mål, skapar möjligheter till lärande samt arbetar aktivt för delaktighet, god arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald. Olikheter är en tillgång och det måste vi ta vara på. Jakobsgårdsskolan har 85-90 elever från åk 1 till åk 9 och ett fritidshem, vi är organiserade i 5 enheter som från och med hösten 2021 kommer att finnas i samma lokaler. Hos oss finns också ett elevhälsoteam med skolsköterska, speciallärare, specialpedagog och socialpedagog.

Vi är en flexibel verksamhet som möter elever med behov av särskilt stöd utifrån ett specialpedagogiskt synsätt där eleven alltid står i fokus. För att skapa den bästa lärmiljön för våra Borlängebor tror vi på ett stödjande klimat och ett kollegialt lärande.

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet bygger på ett nära och väl fungerande samarbete där du tillsammans med rektor och skolans ledningsgrupp ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med styrdokument och mot uppsatta mål med utgångspunkt från vetenskapliga grunder. I nära samverkan med rektor leder, fördelar och följer du upp det pedagogiska arbetet och förväntas bidra i skolans utvecklingsarbete. Du utvärderar pedagogiska processer och tar stort ansvar i det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet samt ingår i rektorsnätverket.

Utöver detta förväntas du:
• ha personal-, elev- och verksamhetsansvar tillsammans med rektor
• biträda rektor i olika uppdrag
• bidra i elevhälsoarbetet där fokus är att arbeta främjande och förebyggande
• brinna för skolutveckling och vara lyhörd för idéer och förslag


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk examen och lärarlegitimation samt är väl förtrogen med verksamhetens styrdokument. Du har erfarenhet av arbete inom förskola/grundskola, gärna från ett mångkulturellt område och har god kunskap om skolans metodik och pedagogik. Det är meriterande om du har gått rektorsutbildningen, har erfarenhet av att leda grupprocesser framåt och kunskap om digitalisering. Det är också meriterande om du har erfarenhet från en liknande verksamhet, exempelvis undervisat elever med funktionsvariationer utifrån ett specialpedagogiskt synsätt. Det är en fördel om du har haft en ledande befattning inom en skolorganisation och har en förståelse för uppdraget. För tjänsten krävs mycket goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska samt B-körkort.

Vem tror vi att du är?
För oss är det viktigt att du är lyhörd och har förmåga att på ett lösningsfokuserat sätt se utvecklingsmöjligheter tillsammans med föräldrar, medarbetare, elevhälsoteam och ledning. Du har ett logiskt tänkande och kan organisera och prioritera på ett effektivt och noggrant sätt när det är mycket att göra. Det är viktigt att du har förmåga att etablera och utveckla goda relationer oavsett vem du möter. Du har vilja och kompetens att initiera och leda grupprocesser framåt där elevernas lärande alltid står i fokus. Du sprider arbetsglädje och entusiasmerar medarbetare att utvecklas både individuellt och som grupp. Du har ett stort hjärta för vår elevkategori.

Vi tror på långsiktigt arbete och ett ömsesidigt givande och tagande. Tillsammans bygger vi framtidens skola. För barnen. För framtiden. Vill du bli en del av vårt team?

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor F-6 till Gylle skola

Ansök    Aug 25    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Vill du vara en viktig del i en helhet där trygghet, utvecklings- och förbättringsarbete är i ständigt fokus? Då är du varmt välkommen till oss på Gylle skola, en plats där vi delar kunskap och antar utmaningar tillsammans! Gylle skola är en F-9 skola med drygt 850 elever, med sitt breda upptagningsområde är vi en av Dalarnas största grundskolor. På enheten F-6 arbetar cirka 75 personer och våra personalgrupper kännetecknas av stort engagemang och delakti... Visa mer
Vill du vara en viktig del i en helhet där trygghet, utvecklings- och förbättringsarbete är i ständigt fokus? Då är du varmt välkommen till oss på Gylle skola, en plats där vi delar kunskap och antar utmaningar tillsammans!

Gylle skola är en F-9 skola med drygt 850 elever, med sitt breda upptagningsområde är vi en av Dalarnas största grundskolor. På enheten F-6 arbetar cirka 75 personer och våra personalgrupper kännetecknas av stort engagemang och delaktighet. Vi har starka arbetslag med hög behörighet som är organiserade utifrån årskurser. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede där stort fokus är att utveckla elevernas digitala förmåga och samtidigt fortsätta vårt viktiga arbete med att vara en läsande skola, för en ökad måluppfyllelse i samtliga ämnen.

Vill du vara med och bidra till att skapa en trygg skola där alla elever går ut årskurs 9 med en positiv självkänsla och en stark framtidstro? Då kan du vara den biträdande rektorn vi söker!

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med skolans ledningsgrupp leda skolans och fritidshemmets pedagogiska utveckling. Tillsammans med rektor har du personal-, elev- och verksamhetsansvar för Gylle skola F-6. I personalansvaret ingår även arbete med rekrytering, medarbetarsamtal, rehabilitering och coachning av medarbetare.
Som biträdande rektor kommer du att leda, följa upp och utvärdera pedagogiska processer, systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete tillsammans med rektor. Du förväntas även att arbeta med skolans utvecklingsarbete tillsammans med medarbetare och vara lyhörd för idéer och förslag.

Allt det arbete vi gör i skolan, gör vi för Borlängeborna. I vårt fall är Borlängeborna främst eleverna och deras vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleexamen samt erfarenhet av att arbeta inom grundskolan, har du även erfarenhet av ledarskap inom skolan är det meriterande. Du har god kännedom om skolans aktuella styrdokument och påbörjad/avslutad rektorsutbildning är ett stort plus. Vidare är det en fördel om du har vana av att arbeta med budget, arbetsmiljö- och elevhälsofrågor. Du har B-körkort, god datavana och mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda engelskkunskaper.

Du är en trygg och tydlig ledare som utifrån ett coachande förhållningssätt skapar goda förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas och växa på både individ- och gruppnivå. Du inspirerar, engagerar och skapar möjligheter. Du är lyhörd, strukturerad och har en god problemlösande analysförmåga. Du är inte rädd för att ibland behöva fatta obekväma beslut och du arbetar självständigt och effektivt mot uppsatta mål. Vi värdesätter ditt brinnande intresse för pedagogisk utveckling där du ser möjligheter, är initiativrik och alltid har eleverna i fokus. Kvalitetsarbete är viktigt för dig då utvärdering, dokumentation och analys av skolans verksamhet är en naturlig del i ditt uppdrag.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till förskoleenheten Bullermyren

Ansök    Dec 16    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Våra gemensamma nyckelord och grundstenar är att förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för alla barn, alla dagar. Vi söker nu en biträdande rektor som tillsammans med rektor och medarbetare vill vara med och skapa just det. En trygg plats där våra yngsta Borlängebor välkomnas med öppna armar och där det livslånga lärandet börjar. Vi står nu inför en spännande förändringsresa där två förskoleområden kommer att slås ihop till ett. Mats Knuts, Bullergå... Visa mer
Våra gemensamma nyckelord och grundstenar är att förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik för alla barn, alla dagar. Vi söker nu en biträdande rektor som tillsammans med rektor och medarbetare vill vara med och skapa just det. En trygg plats där våra yngsta Borlängebor välkomnas med öppna armar och där det livslånga lärandet börjar.

Vi står nu inför en spännande förändringsresa där två förskoleområden kommer att slås ihop till ett. Mats Knuts, Bullergården, Trubaduren och Tjärna förskola kommer tillsammans bilda den nya enheten Bullermyrens förskolor. Vi behöver därför utöka vår ledningsgrupp som kommer att bestå av rektor, biträdande rektor samt två pedagogiska utvecklare. Utvecklarnas främsta uppdrag är att stötta, handleda och inspirera förskolan till utveckling mot föreskrivna mål. Vi blir ett mycket kompetent gäng som gemensamt arbetar för den fortsatta pedagogiska utvecklingen.

Förskolorna är alla belägna nära centrum och vi har därmed nära till bibliotek, Science 2047 och Kulturcentrum Asken, som är en verksamhet för barn/elever med fokus på deras kreativa uttrycksformer. Vi arbetar mot gemensamma mål och förbättringsområden där vi använder oss av en digital verksamhetsdokumentation som ligger till grund för vårt systematiska kvalitetsarbete vilket hjälper oss att synliggöra samt analysera våra verksamheter kontinuerligt. Vi är även partnerförskola och tar emot studenter från förskollärarprogrammet via Högskolan Dalarna.

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor leda, följa upp och utvärdera enheternas pedagogiska utveckling. Du kommer ha en viktig roll i det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet där du kommer vara med och driva samverkansarbetet med olika parter så att arbetsmiljö- och verksamhetsfrågor lyfts fram och arbetas aktivt med på förskolorna. Du arbetar långsiktigt för att säkra en kvalitativ utveckling och du förstår vikten av att involvera medarbetare och skapa delaktighet i utvecklingsarbetet. Tjänsten innefattar även rekrytering, medarbetarsamtal och coachning av medarbetare, ett visst personalansvar kommer också att ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som har gedigen erfarenhet av arbete inom förskola då du behöver ha en förståelse för verksamhetens kärnuppdrag och kunskap i de styrdokument som finns kopplat till uppdraget. Det är meriterade om du har påbörjat/genomfört rektorsutbildningen och om du genomfört någon utbildning/kurs inom specialpedagogik samt har genomfört ICDP (vägledande samspel). Vidare är det meriterande om du har arbetat i en ledande roll, har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete samt om du tidigare har arbetat med barn från olika kulturer då vi har en stor kulturell mångfald. Har du kunskap i systemen Heroma, Raindance, PMO, Unikum och Tieto Education är det meriterande. Du förväntas ha mycket bra muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket, samt bra engelskkunskaper. Avslutningsvis ser vi att du är en van användare av Officepaketet samt innehar B-körkort.

Vi söker en trygg och tydlig ledare som snabbt kan ställa om när förutsättningarna ändras. Du har ett positivt förhållningssätt och förmåga att gå vidare och behålla lugnet även i tuffa situationer. Vidare är det viktigt att du är duktig på att planera och strukturera för att skapa effektivitet och att du på ett analytiskt sätt bemöter uppkomna problem. Vidare är det viktigt att du är en fena på att stödja och coacha medarbetare för att de ska nå sin fulla potential, både enskilt men också som grupp.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor Skräddarbackens förskolor och Tjärna hage förskola

Ansök    Aug 1    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Är du redo att axla rollen som biträdande rektor? Är svaret ja på ovanstående fråga ska du läsa vidare. Vi söker just nu en biträdande rektor till Skräddarbackens förskolor och Tjärna hage förskola. Vi söker dig som är sugen på att arbeta i team och tillsammans med rektor och förskolepersonal arbeta för att ge barnen på respektive förskola bästa möjliga förutsättning för lärande. Skräddarbackens förskolor består av de tre förskolorna Skräddaren, Målarg... Visa mer
Är du redo att axla rollen som biträdande rektor?

Är svaret ja på ovanstående fråga ska du läsa vidare. Vi söker just nu en biträdande rektor till Skräddarbackens förskolor och Tjärna hage förskola. Vi söker dig som är sugen på att arbeta i team och tillsammans med rektor och förskolepersonal arbeta för att ge barnen på respektive förskola bästa möjliga förutsättning för lärande.

Skräddarbackens förskolor består av de tre förskolorna Skräddaren, Målargården och Snickargården som är uppdelade på 11 avdelningar. Tjärna hage är en mångkulturell förskola belägen i Tjärna ängar och består av fyra avdelningar. Gemensamt för förskolor är att vi har gångavstånd till skog, mark och park dit vi ofta är på utflykter.

Vi är stolta över att våra förskolor i Skräddarbacken och Tjärna hage ingår i ett partnerskap med Högskolan Dalarna vilket ger oss möjlighet att få färska vetenskapliga kunskaper. Vi tar emot blivande förskollärare på VFU och detta ger oss och studenter ökade kunskaper och partnerskapet är uppskattat från både studenter och medarbetare i Borlänge kommun.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor leda förskolans pedagogiska utveckling. Du kommer på uppdrag av rektor handleda arbetslag och enskilda pedagoger utifrån behov kopplat till förskolans arbete. Även systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete är viktiga delar du och rektor tillsammans ansvarar för. Arbete med schemaläggning och andra administrativa uppgifter är några av dina kommande arbetsuppgifter i rollen som biträdande rektor.

Vi arbetar med digitalisering på våra förskolor och det är ett uppskattat verktyg hos såväl pedagoger som barn. Du kommer vara en viktig del i att arbetet med att utveckla våra digitala verktyg och vara en länk mellan rektor och processtödjare i området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och nu vill utvecklas inom Borlänge kommun som biträdande rektor. Du har erfarenhet av arbete inom förskolan och har kunskap om förskolans läroplan. Ett krav för tjänsten är att du har arbetat med att leda arbetslag och förstår vikten av att vara en närvarande chef. Du behöver ha god datavana och har jobbat med digitala verktyg samt har god kunskap i Office 365 eftersom mycket av vårt arbetssätt präglas av digitalisering. Du har mycket goda kunskaper såväl skriftligt som muntligt i det svenska språket eftersom du kommer ha mycket kontakt med vårdnadshavare, barn och såklart med pedagoger. Har du gått eller just nu genomgår rektorsutbildning är det meriterande för att snabbt kunna sätta dig in i arbetet som biträdande rektor. Vi ser det även som önskvärt om du har läst ICDP. Vi ser det som meriterande om du har B-körkort för att kunna transportera dig mellan våra olika förskolor.

Gällande dina personliga egenskaper söker vi dig som är van med att ta avgörande beslut och kan agera snabbt när situationen kräver det. Du kan anpassa dig till förändringar och bidrar gärna med nya idéer för att förbättra våra verksamheter. Som ledare brinner du för att uppmuntra och stötta pedagogerna så att alla når sin fulla potential och samarbetar väl i sina arbetslag. Du tar naturligt ledningen och du är strukturerad och ser till att dina arbetsuppgifter utförs i tid.

Låter detta jobb som något för dig? Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till Maserskolan

Ansök    Okt 13    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Vi söker en biträdande rektor till Maserskolan. Vi söker dig som vill arbeta i team och tillsammans med rektor, personal och samarbetspartners arbeta för att ge våra Borlängebor de bästa förutsättningarna för lärande och utveckling. Som biträdande rektor förväntas du ta en aktiv roll i skolutvecklings- och organisationsfrågor. Maserskolan är en 7–9-skola förlagd centralt i Borlänge kommun. Vår skola har, utifrån Quadricepsstiftelsens och Lorraine Monroe... Visa mer
Vi söker en biträdande rektor till Maserskolan.

Vi söker dig som vill arbeta i team och tillsammans med rektor, personal och samarbetspartners arbeta för att ge våra Borlängebor de bästa förutsättningarna för lärande och utveckling. Som biträdande rektor förväntas du ta en aktiv roll i skolutvecklings- och organisationsfrågor.

Maserskolan är en 7–9-skola förlagd centralt i Borlänge kommun. Vår skola har, utifrån Quadricepsstiftelsens och Lorraine Monroes tankar om skolutveckling, utarbetat en egen arbetsmodell benämnd Masermodellen. Vår gemensamma lektionsmodell har ett klart pedagogiskt syfte och bidrar till att skapa en trygg och utvecklande lärandemiljö där det tydligt framgår vad målet med varje lektion är.

"Vi är varandras arbetsmiljö" - för oss innebär det att vi uppmuntrar, uppmärksammar och är vänliga mot varandra. På Maserskolan arbetar en glad, positiv och energirik personalgrupp som tycker om att skratta och ha roligt tillsammans. Anser du dig ha självdistans, humor och mod? Då kan du vara den biträdande rektorn vi söker!

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor ansvara för att leda och utveckla den pedagogiska verksamheten och skolans systematiska kvalitetsarbete. Tillsammans med rektor har du personal-, elev- och verksamhetsansvar. I personalansvaret ingår även arbete med rekrytering, medarbetarsamtal, rehabilitering och coachning av medarbetare. Du kommer också att leda, följa upp och utvärdera pedagogiska processer, systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete tillsammans med rektor. Du förväntas även arbeta med skolans utvecklingsarbete tillsammans med medarbetare samt vara lyhörd för idéer och förslag.

Du kommer ha särskilt ansvar för att tillsammans med team på skolan arbeta med schemaläggning och organisationen kring detta. Vi ser schemaläggning och organisationen av elevernas ämnesläsning som en viktig pedagogisk fråga, därför är specialpedagog och förstelärare kopplade till detta arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med en pedagogisk examen, gärna legitimerad lärare med arbetslivserfarenhet inom yrket, alternativt du som har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Du har erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete och på så sätt erhållit en förståelse för kärnuppdraget. Du har ledarskapserfarenhet och det är meriterande om du även har genomgått någon form av ledarskapsutbildning. Har du genomfört rektorsprogrammet samt arbetat som rektor eller biträdande rektor anses det meriterande. Vidare är det meriterande om du har genomfört någon ekonomiutbildning/kurs samt om du har erfarenhet av arbete med att organisera arbetsgrupper, schemaläggning och budgetarbete då rollen kommer att innebära mycket administrativt arbete. Avslutningsvis så har du mycket goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Vi söker dig som är en fena på samarbete, du är lyhörd och tydlig i ditt sätt att kommunicera med andra, även i tuffa situationer. Du är professionell och duktig på att skapa värdefulla relationer, att vara personlig utan att vara privat har du inga problem med. Du ser dig själv som en flexibel person som har förmågan att tänka nytt och ställa om snabbt i oväntade situationer. MCU - medarbetardriven chefsstödd utveckling handlar om att involvera medarbetare i verksamhetsutvecklingen, det är viktigt för oss och därför behöver du våga släppa kontrollen ibland, våga låta medarbetaren bestämma och besluta i frågor som rör dem.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Perfekt, då ser vi fram emot att läsa din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till Kvarnsveden/Amsberg

