Lediga jobb Trumbäcken AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Trumbäcken AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Erfaren Lägenhetsreparatör

Vill du bli vår nya medarbetare? Vi på Trumbäcken AB söker nu en fastighetsskötare/ Fastighetstekniker för att bli en del av vår arbetsgrupp. Ditt nya jobb Som fastighetstekniker/ fastighetsskötare hos oss får du ett varierande arbete med stor bredd och variation. De arbetsuppgifter du främst stöter på är -Felavhjälpande underhåll. -Rondering och tillsyn med avrapportering i digitala system -Reparationer och skötsel i lägenheter samt på våra områden Vem är... Visa mer
Vill du bli vår nya medarbetare? Vi på Trumbäcken AB söker nu en fastighetsskötare/ Fastighetstekniker för att bli en del av vår arbetsgrupp.
Ditt nya jobb
Som fastighetstekniker/ fastighetsskötare hos oss får du ett varierande arbete med stor bredd och variation. De arbetsuppgifter du främst stöter på är
-Felavhjälpande underhåll.
-Rondering och tillsyn med avrapportering i digitala system
-Reparationer och skötsel i lägenheter samt på våra områden
Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person som har erfarenhet eller intresse av fastighetsskötsel och fastighetsteknik. Du har lätt för att lära och besitter ett allmänt tekniskt kunnande inom flera olika tekniska områden. Vi ser inte att du behöver vara en expert på ett specifikt område utan värdesätter en god variation.
Eftersom det förekommer en stor del självständigt arbete uppskattar vi dig som har en god problemlösningsförmåga. Vi ser gärna att du har en känsla för kvalitet och noggrannhet i de arbetsuppgifter du utför samt har förmåga att planera och lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.
För oss är det viktigt att skapa ett funktionellt team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss på Trumbäcken ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga, lätt att kommunicera samt trivs med att möta olika typer av människor i ditt arbete, både kollegor och hyresgäster. Vi på Trumbäcken strävar alltid efter att bygga och bibehålla goda relationer.
Vi anser det som meriterande om du har:
-Erfarenhet eller dokumenterad kunskap av fastighetsskötsel.
-Tekniskt kunnande kring relevanta områden som exempelvis el, VA, VVS och installation.
-Språkkunskaper utöver svenska.
Eller något annat du själv tycker kan vara till nytta i det dagliga arbetet
Krav
Eftersom du kommer hantera ärenden på egen hand i våra digitala hjälp-system samt möta våra hyresgäster ute på våra områden krävs det att du har
-Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
-B-körkort
-Relativt god datorvana, på en sådan nivå att du kan hantera att rapportera och kommunicera.
Ansökan kan skickas till
[email protected]
Bifoga CV och personligt brev.
Notera att vi löpande kontrollerar de inkomna ansökningarna och att tjänsten kan tillsättas tidigare än ansökningsdatumet. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.
För frågor kan du ringa in till vår växel på 010-172 66 20 Visa mindre