Lediga jobb Stora Tunabyggen i Borlänge

Se alla lediga jobb från Stora Tunabyggen i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Medarbetare Kundcenter - sommarjobb

Medarbetare till Kundcenter - Sommarjobb Vill du jobba med service och kundbemötande?   Rollen Du kommer huvudsakligen att arbeta med reception, växel, felanmälan och administration. I rollen kommer du att svara på inkommande felanmälningar och frågor via telefon och dator.   Profil Du har lägst gymnasiekompetens eller annan utbildning /erfarenhet som vi anser likvärdig. Vi söker dig som gillar att lösa problem, har ett grundläggande teknikintresse, goda d... Visa mer
Medarbetare till Kundcenter - Sommarjobb
Vill du jobba med service och kundbemötande?
 
Rollen
Du kommer huvudsakligen att arbeta med reception, växel, felanmälan och administration. I rollen kommer du att svara på inkommande felanmälningar och frågor via telefon och dator.
 
Profil
Du har lägst gymnasiekompetens eller annan utbildning /erfarenhet som vi anser likvärdig.
Vi söker dig som gillar att lösa problem, har ett grundläggande teknikintresse, goda datakunskaper, vill ge god service och är bra på att sätta individen i centrum. Du ska ha erfarenhet från annat servicerelaterat arbete och/eller erfarenhet av att arbeta i en växel.
Du har goda kunskaper i engelska och om du behärskar ytterligare något språk är det meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Information och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen – välkommen med din ansökan senast 2020-03-31.
För mer information om tjänsten, kontakta chef för kundcenter Marie Bonde Masés, tfn 0243-733 76.
Facklig företrädare Vision, Stefan Holmberg, 0243-73906.
Se mer information om oss på www.tunabyggen.se
 
Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.
 
Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
Jag finns här för våra kunder
Jag ser möjligheter
Jag möter varje människa med respekt

 
Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.


Se mer information om oss på www.tunabyggen.se Visa mindre

Upphandlare till Tunabyggen

Ansök    Feb 19    Stora Tunabyggen    Upphandlare
Rollen Tjänsten som upphandlare är en relativt nyinrättad tjänst hos oss och du kommer att ha stora möjligheter att fortsätta utveckla rollen. Du ska självständigt planera och genomföra effektiva upphandlingar inom hela företaget. Upphandlingar kan omfatta allt från kontorsmaterial till byggprojekt men kommer främst att spänna inom fastighetsförvaltning och skötsel samt konsulttjänster inom Bygg- och Fastighetsförvaltning.  Du fungerar som rådgivare och st... Visa mer
Rollen
Tjänsten som upphandlare är en relativt nyinrättad tjänst hos oss och du kommer att ha stora möjligheter att fortsätta utveckla rollen. Du ska självständigt planera och genomföra effektiva upphandlingar inom hela företaget. Upphandlingar kan omfatta allt från kontorsmaterial till byggprojekt men kommer främst att spänna inom fastighetsförvaltning och skötsel samt konsulttjänster inom Bygg- och Fastighetsförvaltning. 
Du fungerar som rådgivare och stöd i upphandlingsfrågor samt genomför avtalsuppföljning samt leverantörsbedömningar. Du ansvarar även för att våra processer utvecklas inom området och att vi som företag är uppdaterad avseende relevanta lagändringar. Arbetet kommer att omfatta hela processen från upprättande av förfrågningsunderlag till färdigt avtal.
Vi använder upphandlingsverktyget Visma TendSign och som affärsstöd har vi Raindance. Du kommer organisatoriskt att tillhöra avdelning Ekonomi & Stöd och rapportera till administrativ chef.
Profil
Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Att arbeta proaktivt, tänka nytt och vara affärsmässig ser vi som viktiga egenskaper och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Du har goda kunskaper inom LOU. Meriterande är utbildning inom offentlig upphandling, juridiska kunskaper och/eller praktisk erfarenhet av arbete med offentlig upphandling.
Personlighet
Vi söker dig som
·        har ordningssinne och ett strukturerat arbetssätt
·        har god kommunikativ och skriftlig förmåga
·        har god analytisk förmåga
·        är noggrann och kan arbeta självständigt
·        är drivande och engagerad


Information och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen – välkommen med din ansökan till https://sokajobb.tunabyggen.se senast 2020-03-31.
För mer information om tjänsten, kontakta administrativ chef Maria Bergfält, tfn 0243-733 61 eller 070-260 5848. Facklig företrädare: Sveriges Ingenjörer Goran Ugrenovic 070-275 37 81, Vision Stefan Holmberg, 0243-739 09. 
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.
Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
·         Jag finns här för våra kunder
·         Jag ser möjligheter
·         Jag möter varje människa med respekt
Se mer information om oss på www.tunabyggen.se Visa mindre

