Lediga jobb Borlänge kommun, Sociala sektorn/äldreomsorgen i Borlänge

Se alla lediga jobb från Borlänge kommun, Sociala sektorn/äldreomsorgen i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Sjuksköterska till Hällsjöhemmet och till vår pool

Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en grupp på drygt 40 medarbetare. Vi präglas av hög kompetens och får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Hos oss har vi sju enheter med särskilt boende, och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt. Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommu... Visa mer
Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en grupp på drygt 40 medarbetare. Vi präglas av hög kompetens och får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Hos oss har vi sju enheter med särskilt boende, och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt.

Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun:
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Vi förväntar oss att alla våra sjuksköterskor arbetar efter vår värdegrund, med borlängebon i fokus.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram som vi arbetat fram under vintern. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov, och att du får en mentor som stöd i början. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön!

Våra fast anställda sjuksköterskor har möjlighet att söka akademisk specialisttjänstgöring (AST) då vi har ett avtal tecknat med Vårdförbundet. AST innebär att läsa en specialistsjuksköterskeutbildning med full lön under tiden.

För att kunna komma i fråga för en anställning inom Sociala Sektorn i Borlänge kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ARBETSUPPGIFTER
En av våra kollegor har börjat studera på specialistutbildningen inom vård av äldre. Vi behöver därför en ny patientansvarig sjuksköterska till äldreboendet Hällsjöhemmet som ligger i Domnarvet, Borlänge. På Hällsjöhemmet bor ungefär 100 omsorgstagare uppdelat på tre plan. Vardagar dagtid arbetar 1-2 sjuksköterskor per plan. Som patientansvarig ser du till helheten gällande omsorgstagarnas medicinska vård. Läkare besöker Hällsjöhemmet två gånger per vecka, och du bokar in vilka omsorgstagare som behöver träffa läkaren. Du handleder också personalen på avdelningen i frågor om omvårdnad. Att vara patientansvarig innebär frihet under ansvar och att du själv kan styra mycket av din dag.

Kväll och helg har vi jourtjänstgöring då det är 2-3 sjuksköterskor som hjälps åt med alla boenden i kommunen. Du utgår då från vår jourlokal som ligger på Borlänge sjukhus.

Vi har också behov av ytterligare förstärkning i vår pool, och söker därför en sjuksköterska dit. Att arbeta i poolen innebär att Du har ett fast schema men är inskolad på alla våra enheter. Du täcker vid tex. sjukfrånvaro eller stöttar patientansvarig sjuksköterska om arbetsbelastningen är hög på någon enhet.

För båda tjänsterna kan vi erbjuda ett attraktivt schema där Du arbetar endast var 6:e helg och enstaka vardagskvällar. Utöver detta är det vardagar dagtid.

Alla fast anställda i Borlänge kommun erbjuds heltid, men på båda tjänsterna är deltid en möjlighet för den som vill. Vi försöker göra det möjligt att kombinera jobb och fritid/familjeliv på ett bra sätt vid schemaläggning. Det går att ha önskemål om tex. tid du vill börja på morgonen.

Vi är stolta över vår grupp och känner att vi är i en positiv spiral där vår verksamhet vill framåt och utvecklas. Vill du vara med oss på tåget? Vi välkomnar både nyutexaminerade och mer erfarna sjuksköterskor.

KVALIFIKATIONER
Leg sjuksköterska samt B-körkort är ett krav.

Vi ser positivt på specialistutbildning inom vård av äldre, demens eller som distriktssköterska. Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom kommunal vård.

För att tjänsten på Hällsjöhemmet ska passa dig bör du:
- Vara positiv och engagerad i ditt förhållningssätt.
- Gilla teamarbete och tycka om att dela med dig av kunskap.
- Kunna se till hela verksamheten och vara kollegial.
- Ha god struktur och ordning då du arbetar.
- Tycka om ett arbetssätt där du skapar en relation till omsorgstagarna, anhöriga och personal.

För tjänsten i poolen bör du:
- Tycka att det är roligt när det rör på sig, och att träffa olika människor.
- Kunna arbeta med olika kollegor.
- Se utmaning i att lära nytt och kunna flera ställen.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Undersköterskor till Demensteam Nord

Är du en person som sprider arbetsglädje? Vill du ha ett omväxlande och utmanande arbete där ingen dag är den andra lik? Tillsammans gör vi skillnad för Borlängebon varje dag och alltid med kommunens gemensamma värdegrund i åtanke: • Jag finns här för Borlängebon • Jag gillar utmaningar • Jag möter varje människa med öppenhet Delar du vår värdegrund och känner att du är nyfiken på Demensteam Nord? Läs vidare! Demensteam Nord är en nystartad hemtjänstgru... Visa mer
Är du en person som sprider arbetsglädje? Vill du ha ett omväxlande och utmanande arbete där ingen dag är den andra lik?

Tillsammans gör vi skillnad för Borlängebon varje dag och alltid med kommunens gemensamma värdegrund i åtanke:
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

Delar du vår värdegrund och känner att du är nyfiken på Demensteam Nord? Läs vidare!

Demensteam Nord är en nystartad hemtjänstgrupp med spetskompetens för personer med demensproblematik och deras anhöriga. I teamet arbetar 8 positiva och engagerade medarbetare, alla med fokus på Borlängebon och uppdraget. Vi har ett nära samarbete med dagverksamheter, biståndshandläggare, vårdcentraler och ytterligare ett team, Demensteam Syd.

ARBETSUPPGIFTER
Demensteam Nords arbetssätt bygger på att vi ser människan bakom sjukdomen och tar tillvara på personens friska förmågor. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande. Vi arbetar även med kontaktmannaskap vilket innebär att du som personal självständigt, med stöd från dina kollegor, driver arbetet kring brukarens insatser och hemsituation.

Vi arbetar med stödjande insatser i den enskildes boende för att få en komplicerad, och ibland kaotisk, vardag att fungera bättre. Stödet kan vara såväl fysiskt som psykiskt. Vårt mål är att ge en ökad trygghet och ökade förutsättningar för att bo kvar i hemmet så länge som möjligt samt stötta och avlasta anhöriga. Därtill arbetar vi med hög kontinuitet på våra besök för att minska antalet personal hos varje individ, på så sätt skapar vi en trygg vardag och hemmiljö för Borlängebon.

Vi arbetar över hela Borlänge kommun och använder oss av bil som färdmedel mellan besöken hemma hos Borlängebon.

KVALIFIKATIONER
Vad krävs för att du ska kunna göra ett bra jobb tillsammans med oss i Demensteam Nord?

Du är en undersköterska med formell utbildning inom demenssjukdomar. Du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete och du har tidigare jobbat med personer med demensproblematik. Utbildning och erfarenhet inom psykiatri är meriterande, liksom utbildning inom förflyttningsteknik samt erfarenhet av att kommunicera med och stötta anhöriga i svåra situationer.

Du har ett lugnt, empatiskt och professionellt bemötande. Genom ditt engagemang och pedagogiska förhållningssätt skapar du goda relationer med Borlängebon och dennes anhöriga. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, dessutom besitter du förmågan att motivera och engagera dina kollegor. Som person är du positiv och flexibel, du har lätt för att anpassa ditt arbetssätt efter Borlängebons behov. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap. Kontaktmannaskapet kräver att du är lyhörd och strukturerad.

B-körkort, god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, krävs för denna tjänst. Kan du tala finska är det en merit.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Biträdande enhetschef till sjuksköterskeenheten i särskilt boende

Hos oss har vi sju enheter med särskilt boende och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt. Du kommer att jobba i team tillsammans med enhetschef, gruppledare och runt 45 sjuksköterskor. Vi präglas av hög kompetens och får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Målet är att bedriva patientsäker vård och utveckling av verksamheten. Självklart lockar vår värdegrund dig! - Jag finns hä... Visa mer
Hos oss har vi sju enheter med särskilt boende och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt. Du kommer att jobba i team tillsammans med enhetschef, gruppledare och runt 45 sjuksköterskor. Vi präglas av hög kompetens och får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Målet är att bedriva patientsäker vård och utveckling av verksamheten.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer t ex att ansvara för rekrytering av sjuksköterskor, inneha såväl interna som externa kontaktytor, delta vid olika mötesforum t ex ledningsteam och samverkansträffar. Uppdraget innebär även viss typ av administration såsom löne- och fakturahantering. Du kommer bl a att hålla i APT och planeringsdagar samt strukturera och planera verksamheten. I din befattning ingår kontakter med olika fackförbund.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad sjuksköterska eller ha annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Mycket goda kunskaper krävs i det svenska språket i både tal och skrift då kommunikation och dokumentation ingår i tjänsten.
B-körkort är är också ett krav då resor förekommer.

Det är meriterande om du har utbildning inom chefs- och ledarskap och även inom ekonomi och administration.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom hälso- och sjukvård och då gärna inom kommunal vård och omsorg. Meriterande är även erfarenhet inom chefs- och ledarskap eller om du har/har haft en arbetsledande befattning.

Vi ser det önskvärt med kunskaper om/i kvalitetsregister såsom t ex Senior Alert, BPSD och palliativa registret. Meriterande är även kunskaper i/om olika verksamhetssystem t ex Heroma och Raindance samt goda kunskaper både skriftligt och muntligt i det engelska språket.

Du är positiv, har ett coachande arbetssätt och ser lösningar istället för problem. Du möter människor med öppenhet och är bra på att kommunicera. Då verksamheten är föränderlig tänker vi att du är flexibel och att du kan prioritera. Vidare så är du noggrann och systematisk.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Har du förmåga att motivera och driva andra in i digital utveckling? Sök!

Sociala sektorn är inne i ett intensivt utvecklingsskede gällande digitalisering i våra verksamheter. Vi söker nu en legitimerad person som ska verka som metodstöd, genom att leda och utveckla arbetsätt inom hälso- och sjukvård. Som metodstöd förväntas du ta fram rutiner och vara stöd för verksamheten vid implementering. I dina arbetsuppgifter innefattas att driva utvecklingsarbetet i verksamheten t ex att hålla utbildningar samt vara en länk mellan ledni... Visa mer
Sociala sektorn är inne i ett intensivt utvecklingsskede gällande digitalisering i våra verksamheter. Vi söker nu en legitimerad person som ska verka som metodstöd, genom att leda och utveckla arbetsätt inom hälso- och sjukvård. Som metodstöd förväntas du ta fram rutiner och vara stöd för verksamheten vid implementering. I dina arbetsuppgifter innefattas att driva utvecklingsarbetet i verksamheten t ex att hålla utbildningar samt vara en länk mellan ledning och verksamhet. Uppdraget innebär att vara stöd till både sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster samt att utifrån systemsyn samverka mellan de olika verksamheterna. Din arbetsplats blir beroende av vilken profession du har.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta 50% i din profession och 50% som metodstöd.
Som metodstöd kommer du att:

- I samarbete med övriga metodstöd ta fram rutiner, riktlinjer och lathundar
- Driva utvecklingsarbetet övergripande inom hälso- och sjukvårdsenheterna
- Handleda och vara ett stöd till verksamheten in i digitalisering
- Implementera arbetet med strukturerade vård- och rehabplaner
- Ta fram kommunikationsrutiner för systemstöd
- Hålla i utbildningar/informationsmöten
- Skapa dialog och samverka tvärprofessionellt
- Ansvarig för uppföljning och kvalitetsgranskning mot verksamheten
- Vara en god ambassadör
- Arbeta utifrån personcentrerad vård, rehabiliterande förhållningssätt och IBIC (Individens behov i centrum)

I din profession utför du sedvanliga arbetsterapeutiska, fysioterapeutiska/sjukgymnastiska eller sjuksköterskeuppgifter inom ramen för kommunens hälso- och sjukvård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, fysioterapeut eller sjuksköterska som har förmåga att planera, motivera och driva andra i arbete. Du ska ha vana eller vilja prata inför grupper, ha datorvana och vara intresserad av arbete i IT-stöd.
Vidare måste du ha en vilja att utvecklas och utveckla andra, vara nyfiken och nytänkande. Vi förutsätter att du är ansvarstagande och driven.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Vikarierande enhetschef till hemtjänsten Gylle / Åselby

Då nuvarande enhetschef ska vara tjänstledig under en period söker vi nu en vikarierande enhetschef med ansvar för Gylle/Åselby hemtjänst. Där arbetar cirka 30 fantastiska undersköterskor och vårdbiträden som levererar biståndsbedömda insatser till våra Borlängebor. Vi stödjer människor i åldrarna 0-100 år, vilket skapar dynamik och variation i vardagen. Bland dina medarbetare finns även gruppsamordnare och planerare som stödjer dig och övriga medarbetare ... Visa mer
Då nuvarande enhetschef ska vara tjänstledig under en period söker vi nu en vikarierande enhetschef med ansvar för Gylle/Åselby hemtjänst. Där arbetar cirka 30 fantastiska undersköterskor och vårdbiträden som levererar biståndsbedömda insatser till våra Borlängebor. Vi stödjer människor i åldrarna 0-100 år, vilket skapar dynamik och variation i vardagen. Bland dina medarbetare finns även gruppsamordnare och planerare som stödjer dig och övriga medarbetare i schemaplanering och administrativa uppgifter. Utöver din direkta arbetsgrupp har du även ett tjugotal enhetschefskollegor, varav en kommer att vara din mentor under vikariatstiden.

I Borlänge kommun utgår vårt arbete från kommunens värdegrund:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som enhetschef ansvarar du för verksamheten, vilket innebär att du ansvarar för att dina medarbetare levererar rättssäkra och trygga insatser av hög kvalitet till våra Borlängebor. Du har även ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och budget. Kort sagt: du ansvar för att din verksamhet bedrivs på ett hållbart sätt, i enlighet med Borlänge kommuns värdegrund!

Det gör du genom att stötta och coacha dina medarbetare i det dagliga arbetet. Genom att leda och driva förändringar och utvecklingsprocesser framåt. Genom att ge dina medarbetare förutsättningar för att göra ett väl utfört arbete. Du gör det även genom att skapa förutsättningar för att vi tillsammans hänger med i den digitaliseringsresa som äger rum just nu. Dessutom kommer du att involveras i införandet av ett nytt arbetssätt, IBIC (individens behov i centrum), vilket du får veta mer om när vi ses.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en akademisk examen sedan tidigare eller att du får din examen senast under sommaren 2019 , från personal och arbetslivs-, socionom- eller sjuksköterskeprogrammet. Som alternativ till formell utbildning kan du ha förvärvat reell kompetens genom en lång ledarskapserfarenhet. Du har B-körkort samt tillgång till egen bil och du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, vilket krävs på grund av den komplexa verksamhet som bedrivs och för att du som enhetschef ska kunna se arbetet ur både medarbetarperspektiv och brukarperspektiv.

Det är meriterande, men inget krav, om du genomgått någon form av ledarskapsutbildning och därigenom reflekterat över ditt eget ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av schemaplanering, dels för att vi producerar kostnadseffektiva tjänster av hög kvalitet och därmed bemannar efter föreliggande behov, dels för att du bör ha kännedom om hur schemaplaneringen korrelerar med budget och arbetsmiljö.

Som person är du självständig, modig och är inte rädd för att fatta beslut. Du är flexibel och anpassar dig snabbt efter nya förutsättningar. Du är tydlig och kommunikativ samt har förtroende för dina medarbetare, vilket innebär att du driver din enhet i MCU-anda. Du är en relationsbyggare med tydligt kundfokus, vilket gör att du skapar goda relationer med både medarbetare och Borlängebor. Du arbetar bra på egen hand, samtidigt som du är duktig på att samarbeta med många olika aktörer då Borlänge kommun strävar efter systemsyn och att alla enheter ser sitt bidrag till den stora helheten.
Är det dig vi beskrivit ovan? I så fall ser vi fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Sjuksköterska till Ekoxen

Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Vi har sju enheter med särskilt boende och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt. Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun: - Jag finns här för b... Visa mer
Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Vi har sju enheter med särskilt boende och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt.

Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun:
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Vi förväntar oss att alla våra sjuksköterskor arbetar efter vår värdegrund, med borlängebon i fokus.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram som vi arbetat fram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov och att du får en mentor som stöd i början. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön!

Våra fast anställda sjuksköterskor har möjlighet att söka akademisk specialisttjänstgöring (AST) då vi har ett avtal tecknat med Vårdförbundet. AST innebär att läsa en specialistsjuksköterskeutbildning med full lön under tiden.

För att kunna komma i fråga för en anställning inom Sociala Sektorn i Borlänge kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en patientansvarig sjuksköterska till demensboendet Ekoxen som är beläget i centrala Borlänge. På Ekoxen finns 25 lägenheter för personer med demensdiagnos. Vardagar dagtid arbetar en sjuksköterska på Ekoxen, vissa dagar tillsammans med ytterligare en kollega. Sjuksköterskan på demensboendet Hagagården samarbetar också med Ekoxens sjuksköterska då det behövs. Inom vår organisation stöttar och hjälper vi varandra att utvecklas.

Då du arbetar som patientansvarig sjuksköterska i kommunen har du stor möjlighet till en fri och flexibel dag. Du styr och planerar själv de arbetsuppgifter som ska utföras. Det ingår i arbetsuppgifterna att se helheten i patienternas medicinska vård och omvårdnad både på kort och lång sikt. Läkare kommer till Ekoxen varannan vecka och du planerar då vilka boende som behöver få besök.

Jourtjänstgöring var 6:e helg ingår i arbetet. Du utgår då från Borlänge sjukhus och ansvarar tillsammans med 1-2 kollegor för alla särskilda boenden i kommunen samt korttids. Även vissa enstaka vardagskvällar på 6 veckor, för övrigt vardagar dagtid. Inga nätter. Vi har ett rullande fast schema.

Tillträde kan ske efter överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med körkort B. Du ska ha erfarenhet av och/eller intresse för demensvård. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är trygg i yrkesrollen och kan prioritera. Positivt är om du har erfarenhet av kommunal hälso-och sjukvård sedan tidigare. En viktig arbetsuppgift är att handleda personal i omvårdnads- och medicinska frågor, detta bör du kunna göra på ett coachande och positivt sätt. Vi önskar också att du har god förmåga till att strukturera och hålla ordning då du arbetar.

Vi ser positivt på specialistutbildning inom demens, vård av äldre eller som distriktssköterska. Ett extra plus är om du har kunskap om BPSD (beteendemässiga och psykiska symtom vid demens) samt BPSD-registret.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Sjuksköterska till Åkershem äldreboende

Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Vi har sex enheter med särskilt boende, och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt. Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun: - Jag finns här för ... Visa mer
Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Vi har sex enheter med särskilt boende, och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt.

Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun:
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Vi förväntar oss att alla våra sjuksköterskor arbetar efter vår värdegrund, med borlängebon i fokus.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram som vi arbetat fram under vintern. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov, och att du får en mentor som stöd i början. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön!

Våra fast anställda sjuksköterskor har möjlighet att söka akademisk specialisttjänstgöring (AST) då vi har ett avtal tecknat med Vårdförbundet. AST innebär att läsa en specialistsjuksköterskeutbildning med full lön under tiden.

För att kunna komma i fråga för en anställning inom sociala sektorn i Borlänge kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en patientansvarig sjuksköterska till äldreboendet Åkershem som är beläget i Kvarnsveden, Borlänge. På Åkershem finns 93 lägenheter som är uppdelade i inriktningarna demensvård samt hög omvårdnad. Vardagar dagtid är man 3-4 sjuksköterskor som arbetar tillsammans men är ansvariga för olika avdelningar. Vi är en glad och trevlig grupp som hjälper varandra då det behövs.

Då du arbetar som patientansvarig sjuksköterska i kommunen har du stor möjlighet till en fri och flexibel dag. Du styr och planerar själv de arbetsuppgifter som ska utföras. Det ingår i arbetsuppgifterna att se helheten i patienternas vård och omvårdnad både på kort och lång sikt. Läkare besöker Åkershem varje vecka och du planerar då vilka boende som behöver få besök.

Jourtjänstgöring var 6:e helg ingår i arbetet. Du utgår då från Borlänge sjukhus, och ansvarar tillsammans med 1-2 kollegor för alla särskilda boenden i kommunen, samt korttids. Även vissa enstaka vardagskvällar på 6 veckor, för övrigt vardagar dagtid. Inga nätter. Vi har ett rullande fast schema.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska samt B-körkort är ett krav.

Vi ser positivt på specialistutbildning inom vård av äldre, demens eller som distriktssköterska samt erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Sjuksköterska natt till särskilt boende

Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Vi har sex enheter med särskilt boende och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt. Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun: - Jag finns här för b... Visa mer
Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Vi har sex enheter med särskilt boende och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt.

Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun:
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Vi förväntar oss att alla våra sjuksköterskor arbetar efter vår värdegrund, med borlängebon i fokus.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov och att du får en mentor som stöd i början. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön!

Våra fast anställda sjuksköterskor har möjlighet att söka akademisk specialisttjänstgöring (AST) då vi har ett avtal tecknat med Vårdförbundet. AST innebär att läsa en specialistsjuksköterskeutbildning med full lön under tiden.

För att kunna komma i fråga för en anställning inom Sociala Sektorn i Borlänge kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en riktig nattuggla och söker ett spännande och stimulerande jobb? Välkommen till vår grupp!

Vi söker nu en sjuksköterskekollega för nattjänstgöring. Tre sjuksköterskor arbetar tillsammans och ansvarar för våra särskilda boenden samt för hemsjukvårdens patienter. Även ärenden från vårdguiden 1177 kan förekomma. Du åker på planerade och mer akuta besök både ute i egna hem och på våra boenden. Utgångspunkten är vår jourlokal som är belägen vid Borlänge sjukhus och därifrån täcker vi in hela Borlänge kommun.

Inget skift är det andra likt. Du stöter på en hel del medicinsk-tekniska moment vilket gör det stimulerande och lärorikt. Palliativ vård är vanligt förekommande och som vi ser på det, väldigt viktigt i vår verksamhet.

Rådgivning till och samarbete med omsorgspersonal är en stor del av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Krav: Legitimerad sjuksköterska, B-körkort.
Önskvärt men inget krav är specialistutbildning inom vård av äldre, demens eller distriktssköterska.

Du behöver vara trygg i din yrkesroll och kunna göra egna bedömningar. Det är också viktigt att du är flexibel, positiv, har god samarbetsförmåga och kan ha ett professionellt förhållningssätt i arbetet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Undersköterskor till ytterligare ett Demensteam I Borlänge kommun!

Är du en person som sprider arbetsglädje? Vill du ha ett omväxlande arbete som är utmanande och där ingen dag är den andra lik? Tillsammans gör vi skillnad för borlängebon varje dag och alltid med kommunens gemensamma värdegrund i åtanke: -Jag finns här för borlängebon -Jag gillar utmaningar -Jag möter varje människa med öppenhet Delar du vår värdegrund och känner att du är rätt person att ta chansen att få bli en del av vårt demensteam? Läs då vidare!... Visa mer
Är du en person som sprider arbetsglädje? Vill du ha ett omväxlande arbete som är utmanande och där ingen dag är den andra lik?

Tillsammans gör vi skillnad för borlängebon varje dag och alltid med kommunens gemensamma värdegrund i åtanke:

-Jag finns här för borlängebon
-Jag gillar utmaningar
-Jag möter varje människa med öppenhet

Delar du vår värdegrund och känner att du är rätt person att ta chansen att få bli en del av vårt demensteam? Läs då vidare!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och starta upp och forma det nya Demensteamet efter sommaren!
Du kommer att stötta personer med demensfunktionshinder så att de får professionellt stöd i hemmet. Det finns idag ett befintligt Demensteam men vi har behov av ett till.

Demensteamet är en hemtjänstgrupp med spetskompetens för personer med demensfunktionshinder i den egna bostaden. Vi har ett nära samarbete med dagverksamhet, biståndshandläggare och vårdcentraler.

Demensteamets arbetssätt bygger på att vi ser människan bakom hindret och tar tillvara på var och ens förmågor. Vi jobbar med lågaffektivt bemötande Vi arbetar även med kontaktmannaskap och i det uppdraget är det du som personal som driver självständigt arbete kring personens insatser och hemsituation med stöd från dina kollegor.

Vi arbetar med stödjande och kompenserande insatser för att få en komplicerad och ibland kaotisk vardag att fungera lättare. Stödet kan förekomma både ur fysiskt och psykiskt perspektiv i personens egna vardag. Målet är att ge en ökad trygghet och ökade förutsättningar för att bo kvar i det egna hemmet så länge som möjligt samt att stötta och avlasta anhöriga. Förutom det, ser vi till att ha kontinuitet på våra besök för att minska antalet personal hos varje person. På så sätt skapar vi en trygg vardag och hemmiljö.

Vi arbetar över hela Borlänge kommun och använder oss av bil mellan besöken.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta hos oss krävs det att du är utbildad undersköterska med formell påbyggnadsutbildning inom demensfunktionshinder samt har adekvat arbetslivserfarenhet inom området.

Du har ett lugnt, empatiskt och professionellt bemötande. Genom ditt engagemang och pedagogiska förhållningssätt skapar du goda relationer med personen och dennes anhöriga. Du har också förmågan att motivera och engagera dina arbetskamrater och som person är du positiv och flexibel. Du har en god förmåga att ta till dig ny kunskap samt förmåga att arbeta självständigt och i team. Arbetet som kontaktperson kräver att du är strukturerad och lyhörd. Har du tidigare arbetat med psykiatri är det meriterande.

B-körkort, goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt kunskaper inom förflyttningsteknik för arbete med arbetshjälpmedel krävs för denna tjänst.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Leg sjuksköterskor för timvikariat och sommarvikariat

Vi söker nu dig legitimerade sjuksköterska som vill arbeta på timvikariat hos oss inom särskilda boenden (SÄBO). Om du kan börja redan nu i vår och även kan arbeta under sommaren är du extra intressant för oss. Vi behöver framför allt vikarier som kan arbeta extra under vardagar dagtid, kvällar och helger. Under sommaren behöver vi även vikarier till natten. Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi få... Visa mer
Vi söker nu dig legitimerade sjuksköterska som vill arbeta på timvikariat hos oss inom särskilda boenden (SÄBO). Om du kan börja redan nu i vår och även kan arbeta under sommaren är du extra intressant för oss. Vi behöver framför allt vikarier som kan arbeta extra under vardagar dagtid, kvällar och helger. Under sommaren behöver vi även vikarier till natten.
Vi som arbetar som sjuksköterskor inom SÄBO är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper. Vi har sex enheter med särskilt boende, och en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende som våra sjuksköterskor ansvarar för dygnet runt.

Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun:
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Vi förväntar oss att alla våra sjuksköterskor arbetar efter vår värdegrund, med borlängebon i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vanligt förekommande är också handledning av omvårdnadspersonal i medicinska frågor samt omvårdnad.

Som sjuksköterska inom SÄBO kommer du i kontakt med patienter med många olika diagnoser. Även om du ingår i ett team så är det ett arbete som ställer krav på att du kan arbeta självständigt och känner dig trygg i din yrkesroll. Under jourtid är vi 2-3 sjuksköterskor som ansvarar för alla våra särskilda boenden samt korttidsboendet. Nattetid ingår dessutom hemsjukvården i vårt uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Förutom att du är legitimerad sjuksköterska så är dina personliga egenskaper av stor vikt. Du är en positiv och engagerad person som är stabil, trygg och ser den viktiga roll och uppgift som du har i teamet runt de boende.
Vidareutbildning som distriktssköterska eller vård av äldre är meriterande men inget krav.

Körkort B krävs.

Känner du igen dig? Då hoppas vi på att få läsa din ansökan inom kort.
//Teamet inom SÄBO

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre