Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Borlänge

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Borlänge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borlänge som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikationsansvarig - med strategisk & operativ förmåga

Ansök    Feb 13    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Som kommunikationsansvarig på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Kommunikationsansvarig - med strategisk & operativ förmåga Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att driva och samordna interna och externa kommunikationsfrågor för ett utpekat verksamhetsområde. Arbetet innebär att bedöma kommunikationsbe... Visa mer
Som kommunikationsansvarig på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Kommunikationsansvarig - med strategisk & operativ förmåga

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att driva och samordna interna och externa kommunikationsfrågor för ett utpekat verksamhetsområde. Arbetet innebär att bedöma kommunikationsbehov som har påverkan på Trafikverkets förtroende och bidrar till verksamhetens resultat. Du jobbar med rådgivning, planering och genomförande av kommunikationsinsatser. Tillsammans med chefer och kollegor i verksamheten och i kommunikationsfunktionen prioriterar du viktiga insatser samt bidrar till att Trafikverket talar med en röst.
Du kommer att arbeta på enheten Planerad kommunikation - en nationell enhet med syfte att driva och hålla ihop den övergripande kommunikationen. Enheten identifierar och driver prioriterade kommunikationsfrågor, planerar och håller ihop kommunikationsarbetet för Trafikverkets verksamhetsfrågor både internt och externt. Enheten har kontinuerliga relationer med VO-ledningar, är ett strategiskt och taktiskt stöd för verksamheten samt genomför operativa kommunikationsaktiviteter.

Övrig information

Möjliga placeringsorter är: Borlänge, Göteborg eller Solna. Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten finnas det möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid
I denna rekrytering använder vi oss av webbaserade tester som en del i urvalet. Testerna skickas ut digitalt under samma vecka som sista ansökningsdatum och du som kandidat har fem dagar på dig att utföra dem. Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla därför din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.
Intervjuer är preliminärt planerade under vecka 11-12 och kommer inledningsvis att genomföras digitalt via Skype.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
flera års erfarenhet av kvalificerat strategiskt och operativt kommunikationsarbete
arbetat med kommunikationsrådgivning till chefer och ledare på ledningsnivå
erfarenhet av att driva och samordna kommunikationsfrågor med tydliga resultat
en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är önskvärt och ses som meriterande om du även har:
arbetat med förändringskommunikation
erfarenhet av intern- och externkommunikation i en stor organisation.

Personliga egenskaper som vi värdesätter i denna roll:
Vi söker dig som är pålitlig, engagerad och modig. Du har lätt för att skapa träffsäkra och tydliga budskap. Du är samarbetsinriktad och relationsbyggande, med en förmåga att även kunna leverera självständigt. Du är driven, tar initiativ och har ett helhetsperspektiv. Du är duktig på att självständigt prioritera och samordna kommunikationsinsatser. Du är resultatorienterad och bra på att driva frågor framåt och att pedagogiskt förklara varför. Du är trygg och stabil som person och kan möta olika uppfattningar på ett konstruktivt och sakligt sätt.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Vi söker en utvecklande och trygg kommunikationsstrateg

Nu bygger vi ett nytt lag på kommunikationsenheten i Borlänge kommun. Vi har tillsammans med Näringslivskontoret blivit en ny enhet och nu söker vi efter dig som vill bli vår nya kommunikationspartner. Vårt lag ska bestå av 9 personer och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en skärpt och trygg kommunikationsstrateg, som är vansinnigt förtjust i både kommunikation och människor och som är extra nyfiken på förändring... Visa mer
Nu bygger vi ett nytt lag på kommunikationsenheten i Borlänge kommun. Vi har tillsammans med Näringslivskontoret blivit en ny enhet och nu söker vi efter dig som vill bli vår nya kommunikationspartner.
Vårt lag ska bestå av 9 personer och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en skärpt och trygg kommunikationsstrateg, som är vansinnigt förtjust i både kommunikation och människor och som är extra nyfiken på förändringskommunikation.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikationsstrateg hos oss har du alla möjligheter att utvecklas, få dagliga aha-upplevelser och känna att du är en viktig spelare i många olika sammanhang. I din roll kommer du att vara ett betydande stöd till kommunens förvaltningar och kommunledning, i de flesta fall ur ett långsiktigt perspektiv, men självklart också med inslag av att det verkligen brinner i knutarna. Du är aldrig ensam i din roll, men du behöver ha ordentligt med driv, kompetens och förmåga att snabbt och modigt möta uppkomna behov och vara en kreativ strateg i den kommunikation som ska stärka bilden av kommunen och Borlänge.

Förutom att dina arbetsdagar går fort, kommer du också märka att de är innehållsrika och fyllda av både högt och lågt. Det kan till exempel innebära att du i ena stunden uppdaterar en sida på webben, för att därefter gå in i ett möte där du med kommunledningen planerar för övergripande kommunikationsinsatser. Du kommer också vara viktig i sammanhang där vi behöver ägna oss åt kriskommunikation och stötta chefer i skarpa lägen. En annan del av din tid ägnar du förstås åt kommunikationshantverket, det vill säga att göra verkstad av kommunikationsstrategierna tillsammans med oss andra.

KVALIFIKATIONER
Personliga egenskaper:
För att du ska passa in hos oss och trivas behöver du vara en klok och trygg person som sätter laget före jaget. Med dina kunskaper och personlighet bidrar du med effektivt och ändamålsenligt kommunikationsstöd till våra verksamheter. Du bidrar till en god arbetsmiljö som är utvecklande och rolig. I grunden är du en positiv och nyfiken person som har ett inlyssnande sätt. Genom ditt coachande förhållningssätt har du lätt att bygga relationer, samarbeta och nätverka. Eftersom dagens kommunikationsklimat är starkt präglat av förändring så behöver du vara extra flexibel och öppen för utveckling.

Erfarenhet:
Vi söker dig som redan är kommunikationsstrateg och har dokumenterad erfarenhet av arbete med strategisk kommunikation. Du har en relevant högskoleutbildning, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som gett dig den kompetens du behöver. Det är meriterande om du har arbetat i en politisk styrd organisation, men vi ser också att det har sina fördelar om du kommer från näringslivet. Arbetet innefattar såväl muntlig som skriftlig kommunikation, vilket förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska språket.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Kommunikationsansvarig - med strategisk & operativ förmåga

Ansök    Feb 15    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Som kommunikationsansvarig på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Kommunikationsansvarig - med strategisk & operativ förmåga Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att driva och samordna interna och externa kommunikationsfrågor för ett utpekat verksamhetsområde. Arbetet innebär att bedöma kommunikationsbe... Visa mer
Som kommunikationsansvarig på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Kommunikationsansvarig - med strategisk & operativ förmåga

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att driva och samordna interna och externa kommunikationsfrågor för ett utpekat verksamhetsområde. Arbetet innebär att bedöma kommunikationsbehov som har påverkan på Trafikverkets förtroende och bidrar till verksamhetens resultat. Du jobbar med rådgivning, planering och genomförande av kommunikationsinsatser. Tillsammans med chefer och kollegor i verksamheten och i kommunikationsfunktionen prioriterar du viktiga insatser samt bidrar till att Trafikverket talar med en röst.
Du kommer att arbeta på enheten Planerad kommunikation - en nationell enhet med syfte att driva och hålla ihop den övergripande kommunikationen. Enheten identifierar och driver prioriterade kommunikationsfrågor, planerar och håller ihop kommunikationsarbetet för Trafikverkets verksamhetsfrågor både internt och externt. Enheten har kontinuerliga relationer med VO-ledningar, är ett strategiskt och taktiskt stöd för verksamheten samt genomför operativa kommunikationsaktiviteter.

Övrig information

Möjliga placeringsorter är: Borlänge, Göteborg eller Solna. Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten finnas det möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid
I denna rekrytering använder vi oss av webbaserade tester som en del i urvalet. Testerna skickas ut digitalt under samma vecka som sista ansökningsdatum och du som kandidat har fem dagar på dig att utföra dem. Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla därför din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.
Intervjuer är preliminärt planerade under vecka 11-12 och kommer inledningsvis att genomföras digitalt via Skype.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
flera års erfarenhet av kvalificerat strategiskt och operativt kommunikationsarbete
arbetat med kommunikationsrådgivning till chefer och ledare på ledningsnivå
erfarenhet av att driva och samordna kommunikationsfrågor med tydliga resultat
en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är önskvärt och ses som meriterande om du även har:
arbetat med förändringskommunikation
erfarenhet av intern- och externkommunikation i en stor organisation.

Personliga egenskaper som vi värdesätter i denna roll:
Vi söker dig som är pålitlig, engagerad och modig. Du har lätt för att skapa träffsäkra och tydliga budskap. Du är samarbetsinriktad och relationsbyggande, med en förmåga att även kunna leverera självständigt. Du är driven, tar initiativ och har ett helhetsperspektiv. Du är duktig på att självständigt prioritera och samordna kommunikationsinsatser. Du är resultatorienterad och bra på att driva frågor framåt och att pedagogiskt förklara varför. Du är trygg och stabil som person och kan möta olika uppfattningar på ett konstruktivt och sakligt sätt.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Kommunikatör till Trafikverket Förarprov i Borlänge

Ansök    Okt 11    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Brinner du för att skapa kommunikation som gör skillnad och bygger förtroende? På Trafikverket Förarprov är du med och gör Sverige närmare! Kommunikatör till Trafikverket Förarprov i Borlänge Arbetsuppgifter Trafikverket Förarprov ansvarar för att tillhandahålla prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet i hela landet samt för Trafikverkets nationella kundtjänst för förarprov. Det vi gör har betydelse för människor och företag varje dag och varje m... Visa mer
Brinner du för att skapa kommunikation som gör skillnad och bygger förtroende? På Trafikverket Förarprov är du med och gör Sverige närmare!


Kommunikatör till Trafikverket Förarprov i Borlänge

Arbetsuppgifter

Trafikverket Förarprov ansvarar för att tillhandahålla prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet i hela landet samt för Trafikverkets nationella kundtjänst för förarprov. Det vi gör har betydelse för människor och företag varje dag och varje minut och det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation både externt och internt.
Som kommunikatör kommer du att arbeta operativt med att analysera, planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser till utpekade målgrupper externt såväl som internt. Några exempel på arbetsuppgifter är:
drift av Förarprovs webbsidor
analys och statistik kopplat till Förarprovs webbsidor
ansvar för innehåll på Förarprovs sociala medieplattformar
arbeta med innehåll för digitala kanaler; producera rörligt material, skriva texter etc
samordning kopplat till Trafikverkets webbsidor
stödja Förarprovs 34 enheter i webbrelaterade frågor

Du kommer att tillhöra avdelning Kommunikation som ansvarar för Förarprovs externa och interna kommunikation och samarbeta med övriga kommunikatörer på avdelningen, med Trafikverkets centrala kommunikationsavdelning, med Förarprovs olika enheter samt med externa kommunikationsbyråer.

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat till och med 1 december 2024.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Tester kommer att skickas till de som uppfyller skallkraven under vecka 45. Intervjuer är preliminärt planerade att genomföras under vecka 47.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Då rollen innehåller många kontaktytor både internt och externt så krävs det att du som person har lätt för att samarbeta med andra. En nyckel till framgång blir att du är självgående och har förmåga att självständigt analysera, prioritera och samordna kommunikationsinsatser utifrån ett helhetsperspektiv. Du har ett flexibelt förhållningssätt vilket innebär att du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Vidare så behöver du vara kreativ och våga tänka nytt i din kommunikation.
Vi söker dig som har:
universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp/120 poäng inom Medie- och Kommunikationsområdet
mycket goda kunskaper i och erfarenhet av publicering i EPI-servermiljö
erfarenhet av produktion och publicering samt av att driva utvecklingsprojekt inom webb och sociala medier
erfarenhet från arbete med tillgänglighetsanpassning enligt lagkrav
mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift, och god förmåga att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift
giltigt körkort för personbil

Det är meriterande om du har:
arbetat i SharePoint
erfarenhet av internkommunikation såväl som externkommunikation på myndighet
erfarenhet av att fotografera och filma för webbpublicering och sociala kanaler

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Kommunikatör med digitalt fokus

Är du en kreativ kommunikatör som är kunnig inom sociala medier, film och webb? Är du bra på att skapa innehåll som ger effekt? Om du dessutom vill arbeta i en verksamhet som präglas av innovation, utveckling och nytänkande, då kanske du är den vi söker. Vi En science park är ett internationellt vedertaget koncept för att stärka samverkan mellan akademi och näringsliv, skapa innovationsbaserad tillväxt samt förbättra förutsättningar för regional utveckling... Visa mer
Är du en kreativ kommunikatör som är kunnig inom sociala medier, film och webb? Är du bra på att skapa innehåll som ger effekt? Om du dessutom vill arbeta i en verksamhet som präglas av innovation, utveckling och nytänkande, då kanske du är den vi söker.
Vi
En science park är ett internationellt vedertaget koncept för att stärka samverkan mellan akademi och näringsliv, skapa innovationsbaserad tillväxt samt förbättra förutsättningar för regional utveckling.
Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena och vi arbetar med företag inom alla branscher. Vårt fokus är innovation, hållbarhet och internationalisering och vi stöttar blivande entreprenörer, etablerade entreprenörer samt företag med utveckling och hållbar tillväxt genom att skapa möten, bidra med coachning, stöd och kontakter.
Vi har funnits sedan 1987 och verkar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Via vårt företagsutvecklingsteam stöttar vi Dalarnas företag med affärsutveckling och i vår projektarena drivs ett 20-tal utvecklingsprojekt som syftar till att öka attraktivitet och bidra till utveckling och tillväxt för Dalarna.
Dalarna Science Park har många kontakter med andra science parks i världen för att ständigt utveckla oss i klass med de bästa. Vår roll har förändrats genom åren och vi har idag en ledande roll inom hållbarhet och stöd till innovationer som kan vara en del av lösningen på samhällets globala utmaningar. Dalarna Science Park driver insatser som bidrar till de 17 globala hållbarhetsmålen.
Vi erbjuder
Vårt kommunikationsteam består av totalt fyra personer. Som kommunikatör hos oss blir du en del av teamet som gemensamt ansvarar för att utveckla och driva Dalarna Science Parks kommunikation både operativt och strategiskt. Våra målgrupper är främst näringslivet i hela Dalarna och vi vänder oss till både blivande och etablerade entreprenörer samt företag. Vi genomför ett femtiotal events varje år, varav flertalet både fysiskt och digitalt.
Som kommunikatör hos oss kommer du att jobba både strategiskt och operativt med innehållsproduktion och analys i sociala medier, film, webb och nyhetsbrev med syfte att öka kännedomen om Dalarna Science Parks arbete, erbjudanden och förbättra vår synlighet.
Om du vill arbeta i en snabbrörlig verksamhet och gillar nya möjligheter, nya lösningar och utveckling i största allmänhet, då kommer du att trivas hos oss.
Vi tror att möten mellan människor förändrar världen.
Du
Vi söker dig som är en fena på innehållsproduktion och analys i sociala medier, film och digitala kanaler. Du har känsla för vad som fångar olika målgruppers intresse, kan anpassa tonalitet, budskap och tilltal och formulera budskap i både text och rörliga medier.
För att rollen ska passa dig behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler, vara en van skribent och ha ett estetiskt sinne.
Som person är du driven, ansvarstagande och van att arbeta mot deadlines. Du är en lagspelare och har lätt för att skapa nya kontakter.
För att klara jobbet behöver du ha en relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som kan betraktas som likvärdig. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Kontaktuppgifter och ansökan
Du mejlar din ansökan till [email protected]. Skriv ”kommunikatör” i ämnesraden.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Christina Sjöberg, Chef Kommunikation på 070-352 31 98, [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, men senast 24-01-08.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör till Trafikverket Förarprov i Borlänge

Ansök    Okt 10    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Brinner du för att skapa kommunikation som gör skillnad och bygger förtroende? På Trafikverket Förarprov är du med och gör Sverige närmare! Kommunikatör till Trafikverket Förarprov i Borlänge Arbetsuppgifter Trafikverket Förarprov ansvarar för att tillhandahålla prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet i hela landet samt för Trafikverkets nationella kundtjänst för förarprov. Det vi gör har betydelse för människor och företag varje dag och varje m... Visa mer
Brinner du för att skapa kommunikation som gör skillnad och bygger förtroende? På Trafikverket Förarprov är du med och gör Sverige närmare!


Kommunikatör till Trafikverket Förarprov i Borlänge

Arbetsuppgifter

Trafikverket Förarprov ansvarar för att tillhandahålla prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet i hela landet samt för Trafikverkets nationella kundtjänst för förarprov. Det vi gör har betydelse för människor och företag varje dag och varje minut och det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation både externt och internt.
Som kommunikatör kommer du att arbeta operativt med att analysera, planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser till utpekade målgrupper externt såväl som internt. Några exempel på arbetsuppgifter är:
drift av Förarprovs webbsidor
analys och statistik kopplat till Förarprovs webbsidor
ansvar för innehåll på Förarprovs sociala medieplattformar
arbeta med innehåll för digitala kanaler; producera rörligt material, skriva texter etc
samordning kopplat till Trafikverkets webbsidor
stödja Förarprovs 34 enheter i webbrelaterade frågor

Du kommer att tillhöra avdelning Kommunikation som ansvarar för Förarprovs externa och interna kommunikation och samarbeta med övriga kommunikatörer på avdelningen, med Trafikverkets centrala kommunikationsavdelning, med Förarprovs olika enheter samt med externa kommunikationsbyråer.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Tester kommer att skickas till de som uppfyller skallkraven under vecka 45. Intervjuer är preliminärt planerade att genomföras under vecka 47.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Då rollen innehåller många kontaktytor både internt och externt så krävs det att du som person har lätt för att samarbeta med andra. En nyckel till framgång blir att du är självgående och har förmåga att självständigt analysera, prioritera och samordna kommunikationsinsatser utifrån ett helhetsperspektiv. Du har ett flexibelt förhållningssätt vilket innebär att du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Vidare så behöver du vara kreativ och våga tänka nytt i din kommunikation.
Vi söker dig som har:
universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp/120 poäng inom Medie- och Kommunikationsområdet
mycket goda kunskaper i och erfarenhet av publicering i EPI-servermiljö
erfarenhet av produktion och publicering samt av att driva utvecklingsprojekt inom webb och sociala medier
erfarenhet från arbete med tillgänglighetsanpassning enligt lagkrav
mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift, och god förmåga att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift
giltigt körkort för personbil

Det är meriterande om du har:
arbetat i SharePoint
erfarenhet av internkommunikation såväl som externkommunikation på myndighet
erfarenhet av att fotografera och filma för webbpublicering och sociala kanaler

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Erfaren kommunikatör till Borlänge

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid. Om jobbet Vi söker dig som är intresserad av samhällsfrågor och tänker digitalt först! Du är bra på att pla... Visa mer
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Om jobbet
Vi söker dig som är intresserad av samhällsfrågor och tänker digitalt först!

Du är bra på att planera kommunikation i olika projekt, stora som små. Vi arbetar för en mer kommunikativ organisation där vi går in och stöttar, utbildar och tar fram olika verktyg och metoder som underlättar avdelningarnas kommunikation.

Vi ser att du har god kunskap i planerad kommunikation både intern- och extern. Du vet hur man analyserar en målgrupp och når ut med ett budskap på ett effektivt sätt via rätt kanal. Du är bra på att följa upp kommunikationsinsatser för att genomföra förbättringar. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i grupp. Arbetet är varierat så du behöver ha en nyfikenhet inför olika utmaningar och uppdrag. Vi erbjuder dig


• ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi inspireras av varandras kompetenser
• möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsintresse
• ett både kreativt och strategiskt arbete
• kompetenta, professionella och roliga kollegor
• stort eget ansvar
• delaktighet i beslut och utveckling av verksamheten
• balans i livet – möjlighet att kombinera karriär med privatliv
• och många bra förmåner!

Hos oss är du viktig
Gillar du att jobba tillsammans med andra och vill du utvecklas i din yrkesroll? Hos oss kan du förvänta dig karriärsutveckling, ett förtroendefullt chefs- och medarbetarskap och ett hållbart arbetsliv. Vi är en trygg arbetsgivare som månar om din hälsa med tid för friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, väl tilltaget antal semesterdagar och lediga klämdagar.

Läs mer om hur det är att jobba på Transportstyrelsen

Du kommer att

• analysera och identifiera kommunikationsbehov, planera, genomföra och slutligen utvärdera kommunikationsinsatser i olika projekt och uppdrag
• arbeta med både intern och extern kommunikation
• skapa innehåll till sociala medier, webb, nyheter
• stötta chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor. 

Som anställd på kommunikationsavdelningen kan det ingå att ha pressjour.

Du måste ha

• en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren anser relevant
• aktuell erfarenhet av att planera och självständigt driva kommunikationsinsatser
• förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du också har

• erfarenhet av att använda AI
• erfarenhet av att analysera, mäta och utvärdera kommunikationsinsatser.