Vi söker Underhållsansvarig/Förvaltare

Underhållsansvarig/Förvaltare Rollen Du kommer att arbeta som underhållsansvarig/fastighetsförvaltare på vår tekniska enhet. Idag jobbar elva personer på avdelningen som ansvarar för underhåll av Tunabyggens bostäder, skolor och verksamhetslokaler såväl som renoverings- och ombyggnadsprojekt. Borlänge är i ett expansivt läge med stora behov av bland annat både nya bostäder och skolor samtidigt som de befintliga byggnaderna kontinuerligt behöver tas om han... Visa mer
Underhållsansvarig/Förvaltare
Rollen
Du kommer att arbeta som underhållsansvarig/fastighetsförvaltare på vår tekniska enhet. Idag jobbar elva personer på avdelningen som ansvarar för underhåll av Tunabyggens bostäder, skolor och verksamhetslokaler såväl som renoverings- och ombyggnadsprojekt. Borlänge är i ett expansivt läge med stora behov av bland annat både nya bostäder och skolor samtidigt som de befintliga byggnaderna kontinuerligt behöver tas om hand och utvecklas. Därför behöver vi förstärka vår organisation med en fastighetsförvaltare.
I rollen kommer du att arbeta med underhållsplanering, upphandling, genomförande och avslut av underhållsprojekt. Vi förutsätter att du tycker det är lika viktigt som vi, att följa upp och kvalitetssäkra, likväl som att energi- och kostnadseffektivisera för att maximera nyttan i respektive projekt. I rollen ingår budget- och resultatansvar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara ansvar för att förvalta och förädla dina fastigheter, styrning och uppföljning av skötsel och underhåll, ansvar för att säkerställa god service till hyresgästerna, ansvar för att säkerställa att myndighetskrav efterlevs, upprätta förfrågningsunderlag och biträda vid upphandling, agera beställare och kravställare gentemot externa leverantörer, agera projektledare i beslutade underhålls- och mindre investeringsprojekt, besikta/kontrollera bostäder, driftutrymmen, mark och byggnader.
Profil
Du har högskoleutbildning inom bygg- eller annat lämpligt tekniskt område alternativt annan kompetens som vi anser likvärdig. Du har även god kunskap inom fastighetsteknik och fastighetsekonomi såväl som underhållsplaner och budgetarbete. Erfarenhet av projektledning är en annan viktig kunskap som vi värderar.
Du har minst tre års erfarenhet av fastighetsförvaltning/projektledning. Du har kunskaper i entreprenadjuridik/ B-körkort är ett krav för tjänsten.
Erfarenhet av upphandling (LOU) är meriterande.
Personlighet
Vi söker dig som
har ordningssinne och ett strukturerat arbetssätt
har god samarbetsförmåga med kollegor och uppskattar att arbeta i team
är lösningsfokuserad, flexibel och kan lägga i en ”högre växel” vid behov

·        ser helheten, är kommunikativ och serviceinriktad
För att du ska trivas i rollen är du ansvarstagande med eget driv och ett genuint intresse för ditt jobb. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Information och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen – välkommen med din ansökan till https://sokajobb.tunabyggen.se senast 2020-03-15.
För mer information om tjänsten, kontakta teknisk chef Maria Mårds, tfn 0243-733 23. Facklig företrädare: Sveriges Ingenjörer Goran Ugrenovic 070-275 37 81 . 
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.
Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:
·         Jag finns här för våra kunder
·         Jag ser möjligheter
·         Jag möter varje människa med respekt
Se mer information om oss på www.tunabyggen.se Visa mindre

Erfaren drifttekniker till

Vi behöver förstärka vår organisation med en erfaren drifttekniker  Rollen Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid Förvaltningsavdelningen. Du kommer att ingå i en grupp med tekniker som utgår från Tunabyggens huvudkontor på Hushagen. Som drifttekniker hos oss ansvarar du för att förvalta tekniska installationer i våra fastigheter. En viktig del är arbete med energi- och driftoptimering. Löpande tillsyn, service samt att ta ... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation med en erfaren drifttekniker


 Rollen


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid Förvaltningsavdelningen. Du kommer att ingå i en grupp med tekniker som utgår från Tunabyggens huvudkontor på Hushagen.


Som drifttekniker hos oss ansvarar du för att förvalta tekniska installationer i våra fastigheter. En viktig del är arbete med energi- och driftoptimering. Löpande tillsyn, service samt att ta hand om driftstörningar och att åtgärda felanmälningar är andra delar i anställningen liksom att följa upp och analysera statistik. Tunabyggen har i uppdrag att bygga mellan 60-80 nya lägenheter per år. I denna process är du en viktig del i att skapa framtidens boende. Du är även den man kan rådfråga vid renovering och ombyggnationer. 


Profil


Vi söker dig som har driftteknisk utbildning alternativt annan relevant utbildning, samt yrkeserfarenhet inom fastighetsteknik. Kompetens inom elektriska installationer för ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler samt energi är en förutsättning för att klara av tjänsten. Du är van vid att arbeta med datorer och smarttelefoner som hjälpmedel. Du ska kunna uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det meriterande.


Med anledning till att kontakter med hyresgäster är ett dagligt inslag i arbetet måste du vara serviceinriktad och ha lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att arbeta självständigt, fatta egna beslut och visa gott omdöme. Då arbetet innebär ett nära samarbete med övriga drifttekniker och andra delar av organisationen är det viktigt att du är samarbetsorienterad. Du ska ha ett intresse av att bidra till gruppens goda laganda och hela bolagets utveckling.


För att du ska trivas i rollen är du ansvarstagande med eget driv och ett genuint intresse för ditt jobb. B-körkort är ett krav för tjänsten.


Information och ansökan


Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2019-12-31, då intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum.


För mer information om tjänsten, kontakta Driftchef Magnus Räs, tfn 0243 – 733 98. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund Ari Perdén, tfn 0243-733 75.


I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se


 


Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag. Vi äger och förvaltar egna fastigheter och vi har också affärsuppdrag att förvalta Borlänge kommuns och andra externa kunders fastigheter. Vi är ca 110 medarbetare i vår organisation. Vi eftersträvar mångfald vad gäller ålder, kön och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vår vision är att erbjuda Möjligheternas boende.


Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du, i dina möten med våra kunder, med kollegor och andra du möter i ditt arbete, agerar utifrån vår värdegrund:


Jag finns här för våra kunder
Jag ser möjligheter
Jag möter varje människa med respekt
 

Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Se mer information om oss på www.tunabyggen.se Visa mindre

Drifttekniker till Tunabyggen

Rollen Som drifttekniker hos oss ansvarar du för att förvalta tekniska installationer i våra fastigheter. En viktig del är arbete med energi- och driftoptimering. Du sköter löpande tillsyn, service, reparationer och tar hand om driftstörningar. Att åtgärda felanmälningar är andra delar i anställningen liksom att följa upp och analysera statistik. Tunabyggen har i uppdrag att bygga mellan 60-80 nya lägenheter per år. I denna process är du en viktig del i at... Visa mer
Rollen
Som drifttekniker hos oss ansvarar du för att förvalta tekniska installationer i våra fastigheter. En viktig del är arbete med energi- och driftoptimering. Du sköter löpande tillsyn, service, reparationer och tar hand om driftstörningar. Att åtgärda felanmälningar är andra delar i anställningen liksom att följa upp och analysera statistik. Tunabyggen har i uppdrag att bygga mellan 60-80 nya lägenheter per år. I denna process är du en viktig del i att skapa framtidens boenden. Du är även den som man kan rådfråga vid renovering och ombyggnationer.
Du ingår i en grupp med tekniker som utgår från Tunabyggens huvudkontor på Hushagen.
Profil
Vi söker dig som har driftteknisk utbildning, alternativt annan relevant utbildning, samt yrkeserfarenhet inom fastighetsteknik. Kompetens inom installationer för ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler samt energi är en förutsättning för att klara av tjänsten. Du är van vid att arbeta med datorer och smarttelefoner som hjälpmedel. Du ska kunna uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det meriterande.
Med anledning till att kontakter med hyresgäster är ett dagligt inslag i arbetet måste du vara serviceinriktad och ha lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att arbeta självständigt, fatta egna beslut och visa gott omdöme. Då arbetet innebär ett nära samarbete med övriga drifttekniker och andra delar av organisationen är det viktigt att du är samarbetsorienterad. Du ska ha ett intresse av att bidra till gruppens goda laganda och hela bolagets utveckling.
För att du ska trivas i rollen är du ansvarstagande med eget driv och ett genuint intresse för ditt jobb. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Information och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2019-04-30, då intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum.

Tunabyggen har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre