Lediga jobb Assistans 2.0 AB i Borlänge

Se alla lediga jobb från Assistans 2.0 AB i Borlänge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borlänge som finns inom det yrket.

Är du vår nästa personliga assistent?

Ansök    Okt 6    Assistans 2.0 AB    Personlig assistent
Vi söker en personlig assistent som kan börja och jobba hos oss i vår villa i Borlänge. Min far och jag bor där, och jag behöver din hjälp i min vardag. I dagsläget är jag mycket hemma. Jag har en liten hund som jag sköter om, är du hundvan är det ett plus för jag älskar min hund. Du som är min blivande assistent kommer ha ett schema du går på. I dagsläget har jag flera heltidstjänster och deltidstjänster som vi vill bemanna jag behöver hjälp dygnets alla... Visa mer
Vi söker en personlig assistent som kan börja och jobba hos oss i vår villa i Borlänge. Min far och jag bor där, och jag behöver din hjälp i min vardag.
I dagsläget är jag mycket hemma. Jag har en liten hund som jag sköter om, är du hundvan är det ett plus för jag älskar min hund.
Du som är min blivande assistent kommer ha ett schema du går på. I dagsläget har jag flera heltidstjänster och deltidstjänster som vi vill bemanna jag behöver hjälp dygnets alla timmar och alla dagar i veckan. Där ingår även vaken natt från kl 18-08 varje dag.
Ser fram imot din ansökan med ett CV och personligt brev därefter har vi ett online eller fysiskt möte där du får berätta lite om dig själv och ställa dina frågor om jobbet innan du träffa brukaren.
Låter det intressant maila in ditt CV och personliga brev på [email protected]
Intervjuer kommer ske löpande under Oktober.
Assistans 2.0 Visa mindre

Är du vår nästa personliga assistent?

Ansök    Maj 11    Assistans 2.0 AB    Personlig assistent
Vi söker nu en helt ny personalgrupp i Borlänge. Totalt behovet är ca 4 st heltidsanställningar ca 40 timmar i veckan. Vaken tid är det dubbelbemanning av två assistenter och under natten en vaken assistent. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskap så som punktlighet, omhändertagande och andra sedvanliga assistentuppgifter. Vi söker dig som pratar och skriver på svenska, då brukaren har det lite svårt med verbala kommunikationen. Brukaren har hund.... Visa mer
Vi söker nu en helt ny personalgrupp i Borlänge. Totalt behovet är ca 4 st heltidsanställningar ca 40 timmar i veckan. Vaken tid är det dubbelbemanning av två assistenter och under natten en vaken assistent.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskap så som punktlighet, omhändertagande och andra sedvanliga assistentuppgifter. Vi söker dig som pratar och skriver på svenska, då brukaren har det lite svårt med verbala kommunikationen.
Brukaren har hund.
Vi ser gärna att vi kan ses över en intervju där du kan ställa dina frågor om brukaren och jobbet lite djupare.
Fundera på om du vill jobba:
-Vardagar/helg dagpass
-Vardagar/helg kvällspass
-Vardagar/helg nattpass
-Vardagar/helg dygnspass
-Ansvar för schema, tidrapporter och vikaretillsättning.
Hoppas vi kan ses på intervju och anställa dig till denna blivande trevliga arbetsplats.
Assistans 2.0 AB Visa mindre

Är du vår nästa personliga assistent?

Ansök    Feb 2    Assistans 2.0 AB    Personlig assistent
Vi söker nu en helt ny personalgrupp i Borlänge. Totalt behovet är ca 6 st heltidsanställningar. Vaken tid är det dubbelbemanning av två assistenter och under natten en vaken assistent. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskap så som punktlighet, omhändertagande och andra sedvanliga assistentuppgifter. Vi söker dig som pratar och skriver på svenska då brukaren har det lite svårt med verbala kommunikationen. Brukaren har husdjur Vi ser gärna att vi ... Visa mer
Vi söker nu en helt ny personalgrupp i Borlänge. Totalt behovet är ca 6 st heltidsanställningar. Vaken tid är det dubbelbemanning av två assistenter och under natten en vaken assistent.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskap så som punktlighet, omhändertagande och andra sedvanliga assistentuppgifter. Vi söker dig som pratar och skriver på svenska då brukaren har det lite svårt med verbala kommunikationen.
Brukaren har husdjur
Vi ser gärna att vi kan ses över en intervju där du kan ställa dina frågor om brukaren och jobbet lite djupare.
Fundera på om du vill jobba:
-Vardagar dagpass
-Vardagar kvällspass
-Vardagar nattpass
-Helgpass dagtid
-Helgpass kvällstid
-Helgpass natt
-Ansvar för schema, tidrapporter och vikaretillsättning.
Hoppas vi kan ses på intervju och anställa dig till denna blivande trevliga arbetsplats.
Assistans 2.0 AB Visa mindre