Vi vill att du

• är engagerad, resultatorienterad och initiativrik
• har god förmåga att bygga relationer
• har förmåga att själv prioritera
• är lyhörd.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Anställningen är tillsvidare med placering Borlänge. Tillsättning enligt överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning. En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.  

Vid frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Jenny Stenberg Svahn, 010 – 495 40 93 [email protected]. ST, Anna Malmborg och Saco, Carola Sander nås via vår växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Ansök
Ansök via vår webbplats och bifoga ditt CV samt ett personligt brev märkt med referensnummer TSG 2023-5539. Vi behöver din ansökan senast den 6 september 2023. Har du skyddade personuppgifter, ska du skicka in din ansökan per post, kontakta rekryterande chef för information om hur du går tillväga. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem och kan komma att använda urvalstest.

Välkommen att bli vår nya kollega! 

Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 2000.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 12 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Läs mer om Transportstyrelsen

Kort om avdelning Kommunikation

Avdelning Kommunikation består av två enheter: Media och webb och Kommunikationsstöd. Vi ansvarar för styrning och samordning av myndighetens kommunikationsfrågor och kanaler för intern och extern kommunikation.

Vi är cirka 25 medarbetare och finns i Borlänge, Norrköping och Örebro. Visa mindre

Personal till centrumevent i Kupolen, Borlänge 27 maj

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Här kommer en förfrågan gällande eventpersonal till Kupolen centrum i Borlänge, lördag 27 maj. Vi söker nu personal till vår kund denna dag för att på plats assistera kunden under ett vårevent. På plats kommer det att hållas i en klubbtävling, finnas stylister och ni kommer få h... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Här kommer en förfrågan gällande eventpersonal till Kupolen centrum i Borlänge, lördag 27 maj.
Vi söker nu personal till vår kund denna dag för att på plats assistera kunden under ett vårevent. På plats kommer det att hållas i en klubbtävling, finnas stylister och ni kommer få hjälpa till med att rigga upp och ner. Vi ser gärna att du jobbat i centrumet innan är serviceinriktad och älskar sociala sammanhang.


Dag, datum och tid:
Lördag 27 maj
kl.12-16.00


Lön: 127,6kr/H (+12% i semesterersättning 17,4kr/h =145kr/h)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen maj -23" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc.
3. Bifoga CV och ett nytaget foto
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer
5. Skriv din t-shirtstorlek (Kunden har tröjor åt er)
6.Motivera varför detta uppdrag skulle passa dig


Viktigt!!!
Om du inte redan finns registrerad som personal på vår hemsida, så lägg gärna upp en profil. Då kommer vi att kontakta dig gällande framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök direkt då vi tillsätter tjänsten snarast. Visa mindre

Digital kommunikatör med tillgänglighetsfokus

Är du en skärpt kommunikatör som är vansinnigt förtjust i både kommunikation och människor? Och hör du till dem som vill att måndagsmorgnarna ska kännas lika meningsfulla som fredagseftermiddagar, eftersom du vet att arbetsveckan kommer att bjuda på stimulans, utmaningar och gemenskap? Om du känner igen dig, toppen! Vi behöver nämligen dig. En person som kan vända ut och in på idéer, formuleringar och strategier med målet att skapa det mest gångbara för Bo... Visa mer
Är du en skärpt kommunikatör som är vansinnigt förtjust i både kommunikation och människor? Och hör du till dem som vill att måndagsmorgnarna ska kännas lika meningsfulla som fredagseftermiddagar, eftersom du vet att arbetsveckan kommer att bjuda på stimulans, utmaningar och gemenskap? Om du känner igen dig, toppen! Vi behöver nämligen dig. En person som kan vända ut och in på idéer, formuleringar och strategier med målet att skapa det mest gångbara för Borlängeborna, uppdragsgivarna och dina kollegor.

Vi börjar med det viktigaste, vår värdegrund, som du behöver omfamna i sin helhet:
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör hos oss har du alla möjligheter att utvecklas, få dagliga aha-upplevelser och känna att du är en viktig spelare i många olika sammanhang. I din roll kommer du att vara ett betydande stöd till kommunens webbredaktörer i deras arbete med att utforma webben. Du förväntas även vara ett bollplank och stöd till organisationen när det gäller frågor om digital tillgänglighet. Ofta finns möjligheten att arbeta med ett långsiktigt perspektiv i fokus, men självklart kommer det också inslag av att det verkligen brinner i knutarna. Runt dig finns kunniga medarbetare som fungerar som stöd och bollplank, men du behöver ha ordentligt med driv, kompetens och förmåga att snabbt och modigt möta uppkomna behov.

Förutom att dina arbetsdagar går fort, kommer du också märka att de är innehållsrika och fyllda av både högt och lågt. Det kan till exempel innebära att du i ena stunden uppdaterar en sida på webben, för att därefter gå in i ett möte där du med kommunledningen planerar för övergripande kommunikationsinsatser. En annan del av din tid ägnar du förstås åt kommunikationshantverket, det vill säga att göra verkstad av kommunikationsstrategierna tillsammans med oss andra.

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att bestå av att:

- Du leder arbetet med att förvalta och utveckla innehållet på våra webbplatser
- Du utbildar och erbjuder vardagligt stöd till kommunens webbredaktörer
- Du stöttar kommunens medarbetare och chefer i frågor om digital tillgänglighet
- Du är ett stöd till övriga verksamheter i deras kommunikation
- Du bevakar inkommande ärenden och säkerställer att vi tar tillvara organisationens behov
- Du korrekturläser och stöttar i frågor om språkvård, tillgänglighet och klarspråk
- Du planerar och samordnar innehåll inför publicering i våra digitala kanaler
- Du utformar olika material inför publicering

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från uppdrag som kommunikatör. Du har en relevant högskoleutbildning, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som gett dig den kompetens du behöver. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med digitala tillgänglighetsfrågor, erfarenhet av att leda en redaktörsorganisation eller erfarenhet från arbete i Sitevision. Arbetet innefattar såväl muntlig som skriftlig kommunikation, vilket förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska språket. Har du även goda kunskaper i det engelska språket så är även det meriterande.

Dina egenskaper präglas av att du är en lagspelare med eget driv, har tilltro till dina idéer och din förmåga. Eftersom du kommer ha många kontakter i organisationen, behöver du ha lätt för att samarbeta, lyssna in och inta en rådgivande roll med målgruppen i främsta fokus. Blir du också lite extra rörd när du ser tydliga mappstrukturer? Ja, då kommer du att trivas här.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Webbspecialist, vikariat

Vi söker en vikarierande kommunikatör/webbspecialist som vill vara med och underlätta vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Webbspecialist, vikariat Arbetsuppgifter Vi förvaltar och utvecklar Trafikverkets digitala kanaler för att uppnå en effektiv och bra kommunikation. Arbetsuppgifter Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor kommer du att arbeta med ... Visa mer
Vi söker en vikarierande kommunikatör/webbspecialist som vill vara med och underlätta vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.
Webbspecialist, vikariat

Arbetsuppgifter

Vi förvaltar och utvecklar Trafikverkets digitala kanaler för att uppnå en effektiv och bra kommunikation.
Arbetsuppgifter
Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor kommer du att arbeta med daglig publicering på Trafikverkets intranät. Du webbanpassar innehåll utifrån olika uppdragsgivares underlag, vilket innebär att du arbetar med text, bild och rörligt material och behöver vara van vid bildhantering och grundläggande redigeringsarbete. Som webbspecialist bidrar du också till utvecklingen av webbplatserna utifrån våra målgruppers behov. En stor del av arbetet handlar om rådgivning och stöd till kollegor, inte minst när det gäller tillgänglighetsanpassning enligt rådande lagkrav.
Du ingår i ett team med 14 webbspecialister som sitter på flera orter i landet. Teamet tycker om att arbeta tillsammans, dela med sig av goda exempel och stötta varandra. Vi förvaltar och utvecklar våra digitala kanaler för att de ska svara mot högt ställda kvalitetskrav, är anpassade för målgruppen och lever upp till lagkraven för tillgänglighet. Teamet hjälps åt med de olika uppdragen som kommer in, men en stor del av arbetet är självständigt. Du behöver vara trygg i din kompetens, ha förmåga att bygga förtroende och vara lyhörd för andras behov.

Övrig information

Möjliga placeringsorter: Solna, Borlänge, Göteborg, Malmö eller Luleå.
Rekryteringen avser ett föräldravikariat med preliminär tidsperiod juni 2023-augusti 2024.
I denna rekryteringsprocess behöver du inte bifoga personligt brev - däremot är det viktigt att du tar dig tid och besvarar de frågor som du får ta del av när du skickar in din ansökan och som ligger till grund för det första urvalet vi gör.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Testerna skickas ut digitalt den 23 maj och du har fem dagar på dig att utföra dem.
Intervjuer är preliminärt planerade under vecka 23 och kommer genomföras via Skype.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid #LI-SP1

Kvalifikationer

Som person är du drivande och klarar av att växla mellan olika typer av arbetsuppgifter i ett bitvis högt tempo. Du är strukturerad, problemlösande och tycker om att se resultat av ditt arbete. För att lyckas i denna roll behöver du ha ett coachande förhållningssätt, där du tycker om att hjälpa andra att utveckla sina förmågor. Detta ställer krav på en god samarbetsförmåga där du bidrar till samsyn och arbete mot ett gemensamt mål. Du har en god analytisk problemlösningsförmåga.
Vi söker dig som
har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap alternativt annan utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet som vi på Trafikverket kan bedöma likvärdig
har flera års arbetslivserfarenhet av webbpublicering och webbanpassning av text, bild och rörligt material från en större organisation
har arbetat med tillgänglighetsanpassning enligt lagkrav
har arbetat med att ge råd, stöd och utbildning till kollegor i kommunikationsarbetet
har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du
har arbetat i webbpubliceringsverktyget Optimizely (fd Episerver)
har arbetat med och utvecklat intranät i en större organisation


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

Trafikverket

https://www.trafikverket.se/om-oss/

Kort film om Trafikverket

https://www.youtube.com/watch?v=LLA7vWV3f-c Visa mindre

Kommunikatör till Ovako!

Är du en nyfiken och driven kommunikatör, redo att starta din karriär hos Ovako? Vi söker dig som är utåtriktad och trivs i en variationsrik roll med många kontaktytor. Låter det här som nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Ovako är ett företag som har stort fokus på hållbarhet, säkerhet och innovation. Du kanske inte har tänkt på det, men Ovakos högkvalitativa och slitstarka stål finns... Visa mer
Är du en nyfiken och driven kommunikatör, redo att starta din karriär hos Ovako? Vi söker dig som är utåtriktad och trivs i en variationsrik roll med många kontaktytor. Låter det här som nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Ovako är ett företag som har stort fokus på hållbarhet, säkerhet och innovation. Du kanske inte har tänkt på det, men Ovakos högkvalitativa och slitstarka stål finns överallt i samhället – i personbilar och lastbilar världen över, i plogbilen som röjer vägen om vintern, i vindkraftverket som ger förnybar energi, och i skivstången som bär vikterna på gymmet. Stålet finns där kraven på kvalitet och hållbarhet är som högst.

Ovako har en flera hundra år lång och stolt historia, där Ovakos kunskap och innovationer har varit – och alltid kommer att vara – en viktig del i samhället. För att nå målen och bli en världsledande ståltillverkare behöver Ovako de mest innovativa, ansvarsfulla och kunniga talangerna.

I rollen som kommunikatör blir du en del av Ovakos affärsområde som består av anläggningarna i Smedjebacken och Boxholm. Du ingår i HR-teamet om fyra personer och kommer att arbeta mot hela organisationen. Då detta är en ny befattning inom affärsområdet kommer du få möjlighet att påverka rollens utformning framåt. För dig som är en nyfiken och engagerad kommunikatör har du nu möjlighet att starta din karriär på ett av Europas modernaste stålverk, hos en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare och månar om kontinuerlig kompetensutveckling. Placeringsort är Smedjebacken, resor till anläggningen i Boxholm kan förekomma någon gång per månad.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Ovako.

Du erbjuds


* En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande
* Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor
* Att få arbeta med din egen kompetensutveckling


ARBETSUPPGIFTER
Det övergripande syftet i rollen som kommunikatör är att arbeta med utvecklingen av Ovakos informations- och kommunikationsflöde, främst inom men även till viss del utom affärsområdet. Du arbetar för ledningsgrupperna och cheferna i Smedjebacken och Boxholm och tar självständigt fram kommunikationsmaterial som kan användas för att sprida de budskap som krävs för att öka engagemanget och delaktigheten inom organisationen. Under hösten startar ett koncernövergripande intranätsprojekt igång, där du kommer att ha en viktig roll i utformningen av den nya kommunikationsplattformen.

Övriga arbetsuppgifter och ansvarsområden:


* Övergripande ansvarig för affärsområdets intranät/kommunikationsplattform
* Ta fram skriftligt och visuellt informationsmaterial och dela dessa på utsedda interna och externa kanaler. Det innefattar att skriva texter, ta fotografier, bearbeta materialet digitalt eller förbereda för tryckning
* Uppdatera och skapa presentationer och annan visualiserad information
* Delta i koncernövergripande kommunikationsarbete samt i nätverk


VI SÖKER DIG SOM
- Är högskoleutbildad inom medie- och kommunikationsvetenskap alternativt annan relevant inriktning, och/eller har arbetat i en liknande roll tidigare
- Har goda kunskaper i digitala verktyg, som t.ex. MS Visio, Photoshop och InDesign
- Är skicklig på att formulera texter av hög kvalitet
- Har B-körkort då resor mellan Smedjebacken och Boxholm förekommer
- Talar och skriver obehindrat på svenska då språket förekommer i det dagliga arbetet
- Har goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift, då engelska är Ovakos koncernspråk

Det är meriterande om du har goda kunskaper i Sharepoint.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som trivs i en roll med många kontaktytor, du har ett genuint intresse för kommunikation och kommer gärna med egna initiativ och förslag på aktiviteter. Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och du kommer att utvärderas på följande beteenden:


* Strukturerad
* Självgående
* Nätverkande
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Arbetstider: Kontorstider, flextid tillämpas
* Placering: Smedjebacken, med möjlighet att på sikt arbeta delvis på distans
* Personlighetstest ingår i processen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ovako tillverkar rent, högkvalitativt specialstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Stålet möjliggör produkter som är lätta, tåliga och klimatsmarta. Ovakos hållbarhetsambition är hög, produktionen är koldioxidneutral sedan januari 2022 och baseras på återvunnet stål och fossilfri el. Ovako har cirka 2 900 anställda i mer än 30 länder med en omsättning på cirka 1000 miljoner euro. De är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en medlem av Nippon Steel Corporation, en av världens största stålproducenter. Visa mindre

Personal till centrumevent i Kupolen, Borlänge 1 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Här kommer en förfrågan gällande eventpersonal till Kupolen centrum i Borlänge, lördag 1/4. Vi söker nu personal till vår kund denna dag för att på plats assistera kunden under ett helgevent. På plats kommer det bjudas på snacks och hållas i en klubbtävling och ni kommer få hjäl... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Här kommer en förfrågan gällande eventpersonal till Kupolen centrum i Borlänge, lördag 1/4.
Vi söker nu personal till vår kund denna dag för att på plats assistera kunden under ett helgevent. På plats kommer det bjudas på snacks och hållas i en klubbtävling och ni kommer få hjälpa till med att rigga upp och ner. Vi ser gärna att du jobbat i centrumet innan är serviceinriktad och älskar sociala sammanhang.


Dag, datum och tid:
Lördag 1 april
kl.9.30-17.30


Lön: 127,6kr/H (+12% i semesterersättning 17,4kr/h =145kr/h)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen april -23" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc.
3. Bifoga CV och ett nytaget foto
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer
5. Skriv din t-shirtstorlek (Kunden har tröjor åt er)
6.Motivera varför detta uppdrag skulle passa dig


Viktigt!!!
Om du inte redan finns registrerad som personal på vår hemsida, så lägg gärna upp en profil. Då kommer vi att kontakta dig gällande framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök direkt då vi tillsätter tjänsten snarast. Visa mindre

Digital kommunikationsälskare

Älskar du kommunikation? Och hör du till dem som undrar hur det ens var möjligt att leva innan internet och sociala medier fanns? Då har du passerat första tröskeln. För att komma ytterligare ett steg behöver du vara en person som ibland kan vända ut och in på dig själv med målet att skapa det mest gångbara för Borlängeborna, uppdragsgivarna och dina kollegor. Det innebär att du hellre säger ja än nej, att du ibland sätter andras mål före dina egna och att... Visa mer
Älskar du kommunikation? Och hör du till dem som undrar hur det ens var möjligt att leva innan internet och sociala medier fanns? Då har du passerat första tröskeln. För att komma ytterligare ett steg behöver du vara en person som ibland kan vända ut och in på dig själv med målet att skapa det mest gångbara för Borlängeborna, uppdragsgivarna och dina kollegor. Det innebär att du hellre säger ja än nej, att du ibland sätter andras mål före dina egna och att du vågar ge dig ut på oprövad mark, med oss andra i släptåg förstås. Om du fortfarande känner igen dig i beskrivningen är du riktigt nära den tröskel som tar dig hela vägen in på Borlänge kommuns kommunikationsavdelning. Det återstår egentligen bara ett par saker, du är en erfaren kommunikatör, är en fena på webbutveckling och har koll på hur man når fram till målgrupper via digitala kanaler.

Så. Då kan vi gå in på det lite mer finstilta.

Vi börjar med värdegrunden, som du behöver känna dig lockad av:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet
webbutveckling och har koll på hur man når fram till målgrupper via digitala kanaler.

ARBETSUPPGIFTER
På kommunikationsavdelningen jobbar nio rätt ambitiösa kommunikatörer och strateger. Ja, och så en chef förstås. Tillsammans stöttar vi kommunens sektorer i högst varierande kommunikationsfrågor. Det kan vara enkla och snabba produktioner eller en vass kampanj i sociala medier, medan det andra gånger handlar om ett strategiskt och långsiktigt arbete där resultatet växer fram över tid. Oavsett är vi alltid beroende av att ha välutvecklade digitala verktyg som lever upp till förväntningarna på snabba svar, tillgänglig information, dialog och inspirerande kommunikation. Det är alltså här du kommer in. Vi är någorlunda bevandrade i den digitala världen, men nu söker vi dig som är expert på området. I rollen ingår bland annat att förvalta den interna och externa webbplatsen för att säkerställa att upplevelsen blir så bra som möjligt för de som besöker våra respektive webbplatser.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildning med inriktning mot kommunikation. Vi kan också tänka oss att du har annan erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi ser det som en självklarhet att du äger en kommunikativ förmåga och att du har mycket goda kunskaper kring webbpublicering, utveckling av digitala kanaler och att du har arbetsrelaterad erfarenhet av sociala medier. Du får med andra ord gärna ha webbstrateg, webbredaktör eller digital strateg i ditt CV.

Det är en fördel om du har jobbat med förvaltning av webbplats, gärna i SiteVision, eftersom både vår webb och vårt intranät vilar på den plattformen. Det viktigaste av allt är ändå att du har teknisk förståelse och lätt att lära dig nya system. Det vore också toppen om du har erfarenhet av att leda projekt och driva utvecklingsfrågor. Skulle det nu också vara så att du har kunskap om tillgänglighetsfrågor och kravställning för att våra kanaler ska uppfylla kraven inom WCAG 2.1 nivå AA, ja då blir vi extra glada.

Till sist så ser vi det som meriterande om du tidigare har arbetat i en politiskt styrd organisation och har inblick i hur beslutsprocessen fungerar och påverkar vårt arbete

Dina egenskaper präglas av att du är en lagspelare som kan arbeta självständigt och driver arbetet framåt. Eftersom du kommer ha många kontakter i organisationen, behöver du ha lätt för att samarbeta, lyssna in, vara pedagogisk och inta en rådgivande roll med målgruppen i främsta fokus. Blir du också lite extra rörd när du ser tydliga mappstrukturer och väloljade arbetssätt? Ja, då kommer du att trivas här.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Personal till paketinslagning 20-23 december i Kupolen

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Här kommer en förfrågan gällande personal till ett julevent i Borlänge 20-23 december. Vi söker nu personal till ett roligt uppdrag där ni kommer att hjälpa till med paketinslagning. Vi söker dig som är en social glädjespridare som gillar service och kundmöten. Vi ser gärna att... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Här kommer en förfrågan gällande personal till ett julevent i Borlänge 20-23 december.
Vi söker nu personal till ett roligt uppdrag där ni kommer att hjälpa till med paketinslagning. Vi söker dig som är en social glädjespridare som gillar service och kundmöten. Vi ser gärna att du har jobbat med event tidigare men detta är inget krav.


Datum och tid:
Tisdag - fredag, 20-23 december
Kl. 11:45-18:15


Lön: 125kr/h + 12% sem.ers (totalt 140kr/h)
Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen dec-22" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Bifoga CV och ett nytaget foto
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer
5. Skriv din t-shirtstorlek (Kunden har tröjor åt er)
6.Motivera varför detta uppdrag skulle passa dig och din tillgänglighet i din ansökan


Viktigt!!!
Om du inte redan finns registrerad som personal på vår hemsida, så lägg gärna upp en profil. Då kommer vi att kontakta dig gällande framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök direkt då vi tillsätter tjänsten snarast. Visa mindre

Dalarna Science Park söker en Kommunikatör med digitalt fokus

Är du en kreativ kommunikatör som är kunnig inom sociala medier, film och webb? Är du bra på att skapa innehåll som ger effekt? Om du dessutom vill arbeta i en verksamhet som präglas av innovation, utveckling och nytänkande, då kanske du är den vi söker. Vi En science park är ett internationellt vedertaget koncept för att stärka samverkan mellan akademi och näringsliv, skapa innovationsbaserad tillväxt samt förbättra förutsättningar för regional utveckling... Visa mer
Är du en kreativ kommunikatör som är kunnig inom sociala medier, film och webb? Är du bra på att skapa innehåll som ger effekt? Om du dessutom vill arbeta i en verksamhet som präglas av innovation, utveckling och nytänkande, då kanske du är den vi söker.
Vi
En science park är ett internationellt vedertaget koncept för att stärka samverkan mellan akademi och näringsliv, skapa innovationsbaserad tillväxt samt förbättra förutsättningar för regional utveckling.
Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena och vi arbetar med företag inom alla branscher. Vårt fokus är innovation, hållbarhet och internationalisering och vi stöttar blivande entreprenörer, etablerade entreprenörer samt företag med utveckling och hållbar tillväxt genom att skapa möten, bidra med coachning, stöd och kontakter.
Vi har funnits sedan 1987 och verkar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Via vårt företagsutvecklingsteam stöttar vi Dalarnas företag med affärsutveckling och i vår projektarena drivs ett 20-tal utvecklingsprojekt som syftar till att öka attraktivitet och bidra till utveckling och tillväxt för Dalarna.
Dalarna Science Park har många kontakter med andra science parks i världen för att ständigt utveckla oss i klass med de bästa. Vår roll har förändrats genom åren och vi har idag en ledande roll inom hållbarhet och stöd till innovationer som kan vara en del av lösningen på samhällets globala utmaningar. Dalarna Science Park driver insatser som bidrar till de 17 globala hållbarhetsmålen.
Vi erbjuder
Vårt kommunikationsteam består av totalt fyra personer. Som kommunikatör hos oss blir du en del av teamet som gemensamt ansvarar för att utveckla och driva Dalarna Science Parks kommunikation både operativt och strategiskt. Våra målgrupper är främst näringslivet i hela Dalarna och vi vänder oss till både blivande och etablerade entreprenörer samt företag. Vi genomför ett femtiotal events varje år, varav flertalet både fysiskt och digitalt.
Som kommunikatör hos oss kommer du att jobba både strategiskt och operativt med innehållsproduktion och analys i sociala medier, film, webb och nyhetsbrev med syfte att öka kännedomen om Dalarna Science Parks arbete, erbjudanden och förbättra vår synlighet.
Om du vill arbeta i en snabbrörlig verksamhet och gillar nya möjligheter, nya lösningar och utveckling i största allmänhet, då kommer du att trivas hos oss.
Vi tror att möten mellan människor förändrar världen
Du
Vi söker dig som är en fena på innehållsproduktion och analys i sociala medier, film och digitala kanaler. Du har känsla för vad som fångar olika målgruppers intresse, kan anpassa tonalitet, budskap och tilltal och formulera budskap i både text och rörliga medier.
För att rollen ska passa dig behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler, vara en van skribent och ha ett estetiskt sinne.
Som person är du driven, ansvarstagande och van att arbeta mot deadlines. Du är en lagspelare och har lätt för att skapa nya kontakter.
För att klara jobbet behöver du ha en relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som kan betraktas som likvärdig. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Kontaktuppgifter och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Brita Westberg, Verksamhetsutvecklare på Kraftplan HR Businesspartner.
Du mejlar din ansökan till [email protected]. Skriv ”kommunikatör” i ämnesraden.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Brita Westberg på 070-142 76 13, [email protected] eller Christina Sjöberg, Chef Kommunikation på 070-352 31 98, [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, men senast 23-01-15.
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Eventpersonal till centrumevent i Kupolen 1 oktober

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Här kommer en förfrågan gällande eventpersonal till Kupolen 1 oktober. Vår kunden behöver hjälp dessa dagar med att förbereda miljöer, bardiskar för att sen dela ut dryck och snacks. Kunden kommer vara på plats och ge tydliga instruktioner för bästa möjliga utförande. Vi ser gär... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Här kommer en förfrågan gällande eventpersonal till Kupolen 1 oktober.
Vår kunden behöver hjälp dessa dagar med att förbereda miljöer, bardiskar för att sen dela ut dryck och snacks. Kunden kommer vara på plats och ge tydliga instruktioner för bästa möjliga utförande. Vi ser gärna att du gjort något liknande innan samt att du är serviceinriktad och glädjs av denna typen at jobb.


Dag och tid:
1 oktober
kl.9-18.00
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila till [email protected] med rubriken "Kupolen okt-22"
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc.
3. Motivera varför just du är rätt person för uppdraget
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skicka med ett nytaget foto (så kunden känner igen dig)
Gå sen in på vår hemsida, Eventpersonal.se och registrerar en profil. Då kommer du med i vårt system och kommer på så sätt få jobbförfrågningar direkt på din mejl.
#jobbjustnu Visa mindre

Kommunikatör

Ansök    Aug 12    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Brinner du för att skapa kommunikation som gör skillnad och bygger förtroende? På Trafikverket Förarprov är du med och gör Sverige närmare! Kommunikatör Arbetsuppgifter Trafikverket Förarprov ansvarar för att tillhandahålla prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet i hela landet samt för Trafikverkets nationella kundtjänst för förarprov. Det vi gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut, och det ställer krav på en akt... Visa mer
Brinner du för att skapa kommunikation som gör skillnad och bygger förtroende? På Trafikverket Förarprov är du med och gör Sverige närmare!


Kommunikatör

Arbetsuppgifter

Trafikverket Förarprov ansvarar för att tillhandahålla prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet i hela landet samt för Trafikverkets nationella kundtjänst för förarprov. Det vi gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut, och det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt.
Som kommunikatör kommer du att arbeta operativt med att analysera, planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser till utpekade målgrupper externt såväl som internt. Några exempel på arbetsuppgifter är:
drift av Förarprovs webbsidor
analys och statistik kopplat till Förarprovs webbsidor
ansvar för innehåll på Förarprovs sociala medieplattformar
arbeta med innehåll för digitala kanaler; producera rörligt material, skriva texter etc
samordning kopplat till Trafikverkets webbsidor
stödja Förarprovs 34 enheter i webbrelaterade frågor

Du kommer att tillhöra avdelning Kommunikation som ansvarar för Förarprovs externa och interna kommunikation och samarbeta med övriga kommunikatörer på avdelningen, med Trafikverkets centrala kommunikationsavdelning, med Förarprovs olika enheter samt med externa kommunikationsbyråer.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Placeringsort är Borlänge.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
Digitala intervjuer är planerade att genomföras via Skype under v.38.

Kvalifikationer

Då rollen innehåller många kontaktytor både internt och externt så krävs det att du som person har lätt för att samarbeta med andra. Du är självgående och har förmåga att självständigt analysera, prioritera och samordna kommunikationsinsatser ur ett helhetsperspektiv Du har ett flexibelt förhållningssätt, vilket innebär att du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Vidare så behöver du vara kreativ och våga tänka nytt i din kommunikation.
Vi söker dig som har:
universitets- eller högskoleutbildning om minst 120 poäng (180 hp) inom Medie- och Kommunikationsvetenskap
mycket goda kunskaper i och flerårig erfarenhet av publicering i EPI-servermiljö
kunskap om och erfarenhet av utveckling och innehållsproduktion för webbsidor
goda kunskaper i att kombinera text, bild och rörlig media
erfarenhet av att självständigt ansvara för och driva utvecklingsprojekt inom webb och sociala medier
erfarenhet av produktion och publicering av innehåll på sociala medieplattformar
erfarenhet av arbete som webbredaktör samt publiceringsansvarig
erfarenhet av internkommunikation såväl som externkommunikation
erfarenhet av myndighetskommunikation inklusive erfarenhet att producera och publicera innehåll riktat mot specifik målgrupp för myndigheten.
mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift, och god förmåga att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift
giltigt körkort för personbil

Det är meriterande om du har kunskaper i något/några andra språk än svenska och engelska.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#LI-Hybrid Visa mindre

Kommunikatör och webbspecialist

Ansök    Sep 21    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Som kommunikatör och webbspecialist på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Vi förvaltar och utvecklar Trafikverkets digitala kanaler för att uppnå en effektiv och bra kommunikation. Kommunikatör och webbspecialist Arbetsuppgifter Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor kommer du att arbeta med daglig publicering ... Visa mer
Som kommunikatör och webbspecialist på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.
Vi förvaltar och utvecklar Trafikverkets digitala kanaler för att uppnå en effektiv och bra kommunikation.


Kommunikatör och webbspecialist

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor kommer du att arbeta med daglig publicering på intranät och extern webbplats. Du webbanpassar innehåll utifrån olika uppdragsgivares underlag, vilket innebär att du arbetar med text, bild och rörligt material och behöver vara van vid bildhantering och grundläggande redigeringsarbete.
Som webbspecialist bidrar du också till utvecklingen av webbplatserna utifrån våra målgruppers behov. En stor del av arbetet handlar om rådgivning och stöd till kollegor, inte minst när det gäller tillgänglighetsanpassning enligt rådande lagkrav.
Du ingår i ett team med 14 webbspecialister som sitter på flera orter i landet. Teamet tycker om att arbeta tillsammans, dela med sig av goda exempel och stötta varandra. Vi förvaltar och utvecklar våra digitala kanaler för att de ska svara mot högt ställda kvalitetskrav, är anpassade för målgruppen och lever upp till lagkraven för tillgänglighet.
Teamet hjälps åt med de olika uppdragen som kommer in, men en stor del av arbetet är självständigt. Du behöver vara trygg i din kompetens, ha förmåga att bygga förtroende och vara lyhörd för andras behov.

Övrig information

Möjliga placeringsorter: : Solna, Borlänge, Gävle, Luleå, Göteborg, Luleå och Solna
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Vi planerar att hålla intervjuer via Skype under veckor 43-44
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Vem är du? 
Vi söker dig som är drivande och klarar av att växla mellan olika typer av arbetsuppgifter i ett bitvis högt tempo. Du är strukturerad, problemlösande och tycker om att se resultat av ditt arbete. För att lyckas i denna roll behöver du ha ett coachande förhållningssätt, där du tycker om att hjälpa andra att utveckla sina förmågor. Detta ställer krav på en god samarbetsförmåga där du bidrar till samsyn och arbete mot ett gemensamt mål.  
Vi söker dig som:
har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
har flera års arbetslivserfarenhet av webbpublicering och webbanpassning av text, bild och rörligt material från en större organisation.
har arbeta med tillgänglighetsanpassning enligt lagkrav
har god kännedom om lagen om tillgänglighet till digital offentlig service
har arbetat med att ge råd, stöd och utbildning till kollegor i kommunikationsarbetet
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du:
har professionell erfarenhet av att fotografera och filma för webbpublicering och sociala kanaler
har arbetat i webbpubliceringsverktyget epi-server
har arbetat i SharePoint


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Eventpersonal till roligt event i Borlänge, 30 juli

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu söker vi glad, barnkär och social personal till ett kreativt event i Borlänge, lördag den 30 juli. Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en familjär och kreativ sommaraktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Fokus kommer ligga på att ha hand om barnateljén där köpcentrume... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu söker vi glad, barnkär och social personal till ett kreativt event i Borlänge, lördag den 30 juli.
Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en familjär och kreativ sommaraktivitet på plats i Kupolen köpcentrum.
Fokus kommer ligga på att ha hand om barnateljén där köpcentrumets yngsta besökare kan måla tavlor. Samt så kommer vi även rigga upp och ned eventytan. Under dagen ska vårt team även att agera maskot under vissa timmar på plats.
Är du social och trivs med att ge service och prata med människor kommer detta passa dig perfekt! Viktigt att du som söker gillar fart och fläkt samt inte har problem med att hoppa i en maskotdräkt/vara ledsagare till maskoten någon timme här och där.
Ansök snarast då vi tillsätter detta löpande


Dag och tid:
Lördag 30 juli
Eventpersonal: kl 10.00-17.00
Lön: eventpersonal 140kr/h (ink sem.ers och OB)
Maskot/ledsagare: kl 11.30-16.30
Lön: maskot/ledsagare 155kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen 30 juli" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Skriv om du helst jobbar som eventpersonal eller maskot/ledsagare
4. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
5. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
6. Skriv din t-shirtstorlek och längd (kunden har tröjor åt er och vi behöver veta om du kan bära maskotdräkten)
Viktigt!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Kupolen 30 juli". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

NORSE IMPACT AB Söker kommunikatör som vill växa med bolaget

NORSE IMPACT AB Söker kommunikatör som vill växa med bolaget Ett ungt expansivt marknadsnoterat bolag i nikotinbranschen. Norse Impact är ett ledande företag inom non - smoke segmentet, detta segment utgörs av lagliga nikotinprodukter som ersättning för den mycket skadliga röktobaken. Bolagets löpande verksamhet finns främst i Sverige och Norge, men även i Danmark och Storbritannien. Företaget är särskilt starkt positionerat inom områdena elektroniska ... Visa mer
NORSE IMPACT AB Söker kommunikatör som vill växa med bolaget

Ett ungt expansivt marknadsnoterat bolag i nikotinbranschen.

Norse Impact är ett ledande företag inom non - smoke segmentet, detta segment utgörs av lagliga nikotinprodukter som ersättning för den mycket skadliga röktobaken. Bolagets löpande verksamhet finns främst i Sverige och Norge, men även i Danmark och Storbritannien. Företaget är särskilt starkt positionerat inom områdena elektroniska cigaretter (vape) men även inom snus och nikotinportioner. Försäljningen sker genom en etablerad omnikanalsplattform som inkluderar såväl internationell e-handel som fysisk handel. Bolaget erbjuder ett brett och genomtänkt sortiment för den vuxna brukaren av nikotin som är mindre skadligt än tobakscigaretten.

Bolaget är marknadsnoterat på Spotlight börsen i Sverige.


Om jobbet
Drivs du av att skapa god kommunikation främst text men även tal, för att nå fram till rätt målgrupp? Är du skicklig på att välja kanaler, verktyg och arbetssätt för att skapa största och bästa möjliga resultat?
Då är det dig vi söker.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer på uppdrag av organisationen planera och genomföra kommunikations- och marknadsföringsinsatser i enlighet med vår strategiska plan. Du kommer samordna och projektleda marknadsföringsinsatser samt samarbeta både internt och externt.


Du kommer arbeta med bolagets IR och PR samt vara med att utveckla bolagets kommunikation i rapportering kring finansiella rapporter. Ett stort uppdrag är att öka bolagets synlighet i rätt kanaler.


Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom information/kommunikation även marknadsföring eller motsvarande. Du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler känner till den börsnoterade världen


Som person är du en skicklig projektledare med god kommunikativ förmåga. Du är van att både jobba i team och att driva dina uppdrag självständigt. Du kan kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift.


Du vill lär dig mer och vill utvecklas genom din tjänst, du är inte rädd för att prova nya saker.


Vi söker både dig som är ute efter en heltidstjänst och deltidstjänst så tveka på att söka! Visa mindre

Eventpersonal till barnevent i Kupolen, 30 juli

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu söker vi glad, barnkär och social personal till ett kreativt event i Borlänge, lördag den 30 juli. Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en familjär och kreativ sommaraktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Fokus kommer ligga på att ha hand om barnateljén där köpcentrum... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu söker vi glad, barnkär och social personal till ett kreativt event i Borlänge, lördag den 30 juli.
Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en familjär och kreativ sommaraktivitet på plats i Kupolen köpcentrum.
Fokus kommer ligga på att ha hand om barnateljén där köpcentrumets yngsta besökare kan måla tavlor. Samt så kommer vi även rigga upp och ned eventytan. Under dagen ska vårt team även att agera maskot under vissa timmar på plats.
Är du social och trivs med att ge service och prata med människor kommer detta passa dig perfekt! Viktigt att du som söker gillar fart och fläkt samt inte har problem med att hoppa i en maskotdräkt/vara ledsagare till maskoten någon timme här och där.
Ansök snarast då vi tillsätter detta löpande


Dag och tid:
Lördag 30 juli
Eventpersonal: kl 10.00-17.00

Lön: eventpersonal 140kr/h (ink sem.ers och OB)
Maskot/ledsagare: kl 11.30-16.30

Lön: maskot/ledsagare 155kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen 30 juli" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Skriv om du helst jobbar som eventpersonal eller maskot/ledsagare
4. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
5. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
6. Skriv din t-shirtstorlek och längd (kunden har tröjor åt er och vi behöver veta om du kan bära maskotdräkten)
Viktigt!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Kupolen 30 juli". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Centrumevent Kupolen 26-28 maj

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi kund söker personal till centrumevent i Borlänge, Kupolen 26-28 maj. Här kommer en förfrågan gällande personal till ett centrumevent i Borlänge, Kupolen. Vår kund söker dig med en kreativ anda för detta vår/sommar-event. Gallerian ska dekoreras och här kommer du få agera som ... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi kund söker personal till centrumevent i Borlänge, Kupolen 26-28 maj.
Här kommer en förfrågan gällande personal till ett centrumevent i Borlänge, Kupolen. Vår kund söker dig med en kreativ anda för detta vår/sommar-event. Gallerian ska dekoreras och här kommer du få agera som högra hand åt kunden, stylisten och dem butikerna som önskar synas lite mer i gallerian. Under fredag och lördag vill gallerian även ha en person som kan agera maskot under eventets gång (11-17.00) för att sprida god stämning och bidra till den önskade känslan i centrumet. Vi ser att du är social, glad och utåtriktad för att kunna utföra detta på bästa sätt, ett plus är självklart om du kan alla dagar.


Dag och tid:
26 maj (Torsdag) 11-17.00
27 maj (Fredag) 9-17.30
28 maj (Lördag) 9-19.00

Lön: 150kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila till [email protected] med rubriken "Kupolen maj -22"
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Ange din storlek på tröja (kunden har kläder)
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer
5. Skicka med ett nytaget foto
6. Kan du agera maskot?


Viktigt!!!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal. Som referens anger du "Kupolen maj -22". Då kommer vi också att kunna kontakta dig gällande framtida jobb direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Eventpersonal till Borlänge 12-17 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu söker vi duktig och driven personal till några event i Borlänge under vecka 15. Är du en social och utåtriktad person? Trivs du i en miljö med fart och fläkt, jobbar du bra både i team och självständigt? Då kan det vara just dig vi söker! Mellan den 12-17 april har vi flera o... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu söker vi duktig och driven personal till några event i Borlänge under vecka 15.
Är du en social och utåtriktad person? Trivs du i en miljö med fart och fläkt, jobbar du bra både i team och självständigt? Då kan det vara just dig vi söker!
Mellan den 12-17 april har vi flera olika uppdrag runtom i Borlänge, alltifrån sampling på stan, köpcentrumevent och annan rolig aktivering för våra kunder.


Dagar och tider:
11-17 april (tisdag-söndag)
Ca kl 12.00-18.30
Lön: 150kr/h (Ink. OB och sem.ersättning)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ Borlänge 22" som referensnummer i din profil.
2. Skriv i din profil vilka utav ovan angivna dagar du kan jobba. Skriv också vad du gjort tidigare inom event, service, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och prata mer kring kommande uppdrag. Visa mindre

Kommunikatör med fokus på digitala tjänster

Som kommunikatör med fokus på digitala tjänster på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Avdelningen Specialistcenter tillhandahåller tjänster och specialistkompetens inom kommunikationsområdet till hela Trafikverket. Vi arbetar med allt ifrån grafisk formgivning och studioproduktion till klarspråk och webbpublicering. Våra specialis... Visa mer
Som kommunikatör med fokus på digitala tjänster på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.
Avdelningen Specialistcenter tillhandahåller tjänster och specialistkompetens inom kommunikationsområdet till hela Trafikverket. Vi arbetar med allt ifrån grafisk formgivning och studioproduktion till klarspråk och webbpublicering. Våra specialister bemannar även Kommunikations förvaltningsorganisation och nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med förvaltning och utveckling av digitala tjänster och lösningar inom kommunikationsområdet. 
Är du en modig och nytänkande person, då kanske du är vår nästa medarbetare.


Kommunikatör med fokus på digitala tjänster

Arbetsuppgifter

Genom ditt arbete skapar du förutsättningar för digitalisering, genom exempelvis stödjande system, smarta flöden och effektiva arbetssätt. Du blir en brygga mellan Kommunikation och IT-förvaltningen och ska bidra till att vi har en ändamålsenlig digital infrastruktur inom vårt område. 
Vi har nyligen upphandlat en produktionsportal som bland annat hanterar tryckeritjänster, mallad produktion av informationsmaterial och digitala utskick, i uppdraget ingår det att vara förvaltare för den portalen. Det innebär att du fångar och analyserar förslag och nya behov från verksamheten, genomför nödvändiga anpassningar och förändringar av arbetssätt och systemlösningar samt har en nära dialog med både användare och leverantör.
Du ingår i ett förvaltningsteam som hela tiden arbetar tillsammans och hjälps åt, även om stor del av arbetet är självständigt. I uppdraget ingår också att ha koll på omvärlden och bevaka aktuell digital utveckling.
Vi ser även att du är en viktig kugge i avdelningens utvecklingsresa där du hjälper till att formulera behov och bidrar till att vi tar steg framåt och når vår målbild. 
Övrig information

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten har du som vill möjlighet att ha en dialog kring att arbeta hemifrån eller från ett annat Trafikverkskontor ett par dagar i veckan.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
Intervjuer genomförs preliminärt under vecka 24
Kontaktperson den 9-16 maj Anna-Lena Bergström 010-123 54 92,
Kontaktperson 4-8 maj och 17-25 maj Helena Liljerehn, se kontaktuppgifter nedan.

Kvalifikationer

Vem är du?
Du har förmåga att driva utvecklingsfrågor och omsätta strategier och behov till konkreta lösningar. Du har även en god förmåga att se hur olika delar hänger ihop och hittar lösningar på uppkomna behov som fungerar för helheten. Ditt intresse för och kunskap om digitala tjänster är stort. Du tycker om att inspirera andra och samarbeta inom organisationen och med externa leverantörer. Du har god kommunikationsförmåga som gör att du förmedlar ditt budskap på ett enkelt sätt och är lyhörd för mottagaren.
Vi ser att du har:
·    högskoleutbildning inom kommunikationsområdet eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig utifrån ansvarsområdet.
·    kunskap inom det digitala landskapet och har några års yrkeserfarenhet av digitala utvecklingsprojekt.
·    några års yrkeserfarenhet av arbete med utvecklingsfrågor på såväl operativ som strategisk nivå inom digitala kommunikationslösningar.
·    goda kunskaper i Adobe-programmen.
·  yrkeserfarenhet av kravställning vid upphandling av kommunikationstjänster.
Det är meriterande om du har:
·   erfarenhet av att arbeta med tryckeritjänster.
·   erfarenhet av att leda andra i t ex ett projekt.

Ansökan

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Personal till påskevent i Borlänge 14 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu behöver vi förstärka eventteamet med ytterligare glad och social personal till ett påskevent i Borlänge nu på torsdag den 14 april! Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär påskaktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Teamet kommer ansvara för pysselsta... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu behöver vi förstärka eventteamet med ytterligare glad och social personal till ett påskevent i Borlänge nu på torsdag den 14 april!
Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär påskaktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Teamet kommer ansvara för pysselstationer, hålla i äggletartävling, vara allmänt behjälpliga och hålla ordning och reda. Vi kommer även rigga upp och ned eventyta och pysselstationer.
Är du social och trivs med att ge service och prata med människor kommer detta passa dig perfekt! Viktigt att du som söker gillar fart och fläkt samt tycker om att jobba med barn. Alla i eventteamet kommer att vara påsksminkade för att bidra till stämningen under eventet.
Ansök snarast då eventet är nu på torsdag.


Dag och tid:
Torsdag 14/4
Klockan: 12.30-18.30
Lön: 145kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen 14 april" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skriv din t-shirtstorlek och längd (kunden har tröjor åt er)


Viktigt!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Kupolen 14 april". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Eventpersonal till Borlänge 11-17 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu söker vi duktig och driven personal till några event i Borlänge under vecka 15. Är du en social och utåtriktad person? Trivs du i en miljö med fart och fläkt, jobbar du bra både i team och självständigt? Då kan det vara just dig vi söker! Mellan den 11-17 april har vi flera o... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu söker vi duktig och driven personal till några event i Borlänge under vecka 15.
Är du en social och utåtriktad person? Trivs du i en miljö med fart och fläkt, jobbar du bra både i team och självständigt? Då kan det vara just dig vi söker!
Mellan den 11-17 april har vi flera olika uppdrag runtom i Borlänge, alltifrån sampling på stan, köpcentrumevent och annan rolig aktivering för våra kunder.


Dagar och tider:
11-17 april (måndag-söndag)
Ca kl 10.00-19.00
Lön: 150kr/h (Ink. OB och sem.ersättning)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ Borlänge 22" som referensnummer i din profil.
2. Skriv i din profil vilka utav ovan angivna dagar du kan jobba. Skriv också vad du gjort tidigare inom event, service, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och prata mer kring kommande uppdrag. Visa mindre

Eventpersonal till påskevent i Kupolen, torsdag 14 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu behöver vi glad och social personal till ett härligt påskevent i Borlänge, torsdag 14 april. Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär påskaktivitet i Kupolen köpcentrum. Teamet kommer ansvara för pysselstationer, hålla i äggletartävling, vara allmänt be... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu behöver vi glad och social personal till ett härligt påskevent i Borlänge, torsdag 14 april.
Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär påskaktivitet i Kupolen köpcentrum. Teamet kommer ansvara för pysselstationer, hålla i äggletartävling, vara allmänt behjälpliga och hålla ordning och reda. Vi kommer även rigga upp och ned eventyta och pysselstationer.
Är du social och trivs med att ge service och prata med människor kommer detta passa dig perfekt! Viktigt att du som söker gillar fart och fläkt samt tycker om att jobba med barn. Alla i eventteamet kommer att vara påsksminkade för att bidra till stämningen under eventet.
Ansök snarast då vi tillsätter detta ilöpande
Dag och tid:
Torsdag 14/4 kl; 12.30-18.30
Lön: 150kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen 14 april" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skriv din t-shirtstorlek och längd (kunden har tröjor åt er)
Viktigt!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Kupolen 14 april". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Borlänge

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Borlänge för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis til... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Borlänge för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Borlänge" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Eventpersonal till påskevent i Borlänge 14 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu behöver vi glad och social personal till ett påskevent i Borlänge, torsdag 14 april. Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär påskaktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Teamet kommer ansvara för pysselstationer, hålla i äggletartävling, vara allmänt b... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu behöver vi glad och social personal till ett påskevent i Borlänge, torsdag 14 april.
Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär påskaktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Teamet kommer ansvara för pysselstationer, hålla i äggletartävling, vara allmänt behjälpliga och hålla ordning och reda. Vi kommer även rigga upp och ned eventyta och pysselstationer.


Är du social och trivs med att ge service och prata med människor kommer detta passa dig perfekt! Viktigt att du som söker gillar fart och fläkt samt tycker om att jobba med barn. Alla i eventteamet kommer att vara påsksminkade för att bidra till stämningen under eventet.
Ansök snarast då vi tillsätter detta inom kort.


Dag och tid:
Torsdag 14/4 kl; 12.30-18.30
Lön: 145kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen 14 april" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skriv din t-shirtstorlek och längd (kunden har tröjor åt er) samt så måste maskotdräkten passa


Viktigt!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Kupolen 14 april". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Eventpersonal till Borlänge 11-17 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu söker vi duktig och driven personal till några event i Borlänge under vecka 15. Är du en social och utåtriktad person? Trivs du i en miljö med fart och fläkt, jobbar du bra både i team och självständigt? Då kan det vara just dig vi söker! Mellan den 11-17 april har vi flera o... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu söker vi duktig och driven personal till några event i Borlänge under vecka 15.
Är du en social och utåtriktad person? Trivs du i en miljö med fart och fläkt, jobbar du bra både i team och självständigt? Då kan det vara just dig vi söker!
Mellan den 11-17 april har vi flera olika uppdrag runtom i Borlänge, alltifrån sampling på stan, köpcentrumevent och annan rolig aktivering för våra kunder.


Dagar och tider:
11-17 april (måndag-söndag)
Ca kl 10.00-19.00
Lön: 150kr/h (Ink. OB och sem.ersättning)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ Borlänge 22" som referensnummer i din profil.
2. Skriv i din profil vilka utav ovan angivna dagar du kan jobba. Skriv också vad du gjort tidigare inom event, service, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och prata mer kring kommande uppdrag. Visa mindre

Eventpersonal till påskevent i Borlänge 14 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu behöver vi glad och social personal till ett påskevent i Borlänge, torsdag 14 april. Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär påskaktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Teamet kommer ansvara för pysselstationer, hålla i äggletartävling, vara allmänt b... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu behöver vi glad och social personal till ett påskevent i Borlänge, torsdag 14 april.
Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär påskaktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Teamet kommer ansvara för pysselstationer, hålla i äggletartävling, vara allmänt behjälpliga och hålla ordning och reda. Vi kommer även rigga upp och ned eventyta och pysselstationer.
Vi är inhyrda för att sprida påskglädje och vara allmänt behjälpliga denna dag.
Är du social och trivs med att ge service och prata med människor kommer detta passa dig perfekt! Viktigt att du som söker gillar fart och fläkt samt tycker om att jobba med barn. Alla i eventteamet kommer att vara påsksminkade för att bidra till stämningen under eventet.
Ansök snarast då vi tillsätter detta inom kort.


Dag och tid:
Torsdag 14/4 kl; 12.30-18.30
Lön: 145kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen 14 april" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skriv din t-shirtstorlek och längd (kunden har tröjor åt er) samt så måste maskotdräkten passa


Viktigt!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Kupolen 14 april". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Erfaren kommunikatör

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid. Om jobbet Vi söker dig som brinner för kommunikation. Du är bra på att planera kommunikation i olika projekt... Visa mer
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Om jobbet
Vi söker dig som brinner för kommunikation. Du är bra på att planera kommunikation i olika projekt, stora som små. Vi arbetar för en mer kommunikativ organisation där vi går in och stöttar, utbildar och tar fram olika verktyg och metoder som underlättar  kommunikation.

Du behöver ha god kunskap i strategisk kommunikation, både intern och extern. Du vet hur man analyserar en målgrupp och når ut med ett budskap på ett effektivt sätt via rätt kanal. Du är också bra på att följa upp kommunikationsinsatser för att genomföra förbättringar. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i grupp. Arbetet är varierat så du behöver ha en nyfikenhet inför olika utmaningar och uppdrag.

Hos oss är du viktig
Gillar du att jobba tillsammans och vill utvecklas i din yrkesroll? Hos oss kan du förvänta dig karriärsutveckling, ett modernt chefs- och medarbetarskap samt ett hållbart arbetsliv. Vi är en trygg arbetsplats som månar om din hälsa med tid för friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, väl tilltaget antal semesterdagar och lediga klämdagar.

Läs mer om hur det är att jobba på Transportstyrelsen

Vi erbjuder dig


• ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi inspireras av varandras kompetenser
• möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang
• ett både kreativt och strategiskt arbete
• kompetenta, duktiga och roliga kollegor
• stort eget ansvar
• personliga utvecklingsmöjligheter
• delaktighet i beslut och utveckling av verksamheten
• balans i livet – möjlighet att kombinera karriär med privatliv
• många bra förmåner!

Du kommer att

• analysera och identifiera kommunikationsbehov, planera, genomföra och slutligen utvärdera kommunikationsinsatser i olika projekt och uppdrag
• arbeta med både intern och extern kommunikation
• ta fram innehåll och budskap till sociala medier, webb, nyheter
• stötta chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor. 

För anställda på avdelning Kommunikation kan det ingå att ha pressjour.

Du måste ha

• en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsområdet
• aktuell erfarenhet av att planera kommunikationsinsatser
• förmåga att kunna förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt.

Det är meriterande om du också har erfarenhet av

• att producera innehåll till sociala medier så som t ex rörligt material
• att analysera, mäta och utvärdera kommunikationsinsatser.

Vi vill att du

• är intresserad av samhällsfrågor och tänker digitalt först
• är drivande, självgående och ansvarstagande
• har förmåga att själv prioritera
• är lyhörd
• har god förmåga att bygga relationer
• är engagerad, resultatorienterad och initiativrik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Anställningen är tillsvidare med placering i Borlänge eller Norrköping. Tillsättning enligt överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta kommunikationschef Jenny Stenberg Svahn, 010-495 40 93, [email protected] eller 

Saco – Thomas Häggblad och ST – Anna Malmborg, nås via vår växel på 0771-503 503

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Ansök
Ansök via vår webbplats och bifoga ditt CV samt ett personligt brev märkt med referensnummer TSG 2022-1044. Vi behöver din ansökan senast den 20 mars 2022. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem och kan komma att använda urvalstest.

Välkommen att bli vår nya kollega!
Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 2000.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 12 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Läs mer om Transportstyrelsen

Kort om avdelning Kommunikation

Avdelning Kommunikation består av två enheter: Media och webb och Kommunikationsstöd. Vi ansvarar för styrning och samordning av myndighetens kommunikationsfrågor och kanaler för intern och extern kommunikation.

Vi är cirka 25 medarbetare och finns i Borlänge, Norrköping och Örebro. Visa mindre

Eventpersonal till köpcentrumevent i Borlänge 5-6 mars

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu behöver vi glad och social personal till ett köpcentrumevent i Borlänge, lördag-söndag, 5-6 mars. Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär sportlovsaktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Det kommer bla finnas tv-spel, bordshockey, skidsimulator och an... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu behöver vi glad och social personal till ett köpcentrumevent i Borlänge, lördag-söndag, 5-6 mars.
Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig och familjär sportlovsaktivitet på plats i Kupolen köpcentrum. Det kommer bla finnas tv-spel, bordshockey, skidsimulator och andra aktiviteter för besökarna att testa. Vi kommer också att vara maskot på plats.
Vi är inhyrda för att sprida glädje och vara allmänt behjälpliga dessa dagar.
Är du social och trivs med att ge service och prata med människor kommer detta passa dig perfekt! I teamet kommer ni att få turas om att vara eventpersonal och maskot under de här två dagarna. Viktigt att du som söker gillar fart och fläkt samt tycker om att jobba med barn.
Ansök snarast då vi tillsätter detta inom kort.


Dagar och tider:
Lördag 5/3 kl; 10.30-17.00
Söndag 6/3 kl; 10.45-17.15
Lön: 150kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Kupolen 5-6 mars" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Skriv vilka dagar du är tillgänglig. (vi vill helst ha samma personal bägge dagar)
4. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
5. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
6. Skriv din t-shirtstorlek och längd (kunden har tröjor åt er) samt så måste maskotdräkten passa


Viktigt!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Kupolen 5-6 mars". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Eventpersonal i Marieberg 25-26 februari

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Nu behöver vi glad och social eventpersonal till ett event i Marieberg, fredag-lördag 25-26 februari. Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig sportlovsaktivitet på plats i Mariebergs centrum. Vi kommer att bla ha tv-spel, bordshockey och andra aktiviteter för besökarn... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Nu behöver vi glad och social eventpersonal till ett event i Marieberg, fredag-lördag 25-26 februari.
Vi kommer att hjälpa vår kund att bemanna en rolig sportlovsaktivitet på plats i Mariebergs centrum. Vi kommer att bla ha tv-spel, bordshockey och andra aktiviteter för besökarna att testa.
Vi är inhyrda för att sprida glädje bland besökarna och vara allmänt behjälpliga dessa dagar.
Är du social och trivs med att ge service och prata med människor kommer detta passa dig perfekt!
Ansök snarast då vi tillsätter detta inom kort.


Dagar och tider:
Fredag 25/2 kl; 12-18
Lördag 26/2 kl; 11-17
Lön: 145kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Marieberg 25-26 feb" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Skriv vilka dagar du är tillgänglig. (vi vill helst ha samma personal bägge dagar)
4. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
5. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
6. Skriv din t-shirtstorlek (kunden har tröjor åt er)


Viktigt!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Marieberg 9-12 nov". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna snarast. Visa mindre

Moderaterna i Dalarna söker en politisk sekreterare inför valet 2022

Vi söker en ny medarbetare till Moderaterna i Dalarna. Om du vill arbeta med politik och är duktig på kommunikation är det här rätt tjänst för dig. Tjänsten som politisk sekreterare är mångfacetterad men en stor del av ditt arbete kommer att vara politisk kommunikation. Befattningen omfattar arbetsuppgifter som att skapa innehåll för sociala medier, skriva debattartiklar, pressmeddelanden och insändare, planera digital och tryckt annonsering. Det kommer oc... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till Moderaterna i Dalarna. Om du vill arbeta med politik och är duktig på kommunikation är det här rätt tjänst för dig.
Tjänsten som politisk sekreterare är mångfacetterad men en stor del av ditt arbete kommer att vara politisk kommunikation. Befattningen omfattar arbetsuppgifter som att skapa innehåll för sociala medier, skriva debattartiklar, pressmeddelanden och insändare, planera digital och tryckt annonsering. Det kommer också att innebära en hel del administrativa uppgifter som kräver att du är ordningsam och kan hålla ihop många lösa trådar.
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av att kommunicera på olika typer av plattformar. Du måste ha god analytisk förmåga och kunna anpassa dina budskap efter målgrupper. Det är meriterande om har kunskaper inom grafisk design, bild- och videoredigering. Du måste givetvis vara en duktig skribent med goda språkkunskaper.
Som politisk sekreterare bör du dela Moderaternas värderingar.
Du behöver ha körkort samt tillgång till bil, eftersom arbetet innebär resor i länet. En stor del av arbetet består även av föreningskontakter och kontakt med våra övriga förtroendevalda inom länet.
Meriterande:
• Har jobbat med kommunikation och sociala medier tidigare
• Kan bild- och videoredigering på en grundläggande nivå
• Har politisk erfarenhet
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning som varar till och med den sista september 2022.
Arbetstider: Kontorstider, men många möten förekommer på kvällar och helger.
Placeringsort: Moderaternas förbundskansli i Borlänge.
Omfattning: Heltid.
Start: Omgående el. enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum: 13 feb.
Ansök: Skicka CV och personligt brev till [email protected]
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Erfaren kommunikatör

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid. Om jobbet Vi söker dig som brinner för kommunikation. Du är bra på att planera kommunikation i olika projekt... Visa mer
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Om jobbet
Vi söker dig som brinner för kommunikation. Du är bra på att planera kommunikation i olika projekt, stora som små. Vi arbetar för en mer kommunikativ organisation där vi går in och stöttar, utbildar och tar fram olika verktyg och metoder som underlättar  kommunikation.

Du behöver ha god kunskap i strategisk kommunikation, både intern och extern. Du vet hur man analyserar en målgrupp och når ut med ett budskap på ett effektivt sätt via rätt kanal. Du är också bra på att följa upp kommunikationsinsatser för att genomföra förbättringar. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i grupp. Arbetet är varierat så du behöver ha en nyfikenhet inför olika utmaningar och uppdrag.

Hos oss är du viktig
Gillar du att jobba tillsammans och vill utvecklas i din yrkesroll? Hos oss kan du förvänta dig karriärsutveckling, ett modernt chefs- och medarbetarskap samt ett hållbart arbetsliv. Vi är en trygg arbetsplats som månar om din hälsa med tid för friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, väl tilltaget antal semesterdagar och lediga klämdagar.

Läs mer om hur det är att jobba på Transportstyrelsen

Vi erbjuder dig


• ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi inspireras av varandras kompetenser
• möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang
• ett både kreativt och strategiskt arbete
• kompetenta, duktiga och roliga kollegor
• stort eget ansvar
• personliga utvecklingsmöjligheter
• delaktighet i beslut och utveckling av verksamheten
• balans i livet – möjlighet att kombinera karriär med privatliv
• många bra förmåner!

Du kommer att

• analysera och identifiera kommunikationsbehov, planera, genomföra och slutligen utvärdera kommunikationsinsatser i olika projekt och uppdrag
• arbeta med både intern och extern kommunikation
• ta fram innehåll och budskap till sociala medier, webb, nyheter
• stötta chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor. 

För anställda på avdelning Kommunikation kan det ingå att ha pressjour.

Du måste ha

• en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsområdet
• aktuell erfarenhet av att planera kommunikationsinsatser
• förmåga att kunna förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt.

Det är meriterande om du också har erfarenhet av

• att producera innehåll till sociala medier så som t ex rörligt material
• att analysera, mäta och utvärdera kommunikationsinsatser.

Vi vill att du

• är intresserad av samhällsfrågor och tänker digitalt först
• är drivande, självgående och ansvarstagande
• har förmåga att själv prioritera
• är lyhörd
• har god förmåga att bygga relationer
• är engagerad, resultatorienterad och initiativrik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Anställningen är tillsvidare med placering i Borlänge eller Norrköping. Tillsättning enligt överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta kommunikationschef Jenny Stenberg Svahn, 010-495 40 93, [email protected] eller 

Saco – Thomas Häggblad och ST – Anna Malmborg, nås via vår växel på 0771-503 503

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Ansök
Ansök via vår webbplats och bifoga ditt CV samt ett personligt brev märkt med referensnummer TSG 2022-1044. Vi behöver din ansökan senast den 13 mars 2022. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem och kan komma att använda urvalstest.

Välkommen att bli vår nya kollega!
Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 2000.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 12 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Läs mer om Transportstyrelsen

Kort om avdelning Kommunikation

Avdelning Kommunikation består av två enheter: Media och webb och Kommunikationsstöd. Vi ansvarar för styrning och samordning av myndighetens kommunikationsfrågor och kanaler för intern och extern kommunikation.

Vi är cirka 25 medarbetare och finns i Borlänge, Norrköping och Örebro. Visa mindre

Kommunikatör- vikariat inom webpublicering

Som Kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Kommunikatör- vikariat inom webpublicering Arbetsuppgifter Vi är i en utvecklingsresa inom avdelningen Specialistcenter med målet att ge ett modernt, kreativt och effektivt kommunikationsstöd och du har möjlighet att vara med och bidra! Det är ett viktigt samhällsuppdr... Visa mer
Som Kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Kommunikatör- vikariat inom webpublicering

Arbetsuppgifter

Vi är i en utvecklingsresa inom avdelningen Specialistcenter med målet att ge ett modernt, kreativt och effektivt kommunikationsstöd och du har möjlighet att vara med och bidra! Det är ett viktigt samhällsuppdrag och en stor del i vårt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare.
Till vårt team söker vi nu ytterligare en kommunikatör för ett vikariat. Tillsammans med kreativa och engagerade kollegor kommer du att arbeta med publicering av både nyheter och fast innehåll på våra webbplatser. Många är beroende av vår insats för att nå ut med sin kommunikation, då vi servar hela Trafikverket.
Du kommer ingå i ett team om 14 webbredaktörer som sitter i hela landet och arbetar med webbanpassning av kommunikation. Teamet tycker om att arbeta tillsammans i ett högt tempo, dela med sig av goda exempel och stötta varandra. Tillsammans med övriga kommunikatörer bygger vi upp våra digitala kanaler för att de skall svara mot högt ställda kvalitetskrav, är anpassade för målgruppen och lever upp på kraven på tillgänglighet enligt de lagar som finns inom området.
Rekryterande chef, Emma Stockhaus, beskriver hur det är att ha henne som chef: "Jag detaljstyr aldrig utan medarbetarna har en hög grad av eget ansvar och jag är en tillgänglig chef som du tar i anspråk."


Övrig information

Bifoga ENDAST utbildningsintyg inget CV eller personligt brev etc oavsett vad det står, utan svara utförligt på de frågor du ställs inför när du söker tjänsten.


Detta är en tidsbegränsad anställning snarast enligt överenskommelse - 2022-06-30 100% med eventuell möjlighet till förlängning.
I denna rekrytering kan webbaserade tester komma att användas som en del i urvalet.
Möjliga placeringsorter: Solna och Borlänge.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten har du som vill möjlighet att ha en dialog kring att arbeta hemifrån eller från ett annat Trafikverkskontor ett par dagar i veckan.

Kvalifikationer

Vem är du? 
För att lyckas i rollen som Kommunikatör ser vi att du är samarbetsorienterad; tryggt skapar förståelse för vad vi kan hjälpa till med och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du är flexibel; tycker att det är kul att navigera mellan olika roller. Som Kommunikatör är du kreativ; ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem. Du är självgående; tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. I rollen är du analytisk; löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna, ser logik och samband i komplex information eller miljö.
Vi söker dig som
har flerårig operativ arbetslivserfarenhet av webpublicering
har flerårig arbetslivserfarenhet av webanpassning
är förtrogen med "lagen om tillgänglig till digital offentlig service"
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
har högskole-eller universitetsutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller likvärdig inriktning


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 


Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Inspiratör till Arbetsmarknadskunskap

Tänk dig att du kliver in i ett klassrum fyllt med fladdriga tonåringar. Du har två minuter på dig att fånga dem där och då. När du har dem i din hand så använder du dig av din sköna personlighet för att snacka om deras möjligheter på framtidens arbetsmarknad. Tillsammans skapar ni en stund som ungdomarna sent kommer glömma. Varför? Vi gör skillnad på riktigt! Vi träffar ungdomar och pratar om framtidens jobb och hur de ska ta sig dit. ”Var finns jobben?... Visa mer
Tänk dig att du kliver in i ett klassrum fyllt med fladdriga tonåringar. Du har två minuter på dig att fånga dem där och då. När du har dem i din hand så använder du dig av din sköna personlighet för att snacka om deras möjligheter på framtidens arbetsmarknad. Tillsammans skapar ni en stund som ungdomarna sent kommer glömma.
Varför?
Vi gör skillnad på riktigt! Vi träffar ungdomar och pratar om framtidens jobb och hur de ska ta sig dit. ”Var finns jobben?”, är frågor ungdomarna behöver fundera på. Inte bara för sig själva, utan för att Sverige ska må bra.
Hur?
Som kommunikatör i Arbetsmarknadskunskap jobbar du inom området kompetensförsörjning och är ute på skolor i tio dalakommuner. Du träffar ungdomar, skolpersonal, föräldrar och besöker arbetsgivare för att få koll på vad de egentligen vill säga till sina framtida arbetstagare. Ena minuten kan du stå och hålla en föreläsning för vilsna 13-åringar, medan du nästa minut kan diskutera autonoma fordons påverkan på samhället med en VD på ett globalt bolag. Ungdomarna är vår nyckel, arbetsgivarna vår motor och studie- och yrkesvägledarna våra bästa vänner. Det går att göra underverk på en timme och det är vad vi gör – om och om igen!
Du kommer jobba i ett team med sköna människor som kan sin sak. Vi kommer lära dig allt vi kan! Du behöver ha tillgång till bil och du kommer jobba kväll ibland, då föräldramöten sällan ligger på dagtid. Dessutom är det bara att köpa att din planering kan falla på ett ögonblick, och då är det bara att tänka om.
Du blir anställd av oss på Falun Borlänge-regionen AB vilket ger dig ett stort kontaktnät med många möjligheter. Vi är ett gäng på 15 personer som brinner för regional utveckling.
Vem?
Du är en Huvudfoting som kan tas med allt och alla. Huvud står för planeringsförmåga, ordning och reda, kreativitet, kritiskt tänkande och reflektion. Foting illustrerar rapphet i tanke och handling, förmåga att ständigt omvärdera det du trodde var rätt och lösningsförmåga i stunden. Du har driv och älskar att ta in andra människors perspektiv och få folk att tänka om och tänka annorlunda. Du delar med dig av din höga energi, ödmjukhet och humor. Du har ett moget sinne, eventuellt i en ung kropp, och du ger ett förtroendeingivande intryck. Du är givetvis dig själv i alla lägen, med självinsikt och fingertoppskänsla. Dessutom är du en lagspelare som är målorienterad, uthållig och strukturerad.
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från utåtriktat arbete med stort inslag av relationsbyggande gärna från både privat och offentlig sektor. Du har mycket lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Har du kunskaper i ytterligare något språk, är det meriterande.
Intresserad?
Skicka in din ansökan till [email protected] så snart som möjligt, dock senast den 30 november. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Har du frågor? Tveka inte att kontakta Mika Söderström, verksamhetsledare Arbetsmarknadskunskap, tel 0243-248057 eller [email protected]
Kika gärna in på www.fbregionen.se och www.arbetsmarknadskunskap.se för att få mer koll på oss. Vi har gjort vårt val av rekryteringskanaler och önskar inga fler erbjudanden. Om det blir aktuellt har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice. Läs mer på www.rekryteringslots.se. Visa mindre

Eventpersonal till paketinslagning i Borlänge 20-23 december

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu eventpersonal till ett köpcentrum-event i Kupolen, Borlänge. På plats i Kupolen erbjuds gratis paketinslagning till kunderna som ni kommer att hjälpa till med att slå in. Så gott humör, en kreativ anda och passion för att sprida energi kommer till användning här. Vi... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu eventpersonal till ett köpcentrum-event i Kupolen, Borlänge.
På plats i Kupolen erbjuds gratis paketinslagning till kunderna som ni kommer att hjälpa till med att slå in. Så gott humör, en kreativ anda och passion för att sprida energi kommer till användning här.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utför detta projekt på ett smittsäkert sätt.
Ansök snarast då vi tillsätter detta inom kort.
Dag och tid:
20-23 december
Kl: 11.45-18.15
Lön: 145kr/h (ink sem.ers och ob)
Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Borlänge dec" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Bifoga ett nytaget foto (vi vill känna igen er när ni kommer och jobbar)
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
Viktigt!!!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal. Som referens anger du "Borlänge dec". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Moderaterna i Dalarna söker en politisk sekreterare

Vi söker en ny medarbetare till Moderaterna i Dalarna. Om du vill arbeta med politik och är duktig på kommunikation är det här rätt tjänst för dig. Tjänsten som politisk sekreterare är mångfacetterad men en stor del av ditt arbete kommer att vara politisk kommunikation. Befattningen omfattar arbetsuppgifter som att skapa innehåll för sociala medier, skriva debattartiklar, pressmeddelanden och insändare, planera digital och tryckt annonsering. Det kommer o... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till Moderaterna i Dalarna. Om du vill arbeta med politik och är duktig på kommunikation är det här rätt tjänst för dig.
Tjänsten som politisk sekreterare är mångfacetterad men en stor del av ditt arbete kommer att vara politisk kommunikation. Befattningen omfattar arbetsuppgifter som att skapa innehåll för sociala medier, skriva debattartiklar, pressmeddelanden och insändare, planera digital och tryckt annonsering. Det kommer också att innebära en hel del administrativa uppgifter som kräver att du är ordningsam och kan hålla ihop många lösa trådar.
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av att kommunicera på olika typer av plattformar. Du måste ha god analytisk förmåga och kunna anpassa dina budskap efter målgrupper. Det är meriterande om har kunskaper inom grafisk design, bild- och videoredigering. Du måste givetvis vara en duktig skribent med goda språkkunskaper.
Som politisk sekreterare tror vi att du har studerat på högskolenivå och har tidigare erfarenhet av en politisk miljö.
Du bör dela Moderaternas värderingar.
Du behöver ha körkort samt tillgång till bil, eftersom arbetet innebär många resor i länet.
Meriterande:
• Har jobbat med kommunikation och sociala medier tidigare
• Kan bild- och videoredigering på en grundläggande nivå
• Har politisk erfarenhet
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning som varar till och med den sista september 2022.
Arbetstider: Kontorstider, men många möten förekommer på kvällar och helger.
Placeringsort: Moderaternas förbundskansli i Borlänge
Omfattning: Heltid.
Start: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum: den 16 november.
Ansök: Skicka CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Kommunikatör

Ansök    Okt 29    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Kommunikatör Arbetsuppgifter Avdelningen Specialistcenter tillhandahåller tjänster och specialistkompetens inom kommunikationsområdet till hela Trafikverket. Vi arbetar med allt ifrån grafisk formgivning och studioproduktion till klarspråk och webbpublicering. Ett av v... Visa mer
Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Kommunikatör

Arbetsuppgifter

Avdelningen Specialistcenter tillhandahåller tjänster och specialistkompetens inom kommunikationsområdet till hela Trafikverket. Vi arbetar med allt ifrån grafisk formgivning och studioproduktion till klarspråk och webbpublicering. Ett av våra team, Webb- och projektstöd söker nu en medarbetare som vill vara med och utveckla vår avdelning så att vi på bästa sätt bidrar till att stärka förtroendet för Trafikverket.
Som kommunikatör i Webb- och projektstöd, bemannar du en funktion som hanterar webbpublicering och kommunikation i mindre åtgärder i transportsystemet. Du ingår i ett team som hela tiden arbetar tillsammans och hjälps åt med de olika uppdragen, även om stor del av arbetet är självständigt. Du uppdaterar innehåll på fasta sidor på vårt intranät och vår externa hemsida. Du är en specialist inom webbpublicering och ger råd till verksamheten och andra redaktörer runt om i landet.
Du kommer också hantera kommunikation i mindre investerings- och underhållsåtgärder som Trafikverket genomför över hela Sverige. Exempel på uppgifter är att planera kommunikation och genomföra aktiviteter så som webbpublicering, utskick, presstips och annonsering. I tjänsten ingår också rådgivning till projektledare i kommunikativa frågor.
Du kommer att ha många kontakter och det är ett högt flöde på inkomna frågor och uppdrag från organisationen. 

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som
har högskoleexamen i medie- och kommunikationsvetenskap (180 hp/120p) alternativt annan högskoleexamen som vi bedömer likvärdig
har minst 3 års arbetslivserfarenhet av webbpublicering
har arbetat som kommunikatör i en rådgivande roll i minst 3 år
har erfarenhet av EPI-server
har goda kunskaper i Office, främst Word och PowerPoint
har goda kunskaper i svenska och är en duktig skribent
har erfarenhet i närtid av kommunikationsarbete inom samhällsbyggnadsfrågor

Det är meriterande om du
har erfarenhet av att använda SharePoint

Som person har du en god problemlösningsförmåga och sätter dig snabbt in i verksamhetens behov. Rollen innefattar många interna kontakter och det krävs att du är en mycket god pedagogisk förmåga. Du arbetar självständigt och kan prioritera samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga.  

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Eventpersonal i Borlänge december - juni

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu otroligt mycket event/demo-personal samt informatörer. Främst har vi väldigt mycket butiksdemos som drar igång lite smått nu i december men som tar fart mer och mer från årsskiftet. Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man ... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu otroligt mycket event/demo-personal samt informatörer.
Främst har vi väldigt mycket butiksdemos som drar igång lite smått nu i december men som tar fart mer och mer från årsskiftet. Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Vi vill utöka vår personalbas med ytterligare glad och driven personal då vi förväntar oss en kraftig ökning av eventjobb framöver.
Dagar och tider:
Vill du jobba någon gång i månaden eller flera gånger i veckan? Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h (ink sem.ers och ob)
Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "Demo Borlänge" som referensnummer i din profil.
2. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
3. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in gruppintervjuer senare i höst.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång i höst och vinter! Visa mindre

Kommunikatör för statlig myndighet i Borlänge sökes!

Har du högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap? Är du erfaren av att arbeta inom kommunikation i minst 3 år? Då är det dig vi söker på Bemannia! Om uppdraget I denna roll kommer du arbeta för en svensk förvaltningsmyndighet som berör vägtrafik och aktuell trafikinformation. Uppdraget påbörjas 1a september 2021 och sträcker sig till 30 juni 2022. Det är på heltid och beläget i Borlänge. Dina arbetsuppgifter I denna roll bidrar du, tills... Visa mer
Har du högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap?
Är du erfaren av att arbeta inom kommunikation i minst 3 år?
Då är det dig vi söker på Bemannia!

Om uppdraget
I denna roll kommer du arbeta för en svensk förvaltningsmyndighet som berör vägtrafik och aktuell trafikinformation. Uppdraget påbörjas 1a september 2021 och sträcker sig till 30 juni 2022. Det är på heltid och beläget i Borlänge.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll bidrar du, tillsammans med verksamheten, med kommunikation som skapar förtroende. Du ska analysera, planera, samordna, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser.

På detta uppdrag förekommer arbete med webbsidor, att formulera budskap och att vara rådgivare i kommunikationsfrågor tillsammans med projektledare samt andra inom verksamheten.
Arbetet kan exempelvis vara att ta fram underlag för sponsrade inlägg i digitala kanaler och finna informationsmaterial i form av informationsblad.
Du jobbar självständigt men också i samarbete med övriga kommunikatörer på avdelningen.

Dina kvalifikationer

- Högskoleexamen 180hp inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som kunden bedömer likvärdigt
- Minst 3 års yrkeserfarenhet som kommunikatör
- Ha haft 2 tidigare erfarenheter av att jobba med webb i sin kommunikationsmix. Det menas ex. Facebook och andra sociala medier i syfte att nå målgrupper och att dessa kanaler samverka
- Erfarenhet utav att coacha medarbetare och chefer i kommunikationsfrågor, då detta uppdrag innefattar att vara rådgivare inom ämnet
Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Kommunikatör Trafikverket

Kort om tjänsten Nu söker vi dig som är mycket erfaren kommunikatör för ett konsultuppdrag hos Trafikverket i Borlänge. Om verksamheten Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar hos kunden Trafikverket. Mer om tjänsten Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med att analysera, planera, samordna, genomföra och följa upp kommunikation i region Mitt. Tillsammans med verksamheten bidrar du med kommunikation som skapar förtroende. Några exempel på arbetsuppgif... Visa mer
Kort om tjänsten
Nu söker vi dig som är mycket erfaren kommunikatör för ett konsultuppdrag hos Trafikverket i Borlänge.

Om verksamheten
Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar hos kunden Trafikverket.

Mer om tjänsten
Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med att analysera, planera, samordna, genomföra och följa upp kommunikation i region Mitt. Tillsammans med verksamheten bidrar du med kommunikation som skapar
förtroende.
Några exempel på arbetsuppgifter::
- Planera, genomföra och utvärdera planerade kommunikationsinsatser.
- Ha dialog med projektledare och andra inom verksamheten i kommunikationsfrågor
- Vara rådgivare i kommunikationsfrågor
- Formulera budskap
- Arbeta med webbsidor
- Ta fram underlag för t ex sponsrade inlägg i digitala kanaler
- Ta fram informationsmaterial i form av exempelvis informationsblad
- Samarbeta med övriga kommunikatörer på avdelningen
Arbetet innebär att du som person stimuleras av att ha många bollar i luften och ser det som positivt
att den ena dagen inte är den andra lik.

Arbetet innebär också att du har en stark egen drivkraft och kan analysera och planera ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare där vi tillsammans jobbar för att nå gemensamt uppsatta mål.
Du blir en del av teamet som jobbar med kommunikationen i region Mitt och du ingår i kommunikationsavdelning Mitt-Nord som ansvarar för att hålla samman den externa bilden av Trafikverket i region Mitt och region Nord genom att kommunicera med utvalda målgrupper, koordinera budskap samt
samordna och koordinera externa kontakter.

Det är 14 kommunikatörer på avdelningen och du kommer ingå i team med kommunikatörer, presskommunikatörer och kommunikationsansvariga som alla jobbar med de två regionernas kommunikationsuppdrag.
Helgarbete förekommer i begränsad omfattning i samband med Öppet hus, kvällsarbete i samband
med samrådsmöte. Uppskattningsvis 1-3 gånger per år.

Omfattning: Heltid 100%
Start: 2021 09 01 till 2022 06 30, men ev förlängning.
Din profil
För att vara aktuell för uppdraget behöver du uppfylla nedan:

- Ha en högskoleexamen 180hp (tidigare 120hp) inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som
Trafikverket sammantaget bedömer som likvärdig.
- Minst 3 års (36 månader) erfarenhet av operativt kommunikationsarbete med komplexa kommunikativa uppdrag.
(Med komplexa uppdrag menar vi att de berör många målgrupper både av offentlig och privat karaktär, det innefattar många kontakter både internt och externt, har stor mediabevakning och som har stor inverkan på människors vardag).
- Du ska ha erfarenhet av minst två (2) tidigare uppdrag där arbetsuppgifterna handlat om att jobba med webb i sin kommunikationsmix.
- Jobbat med flera kanaler samtidigt t ex med webb, facebook och media i syfte att nå målgrupper och att dessa
kanaler samverkar.
- Ha erfarenhet av minst ett (2) tidigare uppdrag där arbetet bestått i att coacha medarbetare eller chefer i kommunikationsfrågor.
- Du ska ha erfarenhet av att jobba i publiceringsverktyg för webb, Episerver eller
motsvarande.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 Visa mindre

Kommunikatör sökes till Trafikverket i Borlänge!

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Är du en ansvarstagande kommunikatör med erfarenhet från offentlig sektor? Har du minst 3 års erfarenhet som kommunikatör? Har du god vana av att ha... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Är du en ansvarstagande kommunikatör med erfarenhet från offentlig sektor? Har du minst 3 års erfarenhet som kommunikatör? Har du god vana av att hantera hela kommunikationsprocessen? Läs då gärna vidare!

Nu söker vi en kreativ kommunikatör för ett uppdrag på en viktig myndighet för Sveriges infrastruktur och järnväg med placering i Borlänge. Uppdraget innebär strategiskt och operativt kommunikationsarbete där du stöttar verksamheterna i planering och genomförande av kommunikationsinsatser. 
Arbetsuppgifter:
I rollen som kommunikatör kommer du att arbeta med att analysera, planera, samordna, genomföra och följa upp kommunikation för vår kunds projekt. Tillsammans med verksamheten bidrar du med kommunikation som skapar förtroende. Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara:

• Planera, genomföra och utvärdera planerade kommunikationsinsatser.
• Ha dialog med projektledare och andra inom verksamheten i kommunikationsfrågor
•  Vara rådgivare i kommunikationsfrågor
• Formulera budskap
• Arbeta med webbsidor
• Ta fram underlag för t ex sponsrade inlägg i digitala kanaler
• Ta fram informationsmaterial i form av exempelvis informationsblad
• Samarbeta med övriga kommunikatörer på avdelningen
• Arbetet innebär att du som person

Arbetet innebär att du som person stimuleras av att ha många bollar i luften och ser det som positivt att den ena dagen inte är den andra lik.
Arbetet innebär också att du har en stark egen drivkraft och kan analysera och planera ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare där vi tillsammans jobbar för att nå gemensamt uppsatta mål. Du blir en del av teamet hos vår kund och kommat att ingå i en större kommunikationsavdelning som ansvarar för att hålla samman den externa bilden av vår kund i regionen genom att kommunicera med utvalda målgrupper, koordinera budskap samt samordna och koordinera externa kontakter.

Du kommer att arbeta med 14 kommunikatörer på avdelningen och du kommer ingå i team med kommunikatörer, presskommunikatörer och kommunikationsansvariga som alla jobbar med de två regionernas kommunikationsuppdrag.

Helgarbete förekommer i begränsad omfattning i samband med Öppet hus, kvällsarbete i samband med samrådsmöte. Uppskattningsvis 1-3 gånger per år.
Vem är du?
Du är en erfaren kommunikatör som är trygg i din yrkesroll och gärna bidrar till andras utveckling. Vidare är du självgående och agerar på eget initiativ om det behövs. Du har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på att skapa kontakter och samarbeta. För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

• Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdigt
• Minst tre (3) års erfarenhet av operativt och strategiskt kommunikationsarbete
• Erfarenhet av att arbeta i offentlig sektor
• Erfarenhet av minst två (2) tidigare uppdrag där arbetsuppgifterna i huvudsak handlat om att jobba med sociala medier i sin kommunikationsmix. (Du har arbetat med flera kanaler samtidigt t ex med webb, facebook och media i syfte att nå målgrupper och att dessa kanaler samverkar).
• Erfarenhet av minst ett (1) tidigare uppdrag där arbetet bestått i att coacha chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor.
• Erfarenhet av att jobba i publiceringsverktyg för webb, Episerver eller motsvarande.

I denna process behöver du skicka med ett referensuppdrag som visar på hur du har arbetat med kommunikation i en större organisation, gärna myndighet eller annan offentlig verksamhet under minst ett år. 
Du erbjuds
Ett konsultuppdrag på heltid som påbörjas 2021-09-01 eller snarast efter och pågår till och med 2022-06-30.Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund med placering i Borlänge. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Lidén på [email protected] 
Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Visa mindre

Kommunikatör till 2047 Science Center

Vi söker en dirigent, en improvisatör och innovatör som kan dirigera kommunikation i en mångfacetterad orkester. Vill du vara med och skapa intresse för naturvetenskap och teknik i en spännande verksamhet i framkant? Då är 2047 Science Center en arbetsplats för dig. Vi söker dig som brinner för strategisk kommunikation och marknadsföring och som har ett intresse för naturvetenskap och teknik. Vi behöver en driven och kreativ lagspelare som tillsammans med... Visa mer
Vi söker en dirigent, en improvisatör och innovatör som kan dirigera kommunikation i en mångfacetterad orkester. Vill du vara med och skapa intresse för naturvetenskap och teknik i en spännande verksamhet i framkant? Då är 2047 Science Center en arbetsplats för dig.
Vi söker dig som brinner för strategisk kommunikation och marknadsföring och som har ett intresse för naturvetenskap och teknik. Vi behöver en driven och kreativ lagspelare som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår spännande verksamhet.
2047 Science Center är ett av 19 science centers i Sverige. Vi är en kunskapsarena inom naturvetenskap, teknik och matematik och fungerar som ett nav mellan skola, akademi och näringsliv i syfte att stärka framtidens kompetensförsörjning.
Vi bedriver spetsundervisning, laborationer och hands-on aktiviteter för skolans alla årskurser och genomför kompetensutvecklingsinsatser för lärare både på vårt science center och ute på skolor. Vi lever under devisen ”Det blir viktigt när det är på riktigt”. Vi har även en välbesökt experimentmiljö som tar emot mer än 50 000 besökare årligen. Det här och mycket annat gör 2047 Science Center till en spännande arbetsplats i framkant.
Verksamheten präglas av våra kärnvärden, de speglar vår mission och vårt syfte. Vi vill att våra kärnvärden ska leva och andas, de ska sitta i väggarna och i ryggmärgen hos medarbetarna och vägleda i allt det vi gör.
Vi är en organisation som ligger i Framkant och präglas av Spetskompetens inom alla våra yrkesgrupper, vi arbetar med nya metoder och innovationer som kännetecknas av en hög kvalité.
Vi visar på Handlingskraft genom att vara en kraftfull och inflytelserik verksamhet som gör skillnad. Kreativitet återkommer i allt det vi gör och är flexibla utifrån situationen och löser det mest omöjliga. Vi vill stimulera till Nyfikenhet, och experimentlusta och på så sätt skapa intresse för och kunskap om naturvetenskap, teknik och matematik.
Låter det här som en arbetsplats för dig, är du vår nya kollega?
Dina kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen som kommunikatör på 2047 SC ser vi att du är:
· Självständig - du är självgående och driven i arbetet med att stötta ledning och kollegor i kommunikationsfrågor.
· Nyfiken - ditt arbete präglas av ett undersökande och kritiskt granskande arbetssätt.
· Flexibel - du är anpassningsbar, du ser möjligheter snarare än problem när förutsättningar förändras.
· Kommunikativ - du är en utåtriktad god lyssnare som kan kommunicera på olika nivåer och bemöta såväl en barngrupp som en bolagsledning.
· Strategisk - du är långsiktig och genomtänkt i dina handlingar och kan se hur olika vägval påverkar 2047 SC, du upprättar strategier och genomför dem.
Vi ser gärna att du har akademisk utbildning med inriktning mot kommunikation/marknadsföring. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du utbildning i strategisk kommunikation samt kunskaper i grafisk produktion är det fördelaktigt. Du har flerårig yrkeserfarenhet som Kommunikatör, Kommunikationsstrateg eller Internt kommunikationsansvar.
Du har god vana av att arbeta självständigt med kommunikationsinsatser i olika verktyg och kanaler. Du är van att upprätta såväl strategier som att operativt genomföra dem. Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vid tillsättningen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som kommunikatör kommer du att ansvara för att:
Upprätta kommunikationsstrategier, genomföra dem samt analysera genomslag av olika kommunikationsinsatser.
Ta fram, genomföra och följa upp kommunikationsplaner.
Göra innovativa och kreativa punktinsatser inom marknadsföring.
Kommunicera verksamheten mot olika målgrupper.
Planera och producera kommunikation/information på våra sociala medier och andra kommunikationskanaler.
Samordna och övervaka hela verksamhetens kommunikativa framtoning och agerande.
Vara en resurs vid kontakter med press och media samt skriva pressmeddelanden.
Ta fram grafisk produktion såsom layout till projekt och pedagogiska program samt produktion av rörlig media för sociala kanaler och hemsida.
Planera och genomföra digitala event.
Bygga upp vår bildbank samt hantera bilder med tillhörande samtyckesavtal.Din anställning
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Du kommer att vara baserad i Borlänge men eftersom vi jobbar i hela Dalarna så kan resor förekomma i tjänsten.
Ansökan
Ansökan, med sedvanliga handlingar, skickas snarast till:
[email protected] senast den 7 mars, märk mejlet med ”Kommunikatör till 2047” Intervjuerna kommer att ske löpande.
Kika gärna in på www.2047.nu så får du veta mer om oss!
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Social media och PR-ansvarig (Vikariat)

Älskar du grafisk form? Brinner du för bra kommunikation? Trivs du med att arbeta på ett företag fullt med engagerade och trevliga kollegor? Har du svarat ja på dessa frågor så är Fiskarhedenvillans marknadsavdelning kanske rätt arbetsplats för Dig!  Då vår nuvarande Social Media och PR-ansvariga ska gå hem på föräldraledighet söker vi nu dig som, under ca 8 månader, vill ansvara för Fiskarhedenvillans närvaro i sociala medier samt PR-arbete. Beskrivni... Visa mer
Älskar du grafisk form? Brinner du för bra kommunikation? Trivs du med att arbeta på ett företag fullt med engagerade och trevliga kollegor? Har du svarat ja på dessa frågor så är Fiskarhedenvillans marknadsavdelning kanske rätt arbetsplats för Dig! 

Då vår nuvarande Social Media och PR-ansvariga ska gå hem på föräldraledighet söker vi nu dig som, under ca 8 månader, vill ansvara för Fiskarhedenvillans närvaro i sociala medier samt PR-arbete.

Beskrivning av arbetet

I ditt dagliga arbete producerar du textmaterial och ansvarar för daglig uppdatering av webbplatser och sociala medier samt mer traditionellt PR-arbete med b la pressreleaser. Fiskarhedenvillan befinner sig en expansiv utvecklingsfas där sociala medier är det självklara valet i vår kommunikation. I rollen kommer du ha mycket kontakt med såväl externa som interna kontakter.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven och kreativ person som brinner för kommunikation. Du har en relevant utbildning inom kommunikation och/eller flerårig erfarenhet gällande hantering av sociala medier och även av mer traditionellt PR-arbete. Du har en stark initiativförmåga och är en ansvarsfull lagspelare. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift i det svenska språket. Har du erfarenhet av Adobes Creative Cloud ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Du kommer att tillhöra vår marknadsavdelning och rapporterar till vår marknadschef.


Låter det intressant? 
Skicka då in din ansökan senast den 6 augusti. Urvalsprocessen kommer att påbörjas efter sista ansökningsdag. 
 


Om Fiskarhedenvillan


Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.


Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.


Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Visa mindre

Erfaren kommunikatör till myndighet i Borlänge

Ansök    Mar 4    Manpower AB    Informatör/Kommunikatör
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får en trygg anställning med bra villkor samtidigt som du får arbeta hos en stor myndighet. Vi går igenom ansökningarna löpande. välkommen med din ansökan direkt! Det här uppdraget förväntas pågå i ett år med möjlighet till förlängning på ett år. Du kommer att arbeta som konsult, vilket inne... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får en trygg anställning med bra villkor samtidigt som du får arbeta hos en stor myndighet. Vi går igenom ansökningarna löpande. välkommen med din ansökan direkt!

Det här uppdraget förväntas pågå i ett år med möjlighet till förlängning på ett år.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med marknadsföring, administration och kommunikation. Mer specifikt innebär det kommunikatörsarbete med inriktning på webb inom områden som webbstruktur, webbpublicering, text- och budskapsformulering och webbutveckling och tillgänglighetsanpassning.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Är du rätt för rollen som kommunikatör?

Vi söker dig med en fallenhet för marknadsföring, administration och kommunikation och som har utbildning inom aktuellt område. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.Vi söker dig som har:

* Minst två års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
* Minst två års erfarenhet av arbete med webbpublicering i verktyg Episerver och Sharepoint
* Goda kunskaper om digital kommunikation och sociala medier
* Goda kunskaper i MS Office
* Goda kunskaper i att formulera budskap och texter utifrån målgruppernas behov

Det är meriterande om du har:

* Minst ett års erfarenhet av arbete som webbkommunikatör inom offentlig sektorErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kommunikatör - med engagemang för webbpublicering

Ansök    Okt 19    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Digitala Kanaler är en del av Trafikverkets kommunikationsavdelning. Här jobbar vi i högt tempo med publicering av både nyheter och fast innehåll på våra webbplatser. Vi förvaltar och utvecklar Trafikverkets digitala kanaler för att uppnå en effektiv och bra kommunikation. Det är ... Visa mer
Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Digitala Kanaler är en del av Trafikverkets kommunikationsavdelning. Här jobbar vi i högt tempo med publicering av både nyheter och fast innehåll på våra webbplatser. Vi förvaltar och utvecklar Trafikverkets digitala kanaler för att uppnå en effektiv och bra kommunikation. Det är ett viktigt samhällsuppdrag och en stor del i vårt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare.


Kommunikatör - med engagemang för webbpublicering

Arbetsuppgifter

Är du vår nya kollega?

Till vårt team söker vi nu ytterligare en kommunikatör. Tillsammans med kreativa och engagerade kollegor kommer du att arbeta med publicering. I den här tjänsten ligger även ett övergripande ansvar när det gäller vår funktion för nyhetspublicering. Det innebär t.ex. att säkerställa bemanning enligt schema, att driva på arbetet med att utveckla våra arbetssätt och rutiner och utveckla vårt samarbete med de avdelningar som ansvarar för kommunikationens innehåll. Detta ställer krav på en god samarbetsförmåga och ett coachande förhållningsätt.

Du kommer ingå i ett team av webbredaktörer som arbetar med webbanpassning av kommunikation. Tillsammans med övriga kommunikatörer bygger vi upp våra digitala kanaler så att de svarar mot högt ställda kvalitetskrav, är anpassade för målgruppen och lever upp på kraven på tillgänglighet enligt de lagar som finns inom området. Du har en god språkkänsla och förmåga att uttrycka dig väl i skrift på svenska.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Möjliga placeringsorter: Solna/Stockholm, Eskilstuna, Gävle, Borlänge, Luleå, Göteborg eller Kristianstad. 

Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker dig som är drivande och klarar av att växla mellan olika typer av arbetsuppgifter i ett bitvis högt tempo. Du är strukturerad och tycker om att se resultat av ditt arbete. För att lyckas i denna roll behöver du ha ett coachande förhållningssätt, där du tycker om att hjälpa andra att utveckla sina förmågor. Detta ställer krav på en god samarbetsförmåga och där du bidrar till samsyn och arbete mot ett gemensamt mål.

Vi söker dig som


har flera års erfarenhet av webbpublicering

har erfarenhet som kommunikatör i en större organisation

har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig

har baskunskaper inom bildhanteringAnsökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Kommunikatör

Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Kommunikatör Arbetsuppgifter Drivs du av att skapa enastående kommunikation? Tycker du om att arbeta med kommunikationsinsatser som bygger förtroende? Trafikverket söker nu en söker nu en kommunikatör för en tidsbegränsad anställning. Du kommer tillhöra avdelningen Kommunik... Visa mer
Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.


Kommunikatör

Arbetsuppgifter

Drivs du av att skapa enastående kommunikation? Tycker du om att arbeta med kommunikationsinsatser som bygger förtroende? Trafikverket söker nu en söker nu en kommunikatör för en tidsbegränsad anställning. Du kommer tillhöra avdelningen Kommunikation Mitt-Nord och vårt ansvar är att hålla samman den externa bilden av Trafikverket i norra Sverige. Som kommunikatör på Trafikverket arbetar du strategiskt, taktiskt och operativt. Du analyserar, planerar, genomför och följer upp kommunikationsinsatser. Det innebär att du bland annat kommer arbeta med att bedöma kommunikativa utmaningar, kommunikationsplanering, rådgivning, målgruppsanalys och kanalval. Rollen innebär många kontaktytor vilket ställer krav på förmåga att skapa goda relationer. Du är en kreativ utförare och duktig på att formulera budskap, dvs ha förmåga att uttrycka dig enkelt och slagkraftigt. Du kommer framför allt arbeta med målgrupperna närboende, näringsidkare, resenärer och trafikanter. 

Placeringsort är Borlänge eller Gävle.  Anställningsperiod: 2021-03-01 till 2021-12-31

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Vi planerar att hålla intervjuer under vecka 8. 

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person är du självgående med eget driv och tycker om att arbeta både strategiskt och operativt. Du har förmåga att se helheten och är pålitlig, engagerad och modig. Du har kunskap att prioritera och samordna kommunikationsinsatser. Relationsskapande, förmåga att samarbeta och få med sig andra är ytterligare viktiga egenskaper. 

Vi ser att du har: 


flerårig arbetslivserfarenhet av varierat kommunikationsarbete

god erfarenet av att arbeta i webbpubliceringsverktyget Episerver

högskoleutbildning (minst 180hp/120p) inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig 

 

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör - vikariat inom webbpublicering

Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Digitala Kanaler är en del av Trafikverkets kommunikationsavdelning. Här jobbar vi i högt tempo med publicering av både nyheter och fast innehåll på våra webbplatser. Vi förvaltar och utvecklar Trafikverkets digitala kanaler för att uppnå en effektiv och bra kommunikation. Det är ... Visa mer
Som kommunikatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Digitala Kanaler är en del av Trafikverkets kommunikationsavdelning. Här jobbar vi i högt tempo med publicering av både nyheter och fast innehåll på våra webbplatser. Vi förvaltar och utvecklar Trafikverkets digitala kanaler för att uppnå en effektiv och bra kommunikation. Det är ett viktigt samhällsuppdrag och en stor del i vårt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare.


Kommunikatör - vikariat inom webbpublicering

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på Trafikverket som arbetsgivare och vill bidra till vårt webbpubliceringsarbete och göra skillnad?

Till vårt team söker vi nu ytterligare två kommunikatörer. Tillsammans med kreativa och engagerade kollegor kommer du att arbeta med publicering av både nyheter och fast innehåll på våra webbplatser. Vi ligger sist i kommunikationskedjan och många är beroende av vår insats för att nå ut med sin kommunikation. Detta ställer krav på en god samarbetsförmåga och ett coachande förhållningsätt.

Du kommer ingå i ett team av webbredaktörer som arbetar med webbanpassning av kommunikation. Tillsammans med övriga kommunikatörer bygger vi upp våra digitala kanaler så att de svarar mot högt ställda kvalitetskrav, är anpassade för målgruppen och lever upp på kraven på tillgänglighet enligt de lagar som finns inom området.

 

 

Övrig information

Detta är en tidsbegränsad anställning om 12 månader med önskad start 11 januari till 31 december 2021. 

I denna rekrytering kan webbaserade tester komma att använas som en del i urvalet.

Kvalifikationer

Vem är du? 

Vi söker dig som är drivande och klarar av att växla mellan olika typer av arbetsuppgifter i ett bitvis högt tempo. Du är strukturerad och tycker om att se resultat av ditt arbete. För att lyckas i denna roll behöver du ha ett coachande förhållningssätt, där du tycker om att hjälpa andra att utveckla sina förmågor. Detta ställer krav på en god samarbetsförmåga och där du bidrar till samsyn och arbete mot ett gemensamt mål.

Vi söker dig som


har minst ett års arbetslivserfarenhet av webbpublicering

har arbetat som kommunikatör i en offentlig verksamhet

är förtrogen med tillgänglighetskraven

har baskunskaper inom bildhantering

har en god språkkänsla och förmåga att uttrycka dig väl i skrift på svenska

har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller likvärdig högskoleutbildning.Det är meriterande om du


är van att arbeta i EPIserver som publiceringsverktyg.Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Inspirerande Kommunikatör till Arbetsmarknadskunskap

Tänk dig att du kliver in i ett klassrum fyllt med fladdriga tonåringar. Du har två minuter på dig att fånga dem där och då. När du har dem i din hand så använder du dig av din sköna personlighet för att snacka om deras möjligheter på framtidens arbetsmarknad. Tillsammans skapar ni en stund som ungdomarna sent kommer glömma. Varför? Vi gör skillnad på riktigt! Vi träffar ungdomar och pratar om framtidens jobb och hur de ska ta sig dit. Glappet på arbet... Visa mer
Tänk dig att du kliver in i ett klassrum fyllt med fladdriga tonåringar. Du har två minuter på dig att fånga dem där och då. När du har dem i din hand så använder du dig av din sköna personlighet för att snacka om deras möjligheter på framtidens arbetsmarknad. Tillsammans skapar ni en stund som ungdomarna sent kommer glömma.


Varför?
Vi gör skillnad på riktigt! Vi träffar ungdomar och pratar om framtidens jobb och hur de ska ta sig dit. Glappet på arbetsmarknaden ökar och branscher som teknik, vård och pedagogik skriker efter folk, medan digitaliseringen förändrar fram­tidens yrkesroller. ”Vart finns jobben och hur tar jag mig dit?”, är frågor ungdomarna behöver fundera på. Inte bara för sig själva, utan för att Sverige ska må bra.


Hur?
Du blir anställd av oss på Falun Borlänge-regionen AB vilket ger dig ett stort kontaktnät med många möjligheter. ’Tillsammans skapar vi en attraktiv och växande Falun Borlänge-region’ är vår vision. För att komma dit jobbar vi mot fyra utpekade områden, kompetensförsörjning, näringslivsutveckling, infrastruktur och bostadsbyg­gande, med målet att göra det attraktivt att arbeta, bo och leva i regionen.
Som kommunikatör i Arbetsmarknadskunskap jobbar du inom området kompetens­försörjning och är ute på skolor i elva dalakommuner. Du träffar ungdomar, skolper­sonal, föräldrar och besöker arbetsgivare för att få koll på vad de egentligen vill säga till sina framtida arbetstagare. Ena minuten kan du stå och hålla en föreläsning för hundra vilsna 13-åringar, medan du nästa minut kan diskutera autonoma fordons påverkan på samhället med en VD på ett globalt bolag. Ungdomarna är vår nyckel, arbetsgivarna vår motor och studie- och yrkesvägledarna våra bästa vänner. Det går att göra underverk på en timme och det är vad vi gör – om och om igen!
Du kommer jobba i ett team med sköna människor som kan sin sak. Vi kommer lära dig allt vi kan! Du behöver ha tillgång till bil förstås och du kommer jobba kväll ibland, då föräldramöten sällan ligger på dagtid. Dessutom är det bara att köpa att din plane­ring kan falla på ett ögonblick, och då är det bara att tänka om.


Vem?
Du är en Huvudfoting som kan tas med allt och alla. Huvud står för planerings­förmåga, ordning och reda, kreativitet, kritiskt tänkande och reflektion. Foting illustre­rar rapphet i tanke och handling, förmåga att ständigt omvärdera det du trodde var rätt och lösningsförmåga i stunden. Du drivs av att vilja hjälpa till och du älskar att ta in andra människors perspektiv och få folk att tänka om och tänka annorlunda. Du delar med dig av din höga energi, ödmjukhet och humor. Du har ett moget sinne, eventuellt i en ung kropp, och du ger ett förtroende­ingivande intryck. Du är givetvis dig själv i alla lägen, med självinsikt och fingertopp­skänsla. Ett extra plus är om du har ett grafiskt öga och har använt InDesign. Du älskar att lära dig mer och för oss trumfar galen nyfikenhet alla utbildningar i världen.
Intresserad?
Skicka in din ansökan till [email protected] så snart som möjligt, dock senast den 6 augusti. Tjänsten är ett vikariat på heltid 31 augusti 2020 – 30 juni 2021 med möjlighet till förlängning ytterligare några månader. Situationen med Corona kan komma att påverka höstens lektionsplanering och medföra förändringar i rekryteringen.
Kika gärna in på http://www.fbregionen.se eller http://www.arbetsmarknadskunskap.se för att få mer koll på oss. Vi har gjort vårt val av rekryteringskanaler och önskar inga fler erbjudanden. Visa mindre

Sommarjobb Kommunikatör, kommunikation

Ansök    Jan 21    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.  Sommarjobb Kommunikatör, kommunikation Huvudsakliga arbetsuppgift... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Kommunikatör, kommunikation

Huvudsakliga arbetsuppgifter är


webb- och filmpublicering samt att tillgänglighetsanpassa innehåll i våra digitala kanaler. Vi söker dig som


har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under termin 7-10 inom information/kommunikation eller medie-och kommunikationsvetenskap.

har erfarenhet av att jobba med film och rörlig bild och/eller grafisk formgivning. Visa mindre

Sommarjobb Kommunikatör, kommunikation

Ansök    Jan 24    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.  Sommarjobb Kommunikatör, kommunikation Dina huvudsakliga arbetsup... Visa mer
Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 


Sommarjobb Kommunikatör, kommunikation

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara webb- och filmpublicering samt att tillgänglighetsanpassa innehåll i våra digitala kanaler. 

Vi söker dig som


har en pågående under minst termin 6/nyligen avslutad högskole-eller universitetsutbildning inom information/kommunikation eller medie-och kommunikationsvetenskap.Det är meriterande om du


har erfarenhet av att jobba med film och rörlig bild och/eller grafisk formgivning. Visa mindre

Kommunikatör till Högskolan Dalarna!

Vill du bidra till samhällets utveckling genom att utbildning och forskning når ut till fler? Brinner du för kommunikation och utveckling? Då kan denna roll vara något för dig! Arbetsuppgifter Under 2019 kommer en ny strategi för Högskolan Dalarna att fastställas. Som ett led i detta har Akademichefen för Industri och Samhälle fått ett utvecklingsuppdrag av rektor för att redan nu se över, utveckla och öka attraktiviteten för utbildningarna inom teknikomr... Visa mer
Vill du bidra till samhällets utveckling genom att utbildning och forskning når ut till fler? Brinner du för kommunikation och utveckling? Då kan denna roll vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Under 2019 kommer en ny strategi för Högskolan Dalarna att fastställas. Som ett led i detta har Akademichefen för Industri och Samhälle fått ett utvecklingsuppdrag av rektor för att redan nu se över, utveckla och öka attraktiviteten för utbildningarna inom teknikområdet.

I samband med detta uppdrag vill akademichefen knyta en kommunikatör som ska stödja detta utvecklingsuppdrag. Denna Kommunikatör anställs på Kommunikationsavdelningen och arbetar huvudsakligen i utvecklingsprojektet.

 I utvecklingsprojektet kommer arbetsuppgifterna bestå av att:

- upprätta kommunikationsplaner.
- analysera, planera och genomföra aktiviteter kopplade till kommunikationsplanerna. 
- målgruppsanpassa budskap och texter.
- följa upp och utvärdering aktiviteterna.
- ha redaktionellt ansvar för akademins ingångar på du.se
- genomföra vissa mindre insatser själv såsom att uppdatera webbsidor, programsidor, mindre produktioner och mindre trycksaker.

Då du är kommunikationsavdelningens kontaktperson på akademin förväntas du lyssna av vad som pågår inom akademin, vilka deras utmaningar är, fundera på eventuella kommunikationsutmaningar kopplade till dessa och föreslå lösningar. Tjänsten är således både operativ och strategisk.

I övrigt förväntas du delta i Kommunikationsavdelningens övriga arbete och vara ett stöd till dina kollegor när det gäller kommunikationsfrågor.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har akademisk utbildning med inriktning på kommunikation/marknadsföring. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du utbildning i strategisk kommunikation och kunskaper i förändringskommunikation är det fördelaktigt. Du har flerårig yrkeserfarenhet som Kommunikatör, Kommunikationsstrateg eller Internkommunikationsansvarig. Du har god vana av att arbeta självständigt med kommunikationsinsatser med olika verktyg och kanaler. Du är duktig på att såväl upprätta strategier som att operativt genomföra dem.  

Vid tillsättningen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självgående, har en god samarbetsförmåga och lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt och tydligt sätt. Du har lätt för att skapa goda relationer och bibehålla dem. Då arbetet främst kommer fokusera på utvecklingsprojektet kan förutsättningarna ibland förändras och därför är det bra om du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du är van och trygg i att ta stort eget ansvar, lösa dina uppgifter och nå resultat.

Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Du kommer att vara baserad i Borlänge men är lika ofta på vårt campus i Falun. Du rapporterar till Kommunikationschefen.

Övrigt
För fullständig annons vänligen se www.du.se
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen. Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Vad kan Högskolan Dalarna erbjuda?
Vi värdesätter arbetsmiljön högt inom vår verksamhet och på Kommunikationsavdelningen arbetar vi medvetet med att skapa en öppen och tillåtande kultur där vi kan lyckas och misslyckas tillsammans och lära av varandra.

Så här rekryterar vi
I den här rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via deras hemsida www.hanssonpartners.com senast den 19 januari 2020.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig.

Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30

För att läsa mer om Högskolan Dalarna besök gärna deras hemsida: https://www.du.se/

Varmt välkommen med din ansökan!


På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss? Visa mindre

Inspirerande kommunikatör till Arbetsmarknadskunskap

Tänk dig att du kliver in i ett klassrum fyllt med fladdriga tonåringar. Du har två minuter på dig att fånga dem där och då. När du har dem i din hand så använder du dig av din sköna personlighet för att snacka om deras möjligheter på framtidens arbetsmarknad. Tillsammans skapar ni en stund som ungdomarna sent kommer glömma. VARFÖR? Vi gör skillnad på riktigt! Vi träffar ungdomar och pratar om framtidens jobb och hur de ska ta sig dit. Glappet på arbetsmar... Visa mer
Tänk dig att du kliver in i ett klassrum fyllt med fladdriga tonåringar. Du har två minuter på dig att fånga dem där och då. När du har dem i din hand så använder du dig av din sköna personlighet för att snacka om deras möjligheter på framtidens arbetsmarknad. Tillsammans skapar ni en stund som ungdomarna sent kommer glömma.
VARFÖR? Vi gör skillnad på riktigt! Vi träffar ungdomar och pratar om framtidens jobb och hur de ska ta sig dit. Glappet på arbetsmarknaden ökar och branscher som teknik, vård och pedagogik skriker efter folk, medan digitaliseringen förändrar framtidens yrkesroller. "Var finns jobben och hur tar jag mig dit?", är frågor ungdomarna behöver fundera på. Inte bara för sig själva, utan för att Sverige ska må bra.
HUR? Du blir anställd av oss på Falun Borlänge-regionen AB, vilket ger dig ett stort kontaktnät med många möjligheter. "Tillsammans skapar vi en attraktiv och växande Falun Borlänge-region" är vår vision. För att komma dit jobbar vi mot fyra utpekade områden; kompetensförsörjning, näringslivsutveckling, infrastruktur och bostadsbyggande, med målet att göra det attraktivt att arbeta, bo och leva i regionen.
Som kommunikatör i Arbetsmarknadskunskap jobbar du inom området kompetensförsörjning och är ute på skolor i elva dalakommuner. Du träffar ungdomar, skolpersonal, föräldrar och besöker arbetsgivare för att få koll på vad de egentligen vill säga till sina framtida arbetstagare. Ena minuten kan du stå och hålla en föreläsning för hundra vilsna 13-åringar, medan du nästa minut kan diskutera autonoma fordons påverkan på samhället med en VD på ett globalt bolag. Ungdomarna är vår nyckel, arbetsgivarna vår motor och studie- och yrkesvägledarna våra bästa vänner. Det går att göra underverk på en timme och det är vad vi gör - om och om igen!
Du kommer jobba i ett team med sköna människor som kan sin sak. Vi kommer lära dig allt vi kan! Du behöver ha tillgång till bil förstås och du kommer jobba kväll ibland, då föräldramöten sällan ligger på dagtid. Dessutom är det bara att köpa att din planering kan falla på ett ögonblick, och då är det bara att tänka om.
VEM? Du är en Huvudfoting som kan tas med allt och alla. Huvud står för planeringsförmåga, ordning och reda, kreativitet, kritiskt tänkande och reflektion. Foting illustrerar rapphet i tanke och handling, förmåga att ständigt omvärdera det du trodde var rätt och lösningsförmåga i stunden. Du drivs av att vilja hjälpa till och du älskar att ta in andra människors perspektiv och få folk att tänka om och tänka annorlunda. Du delar med dig av din höga energi, ödmjukhet och humor och du ger ett förtroendeingivande intryck. Du är givetvis dig själv i alla lägen, med självinsikt och fingertoppskänsla. Din högskoleutbildning är basen du står på och du kompletterar den så klart med en galen nyfikenhet och andra spännande erfarenheter.
INTRESSERAD? Skicka in din ansökan till [email protected] så snart som möjligt, dock senast den 9 februari. Har du några frågor, slå en signal!
Ingrid Saksvik: 0243-24 80 57
Ida Söderlund: 0243-24 80 42
Kika gärna in på www.fbregionen.se eller www.arbetsmarknadskunskap.se för att få mer koll på oss. Om det blir aktuellt med en flytt till Dalarna kan vi erbjuda dig medflyttarservice, se www.rekryteringslots.se. Vi har gjort vårt val av rekryteringskanaler och önskar inga fler erbjudanden. Visa mindre

Kommunikatör till Högskolan Dalarna!

Vill du bidra till samhällets utveckling genom att utbildning och forskning når ut till fler? Brinner du för kommunikation och utveckling? Då kan denna roll vara något för dig! Vi på kommunikationsavdelningen arbetar med extern och intern kommunikation, Högskolans övergripande marknadsföring och studentrekrytering, presstjänst och pressbevakning samt forskningskommunikation. Vi arbetar också med utveckling och administration av högskolans webbplatser och ... Visa mer
Vill du bidra till samhällets utveckling genom att utbildning och forskning når ut till fler? Brinner du för kommunikation och utveckling? Då kan denna roll vara något för dig!

Vi på kommunikationsavdelningen arbetar med extern och intern kommunikation, Högskolans övergripande marknadsföring och studentrekrytering, presstjänst och pressbevakning samt forskningskommunikation. Vi arbetar också med utveckling och administration av högskolans webbplatser och är systemägare för dem. Inom avdelningen arbetar vi även med grafisk formgivning, med att stärka, vårda och skydda högskolans profil och varumärke, med rådgivning och kommunikationsplanering samt med översättning till engelska. Vi är 12 medarbetare på avdelningen.

Arbetsuppgifter
Under 2019 kommer en ny strategi för Högskolan Dalarna att fastställas. Som ett led i detta har Akademichefen för Industri och Samhälle fått ett utvecklingsuppdrag av rektor för att redan nu se över, utveckla och öka attraktiviteten för utbildningarna inom teknikområdet.

I samband med detta uppdrag vill akademichefen knyta en kommunikatör som ska stödja detta utvecklingsuppdrag. Denna Kommunikatör anställs på Kommunikationsavdelningen och arbetar huvudsakligen i utvecklingsprojektet.

 I utvecklingsprojektet kommer arbetsuppgifterna bestå av att:

- upprätta kommunikationsplaner.
- analysera, planera och genomföra aktiviteter kopplade till kommunikationsplanerna. 
- målgruppsanpassa budskap och texter.
- följa upp och utvärdering aktiviteterna.
- ha redaktionellt ansvar för akademins ingångar på du.se
- genomföra vissa mindre insatser själv såsom att uppdatera webbsidor, programsidor, mindre produktioner och mindre trycksaker.

Då du är kommunikationsavdelningens kontaktperson på akademin förväntas du lyssna av vad som pågår inom akademin, vilka deras utmaningar är, fundera på eventuella kommunikationsutmaningar kopplade till dessa och föreslå lösningar. Tjänsten är således både operativ och strategisk.

I övrigt förväntas du delta i Kommunikationsavdelningens övriga arbete och vara ett stöd till dina kollegor när det gäller kommunikationsfrågor.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har akademisk utbildning med inriktning på kommunikation/marknadsföring. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du utbildning i strategisk kommunikation och kunskaper i förändringskommunikation är det fördelaktigt. Du har flerårig yrkeserfarenhet som Kommunikatör, Kommunikationsstrateg eller Internkommunikationsansvarig.

Du har god vana av att arbeta självständigt med kommunikationsinsatser med olika verktyg och kanaler. Du är duktig på att såväl upprätta strategier som att operativt genomföra dem.  

Vid tillsättningen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självgående, har en god samarbetsförmåga och lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt och tydligt sätt. Du har lätt för att skapa goda relationer och bibehålla dem. Då arbetet främst kommer fokusera på utvecklingsprojektet kan förutsättningarna ibland förändras och därför är det bra om du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du är van och trygg i att ta stort eget ansvar, lösa dina uppgifter och nå resultat.

Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Du kommer att vara baserad i Borlänge men är lika ofta på vårt campus i Falun. Du rapporterar till Kommunikationschefen.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen. Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Vad kan Högskolan Dalarna erbjuda?
Vi värdesätter arbetsmiljön högt inom vår verksamhet och på Kommunikationsavdelningen arbetar vi medvetet med att skapa en öppen och tillåtande kultur där vi kan lyckas och misslyckas tillsammans och lära av varandra.

Så här rekryterar vi
I den här rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via deras hemsida www.hanssonpartners.com senast den 19 januari 2020.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig.

Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30

För att läsa mer om Högskolan Dalarna besök gärna deras hemsida: https://www.du.se/

Varmt välkommen med din ansökan!


På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss? Visa mindre

Kommunikatör till Högskolan Dalarna

På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vill du förändra världen med oss? Vi på komm... Visa mer
På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vill du förändra världen med oss?
Vi på kommunikationsavdelningen arbetar med extern och intern kommunikation, Högskolans övergripande marknadsföring och studentrekrytering, presstjänst och pressbevakning samt forskningskommunikation. Vi arbetar också med utveckling och administration av högskolans webbplatser och är systemägare för dem. Inom avdelningen arbetar vi även med grafisk formgivning, med att stärka, vårda och skydda högskolans profil och varumärke, med rådgivning och kommunikationsplanering samt med översättning till engelska. Vi är 12 medarbetare på avdelningen.
Högskolan Dalarna söker nu en


KOMMUNIKATÖR
med fokus på utveckling av teknikutbildningarna


Vill du bidra till samhällets utveckling genom att utbildning och forskning når ut till fler? Brinner du för kommunikation och utveckling? Då kan denna roll vara något för dig!


Arbetsuppgifter
Under 2019 kommer en ny strategi för Högskolan Dalarna att fastställas. Som ett led i detta har Akademichefen för Industri och Samhälle fått ett utvecklingsuppdrag av rektor för att redan nu se över, utveckla och öka attraktiviteten för utbildningarna inom teknikområdet.
I samband med detta uppdrag vill akademichefen knyta en kommunikatör som ska stödja detta utvecklingsuppdrag. Denna Kommunikatör anställs på Kommunikationsavdelningen och arbetar huvudsakligen i utvecklingsprojektet.
I utvecklingsprojektet kommer arbetsuppgifterna bestå av att:
- upprätta kommunikationsplaner.
- analysera, planera och genomföra aktiviteter kopplade till kommunikationsplanerna.  
- målgruppsanpassa budskap och texter.
- följa upp och utvärdering aktiviteterna.
- ha redaktionellt ansvar för akademins ingångar på du.se
- genomföra vissa mindre insatser själv såsom att uppdatera webbsidor, programsidor, mindre produktioner och mindre trycksaker.
Då du är kommunikationsavdelningens kontaktperson på akademin förväntas du lyssna av vad som pågår inom akademin, vilka deras utmaningar är, fundera på eventuella kommunikationsutmaningar kopplade till dessa och föreslå lösningar. Tjänsten är således både operativ och strategisk.
I övrigt förväntas du delta i Kommunikationsavdelningens övriga arbete och vara ett stöd till dina kollegor när det gäller kommunikationsfrågor.


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har akademisk utbildning med inriktning på kommunikation/marknadsföring. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du utbildning i strategisk kommunikation och kunskaper i förändringskommunikation är det fördelaktigt. Du har flerårig yrkeserfarenhet som Kommunikatör, Kommunikationsstrateg eller Internkommunikationsansvarig.
Du har god vana av att arbeta självständigt med kommunikationsinsatser med olika verktyg och kanaler. Du är duktig på att såväl upprätta strategier som att operativt genomföra dem.
Vid tillsättningen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självgående, har en god samarbetsförmåga och lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt och tydligt sätt. Du har lätt för att skapa goda relationer och bibehålla dem. Då arbetet främst kommer fokusera på utvecklingsprojektet kan förutsättningarna ibland förändras och därför är det bra om du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du är van och trygg i att ta stort eget ansvar, lösa dina uppgifter och nå resultat.
Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.


Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Högskolan Dalarna är ett lärosäte som verkar på två orter. Du kommer att vara baserad i Borlänge men är lika ofta på vårt campus i Falun. Du rapporterar till Kommunikationschefen.


Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi använder oss av kompetensbaserad metodik genom hela rekryteringsprocessen. Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.


Vad kan Högskolan Dalarna erbjuda?
Vi värdesätter arbetsmiljön högt inom vår verksamhet och på Kommunikationsavdelningen arbetar vi medvetet med att skapa en öppen och tillåtande kultur där vi kan lyckas och misslyckas tillsammans och lära av varandra.


Så här rekryterar vi
I våra rekryteringar samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 19 januari 2020.
Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.
Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig.
Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63
Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30
För att läsa mer om Högskolan Dalarna besök gärna deras hemsida: https://www.du.se/
 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mångsidig och engagerad Kommunikatör

Vi söker en mångsidig och engagerad kommunikatör som vill vara med och bidra till regionens utveckling. Vi tror att du trivs i en vardag med varierande arbetsuppgifter, är intresserad av samhällsfrågor, har lätt för att formulera dig i skrift samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Uppdraget är att stötta verksamheten och dess olika ansvarsområden i allt som har med kommunikation att göra. Exempel på arbetsuppgifter är att omvärldsbe... Visa mer
Vi söker en mångsidig och engagerad kommunikatör som vill vara med och bidra till regionens utveckling.
Vi tror att du trivs i en vardag med varierande arbetsuppgifter, är intresserad av samhällsfrågor, har lätt för att formulera dig i skrift samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Uppdraget är att stötta verksamheten och dess olika ansvarsområden i allt som har med kommunikation att göra. Exempel på arbetsuppgifter är att omvärldsbevaka och sprida positiva nyheter i bolagets digitala kanaler, uppdatera webben, göra presentationsmaterial, ta fram enklare grafiskt material och projektleda ägarkommunernas medverkan vid olika arrangemang.
Din bakgrund
Du har en utbildning inom media och kommunikation, digital kommunikation, grafisk design eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har kunskaper i Adobe-sviten, Ads manager/Business manager samt CMS-verktyg så som exempelvis Epi Server och Wordpress. Det är meriterande om du har erfarenhet av platsmarknadsföring, rörlig bild samt lagar och regler inom kommunikation i offentlig verksamhet.
Teamet som du kommer till har spetskompetens inom sina respektive ansvarsområden och har som gemensam nämnare att vi brinner för att utveckla regionen och vi ser till att ha kul på vägen. I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en självgående, lyhörd och flexibel lagspelare.
Låter det intressant?
Då ska du söka senast den 20 november via mail till: [email protected]
För frågor om tjänsten kontakta VD Eva-Lena Palander 0243-24 80 41
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör (tidsbegränsad)

Ansök    Nov 11    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Vill du arbeta som kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både e... Visa mer
Vill du arbeta som kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.


Kommunikatör (tidsbegränsad)

Som kommunikatör bemannar du funktionen webb- och projektstöd. Du ingår i ett team som hela tiden arbetar tillsammans och hjälps åt med de olika uppdragen, även om stor del av arbetet är självständigt. Du uppdaterar innehåll på fasta sidor på vårt intranät och vår externa hemsida. Du är en specialist inom webbpublicering ger råd till andra redaktörer runt om i landet.

Du kommer också hantera kommunikation i mindre investerings- och underhållsåtgärder som Trafikverket genomför över hela Sverige. Exempel på uppgifter är att planera kommunikationen och genomföra aktiviteter så som webbpublicering, utskick, presstips och annonsering. I tjänsten ingår också rådgivning till projektledare t.ex. hur de kan tänka kring kommunikationen inför ett samrådsmöte med allmänheten.

Du kommer att ha mycket kontakter och det är ett högt flöde på inkomna frågor och uppdrag från organisationen. Stor tyngd på tjänsten är webbpublicering.

Vi söker dig som


har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.

har flera års arbetslivserfarenhet av webbpublicering

har arbetat som kommunikatör i en rådgivande roll

har kunskaper i webbpubliceringsverktyg Episerver

har goda kunskaper i Officepaketet

är en duktig skribent med god språkbehandling på svenskaDet är meriterande om du


har kunskaper i SharePoint

har erfarenhet i närtid av kommunikationsarbete inom offentlig verksamhetSom person har du en god problemlösningsförmåga och sätter dig snabbt in i verksamhetens behov. Du är duktig på att kommunicera och anpassa innehållet till målgruppen. Du arbetar självständigt och kan prioritera samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga Visa mindre

Digital kommunikatör

Det hör till vanligheterna att vi får höra; Det finns verkligen ett driv och ett jäklar anamma i Borlänge kommun! Och kanske är det just därför uppdragen som kommer in till oss på kommunikationsenheten är både spännande och ordentligt utvecklande. Framför allt blir förfrågningarna fler och fler. Just därför behöver vi hitta dig som vill jobba tillsammans med oss - åtta kompetenta och trevliga kollegor som brinner för kommunikation. Våra uppdragsgivare är ... Visa mer
Det hör till vanligheterna att vi får höra; Det finns verkligen ett driv och ett jäklar anamma i Borlänge kommun! Och kanske är det just därför uppdragen som kommer in till oss på kommunikationsenheten är både spännande och ordentligt utvecklande. Framför allt blir förfrågningarna fler och fler. Just därför behöver vi hitta dig som vill jobba tillsammans med oss - åtta kompetenta och trevliga kollegor som brinner för kommunikation.

Våra uppdragsgivare är kommunens olika verksamheter och vi stöttar med allt från rådgivning och strategi till produktion. Bland det viktigaste för oss är användarna av våra digitala tjänster och kanaler, det vill säga Borlängeborna.

Det är kommunikationsenheten som ska se till att kommunen uppfyller kraven på tillgänglighet och enkelhet samt att våra budskap är anpassade för målgruppen. Ett bra jobb från vår sida bidrar till att underlätta för Borlängeborna och dessutom våra medarbetare.


Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhetARBETSUPPGIFTER
Brinner du för användarvänlighet, tillgänglighet och att skapa digitala kanaler som gör vardagen lättare för Borlängeborna? I så fall ska du söka tjänsten som digital kommunikatör hos oss.

Du kommer att vara del av ett team som jobbar med utveckling och drift av våra digitala kanaler. Dina arbetsuppgifter kommer till största delen att handla om utveckling och projektledning, men till viss del också daglig drift och uppdatering av webbplatser, intranät och sociala medier. Du stöttar också andra webbredaktörer samt sköter kontakter med IT och externa leverantörer.

Du sätter alltid användaren i främsta rummet och ser till att våra tekniska lösningar uppfyller de behov som du och kommunens olika verksamheter identifierar.

Under 2019-2020 flyttas kommunens intranät och webbplats in i en ny plattform (SiteVision) och arbetet med e-tjänster kommer att intensifieras. Våra övriga digitala kanaler (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube och digitala stortavlor) behöver också utvecklas vidare. Samtidigt bygger vi upp en central webbredaktion på kommunikationsenheten som ska hantera det mesta av utvecklingsarbetet, tillsammans med ett fåtal webbredaktörer i de olika verksamheterna.


KVALIFIKATIONER
Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med utveckling av och innehåll i digitala kanaler och det är meriterande om du tidigare arbetat som webbstrateg/webbansvarig, webbredaktör eller kommunikatör för digitala kanaler.

Vi vill att du kan Photoshop och det är en fördel om du redan kan SiteVision, men framför allt behöver du ha en teknisk förståelse och har lätt för att lära dig olika system. Du har erfarenhet av att leda projekt, driva och beställa utveckling och ha kontakt med leverantörer och IT-avdelning. Det är meriterande om du har kunskaper om tillgänglighetsfrågor och kravställning för att våra kanaler ska uppfylla kraven inom WCAG 2.1 nivå AA.

Du behöver ha arbetsrelaterad erfarenhet av sociala medier.

Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom kommunikation, webbutveckling eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift och vara van att skriva och bearbeta texter.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693. Visa mindre

Erfaren kommunikatör

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.   Ditt framtida ... Visa mer
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.  

Ditt framtida arbete
Vi söker dig som vill och kan arbeta med strategisk kommunikation. Du är bra på att planera kommunikation i olika projekt, stora som små. Vi arbetar för en mer kommunikativ organisation genom att stötta, utbilda och ta fram olika verktyg och metoder inom kommunikation som underlättar för avdelningarna.

Du är intresserad av samhällsfrågor och tänker digitalt först!

Vi ser att du har god kunskap i planerad kommunikation både intern- och extern. Du vet hur man analyserar en målgrupp och når ut med ett budskap på ett effektivt sätt via rätt kanal. Du är bra på att följa upp kommunikationsinsatser för att genomföra förbättringar. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i grupp. Arbetet är varierat så du behöver ha en nyfikenhet inför olika utmaningar och uppdrag.

Vi erbjuder dig

• ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi inspireras av varandras kompetenser
• möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang
• ett både kreativt och strategiskt arbete
• kompetenta, duktiga och roliga kollegor
• stort eget ansvar
• personliga utvecklingsmöjligheter
• delaktighet i beslut och utveckling av verksamheten
• balans i livet – möjlighet att kombinera karriär med privatliv
• och många bra förmåner!

Dina framtida arbetsuppgifter är att

• analysera och identifiera kommunikationsbehov, planera, genomföra och slutligen utvärdera kommunikationsinsatser i olika projekt och uppdrag
• arbeta med både intern och extern kommunikation
• skriva texter och budskap till sociala medier, webb, nyheter
• stötta chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor. 

Som anställd på kommunikationsavdelningen kan det ingå att ha pressjour.

Du måste ha

• en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsområdet
• aktuell arbetslivserfarenhet av att planera kommunikationsinsatser under minst 3 år.

Det är meriterande om du

• har utbildning i kommunikativt ledarskap och förändringskommunikation
• har erfarenhet av att analysera, mäta och utvärdera kommunikationsinsatser
• är pedagogisk och har erfarenhet av att utbilda andra.

Vi vill att du

• är drivande, självgående och ansvarstagande
• har förmåga att själv prioritera
• är lyhörd
• har god förmåga att bygga relationer
• är engagerad, resultatorienterad och initiativrik
• har förmåga att ta ansvar för din del men även medverka till helheten
• har god förmåga att kunna förklara komplicerade saker på ett enkelt och begripligt sätt.

Eftersom arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom och utanför Transportstyrelsen så värdesätter vi din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Anställningen är tillsvidare med placering i Borlänge. Vi vill att du börjar snarast. Vi tillämpar normalt provanställning. Du ska ha möjlighet att resa till vårt kontor i Örebro för att även ta uppdrag där.

Du är välkommen att kontakta Jenny Stenberg Svahn, kommunikationschef, 010-495 40 93, [email protected]

SACO, Lina Jönsson och ST, Leena Sutela , som nås via vår växel 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Därför behöver vi din ansökan senast den 6 oktober 2019, märkt med referensnummer TSG 2019-6286. 

Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.

Välkommen att bli vår nya kollega! 


Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Läs mer om Transportstyrelsen

Kort om avdelning Kommunikation

Kommunikation ansvarar för styrning och samordning av myndighetens kommunikationsfrågor och kanaler för intern och extern kommunikation, samt myndighetens varumärke, den grafiska profilen och användargränssnitt för webb och e-tjänster. Avdelningen ansvarar för begriplighets-, tillgänglighets- och användbarhetsfrågor i alla våra kanaler. Vi finns i Borlänge, Norrköping och Örebro och har 23 medarbetare. Visa mindre

Kommunikatör inom sociala medier

Ansök    Okt 14    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör
Vill du arbeta som kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både e... Visa mer
Vill du arbeta som kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.

Inom enheten Redaktion arbetar vi bland annat med webbpublicering, filmproduktion, sociala medier och förvaltning av externwebb, intranät, sociala medier och nyhetsbrev. Vi sitter på flera ställen runtom i landet och är ett engagerat team.


Kommunikatör inom sociala medier

Som kommunikatör kommer du framförallt att arbeta med innehållsarbetet i sociala medier. Du är specialist och stödjer resten av kommunikationsorganisationen med att skapa relevant innehåll till målgrupperna och få ut rätt budskap. Du arbetar med att planera, producera och följa upp kommunikationsinsatser i rätt kanaler med målgruppens behov i fokus.

I dina arbetsuppgifter ingår också schemalagt arbete på kontorstid i vår nationella webbpubliceringsfunktion.

Vi söker dig som


har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.

har erfarenhet i närtid av att planera och producera film och annat innehåll för sociala medier och av webbpublicering

har känsla för sociala mediers tonalitet, form och specifika förutsättningar

har erfarenhet av marknadsföring i sociala medier

har kunskaper i Premier Pro eller liknande redigeringsprogramDet är meriterande om du


har erfarenhet i närtid av kommunikationsarbete inom offentlig verksamhet

har kunskaper i webbpubliceringsverktyg EpiserverSom person


har du ett stort intresse för sociala medier och det digitala landskapet

har du förmåga att verka i en stor organisation med många kontaktytor och skapa goda relationer

kan du självständigt ta ansvar och prioritera mellan arbetsuppgifter

är du nyfiken och kreativ och hittar nya sätt att kommunicera Visa mindre

Kommunikatör

Ansök    Jul 16    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör

Vill du arbeta som Kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyh... Visa mer

Vill du arbeta som Kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.Kommunikatör

Som kommunikatör i Trafikverket analyserar och definierar, planerar och samordnar, producerar och genomför du kommunikation samt följer upp och förbättrar kommunikationsinsatser till utpekade målgrupper i flera kanaler.Denna tjänst är inriktad på innehållsarbete i sociala medier.Vi söker dig som
 • kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

 • har högskoleexamen i medie- och kommunikationsvetenskap 180 hp.

 • har några års erfarenhet av kommunikationsarbete i närtid.Det är meriterande om du
 • har erfarenhet i närtid av kommunikationsarbete inom statlig myndighet.

 • har erfarenhet av arbete med sociala medier.Som person
 • är du en strukturerad och analytisk planerare som kan skapa och bibehålla goda relationer både internt och externt. Du har en förmåga att se helheten och är lyhörd för verksamhetens behov.

Visa mindre

Kommunikatör , visstid

Ansök    Jul 17    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör

Vill du arbeta som Kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyh... Visa mer

Vill du arbeta som Kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor. Kommunikatör, visstid

Som kommunikatör i Trafikverket analyserar och definierar, planerar och samordnar, producerar och genomför du kommunikation samt följer upp och förbättrar kommunikationsinsatser till utpekade målgrupper i flera kanaler.Denna tjänst är inriktad på innehållsarbete i sociala medier.Vi söker dig som
 • kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

 • har högskoleexamen i medie- och kommunikationsvetenskap 180 hp.

 • har några års erfarenhet av kommunikationsarbete i närtid.Det är meriterande om du
 • har erfarenhet i närtid av kommunikationsarbete inom statlig myndighet.

 • har erfarenhet av arbete med sociala medier.Som person
 • är du en strukturerad och analytisk planerare som kan skapa och bibehålla goda relationer både internt och externt. Du har en förmåga att se helheten och är lyhörd för verksamhetens behov.

Visa mindre

Kommunikatör (vikariat)

Ansök    Sep 12    Trafikverket    Informatör/Kommunikatör

Vill du arbeta som kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunik... Visa mer

Vill du arbeta som kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.Kommunikatör (vikariat)

Som kommunikatör inom enheten Redaktion arbetar du som specialist med att stödja resten av kommunikationsorganisationen i sitt arbete att skapa relevant innehåll till målgrupperna. Du arbetar med att planera, producera och följa upp kommunikationsinsatser i rätt kanaler med målgruppens behov i fokus. Denna tjänst är främst inriktad på arbete med innehåll och struktur på vår externwebb men det ingår också schemalagt arbete på kontorstid i vår nationella publiceringsfunktion online.Vi söker dig som
 • har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.

 • har erfarenhet av webbpublicering och strukturarbete på webbplatserDet är meriterande om du
 • har kunskaper i webbpubliceringsverktyg Episerver

 • har erfarenhet i närtid av kommunikationsarbete inom offentlig verksamhetSom person
 • har du förmåga att verka i en stor organisation med många kontaktytor och skapa goda relationer

 • kan du självständigt ta ansvar och prioritera mellan arbetsuppgifter

 • är du nyfiken och kreativ och hittar nya sätt att kommunicera

Visa mindre

Nyfiken kommunikatör

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid. Ditt framtida a... Visa mer
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet.

Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Ditt framtida arbete

Nu förstärker vi och söker därför en nyfiken kommunikatör med medie- och webbinriktning till vårt kontor i Borlänge eller i Örebro. Du kommer att arbeta med framförallt extern kommunikation, både i form av nyhetsproduktion i våra olika kanaler och med webbkommunikation.

Antalet besökare till vår webbplats ökar kontinuerligt och vi arbetar löpande med att utveckla myndighetens digitala kommunikation till både medborgare och näringsliv. Därför behöver vi förstärka avdelningen med en person som brinner för att göra kommunikation begripligt, användbart och tillgängligt oavsett kanal.

Om du ska trivas hos oss behöver du kunna lyfta blicken, se helheten och tänka långsiktigt. Vi vill att du tar ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för våra olikheter. Vi är alla Transportstyrelsens ansikte utåt och därför är dina personliga egenskaper viktiga när vi väljer ny medarbetare.

Vi erbjuder dig


• ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi inspireras av varandras kompetenser
• möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang
• kompetenta och duktiga kollegor
• stort eget ansvar
• personliga utvecklingsmöjligheter
• delaktighet i beslut och utveckling av verksamheten
• balans i livet – möjlighet att kombinera karriär med privatliv
• och många bra förmåner!

Dina framtida arbetsuppgifter


• skriva och publicera pressmeddelanden och nyheter
• ta fram historierna som vi behöver berätta om vår verksamhet
• utveckla och förbättra våra digitala kanaler, vårt intranät och vår externa webbplats
• skriva, uppdatera, publicera på webbplatserna

Som anställd på kommunikationsavdelningen kan det ingå att ha pressjour.

Du måste ha 


• en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsområdet
• aktuell arbetslivserfarenhet av att arbeta med produktion av kommunikation för olika målgrupper och kanaler
• förmåga att kommunicera komplicerade saker på ett enkelt och begripligt sätt

Det är meriterande om du också har


• erfarenhet av att jobba med sociala medier
• erfarenhet av webbutveckling
• erfarenhet av nyhetsproduktion

Vi vill att du


• är drivande, självgående, ansvarstagande och resultatorienterad
• kan jobba med många frågor parallellt 
• har god förmåga att samarbeta och bygga relationer
• är nyfiken och engagerad

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information 
Anställningen är tillsvidare med placering på avdelning Kommunikation i Borlänge eller i Örebro. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning.

Du är välkommen att kontakta enhetschef Eva Carlstedt, [email protected], på 073- 44 11 638

SACO, Lina Jönsson och ST, Leena Sutela, som nås via vår växel 0771-503 503.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Därför behöver vi din ansökan senast den 12 maj 2019 märkt med referensnummer TSG 2019-2492. Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.

 

Välkommen att bli vår nya kollega!


Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Läs mer om Transportstyrelsen

Kort om avdelning Kommunikation

Kommunikation ansvarar för styrning och samordning av myndighetens kommunikationsfrågor och kanaler för intern och extern kommunikation, samt myndighetens varumärke, den grafiska profilen och användargränssnitt för webb och e-tjänster. Avdelningen ansvarar för begriplighets-, tillgänglighets- och användbarhetsfrågor i alla våra kanaler. Vi finns i Borlänge, Norrköping och Örebro och har 23 medarbetare. Visa mindre

Formsäker kommunikatör

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid. Ditt framtida... Visa mer
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet.

Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Ditt framtida arbete
Vi utökar vår kommunikationsavdelning, med placering i Norrköping eller Borlänge, och söker dig som brinner för grafisk formgivning och kommunikation. Du är bra på att skapa material till våra digitala kanaler. Infografik, rörlig bild, foto och text i kombination, är dina verktyg för att nå fram med våra budskap.

Du är intresserad av samhällsfrågor och tänker digitalt först!

Vi ser att du har god kunskap om digitala kanaler och vet hur man når ut med ett budskap på ett effektivt sätt via rätt kanal. Du är bra på att analysera och följer upp våra kommunikationsinsatser för att genomföra förbättringar. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i grupp. Arbetet är varierat så du behöver ha en nyfikenhet inför olika utmaningar och uppdrag.

Vi erbjuder dig

• ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där vi inspireras av varandras kompetenser
• möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang
• ett både kreativt och strategiskt arbete
• kompetenta, duktiga och roliga kollegor
• stort eget ansvar
• personliga utvecklingsmöjligheter
• delaktighet i beslut och utveckling av verksamheten
• balans i livet – möjlighet att kombinera karriär med privatliv
• och många bra förmåner!

Dina framtida arbetsuppgifter är att

• arbeta med både intern och extern kommunikation
• producera material till våra kanaler; t ex infografik, rörlig bild, foto till webb, intranät, sociala medier och mässor
• analysera och identifiera kommunikationsbehov, planera, genomföra och slutligen utvärdera kommunikationsinsatser i olika projekt och uppdrag
• skriva texter och budskap till sociala medier, webb, nyheter
• stötta chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor. 

Som anställd på kommunikationsavdelningen kan det ingå att ha pressjour.

Du måste ha

• en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsområdet
• erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler, sociala medier, rörlig media och analys
• aktuell arbetslivserfarenhet av att arbeta med produktion av kommunikation för olika målgrupper och kanaler
• förmåga att kunna förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt.

Det är meriterande om du

• är bra på att hitta och ta fram verksamhetensberättelser – storytelling
• har erfarenhet av att analysera, mäta och utvärdera kommunikationsinsatser
• är pedagogisk och gillar att utbilda andra.

Vi vill att du

• är drivande, självgående och ansvarstagande
• har förmåga att själv prioritera
• är lyhörd
• har god förmåga att bygga relationer
• är engagerad, resultatorienterad och initiativrik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom och utanför Transportstyrelsen så värdesätter vi din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt.

Mer information
Anställningen är tillsvidare med placering i Borlänge eller Norrköping. Tillsättning enligt överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning. Du ska ha möjlighet att resa till våra kontor i Borlänge, Norrköping och Örebro för att även ta uppdrag där.

Du är välkommen att kontakta Jenny Stenberg Svahn, kommunikationschef, 010-495 40 93, [email protected]

SACO, Lina Jönsson och ST, Leena Sutela, som nås via vår växel 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Därför behöver vi din ansökan senast den 12 maj 2019, märkt med referensnummer TSG 2019-2490. Du ansöker via vår webbplats och vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem. Vi kan komma att använda urvalstest i vår urvalsprocess.

Välkommen att bli vår nya kollega!


Kort om Transportstyrelsen

Antalanställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområde:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd, och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.
Huvudkontoret ligger i Norrköping Visa mindre