Lediga jobb Minerva Medica AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Minerva Medica AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Medicinsk sekreterare till CMedical Urologi i Borlänge

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta utveckla CMedical Urologi i uppdraget som Medicinsk sekreterare till vår klinik i Borlänge. Om verksamheten CMedical Urologi är ett privat vårdföretag som bedriver urologisk öppenvårds-verksamhet och operationer inom slutenvård. Våra mottagningar hittar du på flera stället runtom i landet. Tillsammans är vi en av de största privata vårdgivarna för urologisk verksamhet. Vid våra urologiska m... Visa mer
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta utveckla CMedical Urologi i uppdraget som Medicinsk sekreterare till vår klinik i Borlänge.
Om verksamheten
CMedical Urologi är ett privat vårdföretag som bedriver urologisk öppenvårds-verksamhet och operationer inom slutenvård. Våra mottagningar hittar du på flera stället runtom i landet. Tillsammans är vi en av de största privata vårdgivarna för urologisk verksamhet.
Vid våra urologiska mottagningar erbjuder vi utredning, behandling samt operation med högsta kvalitet och senaste teknik för åkommor i mannens underliv eller urinvägarna hos båda könen.
Vi arbetar gemensamt alla yrkesgrupper i en familjär arbetsenhet där målet är att sätta patienten i fokus och ge den bästa möjliga vården. Vår ambition är att ha korta beslutsvägar och att vi arbetar nära varandra för att tillsammans nå verksamhetens mål. På våra kliniker har vi högt i tak och det är av yttersta vikt för oss att alla medarbetare ska trivas och må bra på sin arbetsplats.
Vi har genom åren behandlat tusentals patienter med mycket goda resultat och höga nöjdhetstal.
Om rollen som Medicinsk sekreterare
Som medicinsk sekreterare hos oss är arbetsuppgifterna varierande med fokus på vårdadministration. Vi arbetar tillsammans för att upprätthålla en strukturerad och välfungerande vårdadministrativ organisation där vi alltid har patienten i fokus.
Utöver kliniskt arbete ingår bokning och telefonrådgivning. Medicinsk sekreterarkompetens för DRG kodning och övrig administration.
Du kommer att arbeta i nära samarbete och i team med annan vårdpersonal och läkare.
Vi arbetar med korta beslutsvägar och patienten i centrum. Vi strävar efter att samla och tillvarata medarbetarnas kompetens för att kunna skapa en lärande och inspirerande verksamhet.
Vem är du
Vi söker dig som har erfarenhet av urologisk verksamhet. Du har en godkänd utbildning inom hälso-och sjukvårdsadministration eller motsvarande utbildning för medicinska sekreterare. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift, samt i medicinsk terminologi.
Din servicekänsla, engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Vi ser gärna att du medverkar till utveckling av rutiner och arbetssätt.
Det är meriterande om du har en särskild kompetens såsom DRG-ansvarig.
Anställningsvillkor
Tjänsten är heltid, eller enligt överenskommelse och börjar som en 6 månaders provanställning med ambitionen att sedan övergå till en tills vidare anställning om bägge parterna så önskar.
Arbetet sker dagtid på vardagar.
Sista ansökningsdatum 30 juni
Vi rekryterar löpande och ansökningar bedöms i den ordning de kommer in.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetsort
Borlänge sjukhus.
Varmt välkommen med din ansökan!
För ansökan eller mer information om tjänsten och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta Linda Pettersson, platschef för CMedical Urologi Borlänge.
Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre