Lediga jobb Byggnadsföreningen Vi Förenade Ek Fören i Borlänge

Se alla lediga jobb från Byggnadsföreningen Vi Förenade Ek Fören i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Fastighetsskötare

Om hyresvärden Vi Förenade Vi Förenade äger och förvaltar ca 50 000 m2 fördelat på 27 kommersiella och bostadsfastigheter i Falun och Borlänge. Vi ser det som viktigt att, med vår verksamhet, främja och verka för att samhället utvecklas till det bättre.   Om tjänsten som Fastighetsskötare Du kommer att ansvara för att åtgärda felanmälningar från våra hyresgäster och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår ... Visa mer
Om hyresvärden Vi Förenade
Vi Förenade äger och förvaltar ca 50 000 m2 fördelat på 27 kommersiella och bostadsfastigheter i Falun och Borlänge.
Vi ser det som viktigt att, med vår verksamhet, främja och verka för att samhället utvecklas till det bättre.
 
Om tjänsten som Fastighetsskötare
Du kommer att ansvara för att åtgärda felanmälningar från våra hyresgäster och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår rondering, reparation och underhåll av drifttekniska system som ex värme och ventilation.
Vidare ingår bland annat mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, användning och underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på eget initiativ de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.
 
Du som söker…
Vi söker dig som har förmågan att se och på bästa sätt bemöta våra hyresgästers behov. Du har en vilja vara med och skapa en bra miljö för våra hyresgäster.
Det är viktigt att du tycker om lagarbete och samtidigt kan arbeta självständigt med ett positivt förhållningssätt till arbetet och övriga relationer som kommer med tjänsten.
Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom bygg, el och/eller VVS.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla inom Vi Förenade ser vi gärna att du känner dig bekväm med datoranvändning. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.Vi vill erbjuda dig…
en spännande och självständig roll där du får ta stort eget ansvar och arbeta självständigt med våra fastigheter och dess teknik och skötsel.


Tjänsten är på heltid och det dagliga arbetet utförs mestadels ute i våra fastigheter i Falun/Borlänge.


Tjänsten kräver B- körkort.
 
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast den 2020-03-31.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar så skicka gärna in din så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


För mer information om tjänsten kontakta VD, Mikael Hartmeier, 070-131 03 05.
 
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Husligt bra fastighetsbolag söker problemlösande fastighetsskötare.

Fastighetsskötare Du kommer att ansvara för att åtgärda felanmälningar från våra hyresgäster och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår rondering, reparation och underhåll av drifttekniska system som ex värme och ventilation. Vidare ingår bland annat mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, kontakt med entreprenörer, inköp av materiel, användning och underhåll av maskiner och handverktyg. Du komm... Visa mer
Fastighetsskötare
Du kommer att ansvara för att åtgärda felanmälningar från våra hyresgäster och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår rondering, reparation och underhåll av drifttekniska system som ex värme och ventilation.


Vidare ingår bland annat mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, kontakt med entreprenörer, inköp av materiel, användning och underhåll av maskiner och handverktyg.


Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på eget initiativ anta de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.
Du som söker…
Vi ser en serviceinriktad och god problemlösare som på bästa sätt kan bemöta våra hyresgästers behov. Du har en vilja att vara med och skapa en bra miljö för våra hyresgäster. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och samtidigt kan arbeta självständigt med ett positivt förhållningssätt till arbetet och övriga relationer som kommer med tjänsten.


Det är även viktigt att du är lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom bygg, el och/eller VVS.Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.
Vi vill erbjuda dig…
Vi erbjuder dig en spännande roll där du får ta stort eget ansvar och arbeta med våra fastigheter och dess teknik och skötsel både självständigt och tillsammans med kollegor.


Tjänsten är på heltid och det dagliga arbetet utförs mestadels ute i våra fastigheter i Falun/Borlänge. Tjänsten kräver B- körkort.
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till
[email protected]


Vi vill ha din ansökan senast den 12 november 2020.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar så skicka gärna in din så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
För mer information om tjänsten kontakta
driftchef Jerk Tigerstrand på 023-666 06 38 Visa mindre