Lediga jobb Enigheten Personligassistans AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Enigheten Personligassistans AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Personlig Assistent till Kvinna

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika f... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder.
Vi söker assistenttill en kvinna. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel.
Arbetet är under dagtid när kvinnan är på daglig verksamhet. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig Assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Visa mindre

Personlig Assistent till Kvinna

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika f... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder.
Vi söker assistenter till en glad och snäll kvinna. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel. Du ska kunna arbeta dagtid. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig Assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Visa mindre

Tim vik.Personlig assistent Sundsvall

Söker vikarie till en man 70 år i Sundsvall. Han har en förvärvad hjärnskada och är halvsides förlamad höger sida. Epilepsi,blir lätt hjärntrött Han bor själv i lägenhet i Sundsvall. Arbetet är där han befinner sig. Det är viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. För att jobba där behöver du vara lugn, lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Du ska också vara stresstålig och hålla ett professionellt bemötande. Det är viktigt att du har lätt att samarbeta... Visa mer
Söker vikarie till en man 70 år i Sundsvall.
Han har en förvärvad hjärnskada och är halvsides förlamad höger sida. Epilepsi,blir lätt hjärntrött
Han bor själv i lägenhet i Sundsvall. Arbetet är där han befinner sig. Det är viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. För att jobba där behöver du vara lugn, lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Du ska också vara stresstålig och hålla ett professionellt bemötande. Det är viktigt att du har lätt att samarbeta och är ödmjuk. Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du har arbetat som personlig assistent tidigare. God svenska är ett krav. Vi vill att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter.
Anhöriga kräver covid pass på arbetsplatsen.


Intressen är trav och sport. Visa mindre

Uppdragschef till Enigheten personlig assistans

Uppdragschef till Enigheten Personlig assistans i Borlänge Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Enigheten! Vårt kontor i Borlänge växer och vi söker nu ytterligare en Uppdragschef! Om tjänsten Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assista... Visa mer
Uppdragschef till Enigheten Personlig assistans i Borlänge
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Enigheten! Vårt kontor i Borlänge växer och vi söker nu ytterligare en Uppdragschef!
Om tjänsten
Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assistans och är närmsta chef för deras personliga assistenter. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Att arbeta som uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan och kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Din placeringsort är Borlänge med tjänsteresor förlagda under dagtid förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; Dialog, Respekt & Vilja och har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete och/eller är utbildad socionom, beteendevetare eller personalvetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. Som person är du trygg med mod att agera, strukturerad och noggrann.

Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är lösningsfokuserad, servicemedveten och har en väl utvecklad samarbetsförmåga.

Att jobba på Enigheten
Enigheten personlig assistans som tillhör Humana koncernen och är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Enigheten med Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Enigheten erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Dialog, Respekt och Vilja är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vad händer nu?
Under rekryteringsprocessen kan du få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Vi har löpande intervjuer så skicka in din ansökan så fort du kan.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdom... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen.


Vi söker tim vikarier till vår kund i Borlänge. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel.


Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Visa mindre

Tim vik.Personlig assistent Sundsvall

Söker tim vikarie till en man 70 år i Sundsvall. Han har en förvärvad hjärnskada och är halvsides förlamad höger sida. Epilepsi,blir lätt hjärntrött Han bor själv i lägenhet i Sundsvall. Arbetet är där han befinner sig. Det är viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. För att jobba där behöver du vara lugn, lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Du ska också vara stresstålig och hålla ett professionellt bemötande. Det är viktigt att du har lätt att samarb... Visa mer
Söker tim vikarie till en man 70 år i Sundsvall.
Han har en förvärvad hjärnskada och är halvsides förlamad höger sida. Epilepsi,blir lätt hjärntrött
Han bor själv i lägenhet i Sundsvall. Arbetet är där han befinner sig. Det är viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. För att jobba där behöver du vara lugn, lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Du ska också vara stresstålig och hålla ett professionellt bemötande. Det är viktigt att du har lätt att samarbeta och är ödmjuk. Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du har arbetat som personlig assistent tidigare. God svenska är ett krav. Vi vill att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter.
Anhöriga kräver covid pass på arbetsplatsen.


Intressen är trav och sport. Visa mindre

Personlig Assistent till aktiv man

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika f... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder.
Assistansen utförs i hemmet och på aktiviteter utanför hemmet. Du arbetar där jag befinner mig. Min personliga integritet betyder mycket för mig. För att jobba hos mig behöver du vara lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Det är också viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet.
Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du har jobbat som personlig assistent men dock inget krav.
Jag är en aktiv man i 40års åldern som bor i Falun. Mina intressen är Hockey,minigolf,bio,musik mm. sitter i permobil och behöver hjälp med allt i min vardag.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt helger. Vi söker timvikarier.
P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten, och vi tar enbart emot ansökningar via mailen. Visa mindre

Personlig Assistent till Kvinna

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika f... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder.
Vi söker assistent till en glad och snäll kvinna. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och vill jobba dagtid under sommaren.
Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du jobbat som personlig assistent. Vi vill att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter. Visa mindre

Personlig Assistent till Kvinna

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika f... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder.
Assistansen utförs i hemmet och på aktiviteter utanför hemmet. Du arbetar där jag befinner mig. Min personliga integritet betyder mycket för mig. För att jobba hos mig behöver du vara lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Det är också viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet.
Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du har jobbat som personlig assistent men dock inget krav.
Jag är en kvinna i 40års åldern som bor i Borlänge, jag söker assistenter som kan hjälpa mig med allt i min dagliga vardag, det är en merit om du har erfarenhet eller jobbat med personer som har epilepsi. Du som söker måste kunna arbeta dygn samt helger.
P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten, och vi tar enbart emot ansökningar via mailen. Visa mindre

Personlig assistenter Örebro, extra vid behov

Verksamhetsbeskrivning Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familj är kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assist... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familj är kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen.
Arbetsuppgifter
Vi söker assistenter till en glad och snäll kvinna mitt i livet och mitt i Örebro. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral. Du ska kunna arbeta dag, kväll, nätter och dygns pass. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig Assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Det förekommer tunga lyft. Erfarenhet av sondmatning är en merit samt om du är undersköterska. Visa mindre

Uppdragschef till Enigheten personlig assistans

Uppdragschef till Enigheten Personlig assistans i Borlänge Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Enigheten! Vårt kontor i Borlänge växer och vi söker nu ytterligare en Uppdragschef! Om tjänsten Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assista... Visa mer
Uppdragschef till Enigheten Personlig assistans i Borlänge
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Enigheten! Vårt kontor i Borlänge växer och vi söker nu ytterligare en Uppdragschef!
Om tjänsten
Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assistans och är närmsta chef för deras personliga assistenter. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Att arbeta som uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan och kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Din placeringsort är Borlänge med tjänsteresor förlagda under dagtid förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; Dialog, Respekt & Vilja och har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete och/eller är utbildad socionom, beteendevetare eller personalvetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. Som person är du trygg med mod att agera, strukturerad och noggrann.

Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är lösningsfokuserad, servicemedveten och har en väl utvecklad samarbetsförmåga.

Att jobba på Enigheten
Enigheten personlig assistans som tillhör Humana koncernen och är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Enigheten med Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Enigheten erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Dialog, Respekt och Vilja är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vad händer nu?
Under rekryteringsprocessen kan du få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Vi har löpande intervjuer så skicka in din ansökan så fort du kan.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent i Falun, det är enbart aktuellt med kvinnliga kandidater. Kunden är en kvinna i 50-år åldern som haft stroke. Kvinnan har afasi och är rullstolsbunden, vilket innebär lyft vid förflyttning. Hon gillar att ta långa promenader, gå på stan och ta en fika eller göra andra utflykter. Mode, men även hästar och hundar är ett stort intresse. Den vi söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och va... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent i Falun, det är enbart aktuellt med kvinnliga kandidater.
Kunden är en kvinna i 50-år åldern som haft stroke. Kvinnan har afasi och är rullstolsbunden, vilket innebär lyft vid förflyttning. Hon gillar att ta långa promenader, gå på stan och ta en fika eller göra andra utflykter. Mode, men även hästar och hundar är ett stort intresse.
Den vi söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Erfarenhet av afasi är mycket meriterande. Men viktigast är kemin mellan kund och assistent. Hund förekommer på arbetsplatsen.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt helger. Vi söker timvikarier.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv hon eller han önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personliga assistenter, timvikarier i Borlänge och Falun

Vi söker timvikarier i flera olika grupper, i Borlänge och Falun området. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerfunktionshinder och/eller förvärvad hjärnskada. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Det är meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil. Du som... Visa mer
Vi söker timvikarier i flera olika grupper, i Borlänge och Falun området.
Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerfunktionshinder och/eller förvärvad hjärnskada. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet.
Du som söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Det är meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv hon eller han önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig assistent till kille i Kopparberg, endast manliga sökande.

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar ... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen.
Vi söker assistenter till vår kund i Kopparberg. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, lyhörd och har stort tålamod. Den som söker behöver även ha lätt för att samarbeta då arbetet utförs tillsammans med en annan assistent.
Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande men stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Arbetet utförs främst på dagtid i skola eller daglig verksamhet.
Obs! endast manliga sökande är aktuella för dessa tjänster
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Visa mindre

Personlig assistent

Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent i Falun, det är enbart aktuellt med kvinnliga kandidater. Kunden är en kvinna i 50-år åldern som haft stroke. Kvinnan har afasi och är rullstolsbunden, vilket innebär lyft vid förflyttning. Hon gillar att ta långa promenader, gå på stan och ta en fika eller göra andra utflykter. Mode, men även hästar och hundar är ett stort intresse. Den vi söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och va... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent i Falun, det är enbart aktuellt med kvinnliga kandidater.
Kunden är en kvinna i 50-år åldern som haft stroke. Kvinnan har afasi och är rullstolsbunden, vilket innebär lyft vid förflyttning. Hon gillar att ta långa promenader, gå på stan och ta en fika eller göra andra utflykter. Mode, men även hästar och hundar är ett stort intresse.
Den vi söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Vi ser helst du är i nära ålder med kunden. Erfarenhet av afasi är mycket meriterande. Men viktigast är kemin mellan kund och assistent. Hund förekommer på arbetsplatsen.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt helger. Vi söker timvikarier men även någon på en fast mindre rad.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv hon eller han önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig assistenter Örebro

Verksamhetsbeskrivning Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familj är kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assist... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familj är kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen.
Arbetsuppgifter
Vi söker assistenter till en glad och snäll kvinna mitt i livet och mitt i Örebro. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral. Du ska kunna arbeta dag, kväll, nätter och dygns pass. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig Assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Det förekommer tunga lyft. Erfarenhet av sondmatning är en merit samt om du är undersköterska. Visa mindre

Personliga assistenter, timvikarier i Borlänge och Falun

Vi söker timvikarier i flera olika grupper, i Borlänge och Falun området. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerfunktionshinder och/eller förvärvad hjärnskada. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Det är meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil. Du som... Visa mer
Vi söker timvikarier i flera olika grupper, i Borlänge och Falun området.
Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerfunktionshinder och/eller förvärvad hjärnskada. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet.
Du som söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Det är meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv hon eller han önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personliga assistenter, timvikarier i Borlänge och Falun

Vi söker timvikarier i flera olika grupper, i Borlänge och Falun området. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerfunktionshinder och/eller förvärvad hjärnskada. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Det är meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil. Du som... Visa mer
Vi söker timvikarier i flera olika grupper, i Borlänge och Falun området.
Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerfunktionshinder och/eller förvärvad hjärnskada. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet.
Du som söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Det är meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv hon eller han önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personliga assistenter, semester och timvikarier i Borlänge

Vi söker semestervikarier och timvikarier i flera olika grupper. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerfunktionshinder och/eller förvärvad hjärnskada samt afasi, stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Pälsdjur kan förekomma på arbetsplatsen så du som söker får inte vara alle... Visa mer
Vi söker semestervikarier och timvikarier i flera olika grupper.
Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt flerfunktionshinder och/eller förvärvad hjärnskada samt afasi, stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet.
Du som söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Pälsdjur kan förekomma på arbetsplatsen så du som söker får inte vara allergisk, det är även meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv hon eller han önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig assistent Avesta

Verksamhetsbeskrivning Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familj är kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assist... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familj är kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen.
Arbetsuppgifter
Vi söker assistenter till en glad och snäll kvinna. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel. Du ska kunna arbeta kvällspass. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig Assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Visa mindre

Personlig assistent till en man i Malung

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika f... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder.
Assistansen utförs i hemmet och på aktiviteter utanför hemmet. Du arbetar där jag befinner mig. Min personliga integritet betyder mycket för mig. För att jobba hos mig behöver du vara lugn, lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Det är också viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. Du ska också vara stresstålig.
Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du har jobbat som personlig assistent men dock inget krav. Även någorlunda god svenska är ett krav. Vi vill att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter. Visa mindre

Personliga assistenter i Borlänge

Vi söker personliga assistenter till flera olika kunder i Borlänge. Vi söker dig som är intresserad av att jobba som semestervikarie och vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig h... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till flera olika kunder i Borlänge. Vi söker dig som är intresserad av att jobba som semestervikarie och vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.
Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet.
Det är även meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personliga assistenter i Borlänge

Vi söker personliga assistenter till flera olika kunder i Borlänge. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assist... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till flera olika kunder i Borlänge. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.
Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av förvärvad hjärnskada samt arbete inom vård och omsorg, det är även meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil. Vi söker dig som inledningsvis är intresserad av att jobba som timanställd och hoppa in vid ordinarie personals frånvaro.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig assistent

Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent i Falun, det är enbart aktuellt med kvinnliga kandidater. Kunden är en kvinna i 50-år åldern som haft stroke. Kvinnan har afasi och är rullstolsbunden, vilket innebär lyft vid förflyttning. Hon gillar att ta långa promenader, gå på stan och ta en fika eller göra andra utflykter. Mode, men även hästar och hundar är ett stort intresse. Den vi söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och va... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent i Falun, det är enbart aktuellt med kvinnliga kandidater.
Kunden är en kvinna i 50-år åldern som haft stroke. Kvinnan har afasi och är rullstolsbunden, vilket innebär lyft vid förflyttning. Hon gillar att ta långa promenader, gå på stan och ta en fika eller göra andra utflykter. Mode, men även hästar och hundar är ett stort intresse.
Den vi söker bör vara social och ödmjuk, ha en hög arbetsmoral och vara intresserad av att arbeta med människor. Vi ser helst du är i nära ålder med kunden. Erfarenhet av afasi är mycket meriterande. Men viktigast är kemin mellan kund och assistent. Hund förekommer på arbetsplatsen.
Du som söker måste kunna arbeta dygn samt helger. Vi söker timvikarier men även någon på en fast mindre rad.
Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv hon eller han önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig assistent

Vi söker assistenter till en av våra kunder i Borlänge. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig Assistent är ett kvalifice... Visa mer
Vi söker assistenter till en av våra kunder i Borlänge. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel. Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig Assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt erfarenheter inom flerfunktionshinder och/eller förvärvad hjärnskada. Det är även starkt meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil. Vi söker dig som inledningsvis är intresserad av att jobba som timanställd och hoppa in vid ordinarie personals frånvaro samt dig som är intresserad av att arbeta som sommarvikarie. Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Visa mindre

Personlig assistent

Vi söker personliga assistenter till flera olika kunder i Borlänge. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel.Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assiste... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till flera olika kunder i Borlänge. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel.Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, arbete, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, det är även meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil. Vi söker dig som inledningsvis är intresserad av att jobba som timanställd och hoppa in vid ordinarie personals frånvaro.Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre