Lediga jobb Wallinkliniken AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Wallinkliniken AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Tandsköterska till nyöppnad klinik i Borlänge

Ansök    Sep 21    Wallinkliniken AB    Tandsköterska
Nyöppnad tandvårdsklinik i Borlänge söker en ambitiös tandsköterska till vårt fantastiska team med start i November. Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat delegerat i ett team, med huvuduppgifter att assistera tandläkare samt att utföra övriga tandsköterskeuppgifter såsom sterilarbete, förberedning av behandlingsrum och administrativt receptionsarbete innefattande bla bokningar och betalning. Erfarenhet av Frenda journalsystem och även intress... Visa mer
Nyöppnad tandvårdsklinik i Borlänge söker en ambitiös tandsköterska till vårt fantastiska team med start i November.
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat delegerat i ett team, med huvuduppgifter att assistera tandläkare samt att utföra övriga tandsköterskeuppgifter såsom sterilarbete, förberedning av behandlingsrum och administrativt receptionsarbete innefattande bla bokningar och betalning.
Erfarenhet av Frenda journalsystem och även intresse för marknadsföring är meriterande.
Vi ser gärna att du ska tycka om att skapa relationer, vara positiv och vilja utvecklas med teamet. Vi söker dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med högt i tak. Vid lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Maila din ansökan och cv till [email protected] senast 30e September.
Observera att tjänsten kan tillsättas under ansökningsperioden. Visa mindre