Ansök    Sep 30    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Vi söker just nu en biträdande rektor till Kvarnsvedens och Amsbergs skola. Vi söker dig som vill arbeta i team och tillsammans med rektor och lärare arbeta för att ge barnen på respektive skola de bästa förutsättningarna för lärande. Kvarnsvedens skola är en F-6 skola med ca 490 elever som har nära till skogen och en stor idrottsplats. Vi är en partnerskola till lärarutbildningen på högskolan Dalarna. Vi erbjuder våra elever rastaktiviteter två dagar i v... Visa mer
Vi söker just nu en biträdande rektor till Kvarnsvedens och Amsbergs skola. Vi söker dig som vill arbeta i team och tillsammans med rektor och lärare arbeta för att ge barnen på respektive skola de bästa förutsättningarna för lärande.
Kvarnsvedens skola är en F-6 skola med ca 490 elever som har nära till skogen och en stor idrottsplats. Vi är en partnerskola till lärarutbildningen på högskolan Dalarna. Vi erbjuder våra elever rastaktiviteter två dagar i veckan som leds av pedagoger. Amsbergs skola är en F-3-skola vackert belägen i närhet till naturen och har ca 70 elever. Skolornas verksamhet är organiserade utifrån årskurs i arbetslag med hög grad av självbestämmande och ansvar. Vi arbetar målmedvetet för hög kvalitet, arbetsglädje och med eleven i centrum. Vår personalgrupp kännetecknas av bra samarbeten och accepterande klimat.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor ansvara för att leda och utveckla den pedagogiska verksamheten och skolornas och fritidshemmens systematiska kvalitetsarbete.

Tillsammans med rektor har du personal-, elev- och verksamhetsansvar för Kvarnsvedens skola och Amsbergs skola. I personalansvaret ingår även arbete med rekrytering, medarbetarsamtal, rehabilitering och coachning av medarbetare.
Som biträdande rektor kommer du att leda, följa upp och utvärdera pedagogiska processer, systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete tillsammans med rektor. Du förväntas även att arbeta med skolans utvecklingsarbete tillsammans med medarbetare och vara lyhörd för idéer och förslag. Vidare är det av stor vikt att kunna leda möten och ha svåra samtal, i denna roll behöver man ha en förmåga att se vad som behöver göras samt prioritera efter det.


KVALIFIKATIONER
Du innehar en högskoleutbildning kopplat mot pedagogik och du har haft ett arbete med pedagogisk inriktning inom skola eller förskola. Har du rektorsutbildning och erfarenhet från specifikt F-6 skola ser vi detta som meriterande. Vi ser också att det är meriterande om du har kunskaper kring npf och grundsärskolan samt ledarerfarenhet. Du har mycket bra kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Du som söker ser det som en självklarhet att vara flexibel i det som dyker upp under arbetsdagen och ser med lätthet vad som behöver göras samt drivas framåt. Du har en god samarbetsförmåga och kommer att arbeta nära rektorn. Detta nära arbete betyder att du behöver vara öppen och villig att ta del av varandras arbete. I denna tjänst kommer du inneha en ledarroll varpå vi eftersöker en ledare som är tillgänglig och öppen. Du har en förmåga att arbeta i team och det är viktigt för dig att vara lyhörd och insatt i det som händer i verksamheten.ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till Nygårdsskolan

Nygårdsskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdsskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverk... Visa mer
Nygårdsskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården.
På Nygårdsskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden.
I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn.
Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar.
Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan.
På Nygårdsskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats.


Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhetARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med skolans ledningsgrupp leda skolans och fritidshemmets pedagogiska utveckling. Tillsammans med rektor har du personal-, elev- och verksamhetsansvar för Nygårdsskolan. I personalansvaret ingår även arbete med rekrytering, medarbetarsamtal, rehabilitering och coachning av medarbetare. Som biträdande rektor kommer du att leda, följa upp och utvärdera pedagogiska processer, systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete tillsammans med rektor. Du förväntas även att arbeta med skolans utvecklingsarbete tillsammans med medarbetare och vara lyhörd för idéer och förslag.
Allt det arbete vi gör, gör vi för borlängeborna. I vårt fall är borlängeborna främst eleverna och deras vårdnadshavare


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare och som har arbetat i grundskolan sedan tidigare och med det har kunskaper om grundskolans styrdokument. Du kommer på daglig basis komma i kontakt med elever, vårdnadshavare och myndigheter, därav är mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav för denna tjänst. Har du tidigare arbetat som rektor, i annan chefsbefattning, läst rektorsprogrammet eller annan ledarskapsutbildning ses dessa som meriterande. Erfarenhet av att leda och driva arbetet kring grupprocesser och utvecklingsarbete är önskvärt för tjänsten men inget krav.

Som person söker vi dig som är bekväm i att leda och ge direktiv till andra. Du kommunicerar självsäkert med andra samt relaterar bra med människor i olika situationer och du känner dig självsäker när det kommer till att presentera inför grupp. Att uppmuntra teamarbete och hjälper andra utvecklas i sin yrkesroll är något som för dig kommer naturligt. Du möter problemlösning analytiskt och använder dig av relevant information och har förmågan att analysera ur flera perspektiv. Sist men inte minst ser vi att du reagerar konstruktivt i stressade lägen samt hanterar svåra situationer med ett lugn och återhämtar dig snabbt från bakslag.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till Skräddarbackens förskolor och Tjärna hage förskola

Ansök    Apr 24    Borlänge kommun    Biträdande rektor
Är du redo att axla rollen som biträdande rektor? Är svaret ja på ovanstående fråga ska du läsa vidare. Vi söker just nu en biträdande rektor till Skräddarbackens förskolor och Tjärna hage förskola. Vi söker dig som är sugen på att arbeta i team och tillsammans med rektor och förskolepersonal arbeta för att ge barnen på respektive förskola bästa möjliga förutsättning för lärande. Skräddarbackens förskolor består av de tre förskolorna Skräddaren, Målarg... Visa mer
Är du redo att axla rollen som biträdande rektor?

Är svaret ja på ovanstående fråga ska du läsa vidare. Vi söker just nu en biträdande rektor till Skräddarbackens förskolor och Tjärna hage förskola. Vi söker dig som är sugen på att arbeta i team och tillsammans med rektor och förskolepersonal arbeta för att ge barnen på respektive förskola bästa möjliga förutsättning för lärande.

Skräddarbackens förskolor består av de tre förskolorna Skräddaren, Målargården och Snickargården som är uppdelade på 11 avdelningar. Tjärna hage är en mångkulturell förskola belägen i Tjärna ängar och består av fyra avdelningar. Gemensamt för förskolor är att vi har gångavstånd till skog, mark och park dit vi ofta är på utflykter.

Vi är stolta över att våra förskolor i Skräddarbacken och Tjärna hage ingår i ett partnerskap med Högskolan Dalarna vilket ger oss möjlighet att få färska vetenskapliga kunskaper. Vi tar emot blivande förskollärare på VFU och detta ger oss och studenter ökade kunskaper och partnerskapet är uppskattat från både studenter och medarbetare i Borlänge kommun.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor leda förskolans pedagogiska utveckling. Du kommer på uppdrag av rektor handleda arbetslag och enskilda pedagoger utifrån behov kopplat till förskolans arbete. Även systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete är viktiga delar du och rektor tillsammans ansvarar för. Arbete med schemaläggning och andra administrativa uppgifter är några av dina kommande arbetsuppgifter i rollen som biträdande rektor.

Vi arbetar med digitalisering på våra förskolor och det är ett uppskattat verktyg hos såväl pedagoger som barn. Du kommer vara en viktig del i att arbetet med att utveckla våra digitala verktyg och vara en länk mellan rektor och processtödjare i området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och nu vill utvecklas inom Borlänge kommun som biträdande rektor. Du har erfarenhet av arbete inom förskolan och har kunskap om förskolans läroplan. Ett krav för tjänsten är att du har arbetat med att leda arbetslag och förstår vikten av att vara en närvarande chef. Du behöver ha god datavana och har jobbat med digitala verktyg samt har god kunskap i Office 365 eftersom mycket av vårt arbetssätt präglas av digitalisering. Du har mycket goda kunskaper såväl skriftligt som muntligt i det svenska språket eftersom du kommer ha mycket kontakt med vårdnadshavare, barn och såklart med pedagoger. Har du gått eller just nu genomgår rektorsutbildning är det meriterande för att snabbt kunna sätta dig in i arbetet som biträdande rektor. Vi ser det även som önskvärt om du har läst ICDP. B-körkort är meriterande för att kunna transportera dig mellan våra olika förskolor.

Gällande dina personliga egenskaper söker vi dig som är van med att ta avgörande beslut och kan agera snabbt när situationen kräver det. Du kan anpassa dig till förändringar och bidrar gärna med nya idéer för att förbättra våra verksamheter. Som ledare brinner du för att uppmuntra och stötta pedagogerna så att alla når sin fulla potential och samarbetar väl i sina arbetslag. Du tar naturligt ledningen och du är strukturerad och ser till att dina arbetsuppgifter utförs i tid.

Låter detta jobb som något för dig? Välkommen att skicka in din ansökan!

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor Gylle skola

Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 900 elever. Vi består av en yngre och en äldre enhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla åldrar. Vi är en skola som befinner sig i en spännande utveckling, då en helt ny skola håller på att byggas. Vi fortsätter att sträva efter att vara dalarnas största grundskola och en del i den processe... Visa mer
Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 900 elever. Vi består av en yngre och en äldre enhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla åldrar.

Vi är en skola som befinner sig i en spännande utveckling, då en helt ny skola håller på att byggas. Vi fortsätter att sträva efter att vara dalarnas största grundskola och en del i den processen är att vi kommer att utveckla den yngre enheten F-6 till en fyrparallell verksamhet. I detta spännande utvecklingsskede har vi fullt fokus på ökad måluppfyllelse.
Vår personalgrupp kännetecknas av engagemang och delaktighet. Vi har starka arbetslag som är organiserade utifrån olika årskurser med eleven i centrum. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro, - Framtiden börjar på Gylle… och med dig!

Som medarbetare på Gylle skola ingår vi alla i samma organisation med fokus på uppdraget och kommunens värdegrund.
• Jag finns här för Borlängebon
– Det innebär att jag har fokus på mitt uppdrag. Jag är professionell och trevlig i mitt bemötande.
• Jag gillar utmaningar
– Det innebär att jag vågar tänka nytt och bidrar till förändring. Jag vill utvecklas och växa. Jag är stolt över mitt arbete.
• Jag möter varje människa med öppenhet
- Det innebär att jag visar respekt för alla jag möter. Jag har tilltro till människor och ser allas lika värde.
ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med skolans ledningsgrupp leda skolans och fritidshemmets pedagogiska utveckling. Tillsammans med rektor har du personal-, elev- och verksamhetsansvar för Gylle skola F-6. I personalansvaret ingår även arbete med rekrytering, medarbetarsamtal, rehabilitering och coachning av medarbetare.
Som biträdande rektor kommer du att leda, följa upp och utvärdera pedagogiska processer, systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete tillsammans med rektor. Du förväntas även att arbeta med skolans utvecklingsarbete tillsammans med medarbetare och vara lyhörd för idéer och förslag.

Allt det arbete vi gör i skolan, gör vi för borlängeborna. I vårt fall är borlängeborna främst eleverna och deras vårdnadshavare.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är strukturerad, kvalitetsmedveten och har en problemlösande analysförmåga. Du är ansvarstagande, lojal och initiativrik och arbetar självständigt mot uppsatta mål. Du är tydlig i ditt ledarskap och bygger goda relationer.
Du är en tydlig och positiv ledare som är prestigelös och har en coachande ledarstil som inspirerar, engagerar och skapar möjlighet för medarbetare att växa.

Du är en drivande visionär med ett starkt elevfokus och förmåga att både ta vara på det som är bra och utveckla det som behöver förbättras. Du har ett stort intresse för kvalitetsarbete med utvärdering, dokumentation och analys av skolans verksamhet. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av administrativt arbete är därför meriterande.
Vi värdesätter ditt breda och brinnande intresse för skolans olika verksamheter samt din djupa kunskap om att se både det lilla och det stora perspektivet i skolans dagliga arbete.

Du innehar en högskoleexamen alternativt erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Har du utbildning inom pedagogik och/eller rektorsutbildning ser vi det som meriterande. Du har erfarenhet av arbete i skola/förskola och du har god kännedom om grundskolans styrdokument. Har du dessutom erfarenhet av ledarskap inom skola är det ett plus.ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor grundsärskolan

Jakobsgårdskolan, grundsärskolan har 85-90 elever från Förskoleklass till åk 9 med fritidshem. Skolan har även en verksamhet i Skräddarbacken, Skogstäppan, där ca 15 elever har undervisning och fritidshem. Grundsärskolan är en flexibel organisation där vi möter elever med behov av särskilt stöd. Lärarna arbetar i team kring varje elevgrupp och har en tillhörighet i ett större arbetslag. Skolan arbetar inkluderande och har ett specialpedagogiskt synsätt, dä... Visa mer
Jakobsgårdskolan, grundsärskolan har 85-90 elever från Förskoleklass till åk 9 med fritidshem. Skolan har även en verksamhet i Skräddarbacken, Skogstäppan, där ca 15 elever har undervisning och fritidshem. Grundsärskolan är en flexibel organisation där vi möter elever med behov av särskilt stöd. Lärarna arbetar i team kring varje elevgrupp och har en tillhörighet i ett större arbetslag. Skolan arbetar inkluderande och har ett specialpedagogiskt synsätt, där eleven är i fokus.

I personalgruppen finns stor kunskap om barns förmågor, olikheter och behov, något som man gärna delar med sig av. Skolan har ett stödjande klimat och ett kollegialt lärande pågår ständigt. Skolan har välfungerande arbetslag och elevhälsoteam med skolsköterska, speciallärare, specialpedagog och socialpedagog.

Borlänge kommuns gemensamma värdegrund ligger till grund för allt vårt arbete och är en ledstjärna i vår arbetsvardag.
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor och arbetslagsledare leda skolans och fritidshemmets pedagogiska utveckling. Du har tillsammans med rektor personal-, elev- och verksamhetsansvar för Jakobsgårdskolan. I personalansvaret ingår även arbete med rekrytering, medarbetarsamtal, rehabilitering och coachning av medarbetare. Du kommer leda, följa upp och utvärdera pedagogiska processer, systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete tillsammans med rektor. Du förväntas även att arbeta med skolans utvecklingsarbete tillsammans med medarbetare och vara lyhörd för idéer och förslag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogutbildning och lärarlegitimation. Du har tidigare erfarenhet av arbete med elever med funktionsvariationer och även kunskap om grundskolans styrdokument. Du behöver ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt då du har många olika kontaktytor vilket kommer ställa krav på att du kan uttrycka dig beroende på situation. Då skolan har verksamheter på flera ställen krävs det att du har B-körkort. Det är meriterande om du har rektorsutbildning och erfarenhet av att leda grupprocesser framåt.

Gällande dina personliga egenskaper ser vi att du är en naturlig ledare som är bekväm med att initiera och leda grupprocesser samt organisera och strukturera arbetet. Du har förmåga att på ett tryggt sätt påverka andra så att ni tillsammans kan nå verksamhetens gemensamma mål. Du kommunicerar på ett självsäkert sätt och är en fena på att uppmuntra och inspirera dina medarbetare. Vi ser att du har förmåga att identifiera och lösa problem som dyker upp samt att du är en person som kan hantera förändringar då verksamheten ställs inför nya utmaningar. Allt vi gör, gör vi för våra Borlängebor, därför är det viktigt att du prioriterar elevernas utveckling och hur vi kan tillgodose deras behov genom samarbete med vårdnadshavare, personal och elevhälsoteam.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor till Tjärnaängskolan / Solängsskolan

Tjärnaängskolan/Solängsskolan är en F-6 enhet med ca 400 elever där elever F-2 (ca 200) går på Tjärnaängskolan och elever 3-6 (ca 200) går på Solängsskolan. Vi har ett ypperligt läge med gångavstånd till både skog, sportfält och simhall. På våra skolor finns elever från 17 olika nationaliteter. Vår verksamhet genomsyras av flexibilitet och pedagogisk mångfald ses som en stor tillgång. Viktiga frågor för oss är värdegrund, hälsa och miljö. På vår skola s... Visa mer
Tjärnaängskolan/Solängsskolan är en F-6 enhet med ca 400 elever där elever F-2 (ca 200) går på Tjärnaängskolan och elever 3-6 (ca 200) går på Solängsskolan. Vi har ett ypperligt läge med gångavstånd till både skog, sportfält och simhall. På våra skolor finns elever från 17 olika nationaliteter.

Vår verksamhet genomsyras av flexibilitet och pedagogisk mångfald ses som en stor tillgång.
Viktiga frågor för oss är värdegrund, hälsa och miljö. På vår skola ska alla - elever såväl som personal känna glädje och trygghet i en bra lärmiljö.

Vi är en partnerskola till Högskolan Dalarna vilket betyder att vi kontinuerligt har studenter i vår verksamhet och det ger oss redan idag tillgång till aktuell forskning och skolutveckling. Vi ser fram emot kontinuerlig kontakt med Högskolan Dalarna och möten med blivande lärarkollegor.

Vi har höga förväntningar på våra elever och vi arbetar utifrån ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i alla ämnen.

Borlänge kommuns gemensamma värdegrund ligger till grund för allt vårt arbete och är en ledstjärna i vår arbetsvardag
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med skolans ledningsgrupp leda skolans och fritidshemmets pedagogiska utveckling. Tillsammans med rektorer har du personal-, elev- och verksamhetsansvar för Tjärnaängskolan och Solängsskolan. I personalansvaret ingår även arbete med rekrytering, medarbetarsamtal, rehabilitering och coachning av medarbetare. Utifrån rektors uppdrag kommer du att leda, följa upp och utvärdera pedagogiska processer, systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete tillsammans med rektor. Du förväntas även att arbeta med skolans utvecklingsarbete tillsammans med medarbetare och vara lyhörd för idéer och förslag.

KVALIFIKATIONER
Som biträdande rektor ser vi att du har akademisk utbildning med pedagogisk eller beteendevetenskaplig inriktning. Du har vana av att leda personal, vilket är en naturlig del av tjänsten som biträdande rektor. Du har arbetslivserfarenhet av att arbeta i skolans värld och en förståelse kring skolans förutsättningar samt styrdokument. Vidare ska du mycket goda kunskaper i det svenska språket, muntligt såväl som skriftligt samt att du har B-körkort, då det dagliga arbetet är fördelat på Tjärnaängskolan och Solängsskolan. Har du sedan tidigare gått rektorsutbildning, arbetat i en mångkulturell verksamhet samt behärskar fler språk utöver svenska och engelska ses det som meriterande.

Som person söker vi dig som arbetar strukturerat och kan planera både på kort och lång sikt. Du besitter en god analytisk problemlösningsförmåga och kan analysera problem i från flera perspektiv . Vidare är är du en person som tror på etik och följer de lagar och regler som finns. Du kommer ha daglig kontakt med bland annat elever och vårdnadshavare, därför är det viktigt att du är uppmärksam inför deras önskemål samt prioriterar att dessa uppfylls. Du tror på ett gott teamarbete, är uppmuntrande och skapar förutsättningar för människor att arbeta tillsammans. Sist men inte minst så kan du ta kritik och hantera den på ett konstruktivt sätt.

ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande rektor

Ansök    Okt 23    NTI-gymnasiet    Biträdande rektor
NTI Gymnasiet har målsättningen att bli Sveriges ledande gymnasieskolor inom tech, science och IT. Med våra 28 skolor utbildar vi elever för att de ska kunna leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Vår förståelse för teknikens roll i framtiden är vad som förenar och driver oss, och vad NTI Gymnasiet vill uppmuntra hos våra elever, oavsett vad de väljer att göra i framtiden. NTI Gymnasiet är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildare. ... Visa mer
NTI Gymnasiet har målsättningen att bli Sveriges ledande gymnasieskolor inom tech, science och IT. Med våra 28 skolor utbildar vi elever för att de ska kunna leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Vår förståelse för teknikens roll i framtiden är vad som förenar och driver oss, och vad NTI Gymnasiet vill uppmuntra hos våra elever, oavsett vad de väljer att göra i framtiden. NTI Gymnasiet är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildare.

Nu söker vi en biträdande rektor utöver det vanliga till NTI Gymnasiet-Helix i Borlänge!


Om Skolan
NTI Gymnasiet-Helix är en av Borlänges gymnasieskolor. Vi har framgångsrikt bedrivit utbildning i Borlänge sedan 2006. Vi erbjuder fem olika program. Teknikprogram, El- och energiprogram (IT), Estetiskt program (DD), Ekonomiprogram och Naturvetenskapligt program. På NTI Gymnasiet-Helix arbetar kunnig personal som alla har ett stort engagemang för våra ca 260 elever.  Läs mer om oss på www.ntigymnasiet.se/borlange/
Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och arbetar sedan flera år tillbaka med formativ bedömning och kollegialt lärande. Vi söker nu en engagerad och ansvarstagande biträdande rektor som vill komplettera vår ledningsgrupp som idag består av rektor, biträdande rektorer, arbetslagsledare och förstelärare.


Ditt uppdrag
Ditt uppdrag är att i samarbete med rektor, arbetslagsledare, förstelärare och medarbetare vidareutveckla skolkultur, undervisning samt riktning och framtid för skolan. Du har en aktiv roll i skolans ledningsgrupp och vi ska tillsammans leda det pedagogiska arbetet och jobba för en fortsatt stark pedagogisk utveckling. Du förväntas även administrera och hantera elevärenden, leda skolans elevhälsoteam och undervisa. I ditt uppdrag ingår att vara delansvarig för skolans marknadsföring med bland annat deltagande i gymnasiemässor och vid skolbesök etc.
Rollen som biträdande rektor omfattar ca 60%. Den övriga delen av tjänsten omfattar undervisning och/eller studie- och yrkesvägledning liksom arbete med APL. För rätt person kan det även innebära ett försteläraruppdrag. Hur dessa delar utformas beror givetvis på den kompetens och erfarenhet du som sökande har.


Din profil
Vi ser att du har god insyn i skolvärldens allmänna verksamhet och dess styrdokument för att kunna utmana oss pedagogiskt och bidra till utveckling av verksamheten. Du har tidigare haft ledande uppdrag inom skolan och har god förståelse för både de möjligheter och utmaningar som finns gällande elever, personal och ämnesutveckling. Ett intresse för teknik och teknikutveckling är bra då det är vår kärnverksamhet. 

Som person är du flexibel och gör dina prioriteringar efter verksamhetens behov. Du trivs i en roll där du samarbetar med andra, samtidigt som du tar ett stort eget ansvar. Du är en tydlig och trygg ledare med en god kommunikativ förmåga som gör att du kan nå fram till medarbetare och elever och bidrar till att skapa en motiverande och trivsam arbetsmiljö. Du är kreativ i ditt tankesätt och samtidigt en god organisatör och har förmåga att skapa struktur i verksamheten. Du är en nyckelperson i att skapa ett gott klimat som främjar långsiktighet, kvalitet och innovation för medarbetare och elever. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk miljö där du ingår i ledningsgruppen för skolan. Genom din roll hos oss får du möjligheten att jobba med engagerade lärare och härliga elever.
Som anställd inom AcadeMedia erbjuds du kompetensutveckling genom externa partners samt vår egen Academedia Academy liksom intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Vi avser att tillsätta tjänsten enligt överenskommelse.
Observera att urvalsprocessen kommer att inledas omgående med fortlöpande intervjuer så välkommen med din ansökan redan nu!


Tillträdesdag
Enligt överenskommelse, dock senast 200102

För upplysningar kring tjänsten:

Rektor Martin Olsson

0243-79 56 45

eller

[email protected]

 

Skolan har valt kanaler för denna rekrytering, så säljare av rekryteringstjänster undanbedes. Visa mindre

Biträdande rektor till Kyrkskolan / Halvarsskolan

Vi söker en lösningsfokuserad biträdande rektor - som ser möjligheter istället för problem - till rektorsområde Halvarsgårdars skola F-6 och Kyrkskolan F-6, Borlänge kommun. Halvarsgårdars skola är en F-6 skola med ca 90 elever belägen på landet , nära skog och mark. Kyrkskolan F-6 och fritidsverksamhet - den vackra skolan som ligger vid Frostbrunnsdalen ger utmärkta möjligheter till naturstudier, upplevelser och lek. På skolan bedrivs verksamhet för cir... Visa mer
Vi söker en lösningsfokuserad biträdande rektor - som ser möjligheter istället för problem - till rektorsområde Halvarsgårdars skola F-6 och Kyrkskolan F-6, Borlänge kommun.

Halvarsgårdars skola är en F-6 skola med ca 90 elever belägen på landet , nära skog och mark. Kyrkskolan F-6 och fritidsverksamhet - den vackra skolan som ligger vid Frostbrunnsdalen ger utmärkta möjligheter till naturstudier, upplevelser och lek. På skolan bedrivs verksamhet för cirka 155 elever, från förskoleklass till årskurs 6. Båda skolorna är s k en parallelliga , vilket utmynnar i nära kontakt mellan personal och elever.

Självklart lockar vår värdegrund dig !
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhetARBETSUPPGIFTER
Biträdande rektor är ett varierande och ansvarsfullt uppdrag där du är en nära samarbetspartner till skolans rektor, lärare och övrig skolpersonal. I din roll såsom biträdande rektor har du elevansvar vilket innebär att du leder, stödjer och utmanar våra medarbetare utifrån deras uppdrag och utmaningar gällande våra elevers skolsituation. Ditt uppdrag har stort fokus på att driva utformning och implementering av systematiskt kvalitetsarbete, med tonvikt på främja, förebygga, utreda och åtgärda kring vårt elevhälsoarbete samt säkerställa det stöd som eleverna har rätt till. Du bereder elevärenden i nära dialog med berörd skolpersonal, vårdnadshavare och rektor samt handleder personalen i utvecklingsinsatser som inte bara rör vårt elevhälsoarbete utan även pedagogiska processer och utveckling av goda lärmiljöer samt anordnar aktiviteter som synliggör elevhälsoarbetet i olika forum. Vidare ansvarar du för visst särskilt stöd och åtgärdsprogram samt mindre ingripande beslut som rör enskilda elever. Du medverkar i vårt elevhälsoteam, anordnar elevhälsomöten tillsammans med berörd skolpersonal och vårdnadshavare, medverkar i elevråd och i våra skolutvecklingsgrupper. Hos oss får du en möjlighet att genom ett engagerat, tydligt och synligt ledarskap driva våra skolor framåt men också skapa förutsättningar för att våra elever ska få en bra skolgång. Som biträdande rektor är det viktigt att ha god samarbetsförmåga och ändock kunna arbeta självständigt - samtidigt som du kan se till våra skolors bästa i agerande och beslut.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare samt har kunskap och förståelse för skolans styrdokument. Skolans värld blir allt mer digitaliserad och vi vill där för att du har god datavana. Kommunikation med elever och vårdnadshavare sker dagligen och du kommer även ansvara för dokumentation i ditt arbete, därför vill vi att du som söker har mycket goda kunskaper i svenska språket, muntligt som skriftligt. Eftersom du kommer ha din arbetsplats både på Kyrkskolan/Halvarsskolan vill att du har B-körkort samt tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du genomgått rektorsprogram eller har erfarenhet från skolledaruppdrag, då detta är en chefstjänst men det är inte ett krav för tjänsten. Har du kunskap eller erfarenhet inom specialpedagogik eller erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg och hjälpmedel är det också något som vi ser meriterande för tjänsten.

Som person vill vi att du har en lösningsfokuserad inställning till arbetet, vilket du också förmedlar ut i verksamheten. Du är tydlig i ditt sätt kommunicera med olika parter men samtidigt också lyhörd och inkännande i mötet med människor. Som biträdande rektor är du ett stöd för rektor, lärare och övrig personal i det dagliga arbetet, därav behöver du tro på ett närvarande ledarskap. Det är av vikt att du har en hög flexibilitet och har lätt att ändra om i din planering när det behövs.


ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre