Lediga jobb Sahlins Struts i Borlänge

Se alla lediga jobb från Sahlins Struts i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Kock sökes till strutsfarm i Borlänge!

Ansök    Mar 16    Sahlins Struts    Kock, à la carte
Tjänsten: Vi söker dig som kan bära ansvaret för den dagliga köksverksamheten hos oss i sommar. Det innebär schemaläggning för kökspersonalen, planering av inköp, mis en place och köksansvar under pubkvällar samt gruppbokningar, du kan kalla detta ”Förste Kock”. Du arbetar enligt en enkel men välarbetad á la cartemeny för sommaren 2023 där du har möjlighet att utveckla din kreativitet. Huvudråvarorna är producerade på gården och är av hög kvalitét. Arbetst... Visa mer
Tjänsten:
Vi söker dig som kan bära ansvaret för den dagliga köksverksamheten hos oss i sommar.
Det innebär schemaläggning för kökspersonalen, planering av inköp, mis en place och köksansvar under pubkvällar samt gruppbokningar, du kan kalla detta ”Förste Kock”.
Du arbetar enligt en enkel men välarbetad á la cartemeny för sommaren 2023 där du har möjlighet att utveckla din kreativitet. Huvudråvarorna är producerade på gården och är av hög kvalitét.
Arbetstiderna som gäller för ditt köksteam är framför allt dagtid, pubaktivitet och bokningar innebär kvällsjobb. Helger såsom vardag.
Tjänsten är 100% och sträcker sig från 1/5 – 16/9.
Du som person:
Vi ser att du gillar ett högt tempo, är en lagspelare och har känsla för god mat.
Du bemöter gästernas olika behov och gillar att finna innovativa lösningar.
Boende:
Möjlighet till boende finns på gården.
Intresserad?
Ser du dig som en kock i ledande roll i ett köksteam om 2–4 personer där du har möjlighet att utnyttja dina erfarenheter, tveka inte att söka! Sista ansökningsdag är den 15/4 , rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Berätta lite om dig själv och dina erfarenheter: [email protected] CV och Personligt Brev uppskattas vid första kontakt! Visa mindre

Kökspersonal till strutsfarm i Borlänge sökes!

Ansök    Mar 17    Sahlins Struts    Köksbiträde
Bli en del av vårt härliga team i sommar! Om tjänsten: Du kommer att ingå i ett köksteam om 2–4 personer varav en kock med köksansvar. Som kökspersonal hos oss arbetar du enligt en enkel men välarbetad á la cartemeny med huvudråvaror som är producerade på gården. Du hjälper även till med förberedelser, arbetar enligt vår pubmeny under pubkvällarna och med gruppbokningar. Du arbetar helger som vardagar, mestadels dagtid. Kvällsjobb förekommer under pub... Visa mer
Bli en del av vårt härliga team i sommar!

Om tjänsten:
Du kommer att ingå i ett köksteam om 2–4 personer varav en kock med köksansvar.
Som kökspersonal hos oss arbetar du enligt en enkel men välarbetad á la cartemeny med huvudråvaror som är producerade på gården. Du hjälper även till med förberedelser, arbetar enligt vår pubmeny under pubkvällarna och med gruppbokningar.
Du arbetar helger som vardagar, mestadels dagtid.
Kvällsjobb förekommer under pubaktivitet och för en del gruppbokningar.
Tjänsten avser 100% och sträcker sig från 1/6 – 4/9.


Du som person:
Vi ser att du gillar ett högt tempo, är en lagspelare och har känsla för god mat.
Du bemöter gästernas olika behov och gillar att finna kreativa lösningar tillsammans med ditt köksteam. Vi ser att du har någon form av tidigare erfarenhet inom kök/café/relevant utbildning. MEN stor vikt läggs vid hur du är som person och att du har ett gediget intresse för matlagning samt har viljan att utveckla dig inom matlagning.
Du behöver även kunna arbeta under eget ansvar samt känna dig bekväm med att ta eget initiativ då köksansvarige inte är på plats veckans alla dagar.

Boende:
Möjlighet till boende finns på gården.

Intresserad?
Berätta lite om dig själv och dina erfarenheter: [email protected] CV och personligt brev uppskattas! Visa mindre

VI SÖKER ARBETSLEDARE

Ansök    Mar 14    Sahlins Struts    Personalansvarig
Vi söker nu dig som vill vara arbetsledare för Sahlins Struts härliga gäng i sommar! Om du drivs av att få jobba i ett företag som ständigt har ambitioner framåt, med stort fokus på gäster och personal, där du har goda utvecklingsmöjligheter dessutom i en annorlunda miljö bland strutsar-sök då till oss! Sahlins Strutsfarm är ett familjeföretag och har under mer än 25 år vuxit till ett stort besöksmål i Dalarna Borlänge och lockar cirka 25 000 besökare om... Visa mer
Vi söker nu dig som vill vara arbetsledare för Sahlins Struts härliga gäng i sommar!
Om du drivs av att få jobba i ett företag som ständigt har ambitioner framåt, med stort fokus på gäster och personal, där du har goda utvecklingsmöjligheter dessutom i en annorlunda miljö bland strutsar-sök då till oss!

Sahlins Strutsfarm är ett familjeföretag och har under mer än 25 år vuxit till ett stort besöksmål i Dalarna Borlänge och lockar cirka 25 000 besökare om året.
Som mest har vi runt 200 strutsar i olika åldrar, från minsta kyckling till svartfjädrade hanar i tvåmetersklassen.
Att besöka oss är ett populärt utflyktsmål både för allmänheten, för företag, grupper och föreningar.
Vi är ett levande lantbruk, så på gården finner du hela kedjan från foder, kläckeri, slakteri, charkuteri, gårdsbutik men även restaurang, café, glassbar och en stor lekpark för allt spring i benen.
Här finns alltid något för liten som stor att upptäcka.

Vårt mål är att måna om det vi har och ge våra besökare en fantastisk upplevelse att minnas och som gärna återvänder till oss.
Tjänsten:
Tjänsten är att arbeta som arbetsledare för området restaurang, café, gårdsbutik, glassbar i gott samarbete med övriga avdelningar på gården.

Vi söker nu dig som är en tydlig ledare men som själv ser sig som en naturlig del av sitt team. Du ska tillsammans med ditt lag jobba mot gemensamma mål. Att skapa en arbetsglädje och trivsel är a & o i ett ledarskap. Vi ser dig som en arbetande arbetsledare, där du själv är med i driften för att täcka upp behov, se flöden, kontrollera service samt planera framåt. Du kommer ha ansvar för schemaläggning, beställningar, personalansvar, kassaredovisningar.
Arbetstiden är heltid för säsong: juni, juli, augusti med möjlighet till start i maj och eventuellt förlängt till hösten enligt ök.

Vem är du?
Vi söker nu dig som är genuint intresserad av att leda vårt team mot nya mål och spännande utmaningar. Du har ett naturligt ledarskap där du ser varje individ och lyfter den för att utvecklas mot gemensamma mål. Du brinner för servicebranschen där ett leende på läpparna är en självklarhet, och där det lilla extra för våra gäster och personal är något du ser ingå i jobbet. Du behöver vara engagerad, positiv, lösningsorienterad, strukturerad och ha lätt för att kommunicera, då vi är ett stort lag om 20 härliga medarbetare.
Du är prestigelös, oavsett ålder och erfarenhet har vi alla något att bidra med i vårt lag.
Du är en god förebild och ansiktet utåt för vårt företag.
Tillsammans som lag möter vi alla fantastiska gäster här på sommaren.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av jobb som ledare i servicebranschen för att söka denna tjänst.
Vi kräver att du är tobaksfri på dina arbetspass och att du kan klara dig utan din mobiltelefon för bästa fokus på våra gäster och personal.

Vi ser att du har körkort och tillgång till bil, då vi ligger ca 5 km från centrum.
Maila in din ansökan med personligt brev, cv och gärna en bild till oss på [email protected] Visa mindre

VI SÖKER SÄSONGSPERSONAL 2022

Ansök    Mar 14    Sahlins Struts    Restaurangbiträde
Vi söker nu dig som vill vara en del av Sahlins Struts härliga gäng i sommar! Om du drivs av att få jobba i ett företag som ständigt har ambitioner framåt, med stort fokus på gäster och personal, där du har goda utvecklingsmöjligheter dessutom i en annorlunda miljö bland strutsar-sök då till oss! Sahlins Strutsfarm är ett familjeföretag och har under mer än 25 år vuxit till ett stort besöksmål i Dalarna Borlänge och lockar cirka 25 000 besökare om året. ... Visa mer
Vi söker nu dig som vill vara en del av Sahlins Struts härliga gäng i sommar!
Om du drivs av att få jobba i ett företag som ständigt har ambitioner framåt, med stort fokus på gäster och personal, där du har goda utvecklingsmöjligheter dessutom i en annorlunda miljö bland strutsar-sök då till oss!
Sahlins Strutsfarm är ett familjeföretag och har under mer än 25 år vuxit till ett stort besöksmål i Dalarna Borlänge och lockar cirka 25 000 besökare om året.
Som mest har vi runt 200 strutsar i olika åldrar, från minsta kyckling till svartfjädrade hanar i tvåmetersklassen.
Att besöka oss är populärt utflyktsmål både för allmänheten, för företag, grupper och föreningar.
Vi är ett levande lantbruk, så på gården finner du hela kedjan från foder, kläckeri, slakteri, charkuteri, gårdsbutik men även restaurang, café, glassbar och en stor lekpark för allt spring i benen.
Här finns alltid något för liten som stor att upptäcka.

Vårt mål är att måna om det vi har och ge våra besökare en fantastisk upplevelse att minnas och återvända till oss.

Tjänsten:
Vi söker nu dig som vill jobba heltid eller deltid för säsong: juni, juli, augusti med möjlighet till förlängt under hösten och våren enligt ök.
Tjänsterna är arbete i vår restaurang, café, gårdsbutik, kök, glassbar. Tjänsterna kommer att kunna vara kombitjänster för utvecklingsmöjlighet och behov.

Vem är du?
Vi söker nu dig som är genuint intresserad av servicebranschen där ett leende på läpparna är en självklarhet, där det lilla extra för våra gäster är något du ser ingå i jobbet. Du behöver vara engagerad, positiv, lösningsorienterad och kunna jobba i team, då vi är ett stort lag om 20 härliga medarbetare. Vi söker dig som är prestigelös, oavsett ålder och erfarenhet har vi alla något att bidra med. Tillsammans som lag möter vi alla fantastiska gäster här på sommaren.
Har du tidigare erfarenhet av jobb i servicebranschen är det en stor merit.
Vi kräver att du är tobaksfri på dina arbetspass och att du kan klara dig utan din mobiltelefon för bästa fokus på våra gäster.

Vi önskar att du har körkort eller transport till jobbet, då vi ligger ca 5 km från centrum.
Du bör vara minst 18 år för säsongsanställning.

Maila in din ansökan med personligt brev, cv och gärna en bild till oss på [email protected] Visa mindre