Lediga jobb Diös Fastigheter AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Diös Fastigheter AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Aktiv driftoptimerare till Diös, Borlänge

Välkommen till oss på Diös! Vi är det framåtsträvande fastighetsbolaget med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Som driftoptimerare hos oss får du en inspirerande och viktig roll där du i nära samarbete med ditt team driver utvecklingen av våra fastigheters prestanda utifrån driftsekonomi, hållbarhet och kundnöjdhet. Ditt nya uppdrag Som driftoptimerare kommer du att ha en central roll i att säkerställa optimal driftsekonomi och hög kundn... Visa mer
Välkommen till oss på Diös! Vi är det framåtsträvande fastighetsbolaget med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Som driftoptimerare hos oss får du en inspirerande och viktig roll där du i nära samarbete med ditt team driver utvecklingen av våra fastigheters prestanda utifrån driftsekonomi, hållbarhet och kundnöjdhet.
Ditt nya uppdrag
Som driftoptimerare kommer du att ha en central roll i att säkerställa optimal driftsekonomi och hög kundnöjdhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att övervaka och optimera fastigheternas värme-, kyl-, el- och ventilationsinstallationer och du kommer ha stort fokus på inomhusklimat. Som driftoptimerare balanserar du de tekniska förutsättningarna mot kostnader och våra hyresgästers önskemål vilket ställer stora krav på samarbete med övriga teamet och externa partners. I ditt ansvarsområde ingår ledning och samordning av optimeringsarbete samt säkerställande av tekniska krav i tidiga affärsdialoger. Du stöttar och coachar dina kollegor i energi- och installationstekniska frågor samt säkerställer att de tekniska installationerna följer Diös övergripande strategier. I rollen ingår även att identifiera förbättringar för ökad driftsekonomi och kundnöjdhet samt att planera och ta ansvar för genomförandet av vissa effektiviseringsåtgärder och utbyten av teknisk utrustning. Som driftoptimerare ingår du i team teknisk förvaltning och rapporterar till teknisk förvaltare.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad inom teknik eller fastighetsförvaltning och har flerårig erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsbranschen. Du behöver ha god teknisk kompetens inom såväl värme, kyla, el och ventilation. Som person är du driven, analytisk och har förmågan att identifiera och lösa problem på ett strukturerat sätt. Du arbetar aktivt för en bra kundkontakt och värdesätter långsiktiga relationer. I rollen som driftoptimerare behöver du både trivas med självständigt arbete, där du förväntas fatta beslut och prioritera bland de uppgifter som uppkommer, och med teamarbete. Vi söker därför dig som vill bidra till teamets och vår gemensamma utveckling genom att coacha och dela med dig av din kunskap.
Vårt erbjudande
Vi tror på människor som har viljan, modet och förmågan att utveckla sig själva och vår verksamhet. Tillsammans bygger vi en utvecklingsinriktad arbetsmiljö där våra team står i fokus och är nyckeln till vår framgång. Genom vår kompetensarena, Diös Academy, utvecklar vi våra medarbetare och möjliggör interna karriärvägar. Vi har en öppen och inkluderande kultur där vi vågar och vill tänka nytt samt testa nya idéer. Utöver detta är vi ett aktivt bolag som inspirerar och stöttar våra medarbetare till en hälsosam livsstil med balans mellan arbetsliv och privatliv, något vi ser goda effekter av i vår höga frisknärvaro.
Din ansökan
Skicka in CV och personligt brev via ansökningslänken senast den 2024-08-12. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar så skicka gärna in din så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. För mer frågor, kontakta HR-chef Annie Skoglund på 010-4709571.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en aktiv teknisk förvaltare till Diös, Skellefteå

Välkommen till oss på Diös! Vi är det framåtsträvande fastighetsbolaget med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Vårt team i Skellefteå arbetar aktivt för att utveckla attraktiva och hållbara fastigheter där människor vill leva, arbeta och umgås – i en stad under häftig omställning. Vill du leda arbetet att säkra hållbara och framtidssäkrade fastigheter? Då vill vi lära känna dig! Din nya roll Vi vill vara en aktiv del i Skellefteås utveck... Visa mer
Välkommen till oss på Diös! Vi är det framåtsträvande fastighetsbolaget med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Vårt team i Skellefteå arbetar aktivt för att utveckla attraktiva och hållbara fastigheter där människor vill leva, arbeta och umgås – i en stad under häftig omställning. Vill du leda arbetet att säkra hållbara och framtidssäkrade fastigheter? Då vill vi lära känna dig!
Din nya roll
Vi vill vara en aktiv del i Skellefteås utveckling och planerar för fler bostäder i centrum, utvecklar befintliga fastigheter för att möta den stigande efterfrågan och förtätar Skellefteås stadskärna med ett ännu starkare utbud. Som teknisk förvaltare hos oss har du det övergripande ansvaret för fastigheternas drift och teknik för totalt 32 fastigheter. Genom ditt coachande ledarskap leder du ett team på fyra engagerade fastighetstekniker och jobbar aktivt för att dom ska ha de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb. Som teknisk förvaltare säkerställer du en god driftsekonomi och ser till att det planerade underhållet och reparationer utförs på bästa sätt. Du är en tydlig beställare gentemot våra entreprenörer och ansvarar för upphandling av underhåll samt inre och yttre skötsel. Du säkerställer också att vi lever upp till de myndighetskrav vi som fastighetsägare har på oss.
Du har ett proaktivt arbetssätt och ett genuint intresse för våra hyresgästers verksamheter vilket leder till att vi tar långsiktigt bra beslut. Ditt mål är att säkerställa nöjda hyresgäster och långsiktigt hållbara och värdeskapande fastigheter. På Diös har vi en ambition att miljöcertifiera alla våra fastigheter och vi arbetar fokuserat med driftoptimering för att nå våra energisparmål.
Tillsammans med övriga i teamet arbetar ni aktivt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra hyresgäster i en stad som är under stark tillväxt. Er gemensamma uppgift är att optimera fastigheterna och hitta de bästa lösningarna vid hyresgästanpassningar, uthyrningar och stadsutvecklingsprojekt. Du rapporterar direkt till Skellefteås affärschef.
Vem är du?
På Diös värnar vi om goda relationer och vi förväntar oss att det är lika viktigt för dig. Vi söker dig som har relevant utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom till exempel teknik, drift eller bygg. Om du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighetsbranschen är det ett stort plus. Du har god kunskap inom ekonomi och drivs av att skapa goda resultat. är en van användare av Officepaketet.
Som person är du affärsmässig, kvalitetsmedveten och en duktig problemlösare. Som ledare är du modig och tror på dina medarbetare. Du är närvarande och tydlig i din kommunikation. Strukturerad och ordning och reda är något du som vi gillar.
Körkort och bil krävs i tjänsten.
Vilka är vi?
Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Vårt bestånd i Skellefteå utgörs av ca 179 000 kvm med ett marknadsvärde om ca 3,3 miljarder. Vi är ett aktivt bolag med många spännande projekt igång och på ingång. Affärsenheten består idag av 9 medarbetare som brinner för våra hyresgäster och stadsutveckling.
Vårt erbjudande?
Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag där inget står still. Vi erbjuder en stimulerande och varierande vardag där du får jobba i nära dialog med kompetenta och engagerade medarbetare, från Borlänge i söder till Luleå i norr. Personlig utveckling är ett av våra främsta fokusområde. Tillsammans med din chef och genom vår egen kompetensarena Diös Academy säkerställer vi din kompetensutveckling med utbildningar, workshops och andra kompetensutvecklande insatser. Ett annat viktigt område för oss är balansen mellan arbete och fritid. Vi är helt övertygade om att detta är en förutsättning för att vi som jobbar på Diös ska utvecklas och trivas. Därför inspirerar och stöttar vi våra medarbetare till en hälsosam livsstil och vi ser tydliga resultat av detta i vår höga frisknärvaro.
Ansökan
Om du tror att Diös är ett bolag för dig, skicka in CV och personligt brev via ansökningslänken senast den 5 februari. Vi tillämpar alltid provanställning. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot din ansökan!
För mer information kontakta HR-ansvarig Annie Skoglund, 010-4709571.
Vi vill skapa Sveriges mest inspirerande städer. Därför står stadsutveckling och relationer i fokus hos oss. Vi äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett marknadsvärde om cirka 31,1 mdkr, ett bestånd om 361 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 622 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se Visa mindre

Vi söker aktiva fastighetstekniker till Falun och Borlänge

Välkommen till oss på Diös! Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Våra starka team utvecklar attraktiva fastigheter och kvarter där människor vill leva, arbeta och umgås. Vi växer i Dalarna och som fastighetstekniker hos oss får du en inspirerande och viktig roll där du är med och utvecklar framtidens Falun och Borlänge. Ditt uppdrag Som fastighetstekniker hos oss på Diös arbetar du med service ... Visa mer
Välkommen till oss på Diös! Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Våra starka team utvecklar attraktiva fastigheter och kvarter där människor vill leva, arbeta och umgås. Vi växer i Dalarna och som fastighetstekniker hos oss får du en inspirerande och viktig roll där du är med och utvecklar framtidens Falun och Borlänge.
Ditt uppdrag
Som fastighetstekniker hos oss på Diös arbetar du med service och drift i våra fastigheter. Du är den som har teknisk kännedom om fastigheterna och håller löpande dialogen med våra hyresgäster gällande fastighetstekniska frågor. Du ansvarar för att hantera de serviceanmälningar som kommer in och jobbar proaktivt med att hålla dessa på en låg nivå. Som fastighetstekniker är du en viktig representant för oss ute hos våra hyresgäster och du arbetar aktivt för att skapa långsiktiga relationer. Din goda kunskap om fastigheter och fastighetsrelaterade system gör att du kan förse ditt team med de underlag som behövs för att driva utveckling på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt. I din roll ingår att genomföra systematiska uppföljningar enligt gällande regelverk för bland annat brandskyddsarbete, OVK och övrig egenkontroll samt sköta den interna fastighetsskötseln, tillsyn och förebyggande arbete i fastigheterna.
Tjänsten är på heltid och gäller tills vidare, vi tillämpar provanställning.
Vem är du?
Vi söker dig som har fastighetsteknisk kunskap genom erfarenhet eller utbildning och har ett stort intresse för att utvecklas och utveckla. Jobbar du inte som fastighetstekniker idag kanske du jobbar inom ventilation, VVS eller el? Du delar våra värderingar enkla, nära, aktiva. Det betyder att du är öppen och ärlig i din kommunikation, visar intresse och lyhördhet för dina relationer och går från ord till handling. Du är lösningsorienterad och vill bidra till gruppens trivsel och utveckling för att vi tillsammans ska nå Diös gemensamma mål.
Rollen kräver god kunskap i svenska samt engelska och teknisk förståelse. Du har B-körkort och är en van datoranvändare. Alla våra fastighetstekniker registerkontrolleras enligt SUA.
Vi erbjuder dig
Vi tror på människor som har viljan, modet och förmågan att utveckla sig själva och vår verksamhet. Tillsammans bygger vi en utvecklingsinriktad arbetsmiljö där våra team står i fokus och är nyckeln till vår framgång. Genom vår kompetensarena Diös Academy utvecklar vi våra medarbetare och team och möjliggör interna karriärvägar. Vi har en öppen och inkluderande kultur där vi vågar och vill tänka nytt samt testa nya idéer. Utöver detta är vi ett aktivt bolag som inspirerar och stöttar våra medarbetare till en hälsosam livsstil med balans mellan arbetsliv och privatliv, något vi ser goda effekter av i vår höga frisknärvaro.
Ansökan och kontaktperson
På Diös eftersträvar vi en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Skicka in din ansökan (gärna CV och personligt brev) via länken senast den 27 november. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, tjänsten kan därför bli tillsätt innan sista ansökningsdag.
Placeringsort Falun och Borlänge.
Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Annie Skoglund
010-470 95 71. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi vill skapa Sveriges mest inspirerande städer. Därför står stadsutveckling och relationer i fokus hos oss. Vi äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett marknadsvärde om cirka 28 mdkr, ett bestånd om 338 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 504 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se Visa mindre

Aktiv och relationsfokuserad fastighetstekniker till Diös

Välkommen till oss på Diös! Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Våra starka team utvecklar attraktiva fastigheter och kvarter där människor vill leva, arbeta och umgås. Som fastighetstekniker hos oss får du en inspirerande och viktig roll där du är med och utvecklar framtidens Borlänge. Ditt uppdrag Som fastighetstekniker hos oss på Diös arbetar du med service och drift i våra fastigheter. Du ... Visa mer
Välkommen till oss på Diös! Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Våra starka team utvecklar attraktiva fastigheter och kvarter där människor vill leva, arbeta och umgås. Som fastighetstekniker hos oss får du en inspirerande och viktig roll där du är med och utvecklar framtidens Borlänge.
Ditt uppdrag
Som fastighetstekniker hos oss på Diös arbetar du med service och drift i våra fastigheter. Du är den som har teknisk kännedom om fastigheterna och håller löpande dialogen med våra hyresgäster gällande fastighetstekniska frågor. Du ansvarar för att hantera de serviceanmälningar som kommer in och jobbar proaktivt med att hålla dessa på en låg nivå. Som fastighetstekniker är du en viktig representant för oss ute hos våra hyresgäster och du arbetar aktivt för att skapa långsiktiga relationer. Din goda kunskap om fastigheter och fastighetsrelaterade system gör att du kan förse ditt team med de underlag som behövs för att driva utveckling på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt. I din roll ingår att genomföra systematiska uppföljningar enligt gällande regelverk för bland annat brandskyddsarbete, OVK och övrig egenkontroll samt sköta den interna fastighetsskötseln, tillsyn och förebyggande arbete i fastigheterna.
Tjänsten är på heltid och gäller tillsvidare, vi tillämpar provanställning.
Vem är du?
Vi söker dig som har fastighetsteknisk kunskap genom erfarenhet eller utbildning och har ett stort intresse för att utvecklas och utveckla. Jobbar du inte som fastighetstekniker idag kanske du jobbar inom ventilation, VVS eller el? Du delar våra värderingar enkla, nära, aktiva. Det betyder att du är öppen och ärlig i din kommunikation, visar intresse och lyhördhet för dina relationer och går från ord till handling. Du är lösningsorienterad och vill bidra till gruppens trivsel och utveckling för att vi tillsammans ska nå Diös gemensamma mål.
Rollen kräver god kunskap i svenska samt engelska och teknisk förståelse. Du har B-körkort och är en van datoranvändare. Alla våra fastighetstekniker registerkontrolleras enligt SUA.
Vi erbjuder dig
Vi tror på människor som har viljan, modet och förmågan att utveckla sig själva och vår verksamhet. Tillsammans bygger vi en utvecklingsinriktad arbetsmiljö där våra team står i fokus och är nyckeln till vår framgång. Genom vår kompetensarena Diös Academy utvecklar vi våra medarbetare och team och möjliggör interna karriärvägar. Vi har en öppen och inkluderande kultur där vi vågar och vill tänka nytt samt testa nya idéer. Utöver detta är vi ett aktivt bolag som inspirerar och stöttar våra medarbetare till en hälsosam livsstil med balans mellan arbetsliv och privatliv, något vi ser goda effekter av i vår höga frisknärvaro.
Ansökan och kontaktperson
På Diös eftersträvar vi en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Skicka in din ansökan (gärna CV och personligt brev) via länken senast den 2021-03-06. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, tjänsten kan därför bli tillsätt innan sista ansökningsdag.
Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Anna Ericson, 010-470 95 76. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi vill skapa Sveriges mest inspirerande städer. Därför står stadsutveckling och relationer i fokus hos oss. Vi äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett marknadsvärde om cirka 28 mdkr, ett bestånd om 338 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 504 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se Visa mindre